Page 1


INDEX -Què són els memes i d'on surten? -Millors memes de 201 7. -Memes de "Bob Esponja". -Vine. -Comparació de l'humor actual i el de fa uns anys. -Per què és tan popular aquest tipus d'humor?

Introducció Fet per:Eva

Aquesta revista va sobre memes i el humor popular d’ara. Hem fet aquesta revista perquè creiem que a la majoria de la gent de la classe li agraden els memes i creiem que seria un tema interessant. També perquè així la gent podrà saber més coses sobre aquest humor que s’ha fet tant popular en els últims anys.


Què són els memes i d'on surten? Fet per:Berta

Tot i ser un terme difícil de definir, diria que un “meme” és una imatge o una broma que es fa viral, i a partir de la primera versió se’n fan de noves. Per exemple:

Els memes van començar poc després de que Internet fos accessible per quasi tothom. Van passar de ser imatges amb bromes simples a bromes més ingenioses. Les plataformes més utilitzades per penjar-les són Reddit, Instagram, Tumblr, Twitter, YouTube i 4Chan. “Necessites una arca? Jo conec a algú (es un joc de paraules, substitueix “Know” per “Noah”. De “L’arca de Noè”)”


Fins i tot n’hi ha que són una combinació de varies. “Jo? Ser la noia llegint això?” “És més probable que jo sent a classe de com ser follet” “Ja saps que l’havia de diagnosticar ambP” “...GAI”

Comparació humor actual i humor de fa uns anys Fet per: Eusebio

Com tot, l'humor ha anat canviant durant els darrers anys, i ha passat d'explicar acudits i veure programes a la tele on se'n riuen de famosos i polítics a coses molt diferents. L'humor sempre ha consistit a riure del que ens envolta, però ara es fa d'una manera diferent de la d'abans. L'humor d'ara és molt absurd comparat amb el de abans, i potser més difícil d’entendre, però tot i així els dos comparteixen certes similituds, com criticar coses polèmiques o gent molt coneguda a través de les bromes.


Humor d'abans

Humor actual

Per què és tan popular actualment aquest tipus d’humor ? Fet per: Eva

Aquest tipus d'humor fa gràcia i és molt ràpid de llegir i veure. També es pot compartir molt fàcilment amb coneguts o a través de les xarxes socials. Els memes sempre són molt fàcils de fer i per això hi ha molta gent que crea contes a xarxes socials dedicades només a compartir-los. Sempre s'estan creant memes nous i quan un passa de moda ja s’han creat alguns altres. Els vines són vídeos molt curts i sense context, cosa que fa que sigui un humor absurd que agrada molt. Els memes poden variar molt.


Hi ha alguns que són molt absurds i altres que estan ben pensats. Alguns és fan famosos perquè tracten de temes actuals o esdeveniments i els critiquen humoristicament. *”Quan veus el cadàver d’algú que s’ha penjat al bosc dels suïcidis” “Bé, suposo que faré un vlog”.

Altres tenen un humor molt estúpid.

El mitocondri és el motor de la cèl·lula.

Altres no fan referències a esdeveniments o coses concretes però són enginyosos, sarcàstics o tracten de coses quotidianes que són gracioses.


Millors memes de 201 7 Fet per: Eva i Berta

Salt Bae Un cuiner turc va penjar un vídeo cuinant carn i tirant sal deixant-la caure pel seu braç. En menys de 24 hores tenia 2 milions de reproduccions. Un usuari de Twitter va crear el hashtag #saltbae i es va fer famós amb aquest nom.

Safe Roll La famosa imatge és d’un mini documental anomenat Hood Documentary. El protagonista d’aquesta imatge és l’actor Kayode Ewumi. Un usuari de Twitter va fer un meme amb aquesta imatge i poques setmanes després s’havia fet viral i tothom feia memes amb aquesta imatge. Drew Sanlon Reaction / Blinking Guy Aquest gif és la reacció de Drew Scanlon, un editor de vídeos. Al vídeo original un amic seu està jugant a un videojoc i diu: “Cultivant amb la meva aixada” (que també és pot interpretar com “Cultivant amb la meva puta”) i Drew es sorprèn per aquest comentari.


Who would win? El meme va començar amb una imatge penjada a 4chan on una persona comparava dos personatges de videojocs preguntant qui guanyaria, i a partir d’això es van fer noves versions però de manera humorística, fent referències a coses com l’epidèmia de la pesta.

“Qui guanyaria?” “Els problemes del mon sencer” o “Una Pepsi”

“Qui guanyaria?” “25 milions d’europeus” “Una rata amb la pesta”

“Literalment tot i tothom” “Zeus” “Hera”

Distracted boyfriend Aquesta fotogradfia va ser feta per Antonion Guillem i més tard es va començar a utilitzar com a meme. No és el primer meme en utilitzar aquest tipus de format, també hi ha diferents versions.

How Italians Do Things Aquest meme va commençar perquè un usuari de Twitter anomenat @donny_drama va publicar la següent imatge. La broma consisteix en fer diferents coses amb la mà en la posició que surt en la imatge anterior i dir que així és com un italià faria l’acció que esta sent representada.

“Mare italiana aguanta el seu bebè recent nascut per primera "Com beuen el café els italians"


Memes de Bob Esponja

Bob esponja són uns dibuixos animats. El Mocking Spongebob ve de l'episodi '' Little Yellow Book '' i fa gràcia perquè posa una cara molt graciosa. El meme de Bob esponja prehistòric surt de l'episodi 3 de la temporada 14. La gràcia del bob esponja prehistòric és per la cara de prehistòric i que posa cara de sorprès.

Malicious Patrick 2018

Prehistoric SpongeBob 2016

Mocking SpongeBob 2017


Vine

Vine va ser una aplicació de mòbil la qual et permetia fer vídeos de 6 segons i publicar­ho. Els vídeos acostumen a ser d'humor, tot i que també hi ha d'altres coses però mai es fan populars. En 2016 van eliminar la xarxa social, però poc temps després els vídeos que eren famosos dintre de la comunitat, es van començar a viralitzar, i en veure això l'autor va decidir desenvolupar una segona aplicació com l'anterior, Vine 2. Encara no es sap quan sortirà, ja que estan treballant en ella com un projecte secundari.

Els següents "vines" són els més populars i els millors segons el nostre criteri. ­ Welcome to bible study ­ My brother pushed me ­ You Are My Dad (Boogie Woogie Woogie) ­ Kid hits head with notebook ­ Has anyone ever told you you look like Beyonce ­ Oke ­ Wooo? ­ Happy birthday raven!!


Luna de plutón - Revista de memes  

Revista de memes

Luna de plutón - Revista de memes  

Revista de memes

Advertisement