Page 1

2015/2016

KONTORMØBLER OG INTERIØR MULTIFUNKSJONSMASKINER OG SKRIVERE AV-UTSTYR OG INTERAKTIVE TAVLER VIDEOKONFERANSE OG TELEFONI POST- OG PAPIRBEHANDLING ERGONOMI KONTORMATERIELL ARKIVERING OG LAGERUTSTYR PC- OG DATAUTSTYR KAFFEMASKINER OG VANNDISPENSERE

Bildet viser Holmris Time Out. Se www.holmris.com/da/inspiration

ALT TIL KONTORET


2016 2015

INVENTUM

KONTORMØBLER OG INTERIØR MULTIFUNKSJONSMASKINER OG SKRIVERE AV-UTSTYR OG INTERAKTIVE TAVLER VIDEOKONFERANSE OG TELEFONI POST- OG PAPIRBEHANDLING ERGONOMI KONTORMATERIELL ARKIVERING OG LAGERUTSTYR PC- OG DATAUTSTYR KAFFEMASKINER OG VANNDISPENSERE

ALT TIL KONTORET

Vi gjør gode arbeidsplasser enda bedre I Inventum jobber vi med effektivitet og trivsel på kontoret, og leverer møbler og teknologiprodukter til næringsliv og offentlig virksomhet. Effektivitet og trivsel på arbeidsplassen gir komparative fordeler. Derfor har vi et klart mål om å bidra til styrket lønnsomhet og konkurransekraft hos våre mange kunder over hele Norge. Vi legger vekt på et bredt og markedstilpasset produktutvalg. Inventums leverandører representerer anerkjente merkevarer innenfor kjedens forretningsområder: Kontormøbler og interiør · multifunksjonsmaskiner og skrivere · AV-utstyr og interaktive tavler · kaffemaskiner og vanndispensere · videokonferanse og telefoni · post- og papirbehandling · ergonomi · PC- og datautstyr · arkivering og lagerutstyr · kontormateriell.

ALT TIL KONTORET – FRA INVENTUM. Hos Inventum vil du møte dyktige fagfolk med yrkesstolthet. Vi styres av en ufravikelig målsetting om at du som vår samarbeidspartner skal være landets mest fornøyde kunde. Vi lever ikke av engangssalg, men av tilfredshet. Derfor skal kvalitet være en rettesnor i alle ledd, i alt vi gjør. Vi har løsningene og fagkunnskapen. Førsteklasses service og support fra din lokale representant. Enkelt og tidsbesparende.

2

Vi tar forbehold om at alle våre Inventum kontorer ikke tilbyr hele spekteret av leverandører innenfor hver kategori.


INNHOLD

INVENTUM LEVERER: ALT TIL KONTORET

KONTORMØBLER OG INTERIØR

MULTIFUNKSJONSMASKINER OG SKRIVERE side 4

VIDEOKONFERANSE OG TELEFONI

side 19

POST- OG PAPIRBEHANDLING side 35

KONTORMATERIELL

KAFFEAUTOMATER OG VANNDISPENSERE side 54

side 29

ERGONOMI POSTOG PAPIRBEHANDLING side 37

ARKIVERING OG LAGERUTSTYR side 45

AV-UTSTYR OG INTERAKTIVE TAVLER

side 40 37

PC- OG DATAUTSTYR side 49

FINANSIERING/WEBSHOP side 59

side 52

HER FINNER DU OSS side 60

3


KONTORMØBLER OG INTERIØR


Multiflexibel møtebordsserie fra JENSENplus

K2 Meeting

K2 Seat

K2 Meeting fås i rektangulær og rund utgave, standard i sort eller hvit. Her kan det virkelig lages store og flotte bord. Maksmål rund: Ø: 180 cm i kun en plate (standard), maksmål rektangulær: 100 x 270 cm (standard).

Spennende ergonomisk puff med god sittekomfort. Bunn i massiv kork. Kan polstres i alle tekstiler. Fås med hank, så du kan ta den med dit du går…

KONTORMØBLER OG INTERIØR INNHOLD

SPENNENDE NYTT FRA DANMARK

’Hole On’ garderobe-knagger Produsert i 2 mm tykk pulverlakkert stål (sort eller hvit), med 5 mm filt-innsats i følgende fargenyanser: Orange, Nature, Petroleum, Blue, Pink. Legg nøklene inni så de ikke forsvinner, heng jakken over… Filten kan byttes ut etter behov eller ønske og endring av fargevalg.

5


KONTORMØBLER OG INTERIØR

HOLMRIS GROUP – WE BRING EXCITEMENT TO WORK Hos Holmris Group skaper vi ekstraordinære løsninger som understøtter arbeidsglede, innovasjon og effektivitet – hvor mennesker utfolder seg optimalt. Vi ønsker å begeistre og inspirere med våre unike og nordiske designløsninger.

Q20 Split hev- og senkbord – markedets beste verdi for pengene Q20 Split arbeidsbord med skyvbar plate og elektrisk høydejustering. Manuell fra 60-90. Elektrisk fra 70-120 el. 61.126 cm. Understell med rektangulære ben i hvitt, sort eller alu-lakkert. Krom mot et tillegg i prisen.

Sprinter oppbevaringsprogram – når fleksibilitet er viktig! Sprinter oppbevaringsserien er et komplett kvalitetsprogram basert på et tidløst og funksjonelt design. Fås i et utall av fargekombinasjoner og størrelser – og selvsagt kan vi lage din variant!

Ray elevstol fra Holmris Labofa Ray elevstolen har et verdenspatenteret seteprinsipp som bygger på utallige års erfaring og analysearbeid. Stolen er designet og skapt i et internasjonalt samarbeid mellom Phd. Professor Simon Dennehy og det danske designfirmaet Hans Thyge og Co.

6


KONTORMØBLER OG INTERIØR INNHOLD

Groovy – ny stolserie fra Holmris Groovy er en ny stolserie med sitt eget distinkte selvstendige design og høy sittekomfort. Skallstol støpt i polypropylen. Stabler godt, er lett og enkel å flytte, høy brukskvalitet og er flott å se på.

Holmris Cabale hev og senk – en unik arbeidsplass! Arbeids-, café- og møtebordskolleksjonen Cabale differensierer seg fra alle andre og tradisjonelle løsninger. Lekker å se til, en typisk dansk nyvinning. Fås i dekorlaminat eller Nano Soft laminat. Leveres i mange ulike størrelser og former.

7


KONTORMØBLER OG INTERIØR

FUMAC – MYE MER ENN MØBLER Kjenner du Fumacs Quick konsept? Vi tilbyr innredning av komplette arbeidsplasser med utvalgte hev og senk arbeidsbord, reoler, mobilkassetter og annen relevant oppbevaring med en kort leveringstid. Quick konseptet inneholder også løsninger for kantiner og møterom – alt tilpasset våre kunders behov.

Fumac Switch møte og konferansebord – her vist sammen med GALLA møtestol Et lekkert Switch konferansebord med Galla stol – en flott praktisk løsning der ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Spør oss om det tekniske tilbehøret!

8


KONTORMØBLER OG INTERIØR INNHOLD

SAVO SOUL THE CHAIR THAT MOVES YOU

Savo Soul har den mest avanserte teknologien som er tilgjengelig, men er samtidig enkel og brukervennlig. Med minimalt antall innstillinger og god korsryggstøtte er stolen designet for å følge kroppens naturlige bevegelser og gjør sannsynligvis din arbeidsdag bedre. Savo Soul er utrustet med Savo Flytende Vipp® der sete og rygg beveger seg uavhengig av hverandre. Mekanismen gir også mulighet for åpen hoftevinkel og stimulerer til, og tillater, bevegelse. Enjoy the difference!

Fordeler 1. Sort versjon eller blank versjon. 2. Utskiftbart sete. 3. Tre forskjellige setestørrelser (S, M, Soft). 4. Tre forskjellige sittehøyder. 5. Fire ulike typer hjul. 6. EPD/Miljø-dokumentasjon 7. 10 års garanti. 8. Nakkestøtte kan ettermonteres. 9. Fire forskjellige rygger. 10. Ulike typer armlener inkl. 4D.

«Intuitiv, enkel å bruke, passer alle – og med sjel. Det var vårt utgangspunkt for Savo Soul.» Design: Olle Lundberg Se hele Savo sortiment på savo.no

Savo Soul · Stolfamilie med fire modeller og mange tilpasningsmuligheter · Manuell mekanisme eller automatisk mekanisme · Heltrukket rygg eller mesh

9


KONTORMØBLER OG INTERIØR

ALT I MØBLER TIL DET OFFENTLIGE ROM Møbler fra Scan Sørlie er et naturlig valg når din bedrift trenger en ansiktsløftning, eller om det er et nybygg som skal møbleres. I likhet med møbler til møterom, har vi også et stort spekter av møbler til kontor, resepsjon, foajeer og kantine/seminar.

Mr Box God sittekomfort kombinert med et stramt og definert uttrykk. Mr Box er en konseptuell sofafamilie med mange ulike og spennende løsninger. Utgangspunktet for designet er en sofa med god sittekomfort og med et definert og stramt uttrykk. Mr Box særpreges av den klare knekken i ryggens bakside. En detalj som indikerer en behagelig sittestilling med god støtte i ryggen, og samtidig gir møbelet identitet fra alle vinkler. I tillegg har Mr Box en åpning mellom sete og rygg. Serien leveres i 1, 2, og 3-seter, både med lav og høy rygg, med slett rygg eller pipestopping i ryggen, og gir dermed ulike spennende uttrykk. Lave sofaer med bord, paller og stoler til, utgjør en sofagruppe for varierende sosiale soner. Med en «endevegg» med innebygget uttak for strøm/data, kan den alene utgjøre et stillerom – skjermet for lyd og innsyn midt i et travelt miljø. Høye sofaer uten endevegg kan utgjøre en innbydende romdeler – her er mulighetene kun begrenset av fantasien.

Edison skranker

Dreamwork Skranker

Modellen er modulbasert og leveres som standard i 6 farger. Skranken gir et eksklusivt inntrykk med topplate i herdet glass.

Dreamwork skrankeløsninger er utviklet med tilpasning til resten av Dreamwork programmet. Skranken har en rekke elementer som gjør den fleksibel i både størrelse, utforming, farger og pris. Passer ypperlig med hev/senk innvendig i arbeidsplassen.

Møte og konferanse Vi kan «skreddersy» nær sagt gode, fleksible og flotte løsninger etter kundens behov. Kontakt oss når det gjelder møte- og konferanserom!

10


Size er en elegant og nett loungestol som leveres med og uten nakkestøtte. Stolen er svingbar og har vippemekanisme. I tillegg leveres tilhørende bord og fotpall til stolen.

KONTORMØBLER OG INTERIØR INNHOLD

Vi tilbyr alle typer møterom – i alle størrelser og utforminger – fra det lille rimelige med få møtedeltakere, til det store påkostede med mange. Med en riktig sammensetning av bord og stoler med type- og materialvalg på plate, understell, stolmodell og stolstopping – skreddersyr vi en perfekt møteromsløsning til akkurat din bedrift!

Wave Wave er en nett og lett stol i 3 varianter. Den med høy rygg egner seg utmerket til konferanse, mens den lave vil være mer aktuell i en foaje, i ventesoner og stillerom. I tillegg leveres denne stolen som barstol. Understell i krom.

Touch Blackline

Spider Active

Flott design, høy kvalitet og god ergonomi. Dette er egenskaper som gjør Touch til et naturlig valg når du skal kjøpe en konferansestol.

En stol for aktive mennesker i et aktivt arbeidsmiljø. Denne stolen har en flott harmoni med utsøkt komfort som fint glir inn i et moderne og tidsriktig interiør.

11


KONTORMØBLER OG INTERIØR 12

RBM NOOR RBM Noor RBM Noor er en sikker vinner til både møterom, kantine eller i hjemmet. Bli kjent med et stort utvalg farger og modeller som lett kan tilpasses alle rom og miljøer. En moderne klassiker med funksjonalitet og brukervennlighet som skaper positive møter og gode øyeblikk.


RH Mereo Kompromissløs ergonomi, innovasjon og design i alle ledd. RH Mereo bidrar til en aktiv sittestilling, bedre konsentrasjon og økt innsats. RH Mereo passer perfekt for arbeidsplasser der flere bruker samme kontorstol.

KONTORMØBLER OG INTERIØR INNHOLD

RH MEREO

APPIA SEATING SYSTEM BY

Maxdesign Appia Den nye kolleksjonen Appia – en stol til en lang rekke behov. Et langtrekkende og suksessrikt samarbeid mellom Maxdesign og den sveitsiske designeren Christoph Jenni, etter lang tids studier og eksperimenter, ikke minst på materialvalg. Ekstremt lette materialer samtidig som holdbarheten er meget høy. Dette skaper en stol som e god å sitte lenge i og som samtidig er meget stabil. Med eller uten armlener. meget stablebar. Sete og rygg fås i polypropylen, eik kryssfiner eller i hud.

13


KONTORMØBLER OG INTERIØR

MODERNE OF FUNKSJONELLE MØBLER TIL OFFENTLIGE ROM Møbler som tar vare på miljøet og har lang levetid Utsnitt av 19 mm bakplate (rygg). Gir lang levetid på produktet.

Optimal R-serien Oppbevaringsserie med mange kombinasjoner og lang levetid.

Optimal H-skap med plastskuffer B:80 D:46 H:203 cm. Utført med spon kjerne med laminat i standard farge. 2 mm ABS-kantlist på alle utsatte kanter. 2 stk fast hylle og 2 løse hyller. 4-8-16 stk plastskuffer (røde/blå/transparente). Hengsler fra tysk kvalitetsprodusent Hettich. Inklusiv sylinderlås. Stålhåndtak med høyde 39 mm som gir god gripeevne. Box-innsatsene er produsert i hvit laminat. Kan levere kundetilpasset individuelle løsninger, utforminger eller i andre farger. Serien er testet og godkjent etter krav til offentlige møbler.

14

Bridge-serien

Smart garderober

Bord og benker i ulike farger og størrelser i høytrykkslaminat.

Garderobeløsninger for skole og barnehage.


KONTORMØBLER OG INTERIØR INNHOLD

SOFASERIE FRIIS & MOLTKE DESIGN

En oppdatert sofaserie designet av Friis & Moltke Design for Schou Andersen Møbelfabrik bl.a. til pleiesegmentet, med ambisjon om høy funksjonalitet, gode materialer og et nytt design. Sofaens bearbeidede treben understøtter en synlig bunnramme i massivt tre, fortsetter opp langs de polstrede sidene, for avsluttnings­vis å fungere som oppheng av sofaens vanger. Sofaen er oppbygget som et polstret skall med løse puter i kaldskum på innsiden. Skallet er elegant båret av 4-5 markante ben i massivt tre på yttersiden. Den utvendige konstruk­ sjonen er ærlig i sin utførelse, og gir sofaen et lett og tidsriktig design, som igjen gjør sofaen lett å plassere i alle innredninger. Detaljene er få, men gjennomarbeidede. Designet er ærlig, minimalistisk, og med hovedvekt på kvalitet og funksjonalitet. Alle puter har avtagbart trekk som kan vaskes og/eller byttes ut.

KILDESORTERING Miljøløsninger fra Norservice – en naturlig del av din hverdag

· Modulbasert miljøsortering for avfall. · Passer godt i vrimleområder og store rom, kantiner og lignende hvor det normalt står søppeldunker tilgjengelig. · Modulene settes sammen av enkle skap/skrog til 1, 2 eller 3 skapløsning med heldekkende topp. · Hvert enkelt skap har følgende mål: B 60 cm, D 62 cm, H 115 cm. · Tilpasset 140 l avfallsdunk på hjul og sekkestativ. · Toppen leveres med tre valgfrie typer åpninger som på bildet. · Leveres med MDF-kjerne og HTL laminat dør/topp. · Standard farge på skrog: MØRK GRÅ (F7912/ ABET 879). · Front og topp: FORMICA F6901 VIBRANT GREEN. · 20 % pristillegg for andre standardfarger. · Leveres inkludert foliemerking. · Det er levert mange slike til Høgskolen og St. Olavs Hospital i Sør-Trøndelag. · 5 års garanti.

15


KONTORMØBLER OG INTERIØR

MOOD FLOW Kreativ kommunikasjon Mood Flow er en magnetbærende skrivetavle i glass med runde former. Tavlen gir et mykt inntrykk i rommet og er en funksjonell måte å dele informasjon på. Velg blant våre 24 farger og skap et dekorativt miljø. Mood Flows enkelhet, unike design og rike fargeskala gir fin karakter til alle rom.

DESIGN OG FUNKSJONALITET Kvalitetsprodukter for fremtiden

Top Frame/Power Frame Unike modulsystemer for kobling av strøm, data, lyd og bilde. Til alle typer arbeidsplasser og møterom.

16

Frost Hylle/Camouflage

Novus flatskjermarmer

Stort utvalg av hyller, garderobe, stumtjenere og knagger i ulike farger.

Intelligent brukt av plass. Skreddersydde løsninger som passer din bedrift.


Invester i norske hev/ senk kontormøbler Elektriske hev/senk arbeidsbord er helt sentrale i et kontormiljø, og vårt fokus er å tilby fleksible løsninger der du som kunde kan kombinere stativ med bordplater i alle former, størrelser og materialer.

Ergolift 500 Glide T3 2-S Alle ledninger skjules effektivt i den integrerte kabel­kanalen, som ligger skjult under bordplaten. Når du trenger å sette i eller trekke ut en kontakt, lar glide­platesystemet deg skyve bordplaten frem og tilbake slik at kabelkanalen kommer til syne.

KONTORMØBLER OG INTERIØR INNHOLD

NORSKE KVALITETSPRODUKTER FRA IDT SOLUTIONS

Understellene finnes i flere farger, og de kan leveres med integrerte fester for ­bordskjermer og paneler. Vi har også et stort utvalg av e ­ lektro­tilbehør som klikkes på plass i kabel­kanalen.

Velg mellom våre mange modeller. Dere finner mer om disse på www.idt.no under «Møbel»

SUVEREN UTEMILJØ – fleksible løsninger tilpasset norske klimaforhold SR Utemiljø er en komplett serie med fleksible løsninger tilpasset det norske klimaet. · Utendørs treningsapparater · Sykkelparkering · Sykkeltak · Søppelkasser · Benker · Trimparker · Barnevogngarasjer · Prosjekt & spesialløsninger

Besøk vår nye nettside med mange spennende nyheter

SR UTEM

SR Utemiljø er en komplett serie tilpasset det norske klimaet.

SR Sykkeltak, Entrétak, Røy SR Barnevognsgarasje SR Sykkelstativ flyttbare SR Sykkelstativ fastmonter SR Utendørs trimpark “Tufteparken” hardcore tre Prosjekt & spesialløsninge Askebeger Plantekar SR Practico benk med eller

Tufteparken - treningspark med komplett program og oppfølging

Suveren Rørmøbelfabrikk AS

Søren Bulls vei 29, 1051 OSLO. Tel: 23175300 | e-post: suveren@suveren.no | 17


KONTORMØBLER OG INTERIØR

BELYSNING FRA GLAMOX LUXO

LINEA Frittstående gulvarmatur med LED – førsteklasses lysopplevelse på kontoret. Linea er en elegant og fleksibel frittstående armatur for kontor­ miljøer. Den har en tynn, men sterk og avrundet stamme og et stilig ­aluminiumshode med en høyde på kun 25 mm. Det slanke hodet er gjort mulig ved bruk av moderne LED-teknologi, som tar liten plass og samtidig gir meget bra lys. Dimming. Tilstedeværelses- og dagslyssensor. Separat lysstyring for opp- og nedlyskomponentene. Trådløs kommunikasjon mellom grupper av opptil 50 Linea armaturer.

18

SPLIT Markedets beste ergonomiske skrivebordslampe. Split er spesielt godt egnet for store arbeidsflater hvor mye lys er nødvendig. Den gir dobbelt så mye lys som våre tradisjonelle skrivebordslamper. Leveres med 2 x integrert LED-modul 6 W. Lyset slås automatisk av etter 4 eller 9 timer for å spare energi. To spesiallagde 6 watts LED-moduler. Ekstra bred asymmetrisk lysfordeling, En versjon med bevegelsessensor er også tilgjengelig. Sensoren slår lyset på når bevegelse registreres, og den slår lyset av etter 15 minutters inaktivitet.


MULTIFUNKSJONSMASKINER OG SKRIVERE


MULTIFUNKSJONSMASKINER OG SKRIVERE

INTELLIGENTE OG BESPARENDE PROGRAMVARELØSNINGER MyQ: MyQ er en serverbasert applikasjon som forenkler og sikrer din dokumenthåndtering. Den integrerte Print & Follow applikasjonen øker skriverens effektivitet og forenkler utskriftsprosessen: istedet for å sende et dokument til en gitt enhet, sender brukerne det til MyQ-serveren som alle enhetene på kontoret kan få tilgang til. Dokumentet kan deretter skrives ut fra en hvilken som helst ledig ­enhet. Dette bidrar til å redusere utskriftskøer og øker den ­generelle sikkerheten til dokumentene, da enheten ikke

slipper dokumentet før avsenderen har logget seg inn og valgt det for utskrift.

OCR: Enten du ønsker å behandle en skannejobb eller en fil i digitalt format, gjør våre løsninger bedriftens dokumenter tilgjengelig. Teksten blir anerkjent gjennom den innebygde OCR-teknologien og dokumentet lagres på riktig sted i søkbare og redigerbare PDF-format – alt dette og mye mer skjer automatisk.

KYOCERA – DET GRØNNE ALTERNATIVET Komponentene som KYOCERA Document Solutions utvikler for våre kopimaskiner og skrivere har lang levetid, noe som resulterer i minimalt med miljøavfall fordi de sjeldent må erstattes. KYOCERAs produkter møter de strengeste miljøstandardene i verden og vi jobber aktivt for å oppnå

20

disse standardene. Vårt mål er å tilby attraktive produkter og god service, samtidig som vi gjennomfører tiltak som vil forebygge global oppvarming, redusere avfall, fremme energieffektivitet og ivareta ressurser.


TASKalfa 7551ci Den nye høyhastighets MFP’en, TASKalfa 7551 ci, skriver ut, kopierer og skanner i utrolige hastigheter. Med sin avanserte fargeteknologi får du fremragende farge- og bildekvalitet. · Opp til 75 sider A4 per minutt · 4 GB ram + 320 GB HDD minnelagring · Komponenter med lang levetid som gir effektivitet og pålitelighet

TASKalfa 5551ci OG 7551ci - SERIEN

MULTIFUNKSJONSMASKINER OG SKRIVERE

MULTIFUNKSJONER SOM MESTRER DE TYNGSTE JOBBER

KYOCERA har et solid rykte på seg for å levere kopi- og multifunksjonsmaskiner (MFP) som er driftssikre. Det vil utmerkelsene som vi har fått fremheve. I tillegg har alle maskinene et godt utvalg av tilleggsutstyr slik at man kan utvide funksjonaliteten ved behov. Våre skrivere er anerkjent av industrien og verdsatt av publikasjoner som utfører tester. Med vårt komplette sortiment av driftssikre, ­miljøvennlige og kostnadsbesparende laser­ printere kan vi gi deg høyoppløselige utskrifter med tydelig svart/hvitt-tekst og fargerik grafikk for alle arbeidsgrupper, uansett størrelse.

21


MULTIFUNKSJONSMASKINER OG SKRIVERE

KONICA MINOLTA – DIN LEVERANDØR

PÅ DOKUMENTBEHANDLING www.konicaminolta.no

KONICA MINOLTA – DIN LEVERANDØR

PÅ DOKUMENTBEHANDLING www.konicaminolta.no

Konica Minolta bizhub C308/C368 A3 farge multifunksjonsmaskiner, utstyrt med den aller nyeste teknologien og de nyeste funksjonene både for utskrift, kopi og skanning. I tillegg kan faks tilgjengeliggjøres som opsjon. Denne modellen har en utskriftshastighet på 30/36 sider pr minutt, både i sort/hvitt og farger, og uavhengig av om det skrives ut ensidig eller tosidig. Brukerinteraksjonen foregår i et 9 tommer stort multitouch fargedisplay med høy brukervennlighet og en rekke tilpasningsmuligheter for brukerne. Lanseres månedsskiftet august/september 2015.

22

C308

C368


Hver enkelt bransje står overfor ulike utfordringer. Alle virksomheter har forskjellige behov. Dine bestemte krav til dokumentproduksjon og dokumenthåndtering er den avgjørende faktoren for oss, uavhengig av om virksomheten er en gründervirksomhet, et lite firma eller en mellomstor bedrift eller en større kompleks organisasjon. Produktene og programvareløsningene til DEVELOP tilbyr deg en lang rekke muligheter for å øke produktiviteten og gjøre de daglige oppgavene enklere.

Ineo+ 554e Multifunksjonsmaskin med 55 spm sort/ hvitt og farge. Standard Emperon-utskriftskontroller med støtte for PCL 6c, PostScript 3, PDF 1.7 og XPS. Papirkapasitet på 500 + 500 ark og 150 ark manuell mating. Media fra A6 til SRA3, 1,2 m banner og 52300 g/m. 2 GB minne, 250 GB harddisk og gigabit Ethernet-standard.

MULTIFUNKSJONSMASKINER OG SKRIVERE

MULTIFUNKSJONSMASKINER FRA DEVELOP

NYHET! Ineo+ 308/Ineo+ 368 A3 farge multifunksjonsmaskin. Den er utstyrt med den aller nyeste teknologien og de nyeste funksjonene både for utskrift, kopi og skanning. I tillegg kan faks tilgjengeliggjøres som opsjon. Denne modellen har en utskriftshastighet på 30/36 sider pr minutt, både i sort/hvitt og farger, og uavhengig av om det skrives ut ensidig eller tosidig. Brukerinteraksjonen foregår i et 9 tommer stort multitouch fargedisplay med høy brukervennlighet og en rekke tilpasningsmuligheter for brukerne. Lanseres månedsskiftet august/september 2015.

Ineo+ 3350 A4 multifunksjonsmaskin med 33 spm sort/hvitt og farge. Standard Emperon-utskriftskontroller med støtte for PCL, PostScript og XPS. Papirkapasitet på 550 ark fra skuff og 100 ark manuell mating. Automatisk tosidig dokumentmater og tosidig enhet som standard. 1 GB minne, 320 GB harddisk og gigabit Ethernet-standard.

23


MULTIFUNKSJONSMASKINER OG SKRIVERE

RICOH – VERDENSLEDENDE KVALITET

Ricoh skytjenester – Start.Ricoh Er du lei av… · å ikke få skrevet ut hjemmefra eller fra flyplassen til din MFP? · å ikke å få skrevet ut fra din mobil eller nettbrett? · at dokumentet du skanner ikke er søkbart? Ricoh gir økt funksjonalitet til din multifunskjonsprinter (MFP) med revolusjonerende skytjenester. Vi tar ansvar for oppgradering og vedlikehold og drifter tjenesten for deg. Du har ikke behov for egen server, alt du trenger er internett!

24


Ricoh MP C4503SP • Enhetlig løsning for alle utskriftsbehov • Kopi, utskrift og skann i farge • Enkel betjening med smart betjeningspanel • Arbeidsflytløsning med neste generasjons kontrollerarkitektur • Enestående bildekvalitet • Støtte for SRA3-papir og medier i tykk kvalitet

Optimal produktivitet på kontoret med MP C4503(A)SP. Disse raske og driftssikre multifunksjonsmaskinene passer perfekt for krevende og varierte kontoroppgaver. I et marked med mange produkter skiller de seg ut med støtte for SRA3-format. Innovative egenskaper slik som søkbar PDF, kopi av ID-kort og tosidig forbedrer produktiviteten. Ricohs 03-serie tilbyr modeller for alle behov.

MULTIFUNKSJONSMASKINER OG SKRIVERE

RASK OG PRODUKTIV

25


MULTIFUNKSJONSMASKINER OG SKRIVERE

LEXMARK – SÅ MYE MER ENN BARE EN SKRIVER Med våre innebygde løsninger kan du utnytte din maskins potensiale fullt ut. Bare trykk og se selv Skjermen finner du på de fleste av Lexmarks MFP’er. Den er stor, lys og lett å lese. Enkel å tilpasse – få dine funksjoner lettest tilgjengelig. Meget intuitiv og brukervennlig. Vi har allerede laget en knapp til de mest vanlige funksjonene – og noen uvanlige.

· Skann til nettverk · Skann til e-post · Tonerbestilling på e-post · Skann av faktura

IKKE ALLE TRENGER A3 CX310dn og CX410de farge-MFP

Spar tid, plass og penger uten kompromiss på ytelse. For de fleste arbeidsgrupper er A4-formatet ikke bare tilstrekkelig, men også mye smartere. Studier viser at mindre enn 4 %1 av dokumenter som skrives ut er A3-format. I dag er det slik at multifunksjonsskrivere (MFPer) med A4-format er i ferd med å bli markedets førstevalg, ettersom de er mer praktiske, rimeligere og mer miljøvennlige.

LEXMARK – DIN A4-EKSPERT

26

Optimalisert kontorplass

Høy ytelse

Fungerer rett fra esken

A4-MFPer bruker opptil 25 % mindre plass enn A3-maskiner i samme klasse.2

Lexmarks A4-MFPer leverer pålitelig papirmating og første side på ultrakort tid.

Mer penger spart

Smarte funksjoner

I motsetning til mange typiske A3-maskiner som krever dyre tillegg, gir Lexmarks A4-MFPer et bredt utvalg av produktivitetsøkende funksjoner rett fra esken.

Lavere innkjøpspris og energiforbruk tilsvarende halvparten så mye som tilsvarende A3-maskiner2. Spar mer ved å bytte forbruks­ varer, tilbehør og deler på egenhånd.

Nesten alt du kan forvente av en typisk A3-maskin er nå standard med Lexmarks A4-MFPer.

Kilde: InfoTrends: A4/A3 Market Trends Analysis April 2011 Kilde: NewField IT-Study: The A3 Document - Perception vs. Reality 2006 / Lexmark Research: A4 workgroup MFPs comparable to similar A3 copiers within the same print-speed class 1

2


TOPPMODELL! Brother Fargelaser MFC-L9950CDWT Profesjonell fargelaser multifunksjon med tosidig funksjoner, kablet og trådløst nettverk. Skriv ut og skann til mobile enheter og nettskytjenester, f.eks. AirPrint og Dropbox. Skann til e-postserver, LDAP er også standard i denne toppmodellen. Tosidig utskrift, kopi, skann, faks. 30 sider pr min, stort 12,3 cm LCD farge touchscreen. Tonerkapasitet på 6000 sider. Leveres med ekstra skuff på 500 sider som standard og 6000 siders inbox toner.

Brother MFC-J6920DW – A3

Brother MFC-J5720DW – Lave utskrifter

Ny og innovativ A3 multifunksjon blekkskriver med lave utskrifts­ kostnader. Tosidig utskrift, kopi, skann, faks. Stor touchscreen som gjør betjeningen enkel. Skriv ut og skann til mobile enheter og nettskytjenester f.eks. AirPrint og Dropbox. Skann til e-post via LDAP. Store XL blekkpatroner. 2400s sort/1200s farge.

Brother MFCJ5720DW har med sitt unike og kompakte design gitt verden en multifunksjonsmaskin spekket med funksjonalitet. Tosidig A4 kopi, skann, faks og A3 utskrift bidrar til enkel dokumenthåndtering. 2 x 250 arks papirmagasin og en fleksibel 80 arks bakre papirskuff, gir dette en papirkapasitet på hele 580 ark. Meget lave utskriftskostnader med XL blekkpatroner opptil 2400 sider. Skann til e-post og nettskytjenester f.eks. Dropbox, og utskrift fra mobile enheter, gjør MFCJ5720DW til en fleksibel multifunksjonsmaskin for det moderne kontor.

MULTIFUNKSJONSMASKINER OG SKRIVERE

PROFESJONELLE SKRIVERE FRA BROTHER

Krever registrering

27


MULTIFUNKSJONSMASKINER OG SKRIVERE

VERDENS MINSTE OG LETTESTE A4 BLEKKSKRIVER

WF-100 – verdens minste og letteste A4 blekkskriver Kan brukes trådløst og kan lades via USB. Det ideelle produktet for dem som må skrive ut viktige dokumenter mens de er på farten.

DET PROFESJONELLE SYSTEMET FOR PRODUKSJON AV PLASTKORT Zebra ZXP Series 3™ med CardStudio Zebra ZXP Series 3 Det funksjonsrike komplette systemet inneholder: · Zebra ZXP Series 3 fullfarge enkeltsidig kortskriver · Zebra CardStudio™ Standard versjon programvare · Designmaler for design av ID-kort, medlemskort, kursbevis og andre kort med krav til kvalitet · USB digitalt webkamera for direkte innlegging av bilder til kort · Zebra forbruksmateriell starter-kit, med fargebånd og 200 kort · 2 års garanti

28


AV-UTSTYR OG INTERAKTIVE TAVLER


AV-UTSTYR OG INTERAKTIVE TAVLER

EXTRON

Extron Pro Series Control Products – Introduksjonen av en ny æra innen kontrollsystemer I flere tiår, har Extron vært bransjens ledende i konfigurerbare styringssystemer, og har gitt produkter med styrke til å håndtere behovene for profesjonelle AV-programmer. Vi er nå svært glade for å kunngjøre en helt ny æra for Extron kontrollsystemer. Extron Pro Series Control Systems utvider AV kontroll­ muligheter med avansert konfigurasjonsprogramvare, spennende nye touchpanels, kraftigere behandling og et bredt spekter av andre forbedringer utformet for å støtte den økende kompleksiteten i dagens AV systemdesign. Extron Pro Series styringssystemer omfatter mer enn 40 nye produkter!

Globalt Configurator ™ Professional er Extron mektigste og mest allsidige systemkonfigurasjonsprogramvare. Det er designet for å benyttes utelukkende med Extron Pro Series Control-produkter, inkludert TouchLink Pro touchpanels, IP Link Pro kontroll prosessorer og Medialink Plus-kontrollere. Kraftige funksjoner, som for eksempel betinget logikk, variabler, og makroer gir større fleksibilitet for et mer forseggjort kontrollsystem-design.

BOSE Bose® Professional Avdelingen tilbyr lydløsninger av høy kvalitet for en rekke steder som kontorer og møterom, hoteller, restauranter, butikker, fritidssentre, store bedriftsområder, idrettsarenaer, fornøyelsesparker, besøkssentre og konserthus. Vi er opptatt av å leve opp til ryktet vårt for perfeksjon i spesifikasjonen og administrasjonen av totale systemløsninger.

30


Hvordan er ditt møterom? Vi tør tippe at det ikke består av stort mer enn et bord, stoler og en projektor som møtedeltakerne må koble seg til fysisk via kabler i bordplaten. Dette har fungert lenge, men er det tradisjonelle møterommet egentlig den beste arenaen for samhandling? Kramer VIA: Trådløs tilkobling og samhandling i møterommet Med Kramer VIA kan alle deltagerne trådløst koble seg til i møterommet. PC, Mac, iPad eller mobiltelefon; alle kan presentere i full HD og 4K. Flere samtidig eller med full interaktivitet på en touchskjerm. Les mer på www.true-collaboration.com Kramer Electronics: VIA-COLLAGE eller VIA-CONNECTPRO

Bordbrønnen holder bordet rent…

Naturlig og god lyd

Med en godt designet bordbrønn holder du orden på dine kabler. Den gir deg strøm for lading av dine mobile enhenter og når den ikke er i bruk er bordet rent. Stort utvalg av tilkoblinger og valg mellom 1, 2 eller 4 strømuttak. Vil du ha den i sort eller børstet aluminium?

Riktig og god lyd er viktig for overbevisende presentasjoner og naturlig kommunikasjon i videokonferanse. Vi har utvalget for ulike rom og installasjoner.

AV-UTSTYR OG INTERAKTIVE TAVLER

VI OPPGRADERER DITT MØTEROM

Kramer Electronics: TBUS-xxx

LD SYSTEMS aktivt høyttalersystem: LDDAVE8SXSW

BRUKERVENNLIG TEKNOLOGI FOR MØTEROM OG FOLK PÅ FARTEN

EB-955WH – projektor for møterom Få liv i møteromspresenta­sjonene med denne nettverks-LCD-projektoren.

31


AV-UTSTYR OG INTERAKTIVE TAVLER

VÅRE NYE FULL HD ULTRA KORTKAST PROJEKTOR 100” bilde fra bare 55 cm avstand Optoma EH320UST 1080p Ultra Short Throw Projector · Lyssterk projektor på 4.000 ANSI Lumens · Full HD 1080p oppløsning · 20.000:1 i kontrast · 2x HDMI innganger og 16 W høyttaler · Crestron RoomView® - RJ45 styring og overvåkning Optoma’s 1080p ultra short throw projektor, EH320UST, er perfekt for bedrifter, skoler og universiteter. Lysstyrken på 4.000 ANSI Lumens og et throw ratio på 0,25:1 betyr at den kan gi et 100’’ stort bilde fra en avstand på bare 55 cm. Ved å montere projektoren såpass nær lerretet, unngår man at foredragsholderen kaster skygge i bildet. EH320UST tilbyr en komplett pakke for underholdende læring med mange nye funksjoner, som for eksempel 2x HDMI innganger, innebygget kraftig høyttaler, forbedret lampelevetid, et kompakt ytre og ny veggarm for rask og enkel montering.

SHARP INTERAKTIVE TOUCHSKJERMER Sharp Touchskjermer: Større engasjement med interaktivitet Touchskjermene fra Sharp har en unik presisjon og hurtig responstid. Skjermene som leveres med enkel software fås i størrelsene 60’’, 70’’ og 80’’. Vi har et stort utvalg av stativer og opphengsløsninger – med og uten automatikk. Sharp har også et stort utvalg av profesjonelle skjermer!

SHARP 60’’ Touch: PN60TB SHARP 70’’ Touch: PN70TB3 SHARP 70’’ Touch: PN70TA3 med innebygget Whiteboard

Samhandling med Touch Display Link! Medfølgende software.

MÅ OPPLEVES!

32


En komplett linje med interaktive produkter som alle benytter den beste programvaren på markedet – SMART Notebook.

SMART Board 800-serien Interaktiv multitouch-tavle med 8 samtidige touchpunkter. En intelligent pennehylle og berøringsgjenkjenning gjør at man kan skrive med pennene, benytte finger som musepeker og viske ut med håndflaten. Dette sikrer lavest mulig brukerterskel og gjør SBX800-serien til den beste interaktive tavlen på markedet.

SMART Board 6065 interaktiv flatskjerm Denne interaktive ultra-HD, 4K-flatskjermen fra SMART er designet for å tilby enda flere muligheter for samarbeid i undervisningen.

AV-UTSTYR OG INTERAKTIVE TAVLER

SMART – DET BESTE TIL KLASSEROMMET

SMART kapp iQ Nyhet fra SMART – vanlige whiteboard-tavle og interaktiv flatskjerm i ett. Du kan veksle mellom å bruke skjermen som en SMART flatskjerm med Notebook eller som en elektronisk whiteboard. SMART kapp iQ lar deg enkelt lagre det du skriver på whiteboard-tavlen eller dele det med andre på deres egne mobiltelefoner eller nettbrett.

Mange produkter – en programvare SMART hjelper deg til å lage interaktiv og levende undervisning på alle nivåer fra barnehage til høyskole. Alle produkter benytter samme markedsledende programvare, SMART Notebook.

33


AV-UTSTYR OG INTERAKTIVE TAVLER 34

INTERAKTIVE FLATSKJERMER I ALLE STØRRELSER Interaktive flatskjermer fra Prowise gjør det enkelt å lage spennede undervisning med skybasert programvare. Prowise Hver skjerm er en komplett «alt-i-ett-løsning» som lar deg lagre og dele alt som skrives på tavlen i løpet av undervisningen. Den skybaserte programvaren Presenter krever ingen installasjon og har meget lav brukerterskel. Alle skjermer har: • Multitouch (10 samtidige touch-punkter) • Integrert lydplanke og mikrofon • Opsjon på Slot-in-pc Prowise har en rekke solide stativer og heiser med hev/senk mulighet.


Unik kombinasjon av stテクyabsorbent og tavle med interaktivitet som tilvalg

Osnes Acoustic Board Acoustic Board lavfrekvent lydabsorberende Whiteboard 200 x 120 cm (B X H)

AV-UTSTYR OG INTERAKTIVE TAVLER

STテ郎ABSORBERENDE SKRIVETAVLER

eBeam Edge USB Interaktive lテクsning Interaktiv leser for whiteboard; inklusive programvare.

VIDEOKONFERANSE OG TELEFONI

35


VIDEOKONFERANSE OG TELEFONI

VIDEOKONFERANSE – EFFEKTIV KOMMUNIKASJON Tjenester og tilhørende utstyr som dekker alle dine behov Lumens HD PTZ kamera Lumens VC-B20D HD PTZ kamera er optimalisert for møterom hvor man ønsker et profesjonelt kamera koblet til datamaskin via USB for videomøter med klienter som Easy­ Conference, Skype for Business, WebEx og lignende. Kameraet har 5x optisk zoom, ingen driverinstallasjon og leverer et dynamisk og sylskarpt bilde med med full HDoppløsning (1080p) med 60 bilder i sekundet.

Konftel 55W Konftel 55W er en kommunikasjonshub som kan kobles til mobil, pc, systemtelefon etc. på en enkel og innovativ måte for å øke lydopplevelsen. Konftel 55W har Bluetooth tilkobling og mulighet for å koble til ekstra mikrofoner.

EasyConference EasyConference er en sky-basert tjeneste som lar deg delta i samme videomøte fra videokonferansesystemer, datamaskiner, mobile enheter og telefon. EasyConference er en optimal måte å ha ansikt-til-ansikt møter med forretningspartnere, kunder og kolleger. Har du tilgang til internett kan du altså delta i møtet. Nytt er full støtte for Skype for Business, WebRTC og livestream/opptak via Youtube Live Events.

Easymeeting TWS Easymeeting TWS er optimal for små og mellom­ store møterom eller på kontoret. En komplett løsning med prosessor, kamera og mikrofon. Med menyer som er enkle å navigere og bruke passer TWS i alle arbeidsmiljøer. Systemet leverer sylskarpe 1080p HD-bilder og krystallklar hi-fi-lyd.

36


POST- OG PAPIRBEHANDLING


POST- OG PAPIRBEHANDLING

POST- OG PAPIRBEHANDLINGSLØSNINGER FOR KONTORET Falsing · Frankering · Programvare · Laminering og Innbinding

Falsing – raskt og effektivt for det moderne kontor DF-777 er en pålitelig og enkel falsemaskin med en hastighet på 125 ark per minutt. Modellen er meget brukervennlig og har Duplo sitt eget patenterte matesystem. DF-777 er utviklet spesielt for å imøtekomme behovene for falsing av de mest vanlige gramvektene innenfor kontorsegmentet. Modell DF-777 stiller seg automatisk inn og bretter en rekke papirtyper og størrelser på en rask og effektiv måte. Modell DF-755 leveres uten automatisk innstilling. Kapasitet · Opptil 125 ark brettes per minutt · Kapasitet i mater 500 ark 80 g papir · Velg mellom 6 forhåndsprogrammerte jobber · Papirkræsj detektor · Håndterer de fleste falsetyper · Mulighet for innstilling av andre formater · Mulighet for kryssfals Bruksområder · Tilbudsbrev · Rapporter · Fakturaer · Brosjyrer · Informasjonsbrev · Invitasjonsbrev · DM-brev

Programvare –profesjonell håndtering av utsendelser både digitalt og på papir Neopost OMS-500 Med OMS-500 kan du produsere sikker, relevant og målrettet kommunikasjon med dine kunder. Du kan optimalisere din utsendelse til bruk i alle kanaler, så vel digitalt som print. Fleksibiliteten i OMS-500 løsningen gjør det enkelt å tilpasse seg spesifikke krav, inkludere ny teknologi og nye muligheter i markedet.

· Web-basert multikanalløsning · Digital utsendelse og mulighet for sentralisert styring · Bedre sikkerhet og kommunikasjon · Brukervennlig web grensesnitt · Støtter standard inn- og utdata som PDF, PCL5, TNO og PostScript · Krever ingen endringer eller integrasjon i eksisterende datasystem OMS-500 er digital behandling, automasjon og kontroll av din kommunikasjon. En prosesstyring og automatisering som sikrer og beskytter dine dokumenter. Kontakt din Inventumforhandler for mer informasjon.

Frankering – rimeligere enn frimerker NEOPOST IS-350 Ingen behov for PC eller telefonlinje. Våre frankeringsmaskiner tilkobles via internett for portoladning. Enkelt, fleksibelt og lønnsomt. Digitalt trykk av frankeringsmerket. Norsk meny. Et profesjonelt verktøy som gjør det effektivt å veie og frankere din post. IS-350 er vår mest solgte modell og passer for bedrifter med lavt volum.

38


Fastback 20 Kvalitetsinnbinding av tilbud, rapporter, regnskap, manualer prislister osv. Fastback 20 en rask og enkel innbindingsløsning. Ett trykk på den grønne knappen og maskinen binder inn for deg i løpet av 20 sekunder. Kapasitet opp til 350 ark. Fastback 20 er et effektivt verktøy. Ypperlig til bruk ved innbinding av dokumenter, fotobøker, presentasjonsbøker osv. Meget god kvalitet og holdbarhet. Inntil 200 hefter per time. Velg mellom flere farger strips.

My Joy 12 – praktisk A3 lamineringsmaskin til kontorbruk. Ypperlig modell til mindre opplag. Laminerer fra små ID-kort til A3-format. Enkel og rask. MyJoy 12 har et brukervennlig design og gir et perfekt resultat.

POST- OG PAPIRBEHANDLING

LAMINERING OG INNBINDING

Lamineringslommer Vi tilbyr et meget stort utvalg av lamineringslommer til meget gunstige priser. Våre lommer kommer fra en av verdens ledende produsenter og gir godt resultat på de fleste papirkvaliteter. Kontakt din Inventumforhandler for et godt tilbud.

RASK OG EFFEKTIV MAKULERING MED AUTO+ SERIEN Et komplett sortiment av produktive og prisgunstige makuleringsmaskiner med automatisk innmating som kan strimle fra 60 ark opp til 750 ark. Spar tid med automatisk makulering 1. Legg i arkene 2. Lukk lokket 3. Makuleringen starter automatisk

39


ERGONOMI


Jobb mer effektivt og skånsomt for kroppen. Med RollerMouse får du en optimal arbeidsstilling foran datamaskinen som gir mindre spenninger i armer, hender, skuldre og nakke, og som reduserer risikoen for musearm. Alle RollerMouse-produktene fungerer til både PC og Mac.

ERGONOMI

ROLLERMOUSE – EN BEDRE MÅTE Å JOBBE PÅ

RollerMouse Red/Red plus RollerMouse Red er solid, strømlinjeformet og slitesterk i aluminium med en ny avansert rullestang og åtte sentralt plasserte knappefunksjoner. Syv sensorer plassert inni rullestangen følger musepekerens posisjon og tilpasser kontinuerlig hastighet og akselerasjon. Dette sørger for at rullestanga er så midtplassert som mulig, mens den tilpasses din hastighet for å minimere mikrobevegelser og øke effektiviteten. Den store overflaten på rullestangen gir deg mer kontroll når du peker, flytter og klikker. Den gir også en unik presisjon fordi all teknologi er lagt inni rullestangen. RollerMouse Red er designet med tanke på dagens IT-brukere, fra de som jobber med programmer som CAD til de som jobber med mer generelle kontorprogrammer som Office. RollerMouse Red finnes også i en plus-versjon med dypere håndleddstøtte. Mål (høyde/lengde/dybde): 2,3 cm/41,5 cm/10 cm (plus 15,5 cm).

Armsupport Red Sørg for riktig holdning og å lindre muskelspenninger i nakke, rygg, armer og håndledd ved å støtte armene på underarmstøtten. ArmSupport Red er et ekstra tilbehør til RollerMouse Red som går nærmere skuldrene og fremmer komfort både når du står og sitter, og lar skuldrene og armene ha en avslappet og nøytral stilling. Produktet klemmes fast i forkanten av skrivepulten fra 0,5 cm – 3 cm, og er perfekt for arbeidsstasjoner med hev og senk-bord. · Kan utelukkende brukes i kombinasjon med RollerMouse Red eller Red Plus · Bredde: 60 cm · Dybde med RollerMouse Red: 28 cm · To års garanti · Slitesterkt kunstlær

RollerMouse Free2 sort/hvit RollerMouse Free2 er den laveste RollerMousen på markedet i dag. Rullestangen ligger helt åpent. Denne RollerMousen passer godt til smale og kompakte tastaturer. Den er tilgjengelig i sort eller hvit. Størrelse (høyde/lengde/dybde): 1,95/44,5/11 cm (25 cm m/håndleddstøtte.

RollerMouse Pro2/Pro2 plus RollerMouse Pro2 passer til vanlige tastaturer og er spesielt tilpasset tastaturer med full bredde. Du får den også i en plus versjon, da med en dypere håndleddstøtte. Størrelse: (høyde/lengde/dybde): 3,2/50/9 cm (plus 20,5 cm).

41


ERGONOMI

SITTER DU MYE PÅ ARBEIDSPLASSEN? Tenk at vi nordmenn i gjennomsnitt bruker 62 % av vår våkne tid i ro… Active Stand Active Stand motiverer til stående arbeid, slik at du kan redusere sittetiden og få mange helsefordeler. Prøv brettet gratis. Les mer på www.activestand.no

Active Comfort Mat Active Comfort Mat stimulerer støttemuskulatur samtidig som den avlaster mot det harde underlaget. Matten er sklisikker og materialet er motstandsdyktig mot flekker.

Stand Up Du trenger ikke velge mellom å ha joggesko eller få vondt i bena når du er på jobb. «StandUp!» er en smart, ergonomisk arbeidsplassmatte som fordeler belastningen på føttene.

42


Kontormølla er et ­helse­­­frem­­­mende­kontor­produkt ment for å øke ­aktivitet på arbeidsplasser. Det er en tilpasset tredemølle som passer sammen med et hev-senk bord for rolig gange ved arbeidsstasjon og dermed forhindre stille­ sittende arbeid. Når du går på k­ ontormølla kan du skrive ringe og bruke PC like godt som når du sitter. Bwell kontor­ m­ølle er stille­gående og designet for rolig ­gange. Kontormølla lar deg gå mens du jobber like effektivt som før!

ERGONOMI

STIVNER RYGGEN I KONTORSTOLEN?

HELSEFREMMENDE ARBEIDSPLASSER Viktig med variasjon gjennom arbeidsdagen.

Novus Moduloppbygget serie med

ErgoLine Design LED lampe

flatskjermarmer, nettbrettholdere og lamper fra Tyskland.

Personlig belysning på arbeidsplassen.

Steppie Balanseplate

Score

Penguin

Stå opp for sunnheten med Steppie balanseplate.

Utnytt ditt hev og senk bord maksimalt med gode sadelstoler.

Unngå belastningsplager og forebygg med gode museprodukter.

43


ERGONOMI

SIT TO GET FIT Test gratis i ÈN uke nå! · Sterkere rygg, mens du sitter · Korrekt sittestilling med kontinuerlig bevegelse og balanse · Passer som din eneste kontorstol · Dokumenterte studier · Prisbelønnet design Back App 2.0 Light gray

44


KONTORMATERIELL


KONTORMATERIELL

LEDENDE LEVERANDØR AV STEMPLER OG DISPLAY I NORGE

Colop – vi tar ansvar GREEN LINE produktene er laget hovedsakelig av resirkulerte materialer. Minimum mellom 75 og 80 % resirkulert plast er anvendt.

Vi har alt av brosjyrestativ, sammenleggbare, stasjonære og for vegg.

Vi har askebeger. Til utebruk i flere størrelser og farger.

46

Mange størrelser og varianter i akryl displays.

Aluminium- og ackrylskilt. Lages i alle størrelser og farger etter ønske.

Alt av gatebukker i alle størrelser og mange farger.


NYHET! Nå også med syntetiske PremiumPrint produkter. Allværspapir for «krevende» miljøer.

Virtually Indestructible Paper by

· Et syntetisk «Allværspapir», vannbestandig og rivesikkert. · Et Premiumprodukt for alle typer laserprintere.

KONTOR OG DATAREKVISITA – KJENTE MERKEVARER TIL KONTORET Alt av forbruksvarer til kontoret. Med mer enn 10 000 varer kan vi dekke alle behov for forbruksvarer til bedrifter.

ndle

anspartnere, har mest fleksible

er, og har en kt, samt god ler og anskaffet

tum kan du også avtale basert på ett, og kan samle n og samme

KK Tlf. 57 82 00 56

e avd Hornindal

RSTAD

Ø • Tlf. 77 60 25 50

RUTSTYR KRISTIANSAND

K O N T O R K ATA L O G E N 2015

ulighet til å enger til kontoret, lånerammer .

KONTORMATERIELL

ET BREDT SORTIMENT AV KVALITETSPAPIR – LEVERT AV IGEPA!

og Kaffe AS NDEFJORD

SEN

SKIM

kjeden.no

47


KONTORMATERIELL

ETIKETTER

ETIKETTER TIL HÅNDSKRIVING perfekt til enkel merking

Se oversikt over alle etikettformater på www.inventumkjeden.no/avery

100 % DEKKENDE ETIKETTER, perfekt til gjenbruk av konvolutter og kasser

FRYSEETIKETTER som tåler temperaturer fra -50° til +70°, perfekt til dypfrosne varer

A5 ADRESSEETIKETTER til pakker, og perfekt som returseddel ved internettshopping

ADRESSEETIKETTER til alle standard konvoluttstørrelser

EKSTRA HOLDBARE ETIKETTER, som tåler fukt, kulde og varme

1. Design

2. Print

ISOTECH BLUETOOTH TASTATUR

3. Påfør

Design og skriv ut på avery.no

til Ipad Air/Air2

ISOTECH Aluminum BT Keyboard for iPad Air/Air2 Grey Metallic · Bluetooth-version 3.0 · Rekkevidde opp til 10 meter · Standby-tid opp til 450 timer · Arbeidstid opp til 120 timer · Ladetid 2 timer · Produktstørrelse 240x174, 7x18 mm · Produktvekt: 425 gram

Isotech Portfolio Keyboard for Ipad Air/Air2, sort

· Bluetooth-version 3.0 · Rekkevidde opp til 10 meter · Standby-tid opp til 30 dager · Arbeidstid opp til 120 timer · Ladetid 2 timer · Produktstørrelse 255x185x30 mm · Produktvekt: 490 gram

WENGER PC-VESKER WENGER Legacy Double Gusset 17” top loading Black Sporty veske som også har plass til widescreen-PC opp til 17”. Plass til å organisere dokumentene. Ekstra polstret rom til PC-en. Justerbar og solid skulderrem. Matriale i polyester og nylon.

48

WENGER LEGACY Single Gusset Computer Case 16” Black Passer de fleste 16” bærbare pc-er. Eget polstret rom til pc-en. Forsterket ergonomisk håndtak. Slitesterk skulderrem. Oppfyller håndbagasjerestriksjoner for laptop-vesker av de fleste flyselskaper.


ARKIVERING OG LAGERSYSTEMER


ARKIVERING OG LAGERSYSTEMER

FOR ORDENS SKYLD

Sikkerhet, kompetanse, løsninger Fossafe brannsikret arkivskap Optimal sikkerhet med Fossafe brannsikrede arkivskap. Fossafe tar vare på dine viktig papirer ved en brann. Her kan nevnes utestående fordringer, kontrakter, tegninger og andre verdi­paprier. Skapene kan leveres med 1, 2, 3 eller 4 skuffer. 60P og 120P

Fossafe Mobile reoler F-LINE Mobile reoler for optimal utnyttelse av plassen. De gir mer enn tre og en halv gang så mye arkivkapasitet i forhold til tradisjonell oppbevaring. Vi tegner og gir rådgivning for utnyttelse av ditt rom.

50


ARKIVERING OG LAGERSYSTEMER INNHOLD

Tegningskap Fossafe tegningskap i A1 og A0. Leveres med 5 eller 10 skuffer. Til oppbevaring av både teginger og kart.

NORSK EKSPERTISE – TYSK KVALITET Med over 35 års erfaring i den norske logistikkbransjen har vi kunnskapen som skal til for å finne den rette løsningen. Med verdens største produsent av lagerinnredninger på laget kan vi tilby et komplett produktspekter.

D: 30  80 CM H: 230  300 CM B: 100  130 CM

D: 40 CM H: 200 CM B: 100 CM

51


PC- OG DATAUTSTYR


Lenovo ThinkPad L450 14”

Lenovo ThinkPad E550 15.6” FHD

Lenovo ThinkCentre E73

Lett vekt, sterk ytelse. · Kraftig, toppmoderne behandling · Lang batterilevetid for heldags ytelse · Rimelig med verdiøkende apper og tilbehør · Nydelig display for virkelig fantastisk grafikk · Robust, elegant design for overlegen mobilitet

Hastighet. Lagring. Grafikk. Alle typer porter. Utrolig tynn! · Full funksjonalitet: flere porter og optisk stasjon · Svært god lagringskapasitet og utvidet batterilevetid · En enkel kabel for tilkobling og strøm

Liten størrelse, høy ytelse. · Svært energieffektiv stasjonær PC · USB 3.0 overfører data inntil 10 ganger raskere enn tidligere versjoner · Høy skjermoppløsning med NVIDIA® eller AMD Radeon™

Supertynn, lett og mobil. L450 er én av de tynneste og letteste bærbare ThinkPad-PC-ene vi tilbyr. Med en vekt på mindre enn 1,93 kg og lengde på 24,3 mm på det tykkeste punktet, er den 4,2 mm tynnere og 0,34 kg lettere enn den forrige modellen. L450 er dessuten superbærbar — uten å ofre noe i form av porter, tilkobling eller holdbarhet.

Lang batterilevetid. Med heldags databruk med opptil 9 timer frakoblet bruk kan du få unna en hel dags arbeid i en enkelt lading.

PC- OG DATAUTSTYR

LENOVO – EKSEPSJONELL BREDDE, KVALITET OG SLITESTYRKE

BRUK TIDEN PÅ DET DU KAN La kassesystemet ta seg av resten Sam4s kasseapparater Sam4s har flere modeller, både kompakte, robuste og rimelige kasseapparat med mulighet for utstyr som bankterminal, strekkodeleser, vekt, skrivere, PC-tilkobling og mer. Vi tilbyr også batteridrevne modeller med god kapasitet.

Omega kassesystem Omega kassesystem fra Finn Clausen POS Systemer gir store fordeler og passer for alle enten du driver innenfor detalj og faghandel, velvære, kantine eller servering. · Svært enkelt å bruke med god touch-skjerm. · Mulighet for integrasjon med regnskap/økonomisystem, nettbutikk, eksterne logistikksystemer, fakturasystem. · Personallister som standardfunksjon. · Bordfunksjoner og håndholdte enheter. · Kantinekortsystem. · Strekkoder og vekt. · Lagerstyring. · Elektroniske gavekort. · Kunderegister. · Timebooking. · Og mye mer… Vi garanterer oppgraderingsmulighet av Omega for bruk fra 2019 i forbindelse med nytt regelverk. Velg en leverandør anbefalt av IKT Norge https://ikt-norge.no/2015/06/erklaering-nytt-regelverk-for-kassasystemer/

53


KAFFEMASKINER OG VANNDISPENSERE


FreshGround 310 Ved å trykke på én knapp serverer denne maskinen nydelig filterkaffe av kvernede bønner. FreshGround lager også andre spesialiteter som for eksempel cappuccino, café-au-lait, sjokolade og moccachino i tillegg til varmt vann. Maskinen har selvfølgelig praktisk kanne­ funksjon. NYHET! FreshGround 310 nå med egen knapp for kaldt vann FreshGround 310 CW leveres nå med frittstående kaldtvannsenhet som kan integreres i vårt tilpassede underskap til kaffemaskinen, eller i et allerede eksisterende benkeskap.

Underskap m/Pro2 for kullsyret vann Hvis man ønsker kullsyret vann er Pro2 løsningen. Innbyggings­ kjøleren Pro2 for kaldt, friskt vann og kaldt kullsyret vann er produsert for plassering i underskapet til kaffemaskinen eller et eksisterende benkeskap. Kobles til kvalitetstappetårnet Albatross.

KAFFEMASKINER OG VANNDISPENSERE

KAFFEMASKINER FOR ALLE BEHOV

Esprecious Er du ute etter en moderne espressomaskin? Nyt de mange fordelene med en helautomatisk espressomaskin som gir en jevn og frisk smak på hver eneste kaffekopp. Den helautomatiske espressomaskinen Esprecious lager espresso med nykvernede kaffebønner under trykk som gir et perfekt lag med crema. I tillegg tilbys flere andre kaffedrikker som for eksempel cappuccino og latte macchiato.

Velg mellom fire ulike modeller Esprecious leveres i fire ulike modeller og kan utvides med forskjellig tilbehør for å oppfylle dine ønsker. Dette gir kunden store valgmuligheter i forhold til hvilke kaffedrikker som kan tilbys. Du kan for eksempel bruke espressobønner og «vanlige» bønner, eller to vanlige kaffebønner eksempelvis lys- og mørkbrent, i modellene med delt bønnebeholder. Valget er ditt – lag din egen perfekte kopp med kaffe! Alle Esprecious-modeller har praktisk kannefunksjon.

Smaken av kvalitet over hele verden

55


KAFFEMASKINER OG VANNDISPENSERE

ARVID NORDQUIST COFFEE LOUNGE Bærekraftig og klimakompensert kaffe. 100 % Arabica-bønner

One Cup Arvid Nordquist One Cup – ett unikt helhetskonsept med kaffe­maskin og kapsler. Kapselmaskiner som er utviklet av høyeste kvalitet i Sveits. Velg mellom 1 liter eller 3,5 liters vanntank. Alt etter behovet. Alle kapsler er Fairtrade og Co2 kompensert.

Dark Mountain

Fullroast Field

Original Blend

Fyldig smak med innslag av bjørnebær og orientalsk krydder. Balan­sert syrlighet og lang ettersmak.

Fyldig smak med nøtte­toner, behagelig bitterhet og tydelig sødme.

Lett aroma av mørk s­jokolade og snev av fransk nougat. En sjenerøst lang og balansert ettersmak.

EN PERFEKT KOPP KAFFE Nyt en mørkbrent blandning fra ZOÉGAS Professional eller NESCAFÉ – verdens mest populære kaffe

56

ZOÉGAS Professional Dark Zenith Hele Bønner

ZOÉGAS Professional Mollbergs Blandning

En mørkbrent kaffe som i stor grad består av høytvoksende, vasket kaffe fra de solfylte fjellsidene i Mellom-Amerika. Blandingen balanseres med perlebønner fra Brasil, og kaffe fra Øst-Afrika tilfører fyldighet. Det gir en oppfriskende kaffe med rund smak som minner om nougat og honning der sødme og syrlighet utfyller hverandre.

En kraftig mørkbrent kaffe med elegant smak og hint av solbær og karamell. Kaffen får sin aroma og lange ettersmak fra en stor andel høytvoksende Kenya-bønner som blandes med bl.a. perlebønner fra Brasil. Vår eldste og fineste blanding som ble utviklet for Hotell Mollbergs i Helsingborg i 1903.

NESCAFÉ GOLD DE LUXE En klassisk mellombrent kaffe på en raffinert blanding av nøye utvalgte bønner. Aromaen har en finstemt sødme med syrlige og fruktige toner. Karakteren er ­fyldig og utstråler modenhet. Den lange og kraftige etter­smaken gir en harmonisk og elegant opplevelse.


Det er mye lykke i en god kaffe Professionell Hele bønner Light Roast

Professionell Hele bønner Exclusive

Light Roast er en ny kaffe i vårt sortiment og spesielt utviklet for det norske markedet. Dette er en lysbrent kaffe med mye aroma og en lang behagelig ettersmak. Kaffen har en rund smak og en behagelig frisk fruktighet. Kaffen er Rainforest Alliance sertifisert.

Exclusive er en ekstra mørkbrent kaffe med fyldige aromaer, kraftig intensitet, syrlighet og med en generøs smak i munnen. Kaffen er Rainforest Alliance sertifisert.

SYRLIGHET

SYRLIGHET

FYLDE

FYLDE

BRENNING

BRENNING

KAFFEMASKINER OG VANNDISPENSERE

KAFFEROSTERIET LÖFBERGS

KJØLEKOMFORT ALLTID INNEN REKKEVIDDE – miniCool fra markedslederen Dometic miniCool er praktiske, elegante, vedlikeholdsfrie og fullstendig lydløse kjøleskap fra 20 til 60 liter. Disse kan driftes både på 50 og 60 Hz. Takket være absorpsjonskjøleteknikken, som fungerer uten bevegelige deler, vil en miniCool aldri vibrere, skramle eller støye. Når det gjelder pålitelighet og levetid er et absorpsjonskjøleskap uten sammenligning.

Det ideelle kontorkjøleskapet:

DS 200 23 liter. H: 495 x B: 422 x D: 393 mm

DS 300 28 liter. H: 580 x B: 422 x D: 393 mm

DS 400 37 liter. H: 580 x

DS 600 53 liter. H: 592 x

BI innbyggingsmodeller

B: 422 x D: 450 mm

B: 486 x D: 494 mm

DS 200 BI H: 455 x B: 422 x D: 383 mm DS 300 BI H: 540 x B: 422 x D: 383 mm DS 400 BI H: 540 x B: 422 x D: 440 mm DS 600 BI H: 552 x B: 486 x D: 484 mm

En miniCool er en mester innen tilpasning. Alle frittstående modeller finnes også som innbyggingsversjon for umerkelig integrering i et møbel. BI (built in)-modellene leveres UTEN følgende utstyrsdetaljer: · Bunnramme · Aggregatdeksel · Dekorplate · Komplett kapslingskledning miniCool oppfyller EU regulativet 1060/2010 v. 28.9.2010 – energiklassifisering med tanke på forbruk.

57


KAFFEMASKINER OG VANNDISPENSERE

ALLTID FRISKT OG RENT VANN PÅ JOBBEN! Å drikke nok vann er viktig for kroppens funksjoner og konsentrasjonen. Har en lett tilgang til kaldt og friskt vann, er sannsynligheten større for at en drikker nok. Vi trenger rundt to liter vann pr. dag for å dekke kroppens behov.

Hi-Class Den ypperste kjøleren i sitt segment – forener innovasjon,­kvalitet og design. Sort speilende­front i herdet glass, touchpanel og detaljer i rustfritt stål. Med kapasitet på 45 liter kaldt vann pr. time, og mulighet for både kullsyre og varmt vann, dekker Hi-Class de fleste behov på kontoret. Leveres også som bordmodell.

Drikkevannsløsninger i alle varianter og til alle behov! Fra 15 liter til 180 liter kaldt vann pr. time. Til kantine, produksjons­ lokaler eller kontor. Gulvmodeller og bordmodeller. Vi har pris­ vinneren, designvinneren og funksjonsvinneren – valget er ditt!

Er det ønskelig med en skreddersydd løsning, har vi et stort utvalg av kjølere som er beregnet på plassering i benk/skap. Hva med en stilig barløsning med tappetårn og skjult kjøler? Her kan en få akkurat den løsningen en ønsker; diskret og stilrent, eller røff og tøff.

Alle løsninger kan leveres med filtersystem som garanterer rent, trygt drikke­vann uansett kvalitet på vann­kilden eller rør.

58

Friskt, godt og kaldt vann øker trivselen på kontoret!


EIRAWATER Vannet fra Syltebøkilden har i generasjoner vært kjent for sin friskhet og livgivende kvalitet, selv om det dengang bare ble kalt «vann». Turister og laksefiskere fra Storbritannia og Irland har for­gudet vannet, og gjort det til det smakssanselige beviset på Norges formidable og rene natur. For alle som en gang har smakt Eiravannet settes det som referansen alle andre vann blir målt mot. Eiravannet er ikke bare fremragende i seg selv. Det gjør også at smaken av både vin og mat blir klarere og mer definert. Vannet er på mange måter rensende, både for smakssansene og for sjelen. Eiravannet har lavt innhold av mineraler og innholder ikke organiske komponenter. Dette skyldes at avsetningen, som er dominert av kale­ donske uoppløselige bergarter, som bl.a. kvarts, kom på plass like etter at isen forsvant for over 10 000 år siden. Dette fant altså sted før vegetasjons­ dekket kom tilbake.

Kildevannkjøleren har et meget lavt energiforbruk og kan plasseres i kontorer, kantin­er, klinikker, kafeer og andre områder, hvor man stiller krav til smart og funks­jonelt design. Kjøleren er et ideelt valg for enhver som ønsker daglig adgang til friskt og rent kildevann, men kan også brukes til andre typer drikkevarer som vin, juice eller melk. Kjøleren er helt vedlikeholdsfri, med justerbar termostat og meget lavt strømforbruk (0,7 kW pr døgn). Leveres i 4 ulike farger og har en innebygget dispenser for drikkebegre – svært brukervennlig.

Leveres i 4 ulike farger

Eiravannet oppfyller kravet for «Naturlig Mineralvann» og ved at det tappes direkte på flasker og i Bag-in-Box uten behandling er vannet økologisk. Eira-navnet kommer fra «aur» som betyr steinavsetninger fra elveløp og lignende. Den norrøne gudinna «Eir» var gudinna for renhet og helse, og det symboliserer EIRA sin renhet og kvalitet. I tillegg til dette oppfyller også vannet økologiske krav i henhold til EUs vanndirektiv. Eiravannet er også godkjent av Det norske mat­tilsynet.

KAFFEMASKINER OG VANNDISPENSERE

KILDEN TIL RENE SMAKSOPPLEVELSER

KILDEVANNKJØLER Vi introduserer fremtidens kildevannskjøler for 10 liter Bag-in-Box. Kjøleren har et enkelt og 100 % hygienisk tappesystem uten noen form for rør, hvor det kan avleires kalk og bakterier. Vannet renner direkte fra Bag-in-Box’en og ned i glasset. Det er plass til 4 Bag-in-Box á 10 liter i kjøleren som alle holdes kalde.

SG Finans er spesialist på finansiering av utstyr til din næring, noe som betyr trygghet for deg. Les mer på sgfinans.no eller kontakt oss på 21 63 20 00. OM SG FINANS AS: SG Finans AS er Norges ledende finansieringsselskap innen equipment leasing og factoring. Selskapets produkter markedsføres under varemerkene Societe Generale Equipment Finance og Societe Generale Factoring. S ­ elskapet inngår i franske Societe Generale Group, som er et av Europas største ­finanskonsern. SG Finans har en sterk lokal forankring med 50 års historie og 22 kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Hovedkontoret for virksomheten i Skandinavia er på Lysaker. Selskapet har en forvaltningskapital på rundt 30 milliarder NOK og 360 dyktige medarbeidere, som alle arbeider for å gi våre kunder og samarbeidspartnere gode løsninger for deres virksomhet.

Tilbakemeldingene fra våre kunder er svært viktige med tanke på videreutviklingen av selskapets markedstilbud. Våre kunder oppgir følgende grunner for å velge DNB Finans: · Konkurransedyktige betingelser · Dyktige medarbeidere · God tilgjengelighet og rask oppfølging · Stort utvalg av produkter og tjenester Hvorfor velge leiefinansiering? Leiefinansiering i DNB Finans gir mange fordeler – her er noen av disse: · Samme bruksrettigheter som ved kjøp · Enkelt å oppgradere og supplere med tilleggsutstyr · Muligheter for utskiftning i takt med teknologiutvikling · Leien kan tilpasses dine ønsker og behov – og i takt med verdifall · Finansielle besparelser · Belaster ikke investeringsbudsjett Leiefinansiering egner seg for storkunder, offentlig sektor samt ordinære bedrifter og næringslivskunder.

Utvalgte produkter finner du i webshopen

www.inventumkjeden.no

WEBSHOP

WEBSHOP

DNB FINANS ER MARKEDSLEDENDE INNEN SALGSFINANSIERING I NORGE

INVENTUM – FINANSIERING

VI FINANSIERER DITT KONTORUTSTYR Er det på tide med nytt kontorutstyr? Ved å benytte deg av en leieavtale fra SG Finans får du tilgang på tidsriktig og effektivt utstyr uten at det går ut over likviditeten. I tillegg kan du oppnå raskere skattemessig utgiftsføring og mindre krav til tilleggssikkerhet. SG Finans tilbyr en enkel, forutsigbar og individuell totalløsning. Fordeler med leie fra SG Finans: · Fleksibilitet · Full bruksrett til utstyret · Økt handlefrihet

59


SCOOTR

HOVEDKONTOR INVENTUM AS Ole Deviksvei 44 Postboks 285 Alnabru 0614 OSLO Tlf.: 23 18 20 00, Faks: 23 18 20 05 www.inventumkjeden.no post@inventumkjeden.no

www.inventumkjeden.no OSLO INVENTUM BAY KONTOR & DATA Linstowsgate 6, 0166 OSLO, 23 36 62 00, post.bay@inventumkjeden.no, www.bay.no INVENTUM KONTOR Ole Deviksvei 44, Postboks 220 Leirdal 1011 OSLO, 23 18 20 00, post.oslo@inventumkjeden.no, www.inventum-kontor.no ROGALAND INVENTUM DAKON Gamle Forusveg 25, 4033 STAVANGER, 51 90 61 00, geir@dakon.no, www.dakon.no INVENTUM ROGALAND, TRE OG STÅL AS Langflåtveien 33, 4017 STAVANGER, 51 88 46 50, post.rogaland@inventumkjeden.no, www.treogstal.no

MÅLØY

SOGN OG FJORDANE INVENTUM KONTORPUNKT NORDFJORDEID Gjerdevegen 8, 6770 NORDFJORDEID, 57 86 15 11, post.nordfjordeid@inventumkjeden.no, www.hrkontor.no INVENTUM KONTORPUNKT HORNINDAL Grodås, 6763 HORNINDAL, 57 87 95 30, post.nordfjordeid@inventumkjeden.no, www.hrkontor.no

AKERSHUS INVENTUM ROMERIKE KONTORSERVICE Industrivegen 4, 2069 JESSHEIM, 63 97 06 60, post.jessheim@inventumkjeden.no www.inventumkjeden.no INVENTUM BAY KONTOR & DATA Linstowsgate 6, 0166 OSLO, 23 36 62 00, post.bay@inventumkjeden.no, www.bay.no INVENTUM KONTOR Ole Deviksvei 44, Postboks 220 Leirdal 1011 OSLO, 23 18 20 00, post.oslo@inventumkjeden.no, www.inventum-kontor.no AUST-AGDER INVENTUM SØR, P. M. DANIELSEN KONTORUTSTYR Åsbieveien 5 Stoa, Postboks 1666, 4857 ARENDAL, 37 07 60 00, post.arendal@inventumkjeden.no www.inventumsor.no HEDMARK INVENTUM TRYSIL KONTOR & DATA Storveien 41, 2420 TRYSIL, 03749, post.trysil@inventumkjeden.no, www.kontorogdata.no HORDALAND INVENTUM VOSS KONTOR FORUM Strandavegen 3, 5705 VOSS, 56 52 33 00, post.voss@inventumkjeden.no, www.vkf.no

MØRE OG ROMSDAL INVENTUM NORDMØRE Verkstedveien 2B, 6517 KRISTIANSUND, 40 00 67 89, post.kristiansund@inventumkjeden.no, www.inventum-nm.no NORDLAND INVENTUM KONTOR – FORUM Torgnesveien 1, Postboks 324, 8901 BRØNNØYSUND, 75 02 33 88, post.bronnoysund@inventumkjeden.no, www.kontorforum.no INVENTUM KONTOR – FORUM Fearnleysgt. 27, Postboks 488, 8651 MOSJØEN, 75 17 61 00, post.mosjoen@inventumkjeden.no, www.kontorforum.no INVENTUM RTD Rundingen, Postboks 458, 8601 MO I RANA, 75 12 10 00, post.mo@inventumkjeden.no, www.inventumrtd.no INVENTUM BODØ KONTORSENTER Terminalveien 10, Postboks 1244, 8001 BODØ, 75 50 74 40, post.bodo@inventumkjeden.no, www.bodokontorsenter.no INVENTUM VESTERÅLEN KONTORSENTER Torget 8, Postboks 333, 8401 SORTLAND, 76 11 10 10, post.sortland@inventumkjeden.no, www.vks.as OPPLAND INVENTUM ØST Jernbanegaten 2, Postboks 1263, 2806 GJØVIK, 07 110, post.gjovik@inventumkjeden.no, www.inv.as

INVENTUM KONTORPUNKT MÅLØY Sjøgata, 6700 MÅLØY, 57 85 20 72, post.maloy@inventumkjeden.no, www.hrkontor.no INVENTUM KONTORTEKNIKK Furelia 18, 6800 FØRDE, 57 82 00 56, post.fordo@inventumkjeden.no, www.kontorteknikk.as TROMS INVENTUM COPYSAFE Seljestadveien 58, 9406 HARSTAD, 77 00 24 40, post.harstad@inventumkjeden.no, www.copysafe.no INVENTUM TROMSØ Sildreveien 4, Postboks 2203, 9268 TROMSØ, 77 60 25 50, post.tromso@inventumkjeden.no, www.kontor.as VEST-AGDER INVENTUM SØR. P. M. DANIELSEN KONTORUTSTYR Buråsen 20, bygg A, 4636 KRISTIANSAND, 38 01 93 00, post.kristiansand@inventumkjeden.no, www.inventumsor.no VESTFOLD INVENTUM KONTOR & KAFFE Kastetskogen 53, 3236 SANDEFJORD, 48 48 20 50, post.sandefjord@inventumkjeden.no, www.inventumkjeden.no ØSTFOLD INVENTUM KEY KRISTIANSEN KONTOR-SERVICE Dr Randers gate 5, 1830 ASKIM, 69 88 45 20, post.askim@inventumkjeden.no, www.kontor-service.no

Inventum Katalog 2015