Page 36

Wille Donker Advocaten breidt praktijkgroep familierecht uit

V.l.n.r. Advocaten Kim van der Bijl, Daniëlle de Jong, Henriëtte van Pelt en Anke Schellekens.

'Het familierecht kent geen winnaars of verliezers' Ondernemers leiden een bedrijf, maar ook hun eigen leven. Wanneer zich in dat privédomein problemen voordoen, werpt dit niet zelden een schaduw over het zakelijke succes. Om ondernemers ook op zulke momenten te ondersteunen, heeft Wille Donker Advocaten de praktijkgroep familierecht uitgebreid. Advocaten Kim van der Bijl, Daniëlle de Jong, Anke Schellekens en Henriëtte van Pelt vormen een professioneel team, waarin ieder haar eigen expertise inbrengt. Wat kunnen zij voor ondernemers betekenen?

Gedragen oplossing Anke Schellekens is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFas). Daarnaast treedt zij op als scheidingsmediator: “Wanneer een relatie stuk loopt, zijn mensen soms geneigd tot overhaaste beslissingen. De emoties nemen dan de overhand. De balans tussen werk en gezin valt ineens weg en beide ex-partners moeten zich heroriënteren. Moet er alimentatie betaald

36

worden en zo ja, door wie en hoeveel? Hoe wordt de zorg voor de kinderen geregeld? Hoe moet het verder met de koopwoning, de onderneming en overige bezittingen? Het is mijn taak om dat complexe proces in goede banen te leiden. Daarbij werken we intensief samen - bijvoorbeeld met de accountant, de notaris en met collega’s van andere praktijkgroepen binnen ons kantoor - om tot een goede afwikkeling te komen. In het familierecht zijn eigenlijk geen winnaars of verliezers, dus we proberen met elkaar een gedragen oplossing te creëren.”

Profile for INTO business

INTO business Gouda zomer 2021  

INTO business Gouda zomer 2021  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded