Page 1

Telte

2018


Vores nye North Nature kollektion er inspireret af historiske camping­ traditioner, hvor det h­ andlede om at komme ud og nyde naturen og hinandens selskab. Det er det simple liv i en opdateret udgave med lækre og komfortable telte og matchende­­tilbehør, lavet til udendørs liv. Tonerne i vores North Nature kollektion er rustikke og tro mod den særlige nordiske stemning. ­ Designet er simpelt og skandinavisk med klare referencer til Isabellas historiske campingliv.


MOMENT 300 NORTH

Moment 300 North er en moderne og nyfortolket version af det ­klassiske villatelt. Den asymmetriske opbygning oser af nostalgi, men er stadig ­dagens bedste løsning, der giver masser af plads. M ­ oment 300 North er hele familiens villatelt, med god plads til alle – med 6 ­sovepladser, hvis man tilføjer annexer i begge sider. Selvom Isabella Moment 300 North har masser af plads, når det er slået ud, fylder det ikke

meget, når det er pakket ned. Og som andre ­Isabella produkter, er der gode muligheder for at opgradere med f.eks. hyggekrogen Cosy ­Corner II, tæpper, Eclipse solsejl – og et rigtigt Isabella telt fortjener også et møblement af Isabella møbler. Derudover kan du få ekstra plads, til f.eks. opbevaring eller sovepladser, ved at udvide dit Moment 300 North med Moment 300 North Extra Space, som lynes på bagvæggen.


ECLIPSE TIL MOMENT 300 NORTH ANNEX 250 SAND TIL MOMENT 300 NORTH

MOMENT 300 NORTH EXTRA SPACE

Aftagelige/nedfældbare dele: Fronterne i teltet har mulighed for at blive rullet op. Specielle detaljer: To store myggenets­ vinduer i siderne, To stald­døre – en i front og en i midten af bagvæggen, som kan stå delvis åben, hvis der er behov for ekstra ventilation. Moment 300 North har et helt unik lysindfald og fuld stå­højde, som vi kender det fra et fortelt.

Ekstraudstyr til montering: Annex 250 Sand kan monteres i begge gavle, Moment 300 North Extra Space, Eclipse frontsolsejl, Cosy Corner II, Isabella Carpet. Specifikationer: Sandfarvet tag med tryk på indersiden, kraftig PVC sokkel med ­Isaflex. Bundmål: 510 x 300 cm Vægt inkl. stel: 49 kg

Leveres standard med: Gardinsæt Cube Creme, to sovekabiner, telttaske, stang- og ­pløkpose inkl. pløkoptager.

MOMENT 300 NORTH & MOMENT 180 NORTH MATERIALER CarbonX

Letvægtsstellet CarbonX med ­IsaFix låse­beslag.

Isacryl

Isacryl særligt åndbart og vedlige­holdelsesvenligt ­m ateriale 295 g/m2

295 g/m2

FARVER Tweed

Grey


MOMENT 180 NORTH Moment 180 North er det mindste telt i Moment serien fra Isabella. Det er et let og enkelt ­2-personers telt, der består af et oversejl og et undersejl. Moment 180 North har en stor sideåbning, der benyttes som udgang, når oversejlet er slået op. På den måde fungerer Moment 180 North næsten som mobilt shelter, der hurtigt kan slås op og tages ned igen. Teltet fylder ikke meget i bilen, på motorcyklen eller i båden. For at undgå myg og andre insekter kan teltet lukkes helt af med myggenet, og stadig virke åbent og behageligt at opholde sig i. Moment 180 North har små praktiske opbevaringslommer ved endegavlen, så mobiltelefon eller lommelygte er inden for rækkevidde.

Teltet rejses og holdes oprejst med kun 3 stænger. Hvis oversejlet skal være slået op, bruges to ekstra stænger. Med Moment 180 North er Isabella tilbage ved ur-udgaven af teltet. Det rummer på alle måder Isabellas DNA med det løfte om følelsen af frihed - ”Feel Free”. Moment 180 North rammer præcist i den outdoor trend, hvor mange mennesker vil endnu tættere på naturen. Enten som nem og enkel overnatningsmulighed eller bare som en hyggelig sommersoveplads i haven. Isabellas mangeårige erfaring og høje k­ valitet er bygget ind i alle detaljer og mat­erialer. Et godt valg, hvis man vil opdage – eller genopdage – naturen tæt på.

Specielle detaljer: Kabinen har lommer til opbevaring og strop til lampeophæng. Moment 180 North har to åbningsmulig­heder – en i fodenden og en stor åbning i siden, begge åbninger har myggenetdør. Oversejlet kan løftes ved åbningen i siden og dermed lave skygge. Dette kan enten gøres ved at stramme oversejlet ud med barduner eller med to stænger. Leveres standard med: Isabella telttaske. Specifikationer: Bund i kraftig PVC. Kabine i bomuld. Moment 180 North har plads til to personer. Bundmål: 180 x 240 cm Vægt inkl. stel: 18 kg.


Isabella A/S · Isabellahøj 3 · 7100 Vejle Tel. +45 75 82 07 55 · www.isabella.net

DK 18

Isabella telte 2018 dk  
Isabella telte 2018 dk