Page 1

forårs magasinet CAMPINGMAGASIN 2017

NYHED! BÜRSTNER LIFE

KABE

VINDER PRESTIGEFULD PRIS

PREMIO

OP TIL FEM SOVEPLADSER

KABE STILFULD OG KLASSISK


IN

AT VÆRE UDE Spar masser af penge på ferien med DCU

MELD DIG IND FRA

, 5 5 3 pr. år på orår

✚ 30 % rabat på DCU’s campingpladser* ✚ 15 % rabat på over 100 danske partnerpladser* ✚ 50 % pensionistrabat i lavsæsonen* ✚ Gratis overnatning for børn / børnebørn* ✚ Gratis WiFi* SE OVER 500 FORDELE PÅ WWW.DCU.DK/FORÅR *Kun for medlemmer. Se alle betingelser på www.DCU.dk/Forår

Lynge Olsen Group A/S

k/F www.DCU.d

Følg os også på

Alt til din campingferie på www.DCU.dk/Forår


EN BÜRSTNER CAMPINGVOGN TIL ALLE PREMIO LIFE 2 grundrids Fås fra 108.800,Let rejsevogn med god lasteevne. PREMIO 7 grundrids Fås fra 132.980,Moderne campingvogn med et attraktiv udstyr.

PREMIO PLUS 2 grundrids Fås fra 154.880,Enestående hæve/sænkesengs koncept.

AVERSO 11 grundrids Fås fra 168.980,Elegant design udvendigt og moderne møbelkoncept indvendigt. AVERSO PLUS 4 grundrids Fås fra 177.980,Enestående hæve/sænkesengs koncept i mellemklassen.

AVERSO TOP 7 grundrids Fås fra 184.980,Bürstners topmodel.


Bürstner premio

OP TIL FEM SOVEPLADSER

Alt fra en kompakt vogn til to, familiecampingvognen og den utroligt rummelige model med op til fem sovepladser - Premio kan det hele.

Den nye Premio er en ægte bestseller. Den forbinder alle fordele ved en moderne caravan over en stærk pris samt et godt udstyr. Med syv forskellige grundplaner er der noget for enhver smag.

7

P

praktiske grundrids 395 TS Fra kr. 132.980,-

Premio pakken, som er standard indeholder: Blæsevarme, Truma Therme, myggenetsdør og HEKI II tagluge. Premio beviser, at smagfuldt og funktionelt design ikke kun, er et spørgsmål om pris.

435 TS Fra kr. 137.980,460 TS Fra kr. 142.980,490 TS Fra kr. 145.980,-

495 TK Fra kr. 152.980,-

remio er til alle der sætter pris på det væsentlige. Premio er en letvægtscampingvogn i familieklassen. Med høje lastemuligheder til den rigtige pris. Dens store styrke, er den lave vægt, som selv mindre biler kan trække. Med i alt syv grundrids findes den optimale løsning, til alle familier. Fra den kompakte rejsevogn til en favorabel pris, til den utroligt rummelige familievogn med op til 5 sovepladser. Med den forbedrede indvendige højde på hele 198 centimeter, byder Premio også på masser af plads til at opleve komfort uden grænser.

490 TL Fra kr. 143.580,-

530 TK Fra kr. 159.980,-

Familievenlig Især Premio model 495 TK og 530 TK vil blive værdsat af familier med flere børn. Med sine behagelige siddepladser midt i vognen, børneafdeling med køjesenge i bag og forældrenes dobbeltseng i front, er der tænkt på, at hele familien skal have det bekvemt. I køkkenet er der både store arbejdsområder og masser af opbevaringsplads. For friske råvarer findes et stort 142-liters køleskab. Under køjesengen i 495 TK gemmer der sig yderligere stuveplads, som også er tilgængelig udefra. Klappes den nederste køje op, er der adgang til den rummelig garage udefra, hvor pladskrævende udstyr kan opbevares. Se vognen og alt det andet standardudstyr på burstner.dk


NYHED!

PREMIO

LIFE Bürstner præsenterer i dette forår en ny serie af lette rejsevogne. Vognene har en fin lasteevne, lav vægt og trækkes let af de fleste små biler.

D

en nye Bürstner Premio Life er det perfekte valg til alle som vil have en let vogn til ferier og korte ture. Life er perfekt til alle - uanset om du er førstegangskøber eller en erfaren campist. Man får en let og dynamisk vogn, som man nemt kommer hurtigt omkring med. 420 TS og 430 TS har begge dobbeltseng med koldskumsmadras i høj kvalitet på lamelbunde. Den komfortable siddegruppe sikrer god komfort på turen. Man skal også bemærke det lette lyse interiør, som giver en god følelse af rummelighed. I modellen 420 TS findes et stort køkken bagerst i vognen, hvor afstanden til forteltet kan være en fordel, når maden skal nydes i det fri. Det højtplacerede køleskab gør det nemt at overskue indholdet. Trods sin kompakte størrelse er der også fundet plads til bade- og toiletrum.

PLUSPUNKTER PREMIO LIFE To modeller - 420 TS og 430 TS Stabilt og robust sikkerhedschassis Køreklarvægt kun 870/860 kg GFK tag og bund, GFK forende og bagende Vognbredde kun 2,10 m Belysning 12V/230V Lamelbunde i alle faste senge Koldskumsmadrasser i alle senge Ventileret vinterryglæn Køleskab på 90 ltr Truma S 3004 varmeovn med tændautomatik Tre gasblus Kombi Rollos Dometic skylletoilet

GRUNDRIDS - PREMIO LIFE

430 TS overbeviser med en rummelig opholdsstue, hvor siddegruppen kan omdannes til en stor seng, hvis det ønskes. Bedste søvnkomfort kan nydes i den komfortable dobbeltseng på en 190x150 cm stor koldskummadras, som er placeret i fronten af vognen. Premio Life er den perfekte rejseledsager til alle campingelskere med en mindre bil og et mindre budget.

420 TS kr. 108.800,-

430 TS kr. 109.700,-

Se mere om Life modellerne på Burstner.dk

5


PREMIO PLUS & AVERSO PLUS

PLUS-PRINCIPPET

Med Averso plus og Premio plus har Bürstner skabt helt nye dimensioner inden for funktion og komfort i kompakte campingvogne. Plus princippet tilbyder en familie med op til syv personer et bekvemt ophold om dagen og altid en god soveplads om natten.

I

Premio plus udnyttes pladsen i rummet maksimalt. Bürstner’s unikke hæve-sænkeseng over siddegruppen gør det muligt at fremtrylle ekstra sovepladser i en fart, så der kan blive op til syv sovepladser. En optimal kombination til den store familie. Køjesengene giver en ekstra fordel, da den nederste køje kan vippes op, hvorved der opstår et opbevaringsrum under sengen. Endnu en kæmpe fordel!

Averso plus Som navnet antyder, har den moderne caravan meget mere at byde på. Også Averso Plus har Bürstners unikke hæve/sænkeseng, som gør det muligt at gemme to ekstra sovepladser oppe under loftet. Dette skaber meget mere plads indvendig.

Maksimal udnyttelse af rummet kombineret med kompakte dimensioner - og dermed lavere vægt sammenlignet med anDen treværelses campingvogn med stue, køkken og badeværel- dre campingvogne. se har mange smarte detaljer og en stor lasteevne, hvilket har gjort denne model til en af Bürstners bestsellerere. Se meget mere på Burstner.dk

PLUSPUNKTER PREMIO PLUS NYHED!

2 modeller - 440 TK, 510 TK Fra seks til syv sovepladser GFK tag- og bund AL-KO sikkerhedschassis med AKS antislingerkobling AAA bremser ALKO Kæmpestor hæve/sænkeseng over siddegruppen 5-zonede koldskumsmadrasser med lamelbund Serviceklap (440 TK) Stort køleskab 142 l (440 TK) Ståhøjde 212 cm, under hæve/sænkeseng ca. 188 cm Myggenetsdør Truma Therme varmt vand 25 l fast vandtank

Fås i to grundrids fra kr. 154.880,6

Alle os med Bürstner

PLUSPUNKTER AVERSO PLUS NYHED!

NYHED!

4 modeller - 440 TK, 500 TS, 510 TK, 520 TL Fra seks til syv sovepladser GFK tag- og bund AL-KO sikkerhedschassis med AKS antislingerkobling AAA bremser ALKO Kæmpestor hæve/sænkeseng over siddegruppen 5-zonede koldskumsmadrasser med lamelbund Serviceklap Nakkestøtter i rundsiddegruppen Køleskab 104/142 l Truma Therme varmt vand Blæservarme 40 l fast vandtank

Fås i fire grundrids fra kr. 177.980,-


HVORFOR EN GOD NATS SØVN ER SÅ VIGTIG V

idste du, at man tilbringer omkring en tredjedel af sit liv i sengen? Søvn er ikke spild af tid! Tværtimod. Vi har alle brug for daglig søvn for at restituere og derved forblive sunde og raske. Der er meget forskelligt, hvor mange timers søvn den enkelte har behov for. Nogle sover kun seks timer for at være udhvilet, andre har brug for otte til ti timers søvn. God madras og lamelbund Om det er i hjemmet eller i campingvognen, skal man ikke gå på kompromis, når det drejer sig om madrassen. Ifølge eksperter skal der være forskellige liggezoner, der giver efter i nakke og bækkenet, så musklerne kan slappe af, men stadigvæk giver støtte til resten af kroppen. Derfor har Bürstner valgt at bruge den 5 zonet koldskumsmadras, som giver en høj elastisitet flere zoner samt en lang holdbarhed. Anbefalingsværdig er også den nye ”WaterGel”madras, som tilbydes som ekstraudstyr. Den virker kølig, smyger sig til kroppen og føles som at ligge i vand. I begge tilfælde er det den specielle lamelbund, som er basis for komforten.

LÆKKER NYHED FRA WECAMP!

STOL ”ZENIT” varenr: 954120

Ny stol fra wecamp med DURAlite stel. Zenit vejer kun 4,6 kg og er betrukket med behageligt polstret gråt betræk, og kan suppleres med en fodstøtte. Vejl. pris: 649,-

Find din nærmeste forhandler på: www.camper.dk


Elegante Averso

Få mere ud af din ferie. Den nye Averso opfylder alle dine ønsker. En campingvogn i mellemsegmentet, som overbeviser allerede ved førte øjekast med sit stilfulde design og sit omfattende standardudstyr. Averso 490 TS har et elegant køkken.

E

fter et års pause, er Arverso tilbage i modelprogrammet, og placerer sig i det midterste prissegment. Eksteriør og interiør er fuldstændig nydesignet og præsenterer sig i et smukt Bürstner design. Det moderne og elegante møbeldesign har lyse afrundede overskabslåger i højglans og passer harmonisk ind i det lyse trædekor. Med det brede hyndestofudvalg kan der vælges individuelt, alt efter din egen smag. Mange muligheder med Averso Den nye Averso tilbydes i 10 forskellige grundrids. For eksempel findes 490 TS og 490 TL som kompakt rejsevogn med masser af komfort og alligevel mobil. Derudover tilbydes den familievenlige 720 TK med plads til den store familie. Averso serien dækker således hele det brede kundesegment. Som en del af standardudstyret er AL-KO chassis med anti-slinger kobling, træktøjsafdækning, stabilform støtteben, Truma Therm varmt vand, elgulvvarme, vandtank på 38 liter og myggenetsdør. Som tilvalg kan der suppleres med en designpakke og to forskellige vinterpakker med store besparelser.

Fås i ti forskellige grundrids fra kr. 168.980,-

Se mere om Averso på Burstner.dk

8

Alle os med Bürstner


DIN PERFEKTE REJSEPARTNER

THULE OMNISTOR 6200 Den moderne markise er den optimale ”forteltløsning” Fortelt, solsejl og markise i én håndevending Thule 6200 markisen er det perfekte match til din vogn. Markisen bliver tagmonteret med specielt adapterbeslag, som sikrer en korrekt og stabil montering. 6200 markisen har et udtræk på totalt 250 cm og fås i op til 450 cm i længden. Til markisen leveres et bredt udvalg af tilbehør, herunder læsider og -front samt komplette telte, hvis du ønsker den maksimale udnyttelse af markisen. Har du større behov end længder på 450 cm findes model 9200 som, udover alle de mange finesser fra Thule 6200, er ekstra dyb. Den totale dybde er hele 300 cm. Thule 9200 leveres fra 400 cm og helt op til 600 cm længde. Thule 9200 kan desuden leveres med motorstyring, som styres via fjernbetjening. Begge modeller leveres med hvidt hus og grå markisedug. Thule 6200 400 cm excl. beslag har en ca. vejl. pris på: kr. 7.409,- inkl. moms men ekskl. montering.

Find din nærmeste forhandler på: www.camper.dk

Mystic Grey


KABEs MODELPROGRAM

Man forstår godt at Classic er blevet en af børnefamiliernes farvoritter. Her ses Classic 660 GDL med praktiske køjesenge

KABE har et udvalg som tiltaler langt de fleste. Her er topudstyrede campingvogne i den absolutte premiumklasse, men også prisbillige modeller med lidt færre tilvalg.

I

 2017 kan du vælge mellem fem forskellige campingvognsserier – alle med hver deres særlige fordele. Men uanset hvilken campingvogn du vælger, får du KABEs kvalitet og unikke verden med i købet. KABEs campingvogne er konstrueret og bygget til det skandinaviske klima. Det indebærer at vi altid er et skridt foran, med hensyn til isolering, ventilation og opvarmning. En campingvogn fra KABE garanterer skøn komfort hele året rundt, blandt andet via et virkelig godt vandbåret gulvvarmesystem. KABE Classic Classic er den prisbillige campingvogne med lidt færre tilvalg og en noget kortere udstyrsliste end KABEs øvrige modeller. Men med KABE-kvalitet hele vejen igennem. De tre største vogne i serien findes i kingsizebredden på 250 centimeter, mens de øvrige også kan fås i standardbredden 230 centimeter. De største modeller har KABE bygget specielt med tanke på de unge familiers behov. Her er en dobbeltseng samt et separat børneværelse med køjesenge i to eller tre etager. Også 560-modellen kan fås som børneværelsesvogn eller alternativt med to separate enkeltsenge eller en dobbeltseng. Classic 470 og 520 har en dob10

Camping hele året med KABE

beltseng længst tilbage i vognen. Udformningen af badeværelse og køkken varierer afhængigt af planløsning. Classic-serien findes i 8 modeller med 10 planløsninger KABE Ædelsten Man begyndte at fremstille KABEs ædelstensserie allerede i 1963. Briljant, Smaragd, Ametist, Safir, Onyx og Diamant er campingvogne, som tilbyder en høj standard, når vi taler bokomfort og udstyr. De to største vogne i serien findes kun i kingsizebredden på 250 centimeter, mens de øvrige også kan fås i standardbredden 230 centimeter. Der er store muligheder for at finde din egen Ædelsten-favorit med en planløsning, som passer til netop din familie. Rummelig eller kompakt? Fleksibel indretning eller ekstra let konstruktion? Hammerslået- eller glatte plader på ydersiden? Det er dig der bestemmer! Ædelsten-serien fås i 12 modeller med 28 planløsninger. KABE Royal Royal er en campingvogn i topklasse som indeholder det meste af det bedste allerede i standardudførelsen. I dag er Royal den KABE-model, der sælger allerbedst. De tre største Royal-vogne


Smart D er en revolutionerende nyhed indenfor campingvogne. Smart D er standard i Royal, Hacienda og Imperial.

I Royal 600 XL er der en lækker L siddegruppe og der fås to flytbare skamler. Det giver en god flexibilitet.

findes kun i kingsizebredden på 250 centimeter, mens de øvrige også kan fås i standardbredden 230 centimeter. På den lange liste over udstyr, som er standard i en Royal-vogn, finder du blandt andet den glatte plade på ydersiden, KABEs nye og videreudviklede gulvvarmesystem, AGS II Pro, samt vores intelligente betjeningspanel, KABE Smart D. Royal fås i 21 modeller med hele 65 planløsninger KABE Hacienda Da KABE præsenterede Hacienda 1000 for lidt over ti år siden, var det faktisk lidt af en sensation. Det var Europas største seriefremstillede campingvogn, og vores store vogne vækker den dag i dag stadig opmærksomhed. Hacienda 1000 har en indvendig karosserilængde på 940 centimeter, og Hacienda 880 er 820 centimeter lang. Bredden er naturligvis kingsize, 250 centimeter. Det svarer til et boligareal på henholdsvis 22 og 19 kvadratmeter. Køkkenet er det nærmeste, du kommer et almindeligt villakøkken i en campingvogn, og det rummelige badeværelse er med brusekabine som standard i de fleste planløsninger. Udstyrsniveauet er det samme som i Royal-vogne. Hacienda er med andre ord en campingvogn til dig, der vil være

helt i front på teknikområdet. Hacienda-serien fås i 6 modeller og 31 planløsninger KABE Imperial Imperial er KABEs absolutte premium-serie. Inden lanceringen i 2014 var det en campingvogn, du kun kunne drømme om. I dag fås campingvognen over alle campingvogne i syv forskellige størrelser, fra den praktiske 560-model til den helt store Imperial 1000. Den indvendige karosserilængde på de forskellige Imperial-modeller varierer mellem 552 og 940 centimeter. Bredden er kingsize, 250 centimeter. Når valget af planløsning er afklaret, kan du gå i gang med at nyde markedets mest sofistikerede campingvogn i en klasse helt for sig selv. Her finder du et fantastisk køkken med induktionskomfur, sofaer i blødt læder samt et badeværelse med porcelænstoilet. Aircondition indgår som standard ligesom KABE Smart D elsystem og en hel masse andet. Du genkender straks Imperial på det nye moderne eksteriør med tredimensionel design. Imperial fås i 18 modeller og 59 planløsninger

11


KABE vandt

prestigefuld pris Først på året blev den årlige prisuddeling EUROPEAN INNOVATION AWARD afholdt i Stuttgart. KABE blev tildelt en prisen i kategorien ”Connectivity” i forbindelse med det elektriske opkoblingssystem ”KABE Smart D”.

E

uropean Innovation Award (EIA) er en pris som 14 tidsskrifter fra forskellige europæiske lande distribuerer til producenter i campingbranchen. ”EIA” belønner smarte og innovative idéer og produkter, der gavner forbrugerne. I år blev KABE den store vinder ved dette års European Innovation Award galla. Den svenske KABE producent modtog en pris for KABE´s elektriske system ”Smart D”, som er standard i KABEs modelserier: Royal, Hacienda og Imperial. KABE Smart D system Smart D er et system, der kan styre og overvåge alle funktioner i campingvognen, således at brugeren kun skal aflæse ét display til f.eks. vand, spildevand, varme, belysning, aircondition, batteri og lignende. Systemet er baseret på de samme principper, som nutidens computerstyrede elektriske system i biler, hvor systemet kommunikerer og styre de forskellige enheder i bilen. Med fokus på brugervenlighed er KABE´s kontrolpanel designet til at være nemt og enkelt at betjene via en touch-skærm

12

Camping hele året med KABE

med symboler på. Alt er samlet på ét sted og herfra kan alle informationer aflæses og styres. Fra displayet kan man aflæse den aktuelle statusoplysning på bl.a. niveauet for frisk- og spildevand, batteriets kapacitet, kontrollere aircondition og styre temperaturen i vognen. Hvis man har tilkobling til byvand, kan dette ligeledes kontrolleres. Systemet har desuden flere alarmfunktioner, som minder om, når det er tid til service, eller hvis en sikring springer. Derudover kan man ligeledes styre alt lys og aktivere natbelysning. Kontrolpanelet og det elektriske system er baseret på CIB-teknologi (Caravan Industrial Bus), som er den nyeste standard i caravanindustrien. KABE Smart D Remote Systemet kan sågar fjernstyres med en Smartphone. Dette sker via en app ”Kabe D Smart Remote”, på en internet-tjeneste, som giver en sikker forbindelse. Derudover medfølger en Wi-Firouter med modem, som giver en stabil internetforbindelse på hele turen. Selvfølgelig kan du også streame lyd og video til PC og TV. ”KABE D Smart Remote” er standard i Imperial serien og kan bestilles som ekstraudstyr i alle Royal og Hacienda modeller.


Royal 560 FK er unik med sit store frontkøkken med plads til flere kokke.

Royal og Imperial 560 FK og 630 FK

Mange KABE-ejere interesserer sig for madlavning og holder af at tilbringe tid i campingkøkkenet. Er man en af dem, bør man helt klart se lidt nærmere på Royal og Imperial 560 FK og 630 FK.

K

økkenet strækker sig i hele campingvognens bredde og har et stort panoramavindue. Det er ikke et almindeligt campingvognskøkken, men et køkken, som indbyder til, at flere kan være med. I Royal-udgaven er køkkenet udstyret med et stort gaskomfur med fire blus og ovn. Imperial-vognene har et eksklusivt induktionskomfur, to gasblus og indbygningsovn. I Imperial indgår desuden mikrobølgeovn som standard. Siddegruppen er placeret midt i vognen og består af en indbydende hjørnesofa med et udtrækssøjlebord. Centralstøvsugeren er ligeledes standard. Køkken og stue har ens opbygning i 560- og 630- udgaverne. Den store forskel er planløsningen i vognenes bagerste del. 560 FK er en stor campingvogn i en kompakt indpakning Royal og Imperial 560 FK har en dobbeltseng længst tilbage i vognen med indstilleligt hovedgærde, springmadras og ekstra tyk topmadras. Under sengen, der kan klappes op, er der et stort og lettilgængeligt opbevaringsrum. Vognen har to skabe med både bøjleplads og hylder. Toiletrummet i hjørnet er praktisk indrettet med drejeligt toilet og en vask med over- og underskab samt håndbruser og brusekar. Håndklædetørrer indgår som standard, og Imperial-badeværelset er desuden udstyret med et luksuriøst porcelænstoilet.

630 FK Helt bagerst i Royal og Imperial 630 FK finder man et herligt badeværelse, som strækker sig i hele vognens bredde. Håndklædetørrer er standard. Imperial er desuden udstyret med et luksuriøst porcelænstoilet. I badeværelsets ene ende er der et rummeligt skab med både bøjleplads og hylder til for eksempel sengelinned og håndklæder. 630 FK har to enkeltsenge, ligeledes med indstilleligt hovedgærde, skøn springmadras og en tyk topmadras. Uanset hvilken FK-model du vælger, får du en campingvogn i absolut topklasse. Royal-serien er vognen til dig, der vil have det allerbedste. Med Imperial-serien har KABE løftet premium-begrebet yderligere et trin og tilbyder campingvognsluksus med en udstyrsliste langt ud over det sædvanlige. Royal 630 E-TDL

Royal 560 FK kr. 399.900,Imperial 560 FK kr. 452.900,-

FK

Royal 630 FK kr. 480.900,Imperial 630 FK kr. 531.900,-

Se mere om Danmarks mest solgte helårsvogn på kabe.dk 13


Med Royal får man udstyr som i en autocamper Meget af standardudstyret i en KABE er af den slags, som du måske ellers forventer at finde på listen over ekstra udstyr. KABE fremstiller nok markedets mest veludstyrede campingvogne og autocampere – så prøv engang at sammenligne dem med andre, og se hvad du får for pengene, når du vælger en campingvogn eller autocamper fra KABE.

K

ABEs udstyrsniveau er i en klasse for sig. Hvis det der er standard i KABEs modeller, skal bestilles som ekstraudstyr, opdager du at udgifterne nemt løber løbsk. KABE tåler i sandhed sammenligning på alle punkter, forklarer Peter Carenborn som er adm. dir. for KABE Husvagnar AB. Når du vælger KABE, ved du at det er en campingvogn til helårsbrug, som er udstyret med den sidste nye teknik og masser af smarte løsninger. Men du kan også være sikker på at finde en model og en planløsning, der passer til netop dig og din familie. Ubegrænsede muligheder KABE tilbyder topudstyrede campingvogne i den absolutte premiumklasse, men også de prisbillige Classic modeller med lidt færre tilvalg. KABEs populære Royal-serie, som er KABEs bestseller på cam-

14

Camping hele året med KABE

pingvognssiden, findes for eksempel i 20 modeller og 64 forskellige planløsninger. Når du medregner valget af vognbredde, vægtklasse, hyndebetræk og lignende sammen med alle KABEs tilgængelige tilvalg bliver dine muligheder på det nærmeste ubegrænsede. Egne prioriteringer At købe autocamper eller campingvogn er en stor beslutning, som du skal leve med i mange år fremover. Derfor er det vigtigt at sammenligne og foretage sine egne prioriteringer for at komme frem til den rigtige beslutning. KABE ønsker at du skal være virkelig tilfreds med dit valg. Derfor føles det ekstra godt at opleve alle de KABE-ejere, som i årenes løb har trivedes med vores produkter, og som vender tilbage, når det er på tide at skifte til noget nyt.


KABE Smart D

Tykke topmadrasser

Mediecenter + højttalere foran / bagi

Sortforkromede fælge

Stort køleskab med frostboks

Her ses eksempler på standardudstyr som indgår i Royal 560 XL Karosseri KABE Safety Driving System ATC (antiudskridningssystem) Selvjusterende bremser AAA iWall-konstruktion Ecoprim-isolering Sortforkromede alufælge Loftbeklædning (blødt loft) Åndbart tapet Vognrammer i plastik Glatte plader alu Vindue i yderdør Heki II MiniHeki Køkkenvindue Serviceklap Myggenetdør Energivindue med polyuretankarm Vindueskarm med ventilation Plane og tonede vinduesruder Trækstangsafdækning Automatisk bakspærre

El / Teknik 230 / 12 V udtag ved vinduesplade Belysning elboks Belysning gaskasse / skiboks Belysning sengeskuffe Lysskinne med dæmper ved forreste siddegruppe Dobbelte temperaturfølere Effektregulator Elboks med udvendig sikringscentral Garderobebelysning Indirekte belysning under overskab Indirekte belysning overskab bagtil Smart-D elsystem Lysliste langs hele dørvæggen udv. Lyslister i vinduer Mediecenter + højttalere foran / bagi Natbelysning Elektronisk fjernsynsantenne Fjernsynsantenneudtag tre steder Brandalarm Bevægelsesdetektor

Klima / Varme KABE VarioVent Vandbåret gulvvarmesystem AGS II Pro Varmeovn ALDE Compact 3020 Isolerede friskluftsindtag Overskabe med indbyggede luftkanaler Mellemvæg i skabenes bagkant Ventilerede sofaer og senge Ventilation i vægge og gulv Optimeret ventilationssystem Tørreskab med dråbefanger

Køkken / Soveværelse / Stue / Badeværelse Vælg mellem otte hyndedesign Gardinophængning med kappe Komfur med 4 blus og ovn Barskab med mørktonet plexiglas Eksklusive overskabslåger Gasdæmper overskabe Håndklædetørrer Laminatbord og bordplader i højglans Hjørnehylder foran Friskvandstank 40 ltr Låg til køkkenvask

Nakkestøtter Plexiglas med belysning ved køkkenbord Premium Foam-polstring Pyntepuder Softclose køkkenskuffer Stort køleskab med frostboks, 190 l Sengegavl med belysning Avishylde Skab med trådhylder Hovedgærde til at klappe op Opvarmet skoskab Udtrækkelig skiboksskuffe Udtræksbord (gælder ikke søjlebord) Udvendig bruser Udvendigt gasudtag Ventilationsluge Emhætte i køkken Centralstøvsuger Springmadrasser Tykke topmadrasser Senge med indstilleligt hovedgærde Møbelstoffer med stor slidstyrke Ergonomisk udformede sofaer Premium Foam-polstring Sofaer der kan klappes op for rengøring Toiletrum med mulighed for brusebad Andet Formstøbt beskyttelsesmåtte i gaskasse Lækageindikator for flaskegas Integrerede myggenet Mørklægningsgardiner Gasfilter

15


telt fra Westfield er resultatet af flere års udvikling i design og materialer. Et anneks kan desuden tilkøbes. Teltet er fremstillet i høj kvalitets materialet Hydrotech XT pro. Omega teltet er ligeledes forberedt til LED belysning, som kan fås som tilbehør. Teltet har kun en ventil til pumpning, dvs. det leveres inklusive det Westfield patenterede AAS system. Samtidig er en ny høj effektiv pumpe inkluderet sammen med diverse stænger til vognside og veranda funktion.

fra

9.499,-

I T F LU ? T E TELT fttelt. smart nyt lu t e d e m d u p og le fortelt ige at stille o rt u h r e Skift dit gam e d t a det let, og r den fordel stænger går ft Lufttelte ha lu e rt a sm ed de tage ned - m ige stænger. r de besværl fo r e å lufttelt.dk p ip sl n ma forhandler p e st e rm æ n n Du finder de

Fakta:

0 cm • Bredde: 40 cm • Dybde: 260 yk: 6000 mm tr jle sø • Vand 0 cm øjde: 235-25 sh ng • Monteri kg • Vægt: 32,5 r tilkøb af: • Mulighed fo • Anneks anneks • Kabine til t of ol • Therm

wecamp LUFTTELT ”AIR-TENT” Lufttelte fra wecamp i klassik design. Leveres i to størrelser på hhv. 280 og 390 cm bredde. Monteringshøjden er 240-265 cm. Materialet er en polyester ripstop kvalitet med en vandsøjletryk på 5000 mm. Leveres med pude/stangsæt mod vognside, luftkanaler til stabilisering mellem sektionerne samt standard luftpumpe. Som tilbehør fås thermoloft, sovekabine samt pvc gulv. Fås til priser fra

4.999,-

Fakta:

0 og 390 cm • Bredde: 28 yk: 5000 mm tr jle sø • Vand 5 cm øjde: 240-26 sh ng • Monteri : af øb lk ti r • Mulighed fo • PVC gulv • Sovekabine t • Thermolof • Læsejl

Find din nærmeste forhandler på: www.lufttelt.dk

Udgiver: Intercamp A/S. Der tages forbehold for evt. trykfejl, prisstigninger, specifikationsændringer, leveringssvigt samt moms- og afgiftsændringer.

LUFTTELT ”OMEGA” Det klassiske designede Westfield Omega

Forårsmagasinet 2017 KABE/BÜRSTNER  

Kundemagasin

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you