Page 1

SHOP


Inside Company designer, producerer og implementerer inventar på tre markeder: •

SHOP. Fra det lille ekstra podie til turn-key projekter og koncepter. Vi sørger selvfølgelig også for lokalerenovering, belysning, gulve, lofter og alt, hvad der hører til en komplet butik.

HOME. Special produceret inventar. Køkken, bad, reoler, spiseborde o.s.v. Desuden tilbyder vi flere mærker indenfor belysning, møbler og ”soft furnishing”.

INTERIOR. Typisk projekter for bygherrer og arkitekter. Skranker, bænke, konference, møbler og belysning efter opgave.

”Professionel rådgivning i noget så betydeligt for bundlinjen, som den salgsmaskine butikken skal være — bør kunne forventes af enhver spiller på markedet. Det unikke opstår først, når det udefinerbare, lader sig definere af mennesker af kød og blod.”


INTRO

/

Om du skal etablere en enkelt butik, eller en hel kæde af butikker - så er opgaverne stort set de samme, inden du slår døren op den første dag. Økonomi og koncept skal gå op i en bæredygtig enhed, og dermed er alle elementer i spil. 20 års erfaring indenfor retail, materialer, produktion, food- & nonfood giver dig sikkerhed for maksimal effekt. Vi har fingeren på pulsen og kender de nyeste tendenser i Europa. Vi kan hjælpe dig i det omfang du ønsker, men først skal vi sammen finde ud af, hvad opgaven går ud på.

”Fremtidens butik går fra at være ”container” til at være ”entertainer.”


LOKALET

/

Inside Company kan tilbyde dig total rådgivning og budget på renovering af dit salgslokale. Fordelen for dig ved EN leverandør er, at du ikke kommer i klemme mellem forskellige leverandører og tidsterminer med ekstra regninger til følge. Vi hjælper dig med at afveje budgettet og mulighederne, så du får størst muligt udbytte. Inside Company har rådighed over en fast stab af egne danske håndværkere, samt op til 65 udenlandske. Alle er fast tilknyttet organisationen og gennem flere år indarbejdet i virksomhedens kultur og målsætninger. Alt til gavn for dig og dit budget.

”De nye generationer af konsumenter snyder man ikke med staffage og savsmuldstapet—de ser helheder.”


KONCEPT Du har et koncept—eller også har du ikke. Inside Company træder til, der hvor du ønsker, og du kan ikke undgå, at få del i vores viden og erfaringer.

Målgruppe, sortiment, kundestrøm, lys, overflader, textur, holdbarhed, vedligehold, gulve, farver, budget. Vi kender konceptets Faser, og hvor let man kan gøre det—og hvor kompliceret man kan gøre det samme.

/

”Mennesket er grundlæggende nysgerrigt og altid søgende efter forbedring. Det skal være synligt i butikkens koncept.”


INDRETNING / Uanset om du får masseproduceret dit inventar koncept i fjernøsten, eller hos Inside Company, så er det rart at have produktionsviden og kapacitet ved hånden, når noget skal tilpasses i en fart. En åbningsdato er jo en åbningsdato—det står ikke til debat.

”Når konceptet skal skæres til, så det passer lokalt og til fysiske rammer—så er det vigtigt at vide, hvor man kan skærer, og hvor man SLET IKKE kan skærer.


MONTAGE

/

”Vi kan alle samle en reol fra IKEA. Spørgsmålet er bare, om ikke vi kunne tjene flere penge på at gøre det, vi er gode til i stedet.”

Ethvert koncept kan falde drastisk i kvalitet og holdbarhed, hvis det ikke implementeres korrekt. Det at færdiggøre en butik er ikke et job, det er en livsstil, der rækker ud over normal arbejdstid. Løsningsorienterede håndværkere—det er, hvad man har brug for, inden den røde snor skal klippes. Det er præcist, hvad Inside Company kan tilbyde dig.


SERVICE

/

”Intet i denne verden er statisk, og det er butikken heller ikke”.

Et produkt ændrer sig, et sortiment ændrer sig, eller for den sags skyld ”bare” et it-system. En hylde hænger, en krog er bøjet, eller Fru Jensen har gentagne gange banket sin klapvogn ind i siden af disken. Ad-hoc service, eller service-tour i en hel kæde af butikker. Inside Company er der også efter åbningen af din butik.


Inside Company ApS Industrivej 1-3 DK-7860 Spøttrup T: +45 86 55 22 66 F: +45 97 56 17 30 M: contact@insidecompany.dk W: www.insidecompany.dk

Inside Company, SHOP folder  

Se hvordan og hvilke opgaver vi løser. Ring for et uforpligtende besøg og rådgivning på dit projekt.