Instamat in Villa d'Arte editie 1, maart/april 2022

Page 1


villa selectie

‘Warmte is onze passie!’ Instamat is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Vaassen en heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van designradiatoren. Sleutelwoorden daarbij zijn topkwaliteit, design, innovatie en functionaliteit. Het ruime assortiment biedt oplossingen voor elk verwarmingsvraagstuk. Niet voor niets is Instamat dé leverancier van de mooiste warmte voor wonen en werken! Arc

Meer informatie: instamat.nl.

Altijd een warme handdoek of badjas na douche of bad

Square

Jay

Niets is lekkerder dan jezelf na een warme douche of een verkwikkend bad in te wikkelen in een heerlijke warme handdoek. Dat kan met de energiezuinige, elektrische handdoekwarmers Jay, Square en Arc van Instamat. Er is altijd de beschikking over een warme handdoek of badjas, zonder afhankelijk te zijn van de centrale verwarming. Een hele fijne en luxe aanvulling op het comfort van je badkamer. De Jay is leverbaar in geborsteld of gepolijst roestvast staal, soft zwart, soft wit en messing. De Square is gemaakt van gepolijst roestvast staal. De Arc is beschikbaar in verschillende ontwerpcombinaties namelijk in wit of zwart achterstuk met voorstuk in wit, zwart, geborsteld of gepolijst aluminium.

Zo mooi kan warmte zijn! Niet zomaar een radiator, maar een veelzijdig meubel dat past in iedere ruimte in huis; dat is de Serie T. De ontwerpers Matteo Thun en Antonio Rodriguez wilden met een enkel stuk aluminium een letterlijk en figuurlijk warm object realiseren. En dat is gelukt, de radiator is te gebruiken als een plank, blad, handdoekenrek in de badkamer of in de gang, keuken of woonkamer. Door verschillende uitvoeringen gaat het ontwerp perfect op in het interieur en neemt het de vorm aan van een meubelstuk. Verrassend en veelzijdig!

Serie T2V

Serie T2H

71


mat.nl

Zó mooi kan warmte zijn!

www.instamat.nl

De mooiste warmte voor wonen Deen mooiste werkenwarmte voor wonen