Page 1

forårs magasinet CAMPINGMAGASIN 2017

BÜRSTNER

PREMIO LIFE VEGA LILLE PRIS LAV VÆGT ERIBA

60 ÅRS JUBILÆUM! KABE

VINDER PRESTIGEFULD PRIS

KABE TO UNIKKE INDRETNINGER


IN

AT VÆRE UDE Spar masser af penge på ferien med DCU

MELD DIG IND FRA

, 5 5 3 pr. år på orår

✚ 30 % rabat på DCU’s campingpladser* ✚ 15 % rabat på over 100 danske partnerpladser* ✚ 50 % pensionistrabat i lavsæsonen* ✚ Gratis overnatning for børn / børnebørn* ✚ Gratis WiFi* SE OVER 500 FORDELE PÅ WWW.DCU.DK/FORÅR *Kun for medlemmer. Se alle betingelser på www.DCU.dk/Forår

Lynge Olsen Group A/S

k/F www.DCU.d

Følg os også på

Alt til din campingferie på www.DCU.dk/Forår


Elegante Averso Få mere ud af din ferie. Den nye Averso opfylder alle dine ønsker. En campingvogn i mellemsegmentet, som overbeviser allerede ved førte øjekast med sit stilfulde design og sit omfattende standardudstyr. Averso 490 TS har et elegant køkken.

E

fter et års pause, er Arverso tilbage i modelprogrammet, og placerer sig i det midterste prissegment. Eksteriør og interiør er fuldstændig nydesignet og præsenterer sig i et smukt Bürstner design. Det moderne og elegante møbeldesign har lyse afrundede overskabslåger i højglans og passer harmonisk ind i det lyse trædekor. Med det brede hyndestofudvalg kan der vælges individuelt, alt efter din egen smag. Mange muligheder med Averso Den nye Averso tilbydes i 10 forskellige grundrids. For eksempel findes 490 TS og 490 TL som kompakt rejsevogn med masser af komfort og alligevel mobil. Derudover tilbydes den familievenlige 720 TK med plads til den store familie. Averso serien dækker således hele det brede kundesegment. Som en del af standardudstyret er AL-KO chassis med anti-slinger kobling, træktøjsafdækning, stabilform støtteben, Truma Therm varmt vand, elgulvvarme, vandtank på 38 liter og myggenetsdør. Som tilvalg kan der suppleres med en designpakke og to forskellige vinterpakker med store besparelser.

Fås i ti forskellige grundrids fra kr. 168.980,-

Se mere om Averso på Burstner.dk

Alle os med Bürstner


PREMIO PLUS & AVERSO PLUS

PLUS-PRINCIPPET

Med Averso plus og Premio plus har Bürstner skabt helt nye dimensioner inden for funktion og komfort i kompakte campingvogne. Plus princippet tilbyder en familie med op til syv personer et bekvemt ophold om dagen og altid en god soveplads om natten.

I

Premio plus udnyttes pladsen i rummet maksimalt. Bürstner’s unikke hæve-sænkeseng over siddegruppen gør det muligt at fremtrylle ekstra sovepladser i en fart, så der kan blive op til syv sovepladser. En optimal kombination til den store familie. Køjesengene giver en ekstra fordel, da den nederste køje kan vippes op, hvorved der opstår et opbevaringsrum under sengen. Endnu en kæmpe fordel!

Averso plus Som navnet antyder, har den moderne caravan meget mere at byde på. Også Averso Plus har Bürstners unikke hæve/sænkeseng, som gør det muligt at gemme to ekstra sovepladser oppe under loftet. Dette skaber meget mere plads indvendig.

PLUSPUNKTER PREMIO PLUS

PLUSPUNKTER AVERSO PLUS

Maksimal udnyttelse af rummet kombineret med kompakte dimensioner - og dermed lavere vægt sammenlignet med anDen treværelses campingvogn med stue, køkken og badeværel- dre campingvogne. se har mange smarte detaljer og en stor lasteevne, hvilket har gjort denne model til en af Bürstners bestsellerere. Se meget mere på Burstner.dk

NYHED!

2 modeller - 440 TK, 510 TK Fra seks til syv sovepladser GFK tag- og bund AL-KO sikkerhedschassis med AKS antislingerkobling AAA bremser ALKO Kæmpestor hæve/sænkeseng over siddegruppen 5-zonede koldskumsmadrasser med lamelbund Serviceklap (440 TK) Stort køleskab 142 l (440 TK) Ståhøjde 212 cm, under hæve/sænkeseng ca. 188 cm Myggenetsdør Truma Therme varmt vand 25 l fast vandtank

Fås i to grundrids fra kr. 154.880,4

Alle os med Bürstner

NYHED!

NYHED!

4 modeller - 440 TK, 500 TS, 510 TK, 520 TL Fra seks til syv sovepladser GFK tag- og bund AL-KO sikkerhedschassis med AKS antislingerkobling AAA bremser ALKO Kæmpestor hæve/sænkeseng over siddegruppen 5-zonede koldskumsmadrasser med lamelbund Serviceklap Nakkestøtter i rundsiddegruppen Køleskab 104/142 l Truma Therme varmt vand Blæservarme 40 l fast vandtank

Fås i fire grundrids fra kr. 177.980,-


PREMIO NYHED!

LIFE Bürstner præsenterer i dette forår en ny serie af lette rejsevogne. Vognene har en fin lasteevne, lav vægt og trækkes let af de fleste små biler.

D

en nye Bürstner Premio Life er det perfekte valg til alle som vil have en let vogn til ferier og korte ture. Life er perfekt til alle - uanset om du er førstegangskøber eller en erfaren campist. Man får en let og dynamisk vogn, som man nemt kommer hurtigt omkring med. 420 TS og 430 TS har begge dobbeltseng med koldskumsmadras i høj kvalitet på lamelbunde. Den komfortable siddegruppe sikrer god komfort på turen. Man skal også bemærke det lette lyse interiør, som giver en god følelse af rummelighed. I modellen 420 TS findes et stort køkken bagerst i vognen, hvor afstanden til forteltet kan være en fordel, når maden skal nydes i det fri. Det højtplacerede køleskab gør det nemt at overskue indholdet. Trods sin kompakte størrelse er der også fundet plads til bade- og toiletrum.

PLUSPUNKTER PREMIO LIFE To modeller - 420 TS og 430 TS Stabilt og robust sikkerhedschassis Køreklarvægt kun 870/860 kg GFK tag og bund, GFK forende og bagende Vognbredde kun 2,10 m Belysning 12V/230V Lamelbunde i alle faste senge Koldskumsmadrasser i alle senge Ventileret vinterryglæn Køleskab på 90 ltr Truma S 3004 varmeovn med tændautomatik Tre gasblus Kombi Rollos Dometic skylletoilet

GRUNDRIDS - PREMIO LIFE

430 TS overbeviser med en rummelig opholdsstue, hvor siddegruppen kan omdannes til en stor seng, hvis det ønskes. Bedste søvnkomfort kan nydes i den komfortable dobbeltseng på en 190x150 cm stor koldskummadras, som er placeret i fronten af vognen. Premio Life er den perfekte rejseledsager til alle campingelskere med en mindre bil og et mindre budget.

420 TS kr. 108.800,-

430 TS kr. 109.700,-

Se mere om Life modellerne på Burstner.dk

5


KABE vandt

prestigefuld pris

Først på året blev den årlige prisuddeling EUROPEAN INNOVATION AWARD afholdt i Stuttgart. KABE blev tildelt en prisen i kategorien ”Connectivity” i forbindelse med det elektriske opkoblingssystem ”KABE Smart D”.

E

uropean Innovation Award (EIA) er en pris som 14 tidsskrifter fra forskellige europæiske lande distribuerer til producenter i campingbranchen. ”EIA” belønner smarte og innovative idéer og produkter, der gavner forbrugerne. I år blev KABE den store vinder ved dette års European Innovation Award galla. Den svenske KABE producent modtog en pris for KABE´s elektriske system ”Smart D”, som er standard i KABEs modelserier: Royal, Hacienda og Imperial.

KABE Smart D system Smart D er et system, der kan styre og overvåge alle funktioner i campingvognen, således at brugeren kun skal aflæse ét display til f.eks. vand, spildevand, varme, belysning, aircondition, batteri og lignende. Systemet er baseret på de samme principper, som nutidens computerstyrede elektriske system i biler, hvor systemet kommunikerer og styre de forskellige enheder i bilen. Med fokus på brugervenlighed er KABE´s kontrolpanel designet til at være nemt og enkelt at betjene via en touch-skærm

6

Camping hele året med KABE

med symboler på. Alt er samlet på ét sted og herfra kan alle informationer aflæses og styres. Fra displayet kan man aflæse den aktuelle statusoplysning på bl.a. niveauet for frisk- og spildevand, batteriets kapacitet, kontrollere aircondition og styre temperaturen i vognen. Hvis man har tilkobling til byvand, kan dette ligeledes kontrolleres. Systemet har desuden flere alarmfunktioner, som minder om, når det er tid til service, eller hvis en sikring springer. Derudover kan man ligeledes styre alt lys og aktivere natbelysning. Kontrolpanelet og det elektriske system er baseret på CIB-teknologi (Caravan Industrial Bus), som er den nyeste standard i caravanindustrien. KABE Smart D Remote Systemet kan sågar fjernstyres med en Smartphone. Dette sker via en app ”Kabe D Smart Remote”, på en internet-tjeneste, som giver en sikker forbindelse. Derudover medfølger en Wi-Firouter med modem, som giver en stabil internetforbindelse på hele turen. Selvfølgelig kan du også streame lyd og video til PC og TV. ”KABE D Smart Remote” er standard i Imperial serien og kan bestilles som ekstraudstyr i alle Royal og Hacienda modeller.


Royal 560 FK er unik med sit store frontkøkken med plads til flere kokke.

Royal og Imperial 560 FK og 630 FK

Mange KABE-ejere interesserer sig for madlavning og holder af at tilbringe tid i campingkøkkenet. Er man en af dem, bør man helt klart se lidt nærmere på Royal og Imperial 560 FK og 630 FK.

K

økkenet strækker sig i hele campingvognens bredde og har et stort panoramavindue. Det er ikke et almindeligt campingvognskøkken, men et køkken, som indbyder til, at flere kan være med. I Royal-udgaven er køkkenet udstyret med et stort gaskomfur med fire blus og ovn. Imperial-vognene har et eksklusivt induktionskomfur, to gasblus og indbygningsovn. I Imperial indgår desuden mikrobølgeovn som standard. Siddegruppen er placeret midt i vognen og består af en indbydende hjørnesofa med et udtrækssøjlebord. Centralstøvsugeren er ligeledes standard. Køkken og stue har ens opbygning i 560- og 630- udgaverne. Den store forskel er planløsningen i vognenes bagerste del. 560 FK er en stor campingvogn i en kompakt indpakning Royal og Imperial 560 FK har en dobbeltseng længst tilbage i vognen med indstilleligt hovedgærde, springmadras og ekstra tyk topmadras. Under sengen, der kan klappes op, er der et stort og lettilgængeligt opbevaringsrum. Vognen har to skabe med både bøjleplads og hylder. Toiletrummet i hjørnet er praktisk indrettet med drejeligt toilet og en vask med over- og underskab samt håndbruser og brusekar. Håndklædetørrer indgår som standard, og Imperial-badeværelset er desuden udstyret med et luksuriøst porcelænstoilet.

630 FK Helt bagerst i Royal og Imperial 630 FK finder man et herligt badeværelse, som strækker sig i hele vognens bredde. Håndklædetørrer er standard. Imperial er desuden udstyret med et luksuriøst porcelænstoilet. I badeværelsets ene ende er der et rummeligt skab med både bøjleplads og hylder til for eksempel sengelinned og håndklæder. 630 FK har to enkeltsenge, ligeledes med indstilleligt hovedgærde, skøn springmadras og en tyk topmadras. Uanset hvilken FK-model du vælger, får du en campingvogn i absolut topklasse. Royal-serien er vognen til dig, der vil have det allerbedste. Med Imperial-serien har KABE løftet premium-begrebet yderligere et trin og tilbyder campingvognsluksus med en udstyrsliste langt ud over det sædvanlige. Royal 630 E-TDL

Royal 560 FK kr. 399.900,Imperial 560 FK kr. 452.900,-

FK

Royal 630 FK kr. 480.900,Imperial 630 FK kr. 531.900,-

Se mere om Danmarks mest solgte helårsvogn på kabe.dk 7


KABEs MODELPROGRAM

Man forstår godt at Classic er blevet en af børnefamiliernes farvoritter. Her ses Classic 660 GDL med praktiske køjesenge

KABE har et udvalg som tiltaler langt de fleste. Her er topudstyrede campingvogne i den absolutte premiumklasse, men også prisbillige modeller med lidt færre tilvalg.

I

 2017 kan du vælge mellem fem forskellige campingvognsserier – alle med hver deres særlige fordele. Men uanset hvilken campingvogn du vælger, får du KABEs kvalitet og unikke verden med i købet. KABEs campingvogne er konstrueret og bygget til det skandinaviske klima. Det indebærer at vi altid er et skridt foran, med hensyn til isolering, ventilation og opvarmning. En campingvogn fra KABE garanterer skøn komfort hele året rundt, blandt andet via et virkelig godt vandbåret gulvvarmesystem. KABE Classic Classic er den prisbillige campingvogne med lidt færre tilvalg og en noget kortere udstyrsliste end KABEs øvrige modeller. Men med KABE-kvalitet hele vejen igennem. De tre største vogne i serien findes i kingsizebredden på 250 centimeter, mens de øvrige også kan fås i standardbredden 230 centimeter. De største modeller har KABE bygget specielt med tanke på de unge familiers behov. Her er en dobbeltseng samt et separat børneværelse med køjesenge i to eller tre etager. Også 560-modellen kan fås som børneværelsesvogn eller alternativt med to separate enkeltsenge eller en dobbeltseng. Classic 470 og 520 har en dob8

Camping hele året med KABE

beltseng længst tilbage i vognen. Udformningen af badeværelse og køkken varierer afhængigt af planløsning. Classic-serien findes i 8 modeller med 10 planløsninger KABE Ædelsten Man begyndte at fremstille KABEs ædelstensserie allerede i 1963. Briljant, Smaragd, Ametist, Safir, Onyx og Diamant er campingvogne, som tilbyder en høj standard, når vi taler bokomfort og udstyr. De to største vogne i serien findes kun i kingsizebredden på 250 centimeter, mens de øvrige også kan fås i standardbredden 230 centimeter. Der er store muligheder for at finde din egen Ædelsten-favorit med en planløsning, som passer til netop din familie. Rummelig eller kompakt? Fleksibel indretning eller ekstra let konstruktion? Hammerslået- eller glatte plader på ydersiden? Det er dig der bestemmer! Ædelsten-serien fås i 12 modeller med 28 planløsninger. KABE Royal Royal er en campingvogn i topklasse som indeholder det meste af det bedste allerede i standardudførelsen. I dag er Royal den KABE-model, der sælger allerbedst. De tre største Royal-vogne


Smart D er en revolutionerende nyhed indenfor campingvogne. Smart D er standard i Royal, Hacienda og Imperial.

Der er et lækkert køkken med et fantastisk lysindfald og god plads til madlavning i Imperial 630

findes kun i kingsizebredden på 250 centimeter, mens de øvrige også kan fås i standardbredden 230 centimeter. På den lange liste over udstyr, som er standard i en Royal-vogn, finder du blandt andet den glatte plade på ydersiden, KABEs nye og videreudviklede gulvvarmesystem, AGS II Pro, samt vores intelligente betjeningspanel, KABE Smart D. Royal fås i 21 modeller med hele 65 planløsninger KABE Hacienda Da KABE præsenterede Hacienda 1000 for lidt over ti år siden, var det faktisk lidt af en sensation. Det var Europas største seriefremstillede campingvogn, og vores store vogne vækker den dag i dag stadig opmærksomhed. Hacienda 1000 har en indvendig karosserilængde på 940 centimeter, og Hacienda 880 er 820 centimeter lang. Bredden er naturligvis kingsize, 250 centimeter. Det svarer til et boligareal på henholdsvis 22 og 19 kvadratmeter. Køkkenet er det nærmeste, du kommer et almindeligt villakøkken i en campingvogn, og det rummelige badeværelse er med brusekabine som standard i de fleste planløsninger. Udstyrsniveauet er det samme som i Royal-vogne. Hacienda er med andre ord en campingvogn til dig, der vil være

helt i front på teknikområdet. Hacienda-serien fås i 6 modeller og 31 planløsninger KABE Imperial Imperial er KABEs absolutte premium-serie. Inden lanceringen i 2014 var det en campingvogn, du kun kunne drømme om. I dag fås campingvognen over alle campingvogne i syv forskellige størrelser, fra den praktiske 560-model til den helt store Imperial 1000. Den indvendige karosserilængde på de forskellige Imperial-modeller varierer mellem 552 og 940 centimeter. Bredden er kingsize, 250 centimeter. Når valget af planløsning er afklaret, kan du gå i gang med at nyde markedets mest sofistikerede campingvogn i en klasse helt for sig selv. Her finder du et fantastisk køkken med induktionskomfur, sofaer i blødt læder samt et badeværelse med porcelænstoilet. Aircondition indgår som standard ligesom KABE Smart D elsystem og en hel masse andet. Du genkender straks Imperial på det nye moderne eksteriør med tredimensionel design. Imperial fås i 18 modeller og 59 planløsninger

9


NYHED

Tillæg f

”Silver E

or

dition”

kun 5.0

00,-

VEGA

-En stjerne er født! D

en lille og smarte VEGA er den nye stjerne i camping verdenen. VEGA er en lille og let campingvogn, som passer godt til størsteparten af den danske bilpark, der især kendetegnes ved de mange mini- og mikrobiler. Vognens tekniske data viser, at målene er beskedne. Samtidig har Vega en lav egen-, køreklar og totalvægt som er på beskedne 650, 685 og 850 kg. Alligevel indeholder den, alt man har brug for, på en tur i det blå.

VEGA VEGA fås i fire forskellige udgaver - som alle har mulighed for tilkøb af GT pakke eller “Silver Edition” mod merpris. Priserne starter fra kr. 56.900,-

Et godt valg Med en VEGA får du en solid, kompakt og velkørende campingvogn til en rigtig god pris. Vognen har helgalvaniseret chassis med torsionsfjederaksel, påløbsbremser med bak-automatik, solide støtteben, en kæmpe gaskasse med plads til to gasflasker eller bagage, trækstangsafdækning og en smart bagende med moderne lygter og 3. bremselys. Der er desuden en forteltlampe ved indgangsdøren. Selve vognen er udført i vedligeholdelsesfrit glasfiber og plast med dobbeltvinduer. VEGA fås i flere udgaver. Fra den lille og særdeles praktiske VEGA 295, som er seriens mindste vogn, til den mere rummelige 365 GT. Vælger man GT modellern (tillæg på 2.000,-) får man ekstraudstyr som det udvendige friske GT design i helhvidt karosseri, smarte sort tonede ruder, lyst hynde- og gardindesign samt et lyse og indbydende farver på vægge og loftbeklædning indvendigt. ”Silver Edition” Til dem der ønsker at få en campingvogn med wauw effekt, kan det lade sig gøre for kun 5.000,- kroner ekstra. Så får man en Vega med et flot sølv-farvet karosseri, tonede ruder, alufælge, Dometic tagluge og et interiør som i GT versionen. 10

VEGA campingvogn

www.campingvogn.dk


60 ÅR MED FORANDRING

Exciting 505 er rummelig, så der er god plads

Der er plads til hele familien Exciting i rundsiddegruppen i Novas GL Exciting 560 505 1.600 kg – 2.000 kg

[

]

1.600 kg – 2.000 kg

[

]

230

250 679

654

Exciting ”60 edition” fås i to familievenlige grundrids - 505 og 660

ERIBA NOVA GL „60 EDITION“ OG ERIBA EXCITING „60 EDITION“ HYMER fejrer 60 års jubilæum med to specialmodeller. Innovation og tradition har gjort HYMER til et af de mest populære og succesrige brands for kræsne campister.

D

en spændende Exciting ”60 Edition” forkæler med moderne design og praktisk udstyr. Det fleksible køje arrangement gør den særdeles børnevenlig, og de mange opbevaringsrum er uden synlige VVS installationer og ledninger takket være Raum+ systemet - den perfekte campingvogn for familier hele året rundt - også om vinteren.

Nova GL - En fryd for øjet Eriba Nova GL ”60 Edition” er imponerende med sin uovertrufne komfort og store funktionalitet. Dens bagende med den nye multifunktionelle baglygter, der bruger LED hybrid teknologi, giver Nova GL et karakteristisk udseende. Dens ydre design er første klasse, og det siger sig selv, at den er egnet til vinterbrug.

ERIBA Exciting „60 Edition“

ERIBA Nova GL „60 Edition“

// To forskellige grundrids

// Syv forskellige grundrids

// A  lu-fælge i Bicolor design

// Møbeldesign 60 Edition: Chiavenna Nussbaum,

// T  ruma Therme, varmt vand i køkken og bad

Bicolorlåger med glanseffekt

// 142 ltr. køleskab

// Rundsiddegruppe med ”runde hjørner”

// Møbeldesign 60 Edition: Bicolorlåger med glanseffekt

// Højglans acrylvæg omkring køkkenvinduet

// AL-KO Big-Foot støtteben

// Spildevandstank på hjul (i gaskassen)

// Udvendige glatte plader med moderne dekor

// Ekstra stikdåser 230V i opholdsrum og i køkken

Exciting „60 Edition“ fås fra 197.900,-

Alle os med Eriba Hymer

Nova GL „60 Edition“ fås fra 205.990,-

BY HYMER

11


Elegante ERIBA

TIL ENHVER SMAG

Behagelig seng med masser af plads under. I en Nova SL sover man godt.

Der findes en Eriba til alle Eriba spænder bredt fra den frække kultvogn Touring til den luksuriøse Nova S.

Den frække Touring er blevet en kultvogn man vender sig efter, når den kommer kørende.

D

er findes en Eriba model til alle. Lige fra kultmodellen Eriba Touring til den mere luksuriøse Nova S. Ved anskaffelsen af en campingvogn, er der mange kriterier som spiller en vigtig rolle. Det drejer sig jo om en investering, som man håber at drage nytte af i årevis, ja sommetider endda i årtier. Det giver mulighed for at man kan nyde livet og ferierne sammen med familien, uden bekymringer.

Touring - kultvognen til dem der vil skille sig ud ERIBA Touring-campingvogne har fået kultstatus. De kendetegnes af en lav egen vægt, kompakte mål samt en lav total højde. Løftetaget og de perfekte køreegenskaber er også værd at nævne. Det eksklusive udstyr lover både komfort og største sikkerhed. Et praktisk orienteret indretningskoncept med velforarbejdet interiør og i eksklusivt design – i bolig- og soveområdet, i køkkenet og badet – gør det til en oplevelse at rejse. Touring fås i 10 grundplaner til priser fra 142.300,-

Feeling - Her er hygge standard Feeling er perfekt til mere intense rejseoplevelser og større ture 12

Alle os med Eriba Hymer

I en Feeling 470 har man en god ståhøjde, trods den lave højde.

med en komfortabel fornemmelse af at være hjemme. Denne modelserie forbinder på ideel vis fordelene ved en vogn med løftetag med konceptet om en stor vogn. Den enestående PUAL-teknologi med fremragende isoleringsværdier sørger for et fremragende klima. Og takket være dens lave egen vægt er det muligt at læsse temmelig meget bagage. Rummelige og hyggelige siddegrupper og senge sørger for en bolig- og sovekomfort, der tilfredsstiller de højeste krav.

Feeling fås i 3 grundplaner til priser fra 152.600,-

Nova SL - Suverænt design og perfekt funktionalitet Nova SL kan prale af mange ting. Moderne design, enestående komfort og den bedste funktionalitet. Campingvognen fremstår klassisk og yderst stilfuld med det varme trædekor i Trentino pæretræ, som udståler en masse hygge. Eriba’s Raum+system sikrer samtidig god plads på det samme beboelsesareal, da alle instalationer er gemt væk. Værd at nævne er også den absolutte vinterduelighed. Det skyldes blandt andet det 51 mm tykke


Gør Nova en med vinterklar

Articpakk

e

00,-

til kun 36.2

5,-

Spar 12.70

Eriba Nova “Artic” Perfekt til vintercamping!

H

ymers Eriba Nova ”Artic” modeller er vogne, der er bygget med et meget højt kvalitetsniveau. Ud over vognenes meget omfattende serieudstyr, indeholder de en omfattende vinteroptimeringspakke. Selv hvis vinteren er nok så kold – er camping med ERIBA’s vinterteknologi en behagelig varm fornøjelse. Smarte klimaløsninger, et stærkt opvarmningskoncept og den enestående PUAL-teknik væbner de nye ERIBA ”Artic” til alle tænkelige vejrforhold og gør den til den optimale vintercampingvogn. Ligesom SL modellerne kan både GL og S modellerne udstyres med ovennævnte ”vinterudstyr”. Man skal dog være opmærksom på at f.eks. møbelfiner, design og vinduerne kan være forskellige afhænig af model, mens den grundlæggende karosseriopbygning er ens i alle serier.

Vinteroptimeringspakke: • Alde varmeovn med varmtvandsbeholder på 8,4 liter. • 3.000W el-patron. (Alternativ til gasopvarmning). • Gulvvarme med opvarmet vand i i.f.m. med Alde. • Dobbeltbund i sengemagasiner og sædekasser. • Luftcirkulationsspalter i overskabe og bag møbler. • Friskvandstank 50 liter isoleret • Spildvandstank 50 liter isoleret og opvarmet • Vandafløb isoleret og opvarmet • Vinterafdækning af gaskasse • Vinterafdækning af køleskab • Truma Duo Control med crash censor • Truma EisEx og fjernvisning af Duo Control • Batteri 95 AH • Ladeautomatic • Booster mellem bil og batteri Vægt for ovenstående vinterudstyr: ca. 100 kg.

Lækker vogn i luksusmaterialer - Med Nova S er man sikret suveræn komfort på ferien.

gulv af glasfiberarmeret plast, PU-rammevinduerne, PUAL-hightech-konstruktionen samt de frostsikre installationer. Nova SL fås i 12 grundplaner til priser fra 217.900,-

Nova S - Luksussuite på hjul Eribas topmodel, Nova S er nu tilbage og brillerer med et helt nyt design både ud- og indvendig. I den nye Nova S udgør det efterhånden velafprøvede raum+system med systemastisk rumopdeling en stor rolle. Der er udelukkende brugt premium materialer. Et helt perfekt afstemt belysningskoncept gør denne campingvogn komplet. Ved tilkøb af en Articpakke er den også særdeles velegnet til vintercamping eller helårscamping. Vognen har en helt speciel opbygning med højtisolerende materialer i lukket PUAL-konstruktion, som sikrer et godt indeklima. Nova S fås i 3 grundplaner til priser fra 289.900,-

BY HYMER

13


SPRITE - KLAR TIL EVENTYR

Sprite campingvogne kendetegnes ved et moderne og tidløst eksteriørdesign, et meget omfattende standardudstyr og et meget højt sikkerhedsudstyrsniveau. Vognen fastholder sin værdi i mange år frem, hvilket giver dig tryghed i din beslutning om valg af campingvogn.

S

prite´s modelprogram 2017 består af fire modeller i Alpine Sports serie, og fem modeller i Cruzer SR serien. Sprite Alpine Sport har et fuldt integreret vindue foran, glatte udvendige plader, moderne indretning og et stort panorama tagvindue, som giver et unikt udseende. Altid fuldt udstyret, fås Alpine Sport til meget konkurrencedygtige priser.

SPRITE ”ALL IN” STANDARDUDSTYR

2017

ALPINE SPORT

ALPINE SPORT fås i fire grundrids til priser fra 146.800,-

2017

CRUZER

Alle os med sprite

CRUZER fås i fem grundrids til priser fra 179.800,-


CRUZER SR - med luksus køkken!

I toppen af modelrækken finder man Sprite Cruzer SR, som er helt unik med sin aerodynamiske front med tre vinduer. Bagenden minder om alt det bedste fra en moderne autocamper. Sprite Cruzer har et helt fantastisk udstyrsniveau, som ligger over alle andre campingvognes standardudstyr på det danske marked. Herunder kan nævnes AL-KO stabilisator, alufælge, batteriboks, hynder med springindlæg, faste senge med luksus koldskumsmadrasser, sengebunde med lameller, radio/CD/ MP3 afspiller, mikroovn, et stort 110 liters køleskab heraf 14 liter frys, 10 liters vandboiler på gas og el, et komfur med tre gasblus og en elektrisk kogeplade og en luksus ovn med grill. Opbygning - 100% fugtbestandig Konstruktionen gør op med tidligere tiders måde at producere campingvognene på. Sprite caravans er nu opbygget med “PURE” teknologien. Oversat betyder dette, at vognens vægge og tag nu er helt uden “træ” og 100% fugtbestandig - der kan ikke overføres fugt fra yder- til indersiden af vognen. “PURE” teknologien betyder også, at vognens karosseri bliver stærkere og mere vridningsstabil. Campingvognen vil, takket være det smarte konstruktions system, have en længere levetid. Alle Sprite campingvogne er desuden som standard udstyret med GFK tag, hvilket gør den mere modstandsdygtig over for hagl. Sprite Cruzer fås i fem forskellige grundrids til priser fra 179.800,Se meget mere på spritecaravans.dk

Cruzer standardudstyr bl.a: • Glatte udvendige plader og glasfiber: tag/front/bag • Sky-roof • ”PURE” konstruktion uden træ i væg, gulv og tag • Midi Heki soltag • Indgangsdør m/vindue • Tonede ruder • Reservehjul og holder • Alufælge • StabilForm støtteben • AL-KO stabilisator AKS 3004 • Serviceklap • Batteriboks, udvendig • Truma Ultrastore boiler 10 ltr.gas eller 220V • Truma Ultra Heat • Truma 3002 varmeovn • TrumaVent blæservarme • Fast vandtank 38 ltr. • Komfur med 3 gasblus + 1 el-plade • Bageovn med grill • Mikroovn • Køleskab 110 ltr. • Radio CD, MP3 afspiller med tilslutning til IPad • Formskåret gulvtæppe • Kommodeskab m/udtræk • Hynder med springindlæg og pyntepuder • Formskåret gulvtæppe • Indvendig LED belysning • Luksus madrasser med memory skum • Thetford skylle toilet


telt fra Westfield er resultatet af flere års udvikling i design og materialer. Et anneks kan desuden tilkøbes. Teltet er fremstillet i høj kvalitets materialet Hydrotech XT pro. Omega teltet er ligeledes forberedt til LED belysning, som kan fås som tilbehør. Teltet har kun en ventil til pumpning, dvs. det leveres inklusive det Westfield patenterede AAS system. Samtidig er en ny høj effektiv pumpe inkluderet sammen med diverse stænger til vognside og veranda funktion.

fra

9.499,-

I T F LU ? T E TELT fttelt. smart nyt lu t e d e m d u p og le fortelt ige at stille o rt u h r e Skift dit gam e d t a det let, og r den fordel stænger går ft Lufttelte ha lu e rt a sm ed de tage ned - m ige stænger. r de besværl fo r e å lufttelt.dk p ip sl n ma forhandler p e st e rm æ n n Du finder de

Fakta:

0 cm • Bredde: 40 cm • Dybde: 260 yk: 6000 mm tr jle sø • Vand 0 cm øjde: 235-25 sh ng • Monteri kg • Vægt: 32,5 r tilkøb af: • Mulighed fo • Anneks anneks • Kabine til t of ol • Therm

wecamp LUFTTELT ”AIR-TENT” Lufttelte fra wecamp i klassik design. Leveres i to størrelser på hhv. 280 og 390 cm bredde. Monteringshøjden er 240-265 cm. Materialet er en polyester ripstop kvalitet med en vandsøjletryk på 5000 mm. Leveres med pude/stangsæt mod vognside, luftkanaler til stabilisering mellem sektionerne samt standard luftpumpe. Som tilbehør fås thermoloft, sovekabine samt pvc gulv. Fås til priser fra

4.999,-

Fakta:

0 og 390 cm • Bredde: 28 yk: 5000 mm tr jle sø • Vand 5 cm øjde: 240-26 sh ng • Monteri : af øb lk ti r • Mulighed fo • PVC gulv • Sovekabine t • Thermolof • Læsejl

Find din nærmeste forhandler på: www.lufttelt.dk

Udgiver: Intercamp A/S. Der tages forbehold for evt. trykfejl, prisstigninger, specifikationsændringer, leveringssvigt samt moms- og afgiftsændringer.

LUFTTELT ”OMEGA” Det klassiske designede Westfield Omega

Forårsmagasin 2017 kabe burstner eriba sprite vega  

Kundemagasin

Forårsmagasin 2017 kabe burstner eriba sprite vega  

Kundemagasin