__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1


BADEVÆRELSESMØBLER 16 AIR

20

GRAND

30

VISKAN

54

Spejle og spejlskabe

76

Opbevaring

82

Grebsvarianter

84

BRUSELØSNINGER 86 EPIC

90

ARC

98

LINC

122

BRIC

146

Glas

152

Muligheder og tilvalg

154

ICONIC DOTS

156

Loftsbrusere

158

Håndvaskarmaturer

162

Bruseopbevaring

164

Håndklædetørrere

170

Har du overvejet, at der er en mini-vildmark i dit hjem? Et sted, hvor fugt og ydre belastninger slider og tærer på alt – interiør, overflader og materialer – dag ud og dag ind. Vi taler selvfølgelig om badeværelset – hjemmets mest udsatte rum. Over en periode på 15 år åbner og lukker gennemsnitsfamilien brusedøren 45.000 gange. Og badeværelsesskuffen mindst dobbelt så meget. Læg dertil en ekstrem luftfugtighed, og så står det klart, at indretningen i dette rum skal kunne klare en hel del. Dette har vi forstået hos INR Iconic Nordic Rooms og har udviklet produkter, der kan modstå hverdagens hårde behandling i mindst 15 år, samtidig med at de hjælper dig med at blive klar til en ny dags eventyr, uanset om det er en almindelig dag på jobbet eller en hel dag ved vandet.

3


#iconicbyme Dit eget ikoniske rum Du er velkommen til at dele nogle billeder og en kort beskrivelse af dit nye, ikoniske badeværelse ved at bruge hashtagget #iconicbyme på de sociale medier.

Lad vægbeklædningen fortsætte op til loftet for et trendy og hyggeligt udtryk. Med indbygget belysning i loftet bliver udtrykket aldrig for tungt.

Vi har et rum til dig Tag med os på en tur rundt i det smukke Norden. Hvor det geografiske steds klima, lys og atmosfære har påvirket indretningsvalget i et par udvalgte hjem og badeværelser på kendte og ukendte steder – lige fra København i syd, Turku i øst og Møre og Romsdal i vest. Oplev, hvordan hvert rum får et helt særligt strejf af det, som gør netop dette sted så unikt, ja ikonisk. Du finder alle de ikoniske nordiske badeværelser på inr.se eller længere omme i dette katalog. Velkommen til Iconic Nordic Rooms – vi har et rum til dig.

4


Møre og Romsdal Norge

Med flere håndklædetørrere ved siden af hinanden har hele familien et varmt håndklæde at se frem til efter turen på fjeldet. LINE s. 174.

Klart glas i brusekabinen åbner op. Fold dørene ind mod væggen, når bruseren ikke er i brug, og spar gulvplads. LINC Angel s. 136.

5


NORDENS BRUSESPECIALIST Som Nordens brusespecialist i mere end 30 år sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik bruseløsning. En justering inden for hver brusemodels målinterval er inkluderet i prisen, og hvis du har brug for at tilpasse bruseløsningen til for eksempel en skråvæg, så er det oftest ikke noget problem. Du kan også starte helt fra bunden – med papir og blyant – og lave din egen bruseløsning. Tag skitsen med til din nærmeste forhandler, som hjælper dig videre.

6


1.

2.

Tilpas din brusekabine efter mål i det nye Bruseværksted

Nu frigiver vi endelig en helt ny version af Bruseværkstedet, et digitalt værktøj, så du nemt kan skabe og tilpasse brusevægge. Test forskellige mål, glas og farver, og lad applikationen generere en pris med en ordrekode, som du kan videregive til din forhandler. Nemt og fejlsikkert.

3.

Se www.brusevaerkstedet.dk

4.

1. En skræddersyet saunaløsning i 8 mm gråt glas med sorte detaljer og baseret på ARC Frame.

2. Ofte er en enkel skitse alt, hvad du behøver for at komme i gang. Tag skitsen med til din nærmeste forhandler, som hjælper dig videre.

3. Inden hærdning kan glasset i bruseafskærmningerne tilpasses for eksempel

fremspring. Vi laver en gratis tegning, som du godkender, før produktionen sættes i gang.

4. En brusekabine under skråvæggen er en smart måde at frigøre plads på. På

billedet en ARC 4 Original tilpasset rummet ned til den mindste millimeter, uden ekstra omkostninger.

7


GRAND Classic 100 i Premium White med bordpladen Clamshell er et smukt og vedligeholdelsesfrit alternativ til naturlig kalksten. Kombiner med grebet DEEP, håndvaskarmaturet POSH og det runde spejl LOOX for en moderne landstil.

LEVEL TAGER DIT GRAND TIL DET NÆSTE NIVEAU LEVEL er et helt nyt og stilrent alternativ til vaskeskabene i GRAND-serien, der giver dig mulighed for at vælge en bordplade med integreret håndvask fra et håndplukket udvalg af markedets bedste kvartskomposit. Vælg mellem tre smukke finish, som hver sætter deres eget personlige præg på både vaskeskabet og badeværelset. LEVEL fås til alle vaskeskabe i GRAND Solid, Grip og Classic og giver dine møbler en helt ny profil med masser af attitude.


Til Nordic Oak i egefiner i GRAND Solid har vi valgt den betonlignende bordplade Raw Concrete og den antracitfarvede håndvask i LEVEL-serien. Det væghængte armatur og spejl med lysstyring giver en afslappet industriel atmosfære til rummet.

Raw Concrete

Bordplader i kvartskomposit har i flere år været et populært valg i de nordiske designerkøkkener. Nu har de endelig fundet vej ind i badeværelset, hvor materialets meget pletafvisende og dybest set vedligeholdelsesfri overflade revolutionerer. Materialet er yderst ridsefast og takket være det faktum, at det ikke absorberer væske, er det et godt alternativ til for eksempel natursten, der normalt kræver stor forsigtighed og daglig vedligeholdelse, når det udsættes for vand og sæbe.

Raven

Kalkstenslignende Clamshell, sorte Raven og Raw Concrete med et karakteristisk betonlook – alle tre med en mat finish, der kræver minimal vedligeholdelse. Hvorfor gøre det sværere, end det er?

Clamshell

LEVEL BORDPLADER

Læs mere om vores materialer på s. 176

9

Raw Concrete

Raven

Clamshell


NCS Lad badeværelset afspejle din personlighed fuldt ud – få dine badeværelsesmøbler lakeret i en farve efter eget valg. For et mindre ekstragebyr spraymaler vi vaskeskabet, højskabet og spejlskabet både udvendigt og indvendigt i den valgte farve. Vores unikke overfladebehandling TX Top ExtremeTM med markedets bedste beskyttelse mod fugt og stød forsegler overfladen efter lakeringen.

Sage Green NCS S 4005-G50Y

10


SÆT KULØR PÅ BADEVÆRELSET Bagerst i kataloget finder du en oversigt over alle de viste NCS-farver. Du kan også se dem på inr.dk/accent Feather White NCS S 1005-Y50R

Dove Blue NCS S 3010-R90B

Antracite NCS S 7500-N

Cappuccino NCS S 4005-Y20R

Midnight Blue NCS S 8005-R80B

Vær opmærksom på, at farverne ikke kan gengives præcist i trykt eller digital form. 11


DETALJERNE GØR FORSKELLEN

Spejle med belysning og indbygget lysstyring giver dig mulighed for at styre både lysstyrke og lystemperatur, så du kan lyse hele badeværelset op.

Alle vores møbler er forseglet med overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM, der beskytter mod fugt og slitage i 15 år eller mere. Opret forbindelse til dit GRAND-vaskeskab ved hjælp af Bluetooth og nyd at lytte til din favoritmusik.

Oplad barbermaskinen direkte i skuffen, højskabet eller spejlskabet og undgå synligt rod med ledninger.

Hold styr på dine småting med vores stilfulde og praktiske Organizer. Der medfølger to styk i alle vores vaskeskabe.

Vores skuffer med fuldt udtræk og Soft-Close gør en stor forskel i din hverdag – i dag og om 15 år.

12

Effektiv LED-belysning under vaskeskabet og/ eller i de øverste skuffer. Et stemningsfuldt og praktisk tilvalg til fx natlige toiletbesøg.


SafeTech by INR holder det granulerede glas sammen, hvis der skulle ske et uheld. Til LINC Angel og Niagara i 900x900 mm.

Svenske Mora er førende i verden inden for innovativ, teknisk funktion i sine brusearmaturer. Med INR’s stilrene design på ydersiden får du det bedste fra begge verdener.

Det patenterede hæve-/sænkebeslag i LINC- serien forsætter med at fascinere. Det justerbare, vedligeholdelsesfrie beslag hæver 7 mm i åben position og gør det muligt at folde dørene ind, når de ikke er i brug.

Den smarte bruseopbevaring PILE smelter sammen med vægprofilen i LINC og giver masser af opbevaring lige dér,hvor du har brug for det – i brusekabinen.

Gør livet surt for kalk- og smudsaflejringer med Timeless – en permanent overfladebehandling, der afkorter rengøringstiden og bevarer den originale glans år efter år. 13


Femten år er ingen tid. Undtagen i badeværelset – hjemmets mest udsatte rum. Over en periode på 15 år åbner og lukker gennemsnitsfamilien brusedøren 45.000 gange. Og badeværelsesskuffen mindst dobbelt så meget. Tilføj derudover en ekstrem luftfugtighed, og så står det klart, at indretningen i skal kunne klare en hel del. Derfor har vi udviklet TX Top Extreme™ – en overfladebehandling, der indkapsler træoverfladerne og gør dem uigennemtrængelige for fugt. Samtidig er den yderst modstandsdygtig over for stød og slag. Vi kalder det næste generations badeværelsesindretning.

14


MILJØ Det er lang tid siden, at det var trendy at arbejde bæredygtigt. I dag er det en nødvendighed. Allerede i 2013 fik vores bruseserie LINC Svanemærket – et bevis på vores ihærdige miljøarbejde inden for produktion, transport og genvinding. Og ikke mindst med hensyn til produktets anslåede levetid. Vores garanti på 15 år er den længste inden for badeværelsesindustrien. Invester i svenskfremstillede produkter fra INR, og invester samtidig i et badeværelse med en levetid langt ud over standarden. Det er det, vi kalder bæredygtigt.

TX TOP EXTREME

TM

Den hårde og vandafvisende TX Top Extreme™-overflade indkapsler og beskytter. Mange gange mere fugtbestandigt end normalt og mere end dobbelt så slagfast. INR er den eneste udbyder af TX Top Extreme™ i Norden.

TX Top Extreme™ er inkluderet i prisen på alle vores vaskeskabe, spejlskabe og opbevaringsløsninger.

15


16


BADEVÆRELSESMØBLER

BADEVÆRELSESMØBLER Vaskeskabe med armatur – Opbevaring – Spejle og spejlskabe

17


VORES MØBELSERIER Ens greb men med betydelige forskelle både udenpå og inde bag fronterne. Og det både med hensyn til design, finish, størrelser og tilvalg. Se mere detaljerede oplysninger på de respektive produktsider.

VISKAN SOLID 60 80 100 120 PLUSPAKKE

Lys, Strøm og Organizer

AIR 60 90 120 150 180 PLUSPAKKE

Lys, Lyd, Strøm, Organizer og Smykkeskrin

GRAND SOLID 60 80 100 120 140 PLUSPAKKE

Lys, Lyd, Strøm og Organizer 18


VISKAN CLASSIC

40 50 60 80 100 120

60 80 100 120

PLUSPAKKE

PLUSPAKKE

Lys, Strøm og Organizer

Lys, Strøm og Organizer

GRAND GRIP

GRAND CLASSIC

60 80 100 120 140

60 80 100 120 140

PLUSPAKKE

PLUSPAKKE

Lys, Lyd, Strøm og Organizer

BADEVÆRELSESMØBLER

VISKAN GRIP

Lys, Lyd, Strøm og Organizer 19


Takket være det store lysindfald kan vi et øjeblik glemme, at vi befinder os midt i en storby.

AIR AIR giver et imponerende, svævende look, der får hele badeværelset til at føles luftigt og let. Her forenes markedets højeste kvalitet med håndværk og materialer, og bedst af alt – det er dig, der skaber resultatet.

Slip naturen ind i badeværelset og mærk, hvordan klorofylet får både krop og sjæl til at føle sig godt tilpas.

20


København Denmark

BADEVÆRELSESMØBLER – AIR

Vaskeskab AIR 150 J i Premium White med bordplade i Corian® og greb TIE, 26.040,- Håndvaskarmatur SLEEK, 3.290,- Spejl LOOX 110, 7.290,- Bruseløsning EPIC 13, 22.090,- Loftsbruser EASE, 8.090,21


AIR 60 90 120 150 180

Vaskeskab AIR 150 J i Slate Grey med bordplade i Dekton® Sirius og PUSH Tipmatic, 25.160,Håndvaskarmatur SLEEK, 3.290,- Spejl LOOX 70, 5.790,-

22


BADEVÆRELSESMØBLER – AIR

Fritstående håndvaske i hvidt porcelæn fås i en rund og halvrund model.

Foretrækker du knopper eller push? Se de anbefalede grebsvarianter på side s. 84.

23


2.

1.

Til hvert vaskeskab medfølger vores tilpasningsvenlige Organizer, som holder styr på dine foretrukne gadgets.

3.

4.

1. Kombiner den fritstående håndvask med SLEEK-armaturet. Sørg for at vælge en af de åbne bundventiler på s. 144.

2. Belysning, ekstra opbevaring og dobbelt stikkontakt i

skuffen er smarte tilvalg, som du ikke vil fortryde; Plus Lys, Plus Smykkeskrin og Plus Strøm.

3. Til Air 60, 90 og 120 fås ben i sort eller hvid som tilvalg. Se inr.se for flere billeder.

4. Falset skuffefront med skuffesystem fra Grass – udstyret med Soft-Close for en perfekt blød og lydløs lukning.

24


BADEVÆRELSESMØBLER – AIR

De fritstående porcelænshåndvaske i en rund og halvrund model danner prikken over i'et og løfter hele rummet.

AIR er lakeret med TX Top ExtremeTM, der holder vaskeskabet som nyt i mindst 15 år.

Vaskeskab AIR 120 F i Black Velvet med Corian® Designer White, 21.970,Spejl TOUCH 120, 6.790,- Håndvaskarmatur SLEEK, høj, 3.290,25


AIR

60 A

90 B

B: 600  H: 250  D: 500

90 C

B: 900  H: 250  D: 500

B: 900  H: 250  D: 500

Vaskeskab

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Premium White

360111

3.290,-

360211

5.890,-

360311

5.890,-

Slate Grey

360151

3.290,-

360251

5.890,-

360351

5.890,-

White Ash

360121

4.590,-

360221

7.190,-

360321

7.190,-

Valgfri NCS

360166

6.590,-

360266

9.290,-

360366

9.290,-

B: 610  H: 12  D: 505

B: 910  H: 12  D: 505

B: 910  H: 12  D: 505

Bordplade

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Corian® Designer White

362010

4.990,-

362110

6.790,-

362210

6.790,-

Dekton® Sirius

362011

5.790,-

362111

7.590,-

362211

7.590,-

Dekton® Tundra

362012

6.290,-

362112

8.490,-

362212

8.490,-

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Håndvask

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, halvrund

360012

3.590,-

360012

3.590,-

360012

3.590,-

Ø: 400  H: 135 + 12

Ø: 400  H: 135 + 12

Ø: 400  H: 135 + 12

Håndvask

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, rund

360011

3.590,-

360011

3.590,-

360011

3.590,-

ALTERNATIV Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

360196

1.890,-

360296

2.690,-

360296

2.690,-

Plus Strøm

369991

690,-

369991

690,-

369991

690,-

Plus Organizer

369905

490,-

369905

490,-

369905

490,-

Plus Smykkeskrin

369903

1.890,-

369903

1.890,-

369903

1.890,-

Ben, mat hvid, H: 510

360021

2.390,-

360022

2.890,-

360022

2.890,-

Ben, mat sort, H: 510

360024

2.390,-

360025

2.890,-

360025

2.890,-

26


AIR

120 E

120 F

120 G

B: 1200  H: 250  D: 500

B: 1200  H: 250  D: 500

B: 1200  H: 250  D: 500

B: 1200  H: 250  D: 500

Vaskeskab

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Premium White

360411

8.790,-

360511

6.590,-

360611

6.590,-

360711

6.590,-

Slate Grey

360451

8.790,-

360551

6.590,-

360651

6.590,-

360751

6.590,-

White Ash

360421

10.090,-

360521

9.190,-

360621

9.190,-

360721

9.190,-

Valgfri NCS

360466

11.990,-

360566

9.890,-

360666

9.890,-

360766

9.890,-

Bordplade

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Corian® Designer White

362310

8.490,-

362410

8.490,-

362510

8.490,-

362610

8.990,-

Dekton® Sirius

362311

9.390,-

362411

9.390,-

362511

9.390,-

362611

9.790,-

Dekton® Tundra

362312

10.190,-

362412

10.190,-

362512

10.190,-

362612

10.690,-

B: 1210  H: 12  D: 505

B: 1210  H: 12  D: 505

B: 1210  H: 12  D: 505

B: 1210  H: 12  D: 505

x2 B: 400  H: 135 + 12  D: 400

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Håndvask

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris/stk. DKK

Porcelæn, halvrund

360012

3.590,-

360012

3.590,-

360012

3.590,-

360012

3.590,-

x2 Ø: 400  H: 135 + 12

Ø: 400  H: 135 + 12

Ø: 400  H: 135 + 12

Ø: 400  H: 135 + 12

Håndvask

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris/stk. DKK

Porcelæn, rund

360011

3.590,-

360011

3.590,-

360011

3.590,-

360011

3.590,-

ALTERNATIV Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

360496

3.390,-

360596

2.690,-

360596

2.690,-

360596

2.690,-

Plus Strøm

369991

690,-

369991

690,-

369991

690,-

369991

690,-

Plus Organizer

369905

490,-

369905

490,-

369905

490,-

369905

490,-

Plus Smykkeskrin

369903

1.890,-

369903

1.890,-

369903

1.890,-

369903

1.890,-

Ben, mat hvid, H: 510

360023

3.290,-

360023

3.290,-

360023

3.290,-

360023

3.290,-

Ben, mat sort, H: 510

360026

3.290,-

360026

3.290,-

360026

3.290,-

360026

3.290,-

Yderligere oplysninger og grebsvarianter på næste side

27

BADEVÆRELSESMØBLER – AIR

120 D


AIR

150 H

150 I

150 J

B: 1500  H: 250  D: 500

B: 1500  H: 250  D: 500

B: 1500  H: 250  D: 500

Vaskeskab

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Premium White

360811

9.290,-

360911

9.290,-

361011

9.290,-

Slate Grey

360851

9.290,-

360951

9.290,-

361051

9.290,-

White Ash

360821

11.890,-

360921

11.890,-

361021

11.890,-

Valgfri NCS

360866

12.690,-

360966

12.690,-

361066

12.690,-

B: 1510  H: 12  D: 505

B: 1510  H: 12  D: 505

B: 1510  H: 12  D: 505

Bordplade

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Corian® Designer White

362710

10.690,-

362810

10.290,-

362910

10.290,-

Dekton® Sirius

362711

11.590,-

362811

11.090,-

362911

11.090,-

Dekton® Tundra

362712

12.490,-

362812

11.990,-

362912

11.990,-

x2 B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Håndvask

Art. nr.

Porcelæn, halvrund

360012

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Pris/stk. DKK 3.590,-

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

360012

3.590,-

360012

3.590,-

x2 Ø: 400  H: 135 + 12

Håndvask

Art. nr.

Porcelæn, rund

360011

Ø: 400  H: 135 + 12

Pris/stk. DKK 3.590,-

Ø: 400  H: 135 + 12

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

360011

3.590,-

360011

3.590,-

ALTERNATIV Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

360896

3.390,-

360896

3.390,-

360896

3.390,-

Plus Strøm

369991

690,-

369991

690,-

369991

690,-

Plus Organizer

369905

490,-

369905

490,-

369905

490,-

Plus Smykkeskrin

369903

1.890,-

369903

1.890,-

369903

1.890,-

28

SPOT

Art. nr.

TIE

Art. nr.

PUSH

Art. nr.

Krom

20114

90,-

Brun / Krom

20161

90,-

AIR 60 Tipmatic

360180

990,-

Børstet

20115

90,-

Sort / Sort

20162

90,-

AIR 90 Tipmatic

360280

1.390,-

Mat hvid

20168

90,-

Natur / Messing

20163

90,-

AIR 120 D Tipmatic

360480

1.890,-

Mat sort

20116

90,-

AIR 120 E, F, G Tipmatic

360580

1.390,-

Messing

20119

90,-

AIR 150 Tipmatic

360880

1.890,-

AIR 180 Tipmatic

361180

2.290,-

Pris/stk. DKK

Pris/stk. DKK

MOOD

Art. nr.

Pris/stk. DKK

Mat grå

20144

190,-

Mat hvid

20145

190,-

Sort børstet

20146

190,-

Pris DKK

Se alle grebsvarianter på s. 84


AIR

180 K BADEVÆRELSESMØBLER – AIR

B: 1800  H: 250  D: 500

Vaskeskab

Art. nr.

Pris DKK

Premium White

361111

11.990,-

Slate Grey

361151

11.990,-

White Ash

361121

14.590,-

Valgfri NCS

361166

15.390,-

B: 1810  H: 12  D: 505

Bordplade

Art. nr.

Pris DKK

Corian® Designer White

363010

11.790,-

Dekton® Sirius

363011

12.490,-

Dekton® Tundra

363012

13.390,-

x2 B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Håndvask

Art. nr.

Porcelæn, halvrund

360012

Pris/stk. DKK 3.590,-

x2 Ø: 400  H: 135 + 12

Håndvask

Art. nr.

Porcelæn, rund

360011

Pris/stk. DKK 3.590,-

ALTERNATIV Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

361196

3.390,-

Plus Strøm

369991

690,-

Plus Organizer

369905

490,-

Plus Smykkeskrin

369903

1.890,-

Altid inkluderet • Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM • Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer,, 2-pak i hvert 60-modul • Vandlås • Skridsikre måtter

Godt at vide Tilvælg åben bundventil s. 163 • Plus Lys omfatter belysning i skufferne • Plus Strøm omfatter dobbelt stikkontakt 230V i 60 modul • Kombiner med det høje armatur SLEEK • For din egen kombination af moduler eller bordplade uden huller skal du kontakte din forhandler • Leveres færdigmonteret med al teknik på plads • PUSH Tipmatic åbner den synkroniserede skuffe med et enkelt tryk • Bordpladen leveres med afstandsstykke til håndvasken •

29


Match farven på interiøret med farven på væggen for en flot tone i tone-oplevelse. Her i Cappuccino NCS S 4005-Y20R.

Tænk grundigt over belysningen. Med integreret belysning i interiøret kan du skabe din helt egen stil.

30


Stockholm BADEVÆRELSESMØBLER - GRAND

Sverige

Træk gardinerne for, og glem et øjeblik, at du befinder dig midt i storbyen.

GRAND Som navnet antyder – så bliver det ikke større. Vaskeskabene i GRAND-serien er både dybest og højest, hvilket giver dig ualmindeligt meget opbevaringsplads i skufferne. Serien fås med tre slags fronter og fra 2021 med bordplade og integreret håndvask.

Vaskeskab GRAND Solid 100 i Cappuccino med PUSH Tipmatic, 18.970,- Højskab GRAND Solid Cappuccino, 8.090,- Håndvaskarmatur POSH, 2.490,- Spejl LOOX 90, 6.590,- Brusevæg EPIC 1 Plus i klart glas,, 20.090,- Loftsbruser EASE, 8.090,-, Håndklædetørrer LINE i RAL, 3.790,31


GRAND SOLID 60 80 100 120 140

Vaskeskab GRAND Solid 100 i Nordic Oak med håndvask LEVEL, bordplade Raw Concrete Satin og Push Tipmatic 21.160,- Spejl TOUCH 100, 7.790,-

32


BADEVÆRELSESMØBLER - GRAND

Med en dybde på hele 45 cm og Vionaro-skuffer med fuldt udtræk og Soft-Close har du plads til alt – og lidt til.

Den matte bordplade Raw Concrete i LEVEL-serien ser ud og føles som beton, men med samme uovertrufne holdbarhed som kvartskomposit. Fås med eller uden armaturhul.

33


GRAND SOLID 1.

2.

3.

4.

1. GRAND-seriens porcelænshåndvask er kun 3 cm høj med et design, der understreger vaskeskabets enkle skønhed.

2. Vågn op til tonerne af din yndlingsmusik. Med tilvalget

Plus Lyd kan du hurtigt oprette forbindelse til dine trådløse højttalere.

3. Plus Light – belysning i og under vaskeskabet. Et tilvalg fuld af stemning. Og utrolig praktisk om natten.

4. Takket være overfladebehandlingen TX Top Extreme TM får

vaskeskabet en overflade helt uden samlinger, der kan modstå fugt og daglig slitage i 15 år eller mere.

34


BADEVÆRELSESMØBLER - GRAND

Du får det mest stilfulde look ved at vælge PUSH Tipmatic. Tryk et vilkårligt sted på skuffefronten for at åbne skuffen.

GRAND Solid lokker med sine fine funktioner og skuffefronternes slanke linjer – perfekt til dig, der ønsker at skabe et badeværelse med et moderne og eksklusivt look. Vaskeskab GRAND Solid 100 i Cappuccino med PUSH Tipmatic, 18.970,- Højskab GRAND Solid Cappuccino, 8.090,- Håndvaskarmatur POSH, 2.490,- Spejl LOOX 90, 6.590,35


GRAND SOLID

60

80

100

B: 600  H: 570  D: 450

B: 800  H: 570  D: 450

B: 1000  H: 570  D: 450

Vaskeskab

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Premium White

334511

5.290,-

334711

7.090,-

334911

8.790,-

Nordic Oak

334533

6.190,-

334733

7.890,-

334933

9.490,-

Black Oak

334539

6.890,-

334739

8.590,-

334939

10.290,-

Valgfri NCS

334566

8.490,-

334766

10.290,-

334966

11.990,-

B: 610  H: 30  D: 460

B: 810  H: 30  D: 460

B: 1010  H: 30  D: 460

Håndvask GRAND

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, hvid

340060

3.790,-

340080

4.590,-

340100

5.390,-

B: 606  H: 60  D: 457

B: 806  H: 60  D: 457

B: 1006  H: 60  D: 457

Håndvask LEVEL

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, mat hvid

360031

1.990,-

360031

1.990,-

360031

1.990,-

Porcelæn, mat antracit

360032

2.990,-

360032

2.990,-

360032

2.990,-

Bordplade LEVEL

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Raw Concrete Satin

336010

5.390,-

336110

6.190,-

336210

7.090,-

Clamshell Satin

336011

5.390,-

336111

6.190,-

336211

7.090,-

Raven Satin

336012

5.390,-

336112

6.190,-

336212

7.090,-

ALTERNATIV Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

337060

2.690,-

337080

2.990,-

337100

3.990,-

Plus Lyd

390115

3.990,-

390115

3.990,-

390115

3.990,-

Plus Strøm

339060

690,-

339080

690,-

339100

690,-

Plus Organizer

390140

490,-

390140

490,-

390140

490,-

ADD

Art. nr.

MOOD

Art. nr.

PUSH

Art. nr.

Pris DKK

Krom, c/c 128 mm

20056

190,-

Mat grå

20144

190,-

Vaskeskab 60, Tipmatic

338001

1.590,-

Krom, c/c 256 mm

20055

190,-

Mat hvid

20145

190,-

Vaskeskab 80, Tipmatic

338002

1.590,-

190,-

Sort børstet

20146

190,-

Vaskeskab 100, Tipmatic 338003

1.590,-

Vaskeskab 120, Tipmatic 338004

1.590,-

Vaskeskab 140, Tipmatic 338005

2.890,-

Krom, c/c 320 mm

20062

Pris/stk. DKK

Pris/stk. DKK

Børstet, c/c 128 mm

20057

190,-

Børstet, c/c 256 mm

20046

190,-

Børstet, c/c 320 mm

20061

190,-

Mat sort, c/c 128 mm

20169

190,-

Mat sort, c/c 256 mm

20170

190,-

TIE

Art. nr.

Mat sort, c/c 320 mm

20171

190,-

Brun / Krom

20161

90,-

THIN

Mat hvid, c/c 128 mm

20150

190,-

Sort / Sort

20162

90,-

Blankpoleret, B 250 mm 20110

190,-

Mat hvid, c/c 256 mm

20151

190,-

Natur / Messing

20163

90,-

Mat hvid, B 250 mm

20153

190,-

Mat hvid, c/c 320 mm

20152

190,-

Mat sort, B 250 mm

20154

190,-

Pris/stk. DKK

VASKESKAB Altid inkluderet Godt at vide • Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM • Plus Lys omfatter belysning i den øverste skuffe og under vaskeskabet. LED-belysning 3000 K, Lysstrøm 150-530 lm • Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Plus Strøm omfatter dobbelt stikkontakt 230V i nederste skuffe • Organizer, 2-pak (4-pak i 140) • Plus Lyd omfatter en højttaler på hver side • Skridsikre måtter • Kombiner med håndvaskarmaturer s. 162 • Leveres færdigmonteret med al teknik på plads • PUSH Tipmatic åbner den synkroniserede skuffe med et enkelt tryk • Suppler med vandlås med Easy-Clean og pop-up. Se s. 163 36

Art. nr.

Pris DKK

Se alle grebsvarianter på s. 84


GRAND SOLID

140

B: 1200  H: 570  D: 450

B: 1400  H: 570  D: 450

Vaskeskab

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Premium White

335111

11.990,-

335311

12.890,-

Nordic Oak

335133

12.890,-

335333

13.790,-

Black Oak

335139

13.690,-

335339

14.590,-

Valgfri NCS

335166

15.290,-

335366

16.290,-

BADEVÆRELSESMØBLER - GRAND

120

B: 1410  H: 30  D: 460

B: 1210  H: 30  D: 460

Håndvask GRAND

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, hvid

340120

6.190,-

340140

8.590,-

B: 1406  H: 60  D: 457

B: 1206  H: 60  D: 457

Pris/stk. DKK

Håndvask LEVEL

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Porcelæn, mat hvid

360031

1.990,-

360031

1.990,-

Porcelæn, mat antracit

360032

2.990,-

360032

2.990,-

Bordplade LEVEL

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Raw Concrete Satin

336310

7.890,-

336410

9.390,-

Clamshell Satin

336311

7.890,-

336411

9.390,-

Raven Satin

336312

7.890,-

336412

9.390,-

ALTERNATIV Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

337120

4.890,-

337140

5.790,-

Plus Lyd

390115

3.990,-

390115

3.990,-

Plus Strøm

339120

690,-

339140

690,-

Plus Organizer

390140

490,-

390140

490,-

HØJSKAB Se alle på s. 82

40 4 hylder, 2 skuffer

HØJSKAB

Højskab

40 5 hylder

Premium White

354011H/V*

5.790,-

354211H/V*

8.190,-

Nordic Oak

354033H/V*

6.590,-

354233H/V*

8.990,-

Black Oak

354039H/V*

7.290,-

354239H/V*

9.790,-

Valgfri NCS

354066H/V*

8.090,-

354266H/V*

10.690,-

Pris DKK

Pris DKK

*Angiv H/V for højre- eller venstrehængslet låge

Altid inkluderet • Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM • 1 fast hylde i træ. Øvrige hylder i 6 mm hærdet glas, alle er flytbare • PUSH er inkluderet, men du kan vælge andre greb, hvis du ønsker det Godt at vide

Se grebsvarianter til venstre Plus Strøm omfatter 230V enkelt stikkontakt. Stikkontakten er ikke monteret ved levering. Valgfri placering • Plus Spejl omfatter et helfigursspejl på indersiden af døren • Skuffer i mat sortlakeret aluminium • Leveres færdigmonteret •

B: 400  H: 1600  D: 380

Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Spejl

358040

1.090,-

358040

1.090,-

Plus Strøm

359001

690,-

359001

690,-

37


Saunaglas klarer vi uden problemer. Start med en enkel skitse, som du tager med til din forhandler.

38


Åre

BADEVÆRELSESMØBLER - GRAND

Sverige

Match interiøret og farvevalget med landskabet udenfor for et naturligt look.

Vaskeskab GRAND Grip 120 i Black Oak med håndvask LEVEL, bordplade Raven Satin, 25.770,- Håndvaskarmatur SLEEK, 2.690,- Spejl LOOX 90, 6.590,- Højskab GRAND Grip 40 i Black Oak, 8.490,- Håndklædetørrer MARK i RAL, 4.190,- Brusevæg ARC 20 Frame i gråt glas, 12.290,- Loftsbruser EASE, 8.090,- Skræddersyet saunaglas fra ARC Frame-serien 39


GRAND GRIP 60 80 100 120 140

Vaskeskab GRAND Grip 120 i Black Oak med håndvask LEVEL, bordplade Raven Satin, 25.770,Håndvaskarmatur SLEEK, 2.690,- Spejl LOOX 90, 6.590,-

40


BADEVÆRELSESMØBLER - GRAND

GRAND Grip får sit minimalistiske design takket være det ergonomiske greb i mat sort, grå eller hvidlakeret aluminium.

I bredden 120 får du to meget rummelige skuffer. Glem ikke at tilføje belysning og ekstra opbevaring til småting.

41


GRAND GRIP 2.

1.

4.

3.

1. I alle sine designs er vaskeskabene i GRAND-serien

forseglet med overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM, der garanterer møblerne en levetid på mindst 15 år.

2. Rene linjer og skuffer med grebslister, der falder helt i med rammen.

3. En dobbelt håndvask er det oplagte valg, hvis I er flere på badeværelset om morgenen. Her GRAND Grip 140 i Plus Lys – belysning i og under vaskeskabet. Et af mange gode tilvalg i GRAND-serien.

ægte fineret Black Oak.

4. Kombiner med det rummelige højskab i samme serie.

Vælg mellem flere praktiske tilvalg såsom indvendigt spejl og stikkontakter samt med eller uden skuffer.

42


BADEVÆRELSESMØBLER - GRAND

Vi har udstyret GRAND Grip med ergonomiske grebslister, der falder perfekt i med skuffefronterne og giver et elegant look.

Match farven på vaskeskabet med det øvrige interiør og materialevalg. Her Still Grey, NCS S4000-N, samme nuance som grebslisterne. Vaskeskab GRAND Grip 80 i Still Grey, 16.020,- Vægskab VISKAN Solid 120 i Still Grey, 3.990,- Håndvaskarmatur SLEEK, 2.690,- Spejl TOUCH 80, 5.890,43


GRAND GRIP

60

80

B: 600  H: 570  D: 450

100

B: 800  H: 570  D: 450

B: 1000  H: 570  D: 450

Vaskeskab

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Premium White

335511

6.190,-

335611

7.890,-

335711

9.490,-

Nordic Oak

335533

6.890,-

335633

8.590,-

335733

10.290,-

Black Oak

335539

7.690,-

335639

9.390,-

335739

11.090,-

Valgfri NCS

335566

9.390,-

335666

11.090,-

335766

12.790,-

Håndvask GRAND

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, hvid

340060

3.790,-

340080

4.590,-

340100

5.390,-

Håndvask LEVEL

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, mat hvid

360031

1.990,-

360031

1.990,-

360031

1.990,-

Porcelæn, mat antracit

360032

2.990,-

360032

2.990,-

360032

2.990,-

Bordplade LEVEL

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Raw Concrete Satin

336010

5.390,-

336110

6.190,-

336210

7.090,-

Clamshell Satin

336011

5.390,-

336111

6.190,-

336211

7.090,-

Raven Satin

336012

5.390,-

336112

6.190,-

336212

7.090,-

B: 610  H: 30  D: 460

B: 810  H: 30  D: 460

B: 606  H: 60  D: 457

B: 1010  H: 30  D: 460

B: 806  H: 60  D: 457

x2

Pris DKK

B: 1006  H: 60  D: 457

x2

B: 554  H: 30

x2 B: 954  H: 30

B: 754  H: 30

Grebsliste

Art. nr.

Mat grå

20174

150,-

20177

170,-

20180

180,-

Mat hvid

20172

150,-

20175

170,-

20178

180,-

Mat sort

20173

150,-

20176

170,-

20179

180,-

Pris/stk. DKK

Art. nr.

Pris/stk. DKK

Art. nr.

Pris/stk. DKK

ALTERNATIV Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

337060

2.690,-

337080

2.990,-

337100

3.990,-

Plus Lyd

390115

3.990,-

390115

3.990,-

390115

3.990,-

Plus Strøm

339060

690,-

339080

690,-

339100

690,-

Plus Organizer

390140

490,-

390140

490,-

390140

490,-

VASKESKAB

Altid inkluderet

Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM • Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pak (4-pak i 140) • Skridsikre måtter

Godt at vide

Godt at vide

Glem ikke at vælge grebslisten GRIP hhv. 1 stk. og 2 stk. • Plus Lys omfatter belysning i den øverste skuffe og under vaskeskabet. LED-belysning 3000 K, Lysstrøm 150-530 lm • Plus Strøm omfatter dobbelt stikkontakt 230V i nederste skuffe • Plus Lyd omfatter en højttaler på hver side • Kombiner med håndvaskarmaturer s. 162 • Leveres færdigmonteret med al teknik på plads • Suppler med vandlås med Easy-Clean og pop-up. Se s. 163 •

44

HØJSKAB

Altid inkluderet

Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM 1 fast hylde i træ. Øvrige hylder i 6 mm hærdet glas, alle er flytbare • PUSH er inkluderet •

Glem ikke at vælge grebslisten GRIP Plus Strøm omfatter 230V enkelt stikkontakt. Stikkontakten er ikke monteret ved levering. Valgfri placering • Plus Spejl omfatter et helfigursspejl på indersiden af døren • Skuffer i mat sortlakeret aluminium • Leveres færdigmonteret • •


GRAND GRIP

120

140 BADEVÆRELSESMØBLER - GRAND

B: 1200  H: 570  D: 450

B: 1400  H: 570  D: 450

Vaskeskab

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Premium White

335811

12.890,-

335911

13.790,-

Nordic Oak

335833

13.690,-

335933

14.590,-

Black Oak

335839

14.490,-

335939

15.390,-

Valgfri NCS

335866

16.190,-

335966

17.090,-

B: 1210  H: 30  D: 460

B: 1410  H: 30  D: 460

Håndvask GRAND

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, hvid

340120

6.190,-

340140

8.590,-

Håndvask LEVEL

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris/stk. DKK

Porcelæn, mat hvid

360031

1.990,-

360031

1.990,-

Porcelæn, mat antracit

360032

2.990,-

360032

2.990,-

Bordplade LEVEL

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Raw Concrete Satin

336310

7.890,-

336410

9.390,-

Clamshell Satin

336311

7.890,-

336411

9.390,-

Raven Satin

336312

7.890,-

336412

9.390,-

B: 1406  H: 60  D: 457

B: 1206  H: 60  D: 457

x2

x4 B: 654  H: 30

B: 1154  H: 30

Grebsliste

Art. nr.

Mat grå

20183

200,-

20186

160,-

Mat hvid

20181

200,-

20184

160,-

Mat sort

20182

200,-

20185

160,-

Pris/stk. DKK

Art. nr.

Pris/stk. DKK

ALTERNATIV Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

337120

4.890,-

337140

5.790,-

Plus Lyd

390115

3.990,-

390115

3.990,-

Plus Strøm

339120

690,-

339140

690,-

Plus Organizer

390140

490,-

390140

490,-

HØJSKAB Se alle på s. 82

x1 B: 400  H: 1600  D: 380

40 4 hylder, 2 skuffer

Højskab

40 5 hylder

Grebsliste

Art. nr. Pris/stk. DKK

Premium White

354411H/V*

6.890,-

354511H/V*

9.390,-

Mat grå

20189

230,-

Nordic Oak

354433H/V*

7.690,-

354533H/V*

10.990,-

Mat hvid

20187

230,-

Black Oak

354439H/V*

8.990,-

354539H/V*

11.890,-

Mat sort

20188

230,-

Valgfri NCS

354466H/V*

9.390,-

354566H/V*

12.690,-

Pris DKK

Pris DKK

Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Spejl

358040

1.090,-

358040

1.090,-

Plus Strøm

359001

690,-

359001

690,-

*Angiv H/V for højre- eller venstrehængslet låge

B: 1596  H: 30 45


Lad dig inspirere af landskabet udenfor, når du planlægger dit badeværelse. Find harmoni i den jordnære farveskala.

46


Bohuslän BADEVÆRELSESMØBLER - GRAND

Sverige

Lad dig ikke begrænse af vinkler og hjørner. En brusekabine under skråvæggen giver en rigtig hyggelig og fin bruseløsning. Se s. 12.

Vaskeskab GRAND Classic 100 i Premium White med håndvask LEVEL og bordplade Clamshell Satin samt greb DEEP, 19.750,- Håndvaskarmaturer POSH, 2.490,- Spejl LOOX 110,7.290,- Specialfremstillet bruseløsning ARC 13 Original i Klart glas Håndklædetørrer LINE, 2.890,47


GRAND CLASSIC 60 80 100 120 140

Vaskeskab GRAND Classic 80 i Green Tea med grebet DEEP og Plus Lys, 19.850,- HÃ¥ndvaskarmatur POSH, 2.490,- Spejl GROOM 60, 2.290,-

48


BADEVÆRELSESMØBLER - GRAND

Grønne toner og nuancer i badeværelset giver en følelse af friskhed og passer perfekt til den landlige, romantiske stil. Kombiner gerne med hvide farver samt messing.

Til alle de øverste skuffer medleveres to af vores smarte Organizer. Vend den rundt og du får smart opbevaring til familiens tandbørster

49


GRAND CLASSIC 2.

1.

3.

4.

1. Lille og stor. Et 60-vaskeskab i GRAND-serien har

både dybde og højde – og masser af plads i skufferne.

2. Med alternativet LEVEL kan du vælge mellem tre

smukke og slidstærke bordplader i kvartskomposit. Her ser du Clamshell, som minder om kalksten.

3. Hvis I er flere i familien, anbefaler vi dobbeltvaske.

Eller placer to 60/80-vaskeskabe med den helt rigtige

afstand til hinanden for en anderledes, men flot løsning.

4. Du kan aldrig få for meget opbevaringsplads. I vores højskabe har du plads til det meste, som kræves for at få en god start på dagen.

50

Alle vores højskabe 40 fås med og uden skuffer. Suppler med et indvendigt spejl og stikkontakt og gør lågen til en smart stylingplads.


BADEVÆRELSESMØBLER - GRAND

GRAND-seriens porcelænshåndvask er kun 3 cm høj og perfekt afbalanceret for at fremhæve vaskeskabets skønhed yderligere.

Vaskeskab GRAND Classic 140 i Midnight Blue med grebet DEEP, 27.240,Håndvaskarmatur STRICT, 2.990,- Spejl GROOM 140, 4.590,-

Plus Lys – belysning inde i og under vaskeskabet fremhæver dine materialevalg optimalt. 51


GRAND CLASSIC

60

80

100

B: 600  H: 570  D: 450

B: 800  H: 570  D: 450

B: 1000  H: 570  D: 450

Vaskeskab

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Premium White

334615

6.890,-

334815

8.590,-

335015

10.290,-

Valgfri NCS

334666

10.190,-

334866

11.890,-

335066

13.590,-

B: 610  H: 30  D: 460

B: 810  H: 30  D: 460

B: 1010  H: 30  D: 460

Håndvask GRAND

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, hvid

340060

3.790,-

340080

4.590,-

340100

5.390,-

B: 606  H: 60  D: 457

B: 806  H: 60  D: 457

B: 1006  H: 60  D: 457

Håndvask LEVEL

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, mat hvid

360031

1.990,-

360031

1.990,-

360031

1.990,-

Porcelæn, mat antracit

360032

2.990,-

360032

2.990,-

360032

2.990,-

Bordplade LEVEL

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Raw Concrete Satin

336010

5.390,-

336110

6.190,-

336210

7.090,-

Clamshell Satin

336011

5.390,-

336111

6.190,-

336211

7.090,-

Raven Satin

336012

5.390,-

336112

6.190,-

336212

7.090,-

ALTERNATIV Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

337060

2.690,-

337080

2.990,-

337100

3.990,-

Plus Lyd

390115

3.990,-

390115

3.990,-

390115

3.990,-

Plus Strøm

339060

690,-

339080

690,-

339100

690,-

Plus Organizer

390140

490,-

390140

490,-

390140

490,-

SPOT

Art. nr.

DEEP

Art. nr.

PUSH

Art. nr.

Pris DKK

Krom

20114

90,-

Krom

20158

190,-

Vaskeskab 60, Tipmatic

338001

1.590,-

Børstet

20115

90,-

Mat sort

20159

190,-

Vaskeskab 80, Tipmatic

338002

1.590,-

Mat hvid

20168

90,-

Messing

20160

190,-

Vaskeskab 100, Tipmatic 338003

1.590,-

Mat sort

20116

90,-

Vaskeskab 120, Tipmatic 338004

1.590,-

Messing

20119

90,-

Vaskeskab 140, Tipmatic 338005

2.890,-

Pris/stk. DKK

Pris/stk. DKK

VASKESKAB Altid inkluderet Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pak (4-pak i 140) • Skridsikre måtter • •

52

Godt at vide Plus Lys omfatter belysning i den øverste skuffe og under vaskeskabet. LED-belysning 3000 K, Lysstrøm 150-530 lm • Plus Strøm omfatter dobbelt stikkontakt 230V i nederste skuffe • Plus Lyd omfatter en højttaler på hver side • Kombiner med håndvaskarmaturer s. 162 • Leveres færdigmonteret med al teknik på plads • PUSH Tipmatic åbner den synkroniserede skuffe med et enkelt tryk • Suppler med vandlås med Easy-Clean og pop-up. Se s. 163 •

Se alle grebsvarianter på s. 84


GRAND CLASSIC

140

B: 1200  H: 570  D: 450

BADEVÆRELSESMØBLER - GRAND

120

B: 1400  H: 570  D: 450

Vaskeskab

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Premium White

335215

11.990,-

335415

14.590,-

Valgfri NCS

335266

15.290,-

335466

17.890,-

B: 1210  H: 30  D: 460

B: 1410  H: 30  D: 460

Håndvask GRAND

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, hvid

340120

6.190,-

340140

8.590,-

B: 1406  H: 60  D: 457

B: 1206  H: 60  D: 457

Håndvask LEVEL

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris/stk. DKK

Porcelæn, mat hvid

360031

1.990,-

360031

1.990,-

Porcelæn, mat antracit

360032

2.990,-

360032

2.990,-

Bordplade LEVEL

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Raw Concrete Satin

336310

7.890,-

336410

9.390,-

Clamshell Satin

336311

7.890,-

336411

9.390,-

Raven Satin

336312

7.890,-

336412

9.390,-

ALTERNATIV Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

337120

4.890,-

337140

5.790,-

Plus Lyd

390115

3.990,-

390115

3.990,-

Plus Strøm

339120

690,-

339140

690,-

Plus Organizer

390140

490,-

390140

490,-

HØJSKAB

Se alle på s. 82

Højskab

40 5 hylder

Premium White

354115H/V*

Valgfri NCS

354166H/V*

Pris DKK

40 4 hylder, 2 skuffer

HØJSKAB Pris DKK

Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM 1 fast hylde i træ. Øvrige hylder i 6 mm hærdet glas, alle er flytbare • PUSH er inkluderet, men du kan tilvælge en anden greb, hvis du ønsker det

7.690,-

9.390,-

10.290,-

354366H/V*

11.890,-

*Angiv H/V for højre- eller venstrehængslet låge

B: 400  H: 1600  D: 380

Altid inkluderet

354315H/V*

Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Spejl

358040

1.090,-

358040

1.090,-

Plus Strøm

359001

690,-

359001

690,-

Godt at vide Se greb til venstre Plus Strøm omfatter 230V en enkelt stikkontakt. Stikkontakten er ikke monteret ved levering. Valgfri placering • Plus Spejl omfatter et helfigursspejl på indersiden af døren • Skuffer i mat sortlakeret aluminium • Leveres færdigmonteret • •

53


VISKAN I vores mest tidløse møbeldesign finder du intet mindre end tre forskellige skuffedesign, masser af størrelser, flere håndvaske og godt med tilvalgsmuligheder. VISKAN har noget til alle – uanset om du er til det minimalistiske look eller den rustikke landstil.

Vaskeskab VISKAN Solid 120 Premium White med PUSH Tipmatic 17.870,- Spejlskab STAGE 120, 8.590,- Håndvaskarmatur SLEEK, 2.290,- Håndklædetørrer LINE, 2.890,54

Hvis du vælger grebsløsningen PUSH Tipmatic får du de reneste linjer og en helt glat front.


BADEVÆRELSESMØBLER - VISKAN

55


VISKAN SOLID 60 80 100 120

Vaskeskab VISKAN Solid 100 i NCS, 16.360,- Spejl LOOX 70, 5.790,- HÃ¥ndvaskarmatur CASUAL, 1.590,-

56


BADEVÆRELSESMØBLER - VISKAN

VISKAN Solid 120 giver dig masser af opbevaringsplads på hver side af håndvasken. Her vises den tynde, men meget modstandsdygtige håndvask i mat hvid stenkomposit.

Vælg mellem vask i porcelæn og mat hvid stenkomposit. På billedet ses VISKAN Solid 100 med en klassisk porcelænsvask, som er både smuk og slidstærk.

57


VISKAN SOLID 1. 2.

3.

4.

1. Du får masser af opbevaringsplads, hvis du tilvælger et af højskabene i samme design som vaskeskabet. Med et indvendigt spejl,

stikkontakt og skuffer får du et rigtig smart skab, som du vil få glæde af hver dag.

2. Vionaro-skufferne med fuldt udtræk og Soft-Close garanterer en

lydløs lukning, der holder i 15 år eller mere. Håndvask i stenkomposit.

3. Lad dit valg af greb afspejle din personlighed. Her ser du knoppen SPOT i skinnende messing, som tilfører rummet mere varme.

4. En dobbeltvask er næsten altid at foretrække, hvis I er flere, der står foran spejlet om morgenen, og hvis I har plads, selvfølgelig. Familiefreden er sikret, når alle i familien får sin egen skuffe.

58


BADEVÆRELSESMØBLER - VISKAN

Alle vaskeskabe og designs i VISKAN-serien er forseglet med overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM, der garanterer møblerne en levetid på mindst 15 år.

Suppler med en eller flere af vores praktiske pluspakker, for eksempel dobbelt stikkontakt i nederste skuffe – Plus Strøm – eller underlight, Plus Lys.

Vaskeskab VISKAN Solid 60 i Slate Grey med knoppen CORE, 11.060,Håndvaskarmatur STRICT, 2.990,Spejl SCENE 60, 6.790,59


VISKAN SOLID

60

80

100

B: 590  H: 490  D: 425

B: 790  H: 490  D: 425

B: 990  H: 490  D: 425

Vaskeskab

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Premium White

320811

4.490,-

321111

6.190,-

321411

7.890,-

Still Grey

320852

4.490,-

321152

6.190,-

321452

7.890,-

Black Oak

320839

6.190,-

321139

7.890,-

321439

9.490,-

Valgfri NCS

320866

7.690,-

321166

9.390,-

321466

11.090,-

B: 605  H: 50  D: 430

Håndvask

Art. nr.

Porcelæn, hvid

330060

B: 1005  H: 50  D: 430

B: 805  H: 50  D: 430

Pris DKK 3.190,-

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

330080

3.990,-

330100

4.890,-

B: 600  H: 16  D: 430

B: 800  H: 16  D: 430

B: 1000  H: 16  D: 430

Håndvask

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Stenkomposit, mat hvid

310060

2.490,-

310080

3.590,-

310100

4.290,-

ALTERNATIV Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

327060

1.490,-

327080

1.490,-

327100

1.790,-

Plus Strøm

329060

690,-

329080

690,-

329100

690,-

Plus Organizer

390130

490,-

390130

490,-

390130

490,-

Vandlås Easy-Clean med pop-up

390220

490,-

390220

490,-

390220

490,-

ADD

Art. nr.

Krom, c/c 128 mm

20056

Krom, c/c 256 mm

PUSH

Art. nr.

Pris DKK

Vaskeskab 60, Tipmatic

328001

1.590,-

90,-

Vaskeskab 80, Tipmatic

328002

1.590,-

20162

90,-

Vaskeskab 100, Tipmatic 328003

1.590,-

20163

90,-

Vaskeskab 120, Tipmatic 328004

1.590,-

Vaskeskab 120 D, Tipmatic 328005

2.890,-

TIE

Art. nr.

190,-

Brun / Krom

20161

20055

190,-

Sort / Sort

Krom, c/c 320 mm

20062

190,-

Natur / Messing

Børstet, c/c 128 mm

20057

190,-

Børstet, c/c 256 mm

20046

190,-

Børstet, c/c 320 mm

20061

190,-

Mat sort, c/c 128 mm

20169

190,-

SPOT

Art. nr.

Mat sort, c/c 256 mm

20170

190,-

Krom

20114

90,-

Mat sort, c/c 320 mm

20171

190,-

Børstet

20115

90,-

Mat hvid, c/c 128 mm

20150

190,-

Mat hvid

20168

90,-

Mat hvid, c/c 256 mm

20151

190,-

Mat sort

20116

90,-

Mat hvid, c/c 320 mm

20152

190,-

Messing

20119

90,-

Se alle grebsvarianter på s. 84

60

Pris/stk. DKK

Pris/stk. DKK

VASKESKAB Pris/stk. DKK

Altid inkluderet

Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pak (4-pak i 120 D) • Skridsikre måtter • •

Godt at vide

Plus Lys omfatter belysning under vaskeskab Plus Strømomfatter dobbelt stikkontakt 230V i nederste skuffe • Kombiner med håndvaskarmaturer s. 162 • Leveres færdigmonteret med al teknik på plads • PUSH Tipmatic åbner den synkroniserede skuffe med et enkelt tryk • Glem ikke at supplere med vandlås med Easy-Clean og pop-up s. 163 • •


VISKAN SOLID

120 D

B: 1190  H: 490  D: 425

B: 1180  H: 490  D: 425

Vaskeskab

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Premium White

321711

11.190,-

322011

11.990,-

Still Grey

321752

11.190,-

322052

11.990,-

Black Oak

321739

12.890,-

322039

13.690,-

Valgfri NCS

321766

14.490,-

322066

15.290,-

B: 1205  H: 50  D: 430

BADEVÆRELSESMØBLER - VISKAN

120

B: 1205  H: 50  D: 430

Håndvask

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, hvid

330120

5.590,-

330122

7.490,-

Håndvask

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Stenkomposit, mat hvid

310120

5.090,-

310122

6.790,-

B: 1200  H: 16  D: 430

B: 1190  H: 16  D: 430

ALTERNATIV Tilvalg

Art. nr.

Plus Lys

327120

1.790,-

327122

1.990,-

Plus Strøm

329120

690,-

329122

690,-

Plus Organizer

390130

490,-

390130

490,-

Vandlås Easy-Clean med pop-up

390220

490,-

390220 x2

980,-

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

OPBEVARING

Se alle på s. 82

OPBEVARING Altid inkluderet Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM 1 fast hylde i træ. Øvrige hylder i 6 mm hærdet glas, alle er flytbare • •

B: 300  H: 720  D: 200

Højskab

72 2 hylder

Premium White

351611H/V*

3.190,-

351811H/V*

3.990,-

Still Grey

351652H/V*

3.190,-

351852H/V*

3.990,-

Black Oak

351639H/V*

4.890,-

351839H/V*

5.590,-

Valgfri NCS

351666H/V*

5.590,-

351866H/V*

6.390,-

Højskab

30 5 hylder

Pris DKK

120 5 hylder

Pris DKK

B: 300  H: 1200  D: 200

B: 300  H: 1600  D: 300

B: 400  H: 1600  D: 400

Pris DKK

40 5 hylder

Pris DKK

Godt at vide Indfræset greb er inkluderet Se greb på venstre side • Plus Strøm omfatter 230V en enkelt stikkontakt. Stikkontakten er ikke monteret ved levering. Valgfri placering • Plus Spejl omfatter et helfigursspejl på indersiden af døren • Skuffer i mat sortlakeret aluminium • Leveres færdigmonteret 40 4 hylder, 2 skuffer

Pris DKK

5.790,-

352711H/V*

8.190,-

5.790,-

352752H/V*

8.190,-

352439H/V*

7.290,-

352739H/V*

9.790,-

352466H/V*

8.090,-

352766H/V*

10.690,-

Premium White

352111H/V*

4.890,-

352411H/V*

Still Grey

352152H/V*

4.890,-

352452H/V*

Black Oak

352139H/V*

6.590,-

Valgfri NCS

352166H/V*

7.290,-

Tilvalg højskab

Art. nr.

Pris DKK

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Spejl

358030

1.090,-

358040

1.090,-

358040

1.090,-

Plus Strøm

359001

690,-

359001

690,-

359001

690,-

Art. nr.

*Angiv H/V for højre- eller venstrehængslet låge 61


Lav et moodboard, fysisk eller hvorfor ikke digitalt på Pinterest. Det er en nem måde at få et samlet billede på og finde stilen inden du går igang.

62


BADEVÆRELSESMØBLER - VISKAN

Det kan være udfordrende at indrette et lille badeværelse. Du finder vores bedste tips på inr.se/ sma-badrum

Vaskeskab VISKAN Grip 120 D Premium White med håndvask i stenkomposit, 19.920,-Håndvaskarmatur STRICT, 2.490,- Spejl SCENE 50, 6.790,Brusehjørne ARC 20 Frame Plus i klart glas, 10.590,- Bruseopbevaring CASE, 790,- Loftsbruser MIST, 6.790,- Håndklædetørrer BOW, 4.090,63


VISKAN GRIP 40 50 60 80 100 120

Vaskeskab VISKAN Grip 60 i Premium White med håndvask i stenkomposit og hvid grebsliste samt Plus Lys, 9.590,- Spejlskab STAGE 60 med Plus Lys, 6.280,- Håndvaskarmatur CASUAL, 1.590,-

64


BADEVÆRELSESMØBLER - VISKAN

Start dit badeværelsesprojekt med at lave dit eget moodboard. På Pinterest.se/ INR_bathroom finder du alle vores billeder.

Minimalisten vælger den tynde håndvask i slidstærk mat stenkomposit. Hvis du foretrækker klassisk porcelæn, er det selvfølgelig lige så godt.

65


VISKAN GRIP 2.

1.

3.

4.

1. Hold orden i skuffen. 2 stk. af vores multifunktionel-

le Organizer er inkluderet per overskuffe. Suppler med Plus Strøm for dobbelt stikkontakt.

2. Overfladebehandlingen TX Top™ holder møblerne beskyttet i mindst 15 år, og takket være grebslisten,

der er lavet af aluminium, klarer den uden problemer eventuelt stillestående rester af vand.

3. Vionaro-skufferne med fuldt udtræk og Soft-Close garanterer en lydløs lukning, der holder evigt.

4. Højskab 40 har fire flytbare hylder i hærdet glas og en fast hylde i træ. Angiv højre/venstre.

66

VISKAN Grip giver dig mulighed for at lege med farve og form. Kombiner grebslisten i mat hvid, sort eller grå med en valgfri farve på skabet.


BADEVÆRELSESMØBLER - VISKAN

Foretrækker du din håndvask i klassisk porcelæn eller i stenkomposit med mat og silkeagtig finish? Begge er kendt for deres slidstyrke.

Vælg belysning under vaskeskabet med tilvalget Plus Lys og skab en skøn atmosfære på badeværelset om aftenen. Vaskeskab VISKAN Grip 120 D Premium White med håndvask i stenkomposit, 19.920,- Håndvaskarmatur STRICT, 2.490,- Spejl SCENE 50, 6.790,-

67


VISKAN GRIP

40

50

60

80

B: 390  H: 490  D: 345

B: 490  H: 490  D: 345

B: 590  H: 490  D: 425

B: 790  H: 490  D: 425

Vaskeskab

Art. nr.

Premium White Still Grey

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

320611H/V*

2.790,-

320711

4.890,-

321011

5.290,-

321311

7.090,-

320652H/V*

2.790,-

320752

4.890,-

321052

5.290,-

321352

7.090,-

Black Oak

320639H/V*

3.590,-

320739

5.590,-

321039

6.190,-

321339

7.890,-

Valgfri NCS

320666H/V*

5.990,-

320766

8.090,-

321066

8.490,-

321366

10.290,-

B: 405  H: 50  D: 350

B: 505  H: 50  D: 350

B: 605  H: 50  D: 430

B: 805  H: 50  D: 430

Håndvask

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, hvid

330040

1.990,-

330050

2.390,-

330060

3.190,-

330080

3.990,-

B: 400  H: 16  D: 350

B: 500  H: 16  D: 350

B: 600  H: 16  D: 430

B: 800  H: 16  D: 430

Håndvask

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Stenkomposit, mat hvid

310040

1.490,-

310050

1.990,-

310060

2.490,-

310080

3.590,-

x1

x2

x2

B: 390  H: 35

B: 490  H: 35

Grebsliste

Art. nr.

Mat grå

20120

140,-

20126

Mat hvid

20121

140,-

20127

Mat sort

20122

140,-

20128

Pris/stk. DKK

Art. nr.

x2

B: 590  H: 35

Pris/stk. DKK

Art. nr.

B: 790  H: 35

Pris/stk. DKK

Art. nr.

Pris/stk. DKK

150,-

20129

160,-

20132

170,-

150,-

20130

160,-

20133

170,-

150,-

20131

160,-

20134

170,-

ALTERNATIV Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

327040

1.390,-

327050

1.390,-

327060

1.490,-

327080

1.490,-

690,-

329060

690,-

329080

690,-

390130

490,-

390130

490,-

390220

490,-

390220

490,-

Plus Strøm

329050

Plus Organizer

490,-

390220

Vandlås Easy-Clean med pop-up

390220

– 490,-

VASKESKAB

HØJSKAB

Altid inkluderet • Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM • Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pak (ikke 40 og 50, 4-paki 120 D) • Skridsikre måtter

Altid inkluderet • Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM • 1 fast hylde i træ. Øvrige hylder i 6 mm hærdet glas, alle er flytbare

Godt at vide Glem ikke at vælge grebslisten GRIP hhv. 1 stk. og 2 stk. • Plus Lys omfatter belysning under vaskeskab • Plus Strøm omfatter dobbelt stikkontakt 230V i nederste skuffe • Kombiner med håndvaskarmaturer s. 162 • Leveres færdigmonteret med al teknik på plads • Glem ikke at supplere med vandlås med Easy-Clean og pop-up s. 163 •

68

Godt at vide • Glem ikke at vælge grebslisten GRIP • Plus Strøm omfatter 230V en enkelt stikkontakt. Stikkontakten er ikke monteret ved levering. Valgfri placering • Plus Spejl omfatter et helfigursspejl på indersiden af døren • Skuffer i mat sortlakeret aluminium • Leveres færdigmonteret • Højskabe kan placeres ved siden af hinanden


VISKAN GRIP

120

120 D

B: 990  H: 490  D: 425

B: 1190  H: 490  D: 425

B: 1180  H: 490  D: 425

Vaskeskab

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Premium White

321611

8.790,-

321911

11.990,-

322211

12.890,-

Still Grey

321652

8.790,-

321952

11.990,-

322252

12.890,-

Black Oak

321639

9.490,-

321939

12.890,-

322239

13.690,-

Valgfri NCS

321666

11.990,-

321966

15.290,-

322266

16.190,-

B: 1005  H: 50  D: 430

B: 1205  H: 50  D: 430

B: 1205  H: 50  D: 430

Håndvask

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, hvid

330100

4.890,-

330120

5.590,-

330122

7.490,-

B: 1000  H: 16  D: 430

B: 1200  H: 16  D: 430

B: 1190  H: 16  D: 430

Håndvask

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Stenkomposit, mat hvid

310100

4.290,-

310120

5.090,-

310122

6.790,-

x2

x2

B: 990  H: 35

x4 B: 590  H: 35

B: 1190  H: 35

Grebsliste

Art. nr.

Mat grå

20135

190,-

20138

200,-

20129

160,-

Mat hvid

20136

190,-

20139

200,-

20130

160,-

Mat sort

20137

190,-

20140

200,-

20131

160,-

Pris/stk. DKK

Art. nr.

BADEVÆRELSESMØBLER - VISKAN

100

Pris/stk. DKK

Art. nr.

Pris/stk. DKK

ALTERNATIV Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

327100

1.790,-

327120

1.790,-

327122

1.990,-

Plus Strøm

329100

690,-

329120

690,-

329122

690,-

Plus Organizer

390130

490,-

390130

490,-

390130

490,-

Vandlås Easy-Clean med pop-up

390220

490,-

390220

490,-

390220 x2

980,-

HØJSKAB

Se alle på s. 82

30 5 hylder

Premium White

352011H/V*

5.290,-

352211H/V*

6.190,-

352511H/V*

8.490,-

Still Grey

352052H/V*

5.290,-

352252H/V*

6.190,-

352552H/V*

8.490,-

Black Oak

352039H/V*

6.190,-

352239H/V*

6.890,-

352539H/V*

9.390,-

Valgfri NCS

352066H/V*

7.690,-

352266H/V*

8.490,-

352566H/V*

10.990,-

Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Spejl

358030

1.090,-

358040

1.090,-

358040

1.090,-

Plus Strøm

359001

690,-

359001

690,-

359001

690,-

Pris DKK

40 5 hylder

40 4 hylder, 2 skuffer

Højskab

Pris DKK

Pris DKK

*Angiv H/V for højre- eller venstrehængslet låge B: 300  H: 1600  D: 300

B: 400  H: 1600  D: 400

x1

Grebsliste

Art. nr.

Mat grå

20141

Pris/stk. DKK 230,-

Mat hvid

20142

230,-

Mat sort

20143

230,-

69


VISKAN CLASSIC 60 80 100 120

Vaskeskab VISKAN Classic 60 i Premium White med håndvask i stenkomposit og knoppen SPOT samt Plus Lys, 10.350,Spejlskab STAGE 60 med Plus Lys, 6.280,- Håndvaskarmatur SLEEK, 2.290,-

70


BADEVÆRELSESMØBLER - VISKAN

VISKAN Classic med rammefront er et pænt og samtidig rummeligt vaskeskab med VISKAN-seriens fine funktionalitet på indersiden.

Du gør møblerne til dine egne ved at vælge en farve og et greb eller en knop, der passer til din personlige stil.

71


VISKAN CLASSIC 2.

1.

1. Vælg belysning under vaskeskabet med tilvalget Plus Lys og fremhæv materialevalget.

2. Med skålhåndtaget DEEP skaber du den rette landstil. Fås i krom, mat sort, hvid og poleret messing.

3. Kombiner vaskeskabet med et højskab med

3.

eller uden skuffer, spejl og integreret stikkontakt.

4. Skøn orden i skufferne. Vores multifunktio-

nelle Organizer er inkluderet i VISKAN. Suppler med Plus Strøm for dobbelt stikkontakt i nederste skuffe.

4.

Med tilvalget Plus Spejl og Plus Strøm i højskabet skaber du et rigtig smart og kompakt stylinghjørne i badeværelset.

72


BADEVÆRELSESMØBLER - VISKAN

Foretrækker du din håndvask i klassisk porcelæn eller i stenkomposit med mat og silkeagtig finish? Begge er kendt for deres slidstyrke.

Rammefronten tilfører en naturlig landstil til dit badeværelse. Men lakeret i en mørk farve sammen med for eksempel sorte detaljer kan du skabe et møbel helt i din egen stil. Vaskeskab VISKAN Classic 80 i Antracit med grebet DEEP, 15.460,Håndvaskarmatur SLEEK, 2.690,- Spejl LOOX 70, 5.790,73


VISKAN CLASSIC

60

80

100

B: 590  H: 490  D: 425

B: 790  H: 490  D: 425

B: 990  H: 490  D: 425

Vaskeskab

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Premium White

320915

6.190,-

Valgfri NCS

320966

9.390,-

321215

7.890,-

321515

9.490,-

321266

11.090,-

321566

12.790,-

B: 605  H: 50  D: 430

B: 805  H: 50  D: 430

Pris DKK

B: 1005  H: 50  D: 430

Håndvask

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, hvid

330060

3.190,-

330080

3.990,-

330100

4.890,-

B: 600  H: 16  D: 430

B: 800  H: 16  D: 430

B: 1000  H: 16  D: 430

Håndvask

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Stenkomposit, mat hvid

310060

2.490,-

310080

3.590,-

310100

4.290,-

ALTERNATIV Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

327060

1.490,-

327080

1.490,-

327100

1.790,-

Plus Strøm

329060

690,-

329080

690,-

329100

690,-

Plus Organizer

390130

490,-

390130

490,-

390130

490,-

Vandlås Easy-Clean med pop-up

390220

490,-

390220

490,-

390220

490,-

Pris DKK

ADD

Art. nr.

TIE

Art. nr.

DEEP

Art. nr.

Krom, c/c 128 mm

20056

190,-

Brun / Krom

20161

90,-

Krom

20158

190,-

Krom, c/c 256 mm

20055

190,-

Sort / Sort

20162

90,-

Mat sort

20159

190,-

Natur / Messing

20163

90,-

Messing

20160

190,-

PUSH

Art. nr.

Pris DKK

Pris DKK

Pris DKK

Krom, c/c 320 mm

20062

190,-

Børstet, c/c 128 mm

20057

190,-

Børstet, c/c 256 mm

20046

190,-

Børstet, c/c 320 mm

20061

190,-

SPOT

Art. nr.

Mat sort, c/c 128 mm

20169

190,-

Krom

20114

90,-

Vaskeskab 60, Tipmatic

328001

1.590,-

190,-

Børstet

20115

90,-

Vaskeskab 80, Tipmatic

328002

1.590,-

328003

1.590,-

Mat sort, c/c 256 mm

20170

Pris DKK

Mat sort, c/c 320 mm

20171

190,-

Mat hvid

20168

90,-

Vaskeskab 100, Tipmatic

Mat hvid, c/c 128 mm

20150

190,-

Mat sort

20116

90,-

Vaskeskab 120, Tipmatic

328004

1.590,-

Mat hvid, c/c 256 mm

20151

190,-

Messing

20119

90,-

Vaskeskab 120 D, Tipmatic 328005

2.890,-

Mat hvid, c/c 320 mm

20152

190,-

Se alle grebsvarianter på s. 84

74


VISKAN CLASSIC

120 D

B: 1190  H: 490  D: 425

B: 1180  H: 490  D: 425

Vaskeskab

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Premium White

321815

11.990,-

322115

13.790,-

Valgfri NCS

321866

15.290,-

322166

17.090,-

VASKESKAB Altid inkluderet Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM • Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pak (4-pak i 120 D) • Skridsikre måtter •

Godt at vide Plus Lys omfatter belysning under vaskeskab • Plus Strøm omfatter dobbelt stikkontakt 230V i nederste skuffe • Kombiner med håndvaskarmaturer s. 162 • Leveres færdigmonteret med al teknik på plads • PUSH Tipmatic åbner den synkroniserede skuffe med et enkelt tryk • Glem ikke at supplere med vandlås med Easy-Clean og pop-up s. 163 •

B: 1205  H: 50  D: 430

B: 1205  H: 50  D: 430

Håndvask

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Porcelæn, hvid

330120

5.590,-

330122

7.490,-

HØJSKAB B: 1200  H: 16  D: 430

Altid inkluderet

B: 1190  H: 16  D: 430

Håndvask

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Stenkomposit, mat hvid

310120

5.090,-

310122

6.790,-

Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM • 1 fast hylde i træ. Øvrige hylder i 6 mm hærdet glas, alle er flytbare •

Godt at vide

ALTERNATIV

Indfræset greb er inkluderet Se grebsvarianter på venstre side • Plus Strøm omfatter 230V enkelt stikkontakt. Stikkontakten er ikke monteret ved levering. Valgfri placering • Plus Spejl omfatter et helfigursspejl på indersiden af døren • Skuffer i mat sortlakeret aluminium • Leveres færdigmonteret • •

Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

327120

1.790,-

327122

1.990,-

Plus Strøm

329120

690,-

329122

690,-

Plus Organizer

390130

490,-

390130

490,-

Vandlås Easy-Clean med pop-up

390220

490,-

390220 x2

980,-

OPBEVARING

Se alle på s. 82

Vægskab

72 2 hylder

Premium White

351715H/V*

3.990,-

351915H/V*

4.890,-

Valgfri NCS

351766H/V*

7.190,-

351966H/V*

8.490,-

Højskab

30 5 hylder

Premium White

352815H/V*

6.890,-

352315H/V*

7.690,-

352615H/V*

9.390,-

Valgfri NCS

352866H/V*

8.490,-

352366H/V*

9.390,-

352666H/V*

11.890,-

Tilvalg højskab

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Spejl

358030

1.090,-

358040

1.090,-

358040

1.090,-

Plus Strøm

359001

690,-

359001

690,-

359001

690,-

Pris DKK

120 5 hylder

Pris DKK

*Angiv H/V for højreeller venstrehængslet låge

B: 300  H: 720  D: 200

B: 300  H: 1200  D: 200

B: 300  H: 1600  D: 300

Pris DKK

40 5 hylder

Pris DKK

40 4 hylder, 2 skuffer

Pris DKK

B: 400  H: 1600  D: 400

75

BADEVÆRELSESMØBLER - VISKAN

120


1.

3.

2.

6. 4.

SPEJLE OG SPEJLSKABE Overvej dine behov, og gå på opdagelse i vores brede udvalg af spejle og spejlskabe i forskellige designs og størrelser. Kast gerne et lille ekstra blik på det smarte HIDE – spejlopbevaringen, der giver dig et helfigursspejl og opbevaring i ét.

76

5.


BADEVÆRELSESMØBLER – SPEJLE & SPEJLSKABE

7.

9.

8.

1. Spejl LOOX 90, 6.590,- 2. Spejl GROOM 60, 2.290,- 3. Spejlskab STAGE 60, 5.290,- 4. Spejl FEEL 60, 3.590,- 5. Spejl TOUCH 60, 5.490,- 6. Spejl SCENE 100, 7.590,- 7. Spejlskab HALO, 5.890,- 8. Spejlskab HALOMORE White Ash, 8.490,9. Spejlopbevaring HIDE Premium Hvid, 3.990,-

77


SPEJLE

SPEJL LOOX Art. nr.

Pris DKK

70

Ø/D: 700/30 mm

360070

5.790,-

90

Ø/D: 900/30 mm

360090

6.590,-

110

Ø/D: 1100/30 mm

360110

7.290,-

Godt at vide • • • • •

LED-belysning 3000 K Lysstrøm 480-680 lm IP-klasse 44 Belysning bagved kanten Spejlet har ingen tænd/sluk-knap og sluttes til rummets stikkontakter

SPEJL TOUCH

Art. nr.

Pris DKK

60

B/H/D: 600/720/30 mm

346060

5.490,-

80

B/H/D: 800/720/30 mm

346080

5.890,-

100

B/H/D: 1000/720/30 mm

346100

6.390,-

120

B/H/D: 1200/720/30 mm

346120

6.790,-

140

B/H/D: 1400/720/30 mm

346140

7.190,-

Godt at vide LED-belysning 2500-6500 K Lysstrøm 320-680 lm • IP-klasse 44 • Belysning forovenog forneden • Tre touchknapper ved nederste kant med tænd/sluk-funktion, dæmper og justering af lystemperaturen • En hukommelse i spejlet holder styr på de seneste indstillinger, indtil næste gang du tænder for strømmen • •

SPEJL SCENE Art. nr. B/H: 500/720 mm D: 30/70 mm

348050

6.390,-

60

B/H: 600/720 mm D: 30/70 mm

348060

6.790,-

80

B/H: 800/720 mm D: 30/70 mm

348080

7.190,-

100

B/H: 1000/720 mm D: 30/70 mm

348100

7.590,-

120

B/H: 1200/720 mm D: 30/70 mm

348120

7.990,-

Godt at vide LED-belysning 2500-6500 K Lysstrøm 810 lm • IP-klasse 44 • Justerbar sidebelysning op til 90° vinkel • Tre touchknapper på den nederste kant med tænd/sluk-funktion dæmper og justerer lystemperaturen • En hukommelse i spejlet holder styr på de seneste indstillinger, indtil næste gang du tænder for strømmen • •

78

Pris DKK

50


SPEJL GROOM

Premium White

Pris DKK

Valgfri NCS

BADEVÆRELSESMØBLER – SPEJLE & SPEJLSKABE

SPEJLE

Pris DKK

60

B: 625 mm H: 745 mm D: 20 mm

343211

2.290:–

343266

2.990:–

80

B: 825 mm H: 745 mm D: 20 mm

343311

2.690:–

343366

3.390:–

100

B: 1025 mm H: 745 mm D: 20 mm

343411

2.990:–

343466

3.790:–

120

B: 1225 mm H: 745 mm D: 20 mm

343511

3.390:–

343566

4.190:–

140

B: 1425 mm H: 745 mm D: 20 mm

343611

3.790:–

343666

4.590:–

Godt at vide •

Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM er altid inkluderet

SPEJL FEEL

Art. nr.

Pris DKK

40

B: 400 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344040

2.690,-

50

B: 500 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344050

2.990,-

60

B: 600 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344060

3.590,-

80

B: 800 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344080

3.990,-

100

B: 1000 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344100

4.290,-

120*

B: 1200 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344120

5.090,-

140*

B: 1400 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344140

5.090,-

*2 stk. lamper Godt at vide Lamper i LED 4000 K Lysstrøm 80-350 lm (forneden), 480 lm (foroven) • IP-klasse 44 • Spejle 120-140 omfatter to armaturer • LED-underlight er inkluderet • Spejlet har ingen tænd/sluk-knap og sluttes til rummets stikkontakter • Sikkerhedsfilm på bagsiden er inkluderet • •

SPEJLE MED LYSSTYRING GIVER DE BEDSTE MAKEUP-RESULTATER Ved hjælp af de tre touchknapper styrer du både farvetemperaturen og lysstyrken i TOUCH og SCENE. Spejlet holder styr på de sidste indstillinger, der er foretaget, indtil næste gang du tænder for strømmen. Sluttes til rummets stikkontakter eller til sin helt egen. Spørg din elektriker. På SCENE kan du nemt dreje sidebelysningen op til 90° for at skabe præcis den belysning, du ønsker.

Juster spejllyset med et let fingerstrøg, så det passer præcis til dine behov.

79


SPEJLSKAB

SPEJLSKAB STAGE

40

Spejlskab med en låge B/H/D: 400/720/140 mm Art. nr.

Pris DKK

50

Spejlskab med en låge B/H/D: 500/720/140 mm Art. nr.

Pris DKK

Premium White

341511H/V*

4.290,-

341811H/V*

4.490,-

Still Grey

341552H/V*

4.290,-

341852H/V*

4.490,-

Black Oak

341539H/V*

5.090,-

341839H/V*

5.290,-

Valgfri NCS

341566H/V*

6.790,-

341866H/V*

6.790,-

Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

341595

990,-

341895

990,-

Plus Zoom

340093

690,-

359001

690,-

*Angiv H/V for højre- eller venstrehængslet låge

60

80-120 med elsektion

60

80

Spejlskab med to låger B/H/D: 600/720/140 mm

Spejlskab med to låger B/H/D: 800/720/140 mm

100

Spejlskab med to låger B/H/D: 1000/720/140 mm

120

Spejlskab med to låger B/H/D: 1200/720/140 mm

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Premium White

342011

5.290,-

342511

6.890,-

342611

7.690,-

342711

8.590,-

Still Grey

342052

5.290,-

342552

6.890,-

342652

7.690,-

342752

8.590,-

Nordic Oak

342033

5.990,-

342533

7.690,-

342633

8.490,-

342733

9.390,-

Black Oak

342039

6.790,-

342539

8.490,-

342639

9.390,-

342739

10.290,-

Valgfri NCS

342066

7.690,-

342566

9.390,-

342666

10.190,-

342766

11.090,-

Tilvalg

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Art. nr.

Pris DKK

Plus Lys

341595

990,-

341895

990,-

341895

1.390,-

341895

1.390,-

Plus Zoom

340093

690,-

359001

690,-

359001

690,-

359001

690,-

Altid inkluderet

Godt at vide

Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM • Belysning foroven • Stikkontakt • Magnetholder til saks, fil m.m • Spejle på indersiden af lågerne • Flytbare hylder i hærdet glas • 80, 100 og 120 har elsektion med dybe skuffer • Skufferne i elsektionen er flytbare

80

LED-belysning 4000 K Lysstrøm 150-420 lm (forneden), 290-770 lm (foroven) • IP-klasse 44 • Plus Lys omfatter underlight, LED • Plus Zoom omfatter forstørrelsesspejl x5 på indersiden af lågen. Valgfri placering • Stikkontakten er placeret i øverste højre hjørne af skabet • Spejlskabet sluttes til rummets kontakter. Ingen tænd/sluk-knap • Leveres færdigmonteret med al teknik på plads •


SPEJLSKAB GLORIE Altid inkluderet

Rundt spejlskab med skjult opbevaring Spejl Ø: 600 mm B/H/D: 400/350/150 mm Art. nr.

Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM En fast hylde i træ • Forstørrelsesspejl x5 • Gadgetholdermagnet • Spejl på indersiden af lågen • LED-belysning foroven og forneden • •

Pris DKK

Premium White

364011H/V*

5.890,-

Slate Grey

364051H/V*

5.890,-

White Ash

364021H/V*

6.790,-

Valgfri NCS

364066H/V*

8.390,-

*Angiv H/V for højre- eller venstrehængslet låge

Godt at vide LED-belysning 3000-3200 K Lysstrøm 160 lm • IP-klasse44 • Spejlskabet sluttes til rummets stikkontakter. Ingen tænd/sluk-knap •Husk at bestille højre- eller venstrehængslet låge • Leveres færdigmonteret med al teknik på plads • •

SPEJLSKAB HALOMORE Rundt spejlskab med skjult sideopbevaring Spejl Ø: 600 mm B/H/D: 800/350/150 mm Art. nr.

Altid inkluderet Overfladebehandling TX Top ExtremeTM En fast hylde i træ • Forstørrelsesspejl x5 • Gadgetholdermagnet • Spejl på indersiden af lågen • LED-belysning foroven og forneden • •

Pris DKK

Premium White

364111H/V*

7.690,-

Slate Grey

364151H/V*

7.690,-

White Ash

364112H/V*

8.490,-

Valgfri NCS

364166H/V*

10.190,-

Godt at vide LED-belysning 3000-3200 K Lysstrøm 160 lm • IP-klasse44 •Spejlskabet sluttes til rummets stikkontakter. Ingen tænd/sluk-knap •Husk at bestille højre- eller venstrehængslet låge • Leveres færdigmonteret med al teknik på plads • •

*Angiv H/V for højre- eller venstrehængslet låge

SPEJLOPBEVARING HIDE B/H/D: 333/1620-1642/106 mm

Altid inkluderet Art. nr.

Pris DKK

Premium White

38710H/V*

3.990,-

Still Grey

38752H/V*

3.990,-

Black Oak

38739H/V*

4.490,-

Valgfri NCS

38766H/V*

6.890,-

• •

Overfladebehandlingen TX Top ExtremeTM Fem rum på indersiden af døren

Godt at vide • Helfigursspejl •

på ydersiden af døren Leveres færdigmonteret

*Angiv H/V for højre- eller venstrehængslet låge

81

BADEVÆRELSESMØBLER – SPEJLE & SPEJLSKABE

SPEJLSKAB


1.

2.

3.

OPBEVARING Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smalt. Og højt. Og lavt. Og dybt. Og overfladisk. Udforsk vores funktionelle vægskabe og højskabe, som vi har udstyret med hylder og skuffer samt skjult stikkontakt som tilvalg. Det behøver ikke at være sværere end som så. Se hver møbelseries eget afsnit for yderligere oplysninger.

82


6.

BADEVÆRELSESMØBLER – OPBEVARING

5.

7.

4.

Plus Strøm giver dig et funktionelt højskab med integreret stikkontakt. Stikkontakten monteres på et valgfrit sted, når du monterer skabet.

1. Alle vores højskabe 40 fås i en model med eller uden to praktiske skuffer. Suppler med indvendigt spejl og stikkontakt. Her GRAND Grip 40 i Black Oak. 2. Alle højskabe med fyldningslåger fås med PUSH-åbning. Eller vælg en af vores grebsløsninger på s. 84. Her GRAND Classic 40 i Premium White. 3. Vægskab 72 med to hylder og indfræset greb fås i flere versioner i VISKAN-serien. Her ser du nuancen Rosewood og den stilrene Still Grey. 4. Vægskab 120 har de samme valgmuligheder som det mindre skab. Fire flytbare hylder i hærdet glas og en fast hylde i træ er inkluderet. Angiv højre/venstre. 5. GRAND og VISKAN Grip giver dig mulighed for at lege med farve og form. Kombiner grebslisten i mat hvid, sort eller grå med en valgfri farve på skabet. 6. Vores flotteste højskab er kun 30 cm bredt og 30 cm dybt, men med samme udstyrsniveau som de større skabe. Her VISKAN Solid 30 i Black Oak. 7. Bryd det enkle look med et greb eller en knop i forkellige udformninger. Her GRAND Solid 40 med TIE i sort læder. Se s. 84.

83


GREBSVARIANTER 1. ADD

Art. nr.

Krom, c/c 128 mm

20056

190,-

Krom, c/c 256 mm

20055

190,-

Krom, c/c 320 mm

20062

190,-

Børstet, c/c 128 mm

20057

190,-

Børstet, c/c 256 mm

20046

190,-

Børstet, c/c 320 mm

20061

190,-

Mat sort, c/c 128 mm

20169

190,-

Mat sort, c/c 256 mm

20170

190,-

Mat sort, c/c 320 mm

20171

190,-

Mat hvid, c/c 128 mm

20150

190,-

Mat hvid, c/c 256 mm

20151

190,-

Mat hvid, c/c 320 mm

20152

190,-

1.

Pris DKK

2. MOOD*

Art. nr.

Mat grå, c/c 128 mm

20144

Pris DKK 190,-

Mat hvid, c/c 128 mm

20145

190,-

Sortbørstet, c/c 128 mm

20146

190,-

* Passer kun til GRAND og AIR

3. DEEP

Art. nr.

Krom, c/c 64 mm

20158

Pris DKK 190,-

Mat sort, c/c 64 mm

20159

190,-

Messing, c/c 64 mm

20160

190,-

4. SPOT

Art. nr.

Krom, Ø30 mm

20114

90,-

Børstet, Ø30 mm

20115

90,-

Mat hvid, Ø30 mm

20168

90,-

Mat sort, Ø30 mm

20116

90,-

Messing, Ø30 mm

20119

90,-

5. THIN

Art. nr.

Pris DKK

2. Pris DKK

Blankpoleret, B 250 mm 20110

190,-

Mat hvid, B 250 mm

20153

190,-

Mat sort, B 250 mm

20154

190,-

6. TIE

Art. nr.

Brun / Krom

20161

90,-

Sort / Sort

20162

90,-

Natur / Messing

20163

90,-

7. SPARK

Art. nr.

Mat sort, c/c 224 mm

20164

190,-

Messing, c/c 224 mm

20165

190,-

8. CORE

Art. nr.

Mat sort, Ø20 mm

20166

90,-

Messing, Ø20 mm

20167

90,-

84

Pris DKK

Pris DKK

Pris DKK


5. BADEVÆRELSESMØBLER – GREB OG KNOPPER

3. 4.

6.

7.

8.

85

Se mere på inr.se/oppningsalternativ


86


BRUSELØSNINGER

BRUSELØSNINGER Brusevægge – Brusekabiner

87


VORES BRUSELØSNINGER Her har vi samlet de mest karakteristiske træk ved hver serie.

EPIC

Niche – Hjørne

88

ARC

Original

Frame

Niche – Hjørne – Afskærmning – Midt på væggen

Niche – Hjørne – Afskærmning – Midt på væggen


LINC

BRIC

BRUSELØSNINGER

Original

Niche – Hjørne – Afskærmning – Midt på væggen

Flex

Niche – Hjørne

Svingdøre – Skydøre

89


EPIC I en udsøgt kombination af design og teknologi får du med EPIC de mest eksklusive bruseløsninger på markedet. Her får du 10 millimeter glas fastgjort til drejehængsler, der drejer fjerlet omkring deres egen akse. EPIC imponerer med sin vægt og præcision og tager dit badeværelseslook til et helt nyt niveau.

90


EPIC-modellerne med Plus-betegnelsen kan bestilles op til 2700 mm og fastgøres i loft og gulv for et ekstra luftigt look.

BRUSELØSNINGER – EPIC

Brusedør EPIC 1 Plus i Klart glas, 20.090,- Loftsbruser EASE, 8.090,- Håndklædetørrer LINE i RAL, 3.790,91


EPIC

Brusehjørne EPIC 13, 22.090,- Loftsbruser EASE, 8.090,- Håndklædetørrer BOW, 4.090,-

92


Du skaber den mest luksuriøse atmosfære ved at kombinere naturens egne materialer og jordfarver med glas, aluminium og beton.

93

BRUSELØSNINGER – EPIC

Hjørnemodellen i EPIC-serien hedder 13 og tilpasses gratis både i højden og bredden.


2.

1.

3.

1. På Plus-modellerne bliver lofts- og gulvbesla-

gene indbygget, hvilket giver glasset et luftig og

svævende look. Da gulvbeslaget kun er 7 mm højt,

generer det ikke eventuelle varmelegemer i gulvet.

2. Modellerne uden Plus i navnet leveres med en

stabiliserende overligger, der holder drejehængslet og glasset i et sikkert greb.

3. EPIC giver dig en imponerende bruseoplevelse med 10 mm sikkerhedsglas i et enkelt massivt stykke, som er ophængt med drejehængsel.

4. Med glasset Opal Klar får du et helt klart glas uden den naturlige grønne nuance. Udseendet bliver krystalklart og ja... episk. 94

4.


Drejehængslerne giver glasset et svævende look – her sammen med gråt glas, der giver hele rummet et elegant look.

BRUSELØSNINGER – EPIC

Brusedør EPIC 1 i gråt glas, 20.090,95


NICHE

EPIC 1 • Bredde

1100-1600mm (A)

• Standardhøjde • EPIC-greb

2100 mm overkant ramme (2060mm overkant glas)

er inkluderet som standard

• Husk,

at der i nichens dybde også bør være plads til for eksempel en loftsbruser ud over svingdøren

2100

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A-mål Oplys også højde, hvis den er forskellig fra standardhøjden

A 1100-1600

Specialmål

Blankpoleret

Klart glas

701 023 00

Pris DKK 18.390,-

Gråt glas

701 033 00

20.090,-

Opal Klar

701 123 00

20.090,-

Opal Frost

701 253 00

21.790,-

Modellen er vendbar

EPIC 1 PLUS •

Bredde 1100-1600 mm (A) , Højde 1400-2700 mm

• Med

højde menes stramt mål mellem gulv og loft

• EPIC-greb

er inkluderet som standard

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæret skråt, hvor designet tillader det 1400-2700

• Drejehængslerne

er forsænket i gulv og loft, særlig tilpasning kræves inden montering

• Husk,

at der i nichens dybde også bør være plads til for eksempel en loftsbruser ud over dørens svingradius Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A-mål, Højde

A 1100-1600

Specialmål

Blankpoleret

Pris DKK

Klart glas

751 023 00

20.090,-

Gråt glas

751 033 00

21.790,-

Opal Klar

751 123 00

21.790,-

Opal Frost

751 253 00

23.390,-

Modellen er vendbar

EPIC 4 • Bredde

900-2400 mm (A)

• Standardhøjde • EPIC-greb • Leveres

2100 mm overkant ramme (2060 mm overkant glas)

er inkluderet som standard

med 2 gulvbeslag og 2 øvre beslag på den faste side, hvis den er større end 1100 mm

Ved bestilling skal du oplyse 2100

Artikelnummer, A-og B-mål Oplys også højde, hvis den er forskellig fra standardhøjden VENSTRE MODEL

Blankpoleret

Pris DKK

Klart glas

7041 023 00

22.990,-

Gråt glas

7041 033 00

24.690,-

Opal Klar

7041 123 00

24.690,-

Opal Frost

7041 253 00

27.190,-

HØJRE MODEL

Blankpoleret

Pris DKK

Klart glas

7042 023 00

22.990,-

Gråt glas

7042 033 00

24.690,-

Opal Klar

7042 123 00

24.690,-

Opal Frost

7042 253 00

27.190,-

A 900-2400

B 700-1000

A 900-2400

200-1300

96

200-1300

B 700-1100


NICHE

EPIC 2 • Bredde

700-1100 mm (A)

• Standardhøjde • EPIC-greb

2100 mm overkant ramme (2060 m overkant glas)

er inkluderet som standard

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A-mål Oplys også højde, hvis den er forskellig fra standardhøjden 2100

VENSTRE MODEL

Blankpoleret

Pris DKK

Klart glas

7021 023 00

14.090,-

Gråt glas

7021 033 00

15.790,-

Opal Klar

7021 123 00

15.790,-

Opal Frost

7021 253 00

17.490,-

HØJRE MODEL

Blankpoleret

Pris DKK

Klart glas

7022 023 00

14.090,-

Gråt glas

7022 033 00

15.790,-

Opal Klar

7022 123 00

15.790,-

Opal Frost

7022 253 00

17.490,-

A 700-1100

A 700-1100

EPIC 2 PLUS •Bredde

700-1200 mm (A), Højde 1400-2700 mm

højde menes stramt mål mellem gulv og loft

• EPIC-greb

BRUSELØSNINGER – EPIC

• Med

er inkluderet som standard

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæret skråt, hvor designet tillader det 1400-2700

Drejehængslerne er forsænket i gulv og loft, særlig tilpasning kræves inden montering

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A-mål, Højde

A 700-1200

Specialmål

Blankpoleret

Klart glas

752 023 00

16.590,-

Gråt glas

752 033 00

18.390,-

Opal Klar

752 123 00

18.390,-

Opal Frost

752 253 00

20.090,-

A 700-1200

Pris DKK

Modellen er vendbar

HJØRNE

EPIC 13 • Størrelse • Med

700-1100 mm (A) x 400-2000 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til ydersiden af rammen

• Standardhøjde • EPIC-greb • Leveres

2100 mm overkant ramme (2060 m overkant glas)

er inkluderet som standard

med 2 gulvbeslag og 2 øvre beslag på den faste side, hvis den er større end 1100 mm

Ved bestilling skal du oplyse

VENSTRE MODEL

Blankpoleret

Pris DKK

Klart glas

7131 023 00

22.090,-

Gråt glas

7131 033 00

24.590,-

Opal Klar

7131 123 00

24.590,-

Opal Frost

7131 253 00

27.190,-

HØJRE MODEL

Blankpoleret

Pris DKK

Klart glas

7132 023 00

22.090,-

Gråt glas

7132 033 00

24.590,-

Opal Klar

7132 123 00

24.590,-

Opal Frost

7132 253 00

27.190,-

B 400-2000

Artikelnummer, A-mål og B-mål Oplys også højde, hvis den er forskellig fra standardhøjden

A 700-1100

A 700-1100

2100

B 400-2000

97


ARC ARC er vores mest tilpasningsvenlige bruseserie. Her får du store glasoverflader i 8 mm tykkelse sammen med vores smukke ARC Original-beslag – og hvis du ønsker det, kan du kombinere med en æstetisk designet skinne, ARC Frame. Langt de fleste af løsningerne i ARC-serien specialfremstilles og tilpasses gratis efter dine ønskede mål.

Træ, glas og beton giver et luksuriøst industrielt look og flirter samtidig med det japanske.

98


Värmdö Sverige

En gulv til loft-bruseafskærmning får hele rummet til at føles mere rummeligt. Du får næppe et mere luksuriøst look.

BRUSELØSNINGER – ARC

Brusevæg ARC 43 Original Plus i klart glas, 14.590,Loftsbruser EASE, 8.090,- Vaskeskab GRAND Solid 100 i Nordic Oak med håndvasken LEVEL og bordpladen Raw Concrete Satin og PUSH Tipmatic, 21.160,- Højskab GRAND Solid 40 i Nordic Oak 6.590,- Spejl TOUCH 100, 6.390,-Håndklædetørrer BOW, 4.090,99


ARC ORIGINAL

Brusevæg ARC 43 Original Plus i klart glas, 14.590,- Loftsbruser EASE, 8.090,- Håndklædetørrer BOW, 4.090,-

100


Det er nemt at tilpasse glasset til for eksempel en skråvæg, men det skal gøres inden hærdning. Mål omhyggeligt op og giv skitsen til din forhandler, og så vender vi tilbage til dig med en CAD-tegning, ganske gratis.

101

BRUSELØSNINGER – ARC

ARC giver dig det bredeste udvalg af muligheder på det nordiske marked for bruseløsninger. Med stilrene beslag i blank krom, poleret messing eller mat sort finish til det 8 mm tykke glas er der basis for en unik bruseløsning designet af ingen ringere end dig selv.


Det er dejligt med en siddeplads i bruseren. SĂŚt dig under loftsbruseren, og lad vandet skylle alle dagens bekymringer vĂŚk.

102


BRUSELØSNINGER – ARC

Brusevæg ARC 20 Frame i klart glas, 9.790,- Loftsbruser MIST, 6.790,- Vaskeskab AIR 150 J i Slate Grey med bordplade i Dekton® Sirius og PUSH Tipmatic, 25.860,- Håndvaskarmatur SLEEK, 3.290,- Spejl LOOX 70, 5.790,- Håndklædetørrer BOW, 4.090,103


ARC FRAME

Brusevæg ARC 20 Frame i Dark Frost, 13.990,- Loftsbruser EASE, 8.090,- Bruseopbevaring CASE, 790,-

104


BRUSELØSNINGER – ARC

ARC Frame kombinerer ARC Original-beslag med en praktisk og æstetisk skinne. Her som en skræddersyet saunaløsning.

ARC Frame-skinnen, som fås i blankpoleret og mat sortlakeret aluminium, limes fast til gulvet og hjælper med at holde vandet inde i brusekabinen.

105


1.

2.

3.

4.

1. Specialtilpasninger af bruseafskærmninger er vores hverdag. Her et 8 mm ARC-glas med udskæring til vandrør. Kun fantasien sætter grænser.

2. Det firkantede SQUARE-greb er inkluderet som standard i løsninger med hængslede døre. Hvis du ønsker det lodrette greb GRAB, skal du oplyse dette ved bestilling.

3. ARC Frame med skinne i blankpoleret eller mat sortlakeret aluminium indrammer og forhindrer vandet i løbe uden for brusekabinen.

4. ARC 4 og 20 kan bestilles med lodret afstivning i krom, sort eller mes-

sing, som fastgøres til loftet. Det giver dig mulighed for at montere glasset hvor som helst i rummet.

106

Den lodrette afstivning fås i krom, sort og messing. Du tilpasser den selv efter loftshøjden.


En skræddersyet ARC 4 Original i niche er en populær løsning til skråvægge. Se opmålingsvejledning på inr.se

BRUSELØSNINGER – ARC

Bruseløsningerne i ARC-serien giver dig næsten uendelige muligheder, når det handler om tilpasning eller tilsyneladende umulige rum.

Specialfremstillet bruseløsning ARC 4 Original Håndklædetørrer LINE, 2.890,107


2 NICHE

ARC 2 Original • Faste

mål: Bredde 800 eller 900 mm (A)

• Specialmål: • Med •

Standardhøjde 2000 mm overkant glas

• Grebet

2000

Bredde 300-1000 mm (A)

bredde (A) menes stramt nichemål SQUARE er inkluderet (Specialfremstillet: alternativt greb GRAB se s. 134)

• Modellen

er uden tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

Ved bestilling skal du oplyse Faste mål: artikelnummer Specialfremstillet: artikelnummer og A-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

3 AA 300-1000 800 / 900

A 300-1000

A 800 / 900

Modellen er vendbar A A 300-1000800 / 900

A 300-1000

3

Faste mål

Krom

Klart glas 800 mm

102 025 80

Pris DKK 6.190,-

102 021 80

6 890,-

102 027 80

7 490,-

Klart glas 900 mm

102 025 90

6.190,-

102 021 90

6 890,-

102 027 90

7 490,-

Mat sort

Pris DKK

Pris DKK

Messing

Messing

Pris DKK

Specialmål

Krom

Klart glas

102 025 00

7.590,-

102 021 00

8.390,-

102 027 00

8.890,-

102 115 00

9.190,-

102 111 00

9.790,-

102 117 00

10.590,-

Frostet glas

102 105 00

9.190,-

102 101 00

9.790,-

102 107 00

10.590,-

Gråt glas

102 035 00

9.190,-

102 031 00

9.790,-

102 037 00

10.590,-

Opal Klar

102 125 00

9.190,-

102 121 00

9.790,-

102 127 00

10.590,-

Opal Frost

102 255 00

10.090,-

102 251 00

10.690,-

102 257 00

11.490,-

Dark Frost

102 395 00

10.090,-

102 391 00

10.690,-

102 397 00

11.490,-

Messing

Pris DKK

A 800 / 900Klart glas med Timeless

Pris DKK

Mat sort

Pris DKK

Modellen er vendbar

ARC 3 Original • Bredde • Med

600-2000 mm (A)

bredde(A) menes stramt nichemål

• Standardhøjde • Grebet

2000 mm overkant glas

SQUARE er inkluderet som standard (alternativt greb GRAB se s. 134)

• Modellen

er uden magnet- og tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

2000

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer og A--mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard Oplys også, om du ønsker en anden fordeling end lige brede låger

A 600-2000

300-1000

108

300-1000

Specialmål

Krom

Klart glas

103 025 00

Pris DKK 14.490,-

Mat sort 103 021 00

Pris DKK 15.790,-

103 027 00

17.090,-

Klart glas med Timeless

103 115 00

17.090,-

103 111 00

18.190,-

103 117 00

19.490,-

Frostet glas

103 105 00

17.090,-

103 101 00

18.190,-

103 107 00

19.490,-

Gråt glas

103 035 00

17.090,-

103 031 00

18.190,-

103 037 00

19.490,-

Opal Klar

103 125 00

17.090,-

103 121 00

18.190,-

103 127 00

19.490,-

Opal Frost

103 255 00

19.490,-

103 251 00

20.790,-

103 257 00

22.090,-

Dark Frost

103 395 00

19.490,-

103 391 00

20.790,-

103 397 00

22.090,-


4

NICHE

ARC 4 Original • Bredde • Med •

500-2200 mmmm (A)

bredde(A) menes stramt nichemål

Standardhøjde 2000 mm overkant glas (2035 mm overkant afstivning)

• Grebet

2000

SQUARE er inkluderet som standard (alternativt greb GRAB se s. 134)

• Leveres

uden afstivning, hvis den faste side er mindre end 300 mm

• Leveres

med 2 gulvbeslag, hvis den faste side er større end 1000 mm

• Modellen

er uden magnet- og tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A- og B-mål Angiv også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A 500-2200

B 300-1000 200-1200

A 500-2200

B 200-1200 300-1000

Modellen er vendbar

Specialmål

Krom

Mat sort

Pris DKK

Messing

Pris DKK

Klart glas

104 025 00

Pris DKK 15.590,-

104 021 00

16.790,-

104 027 00

18.090,-

Klart glas med Timeless

104 115 00

18.990,-

104 111 00

20.290,-

104 117 00

21.590,-

Frostet glas

104 105 00

18.990,-

104 101 00

20.290,-

104 107 00

21.590,-

Gråt glas

104 035 00

18.990,-

104 031 00

20.290,-

104 037 00

21.590,-

Opal Klar

104 125 00

18.990,-

104 121 00

20.290,-

104 127 00

21.590,-

Opal Frost

104 255 00

21.590,-

104 251 00

22.890,-

104 257 00

24.190,-

Dark Frost

104 395 00

21.590,-

104 391 00

22.890,-

104 397 00

24.190,-

BRUSELØSNINGER – ARC

4 Frame

ARC 4 Frame • Bredde • Med •

500-2200 mmmm (A)

bredde(A) menes stramt nichemål

Standardhøjde 1995 mm overkant glas (2030 mm overkant afstivning)

• Grebet

SQUARE er inkluderet som standard (alternativt greb GRAB se s. 134)

• Leveres

1995

uden afstivning, hvis den faste side er mindre end 300 mm

• Modellen

er uden magnet- og tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A- og B-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A 500-2200

B 300-1000 200-1200

A 500-2200

B 200-1200 300-1000

Modellen er vendbar

Specialmål

Blankpoleret/ Krom Pris DKK

Mat sort

Pris DKK

Klart glas

1041 023 00

15.590,-

1041 021 00

16.790,-

Klart glas med Timeless

1041 113 00

18.990,-

1041 111 00

20.290,-

Frostet glas

1041 103 00

18.990,-

1041 101 00

20.290,-

Gråt glas

1041 033 00

18.990,-

1041 031 00

20.290,-

Opal Klar

1041 123 00

18.990,-

1041 121 00

20.290,-

Opal Frost

1041 253 00

21.590,-

1041 251 00

22.890,-

Dark Frost

1041 393 00

21.590,-

1041 391 00

22.890,-

109


5

NICHE

ARC 5 Original • Bredde • Med •

500-1500 mm (A)

bredde(A) menes stramt nichemål

Standardhøjde 2000 mm overkant glas (2035 mm overkant afstivning)

• Grebet

SQUARE er inkluderet som standard (alternativt greb GRAB se s. 134)

• Modellen

2000

er uden magnet- og tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A- og B-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A 500-1500

A 500-1500

200-750

B 300-750

B 300-750

200-750

Modellen er vendbar

Specialmål

Krom

Mat sort

Pris DKK

Messing

Pris DKK

Klart glas

105 025 00

Pris DKK 20.290,-

105 021 00

21.590,-

105 027 00

22.890,-

Klart glas med Timeless

105 115 00

24.590,-

105 111 00

25.890,-

105 117 00

27.090,-

Frostet glas

105 105 00

24.590,-

105 101 00

25.890,-

105 107 00

27.090,-

Gråt glas

105 035 00

24.590,-

105 031 00

25.890,-

105 037 00

27.090,-

Opal Klar

105 125 00

24.590,-

105 121 00

25.890,-

105 127 00

27.090,-

Opal Frost

105 255 00

27.090,-

105 251 00

28.390,-

105 257 00

29.690,-

Dark Frost

105 395 00

27.090,-

105 391 00

28.390,-

105 397 00

29.690,-

5 Frame

ARC 5 Frame • Bredde • Med •

500-1500 mm (A)

bredde(A) menes stramt nichemål

Standardhøjde 1995 mm overkant glas (2030 mm overkant afstivning)

• Grebet

SQUARE er inkluderet som standard (alternativt greb GRAB se s. 134)

• Modellen

1995

er uden magnet- og tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Varenummer, A- og B-mål Oplys også højde, hvis den er forskellig fra standardhøjden

A 500-1500

200-750

B 300-750

A 500-1500

B 300-750

Modellen er vendbar

110

200-750

Specialmål

Blankpoleret/ Krom Pris DKK

Mat sort

Pris DKK

Klart glas

1051 023 00

20.290,-

1051 021 00

21.590,-

Klart glas med Timeless

1051 113 00

24.590,-

1051 111 00

25.890,-

Frostet glas

1051 103 00

24.590,-

1051 101 00

25.890,-

Gråt glas

1051 033 00

24.590,-

1051 031 00

25.890,-

Opal Klar

1051 123 00

24.590,-

1051 121 00

25.890,-

Opal Frost

1051 253 00

27.090,-

1051 251 00

28.390,-

Dark Frost

1051 393 00

27.090,-

1051 391 00

28.390,-


7

NICHE

ARC 7 Original • Bredde • Med •

700-2700 mm (A)

bredde(A) menes stramt nichemål

Standardhøjde 2000 mm overkant glas (2035 mm overkant afstivning)

• Grebet

SQUARE er inkluderet som standard (alternativt greb GRAB se s. 134)

• Leveres

2000

med 2 gulvbeslag, hvis den faste side (C) er større end 1000 mm

• Modellen

er uden magnet- og tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A-,B- og C-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A 700-2700

A 700-2700

C B 200-750 300-750 200-1200

B 200-1200 300-750 200-750 C

Modellen er vendbar

Specialmål

Krom

Klart glas

107 025 00

Pris DKK 27.490,-

Mat sort 107 021 00

Pris DKK 29.390,-

Messing 107 027 00

Pris DKK 31.190,-

Klart glas med Timeless

107 115 00

34.190,-

107 111 00

36.190,-

107 117 00

38.090,-

Frostet glas

107 105 00

34.190,-

107 101 00

36.190,-

107 107 00

38.090,-

Gråt glas

107 035 00

34.190,-

107 031 00

36.190,-

107 037 00

38.090,-

Opal Klar

107 125 00

34.190,-

107 121 00

36.190,-

107 127 00

38.090,-

Opal Frost

107 255 00

37.690,-

107 251 00

39.690,-

107 257 00

41.490,-

Dark Frost

107 395 00

37.690,-

107 391 00

39.690,-

107 397 00

41.490,-

BRUSELØSNINGER – ARC

7 Frame ARC 7 Frame • Bredde • Med •

700-2700 mm (A)

bredde(A) menes stramt nichemål

Standardhøjde 1995 mm overkant glas (2030 mm overkant afstivning)

• Grebet

SQUARE er inkluderet som standard (alternativt greb GRAB se s. 134)

• Modellen

er uden magnet- og tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

1995

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A-,B- og C-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A 700-2700

A 700-2700

C B 200-750 300-750 200-1200

C B 200-1200 300-750 200-750

Modellen er vendbar

Specialmål

Blankpoleret/ Krom

Klart glas

1071 023 00

27.490,-

1071 021 00

29.390,-

Klart glas med Timeless

1071 113 00

34.190,-

1071 111 00

36.190,-

Frostet glas

1071 103 00

34.190,-

1071 101 00

36.190,-

Gråt glas

1071 033 00

34.190,-

1071 031 00

36.190,-

Opal Klar

1071 123 00

34.190,-

1071 121 00

36.190,-

Opal Frost

1071 253 00

37.690,-

1071 251 00

39.690,-

Dark Frost

1071 393 00

37.690,-

1071 391 00

39.690,-

Pris DKK

Mat sort

Pris DKK

111


NICHE

ARC Skydedør • Bredde • Med

900-1200 mm eller 1201-2000 mm (A)

bredde(A) menes stramt nichemål

• Standardhøjde • Det

• Modellen

2030

2030 mm overkant profil

lodrette greb GRAB er inkluderet som standard (alternativt greb SQUARE se s. 134) er uden magnet- og tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer og A-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A 900-2000

A 900-2000

Modellen er vendbar

12

Specialmål

900-1200 mm Blankpoleret/ Krom

1201-2000 mm Blankpoleret/ Krom

Klart glas

1181 023 00

14.990,-

1182 023 00

17.590,-

Klart glas med Timeless

1181 113 00

19.290,-

1182 113 00

21.890,-

Frostet glas

1181 103 00

19.290,-

1182 103 00

21.890,-

Gråt glas

1181 033 00

19.290,-

1182 033 00

21.890,-

Opal Klar

1181 123 00

19.290,-

1182 123 00

21.890,-

Opal Frost

1181 253 00

21.890,-

1182 253 00

24.490,-

Dark Frost

1181 393 00

21.890,-

1182 393 00

24.490,-

Pris DKK

Pris DKK

HJØRNE

ARC 12 Original • Faste

mål: Størrelse 800 eller 900 mm (A) x 800 eller 900 mm, (B)

• Specialmål: • Med

Størrelse 300-1000 mm (A) x 300-1000 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til ydersiden af glasset

• Standardhøjde • Grebet

2000 mm overkant glas

SQUARE er inkluderet som standard (Specialfremstillet: alternativt greb GRAB se s. 134)

• Magnetlister

mellem dørene er inkluderet, ellers er modellen uden tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

2000

Ved bestilling skal du oplyse Faste mål: artikelnummer Specialfremstillet: artikelnummer og A- og B-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A 800 / 900

B 300-1000

B 800 / 900

A 300-1000

Faste mål

Krom

Messing

Pris DKK

Klart glas 800 x 800 mm

112 025 88

11.790,-

112 021 88

12.890,-

112 027 88

14.190,-

Klart glas 800 x 900 mm

112 025 89

11.790,-

112 021 89

12.890,-

112 027 89

14.190,-

Klart glas 900 x 900 mm

112 025 99

11.790,-

112 021 99

12.890,-

112 027 99

14.190,-

Pris DKK

Messing

Pris DKK

Specialmål

112

A

Krom

Pris DKK

Mat sort

Mat sort

Pris DKK

Klart glas 800 / 900

112 025 00

14.490,-

112 021 00

15.790,-

112 027 00

17.090,-

Klart glas med Timeless

112 115 00

17.090,-

112 111 00

18.190,-

112 117 00

19.490,-

Frostet glas

112 105 00

17.090,-

112 101 00

18.190,-

112 107 00

19.490,-

Gråt glas

112 035 00

17.090,-

112 031 00

18.190,-

112 037 00

19.490,-

Opal Klar

112 125 00

17.090,-

112 121 00

18.190,-

112 127 00

19.490,-

Opal Frost

112 255 00

19.490,-

112 251 00

20.790,-

112 257 00

22.090,-

Dark Frost

112 395 00

19.490,-

112 391 00

20.790,-

112 397 00

22.090,-

B 800 / 900

B 300-1000

A 300-1000

Pris DKK


HJØRNE

ARC 13 Original • Faste

mål: Størrelse 800 eller 900 mm (A) x 800 eller 900 mm, (B)

• Specialmål: • Med •

Standardhøjde 2000 mm overkant glas (2035 mm overkant afstivning)

s. 134)

SQUARE er inkluderet som standard (Specialfremstillet: alternativt greb GRAB se

• Leveres

med 2 gulvbeslag, hvis den faste side er større end 1000 mm

• Modellen

2000

Størrelse 300-1000 mm (A) x 400-1200 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til ydersiden af glasset

• Grebet

er uden magnet- og tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller (gælder ikke faste mål). Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Faste mål: artikelnummer

B 800 / 900 A 800 / 900

B 800 / 900

A B 400-1200800 / 900

A 300-1000

Faste mål

Krom

Mat sort

Pris DKK

Messing

Pris DKK

Klart glas 800 x 800 mm

113 025 88

12.490,-

113 021 88

13.790,-

113 027 88

14.490,-

Klart glas 800 (A) x 900 (B) mm

113 025 89

12.490,-

113 021 89

13.790,-

113 027 89

14.490,-

Klart glas 900 (A) x 800 (B) mm

113 025 98

12.490,-

113 021 98

13.790,-

113 027 98

14.490,-

Klart glas 900 x 900 mm

113 025 99

12.490,-

113 021 99

13.790,-

113 027 99

14.490,-

Specialmål

Krom

Mat sort

Pris DKK

Messing

Pris DKK

Klart glas B

113 025 00

15.490,-

113 021 00

16.690,-

113 027 00

17.990,-

Klart glas med Timeless

113 115 00

18.890,-

113 111 00

20.090,-

113 117 00

21.390,-

A 800 / 900

Specialfremstillet: artikelnummer og A- og B-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A 300-1000

Pris DKK

Frostet glas

113 105 00

18.890,-

113 101 00

20.090,-

113 107 00

21.390,-

Gråt glas

113 035 00

18.890,-

113 031 00

20.090,-

113 037 00

21.390,-

Opal Klar

113 125 00

18.890,-

113 121 00

20.090,-

113 127 00

21.390,-

Opal Frost

113 255 00

21.390,-

113 251 00

22.690,-

113 257 00

23.990,-

Dark Frost

113 395 00

21.390,-

113 391 00

22.690,-

113 397 00

23.990,-

Modellen er vendbar

B 800 / 900

A 300-1000

B 400-1200

Modellen er vendbar

800 / 900

Pris DKK

BRUSELØSNINGER – ARC

B A 400-1200 800 / 900

A 300-1000

13 Frame ARC 13 Frame • Størrelse • Med •

300-1000 mm (A) x 400-1200 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til ydersiden af glasset

Standardhøjde 1995 mm overkant glas (2030 mm overkant afstivning)

• Grebet

SQUARE er inkluderet som standard (alternativt greb GRAB se s. 134)

• Modellen

er uden magnet- og tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

1995

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A- og B-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A 300-1000

B 400-1200 A 300-1000

B 400-1200

B 400-1200

13

Modellen er vendbar

Specialmål

Blankpoleret/ Krom

Mat sort

Pris DKK

Klart glas

1131 023 00

15.490,-

1131 021 00

16.690,-

Klart glas med Timeless

1131 113 00

18.890,-

1131 111 00

20.090,-

Frostet glas

1131 103 00

18.890,-

1131 101 00

20.090,-

Gråt glas

1131 033 00

18.890,-

1131 031 00

20.090,-

Opal Klar

1131 123 00

18.890,-

1131 121 00

20.090,-

Opal Frost

1131 253 00

21.390,-

1131 251 00

22.690,-

Dark Frost

1131 393 00

21.390,-

1131 391 00

22.690,-

Pris DKK

113


HJØRNE

14 Höger

ARC 14 Original • Størrelse • Med •

300-1000 mm (A) x 500-1500 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til ydersiden af glasset

Standardhøjde 2000 mm overkant glas (2035 mm overkant afstivning)

• Grebet

SQUARE er inkluderet som standard (alternativt greb GRAB se s. 134)

• Magnetlister

mellem dørene er inkluderet, ellers er modellen uden tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

2000

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A-, B-og C--mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

B 500-1500 A 300-1000

300-750

C

B 500-1500

200-750

A 300-1000

C

200-750 300-750

Modellen er vendbar

Specialmål

Krom

Mat sort

Pris DKK

Messing

Pris DKK

Klart glas

114 025 00

Pris DKK 27.490,-

114 021 00

29.390,-

114 027 00

31.190,-

Klart glas med Timeless

114 115 00

34.190,-

114 111 00

36.190,-

114 117 00

38.090,-

Frostet glas

114 105 00

34.190,-

114 101 00

36.190,-

114 107 00

38.090,-

Gråt glas

114 035 00

34.190,-

114 031 00

36.190,-

114 037 00

38.090,-

Opal Klar

114 125 00

34.190,-

114 121 00

36.190,-

114 127 00

38.090,-

Opal Frost

114 255 00

37.690,-

114 251 00

39.690,-

114 257 00

41.490,-

Dark Frost

114 395 00

37.690,-

114 391 00

39.690,-

114 397 00

41.490,-

14 Frame höer ARC 14 Frame • Størrelse • Med

300-1000 mm (A) x 500-1500 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til ydersiden af glasset

• Standardhøjde • Grebet

1995 mm overkant glas (2030 mm overkant afstivning)

SQUARE er inkluderet som standard (alternativt greb GRAB se s. 134)

• Magnetlister

mellem dørene er inkluderet, ellers er modellen uden tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

1995

Ved bestilling skal du oplyse

C

Modellen er vendbar

114

B 500-1500

300-750

B 500-1500

A 300-1000

C

200-750

A 300-1000

300-750 200-750

Artikelnummer, A-, B-og C--mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

Specialmål

Blankpoleret/ Krom

Mat sort

Pris DKK

Klart glas

1141 023 00

27.490,-

1141 021 00

29.390,-

Klart glas med Timeless

1141 113 00

34.190,-

1141 111 00

36.190,-

Frostet glas

1141 103 00

34.190,-

1141 101 00

36.190,-

Gråt glas

1141 033 00

34.190,-

1141 031 00

36.190,-

Opal Klar

1141 123 00

34.190,-

1141 121 00

36.190,-

Opal Frost

1141 253 00

37.690,-

1141 251 00

39.690,-

Dark Frost

1141 393 00

37.690,-

1141 391 00

39.690,-

Pris DKK


15

HJØRNE

ARC 15 Original • Størrelse • Med

400-1200 mm (A) x 500-1500 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til ydersiden af glasset

• Standardhøjde • Grebet

• Leveres

med 2 gulvbeslag, hvis den faste side (A) er større end 1000 mm

• Modellen

2000

2000 mm overkant glas (2035 mm overkant afstivning)

SQUARE er inkluderet som standard (alternativt greb GRAB se s. 134) er uden magnet- og tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse

Pris DKK

Mat sort

Pris DKK

Messing

Pris DKK

115 025 00

27.490,-

115 021 00

29.390,-

115 027 00

31.190,-

Klart glas med Timeless

115 115 00

34.190,-

115 111 00

36.190,-

115 117 00

38.090,-

Frostet glas

115 105 00

34.190,-

115 101 00

36.190,-

115 107 00

38.090,-

Gråt glas

115 035 00

34.190,-

115 031 00

36.190,-

115 037 00

38.090,-

Opal Klar

115 125 00

34.190,-

115 121 00

36.190,-

115 127 00

38.090,-

Opal Frost

115 255 00

37.690,-

115 251 00

39.690,-

115 257 00

41.490,-

Dark Frost

115 395 00

37.690,-

115 391 00

39.690,-

115 397 00

41.490,-

C

Krom

Klart glas

C

200-750 300-750

Modellen er vendbar

BRUSELØSNINGER – ARC

Specialmål 200-750

A 400-1200 B 500-1500

A 400-1200

B 500-1500

300-750

Artikelnummer, A-, B-og C--mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

15 Frame ARC 15 Frame • Størrelse • Med •

400-1200 mm (A) x 500-1500 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til ydersiden af glasset

Standardhøjde 1995 mm overkant glas (2030 mm overkant afstivning)

• Grebet

SQUARE er inkluderet som standard (alternativt greb GRAB se s. 134)

• Modellen

er uden magnet- og tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

1995

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A-, B-og C--mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

B 500-1500 A 400-1200

A 400-1200

B 500-1500

C

200-750 300-750

300-750

Modellen er vendbar

C

200-750

Specialmål

Blankpoleret/ Krom

Pris DKK

Mat sort

Pris DKK

Klart glas

1151 023 00

27.490,-

1151 021 00

29.390,-

Klart glas med Timeless

1151 113 00

34.190,-

1151 111 00

36.190,-

Frostet glas

1151 103 00

34.190,-

1151 101 00

36.190,-

Gråt glas

1151 033 00

34.190,-

1151 031 00

36.190,-

Opal Klar

1151 123 00

34.190,-

1151 121 00

36.190,-

Opal Frost

1151 253 00

37.690,-

1151 251 00

39.690,-

Dark Frost

1151 393 00

37.690,-

1151 391 00

39.690,-

115


HJØRNE

16 ARC 16 Original • Størrelse • Med •

500-1500 mm (A) x 500-1500 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til ydersiden af glasset

Standardhøjde 2000 mm overkant glas (2035 mm overkant afstivning)

• Grebet

SQUARE er inkluderet som standard (alternativt greb GRAB se s. 134)

• Magnetlister

mellem dørene er inkluderet, ellers er modellen uden tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

2000

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A-, B-, C- og D-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A

300-750

B

500-1500

D 200-750

500-1500

C

200-750 300-750

Modellen er vendbar

Specialmål

Krom

Pris DKK

Mat sort

Pris DKK

Messing

Pris DKK

Klart glas

116 025 00

38.490,-

116 021 00

41.090,-

116 027 00

43.590,-

Klart glas med Timeless

116 115 00

44.490,-

116 111 00

47.090,-

116 117 00

49.690,-

Frostet glas

116 105 00

44.490,-

116 101 00

47.090,-

116 107 00

49.690,-

Gråt glas

116 035 00

44.490,-

116 031 00

47.090,-

116 037 00

49.690,-

Opal Klar

116 125 00

44.490,-

116 121 00

47.090,-

116 127 00

49.690,-

Opal Frost

116 255 00

47.890,-

116 251 00

50.490,-

116 257 00

52.990,-

Dark Frost

116 395 00

47.890,-

116 391 00

50.490,-

116 397 00

52.990,-

16 Frame

ARC 16 Frame • Størrelse • Med •

500-1500 mm (A) x 500-1500 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til ydersiden af glasset

Standardhøjde 1995 mm overkant glas (2030 mm overkant afstivning)

• Grebet

SQUARE er inkluderet som standard (alternativt greb GRAB se s. 134)

• Magnetlister

1995

mellem dørene er inkluderet, ellers er modellen uden tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse

Pris DKK

Mat sort

Pris DKK

Klart glas

1161 023 00

38.490,-

1161 021 00

41.090,-

Klart glas med Timeless

1161 113 00

44.490,-

1161 111 00

47.090,-

Frostet glas

1161 103 00

44.490,-

1161 101 00

47.090,-

Gråt glas

1161 033 00

44.490,-

1161 031 00

47.090,-

Opal Klar

1161 123 00

44.490,-

1161 121 00

47.090,-

Opal Frost

1161 253 00

47.890,-

1161 251 00

50.490,-

Dark Frost

1161 393 00

47.890,-

1161 391 00

50.490,-

D

Blankpoleret/ Krom

200-750

B 500-1500

A 500-1500

Specialmål

300-750

Artikelnummer, A-, B-, C- og D-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

C

200-750 300-750

Modellen er vendbar

116


AFSKÆRMNING

17

ARC 17 Original • Bredde

300-1000 mm (A)

• Standardhøjde • Tætningsliste

1400

1400 mm overkant glas

mod badekar er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer og A-mål Oplys også højde, hvis den er forskellig fra standardhøjden

A 300-1000

A 300-1000

Krom

Klart glas

117 025 00

Pris DKK 6.590,-

Mat sort 117 021 00

Pris DKK 7.190,-

Messing 117 027 00

Pris DKK 7.990,-

Klart glas med Timeless

117 115 00

8.190,-

117 111 00

8.890,-

117 117 00

9.690,-

Frostet glas

117 105 00

8.190,-

117 101 00

8.890,-

117 107 00

9.690,-

Gråt glas

117 035 00

8.190,-

117 031 00

8.890,-

117 037 00

9.690,-

Opal Klar

117 125 00

8.190,-

117 121 00

8.890,-

117 127 00

9.690,-

Opal Frost

117 255 00

8.990,-

117 251 00

9.790,-

117 257 00

10.690,-

Dark Frost

117 395 00

8.990,-

117 391 00

9.790,-

117 397 00

10.690,-

Messing

Pris DKK

BRUSELØSNINGER – ARC

Modellen er vendbar

Specialmål

19

ARC 19 Original • Bredde

300-1000 mm (A)

• Standardhøjde • Modellen

2000 mm overkant glas

er uden tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

2000

Ved bestilling skal du oplyse

A 300-1000

Artikelnummer og A-mål Oplys også højde, hvis den er forskellig fra standardhøjden

A 300-1000

Modellen er vendbar

Specialmål

Krom

Klart glas

119 025 00

Pris DKK 7.190,-

Mat sort 119 021 00

Pris DKK 7.890,-

119 027 00

8.490,-

Klart glas med Timeless

119 115 00

8.790,-

119 111 00

9.390,-

119 117 00

10.190,-

Frostet glas

119 105 00

8.790,-

119 101 00

9.390,-

119 107 00

10.190,-

Gråt glas

119 035 00

8.790,-

119 031 00

9.390,-

119 037 00

10.190,-

Opal Klar

119 125 00

8.790,-

119 121 00

9.390,-

119 127 00

10.190,-

Opal Frost

119 255 00

9.690,-

119 251 00

10.290,-

119 257 00

11.090,-

Dark Frost

119 395 00

9.690,-

119 391 00

10.290,-

119 397 00

11.090,-

117


AFSKÆRMNING

20 ARC 20 Original • Faste

mål: Størrelse 800 eller 900 mm (A) x 1000 mm (B)

• Specialmål: • Med

Størrelse 400-1200 mm (A) x 200-1200 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til ydersiden af glasset

• Standardhøjde • Leveres

2000

2000 mm overkant glas (2035 mm overkant afstivning)

med 2 gulvbeslag ved bredder på mere end 1000 mm

• Modellen

er uden tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Faste mål: artikelnummer Specialfremstillet: artikelnummer, A- og B-mål Oplys også højde, hvis den er forskellig fra standardhøjden

A 400-1200

B 1000

A 800 / 900

A 400-1200

B 1000

A 800 / 900

Faste mål

Krom

Pris DKK

Mat sort

Klart glas 800 mm

120 025 80

8.090,-

120 021 80

Pris DKK 8.490,-

Messing 120 027 80

Pris DKK 9.390,-

Klart glas 900 mm

120 025 90

8.090,-

120 021 90

8.490,-

120 027 90

9.390,-

Specialmål B 1000

Krom

Modellen er vendbar

A 400-1200

Mat sort

Pris DKK

Messing

Pris DKK

120 025 00

9.790,-

120 021 00

10.490,-

120 027 00

11.090,-

Klart glas med Timeless

120 115 00

11.490,-

120 111 00

12.290,-

120 117 00

12.990,-

Frostet glas

120 105 00

11.490,-

120 101 00

12.290,-

120 107 00

12.990,-

Gråt glas

120 035 00

11.490,-

120 031 00

12.290,-

120 037 00

12.990,-

Opal Klar

120 125 00

11.490,-

120 121 00

12.290,-

120 127 00

12.990,-

Opal Frost

120 255 00

13.290,-

120 251 00

13.990,-

120 257 00

14.990,-

Dark Frost

120 395 00

13.290,-

120 391 00

13.990,-

120 397 00

14.990,-

A 800 / 900

Modellen er vendbar

A 800 / 900

Klart glas

A 400-1200

B 200-1200

B 200-1200 B 1000

Pris DKK

20 Frame

ARC 20 Frame • Størrelse • Med

400-1200 mm (A) x 200-1200 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til ydersiden af glasset

• Standardhøjde

1995 mm overkant glas (2030 mm overkant afstivning)

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

1995

Ved bestilling skal du oplyse Varenummer, A- og B-mål Oplys også højde, hvis den er forskellig fra standardhøjden

B 200-1200

B 200-1200 A 400-1200

200-1200

B 200-1200

A 400-1200

Modellen er vendbar

118

Specialmål

Blankpoleret/ Krom

Klart glas

1202 023 00

Pris DKK 9.790,-

Mat sort

Pris DKK

1202 021 00

10.490,12.290,-

Klart glas med Timeless

1202 113 00

11.490,-

1202 111 00

Frostet glas

1202 103 00

11.490,-

1202 101 00

12.290,-

Gråt glas

1202 033 00

11.490,-

1202 031 00

12.290,12.290,-

Opal Klar

1202 123 00

11.490,-

1202 121 00

Opal Frost

1202 253 00

13.290,-

1202 251 00

13.990,-

Dark Frost

1202 393 00

13.290,-

1202 391 00

13.990,-


AFSKÆRMNING

20 Plus

ARC 20 Original PLUS •Bredde • Med

400mm-1200 mm (A) , Højde 1400-2700 mm

højde menes stramt mål mellem gulv og loft

• Leveres

med 3 vægbeslag ved en højde over 2250 mm

• Leveres

med 2 gulv- og loftsbeslag ved bredder over 1000 mm

• Modellen

1400-2700

er uden tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse

A 400-1200

Artikelnummer, A-mål og højde

A 400-1200

Modellen er vendbar

Krom

Pris DKK

Mat sort

Pris DKK

Messing

Pris DKK

Klart glas

1201 025 00

10.590,-

1201 021 00

11.390,-

1201 027 00

11.890,-

Klart glas med Timeless

1201 115 00

12.290,-

1201 111 00

12.990,-

1201 117 00

13.790,-

Frostet glas

1201 105 00

12.290,-

1201 101 00

12.990,-

1201 107 00

13.790,-

Gråt glas

1201 035 00

12.290,-

1201 031 00

12.990,-

1201 037 00

13.790,-

Opal Klar

1201 125 00

12.290,-

1201 121 00

12.990,-

1201 127 00

13.790,-

Opal Frost

1201 255 00

14.090,-

1201 251 00

14.690,-

1201 257 00

15.790,-

Dark Frost

1201 395 00

14.090,-

1201 391 00

14.690,-

1201 397 00

15.790,-

BRUSELØSNINGER – ARC

Specialmål

20 Frame Plus

ARC 20 Frame PLUS •Bredde • Med

1400-2700

400mm-1200 mm (A) , Højde 1400-2700 mm

højde menes stramt mål mellem gulv og loft

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse

A 400-1200

Artikelnummer og A-mål og højde

A 400-1200

Modellen er vendbar

Specialmål

Blankpoleret

Pris DKK

Mat sort

Klart glas

1203 023 00

10.590,-

1203 021 00

Pris DKK 11.390,-

Klart glas med Timeless

1203 113 00

12.290,-

1203 111 00

12.990,-

Frostet glas

1203 103 00

12.290,-

1203 101 00

12.990,-

Gråt glas

1203 033 00

12.290,-

1203 031 00

12.990,-

Opal Klar

1203 123 00

12.290,-

1203 121 00

12.990,-

Opal Frost

1203 253 00

14.090,-

1203 251 00

14.690,-

Dark Frost

1203 393 00

14.090,-

1203 391 00

14.690,-

119


MIDT PÅ VÆGGEN

43

ARC 43 Original • Størrelse •

1000-2000 mm (A) x 200-1200 mm (B)

Standardhøjde 2000 mm overkant glas (2035 mm overkant afstivning)

• Modellen

2000

er uden tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Varenummer, A- og B-mål Oplys også højde, hvis den er forskellig fra standardhøjden

B 200-1200

Specialmål

A 1000-2000

Pris DKK

Mat sort

Pris DKK

Messing

Pris DKK

Klart glas

143 025 00

Krom

12.990,-

143 021 00

14.590,-

143 027 00

15.290,-

Klart glas med Timeless

143 115 00

15.490,-

143 111 00

16.390,-

143 117 00

16.890,-

Frostet glas

143 105 00

15.490,-

143 101 00

16.390,-

143 107 00

16.890,-

Gråt glas

143 035 00

15.490,-

143 031 00

16.390,-

143 037 00

16.890,-

Opal Klar

143 125 00

15.490,-

143 121 00

16.390,-

143 127 00

16.890,-

Opal Frost

143 255 00

18.090,-

143 251 00

18.990,-

143 257 00

19.490,-

Dark Frost

143 395 00

18.090,-

143 391 00

18.990,-

143 397 00

19.490,-

43 Frame ARC 43 Frame • Størrelse •

1000-2000 mm (A) x 200-1200 mm (B)

Standardhøjde 1995 mm overkant glas (2030 mm overkant afstivning)

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det 1995

Ved bestilling skal du oplyse Varenummer, A- og B-mål Oplys også højde, hvis den er forskellig fra standardhøjden

B 200-1200

Specialmål

A 1000-2000

120

Blankpoleret/ Krom

Pris DKK

Mat sort

Pris DKK

Klart glas

1432 023 00

12.990,-

1432 021 00

14.590,-

Klart glas med Timeless

1432 113 00

15.490,-

1432 111 00

16.390,-

Frostet glas

1432 103 00

15.490,-

1432 101 00

16.390,-

Gråt glas

1432 033 00

15.490,-

1432 031 00

16.390,-

Opal Klar

1432 123 00

15.490,-

1432 121 00

16.390,-

Opal Frost

1432 253 00

18.090,-

1432 251 00

18.990,-

Dark Frost

1432 393 00

18.090,-

1432 391 00

18.990,-


MIDT PÅ VÆGGEN

43 Plus

ARC 43 Original PLUS • Bredde • Med

1000-2000 mm (A) , Højde 1400-2700 mm

højde menes stramt mål mellem gulv og loft

• Leveres

med 3 gulv- og loftsbeslag ved en vægt på mere end 90 kg

• Modellen

1400-2700

er uden tætningslister

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A-mål, Højde

Specialmål

A 1000-2000

Mat sort

Pris DKK

Messing

Pris DKK

1431 025 00

Krom

14.590,-

1431 021 00

16.290,-

1431 027 00

16.790,-

Klart glas med Timeless

1431 115 00

17.190,-

1431 111 00

17.990,-

1431 117 00

18.490,-

Frostet glas

1431 105 00

17.190,-

1431 101 00

17.990,-

1431 107 00

18.490,-

Gråt glas

1431 035 00

17.190,-

1431 031 00

17.990,-

1431 037 00

18.490,-

Opal Klar

1431 125 00

17.190,-

1431 121 00

17.990,-

1431 127 00

18.490,-

Opal Frost

1431 255 00

19.690,-

1431 251 00

20.590,-

1431 257 00

21.090,-

Dark Frost

1431 395 00

19.690,-

1431 391 00

20.590,-

1431 397 00

21.090,-

BRUSELØSNINGER – ARC

Pris DKK

Klart glas

43 Frame Plus

ARC 43 Frame PLUS • Bredde • Med

1000-2000 mm (A) , Højde 1400-2700 mm

højde menes stramt mål mellem gulv og loft

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det 1400-2700

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A-mål, Højde

Specialmål

A 1000-2000

Blankpoleret/ Krom Pris DKK

Mat sort

Pris DKK

Klart glas

1433 023 00

14.590,-

1433 021 00

16.290,-

Klart glas med Timeless

1433 113 00

17.190,-

1433 111 00

17.990,-

Frostet glas

1433 103 00

17.190,-

1433 101 00

17.990,-

Gråt glas

1433 033 00

17.190,-

1433 031 00

17.990,-

Opal Klar

1433 123 00

17.190,-

1433 121 00

17.990,-

Opal Frost

1433 253 00

19.690,-

1433 251 00

20.590,-

Dark Frost

1433 393 00

19.690,-

1433 391 00

20.590,-

121


Lad det naturlige lys strømme ind i badeværelset, men suppler altid med gennemtænkt belysning til de mørke timer.

LINC LINC er med sit patenterede hæve-/sænkebeslag en bruseserie i 6 mm glas, som giver muligheder til alle rum. Vælg mellem LINC Original og LINC Flex, som tilbyder smarte foldedøre til de mindste badeværelser. Kombiner med opbevaringsløsningen PILE, der integreres direkte i vægprofilen.

Kombiner forskellige gulvmaterialer og nyd, hvor forskelligt de føles under fødderne.

Brusehjørne LINC Angel i klart glas med sorte profiler, 6.790,- Loftsbruser MIST, 6.790,- Håndklædetørrer LINE, 2.890,- Vaskeskab AIR 120 F i Black Velvet med Corian® Designer White, 21.970,- Spejl TOUCH 120, 6.790,- Håndvaskarmatur SLEEK, høj, 3.290,122


Gotland Sverige

Lad kontrastmaterialer mødes, og skab betingelserne for et skønt morgenbad, der giver fornyet energi til alle dine sanser.

BRUSELØSNINGER – LINC

Hæve/sænkebeslaget kan indstilles i en valgfri vinkel. Vægprofilerne i LINC kan også monteres uden at bore huller.

123


LINC ORIGINAL

Brusehjørne LINC Angel i klart glas med sorte profiler, 6.790,- Bruseopbevaring PILE, 2.490,Loftsbruser MIST, 6.790,- Håndklædetørrer LINE, 2.890,-

124


BRUSELØSNINGER – LINC

LINC fås i flere finish. Her med profiler, greb og magnetstribe i mat sort. Kombiner med sort PILE.

Alle vores bruseafskærmninger er lavet af hærdet sikkerhedsglas, men SafeTech giver et ekstra niveau og holder det granulerede glas sammen, hvis der skulle ske et uheld. Fås til LINC Angel og Niagara i 900x900 mm.

125


126


BRUSELØSNINGER – LINC

Model 13 med en dør og en fast væg er en smart løsning , hvis pladsen er begrænset. Udforsk mulighederne omhyggeligt.

Brusehjørne LINC 13 Flex, 8.390,- Vaskeskab VISKAN Grip 60 Premium White med håndvask i stenkomposit, 8.100,- Spejlskab STAGE 60, 5.290,- Loftsbruser MIST, 6.790,- Håndklædetørrer LINE, 2.890,127


LINC FLEX

Foldbar brusedør LINC 2 Flex, 5.490,- Vaskeskab VISKAN Grip 120 NCS med håndvask i stenkomposit, 20.780,- Spejl TOUCH 120, 6.790,- Håndklædetørrer LINE, 2.890,- Håndklædekrog LINE, 290,-

128


LINC Flex-hængslet limes på ydersiden af glasset, så du får en hel glat inderside. Gennemsigtige lister mellem glassene holder tæt, når det er vådt.

129

BRUSELØSNINGER – LINC

LINC Flex fungerer fint i den smalle niche. Træk i grebet for at åbne og folde døren.


2. 1.

4. 3.

1. Et vindue i nærheden af hjørnet kan spolere dine planer. Løsnin-

gen hedder LINC Monument og kan placeres i valgfri afstand fra hjørnet.

2. Hæve/sænkebeslaget er patenteret for sit overlegne design og

funktion. Alle brusekabiner i LINC-serien kan desuden limes fast med SAFE-FIX.

3. Fold sammen, når du træder ind. Fold ud for at lukke. LINC Flex er De fleste døre i LINC-serien kan foldes ind. Det frigør gulvplads, når bruseren ikke er i brug.

den optimale bruseløsning til det lille badeværelse, eller når du har et toilet eller interiør lige ved siden af brusekabinen.

4. Bruseopbevaringen PILE passer til både LINC Original og Flex. Læs mere på s. 166. Til alle LINC-døre er grebet CIRCLE inkluderet som standard. Oplys ved bestilling, om du ønsker PINCH.

130


LINC Original er med Svanemærket og leveres med 15 års garanti. Altså en dobbelt bæredygtig bruseserie.

BRUSELØSNINGER – LINC

Bund- og magnetlister er altid inkluderet i LINC. Brusehjørne LINC Angel, 6.790,Loftsbruser MIST, 6.790,Bruseopbevaring PILE, 2.490,131


NICHE

LINC 2 Original • Faste

mål: Bredde 675, 775, 875 eller 975 mm

• Specialmål:

Bredde 300-1000 mm (A)

• Standardhøjde • Grebet

2000

2000 mm overkant profil

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134)

• Tætningsliste

mod gulv og side er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller (gælder ikke faste mål). Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det For faste mål skal du supplere artikelnummeret med den endelige størrelse

Ved bestilling skal du oplyse Faste mål: Artikelnummer Oplys også alternativt greb, hvis andet end standard

70 = 675 mm, 80 = 775 mm, 90 = 875 mm, 10 = 975 mm.

Specialmål: Artikelnummer og A-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A 675 / 775 / 875 / 975

A 675 / 775 / 875 / 975

Modellen er vendbar A 775 / 875 / 975

A A 675 / 775 / 875300-1000 / 975

2 Flex

A 300-1000

A 300-1000

Eksempel: bredde 675 mm = 502 023 7 0

Faste mål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

502 023 _ _

502 029 _ _

502 022 _ _

502 021 _ _

Pris DKK 4.590,-

Frostet glas

502 103 _ _

502 109 _ _

502 102 _ _

502 101 _ _

5.490,-

Gråt glas

502 033 _ _

502 039 _ _

502 032 _ _

502 031 _ _

5.490,-

Stribet

502 303 _ _

502 309 _ _

502 302 _ _

502 301 _ _

5.490,-

Klart glas med Timeless

502 113 _ _

502 119 _ _

502 112 _ _

502 111 _ _

5.490,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

502 023 00

502 029 00

502 022 00

502 021 00

6.290,-

Frostet glas

502 103 00

502 109 00

502 102 00

502 101 00

7.190,-

Gråt glas

502 033 00

502 039 00

502 032 00

502 031 00

7.190,-

Klart glas med Timeless

502 113 00

502 119 00

502 112 00

502 111 00

7.190,-

A 300-1000

Modellen er vendbar

Pris DKK

LINC 2 Flex • Faste

mål: Bredde 675, 775 eller 875 mm

• Specialmål:

Bredde 580-1000 mm (A)

• Standardhøjde • Grebet

2000 mm overkant profil

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134)

• Tætningsliste

mod gulv, sider og mellem glasset er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller (gælder ikke faste mål). Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

2000

Ved bestilling skal du oplyse Faste mål: Artikelnummer Oplys også alternativt greb, hvis andet end standard Specialmål: Artikelnummer og A-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

VENSTRE MODEL A 675 / 775 / 875

A 580-1000

Faste mål

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

Klart glas 675 mm

5021 023 70

5021 029 70

5021 021 70

Pris DKK 5.490,-

Klart glas 775 mm

5021 023 80

5021 029 80

5021 021 80

5.490,-

Klart glas 875 mm

5021 023 90

5021 029 90

5021 021 90

5.490,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

Klart glas

5021 023 00

5021 029 00

5021 021 00

Faste mål

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

Klart glas 675 mm

5022 023 70

5022 029 70

5022 021 70

5.490,-

Klart glas 775 mm

5022 023 80

5022 029 80

5022 021 80

5.490,-

Klart glas 875 mm

5022 023 90

5022 029 90

5022 021 90

5.490,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

Klart glas

5022 023 00

5022 029 00

5022 021 00

Pris DKK 7.890,-

HØJRE MODEL A 675 / 775 875

132

A 580-1000

Pris DKK

Pris DKK 7.890,-


NICHE

LINC 3 Original • Bredde

600-2000 mm (A)

• Standardhøjde • Grebet

2000 mm overkant profil

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134)

• Tætningsliste

mod gulv og magnetlister mellem glasset er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

2000

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer og A-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard Oplys også, om du ønsker en anden fordeling end lige brede låger

A 600-2000

300-1000 300-1000

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

503 023 00

503 029 00

503 022 00

503 021 00

Pris DKK 11.890,-

Frostet glas

503 103 00

503 109 00

503 102 00

503 101 00

13.690,-

Gråt glas

503 033 00

503 039 00

503 032 00

503 031 00

13.690,-

Klart glas med Timeless

503 113 00

503 119 00

503 112 00

503 111 00

13.690,-

BRUSELØSNINGER – LINC

3 Flex

LINC 3 Flex • Bredde

1160-2000 mm (A)

• Standardhøjde • Grebet

2000 mm overkant profil

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134)

• Tætningsliste

mod gulv og mellem glasset og magnetlister mellem dørene er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

2000

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer og A-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard Oplys også, om du ønsker en anden fordeling end lige brede låger

A 1160-2000

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

Klart glas

5031 023 00

5031 029 00

5031 021 00

Pris DKK 13.390,-

580-1000 580-1000

133


NICHE

LINC 4 Original • Bredde

500-2000 mm (A)

• Standardhøjde • Grebet

• Leveres

uden afstivning, hvis den faste side er mindre end 300 mm

• Tætningsliste • Modeller

2000

2000 mm overkant profil (2005 mm overkant afstivning)

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134) mod gulv og magnetlister mellem glasset er inkluderet

i klart glas og gråt glas er vendbare

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer og A- og B-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A 500-2000

B 300-1000 200-1000 A 500-2000

B 200-1000 300-1000

VENSTRE MODEL Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

504 023 00

504 029 00

504 022 00

504 021 00

12.990,-

Frostet

5041 103 00

5041 109 00

5041 102 00

5041 101 00

14.890,-

Gråt glas

504 033 00

504 039 00

504 032 00

504 031 00

14.890,-

Klart glas med Timeless

5041 113 00

5041 119 00

5041 112 00

5041 111 00

14.890,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

504 023 00

504 029 00

504 022 00

504 021 00

11.490,-

Frostet

5042 103 00

5042 109 00

5042 102 00

5042 101 00

14.890,-

Gråt glas

504 033 00

504 039 00

504 032 00

504 031 00

14.890,-

Klart glas med Timeless

5042 113 00

5042 119 00

5042 112 00

5042 111 00

14.890,-

HØJRE MODEL

4 Flex

LINC 4 Flex • Bredde

780-2000 mm (A)

• Standardhøjde • Grebet

2000 mm overkant profil (2005 mm overkant afstivning)

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134)

• Leveres

uden afstivning, hvis den faste side er mindre end 300 mm

• Tætningsliste

2000

mod gulv og mellem glasset og magnetlister mellem dør og den faste del er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer og A- og B-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A 780-2000

VENSTRE MODEL Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

Klart glas

5043 023 00

5043 029 00

5043 021 00

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

Klart glas

5044 023 00

5044 029 00

5044 021 00

Pris DKK 14.590,-

B 580-1000 200-1000

A 780-2000

B 200-1000 580-1000

134

Pris DKK

HØJRE MODEL Pris DKK 14.590,-

Pris DKK


NICHE

LINC 5 Original • Bredde

500-1500 mm (A)

• Standardhøjde • Grebet

2000 mm overkant profil (2005 mm overkant afstivning, 2015 mm overkant vægbeslag)

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134)

• Tætningsliste

mod gulv og side er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

2000

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer og A- og B-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A 500-1500

B 300-750

200-750

A 500-1500

200-750

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

5051 023 00

5051 029 00

5051 022 00

5051 021 00

Pris DKK 12.690,-

Frostet

5051 103 00

5051 109 00

5051 102 00

5051 101 00

14.490,-

Gråt glas

5051 033 00

5051 039 00

5051 032 00

5051 031 00

14.490,-

Klart glas med Timeless

5051 113 00

5051 119 00

5051 112 00

5051 111 00

14.490,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

5052 023 00

5052 029 00

5052 022 00

5052 021 00

12.690,-

Frostet

5052 103 00

5052 109 00

5052 102 00

5052 101 00

14.490,-

Gråt glas

5052 033 00

5052 039 00

5052 032 00

5052 031 00

14.490,-

Klart glas med Timeless

5052 113 00

5052 119 00

5052 112 00

5052 111 00

14.490,-

HØJRE MODEL Pris DKK

BRUSELØSNINGER – LINC

B 300-750

VENSTRE MODEL

LINC 7 Original • Bredde

700-2500 mm (A)

• Standardhøjde • Grebet

• Tætningsliste

2000

2000 mm overkant profil (2005 mm overkant afstivning)

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134) mod gulv og magnetlister mellem glasset er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer og A-, B- og C-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A 700-2500

B 200-750

300-750

VENSTRE MODEL

C

200-1000

A 700-2500

B 200-1000 300-750 200-750 C

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

5071 023 00

5071 029 00

5071 022 00

5071 021 00

Pris DKK 17.690,-

Frostet

5071 103 00

5071 109 00

5071 102 00

5071 101 00

20.090,-

Gråt glas

5071 033 00

5071 039 00

5071 032 00

5071 031 00

20.090,-

Klart glas med Timeless

5071 113 00

5071 119 00

5071 112 00

5071 111 00

20.090,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

5072 023 00

5072 029 00

5072 022 00

5072 021 00

17.690,-

Frostet

5072 103 00

5072 109 00

5072 102 00

5072 101 00

20.090,-

Gråt glas

5072 033 00

5072 039 00

5072 032 00

5072 031 00

20.090,-

Klart glas med Timeless

5072 113 00

5072 119 00

5072 112 00

5072 111 00

20.090,-

HØJRE MODEL Pris DKK

135


HJØRNE

LINC ANGEL Original • Faste

mål: Størrelse 700, 800, 900 eller 1000 mm (A) x 700, 800, 900 eller 1000 mm, (B) Timeless kun i 800, 900 mm. SafeTech kun i 900 mm • Specialmål: • Med

Størrelse 300-1000 mm (A) x 300-1000 mm (B), Højde 1400-2000 mm

størrelse menes indvendigt hjørne til yderkanten af profilen

• Standardhøjde • Grebet

2000

2000 mm overkant profil

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134)

• Tætningsliste

mod gulv og magnetlister mellem glasset er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller (gælder ikke faste mål). Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det For faste mål skal du supplere artikelnummeret med de endelige størrelser med den mindste dør først

Ved bestilling skal du oplyse Faste mål: Artikelnummer Oplys også alternativt greb, hvis andet end standard

700 mm = 7 900 mm = 9 800 mm = 8 1 000 mm = 1

Specialmål: Artikelnummer og A- og B-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

A Faste mål 300-1000

B 300-1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

Modellen er vendbar A 700 / 800 / 900 / 1000

B 300-1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 300-1000

Eksempel: Størrelse 800 x 1000 mm = 512 023 8 1

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

512 023 _ _

512 029 _ _

512 022 _ _

512 021 _ _

6.790,-

Frostet glas

512 103 _ _

512 109 _ _

512 102 _ _

512 101 _ _

6.790,-

Gråt glas

512 033 _ _

512 039 _ _

512 032 _ _

512 031 _ _

6.790,-

Stribet

512 303 _ _

512 309 _ _

512 302 _ _

512 301 _ _

6.790,-

Klart glas med SafeTech

512 403 99

512 409 99

512 402 99

512 401 99

7.690,-

Klart glas med Timeless

512 113 _ _

512 119 _ _

512 112 _ _

512 111 _ _

8.990,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

512 023 _ _

512 029 _ _

512 022 _ _

512 021 _ _

11.990,-

Frostet glas

512 103 _ _

512 109 _ _

512 102 _ _

512 101 _ _

13.690,-

Gråt glas

512 033 _ _

512 039 _ _

512 032 _ _

512 031 _ _

13.690,-

Klart glas med Timeless

512 113 _ _

512 119 _ _

512 112 _ _

512 111 _ _

13.690,-

Modellen er vendbar

LINC ANGEL Flex • Faste

mål: Størrelse 700, 800 eller 900 mm (A) x 700, 800 eller 900 mm, (B)

• Specialfremstillet: Størrelse • Med

• Standardhøjde • Grebet

2000 mm overkant profil

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134)

• Tætningsliste

2000

600-1000 mm (A) x 600–1000 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til yderkanten af profilen

mod gulv og mellem glasset og magnetlister mellem dørene er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Faste mål: artikelnummer Oplys også alternativt greb, hvis andet end standard Specialfremstillet: artikelnummer og A- og B-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

Faste mål

A 600-1000 B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

136

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

5121 023 77

5121 029 77

5121 021 77

9.790,-

Klart glas 700 (A) x 800 (B)

5121 023 78

5121 029 78

5121 021 78

9.790,-

Klart glas 700 (A) x 900 (B)

5121 023 79

5121 029 79

5121 021 79

9.790,-

Klart glas 800 (A) x 700 (B)

5121 023 87

5121 029 87

5121 021 87

9.790,-

Klart glas 800 (A) x 800 (B)

5121 023 88

5121 029 88

5121 021 88

9.790,-

Klart glas 800 (A) x 900 (B)

5121 023 89

5121 029 89

5121 021 89

9.790,-

Klart glas 900 (A) x 700 (B)

5121 023 97

5121 029 97

5121 021 97

9.790,-

Klart glas 900 (A) x 800 (B)

5121 023 98

5121 029 98

5121 021 98

9.790,-

Klart glas 900 (A) x 900 (B)

5121 023 99

5121 029 99

5121 021 99

9.790,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

Klart glas

5121 023 00

5121 029 00

5121 021 00

A 600-1000 Klart glas 700 (A) x 700 (B) B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

Pris DKK

Pris DKK 13.590,-

Pris DKK

Pris DKK


HJØRNE

LINC NIAGARA • Standardhøjde:

Størrelse 700, 800, 900 eller 1000 mm x 700, 800, 900 eller 1000 mm, Højde 2000 mm. Timeless kun i 800, 900 mm, SafeTech kun i 900 mm • Lavere • Med

højde: Størrelse 900 x 900 mm, Højde 1800 mm

størrelse menes indvendigt hjørne til yderkanten af profilen, Højde overkant profil

• Grebet

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134)

• Tætningsliste

2000

mod gulv og magnetlister mellem glasset er inkluderet

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer Oplys også alternativt greb, hvis andet end standard

For faste mål skal du supplere artikelnummeret med de endelige størrelser med den mindste dør først 700 mm = 7 900 mm = 9 800 mm = 8 1 000 mm = 1 Eksempel: Størrelse 800 x 1000 mm = 512 023 8 1

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

R530

Modellen er vendbar

Standardhøjde

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

560 023 _ _

560 029 _ _

560 022 _ _

560 021 _ _

Pris DKK 6.790,-

Frostet glas

560 103 _ _

560 109 _ _

560 102 _ _

560 101 _ _

6.790,-

Gråt glas

560 033 _ _

560 039 _ _

560 032 _ _

560 031 _ _

6.790,-

Stribet

560 303 _ _

560 309 _ _

560 302 _ _

560 301 _ _

6.790,-

Klart glas med SafeTech

560 403 99

560 409 99

560 402 99

560 401 99

7.690,-

Klart glas med Timeless

560 113 _ _

560 119 _ _

560 112 _ _

560 111 _ _

8.990,-

Lavere højde

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas 900 x 900 mm

563 023 99

563 029 99

563 022 99

563 021 99

Pris DKK 7.190,-

BRUSELØSNINGER – LINC

PSST! GLEM IKKE AT BESTILLE DIN PILE Markedets smarteste bruseopbevaring PILE smelter sammen med vægprofilen i din LINC- brusekabine og fås i samme finish. Bestil PILE samtidig med at du bestiller bruseren og træk 100 mm fra ydermålet på den side, hvor du vil placere opbevaringen. Så hvis ønsker et 900 x 900 brusehjørne sammen med PILE, skal du angive 900 x 800 ved bestilling. Læs mere på s. 166

2000

inr.se/duschverkstan Prøv forskellige mål og se, hvordan dørene åbnes inr.se/installation Monteringsvejledninger og film

100 137


HJØRNE

LINC 13 Original • Faste

mål: Størrelse 700, 800, 900 eller 1000 mm (A) x 700, 800, 900 eller 1000 mm, (B)

• Specialmål: • Med

Størrelse 300-1000 mm (A) x 200-1000 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til yderkanten af profilen

• Standardhøjde • Grebet

• Leveres

uden afstivning, hvis den faste side er mindre end 300 mm

• Tætningsliste • Modeller

2000

2000 mm overkant profil (2010 mm overkant vægbeslag)

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134) mod gulv og magnetlister mellem glasset er inkluderet

i klart glas og gråt glas er vendbare

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller (gælder ikke faste mål). Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Faste mål: artikelnummer Oplys også alternativt greb, hvis andet end standard Specialfremstillet: artikelnummer og A- og B-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

B 200-1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

B 700 / 800 / A 900 / 1000300-1000

Modellen er vendbar

A 700 / 800 / 900 / 1000

B 200-1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 300-1000

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas 700 (A) x 700 (B)

513 023 77

513 029 77

513 022 77

513 021 77

6.790,-

Klart200-1000 glas 700 (A) x 800 (B)

513 023 78

513 029 78

513 022 78

513 021 78

6.790,-

Klart glas 700 (A) x 900 (B)

513 023 79

513 029 79

513 022 79

513 021 79

6.790,-

Klart glas 700 (A) x 1000 (B)

513 023 71

513 029 71

513 022 71

513 021 71

6.790,-

Klart glas 800 (A) x 700 (B)

513 023 87

513 029 87

513 022 87

513 021 87

6.790,-

Klart glas 800 (A) x 800 (B)

513 023 88

513 029 88

513 022 88

513 021 88

6.790,-

Klart glas 800 (A) x 900 (B)

513 023 89

513 029 89

513 022 89

513 021 89

6.790,-

Klart glas 800 (A) x 1000 (B)

513 023 81

513 029 81

513 022 81

513 021 81

6.790,-

Klart glas 900 (A) x 700 (B)

513 023 97

513 029 97

513 022 97

513 021 97

6.790,-

Klart glas 900 (A) x 800 (B)

513 023 98

513 029 98

513 022 98

513 021 98

6.790,-

Klart glas 900 (A) x 900 (B)

513 023 99

513 029 99

513 022 99

513 021 99

6.790,-

Klart glas 900 (A) x 1000 (B)

513 023 91

513 029 91

513 022 91

513 021 91

6.790,-

Klart glas 1000 (A) x 700 (B)

513 023 17

513 029 17

513 022 17

513 021 17

6.790,-

Klart glas 1000 (A) x 800 (B)

513 023 18

513 029 18

513 022 18

513 021 18

6.790,-

Klart glas 1000 (A) x 900 (B)

513 023 19

513 029 19

513 022 19

513 021 19

6.790,-

Klart glas 1000 (A) x 1000 (B)

513 023 11

513 029 11

513 022 11

513 021 11

6.790,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

513 023 00

513 029 00

513 022 00

513 021 00

12.990,-

Frostet glas

5131 103 00

5131 109 00

5131 102 00

5131 101 00

14.890,-

Gråt glas

513 033 00

513 039 00

513 032 00

513 031 00

14.890,-

Klart glas med Timeless

5131 113 00

5131 119 00

5131 112 00

5131 111 00

14.890,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

513 023 00

513 029 00

513 022 00

513 021 00

12.990,-

Frostet glas

5132 103 00

5132 109 00

5132 102 00

5132 101 00

14.890,-

Gråt glas

513 033 00

513 039 00

513 032 00

513 031 00

14.890,-

Klart glas med Timeless

5132 113 00

5132 119 00

5132 112 00

5132 111 00

14.890,-

B

A 300-1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

Faste mål

Pris DKK

VENSTRE MODEL Pris DKK

HØJRE MODEL B 700 / 800 / 900 / 1000

A 300-1000

700 / 800 / 900 / 1000

B 200-1000

138

Pris DKK


HJØRNE

LINC 13 Flex • Faste

mål: Størrelse 700, 800 eller 900 mm (A) x 700, 800 eller 900 mm, (B)

• Specialmål: • Med

Størrelse 600-1000 mm (A) x 200-1000 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til yderkanten af profilen

• Standardhøjde • Grebet

2000 mm overkant profil (2010 mm overkant vægbeslag)

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134)

• Leveres

uden afstivning, hvis den faste side er mindre end 300 mm

• Tætningsliste

mod gulv og mellem glasset og magnetlister mellem dør og den faste del er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller (gælder ikke faste mål). Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

2000

Ved bestilling skal du oplyse Faste mål: artikelnummer Oplys også alternativt greb, hvis andet end standard Specialfremstillet: artikelnummer og A- og B-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard VENSTRE MODEL Faste mål

Matbørstet

Mat sort

5133 023 77

5133 029 77

5133 021 77

Pris DKK 8.390,-

5133 023 78

5133 029 78

5133 021 78

8.390,-

Klart glas 700 (A) x 900 (B)

5133 023 79

5133 029 79

5133 021 79

8.390,-

Klart glas 800 (A) x 700 (B)

5133 023 87

5133 029 87

5133 021 87

8.390,-

Klart glas 800 (A) x 800 (B)

5133 023 88

5133 029 88

5133 021 88

8.390,-

Klart glas 800 (A) x 900 (B)

5133 023 89

5133 029 89

5133 021 89

8.390,-

Klart glas 900 (A) x 700 (B)

5133 023 97

5133 029 97

5133 021 97

8.390,-

Klart glas 900 (A) x 800 (B)

5133 023 98

5133 029 98

5133 021 98

8.390,-

Klart glas 900 (A) x 900 (B)

5133 023 99

5133 029 99

5133 021 99

8.390,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

Klart glas

5133 023 00

5133 029 00

5133 021 00

Faste mål

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

Klart glas 700 (A) x 700 (B)

5134 023 77

5134 029 77

5134 021 77

8.390,-

Klart glas 700 (A) x 800 (B)

5134 023 78

5134 029 78

5134 021 78

8.390,-

Klart glas 700 (A) x 900 (B)

5134 023 79

5134 029 79

5134 021 79

8.390,-

Klart glas 800 (A) x 700 (B)

5134 023 87

5134 029 87

5134 021 87

8.390,-

Klart glas 800 (A) x 800 (B)

5134 023 88

5134 029 88

5134 021 88

8.390,-

Klart glas 800 (A) x 900 (B)

5134 023 89

5134 029 89

5134 021 89

8.390,-

Klart glas 900 (A) x 700 (B)

5134 023 97

5134 029 97

5134 021 97

8.390,-

Klart glas 900 (A) x 800 (B)

5134 023 98

5134 029 98

5134 021 98

8.390,-

Klart glas 900 (A) x 900 (B)

5134 023 99

5134 029 99

5134 021 99

8.390,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

Klart glas

5134 023 00

5134 029 00

5134 021 00

A 600-1000 B 200-1000

B 700 / 800 / 900

Blankpoleret

A Klart glas 700 (A) x 700 (B) 600-1000 Klart glas 700 (A) x 800 (B)

BRUSELØSNINGER – LINC

A 700 / 800 / 900

B 200-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

Pris DKK 14.590,-

HØJRE MODEL

B 200-1000

A 600-1000

A 700 / 800 / 900

B 700 / 800 / 900

B 200-1000

A 600-1000

A 700 / 800 / 900

B 700 / 800 / 900

Pris DKK

Pris DKK 14.590,-

139


HJØRNE

LINC 14 Original • Størrelse • Med

300-1000 mm (A) x 500-1500 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til yderkanten af profilen

• Standardhøjde • Grebet

• Tætningsliste

2000

2000 mm overkant profil (2010 mm overkant vægbeslag)

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134) mod gulv og magnetlister mellem glasset er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer og A-, B- og C-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

VENSTRE MODEL

300-750

C

B 500-1500

200-750

A 300-1000

A 300-1000 C

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

5141 023 00

5141 029 00

5141 022 00

5141 021 00

Pris DKK 17.690,-

Frostet glas

5141 103 00

5141 109 00

5141 102 00

5141 101 00

20.190,-

Gråt glas

5141 033 00

5141 039 00

5141 032 00

5141 031 00

20.190,-

Klart glas med Timeless

5141 113 00

5141 119 00

5141 112 00

5141 111 00

20.190,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

5142 023 00

5142 029 00

5142 022 00

5142 021 00

17.690,-

Frostet glas

5142 103 00

5142 109 00

5142 102 00

5142 101 00

20.190,-

Gråt glas

5142 033 00

5142 039 00

5142 032 00

5142 031 00

20.190,-

Klart glas med Timeless

5142 113 00

5142 119 00

5142 112 00

5142 111 00

20.190,-

HØJRE MODEL

B 500-1500

200-750

Specialmål

300-750

Pris DKK

LINC 15 Original • Størrelse • Med

200-1000 mm (A) x 500-1500 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til yderkanten af profilen

• Standardhøjde • Grebet

• Tætningsliste

2000

2000 mm overkant profil (2005 mm overkant afstivning)

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134) mod gulv og magnetlister mellem glasset er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer og A-, B- og C-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

VENSTRE MODEL

A 200-1000

B 500-1500

300-750

140

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

5151 023 00

5151 029 00

5151 022 00

5151 021 00

Pris DKK 17.690,-

Frostet glas

5151 103 00

5151 109 00

5151 102 00

5151 101 00

20.190,-

Gråt glas

5151 033 00

5151 039 00

5151 032 00

5151 031 00

20.190,-

Klart glas med Timeless

5151 113 00

5151 119 00

5151 112 00

5151 111 00

20.190,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

5152 023 00

5152 029 00

5152 022 00

5152 021 00

17.690,-

Frostet glas

5152 103 00

5152 109 00

5152 102 00

5152 101 00

20.190,-

Gråt glas

5152 033 00

5152 039 00

5152 032 00

5152 031 00

20.190,-

Klart glas med Timeless

5152 113 00

5152 119 00

5152 112 00

5152 111 00

20.190,-

HØJRE MODEL

C

200-750

B 500-1500

A 200-1000

300-750

C

200-750

Specialmål

Pris DKK


HJØRNE

66 Flex LINC 66 Flex • Faste

mål: Størrelse 700, 800 eller 900 mm (A) x 700, 800 eller 900 mm, (B)

• Specialmål: • Med

Størrelse 600-1000 mm (A) x 600–1000 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til yderkanten af profilen

• Standardhøjde • Grebet

2000 mm overkant profil

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134)

• Tætningsliste

mod gulv og mellem glasset og magnetlister mellem dørene er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller (gælder ikke faste mål). Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

2000

Ved bestilling skal du oplyse Faste mål: artikelnummer Oplys også alternativt greb, hvis andet end standard Specialfremstillet: artikelnummer og A- og B-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 600-1000

VENSTRE MODEL Faste mål

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

Klart glas 700 (A) x 700 (B)

5661 023 77

5661 029 77

5661 021 77

Pris DKK 9.790,-

Klart glas 700 (A) x 800 (B)

5661 023 78

5661 029 78

5661 021 78

9.790,-

Klart glas 700 (A) x 900 (B)

5661 023 79

5661 029 79

5661 021 79

9.790,-

Klart glas 800 (A) x 700 (B)

5661 023 87

5661 029 87

5661 021 87

9.790,-

Klart glas 800 (A) x 800 (B)

5661 023 88

5661 029 88

5661 021 88

9.790,-

Klart glas 800 (A) x 900 (B)

5661 023 89

5661 029 89

5661 021 89

9.790,-

Klart glas 900 (A) x 700 (B)

5661 023 97

5661 029 97

5661 021 97

9.790,-

Klart glas 900 (A) x 800 (B)

5661 023 98

5661 029 98

5661 021 98

9.790,-

Klart glas 900 (A) x 900 (B)

5661 023 99

5661 029 99

5661 021 99

9.790,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

Klart glas

5661 023 00

5661 029 00

5661 021 00

Faste mål

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

Klart glas 700 (A) x 700 (B)

5662 023 77

5662 029 77

5662 021 77

9.790,-

Klart glas 700 (A) x 800 (B)

5662 023 78

5662 029 78

5662 021 78

9.790,-

Klart glas 700 (A) x 900 (B)

5662 023 79

5662 029 79

5662 021 79

9.790,-

Klart glas 800 (A) x 700 (B)

5662 023 87

5662 029 87

5662 021 87

9.790,-

Klart glas 800 (A) x 800 (B)

5662 023 88

5662 029 88

5662 021 88

9.790,-

Klart glas 800 (A) x 900 (B)

5662 023 89

5662 029 89

5662 021 89

9.790,-

Klart glas 900 (A) x 700 (B)

5662 023 97

5662 029 97

5662 021 97

9.790,-

Klart glas 900 (A) x 800 (B)

5662 023 98

5662 029 98

5662 021 98

9.790,-

Klart glas 900 (A) x 900 (B)

5662 023 99

5662 029 99

5662 021 99

9.790,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Mat sort

Klart glas

5662 023 00

5662 029 00

5662 021 00

BRUSELØSNINGER – LINC

A 700 / 800 / 900

A 600-1000 B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

Pris DKK 13.290,-

HØJRE MODEL Pris DKK

A 600-1000

B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

A 600-1000

B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

Pris DKK 13.290,-

141


HJØRNE

LINC 16 Original • Størrelse • Med

500-1500 mm (A) x 500-1500 mm (B)

størrelse menes indvendigt hjørne til yderkanten af profilen

• Standardhøjde • Grebet

2000 mm overkant profil (2010 mm overkant vægbeslag)

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134)

• Tætningsliste

mod gulv og magnetlister mellem glasset er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

2000

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer og A-, B-, C- og D-mål Oplys også højde og alternativt greb, hvis andet end standard

C

300-750

D

200-750

B 500-1500

A 500-1500

200-750

300-750

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

516 023 00

516 029 00

516 022 00

516 021 00

Pris DKK 20.190,-

Frostet glas

516 103 00

516 109 00

516 102 00

516 101 00

22.990,-

Gråt glas

516 033 00

516 039 00

516 032 00

516 031 00

22.990,-

Klart glas med Timeless

516 113 00

516 119 00

516 112 00

516 111 00

22.990,-

LINC 55 Original • Størrelse

665-1465 mm (A) x 795 mm (B), Højde 2000 mm

• Med

størrelse menes indvendigt hjørne til yderkanten af profilen, Højde overkant profil • Grebet

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134)

• Tætningsliste

2000

mod gulv og magnetlister mellem glasset er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer, A-mål Oplys også alternativt greb, hvis andet end standard

A 665-1465

B 795

A 665-1465

B 795

Modellen er vendbar

142

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

555 023 80

555 029 80

555 022 80

555 021 80

Pris DKK 12.490,-


AFSKÆRMNING

LINC 17 Original • Faste

Bredde 200-900 mm (A), Højde 1000-1400 mm

• Standardhøjde

1400

• Tætningsliste

1400 mm overkant profil

mod badekar er inkluderet

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller (gælder ikke faste mål). Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Faste mål: artikelnummer Specialfremstillet: artikelnummer, A-mål Oplys også højde, hvis den er forskellig fra standardhøjden

Faste mål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas 800 mm

517 023 80

517 029 80

517 022 80

517 021 80

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

517 023 00

517 029 00

517 022 00

517 021 00

5.090,-

Frostet glas

517 103 00

517 109 00

517 102 00

517 101 00

5.890,-

Gråt glas

517 033 00

517 039 00

517 032 00

517 031 00

5.890,-

Klart glas med Timeless

517 113 00

517 119 00

517 112 00

517 111 00

5.890,-

A A 800 200-900

A 800

Pris DKK 3.590,-

A 200-900

Modellen er vendbar

A 200-900

Pris DKK

BRUSELØSNINGER – LINC

A A 800 200-900

0

Modellen er vendbar

19 LINC 19 Original • Faste

mål: Bredde 695, 795, 895 eller 995 mm (A)

• Specialmål:

Bredde 300-1000 mm (A)

• Standardhøjde • Tætningsliste • Modellen

2000 mm overkant profil

mod gulv er inkluderet

er vendbar

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller (gælder ikke faste mål). Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det

2000

Ved bestilling skal du oplyse Faste mål: artikelnummer

A 675 / 775 / 875 / 975

Specialfremstillet: artikelnummer, A-mål Oplys også højde, hvis den er forskellig fra standardhøjden

A 675 / 775 / 875 / 975

Faste mål

Matbørstet

Vit

Mat sort

519 023 70

519 029 70

519 022 70

519 021 70

4.190,-

519 023 80

519 029 80

519 022 80

519 021 80

4.190,-

Klart glas 895 mm

519 023 90

519 029 90

519 022 90

519 021 90

4.190,-

A 300-1000

Klart glas 995 mm

519 023 10

519 029 10

519 022 10

519 021 10

4.190,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

519 023 00

519 029 00

519 022 00

519 021 00

5.890,-

Frostet glas

519 103 00

519 109 00

519 102 00

519 101 00

6.790,-

Gråt glas

519 033 00

519 039 00

519 032 00

519 031 00

6.790,-

Klart glas med Timeless

519 113 00

519 119 00

519 112 00

519 111 00

6.790,-

Klart glas 695 mm Klart glas 795 mm

A 300-1000

Blankpoleret

A 300-1000

875 / 975

mål: Bredde 800 mm (A)

• Specialmål:

Pris DKK

A 675 / 775 / 875 / 975

Modellen er vendbar

A 300-1000

Pris DKK

Modellen er vendbar 143


AFSKÆRMNING

LINC 20 Original • Faste

mål: Bredde 675, 775, 875 eller 975 mm (A) x 1000 mm (B), Højde 2000 mm

• Specialmål:

Bredde 200-1000 mm (A) x 200-1200 mm (B), Højde 1400-2000 mm

• Med

bredde (A) menes mål fra væg til forkant af glasset, Med mål (B) menes indvendigt hjørne til yderkanten af profilen • Leveres

uden afstivning, hvis bredden (A) er mindre end 300 mm

• Tætningsliste

2000

• Modeller

mod gulv er inkluderet

i klart glas og gråt glas er vendbare

• Tilpasses

gratis i både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller (gælder ikke faste mål). Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det Ved bestilling skal du oplyse Faste mål: artikelnummer Specialfremstillet: artikelnummer, A- og B-mål Oplys også højde, hvis den er forskellig fra standardhøjden

A 200-1000

A 675 / 775 / 875 / 975

B 200-1200

Faste mål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

A 200-1000

B 1000

B 200-1200

A 675 / 775 / 875 / 975

B 1000

Klart glas 675 mm

5200 023 70

5200 029 70

5200 022 70

5200 021 70

Pris DKK 4.490,-

Klart glas 775 mm

5200 023 80

5200 029 80

5200 022 80

5200 021 80

4.490,-

Klart glas 875 mm

5200 023 90

5200 029 90

5200 022 90

5200 021 90

4.490,-

Klart glas 975 mm

5200 023 10

5200 029 10

5200 022 10

5200 021 10

4.490,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

520 023 00

520 029 00

520 022 00

520 021 00

6.190,-

Frostet glas

5201 103 00

5201 109 00

5201 102 00

5201 101 00

6.890,-

Gråt glas

520 033 00

520 039 00

520 032 00

520 031 00

6.890,-

Klart glas med Timeless

5201 113 00

5201 119 00

5201 112 00

5201 111 00

6.890,-

Specialmål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

520 023 00

520 029 00

520 022 00

520 021 00

6.190,-

Frostet glas

5202 103 00

5202 109 00

5202 102 00

5202 101 00

6.890,-

Gråt glas

520 033 00

520 039 00

520 032 00

520 031 00

6.890,-

Klart glas med Timeless

5202 113 00

5202 119 00

5202 112 00

5202 111 00

6.890,-

Modellen er vendbar

B 1000

144

A 675 / 775 / 875 / 975

A 675 / 775 / 875 / 975

A 200-1000

Pris DKK

HØJRE MODEL

B 200-1200

A 200-1000

B 1000

B 200-1200

VENSTRE MODEL

Pris DKK


AFSKÆRMNING

LINC JOSEPHINE • Bredde • Højde

780 eller 880 mm (Timeless kun i 880 mm)

2000 mm overkant profil

• Tætningsliste • Vi

mod gulv er inkluderet

anbefaler, at brusearmaturet monteres på samme side som brusevæggen

Ved bestilling skal du oplyse

2000

Artikelnummer. Se eksempler nedenfor, hvordan du supplerer med de sidste to cifre

Suppler artikelnummeret med de sidste to cifre ligesom nedenfor: 780 mm = 80 880 mm = 90

R385

255

R385

255

A 780 / 880

A 780 / 880

Eksempel: For en 880 mm bruser skal du tilføje ”90” i slutningen af artikelnummeret fx 558 023 9 0

Faste mål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

558 023 _ _

558 029 _ _

558 022 _ _

558 021 _ _

Pris DKK 6.190,-

Frostet glas

558 103 _ _

558 109 _ _

558 102 _ _

558 101 _ _

7.190,-

Klart glas med Timeless

558 113 90

558 119 90

558 112 90

558 111 90

7.190,-

BRUSELØSNINGER – LINC

Modellen er vendbar

HJØRNE

Monument

LINC MONUMENT • Kan • For

monteres i hjørne eller midt på væggen forskellige monteringsmuligheder og mål se Bruseværkstedet

• Hjørne: • Midt

• Højde

2000

Valgfri montering, se målskitse nedenfor eller prøv dig frem i Bruseværkstedet

på væggen: Bredde 930 mm (yderkant profiler), dybde 780 mm (ydersiden af glasset) 2000 mm overkant profil

• Grebet

CIRCLE er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134)

• Tætningsliste

mod gulv og magnetlister mellem glasset er inkluderet

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer

Prøv forskellige mål og se, hvordan dørene åbnes inr.se/duschverkstan

840-1039

200-967

200-967

840-1039

Faste mål

Blankpoleret

Matbørstet

Vit

Mat sort

Klart glas

561 023 98

561 029 98

561 022 98

561 021 98

Pris DKK 9.790,-

780

930 R415

145


BRIC BRIC giver dig frihed, når du skal vælge brusekabine. Blandt vores fire modeller findes der alternativer til tilpasning i højden, skydedør eller svingdør samt flere glastyper. BRIC fremstilles i 6 mm hærdet sikkerhedsglas, med eller uden integreret brusepanel med loftsbruser fra Mora.

146


Tjøme Norge

Perfekt løsning til sommerhuset. Du kan placere brusekabinen næsten hvor som helst uden at skulle bekymre dig alt for meget om underlaget.

BRUSELØSNINGER – BRIC

Brusekabine BRIC 4 i klart glas, 15.490,- med brusearmatur og loftsbruser fra Mora 1 47


BRIC

Brusekabine BRIC 4 i klart glas, 15.490,- med brusearmatur og loftsbruser fra Mora

148


Takket være de luksuriøse svingdøre i 6 mm glas giver BRIC dig et ekstra stort åbningsmål. Forsiden er aftagelig, hvilket gør rengøringen nemmere.

149

BRUSELØSNINGER – BRIC

Grebet CIRCLE er inkluderet som standard i brusekabinerne med svingdøre. Hvis du foretrækker grebet PINCH, skal du oplyse det ved bestilling. Se s. 134


SKYDEDØR

BRIC 2 • Kabinen

fås i størrelserne 700 x 900, 800 x 900 og 900 x 900 mm

• Standardhøjde: • Højdejusteret: • Husk,

at der kræves yderligere ca. 150 mm i loftshøjde for at montere kabinen

• Tætningsliste

21202140

Højde 2120-2140 mm topramme (justerbare ben)

Valgfri højde mellem 1800-2120 mm overkant ramme

og magnetliste til døren er inkluderet

• Kar

i hvid støbt marmor

• Mål

fra gulv til underkant kar med laveste justering er 75 mm

• Mål

fra gulv til overkant kar med laveste justering er 120 mm

• Brusesæt

er inkluderet, men ikke armatur

• Armaturhullerne

er placeret ved 155 c/c og passer til både 150 og 160 c/c armaturer (uden excentere)

Ved bestilling skal du oplyse Faste mål: artikelnummer Højdejusteret: artikelnummer og højde

530

45 0

900

0 45

530

700 / 800

330 / 430

700 / 800

900

330 / 430

Venstre model

Højre model

900

530

900

530

0 45

900 x 900 mm

Faste mål Klart glas (front), Frostet glas (bagvæg)

Mat hvid

700 x 900 mm, venstre model

621 322 79

10.090,-

700 x 900 mm, højre model

622 322 79

10.090,-

800 x 900 mm, venstre model

621 322 89

10.090,-

800 x 900 mm, højre model

622 322 89

10.090,-

900 x 900 mm

620 322 99

10.090,-

Højdejusteret Klart glas (front), Frostet glas (bagvæg)

Mat hvid

700 x 900 mm, venstre model

624 322 79

16.290,-

700 x 900 mm, højre model

625 322 79

16.290,-

800 x 900 mm, venstre model

624 322 89

16.290,-

800 x 900 mm, højre model

625 322 89

16.290,-

900 x 900 mm

623 322 99

16.290,-

Pris DKK

Pris DKK

BRIC 3 • Kabinen • Højde • Husk,

fås i størrelserne 800 x 900, 900 x 900 og 1000 x 1000 mm

2260-2280 mm overkant loftsbruser (justerbare ben)

at der kræves yderligere ca. 150 mm i loftshøjde for at montere kabinen

• Tætningsliste

22602280

og magnetliste til døren er inkluderet

• Kar

i hvid støbt marmor

• Mål

fra gulv til underkant kar med laveste justering er 75 mm

• Mål

fra gulv til overkant kar med laveste justering er 120 mm

• Brusepanel

med integreret armatur, lofts- og håndbruser fra Mora er inkluderet

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer

900

Venstre model

Højre model

900 / 1000

900 / 1000

530 / 630 150

530

430

45 0

0 45

0 45

900 x 900 mm

530 / 630

530

900

800

430

800

Klart glas (front), Frostet glas (bagvæg)

Mat hvid

800 x 900 mm, venstre model

631 322 89

Pris DKK 14.590,-

800 x 900 mm, højre model

632 322 89

14.590,-

900 x 900 mm

630 322 99

14.590,-

1 000 x 1 000 mm

630 322 11

14.590,-


SVINGDØRE

BRIC 4 • Kabinen • Højde • Husk,

fås i størrelserne 910 x 910 og 1010 x 1010 mm

2250-2270 mm overkant loftsbruser (justerbare ben)

at der kræves yderligere ca. 150 mm i loftshøjde for at montere kabinen

• Grebet

CIRCLE i poleret aluminium er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134) 22502270

• Tætningslister

og magnetlister til dørene er inkluderet

• Kar

i hvid støbt marmor

• Mål

fra gulv til underkant kar med laveste justering er 75 mm

• Mål

fra gulv til overkant kar med laveste justering er 120 mm

• Brusepanel

med integreret armatur, lofts- og håndbruser fra Mora er inkluderet

Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer

Klart glas (front), Frostet glas (bagvæg)

910 / 1010

910 / 1010 R570 0 80

Mat hvid

Pris DKK

910 x 910 mm

640 322 99

15.490,-

1 010 x 1 010 mm

640 322 11

15.490,-

910 x 910 mm

640 372 99

15.490,-

1 010 x 1 010 mm

640 372 11

15.490,-

Klart glas (front), Frostet glas (bagvæg)

BRUSELØSNINGER – BRIC

BRIC 5 • Kabinen • Højde • Husk,

fås i størrelserne 910 x 910 og 1010 x 1010 mm

2110-2130 mm overkant ramme (justerbare ben)

at der kræves yderligere ca. 150 mm i loftshøjde for at montere kabinen

• Grebet

CIRCLE i poleret aluminium er inkluderet som standard (alternativt greb PINCH se s. 134)

21102130

• Tætningslister

og magnetlister til dørene er inkluderet

• Kar

i hvid støbt marmor

• Mål

fra gulv til underkant kar med laveste justering er 75 mm

• Mål

fra gulv til overkant kar med laveste justering er 120 mm

• Brusesæt

er inkluderet, men ikke armatur

• Armaturhullerne

er placeret ved 155 c/c og passer til både 150 og 160 c/c armaturer (uden excentere) Ved bestilling skal du oplyse Artikelnummer

Klart glas (front), Frostet glas (bagvæg)

910 / 1010

910 / 1010 R570 0 80

Mat hvid

Pris DKK

910 x 910 mm

650 322 99

11.790,-

1 010 x 1 010 mm

650 322 11

11.790,-

910 x 910 mm

650 372 99

11.790,-

1 010 x 1 010 mm

650 372 11

11.790,-

Klart glas (front), Frostet glas (bagvæg)

151


DER ER FORSKEL PÅ GLAS OG GLAS Forskellig tykkelse, gennemsigtighed og nuance giver dig kreative muligheder for at skabe din helt personlige bruseløsning. Alt vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af uafhængige tredjepartskontrollører. Hvis uheldet skulle være ude, granulerer glasset og danner små, stumpe stykker i stedet for skarpe splinter eller skår. Husk, at det ikke er muligt at tilskære eller lave huller i glasset, efter at glasset er hærdet. Se inr.se for eksempelbilleder.

STRIBET DARK FROST Med en fløjlsagtig matteret overflade skaber det 8 mm tykke mørkegrå, gennemfarvede glas et dramatisk udtryk i badeværelset.

6m m

Felter med skiftevis frostet og klart glas giver en følelse af privatliv i badet uden at gå på kompromis med lys og plads. De to frostede felter påføres i silketryk med en 15 mm stribe af klart glas imellem.

LINC BRIC

GRÅT GLAS

ARC

Indfarvet glas i en flot gråtone fremhæver bruseområdet på elegant vis. Vælg en afbalanceret gennemsigtighed, så du ikke føler dig indelukket, men indsynet stadig er begrænset.

FROSTET GLAS

EPIC

152

Frostet glas gør brusevæggene halvgennemsigtige på en måde, der lader lyset slippe ind, samtidig med at det dækker dig, når du er i bad.


KLART GLAS Som alle gennemsigtige glaskvaliteter giver klart glas badeværelset et ekstra luftigt look og fremhæver bruseområdet på indersiden. Fås også med den permanente overfladebehandling Timeless® og med SafeTech.

KLART GLAS MED TIMELESS® En permanent overfladebehandling, der beskytter mod aflejringer fra for eksempel vand og sæbeprodukter. Behandlingen forsegler glassets naturlige porer, hvilket gør det lettere for vandet at løbe væk og sværere for snavset at sætte sig fast.

by INR

KLART GLAS MED SAFETECH BRUSELØSNINGER – GLAS

Til vores mest populære brusehjørner LINC Angel og Niagara i 900 x 900 tilbyder vi som den første glasproducent i Sverige SafeTech – en bruseafskærmning med en usynlig, højteknologisk membran, som i tilfælde af granulering holder alle stumperne på plads. En ekstra tryghed for dig og din familie.

OPAL FROST Glasset ligner let rimfrost og er produceret på samme måde som Opal Klar uden jernoxid, hvilket betyder, at glasset har en stærkt reduceret grøn nuance.

OPAL KLAR Et gennemsigtigt, klart glas med en minimal mængde jernoxid, hvilket betyder, at glasset har en stærkt reduceret grøn nuance. For en stilren brusevæg, hvor fliser og brusedetaljer kommer til sin ret.

153


GREB Et greb er inkluderet, når du køber en bruseløsning fra INR, med undtagelse af enkelte afskærmninger og faste glaspartier. I de fleste tilfælde kan du vælge et alternativt greb, men husk på, at dette skal oplyses ved bestilling, da hærdningen af glasset gør det umuligt at lave huller bagefter.

1.

2. 3.

4.

1. SQUARE

2. CIRCLE

B: 55, H: 55 mm, inderside: 25 x 25 mm, D: 15 mm

Ø: 55 mm, Ø inderside: 28 mm, D: 13 mm

Inkluderet som standard i ARC. Grebet passer til alle modeller med 8 mm tykt glas og følger finishen på bruseløsningens beslag.

Inkluderet som standard på de fleste brusemodeller i LINC- og BRIC-serien med 6 mm glas. CIRCLE følger vægprofilens finish undtagen BRIC, da den altid er blankpoleret.

3. GRAB

4. PINCH

c/c: 256 mm, B: 22 mm, D: 60 mm

B: 55, H: 55 mm, D: 50 mm

GRAB er beregnet til 8 mm glas og fås som et gratis alternativ på brusemodellerne i ARC-serien, der har dette angivet på produktsiden.

PINCH er beregnet til 6 mm glas og fås som et gratis alternativ på brusemodellerne i LINC- og BRIC-serien, der har dette angivet på produktsiden. Grebet følger vægprofilens finish undtagen BRIC, da den altid er blankpoleret.

Krom, messing eller mat sort

Krom, messing eller mat sort

154

Blankpoleret, matbørstet, mat hvid eller mat sort

Blankpoleret, matbørstet, mat hvid eller mat sort


SAFE-FIX

MONTERING

Art.nr

BRUSELØSNINGER - MULIGHEDER OG TILVALG

Med SAFE-FIX behøver du ikke at tage hensyn til de underliggende materialer, imprægnering og skjulte installationer i væggen. I stedet for at bore og skrue limer du aluminiumsprofilen eller bruseopbevaringen sikkert fast på væggen. Tilpasset LINC Original og Flex samt PILE, CASE og NEST. SAFE-FIX giver også mulighed for demontering uden at efterlade mærker. Pris DKK

SAFE-FIX Shower

800 003 65

490,-

SAFE-FIX Mini

800 009 19

190,-

Tilpasset til fliser, klinker, glas, aluminium og rustfrit stål. Montering på vådrumstapet eller plastmåtte anbefales ikke •

1 stk. SAFE-FIX Shower er beregnet til to LINC-vægprofiler eller PILE

SAFE-FIX Mini er beregnet til CASE og NEST

Opbevar frostfrit

For yderligere oplysninger og instruktionsfilm se inr.se

SERVICEKIT OG LISTER Gør det til en vane at udskifte bruselisterne fra tid til anden for at holde brusekabinen dejlig ren. Du kan købe vores servicekit hos din forhandler. SERVICEKIT med lister til brusevægge

Art.nr

Nr. 10: Tætningslister mod gulv, 20 mm høj, 2 x 1000 mm (standardliste)

Pris DKK

800 006 03

490,-

Nr. 20: Tætningslister mod gulv, 40 mm høj, 2 x 1000 mm

800 006 06

490,-

Nr. 30: Gennemsigtige magnetlister mellem glasset, til serierne LINC og BRIC model 4 og 5

800 004 27

490,-

Nr. 40: Smørefedt til LINC-hæve/sænkebeslag, til modeller fra 2012 eller ældre

800 004 28

90,-

Tætningsliste, 20 mm

For magnetlister til ARC, Monument og LINC 9, 54 og 62 samt sidetætningslister til LINC 2 og 5 skal du kontakte din forhandler •

Magnetlister til standardhøjde 2 000 mm. Kan skæres til i valgfri længde. For udskiftningsvejledning se inr.se •

SOKKELLISTER i tilfælde af manglende gulvfald, B:15 x H:9 mm

Art.nr

Sokkelliste, som passer til LINC Niagara op til 1000 x 1000 mm

800 001 34

1.090,-

Sokkelliste, som passer til hjørnemodeller op til 1000 x 1000 mm, 2 stk.

800 001 35

990,-

Sokkelliste, som passer til nicheløsninger op til 1000 mm

800 001 36

590,-

Listen er lavet af blank aluminium og limes direkte på gulvet, ca. 50 mm fra ydersiden af bruseafskærmningen •

Pris DKK

Sokkelliste 155


ICONIC DOTS Loftsbruser – Håndvaskarmatur – Bruseopbevaring – Håndklædetørrer

156


ICONIC DOTS

157


LOFTSBRUSER I et unikt samarbejde med Mora præsenterer vi loftsbruserne MIST og EASE – et resultat af nordisk design og nordisk ingeniørkunst – skabt for at imødekomme Nordens meget høje vandtryk samt krav om komfort og sikkerhed.

158


ICONIC DOTS – LOFTBRUSER

159


2.

Eco Flow-funktionen holder vandforbruget nede. Tryk på knappen for at omgå låsen og øge flowet.

1.

3.

Hullet i den indbyggede gummisi udvider sig ved vandtryk, hvilket gør det nemt at holde loftsbruseren fri for kalk og snavs. Easy-Clean, ganske enkelt.

4.

1. Safe Temp-funktionen kompenserer for varierende vandtryk og uforudsete temperaturændringer.

2. Hvis du vælger en håndbruser med 3 funktioner, kan du nemt skifte mellem tre skønne stråler: Normal, Kombipuls og Puls.

3. MIST og EASE med Mora Technology Inside har flere

unikke funktioner som Safe Temp, Easy clean, Eco Flow og balanceret tryk, der garanterer høj komfort og sikkerhed.

4. Er I både høje og lave i familien? Loftsbruseren kan ju-

steres fra 1795-2095 mm, når den monteres på 1100 mm.

160


MIST LOFTSBRUSER • Termostatarmatur, • Rund • Eco

695995

som kompenserer for temperatur- og trykændringer

loftsbruser, Ø 250 mm

Flow-funktion til vandbesparelse

• Antikalksystemet • Justerbar

Easy Clean i lofts- og håndbruser

brusestang. 1795-2095 mm fra gulv til underkanten af loftsbruseren

• Indbygget

omskifter

• Indbygget

skoldningsbeskyttelse

• Tilbagestrømningsbeskyttelse • For

1100

i henhold til SS-EN 1717

yderligere oplysninger og mål se inr.se

150 c/c

160 c/c

Loftsbruser med håndbruser Krom / Krom

800 006 84

800 006 85

Pris DKK 6.790,-

Loftsbruser med håndbruser Krom / Sort

800 006 88

800 006 89

6.790,-

Loftsbruser med håndbruser Krom / Hvid

800 006 90

800 006 91

6.790,-

Loftbruser med håndbruser med 3 funktioner Krom / Krom

800 006 86

800 006 87

6.790,-

EASE LOFTSBRUSER • Termostatarmatur, • Firkantet • Eco

Flow-funktion til vandbesparelse

• Antikalksystemet

695995

som kompenserer for temperatur- og trykændringer

loftsbruser, 250 x 250 mm

• Justerbar

Easy Clean i lofts- og håndbruser

brusestang. 1795-2095 mm fra gulv til underkanten af loftsbruseren

• Indbygget

omskifter

• Indbygget

skoldningsbeskyttelse

• Tilbagestrømningsbeskyttelse • For

1100

i henhold til SS-EN 1717

yderligere oplysninger og mål se inr.se

150 c/c

160 c/c

Loftsbruser med håndbruser Krom / Krom

800 006 92

800 006 93

8.090,-

Loftsbruser med håndbruser Krom / Sort

800 006 94

800 006 95

8.090,-

Loftsbruser med håndbruser Krom / Hvid

800 006 96

800 006 97

8.090,-

Loftsbruser med håndbruser med 3 funktioner Krom / Krom

800 007 17

800 007 18

8.090,-

Krom

Pris DKK

12/15 cu eller 15 Pex, 150 c/c

800 000 59

590,-

12/15 cu eller 15 Pex, 160 c/c

800 000 55

590,-

16 Pex eller Alupex, 150 c/c

800 000 60

590,-

16 Pex eller Alupex, 160 c/c

800 000 56

590,-

Armaturbeslag, overflademonterede rør

Krom

ICONIC DOTS – LOFTBRUSER

Armaturbeslag, skjulte rør

Pris DKK

Pris DKK

12/15 cu exkl. kopplingar, 150 c/c

800 000 61

690,-

12/15 cu exkl. kopplingar, 160 c/c

800 000 57

690,161


HÅNDVASKARMATURER Dit håndvaskarmatur giver badeværelset karakter og er en vigtig detalje, uanset hvilken model du vælger. Kombiner med pop-up i samme finish for en gennemgående rød tråd i badeværelset. 1.

3.

4.

162


2. 1. POSH

Art.nr

Pris DKK

Krom

800 006 28

2.490,-

Messing

800 007 31

3.290,-

Godt at vide •

5.

Passer ikke til AIR og VISKAN 40 og 50

2. SLEEK, fritstående høj

Art.nr

Pris DKK

Krom

800 006 32

3.290,-

Krom / Hvid

800 006 34

3.290,-

Krom / Sort

800 006 33

3.290,-

3. SLEEK, lav variant

Art.nr

Pris DKK

Krom

800 006 29

2.290,-

Krom / Hvid

800 006 30

2.290,-

Krom / Sort

800 006 31

2.290,-

Mat sort

800 007 29

2.690,-

Mat hvid

800 007 30

2.690,-

4. STRICT

Art.nr

Pris DKK

Krom

800 004 91

2.490,-

Mat sort

800 005 66

2.990,-

5. CASUAL

Art.nr

Pris DKK

Krom

800 003 98

1.590,-

Bundventiler

Art.nr

Pris DKK

Krom, Pop-up

800 000 44

490,-

Hvid porcelæn, Åben/Pop-up

800 006 35

490,-

Matt Hvid, Pop-up

800 007 32

690,-

Mat sort, Pop-up

800 007 33

690,-

Messing, Pop-up

800 007 34

690,-

Krom, Pop-up med vandlås Easy-Clean*

39 02 20

490,-

Krom, Åben med vandlås Easy-Clean**

39 02 30

490,-

Godt at vide

Til håndvaske uden overløbshul skal du vælge åben bundventil Alle varianter passer til håndvaske med overløbshul • Easy-Clean inkluderer rørbeslag til tilslutning til en væg eller et gulv. * Passer kun til VISKAN og GRAND (undtagen håndvask LEVEL) ** Passer kun til VISKAN og GRAND • •

ICONIC DOTS – HÅNDVASKARMATUR

Bundventilen med Easy-Clean gør den ugentlige rengøring til en ren fornøjelse. Bare løft op og skyl af.

163


BRUSEOPBEVARING En perfekt bruseoplevelse kræver viden om både design samt materialer og orden. Nu flytter vi alle flaskerne fra gulvet og op på væggene. Der placerer vi dem i stilfulde opbevaringsløsninger, hvor der er plads til alt – og som skjuler mere, end de viser.

164


Du bestemmer selv, om du vil bore, skrue eller lime din opbevaring fast med SAFE-FIX.

ICONIC DOTS – BRUSEOPBEVARING

165


Unik bruseopbevaring med trinløst flytbare hylder på indersiden. Takket være sin højde på 2000 mm har PILE plads til alle familiens flasker.

Husk, at PILE tager 20 mm ekstra i bredden, dvs. 20 mm udover bruseprofilens almindelige ydermål

PILE PILE er en bruseopbevaringsløsning, der smelter sammen med bruseløsningerne i LINC-serien både med hensyn til design og funktion. Først monterer du PILE og derefter brusedøren inde i vægprofilen. Resultatet er en bruseopbevaring på indersiden af brusekabinen, der nemt rummer hele den store families shampoo- og sæbeflasker.

166


1.

2.

1. Med PILE i bruseprofilen folder du pænt og nemt brusedøren forbi armaturet. 2. PILE set inde fra bruseren. Fås i de samme fire finish som LINC: blankpoleret, matbørstet, hvid eller mat sortlakeret aluminium.

PILE BRUSEOPBEVARING PILE lægger 100 mm på afstanden fra væggen. Træk derfor 100 mm fra bruserens ydermål, når du foretager bestilling af din bruser. Hvis du ønsker et 900 x 900 brusehjørne sammen med PILE, skal du angive 900 x 800 ved bestilling. Se gerne instruktionen på inr.se. • B/H/D:

100/2000/100 mm

• Skrues

eller limes fast med tilvalget SAFE-FIX

• Fem • Kan

ICONIC DOTS – BRUSEOPBEVARING

trinløst justerbare hylder og en knop på ydersiden til ophængning af håndklæde

2000

kun kombineres med LINC Original og Flex

• Når

du bestiller, skal du angive artikelnr. og ydermål for brusevæggen. Se tegning her ved siden af Husk, at PILE tager 20 mm ekstra i bredden, dvs. 20 mm udover bruseprofilens almindelige ydermål Art.nr

100

Pris DKK

Blankpoleret

800 006 75

2.490,-

Matbørstet

800 006 76

2.490,-

Mat hvid

800 006 77

2.490,-

Mat sort

800 008 26

2.490,-

Ekstra hylde, hvid

800 007 14

290,-

Ekstra hylde, sort

800 009 18

290,167


NEST NEST opbevarer dine shampooflasker sikkert. Lågen, som er opdelt i rum, vipper 45° i åben position og giver dig sikkerhed for, at indholdet ikke falder ud. Bunden er udstyret med afløbshuller for nem rengøring, og hele skuffeindsatsen kan løftes ud og skylles af. Du bestemmer selv, om du vil skrue eller lime din NEST fast ved hjælp af tilvalget SAFE-FIX.

Mat hvid / Opal Frostet

Mat sort / Dark Frostet

NEST VÆGSKAB • B/H/D:

400/250/100 mm

• Skrues

ind i væggen eller limes fast med SAFE-FIX, se s.155.

250

Art.nr

400

168

Pris DKK

Mat sort / Dark Frostet

800 006 78

1.190,-

Mat hvid / Opal Frostet

800 006 80

1.190,-

Tilvalg

Art.nr

SAFE-FIX Mini

800 009 19

Pris DKK 190:–


CASE Med sit stilrene design er bruseopbevaringen CASE flot i både grupper og enkeltvis. Hvorfor ikke lade hvert familiemedlem få sit eget skab til sine flasker? CASE er fremstillet i aluminium, hvilket gør den både slidstærk og nem at rengøre. Du bestemmer selv, om du vil skrue eller lime din NEST fast ved hjælp af tilvalget SAFE-FIX.

Mat sort / Dark Frostet

Mat hvid / Opal Frostet

CASE VÆGSKAB • B/H/D:

250/250/100 mm

ICONIC DOTS – BRUSEOPBEVARING

• Kan

vendes, afhængigt af om lågen skal åbne til højre eller til venstre • Skrues

ind i væggen eller limes fast med SAFE-FIX, se s.155.

250

Art.nr

250

Pris DKK

Mat sort / Dark Frostet

800 006 81

790,-

Mat hvid / Opal Frostet

800 006 83

790,-

Tilvalg

Art.nr

SAFE-FIX Mini

800 009 19

Pris DKK 190:–

169


Det diskrete lys viser den tændte position og hjælper dig med at finde rundt på badeværelset om natten.

170


HÅNDKLÆDETØRRERE Få mere at vide om vores energieffektive, lange og smalle elektriske håndklædetørrere i tre varianter og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan tilføre både varme, lys og stil. Glem ikke at supplere med kroge fra samme serie.

ICONIC DOTS – HÅNDKLÆDETØRRERE

171


BOW Den indbydende buede håndklædetørrer BOW har vundet Red Dot Award og er smuk både med og uden håndklæde. BOW varmer håndklædet energibesparende men effektivt, fordi håndklædet hænger luftigt og derfor tørrer hurtigere end, når det hænger tungt ned. BOW fås i flere designkombinationer og med valgfri RAL-farve på fronten.

172


2.

1.

3.

1. I tændt tilstand giver BOW både varme og stemningsfyldt nedadrettet LED-lys.

2. Kombiner med kroge i samme finish som håndklædetørreren. Nu også i sort og valgfri RAL.

3. BOW er opkaldt efter den smukt buede bøjle. Lige så flot som den er smart.

HÅNDKLÆDETØRREREN BOW • Effekt

34W

•IP-klasse • B/H/D:

44

40/1700/82 mm

• Tænd/sluk-knap • Monteres

900

Front

Mat hvid (bagstykke)

Sortbørstet (bagstykke)

Pris DKK

Mat hvid

800 006 37

800 006 40

4.090:–

Matbørstet

800 006 38

800 006 41

4.090:–

Blankpoleret

800 006 39

800 006 42

4.090:–

Sortbørstet

800 008 50

800 008 51

4.090:–

RAL*

800 008 24

800 008 25

4.890:–

Håndklædekrog

40

82

ICONIC DOTS – HÅNDKLÆDETØRRERE

1700

med LED-lys i den nederste kant

direkte på elrør fra væggen

Pris DKK

Mat hvid

800 006 20

490,-

Matbørstet

800 006 19

490,-

Blankpoleret

800 006 18

490,-

Sortbørstet

800 008 52

490,-

RAL**

800 008 23

590,-

* Halvmat farve. Ingen returret på BOW i RAL ** Kan kun bestilles sammen med håndklædetørrer i samme farve

173


LINE Med sin ikoniske blå LED-lysstribe øverst og sin overlegne evne til at passe ind overalt er håndklædetørreren LINE et af vores mest elskede produkter. Vælg mellem blankpoleret og matbørstet stål, messing, hvid og mat sort eller hvorfor ikke din egen yndlingsfarve på RAL-skalaen. Kombiner med kroge i samme finish.

1.

2.

1. Lyskanten øverst angiver, hvornår håndklædetørreren er tændt og klar til at

varme dit håndklæde.

2. Suppler din LINE håndklædetørrer med håndklædekroge i samme serie for at holde stilen.

HÅNDKLÆDETØRRER LINE • Effekt

29 W

• IP-klasse • B/D:

44

22/95 mm. H: 1750 mm

• Tænd/sluk-knap • Komplet

Håndklædetørrer, 1750 mm

22

1750

med blåt LED-lys foroven

og klar til montering i indmuringsdåse

850

Pris DKK

Håndklædekrog, 35 mm

800 001 00

2.890,-

800 001 04

290,-

Matbørstet

800 001 01

2.890,-

800 001 05

290,-

Mat hvid

800 006 09

2.890,-

800 006 11

290,-

Mat sort

800 006 10

2.890,-

800 006 12

290,-

Messing

800 006 07

4.190,-

800 006 08

490,-

RAL*

800 005 09

3.790,-

800 005 11

390,-**

* Halvmat farve. Ingen returret på LINE i RAL ** Kan kun bestilles sammen med håndklædetørrer i samme farve 1 74

95

Pris DKK

Blankpoleret


MARK MARK er den strammere version af klassikeren LINE – i et design, der matcher beslagene i bruseserien ARC og håndvaskarmaturet STRICT. Vælg mellem poleret rustfrit stål og enhver farve på RAL-skalaen. Kombiner med håndklædekrogen med samme formsprog.

1.

2.

1. Aktivér din håndklædetørrer med et enkelt tryk på toppen. Blåt lys betyder, at varmen er tændt.

2. Kombiner din håndklædetørrer med den matchende krog i blankpoleret aluminium eller valgfri RAL-farve.

• Effekt

29 W

• IP-klasse • B/D:

22

44

22/95 mm. H: 1750 mm

• Tænd/sluk-knap

1750

• Komplet

850

ICONIC DOTS – HÅNDKLÆDETØRRERE

HÅNDKLÆDETØRRER MARK

med blåt LED-lys foroven

og klar til montering i indmuringsdåse

Håndklædetørrer, 1750 mm

Pris DKK

Håndklædekrog, 35 mm

Blankpoleret

800 000 73

3.390,-

800 000 75

390,-

RAL*

800 005 06

4.190,-

800 005 08**

490,-

Pris DKK

* Halvmat farve. Ingen returret på MARK i RAL ** Kan kun bestilles sammen med håndklædetørrer i samme farve

95

175


MATERIALER Vi arbejder udelukkende med de bedste naturmaterialer og komposit – altid med fokus på og respekt for miljøet. Læs også om glas på s. 152.

HÅNDVASKE OG VASKESKABE

PORCELÆN

Helt kort fortalt er porcelæn lavet af ler, hvor overfladen glaseres og derefter brændes ved ca. 1220 grader. Resultatet er et utroligt slidstærkt materiale, der kan modstå stort set alt. Produktion af porcelæn er et meget gammelt håndværk, der stadig den dag i dag kendetegner badeværelsesprodukter af høj kvalitet. Porcelænshåndvaske kan vælges til alle vores møbelserier. Tolerancer for vores porcelænshåndvaske: VISKAN: -1,2% – +0,8% GRAND: -0,7% – +0,8%

STENKOMPOSIT

Stenkomposit består af 95% dolomitsten og bindemiddel. Den snehvide, matte og silkebløde overflade er både slag- og ridsefast og har en lang levetid. En stor fordel ved håndvasken i stenkomposit er, at den kan repareres ved hjælp af et specielt reparationssæt i tilfælde af skader på overfladen. Tolerancen for håndvaske i stenkomposit er 0% – +0,8%.

FINÉR

Den håndskårne finér på Nordic Oak og Black Oak bliver selektivt vurderet og matchet, så det færdige produktet fremstår naturligt og mere levende. Finéren lakeres med flere lag mat lak for at sikre, at det unikke, nordiske look bevares i mange år. Alle INR vaskeskabe, højskabe og spejlskabe får samme patenterede overfladebehandling TX Top ExtremeTM, der sikrer en ensartet overflade uden samlinger – ekstra beskyttet mod fugt og slitage i mindst 15 år.

BORDPLADER Til møbelserie AIR

DEKTON®

Dekton er en variant af kvartskomposit, bestående af kvarts, porcelæn og glas. Det ekstremt holdbare materiale har en fuldstændig porefri overflade og dermed trænger hverken vand eller fugt igennem. Vælg mellem marmorlooket Dekton Tundra eller den sorte Dekton Sirius.

Dekton® Tundra

Dekton® Sirius

Corian® Designer White

Til møbelserie GRAND

CORIAN®

Corian er et smudsafvisende og porefrit kompositmateriale med en glat overflade. Materialet er ekstremt holdbart og vedligeholdelsesfrit og dermed meget velegnet til badeværelset. Eventuelle ridser udjævnes nemt med helt fint sandpapir.

KVARTSKOMPOSIT

Et industrielt fremstillet kvartskomposit, her vist med den matte overflade, Satin. Bordpladerne er meget modstandsdygtige overfor pletter og slitage. Vælg mellem kalkstenslooket Clamshell, sort Raven og Raw Concrete i betonlook. Clamshell

176

Raven

Raw Concrete


PLEJE

NCS-KODER Premium White (S 0500-N) Slate Grey (S 7005-R80B) Still Grey (S 4000-N) Black Velvet (S 8000-N) Midnight Blue (S 8005-R80B) Antracite (S 7500-N) Cappuccino (S 4005-Y20R) Sage Green (S 4005-G50Y) Feather White (S 1005-Y50R) Dove Blue (S 3010-R90B) Ocean Green (S 4010-B70G) Frozen Berries (S 3010-R) Rosewood (S 5020-Y70R) Vintage Blue (S 4020-R90B) Green Tea (S 3010-G10Y) Rose Dust (S 1510-Y70R)

Produkterne i vores sortiment er ganske vist designet til at klare hjemmets mest hårdføre miljø – badeværelset – men når de dagligt udsættes for både fugt og slid, har de brug for lidt ekstra pleje fra tid til anden, ikke mindst for at den lange garanti skal gælde. På inr.dk/pleje finder du vejledninger og råd om, hvordan du holder dine INR-produkter i topform i mange år fremover.

GARANTI Vi giver 15 års materiale- og funktionsgaranti på vores vaskeskabe, skabsrammer, skuffefronter, skabslåger, skuffesystemer, beslag til møbler og brusekabiner, bruseafskærmninger, glashylder, beslag, greb og knopper. Se mere på inr.dk/garanti

RAL-KODER Sort (RAL 9004) Hvid (RAL 9003) Skifergrå (RAL 7015)

LEVERINGSTIDER VILKÅR OG FORUDBESTILLINGER SPECIALFREMSTILLEDE BRUSEAFSKÆRMNINGER OG NCS Vi starter produktionen af specialfremstillede bruseafskærmninger straks efter ordreindgang. Skulle du få behov for at ændre en ordre, efter at produktionen er påbegyndt, opkræver vi et ændrings- hhv. afbestillingsgebyr på 1500 DKK inklusive moms per ændret glas. Ændringer eller afbestillinger skal foretages inden for 10 dage fra ordredatoen. Ændrings- og afbestillingsomkostninger for NCS-lakerede møbler og håndklædetørrere i RAL er 1500 DKK inklusive moms pr. produkt. TRYKFEJL Alle priser i kataloget er vejledende priser inklusive moms. På grund af trykketekniske begrænsninger kan farver ikke gengives nøjagtigt. PRODUKTUDVIKLING Vi udvikler løbende vores produkter. Derfor forbeholder vi os ret til at foretage ændringer i design, konstruktion, materialevalg og pris.

LEVERINGSTIDER - ALMINDELIGT SORTIMENT Bruseløsninger i standardstørrelser, armaturer, håndklædetørrere og bruseopbevaring: 3-5 hverdage SYNC bruseløsninger, standardmål: 6-10 hverdage Specialfremstillede brusevægge/-kabiner: 15 hverdage Badeværelsesmøbler, spejle og opbevaring: 6-10 hverdage AIR badeværelsesmøbler: 15 hverdage LEVERINGSTIDER - NCS OG RAL Badeværelsesmøbler: 30 hverdage Håndklædetørrere: 25 hverdage Se også ”Vilkår og forudbestillinger” HVORNÅR ANKOMMER MINE VARER? Leveringstiden omfatter antal arbejdsdage fra din ordre er afgivet, og indtil produktet har forladt vores produktionsanlæg i henholdsvis Malmø og Jönköping. Da vi kun sælger til erhvervskunder, kan det betyde, at leveringstiden for dig som forbruger vil være lidt længere, afhængigt af den enkelte forhandlers håndtering. Specialordrer kommer med individuel leveringstid. For leveringstider for varer eller ordrer på 10 varer eller mere skal du anmode om et tilbud.

Vi samarbejder med

1002

CERTIFIERING KONTROLL

Accepterad monteringsanvisning 2016:1

INR © 2021 | INR Inhouse, Malmö


SE2102

inr.se

Profile for INR

INR Katalog 2021 DK  

INR Katalog 2021 DK  

Profile for inr_

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded