Page 1

2010

Made for Denmark

ALTID ET SKRIDT FORAN…


2

/|

KA B E 2 0 0 9

Altid at ville fremad og altid være nysgerrig og opsøgende At bygge gode og gedigne campingvogne bunder i samme filosofi som det at bo i campingvogn. Man skal kunne lide at udforske nye veje. Være tilfreds, når man har nået sit mål, men ligeså tilfreds med at tage af sted igen. Nysgerrig efter, hvad der dukker op på rejsen. Det gælder om at ville fremad og være opsøgende. Rejselyst og hjemve er ingen modsætninger for os, men drivkraften bag det at bygge campingvogne med KABE-kvalitet. En KABE-vogn i dag er resultatet af mere end 50 års fremstilling af campingvogne her i Tenhult i Småland. Vi har aldrig valgt den lige vej, men altid søgt nye løsninger, nye materialer for at gøre livet i campingvognen enklere og mere komfortabelt. I hver KABE-vogn er der mange patentanmeldte konstruktioner og smarte løsninger, som vi selv har udviklet. Man kan måske ikke se forskellen med det samme, men den kan mærkes. Løsninger, som for eksempel varmesystemet, ventilationen, tætninger og vinduer gør, at du bare bliver mere og mere tilfreds for hvert år, der går.


KA BE KA 2009 BE

INDHOLD Det er om vinteren, at du mærker, at din KABE-vogn virkelig holder, hvad vi lover ................................................ 4-5 Se nøje efter, og sammenlign med vores konkurrenter, men den store forskel bliver først tydelig om nogle år ...... 6-7 I dit andet hjem skal du kræve førsteklasses løsninger .......................................................................................... 8-9 Modelserie Ædelsten - denne serie har vi finpudset i mere end 40 år ................................................................ 10-27 Modelserie Royal - når du vil udnytte al vores ekspertise på én gang ................................................................ 28-39 Modelserie Royal Hacienda - campingvognslivet er mere end en livsstil ............................................................. 40-45 Tilvalg, tekstiler, udstyrsspecifikation og vægt .................................................................................................. 46-53

/|

3


4

/

KA B E 2 0 1 0

Det er om vinteren, at du mærker, at din KABE-vogn virkelig holder, hvad vi lover. En campingvogn fra KABE er altid klar til eventyr, selv midt om vinteren. Med gulvvarme som standard får du en jævn og behagelig varme i hele vognen, selv når vinden rusker udenfor, og temperaturen dykker langt under nul. Det er naturligt for os, men ikke altid for vores konkurrenter. Den fine isolering i vægge, gulv og tag udfylder sin funktion året rundt. Om sommeren lukker den varmen ude, og om vinteren holder den kulden borte.

Redigeras när txt är ”spikat”


KA BE 2010

Ventilationen er en anden vigtig detalje, når vejrets ændringer er en stor udfordring. Et behageligt indendørsklima er en hel videnskab, hvor der ikke er sparet på noget. Det spiller ingen rolle, om du har en stor eller lille campingvogn; det skal bare fungere, sådan at vinterferien bliver et lige så skønt minde som sommerens eventyr. Vælger du KABE, har du desuden en egen fjeldstation, som er startklar med det samme. Tilslut nemt via en 230 V vintertilkobling udvendigt. Med det nyudviklede KABE Phone-Up system kan du via en telefonsamtale eller en SMS endog indstille temperaturen i vognen.

/

5


6

/

KA B E 2 0 1 0

Se nøje efter, og sammenlign med vores konkurrenter, men den store forskel bliver først tydelig efter nogle år. For os er det ikke bare detaljer, men de små detaljer, der er det allervigtigste. Det mærker du med det samme, fra første sving på den første rejse. Men den store forskel viser sig først, når du har haft din vogn i nogle år. Dette giver sig bla. udtryk i den stabile brugtvognsværdi. For os har nye løsninger ingen værdi i sig selv, hvis de ikke samtidig er enkle, tydelige og med en indlysende funktion. Deri ligger udfordringen. En af verdens mest moderne produktionsanlæg borger for, at sammenføjningerne bliver nøjagtige og tætte ned til den mindste detalje. Men højteknologi er ikke alt. Idéerne bag de smarte løsninger bliver udtænkt hos de fagstolte medarbejdere.

Stabilt og sikkert chassis Chassiset fremstilles af varmgalvaniserede stålprofiler med mellemsektioner for bedst mulig styrke og stabilitet. For øget sikkerhed aflaster vi tyngden med udliggere fra den langsgående sidesektion.

Behagelig kørsel Ståltorsionsakslerne er fremstillet til at klare maksimal belastning med uforandret affjedring. 8-lagsdæk (enkelt) 14” lavprofildæk (boogie) og stabilisatorkobling WS3000 er standard.

Praktisk vintertilkobling Vi gør det let for dig at starte elpatron og cirkulationspumpen, også når vognen står parkeret om vinteren. Du skal bare tilslutte vores 230 V vintertilkobling til det udvendige udtag. Praktisk og enkelt!

Maksimal varmeveksling, kuldebroer For at undgå kuldebroer er vi ekstra omhyggelige med isoleringen omkring friskluftsindtag og varmekonvektorer. Isoleringen bidrager til optimal varmeveksling og eliminerer kuldebroer i vognen.

Effektiv fugtisolering Bjælker i plast isolerer bedre end træbjælker og giver en sikrere forbindelse mellem karosseriets forskellige dele. KABE har konstrueret og søgt patent på bjælker i plast med indstøbte luftkanaler, som vi monterer på specielle fugtudsatte dele af karosseriet.

Stabilt og fugtsikkert karosseri Karosseriet bliver bygget efter sandwich-princippet: Yderplade, 36 mm Ecoprim-isolering med lukkede celler, indervæg og vægtapet. Konstruktionen giver maksimal stabilitet og et absolut fugtsikkert karosseri.


KA BE 2010

Klargjort til tv-modtagelse Vi har gjort klar til tv-modtagelse med antennen til både digitalt og analogt net, en 12 V forstærker og antenneog 12 V udtag hele tre steder: Ved tv-bænken, i sovedelen og i den udvendige elboks.

Sikre sammenføjninger KABE har monteret en unik, ekstra bred aluminiumssektion i sammenføjningen mellem tag og væg af eget design. Konstruktionen er velgennemtænkt med en luftspalte, der ventilerer sammenføjningen. Sektionen har desuden indbygget forteltskinne.

Garanteret lækagefrit Sammenføjningen mellem tag og væg tætnes først nøje med elastisk butylmasse. I næste trin folder vi tagpladen over vægpladen – så de overlapper hinanden, for helt at undgå lækage.

/

7

Elastisk og holdbar tætning Butylbånd beholder sin elasticitet i hele campingvognens levetid. Vi har derfor valgt at anvende dette materiale gennemgående på alle pladesammenføjninger, overlapninger og skruegennemføringer.

Flaskegaskontrol KABE var først med at lancere flaskegasrummet med det udvendige flaskegasudtag. I dag har rummet både lækageindikator og belysning til manuel kontrol af flaskegassystemet.

Tætte vinduer med smarte detaljer Vindueskarme i polyuretan – endnu en af KABE’s egne konstruktioner - sikrer optimal isolering. De udvendige plane og tonede vinduesruder beskytter mod varmeindtrængning. Indbygget myggenet og rullegardin i karmen bidrager til komforten.

Elpakke Elboksen er placeret udvendigt på vognen med 230 V indtag, 16 A automatsikring med HFI-relæ samt udtag til 230 V, 12 V, TV og kabel-TV. Kontrollamper indikerer el-tilførslen.

Udtrækkelig, opvarmet skiboks med belysning Standard i alle KABE’s campingvogne. En lysdiode på strømafbryderen i vognen viser, om belysningen er tændt eller slukket.

Ingen risiko for frosne rør El-kabler, vand- og afløbsslanger ligger samlet i en kabelrende, som vi har placeret over varmekonvektorerne. En smart løsning, der indebærer, at eventuelt restvand i slangerne hurtigt tør op, når vognen varmes op om vinteren.


8

/

KA B E 2 0 1 0

I dit andet hjem skal du kræve førsteklasses løsninger. Følelsen i en gedigen campingvogn er svær at beskrive med ord. Den oplever du bedst hos nogle af vores forhandlere. Her kan du mærke forskellen i låger og skuffer, se det perfekte finish og den gode pasform, alting har. Se, hvad vi mener med smarte, pæne og slidstærke løsninger. I en campingvogn skal indretningen være let, hvilket stiller endnu højere krav til vores designere om at skabe en gedigen følelse, der består.

Bevægelsessensor og brandalarm er standard i alle KABE’s vogne Bevægelsessensoren reagerer med et højtlydende alarmsignal, hvis ubudne gæster forsøger at komme ind i vognen. Brandalarmen befinder sig i soverumsdelen.

Ventilationsluge Ventilationslugen i soverumsdelen – standard i alle vores campingvogne – gør, at du hurtigt kan luft vognen ud. Natbelysning med strømafbryderen praktisk anbragt ved sengen.

Badeværelsesmiljø med brusemulighed Brusebadsforhæng, brusebadssokkel, vådrumstapet på væggene og en praktisk, udtrækkelig håndbruser eller brusebadskabine - fås i vores forskellige modeller.

KABE-kvalitet i indretning og snedkerarbejde Vores tanke for kvalitet er gennemført, selv i møbelkonstruktion og indretning. Alt fra KABE’s eget snedkeri.

Lyddæmpende loft Det bløde loft giver ekstra isolering og dæmper samtidig lyd udefra.

Centralvarme med automatisk effektstigning Centralvarmefyret ALDE Compact 3010 har indbygget el-patron på hele 3 kW samt digitalt display. Fyrets sensor føler automatisk, når flaskegas er nødvendig for at højne effekten. Radiatorsystemet er desuden udstyret med både 12 V og 230 V cirkulationspumper.

Endnu bedre varmekomfort Helt nyudviklet, patentanmeldt, automatisk gulvvarmesystem, AGS II, med fire spiraler giver en endnu mere jævn varmefordeling. Med AGS II Pro (standard i Royal) kan gulvvarmen være i gang separat, en shuntventil regulerer temperaturen på vandet, der cirkulerer i gulvet.

Effektiv varmecirkulation KABE’s unikke gulvvarmesystem er integreret med konvektorsystemet og drives med både flaskegas og elpatron. Takket være denne integration får vi også en jævn varmefordeling – luften cirkulerer i hele vognen, når der tændes for varmen.

Tørreskab med drypbakke Vi har forsynet tørreskabet i vore vogne med en speciel konvektor, en drypbakke af eget design, til tørring af sko. En indstillelig Dometic-ventil giver maksimal varmecirkulation i skabet.

Belastningssensor ved øget effektbehov Effektudtaget fra fyret mindskes automatisk ved speciel hård belastning, for eksempel når flere el-drevne apparater går i gang samtidigt.


KA BE 2010

/

9

Den hjemlige følelse må du derimod selv skabe. Begynd med at vælge tekstiler og ekstraudstyr hos din forhandler. Senere kan du så tilføje dine personlige ejendele, souvenirs, bøger, puder, legetøj, kludetæpper med mere. Så har vi sammen skabt et andet hjem, der fungerer praktisk i forbindelse med familiens hverdagssysler, selv om pladsen er begrænset. Men som også vækker den trygge følelse af at være hjemme, hvor end I befinder jer.

Bord med ekstra afsætningsplads Køkkenbordet har en udtagelig plade, som giver den ekstra plads, som altid er nødvendig, når man er mange rundt om bordet.

Køkkenet, der har ”alt” Emhætte i to hastigheder med udtageligt fedtfilter samt elektrisk tændning på komfur. KABE har desuden markedets bedste køleskabsventilation, som bliver udledt via taget.

Superskønne senge Herlige springmadrasser og 6 cm tykke topmadrasser sikrer en god nattesøvn! Justerbart hovedgærde gør sengelæsningen ekstra bekvem (ikke DGDL, U-TDL, B8-løsning og etagesenge).

Maksimalt bekvemme sofaer I en campingvogn af mærket KABE sidder du på anatomisk udformede sofaer med Bultex-fyld – et fleksibelt og holdbart polyetermateriale, som desuden kan genbruges fuldstændigt.

Praktisk rengøring Vores sofaer og senge kan slås op og gør det let for dig at gøre rent i det fjerneste hjørne og øger pladsen ved ind- og udflytning. Sengene er desuden forsynet med indbyggede gasstøddæmpere.

Fri luftpassage i lukkede skabe Vi har forsynet overskabet med indbyggede luftkanaler, for at den varme luft skal kunne passere frit forbi sammenføjningen mellem tag/væg og videre ind mod midten af vognen. En mellemvæg i skabenes bageste kant holder kanalerne åbne, også når skabene er fyldte.

God og jævn varmefordeling KABE’s campingvogne er konstrueret med henblik på den bedste varmefordeling. Vi har sørget for, at luftstrømmene har fri passage fra gulv, under senge og sofaer, gennem de ventilerede overskabe og op mod loftet.

Ventilation i vægge og gulv KABE’s ventilerede tapet slipper den varme luft igennem, som cirkulerer langs med væggene. Kondens nede ved gulvet opfanges af den ventilerende måtte, som vi har lagt langs yderkanten, og som tørrer, når du tænder for varmen.

Fuld luftcirkulation Indretningen er tilpasset med henblik på den optimale luftcirkulation. Afstanden mellem sofaer og senge og sofaryggenes vinkel er nøje udregnet. Sågar KABE’s unikke kabelkanaler, som skjuler elkabler, vand- og afløbsslanger, er vinklede for at accelerere luftstrømmen forbi vinduet.

Frisk luft efter behov KABE’s campingvogne er ene om et optimeret ventilationssystem – det patenterede KABE VarioVent. Vores system er forsynet med en justerbar ventilationsåbning, således at mængden af frisk luft kan reguleres efter behov.


10

/

KABE 2010

Ædelsten - denne serie har vi finpudset i mere end 40 år. Med KABE Briljant blev vores første virkelige modelserie introduceret i 1963. I Ædelstensserien finder du i dag også Sveriges mest solgte campingvogn, Ametist. Serien spænder over et bredt spektrum af både små og mellemstore vogne. Med markedets måske stærkeste basisudstyr finder du garanteret en vogn, der passer til familiens rejselyst og hverdagsbehov. Uanset hvilken vogn, du vælger, har du mulighed for hurtig ændring af lokalitet - i en KABE har du lyst til at være længe væk hjemmefra.

Briljant XL

Smaragd XL

Smaragd GLE

Ametist GLE

Ametist GDL

Ametist XL

Safir XL

Safir E-TDL

Safir U-TDL

Safir GLE

Onyx GLE

Onyx GXL

Diamant GXL

Diamant GLE

Diamant GDL

Diamant E-TDL

Diamant U-TDL

Amber BGXL

Amber GLE


KA BE 2010

/

11


12

/

KABE 2010

Briljant XL Den mindste model af KABE’s ædelstene – lillesøster til Smaragd XL og med samme funktionelle planløsning. Kompakt, let og meget populær blandt vore rejseglade kunder.

BRILJANT XL XV2

XV1

Std: 196x133/89 KS: 196x148/109

Std: 196x129/102 KS: 196x140/118

10,2 m2 11,1 m2

Totallængde:

650 cm

Beboelsesareal Std:

Karosserilængde:

551 cm

Beboelsesareal KS:

Indv. karosserilængde:

473 cm

Sengemål for Std: 205x156/133 cm

Indv. højde:

196 cm

Sengemål for KS: 225x156/133 cm

Indv. bredde Std:

215 cm

Dæktype:

Indv. bredde KS:

235 cm

185R14C


KA BE 2010

/

13

Smaragd XL Smaragd-modellen har siden introduktionen i 1967 været en af vores storsælgere. Mange af KABE’s nyheder er blevet introduceret eksklusivt i Smaragd. I denne smidige og lette model har vi beholdt fundamentet, som giver både plads og komfort!

SMARAGD XL XV2

XV1

Std: 196x133/89 KS: 196x148/109

Std: 196x129/102 KS: 196x140/118

11,2 m2 12,3 m2

Totallængde:

700 cm

Beboelsesareal Std:

Karosserilængde:

600 cm

Beboelsesareal KS:

Indv. karosserilængde:

522 cm

Sengemål for Std: 205x166/136 cm

Indv. højde:

196 cm

Sengemål for KS: 225x166/136 cm

Indv. bredde Std:

215 cm

Dæktype:

Indv. bredde KS:

235 cm

185R14C


14

/

KABE 2010

Smaragd GLE Smaragd GLE er en velfungerende, fuldt udstyret vogn. Med sine lange senge og den bekvemme siddegruppe er dette en perfekt vogn til dig, som rejser alene eller som par!

SMARAGD GLE B2

Std: 196x78 + 186x78 KS: 196x88 + 186x88

11,6 m2 12,7 m2

Totallængde:

720 cm

Beboelsesareal Std:

Karosserilængde:

618 cm

Beboelsesareal KS:

Indv. karosserilængde:

540 cm

Sengemål for Std: 205x147/136 cm

Indv. højde:

196 cm

Sengemål for KS: 225x147/136 cm

Indv. bredde Std:

215 cm

Dæktype:

Indv. bredde KS:

235 cm

185R14C


KA BE 2010

/

15

Ametist GLE Enkeltsenge, dobbeltseng i to eller tre plan – sig bare, hvad du ønsker, så hjælper vi dig med at bygge vognen, som du gerne vil have den. Ametist GLE er som alle KABE-vogne fuldt udstyret. Desuden super fleksibel at indrette.

AMETIST GLE B1

B2

Std: 205x196 KS: 225x196

B5

B3 *B12

Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88

Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87

B11 *B15

B9 *B14

KS: 196x140/118 + 2 x 196x68

Std: 2 x 196x77 + 196x86 KS: 2 x 196x87 + 196x96

B7 *B13

B6

Std: 196x140/118 KS: 196x160/138

B4

KS: 196x140/118 + 196x62, 2 x 196x68

Std: 200x140/118 KS: 200x140/118

B8

Std: 196x124/102 + 196x77 KS: 196x140/118 + 196x77

KS: 196x156

Totallængde:

738 cm

Beboelsesareal Std:

Karosserilængde:

638 cm

Beboelsesareal KS:

12,0 m2 13,2 m2

Indv. karosserilængde:

560 cm

Sengemål for Std:

205x146 cm

Indv. højde:

196 cm

Sengemå l for KS:

225x146 cm

Indv. bredde Std:

215 cm

Dæktype:

Indv. bredde KS:

235 cm

* Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

185R14C


16

/

KABE 2010

Ametist GDL Forrige års nyhed blev en bestseller! En campingvogn med separat børneværelse, perfekt til familien. Bemærk den omvendte planløsning med indgang bag ved hjulhuset.

AMETIST GDL

KS: 196x140/118 + 2 x 185x68

13,2 m2

Totallængde:

738 cm

Beboelsesareal:

Karosserilængde:

638 cm

Sengemål siddegr: 210x116/110 cm

Indv. karosserilængde:

560 cm

Dæktype:

Indv. højde:

196 cm

Indv. bredde:

235 cm

185R14C


KA BE 2010

/

17

Ametist XL Ametist er vores allerstørste succes! En rigtig god vogn til dig, som søger praktiske og bekvemme løsninger. Vognen har alt – et velfungerende køkken, garderober og skabe med god plads og et meget funktionelt badeværelsesmiljø.

AMETIST XL XV2

XV1

Std: 196x133/89 KS: 196x148/109

Std: 196x129/102 KS: 196x140/118

11,8 m2 12,9 m2

Totallængde:

730 cm

Beboelsesareal Std:

Karosserilængde:

628 cm

Beboelsesareal KS:

Indv. karosserilængde:

550 cm

Sengemål for Std: 205x179/159 cm

Indv. højde:

196 cm

Sengemål for KS: 225x179/159 cm

Indv. bredde Std:

215 cm

Dæktype:

Indv. bredde KS:

235 cm

185R14C

Safir XL Safir XL er blandt vore kunders favoritter. Fremstillet til dig, som gerne byder venner og naboer ind til hyggelige stunder omkring madbordet – siddegruppen er rummelig. Vognen har, ligesom alle vore campingvogne, masser af opbevaringsplads.

SAFIR XL XV1

XV2

Std: 196x133/89 KS: 196x148/109

Std: 196x129/102 KS: 196x140/118

12,6 m2 13,8 m2

Totallængde:

765 cm

Beboelsesareal Std:

Karosserilængde:

665 cm

Beboelsesareal KS:

Indv. karosserilængde:

587 cm

Sengemål for Std:

205x177 cm

Indv. højde:

196 cm

Sengemål for KS:

225x177 cm

Indv. bredde Std:

215 cm

Dæktype:

Indv. bredde KS:

235 cm

185R14C


18

/

KABE 2010

Safir E-TDL Safir E-TDL har en attraktiv åben planløsning og et rummeligt toiletrum med separat brusekabine. Med sine superskønne langsenge er dette vognen til dig, som ikke gerne giver afkald på mageligheden.

E9

E-TDL

SAFIR E-TDL E

E9

Std: 196x78 + 186x78 KS: 196x88 + 186x88

Std: 196x120 + 2 x 186x60 KS: 196x140 + 2 x 186x60

Totallængde:

765 cm

Beboelsesareal Std:

Karosserilængde:

665 cm

Beboelsesareal KS:

12,6 m2 13,8 m2

Indv. karosserilængde:

587 cm

Sengemål for Std:

205x166/154 cm

Indv. højde:

196 cm

Sengemål for KS:

225x166/154 cm

Indv. bredde Std:

215 cm

Dæktype:

Indv. bredde KS:

235 cm

185R14C


KA BE 2010

/

19

Safir U-TDL Safir TDL U har samme luksusbetonede toiletafdeling og rummelige siddegruppe som E-modellen. Skønt her er langsengene skiftet ud med en ekstra bred, udtrækkelig dobbeltseng. En skøn vogn til hvile og samvær.

SAFIR U-TDL

Std: 196x120 KS: 196x140

Totallængde:

765 cm

Beboelsesareal Std:

Karosserilængde:

665 cm

Beboelsesareal KS:

12,6 m2 13,8 m2

Indv. karosserilængde:

587 cm

Sengemål for Std:

205x167 cm

Indv. højde:

196 cm

Sengemål for KS:

225x167 cm

Indv. bredde Std:

215 cm

Dæktype:

Indv. bredde KS:

235 cm

185R14C


20

/

KABE 2010

Safir GLE Safir GLE er en rummelig vogn. Flexline-systemet giver dig store muligheder for at ændre til fem faste sengepladser efter eget behov.

SAFIR GLE B1

B3 *B12

B2

Std: 205x196 KS: 225x196

B5

Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88

B6

Std: 196x140/118 KS: 196x160/138

B9 *B14

Std: 2 x 196x77 + 196x86 KS: 2 x 196x87 + 196x96

Std: 200x140/118 KS: 200x140/118

B7 *B13

Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87

B11 *B15

KS: 196x140/118 + 2 x 196x68

B4

KS: 196x140/118 + 196x62, 2 x 196x68

B8

Std: 196x124/102 + 196x77 KS: 196x140/118 + 196x77

KS: 196x156 12,6 m2 13,8 m2

Totallængde:

765 cm

Beboelsesareal Std:

Karosserilængde:

665 cm

Beboelsesareal KS:

Indv. karosserilængde:

587 cm

Sengemål for Std: 205x169/156 cm

Indv. højde:

196 cm

Sengemål for KS: 225x169/156 cm

Indv. bredde Std:

215 cm

Dæktype:

Indv. bredde KS:

235 cm

* Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

185R14C


KA BE 2010

/

21

Onyx GLE Onyx GLE giver masser af muligheder. Med en rummelig grundplanløsning er der flere alternative måder at indrette vognen på, så den passer præcist til din familie.

ONYX GLE B1

B3 *B12

B2

Std: 205x196 KS: 225x196

B5

Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87

B11 *B15

KS: 196x140/118 + 2 x 196x68

Std: 200x140/118 KS: 200x140/118

B7 *B13

B6

B9 *B14

Std: 2 x 196x77 + 196x86 KS: 2 x 196x87 + 196x96

Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88

Std: 196x140/118 KS: 196x160/138

B4

KS: 196x140/118 + 196x62, 2 x 196x68

B8

Std: 196x124/102 + 196x77 KS: 196x140/118 + 196x77

KS: 196x156 13,1 m2 14,3 m2

Totallængde:

790 cm

Beboelsesareal Std:

Karosserilængde:

688 cm

Beboelsesareal KS:

Indv. karosserilængde:

610 cm

Sengemål for Std: 205x180/159 cm

Indv. højde:

196 cm

Sengemål for KS: 225x180/159 cm

Indv. bredde Std:

215 cm

Dæktype:

Indv. bredde KS:

235 cm

* Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

185R14C


22

/

KABE 2010

Onyx GXL Vognene i Onyx-serien er vore største enkeltakslede modeller. Onyx GXL er en ideel campingvogn med rigelig plads i såvel soveafdeling som stue. Dinette-delen kan redes op til en ekstra overnattende gæst.

ONYX GXL XV1

XV2

Std: 196x133/89 KS: 196x148/109

Std: 196x129/102 KS: 196x140/118

Totallængde:

790 cm

Beboelsesareal Std:

Karosserilængde:

688 cm

Beboelsesareal KS:

13,1 m2 14,3 m2

Indv. karosserilængde:

610 cm

Sengemål dinette:

191x88 cm

Indv. højde:

196 cm

Sengemål for Std: 205x164/145 cm

Indv. bredde Std:

215 cm

Sengemål for KS: 225x164/145 cm

Indv. bredde KS:

235 cm

Dæktype:

185R14C

Diamant GXL Diamant GXL er storebror til Onyx GXL. En luftig og rummelig vogn, præcis som de øvrige vogne i Diamant-serien. Diamant GXL har godt med opbevaringsplads og et generøst udstyret køkken.

DIAMANT GXL XV2

XV1

KS: 196x148/109

KS: 196x140/118

Totallængde:

820 cm

Beboelsesareal:

Karosserilængde:

724 cm

Sengemål dinette:

Indv. karosserilængde:

645 cm

Sengemål for:

Indv. højde:

196 cm

Dæktype:

Indv. bredde:

235 cm

15,2 m2 191x88 cm 225x177 cm 185/65R14


KA BE 2010

/

23

Diamant GLE Den veludstyrede og rummelige køkkenafdeling med masser af frasætningsplads kombineret med en rummelig siddegruppe gør Diamant GLE til en perfekt vogn til hyggeligt samvær!

DIAMANT GLE B1

B2

KS: 225x196

B5

KS: 2 x 196x88

KS: 4 x 196x87

B11 *B15

B9 *B14

KS: 196x140/118 + 2 x 196x68

KS: 200x140/118

KS: 2 x 196x87 + 196x96

B8

B7 *B13

B6

KS: 196x160/138

B4

B3 *B12

KS: 196x140/118 + 196x77

KS: 196x156

Totallængde:

820 cm

Beboelsesareal:

Karosserilængde:

724 cm

Sengemål for:

Indv. karosserilængde:

645 cm

Dæktype:

Indv. højde:

196 cm

Indv. bredde:

235 cm

KS: 196x140/118 + 196x62, 2 x 196x68

* Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

15,2 m2 225x177/168 cm 185/65R14


24

/

KABE 2010

Diamant GDL Diamant GDL giver god plads til hele familien. Vi er specielt glade for at kunne tilbyde kræsne børnefamilier en lidt mere rummelig vogn med børneværelse.

DIAMANT GDL

KS: 196x140 + 179x68

15,9 m2

Totallængde:

850 cm

Beboelsesareal:

Karosserilængde:

754 cm

Sengemål for:

Indv. karosserilængde:

675 cm

Sengemål dinette:

171x50 cm

Indv. højde:

196 cm

Dæktype:

185/65R14

Indv. bredde:

235 cm

225x157/145 cm


KA BE 2010

/

25

Diamant TDL I den luksuriøse Diamant TDL kan du vælge mellem to skønne langsenge eller en generøs udtrækkelig dobbeltseng. I denne rummelige model findes et badeværelse, der strækker sig langs hele vognbredden, og som derfor også rummer separat brusekabine.

DIAMANT TDL E9

E

KS: 2 x 196x88

U

KS: 196x140

KS: 196x140 + 2 x 196x60

Totallængde:

820 cm

Beboelsesareal:

15,2 m2

Karosserilængde:

724 cm

Sengemål for E:

225x165/145 cm

Indv. karosserilængde:

645 cm

Sengemål for U: 225x179/168 cm

Indv. højde:

196 cm

Dæktype:

Indv. bredde:

235 cm

185/65R14


26

/

KABE 2010

Amber BGXL Amber BGXL kan sammenlignes med Royal 780 BGXL, som har stået model. Vi har holdt lidt igen med udstyret – Amber BGXL er et økonomisk luksusalternativ.

AMBER BGXL XV2

XV1

KS: 196x148/109 + 2 x 196x68

KS: 196x140/118 + 2 x 196x68

16,9 m2

Totallængde:

895 cm

Beboelsesareal:

Karosserilængde:

798 cm

Sengemål for:

Indv. karosserilængde:

720 cm

Sengemål dinette:

191x88 cm

Indv. højde:

196 cm

Dæktype:

185/65R14

Indv. bredde:

235 cm

225x165/145 cm


KA BE 2010

/

27

Amber GLE Amber er den mest rummelige af vores ædelstensvogne. Hele 3 kvm større boligareal end i Diamant, som hidtil var den største i serien. Amber GLE bygger på vores klassiker med samme benævnelse i Royal 780-serien.

AMBER GLE B1

B2

KS: 225x196

B5

KS: 2 x196x88

KS: 196x160/138

KS: 4 x196x87

B11 *B15

KS: 196x140/118 + 2 x196x68

KS: 2 x 196x87 + 196x96

B7 *B13

B6

B9 *B14

B4

B3 *B12

KS: 200x140/118

B8

KS: 196x140/118 + 196x77

KS: 196x156 16,9 m2

Totallængde:

895 cm

Beboelsesareal:

Karosserilængde:

798 cm

Sengemål for:

Indv. karosserilængde:

720 cm

Sengemål dinette:

171x88 cm

Indv. højde:

196 cm

Dæktype:

185/65R14

Indv. bredde:

235 cm

KS: 196x140/118 + 196x62, 2 x196x68

* Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

225x176 cm


28

/

KABE 2010

Royal - når du vil udnytte al vores ekspertise på én gang. Det ville være alt for simpelt blot at sige, at Royal er vores luksusvogne. Her har vi samlet al vores know-how og taget det et skridt videre for at skabe en så fuldendt helhed som muligt. Her vil du ikke savne noget. For os er luksus ikke noget, man kun tilføjer overfladisk. Luksus skabes, når man overgår sig selv, allerede i målsætningen. Vores nye patentanmeldte gulvvarmesystem, AGS II Pro, er blot et eksempel. Efter salget at dømme har vi haft stor succes med vores Royal-vogne. Du vil forstå, hvad vi mener, når du besøger din KABE-forhandler.

Royal 560 LXL

Royal 560 XL

Royal 590 XL


KA BE 2010

Royal 610 DXL

Royal 720 GXL

Royal 720 U-TDL

Royal 720 E-TDL

Royal 780 BGXL

Royal 780 GLE

Royal 780 U-TDL

Royal 780 E-TDL

/

29


30

/

KABE 2010

Royal 560 LXL En helt ny planløsning i en af vores absolut mest populære modeller. Det smarte L-formerede køkken har vi lånt fra autocamperne, og siddegruppen har vi givet ekstra megen plads.

ROYAL 560 LXL XV2

XV1

KS: 196x148/109

KS: 196x140/118

Totallængde:

730 cm

Indv. bredde:

Karosserilængde:

628 cm

Beboelsesareal:

Indv. karosserilængde:

550 cm

Dæktype:

Indv. højde:

196 cm

235 cm 12,9 m2 185R14C


KA BE 2010

/

31

Royal 560 XL Vores mindste Royal-model har samme finesser som de større vogne. Ud over KABE’s normale udstyr er der både stort køleskab, tagvindue, lyd/mediepakke og separat gulvvarme.

ROYAL 560 XL XV2

XV1

Std: 196x133/89 KS: 196x148/109

Std: 196x129/102 KS: 196x140/118

Totallængde:

730 cm

Beboelsesareal Std:

11,8 m2

Karosserilængde:

628 cm

Beboelsesareal KS:

12,9 m2

Indv. karosserilængde:

550 cm

Sengemål for Std: 205x176/159 cm

Indv. højde:

196 cm

Sengemål for KS: 225x176/159 cm

Indv. bredde Std:

215 cm

Dæktype:

Indv. bredde KS:

235 cm

185R14C


32

/

KABE 2010

Royal 590 XL Kompakt luksus i Royal 590 XL. Mere plads end i den mindre 560 XL og med det samme flotte udstyr og alternative indretningsmuligheder.

ROYAL 590 XL XV2

XV1

Std: 196x133/89 KS: 196x148/109

Std: 196x129/102 KS: 196x140/118

Totallængde:

765 cm

Beboelsesareal Std:

Karosserilængde:

665 cm

Beboelsesareal KS:

12,6 m2 13,8 m2

Indv. karosserilængde:

587 cm

Sengemål for Std:

205x177 cm

Indv. højde:

196 cm

Sengemål for KS:

225x177 cm

Indv. bredde Std:

215 cm

Dæktype:

Indv. bredde KS:

235 cm

185R14C


KA BE 2010

/

33

Royal 610 DXL I den luksuriøse Royal 610 DXL giver vi dig endnu mere for pengene! Her får du separat brusekabine og ligesom i de øvrige Royal-vogne et luksuriøst komfur med grillovn, stort tagvindue, lyd/mediepakke og det nye gulvvarmesystem.

ROYAL 610 DXL XV1

XV2

Std: 196x128/89 KS: 196x148/109

Std: 196x124/102 KS: 196x140/118

Totallængde:

790 cm

Beboelsesareal Std:

13,1 m2

Karosserilængde:

688 cm

Beboelsesareal KS:

14,3 m2

Indv. karosserilængde:

610 cm

Sengemål for Std: 205x177/168 cm

Indv. højde:

196 cm

Sengemål for KS: 225x177/168 cm

Indv. bredde Std:

215 cm

Dæktype:

Indv. bredde KS:

235 cm

185R14C


34

/

KABE 2010

Royal 720 GXL Over 15 kvm beboelsesareal giver plads til både dagligstue og en lille dinette over for køkkenet, som bl.a. er udstyret med det populære 4-blus komfur med grillovn.

ROYAL 720 GXL XV2

XV1

KS: 196x148/109

KS: 196x140/118

15,2 m2

Totallængde:

820 cm

Beboelsesareal:

Karosserilængde:

723 cm

Sengemål for:

Indv. karosserilængde:

645 cm

Sengemål dinette:

191x88 cm

Indv. højde:

196 cm

Dæktype:

185/65R14

Indv. bredde:

235 cm

225x177 cm


KA BE 2010

/

35

Royal 720 TDL En flot og hyggelig vogn med alt tænkeligt udstyr, herunder separat brusekabine! Vælg mellem to langsenge eller den bekvemme udtrækkelige dobbeltseng!

ROYAL 720 TDL E

E9

KS: 2 x 196x88

U

KS: 196x140

KS: 196x140 + 2 x 196x60

15,2 m2

Totallængde:

820 cm

Beboelsesareal:

Karosserilængde:

723 cm

Sengemål for U: 225x179/168 cm

Indv. karosserilængde:

645 cm

Sengemål for E: 225x164/145 cm

Indv. højde:

196 cm

Dæktype:

Indv. bredde:

235 cm

185/65R14


36

/

KABE 2010

Royal 780 BGXL Royal 780 BGXL – vognen til den store børnefamilie, som vil have det rigtigt luksuriøst og bekvemt! Ikke mærkeligt, at modellen hurtigt er blevet en stor succes!

ROYAL 780 BGXL XV2

XV1

KS: 196x148/109 + 2 x 196x68

KS: 196x140/118 + 2 x 196x68

16,9 m2

Totallængde:

895 cm

Beboelsesareal:

Karosserilængde:

798 cm

Sengemål fo:

Indv. karosserilængde:

720 cm

Sengemål dinette:

191x88 cm

Indv. højde:

196 cm

Dæktype:

185/65R14

Indv. bredde:

235 cm

225x165/145 cm


KA BE 2010

/

37

Royal 780 GLE Royal 780 GLE har banet sig vej op som en favorit blandt børnefamilier. Næsten 17 m2 beboelsesareal og mange alternative løsninger, således at hele familien kan omgås hinanden og sove bekvemt.

ROYAL 780 GLE B1

B2

KS: 225x196

B5

KS: 2 x 196x88

B6

KS: 196x160/138

B9 *B14

KS: 2 x 196x87 + 196x96

B7 *B13

KS: 4 x 196x87

B11 *B15

KS: 196x140/118 + 2 x 196x68

B4

B3 *B12

KS: 196x140/118 + 196x62, 2 x 196x68

KS: 200x140/118

B8

KS: 196x140/118 + 196x77

KS: 196x156 16,9 m2

Totallængde:

895 cm

Beboelsesareal:

Karosserilængde:

798 cm

Sengemål for:

Indv. karosserilængde:

720 cm

Sengemål dinette:

171x88 cm

Indv. højde:

196 cm

Dæktype:

185/65R14

Indv. bredde:

235 cm

* Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

225x176 cm


38

/

KABE 2010

Royal 780 U-TDL Det er let at falde for denne næsten 17 m2 rummelige Royal-model med sit store badeværelse, som har separat brusekabine. I U-modellen får du den rummelige, udtrækkelige dobbeltseng.

ROYAL 780 U-TDL

KS: 196x140

16,9 m2

Totallængde:

895 cm

Beboelsesareal:

Karosserilængde:

798 cm

Sengemål for:

Indv. karosserilængde:

720 cm

Sengemål dinette:

191x88 cm

Indv. højde:

196 cm

Dæktype:

185/65R14

Indv. bredde:

235 cm

225x184/178 cm


KA BE 2010

/

39

Royal 780 E-TDL Det rummelige toilet - og bruserum og to herlige langsenge bidrager til den luksusprægede følelse i Royal 780 E-TDL. Den indbydende siddegruppe til hyggeligt samvær og afkobling og det veludstyrede køkken forhøjer denne fornemmelse yderligere.

ROYAL 780 E-TDL E

E9

KS: 2 x 196x88

KS: 196x140 + 2 x 196x60

Totallængde:

895 cm

Beboelsesareal:

Karosserilængde:

798 cm

Sengemål for:

Indv. karosserilængde:

720 cm

Dæktype:

Indv. højde:

196 cm

Indv. bredde:

235 cm

16,9 m2 225x184/178 cm 185/65R14


40

/

KABE 2010

Royal Hacienda – campingvognslivet er mere end en livsstil. Når du bor i campingvogn i længere perioder, er behovet for plads, opbevaring og komfort naturligvis større. I vores serie Royal Hacienda har vi samlet vores større vogne, som kombinerer villavognens fordele med campingvognens mobilitet. Hacienda 1000 måler hele 22 m2 og med vores Flexlinesystem er der næsten ingen grænser for, hvordan indretningen kan skræddersys efter dine ønsker og behov. Allerede i standardudførelsen har KABE Royal Hacienda det meste, du kan ønske dig af en campingvogn.

Royal Hacienda 880 GLE

Royal Hacienda 880 D-TDL

Royal Hacienda 880 B-TDL

Royal Hacienda 880 E-TDL

Royal Hacienda 880 U-TDL

Royal Hacienda 10000


KA BE 2010

/

41

Royal Hacienda 880 GLE Hele otte meters længde indvendigt giver herlig plads i Royal Hacienda 880 GLE og store variationsmuligheder. Royal Hacienda 880 GLE fås i hele 15 grundplanløsninger - her er der altid noget at vælge mellem for selv vores mest kræsne kunder.

ROYAL HACIENDA 880 GLE B1

B2 C

B

A

B3 *B12 C

KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 225x196

B

A

KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 2 x 196/88

B4

B5 C

B

C

KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 200x140/118

B

B

B

A

KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x156

A

KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 4 x 196x87

A

KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x156

B11 *B15 C

B

B9 *B14 C

KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x140/118+196x77

B10

C

KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x160/138

A

A

KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 2 x 196/87 + 196x96

A

B8 B

B

B6

A

B7 *B13 C

C

C

KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x140/118 + 2 x 196x68 Totallængde:

C

B

A

KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x140/118 + 196x62, 2 x 196x68

* Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

B

1000 cm

Karosserilængde:

898 cm

Indv. karosserilængde:

820 cm

Indv. højde:

196 cm

Indv. bredde: Beboelsesareal: Dæktype:

235 cm 19,3 m2 175R13C6

A


42

/

KABE 2010

Royal Hacienda 880 TDL Royal Hacienda 880 fås i fem grundplanløsninger, fra det prægtige børneværelse i vognen B-TDL, til langsengene i E-TDL, eller den herlige, udtrækkelige dobbeltseng i U-TDL. Nyt i år er Royal Hacienda 880 D-TDL med en tværgående dobbeltseng i ekstra bredde.

ROYAL HACIENDA 880 TDL E

B B

A

E9 C

B

A

C

KS: A: 225x184/178 B: 191x88 C: 2 x 196x88

KS: A: 225x161/145 B: 191x88 + 2 x 196x68 C: 196x140

D

U

C

B

A

1000 cm

Karosserilængde:

898 cm

Indv. karosserilængde:

820 cm

Indv. højde:

196 cm

Indv. bredde: KS: A: 225x184/178 B: 191x88 C: 196x140

A

KS: A: 225x184/178 B: 191x88 C: 196x140 + 2 x 196x60 Totallængde:

C

KS: A: 225x198/178 B: 188x156

B

Beboelsesareal: Dæktype:

235 cm 19,3 m2 175R13C6


KA BE 2010

/

43


44

/

KABE 2010

Royal Hacienda 1000 Flagskibet i Royal-serien kombinerer mobilhomet med campingvognens mobilitet. Indvendigt måler den hele 22 m2, og hvis du vil, får du sovepladser til mange. For dig med ekstra store krav til plads, kvalitet og komfort! Ekstra dør som tillvalg.

ROYAL HACIENDA 1000

CU

CU/DL

KS: C6: 196x140 DL: —

DX

CU

DL

C6

KS: CU: 196x140 DX: 196x128/89

CU/DX

C6

KS: C6: 4 x 196x77 DX: 196x128/89

C6/DX

C9

KS: CE: 2 x 196x88 DX: 196x128/89

C9 DL

KS: C9: 196x140 + 2 x 196x60 DL: —

C9/DL

KS: C3: 2 x 196x77 + 196x96 DL: —

CE/DX

KS: CE: 2 x 196x88 DU: 196x140

DU

KS: C9: 196x140 + 2 x 196x60 DX: 196x128/89 C9/DX

KS: C3: 2 x 196x77 + 196x96 DX: 196x128/89

CE/DU

C9

DX

KS: C9: 196x140 + 2 x 196x60 DU: 196x140

C9/DU

C3

DX

C3/DL

C6/DU

DU

C3 DL

KS: C6: 4 x 196x77 DU: 196x140

CE

DX

DL

CE/DL

CU/DU

DU

CE

CE

KS: CE: 2 x 196x88 DL: —

KS: CU: 196x140 DU: 196x140

DX

C6/DL

KS: C6: 4 x 196x77 DL: —

DU

C6

DL

C3

CU

DU

C3/DX

KS: C3: 2 x 196x77 + 196x96 DU: 196x140

C3/DU


KA BE 2010

Totallængde:

1120 cm

Beboelsesareal:

Karosserilængde:

1008 cm

Sengemål for:

Indv. karosserilængde:

940 cm

Indv. højde:

196 cm

Indv. bredde:

235 cm

Dæktype:

22,0 m2 225x198/178 cm 175R13C6

/

45


46

/

KABE 2010

Ekstraudstyr Standardudstyret i en KABE campingvogn dækker rigeligt alle basisbehov. Faktum er, at vi tilbyder mange detaljer, som vores konkurrenter tager ekstra for. Men vi har fuld forståelse for, at du kan have lyst til at vælge flere detaljer, som gør din campingvogn helt perfekt, og vi har derfor også et stort sortiment af ekstraudstyr. Vil du gøre det nemt for dig selv, bestiller du ekstraudstyret sammen med vognen, således at alt er på plads ved leveringen. Vil du supplere efterhånden, så kan det også sagtens lade sig gøre. Din KABE-forhandler hjælper dig med monteringen.

Stort køle/fryseskab 190 liter

L-sofa I vogne med midterdinette kan denne erstattes med en elegant L-sofa.

TV-søjle og garderobe Garderoben inden for yderdøren, den udfoldelige TV-arm med hurtigkobling samt 4 alternative underskabsudførelser: 1. Underskab (standard) 2. Skuffer 3. Vinkøleskab 4. Opvaskemaskine

Foldedør Foldedøren erstatter forhæng ved soverumsdelen. Kun til Smaragd GLE, Ametist GLE og Safir GLE.

Læderbetræk Lissabon Siddegruppe i front Siddegruppe i front + dinette

Læderbetræk Madrid Siddegruppe i front Siddegruppe i front + dinette

Elplade Et af de 4 gasblus på komfuret kan erstattes med en elplade.

Mikroovn 800W

Ovn med grill Grillelement i ovnens øverste del. Ovnen har indvendig belysning, dobbelt glas og er børnesikret. Leveres med bageplade og rist. Volumen 20 liter. Monteres i køkkenbord.

DVD/CD (X0223) med fjernbetjening. Pioneer.

Multimediacenter (X0247) Cd- og dvd-afspiller med radio, samt mulighed for afspilning af MP3, iPod, iPhone og USB. Touch-screen-skærm.

Højttaler (X0010) 5,5”. Monteres i overskabet bagtil for den bedste lydoplevelse (standard i front).

Grand Lit Gør din B2-seng til en dobbeltseng.

Garderobeskab I stedet for et almindeligt skab. Gælder kun TDL U-modeller.


KA BE 2010

Saksestativ (X0003) Bordet med saksestativ gør det nemmere at slå ned, når siddegruppen skal redes op.

/

Centralstøvsuger (X0161) DOMETIC. Støvsuger forenkler rengøringen. Ekstra lang slange, som når helt ud i forteltet. Kompakt udførelse, som tager meget lidt plads, fast monteret i vognen.

Klædestang med tørrer Længde 850 mm (X0189) Længde 1150 mm (X0190)

Håndklædetørrer (el) (X0132) Med indbygget varmespiral for hurtigere tørring.

Spejl i helfigur (X0227) Spejlet monteres på indersiden af garderobeskabsdøren.

Håndklædetørrer (vandbåren) (X0220) Tilsluttet konvektoren. TDL: Anbringes i brusekabinen.

Solcellepanel (X0193) 55 W

Parabol (X0023) Perfekt tv-billede og mange kanaler at vælge mellem. Inkl. stativ.

Insektnetdør (X0139) Hold insekterne ude, også når du lader døren stå på vid gab.

Keramisk wc-kumme Toilettet har wc-kumme i keramik – som derhjemme!

Bak-kamera Trådløst med 3,5” højopløsningsmonitor.

Mini-pengeskab (X0192) Til sikker opbevaring.

Nakkepude 2 stk.

Køjeskab En ekstra sengeplads, som slås ned efter behov eller anvendes som almindeligt overskab. Med låger.

Søjlestativ til bord.

Vitrineskab med trælåge L1700 (X0225) L1900 (X0226)

KABE Guard SMS (X0248) GSM-baseret alarm via mobiltelefon. Kontrol, overvågning og styring af en mængde funktioner, bevægelsesog tiltsensor.

Gasalarm SafetyGuard (X0015) Alarmen advarer mod både narkosegasser og flaskegas. Sikkerhedsalarm (X0186) Avanceret alarm, som klarer det meste: Narkosegasser, flaskegas og røg.

Phone Up GSM-baseret alarm via mobiltelefon. Styring af varme og køleskab, overvågning af yderdør, spændingsniveau og temperatur.

47

Gulvvarme AGS II Pro Shuntsystemet, der gør, at gulvvarmens 4 spiraler kan køres separat. Giver en konstant varme. Afbryder gulvvarme (X0183)


48

/

KABE 2010

Byvandstilslutning (X0187)

Udvendigt flaskegasudtag Til gasgrill udendørs.

Tilslutning kommunalt vand/afløb Spildevandet fra køkken og toilet passerer gennem toilettets kasettetank, inden det ved hjælp af en pumpe med indbygget ”kværn” føres videre til campingpladsens afløbsnet.

Udvendigt bruseudtag (X0100) Med varmt vand (standard i Royal).

Tagræling med foldestige (X0150) Kan kombineres med cykelholder/ stativ.

Stalddør Stalddøren med glat inderside kan åbnes på midten.

Markise (X0230-X0237) Fabriksmonteret markise fra Omnistor.

Cykelholder (X0061) Monteres på bagenden. Max. belastning op til 50 kg (2 cykler).

Ekstra ventilation (X0047) Til hurtig udluftning er en ventilationsluge det bedste alternativ (1 stk. er standard).

Bagagerum/Serviceklap 735x275 mm. Kan rumme ekstra meget bagage.

Mini-Heki (X0185) 3 stk.

Skyview

Udv. forlængelse af bruseafløb (X0201) Vandlås (X0157) Vandtank, 70 liter

Elmåler Fast monteret i elboksen. Belysning (X0255) i elboksen.

Mellemstiver til tagræling (X0158)

Udvendig belysning (X0213) med bevægelsessensor Fjernstyring (X0159)

Stænklapper (X0088) bag hjulpar.

Heki 2 (X0048) Tagvindue, der kan åbnes. Slipper masser af lys ind (standard i Royal).

Heki De Luxe (X0176) Eksklusivt tagvindue med indvendig vinterskodde og belysning.

Tagluge (X0222) med indbygget ventilation


KA BE 2010

/

49

A

B

C Læselampe A (X0035) B (X0077) C (X0036)

Lyslistesæt (X0013) 3 stk. (standard i Royal).

Vægudtag 230V: Enkel / forsænket Udvendig GLE/XL-toiletrum Dobbelt (i stedet for enkelt)

Lysliste ekstra (X0014) 90 cm med afbryder.

(X0108) (X0109) (X0221) (X0253)

Lysdæmper på lysskinne, vindue (X0250) På lysskinne foran (std i Royal) (X0252)

Mørktonede vinduer Forhindrer, at man kan se ind i vognen, og skygger for stærkt sollys. Vindue bagende 700 eller 1.000 mm.

Booster (X0053) Med en booster får du ekstra tilskud til opladning af batteri under kørslen.

KABE AirVent (X0228) Loftsluge med termostatstyret ventilator for et behageligere indeklima.

Stort batteri 115 A inkl. boks (standard i Royal Hacienda).

Reservehjulsholder (X0062) i gaskasse.

Kraftigere næsehjul (X0218)

TRUMA Move Control: Boogie (X0216) Enkel (X0217)

Elektrisk støttebenshåndsving

Antiudskridningssystem (X0238-X0242) Elektronisk stabiliseringssystem, iDC, bremser campingvognen automatisk, så snart det mærker en tendens til rystelser.

Reservehjul på alufælg 1800 kg chassis 195 R14C8 Boggie 185 65R14 Hacienda 175 R13C6 Enkel 185 R14C8

X0202

Erstatter manuelt støttebenshåndsving. 19 mm etui medfølger.

Klimaanlæg (ACC) DOMETIC B2200. Holder klimaet behageligt inde i campingvognen og affugter samtidigt.

Kan ikke bruges i Danmark.

Inverter (X0191) Dometic SI 1500. Konverterer 12 V til 230 V til f.eks. TV, mikro m.m.

Låsesæt til alufælge (X0160)

Reservehjulsholder (X0063) under chassis.

X0064 X0066 X0067 X0068

Puller Winch (X0204) Til sikker tilkobling. Puller Winch passer til de fleste kuglekoblinger og manøvreres ved hjælp af en nøgle med 17 mm hylster.


50

/

KABE 2010

Indret selv! Standardløsninger er al ære værd, men det er de brugertilpassede, personlige løsninger, de fleste af os vil have. KABE var først med at åbne for mulighederne for eget valg – med vores unikke Flexlinesystem får du det, som du vil have det. Valget af tekstiler er afgørende for, hvilken følelse et rum giver dig. Vi har udvalgt fem tekstiler og to skindkollektioner i farver og mønstre, som passer vores indretning. Føler du dig mest hjemme i et lidt mere klassisk miljø? Eller i et moderne? Valget er dit!

PRAG

MILANO

BERLIN

LONDON

SOFIA

KINGSTON

LISSABON

MADRID

Flexline for den fulde frihed

*B13

*B12

B1 Std: 205x196 KS: 225x196

B2 Std: 2x196x78 KS: 2x196x88

*B14

B9 KS: 196x140/118 + 2x196x68

B10 KS: 196x156

B3 Std: 2x196x77 + 196x86 KS: 2x196x87 + 196x96

B4 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118

B5 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138

*B15

B11 KS: 196x140/118 + 2x196x68 + 1x196x62

XV1 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109

B6 Std: 4x196x77 KS: 4x196x87

XV2 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118

* Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

E-TDL Std: 2x196x78 KS: 2x196x88

B7 Std: 196x124/102 + 196x77 KS: 196x140/118 + 196x77

E9-TDL Std: 196x120 + 186x60 KS: 196x140 + 186-196x60

B8 KS: 196x156

U-TDL Std: 196x120 KS: 196x140


KA BE 2010

/

51

Vægt TOTALVÆGT

EGENVÆGT ****

Briljant XL

Standardbredde King Size

1500 1500

1185 1245

Smaragd XL

Standardbredde King Size

1600* 1600*

1265 1325

Smaragd GLE *

Standardbredde King Size

1600* 1600*

1275 1340

Ametist GLE *

Standardbredde King Size

1700** 1700**

1330 1395

Ametist XL *

Standardbredde King Size

1700** 1700**

1300 1365

Ametist GDL *

Standardbredde King Size

1700**

1410

Safir TDL *

Standardbredde King Size

1700** 1700**

1360 1430

Safir GLE *

Standardbredde King Size

1700** 1700**

1345 1415

Safir XL *

Standardbredde King Size

1700** 1700**

1310 1380

Onyx GLE *

Standardbredde King Size

1700** 1700**

1405 1485

Onyx GXL *

Standardbredde King Size

1700** 1700**

1405 1485

Diamant GLE

Standardbredde King Size

2000***

1615

Diamant GXL

Standardbredde King Size

2000***

1615

Diamant GDL

Standardbredde King Size

2000***

1690

Diamant TDL

Standardbredde King Size

2000***

1615

Amber BGXL

Standardbredde King Size

2000***

1720

Amber GLE

Standardbredde King Size

2000***

1720

Royal 560 LXL *

Standardbredde King Size

1700**

1440

Royal 560 XL *

Standardbredde King Size

1700** 1700**

1370 1435

Royal 590 XL *

Standardbredde King Size

1700** 1700**

1380 1450

Royal 610 DXL *

Standardbredde King Size

1700**

1485

Royal 720 TDL***

Standardbredde King Size

2000***

1675

Royal 720 GXL***

Standardbredde King Size

2000***

1675

Royal 780 TDL***

Standardbredde King Size

2000***

1790

Royal 780 GLE***

Standardbredde King Size

2000***

1790

Royal 780 BGXL***

Standardbredde King Size

2000***

1790

Hacienda 880 B-TDL

Standardbredde King Size

2650

2130

Hacienda 880 D-TDL

Standardbredde King Size

2650

2130

Hacienda 880 TDL

Standardbredde King Size

2650

2130

Hacienda 880 GLE

Standardbredde King Size

2650

2130

Hacienda 1000 TDL

Standardbredde King Size

2650

2330

* ** *** ****

Totalvægt 1700 kg fås som ekstraudstyr Totalvægt 1800 får som ekstraudstyr (nettoeffekt af den større aksel er ca. 65 kg yderligere lasteevne) Totalvægt op til 2650 kg kan bestilles som ekstraudstyr Køreklar vægt = Egenvægt + 75 kg


2

2

2

2

2

2

KS

KS

KS

KS

KS/S

KS/S

KS

Ecoprim-isolering (gulv, loft og vægge, mm)

Karosseri Vindue / luger El / TV

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

Bjælker i plast i karosseriÊ

U

Integreret ABS-gaskasse i fuld vognbredde med lysÊÊ

U

Helgalvaniseret stålprofilchassisÊ

U

U

Aksel med ståltorsionsaffjedring (E = enkeltaksel, B = boogie-aksel)

B

B

B

B

B

B

B

B

B

B

B

B

E

E

E

E

Krængningsbegrænsende friktionskoblingÊ

U

U

Automatisk bakspærreÊÊ

U

Aluminiumsfælge Ê

U

/œ˜i`iÊÀÕ`iÀʓi`ʓÞ}}i˜iÌʜ}ÊÀՏi}>À`ˆ˜ÊÊ

U

6ˆ˜`ÕiÀ]Ê`iÀʎ>˜ÊFL˜iÃ]ʈʅiiÊۜ}˜i˜Ê

U

KøkkenvindueÊ

U

Soltag med ventilation, insektnet og mørklægningsgardiner

U

U

HDL

HDL

HDL

HDL

HDL

H

H

H

H

H

H

H

H

H

H

H

Ventilationsluge (ikke B3, B6)Ê

U

Skiboks med udtræksbund, udvendig serviceklap, der kan låses, samt belysning

U

U

“…CÌÌiʓi`ʓœÌœÀ]Êvi`ÌwÌiÀʜ}ÊLiÞ؈˜}Ê

U

12 V tilslutning med 13-polet kontakt (Jäger-system)ÊÊ

U

Højtt>iÀiÊvœÀʜ}ÊL>}]ÊÃ>“ÌÊÃÕLܜœviÀÊÊ

U

Տ̈‡“i`ˆ>‡Vi˜ÌiÀʓi`ÊV`É`Û`Ê

U

Walk-in-closet, udfoldelig TV‡>À“Ê“i`ʅÕÀ̈}ŽœLˆ˜}Ê

–Ê

U

–Ê

–Ê

TV-bænk

–Ê

–Ê

–Ê

TV-antenne med forstærkerÊ

U

UÊ UÊ

Ovenlysvindue (H = Heki 2, HDL = Heki De Luxe)

Kontrolpanel (elektronisk)Ê

U

El-tavle 230 V (16 A / 10 A) alle med automatsikringerÊÊ

U

HFI-relæÊ

U

U

U

115/45

115/45

115/45

115/45

115/45

75/25

75/25

75/25

75/25

75/25

75/25

75/25

75/25

75/25

75/25

75/25

Dæmper til forreste loftslampe, 12 V / 230 V / antenneudtag bagtil + 12 V i vinduesbænk fortil, indirekte belysning mod loft ved siddegruppe fortil

U

U

Lysbaldakin med lysdæmper ved siddegruppe i front

U

U UÊ

Fritidsbatteri 75 Ah / 115 Ah, batterioplader 25 A / 45 A,3-trins

Køkken / toilet / VVS

Royal 560 LXL

1

KS

Royal 560 XL

2

KS

Royal 590 XL

14

KS

Royal 610 DXL

1

KS

Royal 720 GXL

2

KS

Royal 720 E-TDL

1

KS

Royal 720 U-TDL

Royal 780 GLE

1

KS

Royal 780 BGXL

Royal 780 U-TDL

3

KS

Royal 780 E-TDL

15

KS

El-boks med udv. 230 V / 12 V stikkontakt og centralantennetilslutning / indik.lampe 230 V, belysning med strømafbryder

Varme

Hacienda 880 D-TDL

15

Bredde: King Size (KS) 2480 mm / Standard (S) 2300 mm

Hacienda 880 TDL

Indretningsalternativer (KABE Flexline-system)

Udstyr

>À`iÀœLi‡Êœ}ʘ>ÌLiÞ؈˜}ÊÃ>“ÌÊLiÞ؈˜}ʈÊÃi˜}iÎÕvviÀÊ

U

Køleskab 230 V / 12 V, gas (volumen 190 liter, fryseboks 35 liter)Ê

U

Toiletrum (D = brusekabine, H = brusesokkel og håndbruser)

D

H

D

D

D

D

D

H

H

D

D

H

D

H

H

H

Drejeligt skylletoilet, fast installeret med udvendig tømningÊ

U

Õ̜“>̈ÎÊÛ>˜`ÃÞÃÌi“Ê“i`ÊLÞÛ>˜`Ã̈ÃÕ̘ˆ˜}Ê

U

Indbygget spildevandstank (34 liter) og udvendig spildevandssæk

U

U

Etgrebs-blandingsbatterier i køkken og toiletÊ

U

Køkkenbord med gasblus: 4-blus med grillovn Ê

U

ˆŽÀœL©}iœÛ˜Ê

U

"«Û>Îi“>Έ˜iÊ

U

Vandtank 40 liter med udvendig påfyldningÊ

U

Tilslutning til udvendig bruserÊ

U

Alde Compact 3010 centralvarme med ”Touch Screen” til ur, indendørs- og udendørstemperatur

U

U

Belastningssensor, som automatisk regulerer vandvarmerens strømforbrug

U

U

12 V / 230 V cirkulationspumpeÊ

U

Elektrovarmepatron 230 V, Îʎ7]Ê·ÌÀˆ˜ÃÊ

U

VarmtvandsanlægÊ

U

Automatisk gulvvarmesystem - 4 spiraler og shuntsystem (AGS II Pro)Ê

U

Tørreskab med dråbefanger og ventilator, der kan afbrydesÊ

U

Affaldsspand til sorteringÊ

U

KABE Phone UpÊ

U

U / SÊ

U

S

S

S

S

S

S

S

S

Udvendig gastilslutning til grill i gasflaskerummetÊ

U

LækageindikatorÊ

U

Centralstøvsuger-systemÊ

U

Foldedør (S= stofbeklædt)Ê

Øvrig udstyr

Hacienda 880 B-TDL

KABE 2010

Hacienda 880 GLE

/

Hacienda 1000 TDL

52

Universelt låsesystem, én nøgle til alle låseÊ

U

Bord i siddegruppe med aflastningsplade (B=Bordstativ, S=Saksstativ)

B

B

B

S

S

B

B

B

S

B

S

B

B

B

B

B U

Springmadras 12 cm + topmadras 6 cm (gælder ikke etagesenge/køjeskab)

U

VarioVent - unikt ventilationssystemÊ

U

AirconditionÊ

U

IR-alarm / brandalarmÊ

U

KABE forbeholder sig ret til at ændre konstruktion og data uden forudgående varsel. Billederne i denne brochure kan indeholde specielt monteret ekstraudstyr.


Karosseri Vindue / luger El / TV Køkken / toilet / VVS Varme

Briljant XL

1 KS

Smaragd XL

2

Smaragd GLE

1

53

Ametist GLE

2

/

Ametist XL

8/14 8/14

KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S

Ametist GDL

2

Safir XL

Ecoprim-isolering (gulv, loft og vægge, mm)

2

Safir U-TDL

KS

Safir E-TDL

14

KS

Safir GLE

1

KS

Onyx GLE

1

KS

Onyx GXL

Diamant GLE

2

KS

Diamant GXL

Diamant GDL

Diamant U-TDL

2

KS

Amber BGXL

14

Bredde: King Size (KS) 2480 mm / Standard (S) 2300 mm

Amber GLE

Indretningsalternativer (KABE Flexline-system)

Udstyr

Øvrig udstyr

Diamant E-TDL

KA BE 2010

2

8/14

1

2

2

KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

36

Bjælker i plast i karosseriÊ

U

Ê UÊ

Integreret ABS-gaskasse i fuld vognbredde med lysÊÊ

U

UÊ Ê

Helgalvaniseret stålprofilchassisÊ

U

Aksel med ståltorsionsaffjedring (E = enkeltaksel, B = boogie-aksel)

B

B

B

B

B

B

B

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

Krængningsbegrænsende friktionskoblingÊ

U

Automatisk bakspærreÊÊ

Aluminiumsfælge Ê

/œ˜i`iÊÀÕ`iÀʓi`ʓÞ}}i˜iÌʜ}ÊÀՏi}>À`ˆ˜ÊÊ

6ˆ˜`ÕiÀ]Ê`iÀʎ>˜ÊFL˜iÃ]ʈʅiiÊۜ}˜i˜Ê

KøkkenvindueÊ

UÊ U

Soltag med ventilation, insektnet og mørklægningsgardiner

Ovenlysvindue Heki 2

Ventilationsluge (ikke B3, B6)Ê

Skiboks med udtræksbund, udvendig serviceklap, der kan låses, samt belysning

U

“…CÌÌiʓi`ʓœÌœÀ]Êvi`ÌwÌiÀʜ}ÊLiÞ؈˜}Ê

12 V tilslutning med 13-polet kontakt (Jäger-system)ÊÊ

Højttalere for, standard/forberedt til højtÌ>iÀiÊL>}Ê

Klargjort til indbygning af CD / DVDÊ

Walk-in-closet, udfoldelig TV‡>À“Ê“i`ʅÕÀ̈}ŽœLˆ˜}Ê

TV-bænk

TV-antenne med forstærkerÊ

Kontrolpanel (elektronisk)Ê

El-tavle 230 V (16 A / 10 A) alle med automatsikringerÊ

HFI-relæÊ

El-boks med udv. 230 V / 12 V stikkontakt og centralantennetilslutning / indik.lampe 230 V

U

Fritidsbatteri 75 Ah, 3-trins batterioplader 25 ÊÊ

Dæmper til forreste loftslampe, 12 V / 230 V antenneudtag bagtil + 12 V i vinduesbænk fortil

U

Lysbaldakin med lysdæmper ved siddegruppe i front

– UÊ

>À`iÀœLi‡Êœ}ʘ>ÌLiÞ؈˜}ÊÃ>“ÌÊLiÞ؈˜}ʈÊÃi˜}iÎÕvviÀÊ

Køleskab 230 V / 12 V, gas (volumen 122 liter, fryseboks 12 liter)

Toiletrum (D = brusekabine, H = brusesokkel og håndbruser)

H

H

D

D

H

H

H

H

H

H

D

D

H

H

H

H

H

H

H

Drejeligt skylletoilet, fast installeret med udvendig tømningÊ

Automatisk vandsystemÊ

Indbygget spildevandstank (34 liter) og udvendig spildevandssæk

U

Etgrebs-blandingsbatterier i køkken og toiletÊ

Køkkenbord med gasblus: 3-blusÊ

Mikrobølgeovn

Opvaskemaskine

Vandtank 40 liter med udvendig påfyldningÊ

Tilslutning til udvendig bruser

Alde Compact 3010 centralvarme med ”Touch Screen” til ur, indendørs- og udendørstemperatur

U

Belastningssensor, som automatisk regulerer vandvarmerens strømforbrug

U

12 V / 230 V cirkulationspumpeÊ

Elektrovarmepatron 230 V, Îʎ7]Ê·ÌÀˆ˜ÃÊ

VarmtvandsanlægÊ

Automatisk gulvvarmesystem med 4 spiraler (AGS II)Ê

Tørreskab med dråbefanger og ventilator, der kan afbrydesÊ

Affaldsspand til sorteringÊ

UÊ –

KABE Phone Up

Foldedør (S= stofbeklædt)Ê

S

S

S

UÊÊ

S

S

S

S

S

S

S

S

S

Udvendig gastilslutning til grill i gasflaskerummetÊ

LækageindikatorÊ

Centralstøvsuger-system

Universelt låsesystem, én nøgle til alle låseÊ

Bord i siddegruppe med aflastningsplade (B=Bordstativ, S=Saksstativ, V=vægfast)

S

B

S

B

S

B

B

S

B

B

B

S

B

B

B

S

V

S

V

Springmadras 12 cm + topmadras 6 cm (gælder ikke etagesenge/køjeskab)

U

VarioVent - unikt ventilationssystemÊ

Aircondition

IR-alarm / brandalarmÊ

KABE tager forbehold for eventuelle trykfejl.


Din KABE-forhandler

KABE Husvagnar AB, Sverige Generalimportør i Danmark: Intercamp A/S, Industrivej 11, DK-6640 Lunderskov Tlf: 7684 0820, Fax: 7558 6899, mail@intercamp.dk

www.kabe.dk

KABE Caravan Katalog 2010  

KABE Caravan Katalog 2010

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you