Page 1

KYLPYHUONEKALUSTEET | ALAKAAPIT JA PESUALTAAT PEILIT JA PEILIKAAPIT | SÄILYTYS

3


4


SISÄLTÖ Tee kylpyhuoneunelmistasi totta. Meiltä löydät laadukkaat ja ympäristöystävällisesti valmistetut kylpyhuonekalusteet uuteen kylpyhuoneeseesi. Tutustu monipuoliseen kalustevalikoimaamme ja inspiroidu osoitteessa inr.se.

ICONIC NORDIC ROOMS

5

ALAKAAPIT JA PESUALTAAT

9

PEILIT JA PEILIKAAPIT

31

SÄILYTYS

35

TAKUU JA YMPÄRISTÖMERKINTÄ

123

FAKTAT JA HINNAT

124

PIDÄTÄMME OIKEUDET MUUTOKSIIN INR kehittää tuotteitaan jatkuvasti. Pidätämme oikeudet hinta- ja tuotemuutoksiin koskien tuotteiden toteutustapaa, rakenteita, materiaaleja ja hintoja. Emme vastaa esitteessä mahdollisesti esiintyvistä painovirheistä. Kuvat: Michael Langhoff, Jeffrey Richt, Sam Sylvén, Christer Vallstrand, Mikael Strinnhed, Johan Tholson, Petra Bindel. Stylistit: Christine Rudoph, Ulrika Grönlund, Lotta Agaton. Kirjasinlaji: Avenir Next.

5


6


SINULLA ON VAPAUS VALITA Avarat maisemat, paljaat tunturit, valoisat yöt ja kimmeltävät saaristot. Tätä kaikkea on kaunis Pohjola. Täällä voimme elää vapaasti, asua viihtyisästi ja toteuttaa unelmiamme. Täällä saamme olla juuri sellaisia kuin haluamme.   Kylpyhuone on kotisi tärkein huone. Siellä valmistaudutaan uuteen päivään ja vietetään yhä enemmän aikaa. Uskomme, että päiväsi alkaa parhaiten kauniissa kylpyhuoneessa, joka on juuri sellainen kuin sinä haluat. Haluamme tehdä sinulle kylpyhuoneen, jossa todella viihdyt. Nerokkaiden ja innovatiivisten kalusteratkaisujen avulla voit tehdä kylpyhuoneestasi itsesi näköisen. Siellä voit aloittaa, ja miksei myös lopettaakin päiväsi miellyttävästi - rentoutumallla omassa kylpyhuoneessasi.   Tervetuloa tutustumaan INR - Iconic Nordic Rooms kalusteiden upeaan maailmaan. Meiltä löydät persoonallisia kalusteratkaisuja moneen makuun ja tyyliin. Mikä on sinun suosikkisi?

7


PARHAAT MATERIAALIT KYLPYHUONEESEEN Kylpyhuoneen laatuvaatimukset ovat korkeammat kuin missään muussa kodin huoneessa. Emmekä tarkoita pelkästään tyyliä. Kosteus- ja lämpötilanvaihtelut edellyttävät kalusteita, joiden materiaalit on valittu huolella. Vesi, saippuat, meikkaus- ja puhdistusaineet rasittavat päivittäin pesuallasta ja pöytätasoja. Siksi haluamme kertoa käyttämistämme materiaaleista ja pinnoista, jotka ovat suunniteltu sopimaan kylpyhuoneen vaativaan arkeen.

YHTENÄINEN PUUKUVIO

Puu on elävä materiaali, jonka yksityiskohdat muuttuvat hieman ajan mittaan. Huolehdimme siitä, että ovet, laatikoiden etuosat ja kaappien rungot valmistetaan samasta materiaalierästä, jotta osat ikääntyvät samalla kauniilla tavalla. Kaikki kuviot sovitetaan tarkkaan puun ikääntymisen ja sävyn mukaan.

SUOJAAVA LAKKAPINTA

Useat lakkamaalikerrokset muodostavat tiiviin pinnan, joka estää kosteutta tunkeutumasta kalusteen sisään. Valkoiset kalusteet uv-suojalakataan sävyllä S 0500-N, joka vastaa väriä RAL 9003 suihkutilakalusteissa ja pyyhekuivaimissa. SOLVIK-sarjan valmistuksessa käytetään happokovetteista lakkaa ja muissa sarjoissa uv-suojalakkaa. Eri menetelmissä voi olla pieniä eroja yksityiskohdissa, mutta sävy on sama valkoinen. 8

AITO TAMMIVIILU

Kaappien rungot ja laatikoiden etuosat viilutetaan aidolla tammella, joka suojataan kahdesti kirkkaalla lakalla, jolloin saadaan tiivis ja kosteutta kestävä pinta ilman saumoja. Mustaksi petsattu tammi suojataan matalla kirkkaalla lakalla, joka korostaa tammen luontaista rakennetta.

VAPAAVALINTAINEN NCS-VÄRI

Kalusteeseen voidaan valita mikä tahansa NCS-värikartan värisävy. Kalustella voidaan viimeistellä seinän ja lattian värimaailma tai voit valita siihen oman suosikkivärisi. Myös peili- ja säilytyskaappien sisäpuoli maalataan valitsemallasi värillä. Vakioväreissä kalusteiden sisäosat ovat hillityn vaaleanharmaat. Vapaavalintaiseen NCS sävyyn maalattavat kalusteemme maalataan vasta tilauksen jälkeen, minkä vuoksi niillä ei ole palautusoikeutta.


KUUSI KALUSTESARJAAMME - VALITSE OMASI

GRAND – SUURIN JA KOMEIN

IKON – TYYLIPUHDAS JA ELEGANTTI

Kaluste, jossa on kaikkein eniten vaihtoehtoja. Runsaat säilytystilat kauniilla sisustuksella ja paljon lisävarusteita. Linjakas posliiniallas.

Linjakas kalustesarja posliinialtaalla, matalalla ylälaatikolla ja syvällä alalaatikolla. Runsaasti vaihtoehtoja ja varustelumahdollisuuksia.

SOLVIK – AJATONTA ROMANTIIKKAA Kaunis klassikko, jossa tuulahduksia New England -tyylistä ja vuosisadan vaihteen ruotsalaisista huviloista.

NORM – LINJAKAS JA AJATON Hienostunut minimalistinen kalustesarja sinulle, joka arvostat ajatonta muotoilua, pesualtaan kulmikkuutta ja linjakkaan ohutta allastasoa.

TIDAN – TOIMIVA JA SUOSITTU

LYSAN – COMPACT LIVING

Matala kalustesyvyys yhdistettynä kauniisti muotoiltuun ja tilavaan pesualtaaseeen tekee kalusteesta monen suosikin. Laatikoiden puiset sisäosat ja tyyliin sopivat vetimet viimeistelevät kauniin kokonaisuuden.

Todellinen tilaihme. Matala kalustesyvyys yhdistettynä viistoreunaiseen posliinialtaaseen tuo pieneen kylpyhuoneeseen toimivuutta. Kauniit huullosreunaiset etuosat antavat kalusteelle viimeistellyn ilmeen.

9


AIR 900 liuskeharmaa Lokeroitu puulaatikko Pesuallas kokonaan posliinia Pöytätaso DEKTON Sirius 90 cm

10


ALAKAAPIT JA PESUALTAAT Kylpyhuonekaluste antaa kylpyhuoneelle ilmettä ja vaikuttaa sen sisustukseen ja tunnelmaan. Siksi olemme lisänneet hieman ekstraa kalusteemme sisä- ja ulkopuolelle hauskoja yksityiskohtia kuten laatikoiden huulletut etuosat, älykkäät valaistut säilytystilat sekä innovatiiviset äänentoistomahdollisuudet.

11


GRAND

SUURIN JA KOMEIN GRAND hemmottelee käyttäjäänsä erittäin runsailla ja harkituilla säilytystiloilla, LED-valaistuksella ja audiolla, jota voi käyttää matkapuhelimella. Kalustesarjan puhtaat muodot ja huippulaatua olevat materiaalit, taidokas puusepäntyö ja nerokkaat yksityiskohdat todella näkyvät ja tuntuvat. Vaihtoehtoina ovat tammi, musta tammi, antrasiitti, valkoinen, kiiltävä valkoinen sekä valinnainen NCS-väri. Lue lisää GRAND-kalustesarjan mahdollisuuksista seuraavalta sivulta ja faktaosiosta sivulta 128.

12


GRAND 140 alakaappi, tammi. Vedin messinki. Pesuallas posliinia. Suorakulmainen peilikaappi 140 upotetulla valaisimella ja alavalolla.

Tee musiikista hieno tapa ja tuo se kylpyhuoneeseen. Kaiutin asennetaan huomaamattomasti GRAND-alakaapin kylkeen, jossa se antaa kokoonsa nähden voimakkaamman äänen. Voit valita musiikin suoraan matkapuhelimesta.

60

80

100 120 140

13


PEILIKAAPIT

Lue lisää sivulta 146

SÄILYTYSRATKAISUT Lue lisää sivulta 152

LEVEYDET 60-140 cm Lue lisää sivulta 128

GRAND 80 alakaappi NCS-värisävyllä. Ruskeat nahkavetimet. Pesuallas posliinia. Suorakulmainen peilikaappi 80 upotetulla ylävalolla ja alavalolla. Ovellinen seinäkaappi NCS-sävyllä 30x72.

VALITSE 10 MILJOONASTA VÄRISÄVYSTÄ GRAND on saatavana vapaavalintaisella NCS-värillä. Ihanteellinen, kun haluat käyttää suosikkiväriäsi tai haluat kalusteen samaan sävyyn seinien ja lattian kanssa. 14


VALKOINEN VAI MUSTA POSLIINI? Anna pesualtaan viimeistellä kylpyhuoneesi tyyli. Jokainen pesuallas valetaan ja lasitetaan erikseen, jolloin se saa elävän ja uniikin luonteen.

LISÄÄ VIIHTYISYYTTÄ Valitse kalusteen sisään valaistus, niin näet paremmin laatikoiden sisällön. Tai kuten kuvassa: tunnelmallinen alavalaistus, joka täydentää muuta valaistusta.

NAUTITTAVAA JÄRJESTYSTÄ

VALKOINEN PEILIKEHYS

GRAND kalusteissa on tilavat laatikot, jotka on varustettu kätevillä puisilla säilytyslokeroilla ja laatikkomatoilla. Laatikot ovat pehmeästi sulkeutuvia ja täysin ulos vedettäviä, sivuiltaan tummaksi petsattua puuta.

GRAND-alaosa valkoisine peilikehys-laatikoineen tuo kylpyhuoneeseen maalaiskenkistä tunnelmaa. Pehmeästi sulkeutuvat ja täysin ulos vedettävät laatikot ovat arjen luksusta. 15


IKON

IKON 100 alakaappi, antrasiitti. Kahvavedin A. Pesuallas posliinia. Suorakulmainen peilikaappi 100 ja seinäkaappi 30x40, antrasiitti.

60

16

80

100 120 140


TYYLIPUHDAS JA ELEGANTTI IKON kylpyhuonekalusteen pienillä yksityiskohdilla voit vaikuttaa koko kylpyhuoneen tunnelmaan. Matalampi ylälaatikko korostaa korkeusvaikutelmaa - ja täydellisesti varustellut ja mitoitetut laatikot pitävät päivittäin kaikki tarpeelliset esineet ja tarvikkeet hyvässä järjestyksessä. IKON on saatavana valkoisena, tammen värisenä, mustana tammena sekä antrasiitin harmaana. Sarjan pesualtaat ovat kaunista valkoista posliinia. Lue lisää IKON kalusteista seuraavalta sivulta ja faktaosiosta sivulta 132.

17


KAIKKI JÄRJESTYKSESSÄ Rakastamme järjestystä. Sen lisäksi että se on siistiä, se parantaa hyvinvointiamme. IKONIN linjakkaan matalaan ylälaatikkoon mahtuvat pienet tavarat, joita käytät muita useammin.

18


KESTÄVÄ POSLIINI Pesualtaat valetaan ja lasitetaan käsin. Kahden tuhannen vuoden historiastaan huolimatta posliini on edelleen yksi kulutusta kestävimmistä materiaaleistamme.

HARKITTUJA YKSITYISKOHTIA IKON on hyvä esimerkki siitä, miten voimme pienillä yksityiskohdilla vaikuttaa koko kylpyhuoneen ilmeeseen ja arjen toimivuuteen. Sarjasta löytyy useita eri kokoja, värejä ja erilaisia vetimiä.

60–140 CM Tarvitsetko yhden vaiko useamman kalusteen? Tutustu lukuisiin yhdistelymahdollisuuksiin ja kokovaihtoehtoihin, jotka löytyvät tämän esitteen loppuosasta. Tai voit hyödyntää sähköisiä työkalujamme osoitteessa inr.se.

VALINNAINEN PISTORASIA Sähköhammasharjoille, fööneille tai partakoneille. Voit valita yhden pistorasian ylälaatikkoon tai kaksoispistorasian alalaatikkoon.

19


NORM

Valkoinen NORM 80 -alakaappi. Pesuallas Evermite -valumarmoria. Peili 80 erillisellä LED-valaisimella. Valkoinen korkea kaappi 50 cm leveänä.

20


LINJAKAS JA AJATON NORM kylpyhuonekalusteessa on kaikki tarpeellinen. Sen pelkistetty ajaton ulkonäkö miellyttää silmää. NORM voisi yhtä hyvin olla olohuoneen kaluste, sillä se ei tarvitse erillisiä vetimiä. Kaunis ohut allastaso on miellyttävän tuntuista ja kestävää Evermitea runsaine laskutasoineen. NORM on saatavana useissa kokovaihtoehdoissa välillä 60-140 cm ja väreissä valkoinen sekä antrasiitti. jonka värikoodi on NCS S7604-B03G. Lue lisää NORM-valikoimasta seuraavalta sivulta ja faktaosiosta sivulta 134.

60

80

100 120 140

21


TOIMIVAA MUOTOILUA Vedinlista antaa laatikoille ja koko kalusteelle oman minimalistisen luonteensa. Vedinlista on miellyttävä ja helppo käyttää. Kaunis Evermite-allastaso viimeistelee kokonaisuuden.

22


TYYLIÄ MYÖS SISÄPUOLELLA NORM-kalusteissa on tukevat metallireunaiset laatikot. Laatikon pohjalle on hyvä valita kätevä laatikkomatto, joka pitää tavarat paikoillaan.

KESTÄVÄÄ Evermite on värinpitävä, helppohoitoinen ja luja materiaali. Se tuntuu sametinsileältä ihoa vasten.

OHUT ALLASTASO Erittäin ohut, vain 16 mm korkea tyylikäs allastaso on kestävää Evermiteä. Se antaa tunteen ylellisestä design-kalusteesta.

60–140 CM NORM -kalusteiden leveydet ovat samat kuin sisaruksilla GRAND ja IKON. Katso kaikki mitat ja vaihtoehdot esitteen faktaosiosta.

23


AJATONTA ROMANTIIKKAA SOLVIK on moderni kalustesarja, jossa yhdistyvät kauniisti New England-tyyli ja vuosisadan vaihteen ruotsalainen huvilatunnelma. Kalusteessa on monia tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia ja toimintoja, jotka tekevät sen käytöstä nautinnon. SOLVIK kaluste on saatavissa romanttisena valkoisena tai mustalla tammiviilulla. Lue lisää SOLVIK -kalusteista seuraavalta sivulta ja faktaosiosta sivulta 138.

SOLVIK 200 -alaosa valkoisilla peilikehysovilla ja pyöristetyllä sokkelilla. Kuppivedin M, kromia. Graniittinen SOLVIK -pöytätaso alleliimatulla posliinialtaalla. SOLVIK -peili 200. SOLVIK -seinäkaappi. 24


SOLVIK korkea kaappi valkoisella peilikehysovella ja pyöristetyllä sokkelilla. Pöytätaso graniittia. Kuppivedin M, kromi. SOLVIK -jakkara säilytystilalla, pyöristetyllä sokkelilla sekä pehmeällä tummanharmaalla istuintyynyllä.

SOLVIK

25


SOLVIK 100 alakaappi valkoisille peilikehysovilla ja suoralla sokkelilla. Kuppivedin M, kromi. SOLVIK -peii 100.

TÄYTTÄ NOSTALGIAA SOLVIK -peilit tuovat tilaan tuulahduksen menneistä vuosikymmeniltä. Kalustesarja on taitavaa puusepäntyötä aina peilien kehyksistä sokkeleihin ja vetimiin. Kalustetta on saatavana neljässä eri leveydessä, aina näppärästä 65 cm leveästä näyttävään 200 cm leveään kalusteeseen.

65

26

100 130 200


PYÖRISTETTY TAI SUORA SOKKELI Jos pidät New England -tyylistä, pyöreät muodot saattavat miellyttää enemmän. Sittenkin modernimpaa? Valitse silloin suora malli.

MUSTA SOLVIK Mustaksi petsattu tammi antaa kalusteelle modernin ulkoasun. Mustan kalusteen viimeistelee kaunis posliininen allastaso ja tyyliin sopiva musta peilikaappi.

ALLELIIMATTU POSLIINIALLAS Graniittinen tai Silestone -pöytätaso alleliimatulla posliinialtaalla. Vanhan ajan romantiikkaa paraimmillaan.

AJALLE TYYPILLISIÄ YKSITYISKOHTIA Kromattu kuppivedin on itsessään pieni taideteos. Saatavana myös antiikkimalli.

27


TIDAN

60

90

TOIMIVA JA SUOSITTU TIDAN on tyylikäs ja toimiva kalustekokonaisuus, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Kauniisti muotoillun posliinialtaan molemmilla puolilla on reilusti laskutilaa. Ovaalin muotonsa ansiosta pesuallas on erittäin helppo pitää puhtaana. TIDAN on saatavana leveyksissä 60 ja 90 cm valkoisena ja tammen värisenä.

28


PUUN TUNTU Ylälaatikko on osastoitu vaalealla puulla. Pehmeästi sulkeutuvat ja täysin ulos vedettävät laatikot ovat miellyttävät käyttää.

SÄHKÖLIITÄNTÄ LAATIKOSSA Kaikkiin alakaappeihin on saatavana pistorasia lisävarusteena. Sähköhammasharjoille, fööneille tai partakoneille.

HELPPO PITÄÄ PUHTAANA Kauniin posliinialtaan ja laskutasojen muotoilu tekevät niistä helposti puhdistettavat. Posliini on luonnonmateriaali, joka kestää hyvin kulutusta ja erilaisia puhdistusaineita.

SILEÄ TAI PEILIKEHYS TIDAN -kalusteen etuosat ovat saatavana sileällä maalatulla pinnalla tai peilikehyksellä. Tammen luonnollinen kuviointi tuo kalusteeseen elävyyttä.

29


LYSAN

LYSAN 40 -kaluste valkoisena. Suorakulmainen peilikaappi 40 erillisellä LED-valaisimella.

40

30

55


COMPACT LIVING LYSAN -kalustesarja on todellinen pienen tilan tilaihme. Kompaktisti suunnitellut 40 ja 55 cm leveät kalusteet tarjoavat yllättävän paljon säilytystilaa. Kalusteiden syvyys on vain 34 cm ja syvyys pesualtaan eturaunaan vain 38 cm. Lue lisää LYSAN-sarjasta faktaosiosta sivulta 141.

MUSTA TAMMI HOUKUTTELEE Tässä puun kaunis rakenne näkyy petsin läpi. Mustat, viimeistellyt sisäosat antavat hillityn vaikutelman.

HUULLETTU ETUOSA Sulje laatikko, niin etuosa piiloutuu kaapin runkoon täydellisen tarkasti. Yksityiskohdat ovat tärkeitä.

RUOTSALAISTA POSLIINIA LYSAN -pesuallas valetaan ja lasitetaan käsin. Tämän viiston pesualtaan mitat ovat vain 38x40 cm.

31


3. 2.

1.

5.

6.

7.

8.

32


4.

1. Pyöreä peili Ø 90 cm 2. Peilikaappi integroidulla valolla 100 cm (60-140) 3. Pyöreä peili Ø 70 cm 4. SOLVIK -peili erillisillä valaisimilla 100 cm 5. Peilikaappi erillisellä valaisimella 55 cm 6. Peili erillisellä valaisimella 40 cm 7. Peili säädettävillä sivuvaloilla 60 cm (60-140) 8. Pyöreä peilikaappi avohyllyillä Ø 60 cm

PEILIT JA PEILIKAAPIT Peili on tärkeä osa kylpyhuoneen toimivuutta ja sisustusta. Se avartaa tilaa ja auttaa arjen toiminnoissa. Koko kylpyhuone nauttii valosta ja peilin tuomasta tilan tunteesta. Tutustu laajaan peili- ja peilikaappivalikoimaamme seuraavilla sivuilla. Katso myös älykkäät peililliset säilytysratkaisumme, jotka löytyvät esitteen loppuosasta.

33


Valkoinen IKON 100 -alaosa valkoisilla A-vetimillä. Suorakulmainen peili 100 säädettävällä valaistuksella ja säädettävillä sivuvaloilla.

34


SISÄÄNRAKENNETTU YLÄ- JA ALAVALO Energiaa säästävää Led-valaistusta voidaan himmentää ja valon värisävyä vaihtaa lämpimän ja kylmän sävyn välillä. Tämä onnistuu helposti kaapin alaosassa olevalla hipaisupainikkeella.

SÄÄDETTÄVÄ VALON LÄMPÖTILA Lämpimän ja kylmän valon arvot annetaan kelvinasteissa. Lämpimän valkoinen 2700 kelvinin valo antaa miellyttävän valon meikkausta tai parranajoa varten. Voit säätää sävyä portaattomasti 6500 kelviniin asti, jos haluat kylmempää valoa.

SÄÄDETTÄVÄT SIVUVALOT Sivusta tuleva valo korostaa kasvojen parhaita puolia ilman ikäviä varjoja. Säädettävät sivuvalot toimivat loistavasti meikatessa, sillä valon värisävyä voi säätää ja valon voi suunnata suoraan kasvoihin.

ESTÄ HUURTUMINEN Peilin taustalämmityksellä saat 30x40 cm kokoisen huurteettoman pinnan meikkausta tai parranajoa varten. Toiminto aktivoituu peilin valaistuksen mukana ja pitää peilin huurteettomana riippumatta siitä, miten pitkään olet suihkussa. 35


PEILIN EI TARVITSE OLLA PELKKÄ PINTA Suuret lokerot ja tilaa muutamalle huurteiselle akryylilaatikolle – kaikki piilossa kapean peilin takana. Miksipä ei? Parhaat säilytysratkaisumme ovat lähtöisin tällaisista ideoista. Kiinnostuitko? Tutustu myös muihin innovatiivisiin säilytysratkaisuihimme.

36


SÄILYTYS Mikäli et vielä ole suuri järjestyksen kannattaja, on suuri mahdollisuus että sellaiseksi muutut säilytysratkaisujemme myötä. Monipuolisesti toimivat, laadukkaista materiaaleista tehdyt lokerot, hyllyt, laatikot, pitimet ja piilot nostavat kylpyhuonekokemuksen uudelle tasolle. Suurille ja pienille esineille löytyy paikka kuin itsestään ja helposti. Ihan niin kuin pitääkin.

37


MIKÄ KORKEA KAAPPI SOPII SINULLE? Mieti millaista säilytystilaa tarvitset ja valitse sopiva kaappi kolmesta eri leveysvaihtoehdosta 30, 40, tai 50 cm. Jokaiseen kaappiin voidaan valita yksi kolmesta varusteluvaihtoehdosta - lasihyllyllisestä perusmallista täysin varusteltuun korkeaan kaappiin, jossa on laatikot, ovilokerot ja meikkikotelot. Parhaan vaihtoehdon valitset sinä ja säilytystarpeesi.

30

Löydät kaikki vaihtoehdot sivuilta 148–150

38

40

50


33

SÄILYTYSPEILI Nerokas ratkaisu säilytystilapulmiin. Säilytyspeili vie vain vähän tilaa mutta tarjoaa runsaasti säilytystilaa.

OVI VAI PEILIOVI? Kun valitset korkean kaapin, peiliovi on aina vaihtoehtona. Se täydentää hyvin kylpyhuonekalusteen peiliä tai peilikaappia.

30

30

KOLMEA KOKOA Seinäkaappejamme on saatavana kolmea eri kokoa, ja niitä voi yhdistellä monin eri tavoin. Vinkki: pieni seinäkaappi sopii erinomaisesti wc-istuimen yläpuolelle.

OVELLA TAI ILMAN Voit itse päättää millaisena seinäkaappisi haluat. Haluatko sulkea tavarat oven taakse vai luoda sisustuksellisen katseenvangitsijan kylpyhuoneen seinälle.

39


ÄLYKÄS SISÄPUOLI Vietämme kylpyhuoneessa paljon aikaa. Siksi on tärkeää, että kaikille tavaroille ja toiminnoille löytyy paikka. Olemmekin kehittäneet kylpyhuoneeseen nerokkaita säilytysratkaisuja, joissa älykkyys löytyy sisäpuolelta.

40


PIENET KAAPIT PIENIIN HUONEISIIN Pikkutavaran säilytykseen sopii mainiosti pieni seinäkaappi. Sille löytyy usein tilaa esim. wcistuimen yläpuolelta. Lukittava kaappi on täydellinen säilytyspaikka lääkkeille ja muille tärkeille tavaroille.

OMA PIENI MEIKKAUSPISTE Käännä kätevä meikkihylly alas ja ryhdy toimeen. Kaikki tarvittava on tässä: peili, valaistus ja pistorasia föönille ja hiusten suoristajalle.

VAPAAVALINTAINEN NCS-VÄRI Anna kalusteen sulautua olemassa olevan tilan värimaailmaan. Tai tee päinvastoin. Tee siitä erottuva, koko kylpyhuoneen katseenvangitsija.

YHTEENSOPIVAT KUVIOT Puu on elävä materiaali, jossa on luonnollista vaihtelua. Kun tilaat puukalusteesi, käytämme sen kaikkiin pintoihin aitoa tammiviilua, jonka valitsemme huolella. Näin varmistamme, että kalusteesi puukuviot ovat yhdenmukaiset ja ulkonäkö viimeistelty. 41


JOPA 10 VUODEN TAKUU. TÄHTÄÄMME KUITENKIN PIDEMMÄLLE. Huolellisesti valitut laadukkaat kylpyhuonekalusteet ovat turvallinen valinta. Kylpyhuoneen pitää kestää aikaa ja näytää hienolta vuosikausia. Samalla autamme ympäristöä voimaan paremmin, jotta myös tulevat sukupolvet pääsevät nauttimaan kauniista metsistä, vesistöistä ja luonnosta. Iconic Nordic Roomsilla on pitkä kokemus kylpyhuonekalusteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Iconic Nordic Rooms haluaa tarjota asiakkailleen uusia mahdollisuuksia toteuttaa unelmansa ainutlaatuisesta kylpyhuoneesta – jossa on enemmän tilaa omalle tyylille ja fiksuille toiminnoille.

42


VASTUULLISUUS IKON-kalustesarjamme täyttää Pohjoismaiden vaativimman ympäristömerkin, Joutsen-merkin vaatimukset. Valmistusmenetelmämme ovat markkinoiden vähiten ympäristöä kuormittavia. Kiinnitämme erityistä huomioita raaka-aineiden ja materiaalien laatuun, valmistustapoihin ja kestävään kehitykseen.

PITKÄ TAKUUAIKA Tuotteillamme on mallista riippuen kymmenen vuoden tuotetakuu valmistusvirheiden varalta. Takuu edellyttää kalusteen asennusta asennusohjeen mukaisesti. Katso lisää tuotteista faktaosiosta.

VALMIIKSI KOOTTU JA TESTATTU Toimitamme kalusteemme valmiiksi koottuna, kaikki ovet ja laatikot paikallaan. Tämä vähentää asennustyön minimiin, ja olemme myös testanneet kaikki toiminnot. Siten laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja valaisimet toimivat kuten pitää.

KYSY ASIANTUNTIJALTA Osaavilta jälleenmyyjiltämme saat kaiken tarvitsemasi tiedon ja tuen parhaan kalusteratkaisun löytämiseksi. Ota mukaasi ideasi, kysymyksesi, mittapiirroksesi ja anna asiantuntijan auttaa sinua eteenpäin kylpyhuoneesi kalustamisessa.

43


MERKKIEN SELITYKSET

VALMISTETTU RUOTSISSA Suunnittelu ja valmistus omissa tehtaissa Ruotsissa.

VINOON LEIKKAUS Peilit voidaan leikata vinoon esim. kaltevan katon yhteydessä.

10 VUODEN TAKUU

VALMIIKSI KOOTTU

Annamme kaikille kalusteillemme ja pesualtaillemme 10 vuoden takuun mahdollisten valmistusvirheiden varalta. Takuu ei kata kuluvia osia, kuten lamppuja.

Toimitamme kalusteet valmiiksi koottuna, kaikki ovet ja laatikot paikallaan. Se minimoi sinun ja asentajasi työpanokset. Se tarkoittaa myös, että olemme testanneet kaikkia sen toimintoja.

JOUTSENMERKITTY Joutsen on Pohjoismaiden virallinen ympäristömerkintä, joka osoittaa, että tuote on täyttänyt tiukat vaatimukset ympäristöystävällisyyden, laadun ja toiminnan osalta.

123


FAKTAT JA HINNAT Seuraavilta sivuilta löydät kalusteiden mitat, hinnat, tuotenumerot ja valintamahdollisuudet, joita tarvitset täydellisen kalusteen tilaamiseen INR:ltä (Iconic Nordic Rooms). Kunkin tuotteen kohdalla kerromme siihen valmiiksi sisältyvät varusteet sekä erikseen tilattavat lisävarusteet.


GRAND -ALLASKAAPIT JA PESUALTAAT GRAND on saatavissa useissa eri väreissä, leveyksissä ja tyyleissä. Voit valita kalusteen etuosat, helat ja vetimet haluamaasi tyyliin sopiviksi. Kalusteisiin on myös saatavana älykkäitä lisävarusteita, kuten valaistus- ja äänipaketteja. GRAND-kalusteiden etuosat ovat huulletut ja osittain kaapin runkoon upotetut, minka ansiosta näkyvän reunan vahvuus on vain 10 mm. Tämä antaa kalusteelle kauniin ja viimeistellyn ilmeen. Kalusteeseen voi valita joko valkoisen tai mustan posliinisen allastason, joka on trendikkään ohut, vain 30 mm. Leveysvaihtoehtoja on viisi väliltä 60 - 140 cm. GRAND on saatavana valkoisena, korkeakiiltoisena valkoisena, tammisena, mustana tammena, antrasiitin harmaana tai valinnaisena NCS-värinä.

60

80

L/K/S: 610/30/460 mm

POSLIINI, VALKOINEN

POSLIINI, MUSTA

L/K/S: 810/30/460 mm

Tuotenro

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

340060

410 €

340080

510 €

Ilman sekoittajareikää

Ilman sekoittajareikää

340062

410 €

340082

510 €

Tuotenro

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

340061

750 €

340081

1080 €

60

80

L/K/S: 600/570/450 mm Laatikoiden etuosien korkeus: 240/320 mm Rungon paksuus: 19 mm

HUULLOS, JAETTU ETUOSA

HUULLOS, YHTENÄINEN ETUOSA

HUULLOS, JAETTU ETUOSA, INTEGROITU VEDIN

HUULLOS, JAETTU ETUOSA PEILIKEHYS

Tuotenro

L/K/S: 800/570/450 mm Laatikoiden etuosien korkeus: 240/320 mm Rungon paksuus: 19 mm

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

334211

580 €

330211

795 €

Kiiltävän valkoinen

334212

820 €

330212

1020 €

Tammi

334233

710 €

330233

910 €

Musta tammi

334239

820 €

330239

1020 €

NCS-väri

390120

+340 €*

390120

+340 €*

Valkoinen

334411

580 €

330411

795 €

Kiiltävän valkoinen

334412

820 €

330412

1020 €

Tammi

334433

710 €

330433

910 €

Musta tammi

334439

820 €

330439

1020 €

NCS-väri

390120

+340 €*

390120

+340 €*

Valkoinen

334311

710 €

330311

910 €

Kiiltävän valkoinen

334312

820 €

330312

1020 €

Tammi

334333

820 €

330333

1020 €

Musta tammi

334339

820 €

330339

1020 €

NCS-väri

390120

+340 €*

390120

+340 €*

Valkoinen

334111

820 €

330111

1020 €

Kiiltävän valkoinen

Tammi

Musta tammi

390120

+340 €*

NCS-väri

* Lisähinta valkoiseen malliin verrattuna ** Huomaa, että 140 cm leveissä malleissa on kaksi allasta.

390120

+340 €* 125


Posliini on kovin ja kulutusta kestävin materiaali, jota pesualtaissa voidaan käyttää. Lasitettu pinta kestää sukupolvien käyttöä naarmuuntumatta. Valmistus on käsityötä, joten jokainen pesuallas saa yksilöllisen muotonsa uunissa, ja lasitettu pinta on eloisa ja kaunis.

100

120

L/K/S: 1010/30/460 mm

L/K/S: 1410/30/460 mm

Tuotenro

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

340100

625 €

340120

740 €

340140

1080 €

Ilman sekoittajareikää

Ilman sekoittajareikää

Ilman sekoittajareikää

340102

625 €

340122

740 €

340142

1080 €

Tuotenro

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

340101

1420 €

340121

1870 €

340141

2255 €

100

L/K/S: 1000/570/450 mm Laatikoiden etuosien korkeus: 240/320 mm Rungon paksuus: 19 mm Tuotenro

140

L/K/S: 1210/30/460 mm

Hinta EUR

120

L/K/S: 1200/570/450 mm Laatikoiden etuosien korkeus: 240/320 mm Rungon paksuus: 19 mm Tuotenro

Hinta EUR

140**

L/K/S: 1400/570/450 mm Laatikoiden etuosien korkeus: 240/320 mm Rungon paksuus: 19 mm Tuotenro

Hinta EUR

331211

1020 €

332211

1360 €

333211

1700 €

331212

1250 €

332212

1590 €

333212

1700 €

331233

1130 €

332233

1470 €

333233

1590 €

331239

1250 €

332239

1590 €

333239

1700 €

390120

+340 €*

390120

+340 €*

390120

+340 €*

331411

1020 €

332411

1360 €

333411

1700 €

331412

1250 €

332412

1590 €

333412

1700 €

331433

1130 €

332433

1470 €

333433

1590 €

331439

1250 €

332439

1590 €

333439

1700 €

390120

+340 €*

390120

+340 €*

390120

+340 €*

331311

1130 €

332311

1470 €

333311

1590 €

331312

1250 €

332312

1590 €

333312

1700 €

331333

1250 €

332333

1590 €

333333

1700 €

331339

1250 €

332339

1590 €

333339

1700 €

390120

+340 €*

390120

+340 €*

390120

+340 €*

331111

1250 €

332111

1590 €

333111

1700 €

390120

+340 €*

390120

+340 €*

390120

+340 €*

KATSO LISÄVARUSTEET SEURAAVALTA SIVULTA! 126


GRAND -ALLASKAAPIT Vakiovarusteet ja lisävarusteet Tutustu GRAND -kalusteiden vakiovarusteisiin ja lisävarusteisiin rauhassa. Voit varustaa kalusteesi sopimaan juuri sinun tarpeisiisi. Voit nauttia nerokkaista säilytysratkaisuista, tyylikkäästä valaistuksesta ja vaikkapa omasta suosikkimusiikistasi kalusteeseen integroitujen kaiuttimien kautta.

VA K I OVA R USTEET 60-120

140

Pistorasia ylemmässä laatikossa

1 kpl

2 kpl

Puinen laatikkolokerikko, harmaaksi kuullotettu

2 kpl

4 kpl

Ylä- ja alalaatikon matot, harmaat

Kyllä

Kyllä

Hammasharjakotelo laatikkolokerikkoon

1 kpl

2 kpl

VE DINVAIHTO E HDOT – Kah vat , n u pit , ve t ime t ta i push-o pen to imi n t o

Vetimet – katso kaikki vaihtoehdot sivulta 156

Yksi pistorasia vakiona, kaksoismalli lisävarusteena

60 Tuotenro

80 Hinta EUR

Tuotenro

100 Hinta EUR

Tuotenro

120 Hinta EUR

Tuotenro

140 Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

JAETTU ETUOSA Mekaaninen push-toiminto ilman pehmeää sulkeutumista

334080

85 €

330280

90 €

331080

90 €

333080

180 €

Sähköinen push-toiminto pehmeällä sulkeutumisella

334085

625 €

330285

680 €

331085

680 €

332085

680 €

333085

1260 €

334086

340 €

330486

340 €

331086

340 €

332086

340 €

333086

680 €

YHTENÄINEN ETUOSA Sähköinen push-toiminto pehmeällä sulkeutumisella

L I S ÄVA R USTEET

60 Tuotenro

80 Hinta EUR

Tuotenro

100 Hinta EUR

Tuotenro

120 Hinta EUR

Tuotenro

140 Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Pistorasia alemmassa laatikossa, kaksoismalli

334091

100 €

330091

100 €

331091

100 €

332091

100 €

333091

100 €

Puinen laatikkolokerikko, harmaaksi kuullotettu, 2-pack

390110

35 €

390110

35 €

390110

35 €

390110

35 €

390110

35 €

Hammasharjakotelo laatikkolokerikkoon

390111

25 €

390111

25 €

390111

25 €

390111

25 €

390111

25 €

Puinen tilanjakaja alalaatikkoon, sopii hyvin pistorasian yhteyteen

390112

25 €

390112

25 €

390112

25 €

390112

25 €

390112

25 €

Tehokas LED-valaistus kaapin alla

334095

70 €

330095

135 €

331095

190 €

332095

240 €

333095

310 €

Tehokas LED-valaistus kaapin sisällä

334096

145 €

330096

240 €

331096

320 €

332096

395 €

333096

480 €

Audiopaketti – Orlon sisäänrakennetut kaiuttimet

390101

440 €

390101

440 €

390101

440 €

390101

440 €

390101

440 €

Valopaketti – tehokas LED-valaistus kaapin alla ja sisällä

334097

180 €

330097

340 €

331097

450 €

332097

5 25 €

333097

700 €

POP-UP-POHJAVENTTIILI Kromi

Tuotenro. 800 000 43 Hinta 40 € Soveltuu kaikkiin altaisiin

127


1.

2.

3.

4.

5.

6.

1. GRAND -kalusteen huulletut reunat korostavat kalusteen siistiä ulkonäköä ja tekevät siitä tyylikkäämmän.

2. Tyylikäs ja käytännöllinen LED-valaistus, joka syttyy laatikkoa avattaessa, on saatavana lisävarusteena Grand-laatikoihin.

3. Ruotsalaisen Orlon kanssa yhteistyössä kehitetty audiojärjestelmä tarjoaa laadukkaan äänentoiston huomaamattomassa muodossa

4. Alavalaistus luo kylpyhuoneeseen ylellisen tunnelman.

5. Selkeää järjestystä siirrettävillä säilytyslaatikoilla ja lisävarusteena saatavalla laatikkomatolla. 6. Valitse tyyliisi sopiva valkoinen tai musta posliiniallas.

128


IKON -ALLASKAAPIT JA PESUALTAAT IKON on huolellisesti suunniteltu kaluste, jossa on aidosta posliinista valmistettu pesuallas, runsaasti säilytystilaa, puiset laatikkolokerikot ja kätevät laatikkomatot. Laatikoiden etusarjat ovat eri korkuisia, mikä antaa kalusteelle keveän ja tasapainoisen vaikutelman. IKON on saatavana viidessä eri leveydessä väliltä 60 140 cm. Värivaihtoehtoina ovat valkoinen, korkeakiiltoinen valkoinen, tammi, musta tammi ja antrasiitin harmaa.

60

80

Posliini, valkoinen L/K/S: 605/50/430 mm

Tuotenro

Posliini, valkoinen L/K/S: 805/50/430 mm

Hinta EUR

330060

Tuotenro

340 €

Hinta EUR

330080

60

80

Jaettu etuosa L/K/S: 590/490/424 mm Laatikoiden etuosien korkeus: 160/320 mm Rungon paksuus: 16 mm

Tuotenro

450 €

Jaettu etuosa L/K/S: 790/490/424 mm Laatikoiden etuosien korkeus: 160/320 mm Rungon paksuus: 16 mm

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

320111

480 €

320211

680 €

Antrasiitti

320150

480 €

320250

680 €

Tammi

320133

530 €

320233

740 €

Musta tammi

320139

530 €

320239

850 €

Mekaaninen push-toiminto ilman pehmeää sulkeutumista

VA K I OVA R USTEET

Tuotenro

Puinen laatikkolokerikko, harmaaksi kuullotettu

2 kpl

Ylä- ja alalaatikon matot, harmaat

Kyllä

LIS ÄVA R USTEET

Älä unohda valita vetimiä (jollet valinnut push-open toimintoa). Vetimet löytyvät sivuilta 155-156.

Hinta EUR

60-120

320080

80 €

140

320081

145 €

60

80

100

120

140

Tuotenro Hinta EUR

Tuotenro Hinta EUR

Tuotenro Hinta EUR

Tuotenro Hinta EUR

Tuotenro Hinta EUR

Pistorasia ylemmässä laatikossa

320190

80 €

320290

80 €

320390

80 €

320490

80 €

320590

80 €

Pistorasia alemmassa laatikossa, kaksois

320191

100 €

320291

100 €

320391

100 €

320491

100 €

320591

100 €

Puinen laatikkolokerikko, harmaaksi kuullotettu, 2-pack

390110

35 €

390110

35 €

390110

35 €

390110

35 €

390110

35 €

Hammasharjakotelo laatikkolokerikkoon

390111

25 €

390111

25 €

390111

25 €

390111

25 €

390111

25 €

Puinen jakaja alalaatikkoon, sopii hyvin pistorasian yhteyteen

390112

25 €

390112

25 €

390112

25 €

390112

25 €

390112

25 €

Tehokas LED-valaistus kaapin alla

320195

135 €

320295

135 €

320395

190 €

320495

250 €

320595

305 €

Audiopaketti – Orlon sisäänrakennetut kaiuttimet

390101

430 €

390101

430 €

390101

430 €

390101

430 €

390101

430 €

129


100

120

Posliini, valkoinen L/K/S: 1005/50/430 mm

Tuotenro

Hinta EUR

330100

Tuotenro

570 €

Jaettu etuosa L/K/S: 990/490/424 mm Laatikoiden etuosien korkeus: 160/320 mm Rungon paksuus: 16 mm

Hinta EUR

Posliini, valkoinen L/K/S: 1405/50/430 mm

Hinta EUR

330120

100

Tuotenro

140

Posliini, valkoinen L/K/S: 1205/50/430 mm

Tuotenro

680 €

120

Jaettu etuosa L/K/S: 1190/490/424 mm Laatikoiden etuosien korkeus: 160/320 mm Rungon paksuus: 16 mm

Tuotenro

Hinta EUR

330140

Hinta EUR

1020 €

140

Jaettu etuosa L/K/S: 1390/490/424 mm Laatikoiden etuosien korkeus: 160/320 mm Rungon paksuus: 16 mm

Tuotenro

Hinta EUR

320311

795 €

320411

1020 €

320511

1250 €

320350

795 €

320450

1020 €

320550

1250 €

320333

850 €

320433

1190 €

320533

1420 €

320339

1080 €

320439

1420 €

320539

1530 €

Linjakas IKON yllättää, kun avaat laatikot ja näet huolellisesti ja tyylikkäästi varustellun sisäpuolen. Rakenna sinäkin oma IKON.

130


NORM -ALLASKAAPIT JA PESUALTAAT NORM on korkealaatuinen kylpyhuonekaluste, joka on tyylikkäästi muotoiltu ja huolellisesti valitusta materiaaleista valmistettu. Sen muotokieli on minimalistinen mutta siitä löytyy runsaasti säilytystilaa. Kalusteeseen on saatavana sekä posliiniallas että trendikkään ohut valumarmoriallas. Evermite-materiaalista valmistettu allastaso on vain 16 mm korkea, äärimmäisen kestävä ja helppohoitoinen. NORM on saatavana leveyksissä 60, 80, 100, 120 sekä 140 ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen ja antrasiitin harmaa.

60

80

Evermite, valkoinen L/K/S: 600/16/430 mm

Tuotenro

Evermite, valkoinen L/K/S: 800/16/430 mm

Hinta EUR

300060

Tuotenro

280 €

Posliini, valkoinen L/K/S: 605/50/430 mm

Tuotenro

395 €

Posliini, valkoinen L/K/S: 805/50/430 mm

Hinta EUR

330060

Hinta EUR

300080

Tuotenro

340 €

Hinta EUR

330080

60

80

Jaettu etuosa vedinlistalla L/K/S: 590/490/424 mm Laatikoiden etuosien korkeus: 240/240 mm Rungon paksuus: 16 mm

Tuotenro

450 €

Jaettu etuosa vedinlistalla L/K/S: 790/490/424 mm Laatikoiden etuosien korkeus: 240/240 mm Rungon paksuus: 16 mm

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

310111

450 €

310211

570 €

Antrasiitti

310150

450 €

310250

570 €

LIS ÄVA R USTEET

60

80

100

120

140

Tuotenro Hinta EUR

Tuotenro Hinta EUR

Tuotenro Hinta EUR

Tuotenro Hinta EUR

Tuotenro Hinta EUR

Pistorasia ylemmässä laatikossa

310190

80 €

310290

80 €

310390

80 €

310490

80 €

310590

80 €

Pistorasia alemmassa laatikossa, kaksoismalli

310191

100 €

310291

100 €

310391

100 €

310491

100 €

310591

100 €

Ylä- ja alalaatikon matot, harmaat

310175

25 €

310275

35 €

310375

35 €

310475

35 €

310575

70 €

Puinen laatikkolokerikko, harmaaksi kuullotettu, 2-pack

390110

35 €

390110

35 €

390110

35 €

390110

35 €

390110

35 €

Hammasharjakotelo laatikkolokerikkoon

390111

25 €

390111

25 €

390111

25 €

390111

25 €

390111

25 €

131


Evermite on valumarmoria – luonnollista ja ympäristöystävällistä materiaalia, joka on erittäin lujaa ja naarmuuntumatonta. Materiaali on muotoonvalettua, ja siinä on hillitty viimeistely, joka on lempeä sekä silmälle että iholle.

100

120

Evermite, valkoinen L/K/S: 1000/16/430 mm

Tuotenro

Hinta EUR

300100

Tuotenro

510 €

Tuotenro

570 €

Jaettu etuosa vedinlistalla L/K/S: 990/490/424 mm Laatikoiden etuosien korkeus: 240/240 mm Rungon paksuus: 16 mm

Hinta EUR

965 €

Posliini, valkoinen L/K/S: 1405/50/430 mm

Tuotenro

680 €

Hinta EUR

330140

120

Jaettu etuosa vedinlistalla L/K/S: 1190/490/424 mm Laatikoiden etuosien korkeus: 240/240 mm Rungon paksuus: 16 mm

Tuotenro

Hinta EUR

300140

Hinta EUR

330120

100

Tuotenro

Tuotenro

625 €

Posliini, valkoinen L/K/S: 1205/50/430 mm

Hinta EUR

330100

Evermite, valkoinen L/K/S: 1400/16/430 mm

Hinta EUR

300120

Posliini, valkoinen L/K/S: 1005/50/430 mm

Tuotenro

140

Evermite, valkoinen L/K/S: 1200/16/430 mm

Hinta EUR

1020 €

140

Jaettu etuosa vedinlistalla L/K/S: 1390/490/424 mm Laatikoiden etuosien korkeus: 240/240 mm Rungon paksuus: 16 mm

Tuotenro

570 €

310411

680 €

310511

1020 €

310350

570 €

310450

680 €

310550

1020 €

NORM-kalusteissa laatikon sivut ovat lakattua metallia ja laatikoissa on hyvin tilaa kaikille kylpyhuoneen tarvikkeille. Laatikoiden pohjalle voi valita kulutusta kestävästä kumista valmistetun laatikkomaton, joka pitää tavarat paikoillaan. Tyylipuhdas vedinlista antaa kylpyhuoneelle hillityn vaikutelman. 132

Hinta EUR

310311


SOLVIK -ALLASKAAPIT SOLVIK sopii sinulle, joka arvostat romanttista tyyliä. Tukevat puiset sokkelijalat ja tason alle kiinnitetty pesuallas tekevät SOLVIK -kalusteesta yhden perinteisimmistä kylpyhuonekalusteistamme. Kauniin perinteisen ulkomuodon pinnan alla on kuitenkin paljon moderneja ratkaisuja ja toimintoja, jotka täyttävät tämän päivän vaatimukset. Kauniit peilikehykselliset laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja niissä on siirrettävä puulokerikko sekä ylellinen huopamatto, jotka pitävät tavarat hyvässä järjestyksessä. Pesualtaan alta löytyvät näppärät salalokerot pikkutavaran säilytykseen. SOLVIK-kylpyhuonekalusteet ovat saatavana Pyöristetty sokkeli kahdessa värissä, valkoisena ja mustaksi petsattuna tammena. Kalusteeseen voi valita joko tason alle liimatun pesualtaan tai yhtenäisen posliinisen pesuallastason. Kokovaihtoehtoina ovat 65, 100, 130 ja 200 cm.

Suora sokkeli

Katso sopivat korkeat kaapit säilytystilalla sivulta 148

Älä unohda valita nuppeja tai kahvoja (jollet valinnut pushtoimintoa) – katso sivu 156

VALKOINEN PEILIKEHYS

65

L/K/S: 680/820/475 mm

100

L/K/S: 1030/820/475 mm

130

L/K/S: 1330/820/475 mm

200

L/K/S: 2030/820/475 mm

Tuotenro

MUSTA TAMMINEN PEILIKEHYS

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Pyöristetty sokkeli

60115

1040 €

Pyöristetty sokkeli

60139

1160 €

Suora sokkeli

60815

1040 €

Suora sokkeli

60839

1160 €

Tuotenro

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Pyöristetty sokkeli

60315

1330 €

Pyöristetty sokkeli

60339

1440 €

Suora sokkeli

60915

1330 €

Suora sokkeli

60939

1440 €

Tuotenro

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Pyöristetty sokkeli

60515

2180 €

Pyöristetty sokkeli

60539

2400 €

Suora sokkeli

61015

2180 €

Suora sokkeli

61039

2400 €

Tuotenro

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Pyöristetty sokkeli

60715

2650 €

Pyöristetty sokkeli

60739

2880 €

Suora sokkeli

61115

2650 €

Suora sokkeli

61139

2880 €

133


SOLVIK-ALLASKAAPIT Lisävarusteet L I S ÄVA R USTE Piilotettu sähköliitäntä

Tuotenro

Hinta EUR

65

60190

80 €

100

60390

80 €

130

60590

80 €

200

60790

80 €

Kätevä kääntölokero hyödyntää pesualtaan alla olevan tilan täydellisesti. Käytössäsi on useita käteviä lokeroita arjen pienille tarvikkeille.

Ylimääräinen puinen laatikkolokero 65

63900

60 €

100

63901

60 €

130

63900

60 €

200

63901

60 €

SOLVIK-PESUALTAAT Voit valita kalusteeseen posliinisen pesuallastason tai graniitti- tai silestone-pöytätason alle kiinnitetyllä posliinialtaalla.

GRANIITTI- TAI SILESTONEPÖYTÄTASO ALLE KIINNITETYLLÄ POSLIINIALTAALLA

POSLIININEN VALKOINEN PESUALLASTASO

65

GRANIITTI

L/K/S: 662/20/470 mm Tuotenro

L/K/S: 670/50/470 mm Hinta EUR

Graniitti

64065

1590 €

Silestone

64010

1590 €

Tuotenro Posliini

68065

Hinta EUR 450 €

SILESTONE

100 L/K/S: 1012/20/470 mm Tuotenro

L/K/S: 1020/50/470 mm Hinta EUR

Graniitti

64100

1810 €

Silestone

64020

1810 €

Tuotenro Posliini

68100

Hinta EUR 570 €

130

L/K/S: 1312/20/470 mm Tuotenro

200

134

L/K/S: 1320/50/470 mm Hinta EUR

Graniitti

64130

3060 €

Silestone

64030

3060 €

Tuotenro Posliini

68130

Hinta EUR 900 €

L/K/S: 2012/20/470 mm Tuotenro

Hinta EUR

Graniitti

64200

3460 €

Silestone

64040

3460 €


TIDAN -ALLASKAAPIT JA PESUALTAAT TIDAN -kalustesarja on tyylikäs ja toimiva kokonaisuus, josta löytyy nerokkaita oivalluksia. Sen matalasta kalustesyvyydestä huolimatta kalusteesta löytyy runsaasti säilytystilaa ja kauniisti muotoiltu tilava pesuallas kätevine laskutasoineen toimii erinomaisesti päivittäisessä käytössä. Kalusteen muotoilu kestää aikaa ja miellyttää silmää. Kaikki laatikot ovat täysin ulos vedettäviä ja ne sulkeutuvat pehmeästi. Laatikoiden puiset sisäosat ja liukumaton laatikkomatto tekevät niiden käytöstä miellyttävää. TIDAN -kalusteet ovat saatavana 60 ja 90 cm leveinä sekä sileällä- että peilikehysovella. Vaihtoehtoina ovat valkoinen, valkoinen peilikehys ja tamminen peilikehys.

PESUALLAS JA ALAKAAPPI LOKEROIDULLA LAATIKOLLA SEKÄ PYYHELAATIKOLLA*

PESUALLAS JA ALAKAAPPI OVILLA JA HYLLYILLÄ*

60

B: 625/600 mm, H: 650 mm, D: 355/455 mm

Tuotenro

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

40111

780 €

40311

690 €

Valkoinen peilikehys

40115

805 €

40315

700 €

Tamminen peilikehys

40136

1010 €

40336

820 €

90

B: 925/900 mm, H: 650 mm, D: 355/470 mm

Tuotenro

Hinta EUR

Tuotenro

Valkoinen

40211

1040 €

40411

770 €

Valkoinen peilikehys

40215

1160 €

40415

880 €

Tamminen peilikehys

40236

1270 €

40436

1000 €

*Vesilukko sisältyy vakiona

LIS ÄVA R USTEET

60 Tuotenro

Alavalaistus, LED

40191

Piilotettu pistorasia

40190 –

*Sisäpuolinen hylly sisältyy vakiona

90 Hinta EUR

Vesilukot

Hinta EUR

60

Tuotenro

Hinta EUR

135 €

40291

80 €

40290

90

Tuotenro

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

170 €

40391

135 €

40491

170 €

80 €

20034

24 €

20034

– 24 € 135


LYSAN -ALLASKAAPIT JA PESUALTAAT LYSAN -kalustesarja on todellinen pienen tilan tilaihme. Se on mitoiltaan pieni, mutta sisältä suuri runsaine säilytysmahdollisuuksineen. Kokovaihtoehtoina ovat 40 ja 55 cm leveät kalusteet, jotka mahtuvat kaikkein pienimpiinkin kylpyhuoneisiin. Haluamme kalustaa kaiken kokoiset ja muotoiset kylpyhuoneet, myös ne joissa tila on rajallinen. Huullosreunainen LYSAN on mielestämme tähän tarkoitukseen erinomainen valinta. Sen kalustesyvyys on vain 34 cm ja syvyys pesualtaan etureunaan vain 38 cm. Posliinialtaan viisto etureuna tekee itse altaasta tilavan ja kauniisti muotoillun. LYSAN -kalustesarjaan kuuluu myös kauniita huullosreunaisia säilytyskalusteita, kuten korkea kaappi, seinäkaappi ja lukittava lääkekaappi.

40

55

Posliini, valkoinen L/K/S: 400/80/380 mm

Tuotenro

Posliini, valkoinen L/K/S: 550/80/380 mm

Hinta EUR

55040

Tuotenro

320 €

Hinta EUR

55055

40

330 €

55

Huullettu ovi ja hylly L/K/S: 385/490/340 mm

Tuotenro

Hinta EUR

Tuotenro

Yhtenäinen huullettu etuosa, piilotettu lokeroitu laatikko ja pyyhelaatikko L/K/S: 535/490/340 mm

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

50911H/V

270 €

51211

450 €

51011

450 €

Kiiltävän valkoinen

50912H/V

395 €

51212

570 €

51012

570 €

Musta tammi

50913H/V

395 €

51213

570 €

51013

570 €

NCS-väri

390120

+340 €

Lisää mekaaninen push-toiminto ilman pehmeää sulkeutumista lisäämällä ”P” tuotenumeron jälkeen, hinta 40 €.

390120

+340 €

Kyllä

Täysin ulos vedettävä

Kyllä

VA K I OVA R UST E E T 4 0

Liukumaton laatikkomatto

Kyllä

Sisäpuolinen hylly

Kyllä

Vesilukko

Kyllä

Huullettu ovi

Kyllä

L IS ÄVARUSTE E T 5 5

HUULLETUT LAATIKOIDEN ETUOSAT Tuotenro

Tuotenro

Hinta EUR

Vesilukko

20034

24 €

Alavalaistus LED

50991

100 €

390120

+340 €

VAKIOVARUSTE E T 5 5 Huulletut laatikoiden etuosat

L I S ÄVA R USTEE T 40

136

55

Huulletut laatikoiden etuosat, lokeroitu laatikko ja pyyhelaatikko L/K/S: 535/490/340 mm

Hinta EUR

YHTENÄINEN HUULLETTU ETUOSA Tuotenro

Hinta EUR

Alavalaistus LED

51291

100 €

51091

100 €

Pistorasia ylemmässä laatikossa

51290

80 €

51090

80 €

Pistorasia alemmassa laatikossa, kaksois

51292

100 €

51092

100 €


PYÖREÄT PEILIT Pyöreä valaistu peili kylpyhuoneessa on kaunis ja ajaton yksityiskohta, joka herättä huomioita. Pyöreät AIR -peilit sopivat erinomaisesti kaikkiin kalustesarjoihimme. Valitse ruhtinaallisen kokoinen 90 cm tai pienempi 70 cm malli. Molemmissa peileissä on tehokas LED-valaistus peilinpinnan takana.

70

90

Tuotenro 360070 Hinta EUR 730 €

Tuotenro 360090 Hinta EUR 840 €

AIR pyöreä peli LED-valaistuksella Ø: 700 mm

Taustavalaisu antaa peilille erityisen pallomaisen ilmeen ja pehmeän epäsuoran valon seinälle.

AIR pyöreä peli LED-valaistuksella Ø: 900 mm

Pyöreä muoto keventää ja piristää tunnelmaa. Tehosta vaikutelmaa leikkisillä koristeilla.

137


PYÖREÄ PEILIKAAPPI Pyöreällä peilikaapilla saat kylpyhuoneeseen sekä tyyliä että säilytysmahdollisuuksia. Voit valita avoimella säilytytilalla olevan tai peilin taakse kätkeytyvällä säilyytystilalla olevan peilikaapin.

Avoin säilytys – anna kauniiden tavaroiden näkyä ja sisustaa kylpyhuonettasi. Voit tilata peilioven oikea- tai vasenkätisenä.

Piilotettu säilytys – avaa peili kuten ovi, sisäpuolella on myös suurentava peili. Voit tilata kaapin oikea- tai vasenkätisenä.

60

Pyöreä peilikaappi piilotetulla säilytystilalla Ø: 600 mm L/K/S: 400/350/150 mm

Tuotenro

138

Hinta EUR

60

Pyöreä peilikaappi avoimella säilytystilalla Ø: 600 mm L/K/S: 800/350/150 mm

Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

364011H/V

730 €

364111H/V

955 €

Vaalea tuhka

364021H/V

840 €

364112H/V

1070 €

Liuskekiven harmaa

364051H/V

730 €

364115H/V

955 €


SUORAKULMAISET PEILIT Täältä löydät varmasti peilin, joka sopii tyyliltään ja mitoiltaan valitsemaasi kalusteeseen. Voit valita joko erillisen LED-valaisimen tai peiliin integroidun valaistuksen. Peileissämme käytetään uusinta valaistustekniikka, jossa valon voimakkuutta ja värilämpötilaa voi säätää itse. Löydät aina täydellinen valaistuksen kaikkiin tilanteisiin. Peileihin on saatavana kätevä huurteettomuus-toiminto lisävarusteena.

PEILI ERILLISELLÄ VALAISIMELLA

Tuotenro

Hinta EUR

40

B: 400 mm, H: 650/685 mm D: 30/95 mm

56410

250 €

55

B: 550 mm, H: 650/685 mm D: 30/95 mm

56210

360 €

60

B/H: 600/720 mm D: 30/95 mm

340110

410 €

80

B/H: 800/720 mm D: 30/95 mm

342110

450 €

90

B/H: 900/720 mm D: 30/95 mm

44090

450 €

100

B/H: 1000/720 mm D: 30/95 mm

344110

500 €

120

B/H: 1200/720 mm D: 30/95 mm

346110

540 €

140*

B/H: 1400/720 mm D: 30/95 mm

348110

635 €

VA K I OVARUSTE E T Ylävalaistus, LED * 2 kpl valaisimia

PEILI UPOTETULLA YLÄVALAISTUKSELLA

Tuotenro

Hinta EUR

60

L/K/S: 600/720/30 mm

340210

555 €

80

L/K/S: 800/720/30 mm

342210

600 €

100

L/K/S: 1000/720/30 mm

344210

650 €

120

L/K/S: 1200/720/30 mm

346210

690 €

140

L/K/S: 1400/720/30 mm

348210

780 €

VA K I OVARUSTE E T LED-valaistus Ala- ja ylävalaistus Säädettävä valon värilämpötila ja voimakkuus

PEILI SÄÄDETTÄVÄLLÄ SIVUVALAISTUKSELLA

Tuotenro

Hinta EUR

60

B/H: 600/720 mm D: 30/70 mm

340310

670 €

80

B/H: 800/720 mm D: 30/70 mm

342310

675 €

100

B/H: 1000/720 mm D: 30/70 mm

344310

760 €

120

B/H: 1200/720 mm D: 30/70 mm

346310

805 €

VA K I OVARUSTE E T LED-valaistus Säädettävät sivuvalot 90 asteen kulmaan Säädettävä valon värilämpötila ja voimakkuus

139


L I S ÄVA R USTEET Tuotenro

Hinta EUR

Huurtumaton peili 55-120

340092

90 €

Huurtumaton peili 140

348092

180 €

Alavalaistus, LED 55*

56291

100 €

Alavalaistus, LED 60*

340195

100 €

Alavalaistus, LED 80*

342195

100 €

Alavalaistus, LED 90*

43091

145 €

Alavalaistus, LED 100*

344195

145 €

Alavalaistus, LED 120*

346195

215 €

Alavalaistus, LED 140*

348195

215 €

*koskee vain valaistuja peilejä

1.

2.

1. Kaikki peilimme ovat saatavana huurtumattomina. Peilin takan oleva lämpökalvo pitää huurut loitolla. Huurtumaton alue on peilin keskellä oleva 30x40 cm kokoinen alue, joka pysyy kirkkaana meikkausta tai parranajoa varten. Toiminto aktivoituu kun peilin valo laitetaan päälle.

140

2. Säädettävä sivuvalaistus kosketussäätimellä tarjoaa helpon himmennyksen pehmeästä tunnelmavalaistuksesta meikkausvalaistukseen. Valon kulma on suunnattavissa 90 astetta.


SUORAKULMAISET PEILIKAAPIT Peilikaappi on järkevä ja tyylikäs valinta. Se tarjoaa koosta riippumatta runsaasti säilytystilaa ja valaisee koko kylpyhuonetta. Voit valita peilikaapin integroidulla ylävalaistuksella kaikissa kalusteväreissämme tai kaikkein varustelluimman kokopeilisen peilikaappimme upotetulla ja säädettävällä valaistuksella.

PEILIKAAPPI YLÄVALAISTUKSELLA

60

80

L/K/S: 600/720/146 mm Tuotenro

PEILIKAAPPI UPOTETULLA YLÄVALAISTUKSELLA

L/K/S: 800/720/146 mm Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

341011

510 €

343011

680 €

Kiiltävä valkoinen

341012

740 €

343012

910 €

Antrasiitti

341050

510 €

343050

680 €

Tammi

341033

625 €

343033

790 €

Musta tammi

341039

740 €

343039

910 €

NCS-värisävy

390120

+340 €

390120

+340 €

60

80

L/K/S: 608/720/146 mm Tuotenro Peililasi (myös ulkopuoli)

341110

L/K/S: 808/720/146 mm Hinta EUR

Tuotenro

850 €

Hinta EUR

343110

1020 €

VA K I OVARUSTE E T Peilikaappi sisäänrakennetulla ylävalaistuksella

Peilikaappi ylävalaistuksella 60-120

140

60-120

140

1 kpl

2 kpl

1 kpl

2 kpl

Suurennuspeili x5

-

-

1 kpl

2 kpl

Ylä- ja alavalaistus, LED

-

-

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

-

-

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

-

-

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

-

-

Kyllä

Kyllä

Sähköliitäntä sisällä

Magneettinen metallilevy Laatikonpohjamatto, harmaa

Painonappi valaistuksen säätöön.

LED-valaistus Himmennettävä ja säädettävä valaistus Peilit ovien sisäpuolella Peili kaapissa hyllyjen takana

L I S ÄVARUSTE E T Tuotenro

Kätevä magneetti pitää sakset paikallaan.

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Alavalaistus, LED 60

341095

100 €

Alavalaistus, LED 80

343095

100 €

Alavalaistus, LED 90

45910

100 €

Alavalaistus, LED 100

345095

160 €

Alavalaistus, LED 120

347095

215 €

Alavalaistus, LED 140

349095

215 €

Suurennuspeili x5

340093

90 €

Puinen laatikkolokerikko, harmaaksi kuullotettu, 2-pack

340094

35 €

340094

– 35 € 141


90

100

L/K/S: 900/720/146 mm Tuotenro 45906

120

L/K/S: 1000/720/146 mm

Hinta EUR

Hinta EUR

Tuotenro

L/K/S: 1400/720/146 mm

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

345011

850 €

347011

1020 €

349011

1590 €

345012

1080 €

347012

1250 €

349012

1810 €

345050

850 €

347050

1020 €

349050

1590 €

45907

740 €

Tuotenro

140

L/K/S: 1200/720/146 mm

345033

965 €

347033

1130 €

349033

1700 €

850 € –

345039

850 €

347039

1250 €

349039

1810 €

390120

+320 €

390120

+320 €

390120

+320 €

100

120

L/K/S: 1008/720/146 mm Tuotenro

Hinta EUR

345110

140

L/K/S: 1208/720/146 mm

1190 €

Tuotenro

L/K/S: 1408/720/146 mm

Hinta EUR

347110

Tuotenro

1360 €

349110

Hinta EUR 2150 €

PIENET PEILIKAAPIT Pienessä kylpyhuoneessa säilytystilat ovat erityisesti arvossaan. Valitse kahdesta eri kokoisesta peilikaapista, jotka molemmat on varustettu muun muassa pistorasialla, pehmeällä sulkeutumisella ja magneettipidikkellä.

40

55

Peilikaappi valaisimella B: 400 mm, H: 605/675 mm D: 130/200 mm Tuotenro

Peilikaappi valaisimella B: 550 mm, H: 605/675 mm D: 130/200 mm

Hinta EUR

Tuotenro

Valkoinen

50901H/V

430 €

53101H/V

450 €

Kiiltävä valkoinen

50902H/V

500 €

53102H/V

540 €

Musta tammi

50903H/V

500 €

53103H/V

540 €

NCS -väri

390120

+340 €

390120

VA K I OVA RU ST E E T Sähköliitäntä sisällä

1 kpl

Ylävalaistus, LED

Kyllä

Magneettinen metallilevy

Kyllä

Pehmeä sulkeutuminen

Kyllä

Huurrettu vedinlista

Kyllä

Virtakytkin

Kyllä

Peilit ovien sisäpuolella

Kyllä

L I S ÄVA RU ST E E T Alavalaistus (lisää ”B” tuotenron jälkeen)

142

Hinta EUR

xxxxxB

70 €

+340 €


ERIKOISMITTAISET PEILIT Voit tilata peilimme minkä kokoisena tai muotoisen tahansa, valaisimella tai ilman. Meiltä saa myös seinän tai katon mukaan viistoon leikattuja peilejä. Maksimikorkes peileissämme on 1100 mm.

Tuotenro

Hinta EUR

Leveys 300-800 mm, sis. 1 valaisimen

212880

625 €

Leveys 801-1000 mm, sis. 1 valaisimen

212881

740 €

Leveys 1001-1200 mm, sis. 1 valaisimen

212882

850 €

Leveys 1201-1200 mm, sis. 2 valaisinta

212883

960 €

Leveys 1200-1400 mm, sis. 3 valaisinta

212884

1080 €

VA K I OVA R USTEET LED-valaistus 4000 K

Kyllä

LIS ÄVA R USTEET Alavalaistus, LED (lisää ”U” tuotenron jälkeen)

xxxxxU

70 €

Huurtumaton peili 300-599 mm

56292

90 €

Huurtumaton peili 600-1200 mm

340092

90 €

Huurtumaton peili 1201-1400 mm

348092

180 €

143


SOLVIK PEILIT JA PEILIKAAPIT

PEILI VALAISIMELLA KIILTÄVÄÄ KROMIA

PEILIKAAPPI LOISTEPUTKIVALAISIMELLA, NUPIT KIILTÄVÄÄ KROMIA

65

B/H: 650/700 D: 40/105 mm Tuotenro

L/K/S: 680/705/165 mm Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

66010

340 €

Valkoinen

65010

795 €

Musta tammi

66039

360 €

Musta tammi

65039

880 €

100

B/H: 1000/700 D: 40/105 mm Tuotenro

L/K/S: 1030/705/165 mm Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

66110

500 €

Valkoinen

65110

870 €

Musta tammi

66139

540 €

Musta tammi

65139

960 €

130

B/H: 1300/700 D: 40/105 mm Tuotenro

L/K/S: 1330/705/165 mm Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

66210

625 €

Valkoinen

65210

1530 €

Musta tammi

66239

670 €

Musta tammi

65239

1640 €

200

VAKIOVARUSTE E T Peili kiiltävän kromatulla valaisimella

B/H: 2000/700 D: 40/105 mm Tuotenro

144

Hinta EUR

Valkoinen

66310

850 €

Musta tammi

66339

950 €

Sisäpuoliset peilit

Kyllä

Sähköliitäntä 230 V

1 kpl

Ylävalaistus

Kyllä

Magneettipidike

Kyllä

Virtakytkin

Kyllä

Halogeenivalaistus

Kyllä


SÄILYTYSPEILIT Kun tarvitset paljon säilytystilaa, mutta haluat säilyttää tilan tunnun, valitse INR:n nerokas säilytyspeili. Meiltä löydät niitä kolmea eri mallia. Kokovartalopeili taakse kätkeytyvillä hyllyillä, kääntyvä kokovartalopeili säilytyslokeroilla sekä kaksiosainen kokovartalopeili meikkipeilillä, pöytätasolla ja säilytyslokeroilla. Mikä on sinun suosikkisi?

Säilytyspeili akryylilaatikoilla B: 300 mm H: 1600 mm D: 200 mm

Kääntyvä säilytyspeili lokeroilla B: 333 mm H: 1620/1642 mm D: 106 mm

Tuotenro Valkoinen

Hinta EUR

365011

Kiiltävä valkoinen

884 €

Tuotenro

Hinta EUR

Kaksiosainen säilytyspeili meikkipeilillä ja lokeroilla B: 333 mm H: 1620/1669 mm D: 180 mm Tuotenro

Hinta EUR

38710H/V

450 €

38810H/V

910 €

510 €

38811H/V

1110 €

38711H/V

Saarni

365021

1092 €

Liuskeharmaa

365051

884 €

Antrasiitti

38750H/V

450 €

38850H/V

910 €

Tammi

38730H/V

510 €

38830H/V

1110 €

Musta tammi

38739H/V

510 €

38839H/V

1110 €

NCS -väri

390120

390120

+340 €

+340 €

VA K I OVA R USTEET Käännettävä kokovartalopeili

Kyllä

Kyllä

Oven sisäpuoli lokeroitu

Kyllä

Kyllä

Alas taitettava meikkihylly

Kyllä

Meikkipeili sisäpuolella

Kyllä

LIS ÄVA R US TE ET Pistorasia 1 kpl

365090

73 €

Säilytyslaatikko 1 kpl

365095

63 €

Säilytyslaatikot 3 kpl

365096

177 €

Kaksoispistorasia 230V (lisää ”E” tuotenron jälkeen)

xxxxxxE

94 €

Valaisin + pistorasia (lisää ”B” tuotenron jälkeen)

xxxxxxB

177 € 145


AVOIN SEINÄKAAPPI Avohyllyt ovat paitsi käytännölliset myös yllättävän sisustukselliset. Valitse mieleisesi kolmesta eri korkeasta ovettomasta seinäkaapista ja täytä suosikkiitarvikkeillasi ja kauniilla esineillä. Tutustu eri kaappien ominaisuuksiin ohessa.

Seinäkaapi lasihyllyllä L/K/S: 300/400/184 mm Tuotenro

Seinäkaappi lasihyllyillä L/K/S: 300/720/184 mm Hinta EUR

Seinäkaappi neljällä lasihyllyllä L/K/S: 300/1200/184 mm

Tuotenro

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

351011

170 €

351111

280 €

351211

395 €

Kiiltävä valkoinen

351012

280 €

351112

395 €

351212

510 €

Antrasiitti

351050

170 €

351150

280 €

351250

395 €

Tammi

351033

280 €

351133

395 €

351233

510 €

Musta tammi

351039

280 €

351139

395 €

351239

510 €

NCS -väri

390120

+340 €

390120

+340 €

390120

+340 €

VA K I OVA R USTE E T

146

Siirrettävä, karkaistu lasihylly.

Kyllä

Kaksi siirrettävää, karkaistua lasihyllyä.

Kyllä

Kiinteä puinen hylly ja neljä siirrettävää karkaistua lasihyllyä.

Kyllä


SEINÄKAAPPI OVELLA Valitse ovellinen seinäkaappi kolmesta eri korkeudesta, ja piilota pullot ja muut tärkeät tavarasi tyylikkäästi ovien taakse. Pehmeästi sulkeutuvat ovet upotetuilla vetimillä sekä siirrettävät karkaistusta lasista valmistetut hylly tekevät kaapin käytöstä miellyttävän.

Seinäkaappi ovella ja lasihyllyllä L/K/S: 300/400/200 mm Tuotenro

Seinäkaappi ovella ja lasihyllyillä L/K/S: 300/720/200 mm Hinta EUR

Tuotenro

Seinäkaappi ovella ja neljällä lasihyllyllä L/K/S: 300/1200/200 mm Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

351311H/V

280 €

351411H/V

395 €

351511H/V

510 €

Kiiltävä valkoinen

351312H/V

395 €

351412H/V

510 €

351512H/V

625 €

Valkoinen peilikehys

351315H/V

395 €

351415H/V

510 €

351515H/V

625 €

Antrasiitti

351350H/V

280 €

351450H/V

395 €

351550H/V

510 €

Tammi

351333H/V

395 €

351433H/V

510 €

351533H/V

625 €

Musta tammi

351339H/V

395 €

351439H/V

510 €

351539H/V

NCS -väri

390120

+340 €

390120

+340 €

625 €

390120

+340 €

VA K I OVA R USTEET Upotettu vedin ovessa, pehmeä sulkeutuminen ja siirrettävä, karkaistu lasihylly.

Kyllä

Upotettu vedin ovessa, pehmeä sulkeutuminen ja kaksi siirrettävää, karkaistua lasihyllyä.

Kyllä

Upotettu vedin ovessa, pehmeä sulkeutuminen, yksi kiinteä hylly ja neljä siirrettävää, karkaistua lasihyllyä.

Kyllä

147


KORKEA KAAPPI 30 Valitse korkea kaappi tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Tässä 30 cm leveässä kaapissa on kolme erilaista varusteluvaihtoehtoa. Pelkistetyin malli sisältää pelkät hyllyt, varustellummassa mallissa on hyllyjen lisäksi kaksi laatikkoa sekä kätevät puulokerot ovessa. Kaikkein varustelluimmassa kiaapissa on edellisten lisäksi myös lokerot pientavaroiden säilytykseen. Korkean kaapin oveen on saatavana myös kokovartalopeili.

Korkea kaappi hyllyillä L/K/S: 300/1600/400 mm Tuotenro

Korkea kaappi hyllyillä, laatikolla ja ovilokeroilla L/K/S: 300/1600/400 mm Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Korkea kaappi hyllyillä, laatikoilla, ovilokeroilla ja koru/meikkilaatikoilla. L/K/S: 300/1600/400 mm Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

350111H/V

510 €

350411H/V

850 €

350711H/V

1080 €

Kiiltävä valkoinen

350112H/V

740 €

350412H/V

1080 €

350712H/V

1300 €

Valkoinen peilikehys

350115H/V

740 €

350415H/V

1080 €

350715H/V

1300 €

Antrasiitti

350150H/V

510 €

350450H/V

850 €

350750H/V

1080 €

Tammi

350133H/V

625 €

350433H/V

965 €

350733H/V

1190 €

Musta tammi

350139H/V

740 €

350439H/V

1080€

350739H/V

1300 €

NCS-väri

390120

390120

+340 €

+340 €

390120

+340 €

VA K I OVA R USTE E T Upotettu vedin ovessa

Kyllä

Kyllä

Pehmeä sulkeutuminen

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kiinteä puinen hylly

1 kpl

1 kpl

1 kpl

Siirrettävät, karkaistut lasihyllyt

4 kpl

3 kpl

2 kpl

Täysin ulosvedettävät, puiset säilytyslaatikot

2 kpl

2 kpl

Lokerot oven sisäpuolella

3 kpl

3 kpl

Koru-/meikkilaatikot

2 kpl

Laatikonmatto, harmaa

2 kpl

2 kpl

L I S ÄVA R USTEET Tuotenro

148

Kyllä

Hinta EUR

Kokovartalopeili oven ulkopinnalla

350070

115 €

Pistorasia

350090

80 €


KORKEA KAAPPI 40 Tässä 40 cm leveässä korkeassa kaapissa on kolme erilaista varusteluvaihtoehtoa. Pelkistetyin malli sisältää pelkät hyllyt, varustellummassa mallissa on hyllyjen lisäksi kaksi laatikkoa sekä kätevät puulokerot ovessa. Kaikkein varustelluimmassa kiaapissa on edellisten lisäksi myös lokerot pientavaroiden säilytykseen. Korkean kaapin oveen on saatavana myös kokovartalopeili.

Korkea kaappi hyllyillä L/K/S: 400/1600/400 mm Tuotenro

Korkea kaappi hyllyillä, laatikolla ja ovilokeroilla L/K/S: 400/1600/400 mm Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Korkea kaappi hyllyillä, laatikoilla, ovilokeroilla ja koru/meikkilaatikoilla. L/K/S: 400/1600/400 mm Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

350211H/V

625 €

350511H/V

965 €

350811H/V

1190 €

Kiiltävä valkoinen

350212H/V

850 €

350512H/V

1190 €

350812H/V

1420 €

Valkoinen peilikehys

350215H/V

850 €

350515H/V

1190 €

350815H/V

1420 €

Antrasiitti

350250H/V

625 €

350550H/V

965 €

350850H/V

1190 €

Tammi

350233H/V

740 €

350533H/V

1080 €

350833H/V

1300 €

Musta tammi

350239H/V

850 €

350539H/V

1190 €

350839H/V

1420 €

NCS-väri

390120

390120

+340 €

390120

+340 €

+340 €

VAK I OVA R USTEET Upotettu vedin ovessa

Kyllä

Kyllä

Pehmeä sulkeutuminen

Kyllä

Kyllä

Kyllä Kyllä

Kiinteä puinen hylly

1 kpl

1 kpl

1 kpl

Siirrettävät, karkaistut lasihyllyt

4 kpl

3 kpl

2 kpl

Täysin ulosvedettävät, puiset säilytyslaatikot

2 kpl

2 kpl

Lokerot oven sisäpuolella

3 kpl

3 kpl

Koru-/meikkilaatikot

4 kpl

Laatikonmatto, harmaa

2 kpl

2 kpl

LIS ÄVA R USTEET Tuotenro

Hinta EUR

Kokopeili oven ulkopinnalla

350071

135 €

Pistorasia

350090

80 €

149


KORKEA KAAPPI 50 Tässä kaikkein tilavimmassa 50 cm leveässä korkeassa kaapissa on huikea määrä nerokasta säilytystilaa. Voit valita sinulle sopivimman sisustuksen kolmesta erilaisesta varusteluvaihtoehdosta. Pelkät hyllyt tai hyllyjen lisäksi kätevät vetolaatikot ja ovilokerot tai kaikkein varustelluimman mallin, jossa on edellisten lisäksi myös kätevät lokerot pientavaroiden säilytykseen. Korkean kaapin oveen on saatavana myös kokovartalopeili.

Korkea kaappi hyllyillä L/K/S: 500/1600/400 mm Tuotenro

Korkea kaappi hyllyillä, laatikolla ja ovilokeroilla L/K/S: 500/1600/400 mm Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Korkea kaappi hyllyillä, laatikoilla, ovilokeroilla ja koru/meikkilaatikoilla. L/K/S: 500/1600/400 mm Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

350311H/V

740 €

350611H/V

1080 €

350911H/V

1300 €

Kiiltävä valkoinen

350312H/V

965 €

350612H/V

1300 €

350912H/V

1530 €

Valkoinen peilikehys

350315H/V

965 €

350615H/V

1300 €

350915H/V

1530 €

Antrasiitti

350350H/V

740 €

350650H/V

1080 €

350950H/V

1300 €

Tammi

350333H/V

850 €

350633H/V

1190 €

350933H/V

1420 €

Musta tammi

350339H/V

965 €

350639H/V

1300 €

350939H/V

1530 €

NCS-väri

390120

390120

+340 €

390120

+340 €

+340 €

VA K I OVA R USTE E T Upotettu vedin ovessa

Kyllä

Kyllä

Pehmeä sulkeutuminen

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kiinteä puinen hylly

1 kpl

1 kpl

1 kpl

Siirrettävät, karkaistut lasihyllyt

4 kpl

3 kpl

2 kpl

Täysin ulosvedettävät, puiset säilytyslaatikot

2 kpl

2 kpl

Lokerot oven sisäpuolella

3 kpl

3 kpl

Koru-/meikkilaatikot

4 kpl

Laatikonmatto, harmaa

2 kpl

2 kpl

L I S ÄVA R USTEET Tuotenro

150

Kyllä

Hinta EUR

Kokopeili oven ulkopinnalla

350072

160 €

Pistorasia

350090

80 €


SÄILYTYSKAAPIT PIENEEN KYLPYHUONEESEEN Säilytystilaa on harvoin liikaa. Tämä pätee erityisesti pieniin kylpyhuoneisiin. Tältä aukeamalta löydät fiksuja säilytyskalusteita pieniin tiloihin. Voit valita haluatko kompaktin seinäkaapin, keskikorkean säilytyskaapin avohyllyllä vaiko kapean korkean säilytyskaapin. Tutustu eri vaihtoehtoihin.

Korkea kaappi A ovilla ja hyllyillä B: 300 mm, H: 1700 mm, D: 335 mm Tuotenro

Korkea kaappi E ovilla ja hyllyillä B: 300 mm, H: 1700 mm, D: 335 mm Hinta EUR

Tuotenro

Korkea kaappi G ovilla, hyllyillä ja laatikoilla B: 300 mm, H: 1700 mm, D: 335 mm

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

41111H/V

465 €

41711H/V

510 €

41811H/V

625 €

Valkoinen peilikehys

41115H/V

580 €

41715H/V

625 €

41815H/V

740 €

Tammi peilikehys

41136H/V

690 €

41736H/V

740 €

41836H/V

960 €

VA K I OVA R USTEET Siirrettävät hyllyt

3 kpl

3 kpl

2 kpl

Täysin ulosvedettävät säilytyslaatikot

Kyllä

Liukumaton matto

Kyllä

Keskikorkea kaappi A ovella ja avohyllyllä. B: 304/300 mm, H: 1055 mm, D: 335 mm Tuotenro

Keskikorkea kaappi B laatikoilla ja avohyllyllä. B: 304/300 mm, H: 1055 mm, D: 335 mm

Hinta EUR

Tuotenro

Hinta EUR

Seinäkaappi ovella ja siirrettävillä lasihyllyllä B: 300 mm, H: 600 mm, D: 160 mm Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

41511H/V

310 €

41611

440 €

42311H/V

170 €

Valkoinen peilikehys

41515H/V

360 €

41615

500 €

42315H/V

215 €

Tammi peilikehys

41536H/V

480 €

41636

610 €

42336H/V

270 €

VA K I OVA R USTEET Siirrettävät hyllyt

1 kpl

2 kpl

Täysin ulosvedettävät säilytyslaatikot

Kyllä

Liukumaton matto

Kyllä

– 151


Seinäkaappi huulletulla ovella ja siirrettävällä lasihyllyllä L/K/S: 350/350/115 mm Tuotenro

Hinta EUR

Lääkekaappi huulletulla, lukittavalla ovella ja siirrettävällä lasihyllyllä L/K/S: 350/350/115 mm Tuotenro

Hinta EUR

Korkea kaappi huulletulla ovella sekä kahdella kiinteällä ja kahdella siirrettävällä hyllyllä L/K/S: 275/1620/255 mm Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen

51411H/V

260 €

51511H/V

330 €

56011H/V

440 €

Kiiltävä valkoinen

51412H/V

320 €

51512H/V

395 €

56012H/V

560 €

Musta tammi

51413H/V

320 €

51513H/V

395 €

56013H/V

NCS-väri

390120

+340 €

390120

+340 €

560 €

390120

+340 €

VA K I OVA R USTE E T Kiinteä puinen hylly

2 kpl

Siirrettävät puiset hyllyt

2 kpl

Siirrettävät, karkaistut lasihyllyt

1 kpl

1 kpl

Magneettinen metallilevy

1 kpl

1 kpl

Kyllä

Lukko ja kaksi avainta

152

Muista valita vetimet mikäli et valinnut Push-toimintoa. Vetimet löytyvät sivulta 155-156.

Muista valita vetimet mikäli et valinnut Push-toimintoa. Vetimet löytyvät sivulta 155-156.

Jos valitset mekaanisen Push-toiminnon ilman pehmeää sulkeutumista, lisää ”P” tuotenumeron jälkeen

Jos valitset mekaanisen Push-toiminnon ilman pehmeää sulkeutumista, lisää ”P” tuotenumeron jälkeen

Tuotenro xxxxxP Hinta EUR 35 €

Tuotenro xxxxxP Hinta EUR 35 €


SOLVIK KORKEA KAAPPI JA SEINÄKAAPPI Täydennä kylpyhuoneen tunnelmaa SOLVIK -sarjan korkealla kaapilla ja seinäkaapilla. Korkean kaapin pöytätaso on samaa graniittia tai Silestonea kuin allaskaapin tasot. Näin ne sopivat täydellisesti romanttisen SOLVIK -allaskalusteen tyyliin ja tunnelmaan. Korkea kaappi pyöristetyllä sokkelilla, kolme laatikkoa ja kaksi siirrettävää hyllyä oven takana L/K/S: 430/1970/475 mm Tuotenro

Korkea kaappi suoralla sokkelilla, kolme laatikkoa ja kaksi siirrettävää hyllyä oven takana L/K/S: 430/1970/475 mm

Hinta EUR

Korkea kaappi, pöytälevy valkoista puuta

Tuotenro

Hinta EUR

Korkea kaappi, pöytälevy valkoista puuta

Valkoinen peilikehys

62015 H/V

1550 €

Valkoinen peilikehys

64315 H/V

1550 €

Musta peilikehys

62039 H/V

1860 €

Musta peilikehys

64339 H/V

1860 €

Korkea kaappi, pöytälevy graniittia

Korkea kaappi, pöytälevy graniittia

Valkoinen peilikehys

62115 H/V

2120 €

Valkoinen peilikehys

64415 H/V

2120 €

Musta peilikehys

62139 H/V

2390 €

Musta peilikehys

64439 H/V

2390 €

Korkea kaappi, pöytälevy Silestonea

Korkea kaappi, pöytälevy Silestonea

Valkoinen peilikehys

63315 H/V

2120 €

Valkoinen peilikehys

64515 H/V

2120 €

Musta peilikehys

63339 H/V

2390 €

Musta peilikehys

64539 H/V

2390 €

Seinäkaappi, kaksi siirrettävää hyllyä oven takana L/K/S: 425/706/212 mm Tuotenro

Hinta EUR

Valkoinen peilikehys

61515 H/V

360 €

Musta peilikehys

61539 H/V

430 €

VAKIOVARUSTE E T Pehmeä sulkeutuminen

Kyllä

Täysin ulosvedettävä laatikko

Kyllä

Huopamatto

Kyllä

SOLVIK JAKKARA JA PENKKI Jos tila riittää, tätä et tule katumaan. Kaunis jakkara ja tilava istuinpenkki lisäävät kylpyhuoneen viihtyisyyttä. Samalla saat kätevää säilytystilaan istuimen kannen alta. Istuinpehmusteet ovat saatavana vaalealla keinonahalla tai tumman harmaalla kankaalla verhoiltuna. Jakkara pyöristetyllä sokkelilla, laatikolla ja pehmeällä istuintyynyllä L/K/S: 430/490/475 mm Tuotenro

Hinta EUR

Jakkara vaalealla keinonahalla 63215

530 €

63239

580 €

Jakkara tummanharmaalla kankaalla

VAKIOVARUSTE E T Pehmeä sulkeutuminen

Kyllä

Täysin ulosvedettävä laatikko

Kyllä

Huopamatto

Kyllä

Istuinpenkki pyöristetyllä sokkelilla, laatikolla ja pehmeällä istuintyynyllä L/K/S: 1030/490/475 mm Tuotenro

Hinta EUR

Istuinpenkki vaalealla keinonahalla 62915

750 €

62939

800 €

Istuinpenkki tummanharmaalla kankaalla

62515

530 €

62415

750 €

62539

580 €

62439

800 €

Istuinpenkki suoralla sokkelilla, laatikolla ja pehmeällä istuintyynyllä L/K/S: 1030/490/475 mm

Jakkara suoralla sokkelilla, laatikolla ja pehmeällä istuintyynyllä L/K/S: 430/490/475 mm Tuotenro

Hinta EUR

Jakkara vaalealla keinonahalla

Tuotenro

Hinta EUR

Istuinpenkki vaalealla keinonahalla

63415

530 €

63615

750 €

63439

580 €

63639

800 €

Jakkara tummanharmaalla kankaalla

Istuinpenkki tummanharmaalla kankaalla

63515

530 €

63715

750 €

63539

580 €

63739

800 €

153


VETIMET KYLPYHUONEKALUSTEISIIN Vetimet vaikuttavat paljon kalusteen ulkonäköön ja käytettävyyteen. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia vetimiä ja nuppeja kalusteesi viimeistelyyn. Niistä löydät varmasti tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan vedinvaihtoehdon.

VEDIN A, KROMI

VEDIN C, KROMI

Tuotenro 20062 c-c 320 mm

23 €

Tuotenro 20092 c-c 320 mm

23 €

Tuotenro 20055 c-c 256 mm

23 €

Tuotenro 20093 c-c 128 mm

17 €

Tuotenro 20056 c-c 128 mm

17 €

VEDIN A, MATTA TERÄS

VEDIN C, KUPARI

Tuotenro 20061 c-c 320 mm

23 €

Tuotenro 20094 c-c 320 mm

23 €

Tuotenro 20046 c-c 256 mm

23 €

Tuotenro 20095 c-c 128 mm

17 €

Tuotenro 20057 c-c 128 mm

17 €

VEDIN A, MATTAMUSTA

VEDIN C, MESSINKI

Tuotenro 20065 c-c 320 mm

23 €

Tuotenro 20096 c-c 320 mm

23 €

Tuotenro20064

c-c 256 mm

23 €

Tuotenro 20097 c-c 128 mm

17 €

Tuotenro 20063 c-c 128 mm

17 €

VEDIN A, VALKOINEN

Tuotenro 20078 c-c 320 mm

23 €

Tuotenro 20079 c-c 256 mm

23 €

Tuotenro 20080 c-c 128 mm

17 €

VEDINLISTA, KROMI

VEDINLISTA, VALKOINEN

Tuotenro 20110 c-c 250 mm

23 €

Tuotenro 20112 c-c 250 mm

23 €

Tuotenro 20111 c-c 40 mm

17 €

Tuotenro 20113 c-c 40 mm

17 €

154


NUPPIVEDIN B, KROMI Tuotenro 20114

Ø 30 mm

17 €

NUPPIVEDIN B, TERÄS Tuotenro 20115

Ø 30 mm

17 €

NAHKAVEDIN

Tuotenro Musta nahka

20089

63/33 mm

17 €

Tuotenro Vaalea nahka

20090

63/33 mm

17 €

Tuotenro Ruskea nahka

20091

63/33 mm

17 €

NUPPIVEDIN B, MATTAMUSTA Tuotenro 20116

Ø 30 mm

17 €

GRAND VEDIN, KROMI Tuotenro 20085

155 mm

23 €

NUPPIVEDIN B, VALKOINEN Tuotenro 20117

Ø 30 mm

17 €

GRAND VEDIN, MESSINKI Tuotenro 20086

NUPPIVEDIN B, KUPARI Tuotenro 20118

Ø 30 mm

17 €

Ø 30 mm

23 €

GRAND VEDIN, VALKOINEN Tuotenro 20087

155 mm

23 €

GRAND VEDIN, MUSTA

NUPPIVEDIN B, MESSINKI Tuotenro 20119

155 mm

17 €

Tuotenro 20088

155 mm

23 €

Vedin sopii vain GRAND-malleihin, joissa on etuosa upotetulle vetimelle

NUPPIVEDIN A, KROMI Tuotenro 20022

14 €

KUPPIVEDIN M, KROMI Tuotenro 20021

17 €

NUPPIVEDIN A, ANTIIKKI Tuotenro 20027

14 €

KUPPIVEDIN N, ANTIIKKI Tuotenro 20033

17 €

155


156

Sanka INR kylpyhuonekalusteet 2017  
Sanka INR kylpyhuonekalusteet 2017