Page 1

interia livsstilshus

Hovedkatalog høst 2010 Møbler • Belysning • Gaver/bruksting • Fashion/sport/barn


Man sitter mer komfortabelt p책 en farge man liker. (Verner Panton)


interia livsstilshus interia er latin og betyr rett oversatt «det som kommer innenfra». Vi vil være ekte, og vi tror på innlevelse og ærlighet i forhold til det vi driver med. Skjønnhet kommer innenfra, sies det. Det gjelder også for produktene vi tilbyr i interia livsstilshus. God design er fremstilt av engasjerte mennesker for at andre skal kunne nyte det. Produktene er fremstilt av holdbare materialer, med respekt for materialene og deres egenskaper. God design har bevist sin verdi gjennom generasjoners forskjellige smak og stil. Vi håper å få lov til å skape fremtidens livsstil sammen med våre kunder. Vi tror på det å bygge livsstil over tid, og er stolte av å kunne tilby produkter med lang estetisk og mekanisk levetid. interia livsstilshus er sertifisert som miljøfyrtårn, og jobber kun med leverandører som kan dokumentere et bevisst forhold til miljøet, og at de produkter som vi selger er blitt til gjennom miljøvennlig produksjon. interia livsstilshus har i 2010 blitt medlem av IEH – Initiativ for Etisk Handel. Vi er opptatt av at våre produsenter ikke benytter seg av barnearbeid og kan dokumentere minstekrav til både lønns- og arbeidsvilkår for sine ansatte. Vi forplikter oss til kun å jobbe med leverandører som kan dokumentere ovennevnte forhold.


Olav Tryggvasons gt. 12. Åpent 10-20 (10-18) Tlf. 73 53 05 40 • www.interia.no


interia og miljøet interia as har gått gjennom en miljøanalyse og vist at vi oppfyller definerte bransjekrav, og blitt sertifisert som Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er en nasjonal sertifiseringsordning rettet mot privat og offentlig sektor, særlig med vekt på små og mellomstore bedrifter. Tiltakene er konkrete og målbare, og skal være lønnsomme for den enkelte virksomhet. En Miljøfyrtårn-sertifisering hjelper virksomheten med å skape en miljøvennlig drift og gi en tydelig og dokumentert miljøprofil. Sammen med en godkjent konsulent gjør virksomheten en miljøanalyse og lager en handlingsplan for å innfri Miljøfyrtårns bransjekrav. Miljøanalysen tar for seg følgende miljøtemaer: Internkontroll HMS, arbeidsmiljø, energibruk, innkjøp og materialbruk, avfalls- og utslippshåndtering, transport og klimaregnskap. Virksomheten finner i samarbeid med en godkjent konsulent fram til løsninger og blir enige om tiltak.

Etisk handel Initiativ for etisk handel (IEH) er et forpliktende partnerskap mellom næringsliv, fagbevegelse, organisasjoner og offentlige instanser. IEH er en pådriver og et ressurssenter for etisk handel. Etisk handel innebærer at bedrifter og andre aktører bidrar til forbedringer når det gjelder arbeidsforhold og miljø i sin eksisterende leverandørkjede. interia er medlem av IEH, og kan overfor kunder garantere at alle produkter som selges er i tråd med IEHs retningslinjer.

5


Helt siden Olav Tryggvason i år 997 dro med sine menn ut til Nidaros og bygde hus på bredden av Nidelva, så har denne delen av Trondheim sentrum vært viktig for handel i regionen. På 1600- og 1700-tallet var handel den viktigste levevei, og de viktigste handelsvarene den gang var tømmer og trelast, sild og tørrfisk samt kobber-malm fra gruvene i landsdelen. Når vi i dag drøyt 1000 år senere åpner vårt livsstilshus på gammel og tradisjonsrik handelsgrunn, er det med en god porsjon ydmykhet vi ønsker deg velkommen til oss. Her er interiør, møbler, tekstiler, lamper, brukskunst, kjøkkentøy, klær og mye mye mer. Vi håper at både katalogen og vårt nye livsstilshus vil inspirere. God fornøyelse og velkommen til interia livsstilshus!

6


Underetasje Møbler/belysning

side 8

1. etasje Gaver/bruksting

side 112

2. etasje Fashion/sport/barn

side 218


BOURGIE LAMPE Design: Ferruccio Laviani Lampe i formstøpt polykarbonat. Pris fra 2.120,-.

LOUIS GHOST STOL Design: Philippe Starck En komfortabel stol i transparent eller farget polykarbonat. Egner seg like godt ute som inne. Pris fra 2.120,-.

8


CATIFA 80 Design: Lievore Altherr Molina Pris fra 9.855,-.

PALM Design: Lievore Altherr Molina Pris med meier fra 2.115,-.

arper 10


NORMA Design: Lievore Altherr Molina Pris fra 4.855,-.

PIX Design: Ichiro Iwasaki Pris fra 5.210,-.

11


CATIFA 46/53 Design: Lievore Altherr Molina Pris finér fra 4.840,-. Plast forsidepolstret, kryssben fra 5.120,-. Polstret, med bøyleben, med striper 4.350,-. Plast, 4 ben 1.390,-. Barkrakk med bøyleben fra 2.165,-.

12


DIZZIE Design: Lievore Altherr Molina Pris fra 3.300,-.

13


PLASTIC SIDECHAIR (DSW) Design: Charles & Ray Eames (1950) Charles & Ray Eames’ DSW stol er en moderne utgave av den legendariske fiberglass Chair fra 1950. Stolen fremstilles i dag i det miljøvennlige plastmaterialet polypropylen, som gir stolen en bedre sittekomfort, og som gjør at stolen i dag koster en fjerdedel av hva den opprinnelig kostet. Fås i fargene sort, hvit, rød, lime, lyseblå, grå, creme, gråhvit, gråbrun eller blågrønn. Pris fra 3.255,-.

14


EAMES PSCC CHAIR

PLASTIC SIDECHAIR (DSR)

Design: Charles & Ray Eames (1950) Siden 50-tallet har det originale formede seteskallet til Plastic Side Chair blitt kombinert med forskjellige baser og produsert i milliontall. Og den nåværende versjonen med polypropylen gir Side Chair enda bedre sittekomfort. PSCC (Pivot Sidechair Cast Base on Castors) forvandler Side Chair til en svingbar kontorstol. Pris 4.300,-.

Design: Charles & Ray Eames (1948) Eames DSR stol i polypropylen med forkrommet wireunderstell fra Vitra. Fås i flere farger. Stolen fremstilles i dag i det miljøvennlige plastmateriale polypropylen, som gir stolen en bedre sittekomfort, og som gjør at stolen i dag koster en fjerdedel av hva den opprinnelig kostet. Fås i fargene sort, hvit, rød, lime, lyseblå, grå, creme, gråhvit, gråbrun eller blågrønn. Pris 2.190,-.

EAMES DAR CHAIR

SOFTSHELL CHAIR

Design: Charles & Ray Eames (1950) Charles & Ray Eames’ Plastic Armchair DAR er en moderne utgave av den legendariske Fiberglass Chair fra 1950. Stolen fremstilles i dag i det miljøvennlige plastmateriale polypropylen, som gir stolen en bedre sittekomfort, og som gjør at stolen i dag koster en fjerdedel av hva den opprinnelig kostet. Fås i sort, hvit, rød, lime, lyseblå, grå, creme, gråhvit, gråbrun eller blågrønn. Pris 2.995,-.

Design: Ronan & Erwan Bouroullec (2008) Sjell-inspirert stol med suveren sittekomfort som må oppleves. De myke konturene med myk polstring over det hele – sammen med det attraktive utseendet – gir stolen et avslappet og forlokkende uttrykk. Dette gir selvfølgelig stolen en spennende kontrast til omgivelsene når den brukes i det offentlige rom. Firebent eller med stjerneformet base (4 tagger med glidere eller 5 tagger med hjul) gir Softshell Chair uendelige bruksområder, både i hjemmet og på jobben. Pris fra 5.815,-.

15


HANG IT ALL

EAMES ELEPHANT Design: Charles & Ray Eames (1945) Få andre dyr er så populære som elefanten, spesielt blant barn. Nå er Eames Elephant i salg i en plastikkversjon – nettopp for barn. Enten den brukes som en leke, ute eller inne, eller som et dekorelement på barnerommet vil den nok glede mangt et barne- og foreldrehjerte. Pris 1.955,-.

ELEPHANT STOOL

Design: Charles & Ray Eames (1953) Charles & Ray Eames designet knaggrekken Hang it All i 1953 med en skjult agenda: de ønsket å oppmuntre barnet til å henge opp alle sine ting. De fargerike trekulene nærmest innbyr til å bli brukt. Pris 2.195,-.

Design: Sori Yanagi (1954) The Elephant Stool er et av de mest berømte japanske design etter krigen, og er fortsatt like overbevisende med sin klare form og store funksjonalitet. Passer til innendørs bruk, til balkongen eller til hagen, eller som en picnicstol som er veldig lett å ta med seg. Laget av gjennomfarget polypropylen. Pris 790,-.

16

PANTON CHAIR Design: Verner Panton (1999) På grunn av den tekniske utviklingen innen fremstilling av plast har Panton Chair vært igjennom en rekke produksjonsfaser siden den ble lansert. Den siste versjonen som Verner Panton autoriserte ble produsert i samarbeid med designeren på slutten av 90-tallet. Stolen er laget av polypropylen som er farget helt igjennom, med en satinert overflate. Farger: rød, isgrå, hvit, chartreuse (grønn), basic dark og tangerine (oransje). Pris 1.420,-.


WALL CLOCKS Design: George Nelson (1950-) Med variasjonene i materialer og skulpturelle former gjenspeiler George Nelsons klokker 1950-tallets livsglede på beste måte. Fortsatt er disse klokkene et forfriskende alternativ til mer vanlige tidsangivere. Materialer er lakkert tre og metall, og høykvalitets quartz-urverk. Batterier er inkludert. Priseksempel: Ball Clock 2.350,-.

MAHARAM PUTER Design: Alexander Girard, Charles & Ray Eames, Verner Panton (1947) Mange av de store arkitektene og designerne fra det 20. århundre har også utfoldet seg som tekstildesignere. New York textile company relanserer nå noen av de mest sentrale designene med høykvalitets tøyprodukter, her som dekorative puter fra Vitras kolleksjon. Pris 43 x 43 cm fra 1.615,-.

17


VEGETAL

LCM

Design: Ronan & Erwan Bouroullec (2008) Former fra vegetasjonens verden er inspirasjonen bak stolen Vegetal. Stolen plante-like struktur laget av gjennomfarget polyamid strekker seg mot grensen av det som er mulig å fremstille rent teknisk, og de seks fargene (uvanlig for plastikkstoler) understreker linken til naturen. Vegetal kan stables, og egner seg like bra ute som inne. Pris 3.395,-.

Design: Charles & Ray Eames (1945) Finér sete og rygg, med bein i kromfarget stål. Stolen gir et lett inntrykk, samtidig som det oppstår en viss spenning i kontrasten mellom de to typene materialer. LCM står for Lounge Chair Metal. Pris 7.140,-.

DCM

RAR

Design: Charles & Ray Eames (1945) Brødrene Eames varierte ofte sitt stoldesign ved å kombinere ett stolskall med forskjellige baser. DCM, som står for Dining Chair Metal, er å få i formpresset ask-finér med base i krom. Pris 6.690,-.

Design: Charles & Ray Eames (1950) Opprinnelig ble seteskallet laget av glassfiber, nå har polypropylen overtatt som et mye mer naturlig valg – både med tanke på produksjonen og sittekomforten. RAR (Rocking Armchair Rod Base) har base av stål, meier av tre – og er altså gyngestolvarianten. Pris 4.360,-.

18


LOUNGE CHAIR & OTTOMAN Design: Charles & Ray Eames (1956) The Lounge Chair er et av de mest berømte designene til Charles og Ray Eames. Den ble skapt i 1956 og er nå en klassiker i moderne møbelhistorie. Sete, rygg og armlener er i formet finér, med avtagbar polstring og trekk i skinn.

COFFEE TABLE Design: Isamu Noguchi (1944) Noguchi selv beskrev Coffee Table som sitt beste møbeldesign noensinne, utvilsom fordi det er så inspirert av hans bronse- og marmorskulpturer fra den tiden. Bordet består av en bordplate i glass som hviler på to identiske tre-elementer plassert i en rett vinkel. Pris fra 15.420,-.

OCCASIONAL TABLE LTR Design: Charles & Ray Eames (1950) Charles & Ray Eames designet LTR (Low Table Rod Base) som et lite, variabelt sidebord, med bordplate i laminat og base i stål. Pris 2.150,-.

19


POLDER SOFA Design: Hella Jongerius (2005) Polder ligger lavt, er flat og horisontal, akkurat som dikene mot havet som den er oppkalt etter og inspirert av. Hella Jongerius har valgt fem fargekombinasjoner og stoffkvaliteter, og understreker dem med hi tech tråder og store knapper av naturmaterialer.

UTEN.SILO Design: Dorothee Becker (1969) Med sine beholdere i forskjellige størrelser og former, og med metallkroker og klips, kan Uten.Silo organisere kontorer, kjøkken, verksteder, baderom og barnerom. Finnes i to størrelser. Pris fra 2.320,-.

HOME DESK Design: George Nelson (1958) Like verdig som den er dekorativ: dette skrivebordet for hjemmet med sin raffinerte, elegante base og dempede farger er en av George Nelsons designklassikere. Opprinnelig skapt som en «ladie’s desk» – i dag en universell arbeidsstasjon i hjemmet. Base i krom, skriveflate i hvit laminat og sarg i valnøttfinér.

20


THE ORIGINAL Et livsstilsikon av de helt STORE! Overflatebehandlet nylon. F책s i flere farger. Pris fra 2.299,-.

BUCCLE-UP Flere farger. Pris fra 2.999,-.

JUNIOR For de minste! Til lek, oppdagelse, hygge og trygghet. Flere farger. Pris 1.799,-.

21


MOVE Design: Per Øie Sett kroppen din i førersetet. Move vil sørge for at kroppen alltid har den friheten den måtte trenge. Med 360 graders bevegelsesfrihet har den høyderegulerbare Move garantert en stilling som passer deg. Denne fleksible ståstøtten har en gradert fotplate som gjør at den vinkles til å følge kroppen i en rekke ulike stillinger. Ryggen beholder sin naturlige svai, og kroppen har bevegelsesfrihet mens rygg- og magemuskulaturen styrkes. Det sadelformede setet utgjør en vesentlig del av Move, og gjør det umulig å skli av. Pris fra 2.900,-.

DATE Design: Olav Eldøy En god første date dreier seg om å føle umiddelbar samhørighet. Date kombinerer elegant, tidløst design med høy kvalitet og fantastisk sittekomfort. Du kan skifte sittestilling uten hindringer, og oppnår mulighet til å bevege deg og variere sittestillingen mens samtalen flyter rundt middagsbordet. Den skjulte vippemekanismen gjør at du hele kvelden vil sitte komfortabelt. Glidelåsen langs ryggen av stolen er i seg selv et delikat designelement som utgjør en kontrast mot de myke og runde formene til stolen forøvrig. Glidelåsen gjør det også enkelt å rengjøre eller bytte stoff. Pris fra 4.500,-.

22


VARIÉR EIGHT Design: Olav Eldøy Med sitt stilfulle uttrykk og sin fantastiske komfort, er Variér® Eight et virkelig høydepunkt! Den er en perfekt invitasjon til frokost, middag og andre sosiale samvær. Med sin uslåelige komfort tjener den som mye mer enn bare en moderne stol for en rask forfriskning eller snacks. Variér® Eight tar deg fra 8 til 8: fra en deilig frokost, til en avslappende middag og ikke minst til avslapping i uformelle omgivelser sammen med venner og familie. Variér® Eight passer perfekt inn i ditt kjøkken. Det er en innovativ barstol som tilpasser seg ikke bare til deg, dine daglige rutiner og pauser, men også til ditt interiør. Gjemt vippe-mekanisme (4 grader fremover og 13 bakover) som tillater deg å variere og slappe av i timesvis. Den har høydejusterbar gaslift, 66-89 cm og benhviler. Kan leveres med retur gaslift, som sørger for et ryddig møblement til enhver tid. Pris fra 7.390,-.

26


EKSTREM Design: Terje Ekstrøm (1972) Ekstrem er en statisk stol men likevel med de bevegelse- og variasjonsmuligheter som Variér holder som kjerneprinsipper. Den åpne strukturen tillater deg å sitte fremover med føttene på gulvet, sideveis med bena henslent over armlenene, eller helt rundt med kroppen vendt mot stolryggen. De unkonvensjonelle formene innbyr til fantasi og fristillelse fra eksisterende konvensjoner. For barn stimulerer den fantasien ved at nye sittestillinger hele tiden kan oppdages, og fordi den er rund, myk og leken. Stolen er en perfekt "eye-catcher" i en lobby, resepsjonsområdet, din egen stue, eller sågar barneværelset. Stolen er utviklet med et ergonomisk utgangspunkt, men den skulpturelle formen gjør også at at stolen fremstår som et 80-talls ikon og en representant for postmodernistisk design. Pris 10.690,-.


PEEL og PEEL CLUB Design: Olav Eldøy Peel omslutter kroppen din som et beskyttende lag og skaper et trygt fristed for deg. Stolen tilpasser seg kroppsvekten din og reagerer på alle vektforskyvninger slik at du kan endre stilling uten anstrengelse. Den mindre versjonen Peel Club sørger for at dette unike designet passer inn i ethvert rom. Da designeren Olav Eldøy presenterte ideen til Peel, plasserte han ganske enkelt et appelsinskall foran oss og sa ingenting. Det grunnleggende konseptet til denne stolen er nemlig formen og funksjonen til et appelsinskall. «La meg omfavne deg og beskytte deg!» Oppgaven til et skall er å beskytte sitt innhold - omfavne det og ta vare på det. Dette er også den grunnleggende funksjonen til Peel – men nå er det du som er innholdet som vies oppmerksomhet. Et dobbelt fjærsystem sørger for bevegelse, variasjon og myke overganger mellom sittestillingene. 360° rotasjon og tre markante sitte- og hvilestillinger gir bevegelsesfrihet og økt velvære mens du sitter. Med sitt unike, prisbelønte «skall-design» og karismatiske utstråling er Peel Club et smykke i alle hjem. Den passer perfekt til sofaen og gir rommet et distinkt og moderne uttrykk. Mens mange stoler er utviklet med form i fokus, er Peel Club designet både for øye og kropp. Den vakre, organiske formen inviterer deg til å nyte små pauser i hverdagens mas. I varierte sittestillinger kan du nyte tilværelsen mens du leser, venter, observerer, lytter, snakker, drømmer eller ganske enkelt hviler. I Peel Club føler du deg hjemme. Peel kan fås med en base i enten sort lakket eller mocca beiset bøk, bøk naturell, eik eller valnøtt. Peel Club tilbys også med en elegant metallbase i enten krom eller matt krom overflate. Peel-stolene er tilgjengelige som speilvendte varianter, slik at man kan kombinere to stoler sammen i en harmonisk helhet. Peel: pris fra 16.330,-. Peel med skammel: pris fra 19.670,-. Peel Club: pris fra 9.660,-.

29


PENGUIN Design: Peter Opsvik Om kvelden kan den robuste Variér® Penguin lett flyttes fra kjøkkenet til stuen. Den kjølige, ispregede elegansen er balansert med en varm glød av avslapning, som denne fleksible stolen utstråler. Penguin får du i eik, valnøtt, isblå, midnattsort og ishvit. Du kan kombinere hvilken som helst finish med et understell i krom eller matt krom og puter som tilbehør i en rekke farger. Skap en Penguin som er like individuell som deg selv. Med en lakkert overflate som er lett å tørke av, og et forkrommet understell av stål, er Penguin robust nok til å overleve familiemåltider i et travelt kjøkken. Samtidig gir vippemekanismen og smart plasserte armlener bevegelse og støtte, så gjestene dine får lyst til å bli sittende i spisestuen. Stålrørene på tvers, som fester understellet på Penguin til selve stolen, er ikke låst fast. Dermed kan stolen gynge stille og rolig frem og tilbake, en bevegelse, som støttes av de fleksible, vinklede bena. Armlenene er plassert perfekt så de støtter underarmene dine når du sitter tilbakelent. Pris fra 3.750,-.

PLANET Design: Sven Ivar Dysthe Bli borte i ditt eget univers med Planet. Den tidløse stolen har en innbydende form, som omslutter og trekker deg inn. Har du først landet, vil du helst bli sittende. Planet ble utviklet i 1965 og er fortsatt meget populær. Stolen kretser om kroppen din og dreier deg 360 grader rundt. Len deg helt tilbake, eller len deg frem for å følge med i samtalen – med den skjulte vippemekanismen følger stolen din minste bevegelse, mens den støtter kroppen din fullt ut. Planet har en patentert vippemekanisme som gir frihet til naturlige bevegelser når du sitter. I tillegg til at du har fri rotasjon kan du velge mellom å sitte oppreist, lene deg fremover eller bakover - stolen følger dine naturlige bevegelser og gir deg frihet til å variere mellom mange gode sittestillinger. Metallkrysset har designelementer i de valgbare tresortene bøk, eik eller valnøtt. Pris fra 10.010,-.

30


GUBI CHAIR Design: Komplot Design GUBI Chair er den første stol i formspendingens historie som er formet tredimensjonalt. Metoden gjør at det er mulig å forme stolens skall sånn at alle kanter vender vekk fra kroppen, hvilket øker sittekomforten. GUBI Chair har stor fleksibilitet i sitt uttrykk, og du kan derfor skreddersy den etter dine individuelle behov. GUBI Chair finnes både polstret og upolstret, og understellet fås i tre samt børstet og pulverlakkert stål. Pris fra 2.160,-.

GUBI

31


SCANDIA NETT Design: Hans Brattrud (1957) Stabelbar stol i laminert lakkert amerikansk valnøtt eller eik.Base av stål, satinert krom. Pris fra 9.940,-.

SCANDIA JUNIOR

SCANDIA SENIOR

Design: Hans Brattrud (1957) Stabelbar stol i laminert lakkert amerikansk valnøtt eller eik.Base av stål, satinert krom. Pris fra 3.960,-.

Design: Hans Brattrud (1957) Stabelbar stol i laminert lakkert amerikansk valnøtt eller eik.Base av stål, satinert krom. Pris fra 14.860,-.

32


Hans Brattrud Hans Brattrud designet først Scandia-serien som en studentoppgave ved Statens Håndtverk og Kunstindustriskole i Oslo i 1957. Serien bestod av spisestuestolen Scandia Jr, Scandia Sr som har høy rygg og Scandia Nett som er en loungestol. Brattrud designet også et bord i serien, men dette har aldri vært i produksjon. Da Scandia ble designet, fant Brattrud først ingen egnet produksjonsmetode, men i 1958 oppdaget han noen laminerte treprodukter på en messe i Tyskland, og forstod at han hadde funnet riktig metode for produksjon av Scandia. Lamineringsteknikken var på et meget tidlig stadium i Norge, men Brattrud overbeviste møbelprodusenten Hove Møbler til å kjøpe inn produksjonsutstyret, og i 1961 startet Hove Møbler A/S produksjon av Scandia. Da Scandia Jr. ble lansert i 1961 fikk den svært god respons, og solgte godt. Stolen ble produsert i Norge, men ble distribuert til store deler av verden inntil begynnelsen av 70-tallet. Scandia-serien ble relansert i 2003 av fjordfiesta furniture AS, og har igjen vakt stor oppmerksomhet. PRISER OG UTMERKELSER - Gullmedalje på en interiør- og håndverksmesse i Munchen, Tyskland, i 1967- «Merket for God Norsk Design» 1967 - Scandia Sr. Easy Chair fikk prisen for «Best classic item» fra imm cologne og det tyske designrådet, under møbelmessen i Køln i 2006.

33

TING DU IKKE VISSTE OM SCANDIA JR. - I 2003 tok det da nyopprettede fjordfiesta furniture opp igjen produksjonen av Scandia jr. samt Scandia Nett. Fjordfiesta furniture har, etter avtale med designer Hans Brattrud, enerett til produksjon av Scandia. - Scandia Jr. anses i dag for å være en sann Scandinavian Design klassiker. - Scandia Jr. ble presentert på den norske paviljongen under Verdensutstillingen i New York i 1964. - Den er innkjøpt av en rekke museer, og eksemplarer fra Hove Møblers produksjon fra 60- og 70-tallet selges på auksjoner og i antikvitetsbutikker over hele verden. - Den skal være brukt både i episoder av den populære amerikanske TV-serien, "Sex og singelliv", og i filmen "The Hours" med kjente skuespillere som bl.a. Meryl Streep. - Her hjemme pryder nå Scandia bl.a. kafeen i det nye norske design og arkitektursenteret i Hausmanns gt., Oslo. Har du Scandia stolen hjemme, eller har du sittet i den hos noen andre?


BREEZE Design: Monica Förster Bordet Breeze kommer i to størrelser, som salongbord eller sidebord. Bordplaten leveres med eller uten bølge etter eget ønske. Fargene er hvit beis til hvitlakkert understell og sort beis til sortlakkert understell. Pris fra 3.590,-.

FLOWER Design: Christine Schwarzer Bordet Flower finnes i to størrelser. Farge på laminat og kantlist kan kombineres fritt. Bordplaten finnes i rødt, hvitt og sort laminat, mens sargen finnes i eik, bjørk eller valnøtt. Stål understell i fargene krom, hvit eller aluminium. Pris fra 4.200,-.

34


LAMINO Design: Yngve Ekström Lamino er lenestolen som ble kåret til århundrets svenske møbel av magasinet «Sköna Hem»s lesere! Stolen er skiktlimt og formpresset i bøk, eik eller valnøtt. Eikversjonen kan fåes med armlener i teak. Tilbys også i hvit- eller sortlasert askfinér. Stolen kan også leveres trukket med fåreskinn i sort, off-white, graphite (grå), charcoal (mørk grå), espresso (brun) eller Sahara (toffee-brun), i stoff eller skinn. Stolen bærer miljømerket Svanen. Pris fra 7.995,-.

35


HAPPY Design: Roger Persson Happy lenestol finnes i høy og lav versjon, her vist som lav. Fås også med sving. Stamme av stålrør, stoppet med formpresset kaldskum med fiberfill. Pascalfjærer i setet. Meier i rustfritt stål. Happy er Svanemerket. Pris fra 9.050,-.

PAPERMASTER Design: Torbjörn Anderssen Finnes i bjørk, eik og valnøtt. Pris fra 3.300,-.

36


TREE STUMTJENER Design: Katrin Olina Petursdottir/ Michael Young Veggmontert stumtjener i eikfinér. Fåes hvitlakkert, svartlakkert eller natur. Finnes også i frittstående utgave. 2 høyder, 194 cm og 134 cm. Pris 194 cm 3.150,-.

37


ARCTIC SKOSKAP Design: Rolf Fransson Arctic er med sitt særegne formspråk et moderne møbel som tilbyr uendelige oppbevaringsmuligheter. Serien består av separate kommoder, skap, veggskap, hyller, skoskap og sideboards. Serien finnes i hvit, matt hvit og høyblank svart, med topplater i samme utførelse. Egner seg like godt på jobben som hjemme. Pris fra 5.390,-.

voice 38


ARCTIC TV-MØBEL Design: Rolf Fransson Arctic er med sitt særegne formspråk et moderne møbel som tilbyr uendelige bruksmuligheter. Serien består av separate kommoder, skap, veggskap, hyller, skoskap og sideboards. Skuffer og dører åpnes med et lett trykk. Innredningen er funksjonell og gjennomtenkt, og møbelets uttrykk kan varieres med topplater i sju ulike materialer. Serien finnes i hvit, matt hvit og høyblank svart, og egner seg like godt på jobben som hjemme. Dybder 40 og 50 cm. Pris avbildet utgave 7.820,-.

AZZARO TV-MØBEL Azzaro har vært en populær serie i mange år, mye takket være sin høye kvalitet og store variasjonsmuligheter. Den kan stå på ben eller hvile på sokkel. På alle hvite modeller kan du bytte topplaten for å endre møbelets karakter. Velg mellom eik, wenge, valnøtt eller kirsebær. Flere av modellene er tilpasset som TV-møbler. Dise har hull i bakplaten for kabler og dører i frostet glass som slipper igjennom signalene fra fjernkontrollen. Pris avbildet utgave 7.480,-.

39


Montana er et hyllesystem synonymt med mesterlige proporsjoner og muligheter. En dansk klassiker som lar deg skape din egen form av ferdige moduler. Fleksibiliteten er fantastisk med 6 ulike høyder, 7 ulike bredder og 4 ulike dybder som alle går an å kombinere og som alle passer innenfor grunnmodulen på 69,6 X 69,6 cm. Kombinasjonsmulighetene blir dermed svimlende 5 milliarder varianter. Farger? Hele 55 kan du velge mellom. Når du først har din Montana kan du komplettere og bygge om i all uendelighet, etter som ditt liv og dine behov forandres. Montana er en følgesvenn som holder livet ut – en livsform verdt å satse på. Montana er designet av Peter Lassen.

40


TIVOLI STOL Design: Verner Panton Pris fra 3.195,-.

42


43


AK 1300 Design: Nissen & Gehl Oval skjenk med skuffer i midten. Et eksepsjonelt design som også kan stå fritt midt på gulvet som romdeler. Finnes i ask, valnøtt, eik, bøk og kirsebær.

44


AK 1861-1810 Design: Nissen & Gehl Ovalt sofabord i SHARK-serien. Elegante og enkle linjer i en unik kombinasjon av tre og Corian med bøyleben eller med massive bordplater. Finnes i ask, eik og valnøtt. Pris lite bord fra 6.870,-. Stort bord fra 9.920,-.

GM 352 Design: GM Design Langbord med Butterfly tilleggsplater leveres i 5 størrelser. Bordet er utstyrt med 2 Butterfly tilleggsplater, hver på 50 cm, som er integrert i bordet. Bordet er laget i massivt tre, med en bordplate i tykkelse 30 mm. Lages i eik, ask, kjernebøk, valnøtt splint og valnøtt. Pris fra 18.880,-.

45


SM 24 BORD 100 x 200 cm. Kan trekkes ut og bli 356 cm langt med 3 ileggsplater eller hele 512 cm langt med 6 ileggsplater. Pris: finĂŠr fra 13.795,-. Heltre fra 16.070,-.

46


SM 11 BORD Uttrekksbord. Pris fra 10.195,-.

TV-/HIFI-BENK MED REMOTE LINK Pris fra 8.945,-.

47


Skifer og stål – design: Bente Rübner Denne eksklusive kolleksjonen av sofa- og spisebord lages av stål og flere hundre år gamle skifertak! Skiferplater fra gamle bygninger håndplukkes, rengjøres, kuttes opp og blir til eksklusive bord i et vakkert og stramt design. Dansk møbelarkitektur på sitt beste! Ikke to bord er like, og med hvert bord følger et opprinnelsessertifikat med historien til skiferen som er brukt. Priseks. spisebord 81x81 cm 16.500,-.

Linoleum – design: Bente Rübner Vakkert svevende og minimalistisk enkel står denne kolleksjonen for det helt enkle og stilrene i nordisk design. Linoleum er et rent naturprodukt bestående av linolje og harpiks, med fremragende egenskaper. Vannavvisende og organisk danner det en sterk og flott overflate med et levende utseende. Linoleumsbordene er Svanemerket. Priseks. sofabord 120x60 cm 10.600,-.


EGGET™ Design: Arne Jacobsen (1958) Arne Jacobsen designet opprinnelig Egget for lobbyog resepsjonsområdet til Royal Hotell i København. Og Egget ble en av den berømte designerens store triumfer – en skulpturell kontrast til hotellbygningens nærmest utelukkende horisontale og vertikale linjer. Produksjonen av Egget ble gjort mulig gjennom en helt ny teknikk, som Jacobsen var den første til å benytte seg av; et skall av sterkt skum under polstringen. Som en skulptør arbeidet Jacobsen med å finne seteskallets perfekte form i leire hjemme i garasjen. På grunn av den unike formen kan Egget gi deg en smule privatliv i et ellers befolket rom. Og den er ideell for en lounge, et venteareal og for hjemmet – med eller uten den originale fotskammelen. Egget kommer i et stort utvalg av stoffer og farger, så vel som ekte skinn. Og alltid på en stjerneformet base i satengpolert aluminium.


Syveren (3107™) Design: Arne Jacobsen (1955) Syveren er den klart mest solgte stolen i Fritz Hansens historie, kanskje også i hele møbelhistorien. Den formpressede stolen er en videreutvikling av den klassiske Ant (maur)stolen, og representerer sannsynligvis kulminasjonen av lamineringsteknikk. Den er lett, stabelbar og kan også leveres med armlen, hjul, som barkrakk etc. Velg fra en mengde farger og utførelser. Pris fra 2.995,-. Barkrakk fra 4.820,-. Kontorstol fra 8.170,-.

52


Syveren™ barkrakk

Syveren™ kontorstol

53


the Ant™ Design: Arne Jacobsen (1952) Til tross for «Maurens» minimalistiske og slanke form er den en svært komfortabel stol. Den er en stabelbar trestol på en base av krom eller satinert krom med te eller fire bein. Stolen finnes i tre høyder, og i mange forskjellige farger og utførelser. Pris fra 2.760,-.


Designer Arne Jacobsen (1902-1971) Samarbeidet mellom Arne Jacobsen og Fritz Hansen kan dateres tilbake til 1934. Men det var i 1952 at gjennombruddet kom, med stolen the Ant (Mauren). Den ble etterfulgt av Syveren i 1955. Dette sikret de to en plass i møbelhistoriebøkene for alltid. Arne Jacobsen var svært produktiv, både som arkitekt og designer. På slutten av 50-tallet designet Jacobsen the Royal Hotel i København,

55

herunder også Egget, Svanen, Svanen Sofa og Serie 3300. Arne Jacobsen var og er en enestående og svært respektert designer. Og mens hans bygninger ikke ble regnet som særlig signifikante, er hans møbler og annet designarbeid blitt å regne som internasjonalt arvegods.


Svanen™ Design: Arne Jacobsen (1958) I likhet med det berømte Egget designet Arne Jacobsen Svanen til lobby- og resepsjonsområdene i Royal Hotel i København i 1958. Den gang var Svanen en meget innovativ stol rent teknologisk; ingen rette linjer, bare kurver. Et formet skall av syntetisk materiale, med et lag av kaldskum utenpå, hvilende på en stjerneformet svingbar base i satengpolert aluminium. Svanen fås i dag i et stort utvalg stoffer eller i ekte skinn, og er ideell for en lounge, et venterom, eller for hjemmet.

56


Super-Ellipsen™ Design: Piet Hein, Bruno Mathsson og Arne Jacobsen (1968) Fritz Hansens bordserie inkluderer super-elliptiske, super-sirkulære, sirkulære, kvadratiske og rektangulære bord, hvor Super-Ellipsen er den mest promnente i rekken. Super-Ellipsen er inspirert av designer Piet Heins løsning på et trafikkproblem ved Sergels Torg i Stockholm; en super-elliptisk rundkjøring! Bordene kommer med andre ord i et stort utvalg former og størrelser, og finnes – med få unntak – i 3 finisher: laminat, finér og linoleum. Pris fra 13.995,-.

Alphabet™ Design: Piero Lissoni (2008) Alphabet er et sofakonsept designet av Pierro Lissoni. Designet, som er inspirert av Legoklosser, består av moduler som kan brukes i en uendelig mengde kombinasjoner. De individuelle elementene gjør det mulig å skape et personlig uttrykk, og det er kun én regel som gjelder: Hvis det føles riktig, har du gjort det riktig. Sofaen Alphabet finnes i skinn og stoff. Og du kan kombinere forskjellige farger i én og samme sofa.

57


NAP™ Design: Kasper Salto NAP er en ny, stabelbar stol designet av den prisbelønte danske designeren Kasper Salto som Republic of Fritz Hansen presenterer i Milano i løpet av 2010. Navnet NAP henspeiler på de tre sittestillingene Normal, Aktiv og Passiv, fordi det å sitte egentlig er en konstant bevegelse, som designeren sier. Med sine kurver er NAP en feminin og elegant stol, og konturene til nylonskallet tilpasser seg perfekt til kroppen vår. Fåes i fargene melkehvit, smørgul, peppergrå og kaffebrun. Pris fra 2.260,-.


PK22™ Design: Poul Kjærholm (1956) Den diskréte og elegante lounge-stolen PK22 står i dag som selve personifiseringen av Poul Kjærholm og hans arbeid. PK22 ble umiddelbart en suksess, både blant kritikere og kjøpere, og skaffet Kjærholm Grand Prix ved the Milan Triennale, verdens fremste designmesse. Stolen finnes i bjørk, skinn og lær, med base av børstet stål.

59


CABARÉ SOFA Design: Carl-Henrik Spak Cabaré er en kombinasjonsserie med et kontinentalt formspråk. Serien består av sofa- og canapédel i mange størrelser som gir frihet til å skape ditt personlige resultat. Du kan velge mellom flere typer ben samt alle våre forskjellige stoffer.

OPUS BORD Opus er et grasiøst sofabord som finnes i fire fasonger – kvadratisk, rektangulært, rundt og ovalt. Beina er av svanemerket forkrommet stål, og bordplaten kommer i hvit lakk.

60


INFINI SOFA Design: Carl-Henrik Spak Infini er en kombinasjonsserie med et stort antall moduler som gir frihet til å skape ditt helt personlige resultat. Du kan velge komfort helt etter egen smak – høyelastisk kaldskum for en myk sitteplass eller Bultex for en litt fastere. Du kan også velge mellom flere ulike ben og tilbehør som for eksempel nakkestøtte, magasinholder, paller og armlensbeskyttelse. Infini kan bestilles i alle våre stoffer.

61


CLIPPER Design: Carl-Henrik Spak Clipper har en ren, flott silhuett. Den har en deilig gyngefunksjon, men kan også låses av i øvre posisjon. Lenestolen er utført i eksklusivt skinn fra svenske Elmo, og kan bestilles med mattbørstet eller forkrommet understellsplate. Pris fra 18.500,-. Skammel fra 5.490,-.

62


PUZZLE Design: Carl-Henrik Spak Puzzle er en kombinasjonsserie med et stort antall moduler som gir frihet til 책 skape ditt helt personlige resultat. Alle deler i systemet kan kombineres. Puzzle kan bestilles i alle v책re stoffer.

63


STINGRAY Design: Thomas Pedersen En iøynefallende fortokning av den klassiske gyngestolen. Et moderne møbel som er dynamisk i uttrykket, men som likevel innbyr til avslapning. Stingray fåes med skall i plastikk eller finér, med understell i stål. Gyngestolen har vunnet flere designpriser verden over, blant annet den prestisjetunge Red Dot Award 2008 og Den Danske Designpris 08/09. Pris fra 10.320,-.

GALLERY Design: Hans Sandgren Jakobsen Gallery ble opprinnelig tegnet i 1998 til Kunstforeningen i København, og var tenkt som en skammel de besøkende kunne sitte og nyte maleriene på. Den er vakker i all sin enkelhet, men bak den minimalistiske formen ligger en banebrytende teknikk som gjør det mulig å formpresse finér i flere dimensjoner. Gallery fåes i valnøtt, lønn eller sortlakkert ask. Flere krakker kan kobles sammen til en benk. Pris 3.940,-.

64


ICICLE

DEN SPANSKE STOL

Design: Thomas Pedersen Icicle er et nytt, stilfullt sofabord med et organisk formspråk og dynamisk uttrykk. Det passer perfekt til f.eks. Stingray-stolen, men også til en hel del andre klassiske og moderne møbler. Icicle fåes i sort og hvit laminat, med ben i valnøtt, eik og sortlakkert eik. Pris fra 6.080,-.

Design: Børge Mogensen Den Spanske Stol er Børge Mogensens mesterlige fortolkning av en tradisjonell stoltype som man finner overalt i de gamle islamske kulturområdene, fra Andalucia til det nordlige India. Den har brede armlener som både gir stolen karakter og fungerer som et sted å sette kaffekoppen på. Kombinasjonen av eik og lær gir stolen en sterk og rustikk karakter. Pris fra 20.560,-.

AGITARI

TRINIDAD

Design: Peter Karpf Agitaris uttrykk er ganske så spektakulært med sitt slanke, elegante treskall og sine fire markerte hjørner. Et uttrykk som leder tankene til et stykke stoff som flagrer i vinden. (Agitari er latin for «ting som flagrer i vinden».) Stolen fåes i eik, valnøtt og makassar, med understell i blank eller matt krom. Den fåes dessuten med polstring i skinn eller stoff. Pris fra 7.290,-.

Design: Nanna Ditzel Med stolen Trinidad har designeren omsatt inntrykk og idéer fra Karibien til en stabelbar stol med en elegant letthet, hvor de karakteristiske vifteformede utskjæringene i ryggen leker yndig med lyset i rommet. Trinidad fåes med og uten armlener, og i en rekke tresorter og farger. Den kan også leveres med polstring i skinn eller stoff. Pris fra 3.330,-.

65


66


EJ 450 DELPHI Design: Erik Jørgensen Delphi er romslig, og har en spennende dynamikk i oppbygningen, akkompagnert av raffinerte detaljer. Delphi består av 11 moduler, og appellerer primært til boligmarkedet med sine to dybder i setet og løse puter. Asymmetrien i de forskjellige sittehøydene gjenspeiles i rygg og armlen, hvor det også opereres med to tykkelser. På denne måten er det ikke bare kroppen som stimuleres, men også øyet som betrakter. Leveres med tre- eller stålben.

67


EJ 600 Design: Erik Jørgensen Fordi EJ 600 ikke er bygd opp med et utvendig skall, fremstår den som et selvstendig, organisk legeme. Som en muskuløs organisme som er ren i formen og avslappet i uttrykket på én og samme gang. De kraftige dimensjonene på sete, rygg og armlen danner en harmonisk helhet, som uttrykker tyngde i kontrast til de koniske bena. Dette gir en svevende helhet, og fremhever de horisontale linjene. I 1996 ble EJ 600 relansert som svar på en økende etterspørsel etter fullpolstrede sofaer med et kraftigere uttrykk. Den gang ble sofaen også vist i en elementversjon under navnet Landscape.

68


EJ 280 SOFA Design: EJ Designteam EJ 280 er en ny og meget komfortabel sofa, noe de store putene understreker. F책es med eller uten sidelommer.

69


EJ 100 OXCHAIR Design: Hans J. Wegner (1914) Som flere andre møbler som i dag har klassikerstatus, var Oxchair forut for sin tid da den ble presentert i 1960. Med sine overlegne håndverksmessige ferdigheter hadde Wegner skapt en meget krevende konstruksjon. I 1989 vakte Erik Jørgensen og Hans J. Wegner i fellesskap Oxchair til live, og stolen fremstår i dag som en skulpturell, spenstig og maskulin manifestasjon av det beste innen dansk møbeldesign. Et organisk, fullpolstret møbel som fremstår som formet ut av én eneste blokk.

70


EJ 5 CORONA Design: Poul M. Volther (1964) Siden tilblivelsen har stolen blitt brukt i en lang rekke TVserier, filmer og musikkvideoer. Corona ble også brukt av Europas statsledere under EU-toppmøtet i København i desember 2002. En sjelden kombinasjon av organisk utstråling og teknisk kjølighet. Dens fire fullpolstrede «puter» gir kroppen optimal støtte, og har tydelige referanser til den menneskelige anatomi med ryggsøyle og ribben. I kraft av sin svevende oppdeling fremstår Corona som transparent, og glir fint inn som en del av rommet.

71


CH07 Design: Hans J. Wegner (1963) En skulpturell og stabil trebent lenestol som bør plasseres fritt i rommet slik at den kan beundres fra alle kanter – alene eller i grupper. Fremstilt av formspent finér i eik, bøk, ask eller valnøtt (olje, klar eller farget lakk). Sete og rygg polstres etter kundens spesifikke ønsker. Den trebente konstruksjonen er absolutt stabil, og det svevende uttrykket understrekes av det vingeformede setet og de buede bena. Pris fra 18.065,-.

72


CH20 – the Elbow chair Design: Hans J. Wegner (1956) Designet i 1956, men introdusert første gang i 2005. En kompakt stabelbar stol, som med sin lave rygg og horisontale sete egner seg like godt som både spisestuestol og skrivebordsstol. Stolen fåes i hardtre (eik, bøk og ask) i et stort utvalg av behandlinger (såpe, olje, klar og farget lakk). Setet kan polstres etter kundens spesifikke ønsker, og er laget av 11-lags kryssfinér, noe som gir perfekt stabilitet selv uten sprosser mellom bena. Pris fra 4.840,-.


CH24 – Y-stolen Design: Hans J. Wegner (1949) En lett skulpturell spisestol, som også egner seg godt til avslapning. Stolen fåes i hardtre (eik, bøk, ask og lønn) og amerikansk valnøtt og kirsebær i forskjellige overflatebehandlinger (såpe, olje, klar og farget lakk). Setet er håndflettet i papirgarn (ubleket/natur eller sort). Nennsomt dampbøyd ryggbøyle gir bevegelsesfrihet og god komfort. Pris fra 5.380,-.


CH318 – bord Design: Hans J. Wegner (1960) Et flott eksempel på Wegners eksperimentering med tre og rustfritt stål: enkelt, elegant og like anvendelig som spisebord og konferansebord. Bordplaten fåes i ask, bøk, eik eller valnøtt, beina er i rustfritt stål. Avbildet modell er 190x95 cm, men flere størrelser er tilgjengelige. Tilleggsplate som øker bordets lengde med 40 cm finnes også. Bordplaten er fremstilt av hardtrestaver i bordets fulle lengde. Denne løsningen viser – i motsetning til staver i bordets bredde – mye mer trestruktur, og gir en mer harmonisk overflate, samtidig som det er mye mer krevende å produsere.

SH700 – bord Design: Strand+Hvass (1998) Moderne, men likevel tidløs, i form og funksjon: bordplaten hviler på sarger av aluminium og gir med det denne stabile konstruksjonen en lett eleganse. Bordet fåes i hardtre (eik, ask og valnøtt) i et stort utvalg av behandlinger (såpe, olje, lut). Avbildet modell er 190x95 cm, men flere størrelser er tilgjengelige. Ileggsplater i MDF eller laminat. Pris fra 18.765,-.

75


CH445 – the Wing chair Design: Hans J. Wegner (1960) En ytterst komfortabel polstret lenestol, som kan brukes som samlingspunkt i stuen, eller i grupper. Montert omkring en solid bøketrestamme med ben i rustfritt stål. Polstres etter kundens spesifikke ønsker. Dette er en lenestol med eksepsjonell komfort. Vingene gir en superb ryggstøtte, mens sete, rygg og armlen gir bevegelsesfrihet og mulighet for mange sittestillinger.

76


Hans J. Wegner Hans J. Wegner er født i Tønder i 1914. Han ble utlært som møbelsnekker i 1932, og i 1936-38 gikk han på Kunsthåndværkerskolen, hvor han siden også ble lærer. Wegner har især beskjeftiget seg med formgivning av møbler, og han har i sin aktive periode fra 1938 til 1992 arbeidet med nesten alle møbeltyper. Mest kjent er han dog for sine skulpturelle stoler, som alltid bærer preg av godt håndverk og gode sitteegenskaper med plass til å bevege seg og finne hvile i forskjellige stillinger. Tre er hans foretrukne materiale, og ikke sjeldent kombinerer han ulike tresorter, enten for å utnytte en sorts særlige

77

egenskaper eller karakter, eller for i en samling å fremheve dennes oppbygning på en dekorativ måte. Wegner har hatt sine faste samarbeidspartnere innenfor både håndverk og industri, og han har nesten alltid hatt en bestemt produsent i tankene under formgivningen av et verk. Han har dessuten ofte selv laget den første prøven, og hans faste gang på produksjonsstedene har gjort det mulig for ham siden å følge kvaliteten nøye.


Den finske teppeprodusenten Woodnotes er kjent for sine rigorøse standarder, og lager produkter inspirert av papirgarn både for hjemmet og for det offentlige rom. Priseksempel: 160 x 230 cm 8.430,-. 140 x 200 cm 6.450,-.

HORIZON

NEW YORK

Design: Ritva Puotila De mangefargede stripene på teppet Horizon er plassert asymmetrisk på bakgrunnen. Finnes i fire farger.

Design: Ritva Puotila Teppe av papirgarn med håndsydde ender. Finnes i tolv farger.


SHUFFLE TABLE Design: Mia Hamborg Bord av lakkert MDF, bøk og eik. Høyde 69 cm. Du bestemmer selv høyden, formen og fargen på bordet. Pris 3.995,-.

80


STORIES – JOHN DEERE GRASS John Deere Grass er et flott teppe i 100% ull. Pris 4.990,-.

STORIES – GIANT LEAP En hyllest til en grensesprengende tanke – månelandingen. Pris 4.990,-.

81


POLLY OUTDOOR Kan brukes utendørs! Pris 7.935,- (140x200).

AIRY PREMIUM LOW CUT Pris 9.085,-.

82


PHAT SHAG DARK MELANGE Pris 7.935,- (140x200).

THE MASHUP CONCEPT EDITION Resirkulerte persiske tepper. Pris 25.875,- (140x200).


DLM SIDEBORD Pris fra 1.350,-.

PINOCCIO Multifarget teppe. Pris fra 2.499,-.

84


DOT PUTER Pris fra 649,-.

MEGA DOT SENGETEPPER Pris fra 1.199,-.

LOOP STAND TABLE Pris fra 5.550,-.

85


Bloom potter fåes med og uten lys. Pottene er laget av høyverdig polyetylen, og kan godt stå ute hele året.

BLOOM POT Ø 40 cm, med lys, pris 1.250,-. Ø 60 cm, med lys, pris 2.150,-.

86


BLOOM POT 015

87


E27 PENDANT LAMP Design: Mattias Ståhlbom «Enkelheten til en naken lyspære er vanskelig å konkurrere med. Den står for noe romantisk og kontemporært på samme tid.», sier designeren. Materiaet er silikon. Flere farger. Pris 499,-.

RESTORE Design: Mika Tolvanen Kurver for oppbevaring laget av resirkulert materiale. Polymer, i fargene lys grå, mørk grå, grønn, blå og lilla. 35 x 48 x 23 cm. Pris 625,-.

I’M BOO KARAFFEL Design: Norway Says Høyde 27,5 cm. Pris 469,-.

88


MHY PENDANT LAMP Design: Norway Says Mhy har en elegant fremtoning og en sterk personlighet. Den beskjedne størrelsen gjør at den egner seg fint for montering i klynger eller rekker, for eksempel over spisebordet eller ute i hallen. Skjermen er av aluminium. Flere farger. Pris 1.399,-.

SALT & PEPPER MILL Design: Norway Says 18 cm. Pris fra 389,-.

THE DOTS Design: Tveit & Tornøe En liten familie av kleskroker i eik eller ask. Farge natur, sort, gul, grønn og rosa. 3 størrelser. Pris fra 145,-.

89


Bestlite-lampene ble designet av engelskmannen Robert Dudley Best (18921984) i 1930. Lampene har sitt opphav fra Bauhaus perioden, og regnes som en av bauhaus klassikerene. Bestlite er blant annet utstilt ved Design Museum i London.

BL10 Pris 4.395,-.

Da Winston Churchill hadde en Bestlite BL1 pü sitt skrivebord i Whitehall under 2.verdenskrig, oppnüdde lampen evig berømmelse, og den fikk sitt store gjennombrudd i England. Alle lampene har armer i krom, og skjermene kommer i matt sort, matt ivory, eller glossy hvit.

BL6 Pris 3.695,-.

BL1 Pris 4.295,-.

BESTLITE BY GUBI

90


TATI Design: Ferruccio Laviani Pris fra 3.660,-.


CINDY Design: Ferruccio Laviani Pris 1.620,-.


TWIGGY Design: Marc Sadler Gulvlampe av sammensatte materialer pü en lakkert glassfiberbase. Füs i fire forkrommede utførelser. Pris 10.390,-.

94


TOTEM Design: Valerio Bottin Gulvlampe med bein i lakkert metall. Lampen har tre lys-elementer i satin-finish polyethylene, som kan skrus av og p책 uavhengig av hverandre. Pris 4.420,-.


MITE Design: Marc Sadler Gulvlampe med dimmer i glassfiberstoff med gul Kevlar® eller sort karbontråd. Vinner av «Compasso d'Oro» 2001. Pris 7.445,-.


HAVANA Design: Jozeph Forakis Gulvlampe med base og stamme i lakkert eller forkrommet metall og skjerm som best책r av 4 satinerte polyethylen-elementer. Inng책r i designkolleksjonen hos Museum of Modern Art i New York. Pris fra 2.760,-.


CABOCHE Design: Patricia Urquiola + Eliana Pendellampe satt sammen av kuler av polymetylmetacrylate (akryl), transparente og gylne. En skjerm i i hvitt, satinert glass garanterer maksimal lysspredning og forhindrer blending. Pris fra 8.525,.

98


TRESS Design: Marc Sadler Pendellampe sammensatt av flere materialer på en lakkert base av glassfiber. Fåes i hvit, sort og rød, og i tre størrelser. Den største har en mer diffus spredning av lyset, mens de to mindre sender en mer konsentrert lysstråle mot gulvet under. Pris fra 4.100,-.

99


LUMIERE 05 Design: Rodolfo Dodoni Bordlampe med skjerm i bl책st glass med det nye fargede ytterlaget, polert finish og hvitt innerlag. Base i polert aluminium eller sort krom. F책s med eller uten dimmer. Pris fra 2.230,-.


ZETTEL’Z 6 Design: Ingo Maurer (1998) Rustfritt stål, varmeresistent sateng-frostet glass, japansk papir. 230/125 volt, 250 Watt. 40 påtrykte og 40 blanke ark i størrelse A6. Komplett med pære og 2 meter ledning. Pris 8.270,-.


Secto Design et finsk selskap som har spesialisert seg på designlamper i tre, nærmere bestemt finsk formpresset bjørk. Lampene er designet av Seppo Koho.

OCTO 4240 Taklampe. Pris fra 6.550,-.

SECTO 4200 Taklampe. Pris fra 3.980,-.

VICTO 4250 Taklampe. Pris fra 6.550,-.

Secto Design

102


CORIUM Design: Pernille Vea Lampen er av aluminium, trukket med lær. Finnes i sort med gul søm og sort ledning og som avbildet med grønn søm og grønn ledning. Pris 6.995,-.

FLOWERPOT VP1 Design: Verner Panton Lakkert stål, matchende ledning. 12 fristende farger. Den øvre diameteren er dobbelt så stor som den nedre, noe som gir perfekt balanse. Pris 1.795,-.

MILK Design: Norm Opalglass skjerm på bein av eik. Høyde 25 cm. Pris 1.350,-.

103


ENIGMA 425

PH5 & PH50

Design: Shoichi Uchiyama Lyskilden belyser de fire skjermene og gir en illusjon av en lampe som svever. Børstet og lakkert aluminium, lakkert akryl. Pris 4.125,-.

Design: Poul Henningsen Designet til å henge over et bord. Blendfritt lys. Rødmalt innside av kjeglen skaper en varm lystone. Pris 4.495,- / 4.995,-.

AEROS

PH 3/2

Design: Ross Lovegrove En eterisk og svevende lampe, lysende og avskjermet på én og samme gang med sin perforerte overflate. Titanium farge, eloksert. Pris 13.895,-.

Design: Poul Henningsen Refleksjoner fra skjermene trekkes over en logaritmisk spiral og gir blendefritt lys. Munnblåst trelags opalglass med krom eller sort krom. Pris 4.015,-.

104


PANTHELLA BORD Design: Verner Panton Denne lampen med det diffuse og behagelige lyset er ett av Pantons mest populære design. Fåes i hvit opal akryl. Pris 3.895,-.

AJ BORD Design: Arne Jacobsen Distinkt asymmetrisk form, justerbart hode. En moderne klassiker. Designet i 1960 for SAS Royal Hotell i København. Pris 4.945,-.

COLLAGE 450

PH KONGLE

Design: Louise Campbell Tre lag med laserskåret, skinnende akryl gir et konstant skiftende lys, og et vakkert spill av lys mellom skjermene. 5 farger. Pris fra 5.545,-.

Design: Poul Henningsen Klassisk mesterverk: 72 løvblader plassert på 12 stålbuer skjuler lyskilden 100 prosent. Kobber eller rustfritt stål, børstet og lakkert. Hvit, våtlakkert.

105


265 Design: Paolo Rizatto (1973) Pris 6.900,-.

SPUN LIGHT F Design: Sebastian Wrong (2003) Pris fra 15.150,-.

106


2097-30/50 Design: Gino Sarfatti (1958) Pris fra 11.125,-.

SKYGARDEN Design: Marcel Wanders (2007) Pris fra 16.400,-.

ROMEO MOON S Design: Philippe Starck (1996) Pris fra 3.500,-.

107

FRISBI Design: Achille Castiglioni (1978) Pris 3.125,-.


VENEZIA

KTRIBE W

Design: Matteo Thun (1996) Pris 1.675,-.

Design: Philippe Starck (2007) Pris 4.150,-.

ROMEO BABE K W

BUTTON HL

Design: Philippe Starck (2004) Pris 1.675,-.

Design: Piero Lissoni (2004) Pris 1.100,-.

108


MISS K T

GLO-BALL T

Design: Philippe Starck (2004) Pris 2.175,-.

Design: Jasper Morrison (1998) Pris 5.250,-.

GLO-BALL BASIC ZERO

MONI

Design: Jasper Morrison (1998) Pris 2.775,-.

Design: Achille Castiglioni (1982) Pris fra 2.175,-.

ARIETTE

WAN

Design: Tobia Scarpa (1973) Pris fra 1.750,-.

Design: Johanna Grawunder (2005) Pris fra 1.100,-.

109


FUN 1 DM Design: Verner Panton Taklampe. Pris 7.240,-.

SPIRAL MINI Design: Verner Panton Taklampe. Pris 6.620,-.

110


FUN 10 DM Design: Verner Panton Taklampe. Pris 9.370,-.

GLOBE Design: Verner Panton Taklampe. Pris fra 11.240,-.

ONION Design: Verner Panton Taklampe. Pris 10.620,-.

111


BLOCK LAMP Design: Harri Koskinen En sensasjon av is og lys, av varme og chill. Harri Koskinen leker seg med kontraster og originalene i vårt moderne samfunn i sin Block lampe, som umiddelbart ble en designklassiker da den ble lansert i 1996. Og siden den gang har Block lampe vunnet en drøss med designpriser, inkludert Excellent Swedish Design i 1998, Design Plus-prisen ved Ambiente handelsmesse i Frankfurt i 1999, i tillegg til Best New Product ved «the accent show» i New York i 1999. Lampen ble en permanent del av MoMA’s samling i 2000. I fjor mottok Harri «Torsten and Wanja Söderberg Prize», Skandinavias mest ettertraktede designpris. Pris fra 1.700,-.

112


«Scandinavian design is all about timelessness and good quality objects. It has inner spirit, not just outer shapes.»

WORK LAMP Design: Form Us With Love Ikke så klumpete og spinkel som den tradisjonelle arbeidslampa i garasjen eller i verkstedet, men et mer raffinert utseende ment for stua. Arbeidslampa er laget med en tykkere ståltråd, forbedrede vinkler og et mer varig utseende. Detaljer i gull og krom legger karakter til dette fullendte designet, mens formen og uttrykket ivaretar «kjeledress-preget». «Én lampe som skal herske over alle!», spøker Jonas Pettersson, John Löfgren og Petrus Palmér, som sammen utgjør den respekterte unge design-trioen Form Us With Love. «Vi ville lage en lampe med så lite materiale som mulig. Den tradisjonelle arbeidslampa fantes allerede: du kan miste den i gulvet, behandle den røft, den er et skikkelig hverdagsprodukt. Alt vi trengte å gjøre var å gi den et bedre uttrykk.» Pris i gull fra 1.700,-. Pris i sølv fra 1.475,-.

113


BLOND Design: The Relief Group Et 3-dimensjonalt mønster av prikker og striper kombinert med et klassisk design. Blond servise er laget av porselen og består av forskjellige kopper, tallerkener, fat og skåler. Middagsserviset ble laget av The Relief Group for over 10 år siden under ledelse av Signe Persson Melin, Sveriges første professor i keramikk. Tekopp m/fat: 230,-. Bolle (60 cl): 205,-. Mugge (60 cl): 295,-.

114


FIA Design: Nina Jobs Nok en gang lykkes Nina Jobs i sin søken etter funksjonell enkelhet med sine naturlige og enkle former og farger. Men ikke uten en sofistikert vri. En karaffel for vin eller vann, eller en vase til vakre og friske blomster. Ikke rart at Fia er oppkalt etter det svenske navnet pü det kjente og kjÌre brettspillet Ludo. De rette linjene gjenspeiler hennes lekenhet, i tillegg til de presist dreide kulene i rav, rosa, svart og klar krystall. Pris: 655,-.

115


Step Design: Karl Malmvall Skifte lyspære, henge opp et bilde, ta ned kaffekverna fra toppen av kjøkkenskapet... Intet hjem er komplett uten en gardintrapp! Karl Malmvalls Step er både funksjonell og dekorativ, et interiørobjekt i seg selv. Med blanklakkerte farger som rød, sort og hvit, hvorfor ikke henge den opp på veggen etter bruk? Som et dekorelement? Pris: 3.555,-.


Joy Design: Josefin Hagberg Lavspente elektriske stearinlys som lener seg mot og støtter hverandre. Josefin Hagbergs snurrige talglys-arrangement gjenskaper den tradisjonelle, skandinaviske hjemmelagde julebelysningen, og har blitt til en helårs lysdekorasjon. Joy er laget av stål og finnes i sort og hvitt. Den kommer i Design House Stockholms sorte gaveboks. Pris: 2.320,-.

Nordic Light Design: Jonas Grundell Form den akkurat som du vil. Jonas Grundells Nordic Light er så allsidig som det går an å bli. Du kan åpne denne trelysestaken helt, eller vri deler av den vekk. Fåes med fire og syv armer i sort, rødt, grått og hvitt. Pris: 1.160,-.

117


CARRIE Design: Marie-Louise Gustafsson En sykkelkurv inspirert av tradisjonelle hekleduker. MarieLouise Gustafsson har her skapt enda et fantastisk stykke tilbehør til den urbane syklist: en bestemor-chic sykkelkurv som ogsü kan brukes som handlekurv, picnic-kurv eller som et spontant picnic-bord hvis du snur den opp ned. Sykkelkurven har metallramme og kroker, mens handlekurven kommer kun med rem. Pris: 840,-.


CORD LAMP Design: Form Us With Love Ledninger har en tendens til å lage masse rot selv på den mest ryddige stue. Men så er ikke tilfelle med Cord Lamp, den står overraskende rakrygget. Laget i stål, tøy rundt ledning, med dimmer. Bordmodell pris 1.700,-.

119


TABLO Design: Magnus Löfgren Dekorativ og nyttig på én gang. Tabo Tray Table kommer i to høyder, og har høy kant som hindrer søl. Kan brukes som ekstra bord, til planter eller som et sett foran sofaen. Sort brett 1.300,-. Trebein fra 1.070,-.

120


Elvangs visjon er å kombinere det beste fra to verdener: en av verdens fineste fibre fra den peruvianske alpakkaen med et kontemporært skandinavisk design. Elvang står bak luksuriøse tekstiler, som er produsert med integritet og stolthet. Etisk og fair handel ligger bak alt Elvang gjør.

CLASSIC Pledd av 50% alpakka og 50% sau. 140 x 200 cm. Finnes i fargene beige, mocha, coffee, camel, lys grå, grå, mørk grå, sort, rød, lilla, mørk blå, petrol blå. Pris 800,-.

LINES Pledd av 50% alpakka og 50% sau. 140 x 200 cm. Finnes i fargene lilla/brun og petrol blue/grey. Pris 800,-.

121


ALVEKVIST VASE Design: Wik & Valsøe Porselen. Høyde 20 cm. Pris 595,-.

ALVEKVIST BOLLE Design: Wik & Valsøe Bolle Ø 27 cm. Pris 695,-.

ALVEKVIST BOLLE/LYSLYKT Design: Wik & Valsøe Porselen. Høyde 9 cm. Pris 195,-.

122


WHITEWOOD SERVISE Design: Wik & Valsøe Høybrent feltspatporselen, fremstilt av rene, blyfrie naturmaterialer. Gjenstandene er håndlaget ved hjelp av tradisjonsrike keramiske håndverksteknikker og kan derfor variere noe i farge og form. Kopp/fat 185,-. Tallerken 22 cm 145,-. Under: serveringsfat 38 cm pris 695,-. Tallerken 28 cm 185,-. Dyp tallerken 23 cm 165,-. Bolle 9 cm 125,-.

123


MOVEMENTS KRUS Design: Maija Louekari Pris 153,-.

MOVEMENTS BRETT Design: Maija Louekari Pris 267,-.

124


HUOPA PLEDD 130x200 cm. Pris 2.607,-.

VESKE

VESKE

Pal. Pris 705,-.

Olkalaukku. Pris 1.005,-.

PARAPLYER 365,-.

125


KRUUVI SEKK Pris 675,-.

KRUUVI PENAL Pris 267,-.

126


BO BOO

Design: Katsuji Wakisaka Sett, pris 475,-.

BO BOO BRETT

Design: Katsuji Wakisaka Pris 270,-.

BO BOO SENGESETT Design: Katsuji Wakisaka Pris 540,-.

127


UNIKKO REFLEKS Pris 65,-.

KOFFERTSETT Pris 585,-.

SMEKKER Pris 110,-.

128


PUTER Flere modeller. Pris runde puter 630,-.

129


GRILLVOTT Pris 180,-.

BRETT Pris 465,-.

130


KRUS

GRYTELAPP

FORKLE

Pris 95,-.

Pris fra 390,-.

131


132


FIDUCIA Design: Louise Campbell Med Fiducia har Louise Campbell gitt design en funksjonsbasert karakter. For Campbell hører lys og blomster sammen, derfor har hun designet denne serien som er både vaser og lysestaker. Objektene i serien er sterke i uttrykket – helt uten å være bråkete.

133


SKĂ…L Design: Alvar Aalto Priseksempel: klar skĂĽl 759,-.

VASE Design: Alvar Aalto Pris fra 489,-.


ESSENCE Design: Alfredo Häberli (2001) Alfredo Häberli´s prisbelønnede glasserie fra Iittala bygger på en essensiell idé: Å ha så få glass som mulig, men fortsatt kunne servere hele spekteret av fine viner. Pris vannglass 35 cl kr 112,-. Hvitvin 33 cl kr 112,-. Rødvin 45 cl kr 112,-. Champagne 21 cl kr 112,-.

KASTEHELMI Design: Oiva Toikka Fat og skål. Pris fra 119,-.

137


KASTEHELMI Design: Anna Danielson Kopp 211,-. Krus 158,-. Sk책l 228,-.

138


ORIGO KRUS Design: Alfredo Häberli Pris 179,-.

TEEMA SKÅL Design: Kaj Franck Pris 129,-.

BOTTNA TALLERKEN Design: Anna Danielson Pris 259,-.

139


BRAINS

Design: Bertil Vallien Et anti-stress-objekt for hånden, øyet, skrivebordet, på reisen... Høyde ca 75 mm. Pris 999,-.

ATOLL

Design: Anna Ehrner En enorm designsuksess hvor de runde formene bidrar til det unike uttrykkets perfeksjon. Kommer nå også i rosa og dyp turkis. Pris fra 399,-.

KOSTA BODA

140


ATOLL

Design: Anna Ehrner En enorm designsuksess hvor de runde formene bidrar til det unike uttrykkets perfeksjon. Kommer n책 ogs책 i rosa og dyp turkis. Pris 1.200,-.

141


FUTURE Design: Peter Svarrer I 2000 presenterte Peter Svarrer sitt forslag til fremtidens vannglass, og resultatet ble Future. Et unikt drikkeglass som fortsatt, ti år senere, passer perfekt inn i tidens formspråk. Samtidig understreker Future designerens grunnholdning, nemlig at bruksgjenstander skal lyse opp i hverdagen. Hver del er munnblåst, derfor kan det forekomme luftboble. Som en sjarmerende påminnelse om at glassblåseren har pustet sjel i glasset. Future ble lansert i 2009. Sett med to drikkeglass: 259,-. Mugge 34 cl: 199,-. Mugge 103 cl: 389,-. Skål 12 cm: 229,-. Skål 20 cm: 469,-. Vase H13 cm: 169,-. Vase H20 cm: 399,-. Vase H24 cm: 369,-.

Holmegaard 142


SIMPLICITY Design: Cecilie Manz Den prisbelønte designeren Cecilie Manz har designet den enkle og imponerende serien Simplicity, et navn som henspeiler på seriens enkle og estetiske formspråk. De skulpturelle delene i serien er skapt i transparent glass i fargene lilla og smoke, noe som understreker formspråkets estetiske uttrykk. Simplicity sender hilsener til 50-tallet, og til Holmegaards tradisjonsrike fortid. Fat Ø34 cm: 1,175,-. Vase H18,5 cm: 899,-. Skål Ø31 cm: 1.275,-.

143


SHAPE Design: Peter Svarrer Den klassiske munnblåste PS-vasen relanseres nå under navnet Shape, og kommer i en rekke farger som garantert vil friske opp i ethvert hjem: mørk rød, lime, sort og blå. Shape har en klassisk form – nærmest som en dråpe med krage, og er den perfekte støtte til alle slags blomster. Lime 21 cm: 649,-. Hvit 21 cm: 529,-. Klar 21 cm: 529,-.

144


SHAPE Design: Peter Svarrer Den anerkjente designeren Peter Svarrer har skapt Shape – en skål som med sitt organiske formspråk vil omfavne hva som helst du måtte legge i den. Kan brukes som serveringsskåler, fruktskåler eller som dekorativ kunst. Det elegante designet gjør at Shape fyller rommet – selv når den er tom. Finnes i tre farger og størrelser. Lansert i 2008. Pris på skåler: Ø16 cm: 399,-. Ø22,5 cm: 529,-. Ø29 cm: 799,-.

145


DIVINE Design: Erika Lagerbielke Divine er Orrefors’ hyllest til det kongelige bryllup i Sverige 2010 da servisets designer Erika Lagerbielke formga riksdagens og regjeringens gave til kronprinsesseparet Victoria og Daniel. Divine er et tidløst servise i klassisk stil for de store anledninger. Glassenes elegante enkelhet med sin poetiske dekor av krystall fanger opp lysets ulike aspekter og er like behaglig å holde i som å betrakte. De er også utformet for å forhøye opplevelsen av drikkenes dufter og smaker. Naturligvis er Divine munnblåst og produsert for hånd av våre håndverkere i Småland. Divine er det serviset som finnes tilgjengelig for allmenheten av de to som Erika Lagerbielke har designet til kronprinsessebryllupet. Divine preges av sin skandinaviske stilrenhet, inspirert av den svenske vinterens rimfrost. Priser: champagneglass 2-pk. 999,-. Champagne coupe 399,-. Rødvinsglass 399,-. Dessertvinglass 349,-. Vannglass 399,-. Vannkaraffel 899,-. Hvitvinsglass 399,-. Vinkaraffel 999,-.

146


STRAW Design: Ingerd Råmann Stilrene gresstrå som svaier langsomt i vinden er tematikken i Ingerd Råmans vaseserie Straw. Den håndblåste, sobre og rake formen med de malte gresstråene skaper en myk harmoni. Vasene finnes i 3 størrelser og i fargene hvitt og grått. Fra kr 599,-.

147


PASTILLO Design: Erika Lagerbielke Pris 999,-.

148


KUBUS LYSESTAKE Design: Mogens Lassen Den danske arkitekten Mogens Lassen var både dristig og nyskapende, da han for snart 50 år siden designet den populære lysestaken Kubus som et motsvar til alt det overpyntede og organiske. Den stramme kubisk formede rammen, skaper en harmonisk kontrast til de påsatte holderne for lysene. Kubus lysestaken er oppbygd av 12 identiske jernstykker, som sveises sammen med stor presisjon til de danner et kvadrat. På toppen monteres lyseholderne, og blir deretter forniklet og mattlakkert i en ovn. Forniklingsprosessen gjør at hver stake blir særegen og ingen lysestaker blir helt like. Fås i tre størrelser: 1 lys, 4 lys eller 8 lys.

149


APEKATT

VASE

Design: Kaj Bojesen Pris 1.050,-.

Design: Anja Kjær Pris 369,-.

BJØRN

VEGGUR

Design: Kaj Bojesen Pris 899,-.

Design: Arne Jacobsen Pris fra 1.615,-.

150


GLOBAL KNIVER Design: Komin Yamada Kniver i stort utvalg og av høy kvalitet. Pris fra kr 249,-.

152


KAFFEGLASS Grand Cru, 4 stk. 37 cl. Varmebehandlede glass som t책ler oppvaskmaskin Pris kr 219,-.

DRINKGLASS

DRAMMEGLASS

Grand Cru, 4 stk. Pris kr 149,-.

Grand Cru, 6 stk. 4 cl. Pakket i gaveeske. Pris kr 149,-.

HOT DRINK

VANNGLASS

Grand Cru, 2 stk. 24 cl. Pris kr 239,-.

Grand Cru, 6 stk. Pris kr 219,-.

153


TELYSHOLDER Grand Cru, 2 stk. Pris kr 219,-.

TELYSHOLDER Grand Cru. Pris kr 129,-.

SERVERINGSFAT Grand Cru. Pris kr 239,-.

154


GLASSKĂ…L Grand Cru, stor. Pris kr 219,-.

ISASJETT Grand Cru, 4 stk. 16 cm. Pris kr 219,-.

155


SALT- OG PEPPERKVERN Design: rud Thygesen & Johnny Sørensen Pris kr 729,-.

156


VANNKARAFFEL

OLJEKARAFFEL

VINKARAFFEL

Grand Cru, 0,9 liter. Pris kr 239,-.

Grand Cru. Pris kr 329,-.

Grand Cru. 0,75 liter. Pris kr 239,-.

157


DOT

Design: Paul Smith Skålene produseres mange farger, med og uten lokk. Matt stålfinish utenpå og og emaljert farge på innsiden. Pris fra 399,-.

SERVERINGSBRETT

Design: Erik Magnussen Elegant brett i rustfritt stål og aluminium. 38 cm. Satengpolert og sort. Pris 899,-.

ADDCOLOUR

Design: Arne Jacobsen/Paul Smith Paul Smith’s «fortolkning» av Arne Jacobsens designklassikere. Med de nye fargerike håndtakene vil Steltons «arvesølv» kunne henvende seg til en helt ny generasjon designelskende. Priseksempler: vannkanne 2,1 liter 1.699,-. Kaffekanne 1,5 liter 2.850,-.

158


MAYA Design: Tias Eckhoff (1962) «Maya» har vært en bestselger siden det ble designet på 60-tallet. Bestikket ligger godt i hånden med sine avrundede kanter og sitt relativt brede skaft. Priseksempel: salatbestikk 577,-.

TERMOKANNE

Design: Erik Magnussen ABS plast med glassinnsats. Stort utvalg farger. Pris 549,-.

159


SALT- OG PEPPERKVERN Design: Jacob Wagner Pris per stk. 419,-.

SETTING

Design: Hiromichi Kommo Sett med 5 stk. Pris 499,-.

160


EMBRACE Design: Haslov & Dalsgaard Vaser og lyslykt. Pris 549,- / 449,- / 349,-


SUPER CHARGER Design: Niels Kjeldsen Pris 359,-.

BEER KIT

Design: Jakob Wagner Pris 399,-.

162


UNDER COVER Design: Klaus Rath Pris fra 299,-.

EMBRACE

Design: Halskov & Dalsgaard Pris 699,-.

163


CHAMBORD

Presskanne. Pris 649,-.

COLUMBIA

M책leskje. Pris 119,-.

164


COLUMBIA Termokanne. Pris 799,-.

165


TWIN

Manuell salt- og pepperkvern. Flere farger. Pris 479,-.

ASSAM TEKANNE Pris fra 499,-.

166


TRAVEL MUG Termokopp. Pris 299,-.

SCHIUMA Batteridrevet melkeskummer. Pris 119,-.

ANTIGUA

Elektrisk kaffekvern. Pris 1.299,-.

167


SORT KONTUR TERMOKOPP MEDIUM Design: Pernille Vea En moderne klassiker i porselen fra Menu. Pris 129,-.

168


SORT KONTUR FROKOSTTALLERKEN Design: Pernille Vea Porselen. Selges i sett รก 2. 30 cm. Pris 349,-.

SORT KONTUR EGGEGLASS Design: Pernille Vea Porselen. Pris per sett 269,-.

169


TERMOKANNE Design: Pernille Vea 1 liter. Pris 599,-.

170


GUMMIVASE Design: Henriette Melchiorsen To størrelser. Pris 249,-.

TANNPIRKERMANNEN Design: Torben Rasmussen Pris 279,-.

171


BESTIKK

KONNO

Design: Arne Jacobsen Pris per del fra 159,-.

SEASON

Design: Maria Berntsen Lysestake i st책l. Pris fra kr 329,-.

Design: H. Konno Konno kortholder i rustfritt st책l og ABS-plast. Fra kr 319,-.

LYSESTAKE 1084

Design: Magnus Stephensen Polert rustfritt st책l. Pris 1.499,-.

172

GLOW

Design: Maria Berntsen Lysestake i st책l. Pris fra kr 329,-.


QUACK

Design: Maria Berntsen Serveringskanne. Prisbelønt design i ABS-plast. Pris 699,-.

SEASON

BERNADOTTE

Design: Henning Koppel Masterpieces kanne i rustfritt stål. Pris fra kr 2.790,-.

Design: Sigvard Bernadotte Termokanne i krom og ABS-plast med stålinnsats. Pris fra 1.429,-.

173


SITRUSPRESSE Design: Philippe Starck (1990) Dette designikonet er b책de funksjonelt og dekorativt. Pris 540,-.

VANNKJELE Design: Michael Graves (1985) Vannkjele med fugl som plystrer n책 vannet koker. Kjelen rommer 2 liter. Pris 1.050,-.

174


SUKKERSTRØER Design: Guido Venturini Pris 125,-.

CICO EGGEKOPP Design: Stefano Giovannoni Eggekopp med skje og saltstrøer i hatten. Pris 115,-.

175


OSTESKJÆRER Skjærer tykke eller tynne skiver – og løfter opp osteskiven med gaffelspissen. Pris 259,-.

DRESSINGSHAKER Dryppfri dressingshaker med helletut som fanger opp de siste dråpene før de lander på feil sted! Tåler maskinvask og mikrobølgeovn. Pris 259,-.

176


BRØDBOKS Kasse av rustfritt stål med lokk av fleksibelt kunststoff. Optimal oppbevaring av brødet – ikke for tett og ikke for åpent. Pris 899,-.

DELIKATESSEGLASS Serie i fire forskjellige størrelser, alle munnblåste og unike. Gir ditt kjøkken en ekstra appetittvekkende dimensjon. Pris 349,-.

177


SWEEPUP Et stykke unikt, praktisk og estetisk design. Kost og støvbrett i ett, laget av stål og kunststoff. Pris 649,-.

TOALETTBØRSTE Utformet i konisk og sylinderformet design – i flott kontrast til de kantede elementene på badet. Pris 705,-.

178


SÅPEDISPENSER Såpedispenser med usynlig pumpeverk som med sin avrundede form føles bløt mot hånden. Børstet eller blankpolert stål. Pris 599,-.

TANNBØRSTEHOLDER Børstene står i en smart holder i lokket – tannpastaen er skjult i begeret. Rustfritt stål og kunststoff. Pris 569,-.

TOALETTRULLHOLDER Den spesielle fjærmekanismen holder toalettrullen effektivt på plass. Pris 599,-.

179


VIPP Design: Holger Nielsen Vipp Mermaid Blues tar deg med på en eventyrlig reise i farger inspirert av den lille havfrues element – nemlig det blå osean. Med tre levende, maritime nyanser åpnes muligheten for kombinasjoner av farger som garantert vil puste nytt liv i ditt bad eller kjøkken.

180


TOALETTRULLHOLDER

HYLLE

Design: Vipp Pris fra 1.490,-.

Design: Vipp Vipp hylle til badet. Pris fra 1.590,-.

HÅNDKLÆR Design: Vipp Vipp håndklær i hvitt, grått, sort. En eksklusiv serie av håndklær i tre størrelser. Vipp towels har en unik absorberings- og tørkeevne. Luksuriøse håndklær i et lett og elegant design. Pris fra 119,-.

HÅNDKLEKROK Design: Vipp Pris fra 845,-.

HÅNDKLESTANG Design: Vipp Pris fra 1.490,-.

181


EGGEGLASS Pris 69,-.

Mette Ditmer

182


ESSENTIAL HÅNDKLE 50 x 100 cm. Pris 169,-.

183


THE POWER COLLECTION

Design: Funkle The Power Collection studerer noen av dagens energikilder, masseforbruk og m책ten dette virker inn p책 det moderne samfunnet. Hver design kommer i et begrenset antall og er individuelt nummerert p책 en vevet merkelapp, p책sydd bakstykket. Putene kommer i svart, gull, hvit, rosa, beige og lilla. Pleddene finnes i svart og hvit, gull og svart, rosa og svart, lilla og svart, offwhite og beige. Puter pris 1.300,-.

184


KIMONO Nyt fornemmelsen av god kvalitet mot kroppen med en lett og enkel kimono. Den matcher frottékolleksjonen og er opplagt som reisepartner i kofferten – for både menn og kvinner. NB: Kimonoen krymper ca. 1 størrelse i vask. Pris 1.130,-.

DAMASK-FROTTÉ Den klassiske og enkle Damaskfrotté-serien med innvevde småfugler: Gjestehåndklær, håndklær, badehåndklær og strandhåndklær – og i utvalgte farger som vaskeklut. Pris 220,-.

185


100% SPA COLLECTION

Salt Body Scrub, pleiende, rensende og forfriskende. Pris 319,-.

Pure Bath Salt, beroligende og forfriskende. Pris 259,-.

Calm Balm, rensende og beroligende. Pris 199,-.

Body oil, eksotisk, sensuell, beroligende, forfriskende eller glad... Pris 259,-.

Håndvask og håndlotion, forfriskende, rensende, fuktighetsgivende og beskyttende. Pris fra 189,-.

Duftlys, brenntid minimum 40 timer. Maskulin, frisk og rensende, med eukalyptus som et dampbad eller sensuelt og søtt... Pris 319,-.

186


LOUNGE SOFA 2-seter i hvit, sand eller grå. 130 cm. Pris fra 10.329,-.

FLEECE BADEKÅPE Kommer i ivory, lys grå og mørk grå. Polyester. Pris 839,-.

FLEECE SOKKER Kommer i ivory, lys grå og mørk grå. Polyester med såle av lær. Pris 359,-.

187


A-PRIL KNAGG

Mange friske farger. Pris 79,-.

BABELL Design: Wolfgang Hints Én, to, TRE! Serveringsfatet Babell gjør en god figur som designelement også. Men kommer enda mer til sin rett når du fyller det med kjeks, kaker, frukt eller kanapéer. Mange friske farger. Høyde 34 cm.

koziol

188


TOMMY KNAGG OG TANNKOSTHOLDER Mange farger, pris

A-PRIL TANNKOSTBEGER Mange farger, pris 149,-.

A-PRIL SÅPEKOPP Mange farger, pris 179,-.

189


LUNAR

Design: Barber & Osgerby LUNAR, den hvite badekolleksjonen med det fargerike tilbehøret. Kraftig hvitt høyglanset ABS-kunststoff, kombinert med fargerike lokk m.m. Pris såpedispender 160,-. Tannkostholder 80,-. Såpekopp 80,-. Toalettbørsteholder 250,-. Knaggsett 75,-.

190


EIKO EGGSKJE

4CHEESE

Design: Christina Schäfer Eiko eggkokeskjeer letter kokingen av egg, hjelper deg å skille mellom forskjellig koketid, letter transporten av eggene fra kasserollen til bordet og sikrer deg en fargerik servering. Og – du slipper å brenne deg. Pris 90,-.

Design: Alejandro Ruìz Osteraspen 4Cheese er av polykarbonat, og river både harde og litt mykere oster. Dessuten ligger den perfekt i hånden – og står trygt på kjøkkenbenken når du ikke bruker den.

TRAVELBOX

Design: Polka Travelbox er et ordningssystem i forskjellige størrelser, for hjemmet, for skapet og for reisen. De svært praktiske veskene er av vevd polyester og kommer i mange farger. Pris fra 160,-.

191


LARGEPOCKET Moleskine er merket som står for en hel familie av notisbøker, kalendere, dagbøker og byguider: fleksible og brilliant enkle verktøy for bruk både i hverdagslige og ekstraordinære omstendigheter. Sakte, men sikkert blir den en integrert del av din personlighet. A5 pris 169,-.

192


GIANT

Design: Mondaine Det forstørrende mineralglasset sørger for enkel avlesning av den klassiske urskiven. Klokke i polert rustfritt stål, svart eller rød rem i ekte lær. Pris 1.490,-.

RETRO AUTOMATIC

Design: Mondaine Mondaine introduserer Retro Chic. Form og funksjon utfyller hverandre perfekt i denne retro-stil klokken fra Mondaine. Pris 3.490,-.

SAVONNETTE

Design: Mondaine Lommeuret Savonnette er en av våre mest sofistikerte og tidløse ur – for den klassiske Mondaine-mannen. Pris 1.590,-.

193


EPLEKUTTER Kutter frukt og grønnsaker i 8 like store deler – og kjernen i eplet eller pæren for seg. Pris 335,-.

HONNINGSKJE Samler opp en passe mengde honning mellom platene. Pris 268,-.

OLIVENSKJE Med tre små hull som leder oljen vekk. Pris 176,-.

194


BOKSÅPNER Kutter boksen på siden slik at lokket ikke sitter fast. Lager ikke skarpe kanter. Pris 488,-.

UNIVERSAL LIGHTER Stål lighter i topp kvalitet. Pris 458,-.

SLIKKEPOTT I silikon og stål. Pris 152,-.

195


GRILL-/STEKEPINSETT

PIZZASKJÆRER

Løfter og vender maten uten at du må stikke hull i den. Pris 335,-.

Stort hjul og godt grep. Pris 335,-.

196


PARMESANKNIV Skjærer gjennom selv den hardeste parmesanost. Pris 335,-.

HVITLØKSPRESSE Presser også lett hvitløken med skallet på. Pris 641,-.

OSTESKJÆRER De to strengene gjør at du kan kutte i to forskjellige tykkelser. Pris 427,-.

197


SCREWPULL Pris 319,-.

SCREWPULL Bordmodell med folieskjĂŚrer Pris fra 949,-.

198


Le Creuset begynte å produsere emajlert støpejern i 1925 fra jernstøperiet i Fresnoy le Grand i Frankrike. Det er fortsatt herfra Le Creuset produserer de verdensberømte støpejernsproduktene. Produktene fås i mange flotte farger, med vulkan (oransj) som virksomhetens varemerke. Le Creuset selges nå i mer enn 60 land rundt omkring i verden.

200


201


EVA TRIO KJØKKENREDSKAPER Priseksempler: visp 159,-. Sikt 389,-. Øse fra 149,-. Serveringsskje 129,-. Pastaøse 169,-.

CARVIT Praktisk skjærebrett i oljet eik. Pris 499,-.

202


EVA TRIO GRYTER Design: Ole Palsby Induksjonsbunn. Kasserolle 3,4 liter pris 899,-. 2,5 liter 829,-. Stekepanne Ă˜ 28 cm 799,-.


KJØKKENMASKIN Originalt designet i 1919, og fortsatt en ener på markedet. Med sin gode design og høye kvalitet, har den imponert millioner av kokker gjennom de siste 80 år. Pris 5.998,-.

204


BLENDER Ny og robust blender i lekkert design. Den nye KitchenAid blenderen har automatisk pulsfunksjon og forbedrede kniver. Pris 2.880,-.

205


SHARPX-TREME Patentert 2 trinns knivsliper. et diamantbelagt slipehjul for skadet knivegg og et slipehjul med keramisk belegg for vedlikehold av skarpheten. Pris 1.299,-.

KJØKKENVEKT Elektronisk kjøkkenvekt i børstet stål og glass. Pris 499,-.

VAFFELJERN Dobbelt vaffeljern som gir 2x5 hjerteformede vafler. Pris 499,-.

206


SUPREME BLENDER

VANNKOKER

Blender i støpt aluminium. Kniver i rustfritt stål som er utmerket for å knuse is. Finnes i hvit, rød, svart og silver. Pris fra 1.499,-.

Elegant ledningsløs vannkoker. Flere farger. Pris fra 299,-.

CAFÉ AVANTI

SUPREME TOASTER

Stilren skandinavisk design – tre fine farger. Pris fra 799,-.

Støpt i aluminium – kommer i flere fine farger. Pris fra 1.499,-.

207


HANX KNOTTER Dybde 50 mm. ร˜ 40 mm. Sett รก 3 stk. Pris 295,-.

KNAX 208


KNAX KNAGGER Finnes med 2, 4, 6 og 8 knagger. Finnes i bøk, mahogny, lønn, kirsebær, eik og valnøtt. Nyhet: kommer også lakkert i et stort utvalg farger. Pris 2 knagger 660,-.

KNAX KNAGGER Loddrett, 4 knagger. Pris 850,-.

209


MAGASINHOLDER OG VEDKURV Design: Jørgen Møller Lekker magasinholder og vedkurv i forskjellig farget kjernelær med hvite stikninger. Magasinholder mål: 30x30x31 cm pris 1.275,-. Vedkurv mål: 35x50x40 cm pris 1.875,-.

210


CHAMPAGNEBOBLER PLEDD Design: Connie Moltubakk 135x200 cm pris 1.230,-. 135x100 cm pris 710,-. 100x65 cm pris 435,-. Finnes i fargene grå-natur, grå, rød og svart.

211


Enkel betjening, glimrende lyd, klassisk design. I 2000 laget Henry Kloss og Tom DeVesto den kritikerroste Model One. Kloss sitt klassiske Tivoli Audio-design st책r som et evig testamente til deres lidenskap for kvalitet, enkelthet og prisvennlighet.

MODEL ONE Pris fra 1.495,-

MUSIC SYSTEM Pris fra 6.995,-

TIVOLI AUDIO

212


TIVOLI AUDIO PAL Tivoli Audio PAL er reiseradioutgaven av bordradioen Model One. Med vannavstøtende overflate og batteridrift kan den tas med over alt. Radioen ser ut som en stående utgave av Model One, og er så liten og lett at man kan sette den hvor man vil. Den har Model Ones presise søkeskala som lar deg finne radiostasjoner med utsøkt presisjon. Radioens lange teleskopantenne fanger opp de fleste radiosendinger, og med det oppladbare batteriet som varer opp til 16 timer, kan man selv bestemme hvor man vil lytte til radio med Tivoli Audios berømte lydkvalitet. Alle inn- og utganger er forseglet med en gummiplugg slik at den kan skylles og tørkes av etter en tur på stranden eller i skibakken. PAL-radioen kan brukes sammen med en iPod, iPhone og andre MP3-spillere, og finnes i en versjon kalt iPAL i samme hvite utførelse som den originale iPoden. Som matcher Apples hvite Universal Docking Station for iPod. En FM-antenne, oppladbart batteri og strømadapter/lader er inkludert, og PAL finnes i fargene sort, blå, grå, brun, perlehvit, rød, rosa eller fargekombinasjoner med enten, sort/sølv, blå/sølv, rød/sølv. Mens iPAL leveres enten som sort/sølv, gul/sølv eller sort og med krom front for PAL CHROME. Pris fra 1.795,-

213


Sveitsiske Geneva har utviklet et komplett stereoanlegg i én enhet. Bare plugg i stømledningen og velg mellom CD, radio, iPod, øvrige MP3-spillere eller tv/dvd. Eller spill musikk trådløst fra din Mac/PC! Finnes i 5 utgaver.

MODEL XL Geneva Sound System Model XL er et komplett og kraftfullt stereoanlegg i ett kabinett utført i pianolakkert treverk eller valnøtt møbeltre. CD-spiller og radio er innebygd. Med 2 x 1" diskanter, 2 x 5 1/4" mellomtoner, 2 x 8" basselementer, og 600 watt digital forsterker, vil systemet levere en lydopplevelse man normalt vil forvente av et stort og kostbart stereoanlegg. Med et lydspekter som strekker seg fra den dypeste bass til de høyeste toner vil man få en ny og overraskende god musikkopplevelse. Det er et komplekst system som håndterer alle musikkgenre og som kan fylle et digert rom med fantastisk lyd. Din favorittmusikk låter bedre enn noen gang! Model XL inneholder: CD-spiller som også spiller CD-ROM og MP3. FM radio med digital tuner og seks forhåndsinstilinger. iPod Universal Dock som er kompatibel med iPod-modeller som har dockingtilgang. Dette inkluderer iPhone, iPod Touch, iPod Video, iPod Nano, iPod Photo og Ipod Mini, men ikke iPod Shuffle. Inngang for TV, DVD eller lignende. Pris fra 17.995,-.

GENEVA

214


MODEL L Geneva Sound System Model L er et komplett stereoanlegg i et kabinett utført i pianolakkert treverk. Sett i forhold til sin størrelse, er lyden bemerkelsesverdig og strekker seg fra den dypeste bassen til den krystallklare diskant. Det er et komplekst system som yter god lydkvalitet på all slags musikk, og som kan fylle store rom med fantastiske musikkopplevelser. Alle komponentene kan kontrolleres med den inkluderte fjernkontrollen. Høyttaleren kan også kobles til andre MP3-spillere, vinyl, TV/DVD eller annet audioutstyr med line-in RCA-kabel. Systemet er av meget høy kvalitet, og den digitale forsterkeren leverer 100 watts stereolyd. Det benytter den samme EmbracingSound teknologien som Model XL. Modellen har et LED display som er synlig under høyttalerfronten, og som viser lydkilde, lydspor og radiokanal. Model L inneholder: CD-spiller som også spiller CD-ROM og MP3. FM radio med digital tuner og seks forhåndsinstilinger. iPod Universal Dock som er kompatibel med iPod-modeller som har dockingtilgang. Dette inkluderer iPhone, iPod Touch, iPod Video, iPod Nano, iPod Photo og Ipod Mini, men ikke iPod Shuffle. Pris 9.995,-.

MODEL S Vi har gleden av å introdusere det siste og minste tilskuddet i Geneva-familien, Geneva Sound System Model S, for small. Den har motorisert iPod-docking, FM-radio samt klokke med vekking og alarm funksjon. Ekstra lydinngang på baksiden. Det helt nye styringssystemet på toppen er basert på berøringsflate. Dette styrer din iPod/iPhone samt lydinnstillinger på enheten. Ingen synlige knapper før enheten er skrudd på. Den medfølgende fjernkontrollen betjener selvfølgelig det hele. Med målene 23,5 cm bred, 14 cm høy og 17,5 cm dyp blir dette en sikker vinner på kjøkkenbenken, nattbordet eller i stua. Stativet følger med i esken. Geneva Small støtter også iPhone 3GS. Samme tidløse design som resten av serien, og finnes i rødt, hvitt og sort. Introduksjonspris 2.995,-.

216


MODEL XXL Geneva Sound System Model XXL er et komplett stereoanlegg, forkledd som et tv-møbel. Inneholder Cd-spiller, radio og iPod dock i et vakkert kabinett fylt av lyd – masse lyd! Rom for Blue-ray spiller, Dvd eller dekoder gjør det svært møblerings vennlig. Sett din flatskjerm på toppen, og du har et komplett underholdningssystem. Kun en strømledning, så er du i gang... Tekniske mål: 168 cm bred, 49 cm høy og 56 cm dyp. Finnes i hvit og sort pianolakk. Pris 29.995,-.

MODEL M Geneva Sound System Model M er et komplett, multifunksjonelt stereoanlegg i et enkelt trekabinett. Dette er en hyllevariant som klarer å fylle hele rommet med god lyd. Den inneholder fire høyttalere, med digital forsterker på 100 watt som som tåler sammenlikning – og vel så det – med et hvilket som helst annet designanlegg. Model M inneholder: CD-spiller som også spiller CD-ROM og MP3. FM-radio med digital tuner og seks forhåndsinstilinger. iPod dock integrert på toppen. Kan tilkobles alle typer audio utstyr med 3,5 mm kabel, for eksempel TV, mp3-spillere eller Mac/PC. Pris 7.495,-.

217


Småfolk fra Danmark lager barneklær i naturlige materialer i skarpe farger og lekne prints med fokus på bevegelighet i leken og barnas fantasi. Printene har en nostalgisk referanse til 70-årene. 85-100% av kolleksjonene er certifisert OEKO TEX. Priseksempel: Body fra 179,-. Trøyer fra: 199,-. Velourbukser fra 329,-. Jakker fra

218


221


Vossatassar er lekne og fargerike barneklær fra Voss, laget for norske forhold. Priseksempel Parkdress fra 899.Trøyer fra 199.Fleece sett fra 499.Denim bukse fra 349.-

Ulltrøye 299,- Ullbukse 269,-

Pannebånd 89,- Rød joggedress 499,- Denim bukse 349,-

222

Hoppedress 599,-

Regnsett 599,-


Lue 149,Parkdress 899,-


Lue 149,Fleecedress 499,-


Sydvest 149,Panneb책nd 149,-


Danske Katvig er organisk fashion for barn. Katvig har et mål om å levere 100% organisk, og leverer i dag mellom 85-100% organisk. Firmaet jobber aktivt med miljø og setter nye standarder for hva barn og naturen skal utsettes for. De lager fargesterke klær i gjenkjennelige print, der eple-logoen går igjen fra sesong til sesong. Priseksempler: Body fra 229.Trøyer fra: 249.Bukser fra 289.Jakker fra 459.-

228


232


PlanToys er ledende i verden innen leker når det gjelder sikkerhetstenkning. Filosofien er å arbeide miljøvennlig uten gifter og å replante trær. De velger kun øko-vennlige materialer og lager utviklende, pedagogiske og morsomme leker. Priser fra 149.-

234


Rubbabu lager leker fremstillt i formstøpt naturgummi med velouroverflate. Resultatet er fantastiske, farvesterke og spennende leker for barn, som er biologisk nedbrytbare og dermed bra for miljøet. Priser fra 79,-.

235


TASSEN Design: Ole Petter Wullum Pris 340,-.

236


PONNY Design: Ole Petter Wullum Pris 1.265,-.

LILLE SJIRAFF Design: Ole Petter Wullum Pris 1.390,-. Bøyle: 320,-. Sittepute 390,-.

237


PUSSLE Design: Ole Petter Wullum Pris Pussle Liten 650,-. Pussle Stor 1.200,-.

SJIRAFFEN Design: Ole Petter Wullum Pris 1.490,-. Bøyle 320,-. Sittepute 390,-.

238


WROOM Design: Fredrik Torsteinsen Pris 1.250,-.

COCOO Design: Fredrik Torsteinsen Pris 1.490,-.

239


Om du ferdes i skogen eller i byen, Tretorn hyller det livet som leves utendørs med funksjonelt og dempet fottøy og tilbehør. Tretorn har vært en del av menneskets utfartstrang siden 1891. Pris regnjakke dame/herre 2.500,-. Støvler 500,-.

240


CORKER Tre farger. Pris 599,-.

TIGHT BARNESEKK Til barnehage og korte turer. Pris fra 449,-.

241


Kari Traa fra Voss er ikke bare olympisk mester, hun lager ogsĂĽ sprek norsk design. Feminine klĂŚr som oppfyller krav til en aktiv, sporty og eventyrlysten livsstil. Priseksempel: Ytterjakker fra 1.999,-. Ull fra 599,-.

Ull topp 599,Ull bukse 599,-

242


Jakke 1.999,-


Priseksempel: Jakke 700,Bukse 500,T-skjorte voksen fra 400,T-skjorte barn fra 249,Vinterdress kr. 999,-

246


248


250


Turkis genser 350,Grønn genser 400,-


Jakke 900,Bukse 400,-

253


Genser 600,Bukse 500,-


T-skjorte 200,Bukse 250,Bag 500,-

Hettejakke gutt/jente 500,-


Foto til venstre: Frode Sandbech. Foto over: Lars Kristian Haugen.

Falketind er fjellklær laget så lette som mulig, uten å gå på akkord med krav til slitestyrke. Her har du en fleksibel følgesvenn til alt fra isklatring til fjellturer, buldring og toppturer. Pris Goretex jakker fra 2.999,-. Flex1 bukser fra 1.899,-. /29 er hverdagsklær med funksjoner og tekniske løsninger som gir det lille ekstra, samtidig som plaggene reflekterer en bevisst holdning til miljøet vi lever i. De fleste plaggene består av 100% organisk bomull eller resirkulert fleece. Pris PureOrganic hettejakke fra 999,-. Warm1 fleece-jakke fra 999,-. Svalbard er plagg laget for å stå imot elementene. En linje med essensielle plagg for ekstreme værforhold, som gjør Svalbard til førstevalget på ekspedisjoner og gir deg mulighet til å utvide din horisont – enda litt lenger. Pris anorakk i organisk bomull fra 1.199,-. Dri3 jakke fra 2.999,-.

257


Katalogdesign: interia as. Trykk: KC Knudsen as Med forbehold om feil i katalogen, og at enkelte varer kan vĂŚre utsolgt.


Olav Tryggvasons gt. 12. Åpent 10-20 (10-18) Tlf. 73 53 05 40 • www.interia.no

Interiakatalogen 2010  

Ta en titt på et utvalg av de produkter Interia tilbyr i 2010.

Interiakatalogen 2010  

Ta en titt på et utvalg av de produkter Interia tilbyr i 2010.

Advertisement