ipnordic produktkatalog

Page 1

ipnordic Intelligent telefoni

– Vi tales ved på 89 10 10 10

Mød flere tilfredse kunder på ipnordic.dk /referencer

Freka Grafisk

Skiftet fra vores tidligere telefoniudbyder til ipnordic har været en af de bedste beslutninger, vi nogensinde har taget. Kundeservicen er usammenlignelig høj, og det er altid nemt at komme igennem til dem, hvis vi vil have ændret noget.

Vi kommer aldrig til at bruge en anden udbyder end ipnordic og anbefaler dem gladeligt til alle.

Ingvald Christensen

A/S Maskinfabrik

Vi har været kunde hos ipnordic siden 2014 – og dér hvor ipnordic virkelig vinder er, at de tager telefonen med det samme. Deres support er simpelthen så god, og de løser alle vores ønsker på kort tid.

Når vi bliver kontaktet af andre teleudbydere, og jeg nævner at vi har ipnordic, giver de nærmest op på forhånd. Jeg anbefaler gerne ipnordic så ofte jeg kan.

Jesper Christensen

Adm. Direktør

DET SIGER VORES KUNDER
DET SIGER VORES KUNDER
Stine M. Kristensen Kreativ direktør

Derfor har vi Danmarks mest tilfredse kunder

Hos ipnordic har vi valgt at holde det enkelt; Hele vores virksomhed er bygget op omkring jeres behov.

Vi leverer markedets mest fleksible, individuelle løsninger, der omfatter både fastnet- og mobiltelefoni, softphone, internet og hardware – og vi er først tilfredse, når I er det!

Fuld handlefrihed og hurtig hjælp Vi binder ikke vores kunder, og vi tilbyder alle 1 måneds prøvetid med fuld returret. Desuden gælder vores 24/7 support alle kunder – store som små.

Alt det kan du læse mere om på de følgende sider. Rigtig god fornøjelse – vi glæder os til at høre fra dig!

Venlig hilsen

ipnordic | 3
du være vores næste tilfredse kunde? Ring og hør mere på 89 10 10 10
Vil
4 | ipnordic
personlige
– som er klar til at gå det ekstra skridt for både kunder og hinanden! Ingen ventetid 24/7 support med max 15 sek. svartid Ingen binding Ingen kontraktlige bindinger Ingen risiko Fuld returret i en måned
Danmarks mest
teleselskab
Thomas Annika Frank Aleksei Kent Maria Kenneth Signe Leif

Én komplet løsning med ubegrænset kapacitet

Med en intelligent tele- og kommunikationsløsning fra ipnordic samles alle virksomhedens telefoner, nationale som internationale, i én komplet løsning med ubegrænset kapacitet og talrige funktioner.

Opgradering og vedligeholdelse

En telefoniløsning fra ipnordic har den store fordel, at den er 100% skalérbar og let at opgradere. Der er ingen udgifter til vedligeholdelse af systemet, da telefonerne er den eneste hardware, som er placeret hos jer. I får et hosted omstillingssystem, der sikrer, at I altid er opdaterede med de nyeste funktioner.

Eksempler på funktioner:

p Lokalnumre

p Omstilling

p Viderestilling

p Valgmenuer

p Talebeskeder

p Tids- og kalenderstyring

p Åbningstider

p Forstyr ikke og Pause

p Træk kollegers kald

p Kø

p Duokald

p Optag samtaler m. samtykke

p Gratis interne opkald

p Nummerbestemt ringetone

p Hurtigkald

p Telefonsvarer

p Direkte nummer

p Banke-på-funktion

p Ventemusik

p Virtuel fax

p Samtaleanlæg

p Datavalidering

p URL-kald

p Sig et nummer

p Vis og skjul nummer

p Indtast kundenr. eller CPR-nr.

p Navneoplysning på telefonnummer

p Integration til diverse IT-systemer

p Opkaldsstyring af indgående opkald

p Call back / Bed om at blive ringet op

p Spærring for udgående opkald

Med vores mobilabonnementer kan du ringe fra Danmark til EU til en fast lav pris om måneden:

Tale til 6,- kr./minut

Indgående

til

ipnordic | 5
Fastnet, mobil, softphone – eller en kombination!
1, 5, 10 eller 20 GB data
til 4,- kr./stk. KEEP IT SIMPLE ipnordic Mobil Opkald fra DK til EU inkluderet 2.000 SMS/MMS i DK og EU Vælg eSIM eller SIM-kort VoLTE og WiFi-opkald Ingen opkaldsafgift Fri mobilsvar > 100 MOBILBRUGERE Storkundeaftale Samme indhold som ved ipnordic Mobil Fri tale i EU 100 GB data i DK – heraf op til 20 GB i EU Fri mobilsvar TILLÆGSPAKKE Mobilroaming i verden Vælg data: 1-500 GB + Se alle abonnementer på ipnordic.dk/mobil 5G
opkald
2,50 kr./minut SMS/MMS

Med ipnordic Communicator får du hurtigt et overblik over virksomhedens telefoni i ét vindue på din PC. Med synkronisering til Outlook og Googlekalendere, kan du nemt og hurtigt se, hvornår din kollega fx er optaget af aftaler i kalenderen.

Via et overskueligt farvesystem kan du også se, om den enkelte kollega er ledig eller optaget. Du kan omstille samtaler, hurtigt sende en sms eller e-mail, samt se detaljer om seneste og igangværende opkald, administrere køer m.m.

Ved brug af kø-funktionerne har du desuden mulighed for at følge den daglige håndtering af opkaldene i de enkelte køer, med statistik over:

p Antal besvarede opkald

p Gennemsnitlig samtaletid

p Serviceniveau ift. parametre, som du selv vælger

p Forventet ventetid

p Frafald

Populære funktioner:

p Du kan via noteringen følge ændringer i kollegers telefonstatus og personstatus, så du fx får besked, når en kollega igen er ledig.

p Du kan følge, hvorvidt et omstillet opkald bliver besvaret. Tages kaldet ikke, kan det automatisk komme retur til dig. Der er også mulighed for at trække et omstillet opkald retur.

p Der er mulighed for at integrere op imod e-mail og sms for fx at sende en foruddefineret SMS/e-mail, og derved hurtigere give en kollega besked om fx at ringe tilbage.

p Nem ændring af kollegers brugerstatus ved styring af DND eller statusopdatering ved ferie, kursus og lignende. Kan også opsættes med tidsstyring.

p Du kan lave dine egne genvejstaster – fx til at besvare et opkald eller aktivere URL-opkaldsservice, som gør det muligt at ringe til klikbare telefonnumre på websider.

p Med Overblikket har du mulighed for at opsætte et brugerdefineret wallboard, der kan vise alle opkald samt medarbejderspecifikke statistikker eller statistikker live. Det er også muligt at oprette specialkonfigurerede felter, som fx kan vise top 5 over de medarbejdere, som har taget flest opkald.

6 | ipnordic
en videopræsentation
Communicator
Scan QR-koden og se
af
Communicator
Communicator er brugervenlig – uanset om der er tale om ren IP-telefoni eller en kombiløsning af IP- og mobiltelefoni.
i flere udgaver Tilpasset jeres størrelse og behov
Få det fulde overblik over din virksomheds telefonlinjer. ipnordic Communicator optimerer og effektiviserer jeres arbejdsgange, så jeres kunder oplever kortere ventetider og en bedre service.
Fås

Mobil Communicator

– En stærk videreudvikling af vores Communicator til PC.

Med alle de bedste funktioner fra PC-udgaven, har du mulighed for at tage din Communicator med overalt – både på iPhone og Android.

Vi har derudover tilføjet en del nye funktioner – og der bliver løbende flere og flere tilgængelige.

Scan QR-koden og se en videopræsentation af Mobil Communicator

Vi er Microsoft Gold Partner

Derfor kan vi tilbyde jer de nødvendige licenser for, at kunne integrere jeres telefoni med Microsoft Teams.

Benytter I Microsoft Teams som jeres primære kommunikationsplatform og ønsker I at få integreret jeres telefoni i Teams?

– Så kan Direct Routing fra ipnordic hjælpe jer.

Automatisk status-synkronisering

Sidder du i et møde, deltager i en præsentation eller er i et opkald vil din status automatisk skifte til rød/optaget i både Teams og ipnordic Communicator. Når du er ledig, vil din status igen blive grøn/ledig.

Bevar overblik og funktioner – også når du er på farten!

ipnordic | 7
p

Cloud Communicator

Cloud Communicator er vores udvidede softphone-løsning, som udover webbaserede opkald giver dig de mest populære funktioner fra Communicator – direkte i din browser.

Intuitiv og fleksibel telefoniløsning Cloud Communicator er kompatibel med både Windows og Mac, og kræver blot en computer med headset. Dermed har du og dit team altid en intuitiv og fleksibel telefoniløsning, uanset hvor I befinder jer. Log blot på via din browser for straks at få adgang til dit personlige telefonpanel, hvorfra du kan ringe internt og eksternt, se telefonbog, opkaldshistorik, kø-oversigt m.m

Læs mere på ipnordic.dk/CloudCommunicator

p En udvidet softphone uanset styresystem (Windows og macOS)

p Interne og eksterne opkald – direkte i webbrowseren

p Brugervenlig kø-oversigt, hvor I kan melde jer ud og ind af jeres køer

p Opkaldshistorik, telefonbog – og valg af personlige favoritter

p Valg af egen status/tilgængelighed samt se kollegers status og kalender

Kræver blot computer med headset

Poly Voyager Focus 2 Office

Stereo

Med Poly Voyager Office Focus 2 er du sikret krystalklar lyd og høj komfort, hvad enten du er på kontoret eller sidder hjemme. Den gode Level3HybridActiveNoiseCanceling og stereohøjtaler sørger for, at baggrundsstøj udebliver og du kan holde fokus under dit opkald eller om dit arbejde.

Med den høje batteritid vil du nemt kunne bruge headsettet i lang tid, uden at skulle oplade det via basen. Er headsettet opladt, kan det sagtens, via Bluetooth, benyttes uden basen – især ideelt på hjemmearbejdsdage.

Jabra Engage 75

Mono og stereo

Med Engage-serien får du en trådløs forbindelse, der hverken svigter dig eller dine kunder. Med en rækkevidde på op til 150 meter, har du mulighed for at besvare opkald, selvom du ikke sidder ved skrivebordet.

På selve headsettet findes intuitive betjeningsenheder, hvorfra du kan besvare og afslutte opkald, sætte på lydløs og regulere lydstyrken. Batteriet gør det muligt at tale i op til 13 timer, før det har brug for genopladning.

Til Jabra Engage 75 er udviklet en speciel støjreducerende mikrofon og forbedrede højtalere, der skiller støj fra tale. Det sikrer en krystalklar lyd selv i støjfyldte kontorer. Højtalerne kan indstilles til et bestemt lydniveau ved alle indkomne kald.

DECT-rækkevidde op til 90 meter

• Vægt: 175 g.

Tilslut op til 2 enheder på samme tid; fx bordtelefon, mobil, bluetooth m.m.

– nemt og hurtigt

Støjreducerende (Digital Hybrid Active Noise Canceling/ANC)

Besvar/afslut opkald, justér volume m.m. på headsettet eller via smart sensors

LED-lys, som viser andre, om du er i opkald

Bluetooth 5.1

Op til 19 timers taletid og 30 dages standby

• DECT-rækkevidde op til 150 meter

• Vægt: Stereo 90 g. / Mono 64 g.

• Speciel støjreducerende mikrofon for krystalklar lyd

• Tilslut op til 5 enheder på samme tid; fx bordtelefon, mobil, bluetooth m.m.

– nemt og hurtigt

• Batteri: v. tale op til 13 timer/standby op til 52 timer

• Integreret busylight

Med al hardware, købt hos ipnordic, følger selvfølgelig fri support

Snom

Med al hardware, købt hos ipnordic, følger selvfølgelig fri support!

Den tyske virksomhed Snom har produceret telefoner af høj kvalitet siden 1996. Hos ipnordic har vi gennem flere år haft et nært og særdeles produktivt samarbejde med udviklingsafdelingen ved Snom. Det betyder, at vi kan tilpasse vores software til deres IP-telefoner. Den gode synergi mellem vores udviklere og teknikere giver fleksible løsninger, der er perfekt afstemt til kravene på det danske marked, og gør det lettere for os at imødekomme vores kunders ønsker til god og stabil erhvervstelefoni.

Snom D717

Snom D717 er en budgetvenlig telefon, hvor du er sikret en høj kvalitet. Med en brugervenlig farveskærm, er det simpelt at anvende telefonen samt aktivere de 3 funktionstaster. Vi kan hjælpe med at indstille tasterne til fx at håndtere forskellige opkaldsfunktioner (viderestilling, hurtigkald etc.), aktivere tidsstyret flow for jeres telefoni (frokostpause, travlhed etc.) m.m.

Telefonen har et tidløst design, som fås i både sort og hvid. Den er både god at have på kontoret eller som fx en ekstra telefon på lageret, i mødelokalet eller i køkkenet, hvor der nødvendigvis ikke kræves en masse funktioner.

• Farvedisplay i høj opløsning

• 3 funktionstaster

• 2 port Gigabit switch til PC (mulighed for VLAN tagging)

• Kan opkobles til D7 Expansion modul EHS til opkobling af trådløst headset

bevægelsessensor

Snom D735

2 port Gigabit switch til PC (indbygget Gigabit switch med mulighed for VLAN tagging)

• Kan opkobles til D7 Expansion modul

• EHS til opkobling af trådløst headset

• Understøtter PoE

Med Snom D735 får du både gode funktioner og høj brugervenlighed. Den smarte sensor udvider telefonens funktionalitet og sørger for, at brugeren hele tiden har de nødvendige informationer. Når brugerens hånd nærmer sig displayet eller funktionstasterne, ændres displayet, så det viser relevante funktioner. Når brugeren fjerner hånden, skifter displayet tilbage til standardtilstand.

Den optimerede lydkvalitet med filtrering af baggrundsstøj sikrer dig en helt klar lyd.

10 | ipnordic

Snom M70 + M80

Snom M70 er en populær håndholdt telefon til både kontor og lager pga. sine mange forskellige egenskaber specielt designet til hverdagen. Udover at være ekstremt let og kompakt, kan den også tåle tab fra max 2 m.

Denne moderne DECT-telefon har en LCD-farveskærm i høj opløsning og krystalklar lydkvalitet, selv ved lang rækkevidde.

Et yderligere robust og slidstærkt alternativ kunne være Snom M80, som har de samme funktioner som Snom M70, men derudover er udstyret med et ekstra cover som beskyttelse til telefonen og kan tåle temperaturer mellem -10 og +55 grader.

Med IP 65-certificering er M80 også både støvsikret og vandtæt ved sprøjt m.m.

Se hele vores udvalg på ipnordic.dk

Snom D385 + D785

Snom D785 er vores ‘top of the line’-telefon. Med det store farvedisplay og de digitale funktionstaster bliver selv de største behov opfyldt. Samtidig har telefonen et tidløst design, som fås i både sort og hvid.

Ligesom de øvrige telefoner i serien har Snom D785 også krystalklar lyd – og som noget helt nyt har telefonen også en ’Digital Signal Processor’, som sikrer den bedste lydoplevelse, man kan forestille sig.

Tåler tab op til 2 m Højtaler og vibration ved indkommende opkald Bluetooth og 3,5 mm jackstick

Op til 17 timers taletid eller 10 dages standby

Stort farvedisplay (4,3”) i høj opløsning

• Wideband HD audio

• Kompatibel med Bluetooth- og USB-headsets

• Gigabit netværk

• Fuld kryptering (TLS & SRTP)

4,3” farvedisplay

Op til 48 digitale funktionstaster

2 port Gigabit switch

Kan opkobles til D3 Expansion modul

Headsettilslutning med EHS eller USB

• Understøtter PoE

ipnordic | 11
ipnordic.dk
Perfekte til Hotdeskløsninger Se side 13
Se også M90, som har en hvid antibakterial overflade

Via Biler

Vi er mere end tilfredse med samarbejdet med ipnordic.

Uanset hvad vi ønsker hos ipnordic, bliver det løst uden problemer. Jeg behøver ikke selv at kende løsningen på mit behov; det hjælper de mig med.

De behandler os utrolig godt, lytter til os – og så er deres høje kundeserviceniveau virkelig inspirerende!

Arctic Import

Hos ipnordic er der ingen binding. Alligevel har vi været kunde hos dem i mange år. Det har vi, fordi vi er glade for samarbejdet – og fordi ipnordic er en rigtig god samarbejdspartner, der altid leverer god service inden for aftalte deadlines.

Ingen binding betyder, at de skal være skarpe til det, de laver – og dét er de!

Det er sjældent, at jeg har brug for at ringe til dem – men når jeg gør, så er det fantastisk, at der ikke går mange sekunder før telefonen bliver taget.

Uanset opgavens størrelse – og selvom vores henvendelse ikke haster – er deres ekspeditionstid hurtig. Dét er bare et kæmpe plus, når man driver virksomhed.

DET SIGER VORES KUNDER
Martin Hansen IT- og Projektchef
DET SIGER VORES KUNDER
Mød flere tilfredse kunder på ipnordic.dk /referencer

Hotdesk

Fleksibilitet

Med hotdesk får I fleksible arbejdsstationer, da I ikke er bundet til bestemte telefoner.

Log på en telefon med få tryk, og vær klar til at gå i gang på et øjeblik.

En medarbejder kan således benytte sit lokalnummer på forskellige lokationer, ligesom flere medarbejdere kan dele arbejdsstation ved at logge på en telefon med egne lokalnumre – fx ved forskudte arbejdstider og hjemmearbejdspladser.

Hotdesk har selvfølgelig integration til Communicator, vores digitale omstillingsværktøj, hvorfra I kan ringe, omstille kald, tilmelde jer køer, se kollegers status mv.

Tag konfigurationen med Når en medarbejder logger på en telefon med sit lokalnummer og en personlig kode, er alle de personlige indstillinger straks aktiveret – dvs. man får adgang til sin egen telefonbog, de personlige funktionstaster er tilgængelige, og køtilmeldingerne er aktive.

Hjemmearbejdsplads

Status på telefonen er også, som da man sidst loggede af (ledig, pause osv.), og ens direkte nummer er tilsluttet.

Performance og statistik er knyttet til det enkelte lokalnummer, så antal opkald, taletid mv. registreres på den enkelte medarbejder, uafhængigt af, hvilken telefon vedkommende er logget på.

Log af sker med et enkelt tryk, hvorefter der ikke længere kan ringes ud fra telefonen.

Eksempler på løsninger og hjælpemidler:

p Ekstra mobilabonnementer/SIM-kort

p Midlertidige omstillinger

p Ændrede telefonbeskeder

p Hurtig internetforbindelse

p ipnordic Meetings (videomøde)

p Ændrede åbningstider

Det flyvende kontormiljø. Perfekt til moderne kontorer, callcentre, hjemmearbejdspladser og virksomheder med flere lokationer eller uden faste pladser.
Hos ipnordic har vi forskellige produkter og løsninger til den optimale hjemmearbejdsplads. Vi skaber præcis den velfungerende arbejdsstation i hjemmet, som du kender den fra kontoret. Det øger både produktivitet, fleksibilitet og trivsel i jeres team.

Mød flere tilfredse kunder på ipnordic.dk /referencer

Als Lægeklinik

Det er derfor en kæmpe hjælp for os, at telefonien nu er mere automatiseret og effektiv – og at vi samtidig har adgang til lynhurtig support hos ipnordic.

Desuden er det fantastisk at vi ikke skal bruge en masse tid på at slå op i en manual, vi alligevel ikke forstår. Vi ringer bare til ipnordic og så hjælper de os straks i gang.

Kort sagt: Vi er meget glade for skiftet til ipnordic – dét skulle vi have gjort for mange år siden.

Jesper Jangaard

Læge

DET SIGER VORES KUNDER

Statistik

Scan QR-koden

p Tidspunkter for opkald

p Ventetider

p Samtalers varighed

p Antal besvarede opkald

Med statistikmodulet kan du trække statistik over forskellige ringegrupper og afdelinger, så du hele tiden har et overblik over, hvornår der er travlhed på telefonerne, og hvor lang tid dine kunder venter.

Du kan også se detaljeret statistik over individuelle medarbejdere, så du kan følge den enkelte kollegas historik, til fx intern træning.

p Antal ubesvarede opkald

p Antal omstillede opkald

p Antal opkald pr. time, dag, uge eller måned

– og meget andet

Med et detaljeret overblik over dine kunders ringemønstre og dine medarbejderes aktiviteter bliver det nemt for dig at tilrettelægge din virksomheds ressourcer og føje ekstra personer til køerne, når der er travlt på telefonerne. Du fjerner nemt medarbejderne fra køerne, når der er færre indgående opkald.

Alle statistikker kan naturligvis eksporteres til Excel.

PBX Designer

Med PBX Designer kan du let konfigurere virksomhedens omstillingsanlæg via en brugervenlig flade. Du kan selv opsætte bl.a. åbningstider, køsystemer, tastevalg, viderestillinger, telefonsvarere og egne variabler, fx hvis du har behov for, at kunderne indtaster kundenummer inden de bliver stillet igennem til en medarbejder.

Her vises et eksempel på en telefonlinje, når der ringes ind:

• I åbningstiden (8-16) går opkaldet til en kø, hvor tre lokalnumre indgår (200, 201 og 202)

• Uden for åbningstiden går opkaldet til en telefonsvarer (den røde boks)

Hovednummer

Åbent 8-16

Lukket

Telefonsvarer

Velkomstbesked

Lokal 200

Lokal 201

Lokal 202

ipnordic | 15
og se en videopræsentation af Statistik
Med statistikmodulet får du detaljeret statistik over din telefoni på en brugervenlig platform.
Et grafisk værktøj, der giver dig et godt overblik over din virksomheds ringestrategi.

Kingos Dyreklinik

Vi er meget tilfredse med den enestående service, vi får hos ipnordic. Hér bliver vi mødt af dygtige og imødekommende mennesker, som altid har tid til os – og rådgiver os på bedste vis.

Skiftet til ipnordic var aldeles smertefrit, og vi oplever stadig den stabile og professionelle løsning, som vi blev lovet. Jeg plejer at sige, at mit ”telefonliv” kan deles op i tiden FØR og EFTER ipnordic.

Nielsen Electric A/S

Søren Kingo Nielsen

ipnordic er et uundværligt værktøj i vores daglige drift og administration. Vi har fået en tydelig og direkte kommunikation med vores kunder – og så er det rart, at vi nemt kan definere vores velkomsthilsen på telefonen samt selv slå vagtordning til og fra uden for vores normale åbningstider.

Derudover er det nemt for vores kunder at komme i kontakt med den ønskede medarbejder, hvilket gør ventetiden kortere og dialogen mere effektiv.

Det er med til at sikre, at vi hos Nielsen Electric A/S yder en præcis og personlig service.

Morten Langløkke

Autoriseret elinstallatør

DET SIGER VORES KUNDER
SIGER VORES KUNDER
Dyrlæge DET
Mød flere tilfredse kunder på ipnordic.dk /referencer

Sekretærservice

Vi kan gøre det for jer! Jeres kunder behøver ikke blive mødt af en telefonsvarer – selvom I af og til ikke har mulighed for at tage telefonen.

Vi tilbyder sekretærservice i dagtimerne, så en sekretær hos os besvarer jeres opkald, når I har travlt, er på kursus, i møde eller af andre grunde er optagede.

Sekretærservice er en simpel måde at bibeholde en god kundeservice, når I ikke selv har mulighed for at tage telefonen. Efter aftale stilles jeres telefon videre til os, og vi besvarer opkaldet, tager imod besked og kontaktoplysninger, og sender dette i en mail til jer.

Ny kunde hos ipnordic

Telefoni har en central rolle i enhver virksomhed, og det kan være en stor beslutning at skifte leverandør. For at skiftet forløber optimalt, er der en række forhold, der skal afklares. Hos ipnordic har vi specialiseret os i netop dette. Her kan I læse, hvordan skiftet til – og samarbejdet med – ipnordic i hovedtræk foregår:

1 2 3

Afklaring af nuværende løsning

Vi ringer jer op og

får sat ord på jeres nuværende telefoniløsning, så der bliver taget hånd om alle numre, funktioner osv.

Flytning af numre sættes i gang

Vi flytter numrene fra jeres tidligere udbyder, sørger for eventuelt internet og sender jeres nye simkort i god tid.

Det nye telefonisystem gøres klar

Vi skræddersyer jeres nye telefonisystem til jeres behov. Hvis I har brug for bordtelefoner, vil vores tekniker besøge jer for installation og gennemgang.

4

Dagen hvor

jeres numre flyttes

Vi følger processen tæt, også på porteringsdagen, så vi alle kommer sikkert i mål med jeres nye telefoniløsning.

Daglig drift: Vores supporttelefon er åben 24/7 hele året – og vi tager telefonen inden 15 sekunder.

Ring 89 10 10 10

Marlene Petersen Kundeservicemedarbejder hos ipnordic Hvem tager telefonen, når I har travlt?

Telefoni er en tillidssag

”Selvfølgelig kigger vi alle på produktet, de smarte features, flotte salgsmaterialer og en god pris, når vi skal købe ind. Men lige netop når det gælder livsnerven til din virksomhed, tror jeg, at det allervigtigste er, at du har tillid til din udbyder. At du føler og mærker, at du og din virksomhed er vigtig.”

Charles Ginnerskov, CEO for telefonivirksomheden ipnordic, ved godt, at hans virksomhed, med 80+ medarbejdere, er som David blandt adskillige Goliat-udgaver i telebranchen. Han ser det dog langt fra som noget negativt: ”I et marked med rigtig store spillere kan vi ikke konkurrere på pris alene – derfor bruger vi meget energi på to vigtige fronter; Den første er innovation. Vi vil gerne konstant udvikle produkter, serviceydelser og teknologier, der kan fremme vores kunders forretning. Den anden front er noget, som umiddelbart kan virke rimeligt old school; Højt serviceniveau og god kundepleje.”

Mod strømmen for fuld skrue

Her hos ipnordic går vi faktisk i høj grad mod strømmen, hvor den hårde konkurrence på pris får mange, især blandt de større teleudbydere, til at reducere serviceniveauet. Ifølge Charles Ginnerskov er der sund fornuft i at overraske positivt på kundeservice og support: ”Når prisen er vigtig, bliver support til en by i Rusland, eller måske snarere et callcenter i Indien – eller der hvor arbejdskraften er billigst lige præcis i dag. Hos os bliver

telefonen taget af vores egne fastansatte teknikere i Danmark 24/7 alle årets 365 dage – og det sker inden for 15 sekunder. Det betyder, at vi eliminerer eventuelle sprogvanskeligheder og at vores team har et indgående kendskab til vores telefonisystemer. Samtidig har de en dyb forståelse for vores virksomhedskultur og slipper ikke kunden igen, før problemet er løst. Det skaber tillid og blivende relationer – også selv om vi ikke binder nogen.”

Når tillid skaber de eneste bånd

Tillid handler om at møde hinanden i øjenhøjde og forstå, at begge parter er ligeværdige og vigtige. Måske er det old school, måske er det det nye sort, og måske har det aldrig været uaktuelt. Vi arbejder stædigt ud fra en målsætning om, at det eneste, der skal binde vores kunder, er tilfredshed og tillid. Alle kunder kan forlade butikken øjeblikkeligt, hvis de vil.

Det faktum, at vi vokser støt, kan tolkes som en indikation på, at man godt kan gå mod strømmen i medvind.

Charles Ginnerskov

ipnordic

• Intelligente og fleksible kommunikations-løsninger til både små og store virksomheder

• Fastnet, mobiltelefoni, omstilling, app, internet, softphone, videomødesoftware, sekretærservice og meget mere

• Egen udviklingsafdeling og skræddersyede løsninger

• Specialiseret i optimering af kundeservice, kommunikation og arbejdsprocesser

• Ingen kontraktlige bindinger og altid 30 dages fuld returret

• Ingen provisionslønnede medarbejdere; fokus på de rette løsninger frem for salg

• Sund og solid virksomhed med 80+ medarbejdere

• Alle kunder har 24 timers support, året rundt, og alle opkald bliver besvaret inden 15 sekunder

”Vi er ganske enkelt vores kunders livline. De ved, at de altid kan ringe til en ven.”
Michael Hansen Tekniker hos ipnordic

Vores 10 bedste råd om erhvervstelefoni

Telebranchen kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Helt basalt handler det ikke om, hvor billig en løsning du kan få, men om hvad du får for pengene! Vi har samlet 10 gode råd til dig, der er på jagt efter det rigtige teleselskab til din virksomhed.

1. Vælg en udbyder, du har tillid til

– især omkring support. Alle slår på, at de har den nyeste løsning med den bedste support. Det er let at skrive i markedsføringen, men svært at leve op til. Det kræver nemlig, at der ydes en stabil support og en god kundeservice hver dag.

2. Hellere telekonsulent end telesælger

Vælg en udbyder, der rådgiver ud fra din virksomheds specifikke behov – og ikke blot går efter at få din underskrift på ordren.

3. Support 24/7

Gør op med dig selv, hvor mange ressourcer du, eller dine kolleger, vil lægge i drift og vedligeholdelse af systemet – og vælg en udbyder med et supportkoncept, der matcher jeres forventninger.

4. Fri support

Vær også opmærksom på, at nogle teleudbydere kræver betaling for hjælp med ændringer, tilretninger og besvarelse af de spørgsmål, der opstår undervejs i samarbejdet. Det kan forandre et tilsyneladende godt tilbud til en dyr løsning på længere sigt. Hos andre operatører er den slags ydelser ganske gratis og inkluderet i jeres samarbejdsaftale.

5. Undgå bindinger

Du skal kunne handle frit – også med telefoni. Hvis din teleudbyder ikke kan holde løfterne – skal du hurtigst muligt kunne komme videre til en, der kan. Det er samtidig din garanti for optimal kundeservice og den bedste teknologi. Undgå stramme kontraktlige bindinger med lang tidshorisont. Vælg en udbyder, der tilbyder fleksible aftaler og abonnementer, som kan tilpasses i takt med, at din virksomhed udvikler sig og nye behov opstår.

6. Prøvetid/returret

Det er vigtigt at have muligheden for at teste et telefonisystem før, du vælger. Problemerne bliver først synlige, når du og dine kolleger får fingrene ned i systemet, og finder ud af om features, funktionalitet og kundesupport er tilfredsstillende.

7. Dækning

Tjek mobildækningen hos den udbyder, du påtænker at indgå samarbejde med. Bevæger du dig udenfor storbyområderne, kan der være stor forskel på dækningen. Der er fire teleselskaber med eget netværk i Danmark. Alle øvrige teleudbydere anvender disse netværk på lige fod med ejerne. Du kan eksempelvis tjekke dækningskortene på mobil-daekning.dk

8. Gennemskuelig pris

Ingen lyst til at få et hav af ekstraregninger, fordi en udbyder har nedvejet prisen og vil hente resten hjem på tillægsydelser. Gå efter en udbyder, der har gennemsigtige prisaftaler og et overskueligt faktureringssystem. En faktura på teleydelser bør ikke være vanskeligere at forstå end en kassebon fra supermarkedet. Hvis den er det, bør alarmklokkerne ringe.

9. Vælg en progressiv udbyder

En innovativ og nytænkende teleudbyder er med til at flytte grænser – og kan oven i købet hjælpe med at afdække og løse nogle daglige behov, som I endnu ikke selv har opdaget.

10. Overblik

Sammenlign tilbud fra forskellige udbydere – og husk hvilke parametre du lægger mest vægt på.

Læs mere på ipnordic.dk/vidensbank
ipnordic A/S | CVR 33577591 | Tlf. 89 10 10 10 | info@ipnordic.dk | ipnordic.dk /ipnordic Version 2023_02 Ingen ventetid 24/7 support med max 15 sek. svartid Ingen binding Ingen kontraktlige bindinger Ingen risiko Fuld returret i en måned Vi leverer intelligent telefoni til din virksomhed Ring 89 10 10 10

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.