Page 1

LECTURA I COMPRENSIÓ AMB CAILLOU Llegeix, mira els dibuixos i escriu el nombre o nombres corresponents al costat de cada frase. Clementine és una de les millors amigues de Caillou. Caillou és un nen ben feliç. Per a dormir a Caillou l'acompanyen un conillet i una manteta. A Caillou li encanta dibuixar. Jugar amb Rosie és una de les coses que més agrada li agrada a Caillou. A una de les companyes d'escola de Caillou, li diuen Clementine. Caillou té pare, mare, avis i una germana. Caillou és un nen que té un gat que li diuen Gilbert.


LECTURA I COMPRENSIÓ AMB POCOYÓ Llegeix, mira els dibuixos i escriu el nombre o nombres corresponents al costat de cada frase . Elly és una elefanta de color rosa. Les festes d'aniversari de Pocoyó són fantàstiques. A Pato li encanta regar les plantes. Loula és el gos de Pocoyó. Pocoyó és un xiquet molt curiós i divertit. La música sempre està present a les festes d'aquest grup d'amics. Pulpo i Pajarito també són amics de Pocoyó. A Elly li encanta organitzar berenars per la seva nina.


LECTURA I COMPRENSIÓ AMB DORA Llegeix, mira els dibuixos i escriu el nombre o nombres corresponents al costat de cada frase . Al cosí de la Dora li diuen Diego. Dora té un amic molt especial que li diuen Botas. La família de Dora l'estima molt. Dora lªexploradora és la protagonista. Diego, Botas i Dora comparteixen alguna aventura. Dora té dos germans bessons més petits que ella. Hi ha una guineu, Swiper, que sempre vol fastiguejar a Dora i els seus amics. Sempre ajuda a Dora a saber com arribar als llocs.


LECTURA I COMPRENSIÓ AMB

MICKEY MOUSE

Llegeix, mira els dibuixos i escriu el nombre o nombres corresponents al costat de cada frase . En Goofy porta un barret molt més petit que el que porta sempre. Entre tots els amics li han preparat un pastís d'aniversari a Minnie. Mickey, Minnie, Goofy, Donald, Daisy i Pluto són una colla d'amics. Pluto es prepara per fer una festa. L'elefanteta infla un globus amb la trompa per la festa. Minnie està al jardí preparada per saltar a corda. Goofy és l'amic més alt de tot el grup. Donald i Daisy són dos ànecs i Mickey i Minnie són dos ratolins.


LECTURA I COMPRENSIÓ AMB POKEMON Llegeix, mira els dibuixos i escriu el nombre o nombres corresponents al costat de cada frase . L'equip Rocket són tres personatges malvats de la sèrie. Els entrenadors i entrenadores Pokemon estan molt units entre ells. Dins d'aquesta bola hi ha un monstre Pokemon. Hi ha un tipus de PokHPRQDQRPHQDW§7RUWXJD¨ El pokemon de Misty sembla una estrella dins d'una closca d'ou. Misty és una de les millors amigues d'Ash. Ash és l'entrenador de Picatxu i a més són amics. Hi ha Pokemons d'aigua, de foc, de gel i de terra, entre d'altres.


LECTURA I COMPRENSIÓ AMB BOB ESPONJA Llegeix, mira els dibuixos i escriu el nombre o nombres corresponents al costat de cada frase . Bob Esponja juga sota el mar amb els seus amics i, de vegades, es difressen de pirates. El millor amic dªen Bob es diu Patricio. Bob Esponja viu en una casa amb forma de pinya. Patricio és una estrella de mar. L'esponja Bob està molt enfadat. Bob Esponja treballa en un restaurant cuinant hamburgueses. Bob Esponja viu sota el mar. (OUHVWDXUDQWRQWUHEDOOD%RE(VSRQMDV DQRPHQD§(O &UXVWDFL&DOHQW¨

Comprensió lectora bob esponja  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you