Page 1

Mobiilipalvelu

aitojen tunteiden ker채채miseen

Smart Solutions for Smart Phones


Toimiva vuorovaikutus

on avain menestykseen

Nopeasti muuttuvassa maailmassa organisaatiot ovat uusien haasteiden edessä päivittäin. Kuinka pysyä mukana nopeatempoisessa kommunikaatiossa asiakkaiden tai henkilöstön kanssa? Muuttuvat tilanteet täytyy tunnistaa ja niihin täytyy reagoida nopeasti, jotta tuloksena on hedelmällinen vuorovaikutus. iResponse tarjoaa modernin palautepalvelun, jonka avulla voit kerätä, analysoida ja hyödyntää vastaajien mielipiteitä ja tuntemuksia. Mobiilipalvelu, jossa palaute annetaan verkossa, mahdollistaa arvokkaan tiedonsaannin reaaliaikaisesti. Palautepalvelu nostaa asiakasymmärryksen uudelle tasolle ja liiketoiminnan kasvuun.


Pa lv e

lu m

CustomerPulse Asiakasymmärryksen parantamiseen. CustomerPulse sopii kaikenkokoisille organisaatioille. Palveluun voidaan liittää rajaton määrä kyselyjä, joihin voi osallistua kuinka monta vastaajaa tahansa. Kyselyjen hallinta ja raporttien seuranta on helppoa. Kyselystä voidaan tehdä julkinen tai salasanan vaativa, ja kyselyitä voidaan sisällyttää olemassa oleviin kampanjoihin. Palvelun ansiosta yritys saa tarkempaa tietoa asiakkaiden mielikuvista ja odotuksista sekä pystyy reagoimaan asiakkaiden tyytymättömyyteen nopeasti. Aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin kohentaa organisaation imagoa asiakkaistaan välittävänä ja modernina toimijana.

HR-Pulse Henkilöstön tuntemusten huomioimiseen. HR-Pulsella voidaan toteuttaa sekä yksilöityjä että anonyymejä kyselyjä. Vastauksia voidaan tarkastella heti ja ilmeneviin ongelmiin voidaan reagoida nopeasti. Vuosittaiset kehityskeskustelut eivät välttämättä anna riittävästi tietoa henkilöstön tuntemuksista ja näkemyksistä. Palvelun kautta henkilöstö voi myös kertoa ideoitaan välittömästi silloin, kun asia tulee mieleen. Viikottaisesta pikkukyselystä voidaan myös tehdä rutiini, jolloin vastausdataa kertyy tasaisemmin.

SportPulse Urheilijoiden suoritusten seurantaan. SportPulse on työväline valmentajille ja urheilijoille. Palvelun avulla saadaan tietoa urheilijoiden tuntemuksista harjoituksissa, peleissä ja kilpailuissa. Vastaukset voidaan kerätä yksilöidysti, jolloin opitaan urheilijoiden persoonallisista vahvuuksista ja heikkouksista. Saman seuran eri joukkueiden menestystä voidaan vertailla ja löytää syitä hyvään tai huonoon menestykseen. Urheilijoille SportPulse on uusi väylä viestiä valmentajalle heti urheilusuorituksen jälkeen tai jopa sen aikana.

m

e


Edut suhteessa perinteisiin kanaviin Perinteiset kanavat (esim. paperilomakkeet, haastattelut, SMS-viestit tai sähköpostit) • Painopiste keskittyy tiedonhankintaan.

iResponse-palautepalvelu

• Painopiste keskittyy tilanteiden havaitsemiseen ja niihin reagointiin.

• Tulosten kokoaminen, laskeminen ja tulkitseminen vie paljon aikaa.

• Palvelu laskee tulokset automaattisesti, joten säästetään paljon aikaa.

• Tuloksista saatava esitysgrafiikka on tehtävä itse.

• Esitysgrafiikka syntyy automaattisesti.

• Hallittavuus ja muunneltavuus voi olla vaivalloista.

• Sähköisiä kyselyitä sekä niihin liittyviä kanavia voidaan luoda, päivittää tai poistaa milloin vain, helposti ja nopeasti.

• Vie paljon aikaa, ennen kuin tulosten perusteella saadaan aikaan muutoksia.

• Nopeutuneen prosessin ansiosta eri tilanteisiin voidaan reagoida viipymättä.

Palvelumme toimii

iResponse-palautepalvelun käyttöönotto on vaivatonta ja nopeaa

24/7

eikä vaadi teknisiä integraatioita. Palvelu on ehdottoman turvallinen ja toiminnassa joka päivä ympäri vuorokauden.

Mitkä fiilikset?

Skannaa koodi älypuhelimellasi ja anna arviosi.

iResponse Solutions Oy | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | info@iresponse.fi | www.iresponse.fi

iResponse-esite 2013  

Lyhyt esittely iResponsen palveluista.