Page 1

CalWin Dynamic

VVS-kalkulationsprogrammet

NÌsten for meget af det gode ‌


CALWIN

Dynamic Specialudviklet kalkulationsprogram til vvs-branchen

Når du skal vælge et kalkulationsprogram gælder det naturligvis om at ramme plet, første gang. Et godt råd er at kigge på, hvordan andre har valgt, så får du hurtigt et indtryk af hvilket system der er bredt anerkendt, og som har fuld opbakning fra dets brugere. Du behøver ikke at kigge specielt længe, før du får øje på CalWin Dynamic. CalWin Dynamic er vvs-branchens foretrukne kalkulationsværktøj. Sådan har det været i mere end 10 år. Det er ikke en tilfældighed, at mere end 1.100 brugere i vvs-branchen i dag anvender CalWin Dynamic. Både store som små vvs-virksomheder har set fordelen i at CalWin Dynamic er enkelt, hurtigt og let at bruge, og derved tidsbesparende. CalWin’s brugere opnår en konkurrencefordel i markedet, fordi der udføres præcise kalkulationer på kort tid. CalWin Dynamic er et komplet kalkulationssystem, som dækker alle branchens discipliner: VVS, fjernvarme, ventilation, sprinkler og blikkenslagerarbejder. Ét samlet system, som kan udføre alle dine kalkulationer. CalWin Dynamic passer både til store og mindre virksomheder. CalWin Dynamic er til for dig og vvs-branchen. Vi gør derfor meget ud af, at lytte til dine ønsker og behov. Du er således, sideløbende med den aktive brugergruppe, med til at videreudvikle CalWin Dynamic i fremtiden. CalWin Dynamic er vvs-branchens eget kalkulationsprogram.

www.calwin.dk

Det komplette program Brutto/Netto

Units

I CalWin Dynamic kan du udarbejde dine kalkulationer både i netto- eller bruttopriser. Når du sidder ude ved en kunde kan du arbejde i bruttopriser og hjemme på kontoret kan du arbejde i nettopriser eller kostpriser. Valget er dit.

Én af de helt stærke sider i CalWin Dynamic programmet er de færdigkalkulerede Units (styklister). I CalWin Dynamic finder du alle el-branchens normalt forekommende installationskombinationer opbygget som Units.

Lynhurtigt

Priser

CalWin Dynamic programmet arbejder ud fra følgende grundprincip: Hurtige og præcise kalkulationer. Programmet er derfor helt bevidst udviklet under hensyntagen til at programmet er let og hurtigt at betjene, samtidig med at kalkulationerne er præcise og rigtige.

CalWin Dynamic indeholder mere end 300.000 forskellige priser og komponenter. I CalWin Dynamic finder du både lager- og skaffevarer. Én af forudsætningerne for et godt kalkulationsprogram er, at du kan finde så mange komponenter som muligt når du skal udarbejde dine tilbud. Det kan du i CalWin Dynamic.

Favorit

Grossister

Du kan selv kontrollere dine vareindkøb og forbedre din indtjening via dine kalkulationer med CalWin Dynamic Favoritvarer. CalWin Dynamic kan ganske enkelt overstyre valget af bestemte produkter via dine udvalgte favoritvarer.

Alle branchens førende vvs-grossister er implementeret i CalWin Dynamic. Du kan således finde det komplette sortiment fra el-grossisterne i CalWin Dynamic. Du kan vælge at kalkulere med priser fra én grossist, eller alle grossister på én gang.

Rabat

Producent

Dine rabataftaler med dine grossister kan elektronisk indlæses i CalWin Dynamic. På denne måde kan CalWin Dynamic helt automatisk udregne kostprisen på alle dine sager. Du kan også se kostprisen på hver enkelt vare ved den enkelte grossist og sammenligne dine sager på kostprisniveau.

El-branchens største leverandører og producenter er indeholdt i CalWin Dynamic. Det betyder selvsagt, at CalWin Dynamic er meget komplet, da du også kan finde en meget stor del af dine skaffevarer i CalWin Dynamic, uden at du skal indhente priser via andre kanaler.

Overblik

Indkøb

CalWin Dynamic giver dig det totale overblik over dine sager og tilbud, både hvad angår priser netto/brutto, rabatter og materialer. Der er indbygget en række hjælpeværktøjer, som guider dig frem til det totale overblik. Nemt og hurtigt.

Dine kalkulationer, som bliver til ordrer, kan bestilles/ordres direkte hos din grossist eller leverandør fra CalWin Dynamic. Herved spares mange ressourcer. Du er også altid sikker på at der bliver indkøbt de rigtige komponenter i forhold til din kalkulation. Nemt, præcist og hurtigt.


Om CalWin A/S CalWin A/S er en velfungerende, dynamisk og fremsynet it-virksomhed i CalWin Holding A/S koncernen. Siden 1996 har CalWin været blandt de førende danske virksomheder inden for udvikling af brugervenlige og individuelle softwareløsninger. Systemer, som forenkler, præciserer og effektiviserer arbejdsprocesser, så overblikket og kontrollen hele tiden bevares. CalWins systemer kan anvendes af alle, idet de altid udvikles efter mottoet ”Systemer til mennesker”. Det vil sige, at vi tager udgangspunkt i mennesket, således at vores systemer tilpasser sig brugeren – ikke omvendt! Dette har medført, at CalWins systemer i dag anvendes i adskillige virksomheder og inden for forskellige brancher, hvor sikkerhed og præcision er en nødvendighed og brugervenlighed et krav. Virksomhedens 14 medarbejdere har til huse i den tidligere ”Højby Kro” i Odense S, som er omdannet til 700 m2 topmoderne it-hus med udviklingsafdeling, supportafdeling, kursuscenter mm. CalWin udvikler alt software in-house, både fordi vi på den måde kan reflektere markedet hurtigt, og fordi vi ikke ønsker at være afhængige af underleverandører. Vores fokus er på udvikling af gode og effektive applikationer til gavn for vores kunder, og vi råder over den fornødne ekspertise og know-how til at udvikle løsninger i de nyeste udviklingssprog og teknologier.

CalWin A/S · Højbyvej 50 · 5260 Odense S · Telefon 70 13 56 06 · calwin@calwin.dk · www.calwin.dk

CalWin Dynamic VVS  

Dynamic VVS

Advertisement