Page 1

XVII PREMI LITERARI JUVENIL INSTITUT COLLBLANC

BASES DEL CONCURS 1. Poden participar tots els alumnes matriculats a l’Institut Collblanc en el curs 2013-2014. 2. Els textos poden ser en castellà o en català, originals i inèdits. 3. El tema serà el proposat pels departaments de català i castellà 4. El termini per lliurar els treball serà el dia 8 d’abril. 5. Els treballs es lliuraran a l’adreça: institutcollblancsantjordi14@gmail.com detallant el nom del seu professor de català o castellà a l’apartat de l’assumpte (sota del destinatari).

6. Els premis als quals es pot optar corresponen a les següents categories: 1a categoria: ‘Et regalo una paraula’ en català i castellà de 1r d’ESO. 2a categoria: ‘Et regalo una paraula’ en català i castellà de 2n d’ESO. 3a categoria: ‘Acció poètica’ en català i castellà (3r d’ESO). 4a categoria: ‘Acció poètica’ en català i castellà (4t d’ESO). 5a categoria: ‘Acció poètica’ en català i castellà (Batxillerat).

7. El jurat estarà format pels professors dels departaments de Llengua catalana, Llengua castellana i alumnes de Bat (excepte la 5a categoria). 8. El dictamen del jurat serà inapel·lable. Pot quedar desert algun premi. 9. El veredicte serà notificat a l’acte literari de lliurament de premis . 10. Presentar-se al concurs suposa l’acceptació prèvia d’aquestes bases. 11. La recuperació dels originals es podrà fer uns dies després del lliurament de premis. La Canonja, abril de 2014

Xvii premi literari juvenil sant jordi 14  
Xvii premi literari juvenil sant jordi 14  
Advertisement