Page 1

eBook 2013 Interieur ideeĂŤn voor woonkamer & slaapkamer

Interieur-ideeen.com eBook 2013


2

Inhoud Introductie ............................................................................3 Vooraf: Dit zijn mijn 5 favoriete tips .........................................4 De Woonkamer .........................................................................9 Het begin van je woonkamer inrichten .................................... 10 Interieur ideeën voor je woonkamer ....................................... 12 Extra woonideeën ................................................................ 18 Huis inrichten ...................................................................... 30 Kleurcombinaties voor je interieur .......................................... 40 Jouw interieur...................................................................... 42 De Slaapkamer ....................................................................... 46 Slaapkamer ideeën............................................................... 47 6 bepalende elementen bij het inrichten van je slaapkamer ....... 60 Slaapkamer kleuren ............................................................. 67 Bonus I: Een bed uitkiezen ...................................................... 68 Bonus II: 10 tips om je huis voordelig in te richten ..................... 71 Slotwoord .............................................................................. 72


3

Introductie Dit is het officiële interieur ideeën eBook. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit eBook te downloaden en te lezen. Ik hoop je te inspireren met deze ideeën. De bedoeling is dat je je eigen voorkeuren en smaak beter leert kennen, en goed weet toe te passen op je eigen interieur. Een leuk interieur zorgt voor een vrolijk humeur. Net zoals een opgeruimd huis voor veel mensen een voorwaarde is om rust aan je hoofd te hebben. En dat je je beter voelt in je favoriete kleding. Over interieur ideeen Mocht je mijn naam nog niet eerder voorbij hebben zien komen, de initiatiefnemer achter interieur-ideeen is Sander. Ik ben 30 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in een leuke buurt in Haarlem. Toen we ons eerste huis kochten sleepte mijn vriendin mij mee naar allemaal outlets. Ik begon er lol in te krijgen en ging interieur boeken lezen, interieursites volgen en magazines lezen. Kort daarna besloot ik mijn hobby vorm te geven in 1 website, en dat is interieur-ideeen.com geworden. Waarom dit eBook? Een boek, en in dit geval een eBook, leest prettiger dan een beeldscherm. Het geeft mij bovendien de gelegenheid om wat exclusieve inhoud met je te delen, en daarbij een mooie bundeling te maken van alle inhoud die ooit op interieur-ideeen is verschenen. Je vindt in dit eBook ook diverse afbeeldingen. Op deze afbeeldingen liggen rechten waar ik zelf ook voor heb betaald. Je kunt deze afbeeldingen zonder problemen privé gebruiken, maar doe dat niet commercieel. Veel plezier! Ik hoop dat je veel plezier aan dit eBook beleeft. Ik heb erg mijn best gedaan om van dit eBook een waardevolle bron te maken. Mocht je het echt vinden tegenvallen, dan hoor ik graag wat je dan had verwacht – en zal dan tevens het aankoopbedrag terugstorten. Ben je juist blij met het eBook, dan maak je van mij ook een blij man. Veel plezier!


4

Vooraf: Dit zijn mijn 5 favoriete tips Ik heb zelf een top 5 van ideeĂŤn voor mijn interieur. Daar word ik dan ook vaak om gevraagd. Soms wisselen ze wat omdat ik een tip van iemand krijg die in mij persoonlijke top 5 terecht komt. Bovendien verandert smaak ook om de zoveel tijd. Hier komen mijn interieur ideeĂŤn: 1. Groot lijkt professioneel Ik houd van groot. Hoe groter hoe professioneler en steviger het oogt. Groot is ook vaak makkelijk, overzichtelijk en te begrijpen. Kijk eens om je heen in je eigen woonkamer en bedenk je eens welke spullen wegvallen omdat ze zo klein zijn. Als je een nieuwe lamp, nieuwe accessoires of bijvoorbeeld bijzettafel gaat kopen, ga dan voor groot, sterk en robuust. Bovendien is het zo dat je met grote producten en meubels je beeldvorming voor de gek houdt. Je denkt namelijk al snel dat je je in een grote ruimte bevindt als er maar twee of drie grote attributen staan. Groot maakt dus ook ruimtelijk, in tegenstelling tot de eerste reactie van velen.


5

2. Slaapkamer idee: plankje of koof boven het bed Bij toeval werd er een koof achter ons eigen bed geplaatst. En ik zou nooit meer zonder willen. Mijn telefoon, wekker, nachtlampje, water, iPad en leesmateriaal liggen erop. Vroeger lagen die op het te kleine nachtkastje, of op de grond. Onhandig en rommelig, en dat is nu voorbij. Heb je een kleine slaapkamer? Plaats dan een muurplank van bijvoorbeeld Ikea boven je bed.


6

3. Verlichting in je interieur Je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer krijgen pas echt stijl met goed licht. Dat begint bij het type lampje dat je koopt in de supermarkt. Wil je gezellig en warm licht in je woonkamer, koop dan geen fel lampje. Mijn advies is om veel aandacht aan licht in je huis te besteden. Als je het moeilijk vindt, laat je dan adviseren. Je zult er geen spijt van krijgen. Een spotje op de juiste plek en de juiste richting in kan echt wonderen doen met je interieur. Benut ook de kans van indirect licht. Indirect licht is fijn voor het oog en zorgt voor een rustige, chique omgeving. Kijk eens hoe ze dat hebben gedaan in winkels en restaurants. Misschien kun je het thuis ook toepassen.

Interieur ideeen eBook 2013  

De eerste 6 pagina's van het interieur ideeen eBook, kijk op http://interieur-ideeen.com/nieuw-interieur-ebook-bijna-gelanceerd/ voor de hel...

Advertisement