MCB használati utasítások

Page 1

MOTOCHARGEBAR Használati utasítások

Tartalomjegyzék 1. 2. 3. 4.

Tartók és töltők Konzolok Elektromos csatlakoztatás Kiegészítők


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu MotochargeBar MCB-901 Alumínium telefontartó Adatok: - Telefon legkisebb szélesség: - Legnagyobb ajánlott telefon szélesség:

62 mm 80 mm

A MotochargeBar MCB-901 egy olyan, amit kifejezetten kerékpáros és motoros használatra fejlesztettünk ki. Az eszközt a megfelelő adapter segítségével egyszerűen felszerelheti a kormányra, vagy annak közelébe Rögzítés: A tartó a telefont egy menetes mechanika segítségével szorítja be. A konstrukció része egy speciális alátét, ami biztosítja, hogy a telefon a motorkerékpáron jelentkező vibrációk hatására sem képes kiesni a tartóból. Ez az elrendezés egyrészt biztonságos, másrészt egy kézzel, kesztyűben is egyszerűen használható. Mechanikai rögzítés: A termék motorkerékpárra való rögzítésére 10 különböző általános és számtalan motorkerékpár specifikus áll rendelkezésére. Ezekről bővebben a motochargebar.hu/segitunk-beszerelni Csomagolás: A telefontartó egységcsomagként vásárolható meg. Ebben a csomagban egy kiválasztott konzol, illetve a tartó kap helyet. Garanciális feltételek: A Fogyasztók magyarországi vásárlásaira a jogszabályi környezeten alapuló kötelező jótállás vonatkozik. Időtartama a garanciális igény esetén a leszállítás időpontjától számított 1 év., a Polgári Törvénykönyv alapján pedig szavatossági igény érvényesíthető, amelynek időtartama a leszállítás időpontjától számított 2 év. Mind a jótállás, mind pedig a szavatosság a termék olyan hibáira vonatkoznak, melyek a gyártás, összeszerelés során, vagy az eredeti alkatrészek rejtett meghibásodása miatt keletkeztek. Jelen jótállás nem terjed ki a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra. Milyen módon jár el a MotochargeBar jótállási igény esetén? A MotochargeBar a meghibásodott terméket kicseréli: (i) Egy ugyanolyan termékre, amely kapcsán a jótállási igény felmerült, (ii) Az Ön beleegyezésével egy a cserére szoruló termékkel legalább megegyező̋, vagy annál bővebb funkcionalitású́ modellre. Garanciális vagy szavatossági igényét a vásárlási igazolás (számla, szállítólevél) meglétével tudja érvényesíteni.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu MotochargeBar MCB-901 Alumínium telefontartó Adatok: -

Teljesítmény: Csatlakozó: Bemeneti feszültség: Kimeneti feszültség:

18 Watt

USB-C 12 V 5V, 9V

A MotochargeBar MCB-931 egy olyan vezetékes telefontöltő, amit kifejezetten motoros használatra fejlesztettünk ki. Az eszküz USB-C csatlakozóval rendelkezik, alkalmas minden okostelefon töltésére. Rögzítés: A töltő hátulján egy talp található, ezen kívül mellékelünk hozzá egy kötegelőt. Ezek segítségével akár kormányra akár a motorkerékpár vezetékkötegéhez rögzíthető.

Garanciális feltételek: A Fogyasztók magyarországi vásárlásaira a jogszabályi környezeten alapuló kötelező jótállás vonatkozik. Időtartama a garanciális igény esetén a leszállítás időpontjától számított 1 év., a Polgári Törvénykönyv alapján pedig szavatossági igény érvényesíthető, amelynek időtartama a leszállítás időpontjától számított 2 év. Mind a jótállás, mind pedig a szavatosság a termék olyan hibáira vonatkoznak, melyek a gyártás, összeszerelés során, vagy az eredeti alkatrészek rejtett meghibásodása miatt keletkeztek. Jelen jótállás nem terjed ki a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra. Milyen módon jár el a MotochargeBar jótállási igény esetén? A MotochargeBar a meghibásodott terméket kicseréli: (i) Egy ugyanolyan termékre, amely kapcsán a jótállási igény felmerült, (ii) Az Ön beleegyezésével egy a cserére szoruló termékkel legalább megegyező̋, vagy annál bővebb funkcionalitású́ modellre. Garanciális vagy szavatossági igényét a vásárlási igazolás (számla, szállítólevél) meglétével tudja érvényesíteni.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu MotochargeBar MCB-921 Vezeték nélküli motoros telefontöltő Adatok: -

Maximális teljesítmény: Bemeneti feszültség: Kimeneti feszültség: Telefon legkisebb szélesség: Legnagyobb ajánlott telefon szélesség:

15 Watt 9V 5V 63 mm 72 mm

A MotochargeBar MCB-921 egy olyan telefontartóba integrált vezeték nélküli töltőberendezés, amit kifejezetten motorkerékpáros használatra fejlesztettünk ki. Az eszközt a megfelelő adapter segítségével egyszerűen felszerelheti a kormányra, vagy annak közelébe. A telefon behelyezése után az automatikusan tölteni fog azokkal a telefonokkal, amelyek rendelkeznek ezzel a hardveres képességgel. Amennyiben a telefonja nem ilyen, külső adapterek segítségével képessé teheti rá. Ilyen adapterek talál kínálatunkban minden telefonhoz. Rögzítés: A tartó a telefont egy menetes mechanika segítségével szorítja be. A konstrukció része egy speciális alátét ami biztosítja, hogy a telefon a motorkerékpáron jelentkező vibrációk hatására sem képes kiesni a tartóból. Ez az elrendezés egyrészt biztonságos, másrészt egy kézzel, kesztyűben is egyszerűen használható. Mechanikai rögzítés: A termék motorkerékpárra való rögzítésére 10 különböző általános és számtalan motorkerékpár specifikus áll rendelkezésére. Ezekről bővebben a motochargebar.hu/segitunk-beszerelni Elektromos bekötés: A berendezés motorkerékpár elektromos rendszeréhez való csatlakoztatására 3 különböző opciót kínálunk. Ezekről bővebben a motochargebar.hu/segitunk-beszerelni Csomagolás: A vezeték nélküli töltőberendezés egységcsomagként vásárolható meg. Ebben a csomagban egy kiválasztott konzol, illetve kábel kap helyet. Garanciális feltételek: A Fogyasztók magyarországi vásárlásaira a jogszabályi környezeten alapuló kötelező jótállás vonatkozik. Időtartama a garanciális igény esetén a leszállítás időpontjától számított 1 év., a Polgári Törvénykönyv alapján pedig szavatossági igény érvényesíthető, amelynek időtartama a leszállítás időpontjától számított 2 év. Mind a jótállás, mind pedig a szavatosság a termék olyan hibáira vonatkoznak, melyek a gyártás, összeszerelés során, vagy az eredeti alkatrészek rejtett meghibásodása miatt keletkeztek. Jelen jótállás nem terjed ki a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra. Milyen módon jár el a MotochargeBar jótállási igény esetén? A MotochargeBar a meghibásodott terméket kicseréli: (i) Egy ugyanolyan termékre, amely kapcsán a jótállási igény felmerült, (ii) Az Ön beleegyezésével egy a cserére szoruló termékkel legalább megegyező̋, vagy annál bővebb funkcionalitású́ modellre. Garanciális vagy szavatossági igényét a vásárlási igazolás (számla, szállítólevél) meglétével tudja érvényesíteni. ss

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

Motochargebar MCB 922 vezetéknélküli töltő beépített rezgéscsillapítással telefontöltő

MotochargeBar MCB-921 Vezeték nélküli motoros

Adatok: -

Maximális teljesítmény: Bemeneti feszültség: Kimeneti feszültség: Telefon legkisebb szélesség: Legnagyobb ajánlott telefon szélesség:

15 Watt 9V 5V 63 mm 72 mm

A MotochargeBar MCB-922 egy olyan telefontartóba integrált vezeték nélküli töltőberendezés, amit kifejezetten motorkerékpáros használatra fejlesztettünk ki. Az eszközt a megfelelő adapter segítségével egyszerűen felszerelheti a kormányra, vagy annak közelébe. A telefon behelyezése után az automatikusan tölteni fog azokkal a telefonokkal, amelyek rendelkeznek ezzel a hardveres képességgel. Amennyiben a telefonja nem ilyen, külső adapterek segítségével képessé teheti rá. Ilyen adapterek talál kínálatunkban minden telefonhoz. Újdonságok: A tartó és a konzolok között egy olyan elasztikus kötést fejlesztettünk, mely képes a nagyfrekvenciájú rezgések elnyelésére A tartó rögzítési pontját a tartó/telefon együttes közepére helyeztük át, ezzel is csökkentve a vibrációt A tartó két, egymáshoz képes 90 fokban elfordított helyzetben rögzíthető, azaz lehet álló és fektetett helyzete a telefonnak A tartót bevizsgáltattuk a “Wireless Power Consortium” szervezettel, ahol megállapították a Qi 1.2.3. szabvány szerinti működést Rögzítés: A tartó a telefont egy menetes mechanika segítségével szorítja be. A konstrukció része egy speciális alátét ami biztosítja, hogy a telefon a motorkerékpáron jelentkező vibrációk hatására sem képes kiesni a tartóból. Ez az elrendezés egyrészt biztonságos, másrészt egy kézzel, kesztyűben is egyszerűen használható. Mechanikai rögzítés: A termék motorkerékpárra való rögzítésére 10 különböző általános és számtalan motorkerékpár specifikus áll rendelkezésére. Ezekről bővebben a motochargebar.hu/segitunk-beszerelni Elektromos bekötés: A berendezés motorkerékpár elektromos rendszeréhez való csatlakoztatására 3 különböző opciót kínálunk. Ezekről bővebben a motochargebar.hu/segitunk-beszerelni Csomagolás: A vezeték nélküli töltőberendezés egységcsomagként vásárolható meg. Ebben a csomagban egy kiválasztott konzol, illetve kábel kap helyet. Garanciális feltételek: A Fogyasztók magyarországi vásárlásaira a jogszabályi környezeten alapuló kötelező jótállás vonatkozik. Időtartama a garanciális igény esetén a leszállítás időpontjától számított 1 év., a Polgári Törvénykönyv alapján pedig szavatossági igény érvényesíthető, amelynek időtartama a leszállítás időpontjától számított 2 év. Mind a jótállás, mind pedig a szavatosság a termék olyan hibáira vonatkoznak, melyek a gyártás, összeszerelés során, vagy az eredeti alkatrészek rejtett meghibásodása miatt keletkeztek. Jelen jótállás nem terjed ki a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra. Milyen módon jár el a MotochargeBar jótállási igény esetén? A MotochargeBar a meghibásodott terméket kicseréli: (i) Egy ugyanolyan termékre, amely kapcsán a jótállási igény felmerült, (ii) Az Ön beleegyezésével egy a cserére szoruló termékkel legalább megegyező̋, vagy annál bővebb funkcionalitású́ modellre. Garanciális vagy szavatossági igényét a vásárlási igazolás (számla, szállítólevél) meglétével tudja érvényesíteni. ss

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar MCC-101 Kormány konzol 20-30 mm * Felszerelési csomag tartalma: -

Kormány bilincs M4x16 A2-70 csavar 2 db M5x20 A2-70 csavar D5 rugós alátét Gumialátét Hajtókar

1 db 1 db 1 db 1 db 1 db

Mérje meg a kormánycső átmérőjét. A konzol 20 és 30 mm közötti kormánycsövekre alkalmas. Amennyiben 20 mm-nél kisebb átmérőjű csőre szerelné fel a konzolt, akkor szüksége lesz az MCC-120 néven forgalmazott szűkítő adapterre. Ennek segítségével 12 mm-es csőre is felszerelhető a konzol. További részletek :motochargebar.hu/termekeink

Illessze a kormánycsőre a konzolt, majd húzza meg a 2 db M4-es csavart. Szükség/igény esetén a mellékelt gumi alátét segítségével megóvhatja fényezett, vagy más módon felültkezelt kormányát a sérülésektől. Ezen kívül a gumilemez segít a rezgéscsillapításban is. Ezután szerelhető fel a konzolra választott készülék.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar MCC-102 Tükör konzol (M10) Felszerelési csomag tartalma: -

Tükör konzol alaplemez M5x20 A2-70 csavar D5 rugós alátét Rövid toldó Hosszú toldó M5 önzáró anya

1 db 3 db 2 db 1 db 1 db 1 db

Mérje meg a tükör csavar méretét. A konzol M10-es menetmérethez készült. A legtöbb motorkerékpár tükörcsavarja ilyen menettel készül

Tekerje le a tükröt! Illessze a konzolt a tükör menetes részére majd tekerje vissza a tükröt. ezután állítsa be a megfelelő pozícióba a konzolt és a tükröt, majd húzza meg a csavart.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar MCC-103 Bilincs konzol Felszerelési csomag tartalma: -

Bilincs konzol alaplemez M5x20 A2-70 csavar D5 rugós alátét Rövid toldó Hosszú toldó M5 önzáró anya M6-10 mm távtartó

1 db 3 db 2 db 1 db 1 db 1 db 2 db

Mérje meg a fék/kuplung kar bilincsén a csavartávolságot. A konzol 29,5 és 33,5 mm közötti csavartávolsághoz megfelelő.

Tekerje ki a bilincset rögzítő csavarokat. A konzol jellemzően hengeres fejű csavarokkal van szerelve. Amennyiben a csavarok be vannak süllyesztve, úgy szükséges a csomagban mellékelt távtartók használata. Ebben az esetben gyárinál hosszabb csavarokat kell használni. Ezek nem részei a készletnek.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar MCC-104 Féktartály konzol Felszerelési csomag tartalma: -

Konzol alaplap M5x20 A2-70 csavar D5 rugós alátét M5 zárt anya Rövid toldó Hosszú toldó

1 db 3 db 2 db 1 db 1 db 1 db

Mérje meg a féktartály fedelet rögzítő csavarok távolságát. A konzol 36 és 73 mm közötti furattávolságokhoz alkalmas. A csavarok mérete M4 és M5 lehet. A fedél jellemzően süllyesztett fejű csavarral van szerelve, ezt hengeres kell fejűre cserélni, valamint alátét alkalmazására is szükség lehet.

Illessze a féktartály fedelére a konzolt. Ezután helyezze be az új csavarokat, majd húzza meg őket. Amennyiben a szükséges a mellékelt Rövid és Hosszú toldó elemmel beállíthatja a telefon pozícióját.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar MCC-105 1” gömb konzol Felszerelési cstartalma:

- Gömb adapter - M5x20 A2-70 csavar - D5 rugós alátét

1 db 1 db 1 db

A gömb segítségével a készülékek csatlakoztathatóak az 1 colos gömböt használó rendszerekhez. Ilyen rendszer például a RAM Mounts. További megoldások: motochargebar.hu/termekeink

A készlet csak a készülék hátuljára szerelhető gömböt tartalmazza. A többi szükséges alkatrész beszerzése a vásárló feladata.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar MCC-106, MCC-107, MCC-108 Kormányközép konzol * * termékváltozatok eltérő mérettel

Felszerelési csomag tartalma: -

Kormánycső konzol M6x50 csavar M5x20 A2-70 csavar D5 rugós alátét M5 anya M4x6 süllyesztett csavar

1 db 1 db 3 db 2 db 1 db 1 db

Mérje meg a kormánytengely furat átmérőjét. A konzol 3 méretben készül: 14-18 mm , 18-22 mm, 22-26 mm átmérőben. Válassza ki az Önnek megfelelő konzol méretet. motochargebar.hu/termekeink MCC-106: 14-18 mm , MCC-107: 18-22 mm , MCC-108: 22-26 mm

Illessze a furatba a konzolt. Ezt követően az M6-os süllyesztett csavart húzza meg addig, amíg a konzol megszorul a furatban. Helyezze rá a talpat majd a két M4-es csavart csavarja be.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar MCC-109 M8 Konzol Felszerelési csomag tartalma: -

M8 konzol M4x6 A2-70 csavar M5x20 A2-70 csavar 3 db D5 rugós alátét Konzol talp M8x60 A2-70 csavar M5 anya

1 db 2 db 2 db 1 db 1 db 1 db

A konzol a kormányt leszorító M8-as csavarokhoz készült. A konzol úgy készült, hogy alkalmas legyen a hengeres fejű besüllyesztett csavarok kiváltására. A konzol alkalmas a legalább 13 mm átmérőjű, maximum 15 mm mélyen besüllyesztett csavarhelyeken történő alkalmazásra. Természtesen a konzol bármely M8-as csavar helyére felszerelhető. További részletek :motochargebar.hu/termekeink

Oldja fel a kiválasztott csavart! Ezután illessze a helyére a konzolt illetve a hosszabb méretű csavart. Szükséges lehet a mellékelttől eltérő csavarra. Az új csavarnak az eredetinél 20 mm-el hosszabb kell legyen. Végül csavarozza fel a talpat a konzolra a mellékelt M4-es csavarokkal.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar MCC-110 Kormányszár konzol 25-29,5 mm Felszerelési csomag tartalma: -

Kormányszár konzol M5x20 A2-70 csavar M5 anya Távtartó

1 db 1 db 1 db 2 db

Mérje meg a kormányszár csavarok távolságát. A konzol 25 és 39,5 mm közötti furattávolságokhoz alkalmas. A csavarok mérete M5, vagy M6 lehet. Alátét alkalmazása esetleg szükséges. További részletek :motochargebar.hu/termekeink

Tekerje ki a kormány leszorító felső két csavart! Illessze a helyére a távtartókat! Ezután húzza meg az új csavarokat! A távtartók miatt az eredetinél 10 mm-el hosszabb csavarokra lesz szükség. Ezt követően rögzítheti a telefontartót a konzolra.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar MCC-120 Szűkítő adapter Felszerelési c Felszerelési csomag tartalma: - Szűkítő adapter

2 db

Az adapter és egy kormánykonzol segítségével a készülékek felszerelhetőek 12-15 mm átmérőjű csőre. További információk:motochargebar.hu/termekeink

A készlet csak a két szűkítőt tartalmazza, a kormány konzolt külön kell megvásárolni.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar MEC-101 Univerzális ércsatlakozó kábel Felszerelési csomag tartalma: -

Csatlakozó kábel szabad véggel 3M Scotchlok ércsatlakozó 2 db

1 db

Adatok: - Bemeneti feszültség: 12-48 V DC - Áramkorlát: 2,5 A - Kimeneti feszültség: 9 V DC - Hossz: 1,2 m - Polaritás: Barna + (pozitív) Fehér – (negatív) A fix bekötésű kábel minden motorkerékpárhoz alkalmazható. A kábelhez mellékelt Scotchlok ércsatlakozók alkalmasak a motorkerékpár bármely, célszerűen gyújtásra kapcsolt, 12V-os vezetékpárjához való kapcsolódásra. Mindezt úgy, hogy nem szükséges elvágni a vezetékeket és a létesült csatlakozás vízmentes lesz. A csatlakozó vezetéken található egység a védelmi és feszültségillesztési funkciókat ellátó elektronika. Ez gondoskodik róla, hogy mind a motorkerékpár mind a telefon üzeme zavartalan legyen. Rendelkezik túláram, túlfeszültség védelemmel. Ez látja el a biztosíték szerepét is, így további olvadó biztosító beépítésére nincs szükség. A vezeték méretre vágása során ügyeljünk rá, hogy csak ezen elektronika előtti szakasz szabható. Az elektronika eltávolítása működésképtelenné teszi a berendezést!

1. Scotchlok ércsatlakozó Vágja méretre a csatlakozó kábelt, a rászerelt elektronikai mögötti szakaszon, amennyiben szükséges! Keressen egy kapcsolt 12 V-os vezetékpárt, majd az ércsatlakozó nyitott oldalát illessze rá. Ezután a másik oldalon található furatba illessze a csatlakozó kábel vezetékét! Ezt követően egy fogó segítségével nyomja össze a csatlakozót! A kötés akkor elégséges, ha a csatlakozó alja bepattan a kék fedélbe és a belül lévő gél kinyomódik az oldalán. Ez a gél felelős a nedvesség elleni védelemért. Csatlakoztassa a töltő készülék csatlakozóját a kábelen található vízmentes csatlakozóba! Ezt követően tesztelje le a berendezés működését!

2. Bekötés sémája

3. Valós elrendezés

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar MEC-102 Szivargyújtós csatlakozó kábel Felszerelési csomag tartalma: -

Csatlakozó kábel szivargyújtóval

1 db

Adatok: -

Bemeneti feszültség: 12-48 V DC Áramkorlát: 2,5 A Kimeneti feszültség: 9 V DC Hossz: 0,5 m

A szivargyújtó csatlakozó kábel azokhoz motorkerékpárhoz alkalmazható, melyeken gyárilag, vagy utólagosan szivargyújtó aljzat került kialakításra. Ebben az esetben nincs más teendőnk, mit csatlakoztatni a kábelt a szivargyújtó aljzatba és a töltőberendezésen található ellendarabba. Ezt követően ellenőrizzük a működést! A csatlakozó vezetéken található egység a védelmi és feszültségillesztési funkciókat ellátó elektronika. Ez gondoskodik róla, hogy mind a motorkerékpár mind a telefon üzeme zavartalan legyen. Rendelkezik túláram, túlfeszültség védelemmel. Ez látja el a biztosíték szerepét is, így további olvadó biztosító beépítésére nincs szükség.

Amennyiben a szivargyújtó aljzat nem kapcsolt, hanem állandó tápfeszültség alatt áll, hosszabb tárolási előtt ( 2-3 hét ) érdemes kihúzni a csatlakozót. Erre azért van szükség, mert a töltő készülék folyamatosan kapcsolatot próbál létesíteni egy tölthető telefonnal. Ebből fakadóan van nyugalmi áramfelvétele ( 10-20 mA ). Ha a motorkerékpár a tárolás során csepptöltőre van kötve, úgy nem szükséges a csatlakozás oldása.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar MEC-103 Mini szivargyújtós csatlakozó kábel Felszerelési csomag tartalma: -

Csatlakozó kábel mini szivargyújtóval 1 db

Adatok: -

Bemeneti feszültség: 12-48 V DC Áramkorlát: 2,5 A Kimeneti feszültség: 9 V DC Hossz: 0,5 m

A mini szivargyújtó csatlakozó kábel azokhoz motorkerékpárhoz alkalmazható, melyeken gyárilag, vagy utólagosan mini szivargyújtó aljzat került kialakításra. (Jellemzően európai motorkerékpárok) Ebben az esetben nincs más teendőnk, mit csatlakoztatni a kábelt a szivargyújtó aljzatba és a töltőberendezésen található ellendarabba. Ezt követően ellenőrizzük a működést! A csatlakozó vezetéken található egység a védelmi és feszültségillesztési funkciókat ellátó elektronika. Ez gondoskodik róla, hogy mind a motorkerékpár mind a telefon üzeme zavartalan legyen. Rendelkezik túláram, túlfeszültség védelemmel. Ez látja el a biztosíték szerepét is, így további olvadó biztosító beépítésére nincs szükség.

Amennyiben a szivargyújtó aljzat nem kapcsolt, hanem állandó tápfeszültség alatt áll, hosszabb tárolási előtt ( 2-3 hét ) érdemes kihúzni a csatlakozót. Erre azért van szükség, mert a töltő készülék folyamatosan kapcsolatot próbál létesíteni egy tölthető telefonnal. Ebből fakadóan van nyugalmi áramfelvétele ( 10-20 mA ). Ha a motorkerékpár a tárolás során csepptöltőre van kötve, úgy nem szükséges a csatlakozás oldása.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar Qi-C Vezeték nélküli töltőadapter USB C Felszerelési csomag tartalma: -

USB-C Vezeték nélküli töltőadapter

1 db

Adatok: -

Bemeneti feszültség: 5 V DC Kimeneti feszültség: 5 V DC Max töltőáram: 1000 mA

A töltőadapter használható minden olyan telefonhoz, amely USB-C csatlakozóval rendelkezik, de nem képes vezeték nélküli töltésre. A töltőadapter csatlakozik a vezeték nélküli töltőhöz, ezután a telefon számára előállítja a hagyományos kábeles töltés körülményeit.

Az adapter a készülék és a telefont borító szilikontok közé helyezendő. Vegye le a tokot, dugja be a készülékbe az adapter, igazítsa el a hátlapon, majd helyezze vissza a tokot! Innentől a telefon képes lesz vezeték nélküli töltőről töltést felvenni. x

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar Qi-Lightning Vezeték nélküli töltőadapter Iphone Felszerelési csomag tartalma: -

Lightning Vezeték nélküli töltőadapter

1 db

Adatok: -

Bemeneti feszültség: Kimeneti feszültség: Max töltőáram:

5 V DC 5 V DC 800 mA

A töltőadapter használható minden Iphone 8 előtti Apple készülékhez. A töltőadapter csatlakozik a vezeték nélküli töltőhöz, ezután a telefon számára előállítja a hagyományos kábeles töltés körülményeit.

Az adapter a készülék és a telefont borító szilikontok közé helyezendő. Vegye le a tokot, dugja be a készülékbe az adapter, igazítsa el a hátlapon, majd helyezze vissza a tokot! Innentől a telefon képes lesz vezeték nélküli töltőről töltést felvenni.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar Qi-MicroUSB A Vezeték nélküli töltőadapter Felszerelési csomag tartalma: - Micro USB-A Vezeték nélküli töltőadapter

1 db

Adatok: - Bemeneti feszültség: - Kimeneti feszültség: - Max töltőáram:

5 V DC 5 V DC 1000 mA

A töltőadapter használható minden olyan Micro USB csatlakozóval szerelt telefonhoz, amelyen a lenti ábra szerinti a csatlakozó állása. Amennyiben fordítva áll az Ön készülékén a csatlakozó, akkor a „Qi-MicroUSB B” típusú adapterre lesz szüksége. Telefon kijelzője

Az adapter a készülék és a telefont borító szilikontok közé helyezendő. Vegye le a tokot, dugja be a készülékbe az adapter, igazítsa el a hátlapon, majd helyezze vissza a tokot! Innentől a telefon képes lesz vezeték nélküli töltőről töltést felvenni.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt


*Minden jog fenntartva Weboldal és áruház: https://motochargebar.hu

MotochargeBar Qi-MicroUSB B Vezeték nélküli töltőadapter Felszerelési csomag tartalma: -

Micro USB-B Vezeték nélküli töltőadapter 1 db

Adatok: -

Bemeneti feszültség: Kimeneti feszültség: Max töltőáram:

5 V DC 5 V DC 1000 mA

A töltőadapter használható minden olyan Micro USB csatlakozóval szerelt telefonhoz, amelyen a lenti ábra szerinti a csatlakozó állása. Amennyiben fordítva áll az Ön készülékén a csatlakozó, akkor a „Qi-MicroUSB A” típusú adapterre lesz szüksége. Telefon kijelzője

Az adapter a készülék és a telefont borító szilikontok közé helyezendő. Vegye le a tokot, dugja be a készülékbe az adapter, igazítsa el a hátlapon, majd helyezze vissza a tokot! Innentől a telefon képes lesz vezeték nélküli töltőről töltést felvenni.

További kérdés esetén forduljon hozzánk: info@motochargebar.com Egyéb felszerelési lehetőségekért keresse fel a https://motochargebar.hu/beszereles-lepesei/ oldalt