__MAIN_TEXT__

Page 1

OUTFITS AND OTHER THINGS FOR BOUNDRY SEEKERS

het mini warenhuis aan de mooiste gracht van delft Pop the champagne! Par ty collection • INSTORE it girls aan het woord • Met deze cadeautjes kan je zeker binnenkomen • INSTORE glazen bol: wat heeft 2019 voor jouw in petto? • Do not forget to love life


WIJ BIEDEN Bij de ontwikkeling van het magazine zijn we door een aantal fases gegaan die ook terugkomen in de pakketten die we aanbieden bij de klanten van Studio-2010. VORMGEVING: Zie dit magazine maar als voorbeeld. Wij zijn onderscheidend en krachtig en dat maakt vaak een verpletterende indruk. Zo hebben wij dit magazine vormgegeven maar ook het winter magazine van Groenrijk Rijswijk! Daarnaast creëren wij ook huisstijlen en overige corporate elementen.

FOTOGRAFIE: Wij fotograferen altijd zelf. Zo hebben wij de fotografie gedaan voor dit magazine maar ook voor het nieuwe groenrijk magazine. Regelmatig maken we ook foto’s voor Instagram van o.a. Hartje delft, Instore enz. Een idee omzetten in een uniek sprekend beeld is waar wij goed in zijn.

STYLING: Van bruiloft tot winkel tot evenement. Wij toveren elke ruimte om naar een stijlvolle beleving. Wij zijn altijd bezig met styling al gaat het om de styling van een Instagram feed of van een outfit voor een fotoshoot.

SOCIAL MEDIA BEHEER: Wij helpen bij het beheer van verschillende social media zoals Instagram, Facebook en Youtube. Dit doen wij bijvoorbeeld voor Hartje Delft en voor Blue Sunday. Maar kunnen u op weg helpen door het maken van een op maat gemaakt plan.

LISA RIENKS: Studio-2010 is mijn eerste stage bedrijf, superleuk team. Van dag 1 voelde ik me al meteen thuis bij de meiden. Wat een opdracht en wat een uitdaging… toen ik de opdracht te horen kreeg en dat ik dit samen zou doen met Room en San was ik super enthousiast en tegelijkertijd vond ik het spannend. We hebben als team een fantastisch magazine neergezet!

02

ROMY VAN KLEEF: ‘Dit magazine was een groot project en mijn eerste opdracht die ik mocht uitvoeren toen ik kwam werken bij Studio-2010. Een leuk project met veel vrijheid dus ik kon al mijn creativiteit wel kwijt! Het proces was leuk om mee te maken omdat we alles zelf hebben gemaakt. Van ontwerp van het magazine tot aan fotografie en tekst. Echt een tof magazine met een leuk team!’

SANDRA HOEBERIGS: Ons eigen magazine maken, wat een gave opdracht! Er komt zoveel bij kijken van foto’s maken tot merken benaderen alles hebben wij met elkaar gedaan. Een goede samenwerking tussen team Studio en team INSTORE heeft er voor gezorgd dat wij na keihard werken een flesje wijn konden opentrekken en trots zijn op het resultaat!

&


&

instore conceptstore

Letters from the editors 2018, het jaar waarin de studio alweer 8 jaar bestaat en waarin INSTORE alweer 3 jaar een feit is in Delft. Het jaar is weer voorbij gevlogen en ons 5e magazine ligt nu voor je! Een mooi moment voor een terugblik. BEST CUSTOMER EXPERIENCE FOR WOMAN Afgelopen jaar zijn we voor de 2e keer genomineerd voor de Dutch Retail Experience Awards. En wauw! Weer zijn we in de prijzen gevallen. Dit keer de derde plek voor Best Customer Experience for Women. Nog steeds vinden we het zo belangrijk dat we het leuk vinden wat we doen en dat jullie dat ook vinden! Maar dat we door een vakkundige jury op Retail gebied nog steeds onderscheidend en uniek worden gevonden is toch te dope. Het blijft een onwijze uitdaging om altijd de eerste te zijn met vernieuwing in de winkel, met nieuwe merken, nieuwe social media bewerkingen en posts en trendsettend én vooral gastvrij en gezellig te blijven. Natuurlijk staan wij ook wel eens op na een nachtje te lang doorgaan in de Ciccio (Fleur ;-), al was het dit jaar vooral na een nacht vol huilende babies of te lang doorgewerkt te hebben, de deur van de store gaat altijd open. Hoe we ook wakker worden, zodra we de prachtige Voldersgracht op lopen en de deuren van onze store open zetten voor jou doen we dat altijd met een lach op ons gezicht.

instore team

DELFT WORDT ECHT STEEDS LEUKER. Wat een unieke stad is dit. Niet alleen omdat het zo mooi is met de grachtjes en de oude herenhuizen. Wat Delft zo uniek maakt zijn vooral vanwege de creatieve concepten die hier gevestigd zijn. Hoe wij met elkaar samenwerken, want al slaag je niet bij ons, dan hopelijk wel bij onze buren. Afgelopen jaar hebben wij ons verbonden met Hartje Delft. Check dit even op insta, want hier vind je meer dan 50 toffe ondernemers die hetzelfde denken als wij.

“Ook al zijn we die nacht doorgegaan tot in de late uurtje in de Cicco, de deur gaat de ochtend erna altijd met een lach weer open” TRENDS De trends van winter 2018 bij INSTORE is een mix van glitter en leopard print (duuuhh) en daarnaast hebben we een breder scala aan feestoutfits. Dus of je nu houd van uitbundig of juist van basic, we hebben het dit jaar allebei. En voor elke portemonnee. Naast dat we de winkel telkens omgooien, zijn we ook geswitcht met merken en accessoires. Iets wat we heel belangrijk vinden omdat we graag willen dat je bij ons items kan shoppen

die je niet overal vindt. Er zijn merken afgevallen die niet meer passen bij ons concept maar we hebben ook merken toegevoegd zoals Thing I Like Things I Love, Pieces en voor de heren Alphabetique, Black Bananas en Clean Cut Copenhagen. Er is meer aanbod gekomen voor de kids en we zijn gestart met ANNA+NINA HOME. ONLINE INSTA SHOPPING Dagelijks verzenden wij tot wel 10 pakketjes en werd 2018 het jaar waarin we zijn begonnen met de ontwikkeling van de webshop. Wat een klus! Maar samen met ons team van STUDIO-2010 hebben we hier keihard aan gewerkt en het moment dat jij dit magazine leest is hij online!! We eindigen deze intro met een dikke vette knuffel voor jou! Want zonder jou konden we niet bestaan. DANKJEWEL dat je ons leuk vindt, dat je ons je vriend(inn)en aanraadt en dat je ons het vertrouwen geeft, jou in die toffe outfit te heisen. Geniet lekker van dit magazine, vol inspiratie voor het nieuwe seizoen, leuke kadotips, bijzondere verhalen van powervrouwen en natuurlijk de allercoolste kleding. We zien je graag weer komende maanden voor je party outfit en kado’s! Zoals je weet staat de koffie… en uhhmm … de gin tonic tegenwoordig ook voor je klaar.

xoxo mel Denies &


instore conceptstore

Colofon Concept/ styling/ productie/ vormgeving/ content STUDIO-2010 CREATIVE AGENCY www.studio-2010.nl Kleding & accessoires INSTORE conceptstore Visagie BLUSH Debby de Boer Kapper CRAFTED Zahnina van der Zwan Fotografie Team Studio-2010 Modellen Angelique van Duijvenbode Max de Maat Riv & Mas Elizabeth Smith Byron van den Bergh Shary-An Nivillac Gilliano Fernando Team INSTORE Team Studio-2010 Locaties INSTORE De Centrale Het Vermeerhuisje Onze instore insta steeg Allemaal andere leuke plekjes in Delft.

. INSTORE GIRLS GEVEN PERSOONLIJK STYLING ADVIES

Wat moet je toch aan doen tijdens de feestdagen, of tijdens dat toffe oud en nieuw feest. Kus jij om 12 uur je lover of je scharrel ;). Wil jij er tiptop uit zien maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen? Bij ons in de winkel kun jij jezelf helemaal laten stylen door onze toppers. Een compleet nieuw outfitje gestyled voor elke gelegenheid. Van schoen tot schoudertasje kunnen wij voor jou het perfecte outfitje samenstellen. Wij zijn elke dag geopend en kun je in de winkel altijd vragen om advies aan Melanie, Denise, Fleur of Luna

04

INSTORE_DELFT

INSTORE CONCEPSTORE

INSTORE TV


INHOUD 8

KIDS FASHION

instore conceptstore

24 DE MEIDEN VAN DE BRUYN

32

ALL ABOUT PRESENTS

LIVING LA VIDA... YOGA

12

14

26 34 18

16

| | | | |

SJENKELS MAKE OVER ALLES OVER SHARY-AN BABES STYLE GUIDE ALL ABOUT MEN PARTY ALL NIGHT LONG

| HOME INSPIRATION 40 | GOODNIGHT 42 | MEET INSTA BABE ELISE JADE 43 | WAT BRENGT 2019? 36

7 WIST JE

DAT.......

05


instore conceptstore

achter DE SCHERMEN

Er gaat nogal wat vooraf aan zo’n magazine! Een georganiseerde en gezellige chaos. De fotoshoot was ontzettend leuk! Met een visagist en een kapper aan onze zijde hebben wij weer toffe foto’s kunnen maken. Met een team van mannen, vrouwen en kinderen hebben wij alle setjes kunnen fotograferen. Tijdens onze kerstbrunch met ons team kan het natuurlijk niet anders dat onze tafel er mega stylish uitzag. We hebben de mooiste partyoutifits aangetrokken en naast dat we heerlijk heb gegeten hebben we ook gelijk een toffe kerstvideo opgenomen. De tafel was gestyled met onze mega toffe Anna+Nina home collectie (pag.36-39). Wij zijn echt in LOVE! Check onze kerstvideo en andere video’s op ons youtube kanaal INSTORE TV. Do not forget to follow us :).

06


instore conceptstore

instore WIST JE DAT

Een winkel met een hecht team wat elkaar goed kent… Hier een aantal wist je datjes om meer te weten te komen over ons en over de winkel!

wij persoonlijk styling advies geven. Sandra eigenlijk een horeca bitch is!

de koffie altijd klaar staat!

Studio-2010 creative agency gevestigd is achterin INSTORE.

Denies op twerk les heeft gezeten!

Drie jarig bestaan INSTORE • THE CREW

Mel altijd wil dat wij op tijd zijn maar zelf soms te laat is! we elke laatste vrijdag van de maand mannenavond hebben. de mannenavond ook leuk is voor vrouwen aangezien de INSTORE mannen heel knap zijn.

Luna eigenlijk heel zen is!

Fleur elk weekend bellyshots doet in de Cicco!

INSTORE de grootste wijn collectie heeft van heel Delft

wij naast uitgesproken items ook veel basics hebben. Drie jarig bestaan INSTORE • THE OWNERS

07


instore

KIDS FASHION

08

Supertoffe outfitjes voor de kids! Niet te strak en heerlijk kleurrijk. De kids zien er prachtig uit voor de feestdagen, maar kunnen hier ook lekker in spelen. Je kan alles met elkaar combineren zo lang het maar een kleurrijk setje is!


instore conceptstore 1

2

3

4 5

6

7

8

1. Woolen bomber €129,95 2. Bondeau €24,95 3. Billie sweater €34,99 4. Dr. Martens €75,5. Shirt €39.95 6. Scrunchie €8,7. Jaxon jogger €39,95 8. Sweater tijger €59,95

09


instore conceptstore

010


instore conceptstore

Liv flaired €29,99 Ivy bandanna €14,99

Panter bandeau €24,95

stay wild child

Crew neck sweat €49,95

SMPL producten zijn 100% natuurlijke skin care producten. In het Nederlandse laboratorium worden alleen de beste ingrediënten gebruikt die geschikt zijn voor alle huidtypes. Zelfs voor kinderen, Baby’s en de hele gevoelige huid. It simply works

Broek €39,95

Sweet bomber: €59,95

Ala mini €9,95

011


advertorial

instore conceptstore

heeft naast de Coiffure Award c a t e g o r i e “ D a m e s ” e n “ P e r s ”, o o k d e heeft naast de Coiffure Award p r e s t i g i e u z e “ H a i r d r e s s e r o f t h e Ye a r ” c a t e g o r i e “ D a m e s ” e n “ P e r s ”, o o k d e Award gewonnen. Sjenkels staat voor p r e s t i g i e u z e “ H a i r d r e s s e r o f t h e Ye a r ” kwaliteit en vakmanschap. Binnen Award gewonnen. Sjenkels staat voor Sjenkels werken kleurspecialisten die kwaliteit en vakmanschap. Binnen succesvol een Master of Color traject Sjenkels werken kleurspecialisten die hebben afgerond. Daardoor zijn zij succesvol een Master of Color traject in staat om op hoog niveau kleur hebben afgerond. Daardoor zijn zij metamorfoses te verzorgen. Bij elk in staat om op hoog niveau kleur kleur advies wordt gekeken naar de metamorfoses te verzorgen. Bij elk wensen van de klant, gezichtsvorm, kleur advies wordt gekeken naar de h u i d s k l e u r, k l e u r v a n d e o g e n e n d e wensen van de klant, gezichtsvorm, k w a l i t e i t v a n h e t h a a r. h u i d s k l e u r, k l e u r v a n d e o g e n e n d e k w a l i t e i t v a n h e t h a a r.

HAIR DRESSER H A I ORF T H E DRESSER Y EO FAT HRE Y2 E0A18 R 2 0 18

BEFORE BEFORE

MAKE OVER M AKE OVER Als voorbeeld de prachtige metamorfose van Debbie. Debbie is de afgelopen 6 Als voorbeeld de prachtige metamorfose jaar blond geweest en samen met de van Debbie. Debbie is de afgelopen 6 kleurspecialist hebben ze gekozen voor jaar blond geweest en samen met de e e n “ l i g h t c h o c o l at e b ro w n ” k l e u r. kleurspecialist hebben ze gekozen voor e e n “ l i g h t c h o c o l at e b ro w n ” k l e u r. Tijdens de kleurbehandeling hebben ze gebruik gemaakt van Olaplex. Olaplex is Tijdens de kleurbehandeling hebben ze een herstelbehandeling om de kwaliteit gebruik gemaakt van Olaplex. Olaplex is van haar te herstellen en te beschermen. een herstelbehandeling om de kwaliteit van haar te herstellen en te beschermen. Voor de styling is gebruik gemaakt van de grove krultang en om het haar te Voor de styling is gebruik gemaakt van b e s c h e r m e n i s S e b a s t i a n Tr i l l i a n c e H e a t de grove krultang en om het haar te Pro t e c t o r g e b r u i k t . b e s c h e r m e n i s S e b a s t i a n Tr i l l i a n c e H e a t Pro t e c t o r g e b r u i k t . Vo o r t h u i s g e b r u i k w o rd t O l a p l ex n r. 3 , 4 en 5 geadviseerd. Dit bestaat uit een Vo o r t h u i s g e b r u i k w o rd t O l a p l ex n r. 3 , shampoo, conditoner en treatment. 4 en 5 geadviseerd. Dit bestaat uit een shampoo, conditoner en treatment.

AFTER AFTER

Kom langs bij Sjenkels Delft voor een gratis advies van onze K o m l a n g s b i j Shjaeanrkset y l sl i D s teel nf t /vkol eo ur res ep ne cgarlai st it se na .d v i e s v a n o n z e

012

h a a r s t yW l iW s tW en uE r sLpSe. N c aL l i s t e n . . S /JkElNe K W W W. S J E N K E L S . N L


instore conceptstore

013


11 VRAGEN AAN

SHARY-AN Hoelang winkel je al bij instore?

Dat is volgens mij nu twee jaar ongeveer denk ik.

Hoe ben je ooit bij INSTORE belandt?

Ik hoorde via via dat deze winkel was van Melanie en zij is een vriendin van iemand die ik ken. Zo is dat een beetje gegaan.

Waarom koop je graag bij INSTORE?

Wat is je favoriete item?

Dat was een hele toffe zwarte broek van Scotch en Soda, broeken vind ik heel tof maar wat ik ook heel tof vind zijn jullie jacks. Ik vind jullie mannenkleding helemaal te gek.

Wat is jouw ultieme kerst outfit?

Mijn favoriete kerstoutfit is eigenlijk zwart met een beetje glitter. Mijn make-up moet natuurlijk on fleek zijn.

Wat doe jij meestal aan met de feestdagen?

Ik moet meestal heel vaak werken want ik ben een muzikant en ik moet dus vaak optreden. Maar ik ben wel echt een familie mens dus ik ben vaak overdag daar en dan sta ik ‘s avonds op de bunne.

Wat is je favoriete Christmas song?

Ik heb een kerstspecial opgenomen, ‘Ik heb je lief’ van Paul de Leeuw dus dat gaat voor nu wel mijn christmassong zijn.

€80

Omdat jullie superleuk zijn eigenlijk. Dus je wilt gewoon niet de winkel uit zonder dat je iets hebt gekocht. Je voelt je anders bijna schuldig maar ook omdat jullie hele toffe dingen hebben.

Uit welk jaar zou jij nog graag kleding willen dragen?

Jaren ‘90 die vond ik wel heel tof. Ik kom zelf ook uit de jaren ‘90 maar ik was toen nog heel klein maar ik weet nog wel dat iedereen er toen heel tof uit zag.

Wat vind je de ‘most awesome’ trend van dit jaar?

€34,95 per paar

Ja de flair! De flair vind ik echt helemaal te gek dat die weer terug is. Ik weet niet of het echt een trend is maar ik vind dat wel heel leuk en de printjes, de printjes vind ik ook altijd heel fijn.

Wat is voor jou een bijzonder moment tijdens deze dagen?

Dat iedereen gewoon bij elkaar is want dat is uiteindelijk het belangrijkste. Liefde

Wat is jouw beauty secret?

Gewoon goed je gezicht wassen en goede producten gebruiken en ik heb gelukkig een fantastische visagiste Marloes Bovenlander. Die zorgt altijd dat ik er leuk uit zie.

014

€29,99

€60,-


advertorial

Shop nu online!

instore conceptstore

Instore_delft

Jas €169,95

Sweater €80

Broek €89,95

Gratis verzending boven de €100,Retouren binnen 14 dagen

Sokken €3,95

Instore_delft WEBSHOP ALERT

INSTORE It-Girl Angelique is wearing a complete look styled by #instore #instorestyle #fashionblogger #delft #fashionandmore #boundryseekers #instoreitgirl #webshop #instagramshopping #now 015


instore conceptstore

women

8

4

1

E FAVORI TE TOR S N ! I 9

6

7 2

5

3

For the whole family

instore

CADEAUGUIDE

Inspirerende cadeaus voor iedereen! Leuke tasjes, zeepjes en accessoires, een mooi horloge of juist lekkere warme sokken, we hebben het allemaal!

016

1. Magnifique - Me mats €11,95 2. Bandeau - Atelier des femmes €24,95 3. Invisi bobble €5,95 4. Instore tas €14.95 5. Laptop skin €21,95 6. Bries - Lovesstories €45 7. Bandeau - Atelier des femmes €24,95 8. Bandeau - Atelier des femmes €24,95 9. Mokken - Keith Brymer Jones €15,95 10. Kleine lijst - Feathery €65 11. Gold plated - Orelia €29

12. Soy candle €39,95 13. Dokter martins €170 14. Koptelefoon Frends €69 15. kapten and son €179,99 16. Jack Daniels soap €39 17. Black Banana cap €34 18. by Lauren €16,99 19. L’eau Shrunk - Scotch & soda €29,95 20. Magnifique - Me mats €11,95 21. Set - by Lauren €22,90


IN

instore conceptstore

RE FAVORITE! STO 13 16 17

men

12

14

15

plantjes va €8.95

20

21

18

kids 19

017


3

5

4

1

6 7

8

2

9 Oorbel • €29,95

1. Chino -Scotch & soda €89,95 2. Rood rokje €49,95 3. Jack - Pure white €139,95 4. Silver ears €24,95 5. Pieces Bag €29,99 6. Ring - Wildthings €59,95 5. zwart fluffy - Pieces €29,99 8. Sweater star - Scotch & soda €159,95 9.Scrunchie €5,95

018


instore conceptstore

CRAFTED Dankzij Crafted zitten ons haar tijdens de shoot echt helemaal goed! Crafted staat altijd voor ons klaar. Bedankt team Crafted voor het toffe resultaat! XOXO

4

019


sure yeah

020


instore conceptstore

Shary-An in het Vermeerhuisje! Wij mochten met een ster op een sterren locatie shooten. Een mega leuke bed & breakfast in het centrum van Delft. Van alle gemakken voorzien en ook nog eens een super leuke styling.

3

1

2

1. Shiny quality - Maison Scotch €89,95 2. Tailored jogger pands -Maison Scotch €99,95 3. High neck velvet dress - Maison Sotch €179,95 4. Peached cap - Amsterdam blauw€49,95 4

021


Deze outfit is super populair en de jurk is verkrijgbaar in verschillende designs. Fleur draagt de jurk hier in het zwart. Ze heeft de hem gecombineerd met een chain riem je kan er veel meer mee doen! Hier zijn een aantal leuke items die erbij passen!

022


€49 ,95

instore conceptstore

Panter bandeau €24,95

Bh’tje €60

mix

and

Crew neck sweat €49,95

match Sweet bomber: €59,95

Sneaker €49,95

Riemen va. €29,95

tasje €29,99

Single earring €24,95

Lak Broek €39,95

Snake earring: €22,50

Beret: €29,95

Dress: €69,95

Glitter laarsje €29,99

Single earring €24,95

Ring Gold: €79,95

023


instore conceptstore

advertorial

De meiden van de Bruyn Stel je voor: je gaat eindelijk op jezelf wonen, samen met je vriendinnen ben je al helemaal aan het plannen. Je hebt de verf al uitgezocht en samen met je girls heb je een date om een pizza-verf avond te houden. Je hebt allemaal leuke accessoires gekocht en die super toffe mokken van INSTORE heb je ook al in huis. Maar dan word je wakker geschut en moet je toch ook naar de serieuze kanten kijken en verzekeringen afsluiten. Al het uitzoeken van die verzekeringen is echt mega veel werk en kost dus ook heel veel tijd. Daarnaast heb je zelf waarschijnlijk geen idee wat voor soort verzekeringen of pakketten je moet afsluiten.

024


instore conceptstore Dan zijn daar de meiden van De Bruyn! Maaike en Kelly zijn twee hippe en pittige meiden die allebei jong zijn en dus maar al te goed weten in welke positie jij je bevindt. Zij zijn de derde generatie die nu aan het roer staan en zijn de frisse wind in het bedrijf. De Bruyn zoekt alles voor je uit! In een gezellig gesprek ga je praten met een medewerker en daaruit ga je kijken wat je nodig hebt en wat voor pakket of verzekering bij je past. Zij zoeken alles voor je uit en kijken waar jij het beste een verzekering kan afsluiten. Je hoeft zelf nergens over na te denken!

Easy peasy lemon squeezy ;) Laten we even kijken naar een worst case scenario: Je hebt hele erge waterschade opgelopen en je weet niet wat je nu moet doen, je hele huis staat onder water en je spullen hebben mega veel schade. Ook je dure laptop en je pas gekochte schoenen zijn verpest. Je zit erdoorheen maar toch moet je de verzekeringsmaatschappij bellen en dingen gaan regelen. Wanneer je bij de Bruyn bent aangesloten, trekken zij je er helemaal doorheen. Ze zoeken voor je uit waar je recht op hebt en hoe je dit het beste kan aanpakken. Ze geven jouw advies of nemen het zelfs voor je uit handen! Het contact tussen de Bruyn en hun klanten is heel persoonlijk en je wordt direct en zo goed mogelijk geholpen. Het is belangrijk dat je in elke situatie het zo makkelijk mogelijk hebt en daar zorgen zij met alle plezier voor. They are only one call away!

‘Wij merken dat veel mensen denken dat deze branche stoffig is’

GESCHIEDENIS De Bruyn Financieel Adviseurs is meer dan 50 jaar geleden opgestart door opa de Bruyn. Achter zijn bureautje klapte hij zijn adresboekje open en heeft hij zijn eerste klanten bezocht aan de deur. ‘Gewoon met de simpele vraag van: wil je een verzekering afsluiten?’ Zo is het langzaam opgestart. Zijn zoons zijn naarmate het bedrijf groeide ook in het bedrijf gaan werken. Zij hebben het verder uitgebreid en hebben het klantenbestand vergroot tot wat het nu is. Maaike en Kelly zijn dochters van de twee zoons die nu leiding geven binnen het bedrijf. En opa de Bruyn? Die komt nog regelmatig langs op kantoor om te kijken hoe het gaat.

Vindt ons op Instagram: @debruynfinancieeladviseurs Westvest 28, 2611 AZ Delft | 015 214 13 13 info@debruyn.nl | www.debruyn.nl

Maaike en Kelly vertellen over de vooroordelen die men heeft bij de gedachte aan verzekeringen en bij een adviesbureau zoals zij zijn. Een vooroordeel is bijvoorbeeld dat ze duurder zijn dan banken en internetverzekeraars. WAT HELEMAAL NIET ZO IS. Zij bieden naast standaard totaalpakketten ook advies op maat en dat is niet per se duurder. Soms is het zelfs goedkoper. Je krijgt persoonlijk advies en ze zoeken alles voor je uit. Een ander voordeel is dat als je de deur niet uit kan, of je wordt verhinderd door een hond, Maaike of Kelly bij je thuis langskomt. Daar wordt jouw situatie besproken en een passend voorstel gedaan. Je hoeft je werk er dus niet voor af te zeggen en je hoeft ook geen oppas te regelen!

025


instore conceptstore

1

1. Goteborg rollneck (green) - Clean Cut Copenhagen €69,99 2. Goteborg rollneck (black) - Clean Cut Copenhagen €69,99 3. Barcelona Alba Pants - Clean Cut Copenhagen €89,99

026


instore conceptstore instore conceptstore

2

3

instore

SHOPPINGGUIDE Men, men, men hoe goed zien zij eruit! Hippe en stoere outfits hebben we voor jullie samengesteld! Laat je inspireren voor jouw holiday outfit. Wij hebben ook toffe accessoires die er bij matchen!

027


instore conceptstore

1

3

2

4

028

5

1. Mokken - Keith Brymer Jones €15,95 2. Kapten & Son €259,95 3. Boxers all over print - scotch & soda €29,95 4. Soks -Scotch & soda €29,95 5. Trui Black Bananas €89,95


instore conceptstore

6

10

T-shirt Alpabet Phonetique €49,95

Barfly - Scotch & soda €39,95

029


instore conceptstore

1 Black Bananas €89,95

Ams Blauw €79,95

2

Armband €11,95

3

Jesper van Remmerswaal maakt tijdens onze mannenavonden 4 zijn eigen jeans, en creëert zijn eigen wassingen, hij verstevigd en costumized je jeans. Je kan hem wellicht herkennen omdat hij in November op onze mannenavond te vinden was met zijn repair machine. Al zijn broeken worden met de hand gemaakt op antieke machines die bijna wel beroemd zijn in de denim wereld. Hoe leuk is het als je van je hobby je werk kan maken? net zoals Jesper!

030

€29,95


instore conceptstore

Ams blauw €99,95

6

Kapten & son €178,50

Ams blauw €59,95

1. leather jacket - scotch soda €499.95 2. Utility LS tee - Amsterdam blauw €69.95 3. Ruitjes broek €89,99 4. Dokter martins €170 5. Ams blauw - Amsterdam blauw €99,95 6. Kapten & son €139

Gift set €29,95 Ams blauw €79,95

031


instore conceptstore

GIRLBOSS

Aan instore IT girls is niks standaards. Ze zijn juist een mix van uitersten en altijd op zoek naar dat randje. Hierdoor zullen ze af en toe op hun bek gaan, maar krijgen ook meer voor elkaar dan menigeen. Het allerbelangrijkste: deze vrouwen zijn zichzelf en ownen every part of it! In deze serie van Girlboss zien we dit keer Claire. Wie zegt dat een Yoga docent niet in een leren rok en hakken mag twerken in het weekend. Living la vida yoga....

032


instore conceptstore

wil je een keer een yogaworkshop doen met een groep vrienden?

CLAIRE

Just hit me up! And follow me on Insta on my 365-day-journey to more happiness and positivity.

LIVING LA VIDA...YOGA Hoe dan? Yoga! What else?! Ik ben een yogini met heel mijn hart en mindset, maar ik doe het wel op mijn manier. Tijdens de yogaopleiding was ik al door mijn docente gebombardeerd tot Rebel Yogi Claire, een a.k.a. die ik met eer draag. Ik hou van een wijntje (of een fles), my guilty pleasure chocolatecake en zomernachten chillen op de stranden van Ibiza. Ik hou van supergezond leven, zonnegroetjes, 300 kg leg pressen @the gym en al dat soort #YOGINI en #FITGIRL dingen. Maar ik hou ook ontiegelijk van mijn #NAMASTAYINBED zondagen met zakken chips en Netflix bingewatching. Ik huppel het liefst op blote voeten, zonder bh en make-up loos door het leven, maar ik ben ook niet vies van een paar killer stiletto’s, de coolste jurkjes en some proper bootyshaking. At the end of the day it’s all about balance, zowel in de yoga als in ons alledaags leven. Balans en the happy glow of happiness.

IG: A year filled with

5. Stimuleer die breinmassa. Pak een boek, leer wat nieuws,

vindt een nieuwe hobby. Never stop learning and educating yourself.

6. W  ees creatief en playful. Wees niet bang om te falen,laat die creative energy lekker flowen.

7. En last but certainly not least neem elke dag een momentje

helemaal voor jezelf. Zet een timer op 5 minuten, ga zitten of liggen, sluit je ogen, leg je hand op je hart, een glimlach op je gezicht en adem, rustig in en uit. Ontspan je lijf. En denk na over de simpele dingen waar je dankbaar voor bent; Lieve familie/vrienden, eten in je koelkast, die mooie reis die je gemaakt hebt, een warm huis om thuis te komen tijdens winterse dagen. Vertel jezelf dat je goed, mooi, krachtig bent.

SNAP OUT OF SNAPCHAT FOR A MOMENT OF INSTAHAPPY Iedereen wil uiteindelijk gewoon gelukkig zijn. Dus daarom wil ik als yogini iets met je delen over geluk. We denken vaak dat we ons geluk halen uit de nieuwste telefoon, duizenden followers, nog meer likes en alles waar we met z’n allen zo hard voor aan het rennen zijn. Maar als dit jouw voorwaarden zijn voor geluk, dan leg jij jouw geluk altijd in de handen van een ander. Ain’t nobody got time for that! Onvoorwaardelijk geluk zit van binnen en is zo mooi voelbaar als je jouw passie leeft, aanwezig kan zijn in het hier en nu. Bij deze een paar #soulfood tips van deze spiritual gangster for some #instahappiness.

En sluit hem af met:

This is gonna be a GOOD day. I am going to rock my world!

1 .Rust voldoende. Klinkt super oubollig, maar is niet voor niks een eeuwenoude wijsheid die ook in 2018 opgaat.

2 .Eet gezond en move that butt out of your chair. Of het nu yoga is, gewichten smijten in de sportschool, vindt een workout die bij je past en ga volgas linkerbaan de zweetdruppels tegemoet.

3. Breng je tijd met liefde en onverdeelde aandacht door met de mensen die echt belangrijk zijn. Laat je smartphone elke dag bewust een uurtje (of langer) met rust.

4.Werk elke dag aan een betere versie van jezelf op

werkniveau. Vindt een baan waar jij blij van wordt of maak plannen hoe je daar kan komen.

033


instore conceptstore

Xmas

new years eve

instore PARTYGUIDE

Ready for an alltime glitter holiday december maand? Of het nu dat huisfeestje is, een bezoekje aan de fam of dat ene vette feest: glitter maakt je outfit net even meer ‘on fleek’. En ja een hoodie kan gewoon met een glitterjurk. Zolang jij je er lekker in voelt, straal je het uit. Just own it! #instorestyle 034


girls going out christmas

instore conceptstore

035


036


she who is brave is free

instore conceptstore

037


instore conceptstore

A house

full of love

038


instore conceptstore

2

1

4

3

8 5

7

6

11

15

10

9

12

14 13 1. SMPL vanaf €9,95 2. Striped Wash bag- Anna+Nina Home €24, 95 3. Snake Cardholder - Anna+Nina Home €29,95 4. Leopard Cushion - Anne+Nina Home €29,95 5. Wonders are Cellectible €34,95 6. Star Dessert Plate - Anna+Nina Home €18,95 7. SMPL va. €9,95 8. Star Dessert Plate - Anna+Nina Home €18,95 9. Leopard Dinner Plate - Anna+Nina Home €19,95 10. Egg Cup - Anna+Nina Home €12,95 11. Shell Candle Holder Medium - Anna+Nina Home €13,95 12. Plant -Groenrijk €33,95 13.Gingko Dish Medium - Anne+Nina Home €22,95 14. Candle - P.F. candle co €23,95 15. Heart Dessert Plate - Anna+Nina Home €18,95

039


instore conceptstore

2

1

3

4

1. Rosefield €109,95 2. Darling - Love stories €55 3. Ring-Wildthings €64,95. 4. Audrey H- Love Stories €55 5. Postcards €2,25 6. Love lace - Love stories €60 7. Wild rose - Love stories €35

040


instore conceptstore

instore

NIGHTGUIDE

Nighty night babe. Met de superleuke undies en bralettes van Love Stories maak je de holidays nog romantischer. De bralettes zijn er in verschillende prints met afwisselende undies. Dus mix en match voor jou perfecte combi.

5

6

7

041


instore conceptstore

instore

IT-GIRL ELISE

Elisa komt vaak en graag naar de winkel en ook in onze insta feed zie je haar regelmatig terug. Met haar sterke combi’s en stoere pics benoemen we haar deze editie tot onze echte INSTORE IT-GIRL. Leer Elisa kennen:

1. Wat is favo INSTORE setje? Ik vind het lastig om te kiezen aangezien ik alles leuk vind! Ik denk zelf dat ik een mooi pak van Scotch & Soda heel leuk vind. Lekker met een ruitje en docs eronder, dat is voor elke gelegenheid goed. 2. Wat is jouw ultieme styling en cadeau tip? Mijn styling tip is om niet bang te zijn om iets te combineren en het gewoon te doen. Tegenwoordig kan alles en dat is zo leuk! Een tijgerprint met een slangenprint combineren, gewoon doen! Mijn ultieme cadeautip zijn denk ik leuke oorbelletjes van Anna+Nina, die blijven mooi wat je er ook mee doet. Sinds kort hebben jullie Pieces en die hebben ook de leukste sieraden en glittersokken! glittersokken zijn altijd een geslaagd cadeau. 3. Waarom winkel je het liefst bij instore? De winkel ziet er niet alleen super instawaardig uit, de mensen die er werken zijn ook nog super behulpzaam en lief! Daar shoppen is heel persoonlijk en dat vind ik heel belangrijk.

Wist je dat? Tijdens de private shopping night van Elise en haar vriendinnen bij INSTORE een filmploeg van MTV langs kwam met een stripper!

4. wat is je favo holiday outfit? Een lief jurkje combineren met stoere Dr. Martens vind ik het leukste wat er is. Ik vind het ook heel leuk om de outfits te combineren met de plekken waar ik ben! Zo heb ik in Bali heel erg over beige/ witte kleuren nagedacht en bij LA meer de skatergirl look met een T-shirt, Levi’s en Superga’s eronder.

follow onze IT-GIRL @_elisejade

042


instore conceptstore

Instore jaarhoroscoop BOOGSCHUTTER

RAM

Een periode met veel vrije dagen komt jou maar al te goed uit! Je kan niet wachten om te vliegen naar een ander land, iets met mooier weer of juist iets waar het echt koud is. In al je optimisme ben je ook van alles al aan het plannen. Vergeet niet dat er ook nog andere mensen zijn die op je rekenen en jou graag om zich heen hebben. Maak er geen verplichtingen van, familie is onvoorwaardelijk en deze dagen kunnen voor jou ook vrijblijvend zijn.

Winter betekend voor de ram, dat het voorjaar niet ver weg meer is. Het voorjaar is, waarop jij zit te wachten. Deze dagen trek jij je familie er doorheen als echte aanvoerder van het team. Wees voorzichtig met wat je zegt want soms kan je ontactisch uit de hoek komen en vooral tijdens de feest dagen zit niet iedereen te wachten op je directe en tegendraadse opmerkingen. Probeer je ongecompliceerde zelf te zijn. Dan zal je zien dat in deze tijd iedereen met je wegloopt.

23 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER

21 MAART TOT 20 APRIL

LEEUW 23 JULI TOT 22 AUGUSTUS De leeuw voelt zich vrolijker in de zomer maar dat haalt niet weg dat de winter geen tijd is om te genieten leeuw. Je bent zo trots als een pauw wanneer je met het hele gezin rond de tafel zit. De feestdagen zijn de ideale gelegenheid om dit voor elkaar te krijgen. Je hebt weer een goede planning gemaakt maar wees niet te hooghartig, je speelse karakter komt beter van pas tijdens de feestdagen.

STEENBOK

STIER

MAAGD

Winter is helemaal jouw ding! Fijn een dikke trui aan, dikke warme sokken aan en wandelen door de sneeuw. Wachten tot de kerstdagen duurt nooit lang want jij begint in november al met het luisteren naar kerstliedjes. Dicht bij jezelf blijven is voor jou geen uitdaging. Gebeurd er iets onverwachts wat je echt niet oké vindt? Blijf niet pessimistisch hangen in de negatieve Flow. Het is ook fijner voor je omgeving als je het allemaal wat lichter oppakt. Het is de mooiste tijd van het jaar dus geniet ervan!

Als levensgenieter is de stier in de wintermaanden beslist aan het stralen. Jij bent altijd opzoek naar gezelligheid en dat kom je tijdens de feestdagen wel tegen. Sommige mensen zullen door stress en drukte snel op hun tenen getrapt zijn. Als je meegaand bent in de situatie komt dat je ten goede tijdens de feestdagen maar ook op het werk of op school. Met het nieuwe jaar inzicht moet je dit keer maar niet proberen om je vast te houden aan het ouden, probeer je flexibel op te stellen.

Heerlijk met een dekentje, en een kopje thee op de bank terwijl het buiten kouder wordt en regent. Dat is een avond die op het lijf geschreven is van de maagd. Jij houd je graag bezig met veel verschillende dingen en dat is ook in de wintermaanden het geval. Maak de activiteiten niet te bond want deze maanden zijn altijd wel duur maar met jouw smaak en je zuinigheid als karaktereigenschap is dat geen probleem. Shop er dus maar op los en geef je vrienden en familie leuke cadeaus!

WATERMAN

TWEELINGEN

WEEGSCHAAL

Gezelligheid kent geen tijd en dat geld ook voor de Waterman. Jouw vriendelijke karakter komt goed van pas wanneer het draait om de feestdagen. Als de rest zich druk maakt om het avondeten kom jij wel met de perfecte originele oplossing. Jij wilt dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat het een mooi moment wordt. Met jouw houding komt dat wel goed. Kies ervoor om niet dwars te zijn en help wat meer mee. Na de feestdagen kan je weer rebels doen ;).

Wanneer de zon schijnt ben je tevreden, helaas is dat in de winter niet altijd het geval. Dat is ook 1 van de redenen dat je graag op wintersport gaat zodat je toch met je gezicht in de zon zit. Verder is het voor jou geen probleem om je aan te passen in bij je familie of vrienden tijdens de feestdagen en je geeft hen ook een opgewekt gevoel met je persoonlijkheid. Probeer wel je zelf te blijven want ‘copycats’ zijn er al genoeg.

De romanticus in jou komt naar boven in de wintermaanden. Overal kaarsjes en lekker met je lover op de bank. Dit is je idealen beeld van het seizoen. Maar weegschaal het moet natuurlijk allemaal wel in balans zijn. Dat kan je doen door niet te zoetsappig en beminnelijk te zijn maar door af en toe ook te denken aan je omgeving. Vooral tijdens de feestdagen, laat je familie zich geen derde wiel aan de wagen voelen. De singel weegschaal geniet van de liefde van de familie en vrienden om haar heen.

VISSEN

KREEFT

SCHORPIOEN

Hoewel de zomer voor jou de perfecte tijd is van het jaar kun jij ook goed genieten van de wintermaanden. Mits ze niet te lang duren ;). Desalniettemin voel jij je wel thuis tijdens de feestdagen want het is allemaal heel huiselijk en de gezelligheid straalt ervan af. Een tijd waarin je regelmatig labiel bent, probeer eens wat chiller te zijn. Ga lekker genieten want je leeft maar één keer. Let op! Wees niet te inhalig met je cadeaulijst, je kan niet alles hebben kreeftje.

Jij leeft helemaal op in de herfst en wintermaanden. Is er regen? Voor jou is dat geen probleem. Alhoewel je toch liever als coutchpotato op de bank ligt. Tijdens de feestdagen wil je zeker samen met je lief, familie en/of vrienden er een leuke periode van te maken. Wordt niet emotioneel en koppig als het niet gaat zoals jij het wilt. Het gaat erom dat jullie samen zijn, mocht je het toch anders ervaren, Spreek het uit! Niets is beter dan elkaar een spiegel voorhouden en de waarheid vertellen.

22 DECEMBER TOT 20 JANUARI

21 JANUARI TOT 20 FEBRUARI

21 FEBRUARI TOT 20 MAART Lekker als een huismus de winter door, dat is iets wat de vissen maar al te graag doet. De winter is niet het seizoen waar jij in straalt maar wel een tijd waar je veel van geniet. Schaatsen en de sportactiviteiten eromheen vind je geweldig om te volgen. De avonden worden langer dat betekend dat je kan wegdromen met warme choco bij een spannende of juist romantische film. Wie weet geeft dat je nog een idee om je vriend of vriendin te verassen.

21 APRIL TOT 21 MEI

22 MEI TOT 21 JUNI

22 JUNI TOT 22 JULI

23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER

23 SEPTEMBER TOT 23 OKTOBER

24 OKTOBER TOT 22 NOVEMBER

043


instore conceptstore

@instore_men @instore_kids

volg

ons @instore_delft

044

Profile for Instore Conceptstore

INSTORE #5 • OUTFITS AND OTHER THINGS FOR BOUNDRY SEEKERS  

HET MINI WARENHUIS AAN DE MOOISTE GRACHT VAN DELFT! Pop the champagne! Party collection • INSTORE it girls aan het woord • met deze cadeautj...

INSTORE #5 • OUTFITS AND OTHER THINGS FOR BOUNDRY SEEKERS  

HET MINI WARENHUIS AAN DE MOOISTE GRACHT VAN DELFT! Pop the champagne! Party collection • INSTORE it girls aan het woord • met deze cadeautj...

Advertisement