Page 1

   

Exam

: Alcatel-Lucent 4A0-109

Title

: Alcatel-Lucent Triple Play Services

Version : R6.1

 

www.Prepking.com


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com..

 

www.Prepking.com


1. Which technical development allowed the deployment of IP protocol features at any point in the network? A. The invention of ATM B. The IP enabling of the DSLAM C. The usage of IP in the home network D. The usage of an IP enabled BSA Answer: B

2. The Alcatel 7302 ISAM is typically located in: A. The customer home B. The Serving Area Interface (SAI) C. The provider Central Office (CO) D. The video headend Answer: C

3. The Broadband Service Access Node (BSAN) may be: A. The Alcatel 7330 FTTN ISAM B. The Alcatel 7342 FTTU ISAM C. Neither (a) or (b) D. Both (a) and (b) Answer: D

4. Why does the RG operate as a DHCP server? A. As a local backup in case the provider DHCP server is unreachable B. The subscriber may choose to manage their own IP addresses C. The RG will never operate as a DHCP server D. To assign IP addresses to the internal home devices when operating in routed mode E. To assign IP addresses to the internal home devices when operating in bridged mode Answer: D

5. What are the minimum requirements for the Residential Gateway? Choose 2.  

www.Prepking.com


A. NAT support B. Support Routed and bridged mode C. Multicast (IGMP) support D. Support IP packet filtering E. Be able to terminate multiple access mediums Answer: AC

6. The internal BSAN architecture is composed of which of the following? A. Line Termination (LT) portion and a Network Termination (NT) B. Link Termination (LT) portion and a Node Termination (NT) C. Link Termination (LT) portion and a Network Termination (NT) D. Line Termination (LT) portion and a Node Termination (NT) Answer: A

7. Which of the following may be connected to the RG in the subscriber home network? Choose the best answer. A. P.C. B. TV with STB C. Gaming console D. LAN switch E. Any Ethernet connected device Answer: E

8. True or False. The RG is typically provider managed in Triple Play Services? A. True B. False Answer: A

9. Which of the following is not a TPSDA network zone? A. Home  

www.Prepking.com


B. Broadband Access C. Broadband Aggregation D. Broadband Metro E. IP Services Edge Answer: D

10. Choose the best answer to complete the following statement. Ethernet frames transmitted by the RG contain: A. 802.1Q VLAN ID of zero and 802.1P priority bits of all zero B. 802.1Q VLAN ID

randomly assigned by the RG and 802.1P priority bits of all zero

C. 802.1Q VLAN ID of zero and 802.1P priority bits randomly assigned by the RG D. 802.1Q VLAN ID of one and 802.1P priority bits of all ones E. 802.1Q VLAN ID of zero and 802.1P priority bits as assigned by the application Answer: E

11. Why is the DHCP relay agent required? A. DHCP broadcasts requests will not leave the local subnet by default B. It allows the modification of DHCP messages to include provider specific parameters C. It increases the security of the TPSDA D. It allows the modification of DHCP messages to include subscriber management parameters E. All of the above Answer: E

12. The Alcatel 7342 P-OLT is a device that: A. Is located in the CO that terminates the outlying ONT's B. Is located in the subscriber home that interfaces to the RG C. Is located in the subscriber home that connects to the PSTN D. Is located at the SAI that aggregates DSL lines Answer: A

 

www.Prepking.com


13. Which in home wiring standards are suitable for delivery of Triple Play services? A. Ethernet over Category 5 B. Multimedia over Coax Alliance (MoCA) C. Home Phone Networking Alliance (HPNA) v3 D. Category 3 wiring Answer: ABC

14. Which answer best completes the following statement. Over the multicast VPLS, ___________ traffic flows in the ______________ direction. A. Multicast data, Upstream B. Multicast data, Downstream C. Multicast data, Upstream and Downstream D. All, Downstream E. IGMP, Downstream Answer: B

15. Choose the statement that is true. A. The unicast VPLS instances of the BSA are connected by a spoke SDP to the BSR B. On the 7450 ESS BSA, a single unicast SAP is created, shared by all subscribers C. An SDP may carry only two services D. On the 7450 ESS BSA, a single multicast SAP is created, shared by all the subscribers on all the BSAN Answer: A

16. Select the correct statement. A. A separate SDP carries multicast traffic and unicast traffic between the BSA and the BSR B. A single SDP carries all multicast traffic over the VPLS C. Unicast traffic is carried in an SDP and terminates on the BSR IES interface D. The SDP configurations for unicast and multicast are the same Answer: C

 

www.Prepking.com


17. Which of the following is true regarding the function of the LSR's in the VPLS domain? Choose the best answer. A. They read both labels in the MPLS label stack and forward accordingly B. They read the inner label in the MPLS label stack and forward accordingly C. They read the outer label in the MPLS label stack and forward accordingly D. They read neither label and forward based on destination IP address Answer: C

18. Which answer best completes the following statement. Over the multicast VPLS, ___________ traffic flows in the ______________ direction. A. Multicast data, Upstream B. IGMP, Downstream C. Multicast data and IGMP, Upstream D. IGMP, Upstream and Downstream E. IGMP, Upstream Answer: D

19. True or False? An SDP is an MPLS LSP that carries multiple services identified by a label stack. A. True B. False Answer: A

20. True or False? The scalability of the TPSDA is increased by aggregating all the per subscriber VLANs onto a single unicast VPLS. A. True B. False Answer: A

21. True or false? The always on multicast infrastructure makes the optimal use of provider bandwidth at the sacrifice of lower latency to the subscriber.  

www.Prepking.com


A. True B. False Answer: B

22. True of false? PIM SSM translations are configured on the BSA to convert subscriber IGMP version 2 joins to IGMP version 3 joins. A. True B. False Answer: B

23. Each subscriber unicast VLAN terminates on: A. An individual SAP on the BSA B. An individual SAP on the BSR C. The access port of the BSAN D. The IES interface of the BSR Answer: A

24. Choose the best statements regarding the function of the BSA. A. The BSA terminates the VLAN per subscriber and is the interface to the MPLS domain B. The BSA strips the 802.1Q VLAN tag and adds the MPLS label stack C. The BSA terminates the MPLS domain and is the interface to the 802.1Q domain D. The BSA removes the MPLS labels and inserts the 802.1Q VLAN tag E. All of the above Answer: E

25. Which of the following are features of the Alcatel 7450 ESS? A. Wire speed security B. Per-subscriber service queuing, scheduling, accounting, and filtering C. Supports hundreds of Gigabit Ethernet ports D. Supports tens of thousands of filter policies  

www.Prepking.com


E. Supports and tens of thousands of queues F. All of the above Answer: F

26. What are the two primary fields in the RTP header? A. Sequence Number B. Urgent bit C. Timestamp D. Version number E. FIN/RST F. SYN/ACK Answer: AC

27. Which of the following describes a function of the Branch Group? A. The system for importing and distributing live TV service B. The system for importing and manipulating VoD assets C. The system for managing new subscribers D. The system for delivering VoD content to the subscribers E. The system for interacting with the subscribers Answer: D

28. Each functional group is divided into which of the following tiers? A. Data Tier B. Integration Tier C. Client Tier D. Provider Tier E. Application Tier F. Interface/DMZ Tier Answer: AEF

 

www.Prepking.com


29. Tuning of routing protocol timers results in which of the following behaviors? Choose all that apply. A. May provide significant improvement in the IP network recovery time B. Improves the packet forwarding efficiency of the router C. Increases processing overhead on the routers D. Increases the troubleshooting complexity Answer: ACD

30. Choose the statement below that is TRUE. A. If a 7750 SR is not the IGMP Querier, it does not receive the IGMP reports from the subscribers B. If a 7750 SR is not the IGMP Querier, it does not maintain the IGMP membership states for its attached VPLS C. If a 7750 SR assumes the role of the IGMP Querier, it will immediately issue a Query to determine the multicast forwarding state of the attached VPLS D. If a 7750 SR assumes the role of the IGMP Querier, the multicast forwarding states of the attached VPLS is already present and known Answer: D

31. True or false? The MDA of the Alcatel 7450 ESS and 7750 SR are hot swappable. A. True B. False Answer: A

32. For non-stop routing to be implemented in the SR OS, what is required to ensure interoperability with the other vendor's routers? A. They both must support the same RFC B. Appropriate protocol extensions for each routing protocol C. An Alcatel interoperability software module D. Nothing Answer: D

 

www.Prepking.com


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/4A0-109.htm

Pass4sure 4a0-109 Dumps  

4a0-109,4a0-109 exam, 4a0-109 exam questions,4a0-109 dumps

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you