Page 2

HE L A D E NN A B IL A G A Ä R E N A NN O N S F R Å N T R AV E L ME D I A

PROJEKTLEDARE Susanne Lundh susanne@travelmedia.se

FORMGIVARE Ronja Willners ronja@travelmedia.se

ANSVARIG UTGIVARE Kjell Santesson MEDARBETARE Fredrik Dhejne, Jane af Sandeberg FÖLJ OSS PÅ:

facebook.com/inrikes

@inrikes_magasin

Omslag Foto: Ferhat Deniz Fors Väderöarna. INRIKES publiceras av Travel Media Nordic AB och utkommer 10 gånger om året. Åsikter uttryckta i denna publikation är antingen skribenternas eller de intervjuades och speglar nödvändigtvis inte den ansvarige utgivarens, redaktionens eller annonsörers åsikter. Alla rättigheter är reserverade. Material i denna publikation får inte återges i någon form utan skriftlig tillåtelse av redaktionen. Redaktionen ansvarar endast för beställt material. För beställt material köper Travel Media Nordic AB all förfoganderätt. Redaktionell text och bilder i INRIKES lagras elektroniskt och blir publicerade på internet i en digital version av tidningen. Förbehåll mot detta måste göras av uppdragstagaren före publicering. INRIKES trycks på miljövänligt papper. Tävlingsdeltagare svarar själva för eventuell vinstskatt.

HAR DU PLANERAT DIN SEMESTER?

Det har jag, till viss del i alla fall. Jag har kommit till insikt att jag återigen vill upptäcka Sverige till fots lite mer och få njuta av vår vackra natur. Vad är då inte bättre än att snöra på sig ett par bra kängor och ta sig ut och vandra. Vårt avlånga land bjuder på många fina vandringsleder och på sidan 12-13 tipsar vi dig om våra favoriter. Jag själv kommer börja lite mjukt och hyra en stuga vid Snasahögarna uppe i Jämtland och har som mål att ta mig till fotfästet av Sylarna under en dag, fram och tillbaka. Dessutom hoppas jag få möjligheten att besöka Sveriges största vattenfall, Tännforsen och få höra och känna dess dån. Målet är att vara ute så mycket under semestern och under några veckor kommer jag även flytta in i min båt, Maxi 87. Det kan tänkas att det blir en tur till skärgården och att jag angör vid populära Landsort som är Sveriges sydligaste utpost i Stockholms skärgård. Låt dig inspireras av olika aktiviteter som du tillsammans med din partner och/eller familj kan göra under din semester på sidan 4-6. Jag kommer även landa på Klädesholmen, har alltid varit lite förälskad i västkusten och de salta stänken som bjuds. Det är som bäst att uppleva västkusten när de flesta semesterfirarna har tagit sig tillbaka till sina arbeten om man vill ha lugn och ro. Ett tips är att ta en extra vecka semester i mitten eller i slutet av augusti!

INRIKES finns på Sveriges största inrikesflygplatser: Stockholm Arlanda Airport, Bromma Stockholm Airport, Göteborg Landvetter Airport och Malmö Airport samt växelvis på Åre Östersund Airport och Visby Airport.

Trevlig läsning och ha en härlig sommar & semester! Susanne Lundh

www.travelmedia.se

★ STUGOR OCH VILLAVAGNAR – QUICKSTOP 18.00-10.00 ★

FAMILJECAMPING

Med campingen som bas har du upplevelser för en hel vecka inom räckhåll i en av Sveriges största turistregioner.

Tågresor

VID VÄTTERVIKSBADET

Tel 0143-127 30 info@vadstenacamping.se www.vadstenacamping.se

Mysig restaurang

Butik

Bangolf

Profile for INRIKES Magasin

Inrikes sommarbilaga 2019  

Inrikes sommarbilaga 2019  

Advertisement