__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1


KYLPYHUONEKALUSTEET 16 AIR

20

GRAND

30

VISKAN

54

Peilit ja peilikaapit

76

Säilytys

82

Vetimet ja nupit

84

SUIHKUTILARATKAISUT 86 EPIC

90

ARC

98

LINC

122

BRIC

146

Lasit

152

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

154

ICONIC DOTS

156

Kattosuihkut

158

Pesuallashanat

162

Suihkutilan säilytysratkaisut

164

Pyyhekuivaimet

170

Oletko ajatellut, että kotoasi löytyy tila, jonka olosuhteita voisi verrata erämaahan? Paikka, jossa kosteus ja ulkoiset rasitukset kuluttavat sisustusta, pintoja ja materiaaleja päivästä toiseen. Kyse on tietenkin kylpyhuoneesta, kodin ehdottomasti vaativimmasta ympäristöstä. Tavallinen perhe avaa ja sulkee suihkuoven keskimäärin 45 000 kertaa 15 vuoden aikana. Ja kylpyhuoneen laatikon ainakin kaksi kertaa niin usein. Kun tähän lisätään äärimmäisen kosteat olosuhteet, on ilmiselvää, että kalusteiden on oltava todella kestäviä. Me INR Iconic Nordic Roomsilla olemme huomioineet juuri tämän ja ottaneet tavoitteeksemme kehittää tuotteita, jotka kestävät arjen kovia otteita yli 15 vuoden ajan ja jotka samalla auttavat sinua valmistautumaan uuteen päivään, olipa sitten kyseessä täysin normaali työpäivä tai koko päivän vaellusretki luonnossa.

3


#iconicbyme Oma ikoninen huoneesi Jaa valokuvia ja lyhyt kuvaus uudesta ikonisesta kylpyhuoneestasi sosiaalisessa mediassa tägäämällä kuvaan tunnus #iconicbyme.

Kun annat seinämateriaalin jatkua kattoon asti, saat aikaan trendikkään ja kotoisan tunnelman. Upotettu valaistus katossa luo entistä avaramman ilmeen.

Sinun oma tilasi Kuvastomme vie sinut matkalle kauniiseen Pohjolaamme. Kuvissamme voit kokea kuinka ilmasto, valo ja ilmapiiri ovat saaneet vaikuttaa kodin ja kylpyhuoneen sisustusvalintoihin näissä valituissa kohteissa – Kööpenhaminassa, Turussa, Gotlanninssa, Mørenissa ja Romsdalissa. Katso, kuinka jokainen huone saa erityisen silauksen siitä, mikä tekee juuri kyseisestä paikasta niin ainutlaatuisen ja ikonisen. Kaikki ikoniset pohjoismaiset kylpyhuoneet ovat nähtävissä kuvaston lisäksi myös verkkosivuillamme inr.fi. Tervetuloa Iconic Nordic Roomsiin – täällä on tilaa sinulle.

4


Møre og Romsdal Norja

Kun rivissä on useita pyyhekuivaimia, koko perheellä on odottamassa lämmin pyyhe ulkoilupäivän päätteeksi. LINE s. 174.

Suihkun kirkas lasi avartaa tilaa. Taita ovet seinää vasten, kun suihkua ei käytetä, niin saat käyttöön arvokasta lattiatilaa. LINC Angel s. 136.

5


POHJOISMAIDEN SUIHKUASIANTUNTIJA Koska olemme olleet Pohjoismaiden merkittävin suihkuasiantuntija jo yli 30 vuotta, olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan sinulle täysin ainutlaatuisen suihkutilaratkaisun. Hintaan kuuluu räätälöinti kunkin suihkumallin mittaväleillä ja jos haluat, että suihku sovitetaan

esimerkiksi viiston katon alle, sekin onnistuu useimmissa tapauksissa. Voit myös aloittaa aivan tyhjästä – paperilla ja kynällä – ja luoda oman suihkutilaratkaisusi. Vie luonnos lähimmälle jälleenmyyjälle, joka auttaa sinua eteenpäin.

6


1.

2.

Uusi helppo tapa tilata suihkuseinän mittojen mukaan

Nyt sinulla on mahdollisuus testata suihkuseinän mittoja ja ominaisuuksia helposti uudessa Suihkuverstaassamme, joka toimii erinomaisesti myös älypuhelimessa ja tabletilla. Suihkuvertas tuottaa erikoistilauskoodin, jossa on kaikki tarvittavat tiedot tilauksen tekemiseen jälleenmyyjän kautta. Kätevää!

3.

Katso www.suihkuverstas.fi

4.

1. ARC Frame -malliin perustuva räätälöity saunaratkaisu 8 mm:n harmaata lasia, jossa on mustia yksityiskohtia.

2. Monissa tapauksissa alkuun pääsemiseen tarvitaan vain yksinkertainen luonnos. Vie luonnos jälleenmyyjälle, joka auttaa sinua eteenpäin.

ILTAAN

3. Suihkulaseja voidaan mukauttaa ennen karkaisua esimerkiksi ulkonevien osien mukaan. Me laadimme ilmaiseksi piirustuksen, jonka hyväksyt ennen tuotantoa.

4. Viiston katon alla oleva suihku on näppärä tapa vapauttaa tilaa. Kuvassa

ARC 4 Original millimetrin tarkasti tilan mukaan mukautettuna – ilman lisäkustannuksia.

7


Premium White -värinen GRAND Classic 100 ja Clamshell-pöytätaso ovat kaunis ja helppohoitoinen vaihtoehto luonnolliselle kalkkikivelle. Valitse lisäksi DEEP-vedin, POSH-pesuallashana ja pyöreä LOOX-peili, niin saat aikaan nykyaikaisen maalaistunnelman.

LEVEL VIE GRANDIN UUDELLE TASOLLE Täysin uusi LEVEL on tyylikäs vaihtoehto GRAND-kalusteisiin, joihin sisältyy upotettu pesuallas ja käsin poimittu valikoima, markkinoiden parhaasta kvartsikomposiitista valmistettuja pöytätasoja. Valitse kolmesta kauniista vaihtoehdosta, joista jokainen lyö oman erityisleimansa sekä kalusteeseen että kylpyhuoneeseen. LEVEL on saatavana kaikkiin GRAND Solid-, Grip- ja Classic-kalusteisiin ja ne antavat kalusteillesi täysin uuden ilmeen ja runsaasti asennetta.


GRAND Solid Nordic Oak -tammiviilun kumppaniksi olemme valinneet betonin kaltaisen Raw Concrete -pöytätason sekä antrasiittivärisen LEVEL-pesualtaan. Sisäänrakennettu hana ja peili sekä säädettävä valaistus saavat huoneeseen aikaan rennon teollisen tunnelman.

Raw Concrete

Kvartsikomposiitista valmistetut pöytätasot ovat olleet suosittuja pohjoismaisissa design-keittiöissä jo usean vuoden ajan. Nyt ne ovat viimeinkin päätyneet kylpyhuoneeseen, jossa materiaalin hyvin tahrautumiselta suojaava ja erittäin helppohoitoinen pinta on mullistava. Koska materiaali on naarmuuntumaton eikä ime nestettä, on se hyvä vaihtoehto esimerkiksi luonnonkivelle, joka yleensä edellyttää suurta varovaisuutta ja päivittäistä hoitoa, kun se altistuu vedelle ja saippualle.

Raven

Kalkkikiveä muistuttava Clamshell, musta Raven ja selkeästi betonimainen Raw Concrete – kaikissa kolmessa on matta pinta, joka edellyttää vain vähän hoitoa. Miksi tehdä asioista vaikeampia kuin ne ovat?

Clamshell

LEVEL-PÖYTÄTASOT

Lue lisää materiaaleistamme sivulta 176

9

Raw Concrete

Raven

Clamshell


NCS Anna kylpyhuoneen heijastaa persoonallisuuttasi – voit valita kylpyhuonekalusteillesi maalipinnan värin itse. Pientä lisäkustannusta vastaan ruiskumaalaamme allaskaapin, korkean kaapin ja peilikaapin valitsemallasi värillä niin ulkopuolelta kuin sisältäkin. Ainutlaatuinen TX Top ExtremeTM -pintakäsittelymme antaa markkinoiden parhaan suojan kosteutta ja iskuja vastaan ja tiivistää pinnan maalauksen jälkeen.

Sage Green NCS S 4005-G50Y

10


VÄRIÄ KYLPYHUONEESEEN Löydät kuvaston viimeiseltä sivulta luettelon kaikista NCS-väreistä, jotka esiintyvät kuvastossa. Löydät värikoodit myös netistä inr.fi/accent Feather White NCS S 1005-Y50R

Dove Blue NCS S 3010-R90B

Antracite NCS S 7500-N

Cappuccino NCS S 4005-Y20R

Midnight Blue NCS S 8005-R80B

Huomaa, että värit voivat erota hieman digitaalisessa ja painetussa muodossa. 11


ERO ON YKSITYISKOHDISSA

Koko kylpyhuone nauttii peileistä, joiden valolämpötilaa ja kirkkautta voi säädellä.

Kaikki kalusteemme saavat TX Top ExtremeTM -pintakäsittelyn, joka suojaa kosteudelta ja kulumiselta vähintään 15 vuoden ajan. Muodosta Bluetooth-yhteys GRAND-kalusteeseen ja nauti lempikappaleistasi.

Lataa partakone suoraan laatikossa, korkeassa kaapissa tai peilikaapissa ja vältä johtosotku.

Pidä pienet tavarat järjestyksessä tyylikkäissä ja kaik-kiin Organizer-lokerikoissamme. Kaksi kappaletta sisältyy kaikkiin kalusteisiimme.

Kokonaan ulosvedettävät laatikkomme, joissa on Soft-Close‑mekanismi, tekevät arjestasi paljon mukavampaa – tänään ja seuraavat 15 vuotta.

12

Tehokas LED-valaistus kalusteen alla ja/tai ylälaatikoissa. Tunnelmallinen, käytännöllinen ja sykähdyttävä lisävarustevaihtoehto.


SafeTech by INR pitää murenevan lasin koossa siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että lasi hajoaisi. Malleihin LINC Angel ja Niagara, koko 900 × 900.

Ruotsalainen Mora on maailman johtava innovatiivisten ja teknistä toiminnallisuutta edustavien suihkuhanojen tuottaja. Kun niihin yhdistetään INR:n tyylikäs suunnittelu, saat molempien maailmojen parhaat puolet.

LINC-sarjan patentoitu nostosarana ihastuttaa edelleen. Säädettävä, huoltovapaa sarana nousee avoimena 7 mm, jolloin ovi voidaan taittaa pois tieltä, kun sitä ei tarvita.

Markkinoiden älykkäin suihkutilan säilytysratkaisu PILE sulautuu LINC-suihkun seinäprofiiliin ja tarjoaa paljon säilytystilaa juuri siellä, missä sitä tarvitaan – suihkussa.

Vähennä kalkki- ja likasaostumien kertymistä valitsemalla Timeless – pysyvä pintakäsittely, joka vähentää puhdistukseen kuluvaa aikaa ja säilyttää lasin alkuperäisen hohdon vuodesta toiseen.

13


15 vuotta ei ole aika eikä mikään. Paitsi kylpyhuoneessa – kodin vaativimmassa ympäristössä. Tavallinen perhe avaa ja sulkee suihkuoven keskimäärin 45 000 kertaa 15 vuoden aikana. Ja kylpyhuoneen laatikon ainakin kaksi kertaa niin usein. Kun tähän lisätään äärimmäisen kosteat olosuhteet, on helppo ymmärtää, että kalusteiden on oltava todella kestäviä. Siksi olemmekin kehittäneet TX Top Extreme™ -pintakäsittelyn, joka kapseloi ja pitää puupinnat saumattomina ja siten kosteuden läpäisemättöminä. Samanaikaisesti se suojaa pintaa kolhuilta ja iskuilta.

14


YMPÄRISTÖ Siitä on jo kauan kun kestävä toiminta oli trendikästä. Nyt se on välttämätöntä. LINC-suihkusarjamme sai jo vuonna 2013 joutsenmerkin – todisteen uutterasta ympäristötyöstämme niin tuotannossa, kuljetuksissa kuin kierrätyksessäkin. Eikä vähiten tuotteen arvioidun käyttöiän takia. Takaamme kylpyhuonetuotteillemme pitkän 15 vuoden takuun. Valitsemalla pohjoismaiset INR-kylpyhuonekalusteet investoit samalla kylpyhuoneeseen, joka kestää tavallista pidempään. Sitä me kutsumme kestäväksi ajatteluksi.

TX TOP EXTREME

TM

Tiivis ja vedenkestävä TX Top Extreme™ -pinta kapseloi pinnan ja suojaa sitä. Kosteudenkestävyys on ylivoimaisesti markkinoiden paras ja pinta kestää iskuja kaksinkertaisesti. INR on ainoa pohjoismainen yritys, joka tarjoaa TX Top Extreme™ -lakattuja tuotteita.

TX Top Extreme™ sisältyy kaikkien kalusteidemme, peilikaappiemme ja säilytysratkaisujemme hintaan.

15


16


KYLPYHUONEKALUSTEET

KYLPYHUONEKALUSTEET Allaskalusteet – Säilytys – Peilit ja peilikaapit

17


KALUSTEMALLISTOMME Ne näyttävät kaukaa katsottuna samalta, mutta löydät merkittäviä eroja niiden ulko- ja sisäpuolelta. Erot koskevat muotoilua, kokoja ja lisävarusteita. Katso tarkemmat tiedot kultakin tuotesivulta.

VISKAN SOLID 60 80 100 120 PLUS-PAKETIT

Valo, Sähkö ja Organizer

AIR 60 90 120 150 180 PLUS-PAKETIT

Valo, Ääni, Sähkö, Organizer ja Korulipas

GRAND SOLID 60 80 100 120 140 PLUS-PAKETIT

Valo, Ääni, Sähkö ja Organizer 18


VISKAN CLASSIC

40 50 60 80 100 120

60 80 100 120

PLUS-PAKETIT

PLUS-PAKETIT

Valo, Sähkö ja Organizer

Valo, Sähkö ja Organizer

GRAND GRIP

GRAND CLASSIC

60 80 100 120 140

60 80 100 120 140

PLUS-PAKETIT

PLUS-PAKETIT

Valo, Ääni, Sähkö ja Organizer

KYLPYHUONEKALUSTEET

VISKAN GRIP

Valo, Ääni, Sähkö ja Organizer 19


Koska valoa pääsee sisään runsaasti, voimme unohtaa hetkeksi, että olemme suurkaupungin keskellä.

AIR AIR saa aikaan upean ja leijuvan tunteen, joka saa koko kylpyhuoneen tuntumaan ilmavalta ja kevyeltä. Tässä yhdistyvät markkinoiden laadukkain käsityötaito ja materiaalit ja mikä parasta – sinä itse luot lopputuloksen.

Päästä luonto kylpyhuoneeseen sisään ja huomaa, kuinka vehreys saa sekä kehon että sielun viihtymään.

20


Kööpenhamina Tanska

KYLPYHUONEKALUSTEET - AIR

Kaluste AIR 150 J, Premium White, jossa Corian®-pöytätaso ja vedin TIE, 2875:- Pesuallashana SLEEK, 400:- Peili LOOX 110, 900:- Suihkutilaratkaisu EPIC 13, 2720:- Kattosuihku EASE, 990:21


AIR 60 90 120 150 180

Kaluste AIR 150 J, Slate Grey, jossa Dekton® Sirius -pöytätaso ja PUSH Tipmatic, 3160:Pesuallashana SLEEK, 400:- Peili LOOX 70, 700:-

22


KYLPYHUONEKALUSTEET - AIR

Kalusteen päällä olevan pesualtaan saa pyöreänä tai neliskanttisena.

Pidätkö enemmän vetimistä vai push-toiminnosta? Katso kaikki vedinvaihtoehdot sivulta 84.

23


2.

1.

Jokaiseen kalusteeseen kuuluu mukautettavissa oleva Organizer-lokerikkomme, joka pitää pikkutavarasi järjestyksessä.

3.

4.

1. Yhdistä kalusteen päällä olevaan pesualtaaseen SLEEK-pesuallashana. Muista valita myös jokin avoimista pohjaventtiileistä s. 162.

2. Laatikon valaistus, ylimääräinen säilytystila

ja kaksoispistorasia ovat lisävarusteita, joiden

hankkimista et kadu; Plus Valo, Plus Korulipas ja Plus Sähkö.

3. Malleihin AIR 60, 90 ja 120 on saatavana

mustat tai valkoiset jalat lisävarusteena. Katso lisää kuvia netistä inr.fi.

4. Grassin laatikkojärjestelmässä on huulletut

etuosat ja Soft-Close-toiminnon ansiosta laatikot sulkeutuvat täydellisen äänettömästi.

24


KYLPYHUONEKALUSTEET - AIR

Pöytätason päällä oleva posliinipesuallas pyöreänä tai neliskanttisena on piste i:n päällä ja kylpyhuoneesi helmi.

AIR käsitellään TX Top ExtremeTM -lakalla, joka pitää kalusteen uudenveroisena vähintään 15 vuoden ajan.

Kaluste AIR 120 F, Black Velvet ja Corian® Designer White, 2870:Peili TOUCH 120, 830:- Pesuallashana SLEEK, korkea, 400:25


AIR

60 A

90 B

L: 600  K: 250  S: 500

90 C

L: 900  K: 250  S: 500

Hinta €

Kaluste Premium White

360111

400:-

360211

730:-

360311

730:-

Slate Grey

360151

400:-

360251

730:-

360351

730:-

White Ash

360121

560:-

360221

890:-

360321

890:-

Valinnainen NCS

360166

810:-

360266

1 140:-

360366

1 140:-

L: 610  K: 12  S: 505

Tuotenro

L: 900  K: 250  S: 500

Tuotenro

Hinta €

L: 910  K: 12  S: 505

Hinta €

Hinta €

L: 910  K: 12  S: 505

Pöytätaso

Tuotenro

Corian® Designer White

362010

610:-

362110

830:-

362210

Dekton® Sirius

362011

710:-

362111

930:-

362211

930:-

Dekton® Tundra

362012

770:-

362112

1 040:-

362212

1 040:-

L: 400  K: 135 + 12  S: 400

Pesualtaat

Tuotenro

Posliini, neliskanttinen

360012

Hinta € 430:-

Ø: 400  K: 135 + 12

Pesualtaat

Tuotenro

Posliini, pyöreä

360011

Tuotenro

Tuotenro

Hinta €

L: 400  K: 135 + 12  S: 400

Tuotenro 360012

Hinta € 430:-

430:-

Tuotenro 360011

Hinta € 830:-

L: 400  K: 135 + 12  S: 400

Tuotenro 360012

Hinta € 430:-

Ø: 400  K: 135 + 12

Ø: 400  K: 135 + 12

Hinta €

Tuotenro

Hinta € 430:-

Tuotenro 360011

Hinta € 430:-

VAIHTOEHDOT Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Valo

360196

220:-

360296

320:-

360296

320:-

Plus Sähkö

369991

90:-

369991

90:-

369991

90:-

Plus Organizer

369905

50:-

369905

50:-

369905

50:-

Plus Korulipas

369903

220:-

369903

220:-

369903

220:-

Jalat, mattavalkoinen, K: 510

360021

290:-

360022

350:-

360022

350:-

Jalat, mattamusta, K: 510

360024

290:-

360025

350:-

360025

350:-

26

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €


AIR

120 E

120 F

120 G

L: 1200  K: 250  S: 500

L: 1200  K: 250  S: 500

L: 1200  K: 250  S: 500

L: 1200  K: 250  S: 500

Kaluste

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Premium White

360411

1 070:-

360511

810:-

360611

810:-

360711

Slate Grey

360451

1 070:-

360551

810:-

360651

810:-

360751

810:-

White Ash

360421

1 230:-

360521

1 120:-

360621

1 120:-

360721

1 120:-

Valinnainen NCS

360466

1 480:-

360566

1 220:-

360666

1 220:-

360766

1 220:-

Pöytätaso

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Corian® Designer White

362310

1 050:-

362410

1 050:-

362510

1 050:-

362610

1 100:-

Dekton® Sirius

362311

1 150:-

362411

1 150:-

362511

1 150:-

362611

1 210:-

Dekton® Tundra

362312

1 250:-

362412

1 250:-

362512

1 250:-

362612

1 310:-

L: 1210  K: 12  S: 505

Hinta €

L: 1210  K: 12  S: 505

Tuotenro

Hinta €

L: 1210  K: 12  S: 505

Tuotenro

Hinta € 810:-

L: 1210  K: 12  S: 505

x2 L: 400  K: 135 + 12  S: 400

Pesualtaat

Tuotenro

Posliini, neliskanttinen

360012

Hinta € 430:-

L: 400  K: 135 + 12  S: 400

Tuotenro 360012

Hinta € 430:-

L: 400  K: 135 + 12  S: 400

Tuotenro 360012

Hinta € 430:-

L: 400  K: 135 + 12  S: 400

Tuotenro 360012

Hinta/kpl € 430:-

x2 Ø: 400  K: 135 + 12

Pesualtaat

Tuotenro

Posliini, pyöreä

360011

Hinta € 430:-

Ø: 400  K: 135 + 12

Tuotenro 360011

Ø: 400  K: 135 + 12

Hinta € 430:-

Tuotenro 360011

Ø: 400  K: 135 + 12

Hinta € 430:-

Tuotenro 360011

Hinta/kpl € 430:-

VAIHTOEHDOT Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Valo

360496

Hinta € 420:-

360596

Tuotenro

Hinta € 320:-

360596

Tuotenro

Hinta € 320:-

360596

Tuotenro

Hinta € 320:-

Plus Sähkö

369991

90:-

369991

90:-

369991

90:-

369991

90:-

Plus Organizer

369905

50:-

369905

50:-

369905

50:-

369905

50:-

Plus Korulipas

369903

220:-

369903

220:-

369903

220:-

369903

220:-

Jalat, mattavalkoinen, K: 510

360023

400:-

360023

400:-

360023

400:-

360023

400:-

Jalat, mattamusta, K: 510

360026

400:-

360026

400:-

360026

400:-

360026

400:-

Lisää tietoa ja avausvaihtoehtoja seuraavalla sivulla

27

KYLPYHUONEKALUSTEET - AIR

120 D


AIR

150 H

150 I

150 J

L: 1500  K: 250  S: 500

L: 1500  K: 250  S: 500

L: 1500  K: 250  S: 500

Kaluste

Tuotenro

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

360811

1 140:-

360911

1 140:-

361011

1 140:-

Slate Grey

360851

1 140:-

360951

1 140:-

361051

1 140:-

White Ash

360821

1 460:-

360921

1 460:-

361021

1 460:-

Valinnainen NCS

360866

1 550:-

360966

1 550:-

361066

1 550:-

Hinta €

L: 1510  K: 12  S: 505

L: 1510  K: 12  S: 505

L: 1510  K: 12  S: 505

Pöytätaso

Tuotenro

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Corian® Designer White

362710

1 320:-

362810

1 260:-

362910

1 260:-

Dekton® Sirius

362711

1 430:-

362811

1 370:-

362911

1 370:-

Dekton® Tundra

362712

1 530:-

362812

1 480:-

362912

1 480:-

Hinta €

x2 L: 400  K: 135 + 12  S: 400

Pesualtaat

Tuotenro

Posliini, neliskanttinen

360012

L: 400  K: 135 + 12  S: 400

Hinta/kpl €

Tuotenro

430:-

L: 400  K: 135 + 12  S: 400

Hinta €

360012

Tuotenro

430:-

360012

Hinta € 430:-

x2 Ø: 400  K: 135 + 12

Pesualtaat

Tuotenro

Posliini, pyöreä

360011

Ø: 400  K: 135 + 12

Hinta/kpl €

Tuotenro

430:-

Ø: 400  K: 135 + 12

Hinta €

360011

Tuotenro

430:-

360011

Hinta € 430:-

VAIHTOEHDOT Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Valo

360896

420:-

360896

420:-

360896

420:-

Plus Sähkö

369991

90:-

369991

90:-

369991

90:-

Plus Organizer

369905

50:-

369905

50:-

369905

50:-

Plus Korulipas

369903

220:-

369903

220:-

369903

220:-

28

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

SPOT

Tuotenro

TIE

Tuotenro

PUSH

Tuotenro

Kromi

20114

15:-

Ruskea / Kromi

20161

15:-

AIR 60 Tipmatic

360180

120:-

Mattaharjattu

20115

15:-

Musta / Musta

20162

15:-

AIR 90 Tipmatic

360280

170:-

Mattavalkoinen

20168

15:-

Luonnonväri / Messinki

20163

15:-

AIR 120 D Tipmatic

360480

220:-

Mattamusta

20116

15:-

AIR 120 E, F, G Tipmatic

360580

170:-

Messinki

20119

15:-

AIR 150 Tipmatic

360880

220:-

AIR 180 Tipmatic

361180

270:-

Hinta/kpl €

Hinta/kpl €

MOOD

Tuotenro

Hinta/kpl €

Mattaharmaa

20144

25:-

Mattavalkoinen

20145

25:-

Mattamusta

20146

25:-

Hinta €

Näet kaikki avausvaihtoehdot sivulla 84


AIR

KYLPYHUONEKALUSTEET - AIR

180 K

L: 1800  K: 250  S: 500

Kaluste

Tuotenro

Hinta €

Premium White

361111

1 480:-

Slate Grey

361151

1 480:-

White Ash

361121

1 790:-

Valinnainen NCS

361166

1 890:-

L: 1810  K: 12  S: 505

Pöytätaso

Tuotenro

Hinta €

Corian® Designer White

363010

1 440:-

Dekton® Sirius

363011

1 540:-

Dekton® Tundra

363012

1 650:-

x2 L: 400  K: 135 + 12  S: 400

Pesualtaat

Tuotenro

Posliini, neliskanttinen

360012

Hinta/kpl € 430:-

x2 Ø: 400  K: 135 + 12

Pesualtaat

Tuotenro

Posliini, pyöreä

360011

Hinta/kpl € 430:-

VAIHTOEHDOT Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Valo

361196

420:-

Plus Sähkö

369991

90:-

Plus Organizer

369905

50:-

Plus Korulipas

369903

220:-

Sisältyy aina • Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • Grassin laatikkojärjestelmä, jossa Soft-Close-toiminto • Organizer, 2-pakkaus jokaisessa 60-moduulissa • Vesilukot • Liukumattomat matot

Hinta €

Hyvä tietää Valitse lisäksi avoin pohjaventtiili sivulta 163 • Plus Valo tarkoittaa valaistusta laatikoiden sisällä • Plus Sähkö tarkoittaa 230 V:n kaksoispistorasiaa 60-moduulissa • Yhdistä korkeaan SLEEK-hanaan • Jos haluat yhdistellä moduuleja itse tai haluat pöytätason ilman reikää, ota yhteys jälleenmyyjään • Toimitetaan valmiiksi koottuna ja sisältäen kaiken tekniikan • PUSH Tipmatic avaa synkronoidun laatikon yhdellä painalluksella. • Pöytätason mukana toimitetaan pesualtaan välialuslevy •

29


Sovittamalla kalusteiden värit seinien väreihin luot upean sävy sävyyn ‑vaikutelman. Tässä värinä Cappuccino NCS S 4005-Y20R.

Harkitse valaistus tarkkaan. Kalusteisiin integroidulla valaistuksella saat aikaan jotain täysin omaa.

30


Tukholma KYLPYHUONEKALUSTEET - GRAND

Ruotsi

Sulje verhot ja unohda hetkeksi, että olet keskellä suurkaupunkia.

GRAND Kuten nimestä voi päätellä, tämän suuremmoisempaa allaskalustetta ei ole. GRAND-sarjan kalusteet ovat tavallista syvempiä ja korkeampia, jonka ansiosta saat poikkeuksellisen paljon säilytystilaa laatikoihin. Vaihtoehtoina on kolme erilaista laatikon etusarjaa ja uutuutena sarjaan on pöytätaso ja upotettu pesuallas.

Kaluste GRAND Solid 100, Cappuccino, PUSH Tipmatic, 2320:- Korkea kaappi GRAND Solid, Cappuccino, 1000:Pesuallashana POSH, 300:- Peili LOOX 90, 800:- Suihkuseinä EPIC 1 Plus, Kirkas lasi, 2460:- Kattosuihku EASE, 990:-, Pyyhekuivain LINE, RAL, 460:31


GRAND SOLID 60 80 100 120 140

Kaluste GRAND Solid 100 Nordic Oak Pesuallas LEVEL ja taso Raw Concrete Satin, PUSH Tipmatic avauksella, 2570:- Peili TOUCH 100, 780:-

32


KYLPYHUONEKALUSTEET - GRAND

Täysin ulosvedettävän ja Soft-Close -mekanismilla varustetun Vionaro-laatikon syvyys on kokonaiset 45 cm. Sinne mahtuu kaikki ja vielä paljon muuta.

LEVEL-sarjan matta Raw Concrete -pöytätaso näyttää ja tuntuu betonilta, mutta se hyötyy kvartsikomposiitin ylivertaisesta kestävyydestä. Saat tason rei´itettynä pesuallashanaa varten tai ilman sitä.

33


GRAND SOLID 1.

2.

3.

4.

1. GRAND-sarjan posliinipesuallas on vain

3 cm korkea ja sen muotoilu korostaa kalusteen yksinkertaista kauneutta.

2. Herää lempimusiikkisi säveliin. Plus Ääni

‑lisävarusteen avulla voit liittää mobiililaitteesi langattomiin kaiuttimiin.

3. Plus Valo – valoa kalusteen sisään ja alle.

Sykähdyttävä lisävarustevaihtoehto. Se on myös uskomattoman käytännöllinen öisin.

4. TX Top ExtremeTM -pintakäsittelyn ansiosta

kalusteen pinta on täysin saumaton, ja se kestää kosteutta ja päivittäistä kulutusta vähintään 15 vuotta.

34


KYLPYHUONEKALUSTEET - GRAND

Tyylikkäimmän tuntuman saat valitsemalla PUSH Tipmatic -mekanismin. Voit avata laatikon painamalla mitä tahansa kohtaa laatikon etuosassa.

GRAND Solid houkuttelee hienoilla ominaisuuksillaan ja siroilla laatikoillaan, kun haluat luoda kylpyhuoneeseen modernin ja persoonallisen ilmeen. Kaluste GRAND Solid 100, Cappuccino, PUSH Tipmatic, 2320:- Korkea kaappi GRAND Solid, Cappuccino, 1000:- Pesuallashana POSH, 300:- Peili LOOX 90, 800:35


GRAND SOLID

60

80

100

L: 600  K: 570  S: 450

L: 800  K: 570  S: 450

L: 1000  K: 570  S: 450

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Kaluste

Tuotenro

Premium White

334511

650:-

334711

860:-

334911

1 070:-

Nordic Oak

334533

750:-

334733

960:-

334933

1 170:-

Black Oak

334539

850:-

334739

1 060:-

334939

1 270:-

Valinnainen NCS

334566

1 050:-

334766

1 260:-

334966

1 470:-

Tuotenro

L: 610  K: 30  S: 460

GRAND-pesuallas

Tuotenro

Posliini, valkoinen

340060

Hinta €

L: 810  K: 30  S: 460

Tuotenro

Hinta €

340080

460:-

L: 606  K: 60  S: 457

L: 1010  K: 30  S: 460

Hinta €

Tuotenro

560:-

340100

L: 806  K: 60  S: 457

Tuotenro

Hinta €

Hinta € 660:-

L: 1006  K: 60  S: 457

Hinta €

LEVEL-pesuallas

Tuotenro

Posliini, mattavalkoinen

360031

250:-

360031

250:-

360031

250:-

Posliini, matta-antrasiitti

360032

350:-

360032

350:-

360032

350:-

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Hinta €

LEVEL-pöytätaso

Tuotenro

Raw Concrete Satin

336010

660:-

336110

760:-

336210

860:-

Clamshell Satin

336011

660:-

336111

760:-

336211

860:-

Raven Satin

336012

660:-

336112

760:-

336212

860:-

860:-

Hinta €

VAIHTOEHDOT Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Valo

337060

330:-

337080

370:-

337100

480:-

Plus Ääni

390115

480:-

390115

480:-

390115

480:-

Plus Sähkö

339060

90:-

339080

90:-

339100

90:-

Plus Organizer

390140

50:-

390140

50:-

390140

50:-

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

ADD

Tuotenro

MOOD

Tuotenro

PUSH

Tuotenro

Kromi, c/c 128 mm

20056

25:-

Mattaharmaa

20144

25:-

Kaluste 60, Tipmatic

338001

190:-

Kromi, c/c 256 mm

20055

25:-

Mattavalkoinen

20145

25:-

Kaluste 80, Tipmatic

338002

190:-

25:-

Mattamusta

20146

25:-

Kaluste 100, Tipmatic

338003

190:-

Kaluste 120, Tipmatic

338004

190:-

Kaluste 140, Tipmatic

338005

350:-

Kromi, c/c 320 mm

Hinta/kpl €

Hinta €

20062

Hinta/kpl €

Hinta €

Mattaharjattu, c/c 128 mm

20057

25:-

Mattaharjattu, c/c 256 mm

20046

25:-

Mattaharjattu, c/c 320 mm

20061

25:-

Mattamusta, c/c 128 mm

20169

25:-

Mattamusta, c/c 256 mm

20170

25:-

TIE

Tuotenro

Mattamusta, c/c 320 mm

20171

25:-

Ruskea / Kromi

20161

15:-

THIN

Tuotenro

Mattavalkoinen, c/c 128 mm

20150

25:-

Musta / Musta

20162

15:-

Kiiltävä, B 250 mm

20110

25:-

Mattavalkoinen, c/c 256 mm

20151

25:-

Luonnonväri / Messinki

20163

15:-

Mattavalkoinen, B 250 mm 20153

25:-

Mattavalkoinen, c/c 320 mm

20152

25:-

Mattamusta, B 250 mm

25:-

Hinta/kpl €

Näet kaikki avausvaihtoehdot sivulla 84

KALUSTE Sisältyy aina • Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • Grassin laatikkojärjestelmä, jossa Soft-Close-toiminto • Organizer, 2-pakkaus (4-pakkaus 140-mallissa) • Liukumattomat matot 36

20154

Hinta €

Hyvä tietää

Plus Valo tarkoittaa valaistusta ylemmässä laatikossa sekä allaskaapin alla. LED-valaistus 3000 K, valovirta 150–530 lm • Plus Sähkö tarkoittaa alimmassa laatikossa olevaa 230 voltin kaksoispistorasiaa • Plus Ääni tarkoittaa molemmilla puolilla olevia kaiuttimia • Yhdistä pesuallashanaan, katso s. 162 • Toimitetaan valmiiksi koottuna ja sisältäen kaiken tekniikan • PUSH Tipmatic avaa synkronoidun laatikon yhdellä painalluksella. • Täydennä pop-up-pohjaventtiilillä, jossa Easy-Clean-toiminto. Katso s. 163 • Vesilukko ostetaan erikseen •


GRAND SOLID

140

L: 1200  K: 570  S: 450

L: 1400  K: 570  S: 450

Hinta €

Kaluste

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Premium White

335111

1 480:-

335311

1 590:-

Nordic Oak

335133

1 580:-

335333

1 690:-

Black Oak

335139

1 680:-

335339

1 790:-

Valinnainen NCS

335166

1 880:-

335366

1 990:-

L: 1410  K: 30  S: 460

L: 1210  K: 30  S: 460

GRAND-pesuallas

Tuotenro

Posliini, valkoinen

340120

KYLPYHUONEKALUSTEET - GRAND

120

Hinta €

Tuotenro

760:-

340140

Hinta € 1 060:-

L: 1406  K: 60  S: 457

L: 1206  K: 60  S: 457

Hinta €

Tuotenro

Hinta/kpl €

LEVEL-pesuallas

Tuotenro

Posliini, mattavalkoinen

360031

250:-

360031

250:-

Posliini, matta-antrasiitti

360032

350:-

360032

350:-

LEVEL-pöytätaso

Tuotenro

Tuotenro

Hinta €

Raw Concrete Satin

336310

960:-

336410

1 160:-

Clamshell Satin

336311

960:-

336411

1 160:-

Raven Satin

336312

960:-

336412

1 160:-

Hinta €

VAIHTOEHDOT Lisävarusteet

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Valo

337120

590:-

337140

700:-

Plus Ääni

390115

480:-

390115

480:-

Plus Sähkö

339120

90:-

339140

90:-

Plus Organizer

390140

50:-

390140

50:-

KORKEA KAAPPI Katso kaikki sivulta 82

40 4 hyllyä, 2 laatikkoa

Korkea kaappi

40 5 hyllyä

Premium White

354011O/V*

700:-

354211O/V*

1 010:-

Nordic Oak

354033O/V*

800:-

354233O/V*

1 110:-

Black Oak

354039O/V*

900:-

354239O/V*

1 210:-

Valinnainen NCS

354066O/V*

1 000:-

354266O/V*

1 310:-

Hinta €

Pris €

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

L: 400  K: 1600  S: 380

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Peili

358040

140:-

358040

140:-

Plus Sähkö

359001

90:-

359001

90:-

KORKEA KAAPPI Sisältyy aina • Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • 1 kiinteä puinen hylly. Muut 6 mm:n karkaistua lasia, kaikki siirrettäviä • Vakiona PUSH, mutta halutessasi voit valita myös muun avausvaihtoehdon Hyvä tietää

Näet avausvaihtoehdot vasemmalla Plus Sähkö tarkoittaa 230 voltin pistorasiaa. Pistorasia ei ole asennettuna toimitettaessa. Vapaavalintainen sijoitus • Plus Peili tarkoittaa kokovartalopeiliä oven sisäpuolella • Laatikot mattamustaksi lakattua alumiinia • Toimitetaan valmiiksi koottuna • •

37


Teemme helposti lasiseinän saunaasi. Tee luonnos suunnitelmistasi ja vie se jälleenmyyjällesi.

38


Åre KYLPYHUONEKALUSTEET - GRAND

Ruotsi

Kun sovitat sisustuksen ja värivalinnat ulkona olevaan maisemaan, saat aikaan luonnollisen tunnelman.

Kaluste GRAND Grip 120, Black Oak Pesuallas LEVEL ja taso Raven Satin, 3138:- Pesuallashana SLEEK, 330:- Peili LOOX 90, 800:- Korkea kaappi GRAND Grip 40, Black Oak, 1050:- Pyyhekuivain MARK, RAL, 520:- Suihkuseinä ARC 20 Frame, savulasi, 1712:- Kattosuihku EASE, 990:- Räätälöity lasiseinä saunaan ARC Frame-sarjasta 39


GRAND GRIP 60 80 100 120 140

Kaluste GRAND Grip 120, Black Oak Pesuallas LEVEL ja taso Raven Satin, 3138:Pesuallashana SLEEK, 330:- Peili LOOX 90, 800:-

40


KYLPYHUONEKALUSTEET - GRAND

GRAND Grip saa minimalistinen muotoilunsa ergonomisesta vetimestä, joka on saatavana mattamustana, harmaana tai valkoisena.

Leveydellä 120 saat kaksi erittäin tilavaa laatikkoa. Muista lisätä valaistus sekä ylimääräistä säilytystilaa pienille esineille.

41


GRAND GRIP 2.

1.

4.

3.

1. Kaikki GRAND-kalusteet on käsitelty TX Top ExtremeTM ‑pintakäsittelyllä, joka takaa kalusteelle vähintään 15 vuoden käyttöiän.

2. Puhtaita linjoja ja vedinlistoilla varustettuja laatikoita, jotka kätkeytyvät runkoon kokonaan.

3. Jos perheeseen kuuluu useampi henkilö on kaksi pesuallasta ehdottomasti parempi valinta. Tässä GRAND Grip Plus Valo – valaistus kalusteen sisään ja alle. Yksi GRAND-sarjan monista upeista lisävarusteista.

140, Black Oak, joka on aitoa tammiviilua.

4. Yhdistä samaan sarjaan kuuluvan tilavan korkean

kaapin kanssa. Valitse useista upeista lisävarusteista, joita

ovat esimerkiksi oven sisäpuolella oleva peili ja pistorasiat. Laatikoilla tai ilman. 42


KYLPYHUONEKALUSTEET - GRAND

Olemme varustaneet GRAND Grip ‑sarjan ergonomisilla vedinlistoilla, jotka kätkeytyvät kauniisti laatikoiden reunojen sisäpuolelle ja luovat tyylikkään vaikutelman.

Sovita kalusteen väri muun sisustuksen ja materiaalivalintojen mukaan. Tässä Still Grey, NCS S4000-N, sama sävy kuin vedinlistoissa. Kaluste GRAND Grip 80, Still Grey, 1960:- Seinäkaappi VISKAN Solid 120, Still Grey, 490:- Pesuallashana SLEEK, 330:- Peili TOUCH 80, 730:43


GRAND GRIP

60

80

L: 600  K: 570  S: 450

100

L: 800  K: 570  S: 450

Hinta €

L: 1000  K: 570  S: 450

Tuotenro

Hinta €

Kaluste

Tuotenro

Premium White

335511

750:-

335611

960:-

335711

1 170:-

Nordic Oak

335533

850:-

335633

1 060:-

335733

1 270:-

Black Oak

335539

950:-

335639

1 160:-

335739

1 370:-

Valinnainen NCS

335566

1 150:-

335666

1 360:-

335766

1 570:-

GRAND-pesuallas

Tuotenro

Posliini, valkoinen

340060

LEVEL-pesuallas

Tuotenro

Posliini, mattavalkoinen

360031

250:-

360031

250:-

360031

250:-

Posliini, matta-antrasiitti

360032

350:-

360032

350:-

360032

350:-

LEVEL-pöytätaso

Tuotenro

Raw Concrete Satin

336010

660:-

336110

760:-

336210

860:-

Clamshell Satin

336011

660:-

336111

760:-

336211

860:-

Raven Satin

336012

660:-

336112

760:-

336212

860:-

Tuotenro

L: 610  K: 30  S: 460

Hinta €

L: 810  K: 30  S: 460

Hinta €

Tuotenro

460:-

340080

L: 606  K: 60  S: 457

L: 1010  K: 30  S: 460

Hinta € 560:-

L: 806  K: 60  S: 457

Tuotenro

Hinta €

Hinta €

x2

Hinta €

340100

660:-

L: 1006  K: 60  S: 457

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

x2

L: 554  K: 30

x2 L: 954  K: 30

L: 754  K: 30

Vedinlista

Tuotenro

Mattaharmaa

20174

18:-

20177

20:-

20180

22:-

Mattavalkoinen

20172

18:-

20175

20:-

20178

22:-

Mattamusta

20173

18:-

20176

20:-

20179

22:-

Hinta/kpl €

Tuotenro

Hinta/kpl €

Tuotenro

Hinta/kpl €

VAIHTOEHDOT Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Valo

337060

Hinta € 330:-

337080

Tuotenro

370:-

337100

480:-

Plus Ääni

390115

480:-

390115

480:-

390115

480:-

Plus Sähkö

339060

90:-

339080

90:-

339100

90:-

Plus Organizer

390140

50:-

390140

50:-

390140

50:-

KALUSTE

Sisältyy aina

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • Grassin laatikkojärjestelmä, jossa Soft-Close-toiminto • Organizer, 2-pakkaus (4-pakkaus 140-mallissa) • Liukumattomat matot

Hyvä tietää

Hyvä tietää

Muista valita vedinlista GRIP, 1 tai 2 kpl • Plus Valo tarkoittaa valaistusta ylemmässä laatikossa sekä allaskaapin alla. LED-valaistus 3000 K, valovirta 150–530 lm • Plus Sähkö tarkoittaa alimmassa laatikossa olevaa 230 voltin kaksoispistorasiaa • Plus Ääni tarkoittaa molemmilla puolilla olevia kaiuttimia • Yhdistä pesuallashanaan, katso s. 162 • Toimitetaan valmiiksi koottuna ja sisältäen kaiken tekniikan * Täydennä pop-up-pohjaventtiilillä, jossa on Easy-Clean -toiminto. Katso s. 163. • Vesilukko ostetaan erikseen •

Tuotenro

Hinta €

KORKEA KAAPPI

Sisältyy aina •

44

Hinta €

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM 1 kiinteä puinen hylly. Muut 6 mm:n karkaistua lasia, kaikki siirrettäviä • Vakiona PUSH •

Muista valita vedinlista GRIP Plus Sähkö tarkoittaa 230 voltin pistorasiaa. Pistorasia ei ole asennettuna toimitettaessa. Vapaavalintainen sijoitus • Plus Peili tarkoittaa kokovartalopeiliä oven sisäpuolella • Laatikot mattamustaksi lakattua alumiinia • Toimitetaan valmiiksi koottuna • •


GRAND GRIP

120

140 KYLPYHUONEKALUSTEET - GRAND

L: 1200  K: 570  S: 450

L: 1400  K: 570  S: 450

Kaluste

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

335811

1 580:-

335911

1 690:-

Nordic Oak

335833

1 680:-

335933

1 790:-

Black Oak

335839

1 780:-

335939

1 890:-

Valinnainen NCS

335866

1 980:-

335966

2 090:-

L: 1210  K: 30  S: 460

L: 1410  K: 30  S: 460

GRAND-pesuallas

Tuotenro

Posliini, valkoinen

340120

Hinta €

LEVEL-pesuallas

Tuotenro

Posliini, mattavalkoinen

360031

250:-

360031

250:-

Posliini, matta-antrasiitti

360032

350:-

360032

350:-

LEVEL-pöytätaso

Tuotenro

Tuotenro

Hinta €

Raw Concrete Satin

336310

960:-

336410

1 160:-

Clamshell Satin

336311

960:-

336411

1 160:-

Raven Satin

336312

960:-

336412

1 160:-

760:-

Tuotenro

Hinta €

340140

1 060:-

L: 1406  K: 60  S: 457

L: 1206  K: 60  S: 457

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Hinta/kpl €

x2

x4 L: 654  K: 30

L: 1154  K: 30

Vedinlista

Tuotenro

Mattaharmaa

20183

24:-

20186

19:-

Mattavalkoinen

20181

24:-

20184

19:-

Mattamusta

20182

24:-

20185

19:-

Hinta/kpl €

Tuotenro

Hinta/kpl €

VAIHTOEHDOT Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Valo

337120

590:-

337140

700:-

Plus Ääni

390115

480:-

390115

480:-

Plus Sähkö

339120

90:-

339140

90:-

Plus Organizer

390140

50:-

390140

50:-

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

KORKEA KAAPPI Katso kaikki sivulta 82

x1 L: 400  K: 1600  S: 380

40 4 hyllyä, 2 laatikkoa

Pris €

Korkea kaappi

40 5 hyllyä

Premium White

354411O/V*

850:-

354511O/V*

1 150:-

Mattaharmaa

20189

28:-

Nordic Oak

354433O/V*

950:-

354533O/V*

1 350:-

Mattavalkoinen 20187

28:-

Black Oak

354439O/V*

1 050:-

354539O/V*

1 450:-

Mattamusta

20188

28:-

Valinnainen NCS

354466O/V*

1 150:-

354566O/V*

1 550:-

Hinta €

Hinta €

Tuotenro

Vedinlista

Tuotenro Hinta/kpl €

Hinta €

Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Peili

358040

140:-

358040

140:-

Plus Sähkö

359001

90:-

359001

90:-

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

L: 1596  K: 30 45


Hae inspiraatiota ulkona avautuvasta maisemasta, kun suunnittelet kylpyhuonettasi. Löydä harmonia maanläheisestä värimaailmasta.

46


Bohuslän KYLPYHUONEKALUSTEET - GRAND

Ruotsi

Älä anna haastavien muotojen olla esteenä. Suihku viiston katon alla saa aikaan todella viihtyisän ja tyylikkään suihkualueen. Katso s. 12.

Kaluste GRAND Classic 100 Premium White, jossa pesuallas LEVEL ja pöytätaso Clamshell Satin, vedin DEEP, 2430:- Pesuallashana POSH, 400:- Peili LOOX 110, 900:- Suihkukulma mittojen mukaan ARC 13 Original, Kirkkaalla lasilla Pyyhekuivain LINE, 360:47


GRAND CLASSIC 60 80 100 120 140

Kaluste GRAND Classic 80, Green Tea vedin DEEP ja Plus Valo, 2440:- Pesuallashana POSH, 400:- Peili GROOM 60, 270:-

48


KYLPYHUONEKALUSTEET - GRAND

Vihreät sävyt kylpyhuoneessa antaa raikkaan vaikutelman ja sopii erinomaisesti maalaismaiseen saaristotyyliin. Yhdistä mielellään valkoisiin ja messinkisiin yksityiskohtiin.

Jokaisen ylälaatikon mukana on 2 kpl Organizer -säilytyslokeroita, joiden avulla pidät pienet tavarat ja kauneustuotteet järjestyksessä.

49


GRAND CLASSIC 2.

1.

3.

4.

1. Pieni, mutta samalla suuri. GRAND-sarjan 60-kalusteessa

on sekä syvyyttä että korkeutta – ja runsaasti tilaa laatikoissa.

2. LEVEL kvartsikomposiitista valmistetuista pöytätasoista on valittavana kolme kaunista ja kestävää vaihtoehtoa. Tässä on kalkkikiveä muistuttava Clamshell.

3. Jos perheessä on monta jäsentä, suosittelemme kaksoispesualtaita. Voitte myös asettaa kaksi 60/80-kalustetta so-

pivalle etäisyydelle toisistaan ja saada siten aikaan erilaisen mutta tyylikkään ratkaisun.

4. Säilytystilaa ei ole koskaan liikaa. Korkeissa kaapeissamme on tilaa lähes kaikelle, mitä tarvitaan hyvään aamuun.

50

Kaikki korkeat kaapit 40 voi saada laatikoilla tai ilman. Lisää vielä oven sisäpuolelle peili ja pistorasia, niin saat todella älykkään stailauspaikan.


KYLPYHUONEKALUSTEET - GRAND

GRAND-sarjan posliinipesuallas on vain 3 cm korkea ja se on suunniteltu korostamaan kalusteen kauneutta.

Kaluste GRAND Classic 140, Midnight Blue , vedin DEEP, 3350:- Pesuallashana STRICT, 370:- Peili GROOM 140, 570:-

Plus Valo – valaistus kalusteen sisällä ja sen alla tuo materiaalivalintasi esiin parhaalla mahdollisella tavalla. 51


GRAND CLASSIC

60

80

100

L: 600  K: 570  S: 450

L: 800  K: 570  S: 450

L: 1000  K: 570  S: 450

Kaluste

Tuotenro

Premium White

334615

Hinta € 850:-

334815

Tuotenro

1 060:-

335015

1 270:-

Valinnainen NCS

334666

1 250:-

334866

1 460:-

335066

1 670:-

L: 610  K: 30  S: 460

GRAND-pesuallas

Tuotenro

Posliini, valkoinen

340060

Hinta €

Tuotenro

L: 810  K: 30  S: 460

Hinta €

Tuotenro

460:-

L: 606  K: 60  S: 457

L: 1010  K: 30  S: 460

Hinta €

340080

Tuotenro

560:-

340100

L: 806  K: 60  S: 457

Tuotenro

Hinta €

Hinta €

Hinta € 660:-

L: 1006  K: 60  S: 457

Hinta €

LEVEL-pesuallas

Tuotenro

Posliini, mattavalkoinen

360031

250:-

360031

250:-

360031

250:-

Posliini, matta-antrasiitti

360032

350:-

360032

350:-

360032

350:-

LEVEL-pöytätaso

Tuotenro

Raw Concrete Satin

336010

660:-

336110

760:-

336210

860:-

Clamshell Satin

336011

660:-

336111

760:-

336211

860:-

Raven Satin

336012

660:-

336112

760:-

336212

860:-

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Hinta €

VAIHTOEHDOT Lisävarusteet

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Valo

337060

330:-

337080

370:-

337100

480:-

Plus Ääni

390115

480:-

390115

480:-

390115

480:-

Plus Sähkö

339060

90:-

339080

90:-

339100

90:-

Plus Organizer

390140

50:-

390140

50:-

390140

50:-

SPOT

Tuotenro

Hinta/kpl €

DEEP

Tuotenro

PUSH

Tuotenro

Kromi

20114

15:-

Kromi

20158

25:-

Kaluste 60, Tipmatic

338001

190:-

Mattaharjattu

20115

15:-

Mattamusta

20159

25:-

Kaluste 80, Tipmatic

338002

190:-

Mattavalkoinen

20168

15:-

Messinki

20160

25:-

Kaluste 100, Tipmatic

338003

190:-

Mattamusta

20116

15:-

Kaluste 120, Tipmatic

338004

190:-

Messinki

20119

15:-

Kaluste 140, Tipmatic

338005

350:-

Hinta/kpl €

KALUSTE Sisältyy aina Pintakäsittely TX Top ExtremeTM Grassin laatikkojärjestelmä, jossa Soft-Close-toiminto • Organizer, 2-pakkaus (4-pakkaus 140-mallissa) • Liukumattomat matot • •

52

Hyvä tietää Plus Valo tarkoittaa valaistusta ylemmässä laatikossa sekä allaskaapin alla. LED-valaistus 3000 K, valovirta 150–530 lm • Plus Sähkö tarkoittaa alimmassa laatikossa olevaa 230 voltin kaksoispistorasiaa • Plus Ääni tarkoittaa molemmilla puolilla olevia kaiuttimia • Yhdistä pesuallashanaan, katso s. 162 • Toimitetaan valmiiksi koottuna ja sisältäen kaiken tekniikan • PUSH Tipmatic avaa synkronoidun laatikon yhdellä painalluksella. • Täydennä pop-up-pohjaventtiilillä, jossa on Easy-Clean -toiminto. Katso s. 163 • Vesilukko ostetaan erikseen •

Hinta €

Näet kaikki avausvaihtoehdot sivulla 84


GRAND CLASSIC

140

L: 1200  K: 570  S: 450

L: 1400  K: 570  S: 450

Kaluste

Tuotenro

Premium White

335215

1 480:-

335415

1 790:-

Valinnainen NCS

335266

1 880:-

335466

2 190:-

Hinta €

Tuotenro

L: 1210  K: 30  S: 460

GRAND-pesuallas

Tuotenro

Posliini, valkoinen

340120

KYLPYHUONEKALUSTEET - GRAND

120

Hinta €

L: 1410  K: 30  S: 460

Hinta €

Tuotenro

760:-

340140

Hinta € 1 060:-

L: 1406  K: 60  S: 457

L: 1206  K: 60  S: 457

LEVEL-pesuallas

Tuotenro

Posliini, mattavalkoinen

360031

Hinta € 250:-

Tuotenro 360031

250:-

Posliini, matta-antrasiitti

360032

350:-

360032

350:-

LEVEL-pöytätaso

Tuotenro

Raw Concrete Satin

336310

Clamshell Satin

336311

Raven Satin

336312

Hinta €

Hinta/kpl €

Tuotenro

Hinta €

960:-

336410

1 160:-

960:-

336411

1 160:-

960:-

336412

1 160:-

VAIHTOEHDOT Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Valo

337120

590:-

337140

700:-

Plus Ääni

390115

480:-

390115

480:-

Plus Sähkö

339120

90:-

339140

90:-

Plus Organizer

390140

50:-

390140

50:-

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

KORKEA KAAPPI

Katso kaikki sivulta 82

Korkea kaappi

40 5 hyllyä

Hinta €

40 4 hyllyä, 2 laatikkoa

Hinta € 1 150:-

1 460:-

Premium White

354115O/V*

950:-

354315O/V*

Valinnainen NCS

354166O/V*

1 260:-

354366O/V*

KORKEA KAAPPI

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

L: 400  K: 1600  S: 380

Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Peili

358040

Hinta € 140:-

358040

140:-

Plus Sähkö

359001

90:-

359001

90:-

Tuotenro

Hinta €

Sisältyy aina Pintakäsittely TX Top ExtremeTM 1 kiinteä puinen hylly. Muut 6 mm:n karkaistua lasia, kaikki siirrettäviä • Vakiona PUSH, mutta halutessasi voit valita myös muun avausvaihtoehdon Hyvä tietää Näet avausvaihtoehdot vasemmalla Plus Sähkö tarkoittaa 230 voltin pistorasiaa. Pistorasia ei ole asennettuna toimitettaessa. Vapaavalintainen sijoitus • Plus Peili tarkoittaa kokovartalopeiliä oven sisäpuolella • Laatikot mattamustaksi lakattua alumiinia • Toimitetaan valmiiksi koottuna • •

53


VISKAN Ajattomasta, mutta monipuolisesta VISKAN kalustesarjastamme löytyy eniten kokovaihtoehtoja ja voit vaikuttaa sen ulkomuotoon eri etusarjojen ja lisävarusteiden avulla. VISKAN-sarja tarjoaa jokaiselle jotakin, piditpä sitten minimalistisesta tai klassisesta tyylistä.

Kaluste VISKAN Solid 120, Premium White , PUSH Tipmatic 2200:- Peilikaappi STAGE 120, 1060:- Pesuallashana SLEEK, 270:- Pyyhekuivain LINE, 360:54

Puhtaimmat linjat ja täysin sileän etuosan saat, kun valitset PUSH Tipmatic -avausvaihtoehdon.


KYLPYHUONEKALUSTEET - VISKAN

55


VISKAN SOLID 60 80 100 120

Kaluste VISKAN Solid 100, NCS, 1960:- Peili LOOX 70, 700:- Pesuallashana CASUAL, 200:-

56


KYLPYHUONEKALUSTEET - VISKAN

VISKAN Solid 120 tarjoaa runsaasti pöytätilaa. Tässä näet minimalistisen kivikomposiittipesualtaan.

Valitse joko posliinista tai mattavalkoisesta kivikomposiitista valmistettu pesuallas. Kuvassa on VISKAN Solid 100 ja klassinen posliinipesuallas, joka on sekä kaunis että kestävä.

57


VISKAN SOLID 1. 2.

3.

4.

1. Saat lisää säilytystilaa, kun valitset samaan sarjaan kuuluvan

korkean kaapin. Sisäpuolella olevan peilin, pistorasioiden ja laati-

koiden ansiosta saat todella kätevän kaapin, joka tekee aamuistasi nautinnollisen.

2. Kokonaan ulosvedettävät Vionaro-laatikot Soft-Close-toiminnolla

liukuvat äänettömästi ja kestävät vähintään 15 vuoden ajan. Kivikomposiittipesuallas.

3. Luo kalusteelle persoonallinen ilme valitsemalla haluamasi

vedinvaihtoehto. Tässä näkyy kiiltävästä messingistä valmistettu SPOT-vedin, joka tuo lämpöä huoneeseen.

4. Suosittelemme aina kaksoipesuallasta, jos perheeseen kuuluu useampi jäsen ja huoneessa on riittävästi tilaa. Kun jokainen perheenjäsen saa oman laatikkonsa, se edistää perherauhaa.

58


KYLPYHUONEKALUSTEET - VISKAN

Kaikki VISKAN-kalusteet on käsitelty TX Top Extreme™ ‑pintakäsittelyllä, joka takaa kalusteelle vähintään 15 vuoden käyttöiän.

Lisää yksi tai useampi kätevistä plus-paketeistamme, kuten kaksoispistorasia alalaatikossa – Plus Sähkö – tai alavalaistus, Plus Valo.

Kaluste VISKAN Solid 60, Slate Grey , jossa vedin CORE, 1370:- Pesuallashana STRICT, 370:- Peili SCENE 60, 830:59


VISKAN SOLID

60

80

100

L: 590  K: 490  S: 425

L: 790  K: 490  S: 425

L: 990  K: 490  S: 425

Kaluste

Tuotenro

Premium White

320811

Hinta € 550:-

321111

760:-

321411

Still Grey

320852

550:-

321152

760:-

321452

970:-

Black Oak

320839

750:-

321139

960:-

321439

1 170:-

Valinnainen NCS

320866

950:-

321166

1 160:-

321466

1 370:-

Tuotenro

L: 605  K: 50  S: 430

Pesualtaat

Tuotenro

Posliini, valkoinen

330060

Tuotenro

Kivikomposiitti, mattavalkoinen

310060

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

390:-

Tuotenro

310:-

590:-

L: 1000  K: 16  S: 430

Hinta €

310080

Hinta €

330100

490:-

L: 800  K: 16  S: 430

Hinta €

970:-

Tuotenro

Hinta €

330080

Hinta €

L: 1005  K: 50  S: 430

L: 805  K: 50  S: 430

L: 600  K: 16  S: 430

Pesualtaat

Hinta €

Tuotenro

430:-

Hinta €

310100

530:-

VAIHTOEHDOT Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Valo

327060

180:-

327080

180:-

327100

210:-

Plus Sähkö

329060

90:-

329080

90:-

329100

90:-

Plus Organizer

390130

50:-

390130

50:-

390130

50:-

Pop-up-pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220

65:-

390220

65:-

ADD

Tuotenro

Kromi, c/c 128 mm

20056

Kromi, c/c 256 mm Kromi, c/c 320 mm

Tuotenro

Hinta €

Hinta €

PUSH

Tuotenro

Kaluste 60, Tipmatic

328001

190:-

20161

15:-

Kaluste 80, Tipmatic

328002

190:-

Musta / Musta

20162

15:-

Kaluste 100, Tipmatic

328003

190:-

Luonnonväri / Messinki

20163

15:-

Kaluste 120, Tipmatic

328004

190:-

Kaluste 120 D, Tipmatic

328005

350:-

Tuotenro

25:-

Ruskea / Kromi

20055

25:-

20062

25:-

Mattaharjattu, c/c 128 mm 20057

25:-

Mattaharjattu, c/c 256 mm 20046

25:-

Mattaharjattu, c/c 320 mm 20061

25:-

Mattamusta, c/c 128 mm

20169

25:-

SPOT

Tuotenro

Mattamusta, c/c 256 mm

20170

25:-

Kromi

20114

15:-

Mattamusta, c/c 320 mm

20171

25:-

Mattaharjattu

20115

15:-

Mattavalkoinen, c/c 128 mm 20150

25:-

Mattavalkoinen

20168

15:-

Mattavalkoinen, c/c 256 mm 20151

25:-

Mattamusta

20116

15:-

Mattavalkoinen, c/c 320 mm 20152

25:-

Messinki

20119

15:-

60

Tuotenro

Hinta/kpl €

TIE

Näet kaikki avausvaihtoehdot sivulla 84

Hinta/kpl €

Hinta €

Hinta €

KALUSTE Hinta/kpl €

Sisältyy aina

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM Grassin laatikkojärjestelmä, jossa Soft-Close-toiminto • Organizer, 2-pakkaus (4-pakkaus 120 D -mallissa) • Liukumattomat matot • •

Hyvä tietää

Plus Valo tarkoittaa valaistusta kalusteen alapuolella Plus Sähkö tarkoittaa alimmassa laatikossa olevaa 230 voltin kaksoispistorasiaa • Yhdistä pesuallashanaan, katso s. 162 • Toimitetaan valmiiksi koottuna ja sisältäen kaiken tekniikan • PUSH Tipmatic avaa synkronoidun laatikon yhdellä painalluksella. • Muistathan valita myös pop-up-pohjaventtiilin Easy-Clean-toiminnolla s. 163 • Vesilukko ostetaan erikseen • •


VISKAN SOLID

120 D

L: 1190  K: 490  S: 425

L: 1180  K: 490  S: 425

Kaluste

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Premium White

321711

1 380:-

322011

1 480:-

Still Grey

321752

1 380:-

322052

1 480:-

Black Oak

321739

1 580:-

322039

1 680:-

Valinnainen NCS

321766

1 780:-

322066

1 880:-

L: 1205  K: 50  S: 430

Pesualtaat

Tuotenro

Posliini, valkoinen

330120

Pesualtaat

Tuotenro

Kivikomposiitti, mattavalkoinen

310120

KYLPYHUONEKALUSTEET - VISKAN

120

Hinta €

L: 1205  K: 50  S: 430

Hinta €

Tuotenro

690:-

Hinta €

330122

L: 1200  K: 16  S: 430

910:-

L: 1190  K: 16  S: 430

Hinta €

Tuotenro

630:-

Hinta €

310122

830:-

VAIHTOEHDOT Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Valo

327120

210:-

327122

250:-

Plus Sähkö

329120

90:-

329122

90:-

Plus Organizer

390130

50:-

390130

Pop-up-pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220 x2

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

50:130:-

SÄILYTYS

Katso kaikki sivulta 82

SÄILYTYS Sisältyy aina Pintakäsittely TX Top ExtremeTM 1 kiinteä puinen hylly. Muut 6 mm:n karkaistua lasia, kaikki siirrettäviä • •

L: 300  K: 720  S: 200

Korkea kaappi

72 2 hyllyä

Premium White

351611O/V*

390:-

351811O/V*

490:-

Still Grey

351652O/V*

390:-

351852O/V*

490:-

Black Oak

351639O/V*

590:-

351839O/V*

690:-

Valinnainen NCS

351666O/V*

690:-

351866O/V*

790:-

Hinta €

120 5 hyllyä

Hinta €

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V L: 300  K: 1200  S: 200

Korkea kaappi

30 5 hyllyä

L: 400  K: 1600  S: 400

40 4 hyllyä, 2 laatikkoa

Hinta €

700:-

1 010:-

700:-

352752O/V*

1 010:-

352439O/V*

900:-

352739O/V*

1 210:-

352466O/V*

1 000:-

352766O/V*

1 310:-

352111O/V*

600:-

352411O/V*

Still Grey

352152O/V*

600:-

352452O/V*

Black Oak

352139O/V*

800:-

Valinnainen NCS

352166O/V*

900:Hinta €

Hinta €

Upotettu vedin vakiona oven reunassa Näet avausvaihtoehdot vasemmalla sivulla • Plus Sähkö tarkoittaa 230 voltin pistorasiaa. Pistorasia ei ole asennettuna toimitettaessa. Vapaavalintainen sijoitus • Plus Peili tarkoittaa kokovartalopeiliä oven sisäpuolella • Laatikot mattamustaksi lakattua alumiinia • Toimitetaan valmiiksi koottuna

352711O/V*

Premium White

Valinnainen korkea kaappi Tuotenro

L: 300  K: 1600  S: 300

Hinta €

40 5 hyllyä

Hyvä tietää

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Peili

358030

140:-

358040

140:-

358040

140:-

Plus Sähkö

359001

90:-

359001

90:-

359001

90:-

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V 61


Luo oma moodboard – fyysisesti tai vaikkapa digitaalisesti Pinterestissä. Se on helppo tapa saada kokonaiskuva ennen aloittamista.

62


KYLPYHUONEKALUSTEET - VISKAN

Pienen kylpyhuoneen sisustaminen voi olla haastavaa. Parhaat vinkkimme saat osoitteesta inr.fi/pienet-kylpyhuoneet

Kaluste VISKAN Grip 120 D, Premium White , kivikomposiittipesuallas, 2486:- Pesuallashana STRICT, 300:- Peili SCENE 50, 780:- Suihkunurkka ARC 20 Frame Plus, Kirkas lasi, 1300:- Suihkutilan säilytysratkaisu CASE, 100:- Kattosuihku MIST, 830:- Pyyhekuivain BOW, 500:63


VISKAN GRIP 40 50 60 80 100 120

Kaluste VISKAN Grip 60, Premium White, kivikomposiittipesuallas ja valkoinen vedinlista sekä Plus Valo, 1178:Peilikaappi STAGE 60, jossa Plus Valo, 760:- Pesuallashana CASUAL, 200:-

64


KYLPYHUONEKALUSTEET - VISKAN

Aloita kylpyhuoneprojektisi luomalla moodboard. Osoitteessa pinterest.se/ INR_bathroom n채et kaikki kuvamme.

Minimalisti valitsee ohuen pesualtaan, joka on valmistettu kivikomposiitista. Jos kuitenkin pid채t enemm채n klassisesta posliinista, se sopii luonnollisesti yht채 hyvin.

65


VISKAN GRIP 2.

1.

3.

4.

1. Pidä laatikot järjestyksessä. Monitoiminen Organizer sisältyy kahtena kappaleena ylempään laatikkoon. Lisää Plus Sähkö, niin saat kaksoispistorasian.

2. TX Top Extreme™ -pintakäsittely pitää kalusteet suojattuina vähintään 15 vuoden ajan, ja koska vedinlista on alumiinia,se kestää kosteutta ja roiskeita erinomaisesti.

3. Kokonaan ulosvedettävät Vionaro-laatikot Soft-Close-toiminnolla liukuvat äänettömästi ja kestävät ikuisesti.

4. Korkeassa kaapissa 40 on kolme karkaistusta lasista valmistettua siirrettävää hyllyä ja yksi puinen kiinteä hylly sekä kaksi soft-close laatikkoa. Anna oikea- tai vasenkätisyys.

66

VISKAN Grip antaa mahdollisuuden leikkiä värillä ja muodoilla. Yhdistä mattavalkoinen, musta tai harmaa vedinlista haluamaasi kaapin väriin.


KYLPYHUONEKALUSTEET - VISKAN

Haluatko mieluummin klassisen posliinipesualtaan vai kivikomposiittialtaan, jonka pinta on mattamainen ja silkinsileä? Kumpikin niistä kestää todella hyvin kulutusta.

Valitse lisäksi kalusteen alle Plus Valo, joka luo upeaa tunnelmaa ilta-aikaan.

Kaluste VISKAN Grip 120 D, Premium White, kivikomposiittipesuallas, 2486:Pesuallashana STRICT, 300:- Peili SCENE 50, 780:-

67


VISKAN GRIP

40

50

60

80

L: 390  K: 490  S: 345

L: 490  K: 490  S: 345

L: 590  K: 490  S: 425

L: 790  K: 490  S: 425

Kaluste

Tuotenro

Premium White

320611O/V*

340:-

320711

590:-

321011

650:-

321311

860:-

Still Grey

320652O/V*

340:-

320752

590:-

321052

650:-

321352

860:-

Black Oak

320639O/V*

440:-

320739

690:-

321039

750:-

321339

960:-

Valinnainen NCS

320666O/V*

740:-

320766

990:-

321066

1 050:-

321366

1 260:-

Hinta €

Tuotenro

L: 405  K: 50  S: 350

Pesualtaat

Tuotenro

Posliini, valkoinen

330040

L: 505  K: 50  S: 350

Hinta € 240:-

Tuotenro

Tuotenro

Kivikomposiitti, mattavalkoinen

310040

290:-

L: 500  K: 16  S: 350

Hinta € 180:-

Tuotenro

240:-

x1

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

330060

390:-

Tuotenro

310:-

L: 490  K: 35

Vedinlista

Tuotenro

Mattaharmaa

20120

17:-

20126

Mattavalkoinen

20121

17:-

20127

Mattamusta

20122

17:-

20128

Hinta/kpl €

Tuotenro

Tuotenro

Tuotenro

490:-

Hinta €

310080

430:-

x2

L: 590  K: 35

Hinta/kpl €

Hinta €

330080

x2

x2

L: 390  K: 35

Hinta €

L: 800  K: 16  S: 430

Hinta €

310060

Tuotenro

L: 805  K: 50  S: 430

L: 600  K: 16  S: 430

Hinta €

310050

Tuotenro

L: 605  K: 50  S: 430

Hinta €

330050

L: 400  K: 16  S: 350

Pesualtaat

Hinta €

Tuotenro

L: 790  K: 35

Hinta/kpl €

Tuotenro

Hinta/kpl €

18:-

20129

19:-

20132

21:-

18:-

20130

19:-

20133

21:-

18:-

20131

19:-

20134

21:-

Tuotenro

Hinta €

VAIHTOEHDOT Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Valo

327040

Hinta €

Tuotenro

327060

180:-

327080

180:-

90:-

329060

90:-

329080

90:-

390130

50:-

390130

50:-

65:-

390220

65:-

390220

65:-

329050

Plus Organizer

65:-

390220

KALUSTE

KORKEA KAAPPI

Sisältyy aina • Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • Grassin laatikkojärjestelmä, jossa Soft-Close-toiminto • Organizer, 2-pakkaus (ei 40 ja 50, (4-pakkaus 120 D -mallissa) • Liukumattomat matot

Sisältyy aina • Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • 1 kiinteä puinen hylly. Muut 6 mm:n karkaistua lasia, kaikki siirrettäviä

Hyvä tietää • Muista valita vedinlista GRIP, 1 tai 2 kpl • Plus Valo tarkoittaa valaistusta kalusteen alapuolella • Plus Sähkö tarkoittaa alimmassa laatikossa olevaa 230 voltin kaksoispistorasiaa • Yhdistä pesuallashanaan, katso s. 162 • Toimitetaan valmiiksi koottuna ja sisältäen kaiken tekniikan • Muistathan valita myös pop-up-pohjaventtiilin Easy-Clean-toiminnolla s. 163 • Vesilukko ostetaan erikseen

68

Hinta €

160:-

– 390220

Tuotenro

327050

Plus Sähkö Pop-up-pohjaventtiili Easy-Clean

Hinta €

160:-

Hyvä tietää • Muista valita vedinlista GRIP • Plus Sähkö tarkoittaa 230 voltin pistorasiaa. Pistorasia ei ole asennettuna toimitettaessa. Vapaavalintainen sijoitus • Plus Peili tarkoittaa kokovartalopeiliä oven sisäpuolella • Laatikot mattamustaksi lakattua alumiinia • Toimitetaan valmiiksi koottuna • Korkeat kaapit voidaan sijoittaa vierekkäin


VISKAN GRIP

120

120 D

L: 990  K: 490  S: 425

L: 1190  K: 490  S: 425

L: 1180  K: 490  S: 425

Kaluste

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Premium White

321611

1 070:-

321911

1 480:-

322211

1 580:-

Still Grey

321652

1 070:-

321952

1 480:-

322252

1 580:-

Black Oak

321639

1 170:-

321939

1 580:-

322239

1 680:-

Valinnainen NCS

321666

1 470:-

321966

1 880:-

322266

1 980:-

L: 1005  K: 50  S: 430

Pesualtaat

Tuotenro

Posliini, valkoinen

330100

Tuotenro

Kivikomposiitti, mattavalkoinen

310100

Tuotenro

L: 1205  K: 50  S: 430

Hinta €

Tuotenro

590:-

Tuotenro

690:-

Tuotenro

530:-

910:-

L: 1190  K: 16  S: 430

Hinta €

310120

Hinta €

330122

L: 1200  K: 16  S: 430

Hinta €

Hinta €

L: 1205  K: 50  S: 430

Hinta €

330120

L: 1000  K: 16  S: 430

Pesualtaat

Hinta €

Tuotenro

630:-

x2

Hinta €

310122

830:-

x2

L: 990  K: 35

x4 L: 590  K: 35

L: 1190  K: 35

Vedinlista

Tuotenro

Mattaharmaa

20135

23:-

20138

25:-

20129

19:-

Mattavalkoinen

20136

23:-

20139

25:-

20130

19:-

Mattamusta

20137

23:-

20140

25:-

20131

19:-

Hinta/kpl €

Tuotenro

KYLPYHUONEKALUSTEET - VISKAN

100

Hinta/kpl €

Tuotenro

Hinta/kpl €

VAIHTOEHDOT Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Valo

327100

210:-

327120

210:-

327122

250:-

Plus Sähkö

329100

90:-

329120

90:-

329122

90:-

Plus Organizer

390130

50:-

390130

50:-

390130

50:-

Pop-up-pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220

65:-

390220 x2

65:-

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

KORKEA KAAPPI

Katso kaikki sivulta 82

30 5 hyllyä

Premium White

352011O/V*

650:-

352211O/V*

750:-

352511O/V*

1 050:-

Still Grey

352052O/V*

650:-

352252O/V*

750:-

352552O/V*

1 050:-

Black Oak

352039O/V*

750:-

352239O/V*

850:-

352539O/V*

1 150:-

Valinnainen NCS

352066O/V*

950:-

352266O/V*

1 050:-

352566O/V*

1 350:-

Lisävarusteet

Tuotenro

Tuotenro

Pris €

Tuotenro

Plus Peili

358030

140:-

358040

140:-

358040

140:-

Plus Sähkö

359001

90:-

359001

90:-

359001

90:-

Vedinlista

Tuotenro

Mattaharmaa

20141

28:-

Mattavalkoinen

20142

28:-

Mattamusta

20143

28:-

Hinta €

40 5 hyllyä

40 4 hyllyä, 2 laatikkoa

Korkea kaappi

Hinta €

Pris €

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V L: 300  K: 1600  S: 300

L: 400  K: 1600  S: 400

x1

Pris €

Pris €

Hinta/kpl €

69


VISKAN CLASSIC 60 80 100 120

Kaluste VISKAN Classic 60, Premium White, kivikomposiittipesuallas ja SPOT-vedin sekä Plus Valo, 1270:- Peilikaappi STAGE 60, jossa Plus Valo, 760:- Pesuallashana SLEEK, 270:-

70


KYLPYHUONEKALUSTEET - VISKAN

VISKAN Classic kauniilla kehyksellä on tilava kaluste, johon voit valita useita käteviä lisätoimintoja.

Tee allaskaapista yksilöllinen valitsemalla omaan tyyliisi sopiva väri ja vedin.

71


VISKAN CLASSIC 2.

1.

1. Valitse kalusteen alle Plus Valo korostamaan materiaalivalintoja.

2. DEEP-kuppivetimellä saat aikaan oikean maalaistyylin. Vaihtoehdot ovat kromi, mattamusta ja kiillotettu messinki.

3. Valitse samaan sarjaan kuuluva korkea

3.

kaappi, joka on saatavana laatikoilla, peilillä ja pistorasialla.

4. Ihanaa järjestystä laatikoissa. Käytännöllinen

Organizer on osa VISKAN-sarjaa. Lisää Plus Sähkö, niin saat kaksoispistorasian alalaatikkoon.

4.

Korkean kaapin lisävarusteilla Plus Peili ja Plus Sähkö saat kylpyhuoneeseen todella älykkään ja kompaktin stailausnurkkauksen.

72


KYLPYHUONEKALUSTEET - VISKAN

Haluatko mieluummin klassisen posliinipesualtaan vai kivikomposiittialtaan, jonka pinta on mattamainen ja silkinsileä? Kumpikin niistä kestää todella hyvin kulutusta.

Kehyspeili saa välittömästi aikaan maalaismaisen tunnelman. Mutta tummaksi maalattuna ja esimerkiksi mustia yksityiskohtia hyödyntämällä voit luoda täysin omaa tyyliäsi edustavan kalusteen. Kaluste VISKAN Classic 80, Antracite, vedin DEEP, 1900:- Pesuallashana SLEEK, 330:- Peili LOOX 70, 700:73


VISKAN CLASSIC

60

80

100

L: 590  K: 490  S: 425

L: 790  K: 490  S: 425

L: 990  K: 490  S: 425

Hinta €

Hinta €

Tuotenro

Tuotenro

Premium White

320915

750:-

321215

960:-

321515

1 170:-

Valinnainen NCS

320966

1 150:-

321266

1 360:-

321566

1 570:-

L: 605  K: 50  S: 430

Pesualtaat

Tuotenro

Posliini, valkoinen

330060

L: 805  K: 50  S: 430

Hinta €

Tuotenro

Kivikomposiitti, mattavalkoinen

310060

L: 1005  K: 50  S: 430

Hinta €

Tuotenro

390:-

330080

L: 600  K: 16  S: 430

Pesualtaat

Tuotenro

Hinta €

Kaluste

Tuotenro

490:-

330100

L: 800  K: 16  S: 430

Hinta € 310:-

310080

590:-

L: 1000  K: 16  S: 430

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

430:-

310100

Hinta € 530:-

VAIHTOEHDOT Hinta €

Hinta €

Tuotenro

Plus Valo

327060

180:-

327080

180:-

327100

210:-

Plus Sähkö

329060

90:-

329080

90:-

329100

90:-

Plus Organizer

390130

50:-

390130

50:-

390130

50:-

Pop-up-pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220

65:-

390220

65:-

Hinta €

Tuotenro

Tuotenro

Hinta €

Lisävarusteet

ADD

Tuotenro

TIE

Tuotenro

Hinta €

DEEP

Tuotenro

Kromi, c/c 128 mm

20056

25:-

Ruskea / Kromi

20161

15:-

Kromi

20158

25:-

Kromi, c/c 256 mm

20055

25:-

Musta / Musta

20162

15:-

Mattamusta

20159

25:-

Kromi, c/c 320 mm

20062

25:-

Luonnonväri / Messinki

20163

15:-

Messinki

20160

25:-

Mattaharjattu, c/c 128 mm

20057

25:-

Mattaharjattu, c/c 256 mm

20046

25:-

Mattaharjattu, c/c 320 mm

20061

25:-

SPOT

Tuotenro

PUSH

Tuotenro

Mattamusta, c/c 128 mm

20169

25:-

Kromi

20114

15:-

Kaluste 60, Tipmatic

328001

190:-

25:-

Mattaharjattu

20115

15:-

Kaluste 80, Tipmatic

328002

190:-

328003

190:-

Mattamusta, c/c 256 mm

20170

Hinta €

Hinta €

Hinta €

Mattamusta, c/c 320 mm

20171

25:-

Mattavalkoinen

20168

15:-

Kaluste 100, Tipmatic

Mattavalkoinen, c/c 128 mm

20150

25:-

Mattamusta

20116

15:-

Kaluste 120, Tipmatic

328004

190:-

Mattavalkoinen, c/c 256 mm

20151

25:-

Messinki

20119

15:-

Kaluste 120 D, Tipmatic

328005

350:-

Mattavalkoinen, c/c 320 mm

20152

25:-

Näet kaikki avausvaihtoehdot sivulla 84

74


VISKAN CLASSIC

120 D

KALUSTE Sisältyy aina L: 1190  K: 490  S: 425

Hinta €

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM Grassin laatikkojärjestelmä, jossa Soft-Close-toiminto • Organizer, 2-pakkaus (4-pakkaus 120 D -mallissa) • Liukumattomat matot

L: 1180  K: 490  S: 425

Tuotenro

• •

Hinta €

Kaluste

Tuotenro

Premium White

321815

1 480:-

322115

1 690:-

Valinnainen NCS

321866

1 880:-

322166

2 090:-

Hyvä tietää Plus Valo tarkoittaa valaistusta kalusteen alapuolella • Plus Sähkö tarkoittaa alimmassa laatikossa olevaa 230 voltin kaksoispistorasiaa • Yhdistä pesuallashanaan, katso s. 162 • Toimitetaan valmiiksi koottuna ja sisältäen kaiken tekniikan • PUSH Tipmatic avaa synkronoidun laatikon yhdellä painalluksella. • Muistathan valita myös pop-up-pohjaventtiilin Easy-Clean-toiminnolla s. 163 • Vesilukko ostetaan erikseen •

L: 1205  K: 50  S: 430

Pesualtaat

Tuotenro

Posliini, valkoinen

330120

L: 1205  K: 50  S: 430

Hinta € 690:-

Tuotenro

L: 1200  K: 16  S: 430

Pesualtaat

Tuotenro

Kivikomposiitti, mattavalkoinen

310120

Hinta €

330122

910:-

KORKEA KAAPPI

L: 1190  K: 16  S: 430

Hinta € 630:-

Tuotenro

Sisältyy aina

Hinta €

310122

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM 1 kiinteä puinen hylly. Muut 6 mm:n karkaistua lasia, kaikki siirrettäviä • •

830:-

Hyvä tietää

VAIHTOEHDOT Tuotenro

Plus Valo

327120

210:-

327122

250:-

Plus Sähkö

329120

90:-

329122

90:-

Plus Organizer

390130

50:-

390130

Pop-up-pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220 x2

Hinta €

Upotettu vedin vakiona oven reunassa Näet avausvaihtoehdot vasemmalla sivulla • Plus Sähkö tarkoittaa 230 voltin pistorasiaa. Pistorasia ei ole asennettuna toimitettaessa. Vapaavalintainen sijoitus • Plus Peili tarkoittaa kokovartalopeiliä oven sisäpuolella • Laatikot mattamustaksi lakattua alumiinia • Toimitetaan valmiiksi koottuna •

Lisävarusteet

Tuotenro

Hinta €

50:130:-

SÄILYTYS

Katso kaikki sivulta 82

Seinäkaapit

72 2 hyllyä

Premium White

351715O/V*

490:-

351915O/V*

590:-

Valinnainen NCS

351766O/V*

890:-

351966O/V*

1040:-

Korkea kaappi

30 5 hyllyä

Premium White

352815O/V*

850:-

352315O/V*

950:-

352615O/V*

1150:-

Valinnainen NCS

352866O/V*

1050:-

352366O/V*

1150:-

352666O/V*

1450:-

Lisävarusteet

Tuotenro

Pris €

Tuotenro

Pris €

Plus Peili

358030

140:-

358040

140:-

358040

140:-

Plus Sähkö

359001

90:-

359001

90:-

359001

90:-

Hinta €

120 5 hyllyä

Hinta €

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

L: 300  K: 720  S: 200

L: 300  K: 1200  S: 200

L: 300  K: 1600  S: 300

Hinta €

40 5 hyllyä

Hinta €

40 4 hyllyä, 2 laatikkoa

Tuotenro

Hinta €

Pris €

L: 400  K: 1600  S: 400

75

KYLPYHUONEKALUSTEET - VISKAN

120


1.

3.

2.

5.

6. 4.

PEILIT JA PEILIKAAPIT Mieti tarpeitasi ja tutustu laajaan peilien ja peilikaappien valikoimaamme, jossa on eri malleja ja kokoja. Tutustu vielä tarkemmin HIDE-peilikaappiin – fiksuun peilisäilytysratkaisuun, jossa yhdistyvät kokovartalopeili ja säilytystila.

76


KYLPYHUONEKALUSTEET – PEILIT & PEILIKAAPIT

7.

9.

8.

1. Peili LOOX 90, 800:- 2. Peili GROOM 60, 270:- 3. Peilikaappi STAGE 60, 640:- 4. Peili FEEL 60, 430:- 5. Peili TOUCH 60, 680:- 6. Peili SCENE 100, 930:- 7. Peilikaappi HALO, 720:- 8. Peilikaappi HALOMORE White Ash, 1050:- 9. Peilisäilytys HIDE Premium White, 490:-

77


PEILIT

PEILI LOOX Tuotenro

Pris €

70

Ø/S: 700/30 mm

360070

700:-

90

Ø/S: 900/30 mm

360090

800:-

110

Ø/S: 1100/30 mm

360110

900:-

Hyvä tietää LED-valaistus 3000 K Valovirta 480–680 lm • IP-luokka 44 • Valaistus reunan takana • Peilissä ei ole omaa virtapainiketta, vaan se on kytketty huoneen virtakytkimeen • •

PEILI TOUCH

Tuotenro

Pris €

60

L/K/S: 600/720/30 mm

346060

680:-

80

L/K/S: 800/720/30 mm

346080

730:-

100

L/K/S: 1000/720/30 mm

346100

780:-

120

L/K/S: 1200/720/30 mm

346120

830:-

140

L/K/S: 1400/720/30 mm

346140

880:-

Hyvä tietää LED-valaistus 2500–6500 K Valovirta 320–680 lm • IP-luokka 44 • Ylä- ja alavalaistus • Kolmella alareunassa sijaitsevalla on/off-kosketuspainikkeella voit himmentää valoja ja säätää niiden valolämpötilaa • Peili säilyttää muistissaan edellisen kerran asetukset seuraavaa kertaa varten • •

PEILI SCENE Tuotenro

Pris €

50

L/K: 500/720 mm S: 30/70 mm

348050

780:-

60

L/K: 600/720 mm S: 30/70 mm

348060

830:-

80

L/K: 800/720 mm S: 30/70 mm

348080

880:-

100

L/K: 1000/720 mm S: 30/70 mm

348100

930:-

120

L/K: 1200/720 mm S: 30/70 mm

348120

980:-

Hyvä tietää LED-valaistus 2500–6500 K Valovirta 810 lm • IP-luokka 44 • Säädettävä sivuvalaistus jopa 90 asteen kulmassa • Kolmella alareunassa sijaitsevalla on/off-kosketuspainikkeella voit himmentää valoja ja säätää niiden valolämpötilaa • Peili säilyttää muistissaan edellisen kerran asetukset seuraavaa kertaa varten • •

78


PEILI GROOM

Premium White

Pris €

NCS

60

L: 625 mm K: 745 mm S: 20 mm

343211

270:–

343266

370:–

80

L: 825 mm K: 745 mm S: 20 mm

343311

320:–

343366

420:–

100

L: 1025 mm K: 745 mm S: 20 mm

343411

370:–

343466

470:–

120

L: 1225 mm K: 745 mm S: 20 mm

343511

420:–

343566

520:–

140

L: 1425 mm K: 745 mm S: 20 mm

343611

470:–

343666

570:–

KYLPYHUONEKALUSTEET – PEILIT & PEILIKAAPIT

PEILIT

Pris €

Hyvä tietää •

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM sisältyy aina

PEILI FEEL

Tuotenro

Pris €

40

L: 400 mm K: 720/755 mm S: 30/95 mm

344040

320:-

50

L: 500 mm K: 720/755 mm S: 30/95 mm

344050

370:-

60

L: 600 mm K: 720/755 mm S: 30/95 mm

344060

430:-

80

L: 800 mm K: 720/755 mm S: 30/95 mm

344080

480:-

100

L: 1000 mm K: 720/755 mm S: 30/95 mm

344100

530:-

120*

L: 1200 mm K: 720/755 mm S: 30/95 mm

344120

630:-

140*

L: 1400 mm K: 720/755 mm S: 30/95 mm

344140

630:-

*2 kpl valaisimia Hyvä tietää LED-valaisin 4000 K Valovirta 80–350 lm (alla), 480 lm (yllä) • IP-luokka 44 • Peileihin 120–140 kuuluu kaksi valaisinta • LED-alavalaistus sisältyy • Peilissä ei ole omaa virtapainiketta, vaan se on kytketty huoneen virtakytkimeen • Taustapuolella oleva turvakalvo sisältyy • •

MUKAUTETTAVISSA OLEVAT PEILIT PARHAIDEN MEIKKAUSTULOSTEN SAAVUTTAMISEKSI TOUCH- ja SCENE-peilien kosketuspainikkeilla voit säätää sekä värilämpötilaa että valon kirkkautta. Peili säilyttää muistissaan edellisen kerran asetukset seuraavaa kertaa varten. Yhdistetään huoneen virtakytkimeen tai omaan virtakytkimeensä. Tiedustele asiaa sähköasentajalta. SCENE-peilissä voit lisäksi kääntää sivuvalaistuksen jopa 90 asteen kulmaan ja saada siten aikaan juuri haluamasi valaistuksen.

Voit säätää peilivalon kevyellä sormikosketuksella juuri tarpeisiisi sopivaksi.

79


PEILIKAAPIT

PEILIKAAPPI STAGE

40

Peilikaappi ovella L/K/S: 400/720/140 mm Tuotenro

Hinta €

50

Peilikaappi ovella L/K/S: 500/720/140 mm Tuotenro

Hinta €

Premium White

341511O/V*

530:-

341811O/V*

540:-

Still Grey

341552O/V*

530:-

341852O/V*

540:-

Black Oak

341539O/V*

630:-

341839O/V*

640:-

Valinnainen NCS

341566O/V*

830:-

341866O/V*

840:-

Pris €

Tuotenro

Pris €

Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Valo

341595

120:-

341895

120:-

Plus Zoom

340093

80:-

359001

80:-

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

60

80–120 sähköosalla

60

80

Peilikaappi kahdella ovella L/K/S: 600/720/140 mm

Peilikaappi kahdella ovella L/K/S: 800/720/140 mm

100

Peilikaappi kahdella ovella L/K/S: 1000/720/140 mm

120

Peilikaappi kahdella ovella L/K/S: 1200/720/140 mm

Tuotenro

Pris €

Tuotenro

Pris €

Tuotenro

Pris €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

342011

640:-

342511

850:-

342611

950:-

342711

1 060:-

Still Grey

342052

640:-

342552

850:-

342652

950:-

342752

1 060:-

Nordic Oak

342033

740:-

342533

950:-

342633

1 050:-

342733

1 160:-

Black Oak

342039

840:-

342539

1 050:-

342639

1 150:-

342739

1 260:-

Valinnainen NCS

342066

940:-

342566

1 150:-

342666

1 250:-

342766

1 360:-

Tuotenro

Pris €

Pris €

Tuotenro

Pris €

Tuotenro

Pris €

Lisävarusteet

Tuotenro

Plus Valo

341595

120:-

341895

120:-

341895

160:-

341895

160:-

Plus Zoom

340093

80:-

359001

80:-

359001

80:-

359001

80:-

Sisältyy aina

Hyvä tietää

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • Ylävalaistus • Pistorasia • Magneettipidike • Peilit ovien sisäpuolella • Siirrettävät, karkaistut lasihyllyt • 80, 100 ja 120 sisältävät sähköosan, jossa on syvät laatikot • Sähköosan laatikot ovat siirrettävissä

80

LED-valaistus 4000 K Valovirta 150–420 lm (alla), 290–770 lm (yllä) • IP-luokka 44 • Plus Valo tarkoittaa LED-alavalaistusta • Plus Zoom tarkoittaa 5-kertaisesti suurentavaa peiliä oven sisäpuolella. Vapaa sijoittelu • Pistorasia on kaapin oikeassa yläkulmassa • Peilikaappi yhdistetään huoneen virtakytkimeen. Ei virtapainiketta • Toimitetaan valmiiksi koottuna ja sisältäen kaiken tekniikan •


PEILIKAAPPI HALO Pyöreä peilikaappi, jossa on piilossa olevaa säilytystilaa Peili Ø: 600 mm L/K/S: 400/350/150 mm Tuotenro

Sisältyy aina Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • Kiinteä puinen hylly • Suurentava peili ×5 • Magneettipidike • Peili oven sisäpuolella • Ylä- ja alavalaistus, LED •

Hinta €

Premium White

364011O/V*

720:-

Slate Grey

364051O/V*

720:-

White Ash

364021O/V*

830:-

Valinnainen NCS

364066O/V*

1 030:-

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

Hyvä tietää LED-valaistus 3000–3200 K Valovirta 160 lm • IP-luokka 44 • Peilikaappi yhdistetään huoneen virtakytkimeen. Ei virtapainiketta • Voit tilata kaapin oikea- tai vasenkätisenä • Toimitetaan valmiiksi koottuna ja sisältäen kaiken tekniikan • •

PEILIKAAPPI HALOMORE Pyöreä peilikaappi avoimella sivusäilytystilalla Peili Ø: 600 mm L/K/S: 800/350/150 mm Tuotenro

Sisältyy aina Pintakäsittely TX Top ExtremeTM Kiinteä puinen hylly • Suurentava peili ×5 • Magneettipidike • Peili oven sisäpuolella • Ylä- ja alavalaistus, LED

Hinta €

Premium White

364111O/V*

940:-

Slate Grey

364151O/V*

940:-

White Ash

364112O/V*

1 050:-

Hyvä tietää

Valinnainen NCS

364166O/V*

1 250:-

LED-valaistus 3000–3200 K Valovirta 160 lm • IP-luokka 44 • Peilikaappi yhdistetään huoneen virtakytkimeen. Ei virtapainiketta • Voit tilata kaapin oikea- tai vasenkätisenä • Toimitetaan valmiiksi koottuna ja sisältäen kaiken tekniikan •

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

PEILISÄILYTYS HIDE L/K/S: 333/1620–1642/106 mm

Sisältyy aina Tuotenro

Hinta €

Premium White

38710O/V*

490:-

Still Grey

38752O/V*

490:-

Black Oak

38739O/V*

540:-

Valfri NCS

38766O/V*

850:-

• •

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM Oven sisäpuolella viisi lokeroa

Hyvä tietää • Oven

ulkopinnalla kokovartalopeili • Toimitetaan valmiiksi koottuna

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

81

KYLPYHUONEKALUSTEET – PEILIT & PEILIKAAPIT

PEILIKAAPIT


1.

2.

3.

SÄILYTYS Kun ajattelemme säilytystä, ajattelemme leveyttä. Ja kapeutta. Ja korkeutta. Ja mataluutta. Ja syvyyttä. Ja ei niin suurta syvyyttä. Tutustu toiminnallisiin seinäkaappeihimme ja korkeisiin kaappeihimme, joissa on hyllyjä, laatikoita ja lisävarusteena myös piilotettu pistorasia. Sen ei tarvitse olla tämän vaikeampaa. Katso lisätietoja kunkin kalustesarjan omalta aukeamalta.

82


6.

KYLPYHUONEKALUSTEET – SÄILYTYS

5.

7.

4.

Plus Sähkö on kätevä lisävaruste korkeaan kaappiin. Pistorasia voidaan asentaa mihin tahansa kohtaan kaapin asennuksen yhteydessä.

1. Kaikki korkeat kaapit 40 voi saada kahdella kätevällä laatikolla tai ilman. Lisää vielä oven sisäpuolelle peili ja pistorasia. Tässä GRAND Grip 40, Black Oak. 2. Kaikki korkeat kaapit on saatavilla vetimettömällä PUSH-avausvaihtoehdolla. Voit myös valita vetimen, katso s. 84. Tässä GRAND Classic 40, Premium White. 3. VISKAN-seinäkaappi 72 kahdella hyllyllä ja upotetulla vetimellä on saatavana useana mallina. Tässä Rosewood-aksenttiväri ja tyylikäs Still Grey. 4. Seinäkaappi 120 sisältää samat valintamahdollisuudet kuin pienempi kaappi. Neljä karkaistusta lasista valmistettua siirrettävää hyllyä ja yksi puinen kiinteä hylly sisältyvät. Anna oikea- tai vasenkätisyys. 5. GRAND ja VISKAN Grip antavat mahdollisuuden leikkiä värillä ja muodoilla. Yhdistä mattavalkoinen, musta tai harmaa vedinlista haluamaasi kaapin väriin. 6. Kaikkein siroin korkea kaappimme on vain 30 cm leveä ja 30 cm syvä, mutta sisältää saman varustelun kuin suuremmatkin kaapit. Tässä VISKAN Solid 30, Black Oak. 7. Luo kontrastia vetimellä. Tässä GRAND Solid 40, jossa musta nahkalenkki TIE. Katso s. 84. 83


VETIMET JA NUPIT 1. ADD

Tuotenro

Kromi, c/c 128 mm

20056

25:-

Kromi, c/c 256 mm

20055

25:-

Kromi, c/c 320 mm

20062

25:-

Mattaharjattu, c/c 128 mm

20057

25:-

Mattaharjattu, c/c 256 mm

20046

25:-

Mattaharjattu, c/c 320 mm

20061

25:-

Mattamusta, c/c 128 mm

20169

25:-

Mattamusta, c/c 256 mm

20170

25:-

Mattamusta, c/c 320 mm

1.

Hinta €

20171

25:-

Mattavalkoinen, c/c 128 mm 20150

25:-

Mattavalkoinen, c/c 256 mm 20151

25:-

Mattavalkoinen, c/c 320 mm 20152

25:-

2. MOOD*

Tuotenro

Mattaharmaa, c/c 128 mm

20144

Hinta € 25:-

Mattavalkoinen, c/c 128 mm 20145

25:-

Mattamusta, c/c 128 mm

25:-

20146

*Sopii vain GRAND- ja AIR-kalusteisiin

3. DEEP

Tuotenro

Kromi, c/c 64 mm

20158

Hinta € 25:-

Mattamusta, c/c 64 mm

20159

25:-

Messinki, c/c 64 mm

20160

25:-

4. SPOT

Tuotenro

Kromi, Ø30 mm

20114

15:-

Mattaharjattu, Ø30 mm

20115

15:-

Mattavalkoinen, Ø30 mm

20168

15:-

Mattamusta, Ø30 mm

20116

15:-

Messinki, Ø30 mm

20119

15:-

5. THIN

Tuotenro

Kiiltävä, B 250 mm

Hinta €

2. Hinta €

20110

25:-

Mattavalkoinen, B 250 mm 20153

25:-

Mattamusta, B 250 mm

25:-

20154

6. TIE

Tuotenro

Ruskea / Kromi

20161

Hinta € 15:-

Musta / Musta

20162

15:-

Luonnonväri / Messinki

20163

15:-

7. SPARK

Tuotenro

Hinta €

Mattamusta, c/c 224 mm

20164

25:-

Messinki, c/c 224 mm

20165

25:-

8. CORE

Tuotenro

Mattamusta, Ø20 mm

20166

15:-

Messinki, Ø20 mm

20167

15:-

84

Hinta €


5. KYLPYHUONEKALUSTEET – VETIMET & NUPIT

3. 4.

6.

7.

8.

85

Lisätietoja inr.fi/avausvaihtoehdot


86


Turku Suomi

SUIHKUTILARATKAISUT

SUIHKUTILARATKAISUT Suihkuseinät – Suihkukaapit

87


SUIHKUTILARATKAISUMME Jokainen suihkuseinäsarjamme on ainutlaatuinen ja sisältää erilaisia ominaisuuksia. Alla näet yhteenvedon sarjoistamme, mutta katso yksityiskohdat tuotteen omalta sivulta.

EPIC

ARC

Original Suihkusyvennys – Suihkunurkka

88

Suihkusyvennys – Suihkunurkka – Tilanjakaja – Keskellä Seinää

Frame

Suihkusyvennys – Suihkunurkka – Tilanjakaja – Keskellä Seinää


LINC

BRIC

SUIHKUTILARATKAISUT

Original

Suihkusyvennys – Suihkunurkka – Tilanjakaja – Keskellä Seinää

Flex Suihkusyvennys – Suihkunurkka

Pivot-ovet – Liukuovet

89


EPIC EPIC yhdistää muotoilun ja tekniikan erinomaisella tavalla ja on sen ansiosta markkinoiden upein suihkutilaratkaisu. Sen 10 mm paksu lasi on kiinnitetty pivotsaranaan, joka liikkuu höyhenenkeveästi oman akselinsa ympäri. EPIC tekee vaikutuksen painollaan ja tarkkuudellaan ja kohottaa kylpyhuoneesi ilmeen täysin uudelle tasolle.

90


EPIC Plus ‑malleja saa tilattuna aina 2700 mm:iin saakka. Niiden kattoon ja lattiaan upotettavat helat saavat aikaan erityisen ilmavan vaikutelman.

SUIHKUTILARATKAISUT - EPIC

Suihkuovi EPIC 1 Plus, Kirkas, 2460:- Kattosuihku EASE, 990:- Pyyhekuivaimet LINE, RAL, 460:91


EPIC

Suihkunurkka EPIC 13, 2720:- Kattosuihku EASE, 990:- Pyyhekuivain BOW, 500:-

92


Ylellisimmän tunnun saat aikaan yhdistämällä luonnon omia materiaaleja ja maavärejä lasiin, alumiiniin ja betoniin.

93

SUIHKUTILARATKAISUT - EPIC

EPIC-sarjan nurkkamalli on nimeltään 13, ja se räätälöidään maksutta sekä korkeus- että leveyssuunnassa.


2.

1.

3.

1. Plus-malleissa voidaan lattia- ja kattokiinnikkeet asentaa pinta- ja uppoasennuksena, mikä antaa lasille leijuvan vaikutelman. Koska lattiakiinnike on vain 7 mm korkea, se ei häiritse mahdollisia lattialämmityksen lämpökierukoita.

2. Jos mallin nimessä ei ole sanaa Plus, mukana toimitetaan vakauttava tukitanko, joka pitää pivot-saranan ja lasin tukevassa otteessa.

3. EPIC tarjoaa upean suihkukokemuksen sen

10 mm paksun massiivisen turvalasin ansiosta.

4. Valitsemalla Optiwhite kirkas -lasin saat täysin

kirkkaan lasin ilman luonnollista vihertävää sävyä. Tunteesta tulee kristallinkirkas ja… eeppinen. 94

4.


Pivot-sarana saa aikaan leijailevan vaikutelman – tässä yhdessä harmaan lasin kanssa, joka luo kylpyhuoneeseen tyylikkään tunnelman.

SUIHKUTILARATKAISUT - EPIC

Suihkuovi EPIC 1, Savu, 2460:95


SUIHKUSYVENNYS

EPIC 1 • Leveys

1100–1600 mm (A)

• Vakiokorkeus • EPIC-vedin

2100 mm kehyksen yläreunaan (2060 mm lasin yläreunaan)

vakiovarusteena

• Huomioithan,

että kattosuihku tulee asentaa riittävän korkealle, jotta ovet mahtuvat kääntymään sen alle Anna tilatessasi 2100

Tuotenumero, A-mitta Anna myös korkeus, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista A 1100-1600

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Hinta €

Kirkas

701 023 00

2 250:-

Savu

701 033 00

2 460:-

Optiwhite kirkas

701 123 00

2 460:-

Opaali Frost

701 253 00

2 670:-

Malli on käännettävissä

EPIC 1 PLUS •

Leveys 1100–1600 mm (A), korkeus 1400–2700 mm

• Korkeus

tarkoittaa tarkkaa mittaa lattiasta kattoon

• EPIC-vedin

vakiovarusteena

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii • Pivot-sarana

1400-2700

on upotettu lattiaan ja kattoon, vaatii erikoissäätöä ennen asennusta

• Huomioithan,

mään sen alle

että kattosuihku tulee asentaa riittävän korkealle, jotta ovet mahtuvat käänty-

Anna tilatessasi Tuotenumero, A-mitta, korkeus

A 1100-1600

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Hinta €

Kirkas

751 023 00

2 460:-

Savu

751 033 00

2 670:-

Optiwhite kirkas

751 123 00

2 670:-

Opaali Frost

751 253 00

2 880:-

Malli on käännettävissä

EPIC 4 • Leveys

900–2400 mm (A)

• Vakiokorkeus • EPIC-vedin

2100 mm kehyksen yläreunaan (2060 mm lasin yläreunaan)

vakiovarusteena

• Toimitukseen

sisältyy 2 lattiakiinnikettä ja 2 yläkiinnikettä kiinteällä puolella, jos se on suurempi kuin 1100 mm Anna tilatessasi 2100

Tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista VASENKÄTINEN MALLI

Kiiltävä

Hinta €

Kirkas

7041 023 00

2 830:-

Savu

7041 033 00

3 040:-

Optiwhite kirkas

7041 123 00

3 040:-

Opaali Frost

7041 253 00

3 350:-

OIKEAKÄTINEN MALLI

Kiiltävä

Hinta €

Kirkas

7042 023 00

2 830:-

Savu

7042 033 00

3 040:-

Optiwhite kirkas

7042 123 00

3 040:-

Opaali Frost

7042 253 00

3 350:-

A 900-2400

B 700-1000

A 900-2400

200-1300

96

200-1300

B 700-1100


SUIHKUSYVENNYS

EPIC 2 • Leveys

700–1100 mm (A)

• Vakiokorkeus

yläreunaan)

• EPIC-vedin

2100 mm kehyksen yläreunaan (2060 mm lasin

vakiovarusteena

Anna tilatessasi Tuotenumero, A-mitta Anna myös korkeus, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista 2100

VASENKÄTINEN MALLI

Kiiltävä

Hinta €

Kirkas

7021 023 00

1 730:-

Savu

7021 033 00

1 940:-

Optiwhite kirkas

7021 123 00

1 940:-

Opaali Frost

7021 253 00

2 150:-

OIKEAKÄTINEN MALLI

Kiiltävä

Hinta €

Kirkas

7022 023 00

1 730:-

Savu

7022 033 00

1 940:-

Optiwhite kirkas

7022 123 00

1 940:-

Opaali Frost

7022 253 00

2 150:-

A 700-1100

A 700-1100

EPIC 2 PLUS 700–1200 mm (A), korkeus 1400–2700 mm

• Korkeus

SUIHKUTILARATKAISUT - EPIC

• Leveys

tarkoittaa tarkkaa mittaa lattiasta kattoon

• EPIC-vedin

vakiovarusteena

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii 1400-2700

Pivot-sarana on upotettu lattiaan ja kattoon, vaatii erikoissäätöä ennen asennusta

Anna tilatessasi Tuotenumero, A-mitta, korkeus

A 700-1200

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Hinta €

Kirkas

752 023 00

2 040:-

Savu

752 033 00

2 250:-

Optiwhite kirkas

752 123 00

2 250:-

Opaali Frost

752 253 00

2 460:-

A 700-1200

Malli on käännettävissä

SUIHKUNURKKA

EPIC 13 • Koko

700–1100 mm (A) × 400–2000 mm (B)

• Koko

mitattuna sisäkulmasta kehyksen ulkoreunaan

• Vakiokorkeus • EPIC-vedin

2100 mm kehyksen yläreunaan (2060 mm lasin yläreunaan)

vakiovarusteena

• Toimitukseen

sisältyy 2 lattiakiinnikettä ja 2 yläkiinnikettä kiinteällä puolella, jos se on suurempi kuin 1100 mm Anna tilatessasi

VASENKÄTINEN MALLI

Kiiltävä

Hinta €

Kirkas

7131 023 00

2 720:-

Savu

7131 033 00

3 030:-

Optiwhite kirkas

7131 123 00

3 030:-

Opaali Frost

7131 253 00

3 350:-

OIKEAKÄTINEN MALLI

Kiiltävä

Hinta €

Kirkas

7132 023 00

2 720:-

Savu

7132 033 00

3 030:-

Optiwhite kirkas

7132 123 00

3 030:-

Opaali Frost

7132 253 00

3 350:-

B 400-2000

Tuotenumero, A-mitta ja B-mitta Anna myös korkeus, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista

A 700-1100

A 700-1100

2100

B 400-2000

97


ARC ARC on eniten mukautettavissa oleva suihkusarjamme. Saat nauttia suurista lasipinnoista sekä kauniiksi suunnitelluista ARC Original heloista tai ARC Frame kiskoista. Suurin osa ARC-ratkaisuista räätälöidään mittojen mukaan ja leikataan viistoon maksutta toiveidesi mukaan.

Puu, lasi ja betoni saavat aikaan ylellisen teollisen tunnelman, ja samalla niissä on viittauksia Japanilaiseen sisustustyyliin.

98


Värmdö Ruotsi

Lattiasta kattoon ulottuva suihkulasi tekee koko huoneesta tilavamman tuntuisen. Ylellisempää tunnetta on vaikea löytää.

SUIHKUTILARATKAISUT - ARC

Suihkuseinä ARC 43 Original Plus, Kirkas lasi, 1800:Kattosuihku EASE, 990:- Kaluste GRAND Solid 100, Nordic Oak, jossa LEVEL-pesuallas ja Raw Concrete Satin -pöytätaso sekä PUSH Tipmatic, 2570:- Korkea kaappi GRAND Solid 40, Nordic Oak 800:- Peili TOUCH 100, 780:- Pyyhekuivain BOW, 500:99


ARC ORIGINAL

Suihkuseinä ARC 43 Original Plus, Kirkas, 1800:- Kattosuihku EASE, 990:- Pyyhekuivain BOW, 500:-

100


Lasi on helppo mukauttaa esimerkiksi viistoon kattoon, mutta mukautus on tehtävä ennen karkaisua. Ota mitat huolellisesti ja toimita luonnos jälleenmyyjälle, niin me teemme CAD-piirustuksen veloituksetta.

101

SUIHKUTILARATKAISUT - ARC

ARC tarjoaa sinulle pohjoismaisten suihkumarkkinoiden laajimmat mahdollisuudet. Tyylikkäät helat, jotka ovat kiiltävää kromia, messinkiä tai mattamustat, luovat yhdessä 8 mm paksun lasin kanssa edellytykset ainutlaatuiselle suihkuratkaisulle, jonka juuri sinä olet suunnitellut.


Istuin suihkussa on ihana juttu. Asettaudu kattosuihkun alle ja anna veden huuhtoa pois kaikki päivän huolet.

102


SUIHKUTILARATKAISUT - ARC

Suihkuseinä ARC 20 Frame, Kirkas, 1200:- Kattosuihku MIST, 830:- Kaluste AIR 150 J, Slate Grey, jossa Dekton® Sirius -pöytätaso ja PUSH Tipmatic, 3160:- Pesuallashana SLEEK, 400:- Peili LOOX 70, 700:- Pyyhekuivain BOW, 500:103


ARC FRAME

Suihkuseinä ARC 20 Frame, Savu, 1500:- Kattosuihku EASE, 990:- Suihkutilan säilytysratkaisu CASE, 100:-

104


Materiaaleista ja väreistä koottu moodboard on erinomainen keino aloittaa uuden kylpyhuoneesi suunnittelu.

105

SUIHKUTILARATKAISUT - ARC

Tässä räätälöidyssä saunaratkaisussa yhdistyvät ARC Frame kiskot ja ARC Original helat kauniiksi ja käteväksi kokonaisuudeksi.


1.

2.

3.

4.

1. Suihkulasien räätälöinti on meille arkea. Tässä on 8 mm:n ARC-lasi, johon on tehty reikä vesijohtoa varten.

2. Nelikulmainen SQUARE-vedin on vakiona kaikissa saranaovella varustetuissa ratkaisuissa. Jos haluat pystysuuntaisen GRAB-vetimen, ilmoita siitä tilauksen yhteydessä.

3. ARC Frame sisältää kiiltävän tai mattamustan alumiinikiskon, joka estää veden valumisen suihkun ulkopuolelle.

4. ARC 4- ja 20-malleihin voi tilata kattoon kiinnitettävän pystytangon

kromisena, mustana tai messinkisenä. Siten voit asentaa lasin huoneessa mihin tahansa.

106

Kattoon kiinnitettävä pystytanko on saatavana kromisena, mustana ja messinkisenä. Sen voi mukauttaa katon korkeuden mukaisesti.


Yksi suosituimmista ratkaisuista viiston katon alle on ARC 4 Original mittojen mukaan. Tutustu mittausohjeisiin netissä inr.fi

SUIHKUTILARATKAISUT - ARC

ARC-suihkutilaratkaisut tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa toiveidesi suihkutila mittojen mukaan.

Räätälöity suihkutilaratkaisu ARC 4 Original, Pyyhekuivain LINE, 360:107


2 SUIHKUSYVENNYS

ARC 2 Original • Kiinteät

mitat: Leveys 800 tai 900 mm (A)

• Mittojen • Leveys

mukaan: Leveys 300–1000 mm (A)

(A) tarkoittaa tarkkaa suihkusyvennyksen mittaa

• Vakiokorkeus • Malliin

2000

2000 mm lasin yläreunaan

kuuluu SQUARE-vedin (mittojen mukaan: vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

• Mallissa

ei ole tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä (ei koske kiinteitä mittoja). Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

Anna tilatessasi Kiinteät mitat: tuotenumero Mittojen mukaan: tuotenumero ja A-mitta Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

3 AA 300-1000 800 / 900

A 300-1000

A 800 / 900

Malli on käännettävissä A A 300-1000800 / 900

A 300-1000

3

Kiinteät mitat

Kromi

Kirkas 800 mm

102 025 80

627:-

102 021 80

850:-

102 027 80

920:-

Kirkas 900 mm

102 025 90

627:-

102 021 90

850:-

102 027 90

920:-

Mittojen mukaan

Kromi

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Hinta €

Kirkas

102 025 00

930:–

102 021 00

1 020:-

102 027 00

1 090:-

102 115 00

1 120:–

102 111 00

1 210:-

102 117 00

1 300:-

Frost

102 105 00

1 120:–

102 101 00

1 210:-

102 107 00

1 300:-

Savu

102 035 00

1 120:–

102 031 00

1 210:-

102 037 00

1 300:-

Optiwhite kirkas

102 125 00

1 120:–

102 121 00

1 210:-

102 127 00

1 300:-

Opaali Frost

102 255 00

1 230:-

102 251 00

1 310:-

102 257 00

1 410:-

Dark Frost

102 395 00

1 230:-

102 391 00

1 310:-

102 397 00

1 410:-

A 800 / 900Kirkas, Timeless

Hinta €

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Hinta €

Malli on käännettävissä

ARC 3 Original • Leveys

600–2000 mm (A)

• Leveys

(A) tarkoittaa tarkkaa suihkusyvennyksen mittaa

• Vakiokorkeus • Malliin

2000 mm lasin yläreunaan

kuuluu SQUARE-vedin (vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

• Mallissa

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

2000

Anna tilatessasi Tuotenumero ja A-mitta Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista Ilmoita myös, jos haluat kaksi erilevyistä ovea

A 600-2000

300-1000

108

300-1000

Mittojen mukaan

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Hinta €

Kirkas

103 025 00

1 770:-

103 021 00

1 930:-

103 027 00

2 090:-

Kirkas, Timeless

103 115 00

2 090:-

103 111 00

2 240:-

103 117 00

2 400:-

Frost

103 105 00

2 090:-

103 101 00

2 240:-

103 107 00

2 400:-

Savu

103 035 00

2 090:-

103 031 00

2 240:-

103 037 00

2 400:-

Optiwhite kirkas

103 125 00

2 090:-

103 121 00

2 240:-

103 127 00

2 400:-

Opaali Frost

103 255 00

2 400:-

103 251 00

2 560:-

103 257 00

2 720:-

Dark Frost

103 395 00

2 400:-

103 391 00

2 560:-

103 397 00

2 720:-


4

SUIHKUSYVENNYS

ARC 4 Original • Leveys

500–2200 mm (A)

• Leveys

(A) tarkoittaa tarkkaa suihkusyvennyksen mittaa

• Vakiokorkeus • Malliin

2000

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan)

kuuluu SQUARE-vedin (vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

• Toimitukseen

ei sisälly tukitankoja, jos kiinteä puoli on pienempi kuin 300 mm

• Toimitukseen

sisältyy 2 lattiakiinnikettä, jos kiinteä puoli on suurempi kuin 1000 mm

• Mallissa

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

Anna tilatessasi Tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A 500-2200

B 300-1000 200-1200

A 500-2200

B 200-1200 300-1000

Mittojen mukaan

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Hinta €

Kirkas

104 025 00

1 920:–

104 021 00

2 070:-

104 027 00

2 230:-

Kirkas, Timeless

104 115 00

2 340:–

104 111 00

2 490:-

104 117 00

2 650:-

Frost

104 105 00

2 340:–

104 101 00

2 490:-

104 107 00

2 650:-

Savu

104 035 00

2 340:–

104 031 00

2 490:-

104 037 00

2 650:-

Optiwhite kirkas

104 125 00

2 340:–

104 121 00

2 490:-

104 127 00

2 650:-

Opaali Frost

104 255 00

2 650:–

104 251 00

2 810:-

104 257 00

2 970:-

Dark Frost

104 395 00

2 650:–

104 391 00

2 810:-

104 397 00

2 970:-

SUIHKUTILARATKAISUT - ARC

Malli on käännettävissä

4 Frame

ARC 4 Frame • Leveys

500–2200 mm (A)

• Leveys

(A) tarkoittaa tarkkaa suihkusyvennyksen mittaa

• Vakiokorkeus • Malliin

• Toimitukseen

1995

1995 mm lasin yläreunaan (2030 mm tukitangon yläreunaan)

kuuluu SQUARE-vedin (vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

• Mallissa

ei sisälly tukitankoja, jos kiinteä puoli on pienempi kuin 300 mm

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

Anna tilatessasi Tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A 500-2200

B 300-1000 200-1200

A 500-2200

B 200-1200 300-1000

Mittojen mukaan

Kiiltävä/Kromi Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

1041 023 00

1 920:–

1041 021 00

2 070:-

Kirkas, Timeless

1041 113 00

2 340:–

1041 111 00

2 490:-

Frost

1041 103 00

2 340:–

1041 101 00

2 490:-

Savu

1041 033 00

2 340:–

1041 031 00

2 490:-

Optiwhite kirkas

1041 123 00

2 340:–

1041 121 00

2 490:-

Opaali Frost

1041 253 00

2 650:–

1041 251 00

2 810:-

Dark Frost

1041 393 00

26 490:–

1041 391 00

2 810:-

Malli on käännettävissä

109


5

SUIHKUSYVENNYS

ARC 5 Original • Leveys

500–1500 mm (A)

• Leveys

(A) tarkoittaa tarkkaa suihkusyvennyksen mittaa

• Vakiokorkeus

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin • Mallissa

2000

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

Anna tilatessasi Tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A 500-1500

A 500-1500

200-750

B 300-750

B 300-750

200-750

Malli on käännettävissä

Mittojen mukaan

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Hinta €

Kirkas

105 025 00

2 490:-

105 021 00

2 650:-

105 027 00

2 810:-

Kirkas, Timeless

105 115 00

3 020:–

105 111 00

3 180:-

105 117 00

3 330:-

Frost

105 105 00

3 020:–

105 101 00

3 180:-

105 107 00

3 330:-

Savu

105 035 00

3 020:–

105 031 00

3 180:-

105 037 00

3 330:-

Optiwhite kirkas

105 125 00

3 020:–

105 121 00

3 180:-

105 127 00

3 330:-

Opaali Frost

105 255 00

3 330:-

105 251 00

3 490:-

105 257 00

3 660:-

Dark Frost

105 395 00

3 330:-

105 391 00

3 490:-

105 397 00

3 660:-

5 Frame

ARC 5 Frame • Leveys

500–1500 mm (A)

• Leveys

(A) tarkoittaa tarkkaa suihkusyvennyksen mittaa

• Vakiokorkeus

1995 mm lasin yläreunaan (2030 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin • Mallissa

1995

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi Tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista

A 500-1500

200-750

B 300-750

A 500-1500

B 300-750

Malli on käännettävissä

110

200-750

Mittojen mukaan

Kiiltävä/ Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

1051 023 00

2 490:-

1051 021 00

2 650:-

Kirkas, Timeless

1051 113 00

3 020:–

1051 111 00

3 180:-

Frost

1051 103 00

3 020:–

1051 101 00

3 180:-

Savu

1051 033 00

3 020:–

1051 031 00

3 180:-

Optiwhite kirkas

1051 123 00

3 020:–

1051 121 00

3 180:-

Opaali Frost

1051 253 00

3 330:-

1051 251 00

3 490:-

Dark Frost

1051 393 00

3 330:-

1051 391 00

3 490:-


7SUIHKUSYVENNYS ARC 7 Original • Leveys

700–2700 mm (A)

• Leveys

(A) tarkoittaa tarkkaa suihkusyvennyksen mittaa

• Vakiokorkeus

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin • Toimitukseen

2000

• Mallissa

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

sisältyy 2 lattiakiinnikettä kiinteällä puolella (C), jos se on suurempi kuin 1000 mm.

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

Anna tilatessasi Tuotenumero, A-, B- ja C-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A 700-2700

A 700-2700

C B 200-750 300-750 200-1200

B 200-1200 300-750 200-750 C

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Hinta €

Kirkas

107 025 00

3 370:-

107 021 00

3 620:-

107 027 00

3 850:-

Kirkas, Timeless

107 115 00

4 220:-

107 111 00

4 460:-

107 117 00

4 690:-

Frost

107 105 00

4 220:-

107 101 00

4 460:-

107 107 00

4 690:-

Savu

107 035 00

4 220:-

107 031 00

4 460:-

107 037 00

4 690:-

Optiwhite kirkas

107 125 00

4 220:-

107 121 00

4 460:-

107 127 00

4 690:-

Opaali Frost

107 255 00

4 640:-

107 251 00

4 880:-

107 257 00

5 110:-

Dark Frost

107 395 00

4 640:-

107 391 00

4 880:-

107 397 00

5 110:-

SUIHKUTILARATKAISUT - ARC

Malli on käännettävissä

Mittojen mukaan

7 Frame ARC 7 Frame • Leveys

700–2700 mm (A)

• Leveys

(A) tarkoittaa tarkkaa suihkusyvennyksen mittaa

• Vakiokorkeus

1995 mm lasin yläreunaan (2030 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin • Mallissa

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

1995

Anna tilatessasi Tuotenumero, A-, B- ja C-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A 700-2700

C B 200-750 300-750 200-1200

A 700-2700

C B 200-1200 300-750 200-750

Malli on käännettävissä

Mittojen mukaan

Kiiltävä/ Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

1071 023 00

3 370:-

1071 021 00

3 620:-

Kirkas, Timeless

1071 113 00

4 220:-

1071 111 00

4 460:-

Frost

1071 103 00

4 220:-

1071 101 00

4 460:-

Savu

1071 033 00

4 220:-

1071 031 00

4 460:-

Optiwhite kirkas

1071 123 00

4 220:-

1071 121 00

4 460:-

Opaali Frost

1071 253 00

4 640:-

1071 251 00

4 880:-

Dark Frost

1071 393 00

4 640:-

1071 391 00

4 880:-

111


SUIHKUSYVENNYS

ARC-liukuovi • Leveys

900–1200 mm tai 1201–2000 mm (A)

• Leveys

(A) tarkoittaa tarkkaa suihkusyvennyksen mittaa

• Vakiokorkeus • Malliin

• Mallissa

2030

2030 mm profiilin yläreunaan

kuuluu pystymallinen GRAB-vedin (vaihtoehtona SQUARE-vedin, katso s. 154) ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

Anna tilatessasi Tuotenumero ja A-mitta Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A 900-2000

A 900-2000

Malli on käännettävissä

Mittojen mukaan

900-1200 mm Kiiltävä/ Kromi

1201-2000 mm Kiiltävä/ Kromi

Hinta €

Kirkas

1181 023 00

1 840:-

1182 023 00

2 160:-

Kirkas, Timeless

1181 113 00

2 370:-

1182 113 00

2 680:-

Frost

1181 103 00

2 370:-

1182 103 00

2 680:-

Savu

1181 033 00

2 370:-

1182 033 00

2 680:-

Optiwhite kirkas

1181 123 00

2 370:-

1182 123 00

2 680:-

Opaali Frost

1181 253 00

2 680:-

1182 253 00

3 000:-

Dark Frost

1181 393 00

2 680:-

1182 393 00

3 000:-

Hinta €

SUIHKUNURKKA 12

ARC 12 Original • Kiinteät

mitat: Koko 800 tai 900 mm (A) × 800 tai 900 mm (B)

• Mittojen • Koko

mukaan: Koko 300–1000 mm (A) × 300–1000 mm (B)

mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus

2000 mm lasin yläreunaan

• SQUARE-vedin

vakiona (mittojen mukaan: vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

• Magneettilistat

ovien välissä sisältyvät, muutoin mallissa ei ole tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä (ei koske kiinteitä mittoja). Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

2000

Anna tilatessasi Kiinteät mitat: tuotenumero Mittojen mukaan: tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A 800 / 900

B 300-1000

B 800 / 900

A 300-1000

Kiinteät mitat

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Kirkas 800 x 800 mm

112 025 88

1 440:-

112 021 88

1 590:-

112 027 88

1 750:-

Kirkas 800 x 900 mm

112 025 89

1 440:-

112 021 89

1 590:-

112 027 89

1 750:-

Kirkas 900 x 900 mm

112 025 99

1 440:-

112 021 99

1 590:-

112 027 99

1 750:-

Hinta €

Messinki

Mittojen mukaan

Malli on käännettävissä

112

Messinki

Hinta €

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Kirkas800 / 900

112 025 00

1 770:-

112 021 00

1 930:-

112 027 00

2 090:-

Kirkas, Timeless

112 115 00

2 090:-

112 111 00

2 240:-

112 117 00

2 400:-

Frost

112 105 00

2 090:-

112 101 00

2 240:-

112 107 00

2 400:-

Savu

112 035 00

2 090:-

112 031 00

2 240:-

112 037 00

2 400:-

Optiwhite kirkas

112 125 00

2 090:-

112 121 00

2 240:-

112 127 00

2 400:-

Opaali Frost

112 255 00

2 400:-

112 251 00

2 560:-

112 257 00

2 720:-

Dark Frost

112 395 00

2 400:-

112 391 00

2 560:-

112 397 00

2 720:-

A

B 800 / 900

B 300-1000

A 300-1000

Hinta €

Hinta €


ARC 13 Original • Kiinteät

mitat: Koko 800 tai 900 mm (A) × 800 tai 900 mm (B)

• Mittojen • Koko

mukaan: Koko 300–1000 mm (A) × 400–1200 mm (B)

mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin • Toimitukseen • Mallissa

2000

vakiona (mittojen mukaan: vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

sisältyy 2 lattiakiinnikettä, jos kiinteä puoli on suurempi kuin 1000 mm

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä (ei koske kiinteitä mittoja). Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi Kiinteät mitat: tuotenumero

B 800 / 900 A 800 / 900

B 800 / 900

A B 400-1200800 / 900

A 300-1000

Kiinteät mitat

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Hinta €

Kirkas 800 x 800 mm

113 025 88

1 540:-

113 021 88

1 690:-

113 027 88

1 840:-

Kirkas 800 (A) x 900 (B) mm

113 025 89

1 540:-

113 021 89

1 690:-

113 027 89

1 840:-

Kirkas 900 (A) x 800 (B) mm

113 025 98

1 540:-

113 021 98

1 690:-

113 027 98

1 840:-

Kirkas 900 x 900 mm

113 025 99

1 540:-

113 021 99

1 690:-

113 027 99

1 840:-

Mittojen mukaan

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Hinta €

Kirkas

113 025 00

1 900:-

113 021 00

2 050:-

113 027 00

2 210:-

Kirkas, Timeless

113 115 00

2 320:-

113 111 00

2 470:-

113 117 00

2 630:-

A 800 / 900

Mittojen mukaan: tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A 300-1000

Frost

113 105 00

2 320:-

113 101 00

2 470:-

113 107 00

2 630:-

Savu

113 035 00

2 320:-

113 031 00

2 470:-

113 037 00

2 630:-

Optiwhite kirkas

113 125 00

2 320:-

113 121 00

2 470:-

113 127 00

2 630:-

Opaali Frost

113 255 00

2 630:-

113 251 00

2 790:-

113 257 00

2 940:-

Dark Frost

113 395 00

2 630:-

113 391 00

2 790:-

113 397 00

2 940:-

Malli on käännettävissä

B 800 / 900

A 300-1000

B 400-1200

Malli on käännettävissä

B 800 / 900

SUIHKUTILARATKAISUT - ARC

B A 400-1200 800 / 900

A 300-1000

13 Frame ARC 13 Frame • Koko

300–1000 mm (A) × 400–1200 mm (B)

• Koko

mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus

1995 mm lasin yläreunaan (2030 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin • Mallissa

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

1995

Anna tilatessasi Tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A 300-1000

B 400-1200 A 300-1000

B 400-1200

B 400-1200

SUIHKUNURKKA 13

Malli on käännettävissä

Mittojen mukaan

Kiiltävä/ Kromi

Hinta €

Mattamusta

Kirkas

1131 023 00

1 900:-

1131 021 00

2 050:-

Kirkas, Timeless

1131 113 00

2 320:-

1131 111 00

2 470:-

Frost

1131 103 00

2 320:-

1131 101 00

2 470:-

Savu

1131 033 00

2 320:-

1131 031 00

2 470:-

Optiwhite kirkas

1131 123 00

2 320:-

1131 121 00

2 470:-

Opaali Frost

1131 253 00

2 630:-

1131 251 00

2 790:-

Dark Frost

1131 393 00

2 630:-

1131 391 00

2 790:-

Hinta €

113


SUIHKUNURKKA

14 Höger

ARC 14 Original • Koko

300–1000 mm (A) × 500–1500 mm (B)

• Koko

mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

• Magneettilistat

ovien välissä sisältyvät, muutoin mallissa ei ole tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

2000

Anna tilatessasi Tuotenumero, A-, B- ja C-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

B 500-1500 A 300-1000

300-750

C

B 500-1500

200-750

A 300-1000

C

200-750 300-750

Malli on käännettävissä

Mittojen mukaan

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Hinta €

Kirkas

114 025 00

3 370:-

114 021 00

3 620:-

114 027 00

3 850:-

Kirkas, Timeless

114 115 00

4 220:-

114 111 00

4 460:-

114 117 00

4 690:-

Frost

114 105 00

4 220:-

114 101 00

4 460:-

114 107 00

4 690:-

Savu

114 035 00

4 220:-

114 031 00

4 460:-

114 037 00

4 690:-

Optiwhite kirkas

114 125 00

4 220:-

114 121 00

4 460:-

114 127 00

4 690:-

Opaali Frost

114 255 00

4 640:-

114 251 00

4 880:-

114 257 00

5 110:-

Dark Frost

114 395 00

4 640:-

114 391 00

4 880:-

114 397 00

5 110:-

14 Frame höer ARC 14 Frame • Koko

300–1000 mm (A) × 500–1500 mm (B)

• Koko

mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus

1995 mm lasin yläreunaan (2030 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

• Magneettilistat

ovien välissä sisältyvät, muutoin mallissa ei ole tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

1995

Anna tilatessasi

C

Malli on käännettävissä

114

B 500-1500

300-750

B 500-1500

A 300-1000

C

200-750

A 300-1000

300-750 200-750

Tuotenumero, A-, B- ja C-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

Mittojen mukaan

Kiiltävä/ Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

1141 023 00

3 370:-

1141 021 00

3 620:-

Kirkas, Timeless

1141 113 00

4 220:-

1141 111 00

4 460:-

Frost

1141 103 00

4 220:-

1141 101 00

4 460:-

Savu

1141 033 00

4 220:-

1141 031 00

4 460:-

Optiwhite kirkas

1141 123 00

4 220:-

1141 121 00

4 460:-

Opaali Frost

1141 253 00

4 640:-

1141 251 00

4 880:-

Dark Frost

1141 393 00

4 640:-

1141 391 00

4 880:-


SUIHKUNURKKA

15

ARC 15 Original • Koko

400–1200 mm (A) × 500–1500 mm (B)

• Koko

mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin • Toimitukseen • Mallissa

2000

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

sisältyy 2 lattiakiinnikettä kiinteällä puolella (A), jos se on suurempi kuin 1000 mm.

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Hinta €

115 025 00

3 370:-

115 021 00

3 620:-

115 027 00

3 850:-

Kirkas, Timeless

115 115 00

4 220:-

115 111 00

4 460:-

115 117 00

4 690:-

Frost

115 105 00

4 220:-

115 101 00

4 460:-

115 107 00

4 690:-

Savu

115 035 00

4 220:-

115 031 00

4 460:-

115 037 00

4 690:-

Optiwhite kirkas

115 125 00

4 220:-

115 121 00

4 460:-

115 127 00

4 690:-

Opaali Frost

115 255 00

4 640:-

115 251 00

4 880:-

115 257 00

5 110:-

Dark Frost

115 395 00

4 640:-

115 391 00

4 880:-

115 397 00

5 110:-

C

Kromi

Kirkas

C

200-750 300-750

Malli on käännettävissä

SUIHKUTILARATKAISUT - ARC

Mittojen mukaan 200-750

A 400-1200 B 500-1500

A 400-1200

B 500-1500

300-750

Tuotenumero, A-, B- ja C-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

15 Frame ARC 15 Frame • Koko

400–1200 mm (A) × 500–1500 mm (B)

• Koko

mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus

1995 mm lasin yläreunaan (2030 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin • Mallissa

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

1995

Anna tilatessasi Tuotenumero, A-, B- ja C-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

B 500-1500 A 400-1200

A 400-1200

B 500-1500

C

200-750 300-750

300-750

Malli on käännettävissä

C

200-750

Mittojen mukaan

Kiiltävä/Kromi Hinta €

Mattamusta

Kirkas

1151 023 00

3 370:-

1151 021 00

Hinta € 3 620:-

Kirkas, Timeless

1151 113 00

4 220:-

1151 111 00

4 460:-

Frost

1151 103 00

4 220:-

1151 101 00

4 460:-

Savu

1151 033 00

4 220:-

1151 031 00

4 460:-

Optiwhite kirkas

1151 123 00

4 220:-

1151 121 00

4 460:-

Opaali Frost

1151 253 00

4 640:-

1151 251 00

4 880:-

Dark Frost

1151 393 00

4 640:-

1151 391 00

4 880:-

115


SUIHKUNURKKA

16 ARC 16 Original • Koko

500–1500 mm (A) × 500–1500 mm (B)

• Koko

mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

• Magneettilistat

ovien välissä sisältyvät, muutoin mallissa ei ole tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

2000

Anna tilatessasi Tuotenumero, A-, B-, C- ja D-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A

300-750

B

500-1500

D 200-750

500-1500

C

200-750 300-750

Malli on käännettävissä

Mittojen mukaan

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Messinki

Hinta €

Kirkas

116 025 00

4 740:-

116 021 00

5 060:-

Hinta €

116 027 00

5 370:-

Kirkas, Timeless

116 115 00

5 480:-

116 111 00

5 790:-

116 117 00

6 110:-

Frost

116 105 00

5 480:-

116 101 00

5 790:-

116 107 00

6 110:-

Savu

116 035 00

5 480:-

116 031 00

5 790:-

116 037 00

6 110:-

Optiwhite kirkas

116 125 00

5 480:-

116 121 00

5 790:-

116 127 00

6 110:-

Opaali Frost

116 255 00

5 900:-

116 251 00

6 210:-

116 257 00

6 530:-

Dark Frost

116 395 00

5 900:-

116 391 00

6 210:-

116 397 00

6 530:-

16 Frame

ARC 16 Frame • Koko

500–1500 mm (A) × 500–1500 mm (B)

• Koko

mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus

1995

1995 mm lasin yläreunaan (2030 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vedin, katso s. 154)

• Magneettilistat

ovien välissä sisältyvät, muutoin mallissa ei ole tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi

C

300-750

D

B 500-1500

A 500-1500

200-750

Tuotenumero, A-, B-, C- ja D-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

200-750 300-750

Malli on käännettävissä

116

Mittojen mukaan

Kiiltävä/Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

1161 023 00

4 740:-

1161 021 00

5 060:-

Kirkas, Timeless

1161 113 00

5 480:-

1161 111 00

5 790:-

Frost

1161 103 00

5 480:-

1161 101 00

5 790:-

Savu

1161 033 00

5 480:-

1161 031 00

5 790:-

Optiwhite kirkas

1161 123 00

5 480:-

1161 121 00

5 790:-

Opaali Frost

1161 253 00

5 900:-

1161 251 00

6 210:-

Dark Frost

1161 393 00

5 900:-

1161 391 00

6 210:-


TILANJAKAJA

17

ARC 17 Original • Leveys

300–1000 mm (A)

• Vakiokorkeus • Tiivistelista

1400

1400 mm lasin yläreunaan

kylpyammetta vasten mukana paketissa

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi Tuotenumero ja A-mitta Anna myös korkeus, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista

Malli on käännettävissä

Kromi

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

117 025 00

Hinta € 800:-

117 021 00

880:-

Messinki 117 027 00

Hinta € 980:-

Kirkas, Timeless

117 115 00

1 010:-

117 111 00

1 090:-

117 117 00

1 190:-

Frost

117 105 00

1 010:-

117 101 00

1 090:-

117 107 00

1 190:-

Savu

117 035 00

1 010:-

117 031 00

1 090:-

117 037 00

1 190:-

Optiwhite kirkas

117 125 00

1 010:-

117 121 00

1 090:-

117 127 00

1 190:-

Opaali Frost

117 255 00

1 110:-

117 251 00

1 200:-

117 257 00

1 320:-

Dark Frost

117 395 00

1 110:-

117 391 00

1 200:-

117 397 00

1 320:-

SUIHKUTILARATKAISUT - ARC

A 300-1000

A 300-1000

Mittojen mukaan

19

ARC 19 Original • Leveys

300–1000 mm (A)

• Vakiokorkeus • Mallissa

2000 mm lasin yläreunaan

ei ole tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

2000

Anna tilatessasi

A 300-1000

Tuotenumero ja A-mitta Anna myös korkeus, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista

A 300-1000

Malli on käännettävissä

Mittojen mukaan

Kromi

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Hinta €

Kirkas

119 025 00

Hinta € 880:-

119 021 00

970:-

119 027 00

1 040:-

Kirkas, Timeless

119 115 00

1 070:-

119 111 00

1 160:-

119 117 00

1 250:-

Frost

119 105 00

1 070:-

119 101 00

1 160:-

119 107 00

1 250:-

Savu

119 035 00

1 070:-

119 031 00

1 160:-

119 037 00

1 250:-

Optiwhite kirkas

119 125 00

1 070:-

119 121 00

1 160:-

119 127 00

1 250:-

Opaali Frost

119 255 00

1 180:-

119 251 00

1 260:-

119 257 00

1 360:-

Dark Frost

119 395 00

1 180:-

119 391 00

1 260:-

119 397 00

1 360:-

117


TILANJAKAJA

20 ARC 20 Original • Kiinteät

mitat: Koko 800 tai 900 mm (A) × 1000 mm (B)

• Mittojen • Koko

2000

mukaan: Koko 400–1200 mm (A) × 200–1200 mm (B)

mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan)

• Toimitukseen

sisältyy 2 lattiakiinnikettä, jos leveys on yli 1000 mm

• Mallissa

ei ole tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä (ei koske kiinteitä mittoja). Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi Kiinteät mitat: tuotenumero Mittojen mukaan: tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista

A 400-1200

B 1000

A 800 / 900

A 400-1200

B 1000

A 800 / 900

Kiinteät mitat

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Hinta €

Kirkas 800 mm

120 025 80

1 000:-

120 021 80

1 050:-

120 027 80

1 150:-

Kirkas 900 mm

120 025 90

1 000:-

120 021 90

1 050:-

120 027 90

1 150:-

Mittojen mukaan B 1000

Kromi

Malli on käännettävissä

A 400-1200

A 800 / 900

Malli on käännettävissä

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Messinki

1 200:-

120 021 00

1 290:–

120 027 00

1 360:-

Kirkas, Timeless

120 115 00

1 410:-

120 111 00

1 500:–

120 117 00

1 600:-

Frost

120 105 00

1 410:-

120 101 00

1 500:–

120 107 00

1 600:-

Savu

120 035 00

1 410:-

120 031 00

1 500:–

120 037 00

1 600:-

Optiwhite kirkas

120 125 00

1 410:-

120 121 00

1 500:–

120 127 00

1 600:-

Opaali Frost

120 255 00

1 630:-

120 251 00

1 710:–

120 257 00

1 840:-

Dark Frost

120 395 00

1 630:-

120 391 00

1 710:–

120 397 00

1 840:-

20 Frame

ARC 20 Frame • Koko

400–1200 mm (A) × 200–1200 mm (B)

• Koko

mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus

1995 mm lasin yläreunaan (2030 mm tukitangon yläreunaan)

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

1995

Anna tilatessasi Tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista

A 400-1200

B 200-1200

B 200-1200

A 400-1200

Malli on käännettävissä

118

Hinta €

120 025 00

A 800 / 900

Kirkas

A 400-1200

B 200-1200

B 200-1200 B 1000

200-1200

B 200-1200

Mittojen mukaan

Kiiltävä/ Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

1202 023 00

1 200:-

1202 021 00

1 290:–

Kirkas, Timeless

1202 113 00

1 410:-

1202 111 00

1 500:–

Frost

1202 103 00

1 410:-

1202 101 00

1 500:– 1 500:–

Savu

1202 033 00

1 410:-

1202 031 00

Optiwhite kirkas

1202 123 00

1 410:-

1202 121 00

1 500:–

Opaali Frost

1202 253 00

1 630:-

1202 251 00

1 710:–

Dark Frost

1202 393 00

1 630:-

1202 391 00

1 710:–


TILANJAKAJA

20 Plus

ARC 20 Original PLUS • Leveys

400–1200 mm (A), korkeus 1400–2700 mm

• Korkeus

sisältyy 3 seinäkiinnikettä, jos korkeus on yli 2250 mm

• Toimitukseen

sisältyy 2 lattia- ja kattokiinnikettä, jos leveys on yli 1000 mm

• Mallissa

1400-2700

tarkoittaa tarkkaa mittaa lattiasta kattoon

• Toimitukseen

ei ole tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi

A 400-1200

Tuotenumero, A-mitta ja korkeus

A 400-1200

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Hinta €

Kirkas

1201 025 00

1 300:-

1201 021 00

1 390:–

1201 027 00

1 460:-

Kirkas, Timeless

1201 115 00

1 510:-

1201 111 00

1 600:–

1201 117 00

1 700:-

Frost

1201 105 00

1 510:-

1201 101 00

1 600:–

1201 107 00

1 700:-

Savu

1201 035 00

1 510:-

1201 031 00

1 600:–

1201 037 00

1 700:-

Optiwhite kirkas

1201 125 00

1 510:-

1201 121 00

1 600:–

1201 127 00

1 700:-

Opaali Frost

1201 255 00

1 730:-

1201 251 00

1 810:–

1201 257 00

1 940:-

Dark Frost

1201 395 00

1 730:-

1201 391 00

1 810:–

1201 397 00

1 940:-

SUIHKUTILARATKAISUT - ARC

Malli on käännettävissä

Mittojen mukaan

20 Frame Plus

ARC 20 Frame PLUS • Leveys

400–1200 mm (A), korkeus 1400–2700 mm

• Korkeus

1400-2700

tarkoittaa tarkkaa mittaa lattiasta kattoon

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi

A 400-1200

Tuotenumero ja A-mitta sekä korkeus

A 400-1200

Malli on käännettävissä

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

1203 023 00

1 300:-

1203 021 00

1 390:–

Kirkas, Timeless

1203 113 00

1 510:-

1203 111 00

1 600:–

Frost

1203 103 00

1 510:-

1203 101 00

1 600:–

Savu

1203 033 00

1 510:-

1203 031 00

1 600:–

Optiwhite kirkas

1203 123 00

1 510:-

1203 121 00

1 600:–

Opaali Frost

1203 253 00

1 730:-

1203 251 00

1 810:–

Dark Frost

1203 393 00

1 730:-

1203 391 00

1 810:–

119


KESKELLÄ SEINÄÄ

43

ARC 43 Original • Koko

1000–2000 mm (A) × 200–1200 mm (B)

• Vakiokorkeus • Mallissa

2000

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan)

ei ole tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi Tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista

B 200-1200

Mittojen mukaan

A 1000-2000

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Hinta €

Kirkas

143 025 00

Kromi

1 600:-

143 021 00

1 800:-

143 027 00

1 870:-

Kirkas, Timeless

143 115 00

1 910:-

143 111 00

2 010:-

143 117 00

2 080:-

Frost

143 105 00

1 910:-

143 101 00

2 010:-

143 107 00

2 080:-

Savu

143 035 00

1 910:-

143 031 00

2 010:-

143 037 00

2 080:-

Optiwhite kirkas

143 125 00

1 910:-

143 121 00

2 010:-

143 127 00

2 080:-

Opaali Frost

143 255 00

2 220:-

143 251 00

2 330:-

143 257 00

2 400:-

Dark Frost

143 395 00

2 220:-

143 391 00

2 330:-

143 397 00

2 400:-

43 Frame ARC 43 Frame • Koko

1000–2000 mm (A) × 200–1200 mm (B)

• Vakiokorkeus

1995 mm lasin yläreunaan (2030 mm tukitangon yläreunaan)

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii 1995

Anna tilatessasi Tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista

B 200-1200

Mittojen mukaan

A 1000-2000

120

Kiiltävä/ Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

1432 023 00

1 600:-

1432 021 00

1 800:-

Kirkas, Timeless

1432 113 00

1 910:-

1432 111 00

2 010:-

Frost

1432 103 00

1 910:-

1432 101 00

2 010:-

Savu

1432 033 00

1 910:-

1432 031 00

2 010:-

Optiwhite kirkas

1432 123 00

1 910:-

1432 121 00

2 010:-

Opaali Frost

1432 253 00

2 220:-

1432 251 00

2 330:-

Dark Frost

1432 393 00

2 220:-

1432 391 00

2 330:-


KESKELLÄ SEINÄÄ

43 Plus

ARC 43 Original PLUS • Leveys

1000–2000 mm (A), korkeus 1400–2700 mm

• Korkeus

tarkoittaa tarkkaa mittaa lattiasta kattoon

• Toimitukseen • Mallissa

1400-2700

sisältyy 3 lattia- ja seinäkiinnikettä, jos paino on yli 90 kg

ei ole tiivistelistoja

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi Tuotenumero, A-mitta, korkeus

Mittojen mukaan

A 1000-2000

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Hinta €

1431 025 00

Kromi

1 800:-

1431 021 00

2 000:-

1431 027 00

2 070:-

Kirkas, Timeless

1431 115 00

2 110:-

1431 111 00

2 210:-

1431 117 00

2 280:-

Frost

1431 105 00

2 110:-

1431 101 00

2 210:-

1431 107 00

2 280:-

Savu

1431 035 00

2 110:-

1431 031 00

2 210:-

1431 037 00

2 280:-

Optiwhite kirkas

1431 125 00

2 110:-

1431 121 00

2 210:-

1431 127 00

2 280:-

Opaali Frost

1431 255 00

2 420:-

1431 251 00

2 530:-

1431 257 00

2 600:-

Dark Frost

1431 395 00

2 420:-

1431 391 00

2 530:-

1431 397 00

2 600:-

SUIHKUTILARATKAISUT - ARC

Hinta €

Kirkas

43 Frame Plus

ARC 43 Frame PLUS • Leveys

1000–2000 mm (A), korkeus 1400–2700 mm

• Korkeus

tarkoittaa tarkkaa mittaa lattiasta kattoon

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii 1400-2700

Anna tilatessasi Tuotenumero, A-mitta, korkeus

Mittojen mukaan

A 1000-2000

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

1433 023 00

Kiiltävä/Kromi Hinta € 1 800:-

1433 021 00

2 000:-

Kirkas, Timeless

1433 113 00

2 110:-

1433 111 00

2 210:-

Frost

1433 103 00

2 110:-

1433 101 00

2 210:-

Savu

1433 033 00

2 110:-

1433 031 00

2 210:-

Optiwhite kirkas

1433 123 00

2 110:-

1433 121 00

2 210:-

Opaali Frost

1433 253 00

2 420:-

1433 251 00

2 530:-

Dark Frost

1433 393 00

2 420:-

1433 391 00

2 530:-

121


Päästä luonnonvaloa kylpyhuoneeseen, mutta käytä aina lisäksi tarkkaan harkittua valaistusta päivän pimeitä tunteja varten.

LINC Patentoidulla nostosaranalla varustettu LINC on 6 mm paksusta lasista valmistettu suihkusarja, joka luo mahdollisuuksia kaikkiin tiloihin. Vaihtoehtoina ovat LINC Original ja LINC Flex, joka tarjoaa älykkäät taitto-ovet kaikkein pienimpiin kylpyhuoneisiin. Valitse lisäksi PILE-säilytysratkaisu, joka integroidaan seinäprofiiliin.

Yhdistele erilaisia lattiamateriaaleja ja nauti siitä, kuinka erilaiselta ne tuntuvat jalkojen alla.

Suihkunurkka LINC Angel, Kirkas, mustat profiilit, 830:Kattosuihku MIST, 830:- Pyyhekuivain LINE, 360:- Kaluste AIR 120 F, Black Velvet ja Corian® Designer White, 2700:Peili TOUCH 120, 830:- Pesuallashana SLEEK, korkea, 400:122


Gotland Ruotsi

Yhdistele vastakkaisia materiaaleja ja luo edellytykset aamusuihkulle, joka hivelee kaikkia aisteja.

SUIHKUTILARATKAISUT - LINC

Nostosarana voidaan asettaa haluttuun kulmaan. Lisäksi LINC-seinäprofiilit voidaan asentaa poraamatta.

123


LINC ORIGINAL

Suihkunurkka LINC Angel, Kirkas, mustat profiilit, 830:- Suihkutilan säilytysratkaisu PILE, 300:Kattosuihku MIST, 830:- Pyyhekuivain LINE, 360:-

124


Kaikki suihkulasimme on valmistettu karkaistusta turvalasista, mutta SafeTech vie turvallisuuden uudelle tasolle ja pitää murenevan lasin koossa siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että lasi hajoaisi. Saatavana malleihin LINC Angel ja Niagara, koko 900 × 900 mm.

125

SUIHKUTILARATKAISUT - LINC

LINC suihkuseiniä on saatavana useissa eri väreissä. Tässä mattamustilla profiileilla, vetimillä ja magneettilistoilla. Täydennä mustalla PILE-ratkaisulla.


126


SUIHKUTILARATKAISUT - LINC

Ovella ja kiinteällä seinällä varustettu malli 13 on älykäs ratkaisu pieniin tiloihin. Tutustu vaihtoehtoihin tarkasti.

Suihkunurkka LINC 13 Flex, 1030:- Kaluste VISKAN Grip 60 Premium White ja kivikomposiittipesuallas, 998:- Peilikaappi STAGE 60, 640:- Kattosuihku MIST, 830:- Pyyhekuivain LINE, 360:-

127


LINC FLEX

Taitettava suihkuovi LINC 2 Flex, 530:- Kaluste VISKAN Grip 120 NCS ja kivikomposiittipesuallas, 2560:- Peili TOUCH 120, 830:- Pyyhekuivain LINE, 360:- Pyyhekoukku LINE, 40:-

128


LINC Flex -sarana liimataan lasin ulkopuolelle, minkä ansiosta sisäpuoli on täysin sileä. Läpinäkyvät listat lasien välissä ovat tiiviit märissä olosuhteissa.

129

SUIHKUTILARATKAISUT - LINC

LINC Flex toimii erinomaisesti kapeassa suihkusyvennyksessä. Avaa ja sulje ovet kahvasta vetämällä.


2. 1.

4. 3.

1. Lähellä nurkkaa oleva ikkuna voi vaikeuttaa suunnittelua. Ratkaisu on

nimeltään LINC Monument, ja se voidaan sijoittaa halutulle etäisyydelle nurkasta.

2. Nostosarana on patentoitu erinomaisen suunnittelunsa ja toimintonsa

puolesta. Kaikki LINC-suihkut voidaan myös liimata käyttämällä ruuvitonta asennusta.

3. Taita kokoon, kun astut sisään. Taita auki, kun haluat sulkea ovet. LINC Flex Useimmat LINC-ovet voidaan taittaa seinää vasten. Tällä tavoin saadaan vapautettua lattiatilaa, kun suihku ei ole käytössä.

on ihanteellinen suihkutilaratkaisu pieneen kylpyhuoneeseen tai kun WCistuin tai muita kalusteita on aivan suihkun vieressä.

4. Suihkutilan säilytysratkaisu PILE sopii sekä LINC Original- että Flex-mallille. Lue lisää sivulta 166. Kaikissa LINC-ovissa on vakiona CIRCLE-vedin. Ilmoita tilauksen yhteydessä, jos haluat PINCH-vaihtoehdon.

130


LINC Original on joutsenmerkitty, ja sillä on 15 vuoden takuu. Siis kaksin verroin kestävämpi valinta.

SUIHKUTILARATKAISUT - LINC

LINC-tuotteisiin sisältyy aina tiiviste- ja magneettilistat. Suihkunurkka LINC Angel, 830:Kattosuihku MIST, 830:Suihkusäilytys PILE, 300:– 131


SUIHKUSYVENNYS

LINC 2 Original • Kiinteät

mitat: Leveys 675, 775, 875 tai 975 mm

• Mittojen

mukaan: Leveys 300–1000 mm (A)

• Vakiokorkeus • Malliin

2000

2000 mm profiilin yläreunaan

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154)

• Mukana

laahustiiviste ja pystytiiviste

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä (ei koske kiinteitä mittoja). Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Lisää kiinteiden mittojen osalta tuotenumeroiden loppuun koko

Anna tilatessasi Kiinteät mitat: Tuotenumero Anna myös vaihtoehtoinen vedin, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista Mittojen mukaan: Tuotenumero, A-mitta Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A 675 / 775 / 875 / 975

A 675 / 775 / 875 / 975

Malli on käännettävissä A 775 / 875 / 975

A A 675 / 775 / 875300-1000 / 975

2 Flex

A 300-1000

A 300-1000

70 = 675 mm, 80 = 775 mm, 90 = 875 mm, 10 = 975 mm. Esimerkki: leveys 675 mm = 502 023 7 0

Kiinteät mitat

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

502 023 _ _

502 029 _ _

502 022 _ _

502 021 _ _

470:–

Frost

502 103 _ _

502 109 _ _

502 102 _ _

502 101 _ _

550:–

Savu

502 033 _ _

502 039 _ _

502 032 _ _

502 031 _ _

550:–

Raita

502 303 _ _

502 309 _ _

502 302 _ _

502 301 _ _

550:–

Kirkas, Timeless

502 113 _ _

502 119 _ _

502 112 _ _

502 111 _ _

550:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

502 023 00

502 029 00

502 022 00

502 021 00

770:–

Frost

502 103 00

502 109 00

502 102 00

502 101 00

880:–

Savu

502 033 00

502 039 00

502 032 00

502 031 00

880:–

Kirkas, Timeless

502 113 00

502 119 00

502 112 00

502 111 00

880:–

A 300-1000

Malli on käännettävissä

LINC 2 Flex • Kiinteät

mitat: Leveys 675, 775 tai 875 mm

• Mittojen

mukaan: Leveys 580–1000 mm (A)

• Vakiokorkeus • Malliin

2000 mm profiilin yläreunaan

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154)

• Mukana

laahustiiviste ja pystytiiviste ovessa sekä lasien välissä

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä (ei koske kiinteitä mittoja). Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

2000

Anna tilatessasi Kiinteät mitat: Tuotenumero Anna myös vaihtoehtoinen vedin, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista Mittojen mukaan: Tuotenumero, A-mitta Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

VASENKÄTINEN MALLI A 675 / 775 / 875

A 580-1000

Kiinteät mitat

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

Kirkas 675 mm

5021 023 70

5021 029 70

5021 021 70

530:–

Kirkas 775 mm

5021 023 80

5021 029 80

5021 021 80

530:–

Kirkas 875 mm

5021 023 90

5021 029 90

5021 021 90

530:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5021 023 00

5021 029 00

5021 021 00

640:–

Kiinteät mitat

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

Kirkas 675 mm

5022 023 70

5022 029 70

5022 021 70

530:–

Kirkas 775 mm

5022 023 80

5022 029 80

5022 021 80

530:–

Kirkas 875 mm

5022 023 90

5022 029 90

5022 021 90

530:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5022 023 00

5022 029 00

5022 021 00

640:–

OIKEAKÄTINEN MALLI A 675 / 775 875

132

A 580-1000


SUIHKUSYVENNYS

LINC 3 Original • Leveys

600–2000 mm (A)

• Vakiokorkeus • Malliin

2000 mm profiilin yläreunaan

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154)

• Mukana

laahustiivisteet ja magneettilistat ovien väliin

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

2000

Anna tilatessasi Tuotenumero ja A-mitta Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista Ilmoita myös, jos haluat kaksi erilevyistä ovea

A 600-2000

300-1000 300-1000

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

503 023 00

503 029 00

503 022 00

503 021 00

1 450:–

Frost

503 103 00

503 109 00

503 102 00

503 101 00

1 680:–

Savu

503 033 00

503 039 00

503 032 00

503 031 00

1 680:–

Kirkas, Timeless

503 113 00

503 119 00

503 112 00

503 111 00

1 680:–

SUIHKUTILARATKAISUT - LINC

3 Flex

LINC 3 Flex • Leveys

1160–2000 mm (A)

• Vakiokorkeus • Malliin

2000 mm profiilin yläreunaan

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154)

• Mukana

laahustiiviste sekä pystytiiviste lasien välissä ja magneettilistat ovien välissä

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

2000

Anna tilatessasi Tuotenumero ja A-mitta Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista Ilmoita myös, jos haluat kaksi erilevyistä ovea

A 1160-2000

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5031 023 00

5031 029 00

5031 021 00

1 440:–

580-1000 580-1000

133


SUIHKUSYVENNYS

LINC 4 Original • Leveys

500–2000 mm (A)

• Vakiokorkeus • Malliin

2000 mm profiilin yläreunaan (2005 mm tukitangon yläreunaan)

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtoisesti PINCH-vedin, katso s. 154)

• Toimitukseen • Mukana

ei sisälly tukitankoja, jos kiinteä puoli on pienempi kuin 300 mm

laahustiivisteet ja magneettilistat ovien väliin

• Kirkaslasimallit

2000

ja harmaat lasimallit ovat käännettävissä

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi Tuotenumero, A-mitta ja B-mitta Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A 500-2000

B 300-1000 200-1000 A 500-2000

B 200-1000 300-1000

VASENKÄTINEN MALLI Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

504 023 00

504 029 00

504 022 00

504 021 00

1 600:–

Frost

5041 103 00

5041 109 00

5041 102 00

5041 101 00

1 820:–

Savu

504 033 00

504 039 00

504 032 00

504 031 00

1 820:–

Kirkas, Timeless

5041 113 00

5041 119 00

5041 112 00

5041 111 00

1 820:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

504 023 00

504 029 00

504 022 00

504 021 00

1 600:–

Frost

5042 103 00

5042 109 00

5042 102 00

5042 101 00

1 820:–

Savu

504 033 00

504 039 00

504 032 00

504 031 00

1 820:–

Kirkas, Timeless

5042 113 00

5042 119 00

5042 112 00

5042 111 00

1 820:–

OIKEAKÄTINEN MALLI

4 Flex

LINC 4 Flex • Leveys

780–2000 mm (A)

• Vakiokorkeus • Malliin

• Toimitukseen • Mukana

2000

2000 mm profiilin yläreunaan (2005 mm tukitangon yläreunaan)

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154) ei sisälly tukitankoja, jos kiinteä puoli on pienempi kuin 300 mm

laahustiiviste sekä pystytiiviste lasien välissä ja magneettilistat oven ja kiinteän osan välissä

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi Tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A 780-2000

VASENKÄTINEN MALLI Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5043 023 00

5043 029 00

5043 021 00

1 440:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5044 023 00

5044 029 00

5044 021 00

1 440:–

B 580-1000 200-1000

A 780-2000

B 200-1000 580-1000

134

OIKEAKÄTINEN MALLI


SUIHKUSYVENNYS

LINC 5 Original • Leveys

500–1500 mm (A)

• Vakiokorkeus

yläreunaan) • Malliin

2000 mm profiilin yläreunaan (2005 mm tukitangon yläreunaan, 2015 mm seinäkiinnikkeen

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154)

• Mukana

laahustiiviste ja pystytiiviste

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

2000

Anna tilatessasi Tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A 500-1500

B 300-750

200-750

A 500-1500

200-750

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5051 023 00

5051 029 00

5051 022 00

5051 021 00

1 560:–

Frost

5051 103 00

5051 109 00

5051 102 00

5051 101 00

1 780:–

Savu

5051 033 00

5051 039 00

5051 032 00

5051 031 00

1 780:–

Kirkas, Timeless

5051 113 00

5051 119 00

5051 112 00

5051 111 00

1 780:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5052 023 00

5052 029 00

5052 022 00

5052 021 00

1 560:–

Frost

5052 103 00

5052 109 00

5052 102 00

5052 101 00

1 780:–

Savu

5052 033 00

5052 039 00

5052 032 00

5052 031 00

1 780:–

Kirkas, Timeless

5052 113 00

5052 119 00

5052 112 00

5052 111 00

1 780:–

OIKEAKÄTINEN MALLI

SUIHKUTILARATKAISUT - LINC

B 300-750

VASENKÄTINEN MALLI

LINC 7 Original • Leveys

700–2500 mm (A)

• Vakiokorkeus • Malliin

• Mukana

2000

2000 mm profiilin yläreunaan (2005 mm tukitangon yläreunaan)

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154) laahustiivisteet ja magneettilistat ovien väliin

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi Tuotenumero, A-, B- ja C-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A 700-2500

B 200-750

300-750

VASENKÄTINEN MALLI

C

200-1000

A 700-2500

B 200-1000 300-750 200-750 C

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5071 023 00

5071 029 00

5071 022 00

5071 021 00

2 170:–

Frost

5071 103 00

5071 109 00

5071 102 00

5071 101 00

2 470:–

Savu

5071 033 00

5071 039 00

5071 032 00

5071 031 00

2 470:–

Kirkas, Timeless

5071 113 00

5071 119 00

5071 112 00

5071 111 00

2 470:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5072 023 00

5072 029 00

5072 022 00

5072 021 00

2 170:–

Frost

5072 103 00

5072 109 00

5072 102 00

5072 101 00

2 470:–

Savu

5072 033 00

5072 039 00

5072 032 00

5072 031 00

2 470:–

Kirkas, Timeless

5072 113 00

5072 119 00

5072 112 00

5072 111 00

2 470:–

OIKEAKÄTINEN MALLI

135


SUIHKUNURKKA

LINC ANGEL Original • Kiinteät

mitat: Koko 700, 800, 900 tai 1000 mm (A) × 700, 800, 900 tai 1000 mm (B) Timeless vain koot 800 ja 900 mm. SafeTech vain 900 mm • Mittojen • Koko

mukaan: Koko 300–1000 mm (A) × 300–1000 mm (B), korkeus 1400–2000 mm

mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus • Malliin

2000

2000 mm profiilin yläreunaan

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154)

• Mukana

laahustiivisteet ja magneettilistat ovien väliin

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä (ei koske kiinteitä mittoja). Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Lisää kiinteiden mittojen osalta tuotenumeroiden loppuun koot niin, että pienin ovi on ensimmäisenä

Anna tilatessasi Kiinteät mitat: Tuotenumero Anna myös vaihtoehtoinen vedin, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista Mittojen mukaan: Tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

A Kiinteät mitat 300-1000

B 300-1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

Malli on käännettävissä A 700 / 800 / 900 / 1000

B 300-1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 300-1000

700 mm = 7 900 mm = 9 800 mm = 8 1 000 mm = 1 Esimerkki: Koko 800 × 1000 mm = 512 023 8 1

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

512 023 _ _

512 029 _ _

512 022 _ _

512 021 _ _

830:–

Frost

512 103 _ _

512 109 _ _

512 102 _ _

512 101 _ _

830:–

Savu

512 033 _ _

512 039 _ _

512 032 _ _

512 031 _ _

830:–

Raita

512 303 _ _

512 309 _ _

512 302 _ _

512 301 _ _

830:–

Kirkas SafeTech

512 403 99

512 409 99

512 402 99

512 401 99

950:–

Kirkas, Timeless

512 113 _ _

512 119 _ _

512 112 _ _

512 111 _ _

1 100:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

512 023 _ _

512 029 _ _

512 022 _ _

512 021 _ _

1 470:–

Frost

512 103 _ _

512 109 _ _

512 102 _ _

512 101 _ _

1 680:–

Savu

512 033 _ _

512 039 _ _

512 032 _ _

512 031 _ _

1 680:–

Kirkas, Timeless

512 113 _ _

512 119 _ _

512 112 _ _

512 111 _ _

1 680:–

Malli on käännettävissä

LINC ANGEL Flex • Kiinteät

mitat: Koko 700, 800 tai 900 mm (A) × 700, 800 tai 900 mm (B)

• Mittojen • Koko

mukaan: Koko 600–1000 mm (A) × 600–1000 mm (B)

mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus • Malliin

• Mukana

2000

2000 mm profiilin yläreunaan

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154) laahustiiviste ja pystytiiviste ovessa sekä lasien välissä ja magneettilistat ovien välissä

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä (ei koske kiinteitä mittoja). Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi Kiinteät mitat: tuotenumero Anna myös vaihtoehtoinen vedin, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista Mittojen mukaan: tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

Kiinteät mitat

A 600-1000 B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

136

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

5121 023 77

5121 029 77

5121 021 77

1 060:–

Kirkas 700 (A) x 800 (B)

5121 023 78

5121 029 78

5121 021 78

1 060:–

Kirkas 700 (A) x 900 (B)

5121 023 79

5121 029 79

5121 021 79

1 060:–

Kirkas 800 (A) x 700 (B)

5121 023 87

5121 029 87

5121 021 87

1 060:–

Kirkas 800 (A) x 800 (B)

5121 023 88

5121 029 88

5121 021 88

1 060:–

Kirkas 800 (A) x 900 (B)

5121 023 89

5121 029 89

5121 021 89

1 060:–

Kirkas 900 (A) x 700 (B)

5121 023 97

5121 029 97

5121 021 97

1 060:–

Kirkas 900 (A) x 800 (B)

5121 023 98

5121 029 98

5121 021 98

1 060:–

Kirkas 900 (A) x 900 (B)

5121 023 99

5121 029 99

5121 021 99

1 060:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5121 023 00

5121 029 00

5121 021 00

1 670:–

A 600-1000 Kirkas 700 (A) x 700 (B) B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900


SUIHKUNURKKA

LINC NIAGARA • Vakiokorkeus:

Koko 700, 800, 900 tai 1000 mm × 700, 800, 900 tai 1000 mm, korkeus 2000 mm. Timeless vain koot 800 ja 900 mm, SafeTech vain 900 mm • Matalampi: • Koko

• Malliin

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154)

• Mukana

2000

Koko 900 × 900 mm, korkeus 1800 mm

mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan, korkeus profiilin yläreunaan laahustiivisteet ja magneettilistat ovien väliin

Anna tilatessasi

Lisää kiinteiden mittojen osalta tuotenumeroiden loppuun koot niin, että pienin ovi on ensimmäisenä

Tuotenumero Anna myös vaihtoehtoinen vedin, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista

700 mm = 7 900 mm = 9 800 mm = 8 1 000 mm = 1 Esimerkki: Koko 800 × 1000 mm = 512 023 8 1

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

R530

Malli on käännettävissä

Vakiokorkeus

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

560 023 _ _

560 029 _ _

560 022 _ _

560 021 _ _

830:–

Frost

560 103 _ _

560 109 _ _

560 102 _ _

560 101 _ _

830:–

Savu

560 033 _ _

560 039 _ _

560 032 _ _

560 031 _ _

830:–

Raita

560 303 _ _

560 309 _ _

560 302 _ _

560 301 _ _

830:–

Kirkas, SafeTech

560 403 99

560 409 99

560 402 99

560 401 99

950:–

Kirkas, Timeless

560 113 _ _

560 119 _ _

560 112 _ _

560 111 _ _

1 100:–

Matalampi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas 900 x 900 mm

563 023 99

563 029 99

563 022 99

563 021 99

SUIHKUTILARATKAISUT - LINC

890:–

PSST! MUISTA TILATA PILE PILE on markkinoiden älykkäin suihkutilan säilytysratkaisu. Se sulautuu LINC-suihkun seinäprofiiliin ja sitä on saatavana samoina viimeistelyvaihtoehtoina. Tilaa PILE samalla, kun tilaat suihkun ja vähennä ulkomitoista 100 mm sillä puolella, johon haluat sijoittaa sen. Jos siis haluat 900 × 900 ‑suihkunurkkaan PILE-hyllykön, anna tilatessasi mitat 900 × 800. Katso lisää sivulta 166

2000

inr.fi Kokeile erilaisia mittoja ja katso, miten ovet avautuvat https://www.inr.fi/palvelu/Asennus/ Asennusoppaat ja -videot

100 137


SUIHKUNURKKA

LINC 13 Original • Kiinteät

mitat: Koko 700, 800, 900 tai 1000 mm (A) × 700, 800, 900 tai 1000 mm (B)

• Mittojen • Koko

mukaan: Koko 300–1000 mm (A) × 200–1000 mm (B)

mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus • Malliin

2000 mm profiilin yläreunaan (2010 mm seinäkiinnikkeen yläreunaan)

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154)

• Toimitukseen • Mukana

ei sisälly tukitankoja, jos kiinteä puoli on pienempi kuin 300 mm

laahustiivisteet ja magneettilistat ovien väliin

• Kirkaslasimallit

2000

ja harmaat lasimallit ovat käännettävissä

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä (ei koske kiinteitä mittoja). Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi Kiinteät mitat: tuotenumero Anna myös vaihtoehtoinen vedin, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista Mittojen mukaan: tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

B 200-1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

B 700 / 800 / A 900 / 1000300-1000

Malli on käännettävissä

A 700 / 800 / 900 / 1000

B 200-1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 300-1000

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Kirkas 700 (A) x 700 (B)

513 023 77

513 029 77

513 022 77

513 021 77

830:–

200-1000 Kirkas 700 (A) x 800 (B)

513 023 78

513 029 78

513 022 78

513 021 78

830:–

Kirkas 700 (A) x 900 (B)

513 023 79

513 029 79

513 022 79

513 021 79

830:–

Kirkas 700 (A) x 1000 (B)

513 023 71

513 029 71

513 022 71

513 021 71

830:–

Kirkas 800 (A) x 700 (B)

513 023 87

513 029 87

513 022 87

513 021 87

830:–

Kirkas 800 (A) x 800 (B)

513 023 88

513 029 88

513 022 88

513 021 88

830:–

Kirkas 800 (A) x 900 (B)

513 023 89

513 029 89

513 022 89

513 021 89

830:–

Kirkas 800 (A) x 1000 (B)

513 023 81

513 029 81

513 022 81

513 021 81

830:–

Kirkas 900 (A) x 700 (B)

513 023 97

513 029 97

513 022 97

513 021 97

830:–

Kirkas 900 (A) x 800 (B)

513 023 98

513 029 98

513 022 98

513 021 98

830:–

Kirkas 900 (A) x 900 (B)

513 023 99

513 029 99

513 022 99

513 021 99

830:–

Kirkas 900 (A) x 1000 (B)

513 023 91

513 029 91

513 022 91

513 021 91

830:–

Kirkas 1000 (A) x 700 (B)

513 023 17

513 029 17

513 022 17

513 021 17

830:–

Kirkas 1000 (A) x 800 (B)

513 023 18

513 029 18

513 022 18

513 021 18

830:–

Kirkas 1000 (A) x 900 (B)

513 023 19

513 029 19

513 022 19

513 021 19

830:–

Kirkas 1000 (A) x 1000 (B)

513 023 11

513 029 11

513 022 11

513 021 11

830:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

513 023 00

513 029 00

513 022 00

513 021 00

1 600:–

Frost

5131 103 00

5131 109 00

5131 102 00

5131 101 00

1 820:–

Savu

513 033 00

513 039 00

513 032 00

513 031 00

1 820:–

Kirkas, Timeless

5131 113 00

5131 119 00

5131 112 00

5131 111 00

1 820:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

513 023 00

513 029 00

513 022 00

513 021 00

1 600:–

Frost

5132 103 00

5132 109 00

5132 102 00

5132 101 00

1 820:–

Savu

513 033 00

513 039 00

513 032 00

513 031 00

1 820:–

Kirkas, Timeless

5132 113 00

5132 119 00

5132 112 00

5132 111 00

1 820:–

B

A 300-1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

Kiinteät mitat

Hinta €

VASENKÄTINEN MALLI

OIKEAKÄTINEN MALLI B 700 / 800 / 900 / 1000

A 300-1000

700 / 800 / 900 / 1000

B 200-1000

138


SUIHKUNURKKA

LINC 13 Flex • Kiinteät

mitat: Koko 700, 800 tai 900 mm (A) × 700, 800 tai 900 mm (B)

• Mittojen • Koko

mukaan: Koko 600–1000 mm (A) × 200–1000 mm (B)

mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus • Malliin

2000 mm profiilin yläreunaan (2010 mm seinäkiinnikkeen yläreunaan)

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154)

• Toimitukseen • Mukana

ei sisälly tukitankoja, jos kiinteä puoli on pienempi kuin 300 mm

laahustiiviste sekä pystytiiviste lasien välissä ja magneettilistat oven ja kiinteän osan välissä

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä (ei koske kiinteitä mittoja). Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

2000

Anna tilatessasi Kiinteät mitat: tuotenumero Anna myös vaihtoehtoinen vedin, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista Mittojen mukaan: tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

VASENKÄTINEN MALLI Kiinteät mitat

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

5133 023 77

5133 029 77

5133 021 77

1 030:–

5133 023 78

5133 029 78

5133 021 78

1 030:–

Kirkas 700 (A) x 900 (B)

5133 023 79

5133 029 79

5133 021 79

1 030:–

Kirkas 800 (A) x 700 (B)

5133 023 87

5133 029 87

5133 021 87

1 030:–

Kirkas 800 (A) x 800 (B)

5133 023 88

5133 029 88

5133 021 88

1 030:–

Kirkas 800 (A) x 900 (B)

5133 023 89

5133 029 89

5133 021 89

1 030:–

Kirkas 900 (A) x 700 (B)

5133 023 97

5133 029 97

5133 021 97

1 030:–

Kirkas 900 (A) x 800 (B)

5133 023 98

5133 029 98

5133 021 98

1 030:–

Kirkas 900 (A) x 900 (B)

5133 023 99

5133 029 99

5133 021 99

1 030:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5133 023 00

5133 029 00

5133 021 00

1 800:–

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

5134 023 77

5134 029 77

5134 021 77

1 030:–

Kirkas 700 (A) x 800 (B)

5134 023 78

5134 029 78

5134 021 78

1 030:–

Kirkas 700 (A) x 900 (B)

5134 023 79

5134 029 79

5134 021 79

1 030:–

Kirkas 800 (A) x 700 (B)

5134 023 87

5134 029 87

5134 021 87

1 030:–

Kirkas 800 (A) x 800 (B)

5134 023 88

5134 029 88

5134 021 88

1 030:–

Kirkas 800 (A) x 900 (B)

5134 023 89

5134 029 89

5134 021 89

1 030:–

Kirkas 900 (A) x 700 (B)

5134 023 97

5134 029 97

5134 021 97

1 030:–

Kirkas 900 (A) x 800 (B)

5134 023 98

5134 029 98

5134 021 98

1 030:–

Kirkas 900 (A) x 900 (B)

5134 023 99

5134 029 99

5134 021 99

1 030:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5134 023 00

5134 029 00

5134 021 00

1 800:–

A 600-1000 B 200-1000

B 700 / 800 / 900

Kiiltävä

A Kirkas 700 (A) x 700 (B) 600-1000 Kirkas 700 (A) x 800 (B)

SUIHKUTILARATKAISUT - LINC

A 700 / 800 / 900

B 200-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

OIKEAKÄTINEN MALLI Kiinteät mitat

B 200-1000

A 600-1000

A 700 / 800 / 900

B 700 / 800 / 900

B 200-1000 Kirkas 700 (A) x 700 (B)

A 600-1000

A 700 / 800 / 900

B 700 / 800 / 900

139


SUIHKUNURKKA

LINC 14 Original • Koko

300–1000 mm (A) × 500–1500 mm (B)

• Koko

mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus • Malliin

• Mukana

2000

2000 mm profiilin yläreunaan (2010 mm seinäkiinnikkeen yläreunaan)

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154) laahustiivisteet ja magneettilistat ovien väliin

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi Tuotenumero, A-, B- ja C-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

VASENKÄTINEN MALLI

300-750

C

B 500-1500

200-750

A 300-1000

A 300-1000 C

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5141 023 00

5141 029 00

5141 022 00

5141 021 00

2 180:–

Frost

5141 103 00

5141 109 00

5141 102 00

5141 101 00

2 480:–

Savu

5141 033 00

5141 039 00

5141 032 00

5141 031 00

2 480:–

Kirkas, Timeless

5141 113 00

5141 119 00

5141 112 00

5141 111 00

2 480:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5142 023 00

5142 029 00

5142 022 00

5142 021 00

2 180:–

Frost

5142 103 00

5142 109 00

5142 102 00

5142 101 00

2 480:–

Savu

5142 033 00

5142 039 00

5142 032 00

5142 031 00

2 480:–

Kirkas, Timeless

5142 113 00

5142 119 00

5142 112 00

5142 111 00

2 480:–

OIKEAKÄTINEN MALLI

B 500-1500

200-750

Mittojen mukaan

300-750

LINC 15 Original • Koko

200–1000 mm (A) × 500–1500 mm (B)

• Koko

mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus • Malliin

• Mukana

2000

2000 mm profiilin yläreunaan (2005 mm tukitangon yläreunaan)

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154) laahustiivisteet ja magneettilistat ovien väliin

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi Tuotenumero, A-, B- ja C-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

VASENKÄTINEN MALLI

A 200-1000

B 500-1500

300-750

140

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5151 023 00

5151 029 00

5151 022 00

5151 021 00

2 180:–

Frost

5151 103 00

5151 109 00

5151 102 00

5151 101 00

2 480:–

Savu

5151 033 00

5151 039 00

5151 032 00

5151 031 00

2 480:–

Kirkas, Timeless

5151 113 00

5151 119 00

5151 112 00

5151 111 00

2 480:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5152 023 00

5152 029 00

5152 022 00

5152 021 00

2 180:–

Frost

5152 103 00

5152 109 00

5152 102 00

5152 101 00

2 480:–

Savu

5152 033 00

5152 039 00

5152 032 00

5152 031 00

2 480:–

Kirkas, Timeless

5152 113 00

5152 119 00

5152 112 00

5152 111 00

2 480:–

OIKEAKÄTINEN MALLI

C

200-750

B 500-1500

A 200-1000

300-750

C

200-750

Mittojen mukaan


SUIHKUNURKKA

66 Flex LINC 66 Flex • Kiinteät

mitat: Koko 700, 800 tai 900 mm (A) × 700, 800 tai 900 mm (B)

• Mittojen • Koko

mukaan: Koko 600–1000 mm (A) × 600–1000 mm (B)

mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus • Malliin

2000 mm profiilin yläreunaan

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154)

• Mukana

laahustiiviste ja pystytiiviste lasien välissä ja magneettilistat ovien välissä

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä (ei koske kiinteitä mittoja). Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

2000

Anna tilatessasi Kiinteät mitat: tuotenumero Anna myös vaihtoehtoinen vedin, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista Mittojen mukaan: tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

VASENKÄTINEN MALLI

B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 600-1000

Kiinteät mitat

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

Kirkas 700 (A) x 700 (B)

5661 023 77

5661 029 77

5661 021 77

1 200:–

Kirkas 700 (A) x 800 (B)

5661 023 78

5661 029 78

5661 021 78

1 200:–

Kirkas 700 (A) x 900 (B)

5661 023 79

5661 029 79

5661 021 79

1 200:–

Kirkas 800 (A) x 700 (B)

5661 023 87

5661 029 87

5661 021 87

1 200:–

Kirkas 800 (A) x 800 (B)

5661 023 88

5661 029 88

5661 021 88

1 200:–

Kirkas 800 (A) x 900 (B)

5661 023 89

5661 029 89

5661 021 89

1 200:–

Kirkas 900 (A) x 700 (B)

5661 023 97

5661 029 97

5661 021 97

1 200:–

Kirkas 900 (A) x 800 (B)

5661 023 98

5661 029 98

5661 021 98

1 200:–

Kirkas 900 (A) x 900 (B)

5661 023 99

5661 029 99

5661 021 99

1 200:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5661 023 00

5661 029 00

5661 021 00

1 640:–

Kiinteät mitat

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

Kirkas 700 (A) x 700 (B)

5662 023 77

5662 029 77

5662 021 77

1 200:–

Kirkas 700 (A) x 800 (B)

5662 023 78

5662 029 78

5662 021 78

1 200:–

Kirkas 700 (A) x 900 (B)

5662 023 79

5662 029 79

5662 021 79

1 200:–

Kirkas 800 (A) x 700 (B)

5662 023 87

5662 029 87

5662 021 87

1 200:–

Kirkas 800 (A) x 800 (B)

5662 023 88

5662 029 88

5662 021 88

1 200:–

Kirkas 800 (A) x 900 (B)

5662 023 89

5662 029 89

5662 021 89

1 200:–

Kirkas 900 (A) x 700 (B)

5662 023 97

5662 029 97

5662 021 97

1 200:–

Kirkas 900 (A) x 800 (B)

5662 023 98

5662 029 98

5662 021 98

1 200:–

Kirkas 900 (A) x 900 (B)

5662 023 99

5662 029 99

5662 021 99

1 200:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

5662 023 00

5662 029 00

5662 021 00

1 640:–

SUIHKUTILARATKAISUT - LINC

A 700 / 800 / 900

A 600-1000 B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

OIKEAKÄTINEN MALLI

A 600-1000

B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

A 600-1000

B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

141


SUIHKUNURKKA

LINC 16 Original • Koko

500–1500 mm (A) × 500–1500 mm (B)

• Koko

mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan

• Vakiokorkeus • Malliin

2000 mm profiilin yläreunaan (2010 mm seinäkiinnikkeen yläreunaan)

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154)

• Mukana

laahustiivisteet ja magneettilistat ovien väliin

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

2000

Anna tilatessasi Tuotenumero, A-, B-, C- ja D-mitat Anna myös korkeus ja vaihtoehtoinen vedin, jos ne poikkeavat vakiovaihtoehdoista

C

300-750

D

200-750

B 500-1500

A 500-1500

200-750

300-750

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

516 023 00

516 029 00

516 022 00

516 021 00

2 480:–

Frost

516 103 00

516 109 00

516 102 00

516 101 00

2 830:–

Savu

516 033 00

516 039 00

516 032 00

516 031 00

2 830:–

Kirkas, Timeless

516 113 00

516 119 00

516 112 00

516 111 00

2 830:–

LINC 55 Original • Koko

665–1465 mm (A) × 795 mm (B), korkeus 2000 mm

• Koko

mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan, korkeus profiilin yläreunaan

• Malliin

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154)

• Mukana

laahustiivisteet ja magneettilistat ovien väliin

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä. Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

2000

Anna tilatessasi Tuotenumero, A-mitta Anna myös vaihtoehtoinen vedin, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista

A 665-1465

B 795

A 665-1465

B 795

Malli on käännettävissä

142

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

555 023 80

555 029 80

555 022 80

555 021 80

1 530:–


TILANJAKAJA

LINC 17 Original • Kiinteät

mukaan: Leveys 200–900 mm (A), korkeus 1000–1400 mm

• Vakiokorkeus

1400

• Tiivistelista

1400 mm profiilin yläreunaan

kylpyammetta vasten mukana paketissa

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä (ei koske kiinteitä mittoja). Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi Kiinteät mitat: tuotenumero Mittojen mukaan: tuotenumero ja A-mitta Anna myös korkeus, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista

Kiinteät mitat

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Kirkas 800 mm

517 023 80

517 029 80

517 022 80

517 021 80

A A 800 200-900

A 800

Hinta € 430:-

A 200-900

Malli on käännettävissä

A 200-900

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Kirkas

517 023 00

517 029 00

517 022 00

517 021 00

Hinta € 630:–

Frost

517 103 00

517 109 00

517 102 00

517 101 00

730:–

Savu

517 033 00

517 039 00

517 032 00

517 031 00

730:–

Kirkas, Timeless

517 113 00

517 119 00

517 112 00

517 111 00

730:–

SUIHKUTILARATKAISUT - LINC

A A 800 200-900

0

875 / 975

mitat: Leveys 800 mm (A)

• Mittojen

Malli on käännettävissä

19 LINC 19 Original • Kiinteät

mitat: Leveys 695, 795, 895 tai 995 mm (A)

• Mittojen

mukaan: Leveys 300–1000 mm (A)

• Vakiokorkeus • Mukana

2000 mm profiilin yläreunaan

laahustiivisteet

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä (ei koske kiinteitä mittoja). Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii

2000

Anna tilatessasi Kiinteät mitat: tuotenumero

A 675 / 775 / 875 / 975

A 300-1000

Kiinteät mitat

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

519 023 70

519 029 70

519 022 70

519 021 70

520:–

519 023 80

519 029 80

519 022 80

519 021 80

520:–

Kirkas 895 mm

519 023 90

519 029 90

519 022 90

519 021 90

520:–

Kirkas 995 mm

519 023 10

519 029 10

519 022 10

519 021 10

520:–

Hinta €

Kirkas 695 mm Kirkas 795 mm

A 300-1000

A 675 / 775 / 875 / 975

Mittojen mukaan: tuotenumero, A-mitta Anna myös korkeus, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista

Hinta €

A 300-1000

A 675 / 775 / 875 / 975

Malli on käännettävissä

A 300-1000

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Kirkas

519 023 00

519 029 00

519 022 00

519 021 00

720:–

Frost

519 103 00

519 109 00

519 102 00

519 101 00

830:–

Savu

519 033 00

519 039 00

519 032 00

519 031 00

830:–

Kirkas, Timeless

519 113 00

519 119 00

519 112 00

519 111 00

830:–

Malli on käännettävissä 143


TILANJAKAJA

LINC 20 Original • Kiinteät

mitat: Leveys 675, 775, 875 tai 975 mm (A) × 1000 mm (B), korkeus 2000 mm

• Mittojen • Leveys

• Vakiokorkeus

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tangon yläreunaan

• Toimitukseen

ei sisälly tukitankoja, jos leveys (A) on alle 300 mm

• Mukana

2000

mukaan: Leveys 200–1000 mm (A) × 200–1200 mm (B), korkeus 1400–2000 mm

(A) mitattuna seinästä lasin etureunaan, mitta (B) mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan

laahustiivisteet

• Kirkaslasimallit

ja harmaat lasimallit ovat käännettävissä

• Räätälöidään

maksutta sekä leveys- että korkeussuunnassa ilmoitettujen mittavälien sisällä (ei koske kiinteitä mittoja). Lasit voidaan toimittaa myös viistosti leikattuina, mikäli rakenne sallii Anna tilatessasi Kiinteät mitat: tuotenumero Mittojen mukaan: tuotenumero, A- ja B-mitat Anna myös korkeus, jos se poikkeaa vakiovaihtoehdoista

A 200-1000

A 675 / 775 / 875 / 975

B 200-1200

Kiinteät mitat

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas 675 mm

5200 023 70

5200 029 70

5200 022 70

5200 021 70

550:–

Kirkas 775 mm

5200 023 80

5200 029 80

5200 022 80

5200 021 80

550:–

Kirkas 875 mm

5200 023 90

5200 029 90

5200 022 90

5200 021 90

550:–

Kirkas 975 mm

5200 023 10

5200 029 10

5200 022 10

5200 021 10

550:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

520 023 00

520 029 00

520 022 00

520 021 00

750:–

Frost

5201 103 00

5201 109 00

5201 102 00

5201 101 00

850:–

Savu

520 033 00

520 039 00

520 032 00

520 031 00

850:–

Kirkas, Timeless

5201 113 00

5201 119 00

5201 112 00

5201 111 00

850:–

Mittojen mukaan

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

520 023 00

520 029 00

520 022 00

520 021 00

750:–

Frost

5202 103 00

5202 109 00

5202 102 00

5202 101 00

850:–

Savu

520 033 00

520 039 00

520 032 00

520 031 00

850:–

Kirkas, Timeless

5202 113 00

5202 119 00

5202 112 00

5202 111 00

850:–

A 200-1000

B 1000

B 200-1200

A 675 / 775 / 875 / 975

B 1000

Malli on käännettävissä

B 1000

144

A 675 / 775 / 875 / 975

A 675 / 775 / 875 / 975

A 200-1000

OIKEAKÄTINEN MALLI

B 200-1200

A 200-1000

B 1000

B 200-1200

VASENKÄTINEN MALLI


TILANJAKAJA

LINC JOSEPHINE • Leveys

780 tai 880 mm (Timeless vain 880 mm)

• Korkeus

2000 mm profiilin yläreunaan

• Mukana

laahustiivisteet

• Suosittelemme,

että suihkuhana asennetaan samalle puolelle kuin suihkuseinä

Anna tilatessasi

2000

Tuotenumero. Katso alta esimerkkejä siitä, miten täydennät kaksi viimeistä numeroa

Täydennä tuotenumeron kaksi viimeistä numeroa seuraavasti: 780 mm = 80 880 mm = 90

R385

255

R385

255

A 780 / 880

A 780 / 880

Esimerkki: Jos haluat 880 mm:n suihkun, lisää tuotenumeron loppuun ”90”, esim. 558 023 9 0

Kiinteät mitat

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

558 023 _ _

558 029 _ _

558 022 _ _

558 021 _ _

750:–

Frost

558 103 _ _

558 109 _ _

558 102 _ _

558 101 _ _

890:–

Kirkas, Timeless

558 113 90

558 119 90

558 112 90

558 111 90

890:–

SUIHKUTILARATKAISUT - LINC

Malli on käännettävissä

SUIHKUNURKKA

Monument

LINC MONUMENT • Voidaan

asentaa nurkkaan tai keskelle seinää

• Suihkuseinän

valintaan tarkoitetusta digitaalisesta työkalustamme saat lisätietoja erilaisista asennusmahdollisuuksista ja mitoista • Nurkka:

2000

Asennus, katso alla oleva piirros tai testaa Suihkuverstaassa

• Keskellä

seinää: Leveys 930 mm (profiilien ulkoreuna), syvyys 780 mm (lasin ulkoreuna)

• Korkeus

2000 mm profiilin yläreunaan

• Malliin

kuuluu CIRCLE-vedin (vaihtoehtoisesti PINCH-vedin, katso s. 154)

• Mukana

laahustiivisteet ja magneettilistat ovien väliin

Anna tilatessasi Tuotenumero Kokeile erilaisia mittoja ja katso, miten ovet avautuvat: inr.fi

840-1039

200-967

200-967

840-1039

Kiinteät mitat

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

561 023 98

561 029 98

561 022 98

561 021 98

1 200:–

780

930 R415

145


BRIC BRIC-sarjan suihkukaapit tarjoavat paljon valinnanvaraa. Voit esimerkiksi räätälöidä korkeuden, valita liukuovet tai pivot-ovet sekä useita lasivaihtoehtoja. BRIC on valmistettu 6 mm:n karkaistusta turvalasista, siinä on Mora-kattosuihku ja se voidaan toimittaa integroidulla suihkupaneelilla tai ilman.

146


Tjøme Norja

Täydellinen ratkaisu kesämökille. Voit sijoittaa suihkukaapin lähes minne tahansa, koska se ei vaadi liikoja alustaltaan.

SUIHKUTILARATKAISUT - BRIC

Suihkukaappi BRIC 4, Kirkas, 1900:-, sisältää Moran suihkuhanan ja kattosuihkun 1 47


BRIC

Suihkukaappi BRIC 4, Kirkas, 1900:-, sisältää Moran suihkuhanan ja kattosuihkun

148


BRIC-sarjan 6 mm paksut lasiovet avautuvat anteliaasti ylellisen pivot-saranan ansiosta. Etuosa on irrotettava, mikä helpottaa puhdistamista.

149

SUIHKUTILARATKAISUT - BRIC

Pivot-ovisiin kaappeihin kuuluu vakiona CIRCLE-vedin. Voit myös vaihtoehtoisesti valita PINCH -vetimen. Ilmoita se tilauksen yhteydessä. Katso s. 154


INR:n sekoittajalla ei ole uusien 1.1.2020 voimaan astuneiden ympäristöministeriön asetusten vastaavaa suomalaista tyyppihyväksyntää.

LIUKUOVI

BRIC 2 • Kaapin

koot: 700 × 900, 800 × 900 ja 900 × 900 mm

• Vakiokorkeus: • Räätälöity • Muista,

että kaapin asentaminen vaatii lisäksi noin 150 mm tilaa kaapin ja katon väliin

• Mukana

21202140

Korkeus 2120–2140 mm kehyksen yläreunaan (säädettävät jalat)

korkeus: Vapaasti valittava korkeus välillä 1800–2120 mm, kehyksen yläreuna

oven tiivistelista ja magneettilista

• Allas

valkoista valumarmoria

• Mitta

lattiasta altaan alareunaan matalimmalla säädöllä on 75 mm

• Mitta

lattiasta altaan yläreunaan matalimmalla säädöllä on 120 mm

• Mukana

suihkusetti, mutta ei sekoittajaa

• Sekoittajan

kiinnitysmitta on 155 c-c, ja siihen sopii sekä 150 c-c- että 160 c-c-sekoittaja (ilman sovittimia) Anna tilatessasi Kiinteät mitat: tuotenumero Räätälöity korkeus: tuotenumero ja korkeus

530

45 0

900

0 45

530

700 / 800

330 / 430

700 / 800

900

330 / 430

Vasenkätinen malli

Oikeakätinen malli

900

530

900

530

0 45

Kiinteät mitat Kirkas (etuosa), Frost (takaseinä)

Mattavalkoinen

Hinta €

700 × 900 mm, vasenkätinen malli

621 322 79

1 240:–

700 × 900 mm, oikeakätinen malli

622 322 79

1 240:–

800 × 900 mm, vasenkätinen malli

621 322 89

1 240:–

800 × 900 mm, oikeakätinen malli

622 322 89

1 240:–

900 × 900 mm

620 322 99

1 240:–

Räätälöity korkeus Kirkas (etuosa), Frost (takaseinä)

Mattavalkoinen

Hinta €

700 × 900 mm, vasenkätinen malli

624 322 79

2 000:–

700 × 900 mm, oikeakätinen malli

625 322 79

2 000:–

800 × 900 mm, vasenkätinen malli

624 322 89

2 000:–

800 × 900 mm, oikeakätinen malli

625 322 89

2 000:–

900 × 900 mm

623 322 99

2 000:–

BRIC 3 • Kaapin

koot: 800 × 900, 900 × 900 ja 1000 × 1000 mm

• Korkeus • Muista,

22602280

2260–2280 mm kattosuihkun yläreunaan (säädettävät jalat)

että kaapin asentaminen vaatii lisäksi noin 150 mm tilaa kaapin ja katon väliin

• Mukana

oven tiivistelista ja magneettilista

• Allas

valkoista valumarmoria

• Mitta

lattiasta altaan alareunaan matalimmalla säädöllä on 75 mm

• Mitta

lattiasta altaan yläreunaan matalimmalla säädöllä on 120 mm

• Mukana

suihkupaneeli, johon on integroitu sekoittaja, sekä Moran katto- ja käsisuihku

• Sekoittajalla

900

430

45 0

900

0 45

Oikeakätinen malli

900 / 1000

900 / 1000

530 / 630

0 45

530 / 630

Vasenkätinen malli

150

530

430

800

800

530

ei ole suomalaista tyyppihyväksyntää

Kirkas (etuosa), Frost (takaseinä)

Mattavalkoinen

Hinta €

800 × 900 mm, vasenkätinen malli

631 322 89

1 800:–

800 × 900 mm, oikeakätinen malli

632 322 89

1 800:–

900 x 900 mm

630 322 99

1 800:–

1 000 x 1 000 mm

630 322 11

1 800:–


PIVOT-OVET

BRIC 4 • Kaapin

koot: 910 × 910 ja 1010 × 1010 mm

• Korkeus • Muista,

2250–2270 mm kattosuihkun yläreunaan (säädettävät jalat)

että kaapin asentaminen vaatii lisäksi noin 150 mm tilaa kaapin ja katon väliin

• CIRCLE-vedin • Mukana

22502270

kiiltävää alumiinia vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154)

ovien tiiviste- ja magneettilistat

• Allas

valkoista valumarmoria

• Mitta

lattiasta altaan alareunaan matalimmalla säädöllä on 75 mm

• Mitta

lattiasta altaan yläreunaan matalimmalla säädöllä on 120 mm

• Mukana

suihkupaneeli, johon on integroitu sekoittaja, sekä Moran katto- ja käsisuihku

• Sekoittajalla

ei ole suomalaista tyyppihyväksyntää

Anna tilatessasi Tuotenumero

Kirkas (etuosa), Frost (takaseinä)

910 / 1010

910 / 1010 R570 0 80

Mattavalkoinen

Hinta €

910 x 910 mm

640 322 99

1 900:–

1 010 x 1 010 mm

640 322 11

1 900:–

910 x 910 mm

640 372 99

1 900:–

1 010 x 1 010 mm

640 372 11

1 900:–

Raita (etuosa), Frost (takaseinä)

SUIHKUTILARATKAISUT - BRIC

BRIC 5 • Kaapin

koot: 910 × 910 ja 1010 × 1010 mm

• Korkeus • Muista,

väliin

2110–2130 mm kehyksen yläreunaan (säädettävät jalat)

että kaapin asentaminen vaatii lisäksi noin 150 mm tilaa kaapin ja katon

• CIRCLE-vedin

21102130

• Mukana

kiiltävää alumiinia vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, katso s. 154)

ovien tiiviste- ja magneettilistat

• Allas

valkoista valumarmoria

• Mitta

lattiasta altaan alareunaan matalimmalla säädöllä on 75 mm

• Mitta

lattiasta altaan yläreunaan matalimmalla säädöllä on 120 mm

• Mukana

suihkusetti, mutta ei sekoittajaa

• Sekoittajan

kiinnitysmitta on 155 c-c, ja siihen sopii sekä 150 c-c- että 160 c-c-sekoittaja (ilman sovittimia) Anna tilatessasi Tuotenumero

Kirkas (etuosa), Frost (takaseinä)

910 / 1010

910 / 1010 R570 0 80

Mattavalkoinen

Hinta €

910 x 910 mm

650 322 99

1 440:–

1 010 x 1 010 mm

650 322 11

1 440:–

910 x 910 mm

650 372 99

1 440:–

1 010 x 1 010 mm

650 372 11

1 440:–

Raita (etuosa), Frost (takaseinä)

151


LASIN JA LASIN VÄLILLÄ ON EROA Voit luoda oman suihkutilaratkaisusi valitsemalla eripaksuisia, eri tavoin läpinäkyviä ja erisävyisiä laseja. Kaikki käyttämämme lasit on karkaistu ja niitä valvoo sekä oma laboratoriomme Malmössä että riippumaton kolmas osapuoli. Jos onnettomuus vastoin kaikkia odotuksia tapahtuu, lasi rakeistuu ja siitä muodostuu pieniä, tylppiä muruja, ei teräviä siruja tai sirpaleita. Muista, että lasin leikkaaminen tai lävistäminen ei ole mahdollista sen jälkeen, kun lasi on karkaistu. Katso lisää verkkosivuiltamme inr.fi.

RAITA DARK FROST Samettisen himmeän pintansa ansiosta tämä 8 mm paksu tummanharmaa läpivärjätty lasi luo dramaattisen vaikutelman kylpyhuoneeseen.

6m m

Kirkkaan lasin kanssa vuorotteleva huurrettu lasi luo yksityisyyden tuntua suihkutilaan sitä pimentämättä tai pienentämättä. Kaksi huurrettua aluetta silkkipainetaan niin, että niiden väliin jää 15 mm:n raita kirkasta lasia.

LINC BRIC

SAVU

ARC

Hillityn harmaasävyinen lasi tuo suihkutilaan tyyliä. Osittaisen läpinäkyvyyden ansiosta suihkutilassa ei tunnu ahtaalta, vaikka näkyvyyttä onkin rajoitettu.

FROST

EPIC

152

Frost-lasi tekee suihkuseinistä läpikuultavat niin, että valo kuultaa seinien läpi, mutta verhotusti niin, että olet katseilta suojassa.


KIRKAS Kirkas tuo kaikkien läpinäkyvien lasilaatujen tavoin kylpyhuoneeseen lisää avaruutta ja korostaa suihkun ympäristöä. Saatavana myös kestävällä Timeless®pintakäsittelyllä ja SafeTech-tekniikalla.

KIRKAS, TIMELESS® Pysyvä pintakäsittely, joka suojaa esimerkiksi veden ja saippuatuotteiden jäämiltä. Käsittely tiivistää lasin luontaiset huokoset, minkä ansiosta vesi valuu pintaa pitkin eikä lika tartu pintaan.

by INR

SUIHKUTILARATKAISUT - LASIN

KIRKAS, SAFETECH Tarjoamme ensimmäisenä pohjoismaisena suihkuseinien valmistajana suosituimpiin suihkunurkkiimme LINC Angel ja Niagara 900 × 900 SafeTech – suihkulasin, jonka näkymätön huipputekninen kalvo pitää lasin palaset paikoillaan siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että lasi hajoaisi. Lisäturvallisuutta sinulle ja koko perheellesi.

OPAALI FROST Lasi muistuttaa harsomaista huurretta, ja se valmistetaan Optiwhite kirkkaan tavoin ilman rautaoksideja, jolloin siitä puuttuu lasille tyypillinen vihertävä sävy.

OPTIWHITE KIRKAS Läpinäkyvä kirkas, jossa on erittäin vähän rautaoksidia. Se tarkoittaa, että lasista puuttuu sille tyypillinen vihertävä sävy. Tyylikkääseen suihkuseinään, jossa laatat ja suihkun yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa.

153


VETIMET JA VETOKAHVAT Saat aina INR:n suihkutilaratkaisun ostaessasi vetimen tai kahvan (tämä ei koske yksittäisiä tilanjakajia tai kiinteitä lasiosia). Voit useimmiten valita jonkin muunkin kahvan tai vetimen, mutta muistathan ilmoittaa valinnastasi jo tilauksen yhteydessä, koska lasiin ei voi karkaisun jälkeen tehdä reikiä.

1.

2. 3.

4.

1. SQUARE

2. CIRCLE

L: 55, K: 55 mm, sisämitta: 25 × 25 mm, S: 15 mm

Ø: 55 mm, Ø sisämitta: 28 mm, S: 13 mm

ARC-sarjassa vakiona. Vedin sopii kaikkiin malleihin, joissa on 8 mm paksu lasi, ja siinä on sama pintakäsittely kuin suihkutilaratkaisun heloissa.

Sisältyy vakiona useimpiin LINC- ja BRIC-sarjan suihkumalleihin, joissa on 6 mm:n lasi. CIRCLE pintakäsitellään samoin kuin seinäprofiili paitsi BRIC-sarjassa, jossa se on aina kiiltävä.

3. GRAB

4. PINCH

c-c: 256 mm, L: 22 mm, S: 60 mm

L: 55, K: 55 mm, S: 50 mm

GRAB on suunniteltu 8 mm:n lasia varten, ja se on saatavana maksutta niihin ARC-sarjan suihkumalleihin, joiden kohdalla asiasta on mainittu tuotesivulla.

PINCH on suunniteltu 6 mm:n lasia varten, ja se on saatavana maksutta niihin LINC- ja BRIC-sarjojen suihkumalleihin, joiden kohdalla asiasta on mainittu tuotesivulla. Vedin pintakäsitellään samoin kuin seinäprofiili paitsi BRIC-sarjassa, jossa se on aina kiiltävä.

Kromi, messinki tai mattamusta

Kromi, messinki tai mattamusta

154

Kiiltävä, mattaharjattu, mattavalkoinen tai mattamusta

Kiiltävä, mattaharjattu, mattavalkoinen tai mattamusta


SAFE-FIX

RUUVITON ASENNUS

Tuotenro

Hinta €

SAFE-FIX Shower

800 003 65

60:–

SAFE-FIX Mini

800 009 19

20:–

Sopii laatoille, klinkkerille, lasille, alumiinille ja ruostumattomalle teräkselle. Asennusta märkätilan tapettiin tai muovimattoon ei suositella •

Yksi SAFE-FIX Shower riittää kahteen LINC-seinäprofiiliin tai PILE-suihkusäilytysratkaisuun

SAFE-FIX Mini on tarkoitettu CASE- ja NEST-tuotteille

Ei saa jäätyä

Lisätietoja ja ohjevideo verkkosivuillamme inr.fi

HUOLTOSARJA JA LISTAT Ota tavaksesi vaihtaa suihkulistat aika ajoin, jotta suihku pysyy raikkaana. Voit ostaa huoltosarjan jälleenmyyjältä. SERVICEKIT, jossa listat suihkuseiniin

Tuotenro

Nro 10: Laahustiivisteet, 20 mm korkea, 2 × 1000 mm (vakiolista)

Hinta €

800 006 03

50:-

Nro 20: Laahustiivisteet, Korkeus 40 mm, 2 × 1000 mm

800 006 06

50:-

Nro 30: Läpinäkyvät magneettilistat lasien väliin, LINC-sarjaan sekä BRIC-sarjan malleihin 4 ja 5

800 004 27

50:-

Nro 40: Voitelurasva LINC-nostosaranoille, mallit 2012 ja sitä vanhemmat

800 004 28

10:-

Tiivistelista, 20 mm

Jos haluat magneettilistat ARC-sarjaan tai LINC 9-, 54-, 62- tai Monument -malleihin tai sivutiivistelistat LINC 2- ja 5-malleihin, ota yhteyttä jälleenmyyjään •

Magneettitiivisteet vakiokorkeuteen 2 000 mm. Voidaan leikata sopivan pituiseksi. Lisätietoja osoitteessa inr.fi •

SOKKELILISTAT, jos lattian kaltevuus ei riitä, L:15 × K:9 mm

Tuotenro

Sokkelilista, joka sopii LINC Niagaraan, (koko enint.1000×1000 mm)

800 001 34

140:-

Sokkelilista, joka sopii kulmamalleihin (koko enint. 1000×1000 mm), 2 kpl

800 001 35

110:-

Sokkelilista, joka sopii suihkusyvennysratkaisuihin 1000 mm:iin asti

800 001 36

70:-

Lista on kiiltävää alumiinia ja se liimataan suoraan lattiaan noin 50 mm:n päähän suihkulasin ulkoreunasta •

Hinta €

Sokkelilista 155

SUIHKUTILARATKAISUT - VAIHTOEHDOT JA LISÄVARUSTEET

Kun asennus tehdään ruuveitta, sinun ei tarvitse huolehtia seinämateriaalista tai vesieristyksestä ja seinän sisällä olevista johdoista ja putkista. Poraamisen ja ruuvaamisen sijaan voit liimata alumiiniprofiilin tai suihkutilan säilytysratkaisun tukevasti seinää vasten. Sopii sarjoihin LINC Original ja Flex sekä PILE, CASE ja NEST. Kun asennus on ruuviton, myös purkaminen onnistuu jälkiä jättämättä.


ICONIC DOTS Kattosuihkut – Pesuallashanat – Suihkutilan säilytysratkaisut – Pyyhekuivaimet

156


ICONIC DOTS

157


KATTOSUIHKUT Moran kanssa tehdyn ainutlaatuisen yhteistyön tuloksena esittelemme pohjoismaista muotoilua ja pohjoismaista tekniikkaa yhdistelevät MIST- ja EASE-kattosuihkut. Niissä on huomioitu Pohjoismaiden korkea vedenpaine sekä mukavuus ja turvallisuus.

158


ICONIC DOTS – KATTOSUIHKUT

159


2.

Eco Flow -toiminto pitää vedenkulutuksen kurissa. Voit ohittaa rajoituksen ja lisätä virtausta painamalla painikkeen alas.

1.

3.

Kattosuihkun vedenpaineeseen reagoivat silikonisuuttimet on helppo pitää puhtaana liasta ja kalkista. Easy-Clean, yksinkertaista.

4.

1. Safe Temp ‑toiminto suojaa vedenpaineen vaihteluilta ja yllättäviltä lämpötilan muutoksilta.

2. Jos valitset monitoimisuihkun, voit helposti valita jon-

kin kolmesta toiminnosta: normaali, monitoimi ja hierova.

3. MIST- ja EASE-suihkuissa on Mora Technology Inside

-teknologiaa ja useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten

Safe Temp, Easy Clean, Eco Flow ja tasapainotettu paine, jotka varmistavat erinomaisen käyttömukavuuden ja turvallisuuden.

4. Ovatko perheenjäsenesi eripituisia? Kattosuihku on

säädettävissä välillä 1795–2095 mm, kun se asennetaan 1100 mm:n korkeudelle.

160


INR:n hanoilla ja kattosuihkuilla ei ole uusien 1.1.2020 voimaan astuneiden ympäristöministeriön asetusten vastaavaa suomalaista tyyppihyväksyntää. Hanoille ja kattosuihkuille myönnetty tyyppihyväksyntä pätee ennen 1.1.2020 voimaan tulleita rakennuslupia.

MIST KATTOSUIHKU • Termostaattihana, • Pyöreä • Eco

695995

Flow -toiminto säästää vettä

• Easy

Clean -kalkinpoistojärjestelmä katto- ja käsisuihkussa

• Säädettävä

suihkutanko. 1795–2095 mm lattiasta suihkupään alareunaan

• Sisäänrakennettu

vaihdin

• Sisäänrakennettu

kuumuussuoja

• Tulvasulku, • Lisätietoja • Ei

1100

joka tasoittaa lämpötilan ja vedenpaineen muutoksia

suihkupää, Ø 250 mm

SS-EN 1717

ja mitat saat osoitteesta inr.fi

suomalaista tyyppihyväksyntää

150 c/c

160 c/c

Kattosuihku käsisuihkulla, kromii/kromii

800 006 84

800 006 85

Hinta € 830:-

Kattosuihku käsisuihkulla kromii/musta

800 006 88

800 006 89

830:-

Kattosuihku käsisuihkulla kromii/valkoinen

800 006 90

800 006 91

830:-

Kattosuihku monitoimisuihkulla, kromii/kromii

800 006 86

800 006 87

830:-

EASE KATTOSUIHKU • Termostaattihana, • Nelikulmainen • Eco

Flow -toiminto säästää vettä

• Easy

695995

Clean -kalkinpoistojärjestelmä katto- ja käsisuihkussa

• Säädettävä

suihkutanko. 1795–2095 mm lattiasta suihkupään alareunaan

• Sisäänrakennettu

vaihdin

• Sisäänrakennettu

kuumuussuoja

• Tulvasulku, • Lisätietoja • Ei

1100

joka tasoittaa lämpötilan ja vedenpaineen muutoksia

suihkupää, 250 × 250 mm

SS-EN 1717

ja mitat saat osoitteesta inr.fi

suomalaista tyyppihyväksyntää

150 c/c

160 c/c

Kattosuihku käsisuihkulla, kromii/kromii

800 006 92

800 006 93

990:-

Kattosuihku käsisuihkulla kromii/musta

800 006 94

800 006 95

990:-

Kattosuihku käsisuihkulla kromii/valkoinen

800 006 96

800 006 97

990:-

Kattosuihku monitoimisuihkulla, kromii/kromii

800 007 17

800 007 18

990:-

Kromii 800 000 59

70:-

12/15 cu tai 15 Pex, 160 c-c

800 000 55

70:-

16 Pex tai Alupex, 150 c-c

800 000 60

70:-

16 Pex tai Alupex, 160 c-c

800 000 56

70:-

Seinäliitäntä, pinta-asennettavat putket

Kromii

ICONIC DOTS – KATTOSUIHKUT

Seinäliitäntä, piilotetut putket 12/15 cu tai 15 Pex, 150 c-c

Hinta €

Hinta €

Hinta €

12/15 cu ilman liittimiä, 150 c-c

800 000 61

80:-

12/15 cu ilman liittimiä, 160 c-c

800 000 57

80:161


PESUALLASHANAT Pesuallashana antaa kylpyhuoneelle luonnetta ja on tärkeä yksityiskohta riippumatta siitä, minkä mallin valitset. Yhdistä samalla tavoin pintakäsiteltyyn pop-up-pohjaventtiiliin, niin luot kylpyhuoneeseesi yhtenäisen ilmeen. 1.

3.

4.

162


INR:n hanoilla ja kattosuihkuilla ei ole uusien 1.1.2020 voimaan astuneiden ympäristöministeriön asetusten vastaavaa suomalaista tyyppihyväksyntää. Hanoille ja kattosuihkuille myönnetty tyyppihyväksyntä pätee ennen 1.1.2020 voimaan tulleita rakennuslupia.

2. 1. POSH

Tuotenro

Kromi

800 006 28

Hinta € 300:-

Messinki

800 007 31

400:-

Hyvä tietää •

5.

Ei sovi AIR ja Viskan-malleihin 40 ja 50

2. SLEEK, Korkea

Tuotenro

Hinta €

Kromi

800 006 32

400:-

Kromi / Valkoinen

800 006 34

400:-

Kromi / Musta

800 006 33

400:-

3. SLEEK, Matala

Tuotenro

Hinta €

Kromi

800 006 29

270:-

Kromi / Valkoinen

800 006 30

270:-

Kromi / Musta

800 006 31

270:-

Mattamusta

800 007 29

330:-

Mattavalkoinen

800 007 30

330:-

4. STRICT

Tuotenro

Hinta €

Kromi

800 004 91

300:-

Mattamusta

800 005 66

370:-

5. CASUAL

Tuotenro

Hinta €

Kromi

800 003 98

200:-

Pohjaventtiilit

Tuotenro

Hinta €

Kromi, pop-up

800 000 44

60:-

Valkoinen posliini, avoin/pop-up

800 006 35

60:-

Mattavalkoinen, pop-up

800 007 32

80:-

Mattamusta, pop-up

800 007 33

80:-

Messinki, pop-up

800 007 34

80:-

Kromi, pop-up, jossa pohjaventtiili Easy-Clean*

39 02 20

65:-

Kromi, avoin jossa pohjaventtiili Easy-Clean**

39 02 30

65:-

Hyvä tietää

Jos pesualtaassa ei ole ylivuotoaukkoa, valitse avoin pohjaventtiili Jos pesualtaassa on ylivuotoaukko, kaikki venttiilit käyvät • Easy-Clean pohjaventtiiliin sisältyy seinään tai lattiaan yhdistettävät putket. * Sopii ainoastaan VISKAN ja GRAND -sarjan kalusteisiin. (ei koske LEVEL pesuallasta) ** Sopii ainoastaan VISKAN ja GRAND -sarjan kalusteisiin. • •

ICONIC DOTS – PESUALLASHANAT

Easy-Cleanpohjaventtiilimme tekee viikkosiivouksesta helppoa. Nosta vain ylös ja huuhtele.

163


SUIHKUTILAN SÄILYTYSRATKAISUT Huippuunsa viimeistelty suihkukokemus vaatii ammattitaitoa niin muotoilun kuin materiaalien ja järjestyksenkin osalta. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa seinillä tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista, joihin mahtuu kaikki tarpeellinen. Siten tavarat ovat poissa näkyvistä, mutta silti helposti käden ulottuvilla.

164


Valitse itse haluatko kiinnittää säilytysratkaisusi seinään ruuveilla vai liimaamalla käyttämällä SAFE-FIX asennusmenetelmää.

ICONIC DOTS – SUIHKUSÄILYTYS

165


Ainutlaatuinen suihkutilan säilytysratkaisu, jonka sisäpuolella on portaattomasti siirrettävissä olevat hyllyt. 2000 mm korkea PILE kätkee helposti uumeniinsa suurenkin perheen shampoo- ja saippuapullot.

Huomioithan, että PILE vaatii leveyssuunnassa lisätilaa 20 mm, eli 20 mm enemmän suihkuprofiilin normaalien ulkomittojen lisäksi

PILE PILE on suihkutilan säilytysratkaisu, joka sulautuu LINC-suihkuratkaisuihin niin muotoilun kuin toiminnallisuudenkin osalta. Asenna ensin PILE ja sitten suihkuovi seinäprofiilin sisään. Tuloksena on suihkun sisäpuolella oleva suihkutilan säilytysratkaisu, johon mahtuvat helposti myös suurperheen kaikki shampoo- ja suihkupullot.

166


1.

2.

1. Kun PILE on suihkuprofiilissa, suihkuovi on helppo taittaa siististi sisään hanan ohi. 2. PILE suihkun sisältä nähtynä. Saatavilla samoilla neljällä pintakäsittelyllä kuin LINC: kiiltävä, mattaharjattu, valkoinen tai mattamusta lakattu alumiini.

PILE SUIHKUTILAN SÄILYTYSRATKAISUT PILE ulottuu 100 mm seinästä ulospäin. Vähennä siksi 100 mm suihkun ulkomitoista, kun teet suihkutilauksen. Jos haluat 900 × 900 ‑suihkunurkkaan PILE-hyllykön, anna tilatessasi mitat 900 × 800. Katso ohjeet verkkosivuilta inr.fi.

• L/K/S:

100/2000/100 mm

• Ruuvataan

tai liimataan käyttämällä lisävarusteena saatavaa SAFE-FIX asennusta

• Viisi

portaattomasti säädettävää hyllyä ja yksi nuppi ulkopuolella pyyhettä varten

2000

yhdistää vain malleihin LINC Original ja Flex

ICONIC DOTS – SUIHKUSÄILYTYS

• Voidaan • Anna

tilatessasi suihkuseinän tuotenumero ja ulkomitat. Katso vieressä olevaa piirrosta Huomioithan, että PILE vaatii leveyssuunnassa lisätilaa 20 mm, eli 20 mm enemmän suihkuprofiilin normaalien ulkomittojen lisäksi Tuotenro

100

Hinta €

Kiiltävä

800 006 75

300:-

Mattaharjattu

800 006 76

300:-

Mattavalkoinen

800 006 77

300:-

Mattamusta

800 008 26

300:-

Lisähylly, valkoinen

800 007 14

40:-

Lisähylly, musta

800 009 18

40:167


NEST NEST pitää pullosi järjestyksessä. Lokeroitu luukku kallistuu auki 45° ja pitää huolen siitä, etteivät pullot putoile. Pohja on varustettu tyhjennysrei’illä, mikä helpottaa puhdistamista, ja koko laatikko-osa voidaan irrottaa ja huuhdella puhtaaksi. Valitse, haluatko kiinnittää NEST-hyllyn ruuvaamalla vai liimaamalla käyttämällä SAFE-FIX-liimaussarjaa.

Mattavalkoinen / Opaali Frost

Mattamusta / Dark Frost

NEST-SEINÄKAAPPI • L/K/S:

400/250/100 mm

• Ruuvataan

250

seinään tai liimataan ruuveitta, katso s.155.

Tuotenro

400

168

Hinta €

Mattamusta / Dark Frost

800 006 78

150:-

Mattavalkoinen / Opaali Frost

800 006 80

150:-

Lisävarusteet

Tuotenro

SAFE-FIX Mini

800 009 19

Hinta € 20:–


CASE Tyylikkään muotoilunsa ansiosta suihkutilan säilytysratkaisu CASE on yhtä tyylikäs yksin kuin ryhmässäkin. Miksipä et hankkisi jokaisen perheenjäsenen suihkutuotteille omaa kaappia? CASE on valmistettu alumiinista, mikä tekee siitä sekä kestävän että helposti puhdistettavan. Valitse, haluatko kiinnittää CASE-hyllyn ruuvaamalla vai liimaamalla käyttämällä SAFE-FIX-liimaussarjaa.

Mattamusta / Dark Frost

Mattavalkoinen / Opaali Frost

CASE-SEINÄKAAPPI • L/K/S:

250/250/100 mm

kääntää riippuen siitä, haluatko oven aukeavan oikealle vai vasemmalle • Ruuvataan

250

seinään tai liimataan ruuveitta, katso s.155. Tuotenro

250

ICONIC DOTS – SUIHKUSÄILYTYS

• Voidaan

Hinta €

Mattamusta / Dark Frost

800 006 81

100:-

Mattavalkoinen / Opaali Frost

800 006 83

100:-

Lisävarusteet

Tuotenro

SAFE-FIX Mini

800 009 19

Hinta € 20:–

169


Hienovarainen valo ilmaisee, että laite on päällä ja auttaa suunnistamaan kylpyhuoneessa öisin.

170


PYYHEKUIVAIMET Tee pyyhekuivaimesta upea sisustusyksityiskohta kylpyhuoneeseen. Tutustu energiatehokkaisiin ja tilaa säästäviin pyyhekuivaimiimme ja katso kuinka tyylikäs muotoilu ja hienot materiaalit tuovat tilaan lämpöä, valoa ja tyyliä. Valitse myös yhteensopivat koukut samasta sarjasta.

ICONIC DOTS - PYYHEKUIVAIMET

171


BOW Red Dot Award ‑palkinnon saanut BOW kaartuu kutsuvasti ja on todella kaunis myös ilman pyyhettä. BOW lämmittää froteepyyhkeen energiaa säästäen mutta tehokkaasti, koska pyyhe roikkuu ilmavasti ja kuivuu siksi nopeammin kuin taiteltuna. BOW on saatavana monilla pintakäsittelyillä ja etuosa myös valinnaisella RAL-värillä.

172


2.

1.

3.

1. Kun BOW on päällä, se sekä lämmittää että valaisee tunnelmallisella alaspäin suunnatulla LED-valolla.

2. Voit valita koukuille saman pintakäsittelyn

kuin pyyhekuivaimille. Nyt myös mustana sekä valinnaisena RAL-värinä.

3. BOW on nimetty kauniisti kaartuvan muotoilunsa mukaan. Yhtä kaunis kuin älykäs.

PYYHEKUIVAIN BOW • Teho

34 W

• IP-luokka • L/K/S:

44

40/1700/82 mm

• On/off-painike,

jonka alareunassa LED-valo

• Asennetaan

kiinteällä kytkennällä suoraan seinästä tulevaan sähköjohtoon

900

Mattavalkoinen (takaosa)

Mattamusta (takaosa)

Mattavalkoinen

800 006 37

800 006 40

500:–

Mattaharjattu

800 006 38

800 006 41

500:–

Kiiltävä

800 006 39

800 006 42

500:–

Mattamusta

800 008 50

800 008 51

500:–

RAL*

800 008 24

800 008 25

600:–

Pyyhekoukku

40

82

Hinta €

ICONIC DOTS - PYYHEKUIVAIMET

1700

Etuosa

Hinta €

Mattavalkoinen

800 006 20

60:-

Mattaharjattu

800 006 19

60:-

Kiiltävä

800 006 18

60:-

Mattamusta

800 008 52

60:-

RAL**

800 008 23

70:-

* Puolimatta väri. RAL-värisellä BOW:lla ei ole palautusoikeutta ** Voidaan tilata vain yhdessä samanvärisen pyyhekuivaimen kanssa

173


LINE LINE-pyyhekuivain on yksi rakastetuimmista tuotteistamme. Sen yläreunassa on ikoninen sininen LED-valoraita, ja se sopii erinomaisesti kaikkialle. Valitse kiiltävä tai mattaharjattu teräs, messinki, valkoinen tai mattamusta tai vaikkapa oma suosikkivärisi RAL-asteikolta. Voit valita koukuille saman pintakäsittelyn.

1.

2.

1. Valoraita yläreunassa osoittaa, että pyyhekuivain on päällä ja valmiina lämmittämään pyyhkeesi.

2. Täydennä LINE-pyyhekuivaimesi saman sarjan pyyhekoukuilla, niin tyyli säilyy yhtenäisenä.

PYYHEKUIVAIN LINE • Teho

29 W

• IP-luokka • L/S:

44

22/95 mm. K: 1750 mm

• On/off-painike, • Valmis

Pyyhekuivain, 1750 mm

22

1750

jonka yläreunassa sininen LED-valo

asennettavaksi kiinteällä kytkennällä suoraan seinästä tulevaan sähköjohtoon

850

Hinta €

Pyyhekoukku, 35 mm

800 001 00

360:-

800 001 04

40:-

Mattaharjattu

800 001 01

360:-

800 001 05

40:-

Mattavalkoinen

800 006 09

360:-

800 006 11

40:-

Mattamusta

800 006 10

360:-

800 006 12

40:-

Messinki

800 006 07

520:-

800 006 08

60:-

RAL*

800 005 09

460:-

800 005 11

50:-**

* Puolimatta väri. RAL-värisellä LINE-kuivaimella ei ole palautusoikeutta ** Voidaan tilata vain yhdessä samanvärisen pyyhekuivaimen kanssa 1 74

95

Hinta €

Kiiltävä


MARK MARK on ryhdikkäämpi versio LINE-klassikosta – sen muotoilu sopii ARC-suihkusarjan ja STRICT-pesuallashanan heloihin. Valitse kiiltävä ruostumaton teräs tai mikä tahansa RAL-asteikon väri. Voit valita pyyhekoukuille saman muotokielen.

1.

2.

1. Laita pyyhekuivain päälle napsauttamalla sen yläreunaa. Sininen valo kertoo, että lämmitys on päällä.

2. Yhdistä pyyhekuivaimeen samaan sarjaan kuuluva koukku, niin luot yhtenäisen ilmeen kylpyhuoneeseen.

PYYHEKUIVAIN MARK 29 W

• IP-luokka • L/S:

22

44

22/95 mm. K: 1750 mm

• On/off-painike,

1750

• Valmis

jonka yläreunassa sininen LED-valo

asennettavaksi kiinteällä kytkennällä suoraan seinästä tulevaan sähköjohtoon

Pyyhekuivain, 1750 mm

850

ICONIC DOTS - PYYHEKUIVAIMET

• Teho

Hinta €

Pyyhekoukku, 35 mm

Hinta €

Kiiltävä ruostumaton teräs

800 000 73

420:-

800 000 75

50:-

RAL*

800 005 06

520:-

800 005 08**

60:-

* Puolimatta väri. RAL-värisellä MARK-kuivaimella ei ole palautusoikeutta ** Voidaan tilata vain yhdessä samanvärisen pyyhekuivaimen kanssa

95

175


MATERIAALIT Käytämme INR:llä vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja - aina ottaen huomioon ympäristön. Lue myös laseista s. 152.

PESUALTAAT JA ALLASKAAPIT

POSLIINI

KIVIKOMPOSIITTI

Posliinipesualtaiden toleranssi on: -1,2% – +0,8% VISKAN -0,7% – +0,8% GRAND

Kivikomposiittipesualtaiden toleranssi on 0% – +0,8%.

Posliini on pohjimmiltaan savea, jonka lasitettu pinnoite poltetaan uunissa. Tuloksena on erittäin luja materiaali, joka kestää lähes mitä vain. Ikivanhaa käsityötaitoa, josta nykyäänkin tunnistaa korkealaatuisen kylpyhuonetuotteen. Voit valita posliinipesualtaan kaikkiin allaskaappeihimme.

Terävät linjat ja ohuus luovat kivikomposiittipesualtaalle tyylikkään ja minimalistisen ilmeen. Mattapintainen ja silkkisensileä pinta on pitkäikäinen, iskunkestävä ja naarmuuntumaton. Suuri etu kivikomposiittialtaassa on, että naarmut voi korjata käyttämällä erityistä korjaussarjaa.

VIILU

Nordic Oakin kanssa käyttämämme viilu leikataan käsin, tarkistetaan, sovitetaan ja kiinnitetään luonnollisen ja elävän tuloksen aikaansaamiseksi. Viilu lakataan mattalakalla, jolloin saadaan aikaan hienostunut ja kestävä pohjoismainen ilme. Lopuksi tuotteen pinta viimeisteillään TX Top Extreme™ ‑pintakäsittelyllä, jonka ansiosta pinta kestää kosteutta ja kulutusta äärimmäisen hyvin.

PÖYTÄTASOT AIR allaskaappeihin

DEKTON®

Dekton on kvartsikomposiitti, joka koostuu kvartsista, posliinista ja lasista. Erittäin kestävä materiaali on täysin huokoseton ja siten vettä ja kosteutta läpäisemätön. Valitse marmorimainen Dekton Tundra tai musta Dekton Sirius.

Dekton® Tundra

Dekton® Sirius

Corian® Designer White

GRAND allaskaappeihin

CORIAN®

Corian hylkii hyvin tahroja ja on täysin huokoseton komposiitti, jossa on sileä pinta. Kestää erittäin hyvin kulutusta ja sopii erinomaisesti kylpyhuoneeseen. Mahdolliset naarmut voi siloittaa helposti hienolla hiekkapaperilla.

KVARTSIKOMPOSIITTI

Teollisesti valmistettu kvartsiyhdistelmä, jossa on satiininen mattapinta. Pöytätasot ovat erittäin kestäviä ja tahroja hylkiviä. Valitse kalkkikiveä muistuttava Clamshell, musta Raven tai Raw Concrete, jossa on betonimainen pinta. Clamshell

176

Raven

Raw Concrete


HOITO

NCS-KOODIT Premium White (S 0500-N) Slate Grey (S 7005-R80B) Still Grey (S 4000-N) Black Velvet (S 8000-N) Midnight Blue (S 8005-R80B) Antracite (S 7500-N) Cappuccino (S 4005-Y20R) Sage Green (S 4005-G50Y) Feather White (S 1005-Y50R) Dove Blue (S 3010-R90B) Ocean Green (S 4010-B70G) Frozen Berries (S 3010-R) Rosewood (S 5020-Y70R) Vintage Blue (S 4020-R90B) Green Tea (S 3010-G10Y) Rose Dust (S 1510-Y70R)

Valikoimassamme olevat tuotteet on luonnollisesti kehitetty selviämään kodin vaativimmassa ympäristössä – kylpyhuoneessa – mutta koska ne altistuvat päivittäin sekä kosteudelle että kulumiselle, niitä kannattaa hoitaa erityisen hyvin myös siksi, että takuu pysyy voimassa. Löydät osoitteesta inr.fi/hoito-ohjeet ohjeita ja neuvoja siitä, miten pidät INR-tuotteesi huippukunnossa vuodesta toiseen.

TAKUU Tarjoamme 15 vuoden materiaali- ja toimintatakuun kalusteille, kaappien rungoille, laatikoiden etuosille, kaappien oville, laatikkojärjestelmille, kaluste- ja suihkusaranoille, suihkulaseille, lasihyllyille, heloille, vetimille ja nupeille. Lue täydelliset takuuehdot osoitteesta inr.fi/takuu

RAL-KOODIT Musta (RAL 9004) Valkoinen (RAL 9003) Slate Grey (RAL 7015)

TOIMITUSAJAT EHDOT JA TILAAMINEN RÄÄTÄLÖITY SUIHKULASI JA NCS Aloitamme räätälöidyn suihkulasin valmistuksen heti, kun tilaus on tehty. Jos haluat muuttaa tilaustasi sen jälkeen, kun valmistus on käynnistynyt, veloitamme muutos- tai peruutusmaksun 150 € jokaista muokattavaa lasia kohden. Muutokset tai peruutukset on tehtävä 10 päivän kuluessa tilauspäivästä. NCS-maalattujen kalusteiden ja RAL-väristen pyyhekuivaimien muutos- ja peruutuskulut ovat 150 € tuotetta kohden. PAINOVIRHEET Kaikki tämän kuvaston hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnoissa voi esiintyä paikallista vaihtelua. Painoteknisistä syistä todelliset värit voivat poiketa kuvastossa näkyvistä. TUOTEKEHITYS Me kehitämme tuotteitamme jatkuvasti. Siksi pidätämme oikeuden muutoksiin koskien ulkoasua, rakennetta, materiaaleja ja hintoja.

TOIMITUSAJAT – PERUSVALIKOIMA Vakiokokoiset suihkutilaratkaisut, sekoittimet, pyyhekuivaimet ja suihkusäilytysratkaisut: 6–10 työpäivää LINC Flex-suihkutilaratkaisut, vakiomitat: 6–10 työpäivää Räätälöidyt suihkuseinät/-kaapit: 25 työpäivää Kylpyhuonekalusteet, peilit ja säilytysratkaisut: 10–16 työpäivää AIR-kylpyhuonekalusteet: 25 työpäivää TOIMITUSAJAT – NCS JA RAL Kylpyhuonekalusteet: 30 työpäivää Pyyhekuivaimet: 25 työpäivää Katso myös ”Ehdot ja tilaaminen” MILLOIN TAVARANI SAAPUVAT? Toimitusaika tarkoittaa niitä arkipäiviä, jotka kuluvat tilauksestasi siihen, että tuote on lähtenyt joko Malmön tai Jönköpingin tuotantolaitoksestamme. Koska me myymme vain yritysasiakkaille, toimitusaika voi sinulle kuluttajana olla hieman pidempi yksittäisen jälleenmyyjän käsittelyajoista riippuen. Erikoistilausten toimitusaika sovitaan aina erikseen. Pyydä tarjous toimitusajasta, jos kyseisessä toimituksessa on vähintään 10 nimikettä.

YHTEISTYÖKUMPPANEITAMME

1002

CERTIFIERING KONTROLL

Accepterad monteringsanvisning 2016:1

INR © 2021 | INR Inhouse, Malmö


SE2102

inr.se

Profile for INR

INR Katalog 2021 FI  

INR Katalog 2021 FI  

Profile for inr_

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded