Page 1

Salveaza vieti. Salveaza copiii care mor asteptând‌ Directioneaza 20% din impozitul pe profit catre copiii bolnavi de cancer.

www.salveazavieti.ro


Statul A DECIS SA NU INVESTEASCA pentru sanatatea copiilor nostri.

PRIN VOI, copiii noStri TREBUIE SA TRAIASCA

www.salveazavieti.ro

Directioneaza 20% din impozitul pe profit catre copiii bolnavi de cancer.


Asteapta... Sa se elibereze o camera sterila la clinica... Copii, bolnavi de leucemie, ce necesita transplant de celule stem. Asteapta... Parinti, ce nu stiu sa explice copiilor lor de ce asteapta...

Sau poate moartea? Centrul de Transplant Medular din cadrul clinicii Louis Turcanu din Timisoara are nevoie de 2 camere sterile, de transplant si 100.000 Euro. Astfel, Prof. Margit Serban spune ca ar salva 60 copii in 2010.

www.salveazavieti.ro


Acum IMPOZITUL PE PROFIT al companiei tale este directionat 100% catre STAT?

Nu fi pArtas

STATUL este cel mai incompetent GESTIONAR.

la risipirea banilor!

Autoritatile au decis sa nu investeasca in SANATATE.

www.salveazavieti.ro


80% catre stat

20% catre ONG

IMPOZITUL PE PROFIT al companiei tale poate avea o alta repartizare:

Nu fi pArtas

Avantaje: Nu te costa nimic. Ai controlul fondurilor, transparenta. Poti influenta gestionarea fondurilor. www.salveazavieti.ro

Salveaza vieti.


poti actiona!

Codul Fiscal prevede ca poti decide asupra modului de folosire a unei parti din impozitul pe care �l datorezi Statului.

Extras cod fiscal Titlul 2, Cap. II, articolul 21, alineatul (4), litera p) contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii: 1. este �n limita a 3 la mie din cifra de afaceri; 2. nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Salveaza vieti. Directioneaza 20% din impozitul pe profit catre copiii bolnavi de cancer. www.salveazavieti.ro


Salveaza vieti.

Reflectarea ”n contabilitate a operatiunilor de sponsorizare prin acordarea de numerar Ð cash sau virament bancar. ënregistrare contabila 6582 = % Donatii si subventii acordate 31 (acordarea de numerar) Casa 512 (virament bancar) Conturi curente la banci Tratamentul fiscal Din punctul de vedere al impozitului pe profit cheltuielile de sponsorizare sunt nedeductibile la calculul impozitului pe profit. ën situatia ”n care entitatile efectueaza sponsorizari potrivit Legii privind sponsorizarea nr. 32/1994, in baza unui contract de sponsorizare, atunci acestea deduc din impozitul pe profit datorat. C‰nd sponsorizarea se efectueaza in bani, nu apar implicatii din punctul de vedere al T.V.A.

Directioneaza 20% din impozitul pe profit catre copiii bolnavi de cancer. www.salveazavieti.ro


Ce sa faci?

ëncheie un contract de sponsorizare cu Asociatia Salveaza Vieti si astfel directionezi 20% din impozitul pe profit datorat Statului catre copiii bolnavi de cancer din Rom‰nia.

Nu uita:

Acesti copii sunt singuri. si în asteptare. Ajuta-i sa traiasca! Directioneaza 20% din impozitul pe profit catre copiii bolnavi de cancer.

www.salveazavieti.ro


Suntem infiintati din iunie 2009 Rezultate 2009: ¥ aprobarea, ”n urgenta, a 50 dosare pentru tratament in strainatate pentru tineri ce nu puteau fi tratati in Rom‰nia. In 2009 sau aprobat ”n total 52 dosare. ¥ ”nceperea discutiilor cu ministrul Sanatatii pentru schimbarea legislatiei (Ordinul 50/2004), privind trimiterea ”n strainatate a pacientilor considerati incurabili in Rom‰nia. Actiuni 2009: 2 mitinguri si o chemare ”n judecata a Ministerului Sanatatii pentru Ordinul 1352/2 nov ilegal si discriminatoriu.

Dorim schimbarea din temelii a sistemului medical românesc. Scopul nostru de a exista, viziunea noastra e cu siguranta si visul tau.

www.salveazavieti.ro

Directioneaza 20% din impozitul pe profit catre copiii bolnavi de cancer.


ÎTi multumim în numele tuturor copiilor ce acum nu te cunosc dar au nevoie de atentia ta. Ei, sau parintii lor, îti vor multumi ... cândva. Directioneaza 20% din impozitul pe profit catre copiii bolnavi de cancer.

Statul român ti-a multumit vreodata? Contact: Carmen USCATU Tel: 0752.095.053 Oana GHEORGHIU Tel: 0733.979.884 Email: info@salveazavieti.ro www.salveazavieti.ro Fotografii de Alin Neamtu, www.insomnia.ro www.salveazavieti.ro

Cate vieti poti salva intr-o viata?  

O campanie salveazavieti.ro si insomnia.ro cu sprijinul ProTV pentru sustinerea bolnavilor de leucemie din Spitalul Louis Turcanu Timisoara

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you