Page 1

Teltat

2018


Uuden North Nature -mallistomme inspiraationa toimivat vanhan ajan leirintäperinteet, jolloin haluttiin lähteä ulos ja nauttia luonnosta ja ­toistemme seurasta. Tämä on päivitetty versio tuosta yksinkertaisesta elämästä: tyylikäs ja mukava teltta ja yhteensopivat tarvikkeet, jotka on suunniteltu ­ulkoilmaelämää varten. North Nature -mallistomme sävyt ovat rustiikkeja ja henkivät ­pohjoismaista tunnelmaa. Muotoilu on selkeä ja skandinaavinen ja siitä löytyy selkeitä viitteitä Isabellan leirintähistoriaan.


MOMENT 300 NORTH

Moment 300 North on uusi moderni tulkinta klassisesta taloteltasta. Epäsymmetrinen rakenne huokuu nostalgiaa, mutta on e­ delleen paras ratkaisu, joka tarjoaa paljon tilaa. ­K äytännössä Isabella Momentista tulee koko perheen t­ aloteltta, sillä siinä on tilaa kaikille, mm. 6 nukkumapaikkaa, kun molemmille puolille liitetään laajennus. Vaikka Isabella Momentissa 300 North:ssa on paljon tilaa, se vie ­kokoonpakattuna vain vähän

tilaa. Muiden Isabella-­tuotteiden tavoin senkin voi päivittää esim. Cosy Corner II ­-katoksella, ­m atoilla ja Eclipse­-aurinkokatoksella. ­Oikea Isabella teltta ansaitsee myös Isabella ­retkikalusteet. Lisäksi voit saada lisätilaa esim. säilytykseen laajentamalla Moment 300 North -telttaa ­t akaseinään vetoketjulla kiinnitettävällä ­Moment 300 North Extra Spacella.


LISÄVARUSTEENA TELTTAAN ­M OMENT 300 NORTH: ECLIPSE JA ANNEX 250 SAND

MOMENT 300 NORTH EXTRA SPACE

Irrotettavat/alaslaskettavat osat: Teltan etuseinät voidaan rullata ylös. Erityistä: 2 suurta hyttysverkkoikkunaa sivuilla, hiekanvärinen kangas, jossa painettu sisäpinta, vahva PVC-sokkeli Isaflex-kumilenkein. 2 ovea – yksi etuseinässä ja yksi keskellä takaseinää, jonka voi avata osittain, kun tarvitaan lisäilmanvaihtoa. Moment 300 North -teltassa on ainutlaatuinen luonnonvalaistus ja teltassa mahtuu etutelttojen tavoin seisomaan.

Toimitukseen sisältyy: Cube Creme-verhosarja, 2 sisätelttaa, telttalaukku, putkisto- ja kiilapussi kiilannostimineen.

MOMENT 300 NORTH & MOMENT 180 NORTH MATERIAALIT

Lisävarusteet: Annex 250 Sand voidaan asentaa molempiin p­ äätyihin, Moment 300 North Extra Space, Eclipse-etuaurinkokatos, Cosy Corner II, Isabella telttamatto. Pohjan mitat: 510 x 300 cm

CarbonX

CarbonX putkisto IsaFix lukitsimilla.

Isacryl

Isacryl (hyvin hengittävä materiaali) 295 g/m2

295 g/m2

Paino sisältäen putkiston: 49 kg VÄRIT Tweed

Grey


MOMENT 180 NORTH Moment 180 North on Isabellan Moment-sarjan pienin teltta. Se on kevyt ja yksinkertainen 2 henkilön teltta, joka koostuu p­ ohja- ja päällyskankaasta. Moment 180 North:ssä on suuri ­sivuaukko, jota käytetään kulkuaukkona, kun päällyskangas on nostettu ylös. Näin Moment 180 North toimii kuin liikuteltava katos, joka on nopea ­pystyttää ja purkaa ja joka ei vie paljoa tilaa autossa, moottoripyörässä tai veneessä. Hyttysten ja muiden hyönteisten varalta teltta ­voidaan sulkea kokonaan hyttysverkolla. Tästä huolimatta telttaa tuntuu edelleen avoimelta ja siinä on mukava oleskella. Moment 180 North:n päädyissä on pienet käytännölliset säilytystaskut, joissa matkapuhelin ja taskulamppu ovat käden ulottuvilla.

Moment 180 North:ssä on vain 3 putkea. Päällyskankaan ylös tukemiseen tarvitaan kaksi lisäputkea. Moment 180 North:n myötä Isabella palaa takaisin teltan alkujuurille. Se täyttää kaikin tavoin Isabellan lupauksen vapauden tunteesta ”Feel Free”. Moment 180 North on outdoor-trendin mukainen, sillä siinä nukkuessasi pääset vielä lähemmäksi luontoa. Sitä voi käyttää helppona ja yksinkertaisena yöpymispaikkana tai viihtyi­ sänä nukkumispaikkana kesäisessä puutarhassa. Isabellan monivuotinen kokemus ja korkea laatu näkyvät kaikissa yksityiskohdissa ja materiaaleissa. Se on hyvä valinta, kun haluat tutustua luontoon lähietäisyydeltä.

Erityistä: Vahva PVC-pohja. Puuvillainen sisäteltta. on säilytystaskut ja lenkki valaisimen ripustamiseen. Moment 180 North:ssä on kaksi kulkuaukkoa, yksi jalkopäässä ja suuri aukko sivulla, molemmissa hyttysverkko. Päällyskangas voidaan nostaa aurinkolipaksi sivuaukon päälle. Se tapahtuu joko nostamalla päällyskangas vaijereilla tai 2 lisäputkella. Moment 180 North on tarkoitettu kahdelle henkilölle. Toimitukseen sisältyy: Isabella-­ telttalaukku. Pohjan mitat: 180 x 240 cm Paino sisältäen putkiston: 18 kg.


Kama Fritid Oy · Aurinkokuja 5 FI-33420 Tampere · info@kamafritid.fi

Isabella A/S · Isabellahøj 3 · 7100 Vejle Tel. +45 75 82 07 55 · www.isabella.net

FI 18

Isabella Teltat 2018 fi  
Isabella Teltat 2018 fi