Page 1

Firelink Business - Effektiv kommunikation med SMS


Firelink Business – Effektiv kommunikation med SMS •

Send SMS fra din computer til kunder og ansatte - lige som at skrive en email

Effektiviser kommunikationen i din virksomhed og undgå spildtid

Prøv helt gratis og uforpligtende i 30 dage

Hvad er Firelink Business? Firelink Business er et program til Windows, der gør det nemt at sende SMS beskeder fra en computer til én eller flere modtagere - ligesom at skrive en email. Du starter programmet, skriver en besked, finder en eller flere modtagere fra adressebogen og trykker på send knappen alt sammen på en brøkdel af den tid det tager at skrive en SMS besked på mobiltelefonen.

Hvilke fordele giver Firelink Business mit firma? Enkel adgang til effektivt medie Send hurtigt vigtige beskeder direkte til kunder, ansatte og samarbejdspartneres mobiltelefoner. Samme besked kan automatisk sendes til mange modtagere, og SMSbeskederne kan sættes til levering i op til et år ud i fremtiden - dermed kan SMS-beskederne effektivt bruges f.eks. til marketingskampagner og aktivitetsopfølgninger. Branding af dit firma Beskeder, der sendes gennem Firelink Business, vil have dit firmanavn som afsender i stedet for dit telefonnummer, f.eks. “Firelink” i stedet for 31385465. Global dækning til lokal takst Send SMS-beskeder til hele verden til lokaltakst!

Procesoptimering SMS-skabeloner gør det muligt at simplificere arbejdsopgaver i hverdagen, hvor der kommunikeres med mange forskellige modtagere. I SMS-skabelonerne er teksten givet på forhånd og kun felter, hvor teksten kan variere, skal udfyldes - Eksempelvis mødeindkaldelser, påmindelser, telefonbeskeder, opfølgning og reklame med mere. Mulighederne er mange, og skabelonerne kan justeres, så de altid passer til jeres behov. Statusstyring Leveringsstatus for de enkelte SMS-beskeder ses i systemets oversigt. Herfra er det også muligt at gensende eller annullere SMS-beskeder der er langt i kø til senere levering.

Prøv gratis! Få en fuldt funktionsdygtig version af Firelink Business helt gratis i 30 dage. Viser det sig, mod forventning, at I ikke føler, at Firelink Business skaber tilstrækkelig værdi, skal det blot slettes, og det har dermed intet kostet. Send en email nu til erhverv@firelink.dk og kom i gang med det samme.

Hør mere! Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Firelink Business kan skabe værdi i din virksomhed, så skriv til erhverv@firelink.dk og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.


Der er mange muligheder! Mødepåmindelser til kunder og samarbejdspartnere Send SMS-beskeder med påmindelse om tid og sted til kunder eller samarbejdspartnere f.eks. to timer før et møde og forøg chancen for de møder op til aftalt tid. Kundepleje og tilfredshed Vær professionel! Send en SMS med opfølgning til dine kunder. Gør opmærksom på muligheden for personlig kontakt. Denne simple kundepleje skaber stor tilfredshed hos kunderne - og øger chancen for de kommer igen. Hurtige afklaringer Med en SMS sendt til hundrede medarbejdere er det hurtigt og tidsbesparende at minde om f.eks. timeindberetninger eller om returneringer af udstyr.

Minimering af telefontid på kontoret Ved at sende besked til alle kunder samtidigt koncentreres den tid, som et lille kontor skal bruge på at sidde ved telefonen, idet halvdelen af kunderne ringer tilbage samme dag. Tilkaldelse af vikarer Får man akut behov for vikar-assistance, kan man sende forespørgsel på SMS til en række mulige kandidater på én gang og dermed skaffe sig en vikar langt hurtige, end hvis man skulle ringe rundt til hver enkelt.


Firelink ApS Pindehuggervang 11F 2840 Holte CVR 29846529 www.firelink.dk Telefon 31 38 54 65 erhverv@firelink.dk

Priser Virksomhedsstørrelse

Pris pr. måned

Op til 5 ansatte

295,- kr.

Op til 50 ansatte

595,- kr.

Over 50 ansatte

995,- kr.

Forbrug afregnes til 25 øre pr. SMS.

Firelink Firelink er en softwarevirksomhed, der har specialiseret sig i at gøre mobil kommunikations teknologi tilgængelig for private og virksomheder i Danmark. Firelink er grundlagt sommeren 2006 af en datalog fra Aalborg Universitet og en civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet. Kerneværdierne i Firelinks produkter er kvalitet, brugervenlighed og værdiskabelse for kunderne.

Firelink Business Produktblad  

Firelink Business SMS

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you