Page 1

COLECȚIA ALERGARE 2015

TRĂIESTE! ,INSTRUCȚIUNI PENTRU PRIMII TĂI... PAȘI Alergarea reprezintă forma cea mai simplă de antrenament, având cerințe minime (dispoziție, puțin timp liber și o pereche de pantofi) pentru oricine dorește să o practice. Oamenii care văd drumurile pline de tot felul de alergători și se întreabă „oare de ce aleargă?” încep să se gândească „eu de ce nu? mie ce îmi lipsește?”

Răspunsul este simplu: Nimănui nu-i lipsește nimic, poate doar voința de a începe. Apoi toate vor merge de la sine. UNDE SĂ ALERGAȚI. Bine este ca primele dăți să alegeți un stadion sau un parc. Terenul este neted, mediul este primitor și, dacă vă simțiți obosiți, veți putea să vă odihniți imediat. Dacă totuși nu vă reține nimic să ieșiți afară (pe drum sau în natură), evitați zonele cu urcări și coborâri, precum și drumurile cu mult trafic. Nu vă îndepărtați prea mult de zona în care vă aflați sau locuiți. CE OBIECTIVE SĂ STABILIȚI De obicei, primul obiectiv pe care și-l fixează cineva care s-a hotărât să înceapă să alerge este participarea la un concurs de alergări pe distanța de 5 sau 10 km. Pentru a reuși, va trebui

să vă antrenați, stabilindu-vă obiective intermediare astfel încât să ajungeți la primul vostru concurs. Dacă nu ați alergat niciodată și ați decis pentru prima dată să intrați în clubul alergătorilor, primul obiectiv va trebui să fie o alergare de 30 de minute. Dacă reușiți cu ușurință (sau cu greutate) și ajungeți până acolo, trebuie să mergeți către următoarea etapă a efortului, 50 de minute sau 1 oră de alergare. Aceste obiective nu trebuie să vă streseze și nu au ca scop de a vă face competitivi, ci doar să vă ajute să lucrați mai eficient și constituie un imbold suplimentar în încercarea voastră. SINGUR SAU ÎN GAȘCĂ Toți vrem mai mult sau mai puțin să fim ajutați de un prieten atunci când începem o activitate care cere efort. Într-adevăr, este foarte frumos să începeți

alergarea împreună cu unul sau chiar mai mulți prieteni. Unul îl va ajuta pe celălalt, timpul va trece mai repede și vă veți distra. Desigur, va trebui să aveți grijă, cel puțin la început, să vă păstrați propriul ritm, chiar dacă alergați singur/ă. CUM SĂ ALERGAȚI. Poate aveți energie și chef să introduceți organismul treptat în procesul de antrenament. Începeți cu mersul și, dacă vă simțiți comod, după puțin timp începeți alergarea într-un ritm lent. Dacă simțiți că obosiți, nu trebuie să vă opriți, ci mergeți din nou. Este foarte important ca într-o primă fază să acoperiți o distanță suficientă chiar și în mers. La început este mai bine să parcurgeți mai mulți kilometri într-un ritm lent decât să alergați repede, dar pe distanțe mai scurte.


TOATE ÎNCEP DE LA TALPA NOASTRĂ! Structura tălpii noastre ne arată: •a rcuire fiziologic-normală (pronație neutră) • picior plat (mers către interior) •a rcuire înaltă (mers către exterior). Dacă aparțineți categoriei dintâi (arcuire normală a tălpii), pantofii pe care îi alegeți trebuie să aibă protecție împotriva șocurilor și, dacă vă interesează viteza, să fie cât mai ușori. În cazul în care aveți picior plat, arcuirea tălpii este redusă sau absentă. Aceasta înseamnă că, atunci când mergeți (și mult mai mult când alergați), picioarele dvs. sunt îndreptate spre interior. În acest caz, va trebui să aveți pantofi cu susținere pe latura exterioară, o susținere care nu permite piciorului să fugă spre

interior și care, în fond, îmbunătățește modul de mers. În sfârșit, dacă aveți talpă cu arcuire înaltă, piciorul este orientat către exterior, caz în care pantoful trebuie să vă ofere o mai mare stabilitate. Aveți nevoie, așadar, de un pantof cu punte pe talpă. Cunoscând cele de mai sus, evităm traumatisme severe și putem alerga mai comod. Faceți-vă acum o plantogramă (amprentă a tălpii) prin intermediul INTERSPORT Footscan, care există în toate unitățile noastre, pentru a vă afla structura tălpii și pentru a alege pantofii cu tehnologiile care corespund cel mai bine necesităților tălpii voastre.

Functional Sport: Pantofi cu amortizare a șocurilor și stabilitate obișnuită Extra Cushioning: Pantofi prevăzuți cu tehnologii care asigură o amortizare suplimentară a șocurilor

Ultimate Performance: Pantofi cu toate tehnologiile

Pronation Control: Pantofi cu tehnologie care corectează modul de mers

Extra Stability: Pantofi prevăzuți cu tehnologii care asigură stabilitate superioară și control al mișcării


CARE E MODELUL TĂU? AMORTIZARE

STABILITATE

NATURAL

TRAIL

MERS

Protecția împotriva șocurilor reprezintă o prioritate pentru cei mai mulți alergători. Categoria Amortizare se adresează alergătorilor cu călcătură normală. Încălțămintea care aparține acestei categorii dispune de tehnologii de amortizare a șocurilor fie în partea din spate a tălpii (călcâi), fie pe toată lungimea acesteia. Cu cât protecția de care dispune încălțămintea este mai mare, cu atât mai puțină presiune primesc genunchii și mijlocul.

Un rol important pentru un alergător îl joacă stabilitatea. Încălțămintea care aparține acestei categorii, în afară de tehnologiile de amortizare a șocurilor, dispune de o punte la mijlocul tălpii, care stabilizează arcuirea tălpii piciorului. Acestei categorii îi aparțin pantofi speciali pentru pronație insuficientă (călcătură exterioară) și pentru pronație exagerată (platfus).

Acestei categorii îi aparțin pantofii de alergare care facilitează mișcarea naturală a piciorului, fără ca, totuși, să fie eliminate tehnologiile de amortizare a șocurilor. Design-ul lor cuprinde mai ales materiale ușoare și fără cusături cu scopul de a ajuta alergătorul să obțină performanțe superioare, antrenând, totodată, mai mult picioarele.

Categoria se adresează celor care iubesc alergarea și natura! Încălțămintea care aparține acestei categorii este fabricată din materiale rezistente și permite alergătorului să parcurgă și cele mai dificile curse. Dispune de protecție împotriva șocurilor și de tehnologii pentru stabilitate suplimentară, astfel încât piciorul să fie protejat de o eventuală rănire.

Când mergem, greutatea corpului nostru se distribuie mai uniform pe picior decât atunci când alergăm. Aceasta se întâmplă și pe durata unei plimbări mai lungi, când ambele noastre picioare ating simultan solul. Încălțămintea care aparține acestei categorii dispune de protecție împotriva șocurilor în partea din spate a piciorului și, în funcție de model, dispune de susținere suplimentară pentru arcuirea tălpii piciorului.


E R A Z I T R O

AM

AIR MAX 2015 bărbați / damă

849,99 LEI Tehnologie Fly Wire: Șnururi plasate strategic care funcţionează precum cablurile de pe un pod suspendat şi oferă sprijină exact unde este nevoie. Reduc greutatea și creează cea mai ușoară încălțăminte Nike. Tehnologia Nike Flywire ataşată tălpii exterioare, oferă stabilitate piciorului.

Tehnologie Airmax: Pantofii cu tehnologie Airmax au mai puțin material în talpă și perne de aer cu volum mai mare ce îi face mai ușori și oferă amortizare maximă pentru impactul repetitiv. Vezi toate specificațiile pantofilor de care ești interesat.

Tehnologie Fly Knit: - fire fabricate în întregime din poliester într-o structură precisă de tricot - este un pantof ușor ca un fulg și se mulează perfect. Tricotul variază de-a lungul părții superioare: este rar în zonele care au nevoie de flexibilitate sau lejeritate şi mai dens în zonele care au nevoie de suport.

Functional Sport: Pantofi cu amortizare a șocurilor și stabilitate obișnuită

Pronation Control: Pantofi cu tehnologie care corectează modul de mers

Extra Cushioning: Pantofi prevăzuți cu tehnologii care asigură o amortizare suplimentară a șocurilor

Ultimate Perfomance: Pantofi cu toate tehnologiile

Extra Stability: Pantofi prevăzuți cu tehnologii care asigură stabilitate superioară și control al mișcării


GEL-IKAIA 5

AMORTIZARE

bărbați / damă

Material textil ușor în partea de sus a pantofului pentru o aerisire corectă. Sistem Gel: Amortizare a șocurilor. Tehnologie EVA: Talpă mediană din spumă pentru amortizarea șocurilor. Șanțuri flex pe talpă pentru confort sporit.

299,99 LEI DUAL FUSION RUN III damă

Tehnologie Flywire: Șnururi plasate strategic care oferă sprijină exact unde este nevoie. Reduc greutatea și creeză cea mai ușoară încălțăminte Nike. Tehnologie Phylon: Spumă pentru protecția șocurilor.

339,99 LEI ZOOM FLY II bărbați

Tehnologie Zoom Air: Protecție împotriva șocurilor/ pernă de aer. Tehnologie BRS 1000: Talpă din cauciuc la nivelul călcâiului pentru maximă rezistență la frecare Tehnologie Dynamic Support: susținere a tălpii, aplicată în punctele de presiune la alergare, pentru o mișcare mai naturală. Tehnologie Internal Heel-Counter: susținere în zona călcâiului.

449,99 LEI GATEWAY 4 bărbați / damă

Tehnologie Αir mesh: Excelentă respirabilitate. adiPRENE: Material special la talpa mediană pentru amortizarea șocurilor. Tehnologie adiWEAR: Rezistență superioară a tălpii în punctele supuse mai mult uzurii și efortului.

269,99 LEI

7


AMORTIZARE

REVENGE BOOST bărbați

Tehnologie Boost: Microcelule la talpa mediană pentru o amortizare superioară a șocurilor. Tehnologie adiWEAR: Rezistență superioară a tălpii în punctele supuse mai mult uzurii și efortului. Tehnologie Torsion System: Tehnologie de sprijin în zona sensibilă din podul tălpii.

539,99 LEI QUESTAR BOOST bărbați / damă

Tehnologie Boost: Microcelule la talpa mediană pentru o amortizare superioară a șocurilor. Tehnologie adiWEAR: Rezistență superioară a tălpii în punctele supuse mai mult uzurii și efortului. Tehnologie Torsion System: Tehnologie de sprijin în zona sensibilă din podul tălpii.

439,99 LEI LIGHTSTER STAB bărbați / damă

Torsion System: Sistem de sprijin în zona sensibilă din podul tălpii. Tehnologie adiWEAR: Rezistență superioară a tălpii în punctele supuse mai mult uzurii și efortului. adiPRENE+: Material special la talpa mediană pentru amortizarea șocurilor.

359,99 LEI FLYKNIT LUNAR3 bărbați / damă

Tehnologie Flyknit: fibră de poliester care oferă rezistență sporită și o mai mare respirabilitate a piciorului, scăzând greutatea pantofului. Țesătură ușoară în partea superioară pentru o aerisire corectă. Tehnologie Duralon: Material ușor în punctele din talpă care nu se uzează imediat pentru diminuarea greutății pantofului. Tehnologie Lunarlon: amortizare a șocurilor. Tehnologie BRS1000 RUBBER: Talpă cu material rezistent pentru scăderea frecării la călcâi.

729,99 LEI


REVOLUTION

AMORTIZARE

bărbați / damă

Țesătură ușoară în partea superioară pentru o aerisire corectă. Tehnologie EVA: Talpă mediană din spumă pentru amortizarea șocurilor. Șanțuri flex pe talpă pentru confort sporit.

SPRINGBLADE bărbați

Tehnologie adiWEAR: Rezistență superioară a tălpii în punctele supuse mai mult uzurii și efortului. Tehnologie Springblade: integrează lamele care îi ajută pe alergători să fie mult mai eficienți. Cele 16 lame sunt realizate dintr-un polimer de ultimă generație și au rolul de a propulsa și a oferi energie explozivă.

799,99 LEI MARANELLO bărbați

Combinație de piele și textil. Talpă flexibilă, ușoară și durabilă pentru folosire de lungă durată. Tehnologie Coolmax: plus de respirabilitate pentru picior.

199,LEI DESCENDANT V2 bărbați / damă

Tehnologie Eco OrthoLite: Branț antimicrobiană cu protecție împotriva șocurilor. Țesătură ușoară pentru mai multă respirabilitate.

269,LEI

9


E T A T I L I B STA

GEL-NIMBUS 16

749,

bărbați

99 LEI

Tehnologie Heel Clutching system: susținere suplimentară în zona călcâiului. Tehnologie FluidFit: combină ochiurile de plasă multidirecționale ce se întind cu întărituri stretch care se mulează pe picior, creând o o senzație de tip mănușă.

Sistem Gel: Amortizare a șocurilor pentru protecția articulațiilor.

Tehnologie FluidRide: Talpă mediană cu 2 straturi pentru o mai bună amortizare.

Vezi toate specificațiile pantofilor de care ești interesat. Functional Sport: Pantofi cu amortizare a șocurilor și stabilitate obișnuită

Pronation Control: Pantofi cu tehnologie care corectează modul de mers

Extra Cushioning: Pantofi prevăzuți cu tehnologii care asigură o amortizare suplimentară a șocurilor

Ultimate Perfomance: Pantofi cu toate tehnologiile

Extra Stability: Pantofi prevăzuți cu tehnologii care asigură stabilitate superioară și control al mișcării


GEL-KAYANO 21

STABILITATE

bărbați / damă

Sistem Gel: Amortizare a șocurilor pentru protecția articulațiilor. Tehnologie FluidRide: Talpă mediană cu 2 straturi pentru o mai bună amortizare și sărituri. Tehnologie Trusstic: Fixează și stabilizează podul tălpii. Tehnologie Duo Max: două materiale pentru talpa interioară cu densitate diferită pentru o mai mare stabilitate.

799,99 LEI GEL-CUMULUS 16 bărbați / damă

Sistem Gel: Amortizare a șocurilor pentru protecția articulațiilor. Tehnologie Trusstic: Fixează și stabilizează podul tălpii. Tehnologie FluidRide: Talpă mediană cu 2 straturi pentru o mai bună amortizare și sărituri. Tehnologie AHAR+: Evită uzura în punctele în care frecarea este mai mare.

599,99 LEI ENERGY BOOST ESM bărbați / damă

Tehnologie Boost: Microcelule la talpa mediană pentru o amortizare superioară a șocurilor. Tehnologie Techfit ESM: Pentru o potrivire complet personalizată. Torsion System: Sistem de sprijin în zona sensibilă din podul tălpii. Tehnologie adiWEAR: Rezistență superioară a tălpii în punctele supuse mai mult uzurii și efortului.

699,99 LEI SUPERNOVA GLIDE 7 bărbați / damă

Tehnologie Boost: Microcelule la talpa mediană pentru o amortizare superioară a șocurilor. Continental OUTSOLE RUBBER: Aderență crescută și siguranță atât pe suprafețe umede, cât și uscate. Tehnologie Torsion System: Tehnologie de sprijin în zona sensibilă din podul tălpii. Tehnologie adiWEAR: Rezistență superioară a tălpii în punctele supuse mai mult uzurii și efortului.

629,99 LEI

11


STABILITATE

GEL-NOOSA TRI 10 bărbați / damă

Sistem Gel: Amortizare a șocurilor pentru protecția articulațiilor. Tehnologie Solyte: Talpă mediană ușoară și moale care absoarbe șocurile și refolosește energia. Tehnologie AHAR+: Evită uzura în punctele în care frecarea este mai mare. Tehnologie Trusstic: Fixează și stabilizează podul tălpii. Călcâi și vârf reflectorizante

649,99 LEI ZOOM VOMERO 9 bărbați / damă

Tehnologie Fitsole: Talpă interioară care se aplică în punctele asupra cărora se exercită presiuni. Tehnologie Cushlon: Capacitate mare de reacție. Tehnologie Zoom Air: Protecție împotriva șocurilor. Tehnologie Duralon: Material ușor: în punctele din talpă care nu se uzează imediat pentru diminuarea greutății pantofului.

669,99 LEI GEL KINSEI 5 bărbați

Sistem Gel: Amortizare a șocurilor. Fluid Ride: Talpă mediană cu 2 straturi pentru o mai bună amortizare și sărituri. Tehnologie FluidFit: combină ochiurile de plasă multidirecționale ce se întind cu întărituri stretch care se mulează pe picior, creând o senzație de tip mănușă. Tehnologie Trusstic: Fixează și stabilizează podul tălpii. IGS (impact guidance system) Tehnologie Heel Clutching: susținere suplimentară în zona călcâiului.

949,99 LEI LUNARGLIDE 6 bărbați / damă

Tehnologie Heel Clip: Susținere îmbunătățită și stabilitate Tehnologie Lunarlon: amortizare a șocurilor. Tehnologie Dynamic Support: susținere a tălpii aplicată în punctele de presiune la alergare, pentru o mișcare mai naturală.

599,99 LEI


STABILITATE

13

WWW.PROTOUCH.EU


L A R U T A N

CC SONIC BOOST bărbați / damă

439,99 LEI Margine elastică pentru confort și aplicare precum o șosetă. Plasă pentru respirabilitate mai bună și sprijin.

Tehnologie adiWEAR: Rezistență superioară a tălpii în punctele supuse mai mult uzurii și efortului.

Tehnologie Boost: Microcelule la talpa mediană pentru o amortizare superioară a șocurilor.

Vezi toate specificațiile pantofilor de care ești interesat. Functional Sport: Pantofi cu amortizare a șocurilor și stabilitate obișnuită

Pronation Control: Pantofi cu tehnologie care corectează modul de mers

Extra Cushioning: Pantofi prevăzuți cu tehnologii care asigură o amortizare suplimentară a șocurilor

Ultimate Perfomance: Pantofi cu toate tehnologiile

Extra Stability: Pantofi prevăzuți cu tehnologii care asigură stabilitate superioară și control al mișcării


GEL-ZARACA 3

NATURAL

bărbați / damă

Sistem Gel: Amortizare a șocurilor pentru protecția articulațiilor. Tehnologie Solyte 55: Talpă mediană ușoară și moale care absoarbe șocurile și refolosește energia. Tehnologie AHAR+: Evită uzura în punctele în care frecarea este mai mare.

399,99 LEI FREE 5.0 bărbați / damă

Tehnologie Dynamic Flywire: Benzi dispuse strategic, pentru o mai mare susținere și respirabilitate. Tehnologie Phylite: Talpă mediană pentru amortizarea șocurilor și rezistență sporită. Tehnologie BRS 1000: Talpă din cauciuc la nivelul călcâiului pentru maximă rezistență la frecare. Șanțuri flex pe talpă pentru o flexibilitate mai mare a tălpii piciorului.

529,99 LEI FAAS 300 V4 bărbați / damă

Tehnologie Air mesh: Țesătură respirabilă specială în partea superioară a încălțămintei. Tehnologie Faas Foam: Talpă mediană cu protecție împotriva șocurilor. Branț OrthoLite Sock liner: Talpă antimicrobiană cu protecție împotriva șocurilor.

449,99 LEI Spălat : Nu folosiți mașina de spălat . Nu uscați pantofii pe calorifer. Ar trebui să se spele întotdeauna de mână cu apă rece și lăsați la uscare în moduri naturale OZ PRO IV bărbați / damă

Tehnologie Cushion Fit: Talpă special concepută pentru a absorbi șocurile si oferă un confort ridicat. Tehnologie Easy Grip: Talpă foarte rezistentă care conferă o aderență foarte bună. Tehnologie Pro Flex: Zonă specială din fața tălpii ce asigură flexibilitate maximă

149,99 LEI

15


NATURAL

HEXAFFECT RUN bărbați / damă

Tehnologie MicroWeb: Sprijin suplimentar. Tehnologie Hexaffect Sole: Mici proeminențe pe talpă pentru o mai mare flexibilitate în mișcări și confort. Ușor și flexibil. Țesătură ușoară care asigură respirabilitatea. Cauciuc întărit la talpă în punctele de frecare.

299,99 LEI DUAL RUSH bărbați / damă

Tehnologie Abzorb®: Material pentru protecție împotriva șocurilor, pus la călcâi în partea din față a tălpii. Tehnologie REVlite: Material din spumă pentru talpa mediană, care oferă aceeași rezistență în comparație cu materiale cu 30% mai grele. Tehnologie N-Durance®: Talpă exterioară cu mare rezistență la uzură.

339,99 LEI SUBLITE DUO RUSH bărbați / damă

Low-cut design pentru mobilitate cu șireturi în diagonală pentru un plus de stabilitate. Dual SubLite: talpă cu amortizare la impact și branț detașabil pentru cei cu probleme ortopedice. Cauciuc Carbon aduce durabilitate optimă fără a îngreuna pantoful.

359,99 LEI SHADOW SPRINTER

Mix de piele, sintetic și poliester ce oferă respirabilitate și păstreaza piciorul uscat. CoolMax® footbed păstrează picioarele uscate și comfortabile. Injected EVA pentru amortizare ușoară. Puțin cauciuc în exterorul tălpii pentru un confort optim.

249,99 LEI


S R E M

MX 624 WN

MERS

bărbați

Walking Strike Path: Talpă proiectată special pentru un mers sigur și comod. Abzorb®: Material de protecție împotriva șocurilor. Talpă exterioară antiderapantă.

359,99 LEI

W512BK M bărbați

Walking Strike Path: Talpă proiectată special pentru un mers sigur și comod. Abzorb®: Material de protecție împotriva șocurilor. Talpă exterioară antiderapantă.

359,99 LEI

WORK ’N CUSHION KC bărbați

Tehnologie dmx ride Tehnologie oil and slip resistant, “kwik-cloze” for easy on/off

249,99 LEI

MW 575 BK

bărbați

Walking Strike Path: Talpă proiectată special pentru un mers sigur și comod. Abzorb®: Material de protecție împotriva șocurilor. Talpă exterioară antiderapantă.

309,99 LEI

17


L I A R T

SPEEDCROSS bărbați / damă

599,99 LEI

Tehnologie Light Weight Muscle: Material din spumă în partea din spate a pantofului pentru o mai mare amortizare a șocurilor.

Tehnologie Quicklace™: Sistem ușor și rapid de legare pentru potrivire perfectă.

Tehnologie Mud & Snow Contagrip: Talpă elastică pentru aderență și rezistență.

Tehnologie Sensifit™: Perfectă compatibilitate.

Vezi toate specificațiile pantofilor de care ești interesat. Functional Sport: Pantofi cu amortizare a șocurilor și stabilitate obișnuită

Pronation Control: Pantofi cu tehnologie care corectează modul de mers

Extra Cushioning: Pantofi prevăzuți cu tehnologii care asigură o amortizare suplimentară a șocurilor

Ultimate Perfomance: Pantofi cu toate tehnologiile

Extra Stability: Pantofi prevăzuți cu tehnologii care asigură stabilitate superioară și control al mișcării


KANADIA TR

TRAIL

bărbați

3 Stripe Panel: suport lateral. Traxion: talpă pentru aderență maximă în toate direcțiile.

359,99 LEI WINGS PRO bărbați

Buzunar șireturi: spațiu dedicat șireturi pentru sistemul Quicklace. Sistem Quicklace: Sistem ușor și rapid de legare pentru potrivire perfectă. Tehnologie Contagrip: Talpă elastică cu șanțuri, care îmbină aderența cu rezistența. Tehnologie Sensifit™: Perfectă compatibilitate.

629,99 LEI RIDGELITE II bărbați

Sistem Quicklace: Sistem ușor și rapid de legare pentru potrivire perfectă. Tehnologie ProCushion: Construcție inovatoare, talpă foarte ușoară oferind absorbție de șoc mare în față și la călcâi. ProCushion garanteaza confort superior și lungă durată . Tehnologie ProGrip: Cauciuc special dezvoltat oferind aderență superioară pe orice suprafață .

219,99 LEI SPEEDCROSS bărbați

Tehnologie Quicklace™: Sistem ușor și rapid de legare pentru potrivire perfectă. Tehnologie Sensifit™: Perfectă compatibilitate. Tehnologie Light Weight Muscle: Material din spumă în partea din spate a pantofului pentru o mai mare amortizare a șocurilor. Contagrip: Talpă elastică pentru aderență și rezistență

599,99 LEI

19


TRAIL

M ULTRA MT bărbați Tehnologia CRADLE® pentru poziționarea corectă a piciorului. Bandă reflectorizantă 3M™ pe partea superioară pentru vizibilitate. Plasă protectivă ultra respirabilă. Platforma tălpii intermediare cu dublă-injecție EVA CRADLE GHID™ Crampon: 8 mm - toc; 16 mm - antepicior

689,99 LEI

WINGS PRO bărbați

Tehnologie Quicklace™: Sistem ușor și rapid de legare pentru potrivire perfectă. Tehnologie ACS: Amortizare a șocurilor și stabilitate. Tehnologie Contagrip: Talpă elastică cu șanțuri, care îmbină aderența cu rezistența. High Abrasion Traction Rubber: Rezistență superioară la frecare în zonele care primesc cele mai mari presiuni. Potrivit pentru terenuri dure și expediții montane.

629,99 LEI MT 610 GB2 bărbați

Tehnologie Acteva Lite: Talpă mediană din material ușor.

359,99 LEI Frecvența de utilizare: este de preferat să nu se folosească aceiași pantofi zi de zi. Pentru utilizare ideală lăsați 1-2 zile să se usuce și să revină la forma lor de bază . T710BY2 M bărbați

Tehnologie XLT FOOTBED: Talpă care oferă și mai mult confort și flexibilitate în mișcare. Tehnologie Acteva Lite / Ultra Lite: Talpă mediană din material ușor. Tehnologie AT-Tread: Talpă antiderapantă pentru o călcătură sigură pe suprafețe neregulate.

429,99 LEI


I I P O C

RADICAL LITE 2

COPII

băieți / fete

Tehnologie DLS Foam: amortizare a șocurilor. Tehnologie Imeva

159,99 LEI

IKAIA 5 PS băieți / fete

Ușori și respirabili Cauciuc în talpă ce adaugă durabilitate. Velcro pentru stabilitate și o încălțare" mai rapidă. "

219,99 LEI

REVOLUTION 2 GS băieți / fete

Oferă o combinație de sprijin și respirabilitate Talpa din cauciuc și rosturi flexibile pentru libertate. Tehnologie Midsole: Talpă mediană din Phylon cu dublă densitate, pentru protecție împotriva șocurilor și sprijin.

139,99 LEI 199,99 LEI

OZ PRO IV băieți / fete

Material durabil pentru reducerea frecării în călcâi Ușori și resiprabili

109,99 LEI

21


COPII

HYPERFAST GS

băieți / fete

Ușori și respirabili Branț ORTHOLITE Cauciuc în talpă ce adaugă durabilitate. Tehnologie ΕVΑ pentru amortizarea șocurilor. Tehnologie ADIFIT® pentru o potrivire mai bună.

179,99 LEI RESPONSE GS

băieți

Fabricat din materiale ușoare (mesh) în partea de sus pentru un confort mai bun. Cauciuc în talpă ce adaugă durabilitate. Tehnologie ΕVΑ pentru amortizarea șocurilor.

249,99 LEI

SEQUENCE JR băieți

Tehnologie Air mesh: Țesătură specială pentru maximă respirabilitate. Tehnologie EverTrack: Rezistență ridicată la frecare pentru o mai mare durată de viață. Tehnologie EVA Midsole: Material ușor care protejează împotriva șocurilor.

239,99 LEI

REALFLEX TRAIN RS 2 GS băieți / fete

Ușori și respirabili Îmbunătățește mișcarea naturală a piciorului. Cauciuc în talpă ce adaugă durabilitate.

239,99 LEI


E B E B

BEBE

23 HYPERFAST INF

HYPERFAST INF

băieți

Ușori și respirabili Branț ORTHOLITE Cauciuc în talpă ce adaugă durabilitate. Talpă ușoară EVA pentru amortizare. Tehnologie ADIFIT® pentru o potrivire mai bună. Velcro: pentru o "încălțare" mai rapidă.

149,99 LEI

fete

Ușori și respirabili Branț ORTHOLITE Cauciuc în talpă ce adaugă durabilitate. Talpă ușoară EVA pentru amortizare. Tehnologie ADIFIT® pentru o potrivire mai bună. Velcro: pentru o "încălțare" mai rapidă.

149,99 LEI

REALFLEX TRAIN RS 2 INF

REALFLEX TRAIN RS 2 INF

băieți

Ușori și respirabili. Îmbunătățește mișcarea naturală a piciorului. Cauciuc în talpă ce adaugă durabilitate. Velcro: pentru o "încălțare" mai rapidă.

149,99 LEI

fete

Ușori și respirabili. Îmbunătățește mișcarea naturală a piciorului. Cauciuc în talpă ce adaugă durabilitate. Velcro: pentru o "încălțare" mai rapidă.

149,99 LEI

FLEX EXPERIENCE III

FLEX EXPERIENCE III

băieți

Ușori și respirabili Rosturi flexibile pentru mers mult mai natural. Spumă în talpă pentru absorbție șocurilor. Velcro: pentru o "încălțare" mai rapidă.

159,99 LEI

fete

Ușori și respirabili Rosturi flexibile pentru mers mult mai natural. Spumă în talpă pentru absorbție șocurilor. Velcro: pentru o "încălțare" mai rapidă.

159,99 LEI


E T E ȘOS

GHOST

UNNING SEMI QUARTER ORG

Țesătură întărită în zona călcâiului pentru mai mult confort. Extra țesătură în talpă ce permite aerisirea piciorului în pantof. Protecție pentru degete.

Șosete semi-scurte pentru alergare, GSA AERO 3D, din bumbac natural. Cu o bandă specială pentru o mai bună amortizare a șocurilor. Țesătură pentru eliminarea transpirației.

Șosete bărbați Set 2 perechi

29,99 LEI

34,

99 LEI

SET 2 ȘOSETE

Șosete bărbați Set 2 perechi

12,99 LEI

SET 3 ȘOSETE

Șosete bărbați Set 3 perechi

49,99 LEI


SET 3 PERECHI ȘOSETE SCURTE

SET 3 PERECHI ȘOSETE ÎNALTE

Șosete scurte, unisex. Set 3 perechi.

39,99 LEI Set 5 perechi

21,99 LEI

ȘOSETE MEDII (SEMI-SCURTE)

SET 5 ȘOSETE SCURTE

Șosete semi-scurte unisex Set 3 perechi

39,99 LEI Șosete scurte, damă / bărbați Set 5 perechi.

19,99 LEI

25


Cum să alegeți hainele potrivite Alegerea hainelor înainte de alergat este foarte importantă pentru toți alergătorii. Condițiile meteorologice, felul și durata exercițiului sunt factorii cei mai importanți pentru a alege hainele potrivite. Hainele vor trebui să fie făcute din material ușor și respirabil, astfel încât să ajute corpul în situații de transpirație abundentă. În special în lunile de primăvară și de vară, când transpirația este abundentă, aveți nevoie de țesături care împing transpirația spre exterior, astfel încât să se evaporeze rapid. Chiar și iarna, totuși, nevoia de haine tehnice este sporită, fiindcă, atunci când alergăm, crește temperatura corpului și transpirăm. Alegeți de preferință, așadar, haine tehnice care îndepărtează transpirația și reglează temperatura corpului, chiar și atunci când termometrul arată o singură cifră. Nu cădeți în capcana de a purta multe haine ca să vă protejați de frig. Vă veți încălzi și veți transpira foarte repede, așa încât veți începe să vă scoateți din haine; ceea ce sigur nu este un lucru plăcut, dat fiind faptul că va trebui să le transportați și, ceea ce este cel mai important, din cauza transpirației răceala poate fi aproape! De fapt, atunci când porniți alergarea, va trebui să vă fie frig un pic. În câteva minute acest lucru se va schimba și vă veți simți bine din punct de vedere al temperaturii. Bine ar fi să aveți mereu împreună cu voi și o a doua bluză pentru a vă schimba imediat ce încheiați antrenamentul.

De asemenea, o atenție specială va trebui să acordați confortului pe care vi-l oferă îmbrăcămintea. Alegeți de preferință materiale care nu au multe cusături, fiindcă aceste cusături pot provoca iritații ale pielii, în punctele unde frecarea este mai mare, îndeosebi atunci când vă aflați în situația de a alerga pe distanțe mari sau într-un concurs. Îmbrăcămintea va trebui să vă vină bine și să nu vă deranjeze deloc atunci când o purtați. Nu trebuie să fie foarte strâmtă și să vă strângă, dar nici foarte largă și mare. Trebuie să vă simțiți comod în hainele pe care le purtați, astfel încât să nu vă preocupe deloc atunci când alergați.

Vouă, celor care nu vă despărțiți niciodată de muzica, mobilul, telefonul sau cheile de la autoturismul dvs., vi se vor părea utile obiectele vestimentare cu buzunare, astfel încât să puteți pune în ele mici obiecte pe durata alergării. Atenție, luați cu dvs. numai obiectele absolut necesare și nu exagerați, pentru că în curând vă vor deranja pe durata antrenamentului.

Pentru cei dintre voi care preferă să alerge seara, recomandăm haine cu culori vii și detalii reflectorizante, care măresc distanța de la care sunteți vizibili. În special cei care preferați să alergați în oraș, va trebui să puneți ca prioritate siguranța voastră, iar hainele pe care le purtați pot să vă ajute în acest scop!


pentru alergare?

Nu în cele din urmă... alegeți de preferință haine care vă plac și vă fac să vă simțiți bine cu voi înșivă. Atunci când aveți încredere și bună dispoziție, veți alerga cu siguranță mai mult! Este simplu... pentru a deveni un adevărat alergător, îmbracă-te și simte-te ca un alergător... este un bun început.

Este știut că hainele pe care le purtăm la alergat se spală foarte des. Pentru a mări durata de viață a acestora, dați atenție etichetei care de obicei ajunge la cutia de gunoi! Ca regulă generală, aveți grijă să spălați hainele preferabil de mână, iar la mașina de spălat cu un program pentru haine sensibile. Nu folosiți substanțe emoliente, fiindcă astfel haina este posibil să se lărgească și „să se deschidă”.


E T N I M A C Ă R B ÎM ȚI A B R BĂ Logo reflectorizant

SUPERNOVA L/S TEE

199,99 LEI Benzi reflectorizante

Climacool: material textil respirabil care se usucă repede și răcorește. Formotion: bună potrivire pentru un mai mare confort în mișcare.

Manșon pentru protecția frigului

SUPERNOVA 7IN SHORT

Climacool material textil respirabil care se usucă repede și răcorește. Formotion bună potrivire pentru un mai mare confort în mișcare.

Detalii reflectorizante

179,99 LEI


RESPONSE S/S TEE

MILER SS UV TEE

Tricou 100% Polyester, cusături duble. CLIMALITE - rămâi uscat, confortabil, îți păstrează corpul uscat, atrăgând transpirația de pe piele. Croială dreaptă. Logo Reflectorizant - acum poți alerga și pe întuneric .

129,99 LEI

Tricou 100% Polyester, materialul UV Dri-FIT te păstrează uscat și confortabil, te protejează împotriva razelor UV. Guler cu inserții RIB pentru confort și durabilitate. Ochiuri de plasă pentru respirabilitate pe toată suprafața. Croială dreaptă.

159,99 LEI

RESPONSE 5IN SHORT

Șort 100%Polyester, 85g. 7” PURSUIT 2-IN-1 SHORT CLIMALITE - îți păstrează corpul uscat, atrăgând Șort bărbați 100% transpirația de pe piele. Polyester, echipat cu Croială dreaptă. Built-in Nike pentru Buzunar Securizat cu confort de durată, țesătură fermoar - poți alerga elastică, panouri laterale fără teama de a-ți pierde Mesh pentru respirabilitate. cheile. Logo Reflectorizant DRI FIT - îndepărtează - acum poți alerga și pe transpirația. Elemente întuneric. reflectorizante. Buzunar la spate securizat.

149,99 LEI

199,99 LEI CHALLENGER SS

RESPONSE WIND JACKET

Material Dri-Fit care îndepărtează transpirația Cusături la același nivel pentru a evita producerea iritațiilor Inserții reflectorizante

Jachetă 100% Polyester. CLIMAPROOF WIND Respirabilitate combinată cu rezistență la vânt. Buzunar securizat cu fermoar -poți alerga fără teama de a-ți pierde cheile. Inserții Reflectorizante - acum poți alerga și pe întuneric .

109,99 LEI NIKE DF ESSENTIAL TIGHT

Material Dri-Fit care îndepărtează transpirația Material Mesh în spatele genunchiului, pentru o mai bună circulație a aerului. Cusături la același nivel pentru a evita producerea iritațiilor Buzunar cu fermoar în partea din spate Elemente Reflectorizante

199,99 LEI

269,99 LEI RESPONSE LONG TIGHT

Colanți, CLIMALITE - îți păstrează corpul uscat, atrăgând transpirația de pe piele. Croială slim. Buzunar securizat cu fermoar - poți alerga fără teama de a-ți pierde cheile. Logo Reflectorizant - acum poți alerga și pe întuneric.

219,99 LEI

29


RUSSEL H/Z

Material Dry-Plus care îndepărtează transpirația de pe trup. Detalii reflectorizante pentru vizibilitate în condiții de lumină slabă.

69,99 LEI

119,99 LEI

Material Ventmax: care îndepărtează transpirația pentru o senzație de uscat și de confort. Ușor și respirabil Ușor de împachetat Detalii reflectorizante pentru vizibilitate în condiții de lumină slabă.

249,99 LEI

RAIMOND UX

Material Dry-Plus care îndepărtează transpirația de pe trup. Detalii reflectorizante pentru vizibilitate în condiții de lumină slabă.

RAVIAN UX

PADDINGTON UX

Material Dry-Plus, cu ajutorul căruia rămâneți uscați și vi se dă senzația de răcorire. Detalii reflectorizante pentru vizibilitate în condiții de lumină slabă.

99,99 LEI

RYLAN UX

Material Dry-Plus care îndepărtează transpirația de pe trup. Detalii reflectorizante pentru vizibilitate în condiții de lumină slabă.

89,99 LEI

119,99 LEI

Material Dry-Plus care îndepărtează transpirația de pe trup. Detalii reflectorizante pentru vizibilitate în condiții de lumină slabă.

24,99 LEI

RABI UX SPLIT SHORTS

Material Dry-Plus care îndepărtează transpirația de pe trup. Detalii reflectorizante pentru vizibilitate în condiții de lumină slabă. Boxeri interiori din material elastic oferă susținere și o mai mare libertate în mișcări.

MARTIN II UX

MARCUS UX

Material Dry-Plus, cu ajutorul căruia rămâneți uscați și vi se dă senzația de răcorire. Detalii reflectorizante pentru vizibilitate în condiții de lumină slabă. Boxeri interiori din material elastic oferă susținere și o mai mare libertate în mișcări.

39,99 LEI


E T N I CAM

Ă R B ÎM Ă M A D

RELSINA WMS

209,99 LEI Detalii reflectorizante

Material Ventmax: care îndepărtează transpirația pentru o senzație de uscat și de confort Ușor și respirabil Ușor de împachetat

RAIMA WMS AOP

119,99 LEI

Material Dry-Plus care îndepărtează transpirația de pe trup Buzunar cu fermoar la spate

Detalii reflectorizante


MILLER TANK

RESPONSE S/S TEE

Top de damă, 100% Climalite material Polyester, ușor, cu părți care ține transpirația laterale din plasă pentru departe de piele ventilare optimă. Decolteu Detalii reflectorizante Scoop pentru confort. acum poți alerga și pe Racerback pentru o gamă întuneric. completă de mișcare. DRI FIT - îți păstrează corpul 99 LEI uscat, atrăgând transpirația de pe piele - rămâi uscat și SUPERNOVA 3/4 PRINT TIGHT CAPRI confortabil.

129,

109,99 LEI

Climacool: material textil respirabil care se usucă repede și răcorește. Formotion: material care susține mișcarea naturală și oferă confort sporit în mișcare. Detalii reflectorizante acum poți alerga și pe întuneric.

NIKE DF ESSENTIAL CAPRI

Colanți DRI FIT - îți păstreaza corpul uscat, atrage transpirația. Talie cu drawcord interior pentru o potrivire reglabilă. Colanți: 92% poliester, 8% elastan. Căptușeală: 80% poliester, 20% elastan. Clin căptușeală: 100% polyester.

299,99 LEI

179,99 LEI NATALIA II V WMS

Material Dry-Plus care îndepărtează transpirația de pe trup. Detalii reflectorizante pentru vizibilitate în condiții de lumină slabă.

24,99 LEI

49,99 LEI

Material Dry-Plus care îndepărtează transpirația de pe trup. Detalii reflectorizante pentru vizibilitate în condiții de lumină slabă.

59,99 LEI ISABEL WMS

PAIVA WMS

Material Dry-Plus care îndepărtează transpirația de pe trup. Detalii reflectorizante pentru vizibilitate în condiții de lumină slabă.

REBENNA WMS RUN FAST

Material Dry-Plus care îndepărtează transpirația de pe trup. Detalii reflectorizante pentru vizibilitate în condiții de lumină slabă. Boxeri interiori din material elastic oferă susținere și o mai mare libertate în mișcări.

99,99 LEI


AFLĂ CUM FUNCȚIONEAZĂ GADGETURI PENTRU ALERGARE APARATE PORTABILE Este dificil să dai forma potrivită corpului tău, să pierzi din greutate și să te miști mai mult în fiecare zi. Aparatele portabile pot totuși să te ajute. Văzând cât de activ ești (sau nu ești), zi de zi și săptămână de săptămână, ele te pot face mai activ, ceea ce reprezintă un pas uriaș pentru a fi în formă. Dacă ești începător și dorești doar să vezi cât de activ ești, poți începe cu un aparat simplu de înregistrare a activități tale fizice, care, în conlucrare cu un cont la o aplicație online, îți poate oferi o imagine exactă privind obiceiurile care constituie modul tău de viață, inclusiv somnul, consumul de calorii și altele. Dacă scopul tău este sportul, un aparat de antrenament mai specializat poate duce la ameliorări ale stării tale fizice, înregistrând cursele tale prin GPS, ritmul tău cardiac, precum și alte informații importante, care te vor ajuta să te antrenezi mai eficient. Dacă dorești un rezultat mediu sau dorești să urci încă un nivel, un aparat portabil poate să te ajute într-o mare măsură să înțelegi cât de mult exercițiile și obișnuințele care îți influențează sănătatea și contribuie la noul tău scop.

ELECTROSTIMULARE Electrostimularea se bazează pe stimularea nervoasă, utilizându-se impulsuri electrice transmise prin electrozi. Aparatele de electrostimulare produc impulsuri electrice de înaltă precizie, care provoacă stimulare musculară, asigurând totodată siguranță, confort și eficiență. Beneficii ale electrostimulării Metoda de electrostimulare poate fi utilizată pentru: - întărirea mușchilor într-un mod inteligent și specializat - prevenirea accidentărilor - mărirea capacității de rezistență - scăderea durerii (efect analgezic) - recuperarea rapidă și revenirea după o accidentare Pentru rezultate și mai bune, electrostimularea este recomandată împreună cu: - activitate fizică regulată, - alimentație sănătoasă și corectă, - mod echilibrat de viață


WWW.PROTOUCH.EU


35

APARATE PORTABILE

POLAR

2149,

99 LEI

CARACTERISTICI

POLAR

949,

99 LEI

V800

M400HR

POLAR

459,

99 LEI

POLAR LOOP

POLAR

329,99 LEI POLAR H7

Test de fitness

Oferă o estimare a nivelului de fitness în funcție de vârstă și sex.

Nivel de recuperare

Prezintă zilnic nivelul de antrenament, status-ul personal și evaluare pe ore

GPS încorporat

Altitudine prin GPS

Ceas

Ceas cu alarmă

Cronometru

Timer

(opțional)

Arată cât de bun a fost somnul, raport liniștit/ agitat

Heart Rate

(opțional)

Calorii consumate

Pași

Distanța

13 ore / 30 zile

8 ore / 24 zile

fără/ 5 zile

LCD Screen

LCD Screen

LED Lights

Smart Coaching

Bătăile inimii, evaluare și reabilitare fitness, activitate zilnică

Analiză activități

Înregistrează și afișează 24/7 diferitele tipuri de activități, precum și durata lor: somn-șezutmers-alergare

Analiza somn

Autonomie cu/fără GPS Ecran

10 luni

Waterproof

Greutate (g)

79 g

56.6 g

38 g

55 g centură inclusă

Mobile Device/ Computer

Mobile Device/ Computer

Mobile Device/ Computer

Mobile Device/ Computer

Aplicație online Device compatibil Touch screen


ACCESORII RUNNING Reflective Armset

14,99 LEI

Vestă Reflectorizantă

LED Armband

39,99 LEI

29,99 LEI

Greutăți fitness mână/picior, negru

HUSĂ MP3 ARMPOCKET

49,99 LEI

39,99 LEI 99 LEI 1.0 kg = 49, 99 LEI 1,5 kg = 59, 0,5 kg =

69,99 LEI 99 LEI 2,5 kg = 79, 2.0 kg =

Borsetă CRXSS Single

49,99 LEI Rucsac CRXSS 12RC

169,99 LEI

Borsetă CRXSS Double

89,99 LEI


37

SUPLIMENTE NUTRIȚIONALE ENERGIZE MANGO PASSION FRUIT

NATURAL ENERGY CEREAL STRAWBERRY

Produs cu mix de carbohidrați cu eliberare treptată. Baton pentru energie cu fulgi de ovăz, fructe, sodiu și aromă de mango.

RIDE PEANUT CARAMEL

Baton crocant, din mix de cereale, cu carbohidrați - aromă cacao.

5,99 LEI

10,

99 LEI

Baton pe bază de proteine, glucide, vitamine şi minerale, acoperit cu un strat de caramel şi învelit în glazură de cacao - aromă de arahide şi caramel.

8,99 LEI

PROTEIN PLUS + MINERALS HAZELNUT 35g

PROTEIN PLUS + MINERALS HAZELNUT 35g

POWER BAR FIOLA MAGNESIUm 25ml

ISOMAX BLOOD ORANGE

Baton pe bază de glucide, proteine, vitamine si minerale, învelit în cuvertură crocanta de ciocolată si alune.

Baton cu proteine obtinute din zer, caseină și soia. Baton fortifiat cu proteine din lapte, glucide, vitamine, minerale, învelit în ciocolată aromă de ciocolată.

Fiola cu 1 g de magnesiu, bun pentru recuperare. Fiole Magnesiu Supliment alimentar cu magneziu și vitamina B6.

Băutură cu 5 electroliți izotonici (sodiu, clor, potasiu, magneziu și calciu), cu aromă de portocale roșii.

6,99 LEI

6,99 LEI

6,99 LEI

POWER GEL GREEN APPLE Produs cu mix de carbohidrati cu eliberare treptata. PowerBar Gel pe bază de glucide fortifiat cu vitamine, minerale, cafeină şi aminoacizi - aromă de măr verde.

9,

99 LEI

9,99 LEI

POWERBAR AQUA+LEMON 0.5L

POWERBAR L-CARNITINE BERRY 0.5L

PROTEINPLUS SPORTSMILK CHOCOLATE 0.5L

Apă minerală naturală cu valoare energetică scăzută, pe bază de magneziu - aromă de lămâie.

Băutură cu L-carnitină – aromă de fructe de pădure.

Băutură energizantă pe bază de proteine fortifiată cu vitamine - aromă de ciocolată.

7,

99 LEI

9,99 LEI

19,99 LEI


Triatlonul Fără Asfalt este cel mai mare concurs de triatlon pe traseu off-road din România și este totodată evenimentul care deschide sezonul de triatlon în fiecare an. Pe 30 mai 2015, în weekend-ul Rusaliilor, pe plaja de la 2 Mai se va da startul celei de-a șasea ediții Fără Asfalt Intersport la mare! Concursul propune un traseu spectaculos, cu peisaje frumoase și alternative, iar după cursă toți participanții sunt invitați la petrecere pe plaja de la Micul Golf. Probele de 1000 m înot în mare, 32 km de bicicletă prin rezervația naturală Hagieni- Albești și 8 km de alergare în rezervația marină 2 Mai-Vama Veche sunt accesibile oricărui practicant amator al acestor sporturi, iar cele peste 91 de premii oferite de Intersport acoperă atât categoriile Elite cât și toate categoriile de vârstă ale concursului. Vă așteptăm pe 30 mai la Triatlon Fără Asfalt Intersport!

Aleargă în cealaltă Capitală! Alba Iulia City Race - 14 Martie 2015

Alba Iulia City Race- Aleargă în cealaltă capitală! deschide practic sezonul de alergare 2015! Al doilea concurs (după Semimaraton Brașov Intersport) de alergare pe teren mixt din România din punct de vedere al numărului de participanți, al amplorii evenimentului și primul din România din punct de vedere al numărului impresionant de sportivi profesioniști prezenți la start.


39

Semimaraton Brașov Intersport (SBI) a devenit rapid cel mai mare concurs de alergare din orașul Brașov, având o dificultate medie este accesibil atât pentru sportivii profesionișiti cât și pentru cei amatori. După o primă ediție (aprilie 2012) la care înscrierile au fost oprite la 450 de participanți, la următoarele ediții numărul de concurenți a crescut considerabil, ajungând în 2014 la 1084 alergători. La ediția din acest an așteptăm la start peste 1,500 de participanți, concursul devenind astfel unul dintre cele mai populare de acest gen din țară. Startul și sosirea se află în Piața Unirii, o locație bine cunoscută de brașoveni și foarte apreciată de turiști. În anul 2011 aceasta a fost complet renovată devenind un punct important de atracție datorită proximității Muzeului

Corcova Trail Race 2015

Primei Școli Românești și Bisericii Sfantul Nicolae, reușind să adune anual peste 90.000 de turiști. Traseele continuuă pe străduțele cu iz medieval ale orașului vechi și pe potecile montane din jurul Brașovului atingând câteva puncte turistice importante ale zonei: Pietrele lui Solomon, Poiana Brașov, Poiana Stehil și Masivul Tâmpa de unde priveliștea panoramică asupra orașului este superbă. Și la această ediție concurenții își vor putea testa limitele fie la proba de semimaraton de 21 km, fie la cea de cros de 10 km sau la noua cursă populară de doar 4km. Înscrierile se pot face online până în 22 martie pe semimaraton.ro Vă așteptăm la Brașov!

Retezat SkyRace Intersport 2015

Aleargă la înălțime! Retezat SkyRace INTERSPORT 20.06.2015

Corcova Trail Race este primul concurs de alergare organizat în România pe domeniile unei podgorii: Corcova Roy&Damboviceanu! Un festival care îmbină un concurs de alergare cu atmosfera culesului viilor într-o zonă subcarpatică deosebită! Sportivii de mare valoare sunt și ei prezenți la acest eveniment Sports&Fun, Marius Ionescu, cel mai titrat maratonist al momentului neratând nici o ediție până în prezent.

Retezat SkyRace Intersport este, fără îndoială, cel mai important eveniment de skyrunning din România. Aflat la cea de a 4 ediție concursul reușește să aducă la start 3 “grei” din top 10 internațional al alergării montane la peste 2000 m altitudine: Ionuț Zinca, Maite Maiora Elizondo și Zaid Ait Malek! Pe lângă alergarea profesioniștilor, evenimentul propune și un traseu ușor de 7 km, pentru iubitorii de drumeție și familiile cu copii, dar și un concurs de orientare, fără taxă de participare.


Prețurile afișate conțin TVA și pot suferi modificări după data apariției catalogului. Pozele produselor prezentate pot să difere de modelele existente în magazine. Produsele afișate în catalog pot fi disponibile în toate sau doar în anumite magazine INTERSPORT, începând cu 15.03 - 15.04.2015 numai în limitele de stoc existente în fiecare locație. SC Genco Trade SRL – Intersport România își declină responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe apărute sub rezerva erorilor de tipar.

Arad I Bacău I Baia Mare I Brașov I București I Buzău I Cluj I Constanța I Craiova I Focșani I Galați I Iași I Râmnicu Vâlcea I Oradea I Pitești I Ploiești I Suceava I Timișoara

www.intersport.ro


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.