Page 5

MOMENT 180 NORTH Moment 180 North on Isabellan Moment-sarjan pienin teltta. Se on kevyt ja yksinkertainen 2 henkilön teltta, joka koostuu p­ ohja- ja päällyskankaasta. Moment 180 North:ssä on suuri ­sivuaukko, jota käytetään kulkuaukkona, kun päällyskangas on nostettu ylös. Näin Moment 180 North toimii kuin liikuteltava katos, joka on nopea ­pystyttää ja purkaa ja joka ei vie paljoa tilaa autossa, moottoripyörässä tai veneessä. Hyttysten ja muiden hyönteisten varalta teltta ­voidaan sulkea kokonaan hyttysverkolla. Tästä huolimatta telttaa tuntuu edelleen avoimelta ja siinä on mukava oleskella. Moment 180 North:n päädyissä on pienet käytännölliset säilytystaskut, joissa matkapuhelin ja taskulamppu ovat käden ulottuvilla.

Moment 180 North:ssä on vain 3 putkea. Päällyskankaan ylös tukemiseen tarvitaan kaksi lisäputkea. Moment 180 North:n myötä Isabella palaa takaisin teltan alkujuurille. Se täyttää kaikin tavoin Isabellan lupauksen vapauden tunteesta ”Feel Free”. Moment 180 North on outdoor-trendin mukainen, sillä siinä nukkuessasi pääset vielä lähemmäksi luontoa. Sitä voi käyttää helppona ja yksinkertaisena yöpymispaikkana tai viihtyi­ sänä nukkumispaikkana kesäisessä puutarhassa. Isabellan monivuotinen kokemus ja korkea laatu näkyvät kaikissa yksityiskohdissa ja materiaaleissa. Se on hyvä valinta, kun haluat tutustua luontoon lähietäisyydeltä.

Erityistä: Vahva PVC-pohja. Puuvillainen sisäteltta. on säilytystaskut ja lenkki valaisimen ripustamiseen. Moment 180 North:ssä on kaksi kulkuaukkoa, yksi jalkopäässä ja suuri aukko sivulla, molemmissa hyttysverkko. Päällyskangas voidaan nostaa aurinkolipaksi sivuaukon päälle. Se tapahtuu joko nostamalla päällyskangas vaijereilla tai 2 lisäputkella. Moment 180 North on tarkoitettu kahdelle henkilölle. Toimitukseen sisältyy: Isabella-­ telttalaukku. Pohjan mitat: 180 x 240 cm Paino sisältäen putkiston: 18 kg.

Isabella Teltat 2018 fi  
Isabella Teltat 2018 fi