Page 1

KONDICIONERË AJRI Gjithë bota përdor Gree!


Komforti juaj, Biznesi ynë

30 punëtorë

Install Engineering është një kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve të tregëtimit, projektimit dhe instalimit të sistemeve të ngrohjes qendrore , klimatizimit, ventilimit dhe hidraulikës. Kompania jonë tashmë një lider i tregut kosovar në lëmine e termoenergjetikës ka arritur te marrë eksklusivitetin e disa prodhuesve prestigjiozë të tregut ndërkombëtar duke i dhënë përparesi cilësisë, sigurisë dhe performancës. Falë përvojes, kapacitetit inovativ, kreativitetit tashmë synojmë të shtrijmë aktivitetin tonë edhe në rajon.

7 inxhinierë

E formuar në vitin 1999, sot stafi ka 30 punonjes te kualifikuar, nga te cilet inxhinere te termoenergjetikes me pervoje mbi 20 vjeqare, dhe veprimatarine e saj e shtron ne 4 pika shitese ne vend, me siperfaqe ne total mbi 6000 m². Si aktivitet kryesore tregetimin e komponenteve te sistemeve termoenergjetike, te dizenjuara dhe te prodhuara nga firmat me te njohura Europiane dhe me gjere, Kompania jone tashme me mbelushmerine me te madhe ne gjithe vendin, numeron mbi 10.000 klientë të kënaqur dhe mbi 150 projekte të realizuara gjatë këtyre viteve.

6000 m2 të pajisura me produkte tona

Install Engineering eshte perfaqesuese e prodhuesve si Tiemme, Caleffi, Interplast, Global Radiatori, RM Raccorderie, S&P, Kaffes, Aerogrammi, GREE Electronics, Aermec, Willo, Siemmens, Frabo, Palazzetti, Lamburgini, Cewal, Ecoflam, Drazice, FinTherm Praha, OneFlex and Armacell, TIS, Coprim, Brass Form, Bonomi etj. Shërbimet e projektimit dhe instalimit te këtyre sistemeve realizohen nga stafi inxhinierik dhe grupe punuese profesionale me pervojë të gjatë, duke filluar nga hapësira të vogla banimi deri tek ato objekte të mëdha komerciale, publike dhe industriale.

NGROHJE | UJËSJELLËS | KLIMATIZIM | VENTILIM


Gjithë bota përdor Gree! Prodhuesi më i madh botëror i pajisjeve të klimatizimit Mbi 500 milionë kondicionerë shtëpiakë

60 milionë 5.5 milionë

kondicionerë të prodhuar në vit

kondicionerë komercialë të prodhuar në vit

70.000 punëtorë mbi

32.000 patente


TEKNOLOGJI INOVATIVE 1Hz

TEKNOLOGJIA DC INVERTER G10

LIDHJA WIFI E INTEGRUAR NË MODUL

KLASI I EFIKASITETIT TË ENERGJISË

PAJTUESHMËRI ME NORMAT EUROPIANE

GAS EKOLOGJIK PËR FTOHJE

KONDICIONERË KLIMË ON/OFF


Teknologji që i përshtatet njeriut

FREKUENCË E ULËT E PUNËS • temperaturë konstante • kursim energjie SHPEJTËSI MADHE E DSP PROCESOR-it • funksionim preciz

PRECIZITET I LARTË I KONTROLLIT • brez i gjerë funksionimi • kontroll preciz TEKNOLOGJI QË KORRIGJON FAKTORIN E FORCËS • mbrojtje më e mirë

PAJISJE FTOHËSE EKOLOGJIKISHT E PRANUESHME • ekologjikisht e pranueshme

ZHURMË E ULËT GJATË PUNËS • jashtëzakonisht i pazhurmshëm gjatë punës • rehati KONTROLL ME ANË TË MODULIMIT KOMPJUTERIK • luhatje/oscilime shumë të vogla • zhurmë shumë e vogël RREGULLIM AUTOMATIK I LUHATJEVE TË TENSIONIT NË RRJET • stabilitet i lartë • prishje shumë të rralla SIGURI E MADHE • cilësi e madhe • performancë e lartë KONTROLLI UFH FLUX-WEAKENING • ngrohje e shpejtë • ftohje e shpejtë


NGROHJE DHE FTOHJE E SHPEJTË

KONTROLL I TEMPERATURËS

KURSIM I ENERGJISË

GAS EKOLOGJIK PËR FTOHJE

Mënyrat kryesore për të arritur

1. SISTEMI I FTOHJES DHE NGROHJES Tre komponentë sigurojnë

2. SISTEMI I VENTILATORËVE Komponentët kryesorë të sistemit

3. SISTEMI I KONTROLLIT Mikro-procesori i ri për monitorim preciz të punës së inverterit siguron nivel të lartë të funksionimit

• Shtëpiza frontale dhe dalja e ajrit;

të sistemit të ftohjes:

• Ventilatori me qarkullim të lartë të ajrit si dhe këmbyesi me

funksionim stabil; me tubacion bashkëkohor;

• Ventilatori i avancuar me diametër më të madh i cili rrit vëllimin e ajrit

e cila kontrollon në mënyrë precize qarkullimin e gasit ftohës.

Si kursen energji inverteri Nevojitet periudhë më e gjatë kohore për të arritur temperaturë të këndshme të hapësirës.

Nevojitet periudhë më e gjatë kohore për të arritur temperaturë të këndshme, por ajo shpejt bëhet e pakëndshme.

Në hapësirë të caktuar temperatura ndryshon shpesh, (këndshme-pakëndshme).

TEMPERATURA E PAKËNDSHME TEMPERATURA E KËNDSHME

0.1ºC

TEMPERATURA E PAKËNDSHME

Arritja e shpejtë e temperaturës së këndshme

Temperatura është konstante, pa luhatje KURSIM MË I MADH ENERGJISË

Mirëmbahet temperatura e këndshme

pajisja INVERTER pajisja e ZAKONSHME


Sistemi për pastrimin e ajrit FILTRI FOTOKATALITIK FILTËR ME KARBON AKTIV

FILTËR MULTI-FUNKSIONAL (3 NË 1)

FILTËR ME KATESHINË

FILTËR ME JONE ARGJENDI

SISTEMI I VETËPASTRIMIT (X-FAN)

GJENERATORI ELEKTROSTATIK PËR LARGIM TË PLUHURIT

JONIZUESI ME PLAZMA TË FTOHTË

Filtri hiqet me shumë lehtësi.

Jonizuesi modern liron sasi më të madhe të joneve negative (largon aromat e pakëndshme) nga jonizuesit standardë, ndërsa "plazma e ftohtë" eliminon bakteret.


Zgjidhje inovative Duke gjetur dhe zhvilluar zgjidhje inovative, duke avancuar proceset teknologjike nëpërmjet 9 bazave të prodhimit dhe kontrollit rigoroz në produkte në mbi 500 laboratore të specializuara, Gree është dalluar përmes cilësisë së tij superiore dhe karakteristikave teknike të jashtëzakonshme. Qendra për Hulumtime e kompanisë GREE ka status dege të Institutit Shtetëror të Ruajtjes së Energjisë dhe Mbrojtjes së Mjedisit.

1. AVULLUESI I INTEGRUAR

6. MBROJTJA PCB - OPERIMI NË TENSION 145V

2. DIZAJNI I INTEGRUAR

7. VETË-DIAGNOSTIKIMI

3. KUTIA ELEKTRIKE REZISTENTE NDAJ ZJARRIT

8. VENTILATORI SHUMË EFIKAS DHE PA ZHURMË

9. SHTËPIZA REZISTENTE NDAJ NXEHTËSISË

Kanalet e ujit janë edhe

Në njësinë e jashtme, një shtëpizë e veçantë mbron komponentet elektronike dhe siguron funksionimin edhe në temperaturë prej 85ºC, por siguron edhe mbrojtje kundër përhapjes së zjarrit.

nga ana e djathtë edhe nga ana e majtë gjë që mundëson instalim të lehtë

10.


Caktimi i nivelit të komforit Kondicionerët GREE posedojnë një sërë karakteristikash dhe funksionesh teknike të avancuara të cilat janë punuar me qëllim që të kënaqin nevojat e ndryshme dhe të sigurojnë rehati sa më të madhe për përdoruesin.

TURBO FTOHJA

4 DREJTIME TË RRJEDHËS SË AJRIT

Ju mundëson të shijoni rrjedhë më të fortë të ajrit, me ç’rast temperatura në hapësirë arrin parametrat që ia keni caktuar brenda

Drejtimet e rrymimit të ajrit mund të caktohen vertikalisht apo horizontalisht, gjë që mundëson ndjesi të shtuar në hapësirën ku jeni.

7 SHPEJTËSI VENTILATORI Ju mundëson të zgjedhni sasinë e rrjedhës së ajrit nga super e ulët deri në turbo. modelet tjera GREE - 4 shpejtësi ventilatori pajisjet tjera kondicionuese - 3 shpejtësi ventilatori

NIVEL I ULËT I ZHURMËS / FUNKSIONIM I QETË Zhurma ulet deri në 19dB(A), që është baraz me zhurmën që bëjnë gjethet e drurit. Modeli Gjethet Modeli Kondicionerët tjerë Pëshpëritja GREE në erë GREE gjatë punës e lehtë U-CROW U-COOL gjatë punës gjatë punës

19dB 20dB 21dB

30dB

Tingulli Atmosfera e punës I pakëndshëm në zyre

40dB

50dB


SIGURIA DHE STABILITETI NË TEMPERATURA TË ULËTA Ftohje deri në -15 0C

-150C

-300C

Ftohë me siguri të lartë deri në +54 0C Kur jashtë dhomës ndodhin ndryshime të temperaturës, performanca e kompresorit dhe e ventilatorit ndryshojnë në përputhje me to. Ngrohje deri në -30 0C Ngrohë me siguri të lartë edhe kur jashtë është -30 0C elektrike të kasës së brendshme, parangrohjes dhe shpeshtësisë së caktimit të parametrave të kompresorit.

Parandalimi i futjes së ajrit të ftohtë Vetëm pasi që këmbyesi i nxehtësisë të jetë ngrohur dhe të ketë arritur temperaturën e caktuar aktivizohet ventilatori i njësisë së brendshme dhe në këtë mënyrë shmanget futja e ajrit të ftohtë.

3 MODALITETE PËR NATËN Kjo ju mundëson të bëni ndryshim të temperaturës që ju përshtatet në 3 parametra të ndryshëm të punës.

Modeli 1:

Modeli 2:

Modeli 3:

Temperatura e njësisë së brendshme automatikisht rritet (gjatë ftohjes) apo automatikisht ulet (gjatë ngrohjes).

Falë funksionit unik "Pushim", temperatura rregullohet automatikisht, ashtu që të mos ulet shumë para se të zgjoheni ju.

Ju mund të caktoni regjimin tuaj të preferuar “të natës" duke i shënuar parametrat që dëshironi ju vetë.

SHKRIRJE INTELIGJENTE Puna e kondicionerëve në regjimin e ngrohjes tani është edhe më e këndshme falë kohës së shkurtuar për shkrirjen.


FUNKSIONI (I FEEL)

Pamjet dhe funksionet e telekomandës

Shpejtësia e ventilatorit

Regjimi i punës: Automatik, Ftohje, Ngrohje, Tharje, Ventilim

Ulja e Ngritja e Ngrohja ose ftohja e temperaturës; mbani temperaturës; mbani shpejtuar e hapësirës sustën 2 sekonda për sustën 2 sekonda për ulje të përshpejtuar ngritje të përshpejtuar

Fikja e Paraqitja e temperaturës Lëvizja e sistemit të Caktimi i temperaturës Caktimi i funksionit të dëshiruar të kohëmatësit aktuale të brendshme ventilimit apo plazmës së dëshiruar me anë dhe të jashtme së ftohtë të sensorit në operimit gjatë telekomandë natës

Caktimi vertikal i drejtuesit

Caktimi horizontal i drejtuesit

Rregullimi i orës

Funksionimi automatikisht pa zhurmë

Fikja ose ndezja e dritës në kondicioner

Sistemi i vetëpastrimit


LOMO Best Buy Inverter WiFi - Kondicioner

0,5W gjendje gatishmërie, mbrojtje PCB

BEST BUY INVERTER LOMO paraqet Auto-Rinisje Kohë-matës Dizajn kompakt Funksioni i memories Funksioni “I Feel” Para-ngrohje inteligjente Shkrirje inteligjente Plazma e ftohtë Ngrohës i kompresorit Funksion/program për natën Ngrohje (-15°C) Ftohje (-15°C) 4 shpejtësi ventilatori


Mbrojtës i besueshëm i buxhetit tuaj • tuba të bakrit të izoluar 3m • kabllo 4m • mbajtëset rozete • shirita ngjitës

• WiFi lidhje për përdorim të thjeshtë përmes internetit • Panel premium me ekran të padukshëm që përputhet në mënyrë ideale me çdo enterier • Ngrohja (-15ºC) dhe ftohja (+48ºC) ofron temperaturën ideale gjatë tërë vitit

Modeli Kapaciteti

Ftohja

600 W - 3600 W

Ngrohja

600 W - 3800 W

Ftohja Ngrohja Furnizimi me energji në njësinë e jashtme Lloji i kabllosë së furnizimit

Intensiteti i energjisë

1 Ph, 220-240V, 50Hz 3 X 1.5 mm2

Kabllo ndërmjetëse Fuqia në hyrje

A++ A+ (zona e mesme) A+++ (zona e ngrohtë)

4 X 1.5 mm2 Ftohja

997 (120-1400) W

Ngrohja

942 (120-1500) W

Ftohja Ngrohja

Qarkullimi i ajrit (m³/h)

4,50 A 4,40 A 560/480/410/290

SEER

6,10

SCOP

4,40 (e mesme) 5,10 (e ngrohtë)

Shtrirja e temperaturës së punës

-15°C ~ 48°C

NJËSIA E BRENDSHME Zhurma (presioni tingullor, (dB)A)

42/37/34/28

Dimensionet e njësisë (GjxLxT) (mm)

790×275×200

Dimensionet e paketimit (GjxLxT) (mm)

852×355×273

Masa (neto/bruto), kg

9 / 11

NJËSIA E JASHTME Zhurma (presioni tingullor, (dB)A) Lidhjet e tubave

52

Faza e gazit

φ 9,52 (3/8")

Faza e lëngët

φ 6 (1/4")

Gjatësia/lartësia maks. e instalimit gypit (m)

20/10

Gjatësia minimale e instalimit të gypit (m)

3

Mbushja e instalimit gypor me freon pas 5m nga 1m (gr)

20

Lloji i freonit

R 410A

Dimensionet e njësisë (GjxLxT) (mm)

842×596×320

Dimensionet e paketimit (GjxLxT) (mm)

881×363×645

Hapësira mes mbajtësve të njësisë së jashtme (mm) Masa (neto/bruto) (kg)

540 29 / 32


VIOLA Profi Inverter WiFi - Kondicioner

0,5W gjendje gatishmërie, mbrojtje PCB

Auto-Rinisje

PROFI INVERTER VIOLA, është i dizajnuar posaçërisht për klientët me shije të hollë. Veçanti të këtij modeli paraqet paleta e paneleve të ndërrueshme dekorative, me 6 ngjyra në dispozicion, me ekran të padukshëm dhe me LED ndriçim në sfond si zgjidhje shtesë për enterierë.

Kohë-matës

Përveç dizajnit kompakt, modulit WiFi në dispozicion, kjo pajisje

Dizajn kompakt

performanca e teknologjisë G10, e cila arrihet përmes kursimit të energjisë, respektivisht, faturës së vogël të energjisë elektrike. Pajisja është jashtëzakonisht stabile në funksionim dhe i sigurt në shkallë të gjerë temperature që i përshtatet hapësirës tonë: për ngrohje (-20 0C) ndërsa për ftohje (+480C)

Funksioni i memories Funksioni “I Feel” Para-ngrohje inteligjente Shkrirje inteligjente Plazma e ftohtë Ngrohës i kompresorit Funksion/program për natën Ngrohje (-20°C) Ftohje (-15°C) 4 shpejtësi ventilatori

Funksionim pa zhurmë Ngrohësi i kutisë

Panelet inovative të ndërrueshme, në dispozicion në 6 ngjyra të ndryshme


Paleta e ngjyrave dhe funksioneve • • • •

• Paneli Premium është në dispozicion në 6 ngjyra, në mënyrë ideale përputhet në çdo hapësirë • Inverteri G10 mundëson funksionim pa zhurmë dhe të sigurt në -20ºC • Klasi A++ siguron faturë më të vogël të rrymës

tuba të bakrit të izoluar 3m kabllo 4m mbajtëset rozete shiriti ngjitës

VIOLA PROFI INVERTER WIFI 09K + SET

Modeli Kapaciteti

VIOLA PROFI INVERTER WIFI 12K + SET

VIOLA PROFI INVERTER WIFI 18K

VIOLA PROFI INVERTER WIFI 24K

Ftohja

600 W - 3200 W

600 W - 3900 W

1260 W - 6600 W

2530 W - 6800 W

Ngrohja

800 W - 3600 W

880 W - 4400 W

1120 W - 6800 W

2530 W - 7600 W

Ftohja Ngrohja Furnizimi me energji në njësinë e jashtme

A++ A+ (zona e mesme) A++ (zona e ngrohtë) 1 Ph, 220-240V, 50Hz

A++ A+ (zona e mesme) A++ (zona e ngrohtë) 1 Ph, 220-240V, 50Hz

A++ A+ (zona e mesme) A+ (zona e ngrohtë) 1 Ph, 220-240V, 50Hz

A++ A+ (zona e mesme) A++ (zona e ngrohtë) 1 Ph, 220-240V, 50Hz

Lloji i kabllosë së furnizimit

3 X 1.5 mm2

3 X 1.5 mm2

3 X 2.5 mm2

Kabllo ndërmjetëse

4 X 1.5 mm2

4 X 1.5 mm2

4 X 2.5 mm2

4 X 2.5 mm2

Ftohja

870 (185-1300) W

1170 (185-1400) W

1625 (380-2650) W

2180 (600-2650) W

Ngrohja

900 (220-1400) W

1200 (250-1550) W

1760 (350-2650) W

2220 (600-2800) W

Fuqia në hyrje

Intensiteti i energjisë

Ftohja Ngrohja

Qarkullimi i ajrit (m³/h)

3,80 A

7,20 A

9,70 A

3,92 A

5,30 A

7,80 A

9,80 A

600/500/400/300

600/500/400/300

850/780/650/550

1000/800/700/550

6,10

SEER

5,20 A

3 X 2.5 mm2

6,10

6,10

6,10

SCOP

4,00 (mesme) 4,60 (ngrohtë)

4,00 (mesme) 4,80 (ngrohtë)

4,00 (mesme) 4,50 (ngrohtë)

4,00 (mesme) 4,80 (ngrohtë)

Shtrirja e temperaturës së punës

-20°C ~ 48°C

-20°C ~ 48°C

-20°C ~ 48°C

-20C ~ 48°C

NJËSIA E BRENDSHME 42/39/34/28

42/39/34/28

45/43/37/33

51/47/42/39

Dimensionet e njësisë (GjxLxT) (mm)

848×274×189

848×274×189

945×298×211

1018×315×237

Dimensionet e paketimit (GjxLxT) (mm)

926×267×371

926×267×371

1013×383×300

1086×398×328

10 / 12

10 / 12

13 / 16

15 / 18,5

Zhurma (presioni tingullor, (dB)A)

Masa (neto/bruto), kg NJËSIA E JASHTME

51

53

56

58

Faza e gazit

φ 9,52 (3/8")

φ 9,52 (3/8")

φ 12 (1/2")

φ 16 (5/8")

Faza e lëngët

Zhurma (presioni tingullor, (dB)A) Lidhjet e tubave

φ 6 (1/4")

φ 6 (1/4")

φ 6 (1/4")

φ 6 (1/4")

Gjatësia/lartësia maks. e instalimit gypit (m)

15/10

15/10

25/10

25/10

Gjatësia minimale e instalimit të gypit (m)

3

3

3

3

Mbushja e instalimit gypor me freon pas 5m nga 1m (gr)

20

20

50

50

R410A

R410A

R410A

R410A

Dimensionet e njësisë (GjxLxT) (mm)

776×540×320

776×540×320

955×700×396

980×427×790

Dimensionet e paketimit (GjxLxT) (mm)

851×363×595

851×363×595

1029×458×750

1083×488×855

510

510

560

610

28 / 31

29 / 32

45 / 49,5

55 / 60

Lloji i freonit

Hapësira mes mbajtësve të njësisë së jashtme (mm) Masa (neto/bruto) (kg)


AMBER Premium Inverter WiFi - Kondicioner

0,5W gjendje gatishmërie, mbrojtje PCB

Auto-Rinisje Kohë-matës Dizajn kompakt Funksioni i memories Funksioni “I Feel” Para-ngrohje inteligjente Shkrirje inteligjente Plazma e ftohtë Ngrohës i kutisë mbështjellëse 3 funksione për natën Ngrohje (-30°C) Ftohje (-18°C) 7 shpejtësi ventilatori

Funksionim pa zhurmë 3D rrymim ajri

PREMIUM INVERTER AMBER është pajisje me cilësi të


Cilësi e lartë që i përshtatet natyrës • Gasi më i ri R32 ofron kursim shpenzimesh prej 8% dhe 30% më pak ndikim në mjedisin • Teknologjia 1Hz mundëson ngrohje të sigurt në -30ºC dhe ftohje në +54ºC • 7 shpejtësitë e ventilatorit mundësojnë rehatinë më të madhe dhe punë pa zhurmë • 3D rrymim ajri (në çdo drejtim) për ndjesi edhe më të këndshme në hapësirën tuaj AMBER PREMIUM INVERTER AMBER PREMIUM INVERTER AMBER PREMIUM INVERTER AMBER PREMIUM INVERTER WIFI 09K WIFI 12K WIFI 18K WIFI 24K

Modeli Kapaciteti

Ftohja

700 W - 5000 W

850 W - 5000 W

1200 W - 7200 W

2000 W - 9000 W

Ngrohja

700 W - 5500 W

880 W - 7200 W

1200 W - 9200 W

2000 W - 9500 W

Ftohja Ngrohja Furn. energji në njësinë e jashtme

A+++

A+++

A++ (zona e mesme) A+++ (zona e ngrohtë)

A+++ (zona e mesme) A+++ (zona e ngrohtë)

1 Ph, 220-240V, 50Hz

1 Ph, 220-240V, 50Hz

A++ A+ (zona e mesme) A+++ (zona e ngrohtë) 1 Ph, 220-240V, 50Hz

A++ A++ (zona e mesme) A+++ (zona e ngrohtë) 1 Ph, 220-240V, 50Hz

Lloji i kabllosë së furnizimit

3 X 1.5 mm2

3 X 1.5 mm2

3 X 2.5 mm2

Kabllo ndërmjetëse

4 X 1.5 mm2

4 X 1.5 mm2

4 X 2.5 mm2

4 X 2.5 mm2

550 (75-1800) W

840 (55-1900) W

1320 (350-3300) W

1850 (450-3700) W

745 (130-2400 ) W

950 (130-2600) W

1320 (350-3300) W

1750 (380-3800) W

Ftohja Fuqia në hyrje

Ngrohja

Intensiteti i energjisë

3 X 2.5 mm2

Ftohja

3.52 A

5,10 A

5,90 A

11,00 A

Ngrohja

4.63 A

5,70 A

5,90 A

10,76 A

800/720/570/620/560/500/450

800/730/680/630/580/530/430

Qarkullimi i ajrit (m³/h) SEER

8.50

8,50

1200/1150/1050/950/850/780/600 1200/1050/950/900/850/900/750<550> 6,60

6,50

5,10 (mesme) 5,70 (ngrohtë)

4,40 (mesme) 5,10 (ngrohtë)

4,10 (mesme) 5,30 (ngrohtë)

-30°C ~ 54°C

-30°C ~ 54°C

-30°C ~ 54°C

-30°C ~ 54°C

Zhurma (presioni tingullor, (dB)A)

43/41/38/36/33/31/18

46/43/41/38/36/34/31

48/45/43/40/37/35/33

50/46/43/41/39/37/35

Dimens. e njësisë (GjxLxT) (mm)

996×301×225

996×301×225

1101×327×249

1101×327×249

Dimens. e paketimit (GjxLxT) (mm)

1060×380×322

1060×380×322

1167×405×354

1167×405×354

13/16

13,5 / 16,5

16,5 / 20

16,5 / 20

SCOP

5.10

Shtrirja e temperaturës së punës NJËSIA E BRENDSHME

Masa (neto/bruto), kg NJËSIA E JASHTME Zhurma (presioni tingullor, (dB)A) Lidhjet e tubave

53

54

56

58

Faza e gazit

φ 9,52 (3/8")

φ 9,52 (3/8")

φ 16 (5/8")

φ 16 (5/8")

Faza e lëngët

φ 6 (1/4")

φ 6 (1/4")

φ 6 (1/4")

φ 6 (1/4")

Gjatësia/lartësia maks. e instalimit gypit (m)

15/10

40/20

40/20

50/30

Gjatësia minimale e instalimit të gypit (m)

3

3

3

3

Mbushja e instalimit gypor me freon pas 5m nga 1m (gr)

20

20

40

50

Lloji i freonit

R 32

R 32

R 32

R 32

Dimens. e njësisë (GjxLxT) (mm)

899×596×378

899×596×378

980×790×427

980×790×427

Dimens. e paketimit (GjxLxT) (mm)

948×420×645

948×420×645

1083×488×855

1083×488×855

560

610

610

45,5 / 48,5

62,5 / 67,5

65 / 70

Hapësira mes mbajtësve të njësisë së jashtme (mm) Masa (neto/bruto) (kg)

44.5 / 47.5


U-CROWN Superior Inverter WiFi - Kondicioner

0,5W gjendje gatishmërie, mbrojtje PCB

Auto-Rinisje Kohë-matës Dizajn kompakt Funksioni i memories Funksioni “I Feel” Para-ngrohje inteligjente Shkrirje inteligjente Plazma e ftohtë Ngrohësi i kompresorit 3 funksione për natën Ngrohje (-30°C) Ftohje (-18°C) 7 shpejtësi ventilatori

Funksionim pa zhurmë Ngrohësi i kutisë mbështjellëse 3D rrymim ajri Filtër me karbon aktiv

SUPERIOR INVERTER U-CROWN, pajisje e cilësisë së lartë dhe me dizajn futuristik me elegancë të rrallë, paraqet kondicionerin më modern dhe më të fuqishëm të ajrit që ka tregu. Njësia e brendshme është e përbërë nga alumini me formë U, me trashësi prej 0.3mm, me modul të integruar WiFi dhe ekran të integruar të padukshëm. Kompresori dy-shkallësh me teknologji të patentuar 1Hz lejon operim të qëndrueshëm në temperatura jashtëzakonisht të ulëta dhe të larta, ngrohje (deri në -30 °C) dhe ftohje (deri në +54 °C). Ventilatori me 7 shpejtësi, rrymimi vertikal dhe horizontal (3D) i ajrit, janë vetëm disa nga karakteristikat që mundësojnë hapësirë të rehatshme jetese gjatë gjithë vitit. I përket klasit të energjisë (A+++/A++), prandaj siguron kursime të energjisë dhe fatura më të vogla të energjisë elektrike.


Teknologjia me shqisat e së ardhmes • Kondicioneri më i fuqishëm në treg, që ngrohë efektshëm edhe në -30ºC dhe ftohë në +54ºC • Panel alumini i qëndrueshëm dhe shumë luksoz • Kondicioneri më i pazhurmshëm në treg • Filtër me karbon aktiv, largon aromat e pakëndshme

Modeli Kapaciteti

SUPERIOR INVERTER U-CROWN WIFI 09K SUPERIOR INVERTER U-CROWN WIFI 12K SUPERIOR INVERTER U-CROWN WIFI 18K Ftohje

390 W - 4000 W

390 W - 4450 W

900 W - 5750 W

Ngrohje

560 W - 4800 W

560 W - 4800 W

750 W - 7250 W

A+++ / A++ Furniz. me energji në njësinë e jashtme

1 Ph,220-240V,50Hz

A++ / A+ 1 Ph,220-240V,50Hz

A++ / A+ 1 Ph,220-240V,50Hz

Lloji i kabllosë së furnizimit

3 X 1.5 mm2

3 X 1.5 mm2

3 X 2.5 mm2

Kabllo ndërmjetëse

4 X 1.5 mm2

4 X 1.5 mm2

4 X 2.5 mm2

Fuqia në hyrje

Intensiteti i rrymës

Ftohje

600(95-1500) W

920(95-1550) W

1600(200-2050) W

Ngrohje

800(100-1650) W

970(100-1680) W

1420(200-2400) W

Ftohje

6,5 A

6,8 A

9,1 A

Ngrohje

6,8 A

7,1 A

10,6 A

Qarkullimi i ajrit (m³/h)

650/530/470/400/350/300/290

SEER

7,5

SCOP

4.6

Shtrirja e temperaturës së punës

720/550/490/420/370/320/290 7,0 5,1

850/750/650/600/500/400/340 6,1 4,0

-30°C ~ 54°C

-30°C ~ 54°C

-30°C ~ 54°C

NJËSIA E BRENDSHME Zhurma (presioni tingullor, (dB)A)

41/37/35/33/30/22/19

43/38/36/34/31/23/20

46/42/40/36/33/25/22

Dimensionet e njësisë (GjxLxT) (mm)

860x305x170mm

860x305x170mm

960x320x205mm

Dimensionet e paketimit (GjxLxT) (mm)

935x388x295mm

935x388x295mm

1043x403x333mm

Masa (neto/bruto), kg

11/14 kg

11/14 kg

14/17 kg

NJËSIA E JASHTME Zhurma (presioni tingullor, (dB)A) Lidhjet e tubave

50 dB

52 dB

56 dB

Faza e gazit

φ12(1/2")

φ12(1/2")

φ12(1/2")

Faza e lëngët

φ6(1/4")

φ6(1/4")

φ6(1/4")

Gjatësia/lartësia maks. e instalimit gypit (m)

25/10

20/10

25/10

Gjatësia minimale e instalimit të gypit (m)

3

3

3

Mbushja e instalimit gypor me freon pas 5m nga 1m (gr)

20

20

20

Lloji i freonit

R 410 A

R 410 A

R 410 A

Dimens. e njësisë (GjxLxT) (mm)

899x596x378mm

899x596x378mm

955x700x396mm

Dimens. e paketimit (GjxLxT) (mm)

948x645x420mm

948x645x420mm

1029x750x458mm

Hapësira mes mbajtësve të njësisë së jashtme (mm) Masa (neto/bruto) (kg)

550

550

560

43/48 kg

43/47 kg

50/55 kg


I-CROWN Superior Floor Standing Inverter - Kondicioner

0,5W gjendje gatishmërie, mbrojtje PCB

Auto-Rinisje Kohë-matës Dizajn kompakt Funksioni i memories Funksioni “I Feel” Para-ngrohje inteligjente Shkrirje inteligjente Plazma e ftohtë Ngrohësi i kompresorit 3 funksione për natën Ngrohje (-30°C) Ftohje (-18°C) 7 shpejtësi ventilatori

Funksionim pa zhurmë Ngrohësi i kutisë mbështjellëse 3D rrymim ajri Filtër me karbon aktiv

SUPERIOR INVERTER I-CROWN, kondicioner i avancuar i superior


Dizajn funksional që i përshtatet hapësirës • Kondicioneri më bashkë-kohor në treg, ngrohë efektshëm deri në -30ºC dhe ftohë deri në +54ºC • Dizajni special për vendosje mbi dysheme nuk e prishë estetikën e mureve • Kondicioneri për vendosje mbi dysheme me dizajn superior pasuron çfarëdo hapësirë • Forma unike e drejtuesit të ajrit kënaq nevojat e klimatizimit të hapësirave më të mëdha

Modeli Kapaciteti

I-CROWN INVERTER 24K Ftohje

2150 W - 8800 W

Ngrohje

1700 W - 10200 W

Ftohje Ngrohje Furniz. me energji në njësinë e jashtme Lloji i kabllosë së furnizimit Fuqia në hyrje

Intensiteti i rrymës

A++ A+ (zona e mesme) A+++ (zona e ngrohtë) 1 Ph, 220-240V, 50Hz 3 X 2.5 mm2

Ftohje

2110 (440-3200) W

Ngrohje

3100 (380-3900) W

Ftohje

14,20 A

Ngrohje

17,50 A

Qarkullimi i ajrit (m³/h)

1200/1050/800/650/550

SEER

6,10

SCOP

4,00 (mesme) 5,10 (ngrohtë)

Shtrirja e temperaturës së punës

-30°C ~ 54°C

NJËSIA E BRENDSHME Zhurma (presioni tingullor, (dB)A)

46/43/36/33/28

Dimensionet e njësisë (GjxLxT) (mm)

509x1796x476

Dimensionet e paketimit (GjxLxT) (mm)

615x1973x573

Masa (neto/bruto), kg

52 / 70

NJËSIA E JASHTME Zhurma (presioni tingullor, (dB)A) Lidhjet e tubave

57

Faza e gazit

φ16 (5/8")

Faza e lëngët

φ6 (1/4")

Gjatësia/lartësia maks. e instalimit gypit (m)

25/10

Gjatësia minimale e instalimit të gypit (m)

3

Mbushja e instalimit gypor me freon pas 5m nga 1m (gr)

50

Lloji i freonit

R 410A

Dimensionet e njësisë (GjxLxT) (mm)

955×700×396

Dimensionet e paketimit (GjxLxT) (mm)

1063×855×488

Masa (neto/bruto) (kg)

63 / 68


FAIRY

0,5W gjendje gatishmërie, mbrojtje PCB

Auto-rinisje Kohë-matës Dizajn kompakt Funksioni i memories Funksioni “I Feel” Parangrohje inteligjente Shkrirje inteligjente Plazma e ftohtë Funksioni për natën

KLIMA FAIRY, është kondicioner ajri me cilësi të lartë nga klasi i kondicionerëve ON/OFF. Posedon të gjitha funksionet më të fundit të këtij klasi, ndërsa ajo që e dallon atë nga tjerët është dizajni modern dhe kompakt i njësisë së brendshme me panel të integruar dhe me ekran që është i padukshëm kur pajisja është në gjendje gatishmërie, gjë që mundëson përputhje Pajisja përdor si mjet ftohës gasin ekologjik R410A në vend të gasit R22, gjë që mundëson funksionim më I takon klasit të energjisë (A/A), gjë që mundëson kursim tëenergjisë elektrike.


Për jetë si në përralla • Panel me dizajn bashkë-kohor me LED ekran të padukshëm që i përshtatet çdo hapësire • Klasi A/A siguron kursime dhe faturë më të vogël të energjisë elektrike • Plazma e ftohtë mbron shëndetin, duke eliminuar 90% të baktereve dhe aromave të pakëndshme • Gasi ekologjik R410A është më i besueshëm se ai R22 ashtu që është më i disponueshëm dhe kursen energjinë. Modeli Kapaciteti

Ftohje

2550 W

3250 W

4800 W

6150 W

Ngrohje

2650 W

3400 W

5300 W

6700 W

A

A

A

Furniz. me energji në njësinë e brendshme Lloji i kabllosë së furnizimit Kabllo ndërlidhëse Fuqia në hyrje

Intensiteti i rrymës

1 Ph, 220-240V, 50Hz

1 Ph, 220-240V, 50Hz

1 Ph, 220-240V, 50Hz

A 1 Ph, 220-240V, 50Hz

3 X 1.5 mm2

3 X 1.5 mm2

3 X 2.5 mm2

3 X 2.5 mm2

5 X 1.5 mm2

5 X 1.5 mm2

5 X 2.5 mm2

5 X 2.5 mm2

Ftohje

794 W

1012 W

1495 W

1915 W

Ngrohje

734 W

941 W

1468 W

1856 W

Ftohje

3,7 A

4,32 A

6,81 A

8,49 A

Ngrohje

3,3 A

4,40 A

6,72 A

8,23 A

Qarkullimi i ajrit (m³/h)

470/420/370/250

550/500/430/330

650/560/480/350

EER

3.21

3.21

3.21

COP

3.61

3.61

3.61

Shtrirja e temperaturës së punës

-7°C ~ 43°C

-7°C ~ 43°C

-7°C ~ 43°C

900/800/700/600 3.21 3.61 -7°C ~ 48°C

NJËSIA E BRENDSHME Zhurma (presioni tingullor, (dB)A)

40/38/35/26

42/39/36/33

42/38/34/31

49/45/41/37

Dimensionet e njësisë (GjxLxT) (mm)

744×256×185

819×256×185

849×289×210

1013×307×221

Dimensionet e paketimit (GjxLxT) (mm)

793×330×260

868×330×260

940×365×284

1080×378×315

8,0 / 9,0

8,5 / 10,0

11,0 / 13,0

14,0 / 17,0

49

52

56

56

Faza e gazit

φ9.52 (3/8")

φ12 (1/2")

φ12 (1/2")

φ12 (1/2")

Faza e lëngët

φ6 (1/4")

φ6 (1/4")

φ6 (1/4")

φ6 (1/4")

Gjatësia/lartësia maks. e instalimit gypit (m)

15/10

15/10

25/10

25/10

Gjatësia minimale e instalimit të gypit (m)

3

3

3

3

Mbushja e instalimit gypor me freon pas 5m nga 1m (gr)

20

15

15

15

R 410A

R 410A

R 410A

R 410A

Dimensionet e njësisë (GjxLxT) (mm)

720×428×310

776×540×320

848×320×540

913×680×378

Dimensionet e paketimit (GjxLxT) (mm)

768×353×490

823×358×595

881×363×595

997×431×740

440

510

510

549

24,5 / 26,5

30 / 32,5

39 / 41,5

50 / 54

Masa (neto/bruto), kg NJËSIA E JASHTME Zhurma (presioni tingullor, (dB)A) Lidhjet e tubave

Lloji i freonit

Hapësira mes mbajtësve të njësisë së jashtme (mm) Masa (neto/bruto) (kg)


VERSATI II+ Pompë Termike

Çka është Versati? Në ditët e sotme njerëzit janë duke u fokusuar për ditë e më shumë në shpenzimet për ngrohje dhe mbrojtjen e ambientit. Sistemet tradicionale të ngrohjes ju kushtojnë më shumë dhe janë të dëmshme për një zhvillim të qëndrueshëm të ambientit. Kështu njerëzit kërkojnë teknologji të reja të ngrohjes me efiçencë të lartë, shpenzime të vogla dhe jo të dëmshme për ambientin. Fatmirësisht, ata e gjejnë tek Versati! Çka është Versati? Versati është një pompë multifunksionale termike ajër-ujë që përdorë teknologjinë DC Inverter duke përdorur teknologji të avancuar të pompave termike e cila e absorbon nxehtësinë nga ajri i ambientit dhe e përdorë për ngrohje të hapësirave te brendshme. Kjo jo vetëm që i plotëson nevojat për ngrohje por edhe ofron ngrohje për ujë sanitar. Përveç kësaj, Versati mund të ofrojë edhe ajër të ftohtë në verë. Versati është një pajisje për të gjitha nevojat. Zgjedhni Versatin dhe shijoni një jetë të rehatshme gjatë tërë vitit. Ekologjike – Krijoni një botë të gjelbër. Versati përdorë gasin R410A, një gas ekologjik i cili është i padëmshëm për atmosferën. Madje me teknologjinë me të avancuar të pompave termike dhe pajisjeve të fuqishme, efiçenca e Versatit është përmirësuar edhe më shumë duke rezultuar me lirim më të vogël të CO2. Një produkt ekologjik që i përshtatet përkushtimit tuaj për të mbrojtur ambientin.


3 5 Metoda të Përdorimit Ngrohje

Ftohje

Ngrohje të Ujit

Ftohje + Ngrohje të Ujit

Ngrohje + Ngrohje të Ujit

• Punon në temperatura të ndryshme Ngrohje -20~35°C 10~48°C Ftohje Ngrohje e ujit Sanitar -20~45°C

-20°C

35°C

Ngrohje 10°C

48°C

Ftohje

-20°C

45°C

Ngrohje e Ujit

• Temperatura punuese e ujit sanitar Uji Sanitar: 40°C to 80°C

-20

-10

0

10

20

30

40

Ftohje: Fan coil:7°C~25°C Dysheme: 18°C~25°C

Ngrohje: Fan coil/Radiator: 25°C~55°C Dysheme: 25°C~45°C

• Ngrohje / Ftohje

R410a

Floor heating

• Ngrohje e Ujit Sanitar

• Ngrohje / Ftohje / Ngrohje e Ujit Sanitar

Floor heating

50


VERSATI II+ Të dhëna teknike Modeli Kapaciteti Ngarkesa elektrike EER COP Ngarkesa elektrike Shpenzimet EER COP Furnizimi me energji

Ngrohje (dysheme) Ftohje (dysheme) Ngrohje (dysheme) Ftohje (dysheme) Ftohje (dysheme) Ngrohje (dysheme) Ngrohje (Fan Coil dhe radiatorë) Ftohje (Fan Coil) Ngrohje (Fan Coil dhe radiatorë) Ftohje (Fan Coil) Ftohje (Fan Coil) Ngrohje (Fan Coil dhe radiatorë) Ph-V-Hz

Kompresori Sasia e gasit Temperatura e ujit sanitar Niveli i zhurmës Dimensionet Pesha Neto/Bruto Gypat lidhës

Ftohje Ngrohje Te jashtme Paketimi

Dimensionet Pesha Neto/Bruto

10 15 10.5 15.5 2.5 3.9 3.14 4.4 3.35 3.5 4 4 9 14 8 11 2.9 4.2 3.08 4 2.6 2.7 3.1 3.2 1~ 220-240V, 50Hz 3~ 380-415V, 50Hz Kompresor rrotullues 2000 3500 40~80 40~80

dB(A) mm mm kg mm mm

Gas Lëng

Temperatura e dërgimit të ujit

Ngrohësi elektrik Niveli i zhurmës

kW kW kW kW

⁰C

Ngarkesa elektrike Furnizimi me energji

Pompa

kW kW kW kW

Tipi g

Modeli

W

Te jashtme Paketimi

57 59 921x427x791 1065x485x840 67/74

GRS-CQ10Pd-K

Njësia e brendshme

Ph-V-Hz Ftohje (Fan Coil) Ftohje (dysheme) Ngrohje (Fan Coil) Ngrohje (dysheme) Tipi Nr. I shpejtësive Ngarkesa elektrike Limiti I qarkullimit te ujit Funksionimi Shkallë Kapaciteti Kombinimi

GRS-CQ16Pd-K

GRS-CQ10Pd-K

Njësia e jashtme

⁰C ⁰C ⁰C ⁰C

W L/min

kW kW dB(A) mm mm kg

57 59

950x412x1253 1110x450x1385 99/108 15.88 15.88 9.52 9.52

GRS-CQ16Pd-K

6200 1~ 220-240V, 50Hz 7-25 7-25 18-25 18-25 25-55 (cikli me temperaturë të lartë) 25-45 (cikli me temperaturë të ulët) TOP-S 25/6.5 TOP-S 25/6.5 3 200 7.5 Automatik Automatik 2 6 3+3 3+3 31 900x500x324 900x500x324 1040x605x380 1040x605x380 52/62 52/62

3 200 7.5 2 6


FANCOIL Sistemi I ujit

Kasetore Njësi e brendshme e fortë , elegante dhe lehtësisht e instalueshme, e përshtatshme për shumë aplikime. Komandë Wireless dhe me telekomandë standarde me ekran LCD 3,5 Inch. Me panel frontal të çmontueshëm dhe që mund të lahet, me ekran LED dhe filter pluhuri. Pompë uji me prurje deri në 500mm

Floor/Ceiling Një njësi elegante e projektuar për instalim vertikal në mur ose në tavan. Komandë Wireless ose me telekomandë me ekran LCD standard 3.5 inch dhe pompë uji me prurje deri në 1100mm. Nje funksion ” i thatë” , i projektuar për të reduktuar lagështirën përpara ndezjes, duke mos lejuar krijimin e mykyt dhe aromave te këqija. Operim në nivele të ulëta zhurmë dhe një dizajn modern me një grilë të brendshme të lëvizshme dhe filter pluhuri që mund të lahet.

Kanalore Një njësi e dizenjuar posaqërisht, kompakte me një profil 200mm të ulët. Kontrollues me valë dhe me telefon me ekran LCD . E ndërtuar në një pompë të kondesuar me kapacitet ngritjeje në 1000mm


FANCOIL Të dhëna teknike

Kasetore

Floor / Ceiling


CHILLER Sistemi i ujit

Chiller Seria D e Chillerave Modulare me Spirale me Ftohje me Ajër, janë produkte të zhvilluara më së miri, të projektuara sipas teknologjive të shumta e të avancuara në fushën e kondicionimit. Veçoritë e tyre kryesore janë: struktura kompakte, operimi i sigurt dhe i qetë dhe me nivelet më të ulëta të zhurmës. Përdoren gjerësisht në ndërtesa të reja apo të rikonstrukturuara me përmasa dhe funksione të ndryshme si: hotele, apartamente, restorante, zyra, qendra biznesi, punishte, spitale dhe tipe të tjera ndërtesash ku kërkesat për nivele të ulëta zhurmë dhe ajri të kondicionuar janë të vështira për tu realizuar. Një sistem Chilleri modular mund të përbëhet nga 1 deri në 16 njësi të vecanta të cilat variojnë në strukturë dhe kapacitet nga 65NaD, 80NaD (me dy cikle të pavarur gasi), ose 130NaD,160NaD (me 4 cikle të pavarur gasi), e deri në ndërtimin e një radhe me njësi të tilla me kapacietet total ftohje nga 60kW e deri ne 1160kW.


CHILLER Të dhëna teknike

Këmbyesi I nxehtësisë pjesa e ujit

Këmbyesi I nxehtësisë pjesa e ajrit


GMV5 Sistem VRF


Njësitë e brendshme të GMV5


Free-match 4 Multi Split Sistem

Funksioni i memorizimit Dizajn kompakt Mirëmbajtje e lehtë

Hapësira në brendësi për gypat e bakrit

Shkrirje inteligjente

Startim tension-ulët Kohë-matës 24 orësh Kodi për mbrojtje nga fëmijët Mbrojtje gjithë-përfshirëse Shtrirje e gjerë e tensionit funksionues Kohë-matësi për fundjavë Kontroll i centralizuar Monitorim nga distanca

FREE MATCH 4 MULTI SISTEM është pajisje me performancë dhe mundësi të jashtëzakonshme. Ka qëllimin që të lidhë një njësi të jashtme me një numër të madh njësish të brendshme. Ekzistojnë lloje të ndryshme të njësive të brendshme: të murit, kasetë, kanalore, konzolë, me kapacitete të ndryshme dhe mundësi për të bërë një numër të madh kombinimesh. Ofron mundësinë e lidhjes së llojeve të ndryshme të njësive të brendshme me një njësi të jashtme, siç kërkon hapësira. I jashtëzakonshëm për ndërtesa banimi, hotele, objekte afariste, dhe i përshtatet mjediseve të ndryshme. Është ndërtuar në kapacitete nga 18 K në 42 K BTU. Free Match 4 karakterizohet me konsum të ulët të energjisë, prandaj redukton në mënyrë të konsiderueshme harxhimet elektrike. Është i mirënjohur gjerësisht për nivelin shumë të ulët të zhurmës, rehati më të madhe, funksionim të besueshëm. Është i pajisur me kontroll të saktë të temperaturës dhe sistem inteligjent kontrolli.


Njësia e jashtme GWHD(18)NK3KO GWHD(21)NK3KO 1IN2 1IN3

Modeli

GWHD(24)NK3KO 1IN3

GWHD(28)NK3KO 1IN4

GWHD(36)NK3BO 1IN4

GWHD(42)NK3BO 1IN5

Ftohja (Btu/h)

7300 - 19800

7500 - 25000

7800 - 29000

7800 - 35000

7165.2-37532

7165.2 - 46403.2

Ngrohja (Btu/h)

8800 - 20200

12300 - 29000

12500 - 30000

12500 - 35000

8871.2-44356

8871.2 - 47768

3 X 2.5 mm2

3 X 2.5 mm2

3 X 2.5 mm2

3 X 2.5 mm2

3 X 4 mm2

3 X 4 mm2

Ftohja (kW)

1.45

1.91

2.18

2.54

3.5

3.76

Ngrohja (kW)

1.45

1.73

2.28

2.49

3.75

3.45

Ftohja (A)

6.43

8.47

9.67

11.27

15.42

17.21

Ngrohja (A)

6.43

7.68

10.12

11.05

15.2

15.79

3200

3200

4000

4000

5200

5200

SEER

6.3

6.1

6.1

6.1

5.5

5.5

Zhurma (presioni tingullor, (dB)A)

56

56

58

58

57

54

φ9.52

φ9.52

φ9.52

φ9.52

φ9.52

φ9.52

φ6

φ6

φ6

φ6

φ6

φ6

Ftohja

-5~48°C

-5~48°C

-5~48°C

-5~48°C

-5~48 °C

-5~48°C

Ngrohja

Kapaciteti Lloji i kabllosë së furnizimit Fuqia në hyrje

Intensiteti i rrymës Qarkullimi i ajrit (m³/h)

Lidhjet e gypave

Shtrirja e temperaturës

Faza e gazit Faza e lëngët

-20~24°C

-20~24°C

-20~24°C

-20~24°C

-20~24 °C

-20~24°C

Gjatësia maksimale e gypave (mes njësisë së jashtme dhe brendshme (m)

10

20

20

20

20

25

Gjatësia totale maksimale e gypave (m)

20

60

60

70

70

80

Numri maksimal i njësive të brendshme

2

3

3

4

5

5

Mbushja me freon e instalimit gypor pas 5m nga 1m (gr)

20

20

20

20

22

22

R 410 A

R 410 A

Lloji i freonit

R 410A

R 410A

R 410 A

R 410 A

Dimensionet e njësisë (GjxLxT) (mm)

955×396×700

955×396×700

980×427×790

980×427×790

1015×440×1103 1015×440×1103

Dimensionet e paketimit (GjxLxT) (mm)

1029×458×750

1029×458×750

1083×488×855

1083×488×855

1158×493×1235 1158×493×1235

51 / 55.5

62 / 66.5

68 / 73

69 / 74

Masa (neto/bruto), kg

Indeksi i Kapacitetit (Btu/h)

U-Crown

Njësitë e Murit

Njësitë kanalore

Njësitë kasetore

Konzola

7000

9000

12000

18000

94/104

95 / 105

24000


Free-match 4 Multi sistem NJËSITË E BRENDSHME Njësitë e Murit Modeli Kapaciteti

VIOLA 09K

VIOLA 12K

VIOLA 18K

Ftohja (Btu/h)

8880

12000

18000

Ngrohja (Btu/h)

10240

13000

19790

600

600

850

Qarkullimi i ajrit (m³/h) Zhurma (presioni tingullor, (dB)A)

42/39/34/28

42/39/34/28

45/43/37/33

Faza e gazit (inç/mm)

3/8 (φ9.52 )

3/8 (φ9.52 )

1/2 (φ12.7 )

Faza e lëngët (inç / mm)

1/4 (φ6.35 )

1/4 (φ6.35 )

1/4 (φ6.35 )

Dimensionet e njësisë (GjxLxT) (mm)

848×274×189

848×274×189

945×298×211

Dimensionet e paketimit (GjxLxT) (mm)

926×267×371

926×267×371

1013×383×300

10 / 12

10 / 12

13 / 16

09K

12K

18K

Ftohja (Btu/h)

8900

11900

18100

Ngrohja (Btu/h)

9600

13000

19800

480

550

Lidhjet e gypave

Masa (neto/bruto), kg

Njësitë Konzolë Modeli Kapaciteti Qarkullimi i ajrit (m³/h) Zhurma (presioni tingullor, (dB)A)

650

40/38/36/33/30/26/24

42/40/38/37/35/32/26

48/46/44/41/37/35/32

Dimensionet e njësisë (GjxLxT) (mm)

700x600x215

700x600x215

700x600x215

Dimensionet e paketimit (GjxLxT) (mm)

788x697x283

788x697x283

788x697x283

15/18

15/18

15/18

12K

18K

24K

Ftohje (Btu/h)

11942

15354

24225

Ngrohje(Btu/h)

13648

17060

27296

600

600

1180

Masa (neto/bruto), kg

Njësitë Kasetore Modeli Kapaciteti Qarkullimi i ajrit (m³/h) Zhurma (presioni tingullor, (dB)A) Faza e gazit (inç/mm)

Lidhjet e gypave

46/42

46/42

39/35

3/8 (φ9.52 )

1/2 (φ12.7 )

5/8 (φ16 )

1/4 (φ6.35 )

1/4 (φ6.35 )

3/8 (φ9.52 )

Dimensionet e njësisë (GjxLxT) (mm)

570x570x230

570x570x230

840x840x240

Dimensionet e paketimit (GjxLxT) (mm)

851x731x325

851x731x325

963x963x325

18/23

18/23

28/35

650x650x50

650x650x50

950x950x60

2.5/3.5

2.5/3.5

6.5/10

09K

12K

18K

24K

Ftohja (Btu/h)

8530

11942

17060

24230

Ngrohja (Btu/h)

9550

13140

18770

27300

450

550

700

1000

37/31

39/32

41/33

42/34

3/8 (φ9.52 )

3/8 (φ9.52 )

1/2 (φ12.7 )

5/8 (φ16)

Faza e lëngët (inç / mm)

Masa (neto/bruto), kg Paneli

Dimensionet (GjxLxT) mm Masa (neto/bruto), kg

Njësitë Kanalore Modeli Kapaciteti Qarkullimi i ajrit (m³/h) Zhurma (presioni tingullor, (dB)A) Lidhjet e gypave

Faza e gazit (inç/mm)

1/4 (φ6.35 )

1/4 (φ6.35 )

1/4 (φ6.35 )

3/8 (φ9.52 )

Dimensionet e njësisë (GjxLxT) (mm)

700x615x200

700x615x200

900x615x200

1100x615x200

Dimensionet e paketimit (GjxLxT) (mm)

893x743x305

893x743x305

1123x743x305

1323x743x305

22/27

22/27

27/36

Masa (neto/bruto), kg

Faza e lëngët (inç / mm)

31/41


10 kombinime GWHD(18)NK3KO

1 NJËSI

2 NJËSI

7 9 12 -

7+7 7+12 9+9 12+12

7+9 7+18 9+12 -

7+9 7+18 9+12 12+12 -

7+7+7 7+7+12 7+9+12 9+9+9 12+12+12

7+9 7+18 9+12 12+12 18+18 -

7+7+7 7+7+12 7+9+9 7+9+18 9+9+9 9+9+18 12+12+12

7+9 7+18 9+12 12+12 18+18 -

7+7+7 7+7+12 7+9+9 7+9+18 7+12+18 9+9+12 9+12+12 12+12+12

18+18 18+21 18+24 21+21 21+24 24+24 -

7+7+7 7+7+9 7+7+12 7+7+18 7+7+21 7+7+24 7+9+9 7+9+12 7+9+18 7+9+21 7+9+24 7+12+12 7+12+18

18 kombinime GWHD(21)NK3KO

2 NJËSI 7+7 7+12 9+9 9+18 12+18

3 NJËSI 7+7+9 7+9+9 7+12+12 9+9+12 -

23 kombinime GWHD(24)NK3MO

2 NJËSI 7+7 7+12 9+9 9+18 12+18 -

3 NJËSI 7+7+9 7+7+18 7+9+12 7+12+12 9+9+12 9+12+12 -

40 kombinime GWHD(28)NK3KO

2 NJËSI 7+7 7+12 9+9 9+18 12+18 -

3 NJËSI 7+7+9 7+7+18 7+9+12 7+12+12 9+9+9 9+9+18 9+12+18 12 +12+18

4 NJËSI 7+7+7+7 7+7+7+12 7+7+9+9 7+7+9+18 7+9+9+9 7+9+12+12 9+9+9+12

7+7+7+9 7+7+7+18 7+7+9+12 7+7+12+12 7+9+9+12 9+9+9+9 9+9+12+12

7+12+21 7+12+24 7+18+18 7+18+21 7+18+24 7+21+21 9+9+9 9+9+12 9+9+18 9+9+21 9+9+24 9+12+12 9+12+18

9+12+21 9+12+24 9+18+18 9+18+21 9+18+24 9+21+21 12+12+12 12+12+18 12+12+21 12+12+24 12+18+18 12+18+21 18+18+18

7+7+7+7 7+7+7+9 7+7+7+12 7+7+7+18 7+7+7+21 7+7+7+24 7+7+9+9 7+7+9+12 7+7+9+18 7+7+9+21 7+7+9+24 7+7+12+12 7+7+12+18

12+12+12 12+12+18 12+12+21 12+12+24 12+18+18 12+18+21 12+18+24 12+21+21 12+21+24 12+24+24 18+18+18 18+18+21 18+18+24 18+21+21 -

7+7+7+7 7+7+7+9 7+7+7+12 7+7+7+18 7+7+7+21 7+7+7+24 7+7+9+9 7+7+9+9 7+7+9+12 7+7+9+18 7+7+9+21 7+7+9+24 7+7+12+12 7+7+12+18 7+7+12+21 7+7+12+24 7+7+18+18 7+7+18+21

97 kombinime GWHD(36)NK3BO

2 NJËSI 7+12 7+18 7+21 7+24 9+9 9+12 9+18 9+21 9+24 12+12 12+18 12+21 12+24

3 NJËSI

4 NJËSI 7+7+12+21 7+7+12+24 7+7+18+18 7+9+9+9 7+9+9+12 7+9+9+18 7+9+9+21 7+9+9+24 7+9+12+12 7+9+12+18 7+9+12+21 7+9+18+18 7+12+12+12

7+12+12+18 9+9+9+9 9+9+9+12 9+9+9+18 9+9+9+21 9+9+9+24 9+9+12+12 9+9+12+18 9+9+12+21 9+9+18+18 9+12+12+12 9+12+12+18 12+12+12+12

7+12+12+21 7+12+12+24 7+12+18+18 7+12+18+21 7+12+18+24 7+12+21+21 7+18+18+18 9+9+9+9 9+9+9+12 9+9+9+18 9+9+9+21 9+9+9+24 9+9+12+12 9+9+12+18 9+9+12+21 9+9+12+24 9+9+18+18 9+9+18+21

7+12+18+18 7+7+7+7+7 7+7+9+12+12 9+9+9+9 7+7+7+7+9 7+7+9+12+18 9+9+9+12 7+7+7+7+12 7+7+9+12+21 9+9+9+18 7+7+7+7+18 7+7+12+12+12 9+9+9+21 7+7+7+7+21 7+7+12+12+18 9+9+9+24 7+7+7+7+24 7+9+9+9+9 9+9+12+12 7+7+7+9+9 7+9+9+9+12 9+9+12+18 7+7+7+9+12 7+9+9+9+18 9+9+12+21 7+7+7+9+18 7+9+9+9+21 9+9+12+24 7+7+7+9+21 7+9+9+12+12 9+9+18+18 7+7+7+9+24 7+9+9+12+18 9+12+12+12 7+7+7+12+12 7+9+12+12+12 9+12+12+18 7+7+7+12+18 7+12+12+12+12 9+12+12+21 7+7+7+12+21 9+9+9+9+9 12+12+12+12 7+7+9+9+9 9+9+9+9+12 12+12+12+18 7+7+9+9+12 9+9+9+9+18 7+7+9+9+18 9+9+9+12+12 7+7+9+9+21 9+9+12+12+12

155 kombinime GWHD(42)NK3BO

2 NJËSI 7+18 7+21 7+24 9+12 9+18 9+21 9+24 12+12 12+18 12+21 12+24 18+18 18+21 18+24 21+21 21+24 24+24 -

3 NJËSI 7+7+7 7+7+9 7+7+12 7+7+18 7+7+21 7+7+24 7+9+9 7+9+12 7+9+18 7+9+21 7+9+24 7+12+12 7+12+18 7+12+21 7+12+24 7+18+18 7+18+21 7+18+24

7+21+21 7+21+24 7+24+24 9+9+9 9+9+12 9+9+18 9+9+21 9+9+24 9+12+12 9+12+18 9+12+21 9+12+24 9+18+18 9+18+21 9+18+24 9+21+21 9+21+24 7+24+24

4 NJËSI 7+7+18+24 7+9+9+9 7+9+9+12 7+9+9+18 7+9+9+21 7+9+9+24 7+9+12+12 7+9+12+18 7+9+12+21 7+9+12+24 7+9+18+18 7+9+18+21 7+12+12+12 7+12+12+18 7+12+12+21 7+12+12+24 7+12+18+18 9+9+9+9

5 NJËSI


Pasqyrë e modeleve dhe funksioneve MODELI / FUNKSIONI Funksionimi automatik i pajisjes Funksioni/regjimi i Ftohjes Funksioni/regjimi i Ngrohjes

Funksioni/regjimi i Ventilimit Funksioni WiFi i integruar në pajisje Shpenzimi i energjisë 0.5W në gjendje gatishmërie Teknologjia G10 Inverter

LOMO

VIOLA

• • • • • • • •

• • • • • • • •

• •

• •

• • • • • • • • •

• • • • • • • • • •

Teknologjia 1Hz Inverter Funksioni/regjimi i punës duke kursyer energjinë Funksioni për natën 3 funksione/regjime për gjatë gjumit Drejtim vertikal i rrymimit me pult/telekomandë Drejtim horizontal i rrymimit me pult/telekomandë Fiksim i drejtimit me pult/telekomandë 7 shpejtësi ventilatori 4 shpejtësi ventilatori

Funksionimi pa zhurmë Funksioni “I feel” (temperatura ku ndodhet pulti) Parangrohja inteligjente Shkrirje inteligjente Funksioni mbrojtës në 8°C Puna kompensuese e ventilatorit Plazma e ftohtë Filter i shëndetshëm

AMBER

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Filtër me karbon aktiv Gasi ftohës R410A Gasi ftohës R32 Funksioni i kohëmatësit Funksioni i auto-rinisjes Startimi i pangarkuar Vetë-diagnostikimi Mbrojtja nga mungesa e gasit ftohës Mbrojtja nga tensioni i ulët dhe lartë Ngrohësi i kompresorit

• • • • • • •

Ngrohësi i shtëpizës së njësisë së jashtme

• • • • • • • •

Ftohje deri në -18°C Ftohje deri në -15°C Ngrohje deri në -15°C

• •

• • •

• • •

• • • • •

Kompresori dy-shkallësh

LED ekrani Dizajn ultra i hollë Largim i dy-anshëm i kondenzatit

FAIRY

BORA

• • • • • • • • • • • • • • • •

• • • • •

• • • • •

• • • • •

• • • • • • • • • •

• •

• •

• •

• •

• • • • • • •

• • • • • • •

• • • • • • • • • • •

• • • • • • • • • •

• • • • • • • • •

• • • • • • • • •

• •

• •

• • • • • • •

• • • • •

• •

• •

Ngrohje deri në -30°C

Mbyllja me çelës e telekomandës

• •

I-CROWN

Ngrohje deri në -20°C

Shfaqja e temperaturës në njësinë e brendshme

• • • • • • •

U-CROWN


VERSATI FAIRY

LOMO

AMBER VIOLA

U-CROWN

I-CROWN

Gjithë bota përdor Gree!


Disa prej objekteve të furnizuara

ABI ÇARSHIA PRIZREN

CITY HOTEL PRIZREN

DUPLEX PREMIUM PRISHTINË

BINNI

PRISHTINË

RAMIZ SADIKU

INTEREX

HOTEL ALBI

ABI CENTER

PRISHTINË

PEJË

SKENDERAJ

PRIZREN


MBËSHTETJA TEKNIKE •

-

• Përvoja e pasur e inxhinierëve tanë do të sigurojë zgjedhje të duhur të pajisjeve dhe sistemeve që i përshtaten nevojave tuaja. • Përvoja që kemi nga terreni, me mijëra objekte të ndryshme të punuara, është njohuri që nuk mund të matet.

• Shërbimi i Install Engineering ofron mbështetje të plotë - montim, lëshim në funksion, si dhe mbështetje të specializuar për mirëmbajtje dhe servisim të pajisjeve. • Install Engineering me rrjetin e vet të servisimit ofron mbështetje profesionale në terren sa më shpejt që është e mundur. • Serviserët tanë janë trajnuar dhe arsimuar profesionalisht në Qendrat Edukative të Install Engineering, qendrat më moderne për trajnim të këtij lloji në Kosovë dhe në rajon.

+383 (0) 38 540 977 | +383 (0) 45 106 101 +383 (0) 45 106 102 | +383 (0) 45 106 103 www.install-ks.com | info@install-ks.com

Install Engineering - Kondicionerë Ajri GREE  

Install Engineering mbulon nje game te gjere te tregut te Kosoves duke ofruar produkte cilesore per ngrohje dhe ftohje per shtepi, banesa, z...

Install Engineering - Kondicionerë Ajri GREE  

Install Engineering mbulon nje game te gjere te tregut te Kosoves duke ofruar produkte cilesore per ngrohje dhe ftohje per shtepi, banesa, z...

Advertisement