Page 1

Kampanjeperiode 15. mai til 30. juni 2014

ALT TIL KONTORET ALT TIL KONTORET

JENSENPLUS

SPENNENDE NY DANSK MØBELSERIE TIL MØTE OG KONFERANSE Se side 5

VIDEOKONFERANSE Les om Easymeeting EasyConference og TWS på side 10.

SÅNN SKAL DET GJØRES! Utforming av kontorer og arbeidsplasser Les mer på side 2

KAMPANJE

690

CHOISELINE Gate 8020 Gate kantine-/ møtestol i hvit, sort eller grå plast med vipp i rygg.

BONAMAT Omni CO2 med underskap Omni friskt avkjølt vann med og uten kullsyre.

KAMPANJE Leie fra kun kr

267

pr mnd

www.inventumkjeden.no

EPSON EB-1410Wi Forvandle virksomheten din med det interaktive alt-i-ett møteromssystemet fra verdens ledende aktør innen projektorer.

KAMPANJE Leie fra kun kr

247

pr mnd

inventum dm 1 – 2014


MILK by Holmris – Foto: Martin Dyrløv – Design: Soren Rose Studio.

SÅNN SKAL DET GJØRES! Utforming av kontorer og arbeidsplasser ­handle­r ikke bare om fysiske omgivelser, men også om et godt arbeidsmiljø. Det er mye en skal ta stilling til ved utformingen av en arbeids­plass. I henhold til arbeidsmiljøloven skal lokalene være utformet og innredet slik at de enkelte arbeidsplassene får tilfredsstillende belysning, klima og luftkvalitet. Arbeidsplassen skal dessuten ha god beskyttelse mot støy, vibrasjoner og trekk blant annet. åpent landskap? Det finnes mange utforminger av ulike kontorløsninger, og behovene er knyttet til hvem som jobber der og hva slags arbeid som utføres. De siste årene har det vært en stor trend å legge om fra cellekontorer til helt eller delvis åpne kontorlandskaper. Det hevdes at økt tilgjengelighet mellom medarbeidere gir bedre samarbeid, økt kunnskapsdeling, bedre sosiale relasjoner og dermed større arbeidsglede. Men det fører også med seg ulemper som økt støy og flere avbrytelser. Derfor er det ekstra viktig å ha en god planløsning med fokus på gode lydforhold når en utformer åpne kontorland­skaper. Det bør legges til rette for nok «stillerom», eller såkalte telefonrom, så medarbeiderne kan flytte seg hvis de trenger å jobbe eller prate uforstyrret. Støyende maskiner og tekniske installasjoner bør plasseres strategisk, og valg av materialer bør gjøres med omhu. støy og stillhet For å unngå støy er det viktig med tiltak mot støykilder. Eksempler på støykilder kan være trafikk, andre kontorer, korridorer, aktiviteter i samme rom, kaffemaskiner, printere osv. Et godt akustisk miljø forutsetter en nøye planlagt innredning og planløsning. ­Skal flere typer arbeid foregå i samme rom, bør ­disse plasseres etter

2

inventum dm 1 – 2014

støy- og aktivitetsnivå. K ­ onsentrasjonskrevende arbeid bør plasseres så langt fra arbeids­ plasser med støyende maskiner som mulig, og med mindre konsen­trasjonskrevende arbeid i mellom. Lydabsorberende skjermer brukes ofte for å adskille aktiviteter og kontorplasser. En god lydskjerm bør være tett sluttet til gulvet og ha en høyde på 1,6 – 2,0 meter, avhengig av ­etasjehøyden i rommet. Men her er det viktig å være klar over at hvis skjermene blir for høye, slik at man mister visuell kontakt med hverandre, øker støynivået, spesielt stemmebruken, fordi man får en følelse av å være i et lukket rom, mens man i virkeligheten sitter i et større landskap. En forutsetning for at lydskjermene skal fungere, er at de brukes i kombinasjon med absorberende himling eller teppelagt gulv. Vegg til vegg tepper har kommet sterkt tilbake på markedet etter hvert som kontorlandskapet er blitt stadig mer populært. skjermer, stoler og bord Arbeidsbordet bør kunne reguleres slik at det kan tilpasses ulik bruk. Flere bord kan justeres fra sittende arbeidsstilling til stående. Bord­ beina bør være plassert slik at det er mulig å flytte seg uhindret fra side til side. Overflaten bør være matt for å unngå reflekser i data­ skjermen, eller andre sterkt lysende flater mot øyet. Den delen av bordet hvor dataskjermen står, bør vær så dyp at hele underarmen får ­støtte ved bruk at tastatur og mus. Skjermen bør stå mellom 40 og 70 cm unna øynene. Viktigst er det at bordet gir rom for fleksibel bruk. Stolen bør kunne reguleres i sete og rygg for å gi en behagelig arbeidsstilling. Ved riktig sittehøyde skal brukeren ha en vinkel på 90 ­grader i kneleddet. Korrekt stolhøyde kan

Tekst: Siri Bjørntvedt

variere fra 40 til 56 cm. I kontorlandskap kan det med fordel brukes stoler med lav ryggstøtte da dette gir et mer helhetlig inntrykk. Stolen bør være svingbar og på hjul. belysningen Det er stort sett alltid behov for ekstra plassbelysing i tillegg til allmennbelysningen på en arbeidsplass. Behovet for belysning er avhengig av typen arbeid som skal utføres og varierer vanligvis mellom 300 og 1000 lux på selve arbeidsplassen. Man bør unngå en lyskilde med sterk varmeutvikling, og belysningen bør ikke blende og heller ikke speile seg i eller belyse skjermen. Det anbefales å bruke en regulerbar lampe på bevegelig arm med god avskjerming og asymmetrisk lysfordeling. renhold og materialvalg Det mange ikke tenker på når en skal utforme et kontor, er renhold og valg av materialer. Alle overflater må kunne rengjøres tilfredsstillende. Det gjelder ikke bare gulv, men også hyller, ­gardiner, åpne himlinger, belistning og nedhengte lysarmaturer som lager støv. Ved valg av materialer må man ta hensyn til fiberavgivelse, avgassing og muligheter før støvansamling. Man bør for eksempel velge et himlingsystem som er lukket, ikke åpne himlingsplater der ­støvet samler seg. Et kontor har ofte store ­tekniske maskiner som printere o.l. som kan skape store støvdepoter hvis det ikke er lett å komme til for å rengjøre. Dette fører til ugunstig inneklima og et stort problem for mange ­allergikere. Kilder: Byggforkserien, Planløsning 344.210 Strategier for valg av kontorløsning, Sending 1 –2001 | Byggforskserien, Plan­løsning 374.110 | Kontorplassen, Sending 1 –2001 | Bygg­forskserien, Byggdetaljer 527.309 | Lydregulering av kontorlokaler, Sending 1 -2003


KONTORMØBLER OG INTERIØR

FLEKSIBLE MØTELØSNINGER FRA CHOISELINE Vendbar møte-/katinebord og plaststol med vipp i rygg fra Choiseline Concept Flipbord med laminat og rett kant i ABS. Sort understell med låsbare hjul. Mål 140x80 cm. Fås også i mange andre størrelser.

KAMPANJE

2.990

KAMPANJE

690

Gate 8020 Gate kantine-/møtestol i hvit, sort eller grå plast med vipp i rygg. Meget god sittekomfort. Understell i krom, hvit eller alu-lakkert. Kan også leveres i andre farger mot et tillegg i prisen.

inventum dm 1 – 2014

3


KONTORMØBLER OG INTERIØR

VENEZIA – den prisgunstige konferansestolen Venezia konferansestol Slitesterk stol til mange bruksområder, møterom, konferanse, besøksstol og hotellrom – bare fantasien setter grenser. Fås i en rekke stoff varianter.

KAMPANJE Pris pr. stk.

1.790 Fritt levert ved kjøp av 6 stoler.

KONTORMØBLER OG INTERIØR

PÅ TIDE MED HEV-SENK OGSÅ PÅ MØTEROMMET!

Møterommet forvandles til et kreativt samhandlingsrom på et øyeblikk. Med et knappetrykk kan du heve og senke konferansebordet fra sittende til stående høyde. Erfaringer tilsier at ståhøyde skaper effektive møter, og det gir samtidig en god helsegevinst. IDT Solutions har løsningen for ethvert type møteromsbord. Understellene kan også brukes med eksisterende bordplater. Kontakt din Inventum-forhandler for et tilbud!

4

inventum dm 1 – 2014

Spør oss om gode tilbud – stor bredde i utvalget


KONTORMØBLER OG INTERIØR

SUPERTILBUD PÅ ARBEIDSPLASS Jazz Multibord i lønn. Mavebue og el hev og senk; 72 - 120 cm.

KAMPANJE

5.490 Whisper stol i lønn med armlene. Stoff: Xtreme Plus (YS009).

KAMPANJE

1.990 Jive Skyvedørskap i bjerk med antracit front. Alu grep.

KAMPANJE

3.390 Jive Reol (3 perm høyder) på hjul i bjerk med antracit skuffefronter. 2x3 rom.

KAMPANJE

2.990 KONTORMØBLER OG INTERIØR

SPENNENDE NY DANSK MØBELSERIE – DEN UFORMELLE MØTEPLASSEN Ny høybordsserie fra danske JENSENplus, bestående av ståbordet K2 Talk og tilhørende barstol K2 High. Settet som blir brukt av dansk TV2. K2 Talk Ståbord med understell i sort pulverlakeret stål og topp i sort linoleum. Hardfør og ytterst stabil, med en sterk designprofil av de danske arkitektene Friis & Moltke. Mål: L180xB60xH101 cm (fås også i L120 cm, samt i H90 cm).

K2 High Barstolen K2 High er designet til JENSENplus av de danske arkitektene Friis & Moltke. Understell i Ø12 mm sort pulverlakkert tråd, med sete i sortmalt ask (fås også polstret).

KAMPANJE

301

Leie fra kun kr

pr mnd

Leiepris for pakke: Bord og 4 stoler

inventum dm 1 – 2014

5


KONTORMØBLER OG INTERIØR

M5 INTERAKTIVT MEDIASKAP – EFFEKTIVT OG DEKORATIVT. FÅS I MANGE FARGER! Profilskapende – og meget god kvalitet. M5 mediaskap High end konferanseskap med whiteboard senter og dører i herdet glass.

KAMPANJE Leie fra kun kr

253

pr mnd

Pakke Mediaskap inkl M box.

M box Oppbevaringssenter for tusjer, tavletørker og fjernkontroller.

KAMPANJE

1.590 eBeam edge Portabel interaktiv leser for whiteboard tavle. Mer fleksibelt blir det ikke. Meget brukervennlig.

KAMPANJE

4.790 6

inventum dm 1 – 2014


AV-UTSTYR OG INTERAKTIVE TAVLER

INTERAKTIV SMART LIGHTRAISE™-PROJEKTOR Ultra kortkaster-projektor som gjør en hvilken som helst overflate, inkludert whiteboard-tavler og møteromsvegger interaktiv!

Interaktiv SMART LightRaise™-projektor. 60wi2-SMP. Den første interaktive projektoren som kan tilby differensiert berørings- og pennegjenkjenning. Fire brukere kan skrive, tegne og manipulere innhold samtidig. Leveres med SMART Meeting Pro™-samarbeidsprogramvare. Tilkobling via USB.

KAMPANJE

SMART Ligthraise, inkludert ekstenden Control Panel som gjør at både bilde, lyd og styring kan kjøres via USB alene. Og Smart Meetingpro, samt Go-wire kabel

Leie fra kun kr

656

pr mnd

Pris oppgitt eks. programvare.

PERFEKT INTERAKTIV LØSNING TIL SKOLE/UNDERVISNING Hardware: Det finnes i dag tre ulike teknologier innen interaktive flater: · Interaktive tavler (mest utbredt – fingerberøring) · Interaktiv projektor (rimeligst – pennebasert eller med fingerberøring) · Interaktiv flatskjerm (koster mest – fingerberøring – høy oppløsning/bildekvalitet) Utviklingen går i retning av flatskjermløsninger etter hvert som disse blir større og prisene lavere. Utviklingen på hardware-siden skjer kontinuerlig slik at valg av teknologi blir et spørsmål om pris i forhold til brukeropplevelse på kjøpstidspunktet. Derfor blir det viktigste kriteriet: Valg av programvareplattform. Det er programvaren i kombinasjon med hardware som er avgjørende for brukeropplevelsen, og som kan sikre samhandling og engasjement i klasserommet. Følgende faktorer er avgjørende for å sikre at en interaktiv løsning gir lav brukerterskel og økt læringsutbytte: · Fingerberøring – støtter produktet multi-touch? (minst 2 samtidige touch-punkter) · Programvare som støtter BYOD? (Finnes en versjon for visning på mobile enheter? Er det enkelt å kommunisere/respondere fra mobil enhet til tavle/skjerm) · Programvarens utbredelse? (Stort brukermiljø? Finnes delingsportal for innhold etc.?) Tenk langsiktig og tenk LØSNING!

SMART Board E70 interaktiv flatskjerm

KAMPANJE Leie fra kun kr

811

pr mnd

Det kan være en fordel å standardisere på en produsent som kan levere en komplett LØSNING og som kan tilby både interaktive tavler, projektorer og flatskjermer med samme programvare/brukergrensesnitt.

inventum dm 1 – 2014

7


AV-UTSTYR OG INTERAKTIVE TAVLER

INTERAKTIV MØTEROMSSYSTEM Et integrert og interaktivt projektorsystem som gir et alt-i-ett møteromskonsept for den moderne arbeidsplassen. EB-1410Wi Forvandle virksomheten din med det interaktive alt-i-ett møteromssystemet fra verdens ledende aktør innen projektorer. EB-1400-serien forbedrer samarbeid og produktivitet ved å kombinere ekstra kort projeksjonsavstand, interaktiv tavle, flippover med mer i én enkelt enhet.

EB-W03

KAMPANJE

247

LCD-projektor som viser skarpe, klare bilder med levende farger. Ideell for presentasjoner og video, ikke minst takket være kontrastforholdet på 10 000:1.

Leie fra kun kr

KAMPANJE

pr mnd

3.690

TING Å TENKE PÅ VED VALG AV LERRET Når du har funnet projektoren din er tiden inne for å velge lerret. Det er ingen kunst, men enkelte ting bør du ta med i betraktningen når du skal velge lerret. Her følger en liten veiledning som kan hjelpe deg med valget. gode råd ved valg av lerret For øyet er det mer vennlig å ha en kant rundt lerretet. Samspillet mellom projektorens lysstyrke, kontrastnivå og oppløsning av bildet, sammen med valg av lerrets type, vil gi det optimale resultat. Det er synd å velge et dårlig lerret til en god projektor – resultatet vil da uansett bli lite godt – the weakest link. Husk at også andre lyskilder vil bli refletert av lerretet og påvirke bildet. En god tommelfingerregel ved valg av lerretstørrelse kan være at forholdet mellom lerretets bredde og avstanden til dit man sitter skal være ca 1:3. Og til slutt – å velge et elektrisk lerret med jevn opp/ned føring sørger for mindre slitasje og et bedre resultat over tid.

8

inventum dm 1 – 2014

stativlerret Hvis lerretet skal være med deg rundt bør du velge et stativlerret. Det er en fleksibel, portabel løsning som er enkel å ta med seg. Stativlerretter har noen klare begrensninger, men er strengt tatt det eneste alternativet dersom en ønsker et lerret som med letthet kan være med i bilen. montert lerret Lerreter med tak- og veggmontering er det vanligste rundt omkring på norske møterom. Her finnes det varianter som er godt egnet for alle typer rom og romstørrelser. Monterte lerreter kommer med og uten motor, og et lite lerret kan du fint håndtere manuelt. Ved bruk av større lerreter anbefaler vi et med motor. rammespent lerret Dette brukes oftest i forbindelse med hjemmekino. Et lerret som ofte har høy gain – kaster

mye av bildet/lyset tilbake til den som ser på. Rammespente lerret er fastmontert og rammen gir en klar avslutning av bildet. riktig størrelse Måten å regne seg fram til riktig størrelse på, er å ta rommets lengde og dele denne på fem. For eksempel gir ti meter romlengde, to meter dukbredde. I tillegg bør du ta hensyn til projektorens plassering og tabellen som viser projektorens maksimums og minimums bildestørrelse på gitte avstander. formater Lerreter kommer i tre ulike formater. Et standard lerret på 1:1 er like langt som det er bredt. Disse er godt egnet for alle typer allround bruk. I dag er standard visninger i 16:10 format – både for film og data (powerpoint, regneark, etc.). 4:3 formatet var tidligere typisk for visninger fra PC.


AV-UTSTYR OG INTERAKTIVE TAVLER

PROFESJONELLE LØSNINGER TIL GODE MØTEROM

KAMPANJE

7.290 Prisen gjelder 47’’

Bravia B2B skjerm FWD-47W800P. Sony Bravia B2B-skjermer for møterommet! Dette er skjermer som egner seg utmerket i vanlig møteromsbruk, videokonferanse og entry digital signage. Tilgjengelig i størrelsene 40, 47, 55 og 65 tommer.

Trådløst mikrofonsystem DWZ-M70. 2.4 GHz digitalt trådløst mikrofonsystem fra Sony. Dette systemet kommuniserer via Wi-Fi og unngår dermed problemer relatert til frekvensområde. 128 Bit AES kryptering for sikker overføring av lyd og 24 Bit/50 KHz lineær PCM for fantastisk lydkvalitet. Også tilgjengelig med beltpack og hodebøyle/mygg (DWZ-B70HL).

KAMPANJE

3.890 Short-throw projektor VPL-SW235. Nyhet! Ideel for mindre klassrom eller møterom – S-serien til Sony er støysvak, enkel å bruke og har meget lang levetid på lampen – hele 10 000 timer i ECO-mode.

KAMPANJE

5.990 inventum dm 1 – 2014

9


VIDEOKONFERANSE OG TELEFONI

USLÅELIG KOMBINASJON! Vi kaller det : Time Well Spent! Akkurat den fargen du vil, så lenge den er sort. Easymeeting er stolte av å presentere TWS. Dette videosystemet er designet og utviklet i NORGE! Med enkel navigering i menyer, er TWS enkel å bruke i ethvert arbeidsmiljø. Og med vår skytjeneste får du i tillegg en uslåelig løsning! Easymeeting TWS Easymeeting TWS (Time Well Spent) er mer enn en god investering! Her får du et kompakt, stille, 1080p High Definition videokonferansesystem med integrert 10x vidvinkel kamera. Easymeeting TWS er enkelt å installere og enkelt å bruke i ethvert arbeidsmiljø. Systemet er utviklet i Norge med den daglige brukeren i fokus, og således skreddersydd for små og mellomstore bedrifter. Easymeeting TWS er optimalisert for bruk av både skytjenester og tradisjonelle videosystemer. Her får du en imponerende ytelse i forhold til prisen.

KAMPANJE

Leie av TWS inkl Care serviceavtale. Fra kr.

1.067

pr mnd

Easymeeting EasyConference EasyConference er en sømløs skytjeneste! En skytjeneste som gjør at flere videokonferansedeltakere kan koble seg på det samme videomøtet. Du vil kunne vise presentasjoner og dokumenter i møtet uten vanskeligheter og EasyConference kan brukes med alle typer mobile enheter og videoløsninger, inkludert smarttelefoner, nettbrett, laptoper, og stasjonære maskiner. Videokonferanser i høy kvalitet på alle endepunkt gir en god brukeropplevelse. Bring Your Own Device!

EFFEKTIVT OG ØKONOMISK Du sparer penger, du blir mer effektiv og du sparer miljøet. Norske og internasjonale bedrifter sparer uhyggelig mange millioner på å ta i bruk videokonferanse. Utgiftene til reise og overnatting reduseres dramatisk og tiden man ikke lenger bruker på forflytning, gir økt produktivitet. Mange oppgir dessuten det miljøvennlige aspektet som en vesentlig årsak til investeringen. Det er ingen tryllekunst å holde en videokonferanse. Hvis du er avslappet og klarer å være deg selv i en litt tydelig utgave, er du langt på vei. Brukervennlige systemer gjør det enkelt

10

inventum dm 1 – 2014

å være profesjonell og sørger for knirkefrie møter uten forstyrrelser. 5 gode tips før møtet 1. Hvis det finnes en som er ansvarlig i bedriften, snakk med vedkommende i forkant så utstyret er klart i god tid og dere raskt kan komme i gang. 2. Kontroller at lokalene er egnet for videokonferanse, dagslys bør dempes med gardiner. Hvis det finnes en ensfarget vegg uten så mange forstyrrelser, egner denne seg som bakgrunn. 3. Gjør deg kjent med utstyret og fjernkontrol-

len, hvordan ringer man opp de andre, hvordan slår man av lyden på mikrofonene, hvordan virker kamerainnstillingene? 4. Still inn kamera på forhånd. Et kamera som står lavt gir et autoritært inntrykk av den som snakker, kamera i hodehøyde er som regel bedre. Se den du snakker med inn i øynene. Et riktig oppsatt kamera vil gi øyekontakt. 5. Ta en lydsjekk før du begynner, kvaliteten på lyden er viktig for kvaliteten på det som formidles. Unngå småprat, rasling med papir og klikking med kulepenner under sending.


KAFFEAUTOMATER OG VANNDISPENSERE

NYHET – QUINTO KAFFEMASKIN! Den perfekte kaffemaskinen for mindre miljøer – enkel betjening og plasseringsvennlig størrelse.

Quinto Quinto er en kaffemaskin basert på instantprodukter og lager et variert utvalg av varmdrikker. Maskinen har også eget uttak for varmt vann. Den har stilrent design, er enkel å betjene og størrelsen gjør at den er meget plasseringsvennlig. Quinto er den perfekte følgesvenn når man har behov for mange valgmuligheter og rask levering. Velg mellom rustfritt stål eller hvit.

KAMPANJE Leie fra kun kr

200

pr mnd

Omni CO2 med underskap Rett fra springen – det er tingen! Gjennom et aktivt karbonfilter serverer Omni friskt avkjølt vann med og uten kullsyre.

KAMPANJE Leie fra kun kr

267

pr mnd

Smakstilsetning Forfriskende smakstilsetning bestående av tre flasker à 100 ml i formstøpt plastholder til å plassere på bordet. Settet inneholder smakene granateple, bringebær og sitron. En flaske holder til ca 100 liter ferdig drikke. Anbefalt dosering er ett pumpetrykk til 20 cl vann. Kan brukes til både kaldt og varmt vann (te).

Kullsyreflaske Engangs kullsyreflaske, 600 gram. Holder til 100 liter kullsyret vann. (Ikke panteordning) Passer til både Omni CO2 og Pro2.

KAMPANJE

390

KAMPANJE

890 inventum dm 1 – 2014

11


Avsender: Boks 26 Ellingsrud, 1006 Oslo

over hele landet!

Finn kontaktinfo til din lokale forhandler på www.inventumkjeden.no

AUST-AGDER INVENTUM SØR, P. M. DANIELSEN KONTORUTSTYR Åsbieveien 5, Boks 488, 4848 ARENDAL HEDMARK INVENTUM TRYSIL KONTOR & DATA Storveien 41, 2420 TRYSIL HORDALAND INVENTUM BEKO Fabrikkgaten 5, 5059 BERGEN

INVENTUM

INVENTUM VOSS KONTOR FORUM Strandavegen 3, Boks 364, 5705 VOSS

Norges første og eneste frittstående forhandlerkjede i kontor- og databransjen! Inventum er et fullservice-konsept med vekt på et bredt og markedstilpasset produktutvalg til bedriftsmarkedet. Inventums leverandører representerer anerkjente varemerker innenfor kjedens fire forretningsområder: Kontormøbler, kontormaskiner, data og rekvisita. Kjeden er etablert på 21 steder og stadig nye områder dekkes inn med nye medlemmer. Markedets største utvalg av komplette løsninger til kontoret.

MØRE OG ROMSDAL INVENTUM NORDMØRE Verkstedveien 2B, 6517 KRISTIANSUND

VI HJELPER DEG MED Å VELGE RIKTIG LØSNING • Vi tilbyr mer enn enkeltprodukter. Vi ­fokuserer­­ på løsninger som gir kostnadsbesparelser, effektivitets­gevinster og økt trivsel på kontoret • Våre dyktige fagfolk har kunnskapen og erfaringen som trengs for å kunne anbefale deg de riktige løsningene. • Som partner hos Inventum, får du din egen kunderådgiver, som har hele vår samlede fagekspertise innen alle fagområder å trekke på. Vi stiller med ekspertisen som trengs for å finne den beste løsningen for nettopp din arbeidsplass. • Alt du trenger på ett og samme sted: Én kontaktperson, ett telefonnummer. Vi har løsningene og fagkunnskapen. Enklere og mer tidsbesparende blir det ikke.

• Vi lever ikke av engangssalg, men av gjensalg. Derfor har vi kvalitet i alle ledd som en rettesnor i alt vi gjør.

INVENTUM BODØ KONTORSENTER Terminalveien 10, Boks 1244, 8001 BODØ

FINANSIERING Sammen med våre finanspartnere, har vi markedets­ ­­beste og mest fleksible finansierings­løsninger. Våre avtaler gir deg mulighet til å leie­finansiere alt du ­trenger til kontoret, og frigjøre likviditet og låne­rammer til ­kjernevirksomheten. Du får gode ­betingelser, og har en enkel, løpende oversikt, samt god kontroll over dine avtaler og anskaffet utstyr. Som kunde hos Inventum kan du også få en finansiell rammeavtale basert på ditt investeringsbudsjett, og kan samle alle anskaffelser på en og samme avtale.

OPPLAND INVENTUM ØST Jernbanegaten 2, 2821 GJØVIK

RIKTIGE LØSNINGER TIL RIKTIGE PRISER • Som landets ledende tilbyder av komplette løsninger til kontoret, krever vi mye av våre dyktige leverandører. Vi plukker det beste fra de beste, og med store innkjøp sikrer vi våre kunder høy verdi for pengene.

NB! Alle priseksempler i avisen er ­beregnet med leie i 5 år.

FØRSTEKLASSES SERVICE OG SUPPORT • Hos Inventum vil du møte dyktige fagfolk med yrkesstolthet. Vi styres av en ufravikelig målsetting om at du, som vår samarbeidspartner, skal være landets mest fornøyde kunde.

ALLE PRISER ER OPPGITT EKSKL MVA. FRAKT OG MILJØGEBYR.

12

INVENTUM KONTOR Ole Deviks vei 44, 0668 OSLO

inventum dm 1 – 2014

NORDLAND INVENTUM KONTOR – FORUM Torgnesveien 1, Boks 324, 8901 BRØNNØYSUND Fearnleysgt. 27, Boks 488, 8651 MOSJØEN INVENTUM RTD Rundingen, Boks 458, 8601 MO I RANA

INVENTUM VESTERÅLEN Torget 8, Boks 333, 8401 SORTLAND

OSLO INVENTUM BAY KONTOR OG DATA Linstowsgate 6, 0166 OSLO INVENTUM KONTOR Ole Deviks vei 44, 0668 OSLO ROGALAND INVENTUM ROGALAND, TRE OG STÅL AS Langflåtveien 33, 4017 STAVANGER SOGN OG FJORDANE INVENTUM HR- KONTORSERVICE Eidsgata 65, 6770 NORDFJORDEID INVENTUM KONTORTEKNIKK Furelia 18, 6800 FØRDE TELEMARK INVENTUM DITMAR ENGE BEDRIFT AS Dronningensgate 1a, 3211 SANDEFJORD TROMS INVENTUM COPYSAFE Seljestadveien 58, 9406 HARSTAD

No. 0003

KLIMANØYTRAL TRYKKSAK

INVENTUM TROMSØ Sildreveien 4, Boks 2203, 9268 TROMSØ, VESTFOLD INVENTUM VESTFOLD, DITMAR ENGE BEDRIFT AS Dronningensgate 1a, 3211 SANDEFJORD VEST-AGDER INVENTUM SØR. P. M. DANIELSEN KONTORUTSTYR Buråsen 20, bygg A, 4636 KRISTIANSAND

Forbehold om trykkfeil. Inventum kampanje/temaavis nr. 1 2014. Tilbudene gjelder for perioden 15. mai til 30. juni.

ALT TIL KONTORET

INVENTUM BAY KONTOR OG DATA Linstowsgate 6, 0166 OSLO

SCOOTR

HOVEDKONTOR INVENTUM AS Ole Deviks vei 44 0668 OSLO Tlf.: 23 18 20 00, Faks: 23 18 20 05 www.inventumkjeden.no post@inventumkjeden.no

AKERSHUS INVENTUM ROMERIKE KONTORSERVICE Industrivegen 4, Boks 378, 2050 JESSHEIM

Inventum DM1-2014  

Inventum DM4-2013 Markedets største utvalg av komplette løsninger til kontoret. Kampanjeperiode 15.05 - 30.06.2014

Inventum DM1-2014  

Inventum DM4-2013 Markedets største utvalg av komplette løsninger til kontoret. Kampanjeperiode 15.05 - 30.06.2014