Page 1

Del 25 25 de juny al 13 13 de juliol


CAMPUS ESPORTIU – ESTIU 2012 Des de 7 d’Aventura, amb el suport de l’Associació Esportiva i l’AMPA de l’IES La Llauna us proposem:

CAMPUS ESPORTIU Adreçat a nois i noies d’entre 11 i 16 anys. Del 25 de juny al 13 de juliol, de 9h a 14h. (els horaris poden variar en funció de l’activitat).

Anima’t i apunta’t, t’hi esperem! Creiem que el Campus fa créixer en valors esportius, de treball, esforç, superació, hàbits socials, culturals , fomenta la bona companyonia i és un bon dinamitzador de l’activitat física, i pretén esdevenir en una alternativa engrescadora en el lleure dels nostres alumnes i un espai per la construcció de relacions, tenint com a punt de trobada el propi Centre Escolar. El preu del Campus Esportiu inclou: -

Entrades ( piscines i d’altres sortides) Samarreta del campus Autocar, esmorzar, dinar, berenar i sopar de l’acampada. Assegurança

DATES DE PREINSCRIPCIÓ Del 24 de maig al 8 de juny (límit per fer la paga i senyal, la resta es pagarà abans del dia 22 de juny). Ingrés de 64 €, en concepte de paga i senyal, al número de compte de la “Caixa Penedès” 2081 0612 61 0000018913 (NOM DE L’ALUMNE I CURS, REFERÈNCIA: Campus La Llauna) + INFORMACIÓ: campus.lallauna@setdaventura.com, o al 677 88 29 53 (Claudia, horari: de dilluns a divendres, de 16h a 20h).


PROGRAMACIÓ

SETMANA 3

SETMANA 2

SETMANA 1

DILLUNS 25 INSTITUT

DIMARTS 26 SORTIDA Senderisme: Serralada de Marina. Monestir de Sant Jeroni de la Murtra i el Puig Castellar DIMARTS 3 ACAMPADA

DIMECRES 27 INSTITUT

Bateig de Mar: · Llagut · Windsurf · Caiac

Excursió: El Parc del Laberint

DIJOUS 28 SORTIDA

DIVENDRES 29 SORTIDA

Presentació Esports de Illa Trobada Campus: grup. Taller Fantasia Olímpica · Dinàmica de de Hip Hop i intercampus: grups Break Dance. 9h-17h Pista · Esports Jocs d’aigua. d’Atletisme de COL·LECTIUS la Mar Bella DILLUNS 2 DIMECRES 4 DIJOUS 5 DIVENDRES 6 ACAMPADA SORTIDA ACAMPADA INSTITUT Parc Natural Activitats de Platja. Castell de Orientació en Esports del grup Esports de Montesquiu la Muntanya món. Recollida i sorra i bany Jocs d’aigua. Piscina Arribada a la Visita al Castell tornada cap a les 14,30h zona de Montesquiu Jocs de nit d’acampada Jocs de nit DILLUNS 9 DIMARTS 10 DIMECRES 11 DIJOUS 12 DIVENDRES 13 INSTITUT SORTIDA SORTIDA SORTIDA INSTITUT Esports col·lectius. Taller d’skate.

Piscina

Gran Gincama Esportiva i comiat del Campus

NOTA: Les activitats poden ser modificades en funció del temps o causes de força major. Cal dur targeta T-10 de transport públic.

REUNIÓ INFORMATIVA Dilluns 11 de juny a les 17.15 a l’Institut. On explicarem el funcionament del Campus, resoldrem dubtes i repartirem el full per acabar de fer al inscripció. INSCRIPCIÓ CAMPUS ESPORTIU Per realitzar la inscripció, s’ha d’omplir el full d’inscripció que s’adjunta amb el díptic, juntament amb la documentació que s’indica i entregar-ho a Consergeria.


ORGANITZA:

7 d’Aventura SL www.setdaventura.com

AMB EL SUPORT DE:

AEE La Llauna i AMPA La Llauna

Campus Esportiu Estiu 2012  
Campus Esportiu Estiu 2012  

Campus esportiu 2012

Advertisement