Page 1

SPECTACULAIRE AANBIEDINGEN PHOTOKINA 2012 GELDIG VAN 18 SEPTEMBER T/M 12 OKTOBER 2012* * met uitzondering van eventueel afwijkende promotie periodes


PHOTOKINA INTORDUCTIES broncolor introduceert tijdens de Photokina diverse nieuwe innovaties. Wat dacht u van de nieuwe razendsnelle generator, Move 1200 L genaamd? Voorzien van 1200 Joules en een Lithium accu. Standaard of in speciale Outdoor Kits vekrijgbaar. Of het verder geprofessionaliseerde concept van de Para’s. Met de Para 177 en de Para 222 zet broncolor weer een nieuwe stap in hun niet aflatende zorg voor kwaliteitsoplossingen voor studio en locatie foto- cq videografen.

MOVE 1200 L Fotografen, wiens leven meer buiten dan binnen plaatsvindt, zullen er super vinden; de Move 1200 met lithium batterij. Een lichtgewicht atleet! Uitgedrukt in cijfers, is dat een kracht van 1200 Joules van ongeveer 6 kilo en een grootte van een cameratas. En de prijs? Onverslaanbaar, zeker met een meegeleverde Outdoor Trolley Backpack en een weerbestendig Power Pack Soft Case. Met de continu licht stand in combinatie met de MobiLED lamp, met een daglicht conform 5500 K kleurtemperatuur, biedt de Move 1200 L nieuwe perspectieven voor film toepassingen. De Move 1200 L doet dat continue voor meer dan twee uur en is daarmee ook ideaal voor video opnamen.

Vanaf: € 3.499,-

MOVE 1200 L OUTDOOR KIT 1 EN OUTDOOR KIT 2 Andere USP’s zijn de volledige assymetrie van de twee lichtaansluitingen, een regulatie range tot 9 F stops, absolute kleurstabiliteit dankzij een gepatenteerde broncolor ECTC technologie en flitstijden tot 1/20’000 s. Deze features zijn adequaat voor elke denkbare fotografische toepassing. Niet minder dan acht “protection bumpers” beschermen de Move in alle vier de dimensies. Hiervoor is er de makkelijk bedienbare front panel met LCD display, waar informatie en robuustheid samenkomen. Voorzien van het bewezen Lithium Power System, belooft dit battery power pack een lange gebruiksperiode, zeer laag gewicht en tot 4000 oplaad cycli.

Vanaf: € 4.795,-

PARA 177 EN PARA 222

PARA 177 EN PARA 222

Op het eerste gezicht zijn er niet veel veranderingen zichtbaar, maar het grote verschil is dat de lamp in het midden is geplaatst, vanwege het nieuwe, gecentreerde focus systeem. Dit zorgt voor een perfecte, symmetrische verlichting. Het bewegen van de lamp in het midden, creëert een drie-dimensionaal en fantastisch licht. De Para staat voor bijna grenzeloze mogelijkheden in lichtreductie.

Ook kunnen verschillende adapters op het focus system geplaatst worden: de Ringflash, de meeste broncolor lampen, broncolor continu licht en lampen van andere merken.

Vanaf: € 3.650,-

Vanaf: € 4.440,-

De nieuwe Para’s 177 en 222 zijn voorzien van de nieuwe focus staaf. De eerste Para met dit systeem was de Para 88, van begin dit jaar. De Para 177 en 222 kunnen makkelijk worden voorzien van de nieuwe handgreep. De Para is daardoor snel en makkelijk opgezet. Veelzijdige mogelijkheden in verlichting met slechts één lichtvormer


START YOUR CAREER Met de Senso kits biedt broncolor een voordelige oplossing voor het begin van een mooie carrière in beauty, fashion, reclame of als allround publieksfotograaf. Startende fotografen die van begin tot eind hun verlichting professioneel willen regelen kunnen kiezen uit uitrustingen die op maat zijn gemaakt voor de eerste stap en ze zijn ondanks de uitzonderlijke Bron kwaliteit toch heel erg betaalbaar.

SENSO KIT 21

SENSO KIT 22

SENSO KIT 41

SENSO KIT 42

Een Senso Kit 21 bestaat uit het hoogst noodzakelijke: De lichtgewicht Senso A2 generator met 1200J en drie lampaansluitingen, een compacte Litos lampkop met superkorte flitstijden en toebehoren, een universele Flex 70 x 70 softbox en 5 meter synchronisatiekabel in handige tas. De ideale robuuste kit voor elke locatieklus, maar net zo praktisch in de beginnende studio.

Een Senso Kit 22 is met zijn uitgekiende samenstelling al verrassend veelzijdig: Een lichtgewicht Senso A2 generator met 1200J en drie lampaansluitingen, twee compacte Litos lampkoppen met extra korte flitstijden plus toebehoren, een universele Flex 70x70 softbox en 5 meter synchronisatiekabel in een handige tas. De ideale robuuste kit voor elke locatieklus, maar net zo praktisch in de beginnende studio

De Senso Kit 41 biedt met zijn universele vermogen en lampkop controle over elke situatie: Een lichtgewicht Senso A4 generator met 2400J en drie lampaansluitingen, een compacte Litos lampkop met extra korte flitstijden plus toebehoren, een universele Flex Softbox en 5 meter synchronisatiekabel in een handige tas. De perfecte robuuste lichtgewicht kit voor een pittige locatieklus, maar net zo praktisch in de studio.

De Senso Kit 42 is in deze samenstelling bijzonder veelzijdig: Een lichtgewicht Senso A4 generator met 2400J en drie lampaansluitingen, twee compacte Litos lampkoppen met extra korte flitstijden plus toebehoren, een universele Flex 70 x 70 Softbox en 5 mtr synchronisatiekabel in een handige tas. De perfecte robuuste lichtgewicht kit voor een moeilijke locatieklus, maar ook net zo praktisch in de studio.

Vanaf: € 3.220,PLUS : 20% promotiekorting

Vanaf: € 3.999,PLUS: 20% promotiekorting

Vanaf: € 3.793,PLUS: 20% promotiekorting

Vanaf: € 2.244,PLUS: 20% promotiekorting


THE INCREDIBLES broncolor Scoro S en Scoro E generatoren zijn zonder enige twijfel de Formule 1 in flitssystemen met extra korte laadtijden en hoge nauwkeurigheid. De noodzaak voor snelheid in relatie tot vorm en functie om het gewenste creatieve eindresultaat te krijgen is uniek voor een merk als broncolor. De creatieve vrijheid die top foto- en videografen vandaag de dag nastreven is de belangrijkste drijfveer.

SCORO S 1600/3200 - the unbeatable De Scoro S kan het 1600J of 3200J vermogen individueel over drie lampkoppen verdelen. Hierbij blijft de kleurweergave constant over zes f-stops, bij een totaal instelbereik tot tien stops in 1/10 stapjes! Alle denkbare variabelen zijn instelbaar, zoals flitsduur(tot 1/10.000 seconde bij t 0,1), laadtijd, kleurtemperatuur, uitlezing, flitsvertraging en speed modus. Synchronisatie volgt zowel via synchronisatie kabel, infrarood, RFS-ontvanger of slave. Bij veeleisende shootings kunnen tot vier andere generatoren worden gekoppeld om alternerend (dus langer aaneen) te kunnen schieten. De ingebouwde ventilator en thermische beveiliging voorkomen oververhitting bij zware piekbelastingen. Ook in ander opzicht kunnen broncolor Scoro S generatoren veel verduren dankzij hun aluminium en rubber behuizing.

SCORO E 1600/3200 - the smart one De Scoro E kan het 1600J of 3200J vermogen individueel over twee lampkoppen verdelen. Hierbij blijft de kleurweergave constant over zes f-stops, bij een totaal instelbereik tot 9 stops in 1/10 stapjes! Alle denkbare variabelen zijn instelbaar, zoals flitsduur (tot 1/8000 seconde bij t 0,1), laadtijd, kleurtemperatuur, uitlezing, flitsvertraging en speed modus. Synchronisatie volgt zowel via synchroonkabel, infrarood, RFS-ontvanger of slave. Bij veeleisende shootings kunnen tot vier andere generatoren worden gekoppeld om alternerend (dus langer aaneen) te kunnen schieten. De ingebouwde ventilator en thermische beveiliging voorkomen oververhitting bij zware piekbelastingen. Ook in ander opzicht kunnen Scoro E generatoren veel verduren dankzij hun aluminium en rubber behuizing.

Vanaf: € 5.850,PLUS: 20% inruilkorting van een generator van elk merk én ouderdom*

Vanaf: € 4.350,PLUS: 10% inruilkorting van een generator van elk merk én ouderdom*

* Promotie geldig tot 15 december 2012


ON THE MOVE De mobiele Mobi A2L oplossingen van broncolor zijn ideaal voor elke professional die graag flexibel wil werken. Deze power packs zijn snel, robust en uiterst handig. Inclusief oplaadbare accu en oplader. Met een flitsenergie van 1200J, 2 flitskoppen en naar keuze uitgerust met een handzame lithium of lood accu zijn deze mobiele broncolor oplossingen hun gewicht meer dan waard.

MOBIL A2L TRAVEL KIT - LITHIUM

MOBIL A2L TRAVEL KIT - LOOD

In deze multifunctionele reisset wordt de basis gevormd door de super compacte Mobil A2L generator, met zijn grote nauwkeurigheid en bijzonder korte laadtijden. Deze lichtgewicht 1200J flitsunit kan zowel symmetrisch als asymmetrisch twee flitskoppen aansturen en dankzij wisselbare accu’s ook onafhankelijk van het lichtnet werken. De Mobil A2L wordt in deze set aangevuld met de zuinige en multifunctionele MobiLED lampkop, een MobiLED continulicht adapter, een synchronisatiekabel van 5 meter, een laadadapter en een snel wisselbare plug-in lithium accu. Via de MobiLED continulicht adapter en lader kan de MobiLED lampkop ook zonder de A2L als continulicht voor videodoeleinden worden gebruikt. Alles wordt natuurlijk geleverd in een praktische en robuuste reistas.

In deze ideale reisset wordt de basis gevormd door de supercompacte Mobil A2L generator, met zijn grote nauwkeurigheid en bijzonder korte laadtijden. Deze lichtgewicht 1200J flitsunit kan zowel symmetrisch als asymmetrisch twee flitskoppen aansturen en dankzij wisselbare accu’s ook onafhankelijk van het lichtnet werken. De Mobil A2L wordt in deze set aangevuld met de zuinige en multifunctionele MobiLED lampkop voor flits of continulicht, een synchronisatiekabel van 5 meter, een laadadapter en een snel wisselbare plug-in loodaccu. Alles wordt natuurlijk geleverd in een praktische en robuuste reistas.

Vanaf: € 4.050,PLUS: 20% promotiekorting & GRATIS RFS zender

Vanaf: € 3.398,PLUS: 20% promotiekorting & GRATIS RFS zender


SMALL & BEAUTIFULL PARA 88 paraplu reflectoren behoren tot de meest veelzijdige lichtvormers mede gezien hun speciale constructie die naast verschillende effecten ook een onvergelijkbare lichtopbrengst biedt. De combinatie van 24 hoogglanzende facetten met speciale plaatsing van de lichtbron in de parabolische reflector, levert een grote bundel gelijkmatig licht, als van een enorme spot. Drie optionele diffusers en het verplaatsen van de lampkop maken vrijwel elke lichtvariatie mogelijk.

PARA 88 REFLECTOR

PARA 88 P EN D KIT

PARA 88 ACCESSOIRES

PARA paraplu reflectoren behoren tot de meest veelzijdige lichtvormers door hun constructie die naast verschillende effecten ook een onvergelijkbare lichtopbrengst biedt. De combinatie hoogglanzende facetten met speciale plaatsing van de lichtbron in de parabolische reflector levert een grote bundel gelijkmatig licht, als van een enorme spot.

PARA paraplu reflectoren behoren tot de meest veelzijdige lichtvormers door hun constructie die naast verschillende effecten ook een onvergelijkbare lichtopbrengst biedt. De combinatie hoogglanzende facetten met speciale plaatsing van de lichtbron in de parabolische reflector levert een grote bundel gelijkmatig licht, als van een enorme spot.

PARA 88 heeft ook handige accessoires als de focussing unit, adapter, diffusor en grid. Er is ook een speciale adapter voor Profoto beschikbaar.

De PARA 88 P Kit wordt geleverd met een focusing systeem en tas De PARA D Kit wordt daarnaast geleverd met de D Adapter voor HMI F200/F400 continue verlichting.

Vanaf: € 1.430,PLUS: 20% promotiekorting

Vanaf: € 2.500,PLUS: 20% promotiekorting

Vanaf: € 215,PLUS: 20% promotiekorting


TOWER OF POWER Multiblitz intoduceert tijdens de Photokina verschillende nieuwe producten. Allemaal gericht op professionele ‘power’ flits oplossingen voor de moderne fotograaf. Volledig nieuw is de ‘tower of power’, de XPACK 24 generator. Ideaal voor starter tot geavanceerde gebruiker van kwaliteitslicht. Multiblitz voorziet iedereen van het juiste licht. En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Uiteraard gemaakt in Duitsland en met 3 jaar garantie. Multiblitz is de logische keuze!

MULTIBLITZ XPACK 24

MULTIBLITZ PROFOC 100P OCTOBOX

MULTIBLITZ PROBEAU XL BEAUTY REFELCTOR

Deze studio generator zorgt voor een optimale digitale controle en duurzaamheid. Output van 2400 Ws en een gewicht van slechts 7,5 kg. Twee asymetrische lampkop aansluitingen die individueel in 1/10 stappen over 11 (kanaal 1) en 10 (kanaal 2) stops geregeld kunnen worden. Constante kleurtemperatuur door de digitale controle bij elke flits. Er zijn twee flitskoppen beschikbaar voor de XPAC 24: de V en de P-Head. Daarnaast compatibel met de flitskoppen van eerdere modellen als de Magnolux en Magnolite.

Een Octobox van 100 cm met een "softspot" effect. Hij wordt geleverd met interne en externe diffusor plus een honingraat grit voor extra focus. Diepte: 50 cm

Een 3 in 1 Beauty Reflector: één reflector, drie effecten. De Reflector heeft een diameter van 70 cm. De Probeau XL wordt geleverd met een deflector, diffusor, honingraat grit en verwisselbare speedring.

Vanaf: € 3.500,-

Vanaf: € 259,-

MULTIBLITZ CARRYING CASE XL formaat, diameter van 70 cm en diepte van 30 cm voor de de PROBEAU-XL/ RIBEAU-XL reflectoren.

Vanaf: € 75,-

Vanaf: € 395,-


GET THE X FACTOR De nieuwe Multiblitz ‘XLITE’ combineert de moderne technologie met de beginselen van de legendarische Mini Studio & Variolite systemen. De nieuwe XLITE is een extreem veelzijdige monolight, speciaal ontwikkeld voor het veeleisende dagelijkse gebruik in een moderne fotostudio. Net als alle Multiblitz producten, is de XLITE voorzien van een stevige, robuuste constructie en staat deze monolight garant voor maximale precisie en krachtige output.

MULTIBLITZ XLITE SYSTEM De flits output kan worden aangestuurd over 5 f-stops regelbereik en in 1/10 stappen van 30 tot 500 Ws, waardoor er bijvoorbeeld mogelijkheden tot het volgen van moderne fotografische trends zoals open diafragma fotografie ontstaan. In de gevallen, dat de gebruiker op dit reeds moment werkt met een oudere generatie Multiblitz-eenheid, zoals de Mini Studio* of Variolite, is deze direct in staat om de reeds in gebruik zijnde lichtvormers te gebruiken op de Vtype bajonet van de nieuwe Multiblitz XLITE. De XLITE is uitgerust met het V-type bajonet, waardoor het gebruik van het brede assortiment Multiblitz V-type lichtvormers mogelijk is om tegemoet te komen aan alle soorten belichtings voorkeuren en stijlen van de fotograaf. Dit nieuwste studio flitser systeem van Multiblitz beschikt over een ingebouwde radio-ontvanger en kan worden geactiveerd met de Multiblitz RS2 radio trigger over een afstand tot 30 meter. De kenmerkende IR-slave-cel kan worden uitgeschakeld en het halogeen instellicht heeft een levensduur van 2.000 bedrijfsuren

ENKELE BELANGRIJKE MULTIBLITZ XLITE PRODUCT KENMERKEN: - 500Ws flits output - 5 stops regelbereik in 1/10 stappen - Instellicht levensduur 2.000 uur - Uitschakelbare slave cel - Ingebouwde 16 kanaals radio ontvanger (tot 30 meter) - Digitale display voor snelle instellingen en output controle - Automatische fan cooling - V-Type bajonet systeem - Volledig compatibel met alle instellichten van de Mini-Studio en Variolite producten - 2 jaar garantie

Multiblitz XLITE-KIT Promoties*: XLITE-KIT-STA Van: € 1.995,Voor: € 1.695,Uw voordeel: € 300,-

XLITE-KOM-STA Van: € 779,Voor: € 700,-* Uw voordel: € 79,* Geldig van 18 september tot 2 oktober 2012

Van: € 2.895,Voor: € 2.595,Uw voordeel: € 300,-


STATE OF THE ART Multiblitz oplossingen zijn eenvoudig te bedienen, krachtig en uiterst efficient. Alle bedieningselementen zijn slim geplaatst. Alleen componenten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt. Gemaakt in Duitsland met 3 jaar garantie. Multiblitz is daardoor de ideale keuze. De monobloc flitsers worden al tientallen jaren door fotografen om hun grote betrouwbaarheid gewaardeerd. Voor de Photokina zijn de Xserie modellen nu extra aantrekkelijk geprijsd.

MULTIBLITZ X-15

MULTIBLITZ X15 - KIT

Multiblitz monobloc flitsers worden al tientallen jaren door fotografen om hun grote betrouwbaarheid gewaardeerd. Deze X-15 flitsunit voldoet aan de hoogste eisen van hedendaagse fotografie: extreem snelle interval, korte flitstijden en grote herhalingsnauwkeurigheid. Het royale 1500Ws flitsvermogen is regelbaar over tien f-stops en i.c.m. de optionele 16 kanaals zender/ontvanger set ook draadloos in te stellen. De X-15 biedt de unieke Speed Mode voor razendsnel gelijktijdig laden en flitsen (tot 20 flitsen per sec.). De high-tech X flitsers zijn compatibel met de draadloze RS-2 synchronisatie en Trigger Happy afstandsbediening. Andere pluspunten voor deze X serie zijn gestabiliseerde kleurtemperatuur, pre-flash eliminatie, fast-dial instelling en slave-functie.

De Multiblitz monobloc flitsers zijn verkrijgbaar in eenvoudige tot zeer complete kit-uitvoeringen. Zo is de X-15 KIT ontwikkeld voor fotografen die binnen en buiten de studio op alle mogelijke situaties voorbereid willen zijn! Deze krachtige locatieset bestaat uit drie razendsnelle ( tot 20 flitsen p/sec!) X15 flitsunits met ieder 1500Ws vermogen, regelbaar over tien diafragma’s en met de unieke Speed Mode voor gelijktijdig laden en flitsen. Deze high-tech flitsers zijn compatibel met de draadloze RS-2 ontspanner en de Trigger Happy afstandsbediening dankzij geïntegreerde ontvangers. Standaard voor de X serie zijn de gestabiliseerde kleurtemperatuur, pre-flash eliminatie- en slave-functie. De X15 KIT wordt met twee softboxen van 60 x 60 cm, standaardreflector, synchroonkabel en een stevige tas op wielen.

Van: € 1.495,Voor: € 1.345,-* Uw voordeel: € 150,-

* Geldig van 18 september tot 2 oktober 2012

Van: € 3.495,Voor: € 2.995,-* Uw voordeel: € 500,-


JOE MCNALLY LIJN Joe McNally is een internationaal befaamd fotograaf die al 30 jaar opdrachten vervult in meer dan 50 landen. Hij heeft inmiddels diverse voorpagina’s geschoten voor o.a. TIME, Newsweek en Fortune. Met zijn ruime ervaring heeft hij de reeds bestaande Lastolite modellen zo aangepast dat ze nu nog beter te gebruiken zijn in de dagelijkse praktijk.

LOCKING TRIFLASH TILTHEAD

UPLITE KIT

SKYLITE KIT

De Joe McNally TriFlash is de nieuwste aanvulling in het succesvolle TriFlash lijn. Joe’s versie van deze TriFlash heeft unieke roterende flitsschoen bevestigingen waardoor de IR ontvangers altijd gericht zijn naar de camera.

Deze Joe McNally UpLite is vergelijkbaar met de standaard Lastolite UpLite CoolTone maar heeft daarbij twee stop diffuser panelen. Deze diffuser panelen zorgen ervoor dat de UpLite een veelzijdig product wordt.

De Joe McNally Skylite Kit bevat een standaard Lastolite 1.1m x 1.1m aluminium frame met een nieuwe ‘slide on fast mount 2 stop diffuser panel.’ Deze Skylite kit wordt geleverd met een tele scopische dwarsbalk waarop de Skylite frame en tot vier flitser gemonteerd kunnen worden. Op deze balk kunnen de flitsers apart of gegroepeerd opgesteld worden

Van: € 77,Voor: € 50,Uw voordeel: € 27,-

Van: € 210,Voor: € 136,Uw voordeel: € 74,-

Van: € 353,Voor: € 229,Uw voordeel: € 124,-

LOCKING TRIFLASH TILTHEAD

WHITE EZYBOX HOTSHOE 54X54

Het Joe McNally 90cm TriGrip systeem is voorzien van een tweestop diffuserpaneel, een TriFlip reflectorhoes en een venster masker. De reflector hoes biedt vier ondergronden: zilver / sunfire en sunlite / soft zilver. De tweede hoes is helemaal zwart met een venster uitsnede van 54cm x 38cm. Er worden nog twee extra zwarte panelen geleverd.

De Joe McNally Ezybox Hotshoe is een nieuwe aanvulling aan de softbox lijn voor flitsers op batterij. De Joe McNally versie van de Ezybox heeft een witte binnenkant in plaats van zilver en twee verwijderbare diffuser lagen. Te gebruiken in combinatie met softbox accessoires zoals grids en de creative mask strips.

Van: € 168,Voor: € 109,Uw voordeel: € 59,-

Van: € 165,Voor: € 109,Uw voordeel: € 56,-


SOFTLIGHTS EN ACCESSOIRES Mola zet met haar producten een duidelijke handtekening onder het fenomeen softlights. Mola's helderheid van het licht, efficiëntie, uitstekende licht-controle en keuze uit diverse formaten maakt haar reflectoren ideaal voor een breed scala aan fotografische toepassingen. Lichtstralen van een lichtbron verstrooien meestal in alle richtingen, van 1 tot 360 graden in alle richtingen van de ruimte.

MOLA DEMI 22’

MOLA SETTI 28”

MOLA 33’ BEAMM MIRROR

MOLA 33” EURO WHITE

De MOLA Demi is in alle opzichten de verkleinde versie van de MOLA Euro. De Demi is de perfecte metgezel op locatie bij portretten maar ook in de studio voor het belangrijkste licht of bij aanvullicht met de MOLA Mantti.

De MOLA Setti heeft een unieke vorm, dat compleet verschilt van de Mantti, Euro en Demi. Het diepe, smalle ontwerp van de Setti verhoogd het contrast en zorgt voor een output dat perfect is voor zwart/wit fotografie maar ook voor kleuren foto's die een opvallende effect vereisen

De Beamm is ontworpen naar het gespiegelde interieur oppervlakte van de Euro wat een zeer geconcentreerd en gericht licht produceert, in tegenstelling tot de witte of mat zilveren afwerking. De gespiegelde oppervlakte verhoogd de output en de diffuuste binnenkant en is voorzien van Opaal glas met Mola's nieuwe dubbele stabilisatie ringen.

De MOLA Euro heeft een uniek ontwerp dat licht focust door gebruik te maken van de gepatenteerde vorm om de output te maximaliseren. De Euro is ideaal voor mode en/of product fotografie.

Van: € 438,Voor: € 338,Uw voordeel: € 100,-

Van: € 865,Voor: € 565,Uw voordeel: € 300,-

Van: € 1.045,Voor: € 745,Uw voordeel: € 300,-

Van: € 925,Voor: € 625,Uw voordeel: € 300,-

MOLA MANTTI 43,5”

DIFFUSER SETTI

SPEEDRING (S)

MESH DIFFUSER SETTI

De Mantti is de grootste van de vier MOLA ontwerpen met een diepte van 9,5". Het doel van deze Mantti is om een zeer efficiënte bron te creëren door het ontwerp van de Euro te comprimeren met 25% en het oppervlakte met 30% te vergroten.

De MOLA LW diffuser voor Setti is een lichtgewicht externe diffuser met een elastische band om over de voorkant van de Setti reflector te plaatsen. De LW geeft een klein beetje minder diffusie dan de standaard MOLA nylon diffuser en het is 2/10 van een f-stop lichter.

Deze metalen MOLA speedrings zijn compatibel met de betreffende merk flitskoppen en alle MOLA reflectoren. Verkrijgbaar voor: Multiblitz, Hensel, Elinchrom en Bowens.

De diffuser voor de MOLA Setti verzacht het licht en dimt de output van de reflector met 1/4 stop.

Van: € 995,Voor: € 695,Uw voordeel: € 300,-

Van: € 81,Voor: € 60,Uw voordeel: € 21,-

Van: € 83,Voor: € 60,Uw voordeel: € 23,-

Van: € 81,Voor: € 60,Uw voordeel: € 21,-


FOTOGRAFEREN, METEN, EN BEWERKEN! LICHT & STUDIO ACCESSOIRES Voor de diverse andere professionele merken en producten van Transcontinenta zijn er nu verschillende interessante oplossingen en aanbiedingen bij elkaar gezet. Ook hiervoor geldt dat de looptijd van deze aanbiedingen is van 18 september t/m 12 oktober 2102

GOSSEN DIGISKY

KENKO AUTOMETER KFM 1000

DATACOLOR SPYDER 4 STUDIO

GARY FONG LIGHTSPHERE COLLAPSIBLE PRO KIT

De DIGISKY is de nieuwe lichtmeter van Gossen. Het compacte en lichtgewicht ontwerp van deze meter zorgt ervoor dat het met één hand te bedienen is, de ring onder aan de meter wordt gebruikt om alle functies gemakkelijk te selecteren en aan te sturen.

Kenko KFM-1100 Autometer Digital(vroeger de Minolta autometer 5 Flash . De Kenko KFM 1000 is geschikt voor meten van flitslicht, omgevingslicht en combinaties van beide. Handig is de mogelijkheid voor direct aangeven van het helderheids verschil.

De Spyder 4 Studio biedt de juiste tools om op een nieuw niveau van controle over het kleurmanagement. Het is de basis van elke 'digitale doka' met 'echte' kleuren waar iedereen op kan vertrouwen. De Spyder 4 Studio bevat de Spyder 4 Elite, SpyderCube en Spyder 4 Print.

Bij deze kit wordt naast de Lightsphere Collapsible ook de AmberDome, om een warme gloed te creëren, een Chrome Dome, een chroomreflector om het flitslicht bijna te verdubbelen, de PowerSnoot om de richting van het flitslicht te controleren en vier verschillende Gels geleverd om het flitslicht te controleren en het gewenste effect te creëren.

Van: € 365,Voor: € 265,Uw voordeel: € 100,-

Van: € 352,Voor: € 275,Uw voordeel: € 77,-

Van: € 436,Voor: € 336,Uw voordeel: € 100,-

Van: € 143,Voor: € 107,Uw voordeel: € 36,-


NIEUWE MOGELIJKHEID VOOR HET FINANCIEREN VAN AL UW DUURZAME IMAGING PRODUCTEN : -TRANSCONTINENTA LEASINGVoor fotografen, studio’s, bedrijfsleven, instellingen en (semi) overheden. Een slimme manier om uw bedrijfsmiddelen te financieren zonder dat het extra beslag legt op uw eigen liquiditeit of kredietruimte. Vraag direct naar de interessante voorwaarden via uw Transcontinenta Account Manager.


EXTRA INFORMATIE De aanbiedingen in deze speciaal voor de Photokina 2012 promoties zijn geldig van 18 september t/m 12 oktober 2012, tenzij dit uitdrukkelijk anders wordt vermeld. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Typefouten nadrukkelijk uitgesloten. De aanbiedingen gelden uitsluitend en alleen voor professionele fotografen, instellingen en overige klanten die rechtstreeks bij Transcontinenta kopen. Voor vragen over deze unieke aanbiedingen kunt u altijd contact opnemen met Transcontinenta. Tel: 0252-687555 of via e-mail: sales@transcontinenta.nl. Of neem rechtstreeks contact op met één van onze Account Managers. Voor Noord Nederland is dit Peter Fleumer (06-20049512) en voor Zuid Nederland Marc Hendrix (06-10013213). ALTIJD BIJ DE TIJD MET UW EIGEN TRADESHOP LOGIN Heeft u nog geen logincode voor onze Tradeshop? Vraag deze dan zonder enige kosten direct aan. U blijft dan ook in de toekomst optimaal op de hoogte van alle producten, promoties en nieuws. Daarnaast profiteert u van het gemak om producten te bestellen wanneer u dat zelf uitkomt. Neem telefonisch (0252-687555) contact met ons op voor het aanvragen van uw eigen inlogcode of vraag uw Transcontinenta Account Manager voor meer specifieke informatie. Met vriendelijke groeten, Transcontinenta

Transcontinenta professional promoties 2012  

Overzicht van diverse promoties van Transcontinenta voor de professionals. Van broncolor, Multiblitz tot Lastolite

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you