Page 1

Κοινοβουλευτική Ομάδα Λεωφ. Ηρακλείου 145, 14231 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ,

τηλ.: 2102592213, 2102592105, 2102592258, fax: 2102592155 e- mail: ko@vou li. kke.gr, http: //www.kke.g r

Γραφεία Βουλής: 2103708168, 2103708169, fax: 2103707410

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ

«Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας» Αιτιολογική Έκθεση

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταθέτει στη Βουλή την Πρόταση Νόμου που υπογράφεται από 513 Εργατικά Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα (τα οποία αναφέρονται στο παράρτημα που επισυνάπτεται) με την παρακάτω Αιτιολογική Έκθεση που την συνοδεύει, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από τα πιο πάνω αναφερόμενα Σωματεία. «513 Εργατικά Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά κέντρα δίνουμε το δικό μας πόρισμα για τα Εργασιακά και τους μισθούς, καταθέτοντας σε όλα τα κόμματα εκτός από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής πρόταση νόμου για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (ΣΣΕ).

Στην πρόταση νόμου που έχουμε επεξεργαστεί καταργούνται όλες οι αντεργατικές διατάξεις που περιέχονται στους νόμους που ψηφίστηκαν από τις προηγούμενες και τη σημερινή κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια με τα τρία μνημόνια. Διασφαλίζονται πλήρως οι συλλογικές διαπραγματεύσεις και οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας, επανέρχεται η υποχρεωτικότητα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας (ΣΣΕ), η αρχή της ευνοϊκότερης μεταχείρισης για τους εργαζόμενους. Αποκαθίσταται ο κατώτερος μισθός στα 751 ευρώ. Καταργείται η απαράδεκτη διάκριση για τα νέα παιδιά που μπαίνουν στη δουλειά. Αποκαθίστανται τα δώρα και τα επιδόματα σε εργαζόμενους και συνταξιούχους Οι όροι των κλαδικών συμβάσεων επανέρχονται στα επίπεδα πριν το 2012 ως βάση για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις. Καταργούνται οι ελαστικές μορφές απασχόλησης κ.ά. . Ο κόπος μας, ο ιδρώτας μας δεν είναι για μας περασμένα ξεχασμένα. Κάνουμε ξεκάθαρο σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με τους μισθούς των 400 ευρώ, με την μισοδουλειά, την ανεργία, τη φτώχεια, τη ζωή-λάστιχο. Διεκδικούμε:

1. Την κατάργηση όλου του αντεργατικού πλαισίου, διατάξεων και νόμων από το 2010 ως σήμερα. 2. Την κάλυψη των απωλειών σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές.

3. Δικαιώματα στη δουλειά και τη ζωή με βάση την εποχή μας, του 21ου αιώνα και τις σύγχρονες ανάγκες μας. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει δραματική επιδείνωση της θέσης της εργατικής τάξης και των όρων δουλειάς, δυναμώνει η τάση της σχετικής κι απόλυτης εξαθλίωσης. Ο μέσος μισθωτός, πριν την φορολογία εισοδήματος του, έχει χάσει το 25% της αγοραστικής του


δύναμης των αποδοχών που είχε το 2009. Οι απώλειες στην αγοραστική δύναμη των μισθωτών γίνονται ακόμα μεγαλύτερες αν ληφθεί υπόψη η μεγάλη φορολογική αφαίμαξη των τελευταίων χρόνων. Συνυπολογίζοντας όλους αυτούς τους παράγοντες, φαίνεται πως οι συνολικές απώλειες στο βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων φθάνουν ή και προσεγγίζουν το 50% την περίοδο της κρίσης.

Οι περισσότερες νέες κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (ΣΣΕ) που υπογράφηκαν μετά τη διαμόρφωση του νέου νομοθετικού πλαισίου περιέχουν σημαντικές μειώσεις μισθών για τους εργαζόμενους: στα ξενοδοχεία (-15%) στο εμπόριο (-6.3%), στις τράπεζες (-6%), στις εργοληπτικές και κατασκευαστικές επιχειρήσεις (-18%), στα τεχνικά γραφεία ανελκυστήρων (-10%). Οι μειώσεις στο μέσο κλαδικό μισθό όπως καταγράφεται στα στοιχεία του ΙΚΑ κινούνται σε γενικές γραμμές στα ίδια επίπεδα. Στα τρόφιμα ποτά ο μέσος μισθός υποχώρησε κατά 11%, στον επισιτισμό - τουρισμό υποχώρησε κατά 16%, στο λιανικό εμπόριο κατά 9%, στην εκπαίδευση κατά 7,7%, στην Υγεία κατά 11%. Οι μειώσεις αυτές των κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας (ΣΣΕ) γίνονται ακόμη δραστικότερες για εκείνους τους εργαζόμενους που περνούν από πλήρη σε μερική απασχόληση. Και βέβαια πρέπει να συνυπολογισθεί η μη τήρηση από εργοδότες του κλάδου της όποιας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ) έχει υπογραφεί. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που ετοιμάζεται νέα σφοδρή επίθεση στα εργασιακά. Η σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες, θέτει σε εφαρμογή όλο το υπάρχον αντεργατικό οπλοστάσιο και το διευρύνει με τη ψήφιση του μνημονίου 3, του συμπληρωματικού μνημονίου που ετοιμάζει και άλλων σχεδιασμών, για νέο χτύπημα στις εργασιακές σχέσεις.

Οι βασικές πλευρές των αντεργατικών μέτρων, που προωθήθηκαν και υλοποιούνται παρά τις αρχικές διακηρύξεις της σημερινής κυβέρνησης για επαναφορά του κατώτερου μισθού, της 13ης και 14ης σύνταξης και μισθών στο δημόσιο, περιλαμβάνουν τα εξής: 

Το 2012, με ΠΥΣ της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, μειώθηκε κατά 22% ο κατώτερος μισθός της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ). Για τους νέους κάτω των 25 ετών η μείωση έφθασε στο 32%. Με τον ίδιο νόμο πάγωσαν τα επιδόματα που αφορούσαν τις τριετίες και το πάγωμα θα συνεχιστεί μέχρι το ποσοστό της ανεργίας να πέσει κάτω από το 10%. Σήμερα, το ποσοστό της ανεργίας είναι περίπου στο 26% με ότι αυτό συνεπάγεται για τους μισθούς και τη ζωή της εργατικής τάξης. Μείωση κατά τρεις μήνες της μετενέργειας κλαδικών και ομοιεπαγγελματικών συμβάσεων. Μετά την πάροδο του τριμήνου και εφόσον δεν υπογραφεί νέα, ισχύουν μόνο οι όροι που αφορούν το βασικό μισθό και τα επιδόματα τριετιών, τέκνων, σπουδών, επικίνδυνης εργασίας, εφόσον αυτά προβλέπονταν στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας που έληξαν. Κάθε άλλο επίδομα παύει να ισχύει.

Με τους νόμους που ψηφίστηκαν αναστέλλεται η εφαρμογή της υποχρεωτικότητας και της γενίκευσης των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας (ΣΣΕ). Παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα στους εργοδότες με επιχειρησιακές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (ΣΣΕ) που συνάπτουν με Ενώσεις Προσώπων που αποτελούν όργανα της εργοδοσίας αλλά και με ατομικές συμβάσεις να ανατρέπουν εργασιακές σχέσεις (αύξηση εκ περιτροπής εργασίας, μερικής απασχόλησης), με άμεση συνέπεια στο ύψος του μισθού.


Καταργήθηκε η αρχή της ευνοϊκότερης Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ), μια μεγάλη κατάκτηση του εργατικού κινήματος, ανοίγοντας το δρόμο για σύναψη μικρότερων συμβάσεων σε επίπεδο επιχείρησης ή σε ατομικές συμβάσεις, που δημιουργούσαν ακόμη χειρότερους όρους δουλειάς. Είναι αποκαλυπτικό το στοιχείο που δείχνει ότι από τα τέλη του 2012 μέχρι τα μέσα του 2014 έχουν συναφθεί (κυρίως με ενώσεις προσώπων) 1.440 επιχειρησιακές συμβάσεις που στην συντριπτική τους πλειοψηφία προβλέπουν μειώσεις μεταξύ 10% - 40%.

Ορισμένα ακόμη στοιχεία που καταγράφουν τις συνέπειες για τους εργαζόμενους:

- Γενικεύεται η απλήρωτη εργασία, αφού υπογράφονται ακόμη και συμβάσεις, όπου μέρος του μισθού θα αποδίδεται μέσω κουπονιών σούπερ μάρκετ.

- Η μείωση των μισθών οδήγησε σε μείωση των υπερωριών, των προσαυξήσεων στις υπερεργασίες. Οδήγησε στην απλήρωτη υπερωρία με τον εργαζόμενο να λαμβάνει αντί αμοιβής, ρεπό που στην πλειοψηφία ούτε αυτά δίνονται. - Ταυτόχρονα, αυξήθηκε από δύο μήνες σε ένα χρόνο δουλειάς το δικαίωμα αποζημίωσης λόγω απόλυσης, με αποτέλεσμα οι εργοδότες να αξιοποιούν με τέτοιο τρόπο την υπογραφή συμβάσεων με τους εργαζόμενους ώστε να διασφαλίζουν ότι δεν θα τους δώσουν ποτέ αποζημίωση. - Η συρρίκνωση του κατώτερου μισθού μείωσε και το επίδομα ανεργίας που είναι αυτόματα συνδεδεμένο μαζί του. Η μείωση αυτή φτάνει στο 21%!

- Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών, η μείωση του αφορολόγητου ορίου, η αύξηση των έμμεσων φόρων και του ΦΠΑ στο 24%, είναι παράγοντες που μειώνουν μισθούς, το λαϊκό εισόδημα, που περιορίζουν την όποια μικρή δυνατότητα να καλύψουν βασικές ανάγκες. Ζητάμε η πρόταση νόμου να μπει για συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων και να γίνει Νόμος του Κράτους.»

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Οι Προτείνοντες Βουλευτές ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΑΡΔΑΛΗΣ ΣΑΚΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΛΙΑΝΑ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ


ΚΑΤΣΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ

«Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας» ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Άρθρο 1

Δέσμευση.

Το άρθρο 8 του ν. 1876/1990, όπως ισχύει μετά και την αντικατάσταση του πρώτου εδαφίου της παρ. 1 με την υποπερ. ΙΑ 11 εδ. 1, 2α του ν. 4093/2012, αντικαθίσταται ως εξής:

«α. Οι εθνικές γενικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας καθορίζουν τους ελάχιστους μισθολογικούς και λοιπούς όρους εργασίας, που ισχύουν για τους εργαζόμενους όλης της χώρας.

β. Οι κλαδικές, οι επιχειρησιακές και οι εθνικές ή τοπικές ομοιοεπαγγελματικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας δεν επιτρέπεται να περιέχουν δυσμενέστερους όρους εργασίας, για τους εργαζόμενους, από τους όρους της εθνικής γενικής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Στους εργαζόμενους αυτούς περιλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο Δημόσιο στα Ν.Π.Δ.Δ. και στους ΟΤΑ.

γ. Οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας όλων των κατηγοριών και βαθμίδων, δεσμεύουν όλους τους εργαζόμενους και όλους τους εργοδότες, που εμπίπτουν στο πεδίο ισχύος της κάθε συλλογικής σύμβασης, ανεξάρτητα αν είναι μέλη ή όχι των συνδικαλιστικών οργάνων ή οργανώσεων, που συνήψαν τη συγκεκριμένη συλλογική σύμβαση εργασίας».


Άρθρο 2

Ικανότητα για σύναψη συλλογικών συμβάσεων εργασίας. α. Το πρώτο εδάφιο του στοιχείου α της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του ν. 1876/1990, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 37 παρ. 3 του ν. 4024/2011, καταργείται και αντικαθίσταται ως εξής: «1. Ικανότητα για σύναψη συλλογικών συμβάσεων εργασίας έχουν: α. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις εργαζομένων και εργοδοτών, όλων των βαθμίδων, στο πεδίο της δραστηριότητάς τους».

β. Η παράγραφος 3 του ίδιου άρθρου 6 του ν. 1876/1990, όπως αντικαταστάθηκε από την παρ. 4 του ν. 4024/2011, καταργείται και αντικαθίσταται ως εξής: «Για τη νομιμοποίηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις των καταστατικών τους». Άρθρο 3

Ισχύς συλλογικής σύμβασης εργασίας. Το άρθρο 7 του ν. 1876/1990, καταργείται και αντικαθίσταται ως εξής:

«α. Οι όροι ατομικών συμβάσεων εργασίας, που αποκλίνουν από ρυθμίσεις συλλογικών συμβάσεων, είναι επικρατέστεροι, εφόσον παρέχουν μεγαλύτερη προστασία στους εργαζόμενους. β. Όροι εργασίας συλλογικών συμβάσεων εργασίας, που είναι ευνοϊκότεροι για τους εργαζόμενους, υπερισχύουν των νόμων

γ. Οι κανονιστικοί όροι της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (Σ.Σ.Ε.) έχουν άμεση και αναγκαστική ισχύ». Άρθρο 4

Αρμοδιότητα σύναψης επιχειρησιακών συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Η περίπτωση 5 του άρθρου 3 του ν. 1876/1990, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 37 παρ. 1 του ν. 4024/2011, αντικαθίσταται ως εξής: «Οι επιχειρησιακές συλλογικές συμβάσεις συνάπτονται από συνδικαλιστικές οργανώσεις της επιχείρησης που καλύπτουν τους εργαζόμενους, ανεξάρτητα από την κατηγορία, τη θέση ή την ειδικότητά τους και εφόσον αυτές ελλείπουν από τις αντίστοιχες πρωτοβάθμιες κλαδικές οργανώσεις και τον εργοδότη. Άρθρο 5 Συρροή.


Το άρθρο 10 του ν. 1876/1990, όπως ισχύει μετά και την προσθήκη εδαφίου με το άρθρο 37 παρ. 5 του ν. 4024/2011, αντικαθίσταται ως εξής:

«α. Αν μια σχέση εργασίας ρυθμίζεται από περισσότερες ισχύουσες συλλογικές συμβάσεις εργασίας, εφαρμόζεται η πιο ευνοϊκή για τον εργαζόμενο.

β. Κλαδική ή επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας, υπερισχύει, σε περίπτωση συρροής, με ομοιοεπαγγλεματική συλλογική σύμβασης εργασίας, εκτός εάν η ομοιοεπαγγελματική είναι ευνοϊκότερη για τους εργαζόμενους». Άρθρο 6

Χρόνος ισχύος της συλλογικής σύμβασης εργασίας. Οι όροι των συλλογικών συμβάσεων εργασίας εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι την υπογραφή νέας αντίστοιχης συλλογικής σύμβασης εργασίας, χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό. Καμιά Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (Σ.Σ.Ε.) δεν μπορεί σε κάθε περίπτωση να έχει διάρκεια μικρότερη του έτους. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι περιπτώσεις 2 και 3 του άρθρου του 9 του ν. 1876/90. Άρθρο 7

Διαιτησία. Σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων ή αποτυχίας της μεσολάβησης, οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα μονομερούς προσφυγής στη διαιτησία, για τον καθορισμό όλων των όρων παροχής εργασίας. Άρθρο 8

Επαναφορά σε ισχύ συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Όροι συλλογικών συμβάσεων εργασίας, που ήταν σε ισχύ στις 29.2.2012 (ημερομηνία δημοσίευσης της Π.Υ.Σ. 6/2012), εφόσον αυτές έχουν λήξει, επανέρχονται σε ισχύ, από την έναρξη ισχύος της παρούσας. ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Άρθρο 9

Επαναφορά κατώτατου μισθού και ημερομισθίου.


Από την έναρξη ισχύος της παρούσας το κατώτατο όριο του μηνιαίου μισθού του νεοπροσλαμβανόμενου άγαμου εργατοτεχνίτη ανέρχεται στο ποσό των 751 ευρώ και του ημερομισθίου στο ποσό των 33.57 ευρώ, μικτά, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου 6/2012, το άρθρο 103 του ν. 4172/2013, καθώς επίσης και κάθε άλλη αντίθετη, στην προηγούμενη παράγραφο, διάταξη, τυπικού ή ουσιαστικού νόμου ή συλλογικής σύμβασης εργασίας ή διαιτητικής απόφασης, καταργείται. Για όσους έχουν προϋπηρεσία αναγνωρίζονται 3 τριετίες για τους υπαλλήλους και 6 τριετίες για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο κατά τα ποσοστά που ίσχυαν πριν την εφαρμογή των παραπάνω νόμων. ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ Άρθρο 10

Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού και της 13ης και 14ης σύνταξης. α. Οι συνταξιούχοι όλων των ασφαλιστικών φορέων κύριας και επικουρικής ασφάλισης λαμβάνουν επιδόματα Πάσχα και άδειας, ανερχόμενα το καθένα στο μισό της μηνιαίας χορηγούμενης σύνταξης. Επίσης οι πιο πάνω συνταξιούχοι δικαιούνται επίδομα Χριστουγέννων, ανερχόμενο στο ποσό της μηνιαίας χορηγούμενης σύνταξης. β. Επαναχορηγούνται τα επιδόματα εορτών Χριστουγέννων, Πάσχα και άδειας, που καταργήθηκαν και αφορούν υπαλλήλους, μισθωτούς και λειτουργούς του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ., ΟΤΑ καθώς και τα μόνιμα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, της ΕΛ.ΑΣ, του πυροσβεστικού και λιμενικού σώματος. Το επίδομα Χριστουγέννων ανέρχεται στο ύψος των μηνιαίων αποδοχών και τα επιδόματα Πάσχα και άδειας στο ύψος του μισού των μηνιαίων αποδοχών, το καθένα. ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Άρθρο 11

Κατάργηση ελαστικών σχέσεων εργασίας. α. Καταργείται κάθε διάταξη νόμου, που προβλέπει καθιέρωση μερικής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα. Από την έναρξη ισχύος του παρόντος, οι υφιστάμενες σχέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης μετατρέπονται, αυτοδικαίως, σε συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου, πλήρους απασχόλησης. β. Καταργείται κάθε διάταξη νόμου, που θεσμοθετεί την εκ περιτροπής εργασία.

γ. Καταργείται κάθε διάταξη νόμου, που αναφέρεται στη διευθέτηση του χρόνου εργασίας.

δ. Καταργούνται οι διατάξεις νόμων, που αναφέρονται στις εταιρίες προσωρινής απασχόλησης (ενοικίασης εργαζομένων). Από την έναρξη ισχύος της παρούσας, οι


εργαζόμενοι των πιο πάνω εταιριών, που απασχολούνται σε άλλους (έμμεσους εργοδότες), θεωρείται, αυτοδικαίως, ότι συνδέονται, με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου, με τους έμμεσους αυτούς εργοδότες. ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ Άρθρο 12

Καταργούμενες διατάξεις. Κάθε διάταξη νόμου ή κανονιστικής πράξης της Διοίκησης, αντίθετη προς τις διατάξεις της παρούσας, καταργείται, με την επιφύλαξη ευνοϊκότερων, για τους εργαζόμενους, διατάξεων, που περιέχονται σε νόμο, κανονιστική πράξη της διοίκησης, συλλογική σύμβαση εργασίας ή διαιτητική απόφαση, οι οποίες εξακολουθούν να ισχύουν. ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟ Άρθρο 13

Έναρξη ισχύος. Η ισχύς της παρούσας, εάν δεν ορίζεται διαφορετικά, στις επιμέρους διατάξεις της, αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 Οι Προτείνοντες Βουλευτές ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΑΡΔΑΛΗΣ ΣΑΚΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΛΙΑΝΑ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ


ΚΑΤΣΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Τα Εργατικά Κέντρα

1. Εργατικό Κέντρο Λάρισας

2. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου 3. Εργατικό Κέντρο Ν. Σάμου

4. Εργατικό Κέντρο Β. Συγκροτήματος Δωδεκανήσου 5. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φωκίδας 6. Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας 7. Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων

8. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου

9. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου 10. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λευκάδας 11. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Άρτας

12. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης 13. Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο 14. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νάουσας 15. Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας

16. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά

17. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αρκαδίας

18. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας 19. Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

20. Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς

21. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου Οι Ομοσπονδίες:

22. Ομοσπονδία Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας 23. Πανελλήνια Ομοσπονδία Τροφίμων & Ποτών

24. Ομοσπονδία Εργαζομένων Ελλάδας (ΟΕΦΣΕΕ)

Εργατοϋπαλλήλων

&

Φαρμακευτικών και

Υπαλλήλων Συναφών

Γάλακτος

Επαγγελμάτων


25. Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ελλάδας (ΟΕΚΙΔΕ) 26. Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (ΠΟΛ)

27. Ομοσπονδία Εργαζομένων Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου

28. Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ) 29. Ομοσπονδία Υπαλλήλων Υπουργείου Ανάπτυξης Ενέργειας, Έρευνας και Τεχνολογίας (ΟΣΥΒΕΤ)

Τομείς

Βιομηχανίας,

30. Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας (ΠΟΣΕΥΓ)

31. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) 32. Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΓΕΔΥ) 33. Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ

34. Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας 35. Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος - Ακροάματος

36. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΠΟΕΥΕΘΑ) Τα Σωματεία:

37. Σωματείο Εργαζομένων ΕΒΓΑ

38. Σωματείο Εργαζομένων ΦΑΓΕ

39. Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Αττικής 40. Σωματείο Εργαζομένων TASTY FOODS

41. Σύνδεσμος Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων του Εργοστασίου Γάλακτος της Εταιρίας Δέλτα Τρόφιμα Α.Ε. «Ο ΛΟΥΔΙΑΣ» Πλατύ Ν. Ημαθίας 42. Συνδικάτο Γάλατος Τροφίμων Ποτών Ν. Ιωαννίνων

43. Συνδικάτο Γάλατος Τροφίμων Ποτών Ν. Εύβοιας – Βοιωτίας 44. Συνδικάτο Γάλατος Τροφίμων Ποτών Ν. Λάρισας 45. Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Ζαχαροπλαστικής Ν. Χανίων

Παρασκευής

&

Συσκευασίας

Ειδών

46. Συνδικάτο Εργαζομένων Τροφίμων Ποτών Ν. Αχαΐας 47. Συνδικάτο Γάλατος Τροφίμων Ποτών Ν. Φθιώτιδας

48. Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων Κ. Μακεδονίας 49. Σωματείο Διαλογής Φρούτων και Λαχανικών Ν. Νάουσας 50. Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Αργολίδας 51. Σωματείο Εργαζομένων PEPSICO – ΗΒΗ Αθήνας


52. Σωματείο Εργαζομένων στις Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Λειβαδίτης Ζούρας ΒΙΟΚΟΤ ΕΛΙΖΑ ΑΛΚΟΤ 53. Σωματείο Εργαζομένων στην Α.Ε. Αθηναϊκή Ζυθοποιία «ΑΜΣΤΕΛ»

54. Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Βιομηχανίας Γάλακτος Ξάνθης Α.Ε. ΡΟΔΟΠΗ

55. Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσπρωτίας 56. Σωματείο Καθαριστριών και Καθαριστών Ν. Αιτωλοακαρνανίας 57. Σωματείο Καθαριστριών Αθήνας

58. Σωματείο Καθαριστριών Πειραιά

59. Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καβάλας 60. Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας 61. Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου

62. Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν. Λάρισας

63. Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καρδίτσας 64. Σωματείο Εργαζομένων Εταιρίας MELLON

65. Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου

66. Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Κεφαλονιάς – Ιθάκης 67. Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας 68. Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας

69. Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Α.Ε. & Γραφείων Αθήνας 70. Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Ν. Μεσσηνίας 71. Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας 72. Ένωση Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας

και

Εργαζομένων

στα

Συναφή

Επαγγέλματα

Ν.

73. Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Κατεργασίας Ξύλου Ν. Αττικής

74. Συνδικάτο Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και στις Κατασκευές Αθήνας 75. Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Αθήνας 76. Σωματείο Ηλεκτροτεχνιτών Αθήνας

77. Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μεσσηνίας 78. Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ (ΕΤΕ-ΔΕΗ) Τμήμα Καλαμάτας

79. Σωματείο Εργατοτεχνιτών & Υπαλλήλων Εργαζομένων στην Κατασκευή του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ 80. Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου

81. Σωματείο Εργατοτεχνιτών Κατεργασίας Ξύλου Θεσσαλονίκης 82. Ένωση Ηλεκτροτεχνιτών Ν. Πειραιά

83. Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Καρδίτσας


84. Πανελλήνια Ένωση Λιθογράφων

85. Σωματείο Εργαζομένων ΣΟΦΤΕΞ

86. Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ)

87. Ένωση Εργατοϋπαλλήλων Τύπου – Χάρτου και Γραφικών Τεχνών Ν. Μαγνησίας 88. Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδος

Ν.

Αττικής

και

Εργαζομένων

89. Συνδικάτο Μετάλλου «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» Ν. Κορινθίας

90. Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής Ν. Αττικής 91. Σωματείο Εργαζομένων INTRACOM

92. Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση 360 Connect ΑΕ 93. Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικού Αττικής 94. Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Αττικής

Τουρισμού,

Ξενοδοχείων

και

95. Σωματείο Εργαζομένων Ξενοδοχείου ΛΥΔΡΑ

96. Σωματείο Εργαζομένων στα ξενοδοχεία, Τουριστικά Γραφεία και Επισιτιστικά Επαγγέλματα Σάμου 97. Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Αττικής

98. Σύλλογος Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας Μακεδονίας Θράκης 99. Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής 100.

Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Αγ. Αναργύρων – Καματερού

102.

Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας

101. 103. 104.

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Δήμων Ν. Πρέβεζας Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Δήμων Β. Εύβοιας

105. Σωματείο Εργαζομένων Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) 106. Κλαδικό Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Εργαστηρίων, Γηροκομείων και Συναφών Χώρων Αθήνας

Διαγνωστικών

107.

Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά

109.

Σύλλογος Εργαζομένων στην ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής «Ο ΒΥΡΩΝ»

108.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»

110. Σωματείο Εκπαιδευτικών στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Ηρακλείου «Γαλάτεια Καζαντζάκη»

111. Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ) Δυτικής Μακεδονίας 112.

Συνδικάτο Ενέργειας Αττικής


113.

Πανελλαδική Ένωση Ελαιουργοσαπουνοποιών

115.

Σωματείο Εργαζομένων στη BOEHRINGER – INGELHEIM HALLAS

117.

Σωματείο Βοηθών και Φαρμακοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου

119.

Σωματείο Εργαζομένων Γκαλένικα

114. Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Αττικής – Πειραιά και Νήσων 116. Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Κ. Μακεδονίας 118. 120. 121. 122. 123.

Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων Λάρισας

Σωματείο Εργαζομένων Αστικού & Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ

Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αυτοκινήτων Ν. Λάρισας Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

124. Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ν. Αττικής 125. Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ν. Λάρισας 126. Σωματείο Εργατών και Εργατριών Κλωστοϋφαντουργίας Ναούσης «Η ΚΛΩΘΩ» 127. Σωματείο Εργατών και Εργατριών Γούνα & Δέρματος – Ιματισμού – Κλωστοϋφαντουργίας Σιάτιστας 128.

Εργατοϋπαλληλικό Σωματείο της Εριοβιομηχανίας Fintexport ΑΕ

130.

Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου

132.

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Χαλκίδας

129. Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΠΕΣ – ΝΑΤ) 131. Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας Κλωστοϋφαντουργίας Ν. Καστοριάς

Ιματισμού

133.

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης

135.

Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

134. 136.

137. 138. 139. 140.

Δέρματος

Σωματείο Καθαριστριών Θεσσαλονίκης

Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν. Χανίων Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Κρήτης

Σωματείο Εργαζομένων Φαρμακοϋπαλλήλων Ν. Μεσσηνίας Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Περιοχής Πάτρας


141. Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Εργαζομένων στην MICROFILL K. ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ 142.

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας

144.

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δράμας

143. 145. 146.

Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Φθιώτιδας Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Λιβαδειάς

147. Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις του ομίλου Μαρινόπουλος Β. Ελλάδος 148.

Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις Αρβανιτίδης ΑΕΒΕ

150.

Σωματείο Καθαριστών – Καθαριστριών Ν. Λάρισας

149. 151. 152. 153. 154. 155. 156. 157.

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ιωαννίνων Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Πρέβεζας

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Λευκάδας Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Άρτας

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής Σωματείο Καθαριστών – Καθαριστριών Ν. Μαγνησίας

158. Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΟΚΑ Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας 159.

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Πέλλας Ημαθίας

161.

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Κομοτηνής

160. 162.

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

163. Σωματείο Επαγγελματιών Αργοσαρωνικού

Οδηγών

Αττικής

Βοιωτίας

&

164.

Σωματείο Εργαζομένων Ταχυδρομείων – Ταχυμεταφορών Αττικής

166.

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού

165.

Νήσων

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Πετρούπολης

167. Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες, στα Καταστήματα και Α.Ε. Ν. Αρκαδίας 168.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης»

170.

Συνδικάτο Εργαζομένων ΕΚΒΑΑ (πρώην ΙΓΜΕ)

169.

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας «Η Πρωτοπορία»


171. Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου – Καλλυντικού Επαγγελμάτων Εύβοιας – Βοιωτίας και περιοχής Αυλώνα

&

Συναφών

172.

Ένωση Προσωπικού Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών

174.

Σωματείο Ελαιοχρωματιστών και Κοσμηματογράφων Καλαμάτας

176.

Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση LIDL ΕΛΛΑΣ Ν. Αττικής

178.

Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Παράρτημα Πειραιά

173. Συνδικάτο Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και στις Κατασκευές Ν. Θεσσαλονίκης 175. Εργοστασιακό Σωματείο Εργαζομένων Κλωστοϋφαντουργών Νηματουργεία Ναούσης Γρ. Βαρβαρέσος & ΣΙΑ & TEXTIL 177. 179. 180. 181. 182.

στα

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου

Σωματείο Εργαζομένων Ξενοδοχείου Royal Olympic Σωματείο Εργαζομένων Ξενοδοχείου Μετροπόλιταν Σωματείο Εργαζομένων Ξενοδοχείου Στάνλευ

Σωματείο Εργαζομένων στο Catering Newrest

183. Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού, Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Κω 184.

Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Λευκάδας

185. Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού, Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Θεσσαλονίκης 186. Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού, Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Λάρισας 187.

Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αχαΐας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

188. Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ελευσίνας, Ασπροπύργου & Μάνδρας – Ειδυλλίας

189. Σύλλογος Εργαζομένων στα Ιδρύματα Κοινωνικής Πρόνοιας και στις Υπηρεσίες Αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Περιφέρειας Ηπείρου 190.

Σωματείο Φαρμακεργατών και Φαρμακοϋπαλλήλων Ηπείρου

192.

Σωματεία Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης

191. 193. 194. 195.

Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων Σωματείο Εργαζομένων Forthnet Netmed

Συνδικάτο Υπαλλήλων Οδικών Μεταφορών Νομού Αιτωλ/νίας

Ένωση Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Βόρειας Ελλάδας

196. Σωματείο Εργαζομένων Θεσσαλονίκης 197.

στο

Θεαγένειο

Αντικαρκινικό

Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Κεφαλονιάς - Ιθάκης

Νοσοκομείο


198.

Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Κεφαλονιάς – Ιθάκης

200.

Ενιαίο Συνδικάτο Ναυτεργατών Ν. Καβάλας

202.

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Κεφαλονιάς

204.

Σωματείο Εργαζομένων Λεβεντέρη

199. Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Εργαζομένων στον Τουρισμό, Επισιτισμό Ν. Ζακύνθου 201. Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Σ.Ε.Χ.Β.Ν.Β. «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» 203. 205. 206. 207.

Χημικής

Βιομηχανίας

Νομού

Βοιωτίας

Πανελλήνια Ένωση Τεχνικών Ο.Τ.Ε. – Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας»

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Ν. Κω Σωματείο Τεχνικών Ηλεκτρισμού (Σ.Τ.Ε.Η) Ν. Αιτωλ/νίας

208. Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Ν. Ζακύνθου 209. Πανελλήνια ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»

Ένωση

Κατώτερων

Πληρωμάτων

Μηχανής

210.

Συνδικάτο Οικοδόμων Φαρσάλων

212.

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων και Τεχνιτών Ιματισμού Αγρινίου

211. 213. 214. 215. 216. 217. 218. 219. 220. 221. 222. 223. 224. 225. 226. 227. 228. 229.

Ε.Ν.

«

Ο

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Άρτας Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων Ν. Άρτας Σωματείο Λογιστών Ν. Άρτας

Σωματείο Καθαριστριών Σχολικών Κτιρίων Β/Δ Ελλάδος

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Εμποροϋπαλλήλων Ηγουμενίτσας Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Φλώρινας

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Βέροιας – Νάουσας Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων

Πανελλήνια Ένωση Τεχνικών Ο.Τ.Ε. –Τοπική Διοικούσα Επιτροπή Αγρινίου Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Νάουσας & Περιφέρειας

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης

Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Ε.Ν.( ΠΕΕΜΑΓΕΝ) Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας Ν. Άρτας Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου


230. Συνδικάτο Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και στις Κατασκευές Νήσου Λέσβου 231.

Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτιστικών Τουριστικών Επαγγελμάτων Λέσβου

232. Σωματείο Χειριστών Βοηθών Εκσκαπτικών Ανυψωτικών Μηχανημάτων Μηχανοδηγών Οδοστρωτήρων Ανατολικού Αιγαίου

233. Σωματείο Φορτοεκφορτωτών Υπαλλήλων Οδηγών Μεταφορικών Εταιρειών Λέσβου 234.

Σωματείο Μουσικών Λέσβου

236.

Συνδικάτο Αποκλειστικών Αδερφών Νοσοκόμων – Παράρτημα Μυτιλήνης

235.

Εθνική Ένωση Φορτοεκφορτωτών Λιμένος και Προλιμένος Μυτιλήνης

237. Σωματείο Οικοδόμων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»

και

Συναφών

Επαγγελμάτων

Λήμνου

«

Η

238. Ένωση Εργαζομένων στις Τουριστικές και Επισιτιστικές Επιχειρήσεις Λήμνου 239. Συνδικάτο Θερμαστών Πρακτικών Μηχανικών & Εργαζομένων στο Μέταλλο & τα Συναφή Επαγγέλματα Ν. Αιτωλοακαρνανίας 240.

Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας

242.

Σωματείο Οικοδόμων Μεσολογγίου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

241. 243. 244. 245.

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Σιδήρου – Μπετό Μεσσηνίας Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων ΚΟΚΑ – ΚΟΛΑ 3Ε Θεσσαλονίκης Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων (Κιάτου)

246. Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πατρών & Περιχώρων Ν. Αχαΐας «ΕΙΡΗΝΗ» 247.

Σωματείο Εργαζομένων στους Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς

249.

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Χίου

248. 250. 251.

Σωματείο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Καβάλας Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων « Η Ένωση» Αγρίνιο Σωματείο PRAKTIKER

252. Σωματείο Εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες στα καταστήματα και εταιρείες Νομού Ηλείας 253.

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αμαλιάδας

255.

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού

254. 256. 257. 258.

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου

Πανελλήνιο Σωματείο Έκτακτου Προσωπικού Υπουργείου Πολιτισμού Σωματείο Εργαζομένων ΕΦΕΤ

Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Λαμίας


259.

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος

261.

Σωματείο Οικοδόμων Αιγίου

260. 262. 263. 264. 265. 266. 267.

Συνδικάτο Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν. Λάρισας Σωματείο Υγειονομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλίας Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας

Σωματείο Λογιστών Τρικάλων

Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Ιωαννίνων Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΕ – Τμήμα Αγρινίου

268. Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Κλινικής Μηχανικής 269. Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Εργαστηρίων, Γηροκομείων, Οίκων Ευγηρίας, Αναρρωτηρίων, Διαγνωστικών Κέντρων και Συναφών Χώρων Λάρισας 270.

Σωματείο Εργαζομένων LIDL ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

272.

Σωματείο Εργαζομένων Praktiker Πάτρας

271. 273. 274.

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Ηλείας Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικών και Εμπορικών Επιχειρήσεων Πάτρας Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ικαρίας Φούρνων

275. Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Φθιώτιδας 276.

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Λάρισας

277. Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Θεσπρωτίας 278. Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πόλεως και Περιφέρειας Γρεβενών

279. Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Υποδηματοποιίας – Δέρματος – Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού Κεντρικής Μακεδονίας 280.

Σύλλογος Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας Ν. Αττικής

282.

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φυλής

281. 283.

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβασίου Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων

284. Σύλλογος Ειδικού και Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου 285.

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ελληνικού

286. Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Βορίου Ελλάδος


287.

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Καλλιθέας

289.

Σωματείο Προσωπικού Ελλ. Εταιρείας Coca –Cola Αθήνας

291.

Σωματείο Εργαζομένων ΝΗΡΕΑΣ Ν. Εύβοιας

288. Αιτωλοακαρνανική Ένωση Χειριστών Βοηθών – Λιπαντών Εκσκαπτικών Ανυψωτικών Μηχανημάτων 290.

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων HQF (ΚΑΝΑΚΙ) Εργοστάσιο Μαγούλας

292. Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων και Τεχνιτών Εργαζ. Στην Δ. ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ και ΣΙΑ Α.Ε. 293.

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων

295.

Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης

294. 296.

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων

Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης

297. Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού & Ξενοδοχείων Ν. Αχαΐας 298.

Σωματείο Τύπου Χάρτου Ν. Λάρισας

300.

Ένωση Λογιστών Ν. Λάρισας

302.

Σωματείο Ιδιωτικής Υγείας Μαγνησίας

299. Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου « Παπαγεωργίου» (Υπογράφουν το Σχέδιο Νόμου που προτάσσουν οι Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα) 301. 303. 304.

Σωματείο Οικοδόμων Ελασσόνας Συνδικάτο Οικοδόμων Βόλου

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Τρικάλων

305. Συνδικάτο Πωλητών – Οδηγών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών και Τυποποιημένων Τροφίμων Βορ. Ελλάδας 306.

Πανθεσσαλικό Σωματείο Εργαζομένων στον Όμιλο Σκλαβενίτη

308.

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Τρικάλων

307. 309. 310. 311. 312. 313. 314. 315. 316. 317.

Σωματείο Εργαζομένων στα Πλαστικά και Συναφή Είδη Νομού Λάρισας Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Εταιρείας ΤΣΑΝΤΑΛΗ Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Χαϊδαρίου

Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Άρτας

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ικαρίας και Δήμου Φούρνων Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Λήμνου

Νομαρχιακό Τμήμα Λήμνου της ΑΔΕΔΥ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λήμνου


318.

Σωματείο Εργαζομένων στην Αρχαιολογία Άρτας

320.

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα Ν. Ζακύνθου

322.

Σύλλογος Εργαζομένων Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Ζακύνθου

319. Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Λασιθίου «ΤΑΛΩΣ» 321. 323. 324. 325.

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Καισαριανής

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας

Ένωση Ηλεκτρ/των & Μισθωτών Ηλεκτρολόγων Ν. Λαρίσης Σωματείο Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων Αττικής

326. Σωματείο Εργαζομένων Επισιτιστικών Τμημάτων Ρόδου (Υπογράφουν το Σχέδιο Νόμου)

327. Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Εργοστασίου και Αμπελώνων Στενημάχου – Οινοποιίας ΜΠΟΥΤΑΡΗ – Ο ΒΑΚΧΟΣ 328.

Σωματείο Εργαζομένων στο Εμπόριο και στην Παροχή Υπηρεσιών Πιερίας

330.

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Λιβαδειάς

329. 331. 332. 333. 334. 335. 336. 337.

Σωματείο Εργαζομένων Αλουμινίου «Η Ένωση» (πρώην ΠΕΣΙΝΕ) Σωματείο Εργαζομένων ΚΤΕΛ Λιβαδειάς

Σωματείο Συνταξιούχων Επαρχίας Λιβαδειάς ΙΚΑ

Σωματείο Συνταξιούχων Επαρχίας Λιβαδειάς Δημοσίου Σωματείο Συνταξιούχων Επαρχίας Λιβαδειάς ΟΑΕΕ

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ιωαννίνων Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας

338. Σωματείο &Φούρνων

Ξενοδοχοϋπαλλήλων

&

συναφών

επαγγελμάτων

339.

Επιχειρησιακό Σωματείο Ξενοδοχείο Ζαφόλια

341.

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ανδραβίδας

340. 342. 343. 344. 345. 346. 347.

Ικαρίας

Σωματείο Εργαζομένων στο σοκολατοποιία ΠΑΥΛΙΔΗ

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Λεχαινών

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΟΣΕΡ Α.Ε. Σωματείο Εργαζομένων ΛΟΡΕΑΛ

Κλαδικό Σωματείο Τύπου & Χάρτου Ν. Φθιώτιδας

Ένωση Εργατοϋπαλλήλων Εταιρίας ΠΑΚΟ ΑΕ Ν. Φθιώτιδας Σύλλογος Εργαζομένων Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

348. Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Μουρίκης «Αγ. Τριάδα»

Εργοστασίου

Κατεργασίας

Ξύλου

Φ.Α.


349.

Σωματείο Οινοποιείου Τυρνάβου

351.

Σωματείο Εργαζομένων ΨΝΑ Δαφνί

350. 352.

Ένωση Εργατοτεχνιτών Μετάλλου Ν. Λάρισας Σωματείο Εργαζομένων Ευαγγελισμού

353. Κλαδικό Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών και Τυποποιημένων Τροφίμων Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων 354.

Συνδικάτο Οικοδόμων Χίου

356.

Σωματείο Νέων Τεχνολογιών & Τηλεπικοινωνιών Ν. Αχαΐας

358.

Σωματείο Εργαζομένων Frigoclas «Η Aλληλεγγύη» Πάτρας

355. Σύλλογος Έμμισθων Ιατρών Ιδιωτικών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Αθήνας – Πειραιά 357. 359. 360. 361. 362. 363.

Συνδικάτο Μετάλλου Πάτρας

Σωματείο Εργαζομένων «ΕΛΛΑΣ ΚΑΝ» Πάτρας

Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Ν. Αχαΐας Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας

Σωματείο Συνταξιούχων ΝΑΤ Πάτρας

Σωματείο Εργαζομένων Υ.Ε.Θ.Α. – Αράξου Ν. Αχαΐας

364. Σύλλογος Ειδικού (Σ.Ε.Τ.Ε.Π.Ε.Μ.Π.)

Τεχνικού

Εργαστηριακού

Προσωπικού

Ε.Μ.Π.

365. Σωματείο Εργαζομένων της Ανώνυμης Εταιρίας Εμφιάλωσης και Εμπορίας Μεταλλικού Νερού Σουρωτή 366.

Σύλλογος Εργαζομένων Τζανείου Νοσοκομείου

367. Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Νομαρχιακής Αυτ/σης Δωδεκανήσου

368. Σωματείο εργαζομένων στις Μονάδες, τα Ιδρύματα και τα Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ)

369. Σωματείο Εργαζομένων Ερευνητικού Κέντρου Βιοϊατρικών Επιστημών (Ε.ΚΕ.Β.Ε.) «Αλέξανδρος Φλέμιγκ» 370.

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (Σ.Υ.Π.Ε.Τ.)

372.

Σωματείο Προσωπικού Εργαζομένων Πατραϊκής Χαρτοποιίας «ΕΛΙΤ»

371. 373. 374. 375.

Σωματείο Εργατοϋπαλληλικού Προσωπικού της Εταιρίας Γ. Καλλιμάνης Α.Ε. Σωματείο Εργαζομένων Δρομοκαΐτειου

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Σωτηρία Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Κύμης

376. Σύλλογος Μακεδονίας 377.

Υπαλλήλων

Συμβολαιογραφείων

Ένωση Προσωπικού ΚΤΕΛ Ν. Λάρισας

Ν.

Θεσσαλονίκης και

Δ.


378.

Ένωση Μηχανοξυλουργών Ν. Λάρισας

380.

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Λιβαδειάς

379. 381. 382. 383. 384. 385.

Σωματείο Τροφίμων και Ποτών Ν. Μαγνησίας Σωματείο Εργαζομένων Γιούλα

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου ΚΑΤ

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης ΕΛΜΕ Ζακύνθου

386. Σωματείο Χειριστών εκσ/κων & Ανυψωτικών Μηχανημάτων Μηχανοδηγών Οδοστρωτήρων Ν. Τρικάλων 387.

Σωματείο Φορτοεκφορτωτών Κηπακίου «Η ΕΝΩΣΙΣ» Ν. Τρικάλων

389.

Σωματειακή Επιτροπή Veridos Ματσούκης Α.Ε. (Λιθογράφοι)

388. 390. 391. 392.

Σωματειακή Επιτροπή Αφοί Βλάχου (Λιθογράφοι)

Σωματειακή Επιτροπή News Press Hold(Λιθογράφοι) Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Λαϊκό

Σωματείο Εργατών και Υπαλλήλων ΚΟΜΟΤΕΧ ΑΕ

393. Επιχειρησιακό Σωματείο Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο της Ρόδου MIRA MARE WONDERLAND 394.

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αττικό

396.

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθήνας

395. 397. 398. 399. 400. 401. 402. 403. 404.

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγία Όλγα Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας – Ζαχάρως Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Χανίων

Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ρεθύμνου

Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου Παράρτημα Αχαΐας Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδος ΕΛΜΕ Πειραιά

405. Τοπικό Cosmote

Διοικητικό

Συμβούλιο

Θεσσαλονίκης

Συλλόγου

Εργαζομένων

406.

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Τρικάλων

408.

Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας (Μποδοσάκειο)

407. Σωματείο Καθαριστριών Δημοσίων Σχολείων Α΄βάθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας 409.

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας


410.

Σωματείο Οικοδόμων Λευκάδας

412.

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

411. 413. 414. 415. 416. 417. 418. 419. 420. 421. 422.

Σύνδεσμος Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Λευκάδας Σωματείο Εργαζομένων στην Παλίρροια Α.Ε.

Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Χανίων Σωματείο Επισιτισμού, Τουρισμού Ν. Χανίων

Σωματείο Εργαζομένων Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Σωματείο Καθαριστριών Δημόσιων Κτιρίων Ν. Ρεθύμνης

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καβάλας «Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ» Σωματείο Υπαλλήλων Φαρμακοβιομηχανίας Ν. Αχαΐας Σύλλογος Φαρμακοϋπαλλήλων Ν. Ρεθύμνης

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

423. Σύλλογος Εκπαιδευτικών Θεοτοκόπουλος» 424. 425.

Α’

βάθμιας

Εκπ.

Ηρακλείου

«Δομήνικος

Σωματείο Εργαζομένων Καθαριότητας Δήμου Πάτρας Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Ρεθύμνης

426. Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Βιομηχανιών Οξυγόνου – Ασετυλίνης και άλλων αερίων Πειραιά 427.

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών & Ναυαγοσωστικών (ΠΕΠΡΝ)

429.

Σωματείο Οικοδόμων Λαυρεωτικής

428. 430. 431. 432. 433. 434. 435. 436. 437. 438. 439. 440. 441. 442.

Σύλλογος Προσωπικού ΕΥΔΑΠ

Συνδικάτο Οικοδόμων Ηγουμενίτσας Συνδικάτο Οικοδόμων Καλύμνου

Σωματείο Οικοδόμων Αχάγγελου Ρόδος Συνδικάτο Οικοδόμων Πύργου

Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου Πειραιά

Πανελλήνια Ένωση Τεχνικών Ο.Τ.Ε. – Τοπική Διοίκηση Κυκλάδων Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Βοιωτίας

Σωματείο Εργαζομένων Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού «Η Μητέρα» Σύλλογος Δασκάλων Ξάνθης

Σωματείο Ηλεκτροτεχνιτών Λαυρεωτικής

Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Λαυρεωτικής

Σωματείο Εργαζομένων στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Σερρών


443.

Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Τρικάλων

445.

Σωματείο Εργαζομένων Μαιευτηρίου Αλεξάνδρας

444. 446. 447. 448. 449.

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Θριασίου

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αιγινήτειο Σωματείο Εργαζομένων «Μαργαρίτα»

Σύλλογος Μουσικών Φιλαρμονικής ΟΠΑΝ Δήμου Αθηναίων Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Λευκάδας

450. Σωματείο Εργαζομένων Πάσης Φύσεως Προσωπικού Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας 451.

Ένωση Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας

453.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνικών Ο.Τ.Ε. – Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου

455.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνικών Ο.Τ.Ε. – Τοπική Διοίκηση Δωδεκανήσου

452. Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Ν. Αττικής (Σωματείο Εργαζομένων Χωματερής) 454. 456. 457. 458. 459. 460. 461. 462. 463. 464. 465. 466. 467. 468. 469. 470.

Σύλλογος Εργαζομένων Καθαριότητας & Εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Έβρου

Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ)

Σωματείο Εργαζομένων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Άγιος Σάββας Σωματείο Εργαζομένων EVIOP - TEMPO Σωματείο Εργαζομένων της ΙΝΤΕΡΚΕΜ

Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Έβρου Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αλεξανδρούπολης Συνδικάτο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου

Σύνδεσμος Λογιστών και Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Ν. Ρεθύμνου Σύνδεσμος Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Ν. Ρεθύμνου

Σύνδεσμος Οδηγών, Φορτηγών, Αυτοκινήτων Νομού Ρεθύμνου Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου

471. Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας 472.

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης

474.

Δ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

473.

Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης


475.

Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

477.

Ζ’ ΕΛΜΕ Αθήνας

476. 478. 479. 480. 481. 482. 483. 484. 485. 486. 487. 488. 489. 490. 491. 492. 493. 494.

Γ’ ΕΛΜΕ Αθήνας

Α’ – Γ’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής Β’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής Δ’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής

Ε’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας

Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου Α’ ΕΛΜΕ Κυκλάδων ΕΛΜΕ Εύβοιας

ΕΛΜΕ Ημαθίας

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «Δελμούζος» Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Β’ Αθήνας «Περικλής» Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Π. Φαλήρου

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγ. Δημητρίου

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σερρών

Σωματείο Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Θεσσαλονίκης Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αθήνας

495. Σωματείο Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία της Ρόδου AMILIA MARE & PARADISE VILLAGE του Ομίλου ALDEMAR 496.

Σύνδεσμος Τεχνιτών Οικοδόμων Ναυπλίου

498.

Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων Τοπικό Παράτημα Ηρακλείου

497. 499.

Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ν. Αχαΐας Συνδικάτο Τύπου & Χάρτου Ν. Αχαΐας

500.

Σωματείο Εργαζομένων Ασύλου Ανιάτων «Αγ. Ευφροσύνη» (Πάτρα)

502.

Σωματείο Χειριστών και Βοηθών Μηχανημάτων Ν. Εύβοιας

501. 503. 504. 505. 506. 507. 508.

Σωματείο Τεχνιτών Οικοδόμων Β. Εύβοιας

Σωματείο Μηχανικών και Θερμαστών Ν. Εύβοιας Ένωση Τεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας Σωματείο Οικοδόμων Νότιας Εύβοιας Σωματείο Εργαζομένων ΑΙΓΙΣ

Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ

Σωματείο Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας


509.

Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών Ν. Εύβοιας

511.

Σωματείο Συνταξιούχων Καρύστου

510. 512. 513.

Ένωση Συνταξιούχων Ν. Εύβοιας Συνδικάτο μετάλλου Εύβοιας

Σύλλογος Προσωπικού Επίγειας Εξυπηρέτησης GOLDAIR

kke  
kke