Page 1

2021 / 2022

KONTORMØBLER OG INTERIØR // ERGONOMI – FRISKE MEDARBEIDERE PRINTER, KOPI OG SKANNER // LYD, BILDE OG KONFERANSE POST- OG PAPIRBEHANDLING // ARKIV OG LAGER // PC, MOBIL OG DATAUTSTYR KONTORREKVISITA // KASSAAPPARATER OG POS // KAFFE, TE OG VANN


Ekte arbeidsglede! Er det én ting vi har lært av pandemien, så er det viktigheten av å kunne treffe kolleger, kunder eller leverandører i vanlige omgivelser. Joda, vi har blitt mer fleksible. Videomøter og/eller kjøp og salg på nett har endret måten vi samhandler, i noen tilfeller for alltid. Men mistet vi noe på veien? Etter hvert har mange satt mer pris på å kunne møtes fysisk, ta en kopp kaffe sammen og drøfte, søke støtte, gi råd og utfordre hverandre. Teams evner ikke alltid å formidle det spontane, den renskårne arbeidsgleden. Nå får vi tid til å dyrke mer av den. Arbeidsglede skaper vi sammen I Inventumkjeden har vi omfavnet arbeidsgleden ved å gjøre den til vårt primære kommunikasjonskonsept. Og vi oppfordrer alle andre til å finne ekte arbeidsglede, både individuelt og kollektivt gjennom god rolleforståelse, troen på egne ferdigheter, raushet, punktlighet og ærlighet. Arbeidsglede må dyrkes og pleies! Som lokale aktører som skal bidra til å skape ekte arbeidsglede, både internt og hos leverandører og kunder. Gjennom pandemien har vi brukt mye tid på å forstå mekanismene bak, med digitale møter hvor vi har kjent på viktigheten av å ta ansvar for eget humør, spre positive holdninger og ikke minst rose hverandre. La oss fortsette med det. Inventumkjeden vokser Arbeidsgleden sprer seg tydeligvis, for Inventumkjeden nærmer seg en årlig omsetning på 1⁄2 MDR. Stadig flere leverandører tiltrer kjeden og våre innkjøp bærer prismessig preg av at sammen er vi store. Dette vil våre kunder merke. Kombinasjonen av lokalt kjennskap, gode produkter, punktlighet, konkurransedyktige priser og ekte arbeidsglede skal gjøre det attraktivt for våre kunder å handle hos oss. Vi skal være uslåelige. Derfor får vi også stadig nye kunder. Netthandel, sosiale medier og viktigheten av lokal tilstedeværelse Netthandelen øker, også for vår bransje, og har skutt ytterligere fart under pandemien. Derfor har vi utviklet en helt ny handelsløsning for våre kunder. Kombinasjonen av å være lokale leverandører som samtidig har en god netthandelsløsning treffer godt hos kundene – og er et godt supplement for våre egne medarbeidere. Arbeidsglede finner du for øvrig også i rikt monn på ditt lokale Inventumkontors Facebook-sider, i våre nyhetsbrev eller andre kanaler. Lokal rådgivning og arbeidsglede er vår store styrke! Vi har ikke den fulle og hele løsningen på hvordan man kan skape ekte arbeidsglede. Men med bakgrunn i Arthur Arntzens sitat; «Han har stort vett, men han mangler det lille vettet som skal styre det store vettet», har vi jobbet mye med det lille vettet for å kunne styre det store vettet bedre. Vi mener vi er på god vei og ser fram til å møte våre kunder i tiden som kommer, med punktlige leveranser, gode priser og ekte arbeidsglede med på kjøpet. Vi sees! Vennlig hilsen Alle oss i Inventumkjeden

4 2


INNHOLD

Innhold 4

56

KONTORMØBLER OG INTERIØR

27 ARKIV OG LAGER

60

PC, MOBIL OG DATAUTSTYR ERGONOMI – FRISKE MEDARBEIDERE

37

62 45

KONTORREKVISITA PRINTER, KOPI OG SKANNER

66

LYD, BILDE OG KONFERANSE

KASSAAPPARATER OG POS

68 53

POST- OG PAPIRBEHANDLING

KAFFE, TE OG VANN Forside: Scan Sørlie

3


KONTORMØBLER OG INTERIØR 4

Kontormøbler og interiør Omgivelsene spiller absolutt inn på arbeidsgleden. Derfor har vi kvalitetsprodukter til alt ifra resepsjon, konferanserom, kantine og kontorplass. Vi samarbeider med et bredt spekter av leverandører, og leverer kontormøbler, belysning, lagerløsninger, arkivering og verdisikring, effektiv støydemping, skjerming og kildesortering. Vi bistår også gjerne med veiledning, for valg av møbler handler om mye mer enn utseende. Trenger du forslag til løsning? Vi bistår gjerne med å finne frem til den perfekte arbeidsgleden!


RBM New Collection bygger videre på suksessen RBM har hatt de siste årene med konseptet Bringing Life To Rooms. Flokk tror på at idéer skapes og utvikles når mennesker møtes, kommuniserer og samhandler. Kolleksjonen består av 18 produktfamilier, og spenner fra enkle stoler til modulære sofaserier. Produktene er tilgjengelig i velkjente tekstiler og materialer, noe som skaper en opplevelse av myk komfort og et godt visuelt uttrykk.

KONTORMØBLER OG INTERIØR

RBM - Bringing life to rooms

RBM by Flokk

Designed for human performance RH Logic 200 og 220 – Karakteristisk komfort og førsteklasses ergonomi, med funksjoner og innstillinger for en enda bedre brukeropplevelse. Vi har utviklet et nytt visuelt design – rent og sofistikert.

RH by Flokk

RH Mereo – Inspirert av nåtidens dynamiske arbeidsliv. Ergonomiske funksjoner, et stilrent design og intuitiv justering – tilpasses enkelt til personlige behov og preferanser.

5


KONTORMØBLER OG INTERIØR

From workplace to creative space

Kunstige planter av høy kvalitet som pynter opp på kontorer, konferanserom og hoteller. Våre planter er naturtro og krever minimalt med stell. Et lettvint og økonomisk alternativ helt uten allergirisiko! Kombinert med våre Plant Divider, krukker, kurv eller oljefat kan de brukes som romdeler på kontoret og samtidig skape en grønn oase.

Hang In There er et minimalistisk klesstativ med knotter og plass til kleshengere. Monter sammen 2 stk. ved hjelp av en påbyggingsstang. Kommer i sort eller hvitt.

Time Out er en lyddempende sofa med tak. Med to Time Out plassert overfor hverandre skaper du et luftig rom-i-rommet. Moving Wall Media er en lyddempende romdeler med oppbevaring, diskré kabelhåndtering og mulighet for å montere TV og skrivetavle. Motif/Jane fra Audejas er en kolleksjon av våre mest populære sittemøbler, som nå kan kles med ulike mønstre og farger fra den elegante tekstilen Jane fra Audejas. Vi har gjort det enkelt å integrere mønstre i interiørvalgene dine. Hold deg til ett tema eller kombiner etter eget ønske – alt passer fint sammen.

6

Re Turnit er en gjenvinningsmodul som kan brukes på ulike måter; frittstående, veggmontert eller sammenkoblet (2 stk.). Kommer i tre farger: grå, grønn og rustrød. Grått lokk med tre forskjellige åpninger: stort, rundt, papir. Passer for søppelsekk (125 L).


KONTORMØBLER OG INTERIØR

Tiles Nova EcoSUND® er lydabsorbenter for himlingssystemet som gir en personlig touch. Laget av det lydabsorberende kjernematerialet EcoSUND og kledd med det stilrene stoffet Nova. In The Grid er et dekorativt gitter som monteres direkte i himlingssystemet og gir en luksuriøs touch til rommet. Perfekt å kombinere med Tiles EcoSUND.

Sound Off Cloud – Skyformet, effektiv lydabsorbent for montering i taket. Kan velges i rå EcoSUND eller kledd med tekstil. Kommer i tre størrelser, med wire-oppheng og fire farger. EcoSUND i 50% resirkulert PET. Open Half a Hut er en annen variant i vår populære Hut-serie. Fungerer som et luftig rom i rommet og har plass til to The Hut Sofa. Utmerket for avslappende møter eller uforstyrret arbeid. IQseat er en multifunksjonell, leken og fleksibel stol som er montert på hjul slik at den enkelt kan flyttes rundt. Den behagelige ryggstøtten vippes enkelt rundt og blir til et bord. Designet av Henrik Kjellberg og Jon Lindström fra o4i Design.

Moving Wall Tower & Moving Wall Bridge – Lyddempende romdeler med oppbevaring. Mobil med bremsede og låsbare hjul.

7


KONTORMØBLER OG INTERIØR

At home At work At play Planar – En behagelig plass for deg. En helt annerledes arbeidsplass, der du kan nyte en kopp kaffe, høre på musikk og koble av samtidig som du jobber. Planar er like enkel å plassere i ditt hjem som på ditt kontor eller på et hotell. Designet av franske Florent Coirier. Understell i tre: Ask eller eik.

Skift Plus 4 – Skiftserien ble designet av Lars Hoffsjø i 2011 og er et prakteksemplar av holdbar design. Behagelig og kompakt karmstol som har sjenerøst med plass. Her kan du kombinere ulike tekstilkvaliteter og farger på sete og rygg. I år lansert med firebens understell som kompletterer Skift Plus-serien. Spalte mellom sete og rygg. Skift Plus leveres med fem forskjellige understell: meier, kryss, hjul, metall og tre.

Portia Lounge – Karakterisk loungestol med utenpåliggende stativ på et smak fult sett uthever et godt forspråk. Produsert med David design sitt DNA om langsiktig holdbarhet, sterk og god kvalitet. I likhet med Skift serien kan Portia kombinere ulike tekstilkvaliteter og farger mellom sete og rygg, da det er spalte mellom sete og rygg. Designet av det svenske designteamet Superlab.

8


SOLSKJERMING MØRKLEGGING GARDINER

Fischer International Norge er totalleverandør av inn- og utvendig solskjerming. Vårt produktsortiment omfatter screens, vindusmarkiser, rullegardiner, ­plisségardiner, lamellgardiner, persienner og mørkleggingssystemer. Alle produkter fås i mange forskjellige versjoner. Vi har fokus på å utvikle skreddersydde løsninger etter hver enkel kundes ønsker og behov, og vi leverer alltid markedets beste kvalitet.

KONTORMØBLER OG INTERIØR

Solskjerming i beste kvalitet

9


KONTORMØBLER OG INTERIØR

Mobil veggmodul Unit – Flyttbare skjermvegger som skaper private avlukker og ro i åpne kontorlandskap. Begge sider kan tilpasses med et stort utvalg av glassog tekstilalternativer. På den måten kan Unit omvandles til en kreativ skriveflate eller en oppslagsflate, og samtidig være en lydabsorbent i verdensklasse. Alltid klar til å flyttes rundt med de utfellbare hjulene. Designet av Hallerød.

10


Haugstad er en tradisjonsrik og fremadrettet møbelprodusent, godt forankret på Jæren i Rogaland. Vi bygger våre verdier på «Jærsk drivkraft», «Norsk kvalitet», «Unike løsninger».

Vegghengt garderobeskap for skole og barnehage med skapdører i flere varianter, produsert etter kundens ønske.

Lagerført kontorbord med T-bein, i kombinasjon med standard uttrekksreol.

KONTORMØBLER OG INTERIØR

Norskproduserte møbler og innredninger

Haugstad produserer i dag et bredt spekter av møbler og innredning, med hovedfokus på kjøkken, skole- og barnehagemøbler, kontormøbler og spesialmøbler/ innredninger. Vi skreddersyr møbler og innredning i tett dialog og i samarbeid med kunden og Inventum. Dette har resultert i blant annet spesialkolleksjoner for enkeltforhandlere og spesialinnredninger for interiørarkitekter.

Kantinekjøkken produsert med benkeplater i Formica eik. Skrog og fronter i to gråfarger av Fenix antibakterielle laminater.

11


KONTORMØBLER OG INTERIØR 12

Leverandører av komplette møbelløsninger Scan Sørlie – En av de ledende merkevarene innenfor kontormøbler til det offentlige rom. Vårt design og kvalitet gjør oss til en foretrukket leverandør.


KONTORMØBLER OG INTERIØR

Tekla konferanse-stolserie – Foruten den organiske og allikevel faste tilstedeværelsen av det fullpolstrede setet, gir Tekla muligheten til å skreddersys eller tilpasses i samsvar med den enkelte kundes spesifikke behov og ønsker.

13


KONTORMØBLER OG INTERIØR 1

2

3

1

Et rom som er godt å være i innebærer også et behagelig lydnivå. Med dekorative lyddempende løsningene sørger du for et behagelig arbeidsmiljø. Akustikkplater på oppbevaring som kan trekkes i stoff matchende det øvrige i rommet. Bordskjermen er festet på bordplaten og trukket i samme stil som sideveggene på tårnskapet, for et helhetlig inntrykk. Rockwool/heltre ramme i 4 cm tykkelse og har dokumentert lydabsorberende effekt i henhold til siste ISO standard. Klasse A.

14

2

3

SIT standard kontorstol har en klassisk stil og er både rimelig og god å sitte i. Den har justerbare innstillinger for høydejustering av armlener, trinnløs høydejustering av rygg og justerbar vippemotstand for personlig innstilling i forhold til vekt på ryggen. E-motion hev/senk understell sørger for en praktisk og stilren arbeidsplasss. Funksjonaliteten på bordet gjør at du kan jobbe lenge med variasjoner.


KONTORMØBLER OG INTERIØR

Size – en fusjon mellom moderne design og generøs komfort.

15


KONTORMØBLER OG INTERIØR

Belysning fra Glamox Nyhet Nordic Collection – Disse fire familiene av dekorative pendler er en hyllest til Luxos nordiske røtter. Nordic Collection gir deg assosiasjoner til den storslåtte og varierte naturen som kjennetegner Norden. Fra værbitte kystlinjer til høye fjell og dype skoger. Vinner av Red Dot Design Award 2021!

Reed Ninety

L1

Trace Linea

16

Ovelo

Motus Table Split


Ochno USB-C – Et uttak som gir strømforsyning, bildeoverføring og kommunikasjon, både til møterom og arbeidsplassen. Enkelt og ryddig. Fungerer for alle typer enheter. Ett smart uttak til alt!

KONTORMØBLER OG INTERIØR

Innovative løsninger og design

Smitteskjerm til bord, gulv og tak, i ulike størrelser.

Det er viktig i tiden fremover med smittevern. Stor håndspritdispenser, gulv- eller veggmontert som kobles direkte til 5 liters dunk som gir ca. 4000 doser.

Stort utvalg av skuffer til PC og/eller rekvisita i flere størrelser og farger.

Norsk kvalitet – laget med stolthet IDT Solutions er stolt leverandør til medlemmene i Inventumkjeden. Vi har arbeidsbord til mange forskjellige formål:

N VA

E MER K

E

Tradisjonelle hev/senk kontorbord Industribord Møtebord Vegghengt bord løsninger Operatørbord Spesialer Vi tilpasser størrelser og utførelser etter kundens ønsker

Fakta om IDT: Møbelprodusent i over 20 år, og har levert ca. 150 000 hev/senk understell til det norske markedet. IDT er en helnorsk produsent med hovedkontor på Toten.

T

S

• • • • • • •

17


KONTORMØBLER OG INTERIØR

Pod Serien – Mobile og fleksible møterom for alle størrelser Produktfamilien Pod, designet av o4i Design Studio, består av flere produkter som kan kombineres. Ved hjelp av én produktfamilie kan du skape et arbeidsmiljø med områder både for stille arbeid og arbeid som krever konsentrasjon samt områder for avkobling og spontane møter.

PodBooth - Telefonboks – PodBooth er utviklet for å gi ro på arbeidsplassen og utsiden fungerer som en akustisk overflate. Ved hjelp av hjulene som er standardutstyr er det enkelt å flytte telefonboksen. PodBooth telefonboks har blitt testet i henhold til ISO 23351-1-standard og oppnår den beste lydreduksjon av talestøy på markedet.

PodBooth Meeting gir et fredelig, lydisolert rom for møter med 2-6 personer og er en perfekt løsning som flyttbart møterom på moderne kontorer. PodBooth Meeting kan leveres både møblert og umøblert. Den justerbare ventilasjonen og belysningen gir de best tenkelige møteforhold. Velg PodBooth Meeting Open for åpen front eller PodBooth Duo for arbeidsrom for 1-2 personer.

18


KONTORMØBLER OG INTERIØR

Fleksible møbler til skole og kontor Diagonal Play - Puff – Kombinér de ulike modulene og lek deg med farger og tekstiler for å skape unike sittemøbler på arbeidsplassen!

Grip NxT er en serie med skolemøbler som egner seg like godt i kantiner og konferanserom som i skoleklasser. Seriens navn "Grip" kommer av dens innovative måte å henge opp ting på. Krakkene og stolene kan henges opp i bordplaten uten eget oppheng. Serien er opprinnelig designet for skolemiljøer, men den egner seg også på arbeidsplasser.

Bit består av puffer i forskjellige former og høyder, lenestol og sofa. Bit-serien er designet spesielt for arbeids- og læringsmiljøer som må kunne modifiseres. De kan enkelt plasseres i forskjellige grupper og er lette å flytte rundt.

Beatbox er et auditoriumsmøbel som egner seg i lærings- og arbeidsmiljøer, og som skaper en avslappet møteplass, for gruppearbeid og for forskjellige presentasjoner. Hjulene under møbelet og teleskopkonstruksjonen gjør det mulig å skyve inn de nederste trappene og flytte møbelet problemfritt. Puffet Sitteputer egner seg i skolemiljøer og passer perfekt til Beatbox. Ved hjelp av et festebelte kan putene samles i en bunt og flyttes som et sett fra et sted til et annet.

19


KONTORMØBLER OG INTERIØR

Fleksible møbler til skole og kontor Capa er et modulært oppbevaringsskap som egner seg til å bygge helheter med forskjellig høyde og bredde etter oppbevaringsbehovet, og egen garerobeløsning. Det finnes også fire alternative høyder å velge mellom. Capa tilbyr i tillegg til tradisjonell nøkkellås også muligheten for flere forskjellige låsealternativer som digitale RFID låser og kodelås. Planteboks eller sittepute er standard tilvalg.

Kaari er en stumtjener hvor alle detaljene er nøye gjennomtenkte. Krokene i stumtjeneren tåler også tyngre vekt og den velter ikke selv om vekten er ujevnt fordelt. Leveres i to bredder med henholdsvis seks og ti kroker.

Sola består av flere stol- og krakkmodeller med en rekke understellsalternativer. I serien er det enkelt å finne et passende alternativ for ulike bruksområder, som konferanserom, vestibyler og arbeidsstol. Alle modeller kommer med ulike understells alternativer, som meier, fire ben, treben, søylefot, hjul og egen benkmodell til ventearealer.

20


KONTORMØBLER OG INTERIØR

Den ultimate sosiale sone

Den modulære Noora-serien byr på et omfattende utvalg av forskjellige sittemøbler som egner seg utmerket i vestibyler, som romdelere, sosiale soner og på møteplasser. Lag en klassisk sofa, en kombinasjon som åpner seg i flere retninger eller en sofagruppe som gir avskjerming. De kompakte Noora-møblene er av høy kvalitet og kommer i både høy og lav rygg.

Noora Meet & Work er en kompakt og modulbasert møbelserie egnet for møteplasser og lobbyer. En rekke varianter og valgmuligheter, inkludert høy rygg, gir mulighet for å skape komfortable og skjermede møteplasser for 2-6 personer.

Trailer-bordet med sine rene linjer er enkelt å flytte og en allsidig bordplate å legge ting på. Formen og plasseringen av benet gjør at bordkanten kan trekkes inntil stolen.

Oona sofabord er lette og enkle å flytte. Bordplaten og bena i tre gir et hjemmekoselig og trivelig inntrykk. Oona-serien finnes i tre forskjellige høyder og med sju forskjellige størrelser på bordplaten. Det egner seg utmerket som sofabord eller som hjelpebord i mange forskjellige rom.

Bordene i Scoop-serien finnes i to forskjellige høyder og seks forskjellige bordplatealternativer. En del av modellene leveres også med malt bordplate i metall.

21


KONTORMØBLER OG INTERIØR

Pushing the seating experience

Savo 360 er akkurat hva du vil at den skal være! Dette er et møbel som vokser med rommet gjennom å gi miljøet det lille ekstra. Den er fleksibel for ulike typer arealer og arbeidsoppgaver med en design som fremmer både fantasien og arbeidsflyten. Med mulighet til å velge farge på både tredetaljer og trekk er det enkelt å tilpasse Savo 360 til alle miljøer.

22


KONTORMØBLER OG INTERIØR

Scandinavian design for the workplace of the future Med bærekraftig og skandinavisk design skaper EFG smarte møbler for fremtidens arbeidsplass. Vi designer produkter med allsidig funksjonalitet og lang levetid. Vi ønsker å skape ”darlings”, møbler som takket være sin form og funksjonalitet kan beholdes og designes om ved behov.

23


KONTORMØBLER OG INTERIØR

Join the sitting revolution Visste du at: • • • • • • • •

På Backapp trener du ryggen, mens du sitter. Backapp gir deg konstant variasjon og bevegelse hele dagen. Du får bedre holdning. Samme holdning i ryggen som når du står. Du bruker mer energi, blir mer produktiv og får mindre vondt i ryggen. Backapp har dokumenterte resultater. Backapp er en Norsk oppfinnelse og produseres miljøvennlig i Sverige. Materialene i Backapp kan enkelt resirkuleres. Kan også leveres med hjulsett. Backapp Wheels.

Test BackApp gratis på din arbeidsplass i dag!

24


KONTORMØBLER OG INTERIØR

– i en kjapp kontorstrekk! Spice opp kontoret med glade farger! Det er lett å gå for hvit, beige, grått eller andre nøytrale farger som man tror «treffer alle». Men kanskje du burde tenke mer fargerikt når du velger farge på interiør, vegger eller kontorutstyr? Forskjellige farger setter nemlig også forskjellige stemninger. Farger er et veldig enkelt grep for å skape ekte arbeidsglede! Her er en rask oversikt over hva farger gjør med deg: Gul – forbundet med emosjonell velvære og glede. Gul er også sterkt forbundet med kompetanse og faglig styrke. Og, kremt, kanskje er det ikke tilfeldig at nettopp gul er Inventums egen profilfarge? Alle liker gult! Grønn – vekst, helse og miljøbevissthet er det vi forbinder med grønn. Vi snakker tross alt om selve naturfargen. Det er nok også grunnen til at de mange liker grønn, og det skjønner vi godt. Oransje – kreativitet og energi. Vil du skape et miljø hvor du får maks ut av medarbeiderne og deres skapende evner? Da er oransje fargen du bør gå for! Rød – kjærligheten og pasjonens farge. Men den er også forbundet med makt og energi. En på mange måter symbolmettet farge, så bruk den med varsomhet. Men at rød gjør noe med oss, det er ganske sikkert. Sort – «sofistikert» og «dyrt» er stikkord som dukker opp rundt sort. Bruk gjerne fargen, men pass på å balansere med andre farger som skaper god energi og kontraster. Blå – businessfargen for mange. Den oppleves maskulin og er forbundet med kvalitet. Pass dog på – for mye av blå kan bli litt mye av det gode. Les flere artikler på inventumkjeden.no

25


KONTORMØBLER OG INTERIØR

Nyoppstartet? Behov for finansering? Inventum gjør det enkelt å leie! Det er ikke alltid det passer å ta kostnadene med å kjøpe kontormøbler og kontorutstyr. Kanskje er man en gründerbedrift som må fokusere på oppstartskostnader, eller går med planer om oppussing. Eller kanskje er det rett og slett ikke rom for å binde opp ressurser. Hos Inventum kan du velge en leieordning som gjør bedriften i stand til

Handlefrihet!

Våre samarbeidspartnere innen finansiering tilbyr leieløsninger som kan omfatte alle typer investeringer innen møbel, lagringssystemer og interiør. Det gir handlefrihet slik at du kan fokusere på innkjøp bedriften virkelig har behov for.

Fleksibelt!

Velg selv hvor lenge leieavtalen skal løpe. Mellom 24–60 md. er vanlig, og for møbler er 60 md. å anbefale. I enkelte tilfeller (offentlig sektor og AAA-ratede bedrifter) kan vi tilby avtaler opp mot 84 md.

å fokusere på andre ting. Våre avtaler med Nordea Finans og Siemens Financial Services sikrer leieavtaler skreddersydd din bedrift. Mange bedrifter opplever endrede behov underveis. Da kan en rammeavtale være løsningen. Det kan være vekst i antall ansatte eller andre behov som gjør at man må bestille mer kontorutstyr. Avtalen

Forutsigbart!

Du får et fast månedsbeløp, og budsjettering og regnskap blir enkelt når kostnadene er forutsigbare. Slik får man også et bedre bilde på utstyrets faktiske kostnader over tid.

er gyldig i 6–12 md. og gjør at man kan bestille nytt utstyr innenfor rammen uten å gå igjennom ny kredittsjekk.

Lurer du på noe? Spør oss! Vi er de nærmeste til å forstå dine behov. Ta kontakt, så finner vi sammen ut hvordan du får en leieavtale som passer dine behov best.

26


ERGONOMI – FRISKE MEDARBEIDERE

Ergonomi – friske medarbeidere En glad medarbeider er en frisk medarbeider, og ofte handler det om helt enkle ting. Ergonomi er en del av dette bildet, og en viktig del av den moderne kontorhverdagen. Ergonomi handler om tilpasning mellom arbeidsmiljø og medarbeidere og tilrettelegging for individuelle behov. Resultatet er reduksjon av sykefravær og belastningsskader – og ansatte som er merkbart gladere på jobb! Lurer du på hvordan du kan gjøre arbeidsplassen mer ergonomisk? Vi har produktene og kompetansen som får frem arbeidsgleden!

27


ERGONOMI – FRISKE MEDARBEIDERE

Oppretthold energien hele dagen!

Sallis-design; • gir deg automatisk en aktiv og naturlig sittestilling • gjør det enkelt å variere mellom å sitte og stå og å bevege seg rundt • gjør at stolen tar liten plass • med to-delt sete, gjør at blodsirkulasjonen opprettholdes i hele kroppen For best ergonomi, anbefaler vi også et høyde justerbart Salli-bord. Magebuen gir støtte til armene og overkroppen.

Salli sadelstol av høy kvalitet er resultatet av 30 års produktutvikling, i samarbeid med fysioterapeuter. Salli er håndlaget i Finland og kan resirkuleres.

28


Bwell Kontormølle – Øk din hverdagsaktivitet mens du jobber! Bwell Kontormølle kan benyttes på alle typer arbeidsplasser og til de aller fleste arbeidsoppgaver. Gå på Bwell Kontormølle og forbygg muskel- og skjelettplager som kommer av for mye stillesitting. Mens du går på kontormølla kan du skrive, ringe og bruke PC/ MAC like godt som når du sitter. Hastigheten er mellom 0-6 km/t og den er svært stillegående (50 dB).

ERGONOMI – FRISKE MEDARBEIDERE

Standup desks – Smarte produkter for det fleksible kontoret

Bwell Kontormølle Incline har 10 trinns hevfunksjon (0-4 grader). Både Bwell Kontormølle Original og Bwell Kontormølle Incline har brukervennlig konsoll med informasjon på: fart, tid, avstand i km og kcal mål. Konsollen lagrer aktivitetsdata. Kontormølla har håndtak og hjul for forflytning. Bwell Kontormøller benyttes med et hev-senk-arbeidsbord, for rolig gange ved arbeidsstasjonen.

Bwell Pausen består av massasje og mentaltrening, slik at du kan lade kropp og hode i en hektisk arbeidshverdag. Massasjestolen er utviklet av Bwell Norge AS i samarbeid med fagpersoner. Massasjeprogrammene har en oppbygning som varieres mellom punktmassasje, knaing, rulling, tapping og en 3D-funksjonalitet. Massasjeprogram for nakke, skuldre og ned til korsrygg, samt leggmassasje. Automatisk måling av rygg for tilpasset massasje. Du kan velge mellom automatprogrammer av 15 minutter eller manuelle innstilling. Bwell Pausen Nordic V8 har varmeelement i ryggen. Massasjestolen har integrerte lydspor for mentaltrening, som stressmestring, forberede deg til et møte, øke motivasjon til fysisk aktivitet, konsentrasjon og tilstedeværelse, bedre søvn m.m. Lydsporene er utviklet i samarbeid med Olympiatoppen.

29


ERGONOMI – FRISKE MEDARBEIDERE

Aktivitet og variasjon på arbeidsplassen

A Space skjermarmer gir skjermen bevegelsesfrihet og skaper mer plass og dybde. Skjermen kan fritt beveges etter brukers behov for å variere arbeidsposisjon, og ta hensyn til lysforhold og syn. Space har en unik bredde av løsninger fra 1-15 skjermer i ulike størrelse og vekt, og kan enkelt bygges om. Space er et Dansk Norsk produkt.

A

F

B

G

C B Baskup papirkurv med oppheng til bord frigjør plass, og forenkler tilgang.

D

E

Fordeler ved å stå 1. Reduserer inaktivitet 2. Øker forbrenning 3. Trener rygg- og kjernemuskulatur 4. Øker blodsirkulasjonen 5. Bedrer pust og oksygenopptak 6. Reduserer spenning i skulder og nakke 7. Bedrer kroppsholdning 8. Øker levetid

F Ergospace Power Up strømenhet – Fra et strømuttak kan man seriekoble strømenheter med skjøtekabler til flere bord. Dette er en godkjent og sikker løsning som sparer antall strømuttak og reduserer kabelmengde. Maks belastning pr. kurs er 3000V.

30

D Active stand er en norsk oppfinnelse som revolusjonerer måten å stå på. Du styrer selv helt kontrollert retningen på bevegelsen av det myke brettet som har sideveis gynge.

C Up oppheng med magnet tåler 25 kg. og er tilpasset ståproduktene Comfy mat og Active stand.

E Comfy mat avlasningsmatte gir en god støtte til foten og gjør det mykt og behagelig å stå. Comfy mat kan henges opp ved bruk at tilpasset oppheng for bord og vegg. Bruk gjerne i kombinasjon av Active stand.

G Ergospace vipp kabelkanal gir orden og tilgjengelighet for kabler. Vippes enkelt ned og hektes av for enkel håndtering.


Jobb i Zonen Ved å ha armer og hender nær kroppen slipper du unødvendig smerte i arm, skulder og nakke. Alle Mousetrappere har en sentrert styrematte slik at du får en naturlig og behagelig arbeidsposisjon.

Prøv gratis i 14 dager Merk selv forskjellen. Kontakt oss for å prøve i 14 dager!

ERGONOMI – FRISKE MEDARBEIDERE

Mousetrapper - The Wellness Mouse

Mousetrapper Alpha & Laptop / Tablet Stand Alpha – vårt mest komplette produkt med hele 19 programmerbare knapper og verdens første kombinasjon med sentrert pekeverktøy og brukervennlig tastatur i full størrelse. Vårt lap-top stativ passer perfekt sammen med Alpha og hjelper deg med å holde hodet i en ergonomisk posisjon som minsker smerte og ubehag.

Fem ergonomitips som gjør deg gladere! Uten mat og drikke drikke, duger helten ikke. Men hva med ergonomi? Minst like viktig, spør du oss! God ergonomi på arbeidsplassen senker sykefraværet og skaper motiverte og produktive ansatte. Men vel så viktig er det at man blir lysere og gladere til sinns. Ergonomi gir ekte arbeidsglede! Så her er fem enkle tips til bedre ergonomi på arbeidsplassen: Bytt arbeidsstilling ofte Statisk sittestilling og lite bevegelse er ikke bra. Heldigvis kan mye løses med enkle grep. En hev-senk-pult gjør den ansatte i stand til å veksle på å stå eller sitte, og gjør at man kan ta i bruk flere muskelgrupper. Sittestilling og pult Bruk sittemøbler som fremhever gode sittestillinger. Men også armbevegelser og plassering av skjerm må man tenke på. Vi har ergonomiprodukter som hindrer slitasjeskader og skaper gode bevegelsesmønster. Skap god arbeidsbelysning Blir du ofte sliten og trøtt foran PC-en? Det er ikke bare skjermen som gjør dette. Ofte skyldes det mindre optimal belysning av pulten/arbeidsplassen. Gode arbeidslamper og belysning gjør at du jobber bedre – og blir gladere! Ta hyppige avbrekk Ta et par avbrekk, og de kan gjerne være korte. En kort tøy og bøy, eller en rask luftetur for den del. Det viktigste er at du rører på deg litt. Og da vil du merke at du returnerer til oppgaven med ny giv og pågangsmot! Skap gode sosiale soner Vi er sosiale dyr. Vi er faktisk helt avhengige av å treffe og prate med gode kolleger. Så noe av det viktigste på arbeidsplassen er gode sosiale soner. En kaffekrok, en sittegruppe eller en aktivitetssone er alt som skal til. Les flere artikler på inventumkjeden.no

31


ERGONOMI – FRISKE MEDARBEIDERE

Et moderne og sunt arbeidsmiljø ZAP er en monitorarm med stilrent design som gir god ergonomi og frigjør plass på skrivebordet. Svart kabelkanal med hvit glidelås for kabler er inkludert. Designet av Tomas Stringdahl.

Hook er en krok som kan henges på ScreenIT A30-skjermer. Perfekt til jakker, vesker eller hodetelefoner. Kommer i hvit, eller hvit med brunt skinn.

Funkia LED-lampe er et møte mellom moderne design og funksjon som gir et stilrent uttrykk. Dobbel USB-lading i bordfoten. Velg blant seks lysstyrker og fire fargetemperaturer.

Office Ballz Medley er alltid unik takket være stofftrekket, som produseres av overskuddstekstil fra produksjonen. Medley består av en innvendig pilatesball, stofftrekk og en metallplate i bunnen for å skape god balanse og ergonomiske fordeler ved bruk. Tilgjengelig med PVC-fri Pilates-ball. Kommer i fire fargetoner: grå, blå, beige og grønn. Størrelse Ø650 mm.

32


Matting utfordrer og tenker nytt. StandUP Desk-serien er skapt for å tilpasses i ulike miljøer på kontoret, co-working space eller på hjemmekontoret.

ERGONOMI – FRISKE MEDARBEIDERE

Smarte produkter for det fleksible kontoret

Produktene er framstilt av holdbart materiell og uten elektrisitet. Designet av Dan Ihreborn.

33


ERGONOMI – FRISKE MEDARBEIDERE

Hybridkontor – Hvor skal du jobbe i morgen? De fleste av oss vant til en viss kvalitetssikring av ergonomiløsninger på kontoret. Dessverre er det langt i fra alle som har de gode løsningene hvis de jobber hjemmefra.

Husk at arbeidsforholdene på hjemmekontor skal også være forsvarlig! Vurder din egen arbeidsstilling: - Bruker du laptop uten separat mus og tastatur? - Får du skjermen opp til øyenhøyde?

Med Contour Travel Kit har du muligheten til å ta din ergonomiske arbeidsstasjon med deg — overalt! Enten du jobber hjemmefra, hos kunden, fra hytta eller på kontoret, kan du enkelt ta med deg RollerMouse-utstyret ditt.

34


Backapp Hipp – Ergonomisk kontorstol til kontor, hjemmekontor og møterom. Backapp Hipp har den samme unike Backapp-teknologien som trener ryggen, mens du sitter. Det ergonomiske setet er mykt og fleksibelt. • • • • • • • •

Balansestol med sadelsete Prisgunstig modell Designet og utviklet i Norge Ergonomisk sete som er tilpasset kroppen Unikt dempemateriale som gir myke bevegelser Justerbar kule i understell som justerer treningseffekten Materialene er miljøvennlig kan enkelt resirkuleres Perfekt til hjemmekontor. Tar liten plass og lett og flytte.

ERGONOMI – FRISKE MEDARBEIDERE

Nye Backapp Hipp

Backapp 360 – Vær i full aktivitet hele dagen og få en bedre holdning! På dette unike balansebrettet får du myke bevegelser i alle retninger. Vanskelighetsgraden kan justeres med balansekulen under, noe som gjør 360 både trygg og komfortabel. På en Backapp stol trener du hovedsakelig ryggen, mens på balansebrettet trener du hofte- og benmuskulatur. Stolen og balansebrettet utfyller derfor hverandre helt perfekt!

Test BackApp Hipp i dag! Kontakt oss for en avtale.

Ergonomiske løsninger

Novus skjermarmer – Alle typer armer fra en skjerm til hjemmekontor til multioppsett av skjermer til kontrollrom.

Stort utvalg av Score sadel stoler og krakker, legghviler og fothviler.

35


ERGONOMI – FRISKE MEDARBEIDERE

Pust fritt i et temperert rom Våre luftrensere reduserer belastningen fra smittsomme bakterier og skadelige partikler i luften, og gir ren luft på bare noen få minutter. Støv, pollen, lukter, bakterier, kjemiske gasser: Luftkvaliteten på mange arbeids plasser er ikke alltid optimal. Vår profesjonelle luftrenser AF 100 kan hjelpe. Den kraftige motoren trenger bare noen få minutter for å tilføre frisk og ren luft til rom opp til 100 m² på kun 20 min. Enheten er mobil og takket være robuste hjul kan den enkelt flyttes fra rom til rom.

Har bedriften din oppdatert førstehjelpsutstyr? Den beste hjertestarteren – nå som helautomatisk!

Svært enkel i bruk med norsk tale og tekst vil denne hjertestarteren gi den beste pasient­behandlingen på ­markedet med ledende teknologi. Kan bytte til engelsk språk om ønskelig. 8 års garanti.

Førstehjelpskoffert Komplett – til enhver arbeidsplass Rikt innhold – leveres med brakett for montering på vegg. Tydelig merket i refleks som gjør det lett å finne. Det følger med et enkelt og instruerende førstehjelpshefte. Pakket etter Arbeidstilsynet sine anbefalinger for førstehjelpsutstyr.

Rotaid Plus

Oppbevaringsskap til hjertestarter som er utviklet for kontorlandskap. TYDELIG, enkel og sikker innendørs oppbevaring av hjertestarter. Fleksibel innredning – passer alle hjertestartere. Mål: H43,5 x B36,6 x D21,1 cm. Vekt: 4,5 kg.

36

Salvequick Plaster-­ automater og Plaster

Et komplett og brukervennlig system. Plastrene finnes alltid på plass, klare til bruk. Refillene er låst fast, hvilket forhindrer svinn.


Du vil bli overrasket over hvor mye arbeidsglede man kan finne i en god printerløsning. Det viktigste er at man dekker behovet, slik at ansatte kan printe, skanne eller kopiere – akkurat det de trenger, når de trenger det. Inventumkjeden er en ledende, frittstående leverandør av multifunksjonsløsninger til alle deler av det norske markedet, og kan

PRINTER, KOPI OG SKANNER

Printer, kopi og skanner dekke behovet dere har innen skanning, utskrift, kopiering og tilkobling til nettverk. Vi har alt ifra enkle skrivere til komplekse multifunksjonsløsninger.

37


PRINTER, KOPI OG SKANNER

Dispatcher Phoenix

Digitaliser dokumentene med Dispatcher Phoenix rethink IT

HAR DU RUTINEOPPGAVER? La Dispatcher Phoenix gjøre jobben for deg. Automatiser dokumentflyten og reduser kostnader i bedriften.

Giving Shape to Ideas

38


Med det mener vi den nye i-Series fra Konica Minolta.

PRINTER, KOPI OG SKANNER

Morgendagens arbeidsplass i dag

Den nye i-Series er sikrere, raskere og enklere. Multifunksjonsprinterne forener mennesker, steder og enheter enkelt og sikkert. iSeries - RETHINK IT

Enkel og intuitiv

Vi har hentet inspirasjon fra hvordan du samhandler med teknologien, og fullstendig redesignet brukeropplevelsen.

Lekkert design

Den elegante iSeries passer godt inn i moderne kontorlokaler. Multifunksjons­ printerne har avrundede kanter, LED-lys og et betjeningspanel som er like enkelt som en smarttelefon.

Sikkerhet

Med bizhub SECURE-tjenestene våre sørger vi for at din printer er fullstendig sikret mot virusangrep.

39


PRINTER, KOPI OG SKANNER

Profesjonelle skrivere

Krever registrering

Brother Fargelaser MFCL9577CDW er en profesjonell fargelaser multifunksjon som er en ideell utskriftspartner for din bedrift. Med funksjoner som tonersparemodus og dvalemodus reduseres energiforbruket og kostnadene. Sammen med ultra høykapasitetstonere for opptil 9000 sider (sort/ farge) gir dette en meget lav driftskostnad. Tosidig utskrift, kopi, skann, faks. 31 sider pr min, stort 17,6 cm LCDfarge touchscreen. Preinstallert software for sikkerhet, Custom UI og Barcodefunksjon. Muligheter for opptil 4 ekstra skuffer (max 2380 ark).

Brother DCPL8410CDW er en profesjonell trådløs multifunksjon laserskriver som er designet for bedrifter som krever pålitelig utskrift, skanning og kopiering i både farger og sort/hvitt. Med funksjoner som tonersparemodus og dvalemodus reduseres energiforbruket og kostnadene. Sammen med store høykapasitetstonere for opptil 6500 sider (sort) og 4000 sider (farge) gir dette en meget lav driftskostnad. Tosidig utskrift. 31 sider pr min, stort 9,3 cm LCD-farge touchscreen. Muligheter for opptil 3 ekstra skuffer (max 1050 ark).

Brother MFCL6970DW er innovativt utformet for å forenkle din ­virksomhet ved å tilby maksimal utskrifts effektivitet til en lav kostnad. Med fleksibel papirhåndtering, 50 siders utskriftshastighet og super høykapasitetstoner for opp til 20.000 sider som tilbehør, er denne maskinen en ideell utskriftspartner for din virksomhet. M ­ askinen er laget for å vare lenge og for å møte arbeidsgruppens strenge utskriftskrav. MFCL6970DW oppfyller de strenge kravene for miljømerkene Svanen, Blå Engel og Energy Star. Preinstallert s ­ oftware for sikkerhet, Custom UI og Barcode-funksjon.

40


Stor utvalg av tilbehør som gjør din Brother skriver effektiv og fleksibel.

PRINTER, KOPI OG SKANNER

Tilbehør – Skuffer og kabinett

En mer miljøvennlig papirhverdag For mange er papir, kopi og printing uløselig knyttet til kontorhverdagen. Ja, vi har blitt mer digitale, men en hel del ting krever fortsatt papir. Også er det jo noe eget med gleden over å kunne holde et ark og lese i ro og mak! Heldigvis er papir resirkulerbart. Og det finnes en rekke gode ordninger for å håndtere annet avfall også, så miljø og papir trenger ikke gå på bekostning av hverandre. Papiravfall Etabler gjerne en «papirstasjon» hvor du og dine medarbeidere kan kaste alt papiravfall i én dunk. Slik blir det lettere å kvitte seg med det på korrekt vis, og du unngår at papiret krølles og kastes i vanlig avfall. Kanskje en dedikert eske til papir ved pulten også vil hjelpe på? Velg miljøvennlig papir Det finnes en rekke gode alternativer når det kommer til resirkulert papir og miljøvennlig papir – i grunn på alle fronter. Alt ifra printerpapir til notatbøker, tegneark, kopiark, mapper eller permer – se etter miljømerker eller -spesifikasjoner, så finner du et miljøvennlig alternativ. Sorter spesialavfallet Tonerkassetter, blekkpatroner og annet materiell som er biprodukt av print og kopi skal alltid sorteres ut som spesialavfall. Lever de gjerne til avfallstasjonen eller via returordningen du har på jobben, så sorteres det korrekt ut som farlig avfall til slutt. Slik sikrer vi at miljøet blir ivaretatt. Les flere artikler på inventumkjeden.no

41


PRINTER, KOPI OG SKANNER

Storformat og multifunksjonsprintere En verden av muligheter Dra nytte av vårt komplette utvalg av ­storformatskrivere. Med uslåelig produktivitet, forbedrede sikkerhetsfunksjoner, kompakte design, høye hastigheter og s ­ uveren utskriftskvalitet for tekniske t­ egninger, plakater, kunst­utskrifter og mer.

TX-serien

• For CAD, GIS og POS • Høy hastighet • 700ml blekkpatroner • 2 media ruller* • 24-, 36- og 44-tommer • Mulighet som MFP *opsjon

42

CAD og GIS – forskjellen er i detaljene

For CAD og GIS-applikasjoner er presisjonen viktig. Utrolig linjenøyaktighet og presis reproduksjon er kritisk. Med nyutviklet blekk i TM- og TX-serien tilsikres denne kvaliteten.

TM-serien

• For CAD, GIS og POS • 300ml blekkpatroner • 60 % mer stillegående • 24- og 36-tommer • Mulighet som MFP


uniFLOW Online er en sikker skybasert utskriftsløsning, designet for å redusere de samlede utskriftskostnadene, øke dokumentsikkerheten og administrere hele utskriftsmiljøene. Det er løsningen som vil hjelpe deg med å spare kostnader, øke sikkerhet, produktivitet og muliggjøre sentral kontroll av all kopiering, skanning og utskrift. uniFLOW Online er en skalerbar og sikker nettskybasert løsning som tilpasser og utvikler seg i takt med bedriften. uniFLOW Online fjerner behovet for å investere i og administrere lokale servere, med fleksible utskrifts- og skanningsabonnement som er tilgjengelige for å støtte og komplettere alle trinn i dokumentlivssyklusen. Hva er uniFLOW Online? • Fleksible skybaserte abonnementsmoduler (sikker utskrift, sikker skanning og avansert skanning) som oppfyller de økende kravene dine til administrasjon av utskrift og skanning • Skalerbar løsning for bedrifter i alle størrelser på én eller flere plasseringer • Øk enhetssikkerheten ved å kontrollere tilgangen til enheter og angi alternativer for brukergodkjenning • Med My Print Anywhere kan brukere enkelt skrive ut fra alle enheter • Sikker utskrift fra mobile enheter som støtter den fleksible arbeidsstyrken og gjester • Flere skannealternativer – fra enkel nettskylagring til avanserte skannearbeidsflyter (imageRUNNER ADVANCE) • Spor, administrer og kontroller kostnader per enhet eller bruker via et enkelt nettskybasert instrumentpanel • Sentral konfigurasjon og administrasjon av flere enheter • Én løsning for maskinvare og programvare for å administrere alle trinnene i dokumentlivssyklusen

PRINTER, KOPI OG SKANNER

uniFLOW Online

Canon eSign Enkel og rask signering med Canon eSign, Canons digitale signeringsportal Nå kan du signere og administrere alle dokumentene dine sikkert og enkelt via Canon eSign, en nett-portal for elektronisk signatur. Start den digitale signeringsprosessen med et par klikk i portalen, og se hvordan signeringsprosessen blir mer effektiv og automatisk gjennom våre verktøy. En sikker og brukervennlig signeringsløsning vil både forenkle, forbedre og effektivisere måten man håndterer signering av dokumenter på.

Ta kontakt med ditt lokale inventum-kontor for å komme i gang med e-signering i dag!

43


PRINTER, KOPI OG SKANNER

Canon i-Sensys laserprintere

imageFORMULA DR-S130

Brukervennlig og pålitelig skanner med fleksibel nettverkstilkobling. Produktiv: Fargeskanning med høy hastighet på 30 sider eller 60 bilder per minutt med 60-arks automatisk dokumentmater. Enkel å bruke: Stor fargeberøringsskjerm og direkte PUSH-skannefunksjon for nettverk. Automatisk behandling: Avansert intelligent behandling med OCR og gjenkjenning av strekkode-/2D-kode. Programvare: Inkluderer CaptureOnTouch Pro med enkle opptaks- og arbeidsflytbehandlingsverktøy. Tilkoblingsmuligheter: Wi-Fi- og USB-tilkobling. Robust utforming: Opptil 3500 skanninger per dag. Papirhåndtering: Kraftige valser for pålitelig mating av et stort utvalg av dokumenter, inkludert pass og ID-kort.

imageFORMULA M-140 har robust, kompakt

utforming og papirbane med u-sving, og med sine intelligente funksjoner gir den produktiviteten et løft på travle kontorer og i arbeidsgrupper. • • • •

Liten størrelse, storartede resultater Fleksibilitet som dekker alle behov Bildebehandling med høy kvalitet Rask skanning for travle arbeidsgrupper og avdelinger • Pålitelig papirhåndtering • Medfølgende programvare som forbedrer produktiviteten

i-SENSYS LBP623 – Høykvalitets laserfargeprinter for små og mellomstore bedrifter

i-SENSYS LBP623 er en kompakt og meget effektiv singel funksjon fargelaser printer som er enkel å sette i drift og enkel og betjene. Den har en utskriftshastighet på 23 sider i minuttet, leveres standard med et papirmagasin for 250 ark. Dobbeltsidig utskrift er standard Enheten er også utstyrt med teknologi som gjør det mulig å printe direkte fra mobile enheter ved bruk av Air Print ( Apple produkter) eller Mopria app (Android produkter). LBP623 kan selvsagt også knyttes til trådløse nettverk via sin innebygde Wifi. Har man en LBP623 kan man ivareta sikkerheten ved å legge inn en pin kode som må tastes for å få frigitt utskrift, noe som er nyttig dersom enheten står plassert et sted der flere har tilgang til den.

i-SENSYS MF443 – Rask og effektiv multifunksjonell sort-hvitt laserskriver

Få oppfylt alle dine forretningsbehov med en robust og pålitelig skriver med rask utskriftshastighet. Denne enheten tilbyr utskrifter på 38 sider A4 per minutt og kommer med dobbeltsidig utskrift som standard. Dobbeltsidig skanning i et trinn gjør arbeidsflyten enda mer effektiv. Enheten skanner, skriver ut og kopierer. Standard papirkapasitet er 550 ark. MF443 har selvsagt støtte for WiFi og direkte print fra mobile enheter via Air Print (Apple) og Mopria (Android). Er man opptatt av dokument sikkerhet kan man legge inn en PIN koder for brukerverifikasjon. Denne PIN-koden må da tastes før enheten kan brukes og før utskrifter starter.

i-SENSYS LBP325 – En sort-hvitt laserskriver for travle kontorer

Få overlegne utskriftshastigheter i en kompakt pakke med denne enkle og funksjonelle sort-hvit laserskriveren. Den har stor papirkapasitet med 500 ark som standard og kan i tillegg bygges ut med inntil 3 skuffer a 550 ark. Dette er en effektiv enhet som skriver ut 43 sider i minuttet med meget høy kvalitet.

44


LYD, BILDE OG KONFERANSE

Lyd, bilde og konferanse Glade medarbeider fortjener å vises frem på små og store scener! Derfor tilbyr vi lyd, lys og bilde etter dine spesifikasjoner, og våre rådgivere kan prosjektstyre design og implementering av komplette løsninger for blant annet møterom, klasserom, resepsjoner og konferanserom. Vi leverer skjermer, projektorer, lerret, interaktive tavler, digital signage, videokonferanse og lydløsninger til alle typer virksomheter. Etter pandemien har stadig flere sett behovet for videokonferanser, lyd og bilde, så service, opplæring og oppfølging er en del av leveransen slik at flere kan oppdage gleden i gode A/V-løsninger.

45


LYD, BILDE OG KONFERANSE

Clevertouch – den mest komplette interaktive skjermen på markedet

Den økende etterspørselen av løsninger for interaktiv digital læring, møteromsutstyr og videokonferanser tyder på en enda mer digital hverdag i fremtiden. Da koronasituasjonen var et faktum, var rask adopsjon av gode rutiner og verktøy et viktig faktor for at overgangen til hybride kontorer og digitalt samarbeid på kort tid var oppe og fungerte i hele Norge. Kreativ problemløsing krever engasjement og fokus. Gjennom erfaringen med hjemmeskole og hjemmekontor over lengre tid, har mange innsett at god samhandling i digitale rom er svært viktig for å holde kvaliteten i læring og produktivitet oppe. Våre prisbelønte interaktive skjermer, inkludert nødvendig programvare, skaper de mest moderne mulighetene for samhandling og kreativitet mellom alle typer kontor og læreinstitusjoner.

46

Fordelen med interaktivt, digitalt samarbeid • Bedre opplevelse av digitale møter • Mer effektivitet i møter • Fornyet digitalt samarbeid med kunder • Alle deltagere kan gjøre notater på delte dokumenter, bilder/video • LIVE idémyldring på uendelig whiteboard • Trenger ikke "ta bilde av tavlen” • Mer kontroll på delt informasjon • Ingen begrensning på antall deltakere Spesifikasjoner • 20 punkters multi-touch • Trådløs tilkobling via Android og iOS, touchfunksjon via Clevershare-dongel eller via app i Windows • Mobil fjernstyring av alle skjermbilder • 2 USB-C-innganger, én med lademulighet • Eksepsjonell lyd (2 x 15W + 15W Subwoofer) • 4K-oppløsning • Størrelser fra 55" til 86" • Opp til 50 enheter kan koble seg opp til skjermen • Seks skjermer kan vises samtidig


SureColor SC-T2100 – Teknisk skrivebordsskriver Den rimelige storformatskriveren for skrivebord med det minste plassbehovet i det tekniske skrivermarkedet.

LYD, BILDE OG KONFERANSE

Velg riktig visningsløsning

SC-T2100 er en storformatskriver på begynnernivå som gjør at prisbevisste brukere kan skrive ut tekniske tegninger og POS -plakater med fantastiske detaljer i opp til 24 tommer. Den er designet for alle som trenger en profesjonell teknisk skriver med lave totale eierkostnader, enten du er frilansarkitekt, ingeniør, student eller jobber i et reklamebyrå og trenger å skrive ut detaljert, nøyaktig og pålitelig. Tilkoblingsmuligheter inkluderer USB, Ethernet, integrert trådløst og Wi-Fi Direct, som muliggjør utskrift fra nettbrett, smarttelefoner og mer. SKU: C11CJ77301A0

Epson EB L630SU - Projektor for engasjement, samarbeid og fokusert læring EB-L630SU er en kortkastende WUXGA projektormodell med 0,8: 1 kasteforhold og er ideell for klasserom, møterom og ikke minst digital signage i butikker, museum og besøksattraksjoner. Projektoren kommer med en kombinasjon av avanserte installasjonsfunksjoner som lens shift, støtte for 4k input, edge blend, HDBaseT, integrert WIFI og skjermspeiling via Miracast. I tillegg tilbyr den et kompakt, minimalistisk, diskret design som passer sømløst i praktisk talt ethvert miljø og gir skarpe , virkelige bilder for utvidede applikasjoner for utdanning, bedrift, detaljhandel og turistattraksjoner. Den har også støtte for Epsons nye trådløse presentasjonssystem, ELPLWP10. SKU: V11HA29040 Pris, ta kontakt med din lokale Inventumforhandler

47


LYD, BILDE OG KONFERANSE

Kom i gang med interaktivitet SMART Board GX + Huddly iQ kamera + Nureva mikrofonplanke

NYHET! SMART Board GX – Kommer med basisfunksjoner for interaktivtet i møterommet og SMART sin egen berøringsgjenkjenning for intuitiv bruk. Skjermen kommer med to penner som kan benyttes i Android operativsystemet eller på PC tilkoblet gjennom skjermens USB-C inngang. Skjermen har speilingsfunksjonalitet, digital tavle og nettleser integrert. 65, 75 & 86 tommer. • • • • • •

4K Ultra HD oppløsning SilkTouch friksjonsfri overflate 2 x 15 watt høyttalere og USB-C Android operativsystem og integrert Wi-Fi Energy Star Sertifisert og levetid 50 000 timer 3 år full garanti

NYHET! Nureva HDL200 mikrofonplanke – Raffinert design, display med API mulighet og 4096 digitale mikrofoner, dekker alle typer rom fra avslapningssoner til mellomstore møterom og fleksible møtearealer inntill 30 kvm. Microphone Mist fyller rommet med tusenvis av virtuelle mikrofoner, en virtuell mikrofon er individuelle “hentepunkt” som opprettes gjennom behandlingsalgoritmer basert på rommets størrelse og innhold. HDL300 er i tillegg Microsoft Teams-sertifisert som første mikrofonsystem for store rom.

Møteromskonfigurator

SMART Board Pro 65"

Huddle room 15 kvm

x

Møterom inntil 30 kvm

SMART Board Pro 75"

SMART Board Pro 86"

x

x

Nureva HDL200

Nureva HDL300

x x

Huddly IQ x

x

x

Møterom inntil 60 kvm

x

x

x

Møterom inntil 120 kvm

x

x2 (Duo)

x

Valgfri SMART Board Pro modell og Nureva HDL200 eller HDL300 + Huddly iQ.

48

Huddly IQ konferansekamera – 150 grader vidvinkel og AI som styrer kamera i retning av den som snakker. 3D Noise Reduction-teknologi, Automatisk hvittutjevning, Flicering Reduction-funksjon. Webcam Support (UVC).


LYD, BILDE OG KONFERANSE

SMART Board®

Norges markedsledende interaktive skoleskjerm Der mange produsenter leverer enkle touchskjermer får du i SMART Board® en interaktiv touchskjerm med en uslåelig samhandlingsplattform bygget rundt på norsk, fullintegrert med G Suite for utdanning og Microsoft Teams.

6000S – Den smarteste • HyPr Touch™ med inGlass™ • ToolSense teknologi™ • SMART IQ Modul • SMART konto • 5 år garanti & • SMART Remote manager • 65, 75, 86 tommer

MX – Arbeidshesten • HyPr Touch™ med avansert IR • SMART IQ Modul • SMART konto • 5 år garanti & • SMART Remote manager • 55, 65, 75, 86 tommer

Velger skolen SMART Board® skjerm til klasserommet kan man være trygg på at uavhengig av budsjett og behov kommer modellene (gjelder ikke GX) med samme intuitive brukergrensesnitt på norsk, SMART ink®, integrert nettleser, speiling av alle type enheter og markedets mest intuitive tavle med direkte integrasjon til SMART Learning Suite Online. IQ modul + SMART konto gir et komplett økosystem for læreren Med en SMART Board får du SMART Learning Suite konto. Skap innhold i SMART Notebook, fortsett med onlineverktøyene i SMART Learning Suite Online og lever undervisningen ved å logge på din SMART Board skjerm i klasserommet. Flåtestyring inkludert Med SMART Board får du gratis flåtestyringstjeneste i SMART Remote Management. Der får administrator status på alle skjermer, mulighet for felles oppdatering, installere apper, fjernstyring, med mer.

GX – Enkel interaktivitet • Avansert IR • Android operativsystem • 3 år garanti • 65, 75, 86 tommer

49


LYD, BILDE OG KONFERANSE

Smarte løsninger til arbeidsplassen Apto – Dansk design til arbeidsplassen. Serien består av en rekke plassbesparende og smarte produkter som er fleksible og kan tilpasses ethvert arbeidsbord. Dansk design på sitt beste som tar hensyn til bærekraft og miljø.

APTO Plantekasse, Matte Black Varenr: 6000-0041-9000

APTO Monitor stativ, Matte Black Varenr: 6000-0032-9000

Kondator Iris Strøm-Hub – Endelig en strømfordeler som du ikke trenger å gjemme bort. 4xStrøm 2x USB. Varenr: 910-I20L

APTO Multi-Klemmefeste, Matte Black Varenr: 6000-0000-9000

Powerdot gir deg tilgang til strøm og data der du har behov for det! Powerdot kan også monteres i bordbrønn med egen monteringsramme i ulike størrelser med tilhørende luker og gjennomføringer i bordet. Finnes i et stort utvalg varianter. F.eks Varenr: 935-PD16, Strøm - USB - USB-C - 2 x Gjennomføringer. Varenr: 935-PM51, 2x USB Varenr: 935-PM31M, 2x USB

Kondator Lykke LED lampe – Dette er en innovativ, estetisk og intuitiv lampe for arbeidsplassen. Den 1 meter lange lyskilden lyser opp hele arbeidsbordet. Lysstyrke og fargetemperatur kan justeres. Varenr: 810-L10B

50


LYD, BILDE OG KONFERANSE

Epiphan Pearl er et komplett videostudio i en boks. Pearl Mini gjør det mulig å kombinere flere videoinnganger i ett og samme opptak. Det enkle brukergrensesnittet gjør det mulig for alle å lage en profesjonell videoproduksjon både for direktesending og for opptak.

Kramer – Vi fører et stort utvalg av kabler og adaptere fra anerkjente Kramer Electronics. Varenr: C-HM/HM/PICO-6, HDMI High-Speed HEC - 1,8 m Pico Varenr: C-MHM/MHM-6, HDMI High-Speed HEC - 1,8 m Flex

51


LYD, BILDE OG KONFERANSE

Overlegne berøringsskjermer fra Sharp

Våre interaktive skjermer kommer i alle størrelser, fra 43-tommer og helt opp til 86-tommer og selvsagt i 4K!

De minste interaktive berøringsskjermene starter på et kompakt, men likevel oppsiktsvekkende format på 40 tommer. Disse er ideelle til møter opptil seks personer, og i tillegg er skjermen som skapt for bruk til interaktivitet i butikk og varehandel. På den andre enden av skalaen har vi de 80 tommers interaktive flatskjermene BIG PAD tilpasset store områder. Opptil tre av disse profesjonelle berøringsskjermene kan kobles sammen for å skape en interaktiv løsning for kontrollrom, utstillinger, moderne resepsjonsområder og alle andre store områder. Alle skjermer har mulighet for videokonferanse, og enkelte bruker Sharps beste berøringsteknologi, Projected Capacitive, for eksepsjonell og feilfri nøyaktighet ved skriving på skjermen. Noen har en mini-OPS-funksjon for sporutvidelse, som gjør det mulig å koble til flere enheter og dermed utvide funksjonaliteten.

Leverandør til Inventum-kjeden

52


Post- og papirbehandling Hvem blir vel ikke glad av å ha «orden i sysakene»? Når det kommer til postog papirbehandling er det fint a ha systemer som tar dette bort fra pulter og bord. Vi samarbeider med blant annet Europas største produsent av post-, og papirbehandlingsutstyr og er meget godt rustet til å dekke dine behov. Våre leverandører har en stor bredde av innovative og solide løsninger, og paret med vår erfaring og kunnskap, samt vårt nære leverandørsamarbeid, er vi i stand til å skreddersy dine post- og papirbehandlingsbehov.

53


Høyeste sikkerhetsnivå med P5 mikrokuttmakulering (M515/M510) og høy sikkerhetsnivå P4 krysskuttmakulering (X420/X415)

Enkelt og intuitivt touch-panel gir enkel betjening

POST- OG PAPIRBEHANDLING

Et bredt sortiment av kvalitetspapir

Rexel Momentum M515

• Makulerer opptil 15 ark

• Makulerer opptil 10 ark

• Høyeste sikkerhet med P5 mikrokutt 2x15 mm biter

• Høyeste sikkerhet med P5

Med Color Copy får du et papir som mikrokutt 2x15mm biter er egnet til presentasjoner, brosjyrer, • 2 timers kontinuerlig driftstid markedsmateriell etc. Bredt utvalg i • Stor papirbeholder på 23 liter tykkelser fra 90-300 som gram. rommerA4, 250A3 A4og ark SRA3. Til alle kontorets maskiner; • 370 x 465 x 279 mm blekk, laser og kopi.

• 4 timers kontinuerlig driftstid • Ekstra stor papirbeholder på 30 liter som rommer 300 A4 ark

300,-

P4

Cashback

P5

P3

P6 275

275 10

2104577EU 20 Closed

10 23L

275

2Hr

P4 I5 23L

30L 4Hr 2Hr23L

20 20 23L P3I4 Rexel Momentum X420 Closed

P4

P4

Closed

10

30L

4Hr

15 P4

30L10

P3

P3I4 8

15L

15L

20

12

10 P5

15 10

Closed

10

10

275 2Hr

3I4 P23L

4Hr 2Hr15L

4Hr

30L 30L 10

20

P4I5 P4I5 Rexel Momentum X420 23L 8

23L 23L 15

10 P4

23L

10

Closed

P4 P4

20 20

3I4 P3 4 9L P I 6

Closed

23L 23L

15L

10

10

Tid til å gjøre mer!

9L

23L

La maskinen makulere for deg, mens du gjør andre ting!

15

10

15L 23L

P3I4

P4

10

10

10

8

9L

100,-

Cashback P5 P3 P4

P4

275

10

P5

P3

P5

P6 275

P5

P3

2Hr

P6

10

23L

275

23L 2Hr

P4I523L

12

23L

Closed

P4

P4

20

P4I5

Closed

23L 10

23L 10

23LP3I4

15L

15L

10

23L

15

9L

20

10

23L 23L 10

P3 I4 20

P5 15 10

23L 15L

20 15 10

15L

23L

8

P6 275

2Hr

23L

4H

20

9L krysskutt64x40mm9L biter 23L • Kontinuerlig P4 driftstid på

30L 2Hr

23L

275 20 Rexel 20 PX415 3I4 30L 2Hr 4Hr 2104576EU Momentum Closed Closed 10

P3P4 I415I5

30L 23L

P3

10 12

P4

9L

P3I

• Høy sikkerhet med P4

P6

4Hr

10

23L

4Hr

P4P4 I510

30L

6

2 timer • Stor papirbeholder på 23 liter som rommer 225 A4 ark • 370 x 465 x 279 mm 12 12

6

P6 P3

12

9L23Lark 20 • 23L Makulerer 6 8 Closed 8 opptil 15

20

23L

20 8 Kampanjen varer til 30/6-2019 8

P4

23L

10

23L

P4

15

6

10 12

Closed

Closed

P4

6

4Hr

23L

For å registrere ditt krav, gå til: 20

9L

2Hr

2104575EU Rexel30L Momentum M510 20 P4 2Hr 4Hr I5

15L 20

23L 23L

23L

2Hr 30L

2Hr

23L

Rexel Optimum AutoFeed cashback.officerewards.eu makuleringsmaskiner

2104578EU

P6

10

20 15L 23L 20 RexelP4Momentum X415 P3 I4 I5

20

Hr

23L

P5

P3 P6

Closed

23L

12

275 4Hr

10

275

P6

Prøv det, og la deg imponere! 275

275

P6

23L 23L • 9L Makulerer 8 ark 820 6 opptil 20 Closed

275

20

P5P4

P3

P4

P5

P3

P4

23L 23L Xerox P4 • Høy sikkerhet med P4 P4 P4 Premium NeverTear 10 10 9L mm • Rivesikre hvite ark i matt hvit polyester 9L 6biter krysskutt 4x40 6 23L • Print rett på arkene (ikke med•blekkskriver) Kontinuerlig P4 4 timers driftstid • Ferdig til bruk 30 liters P5 å henge P6 ute som inne • Ekstra stor P3 • Tåler 12 som rommer • Motstandsdyktig mot vann, olje,papirbeholder smuss 250,275 30L 275 A4 ark 2 4 Cashback P4 og10fett etc. 10 23L • 406 x 589 x 320 mm • Erstatter vanlig laminering 23L P6A4 P4 12 P6 P3P5 P5 P4P3tykkelser • Ulike i A3, og 15 P4 I5 SRA3 12 Hr

P4

12

10

23L 23L Rexel Momentum M515 P4 15L 15 I5 P4I520 P3I4

23L

150,-

Cashback

12 x 320 mm • 406 x 589

2Hr P6 P6 4Hr P5 P5 P3 P3 P4 P4 23L 10

54

Rexel Momentum M510

4Hr

10

4Hr

P4I515

P3P4 I420I5 P3I4 8

6

30L 30L 23L 23L 15L

10 12

1510 P4

9L23L

8

6 8

6

Closed

6

P4

P

2 10

20

9L 8

P5

P3

2015

15L

23L

10

23L

20

2


Quadient (tidligere Neopost) er global leder innen digital kommunikasjon, logistikk- og postløsninger. Vi leverer produkter og programvareløsninger utviklet og tilpasset for sikker og effektiv kommunikasjon, sporing og levering.

POST- OG PAPIRBEHANDLING

Effektiv postbehandling og sikkerhetsmakulering

Falsing og konvoluttering – Quadient DS-64i

Enkel, smart og sikker dokumentbehandling. DS-64i bretter (falser), pakker og limer konvoluttene raskt og enkelt, i en kombinasjon av fullkommen brukervennlighet og avansert teknologi. Pakking og utsendelse av brev som inneholder personopplysninger skal, etter GDPR reglementet, sikres. Denne maskinens eksklusive CIS-skanner leser BCR 1D og 2D OMR og OCR, uavhengig av kodens plassering på arket. Vår Software dokumenterer at du følger reglene.

Frankering – Rimeligere enn frimerker!

Quadient IX-serien er våre nye modeller av frankeringsmaskiner. De dekker behovet for små og store bedrifter og er en meget effektiv løsning for behandling av utgående post og pakker (med etikettskriver). Få full kontroll på portokostnader med digital veiing og profesjonelt, digitalt trykk på konvoluttene. IX-3 er vår mest populære modell, enklere enn Post i butikk. Maskinene settes opp uten behov for PC eller telefonlinje, kobles kun til internett for portolading. Enkelt, fleksibelt og lønnsomt.

Quadient har et stort utvalg av løsninger som tilfredsstiller kravene fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet for makulering. Dette gjelder alle typer lagringsmedier, uansett om opplysningene er på papir eller lagret digitalt på harddisk, USB-minnepinne, mobiltelefon osv. Vi bistår deg med valg av riktig løsning for å etterleve krav og effektivisere dine GDPR prosesser.

55


Arkiv og lager De aller fleste har lager- og oppbevaringsbehov. Og i Inventum har vi leverandører med markedets bredeste sortiment innen arkivløsninger og et stort utvalg innen sikkerhetsløsninger. Slik kan vi dekke våre kunders behov for oppbevaring. De stilrene og klassiske arkivsystemene varierer i størrelse, design og låstyper, alt etter kundens behov. La oss få hjelpe deg med en effektiv plassutnyttelse og riktige hjelpemidler. For god plassutnyttelse gir deg flere kvadratmeter, og det er også god økonomi.

56


ARKIV OG LAGER

Gode løsninger for oppbevaring! Skole og barnehage Komplett sortiment til skole og barnehage.

Garderobe Garderobeinnredning fra A-Å, markedets bredeste sortiment!

Kontor Vi innreder kontor og hjemmekontor.

Industri og lager Alt av innredning for industri og lager.

Perfekt hev/senk bord for hjemmekontoret.

Fossafe arkivskap – for ordens skyld.

Fossafe brannsikret skap – for sikkerhets skyld.

57


ARKIV OG LAGER

Få orden på lageret Alle har et lager som kan utnyttes og/eller organiseres bedre – god plassutnyttelse er god økonomi! La oss hjelpe deg med å tegne et forslag!

Med over 35 års erfaring i å hjelpe bedrifter med å holde orden på lageret og har LIS både kunnskapen og produktene som skal til for å løse alle utfordringer. Norsk ekspertise – Tysk kvalitet

Modulbasert småvarereol Dybde: 30 cm til 80 cm Bredde: 100 cm til 130 cm Høyde: 230 cm til 300 cm

Pakkedisk Inkludert skjæreaggregat. Kommer i to bredder 160 cm og 200 cm.

Best på plastkasser og oppbevaringsbokser Plastkasser fra SSI-Schäfer er av ypperste kvalitet og holdbarhet. Kommer i forskjellige størrelser og noen i forskjellige farger. De fleste kasser motstår olje, fett og er upåvirket av de fleste kjemikalier.

58


ARKIV OG LAGER

SIEMENS FINANCIAL SERVICES

Investere i nytt utstyr til din bedrift? Å leie sikrer bedriftens behov for forutsigbarhet og fleksibilitet, og frigjør kapital som kan brukes til andre formål. Siemens Financial Services hjelper deg med å finne den riktige løsningen for din bedrift. Ta kontakt med ditt Inventumkontor.

59


PC, MOBIL OG DATAUTSTYR

PC, mobil og datautstyr Få ting evner å bringe frem smil på arbeidsplassen som en ny mobil, ny PC eller programvaren man trenger på jobb! Derfor har vi maskiner og programvare for alt fra standard kontorbruk til bruk med spesielt omfattende krav til funksjonalitet og sikkerhet. Vi har valgt Lenovo som hovedleverandør innen PC og datautstyr fordi de har markedets mest driftssikre maskiner, og fordi de er gode både på innovasjon og brukervennlighet. Vi har også alt innen kabler, rekvisita, PC- og nettverkskomponenter, samt bærevesker, ekstra skjerm, lagringsmedia, video-/lydutstyr og en lang rekke programvarer.

60


PC, MOBIL OG DATAUTSTYR

Vi presenterer en ny ultralett bærbar PC

Med begynnelsen av det globale skiftet til å jobbe hvor som helst, støtter IT-teamene en langt mer mobil arbeidsstyrke. Tradisjonelt måtte ansatte som ønsket en virkelig lett, ultrabærbar enhet, ofre ytelse, holdbarhet og kompatibilitet. Ikke nå lenger. All den kraften, påliteligheten og MIL-SPECholdbarheten du har forventet fra en ThinkPad, er nå tilgjengelig i en lett og ultramobil PC.

Med en vekt på i underkant av 907 g er X1 Nano den letteste ThinkPad som noensinne er bygget. ThinkPad X1 Nano gir eksepsjonell ytelse for din mobile arbeidsstyrke. Aldri før har så mye kraft og produktivitet passet inn i en elegant enhet som er så fjærlett.

61


Kontorrekvisita Kontor- og datarekvisita er noe de fleste på kontoret har et aktivt forhold til. Ofte er det dette som omgir oss på kontorpulten, og inkluderer produkter vi ikke klarer oss uten, ja, til og med elsker at finnes. Derfor har vi alt ifra permer og binders til mer behovsrettet utstyr som tavler, håndholdte skannere og merkemaskiner. I tillegg fører vi kopipapir, renholdsprodukter og tørkepapir som kan bestilles på vår nettbutikk. Vårt utvalg dekker de fleste behov både med hensyn til kvalitet og pris. Det er mye arbeidsglede i god kontorrekvisita!

62


KONTORREKVISITA

Alt på ett sted! Emo er tot­alleverandør av produkter innenfor tørk, renhold, smittevern, kantine, kontor/hjemmekontor og ergonomi.

Gjør et klokt valg For å gjøre hverdagen enklere og sunnere sørger vi for at våre toalettløsinger er miljøvennlige, enkle å håndtere og hygieniske å brukke. Når du velger Katrin, vet du at du gjør et klokt valg. Katrin er Clean & Green!

Renhold og helse Forebygg smitte med god håndhygiene! Kjente merkevarer på renhold og mykpapir.

Smittevern

Produkter som hindrer smitte.

Renhold og hygiene

Produkter som holder både hender og omgivelser rene.

Hjemmekontor

Produkter som hjelper deg til å få et ergonomisk og produktivt hjemmekontor.

63


KONTORREKVISITA

Alt innen kontorrekvisita Emo leverer kontorrekvisita og kantineartikler fra kjente merkevarer. Alt på ett sted!

Vi er ledende leverandør av stempler, skilt og display-produkter i Norge Skilt

Vi produserer skilt i alle materialer.

64

Plakatrammer

Leveres i mange størrelser og forskjellig rammeprofiler.

Akrylprodukter

Displayprodukter i kvalitetsakryl.


Hvorfor leie via Nordea Finance? Leie er i økende grad en finansieringsløsning som appellerer til mange private og offentlige virksomheter. Med et leiekonsept som til enhver tid kan tilpasses virksomhetens endrende behov, legger vi til rette for en fleksibel investerings-løsning. Ofte kan det være vanskelig å estimere omfanget av hvor mange enheter av utstyr arbeidsplassen faktisk trenger. Velger du leie kan du enkelt bestille opp flere enheter underveis i leieperioden dersom behovet endrer seg. Ta kontakt med ditt Inventumkontor.


KASSA­A PPARATER OG POS

Kassa­apparater og POS Man blir glad for «slag på kassa», men man kan også bli skikkelig glad i et godt kassaapparat, for det å velge riktig kassasystem gir effektiv og god drift! Derfor har vi komplette kassasystemer tilrettelagt for bedrifter som ønsker å ha full kontroll og oversikt, samt systemer med et bredt utvalg av funksjoner innenfor bordhåndtering, kjøkkenskrivere, rapportering, fakturering, kundedatabaser, kantinekort, og integrering mot ulike regnskapssystemer. Et godt kassasystem sparer deg for tid og gjør salgspunktet mer effektivt, både til egen glede og til glede for de som er viktigst; kundene.

66


KASSA­A PPARATER OG POS

Velg en kasseleverandør du kan stole på! Finn Clausen POS Systemer AS ble grunnlagt i 1953 og leverer kasseapparat til det Norske markedet. Alle våre Omega og Sam4s kasseapparat leveres med 3 års garanti!

Omega kassasystem er en serie med fleksible og driftssikre kassa­system laget for virksomheter med behov for funksjonsrike kasser.

Detalj- og faghandel

Landsdekkende

Sam4s er en serie klassiske kasser med høy ­driftssikkerhet som passer til de med et enkelt behov.

Servering

Følger Kassasystemlova

Kantine

Løsninger for alle bransjer

Velvære

Brukerstøtte

Installasjon

http://skatteetaten.no/kassasystemliste

67


En god kopp kaffe Spør du arbeidstakere flest, kommer kaffe høyt opp på lista over hva som gjør deg glad på arbeidsplassen. En god kopp kaffe, eller te og sjokolade for den del, skaper både trivsel og mer motiverte medarbeidere! Derfor har vi kaffeløsninger som passer enhver bedrift, uansett størrelse eller behov. Kaffekanner, friskbryggere, instantprodukter og muligheten til å brygge alle verdens kaffevarianter? Det leverer vi. Så enten du skal utstyre resepsjonen, kantina eller kontorlandskapet; snakk med en av våre rådgivere, så finner vi sammen ut hvilken kaffeløsning som passer hos dere.

68


Velger du kaffe fra Inventum, velger du også en løsning for fremtiden. Både ved at du får et driftssikkert møtepunkt som serverer velduftende og velsmakende kaffe, og ved at du er sikret at kaffen er produsert etter etiske standarder. Og om noe skulle skje, er vi rett i nærheten.

KAFFE, TE OG VANN

Hvorfor kaffe fra Inventum?

Anerkjente leverandører All kaffe og kaffemaskiner kommer fra kjente leverandører med lang erfaring innen kaffe til små og store bedrifter. Det sikrer deg gode kvalitetsprodukter og driftssikre maskiner. Vi hjelper med å finne løsningen som passer, uansett størrelse på din bedrift og hvilke smakspreferanser dine ansatte har. Gode serviceavtaler! Med kaffeavtale/serviceavtale har dere garanti på produktet i hele leieperioden. Da utfører vi totalrens av maskinen 2 ganger pr. år. Alle servicebesøk og deler er inkludert i avtalen. Som tilleggstjeneste har vi en vedlikeholdsavtale hvor vi utfører vask og rens av maskinen en gang pr. uke. Lokal tilhørighet Inventumkjedens kontorer er geografisk spredd utover hele landet. Uansett hvor du bor, finner du en avdeling ikke langt unna, og treffer mennesker som kjenner dine behov. Dette betyr også at vi raskt kan ”rykke ut” om noe skulle skje, slik at du er sikret kontinuitet i kaffeløsningen din. Smidig nettbutikk Inventum har alt til kontoret, og alt er enkelt tilgjengelig i vår nettbutikk. Her ser du alle kaffemaskiner, kaffe-, te-, og instantprodukter for å nevne noe. Her bestiller du også serviceavtaler og vedlikeholdsavtaler – alt fra din lokale Inventum-avdeling som vet hva du trenger!

69


KAFFE, TE OG VANN

Velkommen til familien vår! Vi er en dedikert gjeng sertifiserte baristaer som alle er lidenskapelig opptatt av kaffe. Fra oss får du de nyeste trendene i kaffeverdenen, samtidig som vi hjelper deg med å navigere gjennom jungelen av kaffe og forskjellige bryggemetoder. Vi sørger for at du får den mest optimale kaffeløsningen for din virksomhet. Målet er at alle skal bli vinnere! Økt forbruk av kaffe bidrar til økt etterspørsel etter gode kaffebønner. Men det er ikke lenger en selvfølge at vi kan nyte en god kopp med kaffe i fremtiden. Noen må dyrke den, og det må gjøres på en miljøvennlig og sosialt bærekraftig måte.

ZOÉGAS Professional Nordic Blend

en aromatisk mellombrent traktekaffe med balansert fyldighet og syrlighet, med lette toner av karamell. Laget av 100% arabicabønner fra blant annet Brasil, Sentral- og Latin-Amerika, Øst-Afrika og Kina. ZOÉGAS Professional Nordic Blend er sertifisert hos Rainforest Alliance. • 100% Arabica bønner • Blandet og brent i Helsingborg, med all strøm fra vindkraft. • Hele bønner til kvern, 1 kg malt til automat, 225 gr til urnetrakter og 80 gr til kannetrakter • Oppbevaring: Oppbevares tørt og svalt i original emballasje. Kan fryses for lengre holdbarhet

ZOÉGAS PROFESSIONAL

Dette sortimentet er utviklet for å passe det profesjonelle markedet ved hjelp av unike oppskrifter, spesialtilpassede hele bønner for profesjonelt utstyr.

ZOÉGAS Professional Dark Zenith

ZOÉGAS Professional Mollbergs Blandning

100% Arabica – blandet, brent og koppet

100% Arabica – blandet, brent og koppet

Fruktig og rund mørkbrent kaffe. En oppfriskende kaffe med rund smak som minner om nougat og honning der sødme og syrlighet utfyller hverandre.

hos ZOÉGAS i Helsingborg.

Kraftig mørkbrent kaffe med elegant smak og hint av solbær og karamell. Vår eldste og fineste blanding som ble utviklet for Hotell Mollbergs i Helsingborg i 1903.

NESCAFÉ Gold De Luxe

En svart, mellombrent kopp kaffe som lukter like godt som den smaker. Sofistikert, ­harmonisk og aromatisk kopp som passer like godt svart som med melk.

KARAKTER – Modne røde epler, lys

hos ZOÉGAS i Helsingborg.

sjokolade, nougat og nøtter. En elegant og velbalansert kaffe som kan nytes hver dag, til frokost, middag og kvelds, år etter år.

Nestle Skimmed Milk

Nestle Cacao Mix

Nestlé Professional har en rekke kvalitets­produkter som passer på enhver arbeids­plass. Her ser du noen av produktene som Inventum­kjeden kan levere.

After Eight Catering pack

AFTER ElGHT er de klassiske, tynne mint­ platene trukket med en rik og fyldig mørk sjokolode. Året rundt - til jul, påske eller selskaper er AFTER EIGHT et opplagt valg!

70

Består av 100% melk, helt uten tilsetningsstoffer. Den har en rund og fersk melkesmak og inneholder mindre enn 1% fett. Det hurtig­løselige pulveret er optimalisert for bruk i kaffeautomater og gir et lekkert melkeskum i kremede kaffevarianter som caffe latte, cappuccino, cafe au lait og varm sjokolade.

Raskt løselig sjokoladedrikkpulver som består av 14% kakao og som fungerer like bra enten det blandes i kopp eller brukes i drikkeautomater. Pulveret kan blandes både med vann og melk. NESTLE Cacao Mix har en moden sjokoladesmak med en middels lang ettersmak med et hint av søte rosiner og modne plommer.


Har du smakt Intermezzo? For kunne tilby norske kunder enda bedre kaffe på jobben, lanserte Waterlogic Norge kaffeserien Intermezzo. Intermezzo er italiensk håndverk utviklet sammen med nordiske baristaer for å skape en kvalitetskaffe fra alle verdenshjørner, som er perfekt for norske ganer. Våre kaffeblandinger er spesielt utviklet for kaffeautomater, for å sikre en optimal smak og aroma, slik at hver kopp smaker like godt. Kaffen er et helhetlig produktsortiment produsert på et kaffebrenneri i Italia, men smaksprofilene er satt sammen av våre egne baristaer tilpasset det norske markedet.

Fiore

Fiore er en raffinert Intermezzo-kaffe med smak av nøtter, kardemomme og med en subtil, behagelig syrlighet. Kaffen er en blanding av kaffebønner fra ulike kaffedistrikter i Brasil.

Brenningsgrad: Medium brent Karakter: Nøtter Sertifisert: UTZ Typer: Hele bønner/filtermalt

Montagna

Montagna er en fyldig Intermezzo-kaffe med smak av mørk sjokolade, røde bær og ristede nøtter, som gir en lang og rund ettersmak. Kaffen er en blanding fra Colombia, Peru og Honduras.

Brenningsgrad: Mørkbrent Karakter: Mørk sjokolade Sertifisert: UTZ Typer: Hele bønner/filtermalt

Bloom

Bloom er en lett og behagelig kaffe med smak av sitrus, kardemomme og kanel. Kaffen er en blanding av kaffe fra kaffedistrikter i Peru og Honduras.

Brenningsgrad: Lysbrent Karakter: Sitrus Sertifisert: UTZ og EUs økologimerke Typer: Filtermalt

Venezia

Venezia er en godt balansert Intermezzokaffe med hint av lys sjokolade, sitrus og med en mild ettersmak av bergamott. Kaffen er en blanding av kaffe fra Etiopia, Nicaragua, Guatemala og Honduras. Brenningsgrad: Lysbrent Karakter: Fruktig Sertifisert: Fairtrade Typer: Hele bønner

Bologna

Bologna er en kraftfull og energisk mørkbrent Intermezzo-kaffe (espresso) med smak av brunt sukker, dadler og røde bær. Kaffen er en blanding av kaffe fra kaffedistrikter i Bolivia, Mexico og Peru.

Brenningsgrad: Mørkbrent (espresso) Karakter: Røde bær Sertifisert: Fairtrade og EUs økologimerke Typer: Hele bønner

Hacienda

Hacienda er en kraftfull kaffe med subtil syrlighet. Smak av mandler, marsipan og ristede nøtter. Kaffen er en blanding av kaffe fra kaffedistrikter i Peru og Honduras.

Brenningsgrad: Mørkbrent Karakter: Brente mandler Sertifisert: UTZ og EUs økologimerke Typer: Filtermalt

C: 69 M: 7 Y: 0 K: 0

C: 100 M: 67 Y: 0 K: 23

C: 0 M: 1 Y: 0 K: 43

R: 19 G: 181 B: 234

R: 0 G: 75 B: 141

R: 161 G: 161 B: 164

KAFFE, TE OG VANN

Den kaffepausen du fortjener

Gusto

Gusto er en distingvert Intermezzo-kaffe med smak av hasselnøtt og nougat. Kaffen har dempet syre og er en blanding av kaffe fra kaffedistrikter i Brasil, Etiopia og India.

Brenningsgrad: Medium brent Karakter: Nougat Typer: Hele bønner/filtermalt

Lima

Lima er en livlig kaffe med en behagelig syrlighet og smak av brunt sukker og mango. Kaffen er en blanding av kaffe fra kaffedistrikter i Peru og Honduras.

Brenningsgrad: Mellombrent Karakter: Brunt sukker Sertifisert: UTZ og EUs økologimerke Typer: Hele bønner

Fortissima

Fortissima er en robust mørkbrent kaffe med behagelig syrlighet og subtil smak av røde bær, mørk sjokolade og hint av hasselnøtt. Blanding av kaffe fra kaffedistrikter i Peru og Honduras.

Brenningsgrad: Mørkbrent (espresso) Karakter: Mørk sjokolade Sertifisert: UTZ og EUs økologimerke Typer: Hele bønner

71


KAFFE, TE OG VANN

Først i Norden med utelukkende 100% bærekraftsertifiserte kaffebønner I dag spiser og drikker vi med samvittigheten mer enn noen gang, noe som gjør at en kaffe produsert med miljøet i tankene smaker enda bedre. All vår kaffe kommer fra bærekraftig sertifiserte kaffedyrkere som garanterer dyrking med hensyn til mennesker og miljø. Dette gjør vi gjennom en kombinasjon av et UTZ-, Fairtrade-, Rainforest Alliance- og økologisk-sertifisert sortiment. Alle sertifiseringer er kontrollert av tredjepart. Vi klimakompenserer 100% for de utslippene vi ikke kommer til gjennom treplanting og kjøp av klimasertifikater.

Original Blend

Dark Mountain

100% klimakompensert 100% UTZ-sertifisert 100% Arabicabønner

100% klimakompensert 100% UTZ-sertifisert 100% Arabicabønner

Oro Espresso

Kahawa Tembo

Mellombrent – Frisk og fruktig Original Blend er vår nyeste variant innen hele bønner. Den har en lett aroma av nougat med toner av røde bær. Elegant lysere kaffe med syrlighet og lang sjenerøs ettersmak.

Espresso – Kraftfull & Intensiv En søt aroma av mandel. Smaken er fyldig og intensiv med et hint av lakris og mørk sjokolade. Lang ettersmak. 100% klimakompensert 100% UTZ-sertifisert 100% Arabicabønner

Mørkbrent – Bærpreget og fyldig Fyldig smak med innslag av bjørnebær og orientalsk krydder. Elegant syrlighet og lang ettersmak. Denne er også tilgjengelig i filtermalt kaffe.

Mørkbrent – Bærpreget og fyldig Kahawa Tembo, vår mørkbrente afrikanske blanding, har en dyp og fruktig smak med tydelige toner av solbær og innslag av fudge. Denne varianten er en hyllest til dyrelivet og spesielt den afrikanske elefanten. 100% klimakompensert 100% UTZ-sertifisert 100% Arabicabønner

Hvert år gir Arvid Nordquist økonomisk støtte til African Wildlife Foundation og deres redningsprosjekt som har til formål å få slutt på den illegale handelen med elfenben. Ved kjøp av Kahawa Tembo bidrar du til at samarbeidet mellom Arvid Nordquist og African Wildlife Foundation kan fortsette. Dermed bidrar du også til å redde den afrikanske elefanten.

72


– Der klassisk te har fått en skandinavisk vri. Vi ønsker vårt nye sortiment velkommen i familien! Skandinavisk Twist er et økologisk helhetlig konsept med svart, grønn, rød og urte-te som treffer den største forbrukergruppen. Vi har latt oss inspirere av den skandinaviske naturen, og utviklet et helhetlig konsept med utvalgte smaker basert på frukter, krydder og bær man kjenner til. En te som ikke bare er økologisk og har god smak, men som også kjennes bedre i hjertet. Vårt sortiment er 100% økologisk sertifisert og 100% klimakompensert. Teposen er i tillegg helt plastfri og komposterbar.

Blåbær & Bjørnebær – en velsmakende urtete med en tydelig smak av lakris og fersk sitronmelisse.

Lakris & Sitronmelisse – en velsmakende urtete med en tydelig smak av lakris og fersk sitronmelisse.

KAFFE, TE OG VANN

Et komplett økologisk tesortiment

Tyttebær & Jordbær

– en lett svart te med en søt og syrlig smak av tyttebær og jordbær.

Eple og Honning

– en balansert grønn te med en frisk smak av epler og honning.

Uten koffein.

Earl Grey

– en rik svart te avrundet med velsmakende bergamott.

Bringebær og Jordbær – en beroligende rooibos med en søt smak av bringebær og jordbær.

Uten koffein.

73


KAFFE, TE OG VANN

Det er mye lykke i en god kopp kaffe! All vår kaffe er sertifisert og vår grunnsertifisering er Rainforest Alliance

NYHET!

Fazenda – årets første nyhet

En kaffeblanding bestående av 100% Rainforest Alliance sertifiserte Arabica bønner fra Brasil, Sør og Sentral Amerika, Øst-Afrika og Asia. En smakfull nøtteaktig kaffe med balansert sødme, hint av tørket frukt og mørk sjokolade. En meget god all-around kaffe med brenningsgrad 4, det nye mellom mørke alternativet. Poser av 1000g – 6 kilo per kartong.

NYHET!

Primo instant – årets andre nyhet

Det er med glede vi kan tilby dere en instant kaffe av høy kvalitet. Innholdet i posen er 100% UTZ sertifisert. Primo instant fungere godt som vanlig kaffe, men er også et utmerket alternativ når du har behov for en espressokaffe. Dette er en kraftig kaffe som gir en fyldig munnfølelse med en intens aroma. Vi anbefaler 1,8-2,2g pulver per kopp kaffe av 150ml og 1,5g pulver til espresso av 50ml. Kaffen Selges i kartong av 2,5 kilo - 250g per pose.

Carnival – fra spesialkaffe-sortimentet

Carnival er vår hyllest til den nordiske kaffesmaken. I over hundre år har vi importert sødmefylte kaffebønner fra Brasil, som danner basen i mange av våre mest populære blandinger. Men faktisk passer disse kaffebønnen nesten enda bedre i en espressomaskin. Takket være sin sødme og balanse blir det en velbalansert og harmonisk espresso. Til Carnival benytter vi Fairtrade sertifiserte bønner fra kooperativet Coopasv. Smaken er typisk brasiliansk men samtidig mer eksklusiv enn normalen som en følge av måten bønne blir prosessert på. Noe som gir med sødme og mer komplekse aromaer. For å skape en spennende og smaksrik blanding har vi i tillegg til Brasil kaffe blandet inn frisk fruktighet fra Etiopisk Sidamo kaffebønner, en fin kryddersmak fra Mandheling bønner fra Sumatra og et snev av Colombianske florale kaffebønner. Resultatet er en myk fyldig espresso med lav syrlighet og aromaer av nougat og marsipan.

74


KAFFE, TE OG VANN

Generoso – det mørke alternativet

Dette er kaffen for deg som setter pris på en fyldig kaffekopp med lang god ettersmak. I denne koppen får du en smak av mørke bær, sjokolade og ett søtlig hint av sirup. Kaffebønnen kommer i all hovedsak fra Brasil, Colombia, Sentral Amerika og Øst-Afrika. Og selvfølgelig er kaffen 100% Rainforest Alliance sertifisert og inneholder kun Arabica bønner. Brenningsgrad 5, Poser av 1000g – 6 kilo per kartong.

Medium – lett å like, lett å drikke Vår mest selgende kaffe gjennom alle år. Dette er en velbalansert kaffe med frisk fruktighet. Kaffen har en rund nøtteaktig smak med hint av melkesjokolade og honning. Også denne kaffen er 100% Rainforest Alliance sertifisert og inneholder kun Arabica bønner. Vi henter sødme fra Brasil, fruktighet fra Colombia og Øst-Afrika, og avslutter med å krydre blandingen med bønner fra Sør og Sentral Amerika. Brenningsgrad 2. Selges både som hele bønner i poser av 1000g og som filtermalt i porsjonsposer av 75g. Begge typer kommer i kartonger av 6 kilo.

Hva betyr merkingen? Rainforest Alliance Fokus på biologisk mangfold og bærekraftig livsgrunnlag. Jobber blant annet for at bøndene skal forbedre kultiveringsmetodene og redusere bruken av kjemiske plantevernmidler og gjødsel.

Fairtrade Bidrar til å bedre arbeids- og levevilkår. Kaffebonden garanteres en minstepris på kaffen som blir produsert. Kooperativet får i tillegg en fast sum penger per kilo som skal gå til å utvikle lokalsamfunnet.

75


KAFFE, TE OG VANN

Smaken av kvalitet over hele verden

Hold kaffen varm

FreshGround/FreshMore Touch TH termostrakter

TH termostrakter trakter kaffen direkte i pumpetermos eller termoskanne. Trakteren er utrustet med varselsignal om at kaffen er klar, samt kalkfjerningsvarsler. Den leveres med ­filterholder i rustfritt stål, men uten pumpetermos/­ termoskanne. Kapasitet: 2,2 liter kaffe/7 minutter.

Prøv den optimale bean-to-cup kaffemaskinen — friskbryggeren som er best i klassen når det gjelder nytraktet kaffe av ferske kaffebønner! Som et alternativ til FreshGround-serien med ferske bønner har vi FreshMore-serien. FreshMore serverer nytraktet filtermalt kaffe og innehar de samme kvaliteter som FreshGround. Velg modellen som passer best inn i ditt miljø. Maskinen finnes i lekker utførelse i sort eller hvit (ikke XL-maskin i hvit), og med stilren touchscreen som understreker og fullfører det delikate designet. Friskbrygg touch krever lite og enkelt vedlikehold og brukervennlig­ heten er en selvfølge. Ved å trykke på en knapp serverer denne maskinen nydelig filterkaffe av kvernede bønner. FreshGround lager også andre spesialiteter som for eksempel cappuccino, café-au-lait, sjokolade og moccachino i tillegg til varmt vann. Maskinen har praktisk kannefunksjon. (FreshGround 310 i rustfritt stål er selvfølgelig fortsatt i vårt sortiment med klassisk display.)

Nayax – betal kaffekoppen med kort, sms eller app! Furento pumpetermos

Trakt fersk kaffe direkte i en Furento pumpetermos. Pumpetermosen er utstyrt med et praktisk bærehåndtak, og kan derfor enkelt flyttes til møterom og kantine. Finnes i flere varianter med innerbeholder i både rustfritt stål og glass. Fås i utførelsen rustfritt stål og fargerike metallic farger. Kapasitet: 2,2 liter.

76

Ved å installere Nayax betalingsterminal på en kaffemaskin kan kaffe­koppen betales ved å bruke kort, sende sms eller via en app. Betalingsløsningen er effektiv og lett å bruke. Ta kontakt med oss for mer informasjon.


Kaffemaskiner for alle behov

KAFFE, TE OG VANN

Smaken av kvalitet over hele verden

Sprso – Profesjonell espressomaskin

Sprso er like enkel som en maskin for hjemmebruk, men med profesjonelle funksjoner. Denne elegante bean-to-cup maskinen brygger perfekte kopper med ristretto, espresso, café crème og americano på lik linje med en profesjonell espressomaskin. Med en melkekjøler (tilbehør) kan du dessuten tilberede en god kopp cappuccino eller latte. Sprso passer perfekt til møterom, venterom og små kontorer (1-3 ansatte). Takket være det kompakte formatet passer den også fint på hjemmekontoret. • • • • •

Brygger kaffe av nykvernede kaffebønner Tilbereder også kaffespesialiteter med ferskt melkeskum Enkel og intuitiv betjening Brygger to drikker samtidig (ristretto, espresso og café crème) Styrke på kaffe, intensitet, kverningsgrad og koppstørrelse kan stilles inn etter eget ønske • Avtagbar vanntank for manuell vannpåfylling

NYHET!

Sego – Kaffemaskinen for de litt mindre miljøene

Sego passer inn de fleste steder ettersom den er så kompakt og tar liten plass. Den patenterte rotasjonsbryggeren lager perfekt crema på enhver kaffedrikk! Sego er utviklet for steder hvor en ordinær trakter blir for liten og en stor profesjonell maskin blir for stor. Det kan være små kontorer med begrenset plass på kjøkkenbenken, venteværelser, mindre butikker eller som et supplement til våre friskbryggere. • Bean-to-cup: tilberedning med kaffebønner • Enkel og rask installasjon • Enkel å betjene • Intuitiv touchscreen • Omfattende meny med opptil 30 valg • Unik roterende brygger; for enkel demontering og rengjøring (NSF-sertifisert)

Esprecious – Er du ute etter en moderne espressomaskin? Nyt de mange fordelene med en helautomatisk espressomaskin som gir en jevn og frisk smak på hver eneste kaffekopp.

Den helautomatiske espressomaskinen Esprecious lager espresso med n ­ ykvernede kaffebønner under trykk som gir et perfekt lag med crema. I tillegg tilbys andre kaffe­drikker som cappuccino og latte macchiato.

Velg mellom fire ulike modeller

Esprecious kan leveres i ulike modeller og kan utvides med forskjellig tilbehør for å oppfylle dine ønsker. Dette gir kunden store valg­muligheter i forhold til hvilke kaffe­drikker som kan tilbys. Du kan for eksempel bruke espressobønner og «vanlige» bønner, eller to vanlige kaffebønner eksempelvis lys- og mørkbrent, i modellene med delt bønnebeholder. Alle Esprecious-modeller har praktisk kannefunksjon.

77


KAFFE, TE OG VANN

- engangsserie Basert på biologisk nedbrytbar og fornybar råvare Pure-serien er et fantastisk miljøalternativ innenfor bærekraftig engangsartikler for mat og borddekking. Her finner du et bredt sortiment av tallerkener, boller, skåler, drikkebeger, kopper, bestikk, servietter, duker og mye annet. Produktene er basert på følgende fornybare råvarer: Palmeblad: Laget av blader som naturlig har falt av

palmen, tørket, renset og presset sammen til ulike former under varmebehandling.

Tre: FSC sertifisert tremasse benyttes til engangsprodukter i papp; tallerken, beger, emballasje, bestikk, skåler og tannpirkere.

Sukkerrør: Tallerkener, boller og drikkebeger laget av

fibermassen som er igjen etter at råvaren for sukker er tatt ut. Biologisk nedbrytbart.

Bjørketre: Bestikk som er laget av lyst ubleket FSC sertifisert bjørketre.

Bioplast basert på maisstivelse: Solid og funksjonelt bestikk som tåler varme. Basert på fornybar råvare og derfor blir et bærekraftig alternativ til oljebasert plast.

Engangsprodukter helt uten plast!

78

SUPengangsdirektivet (Single Use Plastic) trådte i kraft 3. juli 2021


KAFFE, TE OG VANN

Skann QR-koden og se vår reklamefilm!

79


80


81


Hvorfor velge Inventum? Det moderne kontoret er så mangt og har helt andre krav enn for bare ti år siden. Da er det godt å vite at det finnes et sted som samler kompetanse og som har absolutt alt du trenger til kontoret. Fra Tana i nord til Kristiansand i sør finner du lokale Inventum-kontor som kjenner næringslivet i ditt distrikt og forstår dine behov. Stort utvalg Når vi sier «Alt til kontoret», mener vi alvor. Fra bindersene og tusjene på pulten til lydsystemet på møterommet – vi leverer alt du kan forestille deg på et moderne kontor. Dette får vi til fordi vi samarbeider med de beste leverandørene innen sine kategorier, og kjedesamarbeidet gjør at vi oppnår konkurransedyktige priser. Og skulle du ha helt spesielle behov, strekker vi oss langt for å få tak i det du trenger. Høy kompetanse Hos oss finner du mennesker som tenker kontor hver våkne timer av døgnet. Det er fordi vi har lang erfaring og kunnskap om hva som skal til for å skape gode arbeidsforhold – uansett bransje. Derfor kan vi rådgi om ergonomi, belysning, bevertning, print, point of sale, AV-teknologi og alt annet som berører den moderne kontorhverdagen. Egen kontaktperson Vi setter vår ære i å kjenne dine behov. Derfor får du alltid en fast kontaktperson som forstår problemstillingene du møter i din hverdag. Det gjør det hele forutsigbart, og du slipper å stadig måtte forklare hvordan din situasjon er. Og når man har en slik personlig relasjon, er Inventum bare en kjapp telefonsamtale unna, eller vi kan rett og slett komme innom. Da pleier ting å ordne seg raskt.

82


Alfabetisk leverandøroversikt Antalis. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .54

Finn Clausen POS. . . . . . . . . . . . . . . . . . 67

Mousetrapper . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31

Arvid Nordquist. . . . . . . . . . . . . . . 72 og 73

Fischer. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9

Nestlé. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70

Backapp. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24 og 35

Flokk. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5

Nordea. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65

Bravilor Bonamat. . . . . . . . . . . . . . 76 og 77

Glamox. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16

Osnes. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10

Brother. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40 og 41

Götessons. . . . . . . . . . . . . . . . . . 6, 7 og 32

Quadient. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 og 55

Bwell. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29

Haugstad Møbelfabrikk. . . . . . . . . . . . . 11

Røde Kors. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36

Canon. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42, 43 og 44

IDT. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17

Salli. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28

Contour Design. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 34

Interactive Norway . . . . . . . . . . . . 48 og 49

Sam Produkter. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64

David design . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8

Kärcher. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36

Sarpsborg Metall. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 57

EFG. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23

Konica Minolta. . . . . . . . . . . . . . . 38 og 39

Savo . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22

Emo (Post- og papirbehandling). . . . . . 54

Lager og industrisystemer. . . . . . . . . . . 58

Scan Sørlie. . . . . . . . . . . . . 12, 13, 14 og 15

Emo (Kontorrekvisita). . . . . . . . . . 63 og 64

Lenovo. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61

Sharp . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52

Emo (Kaffe, te og vann). . . . . . . . . . . . . 78

Leteng. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 og 51

Siemens. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59

Epson. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 47

Löfbergs. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 og 75

Waterlogic . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 71

Ergoline . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 og 35

Martela. . . . . . . . . . . . . . . . 18, 19, 20 og 21

Ergospace . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30

Matting. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33

KONTORMØBLER OG INTERIØR

INDEKS

Inventum nettbutikk

Alt til kontoret – på ett sted

Alt du finner i denne katalogen, og mye mer, finner du også i vår nettbutikk. Her kan du enkelt se, handle og få varene levert dit du ønsker. Er du ikke kunde av Inventum enda? Kontakt oss og få bedriftskonto i vår nettbutikk.

INVENTUMKJEDEN.NO

83


‣ AGDER INVENTUM SØR, PM DANIELSEN INTERIØR OG KONTORUTSTYR Åsbieveien 5 Stoa, Pb. 1666, 4857 Arendal 37 07 60 00 post@pmdanielsen.no www.pmdanielsen.no INVENTUM SØR, PM DANIELSEN INTERIØR OG KONTORUTSTYR Travparkveien 28, 4636 Kristiansand 38 01 93 00 kristiansand@pmdanielsen.no www.pmdanielsen.no ‣ INNLANDET INVENTUM TRYSIL KONTOR & DATA Storvegen 30, 2420 Trysil 47 80 10 90 post.trysil@inventumkjeden.no www.kontorogdata.no INVENTUM ØST Jernbanegaten 2, Pb. 1263, 2806 Gjøvik 61 17 11 00 post.gjovik@inventumkjeden.no www.inv.as ‣ MØRE OG ROMSDAL INVENTUM NORDMØRE Verkstedveien 2B, 6517 Kristiansund 40 00 67 89 post.kristiansund@inventumkjeden.no www.inventum-nm.no ‣ NORDLAND INVENTUM BODØ KONTORSENTER Terminalveien 10, Pb. 1244, 8001 Bodø 75 50 74 40 post.bodo@inventumkjeden.no www.bodokontorsenter.no INVENTUM KONTOR-FORUM Torgnesveien 1, 8907 Brønnøysund 75 02 33 88 post.bronnoysund@inventumkjeden.no www.kontorforum.no INVENTUM KONTOR-FORUM Fearnleysgt. 27, Pb. 488, 8651 Mosjøen 75 17 61 00 post.mosjoen@inventumkjeden.no www.kontorforum.no

‣ TROMS OG FINNMARK INVENTUM COPYSAFE Seljestadveien 58, 9406 Harstad 77 00 24 40 post@copysafe.no www.copysafe.no INVENTUM TROMSØ Alkevegen 9A, 9015 Tromsø 77 60 25 50 firmapost@kontor.as www.kontor.as INVENTUM FINNMARK Rådhusveien 14, 9845 Tana 48 21 13 77 daniel@inventumfinnmark.no www.finnmark.inventumkjeden.no ‣ VESTFOLD OG TELEMARK INVENTUM KONTOR OG KAFFE Hangarveien 21, 3241 Sandefjord 48 48 20 50 post.sandefjord@inventumkjeden.no kontorogkaffe.inventumkjeden.no INVENTUM KONTORPARTNER Søndre Kullerød 6, 3241 Sandefjord 35 500 999 post@tkpartner.no www.tkpartner.no INVENTUM KONTORPARTNER Strandvegen 2A, 3740 Skien 35 500 999 post@tkpartner.no www.tkpartner.no

INVENTUM KONTORPUNKT NORDFJORDEID Malakoff 5, 6770 Nordfjordeid 57 86 15 11 post.nordfjordeid@inventumkjeden.no www.kontorpunkt.no INVENTUM KONTORPUNKT HORNINDAL Grodås, 6763 Hornindal 57 87 95 30 post.hornindal@inventumkjeden.no www.kontorpunkt.no INVENTUM KONTORPUNKT MÅLØY Gate 1 nr. 215, 6700 Måløy 57 85 20 72 post.maloy@inventumkjeden.no www.kontorpunkt.no INVENTUM KONTORTEKNIKK Furelia 18, 6800 Førde 57 82 00 56 post@kontorteknikk.as www.kontorteknikk.as ‣ OSLO OG VIKEN INVENTUM OSLO Vollsveien 19, 1366 Lysaker post@inventumoslo.no www.inventumoslo.inventumkjeden.no INVENTUM KEY KRISTIANSEN KONTOR-SERVICE Dr Randers gate 5, 1830 Askim 69 88 45 20 post.askim@inventumkjeden.no www.kontor-service.no

‣ VESTLANDET INVENTUM BERGEN KONTORVARESENTERET Kokstadveien 23, 5257 Kokstad 55 22 11 83 post.bergen@inventumkjeden.no www.kontorvaresenteret.no INVENTUM VOSS KONTORVARESENTERET Brynamoen 8, 5705 Voss 56 52 11 55 post.voss@inventumkjeden.no www.kontorvaresenteret.no

INVENTUM NARVIK KONTORSENTER Verkstedbakken 13, 8514 Narvik 48 47 88 00 post.narvik@inventumkjeden.no www.inventumkjeden.no INVENTUM RTD Rundingen, Pb. 458, 8601 Mo i Rana 990 28000 post.mo@inventumkjeden.no www.inventumrtd.no INVENTUM VESTERÅLEN KONTORSENTER Torget 8, Postboks 333, 8401 Sortland 76 11 10 10 post.sortland@inventumkjeden.no, www.vks.as ‣ ROGALAND INVENTUM DAKON Gamle Forusveg 25, 4031 Stavanger 51 90 61 00 post@dakon.no www.dakon.no INVENTUM ROGALAND, TRE OG STÅL Langflåtveien 33, 4017 Stavanger 51 88 46 50 post.rogaland@inventumkjeden.no www.treogstal.no

Alt til kontoret HOVEDKONTOR INVENTUM AS Vollsveien 19, 1366 Lysaker 994 11 414 post@inventumkjeden.no www.inventumkjeden.no


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.