INR Katalog 2021 NO Høst/Vinter

Page 1BADEROMSMØBLER 16 AIR

20

GRAND

30

VISKAN

54

Speil og speilskap

76

Oppbevaring

82

Åpningsalternativer

84

DUSJLØSNINGER 86 EPIC

90

ARC

98

LINC

122

BRIC

146

Glass

152

Alternativer og tilvalg

154

ICONIC DOTS

156

Takdusjer

158

Servantbatterier

162

Dusjoppbevaring

164

Håndkletørkere

170

Visste du at du har en villmark i miniatyr i hjemmet? Et sted der fuktighet og ytre påvirkinger sliter og drar i alt de kommer over – interiør, overflater og materialer – dag ut og dag inn. Det er selvfølgelig badet vi snakker om, hjemmets desidert mest utsatte rom. I løpet av 15 år åpner og lukker gjennomsnittsfamilien dusjdøren 45 000 ganger. Og baderomsskuffen minst dobbelt så mange ganger. Legg til et ekstremt fuktighetsnivå, så blir det åpenbart at interiøret må takle en god del. Her hos INR Iconic Nordic Rooms har vi bitt oss merke i akkurat dette, og vi har gjort det til vårt mål å utvikle produkter som tåler hverdagens tøffe tak i minst 15 år, og som samtidig hjelper deg med å gjøre deg klar til dagens opplevelser – enten det dreier seg om en helt vanlig dag på jobben eller en dagstur på fjellet.

3


#iconicbyme

La veggplatene gå helt opp til taket for en trendy og koselig følelse. Takket være innfelt belysning i taket, føles rommet aldri trykkende.

Ditt eget ikoniske rom Del gjerne noen bilder og ord om det nye, ikoniske badet ditt ved å bruke emneknaggen #iconicbyme i sosiale medier.

ROM FOR DEG Bli med oss på en reise gjennom vårt vakre Norden. Hvor klima, lys og atmosfære på hvert av de geografiske stedene har hatt innflytelse på valg av interiørdesign i et par utvalgte hjem og bad på kjente og ukjente steder – fra København i sør, via Åbo i øst og til Møre og Romsdal i vest. Ta innover deg hvordan hvert enkelt rom har et spesielt snev av det som gjør akkurat dette stedet så unikt og simpelthen ikonisk. Du finner alle de ikoniske nordiske badene på inr.no, eller du kan se lenger bak i denne katalogen. Velkommen til Iconic Nordic Rooms – her er det rom for deg.

4


Møre og Romsdal Norge

Henger det flere håndkletørkere på rad, kan hele familien se frem til et varmt håndkle etter fjellturen. LINE s. 174.

Klart glass i dusjen gir en åpen følelse. Spar gulvplass ved å svinge dørene inn mot veggen når dusjen ikke er i bruk. LINC Angel s. 136.

5


NORDENS DUSJSPESIALIST Vi har vært Nordens dusjspesialist i mer enn 30 år, og er stolte av å kunne tilby en helt unik dusjløsning. En tilpasning av dusjmodellen innenfor målintervallet er inkludert i prisen, og hvis du har behov for å tilpasse dusjen til for eksempel et skråtak, er det vanligvis ikke noe

problem. Du kan også starte helt fra begynnelsen – med papir og blyant – og skape din egen dusjløsning. Ta skissen med til nærmeste forhandler, som hjelper deg videre.

6


1.

2.

Måltilpass dusjen i det nye Dusjverkstedet Nå lanserer vi endelig en helt ny versjon av Dusjverkstedet, som er et digitalt verktøy for enkelt å skape og måltilpasse dusjveggen. Prøv ut forskjellige mål, glass og farger, og la applikasjonen generere en pris med en bestillingskode som du gir til forhandleren. Enkel og greit.

3.

Se www.dusjverkstedet.no

4.

1. En skreddersydd badstueløsning i 8 mm grått glass med svarte detaljer som er basert på ARC Frame.

2. I mange tilfeller er en enkel skisse alt som er nødvendig for å komme i gang. Ta med deg skissen til forhandleren, som hjelper deg videre.

3. Før herding kan dusjglassene tilpasses til for eksempel utstikkende

partier. Vi lager en tegning kostnadsfritt som du godkjenner før produksjon.

4. En dusj under skråtaket er en lur måte å frigjøre plass på. På bildet en ARC 4 Original som er tilpasset ned til millimeteren uten ekstra kostnad.

7


GRAND Classic 100 i Premium White med benkeplaten Clamshell er et tiltalende og vedlikeholdsfritt alternativ til naturlig kalkstein. Match med grepet DEEP, servantbatteriet POSH og det runde speil LOOX for en moderne og landlig stil.

LEVEL TAR DIN GRAND TIL NESTE NIVÅ Helt nye LEVEL er et stilrent alternativ til servantskapene i GRAND med innfelt servant til et håndplukket utvalg benkeplater av markedets beste kvartskompositter. Velg mellom tre nydelige utførelser som alle setter sitt eget unike preg på både servantskapet og badet. LEVEL fås til alle servantskap i GRAND Solid, Grip og Classic, og gir møbelet en helt ny profil med et tydelig standpunkt.


Til eikefinér Nordic Oak i GRAND Solid har vi valgt den betonglignende benkeplaten Raw Concrete og den antrasittfargede servanten i LEVEL. Det innebygde blandebatteriet og speilet med regulerbar belysning gir rommet en avslappet, industriell følelse.

Raw Concrete

Benkeplater i kvartskompositt har vært et populært innslag i de nordiske designerkjøkkenene i flere år. Nå finner de endelig vei inn på badet, der materialets gode flekkbestandighet og i prinsippet helt vedlikeholdsfrie overflate revolusjonerer. Materialet har høy ripebestandighet, og fordi det ikke absorberer væske, er det et godt alternativ til for eksempel naturstein, som vanligvis krever stor forsiktighet og daglig vedlikehold når den utsettes for vann og såpe.

Raven

Kalksteinlignende Clamshell, svarte Raven og Raw Concrete med særpreget betongfølelse – alle tre med en matt overflate med minimalt behov for vedlikehold. Hvorfor gjøre det vanskeligere enn det er?

Clamshell

LEVEL BENKEPLATER

Mer om materialene våre på s. 176

9

Raw Concrete

Raven

Clamshell


NCS La badet gjenspeile personligheten din til punkt og prikke – få baderomsmøblene lakkert i ønsket farge. For et lite tillegg i prisen sprøytelakkerer vi servantskapet, høyskapet og speilskapet både ut- og innvendig i fargen du har valg. Vår unike overflatebehandling TX Top ExtremeTM, som kan skilte med markedets beste beskyttelse mot fuktighet og støt, forsegler overflaten etter lakkering.

Sage Green NCS S 4005-G50Y

10


SETT FARGE PÅ BADEROMMET For oversikt over alle NCS-farger som forekommer i katalogen, se siste side. Du finner dem også på inr.no/accent Feather White NCS S 1005-Y50R

Dove Blue NCS S 3010-R90B

Antracite NCS S 7500-N

Cappuccino NCS S 4005-Y20R

Midnight Blue NCS S 8005-R80B

OBS! Merk at fargene ikke kan gjengis helt nøyaktig i trykt eller digital form. 11


FORSKJELLEN SITTER I DETALJENE

Speil der du kan justere både lysstyrke og lystemperatur får hele badet til å lyse opp.

Alle våre møbler forsegles med overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM, som beskytter mot fuktighet og slitasje i minst 15 år.

Koble deg til servantskapet GRAND med Bluetooth, og kos deg med favorittlåtene dine.

Våre uttrekkbare skuffer med Soft-Close gjør stor forskjell i hverdagen – i dag og om 15 år.

Hold orden på de små tingene med flotte og praktiske Organizer. Følger med i to eksemplarer i alle servantskap med skuffer.

Effektiv LED-belysning under servantskapet og/eller i de øvre skuffene. Et stemningsfullt og praktisk tilvalg med en høy WOW-faktor. Lad barbermaskinen direkte i skuffen, i høyskapet eller i speilskapet, og unngå ledningskaoset.

12


SafeTech by INR holder glasset sammen hvis det mot formodning skulle skje et uhell. Til LINC Angel og Niagara på 900 x 900.

Svenske Mora er verdensledende når det gjelder innovativ, teknisk funksjon i dusjbatteriene sine. Med INRs stilrene design på utsiden, får du det beste fra to verdener.

Det patenterte hev-/senkhengselet i LINC-serien fascinerer fortsatt. Det justerbare, vedlikeholdsfrie hengselet løfter 7 mm i åpen stilling, og gjør det mulig å svinge inn dørene når de ikke er i bruk.

Den superpraktiske dusjoppbevaringen PILE monteres sammen med veggprofilen i LINC, og gir masse oppbevaringsplass akkurat der du trenger den – i dusjen.

Gjør det vanskelig for kalk- og smussavleiringer å feste seg med Timeless – en permanent overflatebehandling som begrenser rengjøringstiden og bevarer den opprinnelige glansen år etter år.

13


Femten år er ikke så lenge. Bortsett fra på badet – hjemmets mest utsatte rom. I løpet av en periode på 15 år åpner og lukker gjennomsnittsfamilien dusjdøren 45 000 ganger. Og baderomsskuffen minst dobbelt så mange ganger. Legg til et ekstremt fuktighetsnivå, så forstår vi at interiøret må tåle en hel del. Derfor utviklet vi TX Top Extreme™ – en overflatebehandling som kapsler inn treoverflatene og gjør dem ugjennomtrengelige for fukt. I tillegg er den svært robust når det gjelder støt og slag. Vi kaller det Neste generasjons baderomsinnredning.

14


MILJØ Det var lenge siden det var trendy å jobbe bærekraftig. I dag er det en nødvendighet. Allerede i 2013 ble dusjserien vår, LINC, Svanemerket – et bevis på vårt gode miljøarbeid i produksjon, transport og resirkulering. Og ikke minst når det gjelder produktets estimerte levetid. Vår 15-årsgaranti er den lengste i baderomsbransjen. Invester i svenskproduserte produkter fra INR, og invester samtidig i et baderom med en levetid langt over standarden. Det kaller vi bærekraftig.

TX TOP EXTREME

Den harde og vannavstøtende TX Top Extreme™overflaten omslutter og beskytter.

TM

Fuktbestandig på mange ganger det normale og støtbestandig opptil det dobbelte. INR er alene om TX Top Extreme™ i Norden.

TX Top Extreme™ er inkludert i prisen på alle våre servantskap, speilskap og oppbevaringsløsninger.

15


16


BADEROMSMØBLER

BADEROMSMØBLER Servantskap med servant – Oppbevaring – Speil og speilskap

17


MØBELSERIER Like på avstand, men med betydelige forskjeller på utsiden og innsiden av frontene. Det gjelder alt: utforming, utførelse, størrelser og tilvalg. Du finner mer detaljert informasjon på siden for hvert enkelt produkt.

VISKAN SOLID 60 80 100 120

Servant i porselen eller komposittstein

S.54

AIR 60 90 120 150 180

Servant i porselen med benkeplate i Corian eller Dekton

S.20

GRAND SOLID 60 80 100 120 140

Servant i porselen eller benkeplate i kvartskompositt med innfelt servant 18

S.30


VISKAN CLASSIC

40 50 60 80 100 120

60 80 100 120

Servant i porselen eller komposittstein

Servant i porselen eller komposittstein

S.62

S.70

GRAND GRIP

GRAND CLASSIC

60 80 100 120 140

60 80 100 120 140

Servant i porselen eller benkeplate i kvartskompositt med innfelt servant

Servant i porselen eller benkeplate i kvartskompositt med innfelt servant

S.38

S.46

BADEROMSMØBLER

VISKAN GRIP

19


Takket være det gode lysinnslippet, kan vi et øyeblikk glemme at vi befinner oss midt i en storby.

AIR AIR gir en mektig, svevende følelse som får hele badet til å virke luftig og lett. Her forenes markedets høyeste kvalitet når det gjelder håndverk og materialer, og best av alt – det er du selv som skaper resultatet.

Slipp naturen inn på badet, og kjenn hvordan klorofyllet gjør at både kropp og sjel trives.

20


København Danmark

BADEROMSMØBLER - AIR

Servantskap AIR 150 J i Premium White med benkeplate i Corian® og grep TIE, 32 000,- Servantbatteri SLEEK, 4 500,- Speil LOOX 110, 9 910,- Dusjløsning EPIC 13, 28 340,- Takdusj EASE, 10 810,21


AIR 60 90 120 150 180

Servantskap AIR 150 J i Slate Grey med benkeplate i Dekton® Sirius og PUSH Tipmatic, 34 700,Servantbatteri SLEEK, 4 500,- Speil LOOX 70, 7 710,-

22


BADEROMSMØBLER - AIR

De ovenpåliggende servantene i hvit porselen fås i rund og halvrund variant.

Foretrekker du knotter eller push-åpning? Du finner de anbefalte åpningsalternativene på side s. 84.

23


AIR

2.

1.

Vår tilpassbare Organizer inngår i alle servantskap, slik at du kan holde styr på favorittingene dine.

3.

4.

1. Match den ovenpåliggende servanten med SLEEK servantbatteri. Husk å velge en av de åpne bunnventilene på s. 144.

2. Belysning, ekstra oppbevaring og dobbelt stikkontakt i skuffen er smarte tilvalg du ikke

kommer til å angre på: Plus Lys, Plus Smykkeskrin og Plus Strøm.

3. Til Air 60, 90 og 120 er det benstativ i svart

eller hvitt som tilvalg. Du finner flere bilder på inr.no.

4. Falset skuffefront med skuffesystem fra Grass

– utstyrt med Soft-Close for en behagelig, myktlukkende skuff med perfekt, lydløs bevegelse.

24


BADEROMSMØBLER - AIR

De ovenpåliggende porselenservantene i rund og halvrund utførelse blir prikken over i-en og løfter hele rommet.

AIR lakkeres med TX Top ExtremeTM, som holder servantskapet som nytt i minst 15 år.

Servantskap AIR 120 F i Black Velvet med Corian® Designer White og PUSH Tipmatic, 31 360,- Speil TOUCH 120, 9 190,- Servantbatteri SLEEK, høyt, 4 500,25


AIR

60 A

90 B

B: 600  H: 250  D: 500

Pris NOK

90 C

B: 900  H: 250  D: 500

B: 900  H: 250  D: 500

Servantskap

Art.nr

Premium White

360111

4 390,-

360211

7 970,-

360311

7 970,-

Slate Grey

360151

4 390,-

360251

7 970,-

360351

7 970,-

White Ash

360121

6 130,-

360221

9 830,-

360321

9 830,-

Valgfri NCS

360166

8 900,-

360266

12 500,-

360366

12 500,-

B: 610  H: 12  D: 505

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

B: 910  H: 12  D: 505

Pris NOK

B: 910  H: 12  D: 505

Benkeplate

Art.nr

Art.nr

Pris NOK

Corian® Designer White

362010

7 050,-

362110

9 490,-

362210

9 490,-

Dekton® Sirius

362011

8 220,-

362111

10 640,-

362211

10 640,-

Dekton® Tundra

362012

8 900,-

362112

11 810,-

362212

11 810,-

Pris NOK

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Servant

Art.nr

Porselen, halvrund

360012

Pris NOK 4 720,-

Ø: 400  H: 135 + 12

Servant

Art.nr

Porselen, rund

360011

Pris NOK 4 720,-

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Art.nr 360012

Pris NOK 4 720,-

Ø: 400  H: 135 + 12

Art.nr 360011

Pris NOK 4 720,-

Art.nr

Pris NOK

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Art.nr 360012

Pris NOK 4 720,-

Ø: 400  H: 135 + 12

Art.nr 360011

Pris NOK 4 720,-

ALTERNATIVER Tilvalg

Art.nr

Plus Lys

360196

2 200,-

360296

3 300,-

360296

3 300,-

Plus Strøm

369991

890,-

369991

890,-

369991

890,-

Plus Organizer

369905

500,-

369905

500,-

369905

500,-

Plus Smykkeskrin

369903

2 190,-

369903

2 190,-

369903

2 190,-

Benstativ, matt hvit, H: 510

360021

3 230,-

360022

3 800,-

360022

3 800,-

Benstativ, matt svart, H: 510

360024

3 230,-

360025

3 800,-

360025

3 800,-

26

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK


AIR

120 E

120 F

120 G

B: 1200  H: 250  D: 500

B: 1200  H: 250  D: 500

B: 1200  H: 250  D: 500

B: 1200  H: 250  D: 500

Servantskap

Art.nr

Premium White

360411

Pris NOK 11 690,-

360511

8 560,-

360611

8 560,-

360711

Slate Grey

360451

11 690,-

360551

8 560,-

360651

8 560,-

360751

8 560,-

White Ash

360421

13 420,-

360521

12 150,-

360621

12 150,-

360721

12 150,-

Valgfri NCS

360466

16 200,-

360566

13 190,-

360666

13 190,-

360766

13 190,-

Benkeplate

Art.nr

Corian® Designer White

362310

11 810,-

362410

11 810,-

362510

11 810,-

362610

12 380,-

Dekton® Sirius

362311

12 960,-

362411

12 960,-

362511

12 960,-

362611

13 540,-

Dekton® Tundra

362312

14 120,-

362412

14 120,-

362512

14 120,-

362612

14 810,-

B: 1210  H: 12  D: 505

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

B: 1210  H: 12  D: 505

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

B: 1210  H: 12  D: 505

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK 8 560,-

B: 1210  H: 12  D: 505

Art.nr

Pris NOK

x2 B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Servant

Art.nr

Porselen, halvrund

360012

Pris NOK 4 720,-

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Art.nr 360012

Pris NOK 4 720,-

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Art.nr 360012

Pris NOK 4 720,-

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Art.nr 360012

Pris/st NOK 4 720,-

x2 Ø: 400  H: 135 + 12

Servant

Art.nr

Porselen, rund

360011

Pris NOK 4 720,-

Ø: 400  H: 135 + 12

Art.nr 360011

Pris NOK 4 720,-

Ø: 400  H: 135 + 12

Art.nr 360011

Pris NOK 4 720,-

Ø: 400  H: 135 + 12

Art.nr 360011

Pris/st NOK 4 720,-

ALTERNATIVER Tilvalg

Art.nr

Plus Lys

360496

Pris NOK 4 400,-

360596

Art.nr

Pris NOK 3 300,-

360596

Art.nr

Pris NOK 3 300,-

360596

Art.nr

Pris NOK 3 300,-

Plus Strøm

369991

890,-

369991

890,-

369991

890,-

369991

890,-

Plus Organizer

369905

500,-

369905

500,-

369905

500,-

369905

500,-

Plus Smykkeskrin

369903

2 190,-

369903

2 190,-

369903

2 190,-

369903

2 190,-

Benstativ, matt hvit, H: 510

360023

4 390,-

360023

4 390,-

360023

4 390,-

360023

4 390,-

Benstativ, matt svart, H: 510

360026

4 390,-

360026

4 390,-

360026

4 390,-

360026

4 390,-

Flere fakta og åpningsalternativer på neste side

27

BADEROMSMØBLER - AIR

120 D


AIR

150 H

150 I

150 J

B: 1500  H: 250  D: 500

B: 1500  H: 250  D: 500

B: 1500  H: 250  D: 500

Servantskap

Art.nr

Premium White

360811

12 380,-

360911

12 380,-

361011

12 380,-

Slate Grey

360851

12 380,-

360951

12 380,-

361051

12 380,-

White Ash

360821

15 960,-

360921

15 960,-

361021

15 960,-

Valgfri NCS

360866

16 770,-

360966

16 770,-

361066

16 770,-

Pris NOK

Art.nr

B: 1510  H: 12  D: 505

Pris NOK

Art.nr

B: 1510  H: 12  D: 505

Pris NOK

B: 1510  H: 12  D: 505

Benkeplate

Art.nr

Corian® Designer White

362710

14 810,-

362810

14 120,-

362910

14 120,-

Dekton® Sirius

362711

15 960,-

362811

15 400,-

362911

15 400,-

Dekton® Tundra

362712

17 130,-

362812

16 540,-

362912

16 540,-

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

x2 B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Servant

Art.nr

Porselen, halvrund

360012

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Pris/st NOK

Art.nr

4 720,-

360012

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Pris NOK

Art.nr

4 720,-

Pris NOK

360012

4 720,-

x2 Ø: 400  H: 135 + 12

Servant

Art.nr

Porselen, rund

360011

Ø: 400  H: 135 + 12

Pris/st NOK

Art.nr

4 720,-

360011

Ø: 400  H: 135 + 12

Pris NOK

Art.nr

4 720,-

Pris NOK

360011

4 720,-

ALTERNATIVER Tilvalg

Art.nr

Plus Lys

360896

4 400,-

360896

4 400,-

360896

4 400,-

Plus Strøm

369991

890,-

369991

890,-

369991

890,-

Plus Organizer

369905

500,-

369905

500,-

369905

500,-

Plus Smykkeskrin

369903

2 190,-

369903

2 190,-

369903

2 190,-

28

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

SPOT

Art.nr

TIE

Art.nr

PUSH

Art.nr

Krom

20114

160,-

Brun / Krom

20161

260,-

AIR 60 Tipmatic

360180

1 100,-

Børstet

20115

160,-

Svart / Svart

20162

260,-

AIR 90 Tipmatic

360280

1 640,-

Matt hvit

20168

160,-

Natur / Messing

20163

260,-

AIR 120 D Tipmatic

360480

2 200,-

Matt svart

20116

160,-

AIR 120 E, F, G Tipmatic

360580

1 640,-

Messing

20119

160,-

AIR 150 Tipmatic

360880

2 200,-

AIR 180 Tipmatic

361180

2 750,-

Pris/st NOK

Pris/st NOK

MOOD

Art.nr

Pris/st NOK

Matt grå

20144

260,-

Matt hvit

20145

260,-

Svart børstet

20146

260,-

Pris NOK

Se alle åpningsalternativer på s. 84


AIR

180 K BADEROMSMØBLER - AIR

B: 1800  H: 250  D: 500

Servantskap

Art.nr

Premium White

361111

Pris NOK 15 960,-

Slate Grey

361151

15 960,-

White Ash

361121

19 440,-

Valgfri NCS

361166

20 490,-

B: 1810  H: 12  D: 505

Benkeplate

Art.nr

Corian® Designer White

363010

Pris NOK 15 960,-

Dekton® Sirius

363011

17 130,-

Dekton® Tundra

363012

18 290,-

x2 B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Servant

Art.nr

Porselen, halvrund

360012

Pris/st NOK 4 720,-

x2 Ø: 400  H: 135 + 12

Servant

Art.nr

Porselen, rund

360011

Pris/st NOK 4 720,-

ALTERNATIVER Tilvalg

Art.nr

Plus Lys

361196

5 510,-

Plus Strøm

369991

890,-

Plus Organizer

369905

500,-

Plus Smykkeskrin

369903

2 190,-

Inngår alltid • Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM • Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer,, 2-pakning i hver 60-modul • Vannlås • Sklisikre matter

Pris NOK

Verdt å hvite Velg også åpen bunnventil, s. 163 • Plus Lys gjelder belysning i skuffene • Plus Strøm gjelder dobbel stikkontakt 230 V til høyre i 1 stk. 60-modul • Match med det høye blandebatteriet SLEEK • Kontakt forhandler hvis du ønsker din egen kombinasjon av moduler eller benkeplate uten hull • Leveres ferdig sammensatt med all teknologi på plass • PUSH Tipmatic åpner skuffen med en enkel berøring • Benkeplaten leveres med et avstandsstykke til servanten •

29


Match fargen på innredning for et stilig ton-i-ton-uttrykk. Her i Cappuccino NCS S 4005-Y20R.

GRAND Det er ingen tilfeldighet at denne møbelserien fikk navnet GRAND. Servantskapene i GRAND er både dypest og høyest, slik at du får uvanlig mye oppbevaring i skuffene. Serien fås med tre frontutførelser og fra 2021 med benkeplate og innfelt servant.

Tenk nøye gjennom belysningen. Med belysning integrert i innredningen, får du noe helt eget.

30


Stockholm Sverige

BADEROMSMØBLER - GRAND

Trekk for gardinene, og glem et øyeblikk at du befinner deg midt i storbyen.

Servantskap GRAND Solid 100 i Cappuccino med PUSH Tipmatic og Plus Lys, 30 530,- Høyskap GRAND Solid Cappuccino, 10 900,- Servantbatteri POSH, 3 290,- Speil LOOX 90, 8 810,- Dusjvegg EPIC 1 Plus i klart glass, 25 910,- Takdusj EASE, 10 810,-, Håndkletørker LINE i RAL, 4 920,31


GRAND SOLID 60 80 100 120 140

Servantskap GRAND Solid 100 i Nordic Oak med servant LEVEL og benkeplate Raw Concrete Satin samt PUSH Tipmatic, 27 190,- Speil TOUCH 100, 8 490,-

32


BADEROMSMØBLER - GRAND

Den matte benkeplaten Raw Concrete i LEVEL ser ut og føles som betong, men har kvartskomposittens overlegne slitestyrke.

Den matte benkeplaten Raw Concrete i LEVEL ser ut og føles som betong, men har kvartskomposittens overlegne slitestyrke. Fås med eller uten hull for blandebatteri.

33


GRAND SOLID 1.

2.

3.

4.

1. GRAND-seriens porselenservant er bare 3 cm høy, med et design som lar det vakre servantskapet komme til sin rett.

2. Våkne til tonene av favorittmusikken din.

Med tilvalget Plus Lyd kobler du deg raskt til de trådløse høyttalerne.

3. Plus Lys – belysning i øvre skuff og under servantskapet. Et tilvalg med en høy WOW-faktor. Og fantastisk praktisk om natten.

4. Takket være overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM får servantskapet en overflate uten skjøter som motstår fukt og daglig slitasje i minst 15 år.

34


BADEROMSMØBLER - GRAND

Den mest stilrene følelsen får du hvis du velger PUSH Tipmatic. Åpne ved å trykke hvor som helst på skuffefronten.

GRAND Solid lokker med fine funksjoner og smekre skuffefronter som skaper et eksklusivt og moderne bad. Servantskap GRAND Solid 100 i Cappuccino med PUSH Tipmatic og Plus Lys, 30 530,- Høyskap GRAND Solid Cappuccino, 10 900,- Servantbatteri POSH, 3 290,- Speil LOOX 90, 8 810,35


GRAND SOLID

60

80

100

B: 600  H: 570  D: 450

B: 800  H: 570  D: 450

B: 1000  H: 570  D: 450

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Servantskap

Art.nr

Premium White

334511

6 930,-

334711

9 260,-

334911

11 680,-

Nordic Oak

334533

8 040,-

334733

10 410,-

334933

12 730,-

Black Oak

334539

9 260,-

334739

11 570,-

334939

13 890,-

Valgfri NCS

334566

11 570,-

334766

13 890,-

334966

16 200,-

Art.nr

B: 610  H: 30  D: 460

Servant GRAND

Art.nr

Porselen, hvit

340060

Pris NOK

B: 810  H: 30  D: 460

Art.nr

Pris NOK

340080

4 860,-

B: 606  H: 60  D: 457

B: 1010  H: 30  D: 460

Pris NOK

Art.nr

5 960,-

340100

B: 806  H: 60  D: 457

Art.nr

Pris NOK

Pris NOK 7 280,-

B: 1006  H: 60  D: 457

Pris NOK

Servant LEVEL

Art.nr

Porselen, matt hvit

360031

2 610,-

360031

2 610,-

360031

2 610,-

Porselen, matt antrasitt

360032

3 610,-

360032

3 610,-

360032

3 610,-

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Benkeplate LEVEL

Art.nr

Raw Concrete Satin

336010

6 910,-

336110

7 960,-

336210

Pris NOK 9 010,-

Clamshell Satin

336011

6 910,-

336111

7 960,-

336211

9 010,-

Raven Satin

336012

6 910,-

336112

7 960,-

336212

9 010,-

ALTERNATIVER Tilvalg

Art.nr

Plus Lys

337060

Pris NOK 3 470,-

337080

Art.nr

Pris NOK 3 930,-

337100

Art.nr

Pris NOK 5 210,-

Plus Lyd

390115

4 970,-

390115

4 970,-

390115

4 970,-

Plus Strøm

339060

890,-

339080

890,-

339100

890,-

Plus Organizer

390140

440,-

390140

440,-

390140

440,-

ADD

Art.nr

Pris/stk. NOK

MOOD

Art.nr

Pris/stk. NOK

Krom, c/c 128 mm

20056

260,-

Matt grå

20144

260,-

Servantskap 60, Tipmatic 338001

1 840,-

Krom, c/c 256 mm

20055

260,-

Matt hvit

20145

260,-

Servantskap 80, Tipmatic 338002

1 840,-

260,-

Svart børstet

20146

260,-

Servantskap 100, Tipmatic 338003

1 840,-

Servantskap 120, Tipmatic 338004

1 840,-

Servantskap 140, Tipmatic 338005

3 700,-

Krom, c/c 320 mm

20062

Børstet, c/c 128 mm

20057

260,-

Børstet, c/c 256 mm

20046

260,-

Børstet, c/c 320 mm

20061

260,-

Matt svart, c/c 128 mm

20169

260,-

Matt svart, c/c 256 mm

20170

260,-

TIE

Art.nr

Pris/stk. NOK

Matt svart, c/c 320 mm

20171

260,-

Brun / Krom

20161

260,-

Matt hvit, c/c 128 mm

20150

260,-

Svart / Svart

20162

260,-

Matt hvit, c/c 256 mm

20151

260,-

Natur / Messing

20163

260,-

Matt hvit, c/c 320 mm

20152

260,-

PUSH

36

Pris NOK

THIN

Art.nr

Blankpolert, B 250 mm

20110

260,-

Matt hvit, B 250 mm

20153

260,-

Matt svart, B 250 mm

20154

Pris NOK

260,-

Se alle åpningsalternativer på s. 84

SERVANTSKAP Inngår alltid • Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM • Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pakning (4-pakning i 140) • Sklisikre matter

Art.nr

Verdt å vite

Plus Lys gjelder belysning i øvre skuff og under servantskapet. LED-belysning 3000 K, lysfluks 150-530 lm Plus Strøm gjelder dobbel stikkontakt 230 V til høyre i nedre skuff • Plus Lyd gjelder én høyttaler på hver side • Match med servantbatteri s. 162 • Leveres ferdig sammensatt med all teknologi på plass • PUSH Tipmatic åpner skuffen med en enkel berøring • Kompletter med vannlås med Easy-Clean og pop-up. Se s. 163 • •


GRAND SOLID

140

B: 1200  H: 570  D: 450

B: 1400  H: 570  D: 450

Pris NOK

Servantskap

Art.nr

Premium White

335111

16 200,-

335311

Art.nr

17 360,-

Nordic Oak

335133

17 360,-

335333

18 520,-

Black Oak

335139

18 520,-

335339

19 670,-

Valgfri NCS

335166

20 830,-

335366

21 990,-

Pris NOK

B: 1410  H: 30  D: 460

B: 1210  H: 30  D: 460

Servant GRAND

Art.nr

Porselen, hvit

340120

BADEROMSMØBLER - GRAND

120

Pris NOK

Pris NOK

Art.nr

8 440,-

340140

12 470,-

B: 1406  H: 60  D: 457

B: 1206  H: 60  D: 457

Pris NOK

Art.nr

Pris/stk. NOK

Servant LEVEL

Art.nr

Porselen, matt hvit

360031

2 610,-

360031

2 610,-

Porselen, matt antrasitt

360032

3 610,-

360032

3 610,-

Benkeplate LEVEL

Art.nr

Raw Concrete Satin

336310

10 060,-

336410

12 160,-

Clamshell Satin

336311

10 060,-

336411

12 160,-

Raven Satin

336312

10 060,-

336412

12 160,-

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

ALTERNATIVER Tilvalg

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

337120

6 470,-

337140

7 750,-

Plus Lyd

390115

4 970,-

390115

4 970,-

Plus Strøm

339120

890,-

339140

890,-

Plus Organizer

390140

440,-

390140

440,-

HØYSKAP Se alle på s. 82

40 4 hyller, 2 skuffer

Høyskap

40 5 hyller

Premium White

354011H/V*

7 490,-

354211H/V*

11 020,-

Nordic Oak

354033H/V*

8 590,-

354233H/V*

12 250,-

Black Oak

354039H/V*

9 800,-

354239H/V*

13 440,-

Valgfri NCS

354066H/V*

10 900,-

354266H/V*

14 550,-

Pris NOK

Pris NOK

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør

B: 400  H: 1600  D: 380

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Tilvalg

Art.nr

Plus Speil

358040

1 370,-

358040

1 370,-

Plus Strøm

359001

890,-

359001

890,-

HØYSKAP Inngår alltid • Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM • 1 fast hylle i tre. Øvrige i 6 mm herdet glass, alle flyttbare • PUSH inngår, men du kan også velge annet åpningsalternativ Verdt å vite

Se åpningsalternativer til venstre Plus Strøm gjelder 230 V enkel stikkontakt. Stikkontakten er ikke installert ved levering. Valgfri plassering • Plus Speil gjelder helfigurspeil innside dør • Skuffer i matt svartlakkert aluminium • Leveres ferdig sammensatt • •

37


Badstueglass løser vi enkelt. Begynn med en enkel skisse som du tar med til forhandleren.

38


Åre

Sverige

BADEROMSMØBLER - GRAND

Få et naturlig preg ved å matche innredning og fargevalg med landskapet utenfor.

Servantskap GRAND Grip 120 i Black Oak med servant LEVEL og benkeplate Raven Satin samt Plus Lys, 39 700,- Servantbatteri SLEEK, 4 500,- Speil LOOX 90, 8 810,- Høyskap GRAND Grip 40 i Black Oak, 11 630,- Håndkletørker MARK i RAL, 5 550,- pr stk. Dusjvegg ARC 20 Frame i grått glass, 16 050,Takdusj EASE, 10 810,- Skreddersydd badstueglass fra ARC Frame-serien 39


GRAND GRIP 60 80 100 120 140

Servantskap GRAND Grip 120 i Black Oak servant LEVEL og benkeplate Raven Satin samt Plus Lys, 39 700,Servantbatteri SLEEK, 4 500,- Speil LOOX 90, 8 810,-

40


BADEROMSMØBLER - GRAND

Den minimalistiske utformingen får GRAND Grip takket være det ergonomiske grepet i matt svart-, gråeller hvitlakkert aluminium.

I bredden 120 får du to veldig romslige skuffer. Ikke glem å komplettere med belysning og ekstra småoppbevaring.

41


GRAND GRIP 2.

1.

4.

3.

1. Alle servantskapene i GRAND er forseglet med

overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM, som garanterer møblene en levetid på minst 15 år.

2. Rene linjer og skuffer med grepslister som passer helt inn i skroget.

3. Dere gjør lurt i å velge doble servanter hvis dere er

flere som skal bli enige om plassen om morgenen. Her Plus Lys – belysning i øvre skuff og under servantskapet. Et av mange flotte tilvalg i GRAND-serien.

GRAND Grip 140 i ekte finér Black Oak.

4. Match med det romslige høyskapet fra samme se-

rie. Velg mellom flere flotte tilvalg, blant annet innvendig speil og stikkontakt samt med eller uten skuffer.

42


BADEROMSMØBLER - GRAND

GRAND Grip har vi utstyrt med ergonomiske grepslister som passer perfekt inn i skuffefrontene og gir et elegant utseende.

Match fargen på servantskapet med øvrig innredning og materialer. Her Still Grey, NCS S4000-N, i samme nyanse som grepslistene. Servantskap GRAND Grip 80 i Still Grey, 21 150,- Veggskap VISKAN Solid 120 i Still Grey, 5 500,- Servantbatteri SLEEK, 3 620,- Speil TOUCH 80, 7 990,43


GRAND GRIP

60

80

B: 600  H: 570  D: 450

100

B: 800  H: 570  D: 450

Pris NOK

B: 1000  H: 570  D: 450

Art.nr

Pris NOK

Servantskap

Art.nr

Premium White

335511

8 040,-

335611

10 240,-

335711

12 450,-

Nordic Oak

335533

9 140,-

335633

11 340,-

335733

13 550,-

Black Oak

335539

10 240,-

335639

12 450,-

335739

14 650,-

Valgfri NCS

335566

12 560,-

335666

14 770,-

335766

16 970,-

Servant GRAND

Art.nr

Porselen, hvit

340060

Art.nr

B: 610  H: 30  D: 460

Pris NOK

B: 810  H: 30  D: 460

Pris NOK

Art.nr

4 860,-

340080

B: 606  H: 60  D: 457

B: 1010  H: 30  D: 460

Pris NOK 5 960,-

B: 806  H: 60  D: 457

Art.nr

Pris NOK

340100

7 280,-

B: 1006  H: 60  D: 457

Servant LEVEL

Art.nr

Porselen, matt hvit

360031

2 610,-

360031

2 610,-

360031

2 610,-

Porselen, matt antrasitt

360032

3 610,-

360032

3 610,-

360032

3 610,-

Benkeplate LEVEL

Art.nr

Raw Concrete Satin

336010

6 910,-

336110

7 960,-

336210

9 010,-

Clamshell Satin

336011

6 910,-

336111

7 960,-

336211

9 010,-

Raven Satin

336012

6 910,-

336112

7 960,-

336212

9 010,-

Art.nr

Pris NOK

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Pris NOK

x2

Art.nr

Art.nr

Pris NOK

Pris NOK

x2

B: 554  H: 30

x2 B: 954  H: 30

B: 754  H: 30

Grepslist

Art.nr

Matt grå

20174

190,-

20177

210,-

20180

230,-

Matt hvit

20172

190,-

20175

210,-

20178

230,-

Matt svart

20173

190,-

20176

210,-

20179

230,-

Tilvalg

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

337060

3 470,-

337080

3 930,-

337100

5 210,-

Plus Lyd

390115

4 970,-

390115

4 970,-

390115

4 970,-

Plus Strøm

339060

890,-

339080

890,-

339100

890,-

Plus Organizer

390140

440,-

390140

440,-

390140

440,-

Pris/stk. NOK

Art.nr

Pris/stk. NOK

Art.nr

Pris/stk. NOK

ALTERNATIVER

SERVANTSKAP Inngår alltid Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM • Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pakning (4-pakning i 140) • Sklisikre matter •

Inngår alltid Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM 1 fast hylle i tre. Øvrige i 6 mm herdet glass, alle flyttbare • PUSH inngår • •

Verdt å vite

Verdt å vite

Ikke glem å velge hhv. 1 stk. og 2 stk. av grepslisten GRIP • Plus Lys gjelder belysning i øvre skuff og under servantskapet. LED-belysning 3000 K, lysfluks 150-530 lm • Plus Strøm gjelder dobbel stikkontakt 230 V til høyre i nedre skuff • Plus Lyd gjelder én høyttaler på hver side • Match med servantbatteri s. 162 • Leveres ferdig sammensatt med all teknologi på plass • Kompletter med vannlås med Easy-Clean og pop-up. Se s. 163

44

HØYSKAP

Ikke glem å velge grepslisten GRIP Plus Strøm gjelder 230 V enkel stikkontakt. Stikkontakten er ikke installert ved levering. Valgfri plassering • Plus Speil gjelder helfigurspeil innside dør • Skuffer i matt svartlakkert aluminium • Leveres ferdig sammensatt •


GRAND GRIP

120

140

B: 1400  H: 570  D: 450

Servantskap

Art.nr

Art.nr

Premium White

335811

16 860,-

335911

17 960,-

Nordic Oak

335833

17 960,-

335933

19 060,-

Black Oak

335839

19 060,-

335939

20 160,-

Valgfri NCS

335866

21 380,-

335966

22 490,-

Pris NOK

B: 1210  H: 30  D: 460

Servant GRAND

Art.nr

Porselen, hvit

340120

BADEROMSMØBLER - GRAND

B: 1200  H: 570  D: 450

Pris NOK

B: 1410  H: 30  D: 460

Pris NOK

Art.nr

8 440,-

Pris NOK

340140

12 470,-

B: 1406  H: 60  D: 457

B: 1206  H: 60  D: 457

Servant LEVEL

Art.nr

Porselen, matt hvit

360031

Pris NOK 2 610,-

Art.nr 360031

2 610,-

Porselen, matt antrasitt

360032

3 610,-

360032

3 610,-

Benkeplate LEVEL

Art.nr

Raw Concrete Satin

336310

10 060,-

336410

12 160,-

Clamshell Satin

336311

10 060,-

336411

12 160,-

Raven Satin

336312

10 060,-

336412

12 160,-

Pris NOK

Pris/stk. NOK

Art.nr

Pris NOK

x2

x4 B: 654  H: 30

B: 1154  H: 30

Grepslist

Art.nr

Matt grå

20183

250,-

20186

200,-

Matt hvit

20181

250,-

20184

200,-

Matt svart

20182

250,-

20185

200,-

Tilvalg

Art.nr

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

337120

6 470,-

337140

7 750,-

Plus Lyd

390115

4 970,-

390115

4 970,-

Plus Strøm

339120

890,-

339140

890,-

Plus Organizer

390140

440,-

390140

440,-

Pris/stk. NOK

Art.nr

Pris/stk. NOK

ALTERNATIVER Pris NOK

HØYSKAP Se alle på s. 82

x1

B: 400  H: 1600  D: 380

B: 1596  H: 30

40 4 hyller, 2 skuffer

Høyskap

40 5 hyller

Grepslist

Art.nr Pris/stk. NOK

Premium White

354411H/V*

9 140,-

354511H/V*

12 450,-

Matt grå

20189

290,-

Nordic Oak

354433H/V*

10 240,-

354533H/V*

14 650,-

Matt hvit

20187

290,-

Black Oak

354439H/V*

11 340,-

354539H/V*

15 750,-

Matt svart

20188

290,-

Valgfri NCS

354466H/V*

12 450,-

354566H/V*

16 860,-

Tilvalg

Art.nr

Plus Speil

358040

1 370,-

358040

1 370,-

Plus Strøm

359001

890,-

359001

890,-

Pris NOK

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Pris NOK

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør

45


La deg inspirere av landskapet utenfor når du planlegger badet. Finn harmoni i den jordnære fargeskalaen.

46


Bohuslän Sverige

BADEROMSMØBLER - GRAND

Ikke la kriker og kroker hindre deg. En dusj under skråtaket skaper et koselig og pent dusjområde. Se s. 12.

Servantskap GRAND Classic 100 i Premium White med servant LEVEL og benkeplate Clamshell Satin og grep DEEP, 26 030,- Servantbatteri POSH, 3 290,Speil LOOX 110, 9 910,- Spesialtilpasset dusjløsning ARC 13 Original i klart glass og beslag i blank krom Håndkletørker LINE, 3 660,- pr stk 47


GRAND CLASSIC 60 80 100 120 140

Servantskap GRAND Classic 80 i Green Tea med grepet DEEP og Plus Lys, 27 650,- pr sett. Servantbatteri POSH, 4 390,- pr stk. Speil GROOM 60, 2 790,- pr stk.

48


BADEROMSMØBLER - GRAND

Grønne toner i baderommet føles alltid friskt og passer utmerket til den landlige skjærgårdsstilen. Kombinér gjerne med hvitt og messing.

Til øvre skuff følger det med to stk av vår smarte Organizer. Den har smarte spor til hele familiens tannbørster hvis du snur den.

49


GRAND CLASSIC 2.

1.

3.

4.

1. Liten og stor. Et 60-servantskap i GRAND har både dybde og høyde – og god plass i skuffene.

2. Alternativet LEVEL lar deg velge mellom tre vakre

og slitesterke benkeplater i kvartskompositt. Her ser du Clamshell, som minner om kalkstein.

3. Hvis dere er flere i familien, anbefaler vi doble ser-

vanter. Eller sett to 60/80-servantskap i passe avstand fra hverandre for en annerledes, men stilig løsning.

4. Du kan aldri få for mye oppbevaringsplass. I høyskapene våre får du plass til det meste du trenger for en god start på dagen.

50

Alle våre høyskap 40 fås med og uten skuffer. Pluss på et innvendig speil og stik�kontakt for et skikkelig smart stylingsted.


BADEROMSMØBLER - GRAND

GRAND-seriens porselenservant er bare 3 cm høy, og er perfekt utformet for å fremheve det nydelige servantskapet ytterligere.

Servantskap GRAND Classic 140 i Midnight Blue med grep DEEP og Plus Lys, 45 570,- Servantbatteri STRICT, 4 170,pr stk. Speil GROOM 140, 6 190,-

Plus Lys – belysning i øvre skuff og under servantskapet fremhever fargevalget maksimalt.

51


GRAND CLASSIC

60

80

100

B: 600  H: 570  D: 450

B: 800  H: 570  D: 450

B: 1000  H: 570  D: 450

Servantskap

Art.nr

Premium White

334615

Pris NOK 9 240,-

334815

Art.nr

11 570,-

335015

13 890,-

Valgfri NCS

334666

13 890,-

334866

16 200,-

335066

18 520,-

B: 610  H: 30  D: 460

Servant GRAND

Art.nr

Porselen, hvit

340060

Pris NOK

Art.nr

B: 810  H: 30  D: 460

Pris NOK

Art.nr

4 860,-

B: 606  H: 60  D: 457

B: 1010  H: 30  D: 460

Pris NOK

340080

Art.nr

5 960,-

340100

B: 806  H: 60  D: 457

Art.nr

Pris NOK

Pris NOK

Pris NOK 7 280,-

B: 1006  H: 60  D: 457

Pris NOK

Servant LEVEL

Art.nr

Porselen, matt hvit

360031

2 610,-

360031

2 610,-

360031

2 610,-

Porselen, matt antrasitt

360032

3 610,-

360032

3 610,-

360032

3 610,-

Benkeplate LEVEL

Art.nr

Raw Concrete Satin

336010

6 910,-

336110

7 960,-

336210

9 010,-

Clamshell Satin

336011

6 910,-

336111

7 960,-

336211

9 010,-

Raven Satin

336012

6 910,-

336112

7 960,-

336212

9 010,-

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Pris NOK

ALTERNATIVER Tilvalg

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Plus Lys

337060

3 470,-

337080

3 930,-

337100

5 210,-

Plus Lyd

390115

4 970,-

390115

4 970,-

390115

4 970,-

Plus Strøm

339060

890,-

339080

890,-

339100

890,-

Plus Organizer

390140

440,-

390140

440,-

390140

440,-

PUSH

Art.nr

Pris NOK

Pris NOK

SPOT

Art.nr

Pris/stk. NOK

DEEP

Art.nr

Pris/stk. NOK

Krom

20114

160,-

Krom

20158

260,-

Servantskap 60, Tipmatic 338001

1 840,-

Børstet

20115

160,-

Matt svart

20159

260,-

Servantskap 80, Tipmatic 338002

1 840,-

Matt hvit

20168

160,-

Messing

20160

260,-

Servantskap 100, Tipmatic 338003

1 840,-

Matt svart

20116

160,-

Servantskap 120, Tipmatic 338004

1 840,-

Messing

20119

160,-

Servantskap 140, Tipmatic 338005

3 700,Se alle åpningsalternativer på s. 84

SERVANTSKAP Inngår alltid Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM • Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pakning (4-pakning i 140) • Sklisikre matter •

52

Verdt å vite Plus Lys gjelder belysning i øvre skuff og under servantskapet. LED-belysning 3000 K, lysfluks 150-530 lm • Plus Strøm gjelder dobbel stikkontakt 230 V til høyre i nedre skuff • Plus Lyd gjelder én høyttaler på hver side • Match med servantbatteri s. 162 • Leveres ferdig sammensatt med all teknologi på plass • PUSH Tipmatic åpner skuffen med en enkel berøring • Kompletter med vannlås med Easy-Clean og pop-up. Se s. 163 •


GRAND CLASSIC

140

B: 1200  H: 570  D: 450

B: 1400  H: 570  D: 450

Servantskap

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Premium White

335215

16 200,-

335415

19 680,-

Valgfri NCS

335266

20 830,-

335466

24 310,-

B: 1210  H: 30  D: 460

Servant GRAND

Art.nr

Porselen, hvit

340120

BADEROMSMØBLER - GRAND

120

B: 1410  H: 30  D: 460

Pris NOK

Art.nr

8 440,-

340140

Pris NOK 12 470,-

B: 1406  H: 60  D: 457

B: 1206  H: 60  D: 457

Servant LEVEL

Art.nr

Porselen, matt hvit

360031

Pris NOK 2 610,-

Art.nr 360031

2 610,-

Porselen, matt antrasitt

360032

3 610,-

360032

3 610,-

Benkeplate LEVEL

Art.nr

Raw Concrete Satin

336310

10 060,-

336410

12 160,-

Clamshell Satin

336311

10 060,-

336411

12 160,-

Raven Satin

336312

10 060,-

336412

12 160,-

Pris NOK

Art.nr

Pris/stk. NOK

Pris NOK

ALTERNATIVER Tilvalg

Art.nr

Plus Lys

337120

6 470,-

337140

7 750,-

Plus Lyd

390115

4 970,-

390115

4 970,-

Plus Strøm

339120

890,-

339140

890,-

Plus Organizer

390140

440,-

390140

440,-

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

HØYSKAP

Se alle på s. 82

Høyskap

40 5 hyller

Premium White

354115H/V*

Valgfri NCS

354166H/V*

Pris NOK

40 4 hyller, 2 skuffer

HØYSKAP Pris NOK

Inngår alltid Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM 1 fast hylle i tre. Øvrige i 6 mm herdet glass, alle flyttbare • PUSH inngår, men du kan også velge annet åpningsalternativ

9 990,-

354315H/V*

12 190,-

13 290,-

354366H/V*

15 990,-

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør

B: 400  H: 1600  D: 380

Tilvalg

Art.nr

Plus Speil

358040

Pris NOK 1 370,-

358040

1 370,-

Plus Strøm

359001

890,-

359001

890,-

Art.nr

Pris NOK

Verdt å vite Se åpningsalternativer til venstre Plus Strøm gjelder 230 V enkel stikkontakt. Stikkontakten er ikke installert ved levering. Valgfri plassering • Plus Speil gjelder helfigurspeil innside dør • Skuffer i matt svartlakkert aluminium • Leveres ferdig sammensatt • •

53


VISKAN I vår mest tidløse møbeldesign finner du ikke mindre enn tre utførelser, mange størrelser, flere servanter og en rekke tilvalg. VISKAN har noe for enhver smak – enten du foretrekker den minimalistiske eller rustikke, landlige stilen.

Servantskap VISKAN Solid 120 Premium White med PUSH Tipmatic 23 420,- Speilskap STAGE 120, 11 560,- Servantbatteri SLEEK, 4 500,- Håndkletørker LINE, 3 660,- pr stk. 54

Du får de reneste linjene og en helt slett front hvis du velger åpningsalternativet PUSH Tipmatic.


BADEROMSMØBLER - VISKAN

55


VISKAN SOLID 60 80 100 120

Servantskap VISKAN Solid 100 i NSC med håndtak THIN 21 990,- Speil LOOX 70, 7 710,Servantbatteri CASUAL, 2 190,-

56


BADEROMSMØBLER - VISKAN

VISKAN Solid 120 har maksimal avlastningsflate på servanten. Her er den slanke og meget slitesterke servanten i matt hvit komposittstein.

Velg mellom servanter i porselen og matt hvit stenkompositt. På bildet VISKAN Solid 100 med klassisk porselenservant, som er både tiltalende og slitesterk.

57


VISKAN SOLID 1. 2.

3.

4.

1. Du får rikelig med oppbevaringsplass hvis du velger et høyskap

i samme design som servantskapet. Med innvendig speil, stikkontakt og skuffer får du et smart skap som du vil ha stor glede av om morgenen.

2. De fullt uttrekkbare Vionaro-skuffene med Soft-Close garanterer

en lydløs bevegelse som varer i minst 15 år. Servant i komposittstein.

3. La personligheten din gjenspeile seg i åpningsalternativene. Her ser du knotten SPOT i skinnende messing som gir rommet en varm glød.

4. Doble servanter er nesten alltid å foretrekke hvis dere er flere

foran speilet om morgenen – og hvis dere har plass, selvfølgelig. Én skuff per person bidrar til familiefreden.

58


BADEROMSMØBLER - VISKAN

Alle servantskapene i VISKAN er forseglet med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som garanterer møblene en levetid på minst 15 år.

Velg én eller flere av pluspakkene våre, for eksempel dobbel stikkontakt til høyre i nedre skuff – Plus Strøm – eller underbelysning, Plus Lys.

Servantskap VISKAN Solid 60 i Slate Grey med knott CORE og Plus Lys, 16 550,- Servantbatteri STRICT, 4 170,- Speil SCENE 60, 9 190,59


VISKAN SOLID

60

80

100

B: 590  H: 490  D: 425

B: 790  H: 490  D: 425

B: 990  H: 490  D: 425

Servantskap

Art.nr

Premium White

320811

Pris NOK 5 830,-

321111

8 030,-

321411

10 350,-

Still Grey

320852

5 830,-

321152

8 030,-

321452

10 350,-

Black Oak

320839

8 030,-

321139

10 350,-

321439

12 660,-

Valgfri NCS

320866

10 460,-

321166

12 660,-

321466

14 870,-

Art.nr

B: 605  H: 50  D: 430

Servant

Art.nr

Porselen, hvit

660060

Art.nr

Komposittstein, matt hvit

310060

Art.nr

B: 805  H: 50  D: 430

Pris NOK

Art.nr

4 060,-

Art.nr

Art.nr

3 300,-

6 600,-

B: 1000  H: 16  D: 430

Pris NOK

310080

Pris NOK

660100

5 390,-

B: 800  H: 16  D: 430

Pris NOK

Pris NOK

B: 1005  H: 50  D: 430

Pris NOK

660080

B: 600  H: 16  D: 430

Servant

Pris NOK

Art.nr

4 400,-

Pris NOK

310100

5 500,-

ALTERNATIVER Tilvalg

Art.nr

Plus Lys

327060

Pris NOK 1 710,-

327080

Art.nr

Pris NOK 1 710,-

327100

Art.nr

2 070,-

Plus Strøm

329060

890,-

329080

890,-

329100

890,-

Plus Organizer

390130

450,-

390130

450,-

390130

450,-

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

680,-

390220

680,-

390220

680,-

PUSH ADD

Art.nr

Pris/stk. NOK

Krom, c/c 128 mm

20056

Krom, c/c 256 mm

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

TIE

Art.nr

Pris/stk. NOK

Servantskap 60, Tipmatic 328001

1 830,-

260,-

Brun / Krom

20161

260,-

Servantskap 80, Tipmatic 328002

1 830,-

20055

260,-

Svart / Svart

20162

260,-

Servantskap 100, Tipmatic 328003

1 830,-

Krom, c/c 320 mm

20062

260,-

Natur / Messing

20163

260,-

Servantskap 120, Tipmatic 328004

1 830,-

Børstet, c/c 128 mm

20057

260,-

Servantskap 120 D, Tipmatic 328005

3 700,-

Børstet, c/c 256 mm

20046

260,-

Børstet, c/c 320 mm

20061

260,-

Matt svart, c/c 128 mm

20169

260,-

SPOT

Art.nr

Pris/stk. NOK

Matt svart, c/c 256 mm

20170

260,-

Krom

20114

160,-

Matt svart, c/c 320 mm

20171

260,-

Børstet

20115

160,-

Matt hvit, c/c 128 mm

20150

260,-

Matt hvit

20168

160,-

Matt hvit, c/c 256 mm

20151

260,-

Matt svart

20116

160,-

Matt hvit, c/c 320 mm

20152

260,-

Messing

20119

160,-

Se alle åpningsalternativer på s. 84

60

SERVANTSKAP Inngår alltid

Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pakning (4-pakning i 120 D) • Sklisikre matter • •

Verdt å vite

Plus Lys gjelder belysning under servantskap Plus Strøm gjelder dobbel stikkontakt 230 V til høyre i nedre skuff • Match med servantbatteri s. 162 • Leveres ferdig sammensatt med all teknologi på plass • PUSH Tipmatic åpner skuffen med en enkel berøring • Husk å komplettere med vannlås med Easy-Clean og pop-up s. 163 • •


VISKAN SOLID

120 D

B: 1190  H: 490  D: 425

B: 1180  H: 490  D: 425

Servantskap

Art.nr

Premium White

321711

Pris NOK 14 990,-

322011

16 190,-

Still Grey

321752

14 990,-

322052

16 190,-

Black Oak

321739

17 300,-

322039

18 520,-

Valgfri NCS

321766

19 620,-

322066

20 830,-

Art.nr

B: 1205  H: 50  D: 430

Servant

Art.nr

Porselen, hvit

660120

Servant

Art.nr

Komposittstein, matt hvit

310120

BADEROMSMØBLER - VISKAN

120

Pris NOK

B: 1205  H: 50  D: 430

Pris NOK

Art.nr

7 930,-

Pris NOK

660122

B: 1200  H: 16  D: 430

10 240,-

B: 1190  H: 16  D: 430

Pris NOK

Art.nr

6 600,-

Pris NOK

310122

8 810,-

ALTERNATIVER Tilvalg

Art.nr

Plus Lys

327120

2 070,-

327122

2 540,-

Plus Strøm

329120

890,-

329122

890,-

Plus Organizer

390130

450,-

390130

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

680,-

390220 x2

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

450,1 360,-

OPPBEVARING

Se alle på s. 82

OPPBEVARING Inngår alltid Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM 1 fast hylle i tre. Øvrige i 6 mm herdet glass, alle flyttbare • •

B: 300  H: 720  D: 200

Høyskap

72 2 hyller

Pris NOK

120 5 hyller

Pris NOK

Premium White

351611H/V*

4 060,-

351811H/V*

5 500,-

Still Grey

351652H/V*

4 060,-

351852H/V*

5 500,-

Black Oak

351639H/V*

6 270,-

351839H/V*

7 590,-

Valgfri NCS

351666H/V*

7 270,-

351866H/V*

8 470,-

Verdt å vite

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør B: 300  H: 1200  D: 200

Høyskap

B: 300  H: 1600  D: 300

B: 400  H: 1600  D: 400

30 5 hyller

Pris NOK

40 5 hyller

40 4 hyller, 2 skuffer

Pris NOK

7 490,-

352711H/V*

11 020,-

7 490,-

352752H/V*

11 020,-

352439H/V*

9 800,-

352739H/V*

13 220,-

352466H/V*

11 020,-

352766H/V*

14 540,-

Premium White

352111H/V*

6 050,-

352411H/V*

Still Grey

352152H/V*

6 050,-

352452H/V*

Black Oak

352139H/V*

8 250,-

Valgfri NCS

352166H/V*

9 910,Pris NOK

Pris NOK

Innfrest grep inngår Se åpningsalternativer på venstre side • Plus Strøm gjelder 230 V enkel stikkontakt. Stikkontakten er ikke installert ved levering. Valgfri plassering • Plus Speil gjelder helfigurspeil innside dør • Skuffer i matt svartlakkert aluminium • Leveres ferdig sammensatt

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Tilvalg høyskap

Art.nr

Plus Speil

358030

1 380,-

358040

1 380,-

358040

1 380,-

Plus Strøm

359001

890,-

359001

890,-

359001

890,-

Art.nr

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør 61


Opprett et moodboard – enten fysisk eller digitalt på for eksempel Pinterest. Det er en enkel måte å få et helhetlig bilde på før du setter i gang.

62


BADEROMSMØBLER - VISKAN

Å innrede et lite bad kan føles vanskelig. Våre beste tips finner du på inr.no/sma-bad

Servantskap VISKAN Grip 120 D Premium White med servant i stenkompositt, 29 020,- Servantbatteri STRICT, 3 290,- pr stk. Speil SCENE 50, 8 490,- pr stk Dusjhjørne ARC 20 Frame Plus i klart glass, 13 630,- Dusjoppbevaring CASE, 1 350,- pr stk. Takdusj MIST, 9 170,- Håndkletørker BOW, 5 990,- pr stk. 63


VISKAN GRIP 40 50 60 80 100 120

Servantskap VISKAN Grip 60 i Premium White med servant i komposittstein og hvit grepslist samt Plus Lys, 12 320,Speilskap STAGE 60 med Plus Lys, 8 050,- Servantbatteri CASUAL, 2 190,-

64


BADEROMSMØBLER - VISKAN

Start baderomsprosjektet med å skape ditt eget moodboard. Du finner alle bildene våre på Pinterest. se/INR_bathroom.

Minimalisten velger den slanke servanten i slitesterk matt komposittstein. Hvis du foretrekker klassisk porselen, er det selvsagt et fullgodt alternativ.

65


VISKAN GRIP 2.

1.

3.

4.

1. Hold orden i sakene. Hver øvre skuff leveres med multifunksjonelle Organizer i to eksem-

plarer. Legg til Plus Strøm for dobbel stikkontakt.

2. Overflatebehandlingen TX Top Extreme™

beskytter møbelet i minst 15 år. Grepslistene i aluminium fås i tre utførelser og gjør møbelet både stilrent og elegant.

3. De fullt uttrekkbare Vionaro-skuffene med

Soft-Close garanterer en lydløs bevegelse som varer i en evighet.

4. Høyskap 40 har fire flyttbare hyller i herdet glass og én fast i tre. Angi høyre/venstre.

66

VISKAN Grip gjør det mulig å leke med farge og form. Kombiner grepslisten i matt hvit, svart eller grå med valgfri farge på skapet.


BADEROMSMØBLER - VISKAN

Foretrekker du en servant i klassisk porselen eller i komposittstein med matt og silkeglatt overflate? Begge er viden kjent for å være slitesterke.

Velg belysning under servantskapet med tilvalget Plus Lys for en bedre stemning på badet på kveldstid. Servantskap VISKAN Grip 120 D Premium White med servant i komposittstein, 29 020,- Servantbatteri STRICT, 3 290,- pr stk. Speil SCENE 50, 8 490,- pr stk.

67


VISKAN GRIP

40

50

60

80

B: 390  H: 490  D: 345

B: 490  H: 490  D: 345

B: 590  H: 490  D: 425

B: 790  H: 490  D: 425

Servantskap

Art.nr

Premium White

320611H/V*

3 660,-

320711

6 390,-

321011

6 930,-

321311

Still Grey

320652H/V*

3 660,-

320752

6 390,-

321052

6 930,-

321352

9 260,-

Black Oak

320639H/V*

4 730,-

320739

7 490,-

321039

8 040,-

321339

10 360,-

Valgfri NCS

320666H/V*

8 090,-

320766

10 900,-

321066

11 570,-

321366

13 890,-

Pris NOK

Art.nr

B: 405  H: 50  D: 350

Servant

Art.nr

Porselen, hvit

660040

B: 505  H: 50  D: 350

Pris NOK

Art.nr

2 520,-

Art.nr

Komposittstein, matt hvit

310040

Pris NOK

660050

B: 400  H: 16  D: 350

Servant

Pris NOK

3 180,-

B: 500  H: 16  D: 350

Art.nr

Pris NOK 1 860,-

Pris NOK

310050

2 540,-

x1

Art.nr

Pris NOK

B: 605  H: 50  D: 430

Art.nr

4 060,-

B: 600  H: 16  D: 430

Art.nr

3 300,-

B: 490  H: 35

Grepslist

Art.nr

Pris/stk. NOK

Matt hvit

20121

170,-

Matt grå

20120

170,-

Matt svart

20122

170,-

Art.nr

Pris NOK

660080

5 390,-

Art.nr

Pris NOK

310080

4 400,-

x2

x2

B: 390  H: 35

9 260,-

B: 800  H: 16  D: 430

Pris NOK

310060

Pris NOK

B: 805  H: 50  D: 430

Pris NOK

660060

Art.nr

x2

B: 590  H: 35

B: 790  H: 35

Pris/stk. NOK

Art.nr

Pris/stk. NOK

Art.nr

Pris/stk. NOK

20127

180,-

20130

190,-

20133

210,-

20126

180,-

20129

190,-

20132

210,-

20128

180,-

20131

190,-

20134

210,-

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

ALTERNATIVER Tilvalg

Art.nr

Plus Lys

327040

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

1 490,-

327050

1 490,-

327060

1 710,-

327080

1 710,-

890,-

329060

890,-

329080

890,-

390130

450,-

390130

450,-

390220

680,-

390220

680,-

Plus Strøm

329050

Plus Organizer

680,-

390220

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

– 680,-

SERVANTSKAP

HØYSKAP

Inngår alltid • Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM • Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pakning (ikke 40, 4-pakning i 120 D) • Sklisikre matter

Inngår alltid • Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM • 1 fast hylle i tre. Øvrige i 6 mm herdet glass, alle flyttbare

Verdt å vite Ikke glem å velge hhv. 1 stk. og 2 stk. av grepslisten GRIP • Plus Lys gjelder belysning under servantskap • Plus Strøm gjelder dobbel stikkontakt 230 V til høyre i nedre skuff • Match med servantbatteri s. 162 • Leveres ferdig sammensatt med all teknologi på plass • Husk å komplettere med vannlås med Easy-Clean og pop-up s. 163 •

68

Verdt å vite • Ikke glem å velge grepslisten GRIP • Plus Strøm gjelder 230 V enkel stikkontakt. Stikkontakten er ikke installert ved levering. Valgfri plassering • Plus Speil gjelder helfigurspeil innside dør • Skuffer i matt svartlakkert aluminium • Leveres ferdig sammensatt • Høyskapene kan plasseres ved siden av hverandre

Pris NOK


VISKAN GRIP

120

120 D

B: 990  H: 490  D: 425

B: 1190  H: 490  D: 425

B: 1180  H: 490  D: 425

Servantskap

Art.nr

Premium White

321611

Pris NOK 11 570,-

321911

Art.nr

15 860,-

322211

16 910,-

Still Grey

321652

11 570,-

321952

15 860,-

322252

16 910,-

Black Oak

321639

12 730,-

321939

16 910,-

322239

17 960,-

Valgfri NCS

321666

15 860,-

321966

20 270,-

322266

21 420,-

B: 1005  H: 50  D: 430

Servant

Art.nr

Porselen, hvit

660100

Art.nr

6 600,-

Komposittstein, matt hvit

310100

Art.nr

7 930,-

Art.nr

5 500,-

Art.nr

6 600,-

x2

10 240,-

B: 1190  H: 16  D: 430

Pris NOK

310120

Pris NOK

660122

B: 1200  H: 16  D: 430

Pris NOK

Pris NOK

B: 1205  H: 50  D: 430

Pris NOK

660120

B: 1000  H: 16  D: 430

Art.nr

Art.nr

B: 1205  H: 50  D: 430

Pris NOK

Servant

Pris NOK

Pris NOK

310122

8 810,-

x2

B: 990  H: 35

BADEROMSMØBLER - VISKAN

100

x4 B: 590  H: 35

B: 1190  H: 35

Grepslist

Art.nr

Pris/stk. NOK

Art.nr

Pris/stk. NOK

Art.nr

Pris/stk. NOK

Matt hvit

20136

230,-

20139

250,-

20130

190,-

Matt grå

20135

230,-

20138

250,-

20129

190,-

Matt svart

20137

230,-

20140

250,-

20131

190,-

Art.nr

Pris NOK

ALTERNATIVER Tilvalg

Art.nr

Plus Lys

327100

2 070,-

327120

2 070,-

327122

2 540,-

Plus Strøm

329100

890,-

329120

890,-

329122

890,-

Plus Organizer

390130

450,-

390130

450,-

390130

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

680,-

390220

680,-

390220 x2

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

450,1 360,-

HØYSKAP

Se alle på s. 82

30 5 hyller

Premium White

352011H/V*

6 930,-

352211H/V*

8 110,-

352511H/V*

11 560,-

Still Grey

352052H/V*

6 930,-

352252H/V*

8 110,-

352552H/V*

11 560,-

Black Oak

352039H/V*

8 030,-

352239H/V*

9 250,-

352539H/V*

12 730,-

Valgfri NCS

352066H/V*

10 350,-

352266H/V*

11 560,-

352566H/V*

15 040,-

Tilvalg

Art.nr

Plus Speil

358030

1 380,-

358040

1 380,-

358040

1 380,-

Plus Strøm

359001

890,-

359001

890,-

359001

890,-

Pris NOK

40 5 hyller

40 4 hyller, 2 skuffer

Høyskap

Pris NOK

Pris NOK

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør B: 300  H: 1600  D: 300

B: 400  H: 1600  D: 400

x1

Pris NOK

Grepslist

Art.nr

Matt grå

20141

280,-

Matt hvit

20142

280,-

Matt svart

20143

280,-

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Pris/stk. NOK

69


VISKAN CLASSIC 60 80 100 120

Servantskap VISKAN Classic 60 i Premium White med servant i komposittstein og knott SPOT samt Plus Lys, 13 360,Speilskap STAGE 60 med Plus Lys, 8 050,- Servantbatteri SLEEK, 2 960,-

70


BADEROMSMØBLER - VISKAN

VISKAN Classic med rammespeil er et nett, men samtidig romslig servantskap med VISKAN-seriens fine funksjonalitet på innsiden.

Du gjør møbelet til ditt eget ved å velge en farge og et grep eller en knott som passer til din personlige stil.

71


VISKAN CLASSIC 2.

1.

1. Velg belysning under servantskapet med

tilvalget Plus Lys, og fremhev materialvalgene.

2. Med skålhåndtaket DEEP får du den ekte landlige stilen. Fås i krom, matt svart, hvit og polert messing.

3. Match servantskapet med høyskap med eller

3.

uten skuffer, speil og integrert stikkontakt.

4. Full kontroll i skuffene. Vår multifunksjonelle Organizer inngår i VISKAN. Legg til Plus Strøm for dobbel stikkontakt til høyre i nedre skuff.

4.

Med tilvalgene Plus Speil og Plus Strøm i høyskapet, får du et virkelig smart og kompakt stylinghjørne på badet.

72


BADEROMSMØBLER - VISKAN

Foretrekker du en servant i klassisk porselen eller i komposittstein med matt og silkeglatt overflate? Begge er viden kjent for å være slitesterke.

Rammespeilet har et landlig preg i utgangspunktet. Men lakkerer du det i en mørk farge sammen med for eksempel svarte detaljer, kan du skape et møbel i din helt egen stil. Servantskap VISKAN Classic 80 i Antracite med grep DEEP og Plus Lys, 22 660,- Servantbatteri SLEEK, 2 960,- Speil LOOX 70, 7 710,73


VISKAN CLASSIC

60

80

100

B: 590  H: 490  D: 425

B: 790  H: 490  D: 425

B: 990  H: 490  D: 425

Pris NOK

Pris NOK

Art.nr

Art.nr

Premium White

320915

8 030,-

321215

10 420,-

321515

12 730,-

Valgfri NCS

320966

12 730,-

321266

15 040,-

321566

17 360,-

B: 605  H: 50  D: 430

Servant

Art.nr

Porselen, hvit

660060

B: 805  H: 50  D: 430

Pris NOK

Art.nr

Komposittstein, matt hvit

310060

B: 1005  H: 50  D: 430

Pris NOK

Art.nr

4 060,-

660080

B: 600  H: 16  D: 430

Servant

Art.nr

Pris NOK

Servantskap

Art.nr

5 390,-

660100

B: 800  H: 16  D: 430

Pris NOK 3 300,-

310080

6 600,-

B: 1000  H: 16  D: 430

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

4 400,-

310100

Pris NOK 5 500,-

ALTERNATIVER Pris NOK

Pris NOK

Art.nr

Plus Lys

327060

1 710,-

327080

1 710,-

327100

2 070,-

Plus Strøm

329060

890,-

329080

890,-

329100

890,-

Plus Organizer

390130

450,-

390130

450,-

390130

450,-

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

680,-

390220

680,-

390220

680,-

Pris NOK

Art.nr

Art.nr

Pris NOK

Tilvalg

ADD

Art.nr

TIE

Art.nr

DEEP

Art.nr

Krom, c/c 128 mm

20056

260,-

Brun / Krom

20161

260,-

Krom

20158

260,-

Krom, c/c 256 mm

20055

260,-

Svart / Svart

20162

260,-

Matt svart

20159

260,-

Krom, c/c 320 mm

20062

260,-

Natur / Messing

20163

260,-

Messing

20160

260,-

Børstet, c/c 128 mm

20057

260,-

Børstet, c/c 256 mm

20046

260,-

Børstet, c/c 320 mm

20061

260,-

SPOT

Art.nr

PUSH

Art.nr

Matt svart, c/c 128 mm

20169

260,-

Krom

20114

160,-

Servantskap 60, Tipmatic

328001

1 830,-

260,-

Børstet

20115

160,-

Servantskap 80, Tipmatic

328002

1 830,1 830,-

Matt svart, c/c 256 mm

20170

Pris NOK

Pris NOK

Pris NOK

Pris NOK

Matt svart, c/c 320 mm

20171

260,-

Matt hvit

20168

160,-

Servantskap 100, Tipmatic 328003

Matt hvit, c/c 128 mm

20150

260,-

Matt svart

20116

160,-

Servantskap 120, Tipmatic 328004

1 830,-

Matt hvit, c/c 256 mm

20151

260,-

Messing

20119

160,-

Servantskap 120 D, Tipmatic 328005

3 700,-

Matt hvit, c/c 320 mm

20152

260,-

Se alle åpningsalternativer på s. 84

74


VISKAN CLASSIC

120 D

B: 1190  H: 490  D: 425

B: 1180  H: 490  D: 425

Pris NOK

BADEROMSMØBLER - VISKAN

120

Pris NOK

Servantskap

Art.nr

Premium White

321815

16 190,-

322115

Art.nr

18 510,-

Inngår alltid

Valgfri NCS

321866

20 820,-

322166

23 140,-

SERVANTSKAP Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pakning (4-pakning i 120 D) • Sklisikre matter •

Verdt å vite Plus Lys gjelder belysning under servantskap • Plus Strøm gjelder dobbel stikkontakt 230 V til høyre i nedre skuff • Match med servantbatteri s. 162 • Leveres ferdig sammensatt med all teknologi på plass • PUSH Tipmatic åpner skuffen med en enkel berøring • Husk å komplettere med vannlås med Easy-Clean og pop-up s. 163 •

B: 1205  H: 50  D: 430

Servant

Art.nr

Porselen, hvit

660120

Pris NOK 7 930,-

B: 1205  H: 50  D: 430

660122

B: 1200  H: 16  D: 430

Servant

Art.nr

Komposittstein, matt hvit

310120

Pris NOK 6 600,-

Pris NOK

Art.nr

10 240,-

HØYSKAP

B: 1190  H: 16  D: 430

Inngår alltid

Pris NOK

Art.nr 310122

Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM • 1 fast hylle i tre. Øvrige i 6 mm herdet glass, alle flyttbare Verdt å vite •

8 810,-

ALTERNATIVER Art.nr

Plus Lys

327120

2 070,-

327122

2 540,-

Plus Strøm

329120

890,-

329122

890,-

Plus Organizer

390130

450,-

390130

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

680,-

390220 x2

Pris NOK

Innfrest grep inngår Se åpningsalternativer på venstre side • Plus Strøm gjelder 230 V enkel stikkontakt. Stikkontakten er ikke installert ved levering. Valgfri plassering • Plus Speil gjelder helfigurspeil innside dør • Skuffer i matt svartlakkert aluminium • Leveres ferdig sammensatt •

Tilvalg

Pris NOK

Art.nr

450,1 360,-

OPPBEVARING

Se alle på s. 82

Veggskap

72 2 hyller

Premium White

351715H/V*

5 170,-

351915H/V*

6 270,-

Valgfri NCS

351766H/V*

9 800,-

351966H/V*

11 560,-

Høyskap

30 5 hyller

Premium White

352815H/V*

9 250,-

352315H/V*

10 350,-

352615H/V*

12 730,-

Valgfri NCS

352866H/V*

11 560,-

352366H/V*

12 660,-

352666H/V*

16 190,-

Tilvalg høyskap

Art.nr

Plus Speil

358030

1 380,-

358040

1 380,-

358040

1 380,-

Plus Strøm

359001

890,-

359001

890,-

359001

890,-

Pris NOK

120 5 hyller

Pris NOK

*Angi H/V for høyreeller venstrehengt dør

B: 300  H: 720  D: 200

B: 300  H: 1200  D: 200

B: 300  H: 1600  D: 300

Pris NOK

Pris NOK

40 5 hyller

Art.nr

Pris NOK

Pris NOK

40 4 hyller, 2 skuffer

Art.nr

Pris NOK

Pris NOK

B: 400  H: 1600  D: 400

75


1.

3.

2.

5.

6. 4.

SPEIL OG SPEILSKAP Vurder behovene dine, og utforsk vårt brede utvalg av speil og speilskap i forskjellige utførelser og størrelser. Ta gjerne en ekstra titt på HIDE – den smarte speiloppbevaringen som gir deg helfigurspeil og oppbevaring i ett.

76


BADEROMSMØBLER – SPEIL OG SPEILSKAP

7.

9.

8.

1. Speil LOOX 90, 8 810,- 2. Speil GROOM 60, 2 790,- 3. Speilskap STAGE 60, 8 050,- 4. Speil FEEL 60, 4 690,5. Speil TOUCH 60, 7 490,- 6. Speil SCENE 100, 10 290,- 7. Speilskap HALO, 7 990,- 8. Speilskap HALOMORE White Ash, 11 590,- 9. Speiloppbevaring HIDE Premium White, 5 280,-

77


SPEIL

SPEIL LOOX Art.nr

Pris NOK

70

Ø/D: 700/30 mm

360070

7 710,-

90

Ø/D: 900/30 mm

360090

8 810,-

110

Ø/D: 1100/30 mm

360110

9 910,-

Verdt å vite • • • • •

LED-belysning 3000 K Lysfluks 480–680 lm IP-klasse 44 Belysning bak kanten Speilet har ingen av/på-knapp, men kobles til rommets strømbryter

SPEIL TOUCH

Art.nr

Pris NOK

60

B/H/D: 600/720/30 mm

346060

7 490,-

80

B/H/D: 800/720/30 mm

346080

7 990,-

100

B/H/D: 1000/720/30 mm

346100

8 490,-

120

B/H/D: 1200/720/30 mm

346120

9 190,-

140

B/H/D: 1400/720/30 mm

346140

9 690,-

Art.nr

Pris NOK

Verdt å vite LED-belysning 2500–6500 K Lysfluks 320–680 lm • IP-klasse 44 • Over- og underbelysning • Tre berøringsknapper nederst med av/på, dimming og justering av lystemperatur • Et minne i speilet husker de nyeste innstillingene til neste gang du slår på strømmen • •

SPEIL SCENE 50

B/H: 500/720 mm D: 30/70 mm

348050

8 490,-

60

B/H: 600/720 mm D: 30/70 mm

348060

9 190,-

80

B/H: 800/720 mm D: 30/70 mm

348080

9 690,-

100

B/H: 1000/720 mm D: 30/70 mm

348100

10 290,-

120

B/H: 1200/720 mm D: 30/70 mm

348120

10 790,-

Verdt å vite LED-belysning 2500–6500 K Lysfluks 810 lm • IP-klasse 44 • Regulerbar sidebelysning opptil 90° vinkel • Tre berøringsknapper nederst med av/på, dimming og justering av lystemperatur • Et minne i speilet husker de nyeste innstillingene til neste gang du slår på strømmen • •

78


SPEIL

Premium White

Pris NOK

Valgfri NCS

BADEROMSMØBLER – SPEIL OG SPEILSKAP

SPEIL GROOM

Pris NOK

60

B: 625 mm H: 745 mm D: 20 mm

343211

2 790:–

343266

3 890:–

80

B: 825 mm H: 745 mm D: 20 mm

343311

3 490:–

343366

4 590:–

100

B: 1025 mm H: 745 mm D: 20 mm

343411

3 890:–

343466

4 990:–

120

B: 1225 mm H: 745 mm D: 20 mm

343511

4 590:–

343566

5 690:–

140

B: 1425 mm H: 745 mm D: 20 mm

343611

5 090:–

343666

6 190:–

Verdt å vite •

Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM er alltid inkludert

SPEIL FEEL

Art.nr

Pris NOK

40

B: 400 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344040

3 690,-

50

B: 500 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344050

4 090,-

60

B: 600 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344060

4 690,-

80

B: 800 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344080

5 090,-

100

B: 1000 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344100

5 690,-

120*

B: 1200 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344120

6 690,-

140*

B: 1400 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344140

7 090,-

*2 stk armaturer Verdt å vite Belysningsarmatur i LED 4000 K Lysfluks 80–350 lm (under), 480 lm (over) • IP-klasse 44 • Til speil 120–140 inngår to armaturer • Underbelysning i LED inngår • Speilet har ingen av/på-knapp, men kobles til rommets strømbryter • Sikkerhetsfilm på baksiden inngår • •

SPEIL SOM KAN TILPASSES FOR DET BESTE SMINKERESULTATET Ved hjelp av de tre berøringsknappene på TOUCH og SCENE regulerer du både fargetemperaturen og lysstyrken. Speilet husker den siste innstillingen til neste gang du slår på strømmen. Kobles til rommets strømbryter eller til en egen enhet. Spør elektrikeren din. På SCENE vinkler du dessuten enkelt inn sidebelysningen opptil 90° slik at du får akkurat belysningen du trenger.

Med en lett fingerbevegelse justerer du speilets lys slik at det passer til dine behov.

79


SPEILSKAP

SPEILSKAP STAGE

40

Speilskap med én dør B/H/D: 400/720/140 mm Art.nr

Pris NOK

50

Speilskap med én dør B/H/D: 500/720/140 mm Art.nr

Pris NOK

Premium White

341511H/V*

5 720,-

341811H/V*

5 790,-

Still Grey

341552H/V*

5 720,-

341852H/V*

5 790,-

Black Oak

341539H/V*

6 930,-

341839H/V*

6 930,-

Valgfri NCS

341566H/V*

9 250,-

341866H/V*

9 250,-

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Tilvalg

Art.nr

Plus Lys

341595

1 120,-

341895

1 120,-

Plus Zoom

340093

630,-

340093

630,-

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør

60

80–120 har strømseksjon

60

80

Speilskap med to dører B/H/D: 600/720/140 mm Art.nr

Speilskap med to dører B/H/D: 800/720/140 mm

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

100

Speilskap med to dører B/H/D: 1000/720/140 mm Art.nr

Pris NOK

120

Speilskap med to dører B/H/D: 1200/720/140 mm Art.nr

Pris NOK

Premium White

342011

6 930,-

342511

9 250,-

342611

10 420,-

342711

11 560,-

Still Grey

342052

6 930,-

342552

9 250,-

342652

10 420,-

342752

11 560,-

Nordic Oak

342033

8 110,-

342533

10 420,-

342633

11 560,-

342733

12 730,-

Black Oak

342039

9 250,-

342539

11 560,-

342639

12 730,-

342739

13 880,-

Valgfri NCS

342066

10 420,-

342566

12 730,-

342666

13 880,-

342766

15 040,-

Art.nr

Pris NOK

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Tilvalg

Art.nr

Plus Lys

342095

1 120,-

342595

1 120,-

342695

1 520,-

342795

1 520,-

Plus Zoom

340093

630,-

340093

630,-

340093

630,-

340093

630,-

Inngår alltid

Verdt å vite

Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM • Overbelysning • Stikkontakt • Magnetholder til småting • Speil på innsiden av dørene • Flyttbare hyller i herdet glass • 80, 100 og 120 har strømseksjon med dype skuffer • Skuffene i strømseksjonen er flyttbare

80

LED-belysning 4000 K Lysfluks 150–420 lm (under), 290-770 lm (over) • IP-klasse 44 • Plus Lys gjelder underbelysning, LED • Plus Zoom gjelder forstørrelsesspeil x5 på innsiden av døren. Valgfri plassering • Stikkontakten sitter i skapets øvre høyre hjørne • Speilskapet kobles til rommets strømbryter. Ingen av/på-knapp • Leveres ferdig sammensatt med all teknologi på plass •


SPEILSKAP

Inngår alltid

Rundt speilskap med skjult oppbevaring Speil Ø: 600 mm B/H/D: 400/350/150 mm

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM • En fast hylle i tre • Forstørrelsesspeil 5x • Magnetholder til småting • Speil på innside dør • Over- og underbelysning, LED •

Art.nr

Pris NOK

Premium White

364011H/V*

7 990,-

Slate Grey

364051H/V*

7 990,-

White Ash

364021H/V*

9 380,-

Valgfri NCS

364066H/V*

10 990,-

*Angi H/V for høyreeller venstrehengt dør

Verdt å vite LED-belysning 3000–3200 K Lysfluks 160 lm • IP-klasse 44 • Speilskapet kobles til rommets strømbryter. Ingen av/på-knapp • Husk å bestille høyre- eller venstrehengt dør • Leveres ferdig sammensatt med all teknologi på plass • •

SPEILSKAP HALOMORE Rundt speilskap med åpen sideoppbevaring Speil Ø: 600 mm B/H/D: 800/350/150 mm

Inngår alltid

Premium White

364111H/V*

10 490,-

Slate Grey

364151H/V*

10 490,-

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM • En fast hylle i tre • Forstørrelsesspeil 5x • Magnetholder til småting • Speil på innside dør • Over- og underbelysning, LED

White Ash

364112H/V*

11 590,-

Verdt å vite

Valgfri NCS

364166H/V*

13 690,-

Art.nr

Pris NOK

LED-belysning 3000–3200 K Lysfluks 160 lm • IP-klasse 44 • Speilskapet kobles til rommets strømbryter. Ingen av/på-knapp • Husk å bestille høyre- eller venstrehengt dør • Leveres ferdig sammensatt med all teknologi på plass •

*Angi H/V for høyreeller venstrehengt dør

SPEILOPPBEVARING HIDE B/H/D: 333/1620-1642/106 mm

Inngår alltid

Premium White

38710H/V*

5 280,-

Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM • Fem hyller på innsiden av døren

Still Grey

38752H/V*

5 280,-

Verdt å vite

Black Oak

38739H/V*

5 830,-

Valgfri NCS

38766H/V*

9 250,-

Art.nr

Pris NOK

• Helfigurspeil •

på utsiden av døren Leveres ferdig sammensatt

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør

81

BADEROMSMØBLER – SPEIL OG SPEILSKAP

SPEILSKAP HALO


1.

2.

3.

OPPBEVARING Når vi tenker på oppbevaring, tenker vi bredt. Og smalt. Og høyt. Og lavt. Og dypt. Og grunt. Utforsk våre funksjonelle veggskap og høyskap, som vi har utstyrt med hyller og skuffer samt skjult stikkontakt som tilvalg. Vanskeligere trenger det ikke å være. Du finner mer informasjon i omtalen av hver enkelt møbelserie.

82


6.

BADEROMSMØBLER – OPPBEVARING

5.

7.

4.

Plus Strøm gir deg et funksjonelt høyskap med integrert stik�kontakt. Stikkontakten monteres på valgtfritt sted ved installasjon av skapet.

1. Alle våre høyskap 40 fås i varianter med eller uten to praktiske skuffer. Plus på innvendig speil og stikkontakt. Her GRAND Grip 40 i Black Oak. 2. Alle høyskap med innenforliggende front fås med PUSH-åpning. Eller velg et av våre grep og håndtak på s. 78. Her GRAND Classic 40 i Premium White. 3. Veggskap 72 med to hyller og innfrest grep fås i flere utførelser i VISKAN. Her ser du accent-fargen Rosewood og stilrene Still Grey. 4. Veggskap 120 har de samme valgmulighetene som det mindre skapet. Fire flyttbare hyller i herdet glass og én fast i tre er inkludert. Angi høyre/venstre. 5. GRAND og VISKAN Grip gjør det mulig å leke med farge og form. Kombiner grepslisten i matt hvit, svart eller grå med valgfri farge på skapet. 6. Vårt netteste høyskap er bare 30 cm bredt og 30 cm dypt, men har samme utstyrsnivå som de større skapene. Her VISKAN Solid 30 i Black Oak. 7. Bryt av med et grep, en knott eller et håndtak. Her GRAND Solid 40 med TIE i svart skinn. Se s. 78.

83


ÅPNINGSALTERNATIVER 1. ADD

Art.nr

Krom, c/c 128 mm

20056

260,-

Krom, c/c 256 mm

20055

260,-

Krom, c/c 320 mm

20062

260,-

Børstet, c/c 128 mm

20057

260,-

Børstet, c/c 256 mm

20046

260,-

Børstet, c/c 320 mm

20061

260,-

Matt svart, c/c 128 mm

20169

260,-

Matt svart, c/c 256 mm

20170

260,-

Matt svart, c/c 320 mm

20171

260,-

Matt hvit, c/c 128 mm

20150

260,-

Matt hvit, c/c 256 mm

20151

260,-

Matt hvit, c/c 320 mm

20152

260,-

1.

Pris NOK

2. MOOD*

Art.nr

Matt grå, c/c 128 mm

20144

Pris NOK 260,-

Matt hvit, c/c 128 mm

20145

260,-

Svartbørstet, c/c 128 mm

20146

260,-

*Passer kun til GRAND og AIR

3. DEEP

Art.nr

Krom, c/c 64 mm

20158

Pris NOK 260,-

Matt svart, c/c 64 mm

20159

260,-

Messing, c/c 64 mm

20160

260,-

4. SPOT

Art.nr

Krom, Ø30 mm

20114

160,-

Børstet, Ø30 mm

20115

160,-

Matt hvit, Ø30 mm

20168

160,-

Matt svart, Ø30 mm

20116

160,-

Messing, Ø30 mm

20119

160,-

5. THIN

Art.nr

Pris NOK

Blankpolert, B 250 mm

20110

260,-

Matt hvit, B 250 mm

20153

260,-

Matt svart, B 250 mm

20154

260,-

Pris NOK

2.

6. TIE

Art.nr

Brun / Krom

20161

260,-

Svart / Svart

20162

260,-

Natur / Messing

20163

260,-

7. SPARK

Art.nr

Matt svart, c/c 224 mm

20164

260,-

Messing, c/c 224 mm

20165

260,-

8. CORE

Art.nr

Matt svart, Ø20 mm

20166

160,-

Messing, Ø20 mm

20167

160,-

84

Pris NOK

Pris NOK

Pris NOK


5. BADEROMSMØBLER – HÅNDTAK OG KNOTTER

3. 4.

6.

7.

8.

85

Se mer på inr.no/apningsalternativer


86


DUSJLØSNINGER

DUSJLØSNINGER Dusjvegger – Dusjkabinetter

87


DUSJSERIER Har har vi samlet det som kjennetegner hver av dusjseriene våre. Se mer detaljert info på respektive produktside.

EPIC

S.90

Nisje – Hjørne

88

ARC

S.98

Original

Frame

Nisje – Hjørne – Skjerm – Midt på vegg

Nisje – Hjørne – Skjerm – Midt på vegg


LINC

BRIC

S.122

S.146

DUSJLØSNINGER

Original

Nisje – Hjørne – Skjerm – Midt på vegg

Flex

Nisje – Hjørne

Pivotdører – Skyvedører

89


EPIC I en utsøkt kombinasjon av design og teknikk tilbyr EPIC de mest eksklusive dusjløsningene på markedet. Her får du glass på 10 millimeter festet til pivothengsler som svinger fjærlett rundt sin egen akse. EPIC har en imponerende tyngde og presisjon, og løfter badets uttrykk til et nytt nivå.

90


EPIC-modellene med Plus som tilnavn kan bestilles opptil 2700 mm, og felles inn i tak og gulv for en ekstra romslig følelse.

DUSJLØSNINGER - EPIC

Dusjdør EPIC 1 Plus i klart glass, 25 910,- Takdusj EASE, 10 810,- Håndkletørker LINE i NCS, 4 920,91


EPIC

Dusjhjørne EPIC 13, 28 340,- Takdusj EASE, 10 810,- Håndkletørker BOW, 5 990,- pr stk.

92


Du oppnår den mest luksuriøse følelsen ved å kombinere naturens egne materialer og jordtoner med glass, aluminium og betong.

93

DUSJLØSNINGER - EPIC

Hjørnemodellen i EPIC heter 13, og måltilpasses kostnadsfritt både i høyden og bredden.


2.

1.

3.

1. På Plus-modellene felles tak- og gulvbeslagene inn, slik at glasset får en luftig og flytende følelse.

2. Modellene uten Plus i navnet leveres med en

stabiliserende overligger som holder pivothengselet og glasset i et sikkert grep.

3. EPIC byr på en mektig dusjopplevelse, med 10 mm pivotopphengt sikkerhetsglass i ett massivt stykke.

4. Glasset Opal Klar gir et helt klart glass med

mindre av den naturlige grønntonen. Uttrykket blir krystallklart og ja ... episk.

94

4.


Pivothengslene gir inntrykk av at glasset svever – her sammen med grått glass som gir hele rommet et nøktern uttrykk.

DUSJLØSNINGER - EPIC

Dusjdør EPIC 1 i grått glass, 25 910,95


NISJE

EPIC 1 • Bredde

1100–1600 mm (A)

• Standardhøyde • EPIC-håndtak • Husk

2100 mm øvre kant ramme (2060 mm øvre kant glass)

inngår som standard

at nisjens dybde også bør kunne romme f.eks. en takdusj i tillegg til svingradiusen

Ved bestilling angir du 2100

Artikkelnummer, A-mål Angi også høyden hvis den er en annen enn standard Gi beskjed hvis du har nedsenk

A 1100-1600

Måltilpasset

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

701 023 00

23 590,-

Grått glass

701 033 00

25 910,-

Opal Klar

701 123 00

25 910,-

Opal Frost

701 253 00

28 340,-

Modellen er vendbar

EPIC 1 PLUS •

Bredde 1100–1600 mm (A), høyde 1400–2700 mm

• Høyde

gjelder total høyde mellom gulv og tak

• EPIC-håndtak

inngår som standard

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det • Pivothengslene

1400-2700

• Husk

A-A ( 1:60 )

er innfelt i gulv og tak, spesiell tilpasning kreves før montering

at nisjens dybde også bør kunne romme f.eks. en takdusj i tillegg til svingradiusen

Ved bestilling angir du

A

Artikkelnummer, A-mål og høyde Gi beskjed hvis du har nedsenk

A A 1100-1600

Måltilpasset

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

751 023 00

25 910,-

Grått glass

751 033 00

28 340,-

Opal Klar

751 123 00

28 340,-

Opal Frost

751 253 00

30 650,-

A-A ( 1:60 )

A

A

Modellen er vendbar

EPIC 4 • Bredde

1100–2000 mm (A)

• Standardhøyde • EPIC-håndtak • Leveres

2100 mm øvre kant ramme (2060 mm øvre kant glass)

inngår som standard

med 2 gulvfester og 2 øvre fester på det faste glasset hvis det er større enn 1100 mm

Ved bestilling angir du 2100

96

Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden hvis den er en annen enn standard Gi beskjed hvis du har nedsenk VENSTREMODELL

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

7041 023 00

29 550,-

Grått glass

7041 033 00

31 870,-

Opal Klar

7041 123 00

31 870,-

Opal Frost

7041 253 00

35 400,-

HØYREMODELL

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

7042 023 00

29 550,-

Grått glass

7042 033 00

31 870,-

Opal Klar

7042 123 00

31 870,-

Opal Frost

7042 253 00

35 400,-

A 1100-2000

B 700-1100

200-1300

A 1100-2000

200-1300

B 700-1100


NISJE

EPIC 2 • Bredde

700–1100 mm (A)

• Standardhøyde

glass)

• EPIC-håndtak

2100 mm øvre kant ramme (2060 mm øvre kant

inngår som standard

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-mål Angi også høyden hvis den er en annen enn standard 2100

Gi beskjed hvis du har nedsenk VENSTREMODELL

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

7021 023 00

17 760,-

Grått glass

7021 033 00

19 960,-

Opal Klar

7021 123 00

19 960,-

Opal Frost

7021 253 00

22 490,-

HØYREMODELL

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

7022 023 00

17 760,-

Grått glass

7022 033 00

19 960,-

Opal Klar

7022 123 00

19 960,-

Opal Frost

7022 253 00

22 490,-

A 700-1100

A 700-1100

EPIC 2 PLUS • Bredde • Høyde

700–1200 mm (A), høyde 1400–2700 mm

gjelder total høyde mellom gulv og tak

DUSJLØSNINGER - EPIC

• EPIC-håndtak

inngår som standard

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det 1400-2700

• Pivothengslene

er innfelt i gulv og tak, spesiell tilpasning kreves før montering

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-mål og høyde

Venstremodell

Gi beskjed hvis du har nedsenk

A 700-1200

Måltilpasset

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

752 023 00

21 170,-

Grått glass

752 033 00

23 590,-

Opal Klar

752 123 00

23 590,-

Opal Frost

752 253 00

25 920,-

Høyremodell A 700-1200

Modellen er vendbar

HJØRNE

EPIC 13 • Størrelse

700–1100 mm (A) x 400–2000 mm (B)

• Størrelsen

gjelder innvendig hjørne til utside ramme

• Standardhøyde • EPIC-håndtak • Leveres

2100 mm øvre kant ramme (2060 mm øvre kant glass)

inngår som standard

med 2 gulvfester og 2 øvre fester på det faste glasset hvis det er større enn 1100 mm

Ved bestilling angir du

Gi beskjed hvis du har nedsenk Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

7131 023 00

28 340,-

Grått glass

7131 033 00

31 870,-

Opal Klar

7131 123 00

31 870,-

Opal Frost

7131 253 00

35 400,-

HØYREMODELL

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

7132 023 00

28 340,-

Grått glass

7132 033 00

31 870,-

Opal Klar

7132 123 00

31 870,-

Opal Frost

7132 253 00

35 400,-

A 700-1100

VENSTREMODELL

B 400-2000

A 700-1100

2100

Artikkelnummer, A-mål og B-mål Angi også høyden hvis den er en annen enn standard

B 400-2000

97


ARC ARC er vår mest fleksible dusjserie. Her får du store glassflater i 8 mm tykkelse sammen med våre stilige ARC Original-beslag – hvis du vil i kombinasjon med en estetisk utformet skinne, ARC Frame. De aller fleste løsningene i ARC måltilpasses og skråkappes kostnadsfritt etter ønske.

Tre, glass og betong gir en luksuriøs, industriell følelse med et snev av japansk stil.

98


Värmdö Sverige

Et dusjglass som går fra gulv til tak får hele rommet til å føles større. En mer luksuriøs følelse er det vanskelig å finne.

DUSJLØSNINGER - ARC

Dusjvegg ARC 43 Original Plus i klart glass, 19 870,Takdusj EASE, 10 810,- Servantskap GRAND Solid 100 i Nordic Oak med servant LEVEL og benkeplate Raw Concrete Satin samt PUSH Tipmatic, 27 190,- Høyskap GRAND Solid 40 i Nordic Oak 8 590,- Speil TOUCH 100, 8 490,- Håndkletørker BOW, 5 990,- pr stk. 99


ARC ORIGINAL

Dusjvegg ARC 43 Original i klart glass, 19 870,- Takdusj EASE, 10 890,- pr stk Håndkletørker BOW, 5 990,-

100


Det er enkelt å tilpasse glasset til for eksempel et skråtak, dette må gjøres før herding. Vær nøyaktig når du måler, og gi skissen til forhandleren, så lager vi en CAD-tegning uten at det koster deg noe.

101

DUSJLØSNINGER - ARC

ARC gir deg de største valgmulighetene på det nordiske dusjmarkedet. Med stilrene beslag i blank krom, polert messing eller matt svart finish på det 8 mm tykke glasset, har du et fundament for en unik dusjløsning som du faktisk kan utforme helt selv.


Det er praktisk å ha en sitteplass i dusjen. Sett deg under takdusjen, og la vannet skylle bort dagens bekymringer.

102


DUSJLØSNINGER - ARC

Dusjvegg ARC 20 Frame i klart glass, 12 770,- Takdusj MIST, 9 170,- Servantskap AIR 150 J i Slate Grey med benkeplate i Dekton® Sirius og PUSH Tipmatic, 34 700,- Servantbatteri SLEEK, 4 500,- Speil LOOX 70, 7 710,- Håndkletørker BOW, 5 990,- pr stk 103


ARC FRAME

Dusjvegg ARC 20 Frame i grått glass, 16 050,- Takdusj EASE, 10 810,Dusjoppbevaring CASE, 1 350,- pr stk.

104


Et fysisk eller digitalt moodboard med materialene og fargene som du tenker til det nye badet ditt er en god start på veien mot nytt bad.

105

DUSJLØSNINGER - ARC

ARC Frame kombinerer ARC Original-beslagene med en praktisk og estetisk skinne. Her i form av en skreddersydd badstueløsning.


1.

2.

3.

4.

1. Spesialtilpasning av dusjvegger er hverdagen vår. Her er et 8 mm ARC-glass med uttak for vannrør. Det er bare fantasien som setter grenser.

2. Det firkantede SQUARE-grepet inngår som standard på alle løsninger med slagdør. Hvis du vil ha det vertikale grepet GRAB, angir du det ved bestilling.

3. ARC Frame med skinne i blankpolert eller matt svartlakkert aluminium rammer inn og hindrer vannet i å sive ut av dusjen.

4. ARC 4 og 20 kan bestilles med takstag i krom, svart eller messing. Du kan derfor montere glasset hvor som helst i rommet.

106

Takstaget fås i krom, svart og messing. Du tilpasser det selv til takhøyden.


En skreddersydd ARC 4 Original i nisje er en populær løsning under skråtak. Se oppmålingsveiledning på inr.no

DUSJLØSNINGER - ARC

Dusjløsningene i ARC tilbyr nærmest uendelige muligheter når det gjelder tilpasning på tilsynelatende umulige områder.

Spesialtilpasset dusjløsning ARC 4 Original Håndkletørker LINE, 3 660,107


2 NISJE

ARC 2 Original • Faste

mål: Bredde 800 eller 900 mm (A)

• Måltilpasset: • Bredde

Bredde 300–1000 mm (A)

(A) gjelder nisjemål flis-til-flis

• Standardhøyde • Grepet

2000

2000 mm øvre kant glass

SQUARE inngår (måltilpasset: alternativt håndtak GRAB se s. 154)

• Modellen

er uten tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller (gjelder ikke faste mål). Glasset kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du Faste mål: Artikkelnummer Måltilpasset: Artikkelnummer og A-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard

3

Gi beskjed hvis du har nedsenk Venstremodell

Høyremodell

AA 300-1000 800 / 900

A 300-1000

A 800 / 900

Modellen er vendbar Venstremodell

Høyremodell A A 300-1000800 / 900

A 300-1000

3

Faste mål

Krom

Klart glass 800 mm

102 025 80

7 860,-

102 021 80

8 840,-

102 027 80

9 720,-

Klart glass 900 mm

102 025 90

7 860,-

102 021 90

8 840,-

102 027 90

9 720,-

Måltilpasset

Krom

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

102 025 00

9 600,-

102 021 00

10 480,-

102 027 00

11 360,-

102 115 00

11 690,-

102 111 00

12 560,-

102 117 00

13 650,-

Frostet glass

102 105 00

11 690,-

102 101 00

12 560,-

102 107 00

13 650,-

Grått glass

102 035 00

11 690,-

102 031 00

12 560,-

102 037 00

13 650,-

Opal Klar

102 125 00

11 690,-

102 121 00

12 560,-

102 127 00

13 650,-

Opal Frost

102 255 00

12 890,-

102 251 00

13 760,-

102 257 00

14 740,-

Dark Frost

102 395 00

12 890,-

102 391 00

13 760,-

102 397 00

14 740,-

A 800 / 900Klart glass med Timeless

Pris NOK

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Messing

Pris NOK

Pris NOK

Modellen er vendbar

ARC 3 Original • Bredde

600–2000 mm (A)

• Bredde

(A) gjelder nisjemål flis-til-flis

• Standardhøyde • Grepet

2000 mm øvre kant glass

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB se s. 154)

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

2000

Ved bestilling angir du Artikkelnummer og A-mål Angi også høyde og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard Angi også om du vil ha en annen fordeling enn like brede dører Gi beskjed hvis du har nedsenk

A 600-2000

300-1000

108

300-1000

Måltilpasset

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

103 025 00

18 670,-

103 021 00

20 420,-

Messing 103 027 00

Pris NOK 22 280,-

Klart glass med Timeless

103 115 00

22 280,-

103 111 00

23 920,-

103 117 00

25 660,-

Frostet glass

103 105 00

22 280,-

103 101 00

23 920,-

103 107 00

25 660,-

Grått glass

103 035 00

22 280,-

103 031 00

23 920,-

103 037 00

25 660,-

Opal Klar

103 125 00

22 280,-

103 121 00

23 920,-

103 127 00

25 660,-

Opal Frost

103 255 00

25 660,-

103 251 00

27 410,-

103 257 00

29 260,-

Dark Frost

103 395 00

25 660,-

103 391 00

27 410,-

103 397 00

29 260,-


4

NISJE

ARC 4 Original • Bredde

500–2200 mm (A)

• Bredde

(A) gjelder nisjemål flis-til-flis

• Standardhøyde • Grepet

2000

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB se s. 154)

• Leveres

uten stag hvis det faste glasset er mindre enn 300 mm

• Leveres

med 2 gulvfester hvis det faste glasset er større enn 1100 mm

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard Gi beskjed hvis du har nedsenk

Venstremodell A 500-2200

B 300-1000 200-1200

Høyremodell A 500-2200

B 200-1200 300-1000

Modellen er vendbar

Måltilpasset

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Klart glass

104 025 00

19 880,-

104 021 00

21 620,-

104 027 00

Pris NOK 23 370,-

Klart glass med Timeless

104 115 00

24 570,-

104 111 00

26 210,-

104 117 00

28 070,-

Frostet glass

104 105 00

24 570,-

104 101 00

26 210,-

104 107 00

28 070,-

Grått glass

104 035 00

24 570,-

104 031 00

26 210,-

104 037 00

28 070,-

Opal Klar

104 125 00

24 570,-

104 121 00

26 210,-

104 127 00

28 070,-

Opal Frost

104 255 00

28 070,-

104 251 00

29 810,-

104 257 00

31 560,-

Dark Frost

104 395 00

28 070,-

104 391 00

29 810,-

104 397 00

31 560,-

DUSJLØSNINGER - ARC

4 Frame

ARC 4 Frame • Bredde

500–2200 mm (A)

• Bredde

(A) gjelder nisjemål flis-til-flis

• Standardhøyde • Grepet

• Leveres

1995

1995 mm øvre kant glass (2030 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB se s. 154) uten stag hvis det faste glasset er mindre enn 300 mm

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard

Venstremodell

Høyremodell

A 500-2200

A 500-2200

B 300-1000 200-1200

B 200-1200 300-1000

Modellen er vendbar

Måltilpasset

Blankpolert/ Krom Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

1041 023 00

19 880,-

1041 021 00

21 620,-

Klart glass med Timeless

1041 113 00

24 570,-

1041 111 00

26 210,-

Frostet glass

1041 103 00

24 570,-

1041 101 00

26 210,-

Grått glass

1041 033 00

24 570,-

1041 031 00

26 210,-

Opal Klar

1041 123 00

24 570,-

1041 121 00

26 210,-

Opal Frost

1041 253 00

28 070,-

1041 251 00

29 810,-

Dark Frost

1041 393 00

28 070,-

1041 391 00

29 810,-

109


5

NISJE

ARC 5 Original • Bredde

500–1500 mm (A)

• Bredde

(A) gjelder nisjemål flis-til-flis

• Standardhøyde • Grepet

• Modellen

2000

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB se s. 154) er uten magnet- og tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard Gi beskjed hvis du har nedsenk

Venstremodell

Høyremodell

A 500-1500

A 500-1500

200-750

B 300-750

B 300-750

200-750

Modellen er vendbar

Måltilpasset

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Klart glass

105 025 00

25 660,-

105 021 00

27 520,-

105 027 00

29 260,-

Klart glass med Timeless

105 115 00

31 560,-

105 111 00

33 310,-

105 117 00

35 050,-

Frostet glass

105 105 00

31 560,-

105 101 00

33 310,-

105 107 00

35 050,-

Grått glass

105 035 00

31 560,-

105 031 00

33 310,-

105 037 00

35 050,-

Opal Klar

105 125 00

31 560,-

105 121 00

33 310,-

105 127 00

35 050,-

Opal Frost

105 255 00

35 050,-

105 251 00

36 800,-

105 257 00

38 550,-

Dark Frost

105 395 00

35 050,-

105 391 00

36 800,-

105 397 00

38 550,-

5 Frame

ARC 5 Frame • Bredde

500–1500 mm (A)

• Bredde

(A) gjelder nisjemål flis-til-flis

• Standardhøyde • Grepet

• Modellen

1995

1995 mm øvre kant glass (2030 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB se s. 154) er uten magnet- og tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden hvis den er en annen enn standard

Venstremodell

Høyremodell

A 500-1500

A 500-1500

200-750

B 300-750

B 300-750

Modellen er vendbar

110

200-750

Måltilpasset

Blankpolert/ Krom Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

1051 023 00

25 660,-

1051 021 00

27 520,-

Klart glass med Timeless

1051 113 00

31 560,-

1051 111 00

33 310,-

Frostet glass

1051 103 00

31 560,-

1051 101 00

33 310,-

Grått glass

1051 033 00

31 560,-

1051 031 00

33 310,-

Opal Klar

1051 123 00

31 560,-

1051 121 00

33 310,-

Opal Frost

1051 253 00

35 050,-

1051 251 00

36 800,-

Dark Frost

1051 393 00

35 050,-

1051 391 00

36 800,-

Pris NOK


7

NISJE

ARC 7 Original • Bredde

700–2700 mm (A)

• Bredde

(A) gjelder nisjemål flis-til-flis

• Standardhøyde • Grepet

• Leveres

2000

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB se s. 154) med 2 gulvfester på det faste glasset (C) hvis den er større enn 1000 mm.

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-, B- og C-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard Gi beskjed hvis du har nedsenk

Venstremodell

Høyremodell

A 700-2700

A 700-2700

C B 200-750 300-750 200-1200

B 200-1200 300-750 200-750 C

Modellen er vendbar

Måltilpasset

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

107 025 00

35 040,-

107 021 00

37 670,-

Messing 107 027 00

Pris NOK 40 290,-

Klart glass med Timeless

107 115 00

44 330,-

107 111 00

47 060,-

107 117 00

49 580,-

Frostet glass

107 105 00

44 330,-

107 101 00

47 060,-

107 107 00

49 580,-

Grått glass

107 035 00

44 330,-

107 031 00

47 060,-

107 037 00

49 580,-

Opal Klar

107 125 00

44 330,-

107 121 00

47 060,-

107 127 00

49 580,-

Opal Frost

107 255 00

49 030,-

107 251 00

51 760,-

107 257 00

54 370,-

Dark Frost

107 395 00

49 030,-

107 391 00

51 760,-

107 397 00

54 370,-

DUSJLØSNINGER - ARC

7 Frame ARC 7 Frame • Bredde

700–2700 mm (A)

• Bredde

(A) gjelder nisjemål flis-til-flis

• Standardhøyde • Grepet

1995

1995 mm øvre kant glass (2030 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB se s. 154)

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-, B- og C-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard

Venstremodell

Høyremodell

A 700-2700

A 700-2700

C B 200-750 300-750 200-1200

C B 200-1200 300-750 200-750

Modellen er vendbar

Måltilpasset

Blankpolert/ Krom

Pris NOK

Klart glass

1071 023 00

35 040,-

1071 021 00

37 670,-

Klart glass med Timeless

1071 113 00

44 330,-

1071 111 00

47 060,-

Frostet glass

1071 103 00

44 330,-

1071 101 00

47 060,-

Grått glass

1071 033 00

44 330,-

1071 031 00

47 060,-

Opal Klar

1071 123 00

44 330,-

1071 121 00

47 060,-

Opal Frost

1071 253 00

49 030,-

1071 251 00

51 760,-

Dark Frost

1071 393 00

49 030,-

1071 391 00

51 760,-

Matt svart

Pris NOK

111


NISJE

ARC Skyvedør

((A/2)-50mm) = åpningsmål

• Bredde

900–1200 mm eller 1201–2000 mm (A)

• Bredde

(A) gjelder nisjemål flis-til-flis

• Standardhøyde • Håndtaket • Modellen

2030 mm øvre kant profil

GRAB inngår som standard (alternativt grep SQUARE se s. 154)

er uten magnet- og tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

2030

Ved bestilling angir du Artikkelnummer og A-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard

Venstremodell

Høyremodell

A 900-2000

A 900-2000

Modellen er vendbar

12

Måltilpasset

900-1200 mm Blankpolert/ Krom

1201-2000 mm Blankpolert/ Krom

Klart glass

1181 023 00

18 660,-

1182 023 00

22 160,-

Klart glass med Timeless

1181 113 00

24 460,-

1182 113 00

28 060,-

Frostet glass

1181 103 00

24 460,-

1182 103 00

28 060,-

Grått glass

1181 033 00

24 460,-

1182 033 00

28 060,-

Opal Klar

1181 123 00

24 460,-

1182 123 00

28 060,-

Opal Frost

1181 253 00

28 060,-

1182 253 00

31 440,-

Dark Frost

1181 393 00

28 060,-

1182 393 00

31 440,-

Pris NOK

Pris NOK

HJØRNE

ARC 12 Original • Faste

mål: Størrelse 800 eller 900 mm (A) x 800 eller 900 mm (B)

• Måltilpasset: • Størrelsen

Størrelse 300–1000 mm (A) x 300–1000 mm (B)

gjelder innvendig hjørne til utside glass

• Standardhøyde • Grepet

2000 mm øvre kant glass

SQUARE inngår som standard (måltilpasset: alternativt håndtak GRAB se s. 154)

• Magnetlister

mellom dørene inngår, for øvrig er modellen uten tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller (gjelder ikke faste mål). Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

2000

Ved bestilling angir du Faste mål: Artikkelnummer Måltilpasset: Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard Gi beskjed hvis du har nedsenk

A 800 / 900

B 300-1000

B 800 / 900

A 300-1000

Faste mål

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass 800 x 800 mm

112 025 88

15 060,-

112 021 88

16 920,-

112 027 88

Messing

Pris NOK 18 660,-

Klart glass 800 x 900 mm

112 025 89

15 060,-

112 021 89

16 920,-

112 027 89

18 660,-

Klart glass 900 x 900 mm

112 025 99

15 060,-

112 021 99

16 920,-

112 027 99

18 660,-

Messing

Pris NOK

Modellen er vendbar Måltilpasset

Modellen er vendbar

112

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass 800 / 900

112 025 00

18 450,-

112 021 00

20 420,-

112 027 00

21 940,-

Klart glass med Timeless

112 115 00

21 940,-

112 111 00

23 910,-

112 117 00

25 440,-

Frostet glass

112 105 00

21 940,-

112 101 00

23 910,-

112 107 00

25 440,-

Grått glass

112 035 00

21 940,-

112 031 00

23 910,-

112 037 00

25 440,-

Opal Klar

112 125 00

21 940,-

112 121 00

23 910,-

112 127 00

25 440,-

Opal Frost

112 255 00

25 440,-

112 251 00

27 520,-

112 257 00

28 830,-

Dark Frost

112 395 00

25 440,-

112 391 00

27 520,-

112 397 00

28 830,-

A

B 800 / 900

B 300-1000

A 300-1000


HJØRNE

ARC 13 Original • Faste

mål: Størrelse 800 eller 900 mm (A) x 800 eller 900 mm (B)

• Måltilpasset: • Størrelsen

Størrelse 300–1000 mm (A) x 400–1200 mm (B)

gjelder innvendig hjørne til utside glass

• Standardhøyde • Grepet

med 2 gulvfester hvis det faste glasset er større enn 1100 mm

• Modellen

2000

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (måltilpasset: alternativt håndtak GRAB se s. 154)

• Leveres

er uten magnet- og tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller (gjelder ikke faste mål). Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

A 300-1000

B 400-1200

Ved bestilling angir du Faste mål: Artikkelnummer Måltilpasset: Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard Gi beskjed hvis du har nedsenk

Venstremodell A 800 / 900

Høyremodell A 800 / 900

B 800 / 900

A 300-1000

B 800 / 900

Faste mål

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Klart glass 800 x 800 mm

113 025 88

16 380,-

113 021 88

18 120,-

113 027 88

Pris NOK 19 870,-

Klart glass 800 (A) x 900 (B) mm

113 025 89

16 380,-

113 021 89

18 120,-

113 027 89

19 870,-

Klart glass 900 (A) x 800 (B) mm

113 025 98

16 380,-

113 021 98

18 120,-

113 027 98

19 870,-

Klart glass 900 x 900 mm

113 025 99

16 380,-

113 021 99

18 120,-

113 027 99

19 870,-

Venstremodell

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Klart glass

113 025 00

19 870,-

113 021 00

21 610,-

113 027 00

23 370,-

Klart glass med Timeless

113 115 00

24 570,-

113 111 00

26 200,-

113 117 00

28 060,-

Frostet glass

113 105 00

24 570,-

113 101 00

26 200,-

113 107 00

28 060,-

Grått glass

113 035 00

24 570,-

113 031 00

26 200,-

113 037 00

28 060,-

Opal Klar

113 125 00

24 570,-

113 121 00

26 200,-

113 127 00

28 060,-

Opal Frost

113 255 00

28 170,-

113 251 00

29 800,-

113 257 00

31 560,-

Dark Frost

113 395 00

28 170,-

113 391 00

29 800,-

113 397 00

31 560,-

B 400-1200

B 400-1200

Måltilpasset

A A 300-1000 800 / 900

Høyremodell

Modellen er vendbar

13 Frame

Pris NOK

DUSJLØSNINGER - ARC

A 300-1000

B 800 / 900

Modellen er vendbar

A 800 / 900

B 800 / 900

ARC 13 Frame • Størrelse

300–1000 mm (A) x 400–1200 mm (B)

• Størrelsen

gjelder innvendig hjørne til utside glass

• Standardhøyde • Grepet

1995 mm øvre kant glass (2030 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB se s. 154)

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

1995

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard

Venstremodell A 300-1000

Høyremodell A 300-1000

B 400-1200

B 400-1200

B 400-1200

13

Modellen er vendbar

Måltilpasset

Blankpolert/ Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

1131 023 00

19 870,-

1131 021 00

21 610,-

Klart glass med Timeless

1131 113 00

24 570,-

1131 111 00

26 200,-

Frostet glass

1131 103 00

24 570,-

1131 101 00

26 200,-

Grått glass

1131 033 00

24 570,-

1131 031 00

26 200,-

Opal Klar

1131 123 00

24 570,-

1131 121 00

26 200,-

Opal Frost

1131 253 00

28 170,-

1131 251 00

29 800,-

Dark Frost

1131 393 00

28 170,-

1131 391 00

29 800,-

113


HJØRNE

14 Höger

ARC 14 Original • Størrelse

300–1000 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Størrelsen

gjelder innvendig hjørne til utside glass

• Standardhøyde • Grepet

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB se s. 154)

• Magnetlister

mellom dørene inngår, for øvrig er modellen uten tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

2000

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-, B- og C-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard Gi beskjed hvis du har nedsenk

A 300-1000

C

300-750

B 500-1500

B 500-1500

C

200-750

Høyremodell

A 300-1000

200-750 300-750

Venstremodell

Modellen er vendbar

Måltilpasset

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Klart glass

114 025 00

35 040,-

114 021 00

37 670,-

114 027 00

40 400,-

Klart glass med Timeless

114 115 00

44 330,-

114 111 00

47 060,-

114 117 00

49 680,-

Frostet glass

114 105 00

44 330,-

114 101 00

47 060,-

114 107 00

49 680,-

Grått glass

114 035 00

44 330,-

114 031 00

47 060,-

114 037 00

49 680,-

Opal Klar

114 125 00

44 330,-

114 121 00

47 060,-

114 127 00

49 680,-

Opal Frost

114 255 00

49 030,-

114 251 00

51 870,-

114 257 00

54 370,-

Dark Frost

114 395 00

49 030,-

114 391 00

51 870,-

114 397 00

54 370,-

14 Frame höer ARC 14 Frame • Størrelse

300–1000 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Størrelsen

gjelder innvendig hjørne til utside glass

• Standardhøyde • Grepet

1995 mm øvre kant glass (2030 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB se s. 154)

• Magnetlister

mellom dørene inngår, for øvrig er modellen uten tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

1995

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-, B- og C-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard

Høyremodell

C

Modellen er vendbar

114

B 500-1500

300-750

B 500-1500

A 300-1000

C

200-750

A 300-1000

300-750 200-750

Venstremodell

Måltilpasset

Blankpolert/ Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

1141 023 00

35 040,-

1141 021 00

37 670,-

Klart glass med Timeless

1141 113 00

44 330,-

1141 111 00

47 060,-

Frostet glass

1141 103 00

44 330,-

1141 101 00

47 060,-

Grått glass

1141 033 00

44 330,-

1141 031 00

47 060,-

Opal Klar

1141 123 00

44 330,-

1141 121 00

47 060,-

Opal Frost

1141 253 00

49 030,-

1141 251 00

51 870,-

Dark Frost

1141 393 00

49 030,-

1141 391 00

51 870,-

Pris NOK


15

HJØRNE

ARC 15 Original • Størrelse

400–1200 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Størrelsen

gjelder innvendig hjørne til utside glass

• Standardhøyde • Grepet

• Leveres

med 2 gulvfester på det faste glasset (A) hvis det er større enn 1000 mm.

• Modellen

2000

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB se s. 154) er uten magnet- og tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-, B- og C-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard Gi beskjed hvis du har nedsenk

Venstremodell

Høyremodell B 500-1500

A 400-1200

A 400-1200

B 500-1500

C

300-750

200-750

Modellen er vendbar

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Klart glass

115 025 00

35 040,-

115 021 00

37 670,-

115 027 00

Pris NOK 40 290,-

Klart glass med Timeless

115 115 00

44 330,-

115 111 00

47 060,-

115 117 00

49 680,-

Frostet glass

115 105 00

44 330,-

115 101 00

47 060,-

115 107 00

49 680,-

Grått glass

115 035 00

44 330,-

115 031 00

47 060,-

115 037 00

49 680,-

Opal Klar

115 125 00

44 330,-

115 121 00

47 060,-

115 127 00

49 680,-

Opal Frost

115 255 00

49 030,-

115 251 00

51 760,-

115 257 00

54 370,-

Dark Frost

115 395 00

49 030,-

115 391 00

51 760,-

115 397 00

54 370,-

DUSJLØSNINGER - ARC

200-750 300-750

C

Måltilpasset

15 Frame ARC 15 Frame • Størrelse

400–1200 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Størrelsen

gjelder innvendig hjørne til utside glass

• Standardhøyde • Grepet

1995 mm øvre kant glass (2030 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB se s. 154)

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

1995

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-, B- og C-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard

Venstremodell

Høyremodell B 500-1500 A 400-1200

A 400-1200

B 500-1500

C

200-750 300-750

300-750

Modellen er vendbar

C

200-750

Måltilpasset

Blankpolert/ Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

1151 023 00

35 040,-

1151 021 00

37 670,-

Klart glass med Timeless

1151 113 00

44 330,-

1151 111 00

47 060,-

Frostet glass

1151 103 00

44 330,-

1151 101 00

47 060,-

Grått glass

1151 033 00

44 330,-

1151 031 00

47 060,-

Opal Klar

1151 123 00

44 330,-

1151 121 00

47 060,-

Opal Frost

1151 253 00

49 030,-

1151 251 00

51 760,-

Dark Frost

1151 393 00

49 030,-

1151 391 00

51 760,-

115


HJØRNE

16 ARC 16 Original • Størrelse

500–1500 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Størrelsen

gjelder innvendig hjørne til utside glass

• Standardhøyde • Grepet

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB se s. 154)

• Magnetlister

mellom dørene inngår, for øvrig er modellen uten tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

2000

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-, B-, C- og D-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard Gi beskjed hvis du har nedsenk

Måltilpasset

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Klart glass

116 025 00

49 030,-

116 021 00

52 520,-

116 027 00

56 010,-

Klart glass med Timeless

116 115 00

57 330,-

116 111 00

60 710,-

116 117 00

64 320,-

Frostet glass

116 105 00

57 330,-

116 101 00

60 710,-

116 107 00

64 320,-

Grått glass

116 035 00

57 330,-

116 031 00

60 710,-

116 037 00

64 320,-

200-750 300-750

Opal Klar

116 125 00

57 330,-

116 121 00

60 710,-

116 127 00

64 320,-

Opal Frost

116 255 00

61 910,-

116 251 00

64 860,-

116 257 00

69 010,-

Modellen er vendbar

Dark Frost

116 395 00

61 910,-

116 391 00

64 860,-

116 397 00

69 010,-

A

300-750

B

500-1500

D 200-750

500-1500

C

16 Frame

ARC 16 Frame • Størrelse

500–1500 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Størrelsen

gjelder innvendig hjørne til utside glass

• Standardhøyde • Grepet

• Magnetlister

1995

1995 mm øvre kant glass (2030 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB se s. 154) mellom dørene inngår, for øvrig er modellen uten tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du

Måltilpasset

Blankpolert/ Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

1161 023 00

49 030,-

1161 021 00

52 520,-

200-750

Klart glass med Timeless

1161 113 00

57 330,-

1161 111 00

60 710,-

300-750

Artikkelnummer, A-, B-, C- og D-mål Angi også høyden og alternativt håndtak hvis det er et annet enn standard

Frostet glass

1161 103 00

57 330,-

1161 101 00

60 710,-

Grått glass

1161 033 00

57 330,-

1161 031 00

60 710,-

200-750 300-750

Opal Klar

1161 123 00

57 330,-

1161 121 00

60 710,-

Modellen er vendbar

Opal Frost

1161 253 00

61 910,-

1161 251 00

64 860,-

Dark Frost

1161 393 00

61 910,-

1161 391 00

64 860,-

D

B 500-1500

A 500-1500

C

116

Pris NOK


SKJERM

17

ARC 17 Original • Bredde

300–1000 mm (A)

• Standardhøyde • Tetningslist

1400

1400 mm øvre kant glass

mot badekar inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glasset kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du Artikkelnummer og A-mål Angi høyden hvis den er en annen enn standard

Venstremodell

Høyremodell

A 300-1000

A 300-1000

Krom

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

117 025 00

Pris NOK 8 080,-

117 021 00

9 060,-

Messing 117 027 00

Pris NOK 10 150,-

Klart glass med Timeless

117 115 00

10 470,-

117 111 00

11 460,-

117 117 00

12 450,-

Frostet glass

117 105 00

10 470,-

117 101 00

11 460,-

117 107 00

12 450,-

Grått glass

117 035 00

10 470,-

117 031 00

11 460,-

117 037 00

12 450,-

Opal Klar

117 125 00

10 470,-

117 121 00

11 460,-

117 127 00

12 450,-

Opal Frost

117 255 00

11 680,-

117 251 00

12 550,-

117 257 00

13 970,-

Dark Frost

117 395 00

11 680,-

117 391 00

12 550,-

117 397 00

13 970,-

DUSJLØSNINGER - ARC

Modellen er vendbar

Måltilpasset

19

ARC 19 Original • Bredde

300–1000 mm (A)

• Standardhøyde • Modellen

2000 mm øvre kant glass

er uten tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glasset kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

2000

Ved bestilling angir du Artikkelnummer og A-mål Angi også høyden hvis den er en annen enn standard

Venstremodell

A 300-1000

Høyremodell

A 300-1000

Modellen er vendbar

Måltilpasset

Krom

Matt svart

Pris NOK

Messing

Klart glass

119 025 00

Pris NOK 9 220,-

119 021 00

10 170,-

119 027 00

Pris NOK 10 900,-

Klart glass med Timeless

119 115 00

11 220,-

119 111 00

12 160,-

119 117 00

13 110,-

Frostet glass

119 105 00

11 220,-

119 101 00

12 160,-

119 107 00

13 110,-

Grått glass

119 035 00

11 220,-

119 031 00

12 160,-

119 037 00

13 110,-

Opal Klar

119 125 00

11 220,-

119 121 00

12 160,-

119 127 00

13 110,-

Opal Frost

119 255 00

12 370,-

119 251 00

13 210,-

119 257 00

14 260,-

Dark Frost

119 395 00

12 370,-

119 391 00

13 210,-

119 397 00

14 260,-

117


SKJERM

20 ARC 20 Original • Faste

mål: Størrelse 800 eller 900 mm (A) x 1000 mm (B)

• Måltilpasset: • Størrelsen

Størrelse 400–1200 mm (A) x 200–1200 mm (B)

gjelder innvendig hjørne til utside glass

• Standardhøyde • Leveres

2000

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

med 2 gulvfester hvis bredden er større enn 1000 mm

• Modellen

er uten tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller (gjelder ikke faste mål). Glasset kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

B 200-1200

Høyremodell

Venstremodell

B 1000

B 1000

200-1200

Faste mål: Artikkelnummer Måltilpasset: Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden hvis den er en annen enn standard

A 400-1200

A 400-1200

Ved bestilling angir du

A 800 / 900

A 800 / 900

Faste mål

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Pris NOK

Klart glass 800 mm

120 025 80

10 470,-

120 021 80

11 460,-

120 027 80

12 230,-

Klart glass 900 mm

120 025 90

10 470,-

120 021 90

11 460,-

120 027 90

12 230,-

Måltilpasset

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Pris NOK

Klart glass

120 025 00

12 770,-

120 021 00

13 750,-

120 027 00

14 630,-

Klart glass med Timeless

120 115 00

15 060,-

120 111 00

16 050,-

120 117 00

17 140,-

Frostet glass

120 105 00

15 060,-

120 101 00

16 050,-

120 107 00

17 140,-

Grått glass

120 035 00

15 060,-

120 031 00

16 050,-

120 037 00

17 140,-

Opal Klar

120 125 00

15 060,-

120 121 00

16 050,-

120 127 00

17 140,-

Opal Frost

120 255 00

17 470,-

120 251 00

18 450,-

120 257 00

19 430,-

Dark Frost

120 395 00

17 470,-

120 391 00

18 450,-

120 397 00

19 430,-

Modellen er vendbar Høyremodell B 1000

B 200-1200

B 200-1200

Venstremodell

A 400-1200

AA 800 / 900 400-1200

Modellen er vendbar

B 1000

20 Frame

A 800 / 900

ARC 20 Frame • Størrelse

400–1200 mm (A) x 200–1200 mm (B)

• Størrelsen

gjelder innvendig hjørne til utside glass

• Standardhøyde

1995 mm øvre kant glass (2030 mm øvre kant stag)

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glasset kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

1995

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden hvis den er en annen enn standard

Högermodell B 200-1200

B 200-1200

Venstremodell

A 400-1200

A 400-1200

Modellen er vendbar

118

Måltilpasset

Blankpolert/ Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

1202 023 00

12 770,-

1202 021 00

13 750,-

Klart glass med Timeless

1202 113 00

15 060,-

1202 111 00

16 050,-

Frostet glass

1202 103 00

15 060,-

1202 101 00

16 050,16 050,-

Grått glass

1202 033 00

15 060,-

1202 031 00

Opal Klar

1202 123 00

15 060,-

1202 121 00

16 050,-

Opal Frost

1202 253 00

17 470,-

1202 251 00

18 450,-

Dark Frost

1202 393 00

17 470,-

1202 391 00

18 450,-


SKJERM

20 Plus

ARC 20 Original PLUS • Bredde • Høyde

400–1200 mm (A), høyde 1400–2700 mm

gjelder total høyde mellom gulv og tak

• Leveres •

med 3 veggfester hvis høyden´ er over 2250 mm

Leveres med 2 gulv- og takfester hvis bredden er over 1000 mm

• Modellen

1400-2700

er uten tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glasset kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-mål og høyde Ved skjevhet i gulv eller tak, gi beskjed ved bestilling

Venstremodell

A 400-1200

Høyremodell

A 400-1200

Modellen er vendbar

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Pris NOK

Klart glass

1201 025 00

13 630,-

1201 021 00

14 580,-

1201 027 00

15 310,-

Klart glass med Timeless

1201 115 00

15 840,-

1201 111 00

16 780,-

1201 117 00

17 830,-

Frostet glass

1201 105 00

15 840,-

1201 101 00

16 780,-

1201 107 00

17 830,-

Grått glass

1201 035 00

15 840,-

1201 031 00

16 780,-

1201 037 00

17 830,-

Opal Klar

1201 125 00

15 840,-

1201 121 00

16 780,-

1201 127 00

17 830,-

Opal Frost

1201 255 00

18 150,-

1201 251 00

18 990,-

1201 257 00

20 350,-

Dark Frost

1201 395 00

18 150,-

1201 391 00

20 040,-

1201 397 00

20 350,-

DUSJLØSNINGER - ARC

Måltilpasset

20 Frame Plus

ARC 20 Frame PLUS • Bredde • Høyde

1400-2700

400–1200 mm (A), høyde 1400–2700 mm

gjelder total høyde mellom gulv og tak

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glasset kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

Ved bestilling angir du Artikkelnummer og A-mål samt høyde Ved skjevhet i gulv eller tak, gi beskjed ved bestilling

Venstremodell

A 400-1200

Høyremodell

A 400-1200

Modellen er vendbar

Måltilpasset

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

1203 023 00

13 630,-

Matt svart 1203 021 00

Pris NOK 14 580,-

Klart glass med Timeless

1203 113 00

15 840,-

1203 111 00

16 780,-

Frostet glass

1203 103 00

15 840,-

1203 101 00

16 780,-

Grått glass

1203 033 00

15 840,-

1203 031 00

16 780,-

Opal Klar

1203 123 00

15 840,-

1203 121 00

16 780,-

Opal Frost

1203 253 00

18 150,-

1203 251 00

18 990,-

Dark Frost

1203 393 00

18 150,-

1203 391 00

18 990,-

119


MIDT PÅ VEGG

43

ARC 43 Original • Størrelse

1000–2000 mm (A) x 200–1200 mm (B)

• Standardhøyde • Modellen

2000

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

er uten tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glasset kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden hvis den er en annen enn standard

B 200-1200

Måltilpasset

A 1000-2000

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Klart glass

143 025 00

Krom

17 470,-

143 021 00

18 660,-

143 027 00

19 430,-

Klart glass med Timeless

143 115 00

19 760,-

143 111 00

20 960,-

143 117 00

21 840,-

Frostet glass

143 105 00

19 760,-

143 101 00

20 960,-

143 107 00

21 840,-

Grått glass

143 035 00

19 760,-

143 031 00

20 960,-

143 037 00

21 840,-

Opal Klar

143 125 00

19 760,-

143 121 00

20 960,-

143 127 00

21 840,-

Opal Frost

143 255 00

23 370,-

143 251 00

24 570,-

143 257 00

25 330,-

Dark Frost

143 395 00

23 370,-

143 391 00

24 570,-

143 397 00

25 330,-

43 Frame ARC 43 Frame • Størrelse

1000–2000 mm (A) x 200–1200 mm (B)

• Standardhøyde

1995 mm øvre kant glass (2030 mm øvre kant stag)

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glasset kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det 1995

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden hvis den er en annen enn standard

B 200-1200

Måltilpasset

A 1000-2000

120

Blankpolert/ Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

1432 023 00

17 470,-

1432 021 00

18 660,-

Klart glass med Timeless

1432 113 00

19 760,-

1432 111 00

20 960,-

Frostet glass

1432 103 00

19 760,-

1432 101 00

20 960,-

Grått glass

1432 033 00

19 760,-

1432 031 00

20 960,-

Opal Klar

1432 123 00

19 760,-

1432 121 00

20 960,-

Opal Frost

1432 253 00

23 370,-

1432 251 00

24 570,-

Dark Frost

1432 393 00

23 370,-

1432 391 00

24 570,-

Pris NOK


MIDT PÅ VEGG

43 Plus

ARC 43 Original PLUS • Bredde • Høyde •

1000–2000 mm (A), høyde 1400–2700 mm

gjelder total høyde mellom gulv og tak

Leveres med 3 gulv- og takfester hvis vekten er over 90 kg

• Modellen

1400-2700

er uten tetningslister

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glasset kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-mål, høyde Ved skjevhet i gulv eller tak, gi beskjed ved bestilling

Måltilpasset

A 1000-2000

Matt svart

Pris NOK

Messing

1431 025 00

Krom

19 870,-

1431 021 00

20 960,-

1431 027 00

Pris NOK 22 100,-

Klart glass med Timeless

1431 115 00

24 570,-

1431 111 00

25 660,-

1431 117 00

26 860,-

Frostet glass

1431 105 00

24 570,-

1431 101 00

25 660,-

1431 107 00

26 860,-

Grått glass

1431 035 00

24 570,-

1431 031 00

25 660,-

1431 037 00

26 860,-

Opal Klar

1431 125 00

24 570,-

1431 121 00

25 660,-

1431 127 00

26 860,-

Opal Frost

1431 255 00

26 750,-

1431 251 00

28 060,-

1431 257 00

29 260,-

Dark Frost

1431 395 00

26 750,-

1431 391 00

28 060,-

1431 397 00

29 260,-

DUSJLØSNINGER - ARC

Pris NOK

Klart glass

43 Frame Plus

ARC 43 Frame PLUS • Bredde • Høyde

1000–2000 mm (A), høyde 1400–2700 mm

gjelder total høyde mellom gulv og tak

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glasset kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det 1400-2700

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-mål, høyde Ved skjevhet i gulv eller tak, gi beskjed ved bestilling

Måltilpasset

A 1000-2000

Blankpolert/ Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

1433 023 00

19 870,-

1433 021 00

20 960,-

Klart glass med Timeless

1433 113 00

24 570,-

1433 111 00

25 660,-

Frostet glass

1433 103 00

24 570,-

1433 101 00

25 660,-

Grått glass

1433 033 00

24 570,-

1433 031 00

25 660,-

Opal Klar

1433 123 00

24 570,-

1433 121 00

25 660,-

Opal Frost

1433 253 00

26 750,-

1433 251 00

28 060,-

Dark Frost

1433 393 00

26 750,-

1433 391 00

28 060,-

121


Slipp det naturlige lyset inn på badet, men bruk alltid gjennomtenkt belysning i tillegg med tanke døgnets mørke timer.

LINC LINC er en dusjserie i 6 mm glass med patenterte løftehengsler som gir muligheter på alle områder. Velg mellom LINC Original og LINC Flex, som tilbyr smarte foldedører til de minste badene. Kombiner med oppbevaringsløsningen PILE, som integreres direkte i veggprofilen.

Kombiner forskjellige gulvmaterialer, og nyt hvor annerledes de kjennes ut under føttene.

Dusjhjørne LINC Angel i klart glass med svarte profiler, 8 290,Takdusj MIST, 9 170,- Håndkletørker LINE, 3 660,- Servantskap AIR 120 F i Black Velvet med Corian® Designer White, 31 360,Speil TOUCH 120, 9 190,- Servantbatteri SLEEK, høyt, 4 500,122


Gotland Sverige

La kontrastmaterialer møtes, og skap forutsetninger for en morgendusj som gir næring til sansene.

DUSJLØSNINGER - LINC

Løftehengselet kan justeres i valgfri vinkel. Veggprofilene i LINC kan dessuten monteres borrfritt.

123


LINC ORIGINAL

Dusjhjørne LINC Angel i klart glass med svarte profiler, 8 290,- Dusjoppbevaring PILE, 3 130,Takdusj MIST, 9 170,- Håndkletørker LINE, 3 660:-

124


DUSJLØSNINGER - LINC

LINC fås i flere utførelser. Her med profiler, grep og magnetlister i matt svart. Kombiner med svart PILE.

Alle dusjglassene våre er laget av herdet sikkerhetsglass, men SafeTech gir ytterligere et nivå og holder glasset sammen hvis det mot formodning skulle skje et uhell. Fås til LINC Angel og Niagara på 900 x 900 mm.

125


126


DUSJLØSNINGER - LINC

LINC 13 Flex med en foldedør og en fast vegg er en smart løsning der det er begrenset plass. Se nøye på alternativene.

Dusjhjørne LINC 13 Flex, 10 800,- Servantskap VISKAN Grip 60 Premium White med servant i komposittstein, 10 610,- Speilskap STAGE 60, 8 050,– Takdusj MIST, 9 170,- Håndkletørker LINE, 3 660,- pr stk.

127


LINC FLEX

Foldedør LINC 2 Flex, 6 690,- Servantskap VISKAN Grip 120 NCS med servant i komposittstein, 27 370,Speil TOUCH 120, 9 190,– Håndkletørker LINE, 3 660,- Håndkleknagg LINE, 450,-

128


LINC Flex-hengselet limes til utsiden av glasset, slik at innsiden blir helt slett. Transparente lister mellom glassene holder tett når det er vått.

129

DUSJLØSNINGER - LINC

LINC Flex passer perfekt i den smale nisjen. Dra i grepet for å åpne og folde sammen.


2. 1.

4. 3.

1. Et vindu nær hjørnet kan sette kjepper i hjulene. Løsningen heter

LINC Monument, og kan plasseres på valgfri avstand fra hjørnet.

2. Løftehengselet er patentert som følge av sitt overlegne design og funksjon. Alle dusjer i LINC kan også limes fast med SAFE-FIX.

3. Fold inn når du går inn. Fold ut for å lukke. LINC Flex er den opti-

male dusjløsningen for det lille badet eller når det står et toalett eller annen innredning tett inntil. De fleste dører i LINC kan svinges inn. Derved frigjøres gulvplass når dusjen ikke er i bruk.

130

4. Dusjoppbevaringen PILE passer til både LINC Original og Flex. Les mer på s. 166. For alle LINC-dører inngår grepet CIRCLE som standard. Angi ved bestilling om du ønsker PINCH.


LINC Original er Svanemerket, og leveres med en 15 års garanti. En dobbelt så bærekraftig dusjserie, med andre ord.

DUSJLØSNINGER - LINC

Tetningslister mot gulv og magnetlister inngår alltid i LINC.

Dusjhjørne LINC Angel, 8 290,Takdusj MIST, 9 170,Dusjoppbevaring PILE, 3 130:– 131


NISJE

LINC 2 Original • Faste

mål: Bredde 675, 775, 875 eller 975 mm (flis-till-flis). Timeless kun i 775 og 875 mm

• Måltilpasset:

Bredde 300–1000 mm (A) (flis-till-flis)

• Standardhøyde • Grep

2000

2000 mm øvre kant profil

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154)

• Tetningslist

mot gulv og side inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller (gjelder ikke faste mål). Glasset kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du

For faste mål kompletteres Artikkelnummeret med størrelse på slutten

Faste mål: Artikkelnummer Angi også alternativt grep hvis det er et annet enn standard

70 = 675 mm, 80 = 775 mm, 90 = 875 mm, 10 = 975 mm.

Måltilpasset: Artikkelnummer og A-mål Angi også høyden, høyre/venstre og alternativt grep hvis det er et annet enn standard Venstremodell A 675 / 775 / 875 / 975

Høyremodell

A 675 / 775 / 875 / 975

Modellen er vendbar A 775 / 875 / 975

Venstremodell

A A 675 / 775 / 875300-1000 / 975

2 Flex

Eksempel: bredde 675 mm = 502 023 7 0

A 300-1000

A 300-1000

Faste mål

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

502 023 _ _

502 029 _ _

502 022 _ _

502 021 _ _

5 690,-

Frostet glass

502 103 _ _

502 109 _ _

502 102 _ _

502 101 _ _

6 790,-

Grått glass

502 033 _ _

502 039 _ _

502 032 _ _

502 031 _ _

6 790,-

Stripe

502 303 _ _

502 309 _ _

502 302 _ _

502 301 _ _

6 790,-

Klart glass med Timeless

502 113 _ _

502 119 _ _

502 112 _ _

502 111 _ _

6 790,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

502 023 00

502 029 00

502 022 00

502 021 00

7 860,-

Frostet glass

502 103 00

502 109 00

502 102 00

502 101 00

9 170,-

Grått glass

502 033 00

502 039 00

502 032 00

502 031 00

9 170,-

Klart glass med Timeless

502 113 00

502 119 00

502 112 00

502 111 00

9 170,-

Høyremodell A 300-1000

Modellen er vendbar

LINC 2 Flex • Faste

mål: Bredde 675, 775 eller 875 mm (flis-till-flis)

• Måltilpasset:

Bredde 580–1000 mm (A) (flis-till-flis)

• Standardhøyde • Grep

2000 mm øvre kant profil

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154)

• Tetningslist

mot gulv, side og mellom glass inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller (gjelder ikke faste mål). Glasset kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

2000

Ved bestilling angir du Faste mål: Artikkelnummer Angi også alternativt grep hvis det er et annet enn standard Måltilpasset: Artikkelnummer og A-mål Angi også høyden og alternativt grep hvis det er et annet enn standard

VENSTREMODELL A 675 / 775 / 875

A 580-1000

Faste mål

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

Klart glass 675 mm

5021 023 70

5021 029 70

5021 021 70

Pris NOK 6 990,-

Klart glass 775 mm

5021 023 80

5021 029 80

5021 021 80

6 990,-

Klart glass 875 mm

5021 023 90

5021 029 90

5021 021 90

6 990,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

Klart glass

5021 023 00

5021 029 00

5021 021 00

Faste mål

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

Klart glass 675 mm

5022 023 70

5022 029 70

5022 021 70

6 990,-

Klart glass 775 mm

5022 023 80

5022 029 80

5022 021 80

6 990,-

Klart glass 875 mm

5022 023 90

5022 029 90

5022 021 90

6 990,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

Klart glass

5022 023 00

5022 029 00

5022 021 00

Pris NOK 8 630,-

HØYREMODELL A 675 / 775 875

132

Pris NOK

A 580-1000

Pris NOK

Pris NOK 8 630,-

Pris NOK


NISJE

LINC 3 Original • Bredde

600–2000 mm (A) (flis-till-flis)

• Standardhøyde • Grep

2000 mm øvre kant profil

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154)

• Tetningslist

mot gulv og magnetlister mellom glass inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

2000

Ved bestilling angir du Artikkelnummer og A-mål Angi også høyde og alternativt grep hvis det er et annet enn standard Angi også om du vil ha en annen fordeling enn like brede dører

A 600-2000

300-1000 300-1000

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

503 023 00

503 029 00

503 022 00

503 021 00

15 060,-

Frostet glass

503 103 00

503 109 00

503 102 00

503 101 00

17 910,-

Grått glass

503 033 00

503 039 00

503 032 00

503 031 00

17 910,-

Klart glass med Timeless

503 113 00

503 119 00

503 112 00

503 111 00

17 910,-

DUSJLØSNINGER - LINC

3 Flex

LINC 3 Flex • Bredde

1160–2000 mm (A) (flis-till-flis)

• Standardhøyde • Grep

2000 mm øvre kant profil

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154)

• Tetningslist

mot gulv og mellom glass samt magnetlister mellom dørene inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

2000

Ved bestilling angir du Artikkelnummer og A-mål Angi også høyde og alternativt grep hvis det er et annet enn standard Angi også om du vil ha en annen fordeling enn like brede dører

A 1160-2000

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

Klart glass

5031 023 00

5031 029 00

5031 021 00

Pris NOK 16 990,-

580-1000 580-1000

133


NISJE

LINC 4 Original • Bredde

500–2000 mm (A) (flis-till-flis)

• Standardhøyde • Grep

• Leveres

uten stag hvis det faste glasset er mindre enn 300 mm

• Tetningslist • Modeller

2000

2000 mm øvre kant glass (2005 mm øvre kant stag)

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154) mot gulv og magnetlist mellom glass inngår

i klart glass og grått glass er vendbare

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-mål og B-mål Angi også høyden og alternativt grep hvis det er et annet enn standard

A 500-2000

B 300-1000 200-1000 A 500-2000

B 200-1000 300-1000

VENSTREMODELL Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

504 023 00

504 029 00

504 022 00

504 021 00

16 690,-

Frostet glass

5041 103 00

5041 109 00

5041 102 00

5041 101 00

18 990,-

Grått glass

504 033 00

504 039 00

504 032 00

504 031 00

18 990,-

Klart glass med Timeless

5041 113 00

5041 119 00

5041 112 00

5041 111 00

18 990,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

504 023 00

504 029 00

504 022 00

504 021 00

16 690,-

Frostet glass

5042 103 00

5042 109 00

5042 102 00

5042 101 00

18 990,-

Grått glass

504 033 00

504 039 00

504 032 00

504 031 00

18 990,-

Klart glass med Timeless

5042 113 00

5042 119 00

5042 112 00

5042 111 00

18 990,-

HØYREMODELL

4 Flex

LINC 4 Flex • Bredde

780–2000 mm (A) (flis-till-flis)

• Standardhøyde • Grep

• Leveres

uten stag hvis det faste glasset er mindre enn 300 mm

• Tetningslist

2000

2000 mm øvre kant glass (2005 mm øvre kant stag)

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154) mot gulv og mellom glass samt magnetlister mellom dører og fast parti inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden og alternativt grep hvis det er et annet enn standard

A 780-2000

VENSTREMODELL Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

Klart glass

5043 023 00

5043 029 00

5043 021 00

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

Klart glass

5044 023 00

5044 029 00

5044 021 00

Pris NOK 18 290,-

B 580-1000 200-1000

A 780-2000

B 200-1000 580-1000

134

HØYREMODELL Pris NOK 18 290,-


NISJE

LINC 5 Original • Bredde

500–1500 mm (A) (flis-till-flis)

• Standardhøyde • Grep

2000 mm øvre kant profil (2005 mm øvre kant stag, 2015 mm øvre kant veggfeste)

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154)

• Tetningslist

mot gulv og side inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

2000

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden og alternativt grep hvis det er et annet enn standard

A 500-1500

B 300-750

200-750

A 500-1500

200-750

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

5051 023 00

5051 029 00

5051 022 00

5051 021 00

Pris NOK 16 270,-

Frostet glass

5051 103 00

5051 109 00

5051 102 00

5051 101 00

18 660,-

Grått glass

5051 033 00

5051 039 00

5051 032 00

5051 031 00

18 660,-

Klart glass med Timeless

5051 113 00

5051 119 00

5051 112 00

5051 111 00

18 660,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

5052 023 00

5052 029 00

5052 022 00

5052 021 00

16 270,-

Frostet glass

5052 103 00

5052 109 00

5052 102 00

5052 101 00

18 660,-

Grått glass

5052 033 00

5052 039 00

5052 032 00

5052 031 00

18 660,-

Klart glass med Timeless

5052 113 00

5052 119 00

5052 112 00

5052 111 00

18 660,-

HØYREMODELL Pris NOK

DUSJLØSNINGER - LINC

B 300-750

VENSTREMODELL

LINC 7 Original • Bredde

700–2500 mm (A) (flis-till-flis)

• Standardhøyde • Grep

• Tetningslist

2000

2000 mm øvre kant glass (2005 mm øvre kant stag)

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154) mot gulv og magnetlister mellom glass inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-, B- og C-mål Angi også høyden og alternativt grep hvis det er et annet enn standard

A 700-2500

B 200-750

300-750

VENSTREMODELL

C

200-1000

A 700-2500

B 200-1000 300-750 200-750 C

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

5071 023 00

5071 029 00

5071 022 00

5071 021 00

Pris NOK 22 600,-

Frostet glass

5071 103 00

5071 109 00

5071 102 00

5071 101 00

25 880,-

Grått glass

5071 033 00

5071 039 00

5071 032 00

5071 031 00

25 880,-

Klart glass med Timeless

5071 113 00

5071 119 00

5071 112 00

5071 111 00

25 880,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

5072 023 00

5072 029 00

5072 022 00

5072 021 00

22 600,-

Frostet glass

5072 103 00

5072 109 00

5072 102 00

5072 101 00

25 880,-

Grått glass

5072 033 00

5072 039 00

5072 032 00

5072 031 00

25 880,-

Klart glass med Timeless

5072 113 00

5072 119 00

5072 112 00

5072 111 00

25 880,-

HØYREMODELL Pris NOK

135


HJØRNE

LINC ANGEL Original • Faste

mål: Størrelse 700, 800, 900 eller 1000 mm (A) x 700, 800, 900 eller 1000 mm (B) Timeless kun i 800, 900 mm. SafeTech kun i 900 mm • Måltilpasset: • Størrelsen

Størrelse 300–1000 mm (A) x 300–1000 mm (B), høyde 1400–2000 mm

gjelder innvendig hjørne til utside veggprofil

• Standardhøyde • Grep

2000

2000 mm øvre kant profil

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154)

• Tetningslist

mot gulv og magnetlister mellom glass inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller (gjelder ikke faste mål). Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det For faste mål kompletteres Artikkelnummeret med størrelse på slutten med den minste døren først

Ved bestilling angir du Faste mål: Artikkelnummer Angi også alternativt grep hvis det er et annet enn standard

700 mm = 7 900 mm = 9 800 mm = 8 1000 mm = 1

Måltilpasset: Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden og alternativt grep hvis det er et annet enn standard

A Faste mål 300-1000

B 300-1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

Modellen er vendbar A 700 / 800 / 900 / 1000

Eksempel: Størrelse 800 x 1000 mm = 512 023 8 1

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

512 023 _ _

512 029 _ _

512 022 _ _

512 021 _ _

8 290,-

Frostet glass

512 103 _ _

512 109 _ _

512 102 _ _

512 101 _ _

8 290,-

Grått glass

512 033 _ _

512 039 _ _

512 032 _ _

512 031 _ _

8 290,-

Stripe

512 303 _ _

512 309 _ _

512 302 _ _

512 301 _ _

8 290,-

Klart glass med SafeTech

512 403 99

512 409 99

512 402 99

512 401 99

9 790,-

Klart glass med Timeless

512 113 _ _

512 119 _ _

512 112 _ _

512 111 _ _

11 190,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

512 023 00

512 029 00

512 022 00

512 021 00

15 390,-

Frostet glass

512 103 00

512 109 00

512 102 00

512 101 00

17 910,-

Grått glass

512 033 00

512 039 00

512 032 00

512 031 00

17 910,-

Klart glass med Timeless

512 113 00

512 119 00

512 112 00

512 111 00

17 910,-

B 300-1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 300-1000

Modellen er vendbar

LINC ANGEL Flex • Faste

mål: Størrelse 700, 800 eller 900 mm (A) x 700, 800 eller 900 mm (B)

• Måltilpasset: Størrelse • Størrelsen

• Grep

2000 mm øvre kant profil

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154)

• Tetningslist

2000

600–1000 mm (A) x 600–1000 mm (B)

gjelder innvendig hjørne til utside veggprofil

• Standardhøyde

mot gulv, side og mellom glass samt magnetlister mellom dørene inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller (gjelder ikke faste mål). Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du Faste mål: Artikkelnummer Angi også alternativt grep hvis det er et annet enn standard Måltilpasset: Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden og alternativt grep hvis det er et annet enn standard Faste mål

A 600-1000 B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

5121 023 77

5121 029 77

5121 021 77

12 880,-

Klart glass 700 (A) x 800 (B)

5121 023 78

5121 029 78

5121 021 78

12 880,-

Klart glass 700 (A) x 900 (B)

5121 023 79

5121 029 79

5121 021 79

12 880,-

Klart glass 800 (A) x 700 (B)

5121 023 87

5121 029 87

5121 021 87

12 880,-

Klart glass 800 (A) x 800 (B)

5121 023 88

5121 029 88

5121 021 88

12 880,-

Klart glass 800 (A) x 900 (B)

5121 023 89

5121 029 89

5121 021 89

12 880,-

Klart glass 900 (A) x 700 (B)

5121 023 97

5121 029 97

5121 021 97

12 880,-

Klart glass 900 (A) x 800 (B)

5121 023 98

5121 029 98

5121 021 98

12 880,-

Klart glass 900 (A) x 900 (B)

5121 023 99

5121 029 99

5121 021 99

12 880,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

Klart glass

5121 023 00

5121 029 00

5121 021 00

A 600-1000 Klart glass 700 (A) x 700 (B) B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

136

Pris NOK

Pris NOK

Pris NOK 17 570,-


HJØRNE

LINC NIAGARA • Standardhøyde:

Størrelse 700, 800, 900 eller 1000 mm x 700, 800, 900 eller 1000 mm, høyde 2000 mm. Timeless kun i 800, 900 mm, SafeTech kun i 900 mm • Lavere

høyde: Størrelse 900 x 900 mm, høyde 1800 mm

• Størrelsen • Grep

gjelder innvendig hjørne til utside veggprofil, høyde øvre kant profil

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154)

• Tetningslist

2000

mot gulv og magnetlister mellom glass inngår

Ved bestilling angir du Artikkelnummer Angi også alternativt grep hvis det er et annet enn standard

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

R530

Modellen er vendbar

For faste mål kompletteres Artikkelnummeret med størrelse på slutten med den minste døren først 700 mm = 7 900 mm = 9 800 mm = 8 1000 mm = 1 Eksempel: Størrelse 800 x 1000 mm = 512 023 8 1

Standardhøyde

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

560 023 _ _

560 029 _ _

560 022 _ _

560 021 _ _

Pris NOK 8 490,-

Frostet glass

560 103 _ _

560 109 _ _

560 102 _ _

560 101 _ _

8 490,-

Grått glass

560 033 _ _

560 039 _ _

560 032 _ _

560 031 _ _

8 490,-

Strimma

560 303 _ _

560 309 _ _

560 302 _ _

560 301 _ _

8 490,-

Klart glass med SafeTech

560 403 99

560 409 99

560 402 99

560 401 99

9 810,-

Klart glass med Timeless

560 113 _ _

560 119 _ _

560 112 _ _

560 111 _ _

11 440,-

Lavere høyde

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass 900 x 900 mm

563 023 99

563 029 99

563 022 99

563 021 99

Pris NOK 9 490,-

DUSJLØSNINGER - LINC

OBS! IKKE GLEM Å BESTILLE EN PILE Markedets smarteste dusjoppbevaring PILE står i stil med veggprofilen i LINC-dusjen, og fås i de samme utførelsene. Bestill PILE samtidig som du bestiller dusjen, og trekk 100 mm fra yttermålet på siden der du vil plassere den. Hvis du vi ha et 900 x 900-dusjhjørne sammen med PILE, angir du altså 900 x 800 ved bestilling. Se mer på s. 166

2000

inr.no/dusjverkstedet Prøv ulike mål, og se hvordan dørene åpnes inr.no/installasjon Installasjonshåndbøker og filmer

100 137


HJØRNE

LINC 13 Original • Faste

mål: Størrelse 700, 800, 900 eller 1000 mm (A) x 700, 800, 900 eller 1000 mm (B)

• Måltilpasset: • Størrelsen

Størrelse 300–1000 mm (A) x 200–1000 mm (B)

gjelder innvendig hjørne til utside veggprofil

• Standardhøyde • Grep

• Leveres

uten stag hvis det faste glasset er mindre enn 300 mm

• Tetningslist • Modeller

2000

2000 mm øvre kant glass (2010 mm øvre kant veggfeste)

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154) mot gulv og magnetlister mellom glass inngår

i klart glass og grått glass er vendbare

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller (gjelder ikke faste mål). Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

Ved bestilling angir du Faste mål: Artikkelnummer Angi også alternativt grep hvis det er et annet enn standard Måltilpasset: Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden og alternativt grep hvis det er et annet enn standard

Venstremodell

A 700 / 800 / 900 / 1000 B 200-1000

A 300-1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

Høyremodell

Modellen er vendbar A 300-1000 B 200-1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

B 200-1000

A 700 / 800 / 900 / 1000 B 700 / 800 / 900 / 1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass 700 (A) x 700 (B)

513 023 77

513 029 77

513 022 77

513 021 77

Pris NOK 8 990,-

Klart glass 700 (A) x 800 (B)

513 023 78

513 029 78

513 022 78

513 021 78

8 990,-

Klart glass 700 (A) x 900 (B)

513 023 79

513 029 79

513 022 79

513 021 79

8 990,-

Klart glass 700 (A) x 1000 (B)

513 023 71

513 029 71

513 022 71

513 021 71

8 990,-

Klart glass 800 (A) x 700 (B)

513 023 87

513 029 87

513 022 87

513 021 87

8 990,-

Klart glass 800 (A) x 800 (B)

513 023 88

513 029 88

513 022 88

513 021 88

8 990,-

Klart glass 800 (A) x 900 (B)

513 023 89

513 029 89

513 022 89

513 021 89

8 990,-

Klart glass 800 (A) x 1000 (B)

513 023 81

513 029 81

513 022 81

513 021 81

8 990,-

Klart glass 900 (A) x 700 (B)

513 023 97

513 029 97

513 022 97

513 021 97

8 990,-

Klart glass 900 (A) x 800 (B)

513 023 98

513 029 98

513 022 98

513 021 98

8 990,-

Klart glass 900 (A) x 900 (B)

513 023 99

513 029 99

513 022 99

513 021 99

8 990,-

Klart glass 900 (A) x 1000 (B)

513 023 91

513 029 91

513 022 91

513 021 91

8 990,-

Klart glass 1000 (A) x 700 (B)

513 023 17

513 029 17

513 022 17

513 021 17

8 990,-

Klart glass 1000 (A) x 800 (B)

513 023 18

513 029 18

513 022 18

513 021 18

8 990,-

Klart glass 1000 (A) x 900 (B)

513 023 19

513 029 19

513 022 19

513 021 19

8 990,-

Klart glass 1000 (A) x 1000 (B)

513 023 11

513 029 11

513 022 11

513 021 11

8 990,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

513 023 00

513 029 00

513 022 00

513 021 00

16 700,-

Frostet glass

5131 103 00

5131 109 00

5131 102 00

5131 101 00

19 110,-

Grått glass

513 033 00

513 039 00

513 032 00

513 031 00

19 110,-

Klart glass med Timeless

5131 113 00

5131 119 00

5131 112 00

5131 111 00

19 110,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

513 023 00

513 029 00

513 022 00

513 021 00

16 700,-

Frostet glass

5132 103 00

5132 109 00

5132 102 00

5132 101 00

19 110,-

Grått glass

513 033 00

513 039 00

513 032 00

513 031 00

19 110,-

Klart glass med Timeless

5132 113 00

5132 119 00

5132 112 00

5132 111 00

19 110,-

VENSTREMODELL

A 300-1000

HØYREMODELL

A 300-1000 B 200-1000

138

Faste mål


HJØRNE

LINC 13 Flex • Faste

mål: Størrelse 700, 800 eller 900 mm (A) x 700, 800 eller 900 mm (B)

• Måltilpasset: • Størrelsen

Størrelse 600–1000 mm (A) x 200–1000 mm (B)

gjelder innvendig hjørne til utside veggprofil

• Standardhøyde • Grep

2000 mm øvre kant glass (2010 mm øvre kant veggfeste)

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154)

• Leveres

uten stag hvis det faste glasset er mindre enn 300 mm

• Tetningslist

mot gulv og mellom glass samt magnetlister mellom dører og fast parti inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller (gjelder ikke faste mål). Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

2000

Ved bestilling angir du Faste mål: Artikkelnummer Angi også alternativt grep hvis det er et annet enn standard Måltilpasset: Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden og alternativt grep hvis det er et annet enn standard

VENSTREMODELL Faste mål

A 700 / 800 / 900

Matt svart

5133 029 77

5133 021 77

B 200-1000

B 700 / 800 / 900

Pris NOK 10 800,-

Klart glass 700 (A) x 800 (B)

5133 023 78

5133 029 78

5133 021 78

10 800,-

Klart glass 700 (A) x 900 (B)

5133 023 79

5133 029 79

5133 021 79

10 800,-

Klart glass 800 (A) x 700 (B)

5133 023 87

5133 029 87

5133 021 87

10 800,-

Klart glass 800 (A) x 800 (B)

5133 023 88

5133 029 88

5133 021 88

10 800,-

Klart glass 800 (A) x 900 (B)

5133 023 89

5133 029 89

5133 021 89

10 800,-

Klart glass 900 (A) x 700 (B)

5133 023 97

5133 029 97

5133 021 97

10 800,-

Klart glass 900 (A) x 800 (B)

5133 023 98

5133 029 98

5133 021 98

10 800,-

Klart glass 900 (A) x 900 (B)

5133 023 99

5133 029 99

5133 021 99

10 800,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

Klart glass

5133 023 00

5133 029 00

5133 021 00

Faste mål

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

Klart glass 700 (A) x 700 (B)

5134 023 77

5134 029 77

5134 021 77

10 800,-

Klart glass 700 (A) x 800 (B)

5134 023 78

5134 029 78

5134 021 78

10 800,-

Klart glass 700 (A) x 900 (B)

5134 023 79

5134 029 79

5134 021 79

10 800,-

Klart glass 800 (A) x 700 (B)

5134 023 87

5134 029 87

5134 021 87

10 800,-

Klart glass 800 (A) x 800 (B)

5134 023 88

5134 029 88

5134 021 88

10 800,-

Klart glass 800 (A) x 900 (B)

5134 023 89

5134 029 89

5134 021 89

10 800,-

Klart glass 900 (A) x 700 (B)

5134 023 97

5134 029 97

5134 021 97

10 800,-

Klart glass 900 (A) x 800 (B)

5134 023 98

5134 029 98

5134 021 98

10 800,-

Klart glass 900 (A) x 900 (B)

5134 023 99

5134 029 99

5134 021 99

10 800,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

Klart glass

5134 023 00

5134 029 00

5134 021 00

A 600-1000 B 200-1000

B 700 / 800 / 900

Mattbørstet

5133 023 77

DUSJLØSNINGER - LINC

A 700 / 800 / 900

Blankpolert

A 600-1000 Klart glass 700 (A) x 700 (B)

17 570,-

HØYREMODELL

A 700 / 800 / 900 B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900 B 700 / 800 / 900

A 600-1000

Pris NOK

Pris NOK

B 200-1000

A 600-1000 B 200-1000

Pris NOK 17 570,-

139


HJØRNE

LINC 14 Original • Størrelse

300–1000 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Størrelsen

gjelder innvendig hjørne til utside veggprofil

• Standardhøyde • Grep

• Tetningslist

2000

2000 mm øvre kant glass (2010 mm øvre kant veggfeste)

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154) mot gulv og magnetlister mellom glass inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-, B- og C-mål Angi også høyden og alternativt grep hvis det er et annet enn standard

VENSTREMODELL

300-750

C

200-750

B 500-1500

A 300-1000

300-750

B 500-1500

C

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

5141 023 00

5141 029 00

5141 022 00

5141 021 00

Pris NOK 22 600,-

Frostet glass

5141 103 00

5141 109 00

5141 102 00

5141 101 00

25 880,-

Grått glass

5141 033 00

5141 039 00

5141 032 00

5141 031 00

25 880,-

Klart glass med Timeless

5141 113 00

5141 119 00

5141 112 00

5141 111 00

25 880,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

5142 023 00

5142 029 00

5142 022 00

5142 021 00

22 600,-

Frostet glass

5142 103 00

5142 109 00

5142 102 00

5142 101 00

25 880,-

Grått glass

5142 033 00

5142 039 00

5142 032 00

5142 031 00

25 880,-

Klart glass med Timeless

5142 113 00

5142 119 00

5142 112 00

5142 111 00

25 880,-

HØYREMODELL

A 300-1000 200-750

Måltilpasset

Pris NOK

LINC 15 Original • Størrelse

200–1000 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Størrelsen

gjelder innvendig hjørne til utside veggprofil

• Standardhøyde • Grep

• Tetningslist

2000

2000 mm øvre kant glass (2005 mm øvre kant stag)

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154) mot gulv og magnetlister mellom glass inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-, B- og C-mål Angi også høyden og alternativt grep hvis det er et annet enn standard

VENSTREMODELL

A 200-1000

B 500-1500

C

200-750

300-750

A 200-1000

140

C

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

5151 023 00

5151 029 00

5151 022 00

5151 021 00

Pris NOK 22 600,-

Frostet glass

5151 103 00

5151 109 00

5151 102 00

5151 101 00

25 880,-

Grått glass

5151 033 00

5151 039 00

5151 032 00

5151 031 00

25 880,-

Klart glass med Timeless

5151 113 00

5151 119 00

5151 112 00

5151 111 00

25 880,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

5152 023 00

5152 029 00

5152 022 00

5152 021 00

22 600,-

Frostet glass

5152 103 00

5152 109 00

5152 102 00

5152 101 00

25 880,-

Grått glass

5152 033 00

5152 039 00

5152 032 00

5152 031 00

25 880,-

Klart glass med Timeless

5152 113 00

5152 119 00

5152 112 00

5152 111 00

25 880,-

HØYREMODELL

B 500-1500

300-750

Måltilpasset

200-750

Pris NOK


HJØRNE

66 Flex LINC 66 Flex • Faste

mål: Størrelse 700, 800 eller 900 mm (A) x 700, 800 eller 900 mm (B)

• Måltilpasset: • Størrelsen

Størrelse 600–1000 mm (A) x 600–1000 mm (B)

gjelder innvendig hjørne til utside veggprofil

• Standardhøyde • Grep

2000 mm øvre kant profil

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154)

• Tetningslist

mot gulv og mellom glass samt magnetlister mellom dørene inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller (gjelder ikke faste mål). Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

2000

Ved bestilling angir du Faste mål: Artikkelnummer Angi også alternativt grep hvis det er et annet enn standard Måltilpasset: Artikkelnummer, A- og B-mål Angi også høyden og alternativt grep hvis det er et annet enn standard

VENSTREMODELL B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900 A A 600-1000 700 / 800 / 900

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

Klart glass 700 (A) x 700 (B)

5661 023 77

5661 029 77

5661 021 77

Pris NOK 12 580,-

Klart glass 700 (A) x 800 (B)

5661 023 78

5661 029 78

5661 021 78

12 580,-

Klart glass 700 (A) x 900 (B)

5661 023 79

5661 029 79

5661 021 79

12 580,-

Klart glass 800 (A) x 700 (B)

5661 023 87

5661 029 87

5661 021 87

12 580,-

Klart glass 800 (A) x 800 (B)

5661 023 88

5661 029 88

5661 021 88

12 580,-

Klart glass 800 (A) x 900 (B)

5661 023 89

5661 029 89

5661 021 89

12 580,-

Klart glass 900 (A) x 700 (B)

5661 023 97

5661 029 97

5661 021 97

12 580,-

Klart glass 900 (A) x 800 (B)

5661 023 98

5661 029 98

5661 021 98

12 580,-

Klart glass 900 (A) x 900 (B)

5661 023 99

5661 029 99

5661 021 99

12 580,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

Klart glass

5661 023 00

5661 029 00

5661 021 00

Faste mål

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

Klart glass 700 (A) x 700 (B)

5662 023 77

5662 029 77

5662 021 77

12 580,-

Klart glass 700 (A) x 800 (B)

5662 023 78

5662 029 78

5662 021 78

12 580,-

Klart glass 700 (A) x 900 (B)

5662 023 79

5662 029 79

5662 021 79

12 580,-

Klart glass 800 (A) x 700 (B)

5662 023 87

5662 029 87

5662 021 87

12 580,-

Klart glass 800 (A) x 800 (B)

5662 023 88

5662 029 88

5662 021 88

12 580,-

Klart glass 800 (A) x 900 (B)

5662 023 89

5662 029 89

5662 021 89

12 580,-

Klart glass 900 (A) x 700 (B)

5662 023 97

5662 029 97

5662 021 97

12 580,-

Klart glass 900 (A) x 800 (B)

5662 023 98

5662 029 98

5662 021 98

12 580,-

Klart glass 900 (A) x 900 (B)

5662 023 99

5662 029 99

5662 021 99

12 580,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Matt svart

Klart glass

5662 023 00

5662 029 00

5662 021 00

DUSJLØSNINGER - LINC

B B 600-1000 700 / 800 / 900

Faste mål

B 600-1000

A 600-1000

Pris NOK 17 190,-

HØYREMODELL

A 600-1000

B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

A 600-1000

B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

Pris NOK

Pris NOK 17 190,-

141


HJØRNE

LINC 16 Original • Størrelse

500–1500 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Størrelsen

gjelder innvendig hjørne til utside veggprofil

• Standardhøyde • Grep

2000 mm øvre kant glass (2010 mm øvre kant veggfeste)

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154)

• Tetningslist

mot gulv og magnetlister mellom glass inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller. Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

2000

Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-, B-, C- og D-mål Angi også høyden og alternativt grep hvis det er et annet enn standard

C

200-750

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

516 023 00

516 029 00

516 022 00

516 021 00

25 880,-

Frostet glass

516 103 00

516 109 00

516 102 00

516 101 00

29 800,-

Grått glass

516 033 00

516 039 00

516 032 00

516 031 00

29 800,-

Klart glass med Timeless

516 113 00

516 119 00

516 112 00

516 111 00

29 800,-

300-750

D

200-750

B 500-1500

A 500-1500

Måltilpasset

300-750

LINC 55 Original • Størrelse

665–1465 mm (A) x 795 mm (B), høyde 2000 mm

• Størrelsen • Grep

gjelder innvendig hjørne til utside veggprofil, høyde øvre kant profil

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154)

• Tetningslist • Modellen

2000

mot gulv samt magnetlister mellom glass inngår

er vendbar

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller (gjelder ikke den buede døren). Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du Artikkelnummer, A-mål Angi også alternativt grep hvis det er et annet enn standard

Venstremodell

Høyremodell B 795 A 665-1465

A 665-1465

B 795

Modellen er vendbar

142

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

555 023 80

555 029 80

555 022 80

555 021 80

16 050,-


SKJERM

LINC 17 Original • Faste

Bredde 200–900 mm (A), høyde 1000–1400 mm

• Standardhøyde

1400

• Tetningslist

1400 mm øvre kant profil

mot badekar inngår

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller (gjelder ikke faste mål). Glasset kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du Faste mål: Artikkelnummer Måltilpasset: Artikkelnummer og A-mål Angi også høyden, høyre/venstre hvis den er en annen enn standard

Venstremodell

Høyremodell

Faste mål

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass 800 mm

517 023 80

517 029 80

517 022 80

517 021 80

A A 800 200-900

A 800

Pris NOK 4 470,-

A 200-900

Modellen er vendbar Venstremodell

Høyremodell

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

517 023 00

517 029 00

517 022 00

517 021 00

Pris NOK 6 650,-

Frostet glass

517 103 00

517 109 00

517 102 00

517 101 00

7 740,-

Grått glass

517 033 00

517 039 00

517 032 00

517 031 00

7 740,-

Klart glass med Timeless

517 113 00

517 119 00

517 112 00

517 111 00

7 740,-

DUSJLØSNINGER - LINC

A A 800 200-900

0

875 / 975

mål: Bredde 800 mm (A)

• Måltilpasset:

A 200-900

Modellen er vendbar

19 LINC 19 Original • Faste

mål: Bredde 695, 795, 895 eller 995 mm (A)

• Måltilpasset:

Bredde 300–1000 mm (A)

• Standardhøyde • Tetningslist • Modellen

2000 mm øvre kant profil

mot gulv inngår

er vendbar

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller (gjelder ikke faste mål). Glasset kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det

2000

Ved bestilling angir du Faste mål: Artikkelnummer Måltilpasset: Artikkelnummer, A-mål Angi også høyden og høyre/venstre hvis den er en annen enn standard

Venstremodell

Høyremodell

A 675 / 775 / 875 / 975

A 695 / 795 / 895 / 995

A A 995 695 / 795 / 895 / 300-1000

Faste mål

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass 695 mm

519 023 70

519 029 70

519 022 70

519 021 70

Pris NOK 5 440,-

Klart glass 795 mm

519 023 80

519 029 80

519 022 80

519 021 80

5 440,-

Klart glass 895 mm

519 023 90

519 029 90

519 022 90

519 021 90

5 440,-

Klart glass 995 mm

519 023 10

519 029 10

519 022 10

519 021 10

5 440,-

Pris NOK

Modellen er vendbar Venstremodell

A 300-1000

Høyremodell

A 300-1000

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

519 023 00

519 029 00

519 022 00

519 021 00

7 440,-

Frostet glass

519 103 00

519 109 00

519 102 00

519 101 00

8 590,-

Grått glass

519 033 00

519 039 00

519 032 00

519 031 00

8 590,-

Klart glass med Timeless

519 113 00

519 119 00

519 112 00

519 111 00

8 590,-

A 300-1000

Modellen er vendbar

143


SKJERM

LINC 20 Original • Faste

mål: Bredde 675, 775, 875 eller 975 mm (A) x1000 mm (B), høyde 2000 mm

• Måltilpasset: • Bredde

Bredde 200–1000 mm (A) x 200–1200 mm (B), høyde 1400–2000 mm

(A) gjelder mål fra vegg till fremre kant glass, mål (B) gjelder innvendig hjørne til utside veggprofil

• Standardhøyde • Leveres

• Tetningslist

2000

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag

uten stag hvis bredden (A) er mindre enn 300 mm

• Modeller

mot gulv inngår

i klart glass og grått glass er vendbare

• Måltilpasses

kostnadsfritt både i bredden og høyden innenfor angitte målintervaller (gjelder ikke faste mål). Glassene kan også fås skråkappet når konstruksjonen tillater det Ved bestilling angir du Faste mål: Artikkelnummer Måltilpasset: Artikkelnummer, A- og B-mål Angi høyden og høyre/venstre hvis den er en annen enn standard Høyremodell

B 1000 A 675 / 775 / 875 / 975

B 1000

B 200-1200

Venstremodell

A A 200-1000 / 975 675 / 775 / 875

Faste mål

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass 675 mm

5200 023 70

5200 029 70

5200 022 70

5200 021 70

Pris NOK 5 780,-

Klart glass 775 mm

5200 023 80

5200 029 80

5200 022 80

5200 021 80

5 780,-

Klart glass 875 mm

5200 023 90

5200 029 90

5200 022 90

5200 021 90

5 780,-

Klart glass 975 mm

5200 023 10

5200 029 10

5200 022 10

5200 021 10

5 780,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

520 023 00

520 029 00

520 022 00

520 021 00

7 800,-

Frostet glass

5201 103 00

5201 109 00

5201 102 00

5201 101 00

9 280,-

Grått glass

520 033 00

520 039 00

520 032 00

520 031 00

9 280,-

Klart glass med Timeless

5201 113 00

5201 119 00

5201 112 00

5201 111 00

9 280,-

Måltilpasset

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

520 023 00

520 029 00

520 022 00

520 021 00

7 800,-

Frostet glass

5202 103 00

5202 109 00

5202 102 00

5202 101 00

9 280,-

Grått glass

520 033 00

520 039 00

520 032 00

520 031 00

9 280,-

Klart glass med Timeless

5202 113 00

5202 119 00

5202 112 00

5202 111 00

9 280,-

Modellen er vendbar

A 200-1000

B 1000

B 200-1200

B 1000

B 200-1200

A 675 / 775 / 875 / 975

A 200-1000

A 675 / 775 / 875 / 975

VENSTREMODELL Pris NOK

HØYREMODELL B 200-1200

A 200-1000

144

Pris NOK


SKJERM

LINC JOSEPHINE • Bredde • Høyde

780 eller 880 mm (Timeless kun i 880 mm)

2000 mm øvre kant profil

• Tetningslist • Vi

2000

mot gulv inngår

anbefaler at dusjbatteriet monteres på samme side som dusjveggen

Ved bestilling angir du Artikkelnummer. Se hvordan du kompletterer de to siste sifrene i eksempelet under Kompletter Artikkelnummeret med de to siste sifrene som under: 780 mm = 80 880 mm = 90 Eksempel: For en 880 mm dusj legger du til «90» til slutt i Artikkelnummeret, f.eks. 558 023 9 0 Høyremodell

Venstremodell

255

R385

255

R385

A 780 / 880

A 780 / 880

Faste mål

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

558 023 _ _

558 029 _ _

558 022 _ _

558 021 _ _

Pris NOK 7 740,-

Frostet glass

558 103 _ _

558 109 _ _

558 102 _ _

558 101 _ _

9 280,-

Klart glass med Timeless

558 113 90

558 119 90

558 112 90

558 111 90

9 280,-

DUSJLØSNINGER - LINC

Modellen er vendbar

HJØRNE / MIDT PÅ VEGG

Monument

LINC MONUMENT • Kan • Se

monteres i hjørne eller midt på vegg

forskjellige monteringsmuligheter og mål i dusjverkstedet

• Hjørne: • Midt

• Høyde

2000

• Grep

Valgfri montering, se måltegning under eller prøv deg fram i Dusjverkstedet

på vegg: Bredde 930 mm (utside veggprofiler), dybde 780 mm (utside glass) 2000 mm øvre kant profil

CIRCLE inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154)

• Tetningslist

mot gulv samt magnetlister mellom glass inngår

Ved bestilling angir du Artikkelnummer

Prøv forskjellige mål, og se hvordan dørene åpnes på inr.no/dusjverkstedet

840-1039

200-967

200-967

840-1039

Faste mål

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

561 023 98

561 029 98

561 022 98

561 021 98

13 420,-

780

930 R415

145


BRIC BRIC gir deg frihet når du skal velge et dusjkabinett. Blant våre fire modeller finnes alternativer for måltilpasning av høyden, skyvedør eller pivotåpning, samt flere glasstyper. BRIC lages i 6 mm herdet sikkerhetsglass, med eller uten integrert dusjpanel med takdusj fra Mora.

146


Tjøme Norge

Den perfekte løsningen på hytta. Du kan plassere dusjkabinettet omtrent hvor som helst, uten å bekymre deg for underlaget.

DUSJLØSNINGER - BRIC

Dusjkabinett BRIC 4 i klart glass, 20 200,- med dusjbatteri og takdusj fra Mora 1 47


BRIC

Dusjkabinett BRIC 4 i klart glass, 20 200,- med dusjbatteri og takdusj fra Mora

148


Takket være de luksuriøse, pivotopphengte dørene i 6 mm glass, gir BRIC 4 og 5 deg en ekstra stor åpning. Fronten er avtagbar, slik at rengjøring forenkles.

149

DUSJLØSNINGER - BRIC

Grepet CIRCLE inngår som standard i kabinettene med pivotdører. Hvis du foretrekker grepet PINCH, angir du det ved bestilling. Se s. 134


SKYVEDØR

BRIC 2 • Kabinettet

fås i målene 700 x 900, 800 x 900 og 900 x 900 mm

• Standardhøyde: • Høydetilpasset: • Husk

at det kreves ytterligere ca. 150 mm i takhøyde for å kunne montere kabinettet

• Tetningslist

21202140

Høyde 2120–2140 mm øvre kant ramme (regulerbare ben)

Valgfri høyde mellom 1800–2120 mm øvre kant ramme

og magnetlist til døren inngår

• Kar

i hvit støpemarmor

• Mål

fra gulv til nedre kant kar i laveste posisjon er 75 mm

• Mål fra gulv til øvre kant kar i laveste posisjon er 120 mm • Dusjsett

inngår, men ikke blandebatteri

• Blandebatterihullene er tatt ut for 155 c/c og passer til blandebatterier med både 150 og 160 c/c (uten eksentere) Ved bestilling angir du Faste mål: Artikkelnummer

Matt hvit

700 x 900 mm, venstremodell

621 322 79

12 770,-

700 x 900 mm, høyremodell

622 322 79

12 770,-

800 x 900 mm, venstremodell

621 322 89

12 770,-

800 x 900 mm, høyremodell

622 322 89

12 770,-

Høyremodell

900 x 900 mm

620 322 99

12 770,-

Høydetilpasset Klart glass (front), Frost (bakvegg)

Matt hvit

700 x 900 mm, venstremodell

624 322 79

21 390,-

700 x 900 mm, høyremodell

625 322 79

21 390,-

800 x 900 mm, venstremodell

624 322 89

21 390,-

800 x 900 mm, høyremodell

625 322 89

21 390,-

900 x 900 mm

623 322 99

21 390,-

330 / 430

45 0

Venstremodell

700 / 800

0 45

530

Faste mål Klart glass (front), Frost (bakvegg)

900

330 / 430

700 / 800

900

530

Høydetilpasset: Artikkelnummer og høyde

530

900

900

530

0 45

Pris NOK

Pris NOK

BRIC 3 • Kabinettet • Høyde • Husk

22602280

at det kreves ytterligere ca. 150 mm i takhøyde for å kunne montere kabinettet

• Tetningslist • Kar •

Mål fra gulv til nedre kant kar i laveste posisjon er 75 mm

Mål fra gulv til øvre kant kar i laveste posisjon er 120 mm med integrert blandebatteri, tak- og hånddusj fra Mora inngår

900

45 0

Venstremodell

530

Høyremodell

900 / 1000

900 / 1000

530 / 630

0 45

530 / 630

800

0 45

800

430

430

900

530

og magnetlist til døren inngår

i hvit støpemarmor

• Dusjpanel

150

fås i målene 800 x 900, 900 x 900 og 1000 x 1000 mm

2260–2280 mm øvre kant takdusj (regulerbare ben)

Klart glass (front), Frost (bakvegg)

Matt hvit

800 x 900 mm, venstremodell

631 322 89

Pris NOK 19 000,-

800 x 900 mm, høyremodell

632 322 89

19 000,-

900 x 900 mm

630 322 99

19 000,-

1 000 x 1 000 mm

630 322 11

19 000,-


PIVOTDØR

BRIC 4 • Kabinettet • Høyde

fås i målene 910 x 910 og 1010 x 1010 mm

2250–2270 mm øvre kant takdusj (regulerbare ben)

• Husk

at det kreves ytterligere ca. 150 mm i takhøyde for å kunne montere kabinettet • Grep

CIRCLE i blankpolert aluminium inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154)

22502270

• Tetningslister

og magnetlister til dørene inngår

• Kar

i hvit støpemarmor

• Mål

fra gulv til nedre kant kar i laveste posisjon er 75 mm

Mål fra gulv til øvre kant kar i laveste posisjon er 120 mm

• Dusjpanel

med integrert blandebatteri, tak- og hånddusj fra Mora inngår

Ved bestilling angir du Artikkelnummer

910 / 1010

910 / 1010 R570 0 80

Klart glass (front), Frost (bakvegg)

Matt hvit

910 x 910 mm

640 322 99

Pris NOK 20 200,-

1 010 x 1 010 mm

640 322 11

20 200,-

910 x 910 mm

640 372 99

20 200,-

1 010 x 1 010 mm

640 372 11

20 200,-

Stripe (front), Frost (bakvegg)

DUSJLØSNINGER - BRIC

BRIC 5 • Kabinettet • Høyde • Husk

fås i målene 910 x 910 og 1010 x 1010 mm

2110-2130 mm øvre kant ramme (regulerbare ben)

at det kreves ytterligere ca. 150 mm i takhøyde for å kunne montere kabinettet

• Grep

CIRCLE i blankpolert aluminium inngår som standard (det alternative grepet PINCH se s. 154)

21102130

• Tetningslister

og magnetlister til dørene inngår

• Kar

i hvit støpemarmor

• Mål

fra gulv til nedre kant kar i laveste posisjon er 75 mm

Mål fra gulv til øvre kant kar i laveste posisjon er 120 mm

• Dusjsett

inngår, men ikke blandebatteri

Blandebatterihullene er tatt ut for 155 c/c og passer til blandebatterier med både 150 og 160 c/c (uten eksentere) •

Ved bestilling angir du Artikkelnummer

910 / 1010

910 / 1010 R570 0 80

Klart glass (front), Frost (bakvägg)

Matt hvit

910 x 910 mm

650 322 99

Pris NOK 15 060,-

1 010 x 1 010 mm

650 322 11

15 060,-

910 x 910 mm

650 372 99

15 060,-

1 010 x 1 010 mm

650 372 11

15 060,-

Strimma (front), Frost (bakvägg)

151


DET ER FORSKJELL PÅ GLASS Forskjellige tykkelser, opasitet og toner gir deg kreative muligheter når du skal skape din egen dusjløsning. Alt vårt glass er herdet og kontrolleres både i vårt eget laboratorium i Malmø og av en uavhengig tredjepartskontrollør. Om uhellet likevel skulle være ute, granulerer glasset og danner små, ufarlig biter i stedet for sylskarpe glasskår. Husk at tilpasning eller hulltaking ikke er mulig etter at glasset er herdet. Se eksempelbilder på inr.no.

STRIPE DARK FROST Med den fløyelsaktige, frostede overflaten gir det 8 mm tykke gjennomfargede, mørkegrå glasset baderommet et dramatisk uttrykk.

6m m

Frostede felt omgitt av klart glass gir en følelse av atskilthet i dusjen, uten å gi avkall på lys og rom. De to frostede feltene screentrykkes med en 15 mm stripe av klart glass imellom.

LINC BRIC

GRÅTT GLASS

ARC

Innfarget glass i en sober gråtone markerer dusjmiljøet på en elegant måte. En vel avveid transparens gjør at følelsen aldri blir innestengt, samtidig som innsynet reduseres.

FROSTET GLASS

EPIC

152

Frostet glass gjør dusjveggene halvtransparente på en måte som slipper inn lys, samtidig som det skjuler deg mens du dusjer.


KLART GLASS I likhet med alle transparente glasskvaliteter gir klart glass ekstra romfølelse og fremhever dusjmiljøet på innsiden. Fås også med den permanente overflatebehandlingen Timeless® samt med SafeTech.

KLART GLASS MED TIMELESS® En permanent overflatebehandling som beskytter mot avleiringer fra f.eks. vann og såpeprodukter. Behandlingen forsegler glassets naturlige porer, noe som gir bedre avrenning og hindrer at smuss får feste.

by INR

KLART GLASS MED SAFETECH DUSJLØSNINGER - GLASS

Til våre mest populære dusjhjørner LINC Angel og Niagara i 900 x 900 tilbyr vi som første glassprodusent i Sverige SafeTech – et dusjglass med en usynlig, høyteknologisk membran som ved en eventuell granulering holder alle bitene på plass. En ekstra trygghet for hele familien.

OPAL FROST Glasset kan minne om delikat rimfrost og produseres, i likhet med Opal klar, uten jernoksid, noe som gjør at det har en kraftig redusert grønntone.

OPAL KLAR Et transparent, klart glass med en minimal mengde jernoksid, noe som gjør at glasset har en kraftig redusert grønntone. Det gir en stilren dusjvegg, der fliser og dusjdetaljer kommer til sin rett.

153


GREP OG HÅNDTAK Et grep eller håndtak inngår når du kjøper en dusjløsning fra INR, med unntak av enkelte skjermvegger og faste glasspartier. I de fleste tilfeller kan du velge et alternativt håndtak eller grep, men husk at dette må angis ved bestilling, ettersom herdingen av glasset gjør hulltaking umulig i ettertid.

1.

2. 3.

4.

1. SQUARE

2. CIRCLE

B: 55, H: 55 mm, innvendig: 25 x 25 mm, D: 15 mm

Ø: 55 mm, Ø innvendig: 28 mm, D: 13 mm

Inngår som standard i ARC. Grepet passer til alle modeller med 8 mm tykt glass, og følger finishen på dusjløsningens beslag.

Inngår som standard på de fleste dusjmodeller i LINC og BRIC med 6 mm glass. CIRCLE følger finishen på veggprofilen, med unntak av BRIC, der det alltid er blankpolert.

3. GRAB

4. PINCH

c/c: 256 mm, B: 22 mm, D: 60 mm

B: 55, H: 55 mm, D: 50 mm

GRAB er beregnet på 8 mm glass, og fås som et kostnadsfritt alternativ på dusjmodeller i ARC som har dette angitt på produktsiden.

PINCH er beregnet på 6 mm glass, og fås som et kostnadsfritt alternativ til dusjmodeller i LINC og BRIC som har dette angitt på produktsiden. Grepet følger finishen på veggprofilen, med unntak av på BRIC, der det alltid er blankpolert.

Krom, messing eller matt svart

Krom, messing eller matt svart

154

Blankpolert, mattbørstet, matt hvit eller matt svart

Blankpolert, mattbørstet, matt hvit eller matt svart


SAFE-FIX

BORRFRI MONTERING

Art.nr

DUSJLØSNINGER - ALTERNATIV & TILVALG

Med SAFE-FIX slipper du å ta hensyn til bakenforliggende materialer, membraner og skjulte installasjoner. I stedet for å borre og skru, limer du aluminiumsprofilen eller dusjoppbevaringen trygt på veggen. Passer for LINC Original og Flex samt PILE, CASE og NEST. Med SAFE-FIX vil heller ikke demonteringen etterlate merker. Pris NOK

SAFE-FIX Shower

800 003 65

570,-

SAFE-FIX Mini

800 009 19

260,-

Beregnet på fliser, glass, aluminium og rustfritt stål. Montering på våtromstapet eller plastmatte anbefales ikke •

1 stk. SAFE-FIX Shower rekker til to LINC veggprofiler eller PILE

SAFE-FIX Mini passer til CASE og NEST

Oppbevares frostfritt

Mer informasjon og instruksjonsfilm, se inr.no

SERVICESETT OG LISTER Gjør det til en vane å skifte ut dusjlistene fra tid til annen slik at dusjen ser fresh ut. Våre servicesett kjøper du hos forhandleren. SERVICESETT med lister for dusjvegger

Art.nr

Nr. 10: Tetningslister mot gulv, 20 mm høy, 2 x 1000 mm (standardlist)

Pris NOK

800 006 03

510,-

Nr. 20: Tetningslister mot gulv, 40 mm høy, 2 x 1000 mm

800 006 06

510,-

Nr. 30: Transparente magnetlister mellom glass, til serien LINK samt BRIC modell 4 og 5

800 004 27

510,-

Nr. 40: Smørefett til LINC løftehengsler, for modeller 2012 eller eldre

800 004 28

90,-

Tetningslist, 20 mm

Kontakt forhandleren for magnetlister til ARC, Monument og LINC 9, 54 og 62 samt sidetetningslist til LINC 2 og 5 •

Magnetlister for standardhøyde 2000 mm. Kan kappes til valgfri lengde. Instruksjoner om utskifting, se inr.no •

SOKKELLISTER ved manglende gulvfall, B: 15 x H: 9 mm

Art.nr

Sokkellist som passer til LINC Niagara opptil 1000 x 1000 mm

800 001 34

1 450,-

Sokkellist som passer til hjørnemodeller opptil 1000 x 1000 mm, 2 stk.

800 001 35

1 140,-

Sokkellist som passer til nisjeløsninger opptil 1000 mm

800 001 36

720,-

• Listen er i blank aluminium og limes direkte på gulvet, ca. 50 mm fra dusjglassets utside

Pris NOK

Sokkellist 155


ICONIC DOTS Takdusjer – Servantbatterier – Dusjoppbevaring – Håndkletørkere

156


ICONIC DOTS

157


TAKDUSJER I et unikt samarbeid med Mora presenterer vi takdusjene MIST og EASE – et resultat av nordisk design og nordisk ingeniørkunst – som er laget for å tåle det høye vanntrykket samt kravene til komfort og sikkerhet i Norden.

158


ICONIC DOTS – TAKDUSJER

159


2.

Eco Flow-funksjonen reduserer vannforbruket. Trykk på knappen for å omgå sperren og øke gjennomstrømningen.

1.

3.

Den innebygde gummisilens hull utvider seg under vanntrykk, slik at takdusjen enkelt holdes fri for kalk og smuss. Helt enkelt Easy-Clean.

4.

1. Safe Temp-funksjonen kompenserer for varierende vanntrykk og uforutsette temperaturendringer.

2. Hvis du velger 3-funksjonshånddusjen, kan du enkelt variere mellom tre behagelige stråler: Normal, Kombipuls og Puls.

3. MIST og EASE med Mora Technology Inside har flere

unike funksjoner, blant annet Safe Temp, Easy Clean, Eco flow og balansert trykk, som garanterer høy komfort og sikkerhet.

4. Er dere en kort eller lang familie? Takdusjen er justerbar fra 1795–2095 mm ved installasjon på 1100 mm.

160


MIST TAKDUSJ • Termostatbatteri • Rund • Eco

695995

som kompenserer for temperatur- og trykkendringer

takdusj, Ø 250 mm

Flow-funksjon som sparer vann

• Antikalksystemet

Easy Clean i tak- og hånddusj

• Justerbar

dusjstang. 1795–2095 mm fra gulv til underkant takdusj

• Innebygd

omkaster

• Innebygd

skåldebeskyttelse

• Tilbakeslagsbeskyttelse • Mer

i henhold til SS-EN 1717

informasjon og mål, se inr.no

150 c/c

1100

Pris NOK

Takdusj m. hånddusj Krom / Krom

800 006 84

9 170,-

Takdusj m. hånddusj Krom / Svart

800 006 88

9 170,-

Takdusj m. hånddusj Krom / Hvit

800 006 90

9 170,-

Takdusj med 3-funksjonshånddusj Krom / Krom

800 006 86

9 170,-

EASE TAKDUSJ • Termostatbatteri • Firkantet • Eco

Flow-funksjon som sparer vann

• Antikalksystemet

695995

som kompenserer for temperatur- og trykkendringer

takdusj, 250 x 250 mm Easy Clean i tak- og hånddusj

• Justerbar

dusjstang. 1795–2095 mm fra gulv til underkant takdusj

• Innebygd

omkaster

• Innebygd

skåldebeskyttelse

• Tilbakeslagsbeskyttelse • Mer

i henhold til SS-EN 1717

informasjon og mål, se inr.no

150 c/c 800 006 92

10 810,-

Takdusj m. hånddusj Krom / Svart

800 006 94

10 810,-

Takdusj m. hånddusj Krom / Hvit

800 006 96

10 810,-

Takdusj med 3-funksjonshånddusj Krom / Krom

800 007 17

10 810,-

ICONIC DOTS – TAKDUSJER

1100

Pris NOK

Takdusj m. hånddusj Krom / Krom

161


SERVANTBATTERIER Servantbatteriet gir badet karakter, og er en viktig detalj samme hvilken modell du velger. Match med pop-up i samme finish for en gjennomgående, rød tråd på badet. 1.

3.

4.

162


2. 1. POSH

Art.nr

Pris NOK

Krom

800 006 28

3 290,-

Messing

800 007 31

4 390,-

Verdt å vite •

5.

Passer ikke til AIR og VISKAN 40 og 50

2. SLEEK, Frittstående høy

Art.nr

Pris NOK

Krom

800 006 32

4 500,-

Krom / Hvit

800 006 34

4 500,-

Krom / Svart

800 006 33

4 500,-

3. SLEEK, Lav variant

Art.nr

Pris NOK

Krom

800 006 29

2 960,-

Krom / Hvit

800 006 30

2 960,-

Krom / Svart

800 006 31

2 960,-

Matt svart

800 007 29

3 620,-

Matt hvit

800 007 30

3 620,-

4. STRICT

Art.nr

Pris NOK

Krom

800 004 91

3 290,-

Matt svart

800 005 66

4 170,-

5. CASUAL

Art.nr

Pris NOK

Krom

800 003 98

2 190,-

Bunnventiler

Art.nr

Pris SEK

Krom, Pop-up

800 000 44

650,-

Hvitt porselen, Åpen/Pop-Up

800 006 35

650,-

Matt hvit, Pop-Up

800 007 32

870,-

Matt svart, Pop-Up

800 007 33

870,-

Messing, Pop-Up

800 007 34

870,-

Krom, Pop-up med vannlås Easy-Clean*

39 02 20

680,-

Krom, Åpen med vannlås Easy-Clean**

39 02 30

680,-

Verdt å vite

Til servant uten overløpshull velger du åpen bunnventil Til servant med overløpshull kan du bruke samtlige • Til Easy-Clean inngår rørdeler for tilkobling til vegg eller gulv * Passer bare til VISKAN og GRAND (men ikke til servant LEVEL) ** Passer bare til VISKAN og GRAND • •

ICONIC DOTS – SERVANTBATTERI

Bunnventilen med Easy-Clean gjør ukentlig rengjøring til en ren nytelse. Bare løft opp og skyll av.

163


DUSJOPPBEVARING En perfekt dusjopplevelse krever ekspertise innen både design, materialvalg og orden. Nå flytter vi alle flaskene bort fra gulvet og opp på veggene. Der plasserer vi dem i pene oppbevaringsløsninger med plass til alt – og som skjuler mer enn de viser.

164


Velg om du vil borre og skru eller lime opp oppbevaringen din med SAFE-FIX.

ICONIC DOTS – DUSJOPPBEVARING

165


Unik dusjoppbevaring med trinnløst flyttbare hyller på innsiden. Takket være høyden på 2000 mm, har PILE plass til hele familiens flaskebeholdning.

Husk at PILE bygger 20 mm ekstra i bredden, dvs. 20 mm utenfor dusjprofilens ordinære yttermål

PILE PILE er en dusjoppbevaringsløsning som smelter sammen med dusjløsningene i LINC både når det gjelder design og funksjon. Først monterer du PILE og deretter dusjdøren inn i veggprofilen. Da får du en dusjoppbevaring på innsiden av dusjen som enkelt får plass til selv den store familiens sjampo- og såpeflasker.

166


1.

2.

1. Med PILE i dusjprofilen svinger du dusjdøren enkelt og elegant forbi blandebatteriet. 2. PILE sett innenfra dusjen. Fås i de samme fire utførelsene som LINC: blankpolert, mattbørstet, hvit eller matt svartlakkert aluminium.

PILE DUSJOPPBEVARING PILE bygger 100 mm på avstanden fra veggen. Trekk derfor fra 100 mm fra dusjens yttermål når du legger inn dusjbestillingen. Ønsker du et 900 x 900-dusjhjørne sammen med PILE, angir du 900 x 800 ved bestilling. Se gjerne instruksjoner på inr.no. • B/H/D:

100/2000/100 mm

• Skrues

fast eller limes opp med tilvalget SAFE-FIX

• Fem • Kan

ICONIC DOTS – DUSJOPPBEVARING

trinnløst justerbare hyller og en knagg på utsiden til opphenging av håndkle

2000

kun kombineres med LINC Original og Flex

• Angi

art.nr. og dusjveggens yttermål ved bestilling. Se tegning ved siden av Husk at PILE bygger 20 mm ekstra i bredden, dvs. 20 mm utenfor dusjprofilens ordinære yttermål Art.nr

100

Pris NOK

Blankpolert

800 006 75

3 130,-

Mattbørstet

800 006 76

3 130,-

Matt hvit

800 006 77

3 130,-

Matt svart

800 008 26

3 130,-

Ekstra hylle, hvit

800 007 14

400,-

Ekstra hylle, svart

800 009 18

400,167


NEST NEST holder flaskene dine i trygg forvaring. Den rominndelte døren slås ut 45° og sørger for at innholdet ikke faller ut. Bunnen har avrenningshull for enkel rengjøring, og du kan løfte ut hele innsatsen for skylling. Velg om du vil borre eller lime opp NEST ved hjelp av tilvalget SAFE-FIX.

Matt hvit / Opal Frost

Matt svart / Dark Frost

NEST VEGGSKAP • B/H/D: • Skrus

250

400/250/100 mm

fast til vegg eller limes opp med SAFE-FIX, se s.155

Art.nr

400

168

Pris NOK

Matt svart / Dark Frost

800 006 78

1 660,-

Matt hvit / Opal Frost

800 006 80

1 660,-

Tilvalg

Art.nr

SAFE-FIX Mini

800 009 19

Pris NOK 260:–

Oppbevaringen kan limes opp med SAFE-FIX Mini. Se side 155.


CASE Med sin stilrene design er dusjoppbevaringen CASE flott både alene og i gruppe. Hvorfor ikke la hvert enkelt familiemedlem få sitt eget skap til flaskene? CASE er produsert i aluminium, noe som gjør den både holdbar og lettstelt. Velg om du vil borre eller lime opp NEST ved hjelp av tilvalget SAFE-FIX.

Matt svart / Dark Frost

Matt hvit / Opal Frost

CASE VEGGSKAP • B/H/D:

250/250/100 mm

ICONIC DOTS – DUSJOPPBEVARING

• Kan

vendes avhengig av om døren skal åpnes til høyre eller til venstre • Skrus

250

fast til vegg eller limes opp med SAFE-FIX, se s.155 Art.nr

250

Pris NOK

Matt svart / Dark Frost

800 006 81

1 350,-

Matt hvit / Opal Frost

800 006 83

1 350,-

Tilvalg

Art.nr

SAFE-FIX Mini

800 009 19

Pris NOK 260:–

169


Det diskré lyset viser at håndkletørkeren er slått på, og hjelper deg å finne frem på badet om natten.

170


HÅNDKLETØRKERE Gjør deg kjent med våre energieffektive og lange, slanke elektriske håndkletørkere i tre varianter, og finn ut hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og stil. Ikke glem å komplettere med knagger fra samme serie.

ICONIC DOTS - HÅNDKLETØRKERE

171


BOW Red Dot Award-vinneren BOW bukker innbydende, og er like flott med og uten håndkle. BOW varmer håndkleet energieffektivt, ettersom håndkleet henger luftig og derfor tørker raskere enn når det er sammenbrettet. BOW finnes i mange stilige utførelseskombinasjoner og med valgfri NCS-farge på framstykket.

172


2.

1.

3.

1. I påslått posisjon gir BOW både varme og stemningsskapende, nedoverrettet LED-lys.

2. Match med knagger i samme finish som håndkletørkeren. Nå også i svart og valgfri NCS-farge.

3. BOW har fått navnet etter den vakkert buede hengeren. Like stilig som smart.

HÅNDKLETØRKER BOW • Effekt

34 W

• IP-klasse • B/H/D:

44

40/1700/82 mm

• Av/på-knapp • Montert

900

Framstykke

Matt hvit (bakstykke)

Svartbørstet (bakstykke)

Matt hvit

800 006 37

800 006 40

5 990:–

Mattbørstet

800 006 38

800 006 41

5 990:–

Blankpolert

800 006 39

800 006 42

5 990:–

Svartbørstet

800 008 50

800 008 51

5 990:–

NCS*

800 008 24

800 008 25

7 090:–

Håndkleknagg

40

82

Pris NOK

ICONIC DOTS - HÅNDKLETØRKERE

1700

med LED-lys i underkant

direkte på el-rør fra vegg

Pris NOK

Matt hvit

800 006 20

610,-

Mattbørstet

800 006 19

610,-

Blankpolert

800 006 18

610,-

Svartbørstet

800 008 52

610,-

NCS**

800 008 23

720,-

* Halvmatt farge. Ingen returrett på BOW i NCS ** Kan kun bestilles sammen med håndkletørker i samme farge

173


LINE Håndkletørkeren LINE, med sin ikoniske blå LED-lysstripe øverst og utrolige evne til å passe inn overalt, er et av våre mest populære produkter. Velg mellom blankpolert og mattbørstet stål, messing, hvit og matt svart – eller gjerne din egen favorittfarge på NCS-skalaen. Match med knagger i samme finish.

1.

2.

1. Lysstripen øverst indikerer når håndkletørkeren er påslått og klar til å varme opp håndkleet ditt.

2. Gjør stilen komplett med LINE håndkletørker og håndkleknagger i samme serie.

HÅNDKLETØRKER LINE • Effekt

29 W

• IP-klasse • B/D:

44

22/95 mm. H: 1750 mm

• Av/på-knapp • Komplett

Håndkletørker, 1750 mm

22

1750

med blått LED-lys i øverst

og klar for montering til apparatboks

850

Pris NOK

Håndkleknagg, 35 mm Pris NOK

Blankpolert

800 001 00

3 660,-

800 001 04

450,-

Mattbørstet

800 001 01

3 660,-

800 001 05

450,-

Matt hvit

800 006 09

3 660,-

800 006 11

450,-

Matt svart

800 006 10

3 660,-

800 006 12

450,-

Messing

800 006 07

5 550,-

800 006 08

610,-

NCS*

800 005 09

4 920,-

800 005 11

550,-**

* Halvmatt farge. Ingen returrett på LINE i NCS ** Kan kun bestilles sammen med håndkletørker i samme farge 1 74

95


MARK MARK er den mer firkantede versjonen av klassikeren LINE – i design som matcher beslagene i dusjserien ARC og servantbatteriet STRICT. Velg mellom blankpolert rustfritt stål og valgfri farge på NCS-skalaen. Match med håndkleknaggen i samme formspråk.

1.

2.

1. Aktiver din håndkletørker med et enkelt trykk øverst. Blått lys betyr at varmen er på.

2. Match håndkletørkeren med matchende knagg, i blankpolert aluminium eller valgfri NCS.

HÅNDKLETØRKER MARK 29 W

• IP-klasse • B/D:

22

44

22/95 mm. H: 1750 mm

• Av/på-knapp

1750

• Komplett

850

ICONIC DOTS - HÅNDKLETØRKERE

• Effekt

med blått LED-lys i øverst

og klar for montering til apparatboks

Håndkletørker, 1750 mm

Pris NOK

Håndkleknagg, 35 mm Pris NOK

Blankpolert

800 000 73

4 390,-

800 000 75

510,-

NCS*

800 005 06

5 550,-

800 005 08**

610,-

* Halvmatt farge. Ingen returrett på MARK i NCS ** Kan kun bestilles sammen med håndkletørker i samme farge

95

175


MATERIALER Vi arbeider bare med de beste naturmaterialene og komposittene - alltid med omtanke for miljøet. Les også om glass på s. 152.

SERVANTER OG SERVANTSKAP

PORSELEN

KOMPOSITTSTEIN

Toleranser for våre servanter i porselen: -1,2% - +0,8% for VISKAN -0,7% - +0,8% for GRAND

Toleranser for våre servanter i komposittstein er 0% - +0,8%.

Porselen er i grunnen leire med glasur som brennes i ovn. Resultatet blir et ekstremt slitesterkt materiale som tåler det meste. Et gammelt håndverk som også i dag kjennetegnes av høy kvalitet. Servant i porselen finnes til samtlige av våre møbelserier.

Komposittstein består av 95 % dolomittstein og bindemiddel. Den snøhvite, matte og silkeglatte overflaten er ekstremt støt- og ripebestandig. En stor fordel med servant i komposittstein er at den kan repareres med et eget rep. kit ved eventuelle skader på overflaten.

FINÉR

Vår finér i Nordic Oak og Black Oak skjæres ut for hånd, undersøkes, matches og sys sammen for å gi et naturlig og levende resultat. Finéren lakkeres med flere lag matt lakk for å få og bevare det fine nordiske utseendet i mange år fremover. Alle INR servantskap, skap og speilskap - uansett utførelse - forsegles med overflatebehandlingen TX Top Extreme for en helt skjøtefri overflate som beskytter mot fukt og slitasje i 15 år eller mer.

BENKEPLATER Til møbelserie AIR

DEKTON®

Dekton er et kvartskompositt som består av kvarts, porselen og glass. Det ekstremt slitesterke materialet er helt uten porer og dermed ugjennomtrengelig for vann og fukt. Velg mellom lett marmorerte Dekton Tundra og svarte Dekton Sirius.

Dekton® Tundra

Dekton® Sirius

Corian® Designer White

Til møbelserie GRAND

CORIAN®

Corian er et flekkbestandig og porefritt kompositt med glatt overflate. Materialet er ekstremt slitesterkt og vedlikeholdsfritt - og egner seg bra til baderommet. Eventuelle riper jevner du enkelt ut med et fint sandpapir.

KVARTSKOMPOSITT

Et industrielt produsert kvartskompositt, her i varianten med matt overflate. Benkeplatene er meget flekk- og slitasjebestandige. Velg mellom kalksteinlignende Clamshell, svarte Raven og Raw Concrete med betonglignende overflate. Clamshell

176

Raven

Raw ConcreteVEDLIKEHOLD

NCS-KODER Premium White (S 0500-N) Slate Grey (S 7005-R80B) Still Grey (S 4000-N) Black Velvet (S 9000-N) Midnight Blue (S 8005-R80B) Antracite (S 7500-N) Cappuccino (S 4005-Y20R) Sage Green (S 4005-G50Y) Feather White (S 1005-Y50R) Dove Blue (S 3010-R90B) Ocean Green (S 4010-B70G) Frozen Berries (S 3010-R) Rosewood (S 5020-Y70R) Vintage Blue (S 4020-R90B) Green Tea (S 3010-G10Y) Rose Dust (S 1510-Y70R)

Produktene i vårt sortiment er utviklet for å tåle hjemmets mest krevende miljø – badet. Men med daglig fukt og slitasje har de godt av litt ekstra omsorg iblant, ikke minst for at den lange garantien skal gjelde. På inr.no/vedlikehaldsrad finner du instruksjoner og råd om hvordan du kan holde dine INR-produkter dine i toppform i mange år fremover.

GARANTI Vi gir 15 års material- og funksjonsgaranti på servantskap, skapskrog, skuffefronter, skapdører, skuffesystemer, møbel- og dusjhengsler, dusjglass, glasshyller, beslag, håndtak og knotter. Se mer på inr.no/garanti

RAL-KODER Svart (RAL 9004) Hvit (RAL 9003)

LEVERINGSTIDER VILKÅR OG FORBEHOLD MÅLTILPASSEDE DUSJGLASS OG NCS Vi starter produksjonen av måltipassede dusjglass umiddelbart etter bestillingen. Ved endring av påbegynt ordre vil det påløpe et endrings-/avbestillingsgebyr på NOK 1500 inkludert mva. per endret glass. Endringer eller avbestillinger må gjøres innen 10 dager fra bestillingsdato. Endrings- og avbestillingskostnader for NCS-lakkerte møbler og håndkletørkere i RAL er NOK 1500 inkludert mva. per vare. Ingen angrerett på SAFE-FIX. TRYKKFEIL Alle priser i katalogen er cirkapriser inkludert mva. Lokale prisvariasjoner kan forekomme. På grunn av trykktekniske begrensninger kan ikke farger gjengis nøyaktig. PRODUKTUTVIKLING Vi driver en kontinuerlig produktutvikling. Derfor forbeholder vi oss retten til endringer i utførelse, konstruksjon, materialvalg og pris.

LEVERINGSTIDER – ORDINÆRT SORTIMENT Dusjløsninger i standardstørrelser, blandebatterier, håndkletørkere og dusjoppbevaring: ca. 8–10 arbeidsdager LINC Flex dusjløsninger, standardmål: ca. 10–12 arbeidsdager Måltilpassede dusjvegger/-kabinetter: ca. 20 arbeidsdager Baderomsmøbler, speil og oppbevaring: ca. 10–15 arbeidsdager AIR baderomsmøbler: ca. 20 arbeidsdager LEVERINGSTIDER – NCS Baderomsmøbler: ca. 35 arbeidsdager Håndkletørkere: ca. 20 arbeidsdager Se også «Vilkår og forbehold» NÅR FÅR JEG VARENE MINE? Leveringstid omfatter arbeidsdager fra bestilling til produktet sendes fra vårt produksjonsanlegg i henholdsvis Malmø og Jønkøping. Ettersom vi kun selger til bedriftskunder, kan det innebære at leveringstiden til deg som forbruker blir noe lengre, avhengig av forhandlerens håndtering. Spesialbestillinger har individuell leveringstid. Når det gjelder leveringstider for objekt eller ordrer på minst 10 varer, kan du be om tilbud.

Vi samarbeider med

1002

CERTIFIERING KONTROLL

Accepterad monteringsanvisning 2016:1

INR © 2021 | INR Inhouse, MalmöNO2106

inr.no