__MAIN_TEXT__

Page 1

Camp-let

2019


CAMP-LET

1

2

3


PASSION

CAMP-LET PASSION

4

Med Camp-let Passion får du ubegrænset adgang til at køre ud i det blå og nyde den betagende natur, der omgiver os. Passion giver dig følelsen af frihed og højt til loftet. Du får på én gang en kompakt og rummelig teltvogn, der er let at sætte op og giver plads til hele familien. Kort sagt: Camp-let Passion er en tro følgesvend, der giver nem adgang til naturen. Med Passion får du et nyt Camp-let udtryk – et nyt design og nye farver: råt og nordisk. Modellen er opdateret, og du vil blandt andet opleve et godt indeklima med en forbedret ventilation. Med andre ord: en ideel teltvogn til dig, der er passioneret for det oplevelsesrige udendørsliv. Har du først prøvet en Camp-let Passion, er det svært ikke at blive forelsket. Tør du prøve? 5 Aftagelige/nedfældbare dele: Front og gavle kan lynes helt ud, garderobestang Specielle detaljer: Fast monteret udhæng, god ventilation8, ny afrundet form af teltet4, nyt alufælg-design, nye hjulskærme Leveres standard med: Kappe med lommer (net)6, kuffertrum lukket samt åbent kuffertrum med direkte adgang til opbevaring under vogn7. 1 stk verandastang, mørke sove­ kabiner (ekstra rummelige), mørke madrasser, integrerede gardiner5, garderobestang Passion ekstraudstyr til montering: Annex Passion3, køkken­solsejl, Passion solsejl1 + front til Passion solsejl2 6 PASSION SOLSEJL Passion solsejl tilsluttes med lynlås til teltvognen og giver rig mulig­hed for skygge og ekstra overdækket opholdsrum. For læ lynes siderne med gardiner nemt i. FRONT TIL PASSION SOL SEJL Fronten forvandler hurtigt og nemt Passion solsejl til et fuldintegreret fortelt, som skaber et stort og behageligt opholdsrum. Fronten har lynlås-gardiner gode ventilationsmulig­ heder med myggenet. PASSION ANNEX Stor og rummelig ekstra kabine, som kan tilsluttes begge sider af teltvognen. Passion annex er lavet med vandtæt PVC-bund og vindue med ventilationsmulighed og integreret gardin.

7

PASSION KØKKENSOLSEJL Passion har, som standard, mulighed for udekøkken. Med Passion køkkensolsejl opnås den optimale udekøkkensløsning – med ly for regnen og skygge for solen. Køkkensolsejlet tilsluttes med taglynlåsen og har buet front.

TEKNISKE ILLUSTRATIONER 2-6

323 × 160 × 95 cm

2 x 140 x 200 cm

FARVER Flax

Steel

8

MATERIALER L: 575 - B: 400 – H: 230 cm

Isacryl

295 g/m2

150 cm

Isaroof

Light 240 g/m2

Zinox

CarbonX

150 cm 18 m 2 240 cm Solsejl

Godkendt totalvægt: 500 kg Lasteevne med bremser: 200 kg Lasteevne uden bremser: 216 kg

3


CAMP-LET

1

2


DREAM

CAMP-LET DREAM

3

Isabella Camp-let Dream er skabt til dig, der har dine første campingoplevelser til gode. Dream er den perfekte teltvogn for den eventyrlystne, der higer efter at komme ud og få spæde erfaringer med outdoor-livet. Isabella Camp-let Dream er en ny model, skabt i et nyt nordisk farveunivers. Du får en kompakt teltvogn, der er hurtig at stille op og pakke sammen igen. Og samtidig får du ekstra komfort. Du vil opleve et godt indeklima med ventilation ved både sovekabine, køkken og i sidevindue. Du har desuden mulighed for at tilføje ekstra plads med et annex. Kort fortalt: Dream er et godt sted at vække dine campingdrømme til live.

Aftagelige/nedfældbare dele: Front og gavl kan lynes helt ud, garderobestang

4

Specielle detaljer: God ventilation7, nyt alufælg-design6, nye hjulskærme Leveres standard med: Kappe med lommer (grå)3, kuffertrum (sort)4, 1 stk veranda­ stang, sovekabiner, madrasser, Collage Blue gardiner5, garderobestang Dream ekstraudstyr til montering: Annex Sand, Solsejl Living plus Sand2 + front1, monterbart gulv med klæbebånd

LIVING PLUS SAND Living Plus Sand tilsluttes nemt med taglynlåsen til Camp-let Dream og giver et stort overdækket udeområde med læ for vinden og skygge for solen. De fastmonteret sider kan lynes op og rulles væk, hvis et mere åbent opholdsrum ønskes.

5

FRONT TIL LIVING PLUS SAND Med denne front skabes et forenklet fortelt, som giver solsejlet en praktisk fordel ved at skabe et større og yderst anvendeligt opholdsrum i Camp-let Dream. Med fronten følger ligeledes valgfrit gardin sæt (Cube Creme eller Collage Blue) til både sider i Living Plus Sand og fronten. ANNEX SAND Det praktiske Annex Sand giver plads til ekstra sovepladser eller opbevaring. Annex Sand har vandtæt PVC bund og kan aflukkes fra den øvrige del af vognteltet. 6

TEKNISKE ILLUSTRATIONER 2-6

323 × 160 × 95 cm

FARVER

2 x 140 x 200 cm

Steel

Grey

7

MATERIALER L: 550 × B: 400 cm

Isacryl

295 g/m2

Isaroof

Light 240 g/m2

Zinox

120 cm 17 m 2 200 cm Solsejl

Godkendt totalvægt: 500 kg Lasteevne med bremser: 208 kg Lasteevne uden bremser: 228 kg

5


CAMP-LETKØKKENER

KØKKENER TIL CAMP-LET Vælg mellem 2 køkkenmodeller

DELUXE

DELUXE KØKKENET – ekstra god plads til at kokkerere Nyder du at lave en udsøgt middag, når du er på tur, er Deluxe det perfekte luksus-køkken. Med Deluxe får du ekstra god bordplads, foldbar vask og to gasbrændere, så der er alt, hvad du behøver for at slå dig løs som gourmet-kok. Køkkenet er designet med smarte opbevaringsrum og funktionelle udtræksskuffer til bestik og andet køkkengrej. Med til køkkenet følger: foldbar opvaskebalje, foldbar vandtank, løs genopladelig vandhane med vandpumpe, hane og brusehoved. Har du brug for endnu mere køkkenplads, kan du tilkøbe en ekstra sidebordplade.

ALLROUND

ALLROUND KØKKENET – gør det nemt at lave mad på turen Med et Allround køkken får du et funktionelt køkken med alt det, du behøver for at lave en god middag på turen. Køkkenet er designet med to gasbrændere og en stor bordplade med foldbar vask, så du kan både snitte og koge. Under bordpladen er der masser af opbevaringsplads til f.eks. service og køkkengrej. Med til køkkenet følger: foldbar opvaskebalje, foldbar vandtank, løs genopladelig vandhane med vandpumpe, hane og brusehoved. Har du brug for mere køkkenplads, kan du tilkøbe en ekstra sidebordplade.


CAMP-LET 

EKSTRAUDSTYR

EKSTRAUDSTYR

CAMP-LET FRONTBOX – ekstra opbevaringsplads til turen Få plads til det hele på turen med en rummelig frontboks, der giver dig ekstra opbevaringsplads. Frontboksen har fleksible rum, så du kan nemt organisere dine ting, som det passer dig. Boksen er perfekt til opbevaring af pløkker, kabler, gasflaske, køleboks og andre ting, som du vil have nem adgang til. Designet er enkelt og linjerne fra Camp-let’en er ført videre i frontboksen og passer perfekt til din teltvogn. Frontboksen kan låses ligesom din bil og Camp-let, så du kan roligt gå fra den.

TAGBOKS LETVÆGT Ekstra bagageplads under transport med hurtigt kliksystem. Vælg mellem stor og lille tagboks.

CYKELSTATIV ALU Tag nemt cyklerne med på ferien – fås til 2, 3 og 4 cykler.

Læs mere om Camp-let ekstra­ udstyr på www.isabella.net

7


DK 19

Isabella Camp-let er en teltvogn, der er skabt til at nyde camping i nærkontakt med naturen uden at undvære køkken, senge af høj kvalitet, et stort opholdsrum, ­m asser af bagageplads og meget mere. Camp-let betyder ”at campere let” og det er præcis hvad en Camp-let teltvogn er. Den er let at sætte op og kræver meget lidt af din tid. Isabella Camp-let er kompakt, når den er foldet sammen og rummelig når den er slået op. Den har en unik skandinavisk stil og udtryk og er klar til at tage med dig på storslåede udendørs eventyr. Isabella Camp-let er en kompakt, manøvredygtig og aerodynamisk teltvogn. De særlige støddæmpere under teltvognen gør, at du ikke engang mærker, at du kører med anhænger.

1

2

3

4

5

Isabella A/S · Isabellahøj 3 · 7100 Vejle Tel. +45 75 82 07 55 · www.isabella.net

Profile for Isabella A/S

Isabella Camp-let teltvogns katalog DK 2019  

2019 udgaven af Isabella Camp-let katalog indeholder to nyskabende teltvogne. Læs mere om Isabelle Camp-let på: https://www.isabella.net/dk/...

Isabella Camp-let teltvogns katalog DK 2019  

2019 udgaven af Isabella Camp-let katalog indeholder to nyskabende teltvogne. Læs mere om Isabelle Camp-let på: https://www.isabella.net/dk/...