Page 1

BOBILER


INNHOLD

3

NYE OPPDAGELSER Det er lengselen som driver oss.

Filosofi

4

Kjøretøyoversikt

10

KOMPAKTE BREVIO

12

DELINTEGRERTE TRAVEL VAN – NEXXO

22

IXEO-KLASSE IXEO TIME – IXEO

34

INTEGRERTE VISEO – AVIANO – ELEGANCE

48

GRAND PANORAMA

64

ALKOVER ARGOS TIME – ARGOS

74

Stoffvarianter

86

Planløsningsoversikt

90


GRENSELØS TRIVSEL

FILOSOFI

4

SØTE DRØMMER PÅ REKKE OG RAD

VELVÆRE MED HVERT ÅNDEDRAG I en Bürstner er alt tilrettelagt for at du skal kunne oppleve grenseløs trivsel. Førsteklasses interiør, smakfull design og kvalitet ned til minste detalj legger til rette for et behagelig bomiljø. For at alt skal harmonere perfekt, arbeider våre arkitekter, designere og ingeniører tett

sammen med hverandre. Deres lange erfaring gir oss et perfekt utgangspunkt med tanke på å oppfylle kundenes ønsker. Målet vårt er klart: Vi vil gi deg maksimal bokomfort.

Grenseløs trivsel – det forutsetter at man sover godt. I en Bürstner er det enkelt å slappe av etter en spennende feriedag. Legg deg ned, og tank energi til nye eventyr. Finnes det noe bedre enn å våkne opplagt om morgenen for så å bli liggende en stund til, bare for å kose seg?

Det er grunnen til at alle faste senger i våre bobiler er utstyrt med kaldskummadrasser av høy kvalitet. Antiallergene madrasstrekk og gummibelagte sengebunner garanterer at du vil komme til å slappe godt av. I tillegg finner du smarte komfortideer på soverommet som bidrar til at du både kan slappe av og trives. Sov godt og drøm søtt.


EN OPPKVIKKENDE START PÅ DAGEN Hva er vel bedre enn å kunne unne seg en velgjørende dusj etter en lang dags ferd, en dag på stranden eller etter at man har drevet med sport? Mange setter også pris på å kunne starte da-

FORDI MAN BLIR SULTEN AV Å REISE Fersk fisk, frukt og grønnsaker rett fra torget – med en bobil fra Bürstner er du raskt på stedet der du kan handle friske ingredienser til deilige måltider. Her får du

en kjøkkeninnredning som legger alt til rette for både hobbykokker og gourmeter. Smarte og pene designideer øker appetitten.

gen med et baderitual som åpner alle sinnets sanser. Enten du foretrekker det sjenerøse eller det plassbesparende - Bürstner har en løsning som passer for dine ønsker og behov.

FILOSOFI

5


FILOSOFI

6

DET ER DIN PERSONLIGE SMAK SOM BESTEMMER


44

RPOLSTE R TE VARIAN

Stoff

Kunstskinn

VELG MELLOM TO ULIKE DEKORER

5 ULIKE LAKKFARGER UTVENDIG

Skinn

Nyskapende og kundeorientert: • Velg blant 44 førsteklasses bomiljøer. • En ny type polstring gir økt sittekomfort • Ryggputene kan fjernes og rengjøres

2

Kombinasjonen med ryggputene gir mulighet for mange fargekombinasjoner - for å skape en perfekt harmoni. Bruk av førsteklasses materialer og førsteklasses håndverk garanterer at du vil kunne leve med ditt individuelle valg i lang tid.

eto Ac

lv

eik

Hvit

Magnolia

Grafitt

Mørk

Ryggputene kan festes ved hjelp av glidelås både oppe og nede, samtidig som glidelåsene også gjør rengjøringen svært enkel.

Ch am pa gn e

Det nye, innovative interiørkonseptet til Bürstner gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på hvordan bobilen skal fremstå innvendig. Velg ditt yndlingsmateriale blant fire ulike stoffkvaliteter.

No ise tte

Am

ara

Op

nt

al

VELG TO MELLOM R DEKORE

I fire av byggeseriene våre har du mulighet til å velge mellom to dekorer.

Velg din ønskefarge (fargevalg modellavhengig).

7

FILOSOFI

NYE INTERIØRSTOFF


NÅR DETALJENE TELLER

FILOSOFI

8

Vår høye kvalitet er velkjent, og den er resultatet av en topp moderne produksjonsprosess og de menneskene som med stort engasjement og kjærlighet gjør sitt beste for at du skal bli fornøyd. Hos Bürstner har vi i nesten 30 år brukt datateknikk når vi konstruerer og bygger bobilene våre, og hver modell prøves først ut virtuelt ned til minste detalj. Den tette produksjonsprosessen som forbinder alle områder fra utvikling til ferdigstillelse og salg tilfredsstiller de strenge kravene iht. ISO 9001.

For en Bürstner er kun det beste godt nok, og derfor er ingeniørene våre alltid på jakt etter den optimale løsningen. Vi setter nye standarder, men hviler likevel ikke på laurbærene. Det er vårt mål at vi også i fremtiden skal være ledende innen bobiler og at vi skal kunne overraske deg med nye ideer igjen og igjen.


VÅRT MÅL: TILFREDSE KUNDER!

FILOSOFI

9

Bürstner er en av markedets ledende produsenter av bobiler og campingvogner. Og vi stiller høye krav til oss selv: Den som reiser i en Bürstner, skal alltid kunne oppleve en grenseløs trivsel. I alle våre modeller tar samtlige ideer, konsepter og praktiske realiseringer utgangspunkt i nettopp dette kravet. Og når det gjelder kundeservice, har Bürstner satt nye

Et høyt kvalifisert team står bak produksjonen av møbler til bobiler og campingvogner. Utvalgte materialer bearbeides fagmessig, og vi bruker alltid robuste låser og beslag for å sikre best mulig kvalitet og sikkerhet.

standarder. Som en av de første produsentene kunne Bürstner i 2004 tilby et eget senter for kundeservice. Herfra organiserer vi også forsyning av reservedeler til hele det europeiske markedet. Alle som er interesserte i campingvogner og bobiler kan ta en titt på nyhetene fra Bürstner og slå fast: Her gjør man alt som er teknisk og menneskelig mulig for at nettopp din fritid med en Bürstner skal bli en uforglemmelig opplevelse.

BÜRSTNERS FASCINERENDE VERDEN Jim Brandenburg er fotograf for National Geographic. Når han reiser rundt i Europa, reiser han helst i en bobil fra Bürstner. I denne katalogen viser han

oss inntrykk fra sine turer gjennom Europa. www.jimbrandenburg.com


KJØRETØY KLASSER

10

BOBILPRODUSENTEN SOM LAGER DIN DRØMMEBOBIL VAREBILER

KOMPAKTE

CITY CAR

BREVIO

TRAVEL VAN

NEXXO

IXEO TIME

IXEO

COMFORT-CLASS

COMFORT-CLASS

COMFORT-CLASS

COMFORT-CLASS

COMFORT-CLASS

PREMIUM-CLASS

Maks.

Maks.

Maks.

Maks.

Maks.

Maks.

inntil 3,5 t

R

Praktisk, rask og perfekt i hverdagen – både i byen og på ferie.

inntil 3.5 t

Side 12

R

Kompakt som en varebil, men like storartet som en delintegrert bobil.

DELINTEGRERTE

inntil 3.5 t

Side 22

R

Sportslig og kompakt. Ideell for par som ønsker å prøve en mobil ferieform.

R Stor frihet til liten pris – Bürstners bestselger.

IXEO-CLASS

inntil 3.5 t

Side 34

R

For alle som gjerne reiser med venner eller familie – til en gunstig pris.

2

VELG TO MELLOM R DEKORE

Amarant

Brosjyren Bürstner City Car finner du hos nærmeste forhandler, eller du kan laste den ned på: www.buerstner.com

Mange av våre bobiler ligger under grensen på 3,5 t. For deg betyr det: mer nyttelastreserver lavere drivstofforbruk ingen ekstra gebyrer for tungt kjøretøy

Mora pine

To modeller tilgjengelige som “fi fty-fi ve”-edition.

To modeller tilgjengelige som “fi fty-fi ve”-edition.

R Den første delintegrerte med heveseng: Den originale fra Bürstner.


INTEGRERTE

Side 48

VISEO

AVIANO

ELEGANCE

COMFORT-CLASS

PREMIUM-CLASS

DELUXE-CLASS

Side 64

GRAND PANORAMA

KJØRETØY KLASSER

11

ALKOVER

Side 74

ARGOS TIME

ARGOS

COMFORT-CLASS

DELUXE-CLASS

Maks.

Maks.

FIRST-CLASS

Maks.

Maks. R

inntil 3.5 t over 3.5 t

Din inngang til toppklassen. Kompakt, praktisk og romslig.

VELG TO MELLOM R DEKORE

Både utvendig og innvendig: Det omfattende utstyret oppfyller alle krav.

R En elegant ferie i femstjerners luksus.

2

Aceto

Maks.

R R

2

Amarant

Maks.

Mora pine

VELG TO MELLOM R DEKORE

Sitteplasser med trepunkts sikkerhetsbelter under kjøring.

2

Noisette

Mørk eik

VELG TO MELLOM R DEKORE

Magnolia

R Eksklusiv utsikt gjennom det store frontvinduet og ren luksus ombord.

inntil 3.5 t over 3.5 t

R

En perfekt bobil for en herlig familieferie.

R En helårsbobil for alle som er mye og ofte på farten.


©Jim Brandenburg for Bürstner

BREVIO

12

BREVIO

Mobilitet på en ny måte: Med kompaktklassen presenterer Bürstner et nytt bobilkonsept, som definerer grensene mellom hverdagsbil og bobil på en helt ny måte. Kompakt og praktisk som en varebil – men med mange fordeler som du ikke finner i varebilen. Brevio kombinerer det beste fra to verdener på en fortreffelig måte, uten å måtte gi avkall på fordelene til delintegrerte bobiler.

De dynamiske linjene fra cappuccinoen helt til den stilfulle bakluken gir Brevio sin karakteristiske form. De rette sideveggene i bodelen, produsert i moderne XPS-teknikk, sørger for større plass innvendig. Samtidig oppnår man optimal isolering som også gjør det mulig å reise uinnskrenket om vinteren.


BREVIO

13

Brevio t 645

NESTEN FOR VAKKER TIL HVERDAGS Interiørkonseptet i Brevio overbeviser. Tofargede møbelfronter i dekor Amarant kjennetegner den moderne designen. Mange lyskilder, delvis med LED-teknikk, sørger for komfort og behagelig lys over alt. Den åpne

utformingen av bodelen er preget av den økte innvendige høyden til cappuccinotaket. Lyset som faller inn gjennom Skyroof gir lys til hele sittegruppen.


BREVIO

14

Kompakt som en varebil og like storartet som en delintegrert bobil: Lavrammechassis Inntil 535 kg ekstra lastekapasitet Stor bakluke med lav lastekant Sidevegger med XPS-isolering Glassfiberarmert lettvektsgulv Tak av glassfiberarmert plast som tåler hagl Skyroof over førerhuset Elektrisk inngangstrinn Gasskasse for 2 x 11 kg Romslig bodel 1,95 m ståhøyde Stort kompaktbad Mye oppbevaringsplass Komplett kjøkkeninnrening

Europeisk innovasjonspris for vellykket kombinasjon av varebil og delintegrert i Brevio.


15

Den store bakluken (1) er ideell for alle som ønsker å laste inn større gjenstander. Den store nyheten: Hevesengen bak (2). Med noen få håndgrep er soverommet klart for natten. For første gang kan Brevio-klassen i t 645 varte opp med fire fullverdige soveplasser. Sittegruppen under den nye hevesengen kan enkelt bygges om til en komfortabel dobbeltseng.

BREVIO

BREVIO – DEN FØRSTE DELINTEGRERTE MED BAKLUKE OG HEVESENG


BOKOMFORT

MATGLEDE

BREVIO

16

Brevio t 645

Plass for mye kos: De kompakte utvendige målene avslører lite av Brevios romslige interiør. I det fullt utstyrte kjøkkenet med komfyr, kjøleskap og stor lagringsplass trenger du ikke gi avkall på noe. Og i sittegruppen under hevesengen vil du kunne tilbringe mang en lystig kveld i godt lag på en svært komfortabel måte.


BADEKULTUR

17

BREVIO

SOVEKOMFORT

1

3

1

Multitalent: Med et par enkle grep senkes hevesengen, og straks har du to fullverdige sengeplasser. Men kanskje trenger du flere? Da kan du lett bygge om sittegruppen til en behagelig dobbeltseng (t 645). 2

Komfort og orden: Gummibelagte sengebunner og komfortable kaldskummadrasser garanterer for god søvn.

2

3

Romvidunder: Dersom du skyver vasken til side, går dusjingen som en lek - og takket være speilet virker rommet enda større.


STANDARDUTSTYR (UTDRAG)

BREVIO

18

2,10 m

Multijet-2 motorteknologi Motorene overfører effekten via en manuell girkasse med fem eller seks trinn som er spesielt tilpasset kravene som stilles til bobiler.

Bredde 2,10 m Den relativt smale bredden på bare 2,10 m gjør Brevio ekstra praktisk. Slik kjører du komfortabelt gjennom trange svinger og smale landsbygater.

ABS/ASR To teknologier for økt sikkerhet: Dekkene forblir i sporet ved en bråbremsing, og de spinner ikke ved oppstart.

Fiat Ducato lavrammechassis Et patent fra Fiat som gjør kjøretøyet lettere men likevel stabilt. Dette øker nyttelasten og senker tyngdepunktet.

Bremselys utformet som Bürstnerlogo Sterke signaler: Det tredje bremselyset har ekstra stor lysstyrke og en helt egenartet design

Bakluke / lastesituasjon Komfort også ved lasting og lossing: Den brede bakluken og lave lastekanten gjør det mulig.

Sikker transport av større og uhåndterlig last Ingen klapring, ingen vakling: Med praktiske hemper sikrer du større gjenstander. Oppe kan hempene justeres fritt på en skinne.

Elektrisk trappetrinn Det elektrisk utkjørbare trinnet gjør både inn- og utstigningen lettere

Forteltlampe Bruk av LED-teknikk bringer ikke bare lys til mørket, men er også ytterst strømbesparende.

Lakkert frontspoiler For å heve helhetsinntrykket enda et hakk, er frontspoileren lakkert i samme farge som bilen.

XPS-sidevegger Ved bruk av utprøvd lettvektsteknologi reduseres bilens vekt betydelig, samtidig som kvaliteten og isoleringen holdes på høyeste nivå.

Kollisjonsputer Sikkerhetsteknologien beskytter deg dersom uhellet skulle være ute. En kollisjonspute på førersiden er standard i alle Brevio-modeller. Som tilvalg er det også mulig å installere kollisjonspute på passasjersiden.

Elektrisk vindusheis Glad i frisk luft? Et lite trykk på knappen er nok (tredekor som tilvalg).

Fører- og passasjersete I Brevio er fører- og passasjersete som standard trukket i bodelens design, og kan også både høyde- og hellingsjusteres.

Stoffvarianter Gi bodelen et personlig preg. Velg mellom hele 44 bomiljøer – helt etter din egen smak.


19

BREVIO

STANDARDUTSTYR (UTDRAG)

Skyroof Lyset som faller inn gjennom Skyroof gir lys til hele sittegruppen og forsyner bodelen med frisk luft.

Klesskap med belysning God orden i ferien. Lyskilden i skapet gjør at du lett finner det du leter etter.

Mini Heki Mer lys, mer luft – større bokomfort med Mini Heki. Etter ønske også tilgjengelig i en større variant som Midi Heki.

Halogenpærer i taket og leselamper 12 V Lys akkurat der du vil ha det. Spotlampene kan stilles inn etter ønske og justeres på skinnen.

Lagringsrom under enkeltsenger Under sengen finner du mye oppbevaringsrom (t 640).

Skyvbart toalett Med et enkelt grep kan du skyve toalettet til side, slik at du får større plass til å dusje (t 640).

Lagringsplass i gulvet Utnytt plassen med ekstra, integrert lagringsplass i gulvet.

Trinn til hevesengen Via trappen kommer du enkelt opp i sengen. I trappetrinnene finner du ekstra lagringsplass. På den måten har du skoene dine lett innen rekkevidde (t 605).

Fotskammel i inngangspartiet Den sammenleggbare fotskammelen gir deg ekstra sitteplass. Legg bena høyt, og la tankene suse.

Kaldskummadrass og spesialsengebunner i heveseng og enkeltsenger Kaldskummadrassene, som er standard i alle faste senger (med antiallergene og vaskbare madrasstrekk) støtter hele kroppens lengde og avlaster ryggen. Sengebunn med fleksible gummilagre fordeler kroppsvekten optimalt. Alle illustrasjoner viser eksempler og er avhengige av modell og planløsning.


STANDARDUTSTYR (UTDRAG)

BREVIO

20

Ståhøyden Klasse 3,5 t Spar drivstoff, og gled deg over alle fordelene med en Bürstner selv om du bare har førerkort i klasse B.

Truma varmluftoppvarming Oppvarmingen har en stillegående og effektsterk vifte som fordeler varmen jevnt inne i bobilen.

To tonn tilhengerlast – velg båt, motorsykkel eller det du måtte ønske: Brevio tar det med (tilhengerfeste er tilvalg).

Ståhøyden på 1,95 m sørger for god takhøyde selv for høye personer.

Fire gode sengeplasser – hevesengen og sittegruppen som kan bygges om sørger for førsteklasses sovekomfort for fire personer (t 645).

Kunststofftak: Det glassfiberarmerte kunststofftaket (GFK) beskytter bedre mot hagl, vær og vind.

Utvikling, fremstilling og salg er sertifisert etter den internasjonale standarden ISO 9001:2000.

For alle Bürstner bobiler gjelder to års garanti fra og med kjøpsdato og fem års garanti på tetthet dersom bobilen kontrolleres hvert år (mot gebyr).

Pumpe med høy effekt Glem dårlig trykk, for her får du rennende vann med høyt trykk på kjøkken og bad.

TILBEHØR (UTDRAG) Utstyrspakker

Designpakke

Komfortabel benk I stedet for sittebenken kan man få to enkle bilseter. Ved å forskyve det høyre setet på et skinnesystem, får du betydelig mer albuerom. Alle illustrasjoner viser eksempler og er avhengige av modell og planløsning.

Sykkelstativ Sykkelstativet kan skyves til side sammen med syklene.

Tempomat Hold lovlig fart på en enkel måte.

Chassispakke

Vinterpakke

Informasjon om de ulike pakkene finner du i prislisten.


UTVENDIGE FARGER

21

sølv

champagne BREVIO

hvit (standard)

PLANLØSNINGER t 605

PLUSSPUNKTER t 640

Glatte plater med tre lakkvarianter Velg mellom 32 stoffvarianter (uten tillegg) Kompakte mål Sidevegger med XPS-isolering Varmeanlegg Truma Combi 4 Stor bakluke Lavrammechassis

t 645

Gulv i lettvektsteknologi 2 t tilhengerlast Skyroof i førerhuset Stor plass innvendig Surreskinne i bakre del Mye lagringsplass Svingbare pilotseter med trekk i interiørdesign Hevesenger med kaldskummadrasser (t 605 og t 645)

Fast seng

Sitteflater

Bad / toalett

Bord /skap/ hyller

Klesskap

Kjøleskap (frittstående)

Hevesenger


©Jim Brandenburg for Bürstner

TRAVEL VAN

22

TRAVEL VAN

Travel Van gir deg lyst til å planlegge ferien. Takket være bilens kompakte utforming, kan du kjøre hvor du vil. Alle steder er innen rekkevidde. Snirklete kystveier, smale svinger, bykjøring i trange gater – med Travel Van er det en sann fornøyelse. Sportslig utvendig design i elegant glatt aluminium. De kraftfulle linjene og det komfortable

lavrammechassiset er tegn på en kjøredynamikk som du garantert vil få stor glede av. Og innvendig kan du glede deg over flere overraskelser. Det er ikke uten grunn at Travel Van er den klare bestselgeren hos Bürstner og at den stadig får flere tilhengere.


TRAVEL VAN

23

Travel Van t 620 G

MODERNE DESIGN OG DEKOR De tofargede møbelfrontene understreker interiørets moderne utseende. Elegante håndtak, knapper som kun trenger et lett trykk og skjulte hengsler forbinder førsteklasses design med høy funksjonalitet.

Når det gjelder mangfold og individualitet er Bürstner en klar trendsetter. Velg blant 44 bomiljøer, og sett ditt eget personlige preg på bobilen. Ryggputene øker sittekomforten, og de praktiske glidelåsene gjør det enkelt å ta trekkene av og på.

Stort Skyroof i bodelen med integrert blendingsfunksjon og insektbeskyttelse (ekstrautstyr) samt et gjennomtenkt belysningskonsept med justerbare lamper som sørger for passende lys alt etter hva humøret tilsier.


BOKOMFORT

MATGLEDE

TRAVEL VAN

24

Travel Van t 620 G

Travel Van t 620 G

Velvære og god mat hører utvilsomt sammen. Gasskomfyr med tre bluss og glasslokk gjør matlaging til en ren fornøyelse. I kjøkkenskapene med dype skuffer med rullelagre har alt sin faste plass, og kjøleskapet med en kapasitet på 97 liter er stort nok til at du alltid får plass til det du liker best.


1

BADEKULTUR

Travel Van t 620 G

2

4

4

1+2

Perfekte senger: De opphøyde enkeltsengene med komfortable kaldskummadrasser kan med få håndgrep bygges om til en dobbeltseng. Passende overmadrass følger med som standard. 3

Skjult oppbevaringssted for klær: Under dobbeltsengen som står på tvers befinner det seg et plassbesparende klesskap.

3

Travel Van t 571 G

25

TRAVEL VAN

SOVEKOMFORT

4

4

Romvidunder: Badet i Travel Van gir dobbelt glede. Hele håndvasken med underskap kan enkelt skyves til side, slik at du får ekstra stor plass til å dusje. Ikke minst om vinteren er det også praktisk med varmluftdysene på badet. Selv om temperaturen kryper nedover er badet deilig varmt, selv før du dusjer.


©Jim Brandenburg for Bürstner

NEXXO

26

Nexxo har noe for alle: Både de som alltid er underveis og på jakt etter et nytt yndlingssted og de som allerede har funnet sitt. Takket være gode kjøreegenskaper blir det å være på veien en naturlig del av ferien.

NEXXO

Gjennomtenkte planløsninger skjemmer deg bort med vakre og praktiske detaljer. Allsidigheten og bilens flotte design har gjort Nexxo til en av de mest populære bobilene fra Bürstner.

I forbindelse med vårt 55-årsjubileum kan du oppfylle drømmen om en perfekt ferie enda rimeligere. Modellene Nexxo t 685 og Nexxo t 690 G kommer som “fifty-five”edition og overbeviser både med komplett utstyr og gunstig jubileumspris.


NEXXO

27

Nexxo t 569

INDIVIDUELL BOGLEDE Med syv ulike planløsninger (derav to som “fifty-five”-edition) kan du få en Nexxo perfekt tilpasset dine egne personlige ønsker. Ved å velge mellom to møbeldekorer og 44

2

ELLOM VELG M E TO ULIK R DEKORE

bomiljøer kan du lage ditt helt personlige interiør. Også de dreibare pilotstolene trekkes i ønsket interiørstoff og glir dermed perfekt inn i boligdelen.

Mora Pine

Amarant


BOKOMFORT

MATGLEDE

NEXXO

28

Nexxo t 685 „fifty-five“

1

1

Hjemlig komfort: I den store sittegruppen kan du slappe av foran fjernsynet med 21“ skjerm, som du etter bruk enkelt kan skjule i TV-skapet.

2

Nexxo t 685 „fifty-five“

3

Friske råvarer om bord: Det moderne kjøleskapet tar hele 160 l og har en frysedel på 30 l. Det gjør at matvarene dine alltid kan oppbevares optimalt og ved riktig temperatur.

2

God appetitt: Det vinkelformede kjøkkenet gir deg god plass til matlaging. Skuffene har rullelager og gir plass til servise og kjøkkenredskaper.

3


BADEKULTUR

29

NEXXO

SOVEKOMFORT

1

3

3

1

Lett å stige inn: De to enkeltsengene bak gjør det svært enkelt både å gå til sengs og å stå opp. Leselamper, praktiske vegglommer og romslige skap understreker førsteklasses velværekomfort på soverommet. 2

Skjult oppbevaringssted for klær: Under enkeltsengene befinner det seg et plassbesparende klesskap.

2

3

Ekstra plass: Dersom man svinger vasken og veggen bak til siden, får man et stort dusjområde. Den indirekte belysningen, den store lagringsplassen og den flotte møbeldekoren gjør at badet raskt blir en favoritt. Den optimalt plasserte takluken slipper inn mye lys og kan også åpnes for å slippe inn frisk luft. Etter en dusj sørger luken for at den fuktige luften slippes ut. I tillegg finnes det lagringsrom i veggen med plass til alt du trenger på badet når du er underveis.


DELINTEGRERTE

30

STANDARDUTSTYR (UTDRAG)

Multijet-2 motorteknologi Motorene overfører effekten via en manuell girkasse med fem eller seks trinn som er spesielt tilpasset kravene som stilles til bobiler.

ABS/ASR To teknologier for økt sikkerhet: Dekkene forblir i sporet ved en bråbremsing, og de spinner ikke ved oppstart.

Fiat Ducato lavrammechassis Et patent fra Fiat som gjør kjøretøyet lettere men likevel stabilt. Dette øker nyttelasten og senker tyngdepunktet.

Bakaksel med bred sporvidde Den store avstanden mellom hjulbrønnene gir bedre kjørestabilitet og ekstra god plass.

Dreibare pilotseter Enten du er underveis eller bare vil sitte og kose deg: Komforten er alltid på topp.

Kollisjonspute Sikkerhetsteknologien beskytter deg dersom uhellet skulle være ute. En kollisjonspute på førersiden er standard på alle delintegrerte bobiler. Som tilvalg er det også mulig å installere kollisjonspute på passasjersiden.

Fjernstyrt sentrallås For økt komfort og sikkerhet (for bodelsdør kun som tilvalg i forbindelse med Premium bodelsdør XL).

Lakkert frontspoiler Den fremre frontspoileren er lakkert i bilens farge for å heve helhetsinntrykket.

Tak i glassfiberarmert plast Det glassfiberarmerte kunststofftaket (GFK) beskytter bedre mot hagl, vær og vind.

3. Bremselys utformet som Bürstnerlogo Sterke signaler: Det tredje bremselyset har ekstra stor lysstyrke og en helt egenartet design.

Forteltlampe Bruk av LED-teknikk bringer ikke bare lys til mørket, men er også ytterst strømbesparende.

Hekkgarasje Den som ønsker å være sportslig underveis i ferien, finner tilstrekkelig og sikker plass for sykler og annet utstyr i modeller med hekkgarasje.

Komfortabel innstigning til kupeen Den dype innstigningen gjør både innog utstigningen lettere (kun Nexxo, ikke t 569).

Fører- og passasjersete I Travel Van og Nexxo trekkes setene med samme stoff som interiøret som standard.

Midi Heki Midi Heki er lett tilgjengelig i takområdet, og gir mer lys innvendig.


USB-kontakt Via en 230 V stikkontakt sørger en USB-kontakt for at du kan lade både smarttelefon og nettbrett med strøm.

Kaldskummadrass og spesialsengebunn Alle faste senger leveres med kaldskummadrasser som standard. De støtter hele kroppen og avlaster ryggen. Sengebunn med fleksible gummilagre fordeler kroppsvekten optimalt.

Madrasstrekk Antiallergent, avtakbart og vaskbart.

Formsydde laken Passer til alle madrassene i de faste sengene

2

ELLOM VELG M IKE TO UL R DEKORE

Opplyst innstigningshjelp Innstigningshjelpen har baklys og gir ekstra sikkerhet når det er mørkt.

Truma varmluftoppvarming Oppvarmingen har en stillegående og effektsterk vifte som fordeler varmen jevnt inne i bobilen.

Polstervarianter Gi bodelen et personlig preg. Velg blant 44 bomiljøer og sett ditt eget personlige preg på bobilen.

Velg mellom to møbeldekorer Du kan velge mellom to ulike dekorer (kun Nexxo).

God underholdning For at du ikke skal gå glipp av yndlingsprogrammet ditt, er det plass til et fjernsynsapparat i et flott TV-skap (inntil 21”).

TILBEHØR (UTDRAG) e pagn Cham

Utstyrspakker

Sølv

Grafi tt

Aluminiumsfelger Aluminiumsfelgene sparer vekt og viser sportslighet.

Navigasjonsapparat Zenec ZE-NC 3711 D Navigasjon, tilkobling til ryggekamera, angivelse av kjøretøyprofil, osv.

Skinnratt Et førsteklasses skinnratt sørger for kjørekomfort som du virkelig føler.

Ambientepakke

Lakkvarianter Velg mellom tre ulike farger (fargevalg er avhengig av modell).

Vinterpakke

Du finner informasjon om alle pakkene i prislisten.

Alle illustrasjoner viser eksempler og er avhengige av modell og planløsning.

31

DELINTEGRERTE

STANDARDUTSTYR (UTDRAG)


32

UTVENDIGE FARGER TRAVEL VAN grafitt

sølv

DELINTEGRERTE

hvit (standard)

NEXXO hvit (standard)

champagne

grafitt

sølv


PLANLØSNINGER

PLUSSPUNKTER TRAVEL VAN

t 571 G

Aerodynamisk design Opptil 3 sengeplasser Elegant utvendig - glatt aluminiumsplate med brede kantlister Kompakte mål, kun 2,20 m utvendig bredde Velg blant tre utvendige lakkeringer 2 t tilhengerlast (ikke t 620 G) Gjennomtenkt romkonsept 44 stoffvarianter tilgjengelig Svingbare pilotseter i polsterdesign Bordplate som kan justeres og trekkes ut Blending i førerhuset FlexoBad Innfelt kokeområde med glassdeksel Midi Heki Låsbare serviceluker Elektrisk innstigningstrinn

t 620 G

NEXXO

NEXXO t 660*

t 569

t 728 G*

t 720*

t 729* *L-sittegruppe er tilvalg.

t 685* fifty-five

t 690 G* fifty-five

Lavrammechassis med bred sporvidde på bakakselen Velg mellom fire lakkvarianter To møbeldekorer tilgjengelig Komfortabel innstigning til kupeen (ikke t 569) Blending i førerhuset Svingbare pilotseter med trekk i interiørdesign Stort Skyroof for mer lys i sittegruppen (ekstrautstyr) Fører-/passasjersete kan justeres i høyde og helling Elektriske vindusheiser og sentrallås (førerhus) 44 stoffvarianter tilgjengelig Faste senger med sengebunn i tre og kaldskummadrass Formsydde laken til alle sengevarianter (standard) Holder til flatskjerm (delvis til 21”) Låsbare serviceluker LED-lys i fortelt

Brosjyren for Bürstner „fifty-five“-edition finner du hos nærmeste forhandler eller på nettet på: www.buerstner.com

Fast seng

Sitteflater

Toalettrom

Bord/skap/hyller

Klesskap

Kjøleskap (frittstående)

Garasjeversjon

DELINTEGRERTE

TRAVEL VAN

33


34

IXEO-KLASSEN

Ståhøyde ca. 2,00 m

Total høyde: 2.75 m

IXEO-KLASSEN

Heveseng

SNERTEN OG SPARSOMMELIG PÅ TUR Den forholdsvis lave totalhøyden på kun 2,75 m og den flytende, strømlinjeformede designen gir Ixeo-klassen toppkarakterer når det gjelder luftmotstand. Ikke bare blir motoreffekten brukt mer effektivt og drivstof-

forbruket redusert, også følsomheten for sidevind og vindlyder reduseres. Dette er helt grunnleggende forutsetninger for en behagelig ferietur – også over lengre strekninger.


35

FØRSTE DELINTEGRERTE MED HEVESENG

I motsetning til integrerte bobiler, som har en heveseng over førerhuset, er hevesengen i Ixeo-klassen montert over sittegruppen. Med få håndgrep senker himmelen seg og åpenbarer to komplette soveplasser.

FOR THE CARAVANING INDUSTRY

EUROPEAN INNOVATION AWARD

2010

Med to modellserier og i alt 7 planløsninger (deriblant spesialmodellene i „fifty-five“-edition) har Bürstner markedets største tilbud i denne klassen. Her finner både par og familier en passende planløsning. Mål heveseng Lengde: ca. 197 cm Bredde: ca. 143 cm Høyde: ca. 80 cm

I 2013 feirer Bürstner 55-årsjubileum, og i den forbindelse feirer vi med serien “fifty-five”-edision muligheten til å oppfylle mobile feriedrømmer rimeligere enn noen gang før: Komplett utstyr til attraktive kampanjepriser. Brosjyren for Bürstner „fifty-five“-edition finner du hos nærmeste forhandler eller på nettet på: www.buerstner.com

IXEO-KLASSEN

Med Ixeo fant Bürstner opp den delintegrerte klassen med heveseng. I løpet av kort tid ble denne serien den mest kjøpte bobilen i Europa. Aldri før hadde inntil seks personer kunnet føle seg så vel på ferie i en kompakt bobil.


©Jim Brandenburg for Bürstner

IXEO TIME

36

IXEO TIME

Gleder du deg over enkle ting, som en vakker solnedgang? Da er Ixeo time kanskje det riktige valget for deg. En lekker utvendig design og smarte planløsninger gir grunn til glede. Når man konsentrerer seg om det vesentlige, får man en ekstra fordel på kjøpet: Den rimelige prisen. Takket være hevesengen har Ixeo time maksimalt seks komfortable soveplasser. Enten dere reiser alene som par, med familie eller venner, Ixeo time sørger for fantastiske ferieopplevelser.

I forbindelse med vårt 55-årsjubileum kan du oppfylle drømmen om en perfekt ferie enda rimeligere. Modellene Ixeo time it 710 G og Ixeo time it 726 G leveres som „fiftyfive“-edition og overbeviser med komplett utstyrspakke til gunstig jubileumspris.


IXEO TIME

37

Ixeo time it 586

MYE PLASS Å KOSE SEG PÅ Interiøret i Ixeo time it 586 tilbyr enormt stor plass, til tross for den kompakte lengden på kun seks meter. Her er det god plass til å sitte sammen, også for en større gruppe. Kombinasjonen av en vinkelformet sittegruppe, sidebenk og

svingbare fører- og passasjerseter gir mye plass rundt det store søylebordet. Store vindusflater sørger for mye lys og luft, og om kvelden sørger den integrerte belysningen for koselig stemning.


BOKOMFORT

MATGLEDE

Ixeo time it 586

IXEO TIME

38

Ixeo time it 710 G „fifty-five“

Smakfullt over hele linjen: Kjøkkenet i Ixeo time overbeviser ikke minst ved sin elegante utforming, men også på grunn av ren ergonomi. I de romslige skuffene er det plass til alle typer kjøkkenutstyr, og rett ved siden av står tre gassbluss til disposisjon. Når glasslokket legges på, forlenges kjøkkenbenken tilsvarende. Kjøleskapet som tar 160 l (derav en 30 liters frysedel) er standard og tilbyr plass til alt det du er vant til å ha hjemme.


BADEKULTUR

39

IXEO TIME

SOVEKOMFORT

1

3

1

Tilpasningsdyktig: Med EasyFlex kan hver hodedel stilles inn individuelt, og du velger selv om du ønsker ligge-, hvile- eller lesestilling (avhengig av modell). 2

Dyp søvn: Den store hevesengen er lett å betjene og har kaldskummadrass som standard. Her vil du garantert sove godt.

2

3

Ytterst tilgjengelig: Klesskapet på badet kan også benyttes som lagringsrom med tilgang utenfra.


©Jim Brandenburg for Bürstner

IXEO

40

IXEO

Ixeo er den originale fra oppfinneren og var den første bobil med heveseng over sittegruppen. Til dags dato er dette en klar vinner i denne klassen. Med den lett buede silhuetten til cappuccinoen har den også en svært god aerodynamikk.

Og utviklingen fortsetter. Kunststofftak, kaldskummadrasser som gir ekstra god søvn, USB-kontakt og en rekke andre smarte detaljer som inngår som standard gjør Ixeo til et perfekt valg, uansett hvilken av de tre planløsningene du velger.


IXEO

41

Ixeo it 664

FRISK LUFT TIL TOPPEN Cappuccinoen gjør ikke bare at Ixeo er svært attraktiv utvendig. Den gjør den mulig med et stort skyroof og ekstra plass over førerhuset.

Man får raskt øye på den buede formen på overskapene som gir stuen en lys og vennlig atmosfære. Den perfekte kombinasjonen av design og funksjonalitet er kanskje ikke synlig ved første øyeblikk, men du føler den raskt. Dette gir seg ikke minst utslag i flotte detaljer som skjulte låser på overskapene.

Hevesengen er integrert i bodelen og svært diskret. Om natten er den en koselig sengeplass, men om dagen er den kun et designelement med rekke spots som lyser på sittegruppen på en perfekt måte.


BOKOMFORT

MATGLEDE

IXEO

42

1

Ixeo it 735

1

Kvalitet du kan ta på: Skuffene med rullelagre og metallskinner overbeviser med lang levetid. Oppvaskkummen i rustfritt stål har et stort avrenningsfelt, og LED-lysene over benken er plassert perfekt. 2

Gourmettårn: Som tilvalg er det mulig å velge et TEC-tårn som både har kjøleskap med separat fryser og stekeovn.

2

Ixeo it 664


BADEKULTUR

43

IXEO

SOVEKOMFORT

1

3

1

Bedre søvn: Den store dobbeltsengen med fleksibel sengebunn er et sted hvor du kan slappe helt av om natten. Og veien til badet er svært kort. 2

Dyp søvn: Den store hevesengen over sittegruppen kan enkelt senkes ned, og kaldskummadrassen som leveres som standard garanterer god søvn. Et stort skyroof slipper inn både lys og luft. 3

Rene skiller: Dusj til venstre, vask og WC til høyre. Alt på sin plass. I tillegg kan sove-/badeområdet skilles fra resten av bodelen.

2


STANDARDUTSTYR (UTDRAG)

Multijet-2 motorteknologi Motorene overfører effekten via en manuell girkasse med fem eller seks trinn som er spesielt tilpasset kravene som stilles til bobiler.

ABS/ASR To teknologier for økt sikkerhet: Dekkene forblir i sporet ved en bråbremsing, og de spinner ikke ved oppstart.

Fiat Ducato lavrammechassis Et patent fra Fiat som gjør kjøretøyet lettere men likevel stabilt. Dette øker nyttelasten og senker tyngdepunktet.

Bakaksel med bred sporvidde Den store avstanden mellom hjulbrønnene gir bedre kjørestabilitet og ekstra god plass.

3. Bremselys utformet som Bürstnerlogo Sterke signaler: Det tredje bremselyset har ekstra stor lysstyrke og en helt egenartet design.

Kollisjonspute Sikkerhetsteknologien beskytter deg dersom uhellet skulle være ute. En kollisjonspute på førersiden er standard på alle delintegrerte bobiler.

Fjernstyrt sentrallås For økt komfort og sikkerhet (for bodelsdør kun som tilvalg i forbindelse med Premium bodelsdør XL).

Lakkert frontspoiler Den fremre frontspoileren er lakkert i bilens farge for å heve helhetsinntrykket.

Tak i glassfiberarmert plast Det glassfiberarmerte kunststofftaket (GFK) beskytter bedre mot hagl, vær og vind.

Heveseng Store senger (197 x 143 cm), topp Super-Flex kaldskummadrasser og enkel håndtering ved heving og senking.

Forteltlampe Bruk av LED-teknikk bringer ikke bare lys til mørket, men er også ytterst strømbesparende.

Lagringsplass bak Den ekstra lagringsplassen bak er lett tilgjengelig både innen- og utenfra (Ixeo time t 590).

Lagringsplass under sittegruppen Det er også mulig å laste inn og ut fra denne lagringsplassen utenfra (Ixeo time t 586 og t 590).

Kokefelt med gass Kokefeltet har tre gassbluss og glasslokk som utvider kjøkkenbenken.

Fører- og passasjersete I Ixeo er de standard trukket i interiørets design (tilvalg på Ixeo time).

IXEO-KLASSEN

44


STANDARDUTSTYR (UTDRAG)

Kaldskummadrass og spesialsengebunn Kaldskummadrasser som støtter hele kroppens lengde og støtter ryggen er standard i alle fastsenger. Sengebunn med fleksible gummilagre fordeler kroppsvekten optimalt

Madrasstrekk Antiallergent, avtakbart og vaskbart.

Formsydde laken Passer til alle madrassene i de faste sengene.

USB-kontakt Via en 230 V stikkontakt sørger en USB-kontakt for at du kan lade både smarttelefon og nettbrett med strøm.

Truma varmluftoppvarming Oppvarmingen har en stillegående og effektsterk vifte som fordeler varmen jevnt inne i bobilen.

Komfortabel innstigning til kupeen Den dype innstigningen gjør både innog utstigningen lettere.

God underholdning For at du ikke skal gå glipp av yndlingsprogrammet ditt, er det plass til et fjernsynsapparat i et flott TV-skap (inntil 21”).

IXEO-KLASSEN

Midi Heki Midi Heki er lett tilgjengelig i takområdet, og gir mer lys innvendig.

45

Polstervarianter Gi bodelen et personlig preg. Velg blant 44 bomiljøer og sett ditt eget personlige preg på bobilen.

TILBEHØR (UTDRAG) e pagn cham sølv

grafit

Aluminiumsfelger Aluminiumsfelgene sparer vekt og viser sportslighet.

Kollisjonspute på passasjerside Som tilvalg er det også mulig å installere kollisjonspute på passasjersiden på alle modeller.

Tempomat Hold deg enkelt og behagelig til gjeldende fartsgrense.

t

Lakkvarianter Velg mellom tre ulike farger (fargevalg er avhengig av modell).

Stekeovn/grill Samme kjøkkenkomfort som hjemme.

Alle illustrasjoner viser eksempler og er avhengige av modell og planløsning.


46

UTVENDIGE FARGER IXEO TIME grafitt

champagne

IXEO-KLASSEN

hvit (standard)

IXEO champagne

hvit (standard)

grafitt

sølv


PLANLØSNINGER

PLUSSPUNKTER

IXEO TIME

47

IXEO TIME

it 586

it 590

it 650

Unikt romkonsept med fire faste sove- og sitteplasser (it 650 med inntil seks soveplasser) Alle modeller med 3,5 t-registrering (it 586 og it 590 med 3,3 t-registrering) Kjøretøyhøyde kun 2,75 m Ståhøyde innvendig opptil 2,00 m

it 695

it 710 G fifty-five

it 726 G fifty-five

Kaldskummadrass med spesialutviklet sengebunn i fast seng og heveseng Heveseng 1,97 x 1,43 m Komfortabel innstigning til kupeen Førersete kan justeres i høyde og helling

Brosjyren for Bürstner „fifty-five“-edition finner du hos nærmeste forhandler eller på nettet på: www.buerstner.com

IXEO

Vanntank 60/120 l (variabel bruk)

IXEO

it 664

it 700

it 735

Chassis med bred sporvidde og utmerkede kjøreegenskaper Sotpartikkelfilter Fire utvendige lakkeringer tilgjengelig Komfortabel innstigning til kupeen Svingbare pilotseter med trekk i interiørdesign (kan justeres i høyde og helling) Blending i førerhuset LED-nattlys på innstigningshjelpen Komfortabel oppvarming/varmtvannsforsyning (Truma) Faste senger med Super-Flex kaldskummadrasser Oppbevaringsskap med lufting bak (Air Plus) Skyroof Stikkontakter 12 / 230 V Holder til flatskjerm

Fast seng

Sitteflater

Toalettrom

Bord/skap/hyller

Klesskap

Kjøleskap (frittstående)

Heveseng

Garasjeversjon

IXEO-KLASSEN

Blending i førerhuset


VISEO

©Jim Brandenburg for Bürstner

48

VISEO

I Viseo kan du se frem til en uforglemmelig ferie, hvor du gjennom de flotte panoramavinduene kan nyte landskapet som suser forbi. Det er ingen tvil! Den flotte, skinnende hvite fargen er lett å kjenne igjen: Her kommer en integrert bobil fra Bürstner.

Og takket være et bredsporet chassis, er også kjøreegenskapene førsteklasses. I tillegg overbeviser Viseo med solid basisutstyr uten dyrt ekstrautstyr - her er Premium bodelsdør XL, aluminiumsfelger og førerdør standard. Dette gjør den til et spesielt attraktivt tilbud i kongeklassen.


VISEO

49

Viseo i 690 G

GODE VENNER STIKKER GJERNE INNOM I Viseo i 690 G er det lett å være gjestfri. De rette linjene og det klare formspråket understreker det moderne uttrykket. Med god plass innendørs virker alt stort og innbydende. Her er alt lagt til rette med tanke på å være flere sammen. De store vinduene

2

ELLOM VELG M IKE TO UL R DEKORE

som går hele veien rundt sørger for strålende stemning, og de justerbare lampene setter alt i riktig lys om kvelden. Når roen senker seg etter en festlig kveld, er det bare å krype til køys i hevesengen over førerområdet eller i en av enkeltsengene bak. Amarant

Aceto


BOKOMFORT

MATGLEDE

VISEO

50

Viseo i 700

Lounge-opplevelse: Den nye, store relaxloungen i Viseo i 700 tilbyr ekstra komfort på flere områder. Her lever du like komfortabelt som hjemme på alle områder.

Praktisk estetikk: I det moderne kjøkkenet er det plass til alt. De variable mellomgulvene gjør det mulig å stue vekk alt på en optimal måte. Over kjøkkenskapet sørger en praktisk reling for sikker oppbevaring. Skuffene er utstyrt med moderne finesser som sørger for at de alltid lukkes pent og forsiktig, akkurat slik du er vant til hjemmefra. Lyssettingen understreker bokomfort og miljø – og kan justeres nøyaktig slik du helst ønsker det.


BADEKULTUR

51

VISEO

SOVEKOMFORT

1

2

1

Bekvem: Via de belyste trappetrinnene med integrert oppbevaringsplass finner du enkelt veien til sengen. 2

Romvidunder: Hele vaskeområdet svinges enkelt til side slik at du får stor plass til å dusje.

1

1


AVIANO

©Jim Brandenburg for Bürstner

52

AVIANO

Aviano med sin markante front og nye LED-kjørelys viser klasse – kongeklasse. Bilens flotte design er et klart blikkfang når den er ute på veien. Det gir deg en god selvfølelse når du er underveis, og takket være det brede understellet kan du også føle deg absolutt trygg.

Både utvendig og innvendig er Aviano noe for seg selv, og selv den mest kravstore vil bli fornøyd. Hvis du ønsker litt mer av en helintegrert bobil, bør du velge Aviano.


AVIANO

53

Aviano i 727

GLED DEG OVER STOR PLASS Uansett om dere har lyst på en koselig kveld alene eller inviterer venner: Den smakfullt innredede bodelen i Aviano innbyr til begge deler. Dersom pilotsetene i førerhuset dreies 180°, passer de perfekt sammen med den L-formede sittegruppen og skaper en flott salong.

2

ELLOM VELG M IKE TO UL R DEKORE

Men en svært harmonisk planløsning blir man lett skjemt bort litt ekstra i en i 727. Innstigningshjelpen viser at det ligger stor kjærlighet i detaljene, og i det store området bak i bilen kan du virkelig slappe av som en konge i dobbeltsengen. Mora pine

Noisette


54

SOVEKOMFORT

AVIANO

2

1

3

1

Drøm søtt: Den store hevesengen over førerhuset har kaldskummadrasser som sørger for at du raskt slapper av og flyter inn i søvnen. De integrerte spotene i taket skaper et ekstra avslappende miljø. 2

Godt uthvilt: Under de komfortable enkeltsengene med lett tilgang via stigtrinn, finner du ekstra oppbevaringsplass.

3

Slik ligger du: Du har tilgang til dobbeltsengen fra begge sider, og sengen er utstyrt med formsydd laken som standard. Klesskap og dusj befinner seg like i nærheten av sengen, så alt ligger til rette for en perfekt start på dagen. Under sengen er det praktisk oppbevaringsplass som er skjult bak en elegant rullegardin.


MATGLEDE

BADEKULTUR

55

Smart plassutnyttelse: I det store badet har du maksimal bevegelsesfrihet. Det kan skilles fra bodelen med en dør som hindrer innsyn. Den romslige avdelingen gjør det mulig å dusje på den ene siden, samtidig som vasken er i bruk på den andre. Aviano i 695

Pur glede: Det moderne kjøkkenet med designerarmatur gjør matlaging til en utsøkt opplevelse. Uansett om du skal tilberede små eller store måltider: Kjøleskapet på 160 liter tilbyr nok plass (stekeovn som tilvalg).

AVIANO

Aviano i 727


ELEGANCE

©Jim Brandenburg for Bürstner

56

I en Elegance får du lett følelsen av å være på luksusferie på et femstjerners hotell. Den tidløse stilen og de flotte fargevariantene viser at dette er et navn med mening.

ELEGANCE

Interiøret i Elegance skjemmer deg bort med avantgardistisk design som tilfredsstiller selv de mest kravstore. Overalt der øyet ser får du øye på harmoniske og luksuriøse omgivelser.

Med eksklusiv design og bruk av delikate materialer samt en rekke smarte detaljer setter Elegance standard for den mest luksuriøse klassen.


ELEGANCE

57

Elegance i 810 G

HER ER LUKSUS EN SELVFØLGE I Elegance imponerer den store og åpne planløsningen samt bruk av spesielt utvalgte materialer. Alt er valgt med tanke på å skulle kunne tilby deg det absolutt beste.

2

ELLOM VELG M IKE TO UL R DEKORE

Håndtak, beslag, armaturer og lys – alle detaljer er utformet harmonisk og tilpasset hverandre. Her viser vi hvilken forskjell eksklusiv kvalitet og elegant design kan gjøre.

Bog oak

Magnolia


BOKOMFORT

MATGLEDE

Det beste av det beste: Harmoniske avrundinger, diskrete farger og overraskende detaljer som LED-lyslister preger bomiljøet. Og teknikken? Selvfølgelig på topp: En flott gasskomfyr med glasslokk, et 160 liter kjøleskap i Monolith-utførelse og de store fullt uttrekkbare skuffene legger til rette for tilberedning av kulinariske fristelser.

ELEGANCE

58

Elegance

1

Reliner: Praktisk, funksjonell og ekstremt bekvem - med tre grep blir sittebenken en seng. Under den bekvemme sovesofaen finner du lett tilgjengelig oppbevaringsplass. 2

Stemningsskaper: Moderne BUSsystemteknikk gjør det mulig å styre de enkelte lysmodulene med én enkelt bryter. Med et trykk på knappen kan du selv skape individuelle lysstemninger etter ønske. 1

2

2


Elegance overbeviser også når du skal sove. Bak er det montert to enkeltsenger eller en dobbeltseng med tilgang fra begge sider. Den koselige hevesengen over pilotsetene senkes elektrisk når du vil gå til ro.

BADEKULTUR

Luksusspa: Badeglede i velværeoase. I Elegance er det en selvfølge. Den separate dusjen er svært romslig og innbyr til virkelig dusjglede. Andre viktige detaljer: Et stort og opplyst speil, praktisk radiator, håndkleholder og flere hyller til kosmetikk og andre nødvendigheter. Et stort klesskap gir plass til garderoben din. Med en skyvedør (1) er det lett å stenge mellom soverommet og badet.

59

ELEGANCE

SOVEKOMFORT


INTEGRERTE

60

STANDARDUTSTYR (UTDRAG)

Multijet-2 motorteknologi Motorene overfører effekten via en manuell girkasse med fem eller seks trinn som er spesielt tilpasset kravene som stilles til bobiler.

ABS/ASR To teknologier for økt sikkerhet: Dekkene forblir i sporet ved en bråbremsing, og de spinner ikke ved oppstart.

3. Bremselys utformet som Bürstner-logo Det tredje bremselyset i Bürstner-logoen sørger for økt sikkerhet og stor gjenkjenningsverdi.

Førerdør Den separate førerdøren gir rask tilgang til førerhuset (standard i Elegance og Viseo).

Vindu med aluminiumsrammer De tonede vinduene med aerodynamisk design og flattliggende aluminiumsrammer reduserer luftmotstand og vindstøy (kun Aviano og Elegance).

Kollisjonspute Sikkerhetsteknologien beskytter deg dersom uhellet skulle være ute. En kollisjonspute på førersiden er standard på alle integrerte bobiler.

Blending i førerhuset Plisserte blendingsgardiner i førerhuset beskytter mot sol og nysgjerrige blikk.

Aluminiumsfelger Aluminiumsfelgene sparer vekt og viser sportslighet (ikke Aviano).

Tak i glassfiberarmert plast Det glassfiberarmerte kunststofftaket (GFK) beskytter bedre mot hagl, vær og vind.

XPS sidevegger Ved bruk av utprøvd lettvektsteknologi reduseres bilens vekt betydelig, samtidig som kvaliteten og isoleringen holdes på høyeste nivå (ikke Aviano).

BUS-speil De store speilene gjør det enklere å se bakover, samtidig som dødvinkelen blir mindre.

LED-kjørelys Se og bli sett: Det populære kjørelyset overbeviser med sterkt lys og lavt strømforbruk.

Bürster dobbeltgulv Det oppvarmede, doble gulvet tilbyr stor plass for større gjenstander og beskytter mot kulde når gradestokken synker under null (ill. eksempel, kun Elegance).

Bodelsdør HARTAL Premium XL Den nye, ekstra brede Premium bodelsdøren med vindu, fluenetting og lav innstigning til kupeen gjør adgangen ekstra lett (Viseo, Aviano i 695, i 840 G).

Fjernstyrt sentrallås Ett trykk er nok til å låse eller åpne førerdøren (kun Elegance).


STANDARDUTSTYR (UTDRAG)

Fører- og passasjersete I alle integrerte modeller er setene trukket i interiørets design som standard.

Elektrisk heveseng Hevesengen over førerhuset kan senkes elektrisk (kun Elegance).

USB-kontakt Via en 230 V stikkontakt sørger en USB-kontakt for at du kan lade både smarttelefon og nettbrett med strøm.

Oppbevaring i gulvet I dobbeltgulvet befinner det seg ekstra oppbevaringsrom som er lett tilgjengelig innenfra (kun Elegance).

61

Faste senger og hevesenger Kombinasjon av kaldskummadrasser og sengebunner med fleksible gummilagre som støtter hele kroppens lengde og avlaster ryggen.

2

Kjøkkenskuffer med myk, glidende lukking Med et lett trykk lukkes skuffene mykt og lydløst (Viseo).

Kjøleskap 160 liter Det 160 liter store kjøleskapet sørger for at du alltid har optimalt avkjølte matvarer og en separat frysedel på 30 liter (alle Aviano og Elegance).

Elektrisk spillvannsventil Enkel tømming av spillvannstanken. Plassering av utløsermekanismen er praktisk plassert og sikrer enkel tilgang (kun Aviano i 840 G og Elegance).

Pumpe med høy effekt Glem dårlig trykk, for her får du rennende vann på kjøkken og bad med høyt trykk.

Velg mellom to møbeldekorer In the Viseo, Aviano and Elegance you can choose from 2 furniture finishes.

TILBEHØR (UTDRAG) al

Op

Utstyrspakker e pagn Cham Sølv

Chassispakke

Hvit

Easy-Box Svingbar, praktisk, god. Perfekt til mindre deler. For optimal utnyttelse av oppbevaringsplassen (kun Aviano i 728 og i 840 G).

Kollisjonspute på passasjerside Som tilvalg er det også mulig å installere kollisjonspute på passasjersiden på alle modeller (standard i Elegance).

Webasto kupévarmer Perfekt for optimalt innvendig klima, mot duggede ruter og for forvarming av motoren.

Lakkvarianter Velg mellom tre ulike farger (fargevalg er avhengig av modell).

Vinterpakke

Du finner informasjon om alle pakkene i prislisten.

Alle illustrasjoner viser eksempler og er avhengige av modell og planløsning.

INTEGRERTE

ELLOM VELG M LIKE TO U R DEKORE


62

UTVENDIGE FARGER VISEO Hvit (standard)

Sølv

Opal

AVIANO Hvit (standard)

Sølv

Opal

INTEGRERTE

Champagne

ELEGANCE Opal (standard)

Sølv

Hvit


PLANLØSNINGER

PLUSSPUNKTER

VISEO

VISEO i 700

i 690 G

i 720 G

Bred sporvidde på bakakselen Varmeanlegg/varmtvannsforsyning Truma Combi 4 Svingbare pilotseter med trekk i interiørdesign Vask/kok-kombinasjon, innfelt Holder til flatskjerm LED-nattlys på innstigningshjelpen (avhengig av planløsningen) Stikkontakter 12/230 V LED-kjørelys Førerdør venstre side Aluminiumsfelger

AVIANO

i 695

i 727

i 728 G

AL-KO-chassis med ekstra bred bakaksel Sotpartikkelfilter Tåkelys Blending i førerhuset med kassett LED-kjørelys Velg mellom to møbeldekorer Svingbare pilotseter med trekk i interiørdesign Indirekte belysningskonsept Elektrisk innstigningstrinn Forteltlampe Stikkontakter 12/230 V

i 840 G

ELEGANCE

ELEGANCE

i 800 G

i 810 G

Sitteflater

Toalettrom

i 890 G

Bord/skap/hyller

Klesskap

AL-KO lavrammechassis i bredsporet utførelse (bakaksel) Tåkelys Tempomat Dashbordforedling Elektrisk spillvannsventil Ryggekamera Klimaanlegg førerhus (manuelt) Svingbare pilotseter, justerbar høyde/helling Gulvteppe i førerhus Elektrisk innstigningstrinn Indirekte belysningskonsept Kjøleskap (frittstående)

Heveseng

Garasjeversjon

INTEGRERTE

AVIANO

Fast seng

63


GRAND PANORAMA

©Jim Brandenburg for Bürstner

64

GRAND PANORAMA

Ensomme strender, fantastiske landskaper, utsikter du aldri kommer til å glemme. Inni deg vokser følelsen av å være i ett med naturen. Legg ut på en opplevelsesreise som du aldri kommer til å glemme. I premiumklassen for integrerte bobiler definerer den nye Grand Panorama romfølelse og komfort på en ny måte. Alt er større, mer komfortabelt og luksuriøst.

Når du går inn i bilen, er det lett å bli imponert over den store panoramafrontruten hvor utsikten til det vakre landskapet rundt er formidabel. Innvendig blir du skjemt bort av et interiør helt utenom det vanlige. Der finner du godt gjennomtenkte detaljer som gjør at du føler deg hjemme fra første stund. Hvert sekund av feriereisen kommer til å bli et helt spesielt øyeblikk.


Grand Panorama i 920 G

LUKSUSSUITE MED UTSIKT Stilfulle møbler med edel dekor hvor enn man ser. For interiøret i Grand Panorama er bare det beste godt nok. Det er en deilig følelse å vite at du ikke behøver gi avkall på noe. Det er forførelse på aller høyeste nivå.

Du kommer til å nyte den med alle sansene. Et elektrisk blendingssystem oppfyller ønsket om privatsfære og beskytter mot solen.

GRAND PANORAMA

65


BOKOMFORT

GRAND PANORAMA

66

Grand Panorama i 920 G

Grand Panorama fascinerer på en måte som ikke kan beskrives med ord – du må oppleve den: Det lille ekstra er synlig over alt - og du kjenner det også. Den gjennom-

tenkte utførelsen helt ned til minste detalj utgjør den store forskjellen: Lysinstallasjoner som til og med er innfelt i bordkanten, glitrende møbeldekor, det eksklusive skin-

net … Alt rundt deg utstråler velvære utenom det vanlige. For en helt annen reiseopplevelse.


67

GRAND PANORAMA

MATGLEDE

Nytelse kommer fra å nyte: Den som reiser i en Grand Panorama, forventer noe helt spesielt. Materialer av høy kvalitet i kjøkkenet, stilfulle former og førsteklasses funksjoner tilfredsstiller selv den mest kravstore.

Hver krok i Grand Panorama er gjennomtenkt og tilbyr det lille ekstra. En ubeskrivelig opplevelse full av harmoni og maksimal komfort.


SOVEKOMFORT

GRAND PANORAMA

68

Føle seg som en konge: Alt på øverste hylle! Slik som du reiser, skal du også gå til sengs. I Grand Panorama sover du på Super-Flex kaldskummadrasser og sengebunner med gummilager. Perfekt for å avrunde en dag full av opplevelser.


69

GRAND PANORAMA

BADEKULTUR

I det egne velværeområdet er det lett å føle seg som en konge. De mange små detaljene sørger for komfort og avslapping. For eksempel de skjulte stikkontaktene som er optimalt plassert under det opplyste speilskapet, lett tilgjengelig. Slik kan du både begynne og avslutte dagen frisk og rask og i godt humør.


GRAND PANORAMA

70

STANDARDUTSTYR (UTDRAG)

Multijet-2 motorteknologi Motorene overfører effekten via en manuell girkasse med fem eller seks trinn som er spesielt tilpasset kravene som stilles til bobiler.

ABS/ASR To teknologier for økt sikkerhet: Dekkene forblir i sporet ved en bråbremsing, og de spinner ikke ved oppstart.

BUS-speil De store speilene gjør det enklere å se bakover, samtidig som dødvinkelen blir mindre.

LED-kjørelys Se og bli sett: Det populære kjørelyset overbeviser med sterkt lys og lavt strømforbruk.

Førerdør Den separate førerdøren gir rask tilgang til førerhuset.

Aluminiumsfelger Aluminiumfelgene sparer vekt og viser sportslighet.

Skinnratt Et førsteklasses skinnratt sørger for kjørekomfort som du virkelig føler.

Airbag på fører- og passasjerside Sikkerhetsteknologien beskytter deg dersom uhellet skulle være ute. Kollisjonspute for både fører- og passasjerside er standard på Grand Panorama.

Navigasjonsapparat Alt i ett: Radio og GPS med integrert visning for ruteplanlegging og ryggekamera.

XPS sidevegger Ved bruk av utprøvd lettvektsteknologi reduseres bilens vekt betydelig, samtidig som kvaliteten og isoleringen holdes på høyeste nivå.

Vindu med aluminiumsrammer De tonede vinduene med aerodynamisk design og flattliggende aluminiumsrammer reduserer luftmotstand og vindstøy.

Bremselys utformet som Bürstnerlogo Det tredje bremselyset i Bürstner-logoen sørger for økt sikkerhet og stor gjenkjenningsverdi.

Bürstner dobbeltgulv Det oppvarmede, doble gulvet tilbyr stor plass for større gjenstander og beskytter mot kulde når gradestokken synker under null (Ill. eksempel).

Lagringsplass i gulvet I dobbeltgulvet befinner det seg ekstra oppbevaringsrom som er lett tilgjengelig innenfra.

Klimaanlegg førerhus (automatisk) Uansett hvor varmt det er ute forblir temperaturen inne i bilen på et behagelig nivå.


STANDARDUTSTYR (UTDRAG)

Tak i glassfiberarmert plast Det glassfiberarmerte kunststofftaket (GFK) beskytter bedre mot hagl, vær og vind.

Fjernstyrt sentrallås Ett trykk er nok til å låse eller åpne alle dører – for økt sikkerhet og beskyttelse mot tyveri.

Hekkgarasje Den som ønsker å være sportslig underveis i ferien, finner tilstrekkelig og sikker plass for sykler og annet utstyr i modeller med hekkgarasje.

BUS-system BUS-systemteknikk gjør det mulig å styre de enkelte lysmodulene med én enkelt bryter. Ved et trykk på en knapp kan du selv skape individuelle lysstemninger etter ønske.

Polstervarianter Gi bodelen et personlig preg. Velg mellom hele 44 bomiljøer – helt etter din egen smak.

Reliner Reliner-sittebenken skjemmer deg bort med eksklusiv komfort og funksjonalitet. Med et enkelt grep har du en behagelig seng.

Elektrisk heveseng Hevesengen over førerhuset kan senkes elektrisk.

Kaldskummadrass og spesialsengebunn Kaldskummadrasser i alle faste senger (med antiallergent og vaskbart madrasstrekk) støtter hele kroppens lengde og avlaster ryggen. Sengebunn med fleksible gummilagre fordeler kroppsvekten optimalt.

Elektrisk spillvannsventil Enkel tømming av spillvannstanken. Praktisk plassering av utløsermekanismen sikrer enkel tilgang.

Pumpe med høy effekt Glem dårlig trykk, for her får du rennende vann med høyt trykk på kjøkken og bad.

Webasto varmeanlegg Perfekt for optimalt innvendig klima, mot duggede ruter og for forvarming av motoren.

Silver

White

For alle Bürstner bobiler gjelder en omfattende garanti i to år fra og med kjøpsdatoen.

Alle illustrasjoner viser eksempler og er avhengige av modell og planløsning.

GRAND PANORAMA

Kjøleskap 160 liter For at matvarene dine alltid skal holde optimal temperatur underveis, har bobilen et 160 liter stort kjøleskap med separat frysedel på 30 liter.

Opal

Lakkvarianter Velg mellom tre fargevarianter: opal (standard), sølv eller hvit (Tilvalg uten ekstra kostnad).

71


72

UTVENDIGE FARGER GRAND PANORAMA

GRAND PANORAMA

Opal (standard)

Hvit og sølv (tilvalg)


PLANLØSNINGER

PLUSSPUNKTER

GRAND PANORAMA

73

GRAND PANORAMA

i 830 G

Stor panoramafrontrute AL-KO-lavrammechassis Hengende busspeil Inntil 2 tonn tilhengerlast Tempomat LED-kjørelys Aluminiumsfelger Vindu med aluminiumsrammer

i 915 G

Dobbeltgulv med oppbevaringsrom i gulvet Ståhøyde 193 cm Tåkelys Kollisjonspute på fører- og passasjersiden Skinnratt Multifunksjonplissé i førerhuset – beskytter mot sol og innsikt Kupévarmer

i 920 G

Moderne elektronikksystem (BUS-system) i bodelen Elektrisk innstigningstrinn Premium bodelsdør XL (med vindu) inklusiv sentrallås GRAND PANORAMA

Ryggekamera Dashbordforedling Klimaanlegg førerhus (automatisk) Alde varmtvannsoppvarming Reliner Skuffer med helt uttrekk Lydsystem

Fast seng

Sitteflater

Toalettrom

Bord/skap/hyller

Klesskap

Kjøleskap (frittstående)

Heveseng

Garasjeversjon


ARGOS TIME

©Jim Brandenburg for Bürstner

74

ARGOS TIME

Den som skal på ferie med barn, bør forberede seg godt. Argos time har det du trenger. Bak et attraktivt ytre finner du gjennomtenkte planløsninger for familier. I tillegg får du god lagringsplass, slik at både stor og liten kan ta med seg det de ønsker. Større gjenstander som båter og lignende kan lett transporteres dersom du velger tilhengerfeste som tilvalg. Argos har flere funksjoner som gjør den ekstra familievennlig. Lav innstigning inn i kupeen gjør inngangen til

bodelen enklere. Køyesengene bak i bilen er klar favoritt hos barna. Og et glassfiberarmert kunststofftak som tåler hagl garanterer at familien vil kunne ha glede av en Argos i lang tid. Argos time overrasker også med en meget god vektfordeling og gunstig pris. Med denne bobilen kan familien ta med det meste og oppleve det beste.


75

Argos time A 660

Argos time gleder hele familien med en førsteklasses planløsning, og fordi den tar sikkerheten på alvor. Alle sittebenker i dobbeldinetten kan utstyres med trepunkts sikkerhetsbelter, slik at familiens medlemmer

kan sitte og hygge seg selv om bilen er underveis. I alkoven gjør de behagelige kaldskummadrassene at det er enkelt å føle seg vel. Den som ønsker mer luft, kan enkelt klappe opp alkovesengen.

ARGOS TIME

FAMILIEFERIE? SÅ KLART!


76

BOKOMFORT

1

MATGLEDE

Argos time A 660

3

1

ARGOS TIME

God appetitt: I Argo times funksjonelle kjøkken er det lett å trylle frem lekre retter som serveres i sittegruppen. Det er god plass til kasseroller, panner og annet kjøkkenutstyr. Det 104 liter store kjøleskapet med fryserom holder drikke og matvarer kalde. 2

2

God plass: I det store klesskapet har alt sin plass.

3

Mange gode ideer: Tre gassbluss legger til rette for at kjærligheten til familien også går gjennom magen i ferien. Dersom du tilbereder kald mat, kan du dekke til gassbluss og oppvaskkum for å får en større arbeidsflate.


SOVEKOMFORT

BADEKULTUR

77

1

1

Smart gjort: Hvis den nederste sengen ikke brukes, kan den slås opp slik at du får en garasje som er tilgjengelig utenfra (Argos time A 660). 2

Behagelig: Gjennom vinduene fylles alkoven med lys og luft (sengemål 202 x 145 cm). 1

ARGOS TIME

Sving til siden: Når servanten skyves til side, er det god plass til å dusje.

2


ARGOS

©Jim Brandenburg for Bürstner

78

ARGOS

Argos er den mest utbygde alkovemodellen fra Bürstner. Med den kan du reise på lange ferier hele året. Den imponerende lengden på nesten ni meter og et AL-KO lavrammechassis gjør at bilen ligger godt og sikkert på veien. Dobbeltgulvet gir ekstra oppbevaringsplass og kan varmes opp slik at det er lett å holde seg varm selv om kvikksølvet kryper under null.

Argos har en standard som innebærer komplett utstyr og perfekt rominndeling. Opplev Argos. Den tilbyr alt, slik at du skal kunne slappe av og nyte turen når du er på ferie.


79

Argos A 747-2 G

Med det omfattende interiøret av høy kvalitet, blir ferien i en Argos noe helt for seg selv med et snev av luksus. Uansett hvor du ser: Gjennomtenkte løsninger helt ned til minste detalj.

Den store sittebenken kan kombineres med sittegruppen og danne en stor kosesofa. Len deg tilbake i den deilige sofaen og nyt dagen. Lampene, som er felt inn over oppbevaringsskapene, fremhever den flotte møbeldekoren. Perfekte kanter i ekte tre gir interiøret det lille ekstra.

ARGOS

EKSKLUSIV ER INKLUSIV


80

BOKOMFORT

MATGLEDE

ARGOS

Argos A 747-2 G

Gourmetkjøkken: Dette kjøkkenet har alt hva en kokk kan ønske seg. Med fire gassbluss og stekeovn er det bare fantasien som setter grenser. Den opphøyde vasken sikrer ryggskånende arbeidsstilling. Kjøkkenhetten over komfyren holder matosen unna boområdet. Stikkontaktene sikrer nok strøm.


SOVEKOMFORT

BADEKULTUR

1

81

2

God søvn: Den førsteklasses kaldskummadrassen garanterer at du alltid våkner opp uthvilt. Og selv på kalde dager er temperaturen behagelig innendørs, fordi du kan varme opp alkoven. Da blir det ekstra hyggelig å lese litt i en bok– med lesespotene selv sent på natten. Sov godt og drøm søtt.

2

Velvære-oase: Når du går inn på det romslige badet i en Argos, opplever du luksus over alt. Gled deg over et speil med lysapplikasjoner og en stor designervask med flott armatur og nok hyller. Alle vil ha forståelse for at du har lyst til å tilbringe litt ekstra tid her når interiøret er så stilig som det er. ARGOS

1


STANDARDUTSTYR (UTDRAG)

Multijet -2 motorteknologi Motorene overfører effekten via en manuell girkasse med fem eller seks trinn som er spesielt tilpasset kravene som stilles til bobiler.

Tempomat Hold lovlig fart på en enkel måte.

Bürstners dobbelbunn Det oppvarmede, doble gulvet tilbyr stor plass for større gjenstander og beskytter mot kulde når gradestokken synker under null (Argos).

Elektrisk vindusheis Behov for frisk luft? Da trykker du bare på knappen (tredekor som tilvalg).

Vindu med aluminiumsrammer De tonede vinduene med aerodynamisk design og flattliggende aluminiumsramme reduserer luftmotstand og vindstøy (Argos).

Ryggekamera Ryggekameraet gjør selv lave hindringer synlige uten problemer ved manøvreringen (Argos).

Alde varmtvannsoppvarming Garantert jevn varmefordeling over alt. Støysvak og med lavt energiforbruk (Argos).

Truma varmluftoppvarming Oppvarmingen har en stillegående og effektsterk vifte som fordeler varmen jevnt inne i bobilen (Argos time).

Elektrisk innstigningstrinn Det elektrisk utkjørbare trinnet gjør både inn- og utstigningen lettere.

Dørterskel Markant terskel både på fører- og passasjerside understreker Argos dynamiske karakter.

Toptron Crash Protection Unit Sørger for at gasstilførselen stenges av ved et sammenstøt (også ved farlig skråstilling av kjøretøyet) (Argos).

Servicepanel Med Bord-Control kan du enkelt overvåke teknikken i bobilen (Argos).

Hekkgarasje Den romslige hekkgarasjen har plass til sykler eller sparkesykler som festes ved hjelp av remmer og festeskinner. I tillegg finnes det flere praktiske hyller.

ALKOVER

82

Bodelsdør HARTAL Premium Den doble premiumdøren sørger for ekstra sikkerhet. Den er standard og tilknyttet sentrallåsen (Argos).


STANDARDUTSTYR (UTDRAG)

Faste senger og alkovesenger En kombinasjon av kaldskummadrasser og sengebunner med fleksible kulelagre sørger for at kroppsvekten fordeles optimalt samtidig som ryggen får avlasning.

USB-kontakt Via en 230 V stikkontakt sørger en USB-kontakt for at du kan lade både smarttelefon og nettbrett med strøm.

Air-Plus Oppbevaringsskap med lufting bak sørger for et godt klima (Argos).

Klapp-alkove Klapp den sammen for å få mer rom over pilotsetene samt enklere tilgang til bodelen.

Belysning i alkovesengen Enden du foretrekker krim eller kjærlighetsromaner: alltid førsteklasses lesekomfort (Argos).

Belysning over oppbevaringsskapet Den vakre lampen sprer lys der du trenger det (Argos).

Kanter i ekte tre Flotte kanter i ekte tre understreker interiørets spesielle karakter (Argso).

Belysning i klesskapet Det hjelper deg med å se hvor yndlingsklærne dine henger (Argos).

Polstervarianter Gi bodelen et personlig preg. Velg mellom hele 44 bomiljøer – helt etter din egen smak.

Trygg reise Også de setene som er plassert mot kjøreretningen er utstyrt med trepunkts sikkerhetsbelter i bodelen (tilvalg).

83

Ambientepakke

Reliner XL Praktisk, funksjonell og ekstremt bekvem - med tre grep blir sittebenken en seng (Argos).

Utvikling, fremstilling og salg er sertifi sert etter den internasjonale standarden ISO 9001:2000.

Fem års garanti på tettheten av bobilen dersom den kontrolleres hvert år (mot gebyr).

Tak i glassfiberarmert plast Det glassfiberarmerte kunststofftaket (GFK) beskytter bedre mot hagl, vær og vind.

Vinterpakke

Chassispakke

Du finner informasjon om alle pakkene i prislisten.

Alle illustrasjoner viser eksempler og er avhengige av modell og planløsning.

ALKOVER

Pakker (tilvalg for Argos time)


84

UTVENDIGE FARGER ARGOS TIME Hvit (standard)

ARGOS

ALKOVER

Hvit

Champagne


PLANLØSNINGER

PLUSSPUNKTER

ARGOS TIME

85

ARGOS TIME

A 650

A 660

A 670 G

Inntil seks sitteplasser (A 660) Fører-/passasjersete kan justeres i høyde og helling Sentrallås og elektrisk vindusløfter (førerhus) Pilotseter med trekk i bodeldesign Komfortabel innstigning til kupeen Elektrisk innstigningstrinn Romslige sengemål Faste senger med kaldskummadrasser Klapp-alkove Gassoppvarming Truma Combi 4 Spillvannstank 90 l Vanntank 60/120 l 104 l kjøleskap (inklusiv frysedel) LED-lys i fortelt Holder til flatskjerm-TV

ARGOS

A 747-2 G

Fast seng Klesskap

Sitteflater

Toalettrom

Kjøleskap (frittstående)

Bord/skap/hyller Garasjeversjon

EURO5+ motor Sotpartikkelfilter AL-KO-lavrammechassis med bred sporvidde Klimaanlegg (manuelt) inkl. pollenfilter Isolert dobbeltgulv med gulvvarme og ekstra lagringsmuligheter Topp sittekomfort med Reliner XL Klapp-alkove Oppbevaringsskap med lufting bak (Air-Plus) Faste senger med kaldskummadrasser RaumBad Komfyr med fire gassbluss, stekeovn og grill Ryggekamera Hekkgarasje (inkl. festehemper) Vindu med aluminiumsrammer Alde varmtvannsoppvarming Holder til flatskjerm Skyvedør i tre mellom førerhus og bodel Elektrisk innstigningstrinn Elektrisk utslippsventil til spillvannstank

ALKOVER

ARGOS


VELG MELLOM 44 BOMILJØER

86

KUN TO TRINN TIL DITT EGET, INDIVIDUELLE INTERIØR

LAG DIN EGEN STIL

1. Velg det stoffet som du liker best. I alt kan du velge fire førsteklasses materialer.

2. Ryggputen tilfører ekstra farge. Du kan foreta inntil åtte ulike valg i hver kategori.

PASTIS

DEN NYE POLSTERGENERASJONEN

KUNSTSKINN

STOFF

1. VELG POLSTERKVALITET BIANCA

Nyskapende og kundeorientert: • Velg blant 44 førsteklasses bomiljøer

STOFFVARIANTER

• En ny type polstring gir økt sittekomfort • Avtakbak ryggpute som er lett å vaske

MUSKAT

MAGNA


87

ASCOT

ATLANTA

BRISA

COVENTRY

FRANCA

MADEIRA

MONTE

WALIS

STOFFVARIANTER

2. VELG RYGGPUTE (kan ogs책 kombineres med stoff eller kunstskinn)


MANGE ULIKE STOFF – NOVA QUALITY

88

Enkelt vedlikehold. Hudvennlig. Lang levetid. Nyskapende og kundeorientert: • Velg mellom 10 Nova Quality fargekombinasjoner • En ny type polstring gir økt sittekomfort • Avtakbak ryggpute som er lett å vaske

SITTEPUTER

RYGGPUTER

NOVA JURA

NOVA AVANA

STOFFVARIANTER

NOVA CARMELA

NOVA PISA

NOVA ROMA


STOFFVALG - SKINN

89

SKINN I LONGLIFE-KVALITET FERRA

Nova Quality er en revolusjonerende kunstfi ber som er svært solid og smussavstøtende. Dersom du skulle være uheldig og søle, vil en klut og rent vann fjerne alle spor. Stoffet puster og føles varmt og mykt, samtidig som det er svært hudvennlig.

Og ikke minst: Nova Quality kan velges som tilvalg til alle modeller (standard på Argos og Elegance).

Longlife-skinn er et fascinerende materiale. Det både lukter og føles godt. Samtidig er det robust, har lang levetid og er enkelt å vedlikeholde.

HAVANNA

NOVA ALBA

STOFFVARIANTER

NOVA LUPA


599

it 590

it 586 230

638

it 650

230

t 645

210

t 640

210

t 605

IXEO-KLASSE

IXEO TIME

230

KOMPAKTE

BREVIO

210

90

638

599

599

654

DELINTEGRERTE

TRAVEL VAN t 571 G

230

it 695

704

218

218

t 620 G

it 710 G fifty-five 616

it 726 G fifty-five 230

230

714

DELINTEGRERTE

NEXXO

230

t 729*

it 735

it 700

674

230

it 664

744 230

679

t 728 G*

IXEO-KLASSE

IXEO

230

230

230

569

739

t 720* 230

t 660*

t 569

230

Brosjyren til Bürstner „fiftyfive“-edition finner du hos nærmeste forhandler eller på nettet på: www.buerstner.com

660

704

*L-sittegruppe er tilvalg. 744

739

t 690 G* fifty-five Brosjyren til Bürstner „fiftyfive“-edition finner du hos nærmeste forhandler eller på nettet på: www.buerstner.com

230

230

PLANLØSNINGSOVERSIKT

t 685* fifty-five

698

689

Fast seng

Toalettrom

Klesskap

Heveseng

Antall sitteplasser (tilvalg i parentes)

Sitteflater

Bord/skap/hyller

Kjøleskap (frittstående)

Garasjeversjon

Planløsning kun tilgjengelig som „fifty-five“

739


VISEO

INTEGRERTE i 720 G

91

230

220

220

696

ALKOVER

A 650

220

i 700

i 690 G

ARGOS TIME

696

648

725

AVIANO

INTEGRERTE i 728 G

i 727

i 695

230

A 660

230

711

A 670 G

756

756

230

230

230

660

i 840 G 230

678

ALKOVER

ARGOS

841

INTEGRERTE

ELEGANCE

230

230

i 890 G

886

230

i 810 G

i 800 G

812

230

A 747-2 G

Fast seng

920

Sitteflater

900

Toalettrom

GRAND PANORAMA

INTEGRERTE

Klesskap Kjøleskap (frittstående)

230

230

i 920 G

842

Heveseng Garasjeversjon

230

i 915 G

i 830 G

900

900

Antall sitteplasse (tilvalg i parentes) Alle lengde- og breddemål er angitt i ”cm” utvendig uten hekkstige.

PLANLØSNINGSOVERSIKT

Bord/skap/hyller


DIN BÜRSTNER-FORHANDLER SER FREM TIL Å HØRE FRA DEG!

N

konsept & design: tsitrone medien GmbH & Co. KG, Köln fotos: R2N Studios, bornmann & gebert printed in germany

2340042 - 10,5 - A1 - 08/13

Med forbehold om avvik i struktur og farge overfor de viste innredningene, så vidt de beror på materialegenskapene og er vanlige i handel. Det samme gjelder for tekniske forandringer ved kjøretøyet, hvis produktkvaliteten i det hele forblir den samme eller blir forbedret og det ikke påvirker den formålsbestemte bruken av kjøretøyet. Merk: Det kan være nødvendig med spesielle førerkort for å kunne kjøre bobil!

Importør – Generalagent i Norge Kroken Caravan Import AS Øran Øst N-6300 Åndalsnes www.kroken.no

Bürstner Autocamper Hovedkatalog 2014  

Bürstner Autocamper Hovedkatalog 2014

Bürstner Autocamper Hovedkatalog 2014  

Bürstner Autocamper Hovedkatalog 2014