Page 1


Nuuk – Kapisilit tour, isortartussuseqarpoq 170 km missaani. Pisoqatigiinnissami ilaat arpassinnaapput, taakkulu immikkut nakkutilliisoqassallutik. Peqataaneq inummut ataatsimut 1500 kr. (1000 kr. Inufitnessimut ilaasortanut). peqataasup nammineq isumagissavai: atisat pisuutillu naleqquttut, sinngup puua, nerinermilu atortut. Aqqutaani unnuinerit marluusinnaapput. Illuaqqani tupernilu unnuisoqarsinnaalluni. Nuuk – Kapisillit Tour, distancen er ca. 170 km. Der vil også være et hold som vil løbe, som så har deres egen guide. Tilmeldingsgebyr er på 1500 kr. (1000 kr. for Inufitness medlemmer) Deltagerne skal selv sørge for følgende: Egnet tøj og fodtøj, sovepose, bestik o.lign. Der vil være ca. 2-3 overnatninger på turen, hvor de holdes i hytter eller i telter.


Tough Guy-mik unammineq nunatsinni siullerpaaq pissaaq Qinngorpumi, Ataatat ulluanni 5. Juni, nal. 17.00. Grønlands første Tough Guy konkurrence afvikles i Qinngorput, Fars Dag 5. Juni, kl. 17.00. Unammeriaaseq Tough Guy tassaavoq assigiinngitsunik sakkortusinnaasunik aqqusaagassanik qaangiiniarluni sukkaniunneq sukkaniunneq..


Aasaanerani nutaaliaasumik video atorlugu Inufitness-imi spinningersinnaanngorputit. Sakkortussutsit assigiinngitsut atorneqartassapput. DK-mi sungiusaasartut tusaamasat inuttarineqarlutik spinning ingerlanneqartassaaq. Sungiusarnerit (spinningernerit) 15 minutsiniit 75 minutsinut ingerlanneqarsinnaapput, sakkortussutsit apeqqutaallutik. Nu kan du ved hjælp af den virtuelle træner, dyrke spinning. Den nye måde spinning kører vi i løbet af sommeren. Hvor der er flere niveauer at vælge imellem, der er begynder, let øvet og øvet, timerne varer fra 15 til 75 minutter. Hvor trænerne er populære trænere fra DK. “Som studerende varierer det meget hvilken tid på dagen jeg har mulighed for at tage i fitnesscenteret, men Cykelbiografen kører hele tiden, så der er altid et hold uanset om jeg tropper op kl. 9 eller kl. 21. Det gør det nemt at planlægge sin motion. Jeg kan godt lide instruktørerne, selvom de kun er der på video. Grafikken rundt om dem virker også rigtig godt - det er rart at kunne følge med i træningsprogrammet sekund for sekund”. Stine Munkesø Kjærbøll 24 år


”Video atorlugu spinningertitsisarnissaq pissanganartorujussuuvoq, atuisunut aamma ataavartuartumik sungiusartarneq pisinnaalernerussaaq, tassami napparsimasoqarnera allanilluunniit peqquteqarluni spinnging ingerlanneqarsinnaagunnaarnera pinngitsoorneqarsinnaalissaaq. Pissanganarpoq neriuppugullu atuisussat ilassilluarumaaraat” ”At bruge virtuel træner som spinnings instruktør, lyder meget spændende, fordelen vil også være at der vil være kontinuetet i træningerne, i og med sygdom o.lign. ikke vil stoppe spinningstimer. Spændende, men det kræver også at der er brugere som interesserer for fornyelsen.” Johan ”ungaaq” Lennert, Inufitness.

“Jeg har trænet det meste af mit voksenliv og prøvede Cykelbiografen første gang i oktober. Jeg havde aldrig kørt indendørs cykling før, men blev bidt af det fra første dag - og nu bruger jeg cykelbiografen 3 gange om ugen. Det er helt fantastisk; instruktøren på skærmen får en til at yde det maksimale på en rigtig god måde. Her får jeg virkelig min puls op og ned 8-10 gange under en træningstime. Det eneste jeg er ked af er, at jeg så sent har opdaget en træningsform, som giver mig selv og min krop så stort et velvære”. Jens Jacobsen 66 år


Nutaarsiassat  

Inufitness-mit nutaarsiassat / Nyheder fra Inufitness

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you