Page 1


Mini-teambuilding la SPA Organizator: despreSpa.ro Coach: George Bragadireanu Locatie: Eter Wellness & Beauty


Mini-teambuilding la SPA Programe Corporate Ofera-le colaboratorilor tai ocazia de a comunica impreuna! Poti alege ceva nou. Altfel. Spectaculos. Iesit din cotidian. Spa. O reuniune de echipa la Spa. Relaxarea ajuta atat mentalul, cat si fizicul. E un demers premium - motivant si incurajator.


Mini-teambuilding la SPA Programe Corporate Din meniu-ul zilei: -  Tratamente SPA de relaxare: mini-masaje / mini-ritualuri spa - Activitati cu coach-ul George Bragadireanu: își propune sa aduca la un "numitor comunicational comun" grupuri sau echipe care lucreaza impreuna.  La Spa, echipa regaseste un scop comun:  relaxarea. Care e la indemana, tangibila, care ii bucura si ii face sa se deschida, sa impartaseasca. Au devenit acum camarazi intr-o experienta noua. Incursiunea SPA sudeaza cooperarea, unitatea.  


Mini-teambuilding la SPA Programe Corporate


Mini-teambuilding la SPA Programe Corporate


Mini-teambuilding la SPA Programe Corporate


Mini-teambuilding la SPA Programe Corporate La Spa, oamenii invata cum sa se impace cu ei insisi. Se impregneaza cu o atmosfera de calm si relaxare, pe care o vor lua cu ei  multa vreme dupa aceea!


Telefon: 004 0747 688 245 comunicare@despreSpa.ro http://www.desprespa.ro/Oferta-Wellness-si-SPA-pentrucompanii/Teambuilding-SPA

Mini-teambuilding Corporate la SPA  
Mini-teambuilding Corporate la SPA  

Teambuilding la SPA de 4 ore, cu o echipa corporate, organizat de despreSpa.ro in colaborare cu coach-ul George Bragadireanu la Eter Wellnes...

Advertisement