Page 1

ONE DIRECTION BULGARIAN ARMY

По стъпките на One Direction Брой 1-ви От Криси и Йоана

9 април 2012

HTTP://WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/ONE-DIRECTION-

BULGARIAN-ARMY/354635891218468


По стъпките на One Direction

2

На 07.04.2012 Момчетата участваха в едно от най-известните телевизионни предавания в Америка - Saturday Night Live. Там, те изпълниха своите два сингъла и разсмяха публиката, маскирайки се като мексиканци.


По стъпките на One Direction

3


По стъпките на One Direction

Хари, Зейн и Лиъм смениха своите снимки в социалната мрежа Twitter. Ето ги и тях:

4


По стъпките на One Direction

5

Момчетата участваха и в популярния тв сериал за деца iCarly, където освен че изпяха първият си сингъл What Makes You Beautiful, имаха възможността да се изявят като актьори.


По стъпките на One Direction

6

Гледната точка на Хари: Не забелязвах нищо друго освен тялото, което лежеше на края на улицата. Около мен се извисяваха тъмни високи сгради, които сякаш бавно ме притискаха. Единствената светлина, която имаше наоколо идваше от уличните лампи, които осветяваха пътя ми към момичето. Продължавах да тичам с всички сили към него, но чувствах, че нещо ме спира отвътре. Нещо, притискащо сърцето в гърдите ми, причинявайки ми болка. Чувах гласове, идващи от тъмнината, повтаряйки ми да спра, казвайки ми, че не мога да променя случилото се. Но аз не се отказвах, продължавах да движа краката си, докато най-сетне не стигнах до него. Тя лежеше неподвижна, а аз усещах студенината, която красивото й, невинно тяло излъчваше. Леките й, тъмни като кестен къдрици падаха свободно на раменете й. Имаше бяло, нежно лице, а устните й бяха плътни и все още червени. Това означаваше, че не бях закъснял, имаше шанс за нея.. имаше шанс да я спася. Допрях устните си до нейните. Когато го направих, болката в гърдите ми се


По стъпките на One Direction

7

увеличи, всичко в мен ми казваше да се отдръпна. Но знаех, че трябва да продължа. От устните ми излезе лека струйка въздух, насочена към нейните. Сложих ръце на гърдите й, опитвайки се да докосна сърцето й и да го накарам да затупти отново. Но колкото и повече да се опитвах, толкова повече устните й избледняваха, а студенината ставаше по-силна и посилна. Но аз не спирах! Исках тя да се събуди, исках да ме погледне и да видя очите й отново! Исках да чуя как изрича името ми. Продължавах да се опитвам, побързо и по-настоятелно, а гласовете около мен все повече ми повтаряха да се откажа. Започнах да крещя, надявайки се тя да ме чуе, да се върне при мен и да ме прегърне. Познавах това момиче.. аз я обичах! Вдигнах поглед и видях човешка фигура, идваща от другия край на улицата към нас. Може би този човек ще ми помогне да я спася, ще ни даде втори шанс за живот… В този момент, шумът от клаксоните на колите отвън ме събуди. Обикновеното задръстване по Лондонските улици в ранния час от деня. Мразех това! Мразех и факта, че не можех да избия от мислите си този кошмар, който сънувах всяка нощ! Мразех как винаги се събуждах точно в този момент и не можех да узная чия беше фигурата, задавайки се от тъмнината.Единственото нещо, което ме караше да осъзная, че всичко е сън и аз отново съм в реалността е потта, стичаща се по лицето ми и болката в гърдите ми, която вече не чувствах. Тя беше в главата ми, беше обзела съзнанието ми. Можех да мисля само за това как да помогна на Кристен.. а това беше болезнено.


По стъпките на One Direction

8

Погледнах към часовника, беше седем без петнадесет. Беше време да отида в болницата и да видя как е моето момиче. Може би днес щеше да има някаква промяна.. промяна, на която се надявам от вече година и половина. Отметнах завивката и студенината, която почувствах ми напомни на тази от съня ми. Въздъхнах и се насочих към банята. Завъртях кранчетата и усетих как цялото напрежение и тъга се отмиха заедно с водата. Оставих горещата вода да проникне между къдриците ми и да прочисти мислите ми. Това винаги ми помагаше да се отърся от всичко, поне за няколко минути. Когато приключих, грабнах първите дрехи, които видях в гардероба си. Вече нямаше значение как изглеждам, нямаше значение какво правя.. бе важна само Кристен. Погледнах през прозореца и видях, че отново вали. Колкото и да не исках, трябваше да отида до болницата с колата, или щях да изглеждам като мокра кокошка. Заключих апартамента си и слизайки по стълбите видях г-жа МакГреъм. Тя беше на 72 години и бе жена, на която се възхищавам. Тя бе толкова силна и ценеше важните неща. Мъжът й, г-н МакГреъм бе починал преди 12 години, но тя все още го обичаше. Все още пазеше нещата му, всяка седмица ходеше до гроба му и му носеше свежи цветя. Често я придружавах до там. По пътя ми разказваше за невероятните изживявания, които двама са преживели, за неповторимите моменти, които са имали. Но нещото, което ме караше да настръхвам бе нейната неумираща любов към него. Любов, която бе устояла на времето и болката, на изкушенията и грешките. Но също бях и щастлив, аз бях намерил тази любов – Кристен.


По стъпките на One Direction

9

Поздравих г-жа МакГреъм и се запътих към колата си. Капките дъжд се стичаха по предното стъкло, докато бях задържан от сутришните задръствания. Напомняха ми за първата ми среща с Кристен, тогава бе може би един от най-дъждовните дни от годината. Спомням си колко мокри бяха косата и дрехите й и как трепереше от студ, но въпреки това усмивката й топлеше всичко наоколо. Исках да се върна към онези дни, когато всичко бе по-лесно, но не можех. Бях на път да се изправя срещу жестоката реалност, която ме изкарваше извън кожата ми всяка сутрин.

Предстоящи събития 1.Вторник- пристигане в Сидни 2.Сряда- Интервюта при Nine's Today и Seven's Sunrise , след това радио разговор с Kyle и Jackie O. После, момчетата ще се насочат към тайна дестинация за Austereo showcase. 3. Четвъртък - Свободно време в Сидни 4. Петък - Започва турнето им. Ще имат два концерта в Hordern Pavilion - единият започва в 2:30pm (4:00am наше време), а другият в 7:30pm (9:30am наше време)


По стъпките на One Direction 5. Събота - Пътуване до Мелбърн 6. Неделя - Изпълнение на наградите Logie

10

По стъпките на One Direction  
По стъпките на One Direction  

постъпките, One Direction