ipnordic produktkatalog

Page 1

ipnordic

Intelligent
– Vi tales ved
89 10 10 10
telefoni

Freka Grafisk

Skiftet fra vores tidligere telefoniudbyder til ipnordic har været en af de bedste beslutninger, vi nogensinde har taget. Vi har aldrig oplevet et eneste problem. Kundeservicen er usammenlignelig høj, og det er altid nemt at komme igennem til dem, hvis vi vil have ændret noget.

Vi kommer aldrig til at bruge en anden udbyder end ipnordic og anbefaler dem gladeligt til alle.

Stine Marie Kristensen

Kreativ direktør

Ingvald Christensen A/S

Maskinfabrik

Vi har været kunde hos ipnordic siden 2014 – og dér hvor ipnordic virkelig vinder er, at de tager telefonen med det samme. Deres support er simpelthen så god, og de løser alle vores ønsker på kort tid.

Når vi bliver kontaktet af andre teleudbydere, og jeg nævner at vi har ipnordic, giver de nærmest op på forhånd. Jeg anbefaler gerne ipnordic så ofte jeg kan.

Jesper Christensen

Adm. Direktør

DET SIGER VORES KUNDER Mød flere tilfredse kunder på ipnordic.dk /referencer DET SIGER VORES KUNDER

Derfor har vi Danmarks mest tilfredse kunder

Hos ipnordic har vi valgt at holde det enkelt; Hele vores virksomhed er bygget op omkring jeres behov.

Vi leverer markedets mest fleksible, individuelle løsninger, der omfatter både fastnet- og mobiltelefoni, internet og hardware – og vi er først tilfredse, når I er det!

Fuld handlefrihed og hurtig hjælp

Vi binder ikke vores kunder, og vi tilbyder alle 1 måneds prøvetid med fuld returret. Desuden gælder vores 24/7 support alle kunder – store som små.

Alt det kan du læse mere om på de følgende sider. Rigtig god fornøjelse – vi glæder os til at høre fra dig!

Venlig hilsen

Alle os hos ipnordic A/S

Vil du være

næste tilfredse kunde? Ring og hør mere på 89 10 10 10

ipnordic | 3
vores

Der er da ikke nogen grund til at binde tilfredse kunder

Keep it simple

Handlefrihed er vigtig, men det er lige så vigtigt for kunden at have 100% overblik over, hvad de får for deres penge. Også her skiller vi os ud fra de nærmeste konkurrenter.

Udtalelsen leveres, med et glimt i øjet, af Charles Ginnerskov, CEO i televirksomheden ipnordic. Det er handlefrihed kontra binding, vi snakker om. Mange teleudbydere, der henvender sig til erhvervssegmentet, binder deres kunder i op til 3 år. Vi har ingen bindingsperiode. Hvis kunderne ikke er tilfredse med produktet og prisen, kan de forlade butikken, når de vil.

”Alt andet er dumt,” fortsætter Charles Ginnerskov. ”Hvis kunderne er tilfredse med pris, produkt og service, har de jo ikke nogen grund til at forlade os. Hvis man har brug for at binde sine kunder, er det sikkert fordi, at man frygter, at kunderne kan finde en bedre løsning et andet sted. Så har man jo allerede tabt kampen om den gode og positive relation. Det kan godt være, at man har kunden et stykke tid endnu, men det er ikke en tilfreds kunde. Når kunden har frihed til at gå og alligevel bliver, ved man, at man har en tilfreds kunde. Vi har kun tilfredse kunder. Til gengæld betyder det også, at vi skal være helt fremme i skoene hele tiden – både på bedste teknologi, service og skarpeste pris.” Han fortsætter: ”En virksomheds handlefrihed inden for området bliver jo stærkt begrænset, hvis man eksempelvis har bundet sig til en bestemt løsning i flere år. Teknologien, produkterne og prissætningen inden for markedet forandrer sig lynhurtigt. Den løsning der er den rigtige i dag – er det med stor sandsynlighed ikke 36 måneder ude i fremtiden. Hvis du er i tvivl, så prøv engang at tænke 3 år bagud. Der er sket rigtig meget siden, og det er naivt at forestille sig, at udviklingen ikke kommer til at løbe lige så hurtigt fremadrettet” fortsætter Charles Ginnerskov.

”Vi forsøger at lave vores produkter enkle og let overskuelige. Kunderne betaler ikke for mere, end de har brug for, og de kan tilkøbe ydelser efter behov,” fortæller Charles Ginnerskov. Det lyder som almindelig sund fornuft, men det er det langt fra på et marked, der ændrer sig så hurtigt, at det kan være svært for kunderne at følge med. I mange tilfælde kan det være temmelig vanskeligt at finde ud af, hvilke ydelser man betaler for. ”Det er ikke så svært at lave gennemskuelighed. Hvis man ikke gør det, har man en grund til det. Typisk vil man sløre en urimelig høj pris for sit produkt. En faktura på telefoni bør ikke være mere vanskelig at overskue end en bon fra dagligvarebutikken.”

Hellere hurtig hjælp end pausemusik

Et andet vigtigt parameter er god support af produktet. Tekniske vanskeligheder kan ikke undgås, og de er altid problematiske. Vi har prioriteret support højt: ”Hurtig hjælp er altafgørende,” siger Charles Ginnerskov. ”Hvis vores kunder har et problem, er vi godt klar over, at de ikke kontakter os for at lytte til pausemusik eller autosvar.

Vi har 24 timers support – og vi besvarer alle supportopkald inden 15 sek.”

Ren mobil eller kombinerede løsninger

Ren mobil er lidt af et buzzword i telebranchen i dag. Mange lokkes af de tilsyneladende indlysende fordele, der er i en telefoniløsning, der helt er baseret på mobiltelefoni. Charles Ginnerskov er dog skeptisk.

”Vi leverer naturligvis den løsning, hvis kunden ønsker det – men vi anbefaler den ikke.

Der er simpelthen for mange problemer forbundet med det endnu. På den rent tekniske side er der selvfølgelig periodiske nedbrud af mobildækningen. Du skal stille dig selv det spørgsmål: Hvor meget koster det, hvis mine kunder ikke kan få fat i mig?

Det andet forbehold har noget med virksomhedskultur, traditioner og medarbejderrelationer at gøre. Hvem tager mobiltelefonen på kollegaens bord, når han ikke er til stede? Sørger alle medarbejdere for at stille telefonen videre til en kollegas telefon, hvis de selv er optagede af møder, trafik eller andet? Er det tilfredsstillende, at kunderne ofte vil ende ved en telefonsvarerbesked? Erfaringerne viser, at en stor del af de kunder, der har prøvet en ren mobilløsning, vender tilbage til en kombineret løsning igen. Man risikerer at miste omsætning, hvis kunderne oplever en mærkbar forringelse” slutter Charles Ginnerskov.

4 | ipnordic
LeifPetersen,teknisksupportvedipnordic
”Det undrer mig en smule, at nogle af landets bedste hoveder tilsyneladende går med det under armen, når de skal indkøbe telefoni.”

Vi har gjort det simpelt for vores kunder

måneden.

Via samarbejde med TDC kan alle vores kunder bruge TDC’s netværk på samme vilkår som selskabets egne kunder. Med vores 5G-tilvalg vil du opleve en endnu

hurtigere forbindelse end det nuværende 4G-netværk. Med 5G er kapaciteten også markant større, hvilket sikrer, at du altid har den bedste dækning i Danmark.

Danmark

5G forudsætter at du har en 5Gkompatibel mobil. *Kilde: opensignal.com

Mobil Erhverv Keep it simple Mobilabonnement med Danmarks hurtigste netværk VoLTE og WiFi-opkald Fra 99,-/md. Få mere ud af dit abonnement Prøv vores app til både Android og iPhone, som gør det let for dig på farten. Læs mere
side 15 ipnordic | 5
bedste dækning
kunde hos ipnordic er du garanteret landets bedste 4G- og 5G-dækning.*
Med ipnordic’s erhvervsabonnement kan du tale ubegrænset i
for en fast lav pris om
Storkundeaftale v. 100+ mobilbrugere Ring til os på 89 10 10 10 for at høre mere om mulighederne for en storkundeaftale eller se mere på ipnordic.dk/mobil
Danmarks
Som
89 10 10 10
Ring og hør mere på

Fastnettelefoni

Én komplet løsning med ubegrænset kapacitet

Med intelligent telefoni fra ipnordic samles alle virksomhedens telefoner, nationale som internationale, i én komplet løsning med ubegrænset kapacitet og talrige funktioner. Vi skræddersyer løsningen til jeres behov, og den kan tilpasses løbende.

Opgradering og vedligeholdelse

En telefoniløsning fra ipnordic har den store fordel, at den er 100% skalérbar og let at opgradere i forhold til traditionelle telefonanlæg. Der er ingen udgifter til vedligeholdelse af systemet, da telefonerne er den eneste hardware, som er placeret hos jer. I får et hosted omstillingssystem, der sikrer, at I altid er opdaterede med de nyeste funktioner.

Telefonifunktioner:

p Lokalnumre p Omstilling p Viderestilling p Valgmenuer p Talebeskeder p Tids- og kalenderstyring p Åbningstider p Forstyr ikke og Pause p Træk kollegers kald

p Kø p Duokald p Optag samtaler p Navneoplysning på telefonnummer p Integration til diverse IT-systemer p Opkaldsstyring af indgående opkald

p Vis og skjul nummer p Call back / Bed om at blive ringet op p Spærring for udgående opkald p Gratis interne opkald p Nummerbestemt ringetone p Hurtigkald p Telefonsvarer

p Direkte nummer

p Banke-på funktion p Ventemusik p Virtuel fax p Samtaleanlæg p Datavalidering p URL-kald p Sig et nummer p Indtast kundenr. eller CPR-nr.

Mød flere tilfredse kunder på ipnordic.dk /referencer

Kingos Dyreklinik

Vi er meget tilfredse med den enestående service, vi får hos ipnordic. Hér bliver vi mødt af dygtige og imødekommende mennesker, som altid har tid til os – og rådgiver os på bedste vis.

Skiftet til ipnordic var aldeles smertefrit, og vi oplever stadig den stabile og professionelle løsning, som vi blev lovet. Jeg plejer at sige, at mit ”telefonliv” kan deles op i tiden FØR og EFTER ipnordic.

Søren Kingo Nielsen Dyrlæge

DET

Vi er Microsoft Gold Partner

Derfor

Softphone hos ipnordic

Med en softphone-løsning ringer du op fra et simpelt softwareprogram på din computer og foretager dermed dit opkald via internettet og ikke telefonlinjen. Softphonen er fleksibel og følger dine enheder, så det altid er nemt at anvende og styre din arbejdsstation uanset, hvor du befinder dig.

Teams-integration

Benytter I Microsoft Teams som jeres primære kommunikationsplatform – og ønsker I at få integreret jeres telefoni i Teams, så I har alt samlet i én og samme platform?

– Så kan Direct Routing fra ipnordic hjælpe jer.

Automatisk status-synkronisering

Sidder du i et møde, deltager i en præsentation eller er i et opkald vil din status automatisk skifte til rød/optaget i både Teams og ipnordic Communicator. Når du er ledig, vil din status igen blive grøn/ledig.

kan vi tilbyde jer de nødvendige licenser for, at kunne integrere jeres telefoni med Microsoft Teams. Læs mere på ipnordic.dk/teams eller ring til os på 89 10 10 10
  ipnordic | 7

Hjemmearbejdsplads

Hos ipnordic har vi forskellige produkter og løsninger til den optimale hjemmearbejdsplads. Med en moderne og velfungerende arbejdsstation i hjemmet øger I både produktivitet, fleksibilitet og trivsel i jeres team.

Eksempler på løsninger og hjælpemidler: p Ekstra mobilabonnementer/simkort p Midlertidige omstillinger p Ændrede telefonbeskeder

p Hurtig internetforbindelse p ipnordic Meetings (videomøde) p Ændrede åbningstider

Hotdesk

– Det flyvende kontormiljø. Perfekt til moderne kontorer, callcentre, hjemmearbejdspladser og virksomheder med flere lokationer eller uden faste pladser.

Fleksibilitet

Med hotdesk får I fleksible arbejdsstationer, da I ikke er bundet til bestemte telefoner.

Log på en telefon med få tryk, og vær klar til at gå i gang på et øjeblik.

En medarbejder kan således benytte sit lokalnummer på forskellige lokationer, ligesom flere medarbejdere kan dele arbejdsstation ved at logge på en telefon med egne lokalnumre – fx ved forskudte arbejdstider og hjemmearbejdspladser.

Hotdesk har selvfølgelig integration til Communicator, vores digitale omstillingsværktøj, hvorfra I kan ringe, omstille kald, tilmelde jer køer, se kollegers status mv.

Tag konfigurationen med Når en medarbejder logger på en telefon med sit lokalnummer og en personlig kode, er alle de personlige indstillinger straks aktiveret – dvs. man får adgang til sin egen telefonbog, de personlige funktionstaster er tilgængelige, og køtilmeldingerne er aktive.

Status på telefonen er også, som da man sidst loggede af (ledig, pause osv.), og ens direkte nummer er tilsluttet.

Performance og statistik er knyttet til det enkelte lokalnummer, så antal opkald, taletid mv. registreres på den enkelte medarbejder, uafhængigt af, hvilken telefon vedkommende er logget på.

Log af sker med et enkelt tryk, hvorefter der ikke længere kan ringes ud fra telefonen.

8 | ipnordic
Se mere på ipnordic.dk/ hjemmearbejdsplads

Via Biler

Vi er mere end tilfredse med samarbejdet med ipnordic.

Uanset hvad vi ønsker hos ipnordic, bliver det løst uden problemer. Jeg behøver ikke selv at kende løsningen på mit behov; det hjælper de mig med. De behandler os utrolig godt, lytter til os – og så er deres høje kundeserviceniveau virkelig inspirerende!

DET SIGER VORES KUNDER
Mød flere tilfredse kunder på ipnordic.dk /referencer

Snom

Den tyske virksomhed Snom har produceret telefoner af høj kvalitet siden 1996. Hos ipnordic har vi gennem flere år haft et nært og særdeles produktivt samarbejde med udviklingsafdelingen ved Snom. Det betyder, at vi kan tilpasse vores software til deres IP-telefoner. Den gode synergi mellem vores udviklere og teknikere giver fleksible løsninger, der er perfekt afstemt til kravene på det danske marked, og gør det lettere for os at imødekomme vores kunders ønsker til god og stabil erhvervstelefoni.

Snom D715

Denne bordtelefon er vores kompakte og minimalistiske løsning, som med sin krystalklare lyd, 5 funktionstaster samt ophængningsmulighed kan dække mange behov.

Den er både god at have på kontoret eller som fx en ekstra telefon på lageret, i mødelokalet eller i køkkenet, hvor der nødvendigvis ikke kræves en masse funktioner og ønske af design.

Hvis behovet for flere funktioner vokser, kan der nemt tilsluttes både headset, sidepanel eller trækkes netværk via den indbyggede switch.

• 32 funktionstaster, hvoraf 8 er fysiske taster, resten er elektroniske

• 2 port Gigabit switch til PC (indbygget Gigabit switch med mulighed for VLAN tagging)

• Kan opkobles til D7 Expansion modul

• EHS til opkobling af trådløst headset

• Understøtter PoE

• Sort/hvid display

• Gigabit switch

• Kan monteres på væggen

• Understøtter PoE

• 5 funktionstaster

• Kan opkobles til D7 Expansion

FRI SUPPORT

Med al hardware, købt hos ipnordic, følger selvfølgelig fri support

Snom D735

Snom D735 er verdens første VoIP-telefon med indbygget bevægelsessensor. Med denne telefon er du både på forkant med teknik, udseende og brugervenlighed. Den smarte sensor udvider telefonens funktionalitet og sørger for, at brugeren hele tiden har de nødvendige informationer. Når brugerens hånd nærmer sig displayet eller funktionstasterne, ændres displayet, så det viser relevante funktioner. Når brugeren fjerner hånden, skifter displayet tilbage til standardtilstand.

Den optimerede lydkvalitet med filtrering af baggrundsstøj sikrer dig en helt klar lyd.

10 | ipnordic
Indbygget bevægelsessensor

Snom M70 + M80

Snom M70 er en populær håndholdt telefon til både kontor og lager pga. sine mange forskellige egenskaber specielt designet til hverdagen. Udover at være ekstremt let og kompakt, kan den også tåle tab fra op til 2 m.

Denne moderne DECT-telefon har også en LCD-farveskærm i høj opløsning og krystalklar lydkvalitet, selv ved lang rækkevidde.

Et væsentligt mere robust og slidstærkt alternativ kunne være Snom M80, som har de samme funktioner som Snom M70, men derudover er udstyret med et ekstra cover som beskyttelse til telefonen og kan tåle temperaturer mellem -10 og +55 grader.

Med IP 65-certificering er M80 også både støvsikret og vandtæt ved sprøjt m.m.

MANGE MODELLER

Se hele vores udvalg på ipnordic.dk eller kontakt os på 89 10 10 10

Perfekt til Hotdeskløsninger

Snom D385 + D785

Snom D785 er vores ‘top of the line’-telefon. Med det store farvedisplay og de digitale funktionstaster bliver selv de største behov opfyldt. Samtidig har telefonen et tidløst design, som fås i både sort og hvid, så telefonen passer ind i alle former for kontormiljøer.

Ligesom de øvrige telefoner i serien har Snom D875 også krystalklar lyd – og som noget helt nyt har telefonen også en ’Digital Signal Processor’, som sikrer den bedste lydoplevelse, man kan forestille sig.

Med Snom D385 får du stort set en identisk løsning, men med en fladtliggende udgave af bordtelefonen og med flere funktionstaster.

Perfekt til Hotdeskløsninger

ipnordic | 11
Stort farvedisplay (4,3”) i høj opløsning
• Kompatibel med Bluetooth- og USB-headsets
4,3” farvedisplay Op til 48 elektroniske funktionstaster 2 port Gigabit swith Kan opkobles til D3 Expansion modul Headsettilslutning med EHS eller USB • Understøtter PoE Tåler tab op til 2 m Højtaler og vibration ved indkommende opkald Bluetooth og 3,5 mm jackstick Op til 17 timers taletid eller 10 dages standby
• Gigabit netværk • Fuld kryptering (TLS & SRTP)
Se side 8

Arctic Import

Hos ipnordic er der ingen binding. Alligevel har vi været kunde hos dem i mange år. Det har vi, fordi vi er glade for samarbejdet – og fordi ipnordic er en rigtig god samarbejdspartner, der altid leverer god service inden for aftalte deadlines. Ingen binding betyder, at de skal være skarpe til det, de laver – og dét er de!

Det er sjældent, at jeg har brug for at ringe til dem – men når jeg gør, så er det fantastisk, at der ikke går mange sekunder før telefonen bliver taget.

Uanset opgavens størrelse – og selvom vores henvendelse ikke haster – er deres ekspeditionstid hurtig. Dét er bare et kæmpe plus, når man driver virksomhed.

Mød flere tilfredse kunder på ipnordic.dk /referencer

Vores 10 bedste råd om erhvervstelefoni

Telebranchen kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Helt basalt handler det ikke om, hvor billig en løsning du kan få, men om hvad du får for pengene! Vi har samlet 10 gode råd til dig, der er på jagt efter det helt rigtige teleselskab til din virksomhed.

1. Vælg en udbyder, du har tillid til

– især omkring support. Alle slår på, at de har den nyeste løsning med den bedste support. Det er let at skrive i markedsføringen, men svært at leve op til. Det kræver nemlig, at der ydes en stabil support og en god kundeservice hver dag.

2. Hellere telekonsulent end telesælger

Vælg en udbyder, der rådgiver ud fra din virksomheds specifikke behov – og ikke blot går efter at få din underskrift på ordren.

3. Support 24/7

Gør op med dig selv, hvor mange ressourcer du, eller dine kolleger, vil lægge i drift og vedligeholdelse af systemet – og vælg en udbyder med et supportkoncept, der matcher jeres forventninger.

Vær også opmærksom på, at nogle teleudbydere kræver betaling for hjælp med ændringer, tilretninger og besvarelse af de spørgsmål, der opstår undervejs i samarbejdet. Det kan forandre et tilsyneladende godt tilbud til en dyr løsning på længere sigt. Hos andre operatører er den slags ydelser ganske gratis og inkluderet i jeres samarbejdsaftale.

4. Undgå bindinger

Du skal kunne handle frit – også med telefoni. Hvis din teleudbyder ikke kan holde løfterne – skal du hurtigst muligt kunne komme videre til en, der kan. Det er samtidig din garanti for optimal kundeservice og den bedste teknologi. Undgå stramme kontraktlige bindinger med lang tidshorisont. Vælg en udbyder, der tilbyder fleksible aftaler og abonnementer, som kan tilpasses i takt med, at din virksomhed udvikler sig og nye behov opstår.

5. Prøvetid/returret

Det er vigtigt at have muligheden for at teste et telefonisystem før, du vælger. Problemerne bliver først synlige, når du og dine kolleger får fingrene ned i systemet, og finder ud af om features, funktionalitet og kundesupport er tilfredsstillende.

6. Dækning

Tjek mobildækningen hos den udbyder, du påtænker at indgå samarbejde med. Bevæger du dig udenfor storbyområderne, kan der være stor forskel på dækningen. Der er fire teleselskaber med eget netværk i Danmark. Alle øvrige teleudbydere anvender disse netværk på lige fod med ejerne. Du kan eksempelvis tjekke dækningskortene på mobil-daekning.dk

7. Gennemskuelig pris

Ingen lyst til at få et hav af ekstraregninger, fordi en udbyder har nedvejet prisen og vil hente resten hjem på tillægsydelser. Gå efter en udbyder, der har gennemsigtige prisaftaler og et overskueligt faktureringssystem. En faktura på teleydelser bør ikke være vanskeligere at forstå end en kassebon fra supermarkedet. Hvis den er det, bør alarmklokkerne ringe.

8. Vælg en progressiv udbyder

En innovativ og nytænkende teleudbyder er med til at flytte grænser – og kan oven i købet hjælpe med at afdække og løse nogle daglige behov, som I endnu ikke selv har opdaget.

9. Fleksibilitet og personlig betjening

Overvej om der er andre udbydere end de mest kendte spillere på markedet, som det kan være relevant at se nærmere på. Mindre selskaber er ofte mere fleksible og er sjældent så tynget af bureaukrati, som store organisationer kan være.

10. Overblik

Sammenlign tilbud fra forskellige udbydere – og husk hvilke parametre du lægger mest vægt på.

Læs mere på ipnordic.dk/vidensbank

ipnordic | 13

Communicator til PC

Få det fulde overblik over din virksomheds telefoni; ipnordic Communicator optimerer og effektiviserer jeres daglige arbejdsgange, så jeres kunder oplever kortere ventetider og en bedre service.

Communicator er brugervenlig – uanset om der er tale om ren IP-telefoni eller en kombiløsning af IP- og mobiltelefoni.

Med ipnordic Communicator får du hurtigt et overblik over virksomhedens telefoni i ét vindue på din PC eller via app på din mobil. Med synkronisering til Outlook og Googlekalendere, kan du nemt og hurtigt se, hvornår din kollega er optaget af aftaler i kalenderen.

Via et overskueligt farvesystem kan du også se, om den enkelte kollega er ledig eller optaget. Du kan omstille samtaler, hurtigt sende en sms eller e-mail, samt se detaljer om seneste opkald og igangværende opkald, administrere køer m.m.

Ved brug af kø-funktionerne har du desuden mulighed for at følge den daglige håndtering af kaldene i de enkelte køer, med statistik over:

p Antal besvarede opkald

p Gennemsnitlig samtaletid

p Forventet ventetid

p Frafald

p Serviceniveau ift. parametre, som du selv vælger

Fås i to udgaver Naturligvis tilpasset jeres størrelse og behov.

Communicator Pro

p Du kan via noteringen følge ændringer i kollegers telefonstatus og personstatus, så du fx får besked, når en kollega er ledig.

p Du kan følge, hvorvidt et omstillet opkald bliver besvaret. Tages kaldet ikke, kan det automatisk komme retur til dig. Der er også mulighed for at trække et omstillet opkald retur.

p Der er mulighed for at integrere op imod e-mail og sms, og i Pro-versionen kan du også anvende en foruddefineret sms/ e-mail, og derved hurtigere give en kollega besked om fx at ringe tilbage.

p Nem ændring af kollegers brugerstatus ved styring af DND eller statusopdatering ved ferie, kursus og lignende. Kan også opsættes med tidsstyring.

p Du kan lave dine egne genvejstaster – fx til at besvare et opkald eller aktivere URL-opkaldsservice, som gør det muligt at ringe til klikbare telefonnumre på websider.

p Med Overblik i Communicator Pro har du mulighed for at opsætte et brugerdefineret wallboard, der kan vise alle opkald samt medarbejderspecifikke statistikker eller statistikker live. Det er også muligt at oprette specialkonfigurerede felter, som fx kan vise top 5 over de medarbejdere, som har taget flest kald.

videopræsentation
Communicator! Med Communicator Pro får du med Omstillingsbordet det store forkromede overblik over virksomhedens aktuelle telekommunikation. Pro-udgaven indeholder samme funktioner som Communicator, men derudover får du også: Mobil Communicator Mobil Communicator App er en stærk videreudvikling af vores Communicator til PC. Med alle de bedste funktioner fra PC-udgaven, har du mulighed for at tage din Communicator med overalt – både på iPhone og Android. Vi har derudover tilføjet en del nye funktioner – og der bliver løbende flere og flere tilgængelige. Få overblik over din telefoni – også når du er på farten! Scan QR-koden og se en videopræsentation af Mobil Communicator!
Scan QR-koden og se en
af

Statistik

p Tidspunkter for opkald p Ventetider p Samtalers varighed p Antal besvarede opkald

Med statistikmodulet kan du trække statistik over forskellige ringegrupper og afdelinger, så du hele tiden har et overblik over, hvornår der er travlhed på telefonerne, og hvor lang tid dine kunder venter.

Du kan også se detaljeret statistik over individuelle medarbejdere, så du kan følge den enkelte kollegas historik, til fx intern træning.

p Antal ubesvarede opkald p Antal omstillede opkald p Antal opkald pr. time, dag, uge eller måned – og meget andet

Med et detaljeret overblik over dine kunders ringemønstre og dine medarbejderes aktiviteter bliver det nemt for dig at tilrettelægge din virksomheds ressourcer og føje ekstra personer til køerne, når der er travlt på telefonerne. Du fjerner nemt medarbejderne fra køerne, når der er færre indgående opkald.

Alle statistikker kan naturligvis eksporteres til Excel.

Med PBX Designer kan du let konfigurere virksomhedens omstillingsanlæg via en brugervenlig flade. Du kan selv opsætte bl.a. åbningstider, køsystemer, tastevalg, viderestillinger, telefonsvarere og egne variabler, fx hvis du har behov for, at kunderne indtaster kundenummer inden de bliver stillet igennem til en medarbejder.

Her vises et eksempel på en telefonlinje, når der ringes ind:

• I åbningstiden (8-16) går opkaldet til en kø, hvor tre lokalnumre indgår (200, 201 og 202)

• Uden for åbningstiden går opkaldet til en telefonsvarer (den røde boks)

16 | ipnordic
PBX Designer Kø Velkomstbesked Lokal 200 Lokal 201 Lokal 202 Telefonsvarer Åbent 8-16 Lukket Hovednummer Rapporteringsskabelon Få tilsendt skræddersyede statistikker over din virksomheds telefoni. Scan QR-koden og se en videopræsentation af Statistik!
statistikmodulet får du detaljeret statistik over din telefoni
platform. Et grafisk værktøj, der giver dig et godt overblik over din virksomheds ringestrategi.
Med
på en brugervenlig

Poly Voyager Focus 2 Office

Stereo

Med Poly Voyager Office Focus 2 er du sikret krystalklar lyd og høj komfort, hvad enten du er på kontoret eller sidder derhjemme. Den gode Level3HybridActiveNoiseCanceling (ANC) og stereohøjtaler sørger for, at baggrundsstøj udebliver og du kan holde fokus under dit opkald eller om dit arbejde.

Med den høje batteritid vil du nemt kunne bruge headsettet i lang tid, uden at skulle oplade det via basen. Er headsettet opladt, kan det sagtens, via Bluetooth, benyttes uden basen – især ideelt på hjemmearbejdsdage.

Jabra Engage 75

Mono og stereo

Med Engage-serien får du en trådløs forbindelse, der hverken svigter dig eller dine kunder. Med en rækkevidde på op til 150 meter, har du mulighed for at besvare opkald, selvom du ikke sidder ved skrivebordet.

På selve headsettet findes intuitive betjeningsenheder, hvorfra du kan besvare og afslutte opkald, sætte på lydløs og regulere lydstyrken. Batteriet gør det muligt at tale i op til 13 timer, før det har brug for genopladning.

Til Jabra Engage 75 er udviklet en speciel støjreducerende mikrofon og forbedrede højtalere, der skiller støj fra tale. Det sikrer en krystalklar lyd selv i støjfyldte kontorer. Højtalerne kan indstilles til et bestemt lydniveau ved alle indkomne kald.

DECT-rækkevidde op til 90 meter

• Vægt: 175 g.

Tilslut op til 2 enheder på samme tid; fx bordtelefon, mobil, bluetooth m.m. – nemt og hurtigt Støjreducerende (Digital Hybrid Active Noise Canceling/ANC)

Besvar/afslut opkald, justér volume m.m. på headsettet eller via smart sensors

LED-lys, som viser andre, om du er i opkald

Bluetooth 5.1

Op til 19 timers taletid og 30 dages standby

• DECT-rækkevidde op til 150 meter

• Vægt: Stereo 90 g. / Mono 64 g.

• Speciel støjreducerende mikrofon for krystalklar lyd

• Tilslut op til 5 enheder på samme tid; fx bordtelefon, mobil, bluetooth m.m. – nemt og hurtigt

• Batteri: v. tale op til 13 timer/standby op til 52 timer

• Integreret busylight

Sekretærservice

Hvem tager telefonen, når I har travlt?

Vi kan gøre det for jer!

Jeres kunder behøver ikke blive mødt af en telefonsvarer – selvom I af og til ikke har mulighed for at tage telefonen.

Vi tilbyder sekretærservice i dagtimerne, så en sekretær hos os besvarer jeres opkald, når I har travlt, er på kursus, i møde eller af andre grunde er optagede.

Sekretærservice er en simpel måde at bibeholde en god kundeservice, når I ikke selv har mulighed for at tage telefonen. Efter aftale stilles jeres telefon videre til os, og vi besvarer opkaldet, tager imod besked og kontaktoplysninger, og sender dette i en mail til jer.

Ny kunde hos ipnordic

Telefoni har en central rolle i jeres virksomhed, og det kan være en stor beslutning at skifte leverandør. For at skiftet forløber optimalt, er der en række forhold, der skal afklares. Hos ipnordic har vi specialiseret os i netop dette. Her kan I læse, hvordan skiftet til og samarbejdet med ipnordic i hovedtræk foregår: 4

Afklaring af nuværende løsning

Vi ringer jer op og får sat ord på jeres nuværende telefoniløsning, så der bliver taget hånd om alle numre, funktioner osv.

Flytning af numre sættes i gang

Vi flytter numrene fra jeres tidligere udbyder, sørger for eventuelt internet og sender jeres nye simkort i god tid.

Det nye telefonisystem gøres klar Vi skræddersyer jeres nye telefonisystem til jeres behov. Hvis I har brug for bordtelefoner, vil vores tekniker besøge jer for installation og gennemgang.

Daglig drift: Vores supporttelefon er åben 24/7 hele året – og vi tager telefonen inden 15 sekunder.

Dagen hvor jeres numre flyttes

Vi følger processen tæt, også på porteringsdagen, så vi alle kommer sikkert i mål med jeres nye telefoniløsning.

18 | ipnordic
89
10
Ring
10
10 1 2 3
Tina Lützen Ørbæk, Kundecenterchef hos ipnordic

Telefoni er en tillidssag

”Selvfølgelig kigger vi alle på produktet, de smarte features, flotte salgsmaterialer og en god pris, når vi skal købe ind. Men lige netop når det gælder livsnerven til din virksomhed, tror jeg, at det allervigtigste er, at du har tillid til din udbyder. At du føler og mærker, at du og din virksomhed er vigtig.”

Når tillid skaber de eneste bånd Tillid handler om at møde hinanden i øjenhøjde og forstå, at begge parter er ligeværdige og vigtige. Måske er det old school, måske er det det nye sort, og måske har det aldrig været uaktuelt. Vi arbejder stædigt ud fra en målsætning om, at det eneste, der skal binde vores kunder, er tilfredshed og tillid. Alle kunder kan forlade butikken øjeblikkeligt, hvis de vil. Det faktum, at vi vokser støt, kan tolkes som en indikation på, at man godt kan gå mod strømmen i medvind.

ipnordic

• Intelligente og fleksible kommunikationsløsninger til både små og store virksomheder

Charles Ginnerskov, CEO for telefonivirksomheden ipnordic, ved godt, at hans virksomhed, med 80+ medarbejdere, er som David blandt adskillige Goliat-udgaver i telebranchen. Han ser det dog langt fra som noget negativt: ”I et marked med rigtig store spillere kan vi ikke konkurrere på pris alene – derfor bruger vi meget energi på to vigtige fronter; Den første er innovation. Vi vil gerne konstant udvikle produkter, serviceydelser og teknologier, der kan fremme vores kunders forretning. Den anden front er noget, som umiddelbart kan virke rimeligt old school; Højt serviceniveau og god kundepleje.”

Mod strømmen for fuld skrue

Her hos ipnordic går vi faktisk i høj grad mod strømmen, hvor den hårde konkurrence på pris får mange, især

blandt de større teleudbydere, til at reducere serviceniveauet. Ifølge Charles Ginnerskov er der sund fornuft i at overraske positivt på kundeservice og support:

”Når prisen er vigtig, bliver support til en by i Rusland, eller måske snarere et callcenter i Indien – eller der hvor arbejdskraften er billigst lige præcis i dag. Hos os bliver telefonen taget af vores egne fastansatte teknikere i Danmark 24/7 alle årets 365 dage – og det sker inden for 15 sekunder. Det betyder, at vi eliminerer eventuelle sprogvanskeligheder og at vores team har et indgående kendskab til vores telefonisystemer. Samtidig har de en dyb forståelse for vores virksomhedskultur og slipper ikke kunden igen, før problemet er løst. Det skaber tillid og blivende relationer – også selv om vi ikke binder nogen.”

• Fastnet, mobiltelefoni, omstilling, app, internet, softphone, videomødesoftware, sekretærservice og meget mere

• Egen udviklingsafdeling og skræddersyede løsninger

• Har specialiseret sig i optimering af kundeservice, kommunikation og arbejdsprocesser

• Ingen kontraktlige bindinger og altid 30 dages fuld returret

• Ingen provisionslønnede med-arbejdere; fokus på de rette løsninger frem for salg

• Sund og solid virksomhed med 80+ medarbejdere

• Alle kunder har 24 timers support, året rundt, og alle opkald bliver besvaret inden 15 sekunder

ipnordic | 19
MichaelHansen,Teknikerhosipnordic
”Vi er ganske enkelt vores kunders livline.
De ved, at de altid kan ringe til en ven.”
ipnordic A/S | CVR 33577591 | Tlf. 89 10 10 10 | info@ipnordic.dk | ipnordic.dk Ingen ventetid 24/7 support Max 15 sek. svartid Ingen binding Ingen kontraktlige bindinger Ingen risiko Fuld returret i en måned Har du prøvet at være nummer 27 i køen? Vores kunder venter max 15 sek. Ring 89 10 10 10 Vi leverer intelligent telefoni til din virksomhed /ipnordic Version 6.0