INR Katalog 2021 Höst/Vinter

Page 1BADRUMSMÖBLER 16 AIR

20

GRAND

30

VISKAN

54

Speglar och spegelskåp

76

Förvaring

82

Öppningsalternativ

84

DUSCHLÖSNINGAR 86 EPIC

90

ARC

98

LINC

122

BRIC

146

Glas

152

Alternativ och tillval

154

ICONIC DOTS

156

Takduschar

158

Tvättställsblandare

162

Duschförvaring

164

Handdukstorkar

170

Visste du att det finns en vildmark i miniatyr i ditt hem? En plats där fukt och yttre påfrestningar sliter och drar i allt i sin väg – inredning, ytor och material – dag ut och dag in. Givetvis pratar vi om badrummet, hemmets i särklass mest utsatta rum. Under en femtonårsperiod öppnar och stänger genomsnittsfamiljen duschdörren fyrtiofem tusen gånger. Och badrumslådan minst det dubbla. Lägg därtill en extrem fukthalt och det blir tydligt att inredningen behöver klara av en hel del. Här på INR Iconic Nordic Rooms har vi tagit fasta på just detta och gjort till vårt mål att utveckla produkter som tåler vardagens tuffa tag i minst 15 år och som samtidigt hjälper dig att förbereda dig inför en ny dags äventyr, må det vara en helt vanlig dag på jobbet eller en heldag på fjället.

3


#iconicbyme

Låt väggbeklädnaden fortsätta upp i taket för en trendig och ombonad känsla. Med infälld belysning i taket blir känslan aldrig för tung.

Ditt eget ikoniska rum Dela gärna några bilder och en rad text från ditt nya, ikoniska badrum genom att hashtagga #iconicbyme i sociala medier.

RUM FÖR DIG Följ med på en resa genom vårt vackra Norden. Där klimat, ljus och atmosfär för varje geografiskt nedslag har fått påverka inredningsvalen i ett par utvalda hem och badrum på kända och okända platser – från Köpenhamn i söder, Åbo i öst till Møre og Romsdal i väst. Ta in hur varje rum får en särskild touch av det där som gör just den aktuella platsen så unik, ja, ikonisk. Du hittar alla de ikoniska nordiska badrummen på inr.se eller längre bak i den här katalogen. Välkommen till Iconic Nordic Rooms – här finns rum för dig.

4


Møre og Romsdal Norge

Med flera handdukstorkar på rad har hela familjen en varm handduk att se fram emot efter turen på fjället. LINE s. 174.

Klart glas i duschen öppnar upp. Vik in dörrarna mot väggen när duschen inte används och spara golvyta. LINC Angel s. 136.

5


NORDENS DUSCHSPECIALIST Som Nordens duschspecialist sedan mer än 30 år tillbaka, sätter vi stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik duschlösning. En anpassning inom varje duschmodells måttintervall ingår i priset, och om du behöver anpassa duschen efter till exempel ett snedtak, så är det oftast inga problem. Du kan också börja helt från början – med papper och penna – och skapa din egen duschlösning. Ta med skissen till din närmaste återförsäljare som hjälper dig vidare.

6


1.

2.

Måttanpassa din dusch i nya Duschverkstan Nu släpper vi en helt ny version av Duschverkstan, ett digitalt verktyg för att på ett enkelt vis skapa och måttanpassa duschväggen. Testa olika mått, glas och färger och låt applikationen generera ett pris med en beställningskod som du lämnar över till din återförsäljare. Enkelt och felsäkert.

3.

Se www.duschverkstan.se

4.

1. En skräddarsydd bastulösning i 8 mm grått glas med svarta detaljer och som bygger på ARC Frame.

2. I många fall är en enkel skiss allt som behövs för att komma igång. Ta med dig skissen till din återförsäljare som hjälper dig vidare.

3. Duschglasen kan före härdning anpassas efter till exempel utskjutande

partier. Vi tar fram en kostnadsfri ritning som du godkänner före produktion.

4. En dusch under snedtaket är ett smart sätt att frigöra yta på. På bilden en

ARC 4 Original på millimetern anpassad efter utrymmet, utan extra kostnad.

7


GRAND Classic 100 i Premium White med bänkskivan Clamshell, ett vackert och underhållsfritt alternativ till naturlig kalksten. Matcha med greppet DEEP, tvättställsblandaren POSH och runda spegeln LOOX för en modernt lantlig känsla.

LEVEL TAR DIN GRAND TILL NÄSTA NIVÅ Helt nya LEVEL är ett stilrent alternativ till kommoderna i GRAND med infällt tvättställ till ett handplockat sortiment bänkskivor med eller utan blandarhål tillverkade i kvartskomposit. Välj mellan tre vackra utföranden som alla sätter sin unika prägel på både kommoden och badrummet. LEVEL finns till alla kommoder i GRAND Solid, Grip och Classic och ger din möbel en helt ny profil med massor av attityd.


Till ekfanéret Nordic Oak i GRAND Solid har vi valt den betongliknande bänkskivan Raw Concrete och det antracitfärgade tvättstället i LEVEL. Den inbyggda blandaren och spegeln med reglerbar belysning ger en avslappnad industriell känsla till rummet.

Raw Concrete

Bänkskivor i kvartskomposit är ett populärt inslag i de nordiska designerköken sedan flera år tillbaka. Nu hittar de äntligen in i badrummet där de revolutionerar. Bänkskivorna är reptåliga och tack vare att materialet inte absorberar vätska är det ett bra alternativ till exempelvis natursten som i regel kräver stor försiktighet och dagligt underhåll när det utsätts för vatten och tvål.

Raven

Kalkstensliknande Clamshell, svarta Raven och Raw Concrete med distinkt betongkänsla – alla tre med en matt yta som kräver minimalt underhåll. Varför göra det svårare än vad det är?

Clamshell

LEVEL BÄNKSKIVOR

Mer om våra material på s. 176

9

Raw Concrete

Raven

Clamshell


NCS Låt badrummet spegla din personlighet fullt ut – få dina badrumsmöbler lackerade i en färg som du själv väljer. För en mindre extra kostnad sprutlackerar vi kommoden, högskåpet och spegelskåpet i den valda kulören. Vår unika ytbehandling TX Top ExtremeTM med marknadens bästa skydd mot fukt och stötar förseglar ytan efter lackeringen.

Sage Green NCS S 4005-G50Y

10


SÄTT FÄRG PÅ BADRUMMET För en förteckning över alla NCS-kulörer som förekommer i katalogen, se sista sidan. Du hittar dem även på inr.se/accent Feather White NCS S 1005-Y50R

Dove Blue NCS S 3010-R90B

Antracite NCS S 7500-N

Cappuccino NCS S 4005-Y20R

Midnight Blue NCS S 8005-R80B

Observera att kulörerna inte kan återges med exakthet i tryckt eller digital form. 11


SKILLNADEN SITTER I DETALJERNA

Speglar som låter dig justera både ljusstyrka och ljustemperatur får hela badrummet att lysa upp.

Alla våra möbler förseglas med ytbehandlingen TX Top ExtremeTM som skyddar mot fukt och slitage under 15 år eller mer.

Koppla upp dig mot din GRANDkommod med hjälp av Bluetooth och njut av dina favoritoner.

Våra fullt utdragbara lådor med Soft-Close gör stor skillnad i din vardag – idag och om 15 år.

Håll koll på småsakerna med vår snygga och praktiska Organizer. Följer med i två ex i alla kommoder med lådor.

Effektiv LED-belysning under kommoden och/eller i de övre lådorna. Ett stämningsfullt och praktiskt tillval med hög WOW-faktor. Ladda rakapparaten direkt i lådan, i högskåpet eller i spegelskåpet och slipp sladdeländet.

12


SafeTech by INR håller ihop det granulerade glaset, om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Till LINC Angel och Niagara i 900x900.

Det patenterade lyftgångjärnet i LINC fortsätter att fascinera. Det ställbara, underhållsfria gångjärnet lyfter 7 mm i öppet läge och gör att dörrarna kan vikas in när de inte används.

Svenska Mora är världsledande när det gäller innovativ, teknisk funktion i sina duschblandare. Med INRs stilrena design på utsidan får du det bästa av två världar.

Smartaste duschförvaringen PILE smälter ihop med väggprofilen i LINC och ger massor av förvaring precis där du behöver den – i duschen.

Försvåra för kalk och smutsavlagringar att få fäste med Timeless – en permanent ytbehandling som håller nere städtiden och behåller originalglansen år efter år.

13


Femton år är ingen tid. Förutom i badrummet – hemmets mest utsatta rum. Under en femtonårsperiod öppnar och stänger genomsnittsfamiljen duschdörren 45 000 gånger. Och badrumslådan minst det dubbla. Lägg därtill en extrem fukthalt och vi inser att inredningen måste klara av en hel del. Därför utvecklade vi TX Top Extreme™ – en ytbehandling som kapslar in träytorna och gör dem ogenomträngliga för fukt. Detta samtidigt som den är mycket tålig mot stötar och slag. Vi kallar det Nästa generations badrumsinredning.

14


MILJÖ Det var länge sen det var trendigt att jobba hållbart. Idag är det en nödvändighet. Redan 2013 blev vår duschserie LINC Svanenmärkt – ett kvitto på vårt idoga miljö-arbete vad gäller tillverkning, transporter och återvinning. Och inte minst vad gäller produktens beräknade livslängd. Vår 15-åriga garanti är den längsta i badrumsbranschen. Investera i svensktillverkade produkter från INR och investera samtidigt i ett badrum med en livslängd långt bortom standarden. Det kallar vi hållbart.

TX TOP EXTREME

Den hårda och vattentåliga TX Top Extreme™-ytan kapslar in och skyddar.

TM

Fukttålig många gånger det normala och stöttålig upp till det dubbla. INR är ensamma om TX Top Extreme™ i Norden.

TX Top Extreme™ ingår i priset på alla våra kommoder, spegelskåp och förvaringslösningar.

15


16


BADRUMSMÖBLER

BADRUMSMÖBLER Kommoder med tvättställ – Förvaring – Speglar och spegelskåp

17


MÖBELSERIER Lika på håll men med väsentliga skillnader utanpå och innanför fronterna. Och det både vad gäller design, utföranden, storlekar och tillval. Se mer detaljerad info på respektive produktsida.

VISKAN SOLID 60 80 100 120

Tvättställ i porslin eller stenkomposit

S.54

AIR 60 90 120 150 180

Tvättställ i porslin med bänkskiva i Corian eller Dekton

S.20

GRAND SOLID 60 80 100 120 140

Tvättställ i porslin eller bänkskiva i kvartskomposit med infällt tvättställ 18

S.30


VISKAN CLASSIC

40 50 60 80 100 120

60 80 100 120

Tvättställ i porslin eller stenkomposit

Tvättställ i porslin eller stenkomposit

S.62

S.70

GRAND GRIP

GRAND CLASSIC

60 80 100 120 140

60 80 100 120 140

Tvättställ i porslin eller bänkskiva i kvartskomposit med infällt tvättställ

Tvättställ i porslin eller bänkskiva i kvartskomposit med infällt tvättställ

S.38

S.46

BADRUMSMÖBLER

VISKAN GRIP

19


Tack vare de stora ljusinsläppen kan vi för en stund glömma att vi befinner oss mitt i en storstad.

AIR AIR bjuder på en mäktig, svävande känsla som får hela badrummet att kännas luftigt och lätt. Här förenas marknadens högsta kvalitet på hantverk och material, och bäst av allt – det är du själv som skapar resultatet.

Släpp in naturen i badrummet och märk hur klorofyllet gör att både kropp och själ trivs.

20


Köpenhamn Danmark

BADRUMSMÖBLER - AIR

Kommod AIR 150 J i Premium White med bänkskiva i Corian® och grepp TIE, 30 720:- Tvättställsblandare SLEEK, 3 990:- Spegel LOOX 110, 9 490:- Duschlösning EPIC 13, 29 090:- Takdusch EASE, 9 890:21


AIR 60 90 120 150 180

Kommod AIR 150 J i Slate Grey med bänkskiva i Dekton® Sirius och PUSH Tipmatic, 33 660:Tvättställsblandare SLEEK, 3 990:- Spegel LOOX 70, 7 490:-

22


BADRUMSMÖBLER - AIR

De ovanpåliggande tvättställen i vitt porslin finns i rund och semirund variant.

Föredrar du knoppar eller push? Se de rekommenderade öppningsalternativen på sidan s. 84.

23


AIR

2.

1.

Med varje kommod ingår vår anpassningsbara Organizer som håller koll på dina favoritprylar.

3.

4.

1. Matcha det ovanpåliggande tvättstället med

SLEEK tvättställsblandare. Tänk på att välja till en av de öppna bottenventilerna på s. 144.

2. Belysning, extra förvaring och dubbelt eluttag i lådan är smarta tillval som du inte kommer

att ångra; Plus Ljus, Plus Smyckeskrin och Plus Ström.

3. Till AIR 60, 90 och 120 finns benställning i svart eller vitt som tillval.

4. Falsad lådfront med lådsystem från Grass® – utrustad med Soft-Close för en skönt mjukstängande låda med perfekt, ljudlös gång.

24


BADRUMSMÖBLER - AIR

De ovanpåliggande porslinstvättställen i runt och semirunt utförande blir pricken över i och lyfter hela rummet.

AIR lackeras med TX Top ExtremeTM som håller kommoden i nyskick under minst 15 år.

Kommod AIR 120 F i Black Velvet med Corian® Designer White, 28 770:Spegel TOUCH 120, 8 790:- Tvätställsblandare SLEEK, hög, 3 990:25


AIR

60 A

90 B

B: 600  H: 250  D: 500

Pris SEK

90 C

B: 900  H: 250  D: 500

Kommod Premium White

360111

4 290:-

360211

7 790:-

360311

7 790:-

Slate Grey

360151

4 290:-

360251

7 790:-

360351

7 790:-

White Ash

360121

5 990:-

360221

9 490:-

360321

9 490:-

Valfri NCS

360166

8 690:-

360266

12 190:-

360366

12 190:-

B: 610  H: 12  D: 505

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

B: 900  H: 250  D: 500

Art.nr

B: 910  H: 12  D: 505

B: 910  H: 12  D: 505

Art.nr

Corian® Designer White

362010

6 490:-

362110

8 890:-

362210

Dekton® Sirius

362011

7 590:-

362111

9 890:-

362211

9 890:-

Dekton® Tundra

362012

8 190:-

362112

11 090:-

362212

11 090:-

Tvättställ

Art.nr

Porslin, Semirunt

360012

Pris SEK 4 590:-

Ø: 400  H: 135 + 12

Tvättställ

Art.nr

Porslin, Runt

360011

Pris SEK 4 590:-

Pris SEK

Pris SEK

Bänkskiva

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Art.nr

Art.nr

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Art.nr 360012

Pris SEK 4 590:-

Ø: 400  H: 135 + 12

Art.nr 360011

Pris SEK 4 590:-

Art.nr

Pris SEK 8 890:-

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Art.nr 360012

Pris SEK 4 590:-

Ø: 400  H: 135 + 12

Art.nr 360011

Pris SEK 4 590:-

ALTERNATIV Tillval

Art.nr

Plus Ljus

360196

2 290:-

360296

3 390:-

360296

3 390:-

Plus Ström

369991

890:-

369991

890:-

369991

890:-

Plus Organizer

369905

490:-

369905

490:-

369905

490:-

Plus Smyckeskrin

369903

2 290:-

369903

2 290:-

369903

2 290:-

Benställning, Matt vit, H: 510

360021

3 090:-

360022

3 690:-

360022

3 690:-

Benställning, Matt svart, H: 510

360024

3 090:-

360025

3 690:-

360025

3 690:-

26

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK


AIR

120 E

120 F

120 G

B: 1200  H: 250  D: 500

B: 1200  H: 250  D: 500

B: 1200  H: 250  D: 500

B: 1200  H: 250  D: 500

Kommod

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Premium White

360411

11 390:-

360511

8 690:-

360611

8 690:-

360711

Slate Grey

360451

11 390:-

360551

8 690:-

360651

8 690:-

360751

8 690:-

White Ash

360421

13 190:-

360521

11 990:-

360621

11 990:-

360721

11 990:-

Valfri NCS

360466

15 790:-

360566

12 990:-

360666

12 990:-

360766

12 990:-

Bänkskiva

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Corian® Designer White

362310

11 190:-

362410

11 190:-

362510

11 190:-

362610

11 790:-

Dekton® Sirius

362311

12 290:-

362411

12 290:-

362511

12 290:-

362611

12 890:-

Dekton® Tundra

362312

13 390:-

362412

13 390:-

362512

13 390:-

362612

13 990:-

B: 1210  H: 12  D: 505

Pris SEK

B: 1210  H: 12  D: 505

Art.nr

Pris SEK

B: 1210  H: 12  D: 505

Art.nr

Pris SEK 8 690:-

B: 1210  H: 12  D: 505

x2 B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Tvättställ

Art.nr

Porslin, Semirunt

360012

Pris SEK 4 590:-

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Art.nr

Pris SEK

360012

4 590:-

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Art.nr 360012

Pris SEK 4 590:-

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Art.nr 360012

Pris/st SEK 4 590:-

x2 Ø: 400  H: 135 + 12

Tvättställ

Art.nr

Porslin, Runt

360011

Pris SEK 4 590:-

Ø: 400  H: 135 + 12

Art.nr

Pris SEK

360011

4 590:-

Ø: 400  H: 135 + 12

Art.nr 360011

Pris SEK 4 590:-

Ø: 400  H: 135 + 12

Art.nr 360011

Pris/st SEK 4 590:-

ALTERNATIV Tillval

Art.nr

Plus Ljus

360496

Pris SEK 4 490:-

360596

Art.nr

Pris SEK 3 390:-

360596

Art.nr

Pris SEK 3 390:-

360596

Art.nr

Pris SEK 3 390:-

Plus Ström

369991

890:-

369991

890:-

369991

890:-

369991

890:-

Plus Organizer

369905

490:-

369905

490:-

369905

490:-

369905

490:-

Plus Smyckeskrin

369903

2 290:-

369903

2 290:-

369903

2 290:-

369903

2 290:-

Benställning, Matt vit, H: 510

360023

4 290:-

360023

4 290:-

360023

4 290:-

360023

4 290:-

Benställning, Matt svart, H: 510

360026

4 290:-

360026

4 290:-

360026

4 290:-

360026

4 290:-

Mer fakta och öppningsalternativ på nästa sida

27

BADRUMSMÖBLER - AIR

120 D


AIR

150 H

150 I

150 J

B: 1500  H: 250  D: 500

B: 1500  H: 250  D: 500

B: 1500  H: 250  D: 500

Kommod

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

360811

12 190:-

360911

12 190:-

361011

12 190:-

Slate Grey

360851

12 190:-

360951

12 190:-

361051

12 190:-

White Ash

360821

15 590:-

360921

15 590:-

361021

15 590:-

Valfri NCS

360866

16 590:-

360966

16 590:-

361066

16 590:-

B: 1510  H: 12  D: 505

B: 1510  H: 12  D: 505

B: 1510  H: 12  D: 505

Bänkskiva

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Corian® Designer White

362710

14 090:-

362810

13 490:-

362910

13 490:-

Dekton® Sirius

362711

15 290:-

362811

14 590:-

362911

14 590:-

Dekton® Tundra

362712

16 390:-

362812

15 790:-

362912

15 790:-

x2 B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Tvättställ

Art.nr

Porslin, Semirunt

360012

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Pris/st SEK

Art.nr

4 590:-

360012

B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Pris SEK

Art.nr

4 590:-

Pris SEK

360012

4 590:-

x2 Ø: 400  H: 135 + 12

Tvättställ

Art.nr

Porslin, Runt

360011

Ø: 400  H: 135 + 12

Pris/st SEK

Art.nr

4 590:-

Ø: 400  H: 135 + 12

Pris SEK

360011

Art.nr

4 590:-

Pris SEK

360011

4 590:-

ALTERNATIV Tillval

Art.nr

Plus Ljus

360896

4 490:-

360896

4 490:-

360896

4 490:-

Plus Ström

369991

890:-

369991

890:-

369991

890:-

Plus Organizer

369905

490:-

369905

490:-

369905

490:-

Plus Smyckeskrin

369903

2 290:-

369903

2 290:-

369903

2 290:-

28

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

SPOT

Art.nr

Pris/st SEK

TIE

Art.nr

Pris/st SEK

PUSH

Art.nr

Krom

20114

150:-

Brun / Krom

20161

150:-

AIR 60 Tipmatic

360180

1 190:-

Borstad

20115

150:-

Svart / Svart

20162

150:-

AIR 90 Tipmatic

360280

1 790:-

Matt vit

20168

150:-

Natur / Mässing

20163

150:-

AIR 120 D Tipmatic

360480

2 290:-

Matt svart

20116

150:-

AIR 120 E, F, G Tipmatic

360580

1 790:-

Mässing

20119

150:-

AIR 150 Tipmatic

360880

2 290:-

AIR 180 Tipmatic

361180

2 890:-

MOOD

Art.nr

Pris/st SEK

Matt grå

20144

250:-

Matt vit

20145

250:-

Svart borstad

20146

250:-

Pris SEK

Se alla öppningsalternativ på s. 84


AIR

180 K BADRUMSMÖBLER - AIR

B: 1800  H: 250  D: 500

Kommod

Art.nr

Pris SEK

Premium White

361111

15 790:-

Slate Grey

361151

15 790:-

White Ash

361121

19 090:-

Valfri NCS

361166

20 190:-

B: 1810  H: 12  D: 505

Bänkskiva

Art.nr

Pris SEK

Corian® Designer White

363010

15 390:-

Dekton® Sirius

363011

16 490:-

Dekton® Tundra

363012

17 590:-

x2 B: 400  H: 135 + 12  D: 400

Tvättställ

Art.nr

Porslin, Semirunt

360012

Pris/st SEK 4 590:-

x2 Ø: 400  H: 135 + 12

Tvättställ

Art.nr

Porslin, Runt

360011

Pris/st SEK 4 590:-

ALTERNATIV Tillval

Art.nr

Plus Ljus

361196

4 490:-

Plus Ström

369991

890:-

Plus Organizer

369905

490:-

Plus Smyckeskrin

369903

2 290:-

Ingår alltid • Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • Lådsystem från Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pack i varje 60-modul • Vattenlås • Antiglidmattor

Pris SEK

Bra att veta Välj till öppen bottenventil s. 163 • Plus Ljus avser belysning i lådorna • Plus Ström avser dubbelt eluttag 230V i 60-modul • Matcha med höga blandaren SLEEK • För din egen kombination av moduler eller bänkskiva utan hål, kontakta din återförsäljare • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats • PUSH Tipmatic öppnar den synkroniserade lådan med ett enkelt tryck • Med bänkskivan följer distansbricka till tvättstället •

29


Matcha kulören på inredningen med väggfärgen för en skön ton i ton-upplevelse. Här i Cappuccino NCS S 4005-Y20R.

GRAND Som namnet avslöjar – mer grand än så här blir det inte. Kommoderna i GRAND är både djupast och högst vilket ger dig ovanligt mycket förvaring i lådorna. Serien finns i tre varianter på fronter samt från 2021 med bänkskiva och infällt tvättställ.

Tänk till noga kring belysningen. Med integrerad belysning i inredningen skapar du något helt eget.

30


Stockholm Sverige

BADRUMSMÖBLER - GRAND

Dra för gardinerna och glöm för en stund att du befinner dig mitt i storstan.

Kommod GRAND Solid 100 i Cappuccino med PUSH Tipmatic, 24 470:- Högskåp GRAND Solid Cappuccino, 10 690:- Tvättställsblandare POSH, 2 990:- Spegel LOOX 90, 8 490:- Duschvägg EPIC 1 Plus i Klarglas, 26 290:- Takdusch EASE, 9 890:-, Handdukstork LINE i RAL, 4 890:31


GRAND SOLID 60 80 100 120 140

Kommod GRAND Solid 100 i Nordic Oak med tvättställ LEVEL och bänkskiva Raw Concrete Satin samt PUSH Tipmatic, 26 960:- Spegel TOUCH 100, 8 290:-

32


BADRUMSMÖBLER - GRAND

Med ett djup på hela 45 cm och fullt utdragbara Vionaro-lådor med SoftClose, får du plats med allt – och lite till.

Den matta bänkskivan Raw Concrete i LEVEL ser ut och känns som betong, men med kvartskompositens tålighet. Fås med eller utan hål för blandare.

33


GRAND SOLID 1.

2.

3.

4.

1. GRAND-seriens porslinstvättställ är endast

3 cm högt med en design som framhäver den enkla skönheten i kommoden.

2. Vakna till tonerna från din favoritmusik. Med tillvalet Plus Ljud kopplar du snabbt upp dig mot de trådlösa högtalarna.

3. Plus Ljus – belysning i och under kommoden. Ett tillval med hög WOW-faktor. Och himla praktiskt nattetid.

4. Tack vare ytbehandlingen TX Top ExtremeTM får kommoden en helt skarvfri yta som håller mot fukt och dagligt slitage i 15 år eller mer.

34


BADRUMSMÖBLER - GRAND

Den mest stilrena känslan får du om du väljer PUSH Tipmatic. Tryck var som helst på lådfronten för att öppna.

GRAND Solid lockar med sina fina funktioner och smäckra lådfronter dig som vill skapa ett badrum med en känsla av modern exklusivitet. Kommod GRAND Solid 100 i Cappuccino med PUSH Tipmatic, 24 470:- Högskåp GRAND Solid Cappuccino, 10 690:- Tvättställsblandare POSH, 2 990:- Spegel LOOX 90, 8 490:35


GRAND SOLID

60

80

100

B: 600  H: 570  D: 450

B: 800  H: 570  D: 450

B: 1000  H: 570  D: 450

Kommod

Art.nr

Art.nr

Pris SEK

Premium White

334511

6 990:-

334711

9 190:-

334911

11 390:-

Nordic Oak

334533

7 990:-

334733

10 190:-

334933

12 390:-

Black Oak

334539

9 090:-

334739

11 290:-

334939

13 490:-

Valfri NCS

334566

11 190:-

334766

13 390:-

334966

15 590:-

Pris SEK

Art.nr

B: 610  H: 30  D: 460

Tvättställ GRAND

Art.nr

Porslin, vit

340060

Pris SEK

B: 810  H: 30  D: 460

Art.nr

Pris SEK

340080

4 890:-

B: 606  H: 60  D: 457

B: 1010  H: 30  D: 460

Pris SEK

Art.nr

5 890:-

340100

B: 806  H: 60  D: 457

Art.nr

Pris SEK

Pris SEK 6 890:-

B: 1006  H: 60  D: 457

Pris SEK

Tvättställ LEVEL

Art.nr

Porslin, matt vit

360031

2 590:-

360031

2 590:-

360031

2 590:-

Porslin, matt antracite

360032

3 590:-

360032

3 590:-

360032

3 590:-

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Bänkskiva LEVEL

Art.nr

Raw Concrete Satin

336010

6 990:-

336110

7 990:-

336210

Pris SEK 8 990:-

Clamshell Satin

336011

6 990:-

336111

7 990:-

336211

8 990:-

Raven Satin

336012

6 990:-

336112

7 990:-

336212

8 990:-

ALTERNATIV Tillval

Art.nr

Plus Ljus

337060

Pris SEK 3 490:-

337080

Art.nr

Pris SEK 3 890:-

337100

Art.nr

Pris SEK 5 090:-

Plus Ljud

390115

5 090:-

390115

5 090:-

390115

5 090:-

Plus Ström

339060

890:-

339080

890:-

339100

890:-

Plus Organizer

390140

490:-

390140

490:-

390140

490:-

ADD

Art.nr

Pris/st SEK

MOOD

Art.nr

Pris/st SEK

PUSH

Art.nr

Krom, c/c 128 mm

20056

250:-

Matt grå

20144

250:-

Kommod 60, Tipmatic

338001

1 990:-

Krom, c/c 256 mm

20055

250:-

Matt vit

20145

250:-

Kommod 80, Tipmatic

338002

1 990:-

250:-

Svart borstad

20146

250:-

Kommod 100, Tipmatic

338003

1 990:-

Kommod 120, Tipmatic

338004

1 990:-

Kommod 140, Tipmatic

338005

3 690:-

Krom, c/c 320 mm

20062

Pris SEK

Borstad, c/c 128 mm

20057

250:-

Borstad, c/c 256 mm

20046

250:-

Borstad, c/c 320 mm

20061

250:-

Matt svart, c/c 128 mm

20169

250:-

Matt svart, c/c 256 mm

20170

250:-

TIE

Art.nr

Pris/st SEK

Matt svart, c/c 320 mm

20171

250:-

Brun / Krom

20161

150:-

THIN

Art.nr

Pris SEK

Matt vit, c/c 128 mm

20150

250:-

Svart / Svart

20162

150:-

Blankpolerad, B 250 mm 20110

250:-

Matt vit, c/c 256 mm

20151

250:-

Natur / Mässing

20163

150:-

Matt vit, B 250 mm

20153

250:-

Matt vit, c/c 320 mm

20152

250:-

Matt svart, B 250 mm

20154

250:-

Se alla öppningsalternativ på s. 84

KOMMOD Ingår alltid • Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • Lådsystem från Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pack (4-pack i 140) • Antiglidmattor

36

Bra att veta

Plus Ljus avser belysning i övre låda och under kommoden. LED-belysning 3000 K, Ljusflöde 150–530 lm Plus Ström avser dubbelt eluttag 230V i nedre låda • Plus Ljud avser en högtalare på var sida • Matcha med tvättställsblandare s. 162 • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats • PUSH Tipmatic öppnar den synkroniserade lådan med ett enkelt tryck • Bänkskivorna i LEVEL kan beställas med eller utan blandarhål • Komplettera med Vattenlås med Easy-Clean och pop-up. Se s. 163 • •


GRAND SOLID

140

B: 1200  H: 570  D: 450

B: 1400  H: 570  D: 450

Kommod

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

335111

15 790:-

335311

16 990:-

Nordic Oak

335133

16 790:-

335333

17 990:-

Black Oak

335139

17 890:-

335339

19 090:-

Valfri NCS

335166

19 990:-

335366

21 190:-

B: 1410  H: 30  D: 460

B: 1210  H: 30  D: 460

Tvättställ GRAND

Art.nr

Porslin, vit

340120

BADRUMSMÖBLER - GRAND

120

Pris SEK

Art.nr

7 890:-

340140

Pris SEK 11 290:-

B: 1406  H: 60  D: 457

B: 1206  H: 60  D: 457

Pris SEK

Art.nr

Pris/st SEK

Tvättställ LEVEL

Art.nr

Porslin, matt vit

360031

2 590:-

360031

2 590:-

Porslin, matt antracite

360032

3 590:-

360032

3 590:-

Bänkskiva LEVEL

Art.nr

Art.nr

Pris SEK

Raw Concrete Satin

336310

9 990:-

336410

11 990:-

Clamshell Satin

336311

9 990:-

336411

11 990:-

Raven Satin

336312

9 990:-

336412

11 990:-

Art.nr

Pris SEK

Pris SEK

ALTERNATIV Tillval

Art.nr

Pris SEK

Plus Ljus

337120

6 290:-

337140

7 490:-

Plus Ljud

390115

5 090:-

390115

5 090:-

Plus Ström

339120

890:-

339140

890:-

Plus Organizer

390140

490:-

390140

490:-

HÖGSKÅP Se alla på s. 82

40 4 hyllplan, 2 lådor

Pris SEK

Högskåp

40 5 hyllplan

Premium White

354011H/V*

7 490:-

354211H/V*

10 790:-

Nordic Oak

354033H/V*

8 490:-

354233H/V*

11 890:-

Black Oak

354039H/V*

9 590:-

354239H/V*

12 890:-

Valfri NCS

354066H/V*

10 690:-

354266H/V*

13 990:-

Pris SEK

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr

B: 400  H: 1600  D: 380

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Tillval

Art.nr

Plus Spegel

358040

1 490:-

358040

1 490:-

Plus Ström

359001

890:-

359001

890:-

HÖGSKÅP Ingår alltid • Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • 1 fast hyllplan i trä. Övriga i 6 mm härdat glas, samtliga flyttbara • PUSH ingår men du kan välja till annat öppningsalternativ om du önskar Bra att veta

Se öppningsalternativ till vänster Plus Ström avser 230V enkelt eluttag. Eluttaget är ej monterat vid leverans. Valfri placering • Plus Spegel avser helfigurspegel insida dörr • Lådor i matt svartlackerad aluminium • Levereras färdigmonterat • •

37


Bastuglas löser vi utan problem. Börja med en enkel skiss som du tar med till din återförsäljare.

38


Åre

Sverige

BADRUMSMÖBLER - GRAND

Matcha inredningen och färgvalen med landskapet utanför för en naturlig känsla.

Kommod GRAND Grip 120 i Black Oak med tvättställ LEVEL och bänkskiva Raven Satin, 33 070:- Tvättställsblandare SLEEK, 3 990:- Spegel LOOX 90, 8 490:- Högskåp GRAND Grip 40 i Black Oak, 11 190:- Handdukstork MARK i RAL, 5 590:- Duschvägg ARC 20 Frame i grått glas, 15 590:- Takdusch EASE, 9 890:- Skräddarsytt bastuglas från ARC Frame-serien 39


GRAND GRIP 60 80 100 120 140

Kommod GRAND Grip 120 i Black Oak med tvättställ LEVEL och bänkskiva Raven Satin, 33 070:Tvättställsblandare SLEEK, 2 690:- Spegel LOOX 90, 8 490:-

40


BADRUMSMÖBLER - GRAND

Sin minimalistiska design får GRAND Grip tack vare det ergonomiska greppet i matt svart, grå eller vitlackerad aluminium.

I bredden 120 får du två mycket rymliga lådor. Glöm inte att lägga till belysning samt extra småförvaring.

41


GRAND GRIP 2.

1.

4.

3.

1. I alla sina utföranden är kommoderna i GRAND förseglade med ytbehandlingen

TX Top ExtremeTM som garanterar möbeln en livslängd på minst 15 år.

2. Rena linjer och lådor med grepplister som smyger in helt i stommen.

3. Dubbla tvättställ är det självklara valet om ni Plus Ljus – belysning i och under kommoden. Ett av många fina tillval i GRAND-serien.

är flera som samsas om utrymmet på morgonen. Här GRAND Grip 140 i äkta fanéret Black Oak.

4. Matcha med det rymliga högskåpet i samma serie. Välj bland flera fina tillval såsom invändig spegel och eluttag samt med eller utan lådor.

42


BADRUMSMÖBLER - GRAND

GRAND Grip har vi utrustat med ergonomiska grepplister som smyger in perfekt innanför lådfronterna och ger en elegant look.

Färgmatcha kommoden med den övriga inredningen och materialvalen. Här Still Grey, NCS S4000-N, samma nyans som grepplisterna. Kommod GRAND Grip 80 i Still Grey, 20 800:- Väggskåp VISKAN Solid 120 i Still Grey, 5 190:- Tvättställsblandare SLEEK, 3 290:- Spegel TOUCH 80, 7 790:43


GRAND GRIP

60

80

B: 600  H: 570  D: 450

100

B: 800  H: 570  D: 450

B: 1000  H: 570  D: 450

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

7 990:-

335611

10 290:-

335711

12 490:-

335533

8 990:-

335633

11 290:-

335733

13 490:-

Black Oak

335539

10 090:-

335639

12 390:-

335739

14 590:-

Valfri NCS

335566

12 190:-

335666

14 490:-

335766

16 690:-

Tvättställ GRAND

Art.nr

Porslin, vit

340060

Kommod

Art.nr

Premium White

335511

Nordic Oak

Pris SEK

B: 610  H: 30  D: 460

B: 810  H: 30  D: 460

Pris SEK

Art.nr

4 890:-

340080

B: 490  H: 40  D: 300

B: 1010  H: 30  D: 460

Pris SEK 5 890:-

Art.nr

Pris SEK

340100

6 890:-

B: 1006  H: 60  D: 457

B: 493  H: 40  D: 303

Tvättställ LEVEL

Art.nr

Porslin, matt vit

360031

2 590:-

360031

2 590:-

360031

2 590:-

Porslin, matt antracite

360032

3 590:-

360032

3 590:-

360032

3 590:-

Bänkskiva LEVEL

Art.nr

Raw Concrete Satin

336010

6 990:-

336110

7 990:-

336210

8 990:-

Clamshell Satin

336011

6 990:-

336111

7 990:-

336211

8 990:-

Raven Satin

336012

6 990:-

336112

7 990:-

336212

8 990:-

Art.nr

Pris SEK

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Pris SEK

x2

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

x2

B: 554  H: 30

x2 B: 954  H: 30

B: 754  H: 30

Grepplist

Art.nr

Pris/st SEK

Art.nr

Pris/st SEK

Art.nr

Pris/st SEK

Matt grå

20174

190:-

20177

210:-

20180

230:-

Matt vit

20172

190:-

20175

210:-

20178

230:-

Matt svart

20173

190:-

20176

210:-

20179

230:-

Art.nr

Pris SEK

ALTERNATIV Tillval

Art.nr

Plus Ljus

337060

Pris SEK 3 490:-

337080

3 890:-

337100

5 090:-

Plus Ljud

390115

5 090:-

390115

5 090:-

390115

5 090:-

Plus Ström

339060

890:-

339080

890:-

339100

890:-

Plus Organizer

390140

490:-

390140

490:-

390140

490:-

KOMMOD

Ingår alltid

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • Lådsystem från Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pack (4-pack i 140) • Antiglidmattor

Bra att veta

Bra att veta

Glöm inte att välja grepplisten GRIP 1 st resp 2 st • Plus Ljus avser belysning i övre låda och under kommoden. LED-belysning 3000 K, Ljusflöde 150–530 lm • Plus Ström avser dubbelt eluttag 230V i nedre låda • Plus Ljud avser en högtalare på var sida • Matcha med tvättställsblandare s. 162 • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats • Bänkskivorna i LEVEL kan beställas med eller utan blandarhål • Komplettera med Vattenlås med Easy-Clean och pop-up. Se s. 163 •

44

Pris SEK

HÖGSKÅP

Ingår alltid •

Art.nr

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM 1 fast hyllplan i trä. Övriga i 6 mm härdat glas, samtliga flyttbara • PUSH ingår •

Glöm inte att välja grepplisten GRIP Plus Ström avser 230V enkelt eluttag. Eluttaget är ej monterat vid leverans. Valfri placering • Plus Spegel avser helfigurspegel insida dörr • Lådor i matt svartlackerad aluminium • Levereras färdigmonterat • •


GRAND GRIP

120

140

B: 1400  H: 570  D: 450

Kommod

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

335811

16 890:-

335911

18 090:-

Nordic Oak

335833

17 890:-

335933

19 090:-

Black Oak

335839

18 990:-

335939

20 190:-

Valfri NCS

335866

21 090:-

335966

22 290:-

B: 1210  H: 30  D: 460

Tvättställ GRAND

Art.nr

Porslin, vit

340120

BADRUMSMÖBLER - GRAND

B: 1200  H: 570  D: 450

B: 1410  H: 30  D: 460

Pris SEK

Art.nr

7 890:-

Pris SEK

340140

11 290:-

B: 1406  H: 60  D: 457

B: 1206  H: 60  D: 457

Tvättställ LEVEL

Art.nr

Porslin, matt vit

360031

Pris SEK 2 590:-

Art.nr 360031

2 590:-

Porslin, matt antracite

360032

3 590:-

360032

3 590:-

Bänkskiva LEVEL

Art.nr

Art.nr

Pris SEK

Raw Concrete Satin

336310

9 990:-

336410

11 990:-

Clamshell Satin

336311

9 990:-

336411

11 990:-

Raven Satin

336312

9 990:-

336412

11 990:-

Pris SEK

Pris/st SEK

x2

x4 B: 654  H: 30

B: 1154  H: 30

Grepplist

Art.nr

Pris/st SEK

Art.nr

Pris/st SEK

Matt grå

20183

250:-

20186

200:-

Matt vit

20181

250:-

20184

200:-

Matt svart

20182

250:-

20185

200:-

ALTERNATIV Tillval

Art.nr

Art.nr

Pris SEK

Plus Ljus

337120

6 290:-

337140

7 490:-

Plus Ljud

390115

5 090:-

390115

5 090:-

Plus Ström

339120

890:-

339140

890:-

Plus Organizer

390140

490:-

390140

490:-

Pris SEK

HÖGSKÅP Se alla på s. 82

x1 B: 400  H: 1600  D: 380

40 4 hyllplan, 2 lådor

Högskåp

40 5 hyllplan

Pris SEK

Grepplist

Art.nr

Pris/st SEK

Premium White

354411H/V*

9 090:-

354511H/V*

12 290:-

Matt grå

20189

300:-

Nordic Oak

354433H/V*

10 190:-

354533H/V*

13 390:-

Matt vit

20187

300:-

Black Oak

354439H/V*

11 190:-

354539H/V*

14 390:-

Matt svart

20188

300:-

Valfri NCS

354466H/V*

12 290:-

354566H/V*

15 490:-

Pris SEK

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Tillval

Art.nr

Plus Spegel

358040

1 490:-

358040

1 490:-

Plus Ström

359001

890:-

359001

890:-

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr

B: 1596  H: 30 45


Ta inspiration från landskapet utanför när du planerar ditt badrum. Finn harmoni i den jordnära färgskalan.

46


Bohuslän Sverige

BADRUMSMÖBLER - GRAND

Låt inte vinklar och vrår hindra dig. En dusch under snedtaket ger en riktigt mysig och snygg duschplats. Se s. 12.

Kommod GRAND Classic 100 i Premium White med tvättställ LEVEL och bänkskiva Clamshell Satin samt greppet DEEP, 25 670:- Tvättställsblandare POSH, 2 990:- Spegel LOOX 110, 9 490:- Specialanpassad duschlösning ARC 13 Original i Klarglas Handdukstork LINE, 3 790:47


GRAND CLASSIC 60 80 100 120 140

Kommod GRAND Classic 80 i Green Tea med greppet DEEP och Plus Ljus, 25 670:- Tvättställsblandare POSH, 3 990:- Spegel GROOM 60, 2 890:-

48


BADRUMSMÖBLER - GRAND

Gröna toner i badrummet känns alltid fräscht och passar utmärkt till den lantliga skärgårdsstilen. Kombinera gärna med vitt och mässing.

Med varje övre låda följer två exemplar av vår smarta Organizer. Vänd på skenan och avslöja smarta fack för hela familjens tandborstar.

49


GRAND CLASSIC 2.

1.

3.

4.

1. Liten och stor. En 60-kommod i GRAND

har både djup och höjd – och gott om plats i lådorna.

2. Med alternativet LEVEL väljer du bland tre

vackra och tåliga bänkskivor i kvartskomposit.

Här ser vi Clamshell som påminner om kalksten.

3. Är ni flera i familjen rekommenderar vi dubbla tvättställ. Eller placera två 60/80-kommoder på

lagom avstånd från varandra för en annorlunda men snygg lösning.

4. Förvaring kan man aldrig få för mycket av. I

våra högskåp får du plats med det mesta som behövs för en bra start på dagen. 50

Alla våra högskåp 40 finns med och utan lådor. Lägg till invändig spegel och eluttag för en ovanligt smart stylingplats.


BADRUMSMÖBLER - GRAND

GRAND-seriens porslinstvättställ är endast 3 cm högt, perfekt avvägt för att lyfta skönheten i kommoden ytterligare.

Kommod GRAND Classic 140 i Midnight Blue med grepp DEEP, 35 480:- Tvättställsblandare STRICT, 3 690:- Spegel GROOM 140, 5 990:-

Plus Ljus – belysning i och under kommoden framhäver dina materialval på bästa vis.

51


GRAND CLASSIC

60

80

100

B: 600  H: 570  D: 450

B: 800  H: 570  D: 450

B: 1000  H: 570  D: 450

Kommod

Art.nr

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

334615

Pris SEK 8 990:-

334815

11 190:-

335015

13 590:-

Valfri NCS

334666

13 190:-

334866

15 390:-

335066

17 790:-

B: 610  H: 30  D: 460

Tvättställ GRAND

Art.nr

Porslin, vit

340060

B: 810  H: 30  D: 460

Pris SEK

Art.nr

4 890:-

Pris SEK

340080

B: 606  H: 60  D: 457

B: 1010  H: 30  D: 460

Art.nr

5 890:-

340100

B: 806  H: 60  D: 457

Art.nr

Pris SEK

Pris SEK 6 890:-

B: 1006  H: 60  D: 457

Pris SEK

Tvättställ LEVEL

Art.nr

Porslin, matt vit

360031

2 590:-

360031

2 590:-

360031

2 590:-

Porslin, matt antracite

360032

3 590:-

360032

3 590:-

360032

3 590:-

Bänkskiva LEVEL

Art.nr

Raw Concrete Satin

336010

6 990:-

336110

7 990:-

336210

8 990:-

Clamshell Satin

336011

6 990:-

336111

7 990:-

336211

8 990:-

Raven Satin

336012

6 990:-

336112

7 990:-

336212

8 990:-

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Pris SEK

ALTERNATIV Tillval

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Ljus

337060

3 490:-

337080

3 890:-

337100

5 090:-

Plus Ljud

390115

5 090:-

390115

5 090:-

390115

5 090:-

Plus Ström

339060

890:-

339080

890:-

339100

890:-

Plus Organizer

390140

490:-

390140

490:-

390140

490:-

SPOT

Art.nr

Pris/st SEK

DEEP

Art.nr

Pris/st SEK

PUSH

Art.nr

Krom

20114

150:-

Krom

20158

250:-

Kommod 60, Tipmatic

338001

Pris SEK 1 990:-

Borstad

20115

150:-

Matt svart

20159

250:-

Kommod 80, Tipmatic

338002

1 990:-

Matt vit

20168

150:-

Mässing

20160

250:-

Kommod 100, Tipmatic

338003

1 990:-

Matt svart

20116

150:-

Kommod 120, Tipmatic

338004

1 990:-

Mässing

20119

150:-

Kommod 140, Tipmatic

338005

3 690:Se alla öppningsalternativ på s. 84

KOMMOD Ingår alltid Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • Lådsystem från Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pack (4-pack i 140) • Antiglidmattor •

52

Bra att veta Plus Ljus avser belysning i övre låda och under kommoden. LED-belysning 3000 K, Ljusflöde 150–530 lm • Plus Ström avser dubbelt eluttag 230V i nedre låda • Plus Ljud avser en högtalare på var sida • Matcha med tvättställsblandare s. 162 • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats • PUSH Tipmatic öppnar den synkroniserade lådan med ett enkelt tryck • Bänkskivorna i LEVEL kan beställas med eller utan blandarhål • Komplettera med Vattenlås med Easy-Clean och pop-up. Se s. 163 •


GRAND CLASSIC

120

140

B: 1400  H: 570  D: 450

Kommod

Art.nr

Premium White

335215

16 990:-

335415

18 990:-

Valfri NCS

335266

21 190:-

335466

23 190:-

Pris SEK

Art.nr

B: 1210  H: 30  D: 460

Tvättställ GRAND

Art.nr

Porslin, vit

340120

BADRUMSMÖBLER - GRAND

B: 1200  H: 570  D: 450

Pris SEK

B: 1410  H: 30  D: 460

Pris SEK

Art.nr

7 890:-

340140

Pris SEK 11 290:-

B: 1406  H: 60  D: 457

B: 1206  H: 60  D: 457

Tvättställ LEVEL

Art.nr

Porslin, matt vit

360031

Pris SEK 2 590:-

Art.nr 360031

2 590:-

Porslin, matt antracite

360032

3 590:-

360032

3 590:-

Bänkskiva LEVEL

Art.nr

Raw Concrete Satin

336310

Clamshell Satin

336311

Raven Satin

336312

Pris SEK

Pris/st SEK

Art.nr

Pris SEK

9 990:-

336410

11 990:-

9 990:-

336411

11 990:-

9 990:-

336412

11 990:-

ALTERNATIV Tillval

Art.nr

Plus Ljus

337120

6 290:-

337140

7 490:-

Plus Ljud

390115

5 090:-

390115

5 090:-

Plus Ström

339120

890:-

339140

890:-

Plus Organizer

390140

490:-

390140

490:-

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

HÖGSKÅP

Se alla på s. 82

Högskåp

40 5 hyllplan

Premium White

354115H/V*

Valfri NCS

354166H/V*

Pris SEK

40 4 hyllplan, 2 lådor

HÖGSKÅP Pris SEK

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM 1 fast hyllplan i trä. Övriga i 6 mm härdat glas, samtliga flyttbara • PUSH ingår men du kan välja till annat öppningsalternativ om du önskar

10 190:-

12 290:-

13 390:-

354366H/V*

15 490:-

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr

B: 400  H: 1600  D: 380

Ingår alltid

354315H/V*

Tillval

Art.nr

Plus Spegel

358040

Pris SEK 1 490:-

358040

1 490:-

Plus Ström

359001

890:-

359001

890:-

Art.nr

Pris SEK

Bra att veta Se öppningsalternativ till vänster Plus Ström avser 230V enkelt eluttag. Eluttaget är ej monterat vid leverans. Valfri placering • Plus Spegel avser helfigurspegel insida dörr • Lådor i matt svartlackerad aluminium • Levereras färdigmonterat • •

53


VISKAN I vår mest tidlösa möbeldesign finner du inte mindre än tre luckutföranden, mängder av storlekar, flera tvättställ och gott om tillvalsmöjligheter. VISKAN har något för alla – oavsett om du drar åt det minimalistiska eller rustikt lantliga hållet.

Kommod VISKAN Solid 120 Premium White med PUSH Tipmatic 23 370:- Spegelskåp STAGE 120, 11 290:- Tvättställsblandare SLEEK, 2 690:- Handdukstork LINE, 3 790:54

De renaste linjerna och en helt slät framsida får du om du väljer öppningsalternativet PUSH Tipmatic.


BADRUMSMÖBLER - VISKAN

55


VISKAN SOLID 60 80 100 120

Kommod VISKAN Solid 100 i NCS, 21 380:- Spegel LOOX 70, 7 490:- Tvättställsblandare CASUAL, 1 990:-

56


BADRUMSMÖBLER - VISKAN

VISKAN Solid i 120 ger maximal avlastningsyta på tvättstället. Här det tunna men mycket tåliga tvättstället i matt vit stenkomposit

Välj mellan tvättställ i porslin och matt vit stenkomposit. På bilden VISKAN Solid 100 med klassiskt porslinstvättställ som är både vackert och tåligt.

57


VISKAN SOLID 1. 2.

3.

4.

1. Gott om förvaring får du om du väljer till ett av högskåpen i

samma design som kommoden. Med invändig spegel, eluttag

och lådor får du ett riktigt smart skåp att njuta av på morgonen.

2. De fullt utdragbara Vionaro-lådorna med Soft-Close garanterar en ljudlös gång som håller i 15 år eller mer. Tvättställ i stenkomposit.

3. Låt din personlighet spegla sig i öppningsalternativen. Här ser vi

knoppen SPOT i skinande mässing som sprider värme till rummet.

4. Dubbla tvättställ är nästan alltid att föredra om ni är flera som sam-

sas framför spegeln på morgonen och om ni har utrymmet, förstås. Att alla i familjen får var sin låda bidrar till familjefriden.

58


BADRUMSMÖBLER - VISKAN

I alla sina utföranden är kommoderna i VISKAN förseglade med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som garanterar möbeln en livslängd på minst 15 år.

Lägg till ett eller flera av våra praktiska pluspaket, till exempel dubbelt eluttag i nedre låda – Plus Ström – eller underbelysning, Plus Ljus.

Kommod VISKAN Solid 60 i Slate Grey med knopp CORE, 14 380:- Tvättställsblandare STRICT, 3 690:- Spegel SCENE 60, 8 790:59


VISKAN SOLID

60

80

100

B: 590  H: 490  D: 425

B: 790  H: 490  D: 425

B: 990  H: 490  D: 425

Kommod

Art.nr

Premium White

320811

Pris SEK 5 890:-

321111

Still Grey

320852

5 890:-

321152

Black Oak

320839

7 990:-

Valfri NCS

320866

10 090:-

Art.nr

B: 605  H: 50  D: 430

Tvättställ

Art.nr

Porslin, vit

660060

Art.nr

Stenkomposit, matt vit

310060

Art.nr

Pris SEK

8 090:-

321411

10 390:-

8 090:-

321452

10 390:-

321139

10 190:-

321439

12 490:-

321166

12 290:-

321466

14 590:-

B: 805  H: 50  D: 430

Pris SEK

Art.nr

3 990:-

B: 1005  H: 50  D: 430

Art.nr

Pris SEK

660080

B: 600  H: 16  D: 430

Tvättställ

Pris SEK

B: 800  H: 16  D: 430

Pris SEK

Art.nr

3 290:-

6 290:-

B: 1000  H: 16  D: 430

Pris SEK

310080

Pris SEK

660100

5 190:-

Art.nr

4 490:-

Pris SEK

310100

5 490:-

ALTERNATIV Tillval

Art.nr

Plus Ljus

327060

Pris SEK 1 890:-

327080

Art.nr

Pris SEK 1 890:-

327100

Art.nr

Pris SEK 2 190:-

Plus Ström

329060

890:-

329080

890:-

329100

890:-

Plus Organizer

390130

490:-

390130

490:-

390130

490:-

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

690:-

390220

690:-

390220

690:-

PUSH

Art.nr

TIE

Art.nr

Pris/st SEK

Kommod 60, Tipmatic

328001

1 990:-

250:-

Brun / Krom

20161

150:-

Kommod 80, Tipmatic

328002

1 990:-

20055

250:-

Svart / Svart

20162

150:-

Kommod 100, Tipmatic

328003

1 990:-

Krom, c/c 320 mm

20062

250:-

Natur / Mässing

20163

150:-

Kommod 120, Tipmatic

328004

1 990:-

Borstad, c/c 128 mm

20057

250:-

Kommod 120 D, Tipmatic 328005

3 690:-

Borstad, c/c 256 mm

20046

250:-

Borstad, c/c 320 mm

20061

250:-

Matt svart, c/c 128 mm

20169

250:-

SPOT

Art.nr

Pris/st SEK

Matt svart, c/c 256 mm

20170

250:-

Krom

20114

150:-

Matt svart, c/c 320 mm

20171

250:-

Borstad

20115

150:-

Matt vit, c/c 128 mm

20150

250:-

Matt vit

20168

150:-

Matt vit, c/c 256 mm

20151

250:-

Matt svart

20116

150:-

Matt vit, c/c 320 mm

20152

250:-

Mässing

20119

150:-

ADD

Art.nr

Pris/st SEK

Krom, c/c 128 mm

20056

Krom, c/c 256 mm

Se alla öppningsalternativ på s. 84

60

Pris SEK

KOMMOD Ingår alltid

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM Lådsystem från Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pack (4-pack i 120 D) • Antiglidmattor • •

Bra att veta

Plus Ljus avser belysning under kommod Plus Ström avser dubbelt eluttag 230V i nedre låda • Matcha med tvättställsblandare s. 162 • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats • PUSH Tipmatic öppnar den synkroniserade lådan med ett enkelt tryck • Glöm inte att komplettera med Vattenlås med Easy-Clean och pop-up s. 163 • •


VISKAN SOLID

120 D

B: 1190  H: 490  D: 425

B: 1180  H: 490  D: 425

Kommod

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

321711

14 790:-

322011

15 790:-

Still Grey

321752

14 790:-

322052

15 790:-

Black Oak

321739

16 890:-

322039

17 890:-

Valfri NCS

321766

18 990:-

322066

19 990:-

B: 1205  H: 50  D: 430

Tvättställ

Art.nr

Porslin, vit

660120

Tvättställ

Art.nr

Stenkomposit, matt vit

310120

BADRUMSMÖBLER - VISKAN

120

B: 1205  H: 50  D: 430

Pris SEK

Art.nr

7 390:-

Pris SEK

660122

B: 1200  H: 16  D: 430

9 690:-

B: 1190  H: 16  D: 430

Pris SEK

Art.nr

6 590:-

Pris SEK

310122

8 590:-

ALTERNATIV Tillval

Art.nr

Plus Ljus

327120

2 190:-

327122

2 590:-

Plus Ström

329120

890:-

329122

890:-

Plus Organizer

390130

490:-

390130

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

690:-

390220 x2

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

490:1380:-

FÖRVARING

Se alla på s. 82

FÖRVARING Ingår alltid Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM 1 fast hyllplan i trä. Övriga i 6 mm härdat glas, samtliga flyttbara • •

B: 300  H: 720  D: 200

Väggskåp

72 2 hyllplan

Premium White

351611H/V*

4 090:-

351811H/V*

5 190:-

Still Grey

351652H/V*

4 090:-

351852H/V*

5 190:-

Black Oak

351639H/V*

6 290:-

351839H/V*

7 390:-

Valfri NCS

351666H/V*

7 290:-

351866H/V*

8 390:-

Pris SEK

120 5 hyllplan

Pris SEK

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr B: 300  H: 1200  D: 200

Högskåp

B: 300  H: 1600  D: 300

B: 400  H: 1600  D: 400

30 5 hyllplan

Pris SEK

40 5 hyllplan

Infräst grepp ingår Se öppningsalternativ på vänster sida • Plus Ström avser 230V enkelt eluttag. Eluttaget är ej monterat vid leverans. Valfri placering • Plus Spegel avser helfigurspegel insida dörr • Lådor i matt svartlackerad aluminium • Levereras färdigmonterat 40 4 hyllplan, 2 lådor

Pris SEK

7 490:-

352711H/V*

10 790:-

7 490:-

352752H/V*

10 790:-

352439H/V*

9 590:-

352739H/V*

12 890:-

352466H/V*

10 690:-

352766H/V*

13 990:-

Premium White

352111H/V*

6 390:-

352411H/V*

Still Grey

352152H/V*

6 390:-

352452H/V*

Black Oak

352139H/V*

8 490:-

Valfri NCS

352166H/V*

9 590:Pris SEK

Pris SEK

Bra att veta

Art.nr

Pris SEK

Tillval Högskåp

Art.nr

Plus Spegel

358030

1 490:-

358040

1 490:-

358040

1 490:-

Plus Ström

359001

890:-

359001

890:-

359001

890:-

Art.nr

Pris SEK

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr 61


Skapa ett moodboard – fysiskt, eller varför inte ett digitalt på Pinterest. Det är ett enkelt sätt att få en samlad bild innan du sätter igång.

62


BADRUMSMÖBLER - VISKAN

Att inreda ett litet badrum kan vara utmanande. Våra bästa tips hittar du på inr.se/sma-badrum

Kommod VISKAN Grip 120 D Premium White med tvättställ i stenkomposit, 26 280:- Tvättställsblandare STRICT, 2 990:- Spegel SCENE 50, 8 290:Duschhörna ARC 20 Frame Plus i Klarglas, 13 890:- Duschförvaring CASE, 990:- Takdusch MIST, 8 290:- Handdukstork BOW, 5 290:63


VISKAN GRIP 40 50 60 80 100 120

Kommod VISKAN Grip 60 i Premium White med tvättställ i Stenkomposit och vit grepplist samt Plus Ljus, 12 470:Spegelskåp STAGE 60 med Plus Ljus, 7 980:- Tvättställsblandare CASUAL, 1 990:-

64


BADRUMSMÖBLER - VISKAN

Börja ditt badrumsprojekt med att skapa ett eget moodboard. På pinterest. se/INR_bathroom hittar du alla våra bilder.

Minimalisten väljer det tunna tvättstället i tålig matt stenkomposit. Föredrar du klassiskt porslin går det förstås lika bra.

65


VISKAN GRIP 2.

1.

3.

4.

1. Ordning och reda. Vår multifunktionella

Organizer ingår i två exemplar per övre låda. Lägg till Plus Ström för dubbelt eluttag.

2. Ytbehandlingen TX Top Extreme™ håller

möbeln skyddad under minst 15 år och tack

vare att grepplisten är i aluminium klarar den eventuella stillastående vatttenrester galant.

3. De fullt utdragbara Vionaro-lådorna med

Soft-Close garanterar en ljudlös gång som håller i en evighet.

4. Högskåp 40 har fyra flyttbara hyllplan i härdat glas och ett fast i trä. Ange höger/vänster.

66

VISKAN Grip låter dig leka med färg och form. Kombinera grepplisten i matt vitt, svart eller grått med valfri kulör på skåpet.


BADRUMSMÖBLER - VISKAN

Föredrar du ditt tvättställ i klassiskt porslin eller i stenkomposit med matt och silkeslen yta? Båda vida kända för sin slittålighet.

Välj till belysning under kommoden med tillvalet Plus Ljus och öka på stämningen med stora mått kvällstid.

Kommod VISKAN Grip 120 D Premium White med tvättställ i stenkomposit, 26 280:- Tvättställsblandare STRICT, 2 990:- Spegel SCENE 50, 8 290:-

67


VISKAN GRIP

40

50

60

80

B: 390  H: 490  D: 345

B: 490  H: 490  D: 345

B: 590  H: 490  D: 425

B: 790  H: 490  D: 425

Kommod

Art.nr

Premium White

320611H/V*

3 590:-

320711

6 290:-

321011

6 890:-

321311

Still Grey

320652H/V*

3 590:-

320752

6 290:-

321052

6 890:-

321352

9 190:-

Black Oak

320639H/V*

4 690:-

320739

7 390:-

321039

7 990:-

321339

10 290:-

Valfri NCS

320666H/V*

7 790:-

320766

10 390:-

321066

11 090:-

321366

13 390:-

Pris SEK

Art.nr

B: 405  H: 50  D: 350

Tvättställ

Art.nr

Porslin, vit

660040

B: 505  H: 50  D: 350

Pris SEK

Art.nr

2 490:-

Art.nr

Stenkomposit, matt vit

310040

Pris SEK

660050

B: 400  H: 16  D: 350

Tvättställ

Pris SEK

3 090:-

B: 500  H: 16  D: 350

Art.nr

Pris SEK 1 890:-

Pris SEK

310050

2 490:-

x1

Art.nr

Pris SEK

B: 605  H: 50  D: 430

Art.nr

3 990:-

B: 600  H: 16  D: 430

Art.nr

3 290:-

B: 490  H: 35

Grepplist

Art.nr

Pris/st SEK

Matt vit

20121

180:-

Matt grå

20120

180:-

Matt svart

20122

180:-

Art.nr

Pris SEK

660080

5 190:-

Art.nr

Pris SEK

310080

4 490:-

x2

x2

B: 390  H: 35

9 190:-

B: 800  H: 16  D: 430

Pris SEK

310060

Pris SEK

B: 805  H: 50  D: 430

Pris SEK

660060

Art.nr

x2

B: 590  H: 35

B: 790  H: 35

Pris/st SEK

Art.nr

Pris/st SEK

Art.nr

Pris/st SEK

20127

190:-

20130

200:-

20133

220:-

20126

190:-

20129

200:-

20132

220:-

20128

190:-

20131

200:-

20134

220:-

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

ALTERNATIV Tillval

Art.nr

Plus Ljus

327040

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

1 690:-

327050

1 690:-

327060

1 890:-

327080

1 890:-

890:-

329060

890:-

329080

890:-

390130

490:-

390130

490:-

390220

690:-

390220

690:-

Plus Ström

329050

Plus Organizer

690:-

390220

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

– 690:-

KOMMOD

HÖGSKÅP

Ingår alltid • Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • Lådsystem från Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pack (ej 40, 4-pack i 120 D) • Antiglidmattor

Ingår alltid • Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • 1 fast hyllplan i trä. Övriga i 6 mm härdat glas, samtliga flyttbara

Bra att veta Glöm inte att välja grepplisten GRIP 1 st resp 2 st • Plus Ljus avser belysning under kommod • Plus Ström avser dubbelt eluttag 230V i nedre låda • Matcha med tvättställsblandare s. 162 • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats • Glöm inte att komplettera med Vattenlås med Easy-Clean och pop-up s. 163 •

68

Bra att veta • Glöm inte att välja grepplisten GRIP • Plus Ström avser 230V enkelt eluttag. Eluttaget är ej monterat vid leverans. Valfri placering • Plus Spegel avser helfigurspegel insida dörr • Lådor i matt svartlackerad aluminium • Levereras färdigmonterat • Högskåpen kan placeras intill varandra


VISKAN GRIP

120

120 D

B: 990  H: 490  D: 425

B: 1190  H: 490  D: 425

B: 1180  H: 490  D: 425

Kommod

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

321611

11 390:-

321911

15 790:-

322211

16 890:-

Still Grey

321652

11 390:-

321952

15 790:-

322252

16 890:-

Black Oak

321639

12 490:-

321939

16 890:-

322239

17 990:-

Valfri NCS

321666

15 590:-

321966

19 990:-

322266

21 090:-

B: 1005  H: 50  D: 430

Tvättställ

Art.nr

Porslin, vit

660100

B: 1205  H: 50  D: 430

Pris SEK

Art.nr

6 290:-

B: 1000  H: 16  D: 430

Tvättställ

Art.nr

Stenkomposit, matt vit

310100

B: 1205  H: 50  D: 430

Pris SEK

660120

Art.nr

7 390:-

Art.nr

5 490:-

Art.nr

6 590:-

x2

9 690:-

B: 1190  H: 16  D: 430

Pris SEK

310120

Pris SEK

660122

B: 1200  H: 16  D: 430

Pris SEK

Pris SEK

310122

8 590:-

x2

B: 990  H: 35

BADRUMSMÖBLER - VISKAN

100

x4 B: 590  H: 35

B: 1190  H: 35

Grepplist

Art.nr

Pris/st SEK

Art.nr

Pris/st SEK

Art.nr

Pris/st SEK

Matt vit

20136

240:-

20139

260:-

20130

200:-

Matt grå

20135

240:-

20138

260:-

20129

200:-

Matt svart

20137

240:-

20140

260:-

20131

200:-

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

ALTERNATIV Tillval

Art.nr

Plus Ljus

327100

2 190:-

327120

2 190:-

327122

2 590:-

Plus Ström

329100

890:-

329120

890:-

329122

890:-

Plus Organizer

390130

490:-

390130

490:-

390130

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

690:-

390220

690:-

390220 x2

Pris SEK

490:1380:-

HÖGSKÅP

Se alla på s. 82

40 4 hyllplan, 2 lådor

Pris SEK

7 990:-

352511H/V*

11 190:-

352252H/V*

7 990:-

352552H/V*

11 190:-

7 990:-

352239H/V*

9 090:-

352539H/V*

12 290:-

10 090:-

352266H/V*

11 190:-

352566H/V*

14 390:-

Högskåp

30 5 hyllplan

Premium White

352011H/V*

6 890:-

352211H/V*

Still Grey

352052H/V*

6 890:-

Black Oak

352039H/V*

Valfri NCS

352066H/V*

Tillval

Art.nr

Plus Spegel

358030

1 490:-

358040

1 490:-

358040

1 490:-

Plus Ström

359001

890:-

359001

890:-

359001

890:-

Pris SEK

40 5 hyllplan

Pris SEK

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr B: 300  H: 1600  D: 300

B: 400  H: 1600  D: 400

x1

Pris SEK

Grepplist

Art.nr

Pris/st SEK

Matt grå

20141

300:-

Matt vit

20142

300:-

Matt svart

20143

300:-

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

69


VISKAN CLASSIC 60 80 100 120

Kommod VISKAN Classic 60 i Premium White med tvättställ i Stenkomposit och knopp SPOT samt Plus Ljus, 13 470:Spegelskåp STAGE 60 med Plus Ljus, 7 980:- Tvättställsblandare SLEEK, 2 690:-

70


BADRUMSMÖBLER - VISKAN

VISKAN Classic med ramspegel är en nätt men samtidigt rymlig kommod med VISKAN-seriens fina funktionalitet på insidan.

Du gör möbeln till din egen genom att välja en kulör och ett grepp eller knopp som matchar din personliga stil.

71


VISKAN CLASSIC 2.

1.

1. Välj till belysning under kommoden med

tillvalet Plus Ljus och framhäv materialvalen.

2. Med skålhandtaget DEEP skapar du den rätta lantliga stilen. Finns i krom, matt svart, vit och polerad mässing.

3. Matcha kommoden med högskåp med eller

3.

utan lådor, spegel och integrerat eluttag.

4. Njutbar ordning i lådorna. Vår multifunktionella Organizer ingår i VISKAN. Lägg till Plus Ström för dubbelt eluttag i nedre låda.

4.

Med tillvalen Plus Spegel och Plus Ström i högskåpet skapar du en riktigt smart och kompakt stylinghörna i badrummet.

72


BADRUMSMÖBLER - VISKAN

Föredrar du ditt tvättställ i klassiskt porslin eller i stenkomposit med matt och silkeslen yta? Båda vida kända för sin slittålighet.

Ramspegeln ger en omedelbar lantlig känsla. Men lackerad i en mörk kulör tillsammans med exempelvis svarta detaljer kan du skapa en möbel helt i din egen stil. Kommod VISKAN Classic 80 i Antracite med grepp DEEP, 20 180:- Tvättställsblandare SLEEK, 3 290:- Spegel LOOX 70, 7 490:73


VISKAN CLASSIC

60

80

100

B: 590  H: 490  D: 425

B: 790  H: 490  D: 425

B: 990  H: 490  D: 425

Pris SEK

Pris SEK

Art.nr

Art.nr

Premium White

320915

7 990:-

321215

10 290:-

321515

12 490:-

Valfri NCS

320966

12 190:-

321266

14 490:-

321566

16 690:-

B: 605  H: 50  D: 430

Tvättställ

Art.nr

Porslin, vit

660060

B: 805  H: 50  D: 430

Pris SEK

Art.nr

Stenkomposit, matt vit

310060

B: 1005  H: 50  D: 430

Pris SEK

Art.nr

3 990:-

660080

B: 600  H: 16  D: 430

Tvättställ

Art.nr

Pris SEK

Kommod

Art.nr

5 190:-

660100

B: 800  H: 16  D: 430

Pris SEK 3 290:-

310080

6 290:-

B: 1000  H: 16  D: 430

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

4 490:-

310100

Pris SEK 5 490:-

ALTERNATIV Pris SEK

Pris SEK

Art.nr

Art.nr

Pris SEK

Tillval

Art.nr

Plus Ljus

327060

1 890:-

327080

1 890:-

327100

2 190:-

Plus Ström

329060

890:-

329080

890:-

329100

890:-

Plus Organizer

390130

490:-

390130

490:-

390130

490:-

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

690:-

390220

690:-

390220

690:-

ADD

Art.nr

Pris SEK

TIE

Art.nr

Pris SEK

DEEP

Art.nr

Pris SEK

Krom, c/c 128 mm

20056

250:-

Brun / Krom

20161

150:-

Krom

20158

250:-

Krom, c/c 256 mm

20055

250:-

Svart / Svart

20162

150:-

Matt svart

20159

250:-

Krom, c/c 320 mm

20062

250:-

Natur / Mässing

20163

150:-

Mässing

20160

250:-

Borstad, c/c 128 mm

20057

250:-

Borstad, c/c 256 mm

20046

250:-

Borstad, c/c 320 mm

20061

250:-

SPOT

Art.nr

Pris SEK

PUSH

Art.nr

Pris SEK

Matt svart, c/c 128 mm

20169

250:-

Krom

20114

150:-

Kommod 60, Tipmatic

328001

1 990:-

250:-

Borstad

20115

150:-

Kommod 80, Tipmatic

328002

1 990:-

328003

1 990:-

Matt svart, c/c 256 mm

20170

Matt svart, c/c 320 mm

20171

250:-

Matt vit

20168

150:-

Kommod 100, Tipmatic

Matt vit, c/c 128 mm

20150

250:-

Matt svart

20116

150:-

Kommod 120, Tipmatic

328004

1 990:-

Matt vit, c/c 256 mm

20151

250:-

Mässing

20119

150:-

Kommod 120 D, Tipmatic

328005

3 690:-

Matt vit, c/c 320 mm

20152

250:-

Se alla öppningsalternativ på s. 84

74


VISKAN CLASSIC

120 D

B: 1190  H: 490  D: 425

B: 1180  H: 490  D: 425

Pris SEK

BADRUMSMÖBLER - VISKAN

120

Kommod

Art.nr

Pris SEK

KOMMOD

Premium White

321815

15 790:-

322115

18 090:-

Ingår alltid

Valfri NCS

321866

19 990:-

322166

22 290:-

Art.nr

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM Lådsystem från Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pack (4-pack i 120 D) • Antiglidmattor •

Bra att veta Plus Ljus avser belysning under kommod • Plus Ström avser dubbelt eluttag 230V i nedre låda • Matcha med tvättställsblandare s. 162 • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats • PUSH Tipmatic öppnar den synkroniserade lådan med ett enkelt tryck • Glöm inte att komplettera med Vattenlås med Easy-Clean och pop-up s. 163 •

B: 1205  H: 50  D: 430

Tvättställ

Art.nr

Porslin, vit

660120

Pris SEK 7 390:-

B: 1205  H: 50  D: 430

Art.nr 660122

B: 1200  H: 16  D: 430

Tvättställ

Art.nr

Stenkomposit, matt vit

310120

Pris SEK 6 590:-

Pris SEK 9 690:-

HÖGSKÅP

B: 1190  H: 16  D: 430

Art.nr 310122

Ingår alltid

Pris SEK

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM 1 fast hyllplan i trä. Övriga i 6 mm härdat glas, samtliga flyttbara

8 590:-

Bra att veta

ALTERNATIV Art.nr

Plus Ljus

327120

2 190:-

327122

2 590:-

Plus Ström

329120

890:-

329122

890:-

Plus Organizer

390130

490:-

390130

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

690:-

390220 x2

Pris SEK

Infräst grepp ingår Se öppningsalternativ på vänster sida • Plus Ström avser 230V enkelt eluttag. Eluttaget är ej monterat vid leverans. Valfri placering • Plus Spegel avser helfigurspegel insida dörr • Lådor i matt svartlackerad aluminium • Levereras färdigmonterat •

Tillval

Art.nr

Pris SEK

490:1380:-

FÖRVARING

Se alla på s. 82

Väggskåp

72 2 hyllplan

Premium White

351715H/V*

5 190:-

351915H/V*

6 290:-

Valfri NCS

351766H/V*

8 390:-

351966H/V*

9 490:-

Högskåp

30 5 hyllplan

Premium White

352815H/V*

8 990:-

352315H/V*

Valfri NCS

352866H/V*

11 190:-

352366H/V*

Tillval Högskåp

Art.nr

Plus Spegel

358030

1 490:-

358040

1 490:-

358040

1 490:-

Plus Ström

359001

890:-

359001

890:-

359001

890:-

Pris SEK

120 5 hyllplan

Pris SEK

*Ange H/V för högereller vänsterställd dörr

B: 300  H: 720  D: 200

B: 300  H: 1200  D: 200

B: 300  H: 1600  D: 300

Pris SEK

Pris SEK

40 5 hyllplan

Art.nr

40 4 hyllplan, 2 lådor

Pris SEK

9 990:-

352615H/V*

12 290:-

12 190:-

352666H/V*

15 490:-

Art.nr

Pris SEK

Pris SEK

Pris SEK

B: 400  H: 1600  D: 400

75


1.

3.

2.

5.

6. 4.

SPEGLAR OCH SPEGELSKÅP Tänk till kring dina behov och utforska vårt breda urval av speglar och spegelskåp i olika utförande och storlekar. Titta gärna lite extra på smarta HIDE – spegelförvaringen som ger dig helfigurspegel och förvaring i ett.

76


BADRUMSMÖBLER – SPEGLAR & SPEGELSKÅP

7.

9.

8.

1. Spegel LOOX 90, 8 490:- 2. Spegel GROOM 60, 2 890:- 3. Spegelskåp STAGE 60, 6 790:- 4. Spegel FEEL 60, 4 590:5. Spegel TOUCH 60, 7 290:- 6. Spegel SCENE 100, 9 790:- 7. Spegelskåp HALO, 7 690:- 8. Spegelskåp HALOMORE White Ash, 11 190:- 9. Spegelförvaring HIDE Premium White, 5 190:-

77


SPEGLAR

SPEGEL LOOX Art.nr

Pris SEK

70

Ø/D: 700/30 mm

360070

7 490:-

90

Ø/D: 900/30 mm

360090

8 490:-

110

Ø/D: 1100/30 mm

360110

9 490:-

Bra att veta LED-belysning 3000 K Ljusflöde 480-680 lm • IP-klass 44 • Belysning bakom kanten • Spegeln har ingen av/på-knapp utan kopplas till rummets strömbrytare • •

SPEGEL TOUCH

Art.nr

Pris SEK

60

B/H/D: 600/720/30 mm

346060

7 290:-

80

B/H/D: 800/720/30 mm

346080

7 790:-

100

B/H/D: 1000/720/30 mm

346100

8 290:-

120

B/H/D: 1200/720/30 mm

346120

8 790:-

140

B/H/D: 1400/720/30 mm

346140

9 290:-

Art.nr

Pris SEK

Bra att veta LED-belysning 2500–6500 K Ljusflöde 320-680 lm • IP-klass 44 • Ovan- och underbelysning • Tre touchknappar i nederkant med av/på, dimra och justera ljustemperatur • Ett minne i spegeln håller koll på de senaste inställningar till nästa gång du slår på strömmen • •

SPEGEL SCENE 50

B/H: 500/720 mm D: 30/70 mm

348050

8 290:-

60

B/H: 600/720 mm D: 30/70 mm

348060

8 790:-

80

B/H: 800/720 mm D: 30/70 mm

348080

9 290:-

100

B/H: 1000/720 mm D: 30/70 mm

348100

9 790:-

120

B/H: 1200/720 mm D: 30/70 mm

348120

10 290:-

Bra att veta LED-belysning 2500–6500 K Ljusflöde 810 lm • IP-klass 44 • Ställbar sidobelysning upp till 90° vinkel • Tre touchknappar i nederkant med av/på, dimra och justera ljustemperatur • Ett minne i spegeln håller koll på de senaste inställningar till nästa gång du slår på strömmen • •

78


SPEGEL GROOM

Premium White

Pris SEK

Valfri NCS

BADRUMSMÖBLER – SPEGLAR & SPEGELSKÅP

SPEGLAR

Pris SEK

60

B: 625 mm H: 745 mm D: 20 mm

343211

2 890:–

343266

3 890:–

80

B: 825 mm H: 745 mm D: 20 mm

343311

3 390:–

343366

4 390:–

100

B: 1025 mm H: 745 mm D: 20 mm

343411

3 890:–

343466

4 890:–

120

B: 1225 mm H: 745 mm D: 20 mm

343511

4 490:–

343566

5 490:–

140

B: 1425 mm H: 745 mm D: 20 mm

343611

4 990:–

343666

5 990:–

Bra att veta •

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM ingår alltid

SPEGEL FEEL

Art.nr

Pris SEK

40

B: 400 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344040

3 390:-

50

B: 500 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344050

3 890:-

60

B: 600 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344060

4 590:-

80

B: 800 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344080

5 090:-

100

B: 1000 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344100

5 690:-

120*

B: 1200 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344120

6 690:-

140*

B: 1400 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344140

6 690:-

*2 st armaturer Bra att veta Belysningsarmatur i LED 4000 K Ljusflöde 80-350 lm (under), 480 lm (ovan) • IP-klass 44 • Till speglar 120–140 ingår två armaturer • Underbelysning i LED ingår • Spegeln har ingen av/på-knapp utan kopplas till rummets strömbrytare • Säkerhetsfilm på baksidan ingår • •

ANPASSNINGSBARA SPEGLAR FÖR BÄSTA SMINKRESULTATET Med hjälp av de tre touch-knapparna reglerar du både färgtemperatur och ljusstyrka på TOUCH och SCENE. Spegeln håller reda på senast gjorda inställning till nästa gång du slår på strömmen. Kopplas till rummets strömbrytare eller till sin helt egna. Hör med din elektriker. På SCENE vinklar du dessutom enkelt in sidobelysningen upp till 90° för att skapa just den belysning som du önskar.

Med ett lätt finger justerar du spegelns ljus så att det passar just dina behov.

79


SPEGELSKÅP

SPEGELSKÅP STAGE

40

Spegelskåp med en dörr B/H/D: 400/720/140 mm Art.nr

Pris SEK

50

Spegelskåp med en dörr B/H/D: 500/720/140 mm Art.nr

Pris SEK

Premium White

341511H/V*

5 590:-

341811H/V*

5 690:-

Still Grey

341552H/V*

5 590:-

341852H/V*

5 690:-

Black Oak

341539H/V*

6 690:-

341839H/V*

6 790:-

Valfri NCS

341566H/V*

8 790:-

341866H/V*

8 890:-

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Tillval

Art.nr

Plus Ljus

341595

1 190:-

341895

1 190:-

Plus Zoom

340093

790:-

340093

790:-

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr

60

80–120 med elsektion

60

80

Spegelskåp med två dörrar B/H/D: 600/720/140 mm

Spegelskåp med två dörrar B/H/D: 800/720/140 mm Art.nr

Spegelskåp med två dörrar B/H/D: 1000/720/140 mm

120

Spegelskåp med två dörrar B/H/D: 1200/720/140 mm

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

342011

6 790:-

342511

8 990:-

342611

10 190:-

342711

11 290:-

Still Grey

342052

6 790:-

342552

8 990:-

342652

10 190:-

342752

11 290:-

Nordic Oak

342033

7 790:-

342533

9 990:-

342633

11 190:-

342733

12 290:-

Black Oak

342039

8 790:-

342539

10 990:-

342639

12 190:-

342739

13 290:-

Valfri NCS

342066

9 990:-

342566

12 190:-

342666

13 390:-

342766

14 490:-

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Pris SEK

Pris SEK

100

Tillval

Art.nr

Plus Ljus

342095

1 190:-

342595

1 190:-

342695

1 590:-

342795

1 590:-

Plus Zoom

340093

790:-

340093

790:-

340093

790:-

340093

790:-

Ingår alltid

Bra att veta

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • Ovanbelysning • Eluttag • Prylhållarmagnet • Speglar på luckornas insida • Flyttbara hyllplan i härdat glas • 80, 100 och 120 har elsektion med djupa lådor • Lådorna i elsektionen är flyttbara

80

LED-belysning 4000 K Ljusflöde 150-420 lm (under), 290-770 lm (ovan) • IP-klass 44 • Plus Ljus avser underbelysning, LED • Plus Zoom avser förstoringsspegel x5 på luckans insida. Fri placering • Eluttaget sitter i skåpets övre högra hörn • Spegelskåpet kopplas till rummets strömbrytare. Ingen av/på-knapp • Levereras färdigmonterat med all teknik på plats •


SPEGELSKÅP HALO Ingår alltid

Runt spegelskåp med dold förvaring Spegel Ø: 600 mm B/H/D: 400/350/150 mm

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • Ett fast hyllplan i trä • Förstoringsspegel x5 • Prylhållarmagnet • Spegel på insida lucka • Ovan- och underbelysning, LED •

Art.nr

Pris SEK

Premium White

364011H/V*

7 690:-

Slate Grey

364051H/V*

7 690:-

White Ash

364021H/V*

8 890:-

Valfri NCS

364066H/V*

10 990:-

*Ange H/V för högereller vänsterställd dörr

Bra att veta LED-belysning 3000–3200 K Ljusflöde 160 lm • IP-klass 44 • Spegelskåpet kopplas till rummets strömbrytare. Ingen av/på-knapp • Tänk på att beställa höger- eller vänsterställd dörr • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats • •

SPEGELSKÅP HALOMORE Runt spegelskåp med öppen sidoförvaring Spegel Ø: 600 mm B/H/D: 800/350/150 mm Art.nr

Ingår alltid Ytbehandling TX Top ExtremeTM Ett fast hyllplan i trä • Förstoringsspegel x5 • Prylhållarmagnet • Spegel på insida lucka • Ovan- och underbelysning, LED • •

Pris SEK

Premium White

364111H/V*

9 990:-

Slate Grey

364151H/V*

9 990:-

White Ash

364112H/V*

11 190:-

Bra att veta

Valfri NCS

364166H/V*

13 290:-

LED-belysning 3000–3200 K Ljusflöde 160 lm • IP-klass 44 • Spegelskåpet kopplas till rummets strömbrytare. Ingen av/på-knapp • Tänk på att beställa höger- eller vänsterställd dörr • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats •

*Ange H/V för högereller vänsterställd dörr

SPEGELFÖRVARING HIDE B/H/D: 333/1620-1642/106 mm

Ingår alltid Art.nr

Pris SEK

Premium White

38710H/V*

5 190:-

Still Grey

38752H/V*

5 190:-

Black Oak

38739H/V*

5 790:-

Valfri NCS

38766H/V*

8 990:-

• •

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM Fem fack på insida dörr

Bra att veta • Helfigurspegel •

på utsida dörr Levereras färdigmonterat

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr

81

BADRUMSMÖBLER – SPEGLAR & SPEGELSKÅP

SPEGELSKÅP


1.

2.

3.

FÖRVARING När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Och lågt. Och djupt. Och grunt. Utforska våra funktionella väggskåp och högskåp som vi utrustat med hyllor och lådor samt dolt eluttag som tillval. Svårare än så behöver det inte vara. Se respektive möbelseries egna uppslag för mer information.

82


6.

BADRUMSMÖBLER – FÖRVARING

5.

7.

4.

Plus Ström ger dig ett funktionellt högskåp med integrerat eluttag. Eluttaget monteras på valfri plats vid installation av skåpet.

1. Alla våra högskåp 40 finns i variant med eller utan två praktiska lådor. Lägg till invändig spegel och eluttag. Här GRAND Grip 40 i Black Oak. 2. Alla högskåp med innanförliggande front kan du få med PUSH-öppning. Eller välj ett av våra grepp och handtag på s. 78. Här GRAND Classic 40 i Premium White. 3. Väggskåp 72 med två hyllplan och infräst grepp finns i flera utföranden i VISKAN. Här ser vi accentkulören Rosewood och stilrena Still Grey. 4. Väggskåp 120 har samma valmöjligheter som det mindre skåpet. Fyra flyttbara hyllplan i härdat glas och ett fast i trä ingår. Ange höger/vänster. 5. GRAND och VISKAN Grip låter dig leka med färg och form. Kombinera grepplisten i matt vitt, svart eller grått med valfri kulör på skåpet. 6. Vårt nättaste högskåp är bara 30 cm brett och 30 cm djupt men med samma utrustningsnivå som de större skåpen. Här VISKAN Solid 30 i Black Oak. 7. Bryt av med ett grepp, knopp eller handtag. Här GRAND Solid 40 med TIE i svart läder. Se s. 78.

83


ÖPPNINGSALTERNATIV 1. ADD

Art.nr

Pris SEK

Krom, c/c 128 mm

20056

250:-

Krom, c/c 256 mm

20055

250:-

Krom, c/c 320 mm

20062

250:-

Borstad, c/c 128 mm

20057

250:-

Borstad, c/c 256 mm

20046

250:-

Borstad, c/c 320 mm

20061

250:-

Matt svart, c/c 128 mm

20169

250:-

Matt svart, c/c 256 mm

20170

250:-

Matt svart, c/c 320 mm

20171

250:-

Matt vit, c/c 128 mm

20150

250:-

Matt vit, c/c 256 mm

20151

250:-

Matt vit, c/c 320 mm

20152

250:-

2. MOOD*

Art.nr

Pris SEK

Matt grå, c/c 128 mm

20144

250:-

Matt vit, c/c 128 mm

20145

250:-

Svartborstad, c/c 128 mm 20146

250:-

1.

*Passar endast GRAND och AIR

3. DEEP

Art.nr

Pris SEK

Krom, c/c 64 mm

20158

250:-

Matt svart, c/c 64 mm

20159

250:-

Mässing, c/c 64 mm

20160

250:-

4. SPOT

Art.nr

Pris SEK

Krom, Ø30 mm

20114

150:-

Borstad, Ø30 mm

20115

150:-

Matt vit, Ø30 mm

20168

150:-

Matt svart, Ø30 mm

20116

150:-

Mässing, Ø30 mm

20119

150:-

5. THIN

Art.nr

Pris SEK

Blankpolerad, B 250 mm 20110

250:-

Matt vit, B 250 mm

20153

250:-

Matt svart, B 250 mm

20154

250:-

6. TIE

Art.nr

Pris SEK

Brun / Krom

20161

150:-

Svart / Svart

20162

150:-

Natur / Mässing

20163

150:-

7. SPARK

Art.nr

Pris SEK

Matt svart, c/c 224 mm

20164

250:-

Mässing, c/c 224 mm

20165

250:-

8. CORE

Art.nr

Pris SEK

Matt svart, Ø20 mm

20166

150:-

Mässing, Ø20 mm

20167

150:-

2.

84


5.

3.

BADRUMSMÖBLER – HANDTAG & KNOPPAR

4.

6.

7.

8.

85

Se mer på inr.se/oppningsalternativ


86


DUSCHLÖSNINGAR

DUSCHLÖSNINGAR Duschväggar – Duschkabiner

87


DUSCHSERIER Här har vi samlat de mest särskiljande dragen i varje serie. Se mer detaljerad info på respektive produktsida.

EPIC

S.90

Nisch – Hörna

88

ARC

S.98

Original

Frame

Nisch – Hörna – Skärm – Mitt på vägg

Nisch – Hörna – Skärm – Mitt på vägg


LINC

BRIC

S.122

S.146

DUSCHLÖSNINGAR

Original

Nisch – Hörna – Skärm – Mitt på vägg

Flex

Nisch – Hörna

Pivotdörrar – Skjutdörrar

89


EPIC I en utsökt förening av design och teknik erbjuder EPIC de mest exklusiva duschlösningarna på marknaden. Här får du 10 millimeter glas fäst i pivotgångjärn som snurrar fjäderlätt runt sin egen axel. EPIC imponerar med sin tyngd och precision och lyfter uttrycket i ditt badrum till en ny nivå.

90


EPIC-modellerna med Plus som epitet kan beställas ända upp till 2 700 mm och fälls in i tak och golv för en extra luftig känsla.

DUSCHLÖSNINGAR - EPIC

Duschdörr EPIC 1 Plus i Klarglas, 26 290:- Takdusch EASE, 9 890:- Handdukstorkar LINE i NCS, 4 890:91


EPIC

Duschhörna EPIC 13, 29 090:- Takdusch EASE, 9 890:- Handdukstork BOW, 5 290:-

92


Lyxigaste känslan skapar du genom att kombinera naturens egna material och jordtoner med glas, aluminium och betong.

93

DUSCHLÖSNINGAR - EPIC

Hörnmodellen i EPIC heter 13 och måttanpassas kostnadsfritt både på höjden och bredden.


2.

1.

3.

1. På Plus-modellerna fälls tak- och golvbeslagen in vilket ger glaset en luftig och svävande känsla.

2. Modellerna utan Plus i namnet kommer med en stabiliserande överliggare som håller pivotgångjärnet och glaset i ett säkert grepp.

3. EPIC bjuder på en mäktig duschupplevelse med 10 mm pivotupphängt säkerhetsglas i ett enda massivt stycke.

4. Med glaset Opal Klar får du ett helt klart glas

utan den naturliga gröntonen. Känslan blir kristallklar och ja... episk.

94

4.


Pivotgångjärnen ger glaset en känsla av att sväva – här tillsammans med grått glas som ger hela rummet en sober känsla.

DUSCHLÖSNINGAR - EPIC

Duschdörr EPIC 1 i Grått glas, 26 290:95


NISCH

EPIC 1 • Bredd

1100–1600 mm (A)

• Standardhöjd

2100 mm ovankant ram (2060 mm ovankant glas)

• EPIC-handtag

ingår som standard

• Tänk

på att nischens djup även bör kunna rymma till exempel en takdusch utöver svängradien

2100

Vid beställning ange Artikelnummer, A-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2100 mm)

A 1100-1600

Måttanpassad

Blankpolerad

Pris SEK

Klarglas

701 023 00

24 090:-

Grått glas

701 033 00

26 290:-

Opal Klar

701 123 00

26 290:-

Opal Frost

701 253 00

28 590:-

Modellen är vändbar

EPIC 1 PLUS •

Bredd 1100–1600 mm (A) , Höjd 1400–2700 mm

• Höjd

avser stumt mått mellan golv och tak

• EPIC-handtag

ingår som standard

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det 1400-2700

• Pivotgångjärnen • Tänk

A-A ( 1:60 )

är försänkta i golv och tak, särskild anpassning krävs inför montage

på att nischens djup även bör kunna rymma till exempel en takdusch utöver svängradien

A

Vid beställning ange Artikelnummer, A-mått, Höjd Måttanpassad

Blankpolerad

Pris SEK

Klarglas

751 023 00

26 290:-

Grått glas

751 033 00

28 590:-

Opal Klar

751 123 00

28 590:-

Opal Frost

751 253 00

30 790:-

A A 1100-1600

A-A ( 1:60 )

A

A

Modellen är vändbar

EPIC 4 • Bredd

1100-2000 mm (A)

• Standardhöjd

2100 mm ovankant ram (2060 mm ovankant glas)

• EPIC-handtag

ingår som standard

• Levereras

med 2 golvfästen och 2 övre fästen på den fasta sidan om den är större än 1100 mm

Vid beställning ange 2100

96

Artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2100 mm) VÄNSTERMODELL

Blankpolerad

Pris SEK

Klarglas

7041 023 00

30 290:-

Grått glas

7041 033 00

32 490:-

Opal Klar

7041 123 00

32 490:-

Opal Frost

7041 253 00

35 790:-

HÖGERMODELL

Blankpolerad

Pris SEK

Klarglas

7042 023 00

30 290:-

Grått glas

7042 033 00

32 490:-

Opal Klar

7042 123 00

32 490:-

Opal Frost

7042 253 00

35 790:-

A 1100-2000

B 700-1100

200-1300

A 1100-2000

200-1300

B 700-1100


NISCH

EPIC 2 • Bredd

700-1100 mm (A)

• Standardhöjd

2100 mm ovankant ram (2060 mm ovankant glas)

• EPIC-handtag

ingår som standard

Vid beställning ange Artikelnummer, A-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2100 mm) 2100

VÄNSTERMODELL

Blankpolerad

Pris SEK

Klarglas

7021 023 00

18 490:-

Grått glas

7021 033 00

20 690:-

Opal Klar

7021 123 00

20 690:-

Opal Frost

7021 253 00

22 990:-

HÖGERMODELL

Blankpolerad

Pris SEK

Klarglas

7022 023 00

18 490:-

Grått glas

7022 033 00

20 690:-

Opal Klar

7022 123 00

20 690:-

Opal Frost

7022 253 00

22 990:-

A 700-1100

A 700-1100

EPIC 2 PLUS • Bredd

700-1200 mm (A), Höjd 1400–2700 mm

avser stumt mått mellan golv och tak

• EPIC-handtag

DUSCHLÖSNINGAR - EPIC

• Höjd

ingår som standard

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det 1400-2700

Pivotgångjärnen är försänkta i golv och tak, särskild anpassning krävs inför montage

Vid beställning ange

Vänstermodell

Artikelnummer, A-mått, Höjd

A 700-1200

Måttanpassad

Blankpolerad

Pris SEK

Klarglas

752 023 00

21 790:-

Grått glas

752 033 00

24 090:-

Opal Klar

752 123 00

24 090:-

Opal Frost

752 253 00

26 290:-

Högermodell A 700-1200

Modellen är vändbar

HÖRNA

EPIC 13 • Storlek

700–1100 mm (A) x 400–2000 mm (B)

• Storlek

avser invändigt hörn till utsida ram

• Standardhöjd

2100 mm ovankant ram (2060 mm ovankant glas)

• EPIC-handtag

ingår som standard

• Levereras

med 2 golvfästen och 2 övre fästen på den fasta sidan om den är större än 1100 mm

Vid beställning ange Artikelnummer, A-mått och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2100 mm) Blankpolerad

Pris SEK

Klarglas

7131 023 00

29 090:-

Grått glas

7131 033 00

32 390:-

Opal Klar

7131 123 00

32 390:-

Opal Frost

7131 253 00

35 790:-

HÖGERMODELL

Blankpolerad

Pris SEK

Klarglas

7132 023 00

29 090:-

Grått glas

7132 033 00

32 390:-

Opal Klar

7132 123 00

32 390:-

Opal Frost

7132 253 00

35 790:-

A 700-1100

VÄNSTERMODELL

B 400-2000

A 700-1100

2100

B 400-2000

97


ARC ARC är vår mest anpassningsbara duschserie. Här får du stora glasytor i 8 mm tjocklek tillsammans med våra vackra ARC Original-beslag – om du vill i kombination med en estetiskt designad skena, ARC Frame. De allra flesta av lösningarna i ARC måttanpassas och snedkapas kostnadsfritt efter dina önskemål.

Trä, glas och betong ger en lyxig industriell känsla och flörtar samtidigt med det japanska.

98


Värmdö Sverige

Ett duschglas från golv till tak får hela rummet att kännas rymligare. Lyxigare känsla är svår att hitta.

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

Duschvägg ARC 43 Original Plus i Klarglas, 19 190:Takdusch EASE, 9 890:- Kommod GRAND Solid 100 i Nordic Oak med tvättställ LEVEL och bänkskiva Raw Concrete Satin samt PUSH Tipmatic, 26 960:- Högskåp GRAND Solid 40 i Nordic Oak 8 490:- Spegel TOUCH 100, 8 290:- Handdukstork BOW, 5 290:99


ARC ORIGINAL

Duschvägg ARC 43 Original Plus i Klarglas, 19 190:- Takdusch EASE, 9 890:- Handdukstork BOW, 5 290:-

100


Att anpassa glaset efter exempelvis ett snedtak är enkelt men måste göras före härdning. Mät noga och ge skissen till din återförsäljare så återkommer vi med en CAD-ritning, kostnadsfritt.

101

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

ARC ger dig de bredaste möjligheterna på den nordiska duschmarknaden. Med stilrena beslag i blank krom, polerad mässing eller matt svart finish till det 8 mm tjocka glaset har du fundamentet för en unik duschlösning designad av ingen mindre än dig själv.


En sittplats i duschen är ljuvligt. Placera dig själv under taksilen och låt vattnet skölja bort dagens alla bekymmer.

102


DUSCHLÖSNINGAR - ARC

Duschvägg ARC 20 Frame i Klarglas, 12 790:- Takdusch MIST, 8 290:- Kommod AIR 150 J i Slate Grey med bänkskiva i Dekton® Sirius och PUSH Tipmatic, 33 660:- Tvättställsblandare SLEEK, 3 990:- Spegel LOOX 70, 7 490:- Handdukstork BOW, 5 290:103


ARC FRAME

Duschvägg ARC 20 Frame i grått glas, 15 590:- Takdusch EASE, 9 890:- Duschförvaring CASE, 990:-

104


Ett fysiskt eller digitalt moodboard med materialen och färgerna som du tänker till ditt nya badrum är ett bra steg på vägen mot ditt nya badrum.

105

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

ARC Frame kombinerar ARC Original-beslagen med en praktisk och estetisk skena. Här som skräddarsydd bastulösning.


1.

2.

3.

4.

1. Specialanpassningar av duschglas är vår vardag. Här ett 8 mm ARC-glas med urtag för vattenrör. Endast fantasin sätter gränser.

2. Det fyrkantiga SQUARE-greppet ingår som standard på alla lösningar

med slagdörr. Önskar du det vertikala handtaget GRAB anger du detta vid beställning.

3. ARC Frame med skena i blankpolerad eller matt svartlackerad aluminium ramar in och hindrar vattnet från att söka sig utanför duschen.

4. ARC 4 och 20 kan beställas med vertikalt stag i krom, svart eller mässing och fästs i taket. På så sätt kan du montera glaset var som helst i rummet.

106

Det vertikala takstaget finns i krom, svart och mässing. Du anpassar det själv efter takhöjden.


En skräddarsydd ARC 4 Original i nisch är en populär lösning under snedtak. Se måttagningsmanual på inr.se

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

Duschlösningarna i ARC erbjuder nästan oändliga möjligheter när det gäller anpassning efter till synes omöjliga utrymmen.

Specialanpassad duschlösning ARC 4 Original Handdukstork LINE, 3 790:107


2 NISCH

ARC 2 Original • Fasta

mått: Bredd 800 eller 900 mm (A)

• Måttanpassad: • Bredd

• Standardhöjd • Grepp

2000

Bredd 300–1000 mm (A)

(A) avser stumt nischmått 2000 mm ovankant glas

SQUARE ingår (Måttanpassad: alternativt handtag GRAB se s. 134)

• Modellen

är fri från tätningslister

• Modellen

är vändbar

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Fasta mått: artikelnummer

3

Vänstermodell

Högermodell

AA 300-1000 800 / 900

A 300-1000

Måttanpassad: artikelnummer och A-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

A 800 / 900

Fasta mått

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas 800 mm

102 025 80

7 990:-

102 021 80

8 990:-

Mässing 102 027 80

Pris SEK 9 790:-

Klarglas 900 mm

102 025 90

7 990:-

102 021 90

8 990:-

102 027 90

9 790:-

Modellen är vändbar Vänstermodell

Högermodell A A 300-1000800 / 900

A 300-1000

3

Måttanpassad

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

102 025 00

9 890:–

102 021 00

10 890:-

102 027 00

11 690:-

A 800 / 900Klarglas med Timeless

102 115 00

11 990:–

102 111 00

12 990:-

102 117 00

13 790:-

Frostat glas

102 105 00

11 990:–

102 101 00

12 990:-

102 107 00

13 790:-

Grått glas

102 035 00

11 990:–

102 031 00

12 990:-

102 037 00

13 790:-

Opal Klar

102 125 00

11 990:–

102 121 00

12 990:-

102 127 00

13 790:-

Opal Frost

102 255 00

12 990:-

102 251 00

13 990:-

102 257 00

14 790:-

Dark Frost

102 395 00

12 990:-

102 391 00

13 990:-

102 397 00

14 790:-

Modellen är vändbar

ARC 3 Original • Bredd

600–2000 mm (A)

• Bredd

(A) avser stumt nischmått

• Standardhöjd • Grepp

2000 mm ovankant glas

SQUARE ingår som standard (alternativt handtag GRAB se s. 134)

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

2000

Vid beställning ange Artikelnummer och A-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard Ange även om du önskar annan fördelning än lika breda dörrar

A 600-2000

300-1000

108

300-1000

Måttanpassad

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

103 025 00

18 990:-

103 021 00

20 590:-

103 027 00

22 390:-

Klarglas med Timeless

103 115 00

22 390:-

103 111 00

23 990:-

103 117 00

25 790:-

Frostat glas

103 105 00

22 390:-

103 101 00

23 990:-

103 107 00

25 790:-

Grått glas

103 035 00

22 390:-

103 031 00

23 990:-

103 037 00

25 790:-

Opal Klar

103 125 00

22 390:-

103 121 00

23 990:-

103 127 00

25 790:-

Opal Frost

103 255 00

25 790:-

103 251 00

27 390:-

103 257 00

29 190:-

Dark Frost

103 395 00

25 790:-

103 391 00

27 390:-

103 397 00

29 190:-


4

NISCH

ARC 4 Original • Bredd

500–2200 mm (A)

• Bredd

(A) avser stumt nischmått

• Standardhöjd • Grepp

• Levereras

2000

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativt handtag GRAB se s. 134) utan stag om den fasta sidan är mindre än 300 mm

• Levereras

med 2 golvfästen om den fasta sidan är större än 1000 mm

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

Vänstermodell A 500-2200

B 300-1000 200-1200

Högermodell A 500-2200

B 200-1200 300-1000

Modellen är vändbar

Måttanpassad

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

104 025 00

20 490:–

104 021 00

22 090:-

104 027 00

23 890:-

Klarglas med Timeless

104 115 00

24 990:–

104 111 00

26 590:-

104 117 00

28 390:-

Frostat glas

104 105 00

24 990:–

104 101 00

26 590:-

104 107 00

28 390:-

Grått glas

104 035 00

24 990:–

104 031 00

26 590:-

104 037 00

28 390:-

Opal Klar

104 125 00

24 990:–

104 121 00

26 590:-

104 127 00

28 390:-

Opal Frost

104 255 00

28 390:–

104 251 00

29 990:-

104 257 00

31 790:-

Dark Frost

104 395 00

28 390:–

104 391 00

29 990:-

104 397 00

31 790:-

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

4 Frame

ARC 4 Frame • Bredd

500–2200 mm (A)

• Bredd

(A) avser stumt nischmått

• Standardhöjd • Grepp

1995

1995 mm ovankant glas (2030 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativt handtag GRAB se s. 134)

• Levereras

utan stag om den fasta sidan är mindre än 300 mm

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 1995 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

Vänstermodell

Högermodell

A 500-2200

A 500-2200

B 300-1000 200-1200

B 200-1200 300-1000

Modellen är vändbar

Måttanpassad

Blankpolerad/ Krom Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

1041 023 00

20 490:–

1041 021 00

22 090:-

Klarglas med Timeless

1041 113 00

24 990:–

1041 111 00

26 590:-

Frostat glas

1041 103 00

24 990:–

1041 101 00

26 590:-

Grått glas

1041 033 00

24 990:–

1041 031 00

26 590:-

Opal Klar

1041 123 00

24 990:–

1041 121 00

26 590:-

Opal Frost

1041 253 00

28 390:–

1041 251 00

29 990:-

Dark Frost

1041 393 00

28 390:–

1041 391 00

29 990:-

109


5

NISCH

ARC 5 Original • Bredd

500–1500 mm (A)

• Bredd

(A) avser stumt nischmått

• Standardhöjd • Grepp

• Modellen

2000

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativt handtag GRAB se s.134) är fri från magnet- och tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

Vid beställning ange Artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

Vänstermodell

Högermodell

A 500-1500

A 500-1500

200-750

B 300-750

B 300-750

200-750

Modellen är vändbar

Måttanpassad

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

105 025 00

26 590:-

105 021 00

28 290:-

105 027 00

29 990:-

Klarglas med Timeless

105 115 00

32 290:–

105 111 00

33 990:-

105 117 00

35 690:-

Frostat glas

105 105 00

32 290:–

105 101 00

33 990:-

105 107 00

35 690:-

Grått glas

105 035 00

32 290:–

105 031 00

33 990:-

105 037 00

35 690:-

Opal Klar

105 125 00

32 290:–

105 121 00

33 990:-

105 127 00

35 690:-

Opal Frost

105 255 00

35 590:-

105 251 00

37 290:-

105 257 00

38 990:-

Dark Frost

105 395 00

35 590:-

105 391 00

37 290:-

105 397 00

38 990:-

5 Frame

ARC 5 Frame • Bredd

500–1500 mm (A)

• Bredd

(A) avser stumt nischmått

• Standardhöjd • Grepp

• Modellen

1995

1995 mm ovankant glas (2030 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativt handtag GRAB se s.134) är fri från magnet- och tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 1995 mm)

Vänstermodell

Högermodell

A 500-1500

A 500-1500

200-750

B 300-750

B 300-750

Modellen är vändbar

110

200-750

Måttanpassad

Blankpolerad/ Krom Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

1051 023 00

26 590:-

1051 021 00

28 290:-

Klarglas med Timeless

1051 113 00

32 290:–

1051 111 00

33 990:-

Frostat glas

1051 103 00

32 290:–

1051 101 00

33 990:-

Grått glas

1051 033 00

32 290:–

1051 031 00

33 990:-

Opal Klar

1051 123 00

32 290:–

1051 121 00

33 990:-

Opal Frost

1051 253 00

35 590:-

1051 251 00

37 290:-

Dark Frost

1051 393 00

35 590:-

1051 391 00

37 290:-


7

NISCH

ARC 7 Original • Bredd

700–2700 mm (A)

• Bredd

(A) avser stumt nischmått

• Standardhöjd • Grepp

2000

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativt handtag GRAB se s.134)

• Levereras

med 2 golvfästen på den fasta sidan (C) om den är större än 1000 mm.

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

Vid beställning ange Artikelnummer, A-,B- och C-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

Vänstermodell

Högermodell

A 700-2700

A 700-2700

C B 200-750 300-750 200-1200

B 200-1200 300-750 200-750 C

Modellen är vändbar

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

107 025 00

35 990:-

107 021 00

38 590:-

107 027 00

40 990:-

Klarglas med Timeless

107 115 00

44 990:-

107 111 00

47 590:-

107 117 00

49 990:-

Frostat glas

107 105 00

44 990:-

107 101 00

47 590:-

107 107 00

49 990:-

Grått glas

107 035 00

44 990:-

107 031 00

47 590:-

107 037 00

49 990:-

Opal Klar

107 125 00

44 990:-

107 121 00

47 590:-

107 127 00

49 990:-

Opal Frost

107 255 00

49 490:-

107 251 00

52 090:-

107 257 00

54 490:-

Dark Frost

107 395 00

49 490:-

107 391 00

52 090:-

107 397 00

54 490:-

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

Måttanpassad

7 Frame ARC 7 Frame • Bredd

700–2700 mm (A)

• Bredd

(A) avser stumt nischmått

• Standardhöjd • Grepp

1995 mm ovankant glas (2030 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativt handtag GRAB se s.134)

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

1995

Vid beställning ange Artikelnummer, A-,B- och C-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 1995 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

Vänstermodell

Högermodell

A 700-2700

A 700-2700

C B 200-750 300-750 200-1200

C B 200-1200 300-750 200-750

Modellen är vändbar

Måttanpassad

Blankpolerad/ Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

1071 023 00

35 990:-

1071 021 00

38 590:-

Klarglas med Timeless

1071 113 00

44 990:-

1071 111 00

47 590:-

Frostat glas

1071 103 00

44 990:-

1071 101 00

47 590:-

Grått glas

1071 033 00

44 990:-

1071 031 00

47 590:-

Opal Klar

1071 123 00

44 990:-

1071 121 00

47 590:-

Opal Frost

1071 253 00

49 490:-

1071 251 00

52 090:-

Dark Frost

1071 393 00

49 490:-

1071 391 00

52 090:-

111


NISCH

ARC Skjutdörr

((A/2)-50mm) = öppningsmått

• Bredd

900–1200 mm eller 1201–2000 mm (A)

• Bredd

(A) avser stumt nischmått

• Standardhöjd • Handtag

2030 mm ovankant profil

GRAB stående ingår som standard (alternativt grepp SQUARE se s. 134)

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

2030

Vid beställning ange Artikelnummer och A-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2250 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

Vänstermodell

Högermodell

A 900-2000

A 900-2000

Modellen är vändbar

12

Måttanpassad

900-1200 mm Blankpolerad/ Krom

1201-2000 mm Blankpolerad/ Krom

Pris SEK

Klarglas

1181 023 00

19 690:-

1182 023 00

23 090:-

Klarglas med Timeless

1181 113 00

25 290:-

1182 113 00

28 690:-

Frostat glas

1181 103 00

25 290:-

1182 103 00

28 690:-

Grått glas

1181 033 00

25 290:-

1182 033 00

28 690:-

Opal Klar

1181 123 00

25 290:-

1182 123 00

28 690:-

Opal Frost

1181 253 00

28 690:-

1182 253 00

32 090:-

Dark Frost

1181 393 00

28 690:-

1182 393 00

32 090:-

Pris SEK

HÖRNA

ARC 12 Original • Fasta

mått: Storlek 800 eller 900 mm (A) x 800 eller 900 mm (B)

• Måttanpassad: • Storlek

• Standardhöjd • Grepp

Storlek 300–1000 mm (A) x 300–1000 mm (B)

avser invändigt hörn till utsida glas 2000 mm ovankant glas

SQUARE ingår som standard (Måttanpassad: alternativt handtag GRAB se s.134)

• Magnetlister

mellan dörrarna ingår, i övrigt är modellen fri från tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

2000

Vid beställning ange Fasta mått: artikelnummer Måttanpassad: artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard A 800 / 900

B 300-1000

B 800 / 900

A 300-1000

Fasta mått

Krom

Pris SEK

Matt svart

Mässing

Pris SEK

Klarglas 800 x 800 mm

112 025 88

15 390:-

112 021 88

16 990:-

112 027 88

18 690:-

Klarglas 800 x 900 mm

112 025 89

15 390:-

112 021 89

16 990:-

112 027 89

18 690:-

Klarglas 900 x 900 mm

112 025 99

15 390:-

112 021 99

16 990:-

112 027 99

18 690:-

Pris SEK

Måttanpassad

Modellen är vändbar

112

Krom

Pris SEK

Matt svart

Mässing

Pris SEK

Klarglas 800 / 900

112 025 00

18 990:-

112 021 00

20 590:-

112 027 00

22 390:-

Klarglas med Timeless

112 115 00

22 390:-

112 111 00

23 990:-

112 117 00

25 790:-

Frostat glas

112 105 00

22 390:-

112 101 00

23 990:-

112 107 00

25 790:-

Grått glas

112 035 00

22 390:-

112 031 00

23 990:-

112 037 00

25 790:-

Opal Klar

112 125 00

22 390:-

112 121 00

23 990:-

112 127 00

25 790:-

Opal Frost

112 255 00

25 790:-

112 251 00

27 390:-

112 257 00

29 190:-

Dark Frost

112 395 00

25 790:-

112 391 00

27 390:-

112 397 00

29 190:-

A

B 800 / 900

B 300-1000

A 300-1000

Pris SEK


HÖRNA

ARC 13 Original • Fasta

mått: Storlek 800 eller 900 mm (A) x 800 eller 900 mm (B)

• Måttanpassad: • Storlek

• Grepp

2000

Storlek 300–1000 mm (A) x 400–1200 mm (B)

avser invändigt hörn till utsida glas

• Standardhöjd

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (Måttanpassad: alternativt handtag GRAB se s.134)

• Levereras

med 2 golvfästen om den fasta sidan är större än 1000 mm

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

A 300-1000

B 400-1200

Vid beställning ange Fasta mått: artikelnummer Måttanpassad: artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

Vänstermodell A 800 / 900

Högermodell A 800 / 900

B 800 / 900

A 300-1000

B 800 / 900

Fasta mått

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas 800 x 800 mm

113 025 88

16 490:-

113 021 88

18 090:-

113 027 88

19 690:-

Klarglas 800 (A) x 900 (B) mm

113 025 89

16 490:-

113 021 89

18 090:-

113 027 89

19 690:-

Klarglas 900 (A) x 800 (B) mm

113 025 98

16 490:-

113 021 98

18 090:-

113 027 98

19 690:-

Klarglas 900 x 900 mm

113 025 99

16 490:-

113 021 99

18 090:-

113 027 99

19 690:-

Vänstermodell

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

113 025 00

20 290:-

113 021 00

21 890:-

113 027 00

23 590:-

Klarglas med Timeless

113 115 00

24 790:-

113 111 00

26 390:-

113 117 00

28 090:-

Frostat glas

113 105 00

24 790:-

113 101 00

26 390:-

113 107 00

28 090:-

Grått glas

113 035 00

24 790:-

113 031 00

26 390:-

113 037 00

28 090:-

Opal Klar

113 125 00

24 790:-

113 121 00

26 390:-

113 127 00

28 090:-

Opal Frost

113 255 00

28 090:-

113 251 00

29 690:-

113 257 00

31 390:-

Dark Frost

113 395 00

28 090:-

113 391 00

29 690:-

113 397 00

31 390:-

B 400-1200

B 400-1200

Måttanpassad

A A 300-1000 800 / 900

Högermodell

Modellen är vändbar

13 Frame

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

A 300-1000

B 800 / 900

Modellen är vändbar

A 800 / 900

B 800 / 900

ARC 13 Frame • Storlek

300–1000 mm (A) x 400–1200 mm (B)

• Storlek

avser invändigt hörn till utsida glas

• Standardhöjd • Grepp

1995 mm ovankant glas (2030 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativt handtag GRAB se s.134)

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

1995

Vid beställning ange Artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 1995 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

Vänstermodell A 300-1000

Högermodell A 300-1000

B 400-1200

B 400-1200

B 400-1200

13

Modellen är vändbar

Måttanpassad

Blankpolerad/ Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

1131 023 00

20 290:-

1131 021 00

21 890:-

Klarglas med Timeless

1131 113 00

24 790:-

1131 111 00

26 390:-

Frostat glas

1131 103 00

24 790:-

1131 101 00

26 390:-

Grått glas

1131 033 00

24 790:-

1131 031 00

26 390:-

Opal Klar

1131 123 00

24 790:-

1131 121 00

26 390:-

Opal Frost

1131 253 00

28 090:-

1131 251 00

29 690:-

Dark Frost

1131 393 00

28 090:-

1131 391 00

29 690:-

113


HÖRNA

14 Höger

ARC 14 Original • Storlek

300–1000 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Storlek

avser invändigt hörn till utsida glas

• Standardhöjd • Grepp

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativt handtag GRAB se s.134)

• Magnetlister

mellan dörrarna ingår, i övrigt är modellen fri från tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

2000

Vid beställning ange Artikelnummer, A-, B- och C-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

A 300-1000

C

300-750

B 500-1500

B 500-1500

C

200-750

Högermodell

A 300-1000

200-750 300-750

Vänstermodell

Modellen är vändbar

Måttanpassad

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

114 025 00

35 990:-

114 021 00

38 590:-

114 027 00

40 990:-

Klarglas med Timeless

114 115 00

44 990:-

114 111 00

47 590:-

114 117 00

49 990:-

Frostat glas

114 105 00

44 990:-

114 101 00

47 590:-

114 107 00

49 990:-

Grått glas

114 035 00

44 990:-

114 031 00

47 590:-

114 037 00

49 990:-

Opal Klar

114 125 00

44 990:-

114 121 00

47 590:-

114 127 00

49 990:-

Opal Frost

114 255 00

49 490:-

114 251 00

52 090:-

114 257 00

54 490:-

Dark Frost

114 395 00

49 490:-

114 391 00

52 090:-

114 397 00

54 490:-

14 Frame höer ARC 14 Frame • Storlek

300–1000 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Storlek

avser invändigt hörn till utsida glas

• Standardhöjd • Grepp

1995 mm ovankant glas (2030 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativt handtag GRAB se s.134)

• Magnetlister

mellan dörrarna ingår, i övrigt är modellen fri från tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

1995

Vid beställning ange Artikelnummer, A-, B- och C-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 1995 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

Högermodell

C

Modellen är vändbar

114

B 500-1500

300-750

B 500-1500

A 300-1000

C

200-750

A 300-1000

300-750 200-750

Vänstermodell

Måttanpassad

Blankpolerad/ Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

1141 023 00

35 990:-

1141 021 00

38 590:-

Klarglas med Timeless

1141 113 00

44 990:-

1141 111 00

47 590:-

Frostat glas

1141 103 00

44 990:-

1141 101 00

47 590:-

Grått glas

1141 033 00

44 990:-

1141 031 00

47 590:-

Opal Klar

1141 123 00

44 990:-

1141 121 00

47 590:-

Opal Frost

1141 253 00

49 490:-

1141 251 00

52 090:-

Dark Frost

1141 393 00

49 490:-

1141 391 00

52 090:-


15

HÖRNA

ARC 15 Original • Storlek

400–1200 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Storlek

avser invändigt hörn till utsida glas

• Standardhöjd • Grepp

2000

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativt handtag GRAB se s.134)

• Levereras

med 2 golvfästen på den fasta sidan (A) om den är större än 1000 mm.

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Artikelnummer, A-, B- och C-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

Vänstermodell

Högermodell B 500-1500

A 400-1200

A 400-1200

B 500-1500

C

300-750

200-750

Modellen är vändbar

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

115 025 00

35 990:-

115 021 00

38 590:-

115 027 00

40 990:-

Klarglas med Timeless

115 115 00

44 990:-

115 111 00

47 590:-

115 117 00

49 990:-

Frostat glas

115 105 00

44 990:-

115 101 00

47 590:-

115 107 00

49 990:-

Grått glas

115 035 00

44 990:-

115 031 00

47 590:-

115 037 00

49 990:-

Opal Klar

115 125 00

44 990:-

115 121 00

47 590:-

115 127 00

49 990:-

Opal Frost

115 255 00

49 490:-

115 251 00

52 090:-

115 257 00

54 490:-

Dark Frost

115 395 00

49 490:-

115 391 00

52 090:-

115 397 00

54 490:-

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

200-750 300-750

C

Måttanpassad

15 Frame ARC 15 Frame • Storlek

400–1200 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Storlek

avser invändigt hörn till utsida glas

• Standardhöjd • Grepp

1995 mm ovankant glas (2030 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativt handtag GRAB se s.134)

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

1995

Vid beställning ange Artikelnummer, A-, B- och C-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 1995 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

Vänstermodell

Högermodell B 500-1500 A 400-1200

A 400-1200

B 500-1500

C

200-750 300-750

300-750

Modellen är vändbar

C

200-750

Måttanpassad

Blankpolerad/ Krom Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

1151 023 00

35 990:-

1151 021 00

38 590:-

Klarglas med Timeless

1151 113 00

44 990:-

1151 111 00

47 590:-

Frostat glas

1151 103 00

44 990:-

1151 101 00

47 590:-

Grått glas

1151 033 00

44 990:-

1151 031 00

47 590:-

Opal Klar

1151 123 00

44 990:-

1151 121 00

47 590:-

Opal Frost

1151 253 00

49 490:-

1151 251 00

52 090:-

Dark Frost

1151 393 00

49 490:-

1151 391 00

52 090:-

115


HÖRNA

16 ARC 16 Original • Storlek

500–1500 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Storlek

avser invändigt hörn till utsida glas

• Standardhöjd • Grepp

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativt handtag GRAB se s.134)

• Magnetlister

mellan dörrarna ingår, i övrigt är modellen fri från tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

2000

Vid beställning ange Artikelnummer, A-, B-, C- och D-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

A

300-750

B

500-1500

D 200-750

500-1500

C

200-750 300-750

Modellen är vändbar

Måttanpassad

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

116 025 00

50 590:-

116 021 00

53 990:-

116 027 00

57 290:-

Klarglas med Timeless

116 115 00

58 490:-

116 111 00

61 890:-

116 117 00

65 190:-

Frostat glas

116 105 00

58 490:-

116 101 00

61 890:-

116 107 00

65 190:-

Grått glas

116 035 00

58 490:-

116 031 00

61 890:-

116 037 00

65 190:-

Opal Klar

116 125 00

58 490:-

116 121 00

61 890:-

116 127 00

65 190:-

Opal Frost

116 255 00

62 990:-

116 251 00

66 390:-

116 257 00

69 690:-

Dark Frost

116 395 00

62 990:-

116 391 00

66 390:-

116 397 00

69 690:-

16 Frame

ARC 16 Frame • Storlek

500–1500 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Storlek

avser invändigt hörn till utsida glas

• Standardhöjd • Grepp

• Magnetlister

1995

1995 mm ovankant glas (2030 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativt handtag GRAB se s.134) mellan dörrarna ingår, i övrigt är modellen fri från tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

1161 023 00

50 590:-

1161 021 00

53 990:-

Klarglas med Timeless

1161 113 00

58 490:-

1161 111 00

61 890:-

Frostat glas

1161 103 00

58 490:-

1161 101 00

61 890:-

Grått glas

1161 033 00

58 490:-

1161 031 00

61 890:-

Opal Klar

1161 123 00

58 490:-

1161 121 00

61 890:-

Opal Frost

1161 253 00

62 990:-

1161 251 00

66 390:-

Dark Frost

1161 393 00

62 990:-

1161 391 00

66 390:-

D

Blankpolerad/ Krom Pris SEK

200-750

B 500-1500

A 500-1500

Måttanpassad

300-750

Artikelnummer, A-, B-, C- och D-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 1995 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

C

200-750 300-750

Modellen är vändbar

116


SKÄRM

17

ARC 17 Original • Bredd

300–1000 mm (A)

• Standardhöjd • Tätningslist

1400

1400 mm ovankant glas

mot badkar ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Artikelnummer och A-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 1400 mm)

Vänstermodell

Högermodell

A 300-1000

A 300-1000

Krom

Pris SEK

Matt svart

Mässing

Pris SEK

Klarglas

117 025 00

8 390:-

117 021 00

Pris SEK 9 390:-

117 027 00

10 190:-

Klarglas med Timeless

117 115 00

10 690:-

117 111 00

11 690:-

117 117 00

12 490:-

Frostat glas

117 105 00

10 690:-

117 101 00

11 690:-

117 107 00

12 490:-

Grått glas

117 035 00

10 690:-

117 031 00

11 690:-

117 037 00

12 490:-

Opal Klar

117 125 00

10 690:-

117 121 00

11 690:-

117 127 00

12 490:-

Opal Frost

117 255 00

11 890:-

117 251 00

12 890:-

117 257 00

13 690:-

Dark Frost

117 395 00

11 890:-

117 391 00

12 890:-

117 397 00

13 690:-

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

Modellen är vändbar

Måttanpassad

19

ARC 19 Original • Bredd

300–1000 mm (A)

• Standardhöjd • Modellen

2000 mm ovankant glas

är fri från tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

2000

Vid beställning ange Artikelnummer och A-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm)

Vänstermodell

A 300-1000

Högermodell

A 300-1000

Modellen är vändbar

Måttanpassad

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

119 025 00

9 390:-

119 021 00

10 390:-

119 027 00

11 190:-

Klarglas med Timeless

119 115 00

11 390:-

119 111 00

12 390:-

119 117 00

13 190:-

Frostat glas

119 105 00

11 390:-

119 101 00

12 390:-

119 107 00

13 190:-

Grått glas

119 035 00

11 390:-

119 031 00

12 390:-

119 037 00

13 190:-

Opal Klar

119 125 00

11 390:-

119 121 00

12 390:-

119 127 00

13 190:-

Opal Frost

119 255 00

12 490:-

119 251 00

13 490:-

119 257 00

14 290:-

Dark Frost

119 395 00

12 490:-

119 391 00

13 490:-

119 397 00

14 290:-

117


SKÄRM

20 ARC 20 Original • Fasta

mått: Storlek 800 eller 900 mm (A) x 1000 mm (B)

• Måttanpassad: • Storlek

• Standardhöjd

2000

Storlek 400–1200 mm (A) x 200–1200 mm (B)

avser invändigt hörn till utsida glas 2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

• Levereras

med 2 golvfästen vid bredd större än 1000 mm

• Modellen

är fri från tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

B 200-1200

A 400-1200

B 1000

B 1000

200-1200

Fasta mått: artikelnummer Måttanpassad: artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm)

Högermodell

Vänstermodell

A 400-1200

Vid beställning ange

A 800 / 900

A 800 / 900

Fasta mått

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas 800 mm

120 025 80

10 690:-

120 021 80

11 190:-

120 027 80

12 190:-

Klarglas 900 mm

120 025 90

10 690:-

120 021 90

11 190:-

120 027 90

12 190:-

Måttanpassad

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

120 025 00

12 790:-

120 021 00

13 290:–

120 027 00

14 290:-

Klarglas med Timeless

120 115 00

15 090:-

120 111 00

15 590:–

120 117 00

16 590:-

Frostat glas

120 105 00

15 090:-

120 101 00

15 590:–

120 107 00

16 590:-

Grått glas

120 035 00

15 090:-

120 031 00

15 590:–

120 037 00

16 590:-

Opal Klar

120 125 00

15 090:-

120 121 00

15 590:–

120 127 00

16 590:-

Opal Frost

120 255 00

17 390:-

120 251 00

17 890:–

120 257 00

18 890:-

Dark Frost

120 395 00

17 390:-

120 391 00

17 890:–

120 397 00

18 890:-

Modellen är vändbar Högermodell B 1000

B 200-1200

B 200-1200

Vänstermodell

A 400-1200

AA 800 / 900 400-1200

Modellen är vändbar

B 1000

20 Frame

A 800 / 900

ARC 20 Frame • Storlek

400–1200 mm (A) x 200–1200 mm (B)

• Storlek

avser invändigt hörn till utsida glas

• Standardhöjd

1995 mm ovankant glas (2030 mm ovankant stag)

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

1995

Vid beställning ange Artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 1995 mm)

Högermodell B 200-1200

B 200-1200

Vänstermodell

A 400-1200

A 400-1200

Modellen är vändbar

118

Måttanpassad

Blankpolerad/ Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

1202 023 00

12 790:-

1202 021 00

13 290:– 15 590:–

Klarglas med Timeless

1202 113 00

15 090:-

1202 111 00

Frostat glas

1202 103 00

15 090:-

1202 101 00

15 590:–

Grått glas

1202 033 00

15 090:-

1202 031 00

15 590:– 15 590:–

Opal Klar

1202 123 00

15 090:-

1202 121 00

Opal Frost

1202 253 00

17 390:-

1202 251 00

17 890:–

Dark Frost

1202 393 00

17 390:-

1202 391 00

17 890:–


SKÄRM

20 Plus

ARC 20 Original PLUS • Bredd • Höjd

400–1200 mm (A), Höjd 1400–2700 mm

avser stumt mått mellan golv och tak

• Levereras

1400-2700

med 3 väggfästen vid höjd över 2250 mm

• Levereras

med 2 golv- och takfästen vid bredd över 1000 mm

• Modellen

är fri från tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Artikelnummer, A-mått, Höjd

Vänstermodell

A 400-1200

Högermodell

A 400-1200

Modellen är vändbar

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

1201 025 00

13 890:-

1201 021 00

14 590:–

1201 027 00

15 590:-

Klarglas med Timeless

1201 115 00

16 190:-

1201 111 00

16 890:–

1201 117 00

17 890:-

Frostat glas

1201 105 00

16 190:-

1201 101 00

16 890:–

1201 107 00

17 890:-

Grått glas

1201 035 00

16 190:-

1201 031 00

16 890:–

1201 037 00

17 890:-

Opal Klar

1201 125 00

16 190:-

1201 121 00

16 890:–

1201 127 00

17 890:-

Opal Frost

1201 255 00

18 490:-

1201 251 00

19 190:–

1201 257 00

20 190:-

Dark Frost

1201 395 00

18 490:-

1201 391 00

19 190:–

1201 397 00

20 190:-

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

Måttanpassad

20 Frame Plus

ARC 20 Frame PLUS • Bredd • Höjd

1400-2700

400–1200 mm (A), Höjd 1400–2700 mm

avser stumt mått mellan golv och tak

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Artikelnummer och A-mått, Höjd

Vänstermodell

A 400-1200

Högermodell

A 400-1200

Modellen är vändbar

Måttanpassad

Blankpolerad

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

1203 023 00

13 890:-

1203 021 00

14 590:–

Klarglas med Timeless

1203 113 00

16 190:-

1203 111 00

16 890:–

Frostat glas

1203 103 00

16 190:-

1203 101 00

16 890:–

Grått glas

1203 033 00

16 190:-

1203 031 00

16 890:–

Opal Klar

1203 123 00

16 190:-

1203 121 00

16 890:–

Opal Frost

1203 253 00

18 490:-

1203 251 00

19 190:–

Dark Frost

1203 393 00

18 490:-

1203 391 00

19 190:–

119


MITT PÅ VÄGG

43

ARC 43 Original • Storlek

1000–2000 mm (A) x 200–1200 mm (B)

• Standardhöjd • Modellen

2000

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

är fri från tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm)

B 200-1200

Måttanpassad

A 1000-2000

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

143 025 00

Krom

16 990:-

143 021 00

18 990:-

143 027 00

19 990:-

Klarglas med Timeless

143 115 00

20 290:-

143 111 00

21 290:-

143 117 00

22 290:-

Frostat glas

143 105 00

20 290:-

143 101 00

21 290:-

143 107 00

22 290:-

Grått glas

143 035 00

20 290:-

143 031 00

21 290:-

143 037 00

22 290:-

Opal Klar

143 125 00

20 290:-

143 121 00

21 290:-

143 127 00

22 290:-

Opal Frost

143 255 00

23 690:-

143 251 00

24 690:-

143 257 00

25 690:-

Dark Frost

143 395 00

23 690:-

143 391 00

24 690:-

143 397 00

25 690:-

43 Frame ARC 43 Frame • Storlek

1000–2000 mm (A) x 200–1200 mm (B)

• Standardhöjd

1995 mm ovankant glas (2030 mm ovankant stag)

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det 1995

Vid beställning ange Artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 1995 mm)

B 200-1200

Måttanpassad

A 1000-2000

120

Blankpolerad/ Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

1432 023 00

16 990:-

1432 021 00

18 990:-

Klarglas med Timeless

1432 113 00

20 290:-

1432 111 00

21 290:-

Frostat glas

1432 103 00

20 290:-

1432 101 00

21 290:-

Grått glas

1432 033 00

20 290:-

1432 031 00

21 290:-

Opal Klar

1432 123 00

20 290:-

1432 121 00

21 290:-

Opal Frost

1432 253 00

23 690:-

1432 251 00

24 690:-

Dark Frost

1432 393 00

23 690:-

1432 391 00

24 690:-


MITT PÅ VÄGG

43 Plus

ARC 43 Original PLUS • Bredd • Höjd

1400-2700

1000–2000 mm (A), Höjd 1400–2700 mm

avser stumt mått mellan golv och tak

• Levereras

med 3 golv- och takfästen vid vikter över 90 kg

• Modellen

är fri från tätningslister

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Artikelnummer, A-mått, Höjd

Måttanpassad

A 1000-2000

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

1431 025 00

Krom

19 190:-

1431 021 00

21 190:-

1431 027 00

22 190:-

Klarglas med Timeless

1431 115 00

22 490:-

1431 111 00

23 490:-

1431 117 00

24 490:-

Frostat glas

1431 105 00

22 490:-

1431 101 00

23 490:-

1431 107 00

24 490:-

Grått glas

1431 035 00

22 490:-

1431 031 00

23 490:-

1431 037 00

24 490:-

Opal Klar

1431 125 00

22 490:-

1431 121 00

23 490:-

1431 127 00

24 490:-

Opal Frost

1431 255 00

25 890:-

1431 251 00

26 890:-

1431 257 00

27 890:-

Dark Frost

1431 395 00

25 890:-

1431 391 00

26 890:-

1431 397 00

27 890:-

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

Pris SEK

Klarglas

43 Frame Plus

ARC 43 Frame PLUS • Bredd • Höjd

1000–2000 mm (A), Höjd 1400–2700 mm

avser stumt mått mellan golv och tak

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det 1400-2700

Vid beställning ange Artikelnummer, A-mått, Höjd

Måttanpassad

A 1000-2000

Blankpolerad/ Krom Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

1433 023 00

19 190:-

1433 021 00

21 190:-

Klarglas med Timeless

1433 113 00

22 490:-

1433 111 00

23 490:-

Frostat glas

1433 103 00

22 490:-

1433 101 00

23 490:-

Grått glas

1433 033 00

22 490:-

1433 031 00

23 490:-

Opal Klar

1433 123 00

22 490:-

1433 121 00

23 490:-

Opal Frost

1433 253 00

25 890:-

1433 251 00

26 890:-

Dark Frost

1433 393 00

25 890:-

1433 391 00

26 890:-

121


Släpp in det naturliga ljuset i badrummet men komplettera alltid med genomtänkt belysning för dygnets mörka timmar.

LINC LINC är med sitt patenterade lyftgångjärn en duschserie i 6 mm glas som skapar möjligheter för alla utrymmen. Välj mellan LINC Original och LINC Flex som erbjuder smarta vikdörrar för de minsta badrummen. Kombinera med förvaringslösningen PILE som integreras direkt i väggprofilen.

Kombinera olika golvmaterial och njut av hur annorlunda de känns under trampdynorna.

Duschhörna LINC Angel i Klarglas med svarta profiler, 8 790:- Takdusch MIST, 8 290:- Handdukstork LINE, 3 790:- Kommod AIR 120 F i Black Velvet med Corian® Designer White, 28 770:- Spegel TOUCH 120, 8 790:- Tvättställsblandare SLEEK, hög, 3 990:122


Gotland Sverige

Låt kontrasterande material mötas och skapa förutsättningar för en morgondusch som ger näring åt alla dina sinnen.

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

Lyftgångjärnet kan ställas i valfri vinkel. Väggprofilerna i LINC kan dessutom monteras borrfritt.

123


LINC ORIGINAL

Duschhörna LINC Angel i Klarglas med svarta profiler, 8 790:- Duschförvaring PILE, 3 190:Takdusch MIST, 8 290:- Handdukstork LINE, 3 790:-

124


Alla våra duschglas är av härdat säkerhetsglas men SafeTech ger ytterligare en nivå och håller ihop det granulerade glaset om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Finns till LINC Angel och Niagara i 900x900 mm.

125

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

LINC finns i flera finishar. Här med profiler, grepp och magnetlister i matt svart. Kombinera med svart PILE.


126


DUSCHLÖSNINGAR - LINC

Modell 13 Flex med en vikbar dörr och en fast vägg är en smart lösning för den begränsade ytan. Utforska alternativen noga.

Duschhörna LINC 13 Flex, 10 990:- Kommod VISKAN Grip 60 Premium White med tvättställ i stenkomposit, 10 580:- Spegelskåp STAGE 60, 6 790:– Takdusch MIST, 8 290:- Handdukstork LINE, 3 790:-

127


LINC FLEX

Vikbar duschdörr LINC 2 Flex, 7 190:- Kommod VISKAN Grip 120 NCS med tvättställ i stenkomposit, 27 100:Spegel TOUCH 120, 8 790:– Handdukstork LINE, 3 790:- Handdukskrok LINE, 390:-

128


LINC Flex-gångjärnet limmas på utsidan av glaset vilket innebär en helt slät insida. Transparenta lister mellan glasen håller tätt när det är vått.

129

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

LINC Flex fungerar utmärkt i den smala nischen. Dra i greppet för att öppna och vika ihop dörren.


2. 1.

4. 3.

1. Ett fönster nära hörnet kan ställa till det i planerna. Lösningen heter LINC Monument och kan placeras på valfritt avstånd från hörnet.

2. Lyftgångjärnet är patenterat för sin överlägsna design och funktion. Alla duschar i LINC kan dessutom limmas upp med SAFE-FIX.

3. Vik ihop när du kliver in. Vik ut för att stänga till. LINC Flex är den

optimala duschlösningen för det lilla badrummet eller när du har en WC eller inredning precis intill. De flesta dörrar i LINC kan vikas in. Detta frigör golvyta när duschen inte används.

130

4. Duschförvaringen PILE passar till både LINC Original och Flex.

Läs mer på s. 166. Till alla LINC-dörrar ingår greppet CIRCLE som standard. Ange vid beställning om du önskar PINCH.


LINC Original är Svanenmärkt och kommer med 15 års garanti. En dubbelt hållbar duschserie alltså.

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

Botten- och magnetlister ingår alltid i LINC. Duschhörna LINC Angel, 8 790:Takdusch MIST, 8 290:– Duschförvaring PILE, 3 190:– 131


NISCH

LINC 2 Original • Fasta

mått: Bredd 675, 775, 875 eller 975 mm. Timeless endast i 775 och 875 mm

• Måttanpassad: • Standardhöjd • Grepp

2000

Bredd 300–1000 mm (A)

2000 mm ovankant profil

CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154)

• Tätningslist

mot golv och sida ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange

För fasta mått, komplettera artikelnummer med storlek på slutet

Fasta mått: Artikelnummer Ange även alternativt grepp om annat än standard

70 = 675 mm, 80 = 775 mm, 90 = 875 mm, 10 = 975 mm.

Måttanpassad: Artikelnummer, A-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) och höger/vänster Ange även alternativt grepp om annat än standard Vänstermodell A 675 / 775 / 875 / 975

Högermodell

A 675 / 775 / 875 / 975

Modellen är vändbar A 775 / 875 / 975

Vänstermodell

A A 675 / 775 / 875300-1000 / 975

2 Flex

Exempel: bredd 675 mm = 502 023 7 0

A 300-1000

A 300-1000

Fasta mått

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Klarglas

502 023 _ _

502 029 _ _

502 022 _ _

502 021 _ _

5 990:–

Frostat glas

502 103 _ _

502 109 _ _

502 102 _ _

502 101 _ _

7 290:–

Grått glas

502 033 _ _

502 039 _ _

502 032 _ _

502 031 _ _

7 290:–

Strimma

502 303 _ _

502 309 _ _

502 302 _ _

502 301 _ _

7 290:–

Klarglas med Timeless

502 113 _ _

502 119 _ _

502 112 _ _

502 111 _ _

7 290:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

502 023 00

502 029 00

502 022 00

502 021 00

8 190:–

Frostat glas

502 103 00

502 109 00

502 102 00

502 101 00

9 390:–

Grått glas

502 033 00

502 039 00

502 032 00

502 031 00

9 390:–

Klarglas med Timeless

502 113 00

502 119 00

502 112 00

502 111 00

9 390:–

Högermodell A 300-1000

Modellen är vändbar

LINC 2 Flex • Fasta

mått: Bredd 675, 775 eller 875 mm

• Måttanpassad: • Standardhöjd • Grepp

Bredd 580–1000 mm (A)

2000 mm ovankant profil

CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154)

• Tätningslist

mot golv, sida och mellan glas ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

2000

Vid beställning ange Fasta mått: Artikelnummer Ange även alternativt grepp om annat än standard Måttanpassad: Artikelnummer, A-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

VÄNSTERMODELL A 675 / 775 / 875

A 580-1000

Fasta mått

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Klarglas 675 mm

5021 023 70

5021 029 70

5021 021 70

Pris SEK 7 190:–

Klarglas 775 mm

5021 023 80

5021 029 80

5021 021 80

7 190:–

Klarglas 875 mm

5021 023 90

5021 029 90

5021 021 90

7 190:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5021 023 00

5021 029 00

5021 021 00

10 390:–

Fasta mått

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

Klarglas 675 mm

5022 023 70

5022 029 70

5022 021 70

7 190:–

Klarglas 775 mm

5022 023 80

5022 029 80

5022 021 80

7 190:–

Klarglas 875 mm

5022 023 90

5022 029 90

5022 021 90

7 190:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5022 023 00

5022 029 00

5022 021 00

10 390:–

HÖGERMODELL A 675 / 775 875

132

Pris SEK

A 580-1000


NISCH

LINC 3 Original • Bredd

600–2000 mm (A)

• Standardhöjd • Grepp

2000 mm ovankant profil

CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154)

• Tätningslist

mot golv samt magnetlister mellan glas ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

2000

Vid beställning ange Artikelnummer och A-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard Ange även om du önskar annan fördelning än lika breda dörrar

A 600-2000

300-1000 300-1000

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

503 023 00

503 029 00

503 022 00

503 021 00

15 490:–

Frostat glas

503 103 00

503 109 00

503 102 00

503 101 00

17 990:–

Grått glas

503 033 00

503 039 00

503 032 00

503 031 00

17 990:–

Klarglas med Timeless

503 113 00

503 119 00

503 112 00

503 111 00

17 990:–

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

3 Flex

LINC 3 Flex • Bredd

1160–2000 mm (A)

• Standardhöjd • Grepp

2000 mm ovankant profil

CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154)

• Tätningslist

mot golv och mellan glas samt magnetlister mellan dörrarna ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

2000

Vid beställning ange Artikelnummer och A-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard Ange även om du önskar annan fördelning än lika breda dörrar

A 1160-2000

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5031 023 00

5031 029 00

5031 021 00

17 590:–

580-1000 580-1000

133


NISCH

LINC 4 Original • Bredd

500–2000 mm (A)

• Standardhöjd • Grepp

• Levereras

utan stag om den fasta sidan är mindre än 300 mm

• Tätningslist • Modeller

2000

2000 mm ovankant profil (2005 mm ovankant stag)

CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s. 154) mot golv samt magnetlister mellan glas ingår

i klarglas och grått glas är vändbara

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Artikelnummer, A-mått B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

A 500-2000

B 300-1000 200-1000 A 500-2000

B 200-1000 300-1000

VÄNSTERMODELL Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

504 023 00

504 029 00

504 022 00

504 021 00

16 990:–

Frostat

5041 103 00

5041 109 00

5041 102 00

5041 101 00

19 490:–

Grått glas

504 033 00

504 039 00

504 032 00

504 031 00

19 490:–

Klarglas med Timeless

5041 113 00

5041 119 00

5041 112 00

5041 111 00

19 490:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

504 023 00

504 029 00

504 022 00

504 021 00

16 990:–

Frostat

5042 103 00

5042 109 00

5042 102 00

5042 101 00

19 490:–

Grått glas

504 033 00

504 039 00

504 032 00

504 031 00

19 490:–

Klarglas med Timeless

5042 113 00

5042 119 00

5042 112 00

5042 111 00

19 490:–

HÖGERMODELL

4 Flex

LINC 4 Flex • Bredd

780–2000 mm (A)

• Standardhöjd • Grepp

• Levereras

utan stag om den fasta sidan är mindre än 300 mm

• Tätningslist

2000

2000 mm ovankant profil (2005 mm ovankant stag)

CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154) mot golv och mellan glas samt magnetlister mellan dörr och fast parti ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

A 780-2000

VÄNSTERMODELL Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5043 023 00

5043 029 00

5043 021 00

19 190:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5044 023 00

5044 029 00

5044 021 00

19 190:–

B 580-1000 200-1000

A 780-2000

B 200-1000 580-1000

134

HÖGERMODELL


NISCH

LINC 5 Original • Bredd

500–1500 mm (A)

• Standardhöjd • Grepp

2000 mm ovankant profil (2005 mm ovankant stag, 2015 mm ovankant väggfäste)

CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154)

• Tätningslist

mot golv och sida ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

2000

Vid beställning ange Artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

A 500-1500

B 300-750

200-750

A 500-1500

200-750

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5051 023 00

5051 029 00

5051 022 00

5051 021 00

16 690:–

Frostat

5051 103 00

5051 109 00

5051 102 00

5051 101 00

18 990:–

Grått glas

5051 033 00

5051 039 00

5051 032 00

5051 031 00

18 990:–

Klarglas med Timeless

5051 113 00

5051 119 00

5051 112 00

5051 111 00

18 990:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5052 023 00

5052 029 00

5052 022 00

5052 021 00

16 690:–

Frostat

5052 103 00

5052 109 00

5052 102 00

5052 101 00

18 990:–

Grått glas

5052 033 00

5052 039 00

5052 032 00

5052 031 00

18 990:–

Klarglas med Timeless

5052 113 00

5052 119 00

5052 112 00

5052 111 00

18 990:–

HÖGERMODELL

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

B 300-750

VÄNSTERMODELL

LINC 7 Original • Bredd

700–2500 mm (A)

• Standardhöjd • Grepp

• Tätningslist

2000

2000 mm ovankant profil (2005 mm ovankant stag)

CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154) mot golv samt magnetlister mellan glas ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Artikelnummer, A-, B- och C-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

A 700-2500

B 200-750

300-750

VÄNSTERMODELL

C

200-1000

A 700-2500

B 200-1000 300-750 200-750 C

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5071 023 00

5071 029 00

5071 022 00

5071 021 00

23 190:–

Frostat

5071 103 00

5071 109 00

5071 102 00

5071 101 00

26 390:–

Grått glas

5071 033 00

5071 039 00

5071 032 00

5071 031 00

26 390:–

Klarglas med Timeless

5071 113 00

5071 119 00

5071 112 00

5071 111 00

26 390:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5072 023 00

5072 029 00

5072 022 00

5072 021 00

23 190:–

Frostat

5072 103 00

5072 109 00

5072 102 00

5072 101 00

26 390:–

Grått glas

5072 033 00

5072 039 00

5072 032 00

5072 031 00

26 390:–

Klarglas med Timeless

5072 113 00

5072 119 00

5072 112 00

5072 111 00

26 390:–

HÖGERMODELL

135


HÖRNA

LINC ANGEL Original • Fasta

mått: Storlek 700, 800, 900 eller 1000 mm (A) x 700, 800, 900 eller 1000 mm (B) Timeless endast i 800, 900 mm. SafeTech endast i 900 mm • Måttanpassad: • Storlek

• Standardhöjd • Grepp

2000

Storlek 300–1000 mm (A) x 300–1000 mm (B), Höjd 1400–2000 mm

avser invändigt hörn till ytterkant profil 2000 mm ovankant profil

CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154)

• Tätningslist

mot golv samt magnetlister mellan glas ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange

För fasta mått komplettera artikelnummer med storlekar på slutet med minsta dörren först

Fasta mått: Artikelnummer Ange även alternativt grepp om annat än standard

700 mm = 7 900 mm = 9 800 mm = 8 1 000 mm = 1

Måttanpassad: Artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

A Fasta mått 300-1000

B 300-1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

Modellen är vändbar A 700 / 800 / 900 / 1000

B 300-1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 300-1000

Exempel: Storlek 800 x 1000 mm = 512 023 8 1

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Klarglas

512 023 _ _

512 029 _ _

512 022 _ _

512 021 _ _

8 790:–

Frostat glas

512 103 _ _

512 109 _ _

512 102 _ _

512 101 _ _

8 790:–

Grått glas

512 033 _ _

512 039 _ _

512 032 _ _

512 031 _ _

8 790:–

Strimma

512 303 _ _

512 309 _ _

512 302 _ _

512 301 _ _

8 790:–

Klarglas med SafeTech

512 403 99

512 409 99

512 402 99

512 401 99

9 990:–

Klarglas med Timeless

512 113 _ _

512 119 _ _

512 112 _ _

512 111 _ _

11 790:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

512 023 00

512 029 00

512 022 00

512 021 00

15 690:–

Frostat glas

512 103 00

512 109 00

512 102 00

512 101 00

17 990:–

Grått glas

512 033 00

512 039 00

512 032 00

512 031 00

17 990:–

Klarglas med Timeless

512 113 00

512 119 00

512 112 00

512 111 00

17 990:–

Modellen är vändbar

LINC ANGEL Flex • Fasta

mått: Storlek 700, 800 eller 900 mm (A) x 700, 800 eller 900 mm (B)

• Måttanpassad: Storlek • Storlek

• Standardhöjd • Grepp

2000 mm ovankant profil

CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154)

• Tätningslist

2000

600–1000 mm (A) x 600–1000 mm (B)

avser invändigt hörn till ytterkant profil

mot golv, sida och mellan glas samt magnetlister mellan dörrarna ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Fasta mått: artikelnummer Ange även alternativt grepp om annat än standard Måttanpassad: artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard Fasta mått

A 600-1000 B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

136

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

5121 023 77

5121 029 77

5121 021 77

12 790:–

Klarglas 700 (A) x 800 (B)

5121 023 78

5121 029 78

5121 021 78

12 790:–

Klarglas 700 (A) x 900 (B)

5121 023 79

5121 029 79

5121 021 79

12 790:–

Klarglas 800 (A) x 700 (B)

5121 023 87

5121 029 87

5121 021 87

12 790:–

Klarglas 800 (A) x 800 (B)

5121 023 88

5121 029 88

5121 021 88

12 790:–

Klarglas 800 (A) x 900 (B)

5121 023 89

5121 029 89

5121 021 89

12 790:–

Klarglas 900 (A) x 700 (B)

5121 023 97

5121 029 97

5121 021 97

12 790:–

Klarglas 900 (A) x 800 (B)

5121 023 98

5121 029 98

5121 021 98

12 790:–

Klarglas 900 (A) x 900 (B)

5121 023 99

5121 029 99

5121 021 99

12 790:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5121 023 00

5121 029 00

5121 021 00

17 890:–

A 600-1000 Klarglas 700 (A) x 700 (B) B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

Pris SEK


HÖRNA

LINC NIAGARA • Standardhöjd:

Storlek 700, 800, 900 eller 1000 mm x 700, 800, 900 eller 1000 mm, Höjd 2000 mm. Timeless endast i 800, 900 mm, SafeTech endast i 900 mm • Lägre

höjd: Storlek 900 x 900 mm, Höjd 1800 mm

• Storlek • Grepp

avser invändigt hörn till ytterkant profil, Höjd ovankant profil CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154)

• Tätningslist

2000

mot golv samt magnetlister mellan glas ingår

Vid beställning ange Artikelnummer Ange även alternativt grepp om annat än standard

För fasta mått komplettera artikelnummer med storlekar på slutet med minsta dörren först 700 mm = 7 900 mm = 9 800 mm = 8 1 000 mm = 1 Exempel: Storlek 800 x 1000 mm = 512 023 8 1

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

R530

Modellen är vändbar

Standardhöjd

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Klarglas

560 023 _ _

560 029 _ _

560 022 _ _

560 021 _ _

Pris SEK 8 790:–

Frostat glas

560 103 _ _

560 109 _ _

560 102 _ _

560 101 _ _

8 790:–

Grått glas

560 033 _ _

560 039 _ _

560 032 _ _

560 031 _ _

8 790:–

Strimma

560 303 _ _

560 309 _ _

560 302 _ _

560 301 _ _

8 790:–

Klarglas med SafeTech

560 403 99

560 409 99

560 402 99

560 401 99

9 990:–

Klarglas med Timeless

560 113 _ _

560 119 _ _

560 112 _ _

560 111 _ _

11 790:–

Lägre höjd

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas 900 x 900 mm

563 023 99

563 029 99

563 022 99

563 021 99

9 490:–

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

PSST! GLÖM INTE BESTÄLLA DIN PILE Marknadens smartaste duschförvaring PILE smälter samman med väggprofilen i din LINC-dusch och finns i samma finishar. Beställ PILE samtidigt som du beställer duschen och dra av 100 mm från yttermåttet på den sida där du vill placera den. Alltså, önskar du en 900 x 900-duschhörna tillsammans med PILE, anger du 900 x 800 vid beställning. Se mer på s. 166

2000

inr.se/duschverkstan Prova olika mått och se hur dörrarna öppnas inr.se/installation Installationsmanualer och filmer

100 137


HÖRNA

LINC 13 Original • Fasta

mått: Storlek 700, 800, 900 eller 1000 mm (A) x 700, 800, 900 eller 1000 mm (B)

• Måttanpassad: • Storlek

• Standardhöjd • Grepp

2000 mm ovankant profil (2010 mm ovankant väggfäste)

CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154)

• Levereras

utan stag om den fasta sidan är mindre än 300 mm

• Tätningslist • Modeller

2000

Storlek 300–1000 mm (A) x 200–1000 mm (B)

avser invändigt hörn till ytterkant profil

mot golv samt magnetlister mellan glas ingår

i klarglas och grått glas är vändbara

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Fasta mått: artikelnummer Ange även alternativt grepp om annat än standard Måttanpassad: artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

Vänstermodell

A 700 / 800 / 900 / 1000 B 200-1000

A 300-1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

Högermodell

Modellen är vändbar A 300-1000 B 200-1000

A 700 / 800 / 900 / 1000

B 200-1000

A 700 / 800 / 900 / 1000 B 700 / 800 / 900 / 1000

B 700 / 800 / 900 / 1000

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas 700 (A) x 700 (B)

513 023 77

513 029 77

513 022 77

513 021 77

8 790:–

Klarglas 700 (A) x 800 (B)

513 023 78

513 029 78

513 022 78

513 021 78

8 790:–

Klarglas 700 (A) x 900 (B)

513 023 79

513 029 79

513 022 79

513 021 79

8 790:–

Klarglas 700 (A) x 1000 (B)

513 023 71

513 029 71

513 022 71

513 021 71

8 790:–

Klarglas 800 (A) x 700 (B)

513 023 87

513 029 87

513 022 87

513 021 87

8 790:–

Klarglas 800 (A) x 800 (B)

513 023 88

513 029 88

513 022 88

513 021 88

8 790:–

Klarglas 800 (A) x 900 (B)

513 023 89

513 029 89

513 022 89

513 021 89

8 790:–

Klarglas 800 (A) x 1000 (B)

513 023 81

513 029 81

513 022 81

513 021 81

8 790:–

Klarglas 900 (A) x 700 (B)

513 023 97

513 029 97

513 022 97

513 021 97

8 790:–

Klarglas 900 (A) x 800 (B)

513 023 98

513 029 98

513 022 98

513 021 98

8 790:–

Klarglas 900 (A) x 900 (B)

513 023 99

513 029 99

513 022 99

513 021 99

8 790:–

Klarglas 900 (A) x 1000 (B)

513 023 91

513 029 91

513 022 91

513 021 91

8 790:–

Klarglas 1000 (A) x 700 (B)

513 023 17

513 029 17

513 022 17

513 021 17

8 790:–

Klarglas 1000 (A) x 800 (B)

513 023 18

513 029 18

513 022 18

513 021 18

8 790:–

Klarglas 1000 (A) x 900 (B)

513 023 19

513 029 19

513 022 19

513 021 19

8 790:–

Klarglas 1000 (A) x 1000 (B)

513 023 11

513 029 11

513 022 11

513 021 11

8 790:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

513 023 00

513 029 00

513 022 00

513 021 00

17 090:–

Frostat glas

5131 103 00

5131 109 00

5131 102 00

5131 101 00

19 490:–

Grått glas

513 033 00

513 039 00

513 032 00

513 031 00

19 490:–

Klarglas med Timeless

5131 113 00

5131 119 00

5131 112 00

5131 111 00

19 490:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

513 023 00

513 029 00

513 022 00

513 021 00

17 090:–

Frostat glas

5132 103 00

5132 109 00

5132 102 00

5132 101 00

19 490:–

Grått glas

513 033 00

513 039 00

513 032 00

513 031 00

19 490:–

Klarglas med Timeless

5132 113 00

5132 119 00

5132 112 00

5132 111 00

19 490:–

VÄNSTERMODELL

A 300-1000

HÖGERMODELL

A 300-1000 B 200-1000

138

Fasta mått


HÖRNA

LINC 13 Flex • Fasta

mått: Storlek 700, 800 eller 900 mm (A) x 700, 800 eller 900 mm (B)

• Måttanpassad: • Storlek

• Standardhöjd • Grepp

Storlek 600–1000 mm (A) x 200–1000 mm (B)

avser invändigt hörn till ytterkant profil 2000 mm ovankant profil (2010 mm ovankant väggfäste)

CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154)

• Levereras

utan stag om den fasta sidan är mindre än 300 mm

• Tätningslist

mot golv och mellan glas samt magnetlister mellan dörr och fast parti ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

2000

Vid beställning ange Fasta mått: artikelnummer Ange även alternativt grepp om annat än standard Måttanpassad: artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

VÄNSTERMODELL Fasta mått

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

5133 023 77

5133 029 77

5133 021 77

10 990:–

5133 023 78

5133 029 78

5133 021 78

10 990:–

Klarglas 700 (A) x 900 (B)

5133 023 79

5133 029 79

5133 021 79

10 990:–

Klarglas 800 (A) x 700 (B)

5133 023 87

5133 029 87

5133 021 87

10 990:–

Klarglas 800 (A) x 800 (B)

5133 023 88

5133 029 88

5133 021 88

10 990:–

Klarglas 800 (A) x 900 (B)

5133 023 89

5133 029 89

5133 021 89

10 990:–

Klarglas 900 (A) x 700 (B)

5133 023 97

5133 029 97

5133 021 97

10 990:–

Klarglas 900 (A) x 800 (B)

5133 023 98

5133 029 98

5133 021 98

10 990:–

Klarglas 900 (A) x 900 (B)

5133 023 99

5133 029 99

5133 021 99

10 990:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5133 023 00

5133 029 00

5133 021 00

19 190:–

Fasta mått

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

Klarglas 700 (A) x 700 (B)

5134 023 77

5134 029 77

5134 021 77

10 990:–

Klarglas 700 (A) x 800 (B)

5134 023 78

5134 029 78

5134 021 78

10 990:–

Klarglas 700 (A) x 900 (B)

5134 023 79

5134 029 79

5134 021 79

10 990:–

Klarglas 800 (A) x 700 (B)

5134 023 87

5134 029 87

5134 021 87

10 990:–

Klarglas 800 (A) x 800 (B)

5134 023 88

5134 029 88

5134 021 88

10 990:–

Klarglas 800 (A) x 900 (B)

5134 023 89

5134 029 89

5134 021 89

10 990:–

Klarglas 900 (A) x 700 (B)

5134 023 97

5134 029 97

5134 021 97

10 990:–

Klarglas 900 (A) x 800 (B)

5134 023 98

5134 029 98

5134 021 98

10 990:–

Klarglas 900 (A) x 900 (B)

5134 023 99

5134 029 99

5134 021 99

10 990:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5134 023 00

5134 029 00

5134 021 00

19 190:–

A 600-1000 B 200-1000

B 700 / 800 / 900

Blankpolerad

A Klarglas 700 (A) x 700 (B) 600-1000 Klarglas 700 (A) x 800 (B)

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

A 700 / 800 / 900

B 200-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

HÖGERMODELL A 700 / 800 / 900 B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900 B 700 / 800 / 900

A 600-1000

B 200-1000

A 600-1000 B 200-1000

139


HÖRNA

LINC 14 Original • Storlek

300–1000 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Storlek

avser invändigt hörn till ytterkant profil

• Standardhöjd • Grepp

• Tätningslist

2000

2000 mm ovankant profil (2010 mm ovankant väggfäste)

CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154) mot golv samt magnetlister mellan glas ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Artikelnummer, A-, B- och C-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

VÄNSTERMODELL

300-750

C

200-750

B 500-1500

A 300-1000

300-750

B 500-1500

C

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5141 023 00

5141 029 00

5141 022 00

5141 021 00

23 290:–

Frostat glas

5141 103 00

5141 109 00

5141 102 00

5141 101 00

26 490:–

Grått glas

5141 033 00

5141 039 00

5141 032 00

5141 031 00

26 490:–

Klarglas med Timeless

5141 113 00

5141 119 00

5141 112 00

5141 111 00

26 490:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5142 023 00

5142 029 00

5142 022 00

5142 021 00

23 290:–

Frostat glas

5142 103 00

5142 109 00

5142 102 00

5142 101 00

26 490:–

Grått glas

5142 033 00

5142 039 00

5142 032 00

5142 031 00

26 490:–

Klarglas med Timeless

5142 113 00

5142 119 00

5142 112 00

5142 111 00

26 490:–

HÖGERMODELL

A 300-1000 200-750

Måttanpassad

LINC 15 Original • Storlek

200–1000 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Storlek

avser invändigt hörn till ytterkant profil

• Standardhöjd • Grepp

• Tätningslist

2000

2000 mm ovankant profil (2005 mm ovankant stag)

CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154) mot golv samt magnetlister mellan glas ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Artikelnummer, A-, B- och C-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

VÄNSTERMODELL

A 200-1000

B 500-1500

C

200-750

300-750

A 200-1000

140

C

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5151 023 00

5151 029 00

5151 022 00

5151 021 00

23 290:–

Frostat glas

5151 103 00

5151 109 00

5151 102 00

5151 101 00

26 490:–

Grått glas

5151 033 00

5151 039 00

5151 032 00

5151 031 00

26 490:–

Klarglas med Timeless

5151 113 00

5151 119 00

5151 112 00

5151 111 00

26 490:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5152 023 00

5152 029 00

5152 022 00

5152 021 00

23 290:–

Frostat glas

5152 103 00

5152 109 00

5152 102 00

5152 101 00

26 490:–

Grått glas

5152 033 00

5152 039 00

5152 032 00

5152 031 00

26 490:–

Klarglas med Timeless

5152 113 00

5152 119 00

5152 112 00

5152 111 00

26 490:–

HÖGERMODELL

B 500-1500

300-750

Måttanpassad

200-750


HÖRNA

66 Flex LINC 66 Flex • Fasta

mått: Storlek 700, 800 eller 900 mm (A) x 700, 800 eller 900 mm (B)

• Måttanpassad: • Storlek

• Standardhöjd • Grepp

Storlek 600–1000 mm (A) x 600–1000 mm (B)

avser invändigt hörn till ytterkant profil 2000 mm ovankant profil

CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154)

• Tätningslist

mot golv och mellan glas samt magnetlister mellan dörrarna ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

2000

Vid beställning ange Fasta mått: artikelnummer Ange även alternativt grepp om annat än standard Måttanpassad: artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

VÄNSTERMODELL B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900 A A 600-1000 700 / 800 / 900 B 600-1000

A 600-1000

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

Klarglas 700 (A) x 700 (B)

5661 023 77

5661 029 77

5661 021 77

11 990:–

Klarglas 700 (A) x 800 (B)

5661 023 78

5661 029 78

5661 021 78

11 990:–

Klarglas 700 (A) x 900 (B)

5661 023 79

5661 029 79

5661 021 79

11 990:–

Klarglas 800 (A) x 700 (B)

5661 023 87

5661 029 87

5661 021 87

11 990:–

Klarglas 800 (A) x 800 (B)

5661 023 88

5661 029 88

5661 021 88

11 990:–

Klarglas 800 (A) x 900 (B)

5661 023 89

5661 029 89

5661 021 89

11 990:–

Klarglas 900 (A) x 700 (B)

5661 023 97

5661 029 97

5661 021 97

11 990:–

Klarglas 900 (A) x 800 (B)

5661 023 98

5661 029 98

5661 021 98

11 990:–

Klarglas 900 (A) x 900 (B)

5661 023 99

5661 029 99

5661 021 99

11 990:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5661 023 00

5661 029 00

5661 021 00

16 990:–

Fasta mått

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

Klarglas 700 (A) x 700 (B)

5662 023 77

5662 029 77

5662 021 77

11 990:–

Klarglas 700 (A) x 800 (B)

5662 023 78

5662 029 78

5662 021 78

11 990:–

Klarglas 700 (A) x 900 (B)

5662 023 79

5662 029 79

5662 021 79

11 990:–

Klarglas 800 (A) x 700 (B)

5662 023 87

5662 029 87

5662 021 87

11 990:–

Klarglas 800 (A) x 800 (B)

5662 023 88

5662 029 88

5662 021 88

11 990:–

Klarglas 800 (A) x 900 (B)

5662 023 89

5662 029 89

5662 021 89

11 990:–

Klarglas 900 (A) x 700 (B)

5662 023 97

5662 029 97

5662 021 97

11 990:–

Klarglas 900 (A) x 800 (B)

5662 023 98

5662 029 98

5662 021 98

11 990:–

Klarglas 900 (A) x 900 (B)

5662 023 99

5662 029 99

5662 021 99

11 990:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

5662 023 00

5662 029 00

5662 021 00

16 990:–

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

B B 600-1000 700 / 800 / 900

Fasta mått

HÖGERMODELL

A 600-1000

B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

A 600-1000

B 600-1000

B 700 / 800 / 900

A 700 / 800 / 900

141


HÖRNA

LINC 16 Original • Storlek

500–1500 mm (A) x 500–1500 mm (B)

• Storlek

avser invändigt hörn till ytterkant profil

• Standardhöjd • Grepp

2000 mm ovankant profil (2010 mm ovankant väggfäste)

CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154)

• Tätningslist

mot golv samt magnetlister mellan glas ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

2000

Vid beställning ange Artikelnummer, A-, B-, C- och D-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) Ange även alternativt grepp om annat än standard

C

200-750

300-750

D

200-750

B 500-1500

A 500-1500

300-750

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

516 023 00

516 029 00

516 022 00

516 021 00

26 490:–

Frostat glas

516 103 00

516 109 00

516 102 00

516 101 00

30 290:–

Grått glas

516 033 00

516 039 00

516 032 00

516 031 00

30 290:–

Klarglas med Timeless

516 113 00

516 119 00

516 112 00

516 111 00

30 290:–

LINC 55 Original • Storlek • Storlek • Grepp

665–1465 mm (A) x 795 mm (B), Höjd 2000 mm avser invändigt hörn till ytterkant profil, Höjd ovankant profil CIRCLE ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154)

• Tätningslist • Modellen

2000

mot golv samt magnetlister mellan glas ingår

är vändbar

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (ej böjda glas). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Artikelnummer, A-mått Ange även alternativt grepp om annat än standard

Vänstermodell

Högermodell B 795 A 665-1465

A 665-1465

B 795

Modellen är vändbar

142

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

555 023 80

555 029 80

555 022 80

555 021 80

16 390:–


SKÄRM

LINC 17 Original • Fasta

• Standardhöjd

1400

• Tätningslist

Bredd 200–900 mm (A)

1400 mm ovankant profil

mot badkar ingår

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Fasta mått: artikelnummer Måttanpassad: artikelnummer och A-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 1400 mm) och höger/vänster

Vänstermodell

Högermodell

Fasta mått

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas 800 mm

517 023 80

517 029 80

517 022 80

517 021 80

4 590:-

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

517 023 00

517 029 00

517 022 00

517 021 00

6 690:–

Frostat glas

517 103 00

517 109 00

517 102 00

517 101 00

7 790:–

Grått glas

517 033 00

517 039 00

517 032 00

517 031 00

7 790:–

Klarglas med Timeless

517 113 00

517 119 00

517 112 00

517 111 00

7 790:–

A A 800 200-900

A 800

A 200-900

Modellen är vändbar Vänstermodell

Högermodell

A 200-900

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

A A 800 200-900

0

875 / 975

mått: Bredd 800 mm (A)

• Måttanpassad:

Modellen är vändbar

19 LINC 19 Original • Fasta

mått: Bredd 695, 795, 895 eller 995 mm (A)

• Måttanpassad: • Standardhöjd • Tätningslist • Modellen

Bredd 300–1000 mm (A)

2000 mm ovankant profil

mot golv ingår

är vändbar

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det

2000

Vid beställning ange Fasta mått: artikelnummer Måttanpassad: artikelnummer, A-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) och höger/vänster

Vänstermodell

Högermodell

A 675 / 775 / 875 / 975

A 695 / 795 / 895 / 995

A A 995 695 / 795 / 895 / 300-1000

Fasta mått

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas 695 mm

519 023 70

519 029 70

519 022 70

519 021 70

5 490:–

Klarglas 795 mm

519 023 80

519 029 80

519 022 80

519 021 80

5 490:–

Klarglas 895 mm

519 023 90

519 029 90

519 022 90

519 021 90

5 490:–

Klarglas 995 mm

519 023 10

519 029 10

519 022 10

519 021 10

5 490:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

519 023 00

519 029 00

519 022 00

519 021 00

7 690:–

Frostat glas

519 103 00

519 109 00

519 102 00

519 101 00

8 890:–

Grått glas

519 033 00

519 039 00

519 032 00

519 031 00

8 890:–

Klarglas med Timeless

519 113 00

519 119 00

519 112 00

519 111 00

8 890:–

Modellen är vändbar Vänstermodell

A 300-1000

Högermodell

A 300-1000 A 300-1000

Modellen är vändbar

143


SKÄRM

LINC 20 Original • Fasta

mått: Bredd 675, 775, 875 eller 975 mm (A) x 1000 mm (B)

• Måttanpassad: • Bredd

• Standardhöjd • Levereras

• Modeller

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

utan stag om bredd (A) är mindre än 300 mm

• Tätningslist

2000

Bredd 200–1000 mm (A) x 200–1200 mm (B)

(A) avser mått från vägg till framkant glas, Mått (B) avser invändigt hörn till ytterkant profil

mot golv ingår

i klarglas och grått glas är vändbara

• Måttanpassas

kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det Vid beställning ange Fasta mått: artikelnummer Måttanpassad: artikelnummer, A- och B-mått Om annat än standardhöjd, ange höjd (upp till 2000 mm) och höger/vänster

Högermodell

B 1000 A 675 / 775 / 875 / 975

B 1000

B 200-1200

Vänstermodell

A A 200-1000 / 975 675 / 775 / 875

Fasta mått

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Klarglas 675 mm

5200 023 70

5200 029 70

5200 022 70

5200 021 70

Pris SEK 5 890:–

Klarglas 775 mm

5200 023 80

5200 029 80

5200 022 80

5200 021 80

5 890:–

Klarglas 875 mm

5200 023 90

5200 029 90

5200 022 90

5200 021 90

5 890:–

Klarglas 975 mm

5200 023 10

5200 029 10

5200 022 10

5200 021 10

5 890:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Klarglas

520 023 00

520 029 00

520 022 00

520 021 00

7 990:–

Frostat glas

5201 103 00

5201 109 00

5201 102 00

5201 101 00

9 090:–

Grått glas

520 033 00

520 039 00

520 032 00

520 031 00

9 090:–

Klarglas med Timeless

5201 113 00

5201 119 00

5201 112 00

5201 111 00

9 090:–

Måttanpassad

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Klarglas

520 023 00

520 029 00

520 022 00

520 021 00

7 990:–

Frostat glas

5202 103 00

5202 109 00

5202 102 00

5202 101 00

9 090:–

Grått glas

520 033 00

520 039 00

520 032 00

520 031 00

9 090:–

Klarglas med Timeless

5202 113 00

5202 119 00

5202 112 00

5202 111 00

9 090:–

Modellen är vändbar

A 200-1000

B 1000

B 200-1200

B 1000

B 200-1200

A 675 / 775 / 875 / 975

A 200-1000

A 675 / 775 / 875 / 975

VÄNSTERMODELL Pris SEK

HÖGERMODELL B 200-1200

A 200-1000

144

Pris SEK


SKÄRM

LINC JOSEPHINE • Bredd • Höjd

780 eller 880 mm (Timeless endast i 880 mm)

2000 mm ovankant profil

• Tätningslist • Vi

mot golv ingår

rekommenderar att duschblandaren monteras på samma sida som duschväggen

Vid beställning ange

2000

Artikelnummer. Se exempel nedan hur du kompletterar med de två sista siffrorna

Komplettera artikelnumret med de två sista siffrorna enligt nedan: 780 mm = 80 880 mm = 90 Exempel: För en 880 mm dusch, lägg till ”90” på slutet av artikelnumret t ex 558 023 9 0 Högermodell

Vänstermodell

255

R385

255

R385

A 780 / 880

A 780 / 880

Fasta mått

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Klarglas

558 023 _ _

558 029 _ _

558 022 _ _

558 021 _ _

Pris SEK 7 990:–

Frostat glas

558 103 _ _

558 109 _ _

558 102 _ _

558 101 _ _

9 490:–

Klarglas med Timeless

558 113 90

558 119 90

558 112 90

558 111 90

9 490:–

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

Modellen är vändbar

HÖRNA / MITT PÅ VÄGG

Monument

LINC MONUMENT • Kan

monteras i hörna eller mitt på vägg

• Hörna: • Mitt

• Höjd

2000 mm ovankant profil

• Grepp

2000

Valfri montering, se måttritning nedan eller prova dig fram i Duschverkstan

på vägg: Bredd 930 mm (ytterkant profiler), Djup 780 mm (utsida glas) CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s. 154)

• Tätningslist

mot golv samt magnetlister mellan glas ingår

Vid beställning ange Artikelnummer

Prova olika mått och se hur dörrarna öppnas i inr.se/duschverkstan

840-1039

200-967

200-967

840-1039

Fasta mått

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

561 023 98

561 029 98

561 022 98

561 021 98

12 790:–

780

930 R415

145


BRIC BRIC ger dig frihet när du ska välja duschkabin. Bland våra fyra modeller finns alternativ för måttanpassning på höjden, skjutdörr eller pivotöppning samt flera glastyper. BRIC tillverkas i 6 mm härdat säkerhetsglas, med eller utan integrerad duschpanel med takdusch från Mora.

146


Tjøme Norge

Perfekta lösningen för sommarstället. Duschkabinen kan du placera nästan var som helst utan att behöva bry dig alltför mycket om underlaget.

DUSCHLÖSNINGAR - BRIC

Duschkabin BRIC 4 i Klarglas, 20 290:- med duschblandare och takdusch från Mora 1 47


BRIC

Duschkabin BRIC 4 i Klarglas, 20 290:- med duschblandare och takdusch från Mora

148


Tack vare de lyxiga pivotupphängda dörrarna i 6 mm glas ger BRIC dig ett extra generöst öppningsmått. Fronten är avtagbar vilket förenklar rengöring.

149

DUSCHLÖSNINGAR - BRIC

Greppet CIRCLE ingår som standard i kabinerna med pivotdörrar. Om du föredrar greppet PINCH anger du det vid beställning. Se s. 134


SKJUTDÖRR

BRIC 2 • Kabinen

finns i storlekarna 700 x 900, 800 x 900 och 900 x 900 mm

• Standardhöjd:

Höjd 2120–2140 mm ovankant ram (ställbara ben)

• Höjdanpassad: • Tänk

• Tätningslist

21202140

• Kar

Valfri höjd mellan 1800–2120 mm ovankant ram

på att det krävs ytterligare ca 150 mm i takhöjd för att kunna montera kabinen och magnetlist till dörren ingår

i vit gjutmarmor

• Mått

från golv till underkant kar med lägsta justering är 75 mm

• Mått

från golv till överkant kar med lägsta justering är 120 mm

• Duschset

ingår men inte blandare

• Blandarhålen

är placerade på 155 c/c och passar både 150 och 160 c/c blandare (utan excentrar)

Vid beställning ange Fasta mått: artikelnummer

Matt vit

Pris SEK

700 x 900 mm, vänstermodell

621 322 79

13 290:–

700 x 900 mm, högermodell

622 322 79

13 290:–

800 x 900 mm, vänstermodell

621 322 89

13 290:–

800 x 900 mm, högermodell

622 322 89

13 290:–

Högermodell

900 x 900 mm

620 322 99

13 290:–

Höjdanpassad Klarglas (front), Frost (bakvägg)

Matt vit

Pris SEK

700 x 900 mm, vänstermodell

624 322 79

21 390:–

700 x 900 mm, högermodell

625 322 79

21 390:–

800 x 900 mm, vänstermodell

624 322 89

21 390:–

800 x 900 mm, högermodell

625 322 89

21 390:–

900 x 900 mm

623 322 99

21 390:–

330 / 430

45 0

Vänstermodell

700 / 800

0 45

530

Fasta mått Klarglas (front), Frost (bakvägg)

900

330 / 430

700 / 800

900

530

Höjdanpassad: artikelnummer och höjd

530

900

900

530

0 45

900 x 900 mm

BRIC 3 • Kabinen

finns i storlekarna 800 x 900, 900 x 900 och 1000 x 1000 mm

• Höjd

2260–2280 mm ovankant takdusch (ställbara ben)

• Tänk

på att det krävs ytterligare ca 150 mm i takhöjd för att kunna montera kabinen

• Tätningslist

22602280

• Kar

och magnetlist till dörren ingår

i vit gjutmarmor

• Mått

från golv till underkant kar med lägsta justering är 75 mm

• Mått

från golv till överkant kar med lägsta justering är 120 mm

• Duschpanel

med integrerad blandare tak- och handdusch från Mora ingår

Vid beställning ange Artikelnummer

900

45 0

Vänstermodell

900 / 1000

900 / 1000

530 / 630 150

530

Högermodell 530 / 630

800

0 45

800

530

430

430

900

0 45

900 x 900 mm

Klarglas (front), Frost (bakvägg)

Matt vit

Pris SEK

800 x 900 mm, vänstermodell

631 322 89

19 190:–

800 x 900 mm, högermodell

632 322 89

19 190:–

900 x 900 mm

630 322 99

19 190:–

1 000 x 1 000 mm

630 322 11

19 190:–


PIVOTDÖRR

BRIC 4 • Kabinen • Höjd

finns i storlekarna 910 x 910 och 1010 x 1010 mm

2250-2270 mm ovankant takdusch (ställbara ben)

• Tänk

på att det krävs ytterligare ca 150 mm i takhöjd för att kunna montera kabinen • Grepp

CIRCLE i blankpolerad aluminium ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154)

22502270

• Tätningslister • Kar

och magnetlister till dörrarna ingår

i vit gjutmarmor

• Mått

från golv till underkant kar med lägsta justering är 75 mm

• Mått

från golv till överkant kar med lägsta justering är 120 mm

• Duschpanel

med integrerad blandare, tak- och handdusch från Mora ingår

Vid beställning ange Artikelnummer

910 / 1010

910 / 1010 R570 0 80

Klarglas (front), Frost (bakvägg)

Matt vit

Pris SEK

910 x 910 mm

640 322 99

20 290:–

1 010 x 1 010 mm

640 322 11

20 290:–

910 x 910 mm

640 372 99

20 290:–

1 010 x 1 010 mm

640 372 11

20 290:–

Strimma (front), Frost (bakvägg)

DUSCHLÖSNINGAR - BRIC

BRIC 5 • Kabinen

finns i storlekarna 910 x 910 och 1010 x 1010 mm

• Höjd

2110-2130 mm ovankant ram (ställbara ben)

• Tänk

på att det krävs ytterligare ca 150 mm i takhöjd för att kunna montera kabinen

• Grepp

CIRCLE i blankpolerad aluminium ingår som standard (alternativt grepp PINCH se s. 154)

21102130

• Tätningslister • Kar

och magnetlister till dörrarna ingår

i vit gjutmarmor

• Mått

från golv till underkant kar med lägsta justering är 75 mm

• Mått

från golv till överkant kar med lägsta justering är 120 mm

• Duschset

ingår men inte blandare

• Blandarhålen

är placerade på 155 c/c och passar både 150 och 160 c/c blandare (utan excentrar) Vid beställning ange Artikelnummer

910 / 1010

910 / 1010 R570 0 80

Klarglas (front), Frost (bakvägg)

Matt vit

Pris SEK

910 x 910 mm

650 322 99

15 390:–

1 010 x 1 010 mm

650 322 11

15 390:–

910 x 910 mm

650 372 99

15 390:–

1 010 x 1 010 mm

650 372 11

15 390:–

Strimma (front), Frost (bakvägg)

151


DET ÄR SKILLNAD PÅ GLAS OCH GLAS Olika tjocklek, transparens och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme granulerar glaset och bildar små, trubbiga bitar istället för vasst splitter eller skärvor. Tänk på att tillskärning eller håltagning inte är möjligt efter att glaset härdats. Se inr.se för exempelbilder.

STRIMMA DARK FROST Med sammetslik frostad yta skapar det 8 mm tjocka mörkgrå, genomfärgade glaset ett dramatiskt intryck i badrummet.

6m m

Frostade fält varvat med klarglas ger en känsla av avskildhet i duschen, utan att offra ljus och rymd. De två frostade fälten screentrycks med en 15 mm strimma av klarglas emellan.

LINC BRIC

GRÅTT GLAS

ARC

Infärgat glas i sober gråton markerar duschmiljön på ett elegant sätt. Väl avvägd transparens gör att känslan aldrig blir instängd, men insynen minskar.

FROSTAT GLAS

EPIC

152

Frostat glas gör duschväggarna halvtransparenta på ett sätt som släpper in ljus samtidigt som det skyler dig när du duschar.


KLARGLAS Som alla transparenta glaskvaliteter ger klarglas extra rymd åt badrummet och lyfter fram duschmiljön på insidan. Finns också med den permanenta ytbehandlingen Timeless® och med SafeTech.

KLARGLAS MED TIMELESS® En permanent ytbehandling som skyddar mot avlagringar från till exempel vatten och tvålprodukter. Behandlingen förseglar glasets naturliga porer vilket underlättar avrinning och försvårar för smuts att få fäste.

by INR

KLARGLAS MED SAFETECH DUSCHLÖSNINGAR - GLAS

Till våra mest populära duschhörnor LINC Angel och Niagara i 900 x 900 erbjuder vi som första glasproducent i Sverige SafeTech – ett duschglas med ett osynligt, högteknologiskt membran, som vid en eventuell granulering håller alla bitarna på plats. En extra trygghet för dig och familjen.

OPAL FROST Glaset kan liknas vid skir rimfrost och framställs liksom Opal klar utan järnoxid, vilket gör att glaset har kraftigt reducerad grönton.

OPAL KLAR Ett transparent, klart glas med minimal mängd järnoxid, vilket gör att glaset har kraftigt reducerad grönton. För en stilren duschvägg där kakel och duschdetaljer får komma fram.

153


GREPP OCH HANDTAG Ett grepp eller handtag ingår när du köper en duschlösning från INR, med undantag från enstaka skärmar och fasta glaspartier. I de flesta fall kan du välja ett alternativt handtag eller grepp men tänk på att detta måste anges vid beställning eftersom härdningen av glaset omöjliggör håltagning i efterhand.

1.

2. 3.

4.

1. SQUARE

2. CIRCLE

B: 55, H: 55 mm, insida: 25 x 25 mm, D: 15 mm

Ø: 55 mm, Ø insida: 28 mm, D: 13 mm

Ingår som standard i ARC. Greppet passar alla modeller med 8 mm tjocka glas och följer finishen på duschlösningens beslag.

Ingår som standard på de flesta duschmodeller i LINC och BRIC med 6 mm glas. CIRCLE följer finishen på väggprofilen förutom BRIC där det alltid är blankpolerat.

3. GRAB

4. PINCH

c/c: 256 mm, B: 22 mm, D: 60 mm

B: 55, H: 55 mm, D: 50 mm

GRAB är avsett för 8 mm glas och finns som kostnadsfritt alternativ på de duschmodeller i ARC som har detta angivet på produktsidan.

PINCH är avsett för 6 mm glas och finns som kostnadsfritt alternativ på de duschmodeller i LINC och BRIC som har detta angivet på produktsidan. Greppet följer finishen på väggprofilen förutom på BRIC där det alltid är blankpolerat.

Krom, mässing eller matt svart

Krom, mässing eller matt svart

154

Blankpolerad, mattborstad, matt vit eller matt svart

Blankpolerad, mattborstad, matt vit eller matt svart


SAFE-FIX

BORRFRI MONTERING

Art.nr

Pris SEK

SAFE-FIX Shower

800 003 65

590:–

SAFE-FIX Mini

800 009 19

190:–

DUSCHLÖSNINGAR - ALTERNATIV & TILLVAL

Med SAFE-FIX slipper du ta hänsyn till bakomliggande material, tätskikt och installationer dolda i väggen. Istället för att borra och skruva, limmar du aluminumprofilen eller duschförvaringen tryggt mot väggen. Anpassat för LINC Original och Flex samt PILE, CASE och NEST. SAFE-FIX möjliggör även demontering utan att lämna märken.

Anpassat för kakel, klinker, glas, aluminium och rostfritt stå. Montering på våtrumstapet eller plastmatta rekommenderas ej •

1 st SAFE-FIX Shower är avsett för två LINC väggprofiler eller PILE

SAFE-FIX Mini är avsett för CASE och NEST

Förvaras frostfritt

För mer information och instruktionsfilm, se inr.se

SERVICEKIT OCH LISTER Ta för vana att byta ut duschlisterna då och då för att hålla duschen riktigt fräsch. Våra Servicekit köper du hos din återförsäljare. SERVICEKIT med lister för duschväggar

Art.nr

Nr 10: Tätningslister mot golv, 20 mm hög, 2 x 1000 mm (standardlist)

Pris SEK

800 006 03

490:-

Nr 20: Tätningslister mot golv, 40 mm hög, 2 x 1000 mm

800 006 06

490:-

Nr 30: Transparenta magnetlister mellan glas, till serierna LINC samt BRIC modell 4 och 5

800 004 27

490:-

Nr 40: Smörjfett till LINC lyftgångjärn, för modeller 2012 eller äldre

800 004 28

90:-

Tätningslist, 20 mm

För magnetlister till ARC, Monument och LINC 9, 54 och 62 samt sidotätningslist till LINC 2 och 5, kontakta din återförsäljare •

Magnetlister för standardhöjd 2 000 mm. Kan kapas till valfri längd. För instruktion till byte, se inr.se •

SOCKELLISTER vid bristande golvfall, B:15 x H:9 mm

Art.nr

Sockellist som passar LINC Niagara upp till 1 000 x 1 000 mm

800 001 34

1 490:-

Sockellist som passar hörnmodeller upp till 1 000 x 1 000 mm, 2 st

800 001 35

1 090:-

Sockellist som passar nischlösningar upp till 1 000 mm

800 001 36

690:-

Listen är i blank aluminium och limmas direkt på golvet, ca 50 mm från duschglasens utsida •

Pris SEK

Sockellist 155


ICONIC DOTS Takduschar – Tvättställsblandare – Duschförvaring – Handdukstorkar

156


ICONIC DOTS

157


TAKDUSCHAR I ett unikt samarbete med Mora presenterar vi takduscharna MIST och EASE – ett resultat av nordisk design och nordisk ingenjörskonst – skapade för att kunna möta Nordens mycket höga vattentryck samt krav på komfort och säkerhet.

158


ICONIC DOTS – TAKDUSCHAR

159


2.

Eco Flow-funktionen håller nere vattenförbrukningen. Tryck in knappen för att komma förbi spärren och öka på flödet.

1.

3.

Den inbyggda gummisilens hål vidgar sig vid vattentryck, vilket gör takduschen enkel att hålla fri från kalk och smuts. Easy-Clean, helt enkelt.

4.

1. Safe Temp-funktionen kompenserar för varierande vattentryck och oförutsedda temperaturförändringar.

2. Väljer du 3-funktionshandduschen varierar du enkelt mellan tre sköna strålar: Normal, Kombipuls och Puls.

3. MIST och EASE med Mora Technology Inside har flera unika funktioner såsom Safe temp, Easy clean, Eco flow och balanserat tryck som garanterar hög komfort och säkerhet.

4. Är ni korta eller långa i familjen? Takduschen är justerbar från 1 795–2 095 mm vid installation på 1100 mm.

160


MIST TAKDUSCH • Termostatblandare • Rund • Eco

695995

som kompenserar för temperatur- och tryckförändringar

taksil, Ø 250 mm

Flow-funktion för vattenbesparing

• Antikalksystemet • Justerbar • Inbyggd • Inbyggt

Easy Clean i tak- och handdusch

duschstång. 1795–2095 mm från golv till underkant taksil

omkastare

skållningsskydd

• Återströmningsskydd • För

1100

enligt SS-EN 1717

mer information och mått, se inr.se

150 c/c

160 c/c

Takdusch m. handdusch Krom / Krom

800 006 84

800 006 85

Pris SEK 8 290:-

Takdusch m. handdusch Krom / Svart

800 006 88

800 006 89

8 290:-

Takdusch m. handdusch Krom / Vit

800 006 90

800 006 91

8 290:-

Takdusch m. 3-funktionshanddusch Krom / Krom

800 006 86

800 006 87

8 290:-

EASE TAKDUSCH • Termostatblandare • Fyrkantig • Eco

Flow-funktion för vattenbesparing

• Antikalksystemet

695995

som kompenserar för temperatur och tryckförändringar

taksil, 250 x 250 mm

• Justerbar • Inbyggd • Inbyggt

Easy Clean i tak- och handdusch

duschstång. 1795–2095 mm från golv till underkant taksil

omkastare

skållningsskydd

• Återströmningsskydd • För

150 c/c

160 c/c

Takdusch m. handdusch Krom / Krom

800 006 92

800 006 93

Pris SEK 9 890:-

Takdusch m. handdusch Krom / Svart

800 006 94

800 006 95

9 890:-

Takdusch m. handdusch Krom / Vit

800 006 96

800 006 97

9 890:-

Takdusch m. 3-funktionshanddusch Krom / Krom

800 007 17

800 007 18

9 890:-

ICONIC DOTS – TAKDUSCHAR

1100

enligt SS-EN 1717

mer information och mått, se inr.se

161


TVÄTTSTÄLLSBLANDARE Din tvättställsblandare ger badrummet karaktär och är en viktig accent oavsett vilken modell du väljer. Matcha med pop-up i samma finish för en genomgående röd tråd i badrummet. 1.

3.

4.

162


2. 1. POSH

Art.nr

Pris SEK

Krom

800 006 28

2 990:-

Mässing

800 007 31

3 990:-

Bra att veta •

5.

Passar inte till AIR eller VISKAN 40 och 50

2. SLEEK, Fristående hög

Art.nr

Pris SEK

Krom

800 006 32

3 990:-

Krom / Vit

800 006 34

3 990:-

Krom / Svart

800 006 33

3 990:-

3. SLEEK, Låg variant

Art.nr

Pris SEK

Krom

800 006 29

2 690:-

Krom / Vit

800 006 30

2 690:-

Krom / Svart

800 006 31

2 690:-

Matt svart

800 007 29

3 290:-

Matt vit

800 007 30

3 290:-

4. STRICT

Art.nr

Pris SEK

Krom

800 004 91

2 990:-

Matt svart

800 005 66

3 690:-

5. CASUAL

Art.nr

Pris SEK

Krom

800 003 98

1 990:-

Bottenventiler

Art.nr

Pris SEK

Krom, Pop-Up

800 000 44

590:-

Vit porslin, Öppen/Pop-Up

800 006 35

590:-

Matt vit, Pop-Up

800 007 32

790:-

Matt svart, Pop-Up

800 007 33

790:-

Mässing, Pop-Up

800 007 34

790:-

Krom, Pop-up med vattenlås Easy-Clean*

39 02 20

690:-

Krom, Öppen med vattenlås Easy-Clean**

39 02 30

690:-

Bra att veta

Till tvättställ utan överfyllnadshål, välj öppen bottenventil Till tvättställ med överfyllnadshål fungerar samtliga varianter • Till Easy-Clean ingår rördelar för att ansluta till vägg eller golv * Passar bara till VISKAN och GRAND (förutom tvättställ LEVEL) ** Passar bara till VISKAN och GRAND • •

ICONIC DOTS – TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

Bottenventilen med Easy-Clean gör veckostädningen till ett rent nöje. Bara lyft upp och skölj av.

163


DUSCHFÖRVARING En fulländad duschupplevelse kräver expertis inom såväl design som material och ordning. Nu lyfter vi bort alla flaskorna från golvet och upp på väggarna. Där placerar vi dem i snygga förvaringslösningar som rymmer allt – och som döljer mer än de visar.

164


Välj själv om du vill borra och skruva eller limma upp din förvaring med SAFE-FIX.

ICONIC DOTS – DUSCHFÖRVARING

165


Unik duschförvaring med steglöst flyttbara hyllplan på insidan. Tack vare sin 2 000 mm höjd rymmer PILE hela familjens flaskbestånd.

Tänk på att PILE bygger 20 mm extra i bredd, dvs 20 mm utanför duschprofilens ordinarie yttermått

PILE PILE är en duschförvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC både vad gäller design och funktion. Först monterar du PILE och därefter duschdörren inuti väggprofilen. Resultatet blir en duschförvaring på duschens insida som med enkelhet slukar även den stora familjens alla schampo- och duschflaskor.

166


1.

2.

1. Med PILE i duschprofilen viker du snyggt och enkelt in duschdörren förbi blandaren. 2. PILE sett inifrån duschen. Finns i samma fyra finishar som LINC: blankpolerad, mattborstad, vit eller matt svartlackerad aluminium.

PILE DUSCHFÖRVARING PILE bygger 100 mm på avståndet från väggen. Dra därför av 100 mm från duschens yttermått när du lägger din duschbeställning. Om du önskar en 900 x 900-duschhörna tillsammans med PILE, anger du 900 x 800 vid beställning. Se gärna instruktionen på inr.se. • B/H/D:

100/2000/100 mm

• Skruvas

eller limmas upp med tillvalet SAFE-FIX

• Fem

2000

• Kan

ICONIC DOTS – DUSCHFÖRVARING

steglöst justerbara hyllor och en knopp på utsidan för upphängning av handduk bara kombineras med LINC Original och Flex

• Vid

beställning ange art nr och yttermått för duschväggen. Se ritning här intill Tänk på att PILE bygger 20 mm extra i bredd, dvs 20 mm utanför duschprofilens ordinarie yttermått Art.nr

100

Pris SEK

Blankpolerad

800 006 75

3 190:-

Mattborstad

800 006 76

3 190:-

Matt vit

800 006 77

3 190:-

Matt svart

800 008 26

3 190:-

Extrahylla, vit

800 007 14

390:-

Extrahylla, svart

800 009 18

390:167


NEST NEST håller dina flaskor i tryggt förvar. Den fackindelade luckan lutar 45° i öppet läge och ger dig trygghet i att innehållet inte faller ut. Botten är försedd med avrinningshål för enkel rengöring och hela lådinsatsen kan lyftas ur och sköljas av. Välj om du vill skruva eller limma upp din NEST med hjälp av tillvalet SAFE-FIX.

Matt vit / Opal Frost

Matt svart / Dark Frost

NEST VÄGGSKÅP • B/H/D:

400/250/100 mm

• Skruvas

250

i vägg eller limmas upp med SAFE-FIX, se s.155.

Art.nr

400

168

Pris SEK

Matt svart / Dark Frost

800 006 78

1 490:-

Matt vit / Opal Frost

800 006 80

1 490:-

Tillval

Art.nr

SAFE-FIX Mini

800 009 19

Pris SEK 190:–

Limma upp förvaringen med SAFE-FIX Mini. Se sidan 155.


CASE Med sin stilrena design är duschförvaringen CASE lika snygg ensam som i grupp. Varför inte låta varje familjemedlem få sitt eget skåp till sina flaskor? CASE är tillverkad i aluminium vilket gör den både hållbar och lättstädad. Välj om du vill skruva eller limma upp din NEST med hjälp av tillvalet SAFE-FIX.

Matt svart / Dark Frost

Matt vit / Opal Frost

CASE VÄGGSKÅP • B/H/D:

250/250/100 mm

vändas beroende på om du vill att luckan ska öppnas till höger eller till vänster • Skruvas

250

i vägg eller limmas upp med SAFE-FIX, se s.155. Art.nr

250

ICONIC DOTS – DUSCHFÖRVARING

• Kan

Pris SEK

Matt svart / Dark Frost

800 006 81

990:-

Matt vit / Opal Frost

800 006 83

990:-

Tillval

Art.nr

SAFE-FIX Mini

800 009 19

Pris SEK 190:–

169


Det subtila ljuset indikerar påslaget läge och hjälper dig att hitta rätt i badrummet nattetid.

170


HANDDUKSTORKAR Bekanta dig med våra energisnåla och långsmala elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. Glöm inte komplettera med krokar ur samma serie.

ICONIC DOTS - HANDDUKSTORKAR

171


BOW Red Dot Award-vinnande BOW bugar inbjudande och är lika snygg med som utan handduk. BOW värmer frottén energisnålt men effektivt eftersom handduken hänger luftigt och därför torkar snabbare än i vikt form. BOW finns i flera utförandekombinationer och med valfri NCS-kulör på framstycket.

172


2.

1.

3.

1. I påslaget läge ger BOW både värme och stämningsgivande nedåtriktat LED-ljus.

2. Matcha med krokar i samma finish som handdukstorken. Nu även i svart och valfri NCS.

3. BOW har fått sitt namn efter den vackert böjda hängaren. Lika snygg som smart.

HANDDUKSTORK BOW • Effekt

34W

• IP-klass

44

• B/H/D:

40/1700/82 mm

• On/Off-knapp • Monteras

900

Framstycke

Matt vit (bakstycke)

Svartborstad (bakstycke)

Matt vit

800 006 37

800 006 40

5 290:–

Mattborstad

800 006 38

800 006 41

5 290:–

Blankpolerad

800 006 39

800 006 42

5 290:–

Svartborstad

800 008 50

800 008 51

5 290:–

NCS*

800 008 24

800 008 25

6 390:–

Handdukskrok

40

82

Pris SEK

ICONIC DOTS - HANDDUKSTORKAR

1700

med LED-ljus i underkant

direkt på elrör från vägg

Pris SEK

Matt vit

800 006 20

590:-

Mattborstad

800 006 19

590:-

Blankpolerad

800 006 18

590:-

Svartborstad

800 008 52

590:-

NCS**

800 008 23

690:-

* Semi-matt kulör. Ingen returrätt på BOW i NCS ** Kan bara beställas tillsammans med handdukstork i samma kulör

173


LINE Handdukstorken LINE är, med sin ikoniska blå LED-ljusrand i toppen och överlägsna förmåga att passa in överallt, en av våra mest älskade produkter. Välj mellan blankpolerat och mattborstat stål, mässing, vit och matt svart eller varför inte din egen favoritfärg på NCS-skalan. Matcha med krokar i samma finish.

1.

2.

1. Ljusranden i toppen indikerar när handdukstorken är påslagen och redo att värma din handduk.

2. Komplettera din LINE handdukstork med handdukskrokar i samma serie för att hålla stilen.

HANDDUKSTORK LINE • Effekt

29 W

• IP-klass • B/D:

44

22/95 mm. H: 1750 mm

• On/Off-knapp • Komplett

Handdukstork, 1750 mm

22

1750

med blått LED-ljus i ovankant

och färdig för montering till apparatdosa

850

Pris SEK

Handdukskrok, 35 mm

800 001 00

3 790:-

800 001 04

390:-

Mattborstad

800 001 01

3 790:-

800 001 05

390:-

Matt vit

800 006 09

3 790:-

800 006 11

390:-

Matt svart

800 006 10

3 790:-

800 006 12

390:-

Mässing

800 006 07

5 590:-

800 006 08

590:-

NCS*

800 005 09

4 890:-

800 005 11

490:-**

* Semi-matt kulör. Ingen returrätt på LINE i NCS ** Kan bara beställas tillsammans med handdukstork i samma kulör 1 74

95

Pris SEK

Blankpolerad


MARK MARK är den stramare versionen av klassikern LINE – i design som matchar beslagen i duschserien ARC samt tvättställsblandaren STRICT. Välj mellan blankpolerat rostfritt stål och valfri färg på NCS-skalan. Matcha med handdukskroken i samma formspråk.

1.

2.

1. Aktivera din handdukstork med ett enkelt tryck i toppen. Blått ljus betyder att värmen är på.

2. Matcha handdukstorken med den matchande kroken, i blankpolerad aluminium eller valfri NCS.

HANDDUKSTORK MARK 29 W

• IP-klass • B/D:

22

44

22/95 mm. H: 1750 mm

• On/Off-knapp

1750

• Komplett

850

ICONIC DOTS - HANDDUKSTORKAR

• Effekt

med blått LED-ljus i ovankant

och färdig för montering till apparatdosa

Handdukstork, 1750 mm

Pris SEK

Handdukskrok, 35 mm

Pris SEK

Blankpolerad

800 000 73

4 490:-

800 000 75

490:-

NCS*

800 005 06

5 590:-

800 005 08**

590:-

* Semi-matt kulör. Ingen returrätt på MARK i NCS ** Kan bara beställas tillsammans med handdukstork i samma kulör

95

175


MATERIAL Vi arbetar bara med de bästa naturmaterialen och kompositen – alltid med omsorg om miljön. Läs också om glas på s. 152.

TVÄTTSTÄLL OCH KOMMODER

PORSLIN

STENKOMPOSIT

Toleranser för våra tvättställ i porslin: -1,2% – +0,8% för VISKAN -0,7% – +0,8% för GRAND

Toleranser för våra tvättställ i stenkomposit är 0% – +0,8%.

Porslin är i grunden lera som med en glaserad beläggning bränns i ugn. Resultatet blir ett extremt slitstarkt material som håller för det mesta. Ett uråldrigt hantverk som än idag kännetecknar en badrumsprodukt av hög kvalitet. Tvättställ i porslin finns till samtliga våra möbelserier.

Stenkomposit består av 95% dolomitsten samt bindemedel. Den snövita, matta och silkeslena ytan är både slag- och reptålig och har lång hållbarhet. En stor fördel med ett tvättställ i stenkomposit är att det går att laga med hjälp av ett särskilt lagningskit vid eventuella skador på ytan.

FANÉR

Fanéret i Nordic Oak och Black Oak skärs ut för hand, synas, matchas och sys ihop för ett naturligt och levande resultat. Fanéret lackeras med flera lager matt lack för att få och behålla den fina nordiska looken under många år framöver. Alla INR kommoder, skåp och spegelskåp – oavsett utförande – förseglas med ytbehandlingen TX Top ExtremeTM för en helt skarvfri yta som skyddar mot fukt och slitage i 15 år eller mer.

BÄNKSKIVOR Till möbelserie AIR

DEKTON®

Dekton är ett kvartskomposit bestående av kvarts, porslin och glas. Det extremt hållbara materialet är helt porfritt och därmed ogenomträngligt för vatten och fukt. Välj mellan marmorerade Dekton Tundra och svarta Dekton Sirius.

Dekton® Tundra

Dekton® Sirius

Corian® Designer White

Till möbelserie GRAND

CORIAN®

Corian är ett fläckbeständigt och helt porfritt komposit med len yta. Materialet är extremt hållbart, fläckbeständigt och underhållsfritt – och lämpar sig väl till badrummet. Eventuella repor jämnar du enkelt ut med ett fint sandpapper.

KVARTSKOMPOSIT

Ett industriellt tillverkat kvartskomposit, här i varianten med matt yta, Satin. Bänkskivorna är mycket tåliga mot fläckar och slitage. Välj mellan kalkstensliknande Clamshell, svarta Raven och Raw Concrete med betongliknande yta. Clamshell

176

Raven

Raw ConcreteSKÖTSEL

NCS-KODER Premium White (S 0500-N) Slate Grey (S 7005-R80B) Still Grey (S 4000-N) Black Velvet (S 9000-N) Midnight Blue (S 8005-R80B) Antracite (S 7500-N) Cappuccino (S 4005-Y20R) Sage Green (S 4005-G50Y) Feather White (S 1005-Y50R) Dove Blue (S 3010-R90B) Ocean Green (S 4010-B70G) Frozen Berries (S 3010-R) Rosewood (S 5020-Y70R) Vintage Blue (S 4020-R90B) Green Tea (S 3010-G10Y) Rose Dust (S 1510-Y70R)

Produkterna i vårt sortiment är visserligen utvecklade för att klara av hemmets mest påfrestande miljö – badrummet – men då de dagligen utsätts för både fukt och slitage mår de bra av lite extra omsorg då och då, inte minst för att den långa garantin ska gälla. På inr.se/skotselrad hittar du instruktioner och råd om hur du håller dina INR-produkter i toppform under många år framöver.

GARANTI Vi lämnar 15 års material- och funktionsgaranti på våra kommoder, skåpstommar, lådfronter, skåpluckor, lådsystem, möbel- och duschgångjärn, duschglas, glashyllor, beslag, handtag och knoppar. Se mer på inr.se/garanti

RAL-KODER Svart (RAL 9004) Vit (RAL 9003)

LEVERANSTIDER VILLKOR OCH RESERVATIONER MÅTTANPASSADE DUSCHGLAS OCH NCS Vi påbörjar tillverkningen av måttanpassade duschglas direkt efter beställning. Skulle du behöva ändra en order efter att produktionen påbörjats, tar vi ut en ändringsrespektive avbokningskostnad om 1500 SEK inklusive moms per ändrat glas. Ändringar eller avbeställningar måste göras inom 10 dagar från orderdatum. Ändringsoch avbokningskostnad för NCS-lackerade möbler och handdukstorkar i RAL är 1500 SEK inklusive moms per artikel. Ingen ångerrätt på SAFE-FIX. TRYCKFEL Alla priser i katalogen är cirkapriser inklusive moms. Lokala variationer i pris kan förekomma. På grund av trycktekniska begränsningar kan färger inte återges med exakthet. PRODUKTUTVECKLING Vi bedriver ständig produktutveckling. Därför förbehåller vi oss rätten till ändringar i utföranden, konstruktion, materialval och pris.

LEVERANSTIDER – ORDINARIE SORTIMENT Duschlösningar i fast mått, blandare, handdukstorkar, och duschförvaring: 3–5 arbetsdagar LINC Flex duschlösningar, fasta mått: 6–10 arbetsdagar Måttanpassade duschväggar/-kabiner: 15 arbetsdagar Badrumsmöbler, speglar och förvaring: 6–10 arbetsdagar AIR badrumsmöbler: 15 arbetsdagar LEVERANSTIDER – NCS Badrumsmöbler: 30 arbetsdagar Handdukstorkar: 25 arbetsdagar Se även ”Villkor och reservationer” NÄR KOMMER MINA VAROR? Leveranstiden avser arbetsdagar från din beställning till dess att produkten lämnat vår produktionsanläggning i Malmö respektive Jönköping. Eftersom vi endast säljer till företagskunder kan det innebära att leveranstiden för dig som konsument blir något längre, beroende på den enskilda återförsäljarens hantering. Specialbeställningar kommer med individuell leveranstid. För leveranstider vid objekt eller order om 10 artiklar eller mer, begär offert.

Vi samarbetar med

1002

CERTIFIERING KONTROLL

Accepterad monteringsanvisning 2016:1

INR © 2021 | INR Inhouse, MalmöSE2106

inr.se