Page 1

Schoon. Voor elkaar!

Wij zijn 1nergiek!


Wie zijn wij?

Wij zijn 1nergiek. Niet zomaar een schoonmaakbedrijf, maar een bijzonder schoonmaakbedrijf. Wij hebben aandacht voor mens en welzijn. Met 1nergiek haal je niet alleen uitstekende schoonmaakspecialisten in huis, maar ook een organisatie die mensen centraal stelt, flexibel is, transparant werkt en anticipeert op wat nodig is.

“Inmiddels werken we 11 jaar samen; een periode waarin Bol.com flink is gegroeid. En 1nergiek is ‘gewoon’ met ons meegegroeid. Wat ik bijzonder waardeer en knap vind, is de bereidwilligheid om met ons mee te denken.” Patrick van de Walle, Facility Manager Bol.com

Onze schooncollega’s Onze kracht? Dat zijn onze mensen. Zij maken het verschil. Ze kennen hun locatie als geen ander en voelen zich verantwoordelijk voor hun werkomgeving. Voor hen betekent schoonmaken veel meer dan alleen maar zorgen dat het schoon is. Hun werk gaat ook over de mensen voor wie ze het doen: de collega’s en gasten van onze opdrachtgevers. En dat schept een band.

Schooncollega’s noemen we dat bij 1nergiek.


Wij zijn: Grote speler in de Randstad 700 schooncollega’s 350 verschillende locaties Topsegment vastgoed Landelijk bekende musea Scholen en winkelcentra Hogere segment hotellerie


Kijken, denken doen Onze mensen werken volgens onze principes van ‘kijken, denken en doen’. Ze kennen de wensen en de locaties van de opdrachtgever. Door de wens van de klant écht te snappen kunnen zij vanuit hun eigen kennis en kunde inspelen op veranderende situaties. Ze hebben oog voor hun werkom-geving als geheel. Is er een technisch mankement of is er extra onderhoud nodig? Dan wordt dit gezien. Onze schooncollega’s signaleren, melden en lossen het op.

Wat mag u van ons verwachten? • Oog voor uw specifieke situatie • Volledige transparantie met de 1nergiek-app • Stabiliteit, ook in vakantieperiodes • Aandacht voor méér dan schoonmaken alleen • Meebewegen met uw organisatie • Betrokken schoonmakers die meedenken • 1 loket voor alle service en diensten “Van hotel, klaslokaal tot museum. Iedere branche vraagt om een specifieke aanpak. Zo lopen onze mensen bij Stadshart Amstelveen tegen hele andere dingen aan dan bij de Hermitage.” Milena Ljubojevic, Coach bij 1nergiek


1 plek voor alle

SERVICE & DIENSTEN

Schoonmaak

Glasbewassing

De dagelijkse schoonmaak op uw locatie gaat verder dan schoon, schoner, schoonst alleen. Onze schooncollega’s hebben oog voor de complete presentatie van hun werkplek. Zij signaleren, melden en lossen het op.

Bij 1nergiek vinden we glasbewassing een ambacht. Wij bieden de kwaliteit van de ambachtsman én voldoen aan de regels en voorschriften op het gebied van veiligheid.

Specialistisch onderhoud

Huismeesters

Van de reiniging van gevels, vloeren- en raambekleding, tot dieptereiniging van keuken, sanitair, werkplekhygiëne en calamiteitendienst. En in de winter? Dan houden we ook de ingang van parkeergarages begaanbaar.

Onze huismeesters in bijv. winkelcentra of kantoortorens verzorgen technisch onderhoud en bewaken de kwaliteits­ eisen. Onze huismeesters zijn de ogen, oren en het centrale aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers op locatie.

Facilitaire dienstverlening Een prettige ontvangst in een schone omgeving begint met een warm welkom. Dat zit in een set van zaken en taken die 1nergiek voor u kan regelen. Denk aan hosts en hostesses, beveiliging en groenvoorziening.


WINKELCENTRA

1000 MAHLER

KANTOORLOCATIES

Trots op onze klanten BOL.COM

DE HERMITAGE

MARKTHAL ROTTERDAM

ALLEN & OVERY

HUIS TER DUIN

“Wij kunnen de absolute top van vastgoedprojecten, musea en hotels tot onze klantenkring rekenen, net als veel grote winkelcentra, onderwijsinstellingen en scholen. En daar zijn we trots op. Al die verschillende omgevingen vragen om expertise en betrokkenheid. Elke dag weer zoeken we de verbinding met onze klanten om tot het beste resultaat te komen. Wij als schoon­ collega’s leggen die verbinding. Wij zijn uw ogen, oren en handen, weten wat nodig is. Hoe wij ons vakmanschap en enthousiasme ook bij u kunnen inzetten? Ik vertel het u graag persoonlijk.” Annemarie Buijs, Algemeen Directeur 1nergiek

CULTUUR

SYMPHONY OFFICES

SCHOLEN


Onze werk ethos Mensen die met plezier werken, doen hun werk beter. Daarom hebben wij hart voor hun talenten, welzijn en ontwikkeling. Om elke dag een topprestatie te leveren met elkaar, werken we niet met dichtgetimmerde werkprogramma’s. Maar gebruiken we onze zintuigen, met oog voor de wensen van onze opdrachtgevers.

“Aandacht voor elkaar staat bij 1nergiek voorop. Van 1nergieksessies met het hele team, tot persoonlijke opleidingsmogelijkheden en het vieren van gezamenlijke successen. Bij 1nergiek wordt er écht in je geïnvesteerd!” Yasemin Gözükücük, Objectleider Allen & Overy

Aandacht is onze kracht

Ons milieu 1nergiek maakt niet alleen schoon, we hebben ook een schoon geweten. 1nergiek voldoet aan alle belangrijke normen op gebied van beleid, milieu, MVO en financiële verplichtingen. Dit is voor ons een logisch gevolg van onze continue focus op kwaliteit en aandacht voor onze mensen. Aandacht is onze kracht, voor onze mensen, voor uw werk­ omgeving en natuurlijk voor onze mooie planeet. Ons streven? Binnen 5 jaar werken wij vrijwel volledig met cradle2cradle schoonmaakmiddelen. Ook werken wij dan met onder andere hybride schrobzuigmachines en milieuvriendelijke auto’s.

Onze certificaten Wij beschikken over de volgende certificaten: ISO 9001, ISO 14001, VCA*, MVO-wijzer, NEN 4400-1, OSB en BREEAM


Onze oorsprong IJver, oog voor schoon én aandacht voor onze medewerkers zit al bijna 100 jaar in onze genen. 1nergiek is ontstaan uit de samensmelting van een aantal bedrijven die stuk voor stuk een lange historie in de facilitaire dienstverlening hebben. Ieder met een eigen identiteit en specifieke kennis, en allemaal sterk in het eigen vakgebied: Teico Service (vastgoed), SGA Schoonmaak (culturele en educatieve sector) en Glas & Rein B.V. (specialistische reiniging).

In 2015 voegt SGA (opgericht in 1921 als de WSBZ) zich bij de groep bedrijven.

In de loop der jaren is de schoonmaakmarkt veranderd. Klanten verwachten kwaliteit boven kwantiteit en hebben steeds meer behoefte aan service. Ook milieuaspecten worden steeds belangrijker. Daarom doen we meer dan schoonmaken alleen.

In 2009 werd het veel grotere Teico overgenomen.

Sinds 1 februari 2018 zijn 1nergiek, Teico Service, SGA Schoonmaak en Glas&Rein samen verder gegaan onder de naam 1nergiek. Identiteit, kennis en kunde groeiden steeds meer naar elkaar toe en onder één naam worden onze kernwaarden eenheid, expertise en enthousiasme nog beter uitgedragen.

Schoon. Voor elkaar!


Meer weten? Kom in contact met één van onze schooncollega’s. Bel of mail ons!

Schoon. Voor elkaar!

Digitale brochure 1nergiek  
Digitale brochure 1nergiek