Page 1

Alumne a l’ institut, artista a l’aigua

La Berta Estebanell és una alumna del nostre institut. Va néixer l’11 d’agost del 1997 a Barcelona .Porta fent natació sincronitzada des dels 9 anys, al Club Natació Calella (CNC). 1. Per a tu que és la natació sincronitzada? - És com si fos la meva vida a mitges. 2. Des de quan fa que vas voler començar a practicar aquet esport? -Des dels 9 anys, perquè m’agradava l’aigua i m’interessava. 3. Fas moltes competicions? -No gaires, les competicions són de figures i de balls. 4. Com et sents al estar en una competició? -En principi calmada, però en apropar-me a l’aigua noto més els nervis. 5. Que li diries a una persona que volgués començar amb la natació sincronitzada? - Que és un bon esport, que li agradarà molt i que si vol que tiri endavant. 6. Quin és el secret per mantenir-se amb les cames fora de l’aigua, i l’altre part del cos submergit, i no enfonsar-se?


-Doncs, força i un moviment particular de les mans, que és molt difícil. 7. Quants cops entrenes a la setmana? És un entrenament dur? -Tres vegades a la setmana. És un entrenament molt dur i molt cansat. 8. T’hi veus a tu representant Espanya en els Olímpics? -No, és com a hobby.

Ara ja sabem que la natació sincronitzada no consisteix simplement en moviments a l’aigua, sinó que darrera, hi ha un gran esforç amb entraments molt durs.

Entrevista Berta Estebanell  

Entrevista a Berta Estebanell Rovira una artista a l'aigua.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you