Page 1

Kedves Partnereink! Amint az köztudott, a vonatkozó jogszabályok értelmében Magyarország 2013. július 1-én 0:00 órától bevezeti a megtett úttal arányos útdíjat a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművekre és buszokra. Az útdíj felváltja az eddig használatos, úgynevezett matricás rendszert, mértéke függ az igénybe vevő tehergépjármű besorolásától, tengelyeinek számától és a használt úttípustól is. Útdíjat elsősorban autópályán, autóúton és főútvonalakon kell fizetni, mértéke 18,04 Forinttól 130,06 Forintig terjed.

Az útdíj fizetése minden igénybe vevő számára kötelező, kivetője az Állam és nincs lehetőség az útdíj megkerülésére. A mellékelt linken az útkezelő hivatalos honlapja jelenik meg a teljes és pontos részletekkel: http://www.autopalya.hu/Elektronikus-dijszedes/

Az útdíj bevezetéséről és mértékéről szóló törvény 2013.05.31-én jelent meg a Magyar Közlönyben, objektív, a közúti árufuvarozóktól mindenben független új költségelem. Az IntegRail végrehajtásában és elszámolásában történő közúti árufuvarozás vagy szállítmányozás, mely érinti a tengeri konténerek közúti mozgatását mind rakott mind üres állapotban, egy összegben továbbterhelésre kerül partnerei felé, amennyiben felmerül ilyen. A jövőben árajánlatainkon feltüntetjük egy adott reláció várható útdíjmértékét. Köszönjük, hogy továbbra is megtisztelik megbízásaikkal cégünket, ügymenetünk minden másban a megszokott magas színvonalon folytatódik.

Üdvözlettel: Az IntegRail csapata

Hírlevél: road-1/2013

IntegRail közleménye az e-útdíjról 2013.06.12-én  

IntegRail közlemény Hírlevél: road-1/2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you