Page 16

30-jarig KBA automatisering pakt door

'Kicks-off voor de komende jaren' Cees Kruijswijk

Op 1 augustus van dit jaar bestaat het in Mijdrecht gevestigde KBA automatisering 30 jaar. Dat is voor directeur Cees Kruijswijk en zijn team echter geen reden om achterover te leunen. “Als je het al 30 jaar goed doet, moet je toch ook weer verfrissen”, vertelt Ab Frohwein, Business Developer bij KBA. “Naast goede dingen verwachten onze klanten ook verjonging, van mensen én nieuwe technologieën. Het 30-jarig bestaan is een kick-off voor de komende jaren.” Bedrijfsdoelstellingen van klanten vormen bij KBA het uitgangspunt van de strategische roadmaps en de daarbij te realiseren IT-architectuur en/ of IT-infrastructuur. “Met de opgedane kennis en ervaring van 30 jaar zijn wij in staat om de noodzakelijke infrastructuur ter ondersteuning van de primaire processen van onze klanten snel en effectief te realiseren.”

Shared Service Office Centers KBA verzorgt volledig schaalbare en gebruiksvriendelijke ‘plug –and-play’ ITomgevingen voor ‘Shared Service Office Centers’ met verschillende gebruikers. Elke huurder of franchiseorganisatie krijgt standaard een eigen gescheiden netwerk. “KBA zorgt dat de schaalbare werkplekken en beveiligde aansluitingen gereed

16

zijn zodra de werkplek in gebruik wordt genomen. Tevens is eventuele inrichting van VoIP, intercom en camerabeveiliging mogelijk. Dat kan in één keer voor het hele gebouw of gefaseerd.” Ook extra benodigde hardware, zoals dockingstations, printers en vaste of dect telefoons kan KBA verzorgen. “Na ontwerp en implementatie zorgen we voor beheer op afstand en indien nodig op locatie. Daarbij behoort 24/7 helpdesk uitbreiding tegen speciaal tarief tot de mogelijkheden. KBA regelt het allemaal!"

KBA bedrijft topsport Goedhart, Gamma, Karwei, Bouwcenter Goedhart, de Rijksoverheid, Intermat en Amigo Plant zijn enkele grote klanten van KBA. Ook Marjoland, een van de toonaangevende rozentelers van Europa, maakt al 21 jaar gebruik van de diensten van KBA. Quote Marjoland: “Vergelijk Marjoland als een topspeler binnen de Champions League. Met onze bedrijfsprocessen moeten wij 365 dagen per jaar 24 uur per dag beschikbaar zijn. KBA is de betrouwbare strategische IT Service Provider binnen ons team. KBA past perfect binnen onze 24-uurs behoefte en groeit naadloos mee met onze innovatieve ontwikkelingen.”

Profile for INTO business

INTO business De Venen zomer 2021  

INTO business De Venen zomer 2021  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded