Page 37

Elevator Pitch

Maximizează avantajul competitiv al clienţilor cu sistemul uniFLOW

Elevator Pitch este un script util pentru clienţii Canon care beneficiază de aplicaţia uniFLOW, ajutând la înţelegerea modului în care pot fi folosite toate avantajele din funcţionalităţile adiţionale ale aplicaţiei. Script de dialog cu clienţii: În ce mod se îmbunătăţeşte activitatea utilizând uniFLOW La Canon, încercăm să înţelegem procesele de business de zi cu zi ale clienţilor, să identificăm punctele nevralgice şi să oferim o soluţie completă în satisfacerea acestora. Să luăm un exemplu: telefoanele Smartphone. Acestea pot fi personalizate pe cerinţele fiecărui client, prin adăugarea unor aplicaţii şi blocuri de date. Acelaşi procedeu se poate aplica şi unei infrastructuri de imprimare, care se poate customiza şi dezvolta odată cu organizaţia dumneavoastră. Lucrul acesta îl realizează soluţia Canon de management al proceselor de imprimare şi/sau scanare. De exemplu:

Sau:

Sau:

Pentru securizarea imprimării

 Pentru departamentele contabile

Pentru securizarea imprimării

Ştiaţi că uniFLOW incorporează sistemul Mobile Printing care permite trasabilitatea imprimărilor şi determinarea costurilor pe fiecare utilizator?

Ştiaţi că sistemul Secure Printing incorporat în acelaşi uniFLOW are caracteristici de securitate deplină a imprimărilor date de orice utilizator?

uniFLOW incorporează sistemul Advanced Scanning cu particularităţi în scanare precum uşurinţă în exploatare, simplitate şi rapiditate a execuţiei.

Mobile Printing permite toturor utilizatorilor din organizaţie să imprime indiferent de unde: de pe desktop, din reţele cloud sau de pe dispozitive mobile, avându-se totuşi un control total al costurilor şi al securităţii în reţea. Vizitatorii, care pot fi clienţi, pot şi ei să improme, contra cost sau gratis.

Secure Printing permite utilizatorilor să trimită fişiere de imprimat către echipamentul Canon, dar imprimarea se face doar când beneficiarul ajunge acolo unde se află imprimanta/multifuncţionalul, indiferent de distanţă (alt etaj, altă clădire, alt oraş sau chiar ţară)

Advanced Scanning permite scanarea şi comprimarea fisierelor din multifuncţionale, transmiterea acestora prin email, precum şi funcţii ca Microsoft SharePoint sau Canon Therefore personalizable, astfel încât scanarea este intuitivă şi consistentă în rândul tuturor utilizatorilor.

Vă sugerez să discutăm toate aceste funcţionalităţi în detaliu, pentru a înţelege că îmbunătăţirea productivităţii şi eficienţei sunt realizabile. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă valorificaţi la maximum potenţialul infrastructurii de imprimare şi/sau scanare de care dispuneţi.

Content Management 2012  
Content Management 2012  
Advertisement