__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1


BADRUMSMÖBLER 18 AIR

GRAND

22

32

VISKAN

52

Speglar och spegelskåp

70

Förvaring

76

Öppningsalternativ 78 DUSCHLÖSNINGAR 80 EPIC

84

TRAC

90

ARC

110

LINC

116

BRIC

128

Glas

132

Alternativ och tillval

134

ICONIC DOTS

136

Tvättställsblandare

142

Takduschar

2

98

SYNC

138

Duschförvaring

146

Handdukstorkar

152


INTE ALLT TILL BADRUMMET En ensam segelbåt under en stormande himmel eller du på tröskeln till ditt livs kanske viktigaste investering: Att planera och inreda ett nytt badrum. Så många beslut. Så mycket pengar. Så mycket som kan gå fel. Känner du igen dig i tankarna? Sitt lugnt i båten. Att du är här tyder på att du nyss tagit ett kliv i rätt riktning. Kanhända att du tycker vi krånglar till det genom att inte erbjuda allt till badrummet. Men vi tänker precis tvärtom. Vår filosofi är att fokusera på det vi gör riktigt bra – och sedan göra det ännu bättre. För att din stund i badrummet ska bli så njutningsfull som möjligt – idag, imorgon och om 15 år. Välkommen in i vår badrumsvärld. Se hur molnen skingras.

3


15 ÅRS GARANTI Det var länge sen det var trendigt att jobba hållbart. Idag är det en nödvändighet. Redan 2013 blev vår duschserie LINC Svanenmärkt – ett kvitto på vårt idoga miljöarbete vad gäller tillverkning, transporter och återvinning. Och inte minst vad gäller produktens beräknade livslängd. Vår 15-åriga garanti är den längsta i badrumsbranschen. Investera i svensktillverkade produkter från INR och investera samtidigt i ett badrum med en livslängd långt bortom standarden. Det kallar vi hållbart.

4


TX TOP EXTREME

TM

Femton år är ingen tid. Förutom i badrummet – hemmets mest utsatta rum. Under en femtonårsperiod öppnar och stänger genomsnittsfamiljen duschdörren 45 000 gånger. Och badrumslådan minst det dubbla. Lägg därtill en extrem fukthalt och vi inser att inredningen måste klara av en hel del. Därför utvecklade vi TX Top Extreme™ – en ytbehandling som kapslar in träytorna och gör dem ogenomträngliga för fukt. Detta samtidigt som den är mycket tålig mot stötar och slag. Vi kallar det Nästa generations badrumsinredning.

VAD GÖR TX TOP EXTREMETM SÅ UNIKT? • Den

hårda och vattentåliga TX Top Extreme™-ytan kapslar in och skyddar.

• Fukttålig • INR

många gånger det normala och stöttålig upp till det dubbla.

är ensamma om TX Top Extreme™ i Norden.

TX Top Extreme™ ingår i priset på alla våra kommoder, spegelskåp och förvaringslösningar.

5


SKILLNADEN SITTER I DETALJERNA Att det är detaljerna som gör det märker du när du med kritiskt öga granskar oss i sömmarna. Ingenting lämnas åt slumpen, utan passionen för hantverket, materialen och tekniken återspeglas i minsta detalj. Oavsett om det handlar om hur perfekt lådorna glider i och ur kommoden, hur det patenterade LINC-lyftgångjärnet höjer och sänker sig eller känslan som infinner sig när favoritmusiken strömmar ur kommoden.

SMART SPEGEL Speglar som låter dig justera både ljusstyrka och ljustemperatur får hela badrummet att lysa upp.

TRÅDLÖST LJUD Koppla upp dig mot din kommod med hjälp av Bluetooth och låt musik flöda ur de integrerade trådlösa högtalarna. Plus Ljud är tillval till GRAND.

GRASS® VIONARO LÅDSYSTEM Våra fullt utdragbara lådor med Soft-Close gör stor skillnad i din vardag – idag och om 15 år. Utmärkta justeringsmöjligheter, fria från utvändiga detaljer och med en fullständigt ljudlös gång.

TX TOP EXTREME™ Spillde du ut morgonkaffet? Med TX Top Extreme™ tar du olyckshändelserna med ro. Möbeln får en helt tät yta utan skarvar och står emot den tuffa badrumsmiljön i minst 15 år.

DOLT ELUTTAG Ladda rakapparaten eller eltandborsten direkt i lådan, i högskåpet eller i spegelskåpet och göm undan kabeltrasslet från omvärlden. I spegelskåpet STAGE ingår eluttag som standard.

ORDNING & REDA Håll koll på småsakerna med vår snygga och praktiska Organizer i borstad svart aluminium och vitpigmenterad ek. Följer med i två ex i alla våra kommoder.

BELYSNING Med Plus Ljus får du automatisk LED-belysning under kommoden och/eller i de övre lådorna. Ett stämningsfullt och praktiskt tillval med hög WOW-faktor.


by INR

SAFETECH BY INR Som första duschväggstillverkaren på den svenska marknaden lanserar vi SafeTech by INR – en teknik som håller kvar det granulerade glaset, om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Se s. 121

MORA TECHNOLOGY INSIDE Svenska Mora är världsledande när det gäller innovativ, teknisk funktion i sina duschblandare. Med INRs stilrena design på utsidan får du det bästa av två världar.

TIMELESS® Försvåra för kalk och smutsavlagringar att få fäste genom att välja Klarglas med Timeless – en permanent ytbehandling som håller nere städtiden och behåller originalglansen år efter år. PATENTERAT LYFTGÅNGJÄRN Det patenterade lyftgångjärnet i LINC och SYNC fortsätter att fascinera. Det ställbara, underhållsfria gångjärnet lyfter 7 mm i öppet läge och tillåter att dörrarna viks in när de inte används.

7


FRÅN MORGON 8

När vi designar våra produkter tänker vi på att de ska funka dygnet om – mitt på dagen och mitt i natten. På morgonen vill du fylla på med energi inför en ny dag. Att saker och ting har sin rätta plats i kommoden eller i skåpen är viktigast för en del. För andra är det att duschvattnet håller en exakt temperatur. Fundera över vad som är viktigast för dig.


När så mörkret faller – låt badrummet hjälpa dig komma i stämning, vare sig det handlar om en kväll på stan eller en god natts sömn. Med ljus i och under kommoden, runt spegeln och på handdukstorken skapar du de rätta förutsättningarna för vad som helst! Och varför inte lägga till trådlösa högtalare i GRAND-kommoden och koppla upp dig till din favoritplaylist.

TILL KVÄLL 9


ÄKTA FANER Vårt fanér i Nordic Oak och Black Oak skärs ut för hand, synas, matchas och sys ihop för ett naturligt och levande resultat. Fanéret lackeras med matt lack för att få och behålla den fina nordiska looken under många år framöver. Sist men inte minst förseglas ytan med TX Top Extreme™ för en extremt fukt- och slittålig yta som håller i 15 år eller mer.

NATURLIGT KONSTVERK Att arbeta med och bearbeta våra material är något vi njuter av, vare sig det rör sig om trä, porslin, glas eller aluminium. Betrakta ekfanéret i Nordic och Black Oak snett från sidan och se hur betagande vacker ådringen är. Låt fingertopparna svepa över trästrukturen och du kommer att förstå hur kärleken till materialen lätt kan ta över. På INR arbetar vi bara med de bästa naturmaterialen och kompositen – alltid med omsorg om miljön. Läs mer om våra material på inr.se

10


GLAS Alla våra duschglas tillverkas av härdat säkerhetsglas – en trygghet för dig. Välj mellan många varianter och tjocklekar i 6, 8 och 10 mm. Se sid. 132

TX TOP EXTREME TM Silkeslen under fingertopparna och på samma gång extremt tålig mot fukt, stötar och slitage. Din möbel sprutlackeras med flera lager TX Top ExtremeTM-lack vilket ger en inkapslad produkt helt utan skarvar.

PORSLIN Porslin är lera som med en glaserad beläggning bränns i ugn. Resultatet blir ett extremt slitstarkt material som håller för det mesta. Ett uråldrigt hantverk som kännetecknar hög kvalitet.

STENKOMPOSIT Stenkomposit, skapat ur dolomitsten, har en helt matt yta och är extremt stöttåliga. Eventuella repor slipar du enkelt bort med sandpapper medan diverse fläckar tvättas bort med rengöringsmedel på mjuk trasa.

DEKTON® En sofistikerad blandning av keramik och kvartsytor ger ett material som är extremt tåligt och enkelt att underhålla. Välj mellan lätt marmorerade Tundra och svarta Sirius till bänkskivorna i AIR.

CORIAN® Kompositmaterialet Corian är det givna valet för dig som söker de allra bästa materialen till badrummet. Corian är mycket fläckmotståndig och extremt tålig mot slitage. Till bänkskivorna i AIR.

KROM Den förkromade ytan ger många fina egenskaper såsom förenklad rengöring och slittålighet. En yta i krom är mycket motståndskraftig och lämpar sig därmed bra till blandare och duschbeslag.

MÄSSING En blank och dekorativ ytfinish i PVD som behåller sitt polerade och vackra utseende år efter år. Välj mässing till duschväggarna i ARC, LINE handdukstork och POSH tvättställsblandare.

ALUMINIUM Vi arbetar endast med högkvalitativt aluminium som vi förser med marknadens bästa och tåligaste ytbehandling mot korrosion. Kvalitet som syns och känns och som håller år efter år. 11


UDDA LÖSNINGAR ÄR STANDARD Som Nordens duschspecialist sedan mer än 30 år tillbaka, sätter vi stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik duschlösning. En anpassning inom varje duschmodells måttintervall ingår i priset, och om du behöver anpassa duschen efter till exempel ett snedtak, så är det oftast inga problem. Du kan också börja helt från början – med papper och penna – och skapa din egen duschlösning. Ta med skissen till din närmaste återförsäljare som hjälper dig vidare.

12


13


INR ACCENT Ditt badrum bör spegla din personlighet – på så sätt hittar du snabbast till din inre harmoni. Är du ovanligt gul till sinnet? Då lackar vi gärna din möbel i kanariegult. Eller föredrar du senapsgult? Välj bland det oändliga antalet NCS-kulörer som finns och hitta nyansen för dig. Eller välj en av våra utvalda accenter som vi tycker är extra vackra på badrumsinredning i år.

Midnight Blue

En blåsvart kulör som är vacker till svart. Med pondus och elegans attraherar Midnight Blue dig som lutar åt det minimalistiska hållet och kommoderna med grepplist t ex VISKAN Grip. NCS S 8005-R80B

Antracite

En mörkgrå kulör som passar i de flesta miljöer och som ger en stilren och exklusiv touch till badrummet. Antracite är det självklara valet om du gillar industrilooken. Här till en GRAND Solid. NCS S 7500-N

Cappuccino

Njut av de brända nyanserna från sand, kaffe och lava. Med en GRAND Solid i Cappuccino skapar du ett varmt och inbjudande badrum som ligger helt rätt i tiden. NCS S 4005-Y20R

14


Ocean Green

En uppfriskande grön nyans med stänk av grått och med inspiration hämtad från havet. Ocean Green är extra vacker ihop med detaljer i svart och inslag av trä. Här till GRAND Solid. NCS S 4010-B70G

Frozen Berries

En kall rosalila kulör som för tankarna till tinande skogsbär. En nyans som blir en dröm ihop med vita detaljer, eller svarta för en kaxig edge. Här till VISKAN Grip. NCS S 3010-R

Rosewood

I gränslandet mellan rosa och brunt hittar vi Rosewood. En varm och ombonad kulör som kanske gör sig allra bäst när den får sträcka ut sig på en större yta. Här till VISKAN Solid. NCS S 5020-Y70R

Alla NCS-möbler förseglas med TX Top Extreme™ som ger ett extremt gott skydd mot både fukt och stötar. Se s. 5

För övriga NCS i katalogen, se sista sidan.

15


LINE

MIST

FRONT bort

SLEEK CASE

16


BOW

EASE

ICONIC DOTS

En långsmal handdukstork som får plats överallt och en som vunnit pris för sin design. Två stilrena takduschar med världsledande duschteknik på insidan och flera innovativa förvaringslösningar som håller flaskorna borta från duschgolvet. Bekanta dig med våra Iconic Dots, utvalda designfavoriter för det nordiska badrummet. Välkommen att utse dina egna ikoniska favoriter på sidan 136.

PILE

NEST

17


18


BADRUMSMÖBLER

BADRUMSMÖBLER Vi tycker att det ska vara enkelt att välja badrumsinredning. Därför har vi begränsat antalet serier till tre: AIR, GRAND och VISKAN. Alla med sitt unika uttryck och förvaring i samma design. Välj till en spegel, en blandare och sen är du klar. Får du sedan lite feeling när du ändå är i farten, lägger du till ett av våra pluspaket. Med belysning i och under kommoden, eluttag i lådan, integrerade högtalare och ett extra set småförvaring får du en flygande start på morgonen. Vi kallar tillvalen Plus Ljus, Plus Ström, Plus Ljud och Plus Organizer. Lika enkla att förstå som att välja.

19


VÅRA MÖBELSERIER Lika på håll men med väsentliga skillnader både utanpå och under motorhuven, så att säga. Och det både vad gäller design, utföranden, storlekar och tillval.

TX TOP EXTREME

Här har vi ställt upp vita 80-kommoder – en från varje serie – så att du enkelt kan jämföra de mest uppenbara skillnaderna. Se mer detaljerad info på respektive produktsida och besök gärna inr.se för att skapa din egen personliga version av möbeln.

GRAND SOLID

TM

Alla våra kommoder och förvaringslösningar har ytbehandlingen TX Top ExtremeTM och kommer med 15 års garanti.

60 | 80 | 100 | 120 | 140

s. 34

En nutida ikon i badrummet

UTFÖRANDEN

PREMIUM NORDIC WHITE OAK

BLACK OAK

NCS + ACCENT

PLUSPAKET Ljus, Ljud, Ström och Organizer

GRAND GRIP

60 | 80 | 100 | 120 | 140

s. 40

Vår största kommod med grepplist

UTFÖRANDEN

PREMIUM NORDIC WHITE OAK

BLACK OAK

NCS + ACCENT

PLUSPAKET Ljus, Ljud, Ström och Organizer

GRAND CLASSIC För dig med ena foten i New England

s. 46

60 | 80 | 100 | 120 | 140

UTFÖRANDEN

PREMIUM NCS + WHITE ACCENT

PLUSPAKET Ljus, Ljud, Ström och Organizer

20


BADRUMSMÖBLER

AIR

60 | 90 | 120 | 150 | 180

s. 22

Kan badrumsmöbler sväva?

UTFÖRANDEN

PREMIUM WHITE

SLATE GREY

WHITE ASH

NCS + ACCENT

PLUSPAKET Ljus, Ström, Organizer, Hängare och Smyckeskrin

VISKAN SOLID

60 | 80 | 100 | 120

s. 54

Vår mest tidlösa möbeldesign

UTFÖRANDEN

PREMIUM WHITE

STILL GREY

BLACK OAK

NCS + ACCENT

PLUSPAKET Ljus, Ström och Organizer

VISKAN GRIP

40 | 50 | 60 | 80 | 100 | 120

s. 60

Stilren design och profil med edge

UTFÖRANDEN

PREMIUM WHITE

STILL GREY

BLACK OAK

NCS + ACCENT

PLUSPAKET Ljus, Ström och Organizer

VISKAN CLASSIC

s. 66

Den klassiska ramspegeln är tillbaka

60 | 80 | 100 | 120

UTFÖRANDEN

PREMIUM NCS + WHITE ACCENT

PLUSPAKET Ljus, Ström och Organizer

21


Kommod AIR 120 i Black Velvet med Corian® Designer White, 26 570:Spegel TOUCH 120, 8 190:- Tvättställsblandare SLEEK, hög, 3 990:-

AIR AIR bjuder på en mäktig, svävande känsla som sprider sig i badrummet och här kommer det bästa; det är du själv som skapar möbeln. Kombinera flera 60- och 30-moduler och välj en av våra vackra och tåliga bänkskivor i Corian® och Dekton®. De ovanpåliggande porslinstvättställen i runt och semirunt utförande blir pricken över i och lyfter hela rummet.

22


1.

2.

BADRUMSMÖBLER - AIR

2.

3.

4.

5.

1. Matcha det ovanpåliggande tvättstället med SLEEK tvättställsblandare. Tänk på att välja till en av de öppna bottenventilerna på s. 144. 2. Belysning och dubbelt eluttag i lådan är smarta tillval som du inte kommer att ångra; Plus Ljus och Plus Ström. 3. Falsad lådfront med lådsystem från Grass – med Soft-Close för en skönt mjukstängande låda med perfekt, ljudlös gång. 4. De ovanpåliggande tvättställen i vitt porslin finns i rund och semirund variant. 5. Föredrar du knoppar eller push-öppning? Valet är fritt. Här ser vi de matt svarta knopparna SPOT. Se s. 78 för alla knoppar och handtag. 23


BJUD IN NATUREN

Naturnära toner tillsammans med växter och trä i badrummet ger harmoni och ro.

24


BADRUMSMÖBLER - AIR

Kommod AIR 150 J i Premium White med bänkskiva i Corian® och grepp TIE, 28 220:- Tvättställsblandare SLEEK, 3 990:Spegel LOOX 110, 8 990:- Duschlösning EPIC 13, 26 190:Takdusch EASE, 9 890:- Handdukstork BOW, 4 990:25


AIR 60

90

120 150 180

Vår nättaste möbelserie – och samtidigt den bredaste – bjuder på många intelligenta detaljer bakom den smäckra ytan med falsad låda. Med varje kommod ingår vår Organizer som håller koll på dina favoritprylar. I kombination med tillval som invändig belysning och eluttag i låda får du en riktigt smart möbel. Välj till handdukshängare och benställning för en extra trendig look.

Kommod AIR 60 i Premium White med bänkskiva i Dekton® Tundra, benställning och Plus Hängare, 19 250:Tvättställsblandare SLEEK, 3 990:- Spegel LOOX 70, 6 990:- Handdukstork BOW, 4 990:26


BADRUMSMÖBLER - AIR

AIR 90 C i White Ash med bänkskiva Corian® Designer White

AIR 90 B i Rose Dust med bänkskiva Corian® Designer White

AIR 150 J i Premium White med bänkskiva Corian® Designer White

AIR 150 J i Slate Grey med bänkskiva Dekton® Sirius

AIR 180 i Premium White med bänkskiva Corian® Designer White 27


AIR 60 A

90 B

90 C

KOMMOD

B: 600  H: 250  D: 500

B: 900  H: 250  D: 500

B: 900  H: 250  D: 500

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

360111

3 890:-

360211

7 090:-

360311

7 090:-

Slate Grey

360151

3 890:-

360251

7 090:-

360351

7 090:-

White Ash

360121

5 490:-

360221

8 690:-

360321

8 690:-

NCS + Accent

360166

7 990:-

360266

11 190:-

360366

11 190:-

BÄNKSKIVA

B: 610  H: 12  D: 505

B: 910  H: 12  D: 505

B: 910  H: 12  D: 505

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Corian® Designer White

362010

6 090:-

362110

8 290:-

362210

8 290:-

Dekton® Sirius

362011

7 090:-

362111

9 290:-

362211

9 290:-

Dekton® Tundra

362012

7 690:-

362112

10 390:-

362212

10 390:-

TVÄTTSTÄLL B: 400  H: 135  D: 400

Porslin, Semirunt

B: 400  H: 135  D: 400

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

360012

4 190:-

360012

4 190:-

360012

4 190:-

Ø: 400  H: 135

Porslin, Runt

B: 400  H: 135  D: 400

Ø: 400  H: 135

Ø: 400  H: 135

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

360011

4 190:-

360011

4 190:-

360011

4 190:-

TILLVAL BENSTÄLLNING H: 510

H: 510

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Matt svart

360024

2 790:-

360025

3 390:-

360025

3 390:-

Matt vit

360021

2 790:-

360022

3 390:-

360022

3 390:-

TILLVAL

28

H: 510

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Ljus

360196

2 090:-

360296

3 090:-

360296

3 090:-

Plus Ström

369991

890:-

369991

890:-

369991

890:-

Plus Organizer

369905

490:-

369905

490:-

369905

490:-

Plus Hängare, Matt vit

369901

690:-

369901

690:-

369901

690:-

Plus Hängare, Matt svart

369902

690:-

369902

690:-

369902

690:-

Plus Smyckeskrin

369903

2 090:-

369903

2 090:-

369903

2 090:-


120 E

120 F

120 G

B: 1200  H: 250  D: 500

B: 1200  H: 250  D: 500

B: 1200  H: 250  D: 500

B: 1200  H: 250  D: 500

KOMMOD

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

360411

10 390:-

360511

7 790:-

360611

7 790:-

360711

7 790:-

Slate Grey

360451

10 390:-

360551

7 790:-

360651

7 790:-

360751

7 790:-

White Ash

360421

11 990:-

360521

10 890:-

360621

10 890:-

360721

10 890:-

NCS + Accent

360466

14 490:-

360566

11 890:-

360666

11 890:-

360766

11 890:-

BÄNKSKIVA

B: 1210  H: 12  D: 505

B: 1210  H: 12  D: 505

B: 1210  H: 12  D: 505

B: 1210  H: 12  D: 505

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Corian® Designer White

362310

10 490:-

362410

10 490:-

362510

10 490:-

362610

10 990:-

Dekton® Sirius

362311

11 490:-

362411

11 490:-

362511

11 490:-

362611

12 090:-

Dekton® Tundra

362312

12 490:-

362412

12 490:-

362512

12 490:-

362612

13 090:-

TVÄTTSTÄLL x2 B: 400  H: 135  D: 400

Porslin, Semirunt

B: 400  H: 135  D: 400

B: 400  H: 135  D: 400

B: 400  H: 135  D: 400

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris/st SEK

360012

4 190:-

360012

4 190:-

360012

4 190:-

360012

4 190:-

x2 Ø: 400  H: 135

Porslin, Runt

Ø: 400  H: 135

Ø: 400  H: 135

Ø: 400  H: 135

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris/st SEK

360011

4 190:-

360011

4 190:-

360011

4 190:-

360011

4 190:-

TILLVAL BENSTÄLLNING H: 510

H: 510

H: 510

H: 510

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Matt svart

360026

3 890:-

360026

3 890:-

360026

3 890:-

360026

3 890:-

Matt vit

360023

3 890:-

360023

3 890:-

360023

3 890:-

360023

3 890:-

TILLVAL

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Ljus

360496

4 090:-

360596

3 090:-

360596

3 090:-

360596

3 090:-

Plus Ström

369991

890:-

369991

890:-

369991

890:-

369991

890:-

Plus Organizer

369905

490:-

369905

490:-

369905

490:-

369905

490:-

Plus Hängare, Matt vit

369901

690:-

369901

690:-

369901

690:-

369901

690:-

Plus Hängare, Matt svart

369902

690:-

369902

690:-

369902

690:-

369902

690:-

Plus Smyckeskrin

369903

2 090:-

369903

2 090:-

369903

2 090:-

369903

2 090:-

Mer fakta och öppningsalternativ på nästa sida 29

BADRUMSMÖBLER - AIR

120 D


150 H

150 I

150 J

B: 1500  H: 250  D: 500

B: 1500  H: 250  D: 500

B: 1500  H: 250  D: 500

KOMMOD

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

360811

10 990:-

360911

10 990:-

361011

10 990:-

Slate Grey

360851

10 990:-

360951

10 990:-

361051

10 990:-

White Ash

360821

14 190:-

360921

14 190:-

361021

14 190:-

NCS + Accent

360866

15 090:-

360966

15 090:-

361066

15 090:-

BÄNKSKIVA

B: 1510  H: 12  D: 505

B: 1510  H: 12  D: 505

B: 1510  H: 12  D: 505

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Corian® Designer White

362710

13 190:-

362810

12 590:-

362910

12 590:-

Dekton® Sirius

362711

14 290:-

362811

13 690:-

362911

13 690:-

Dekton® Tundra

362712

15 290:-

362812

14 790:-

362912

14 790:-

TVÄTTSTÄLL x2 B: 400  H: 135  D: 400

Porslin, Semirunt

B: 400  H: 135  D: 400

B: 400  H: 135  D: 400

Art.nr

Pris/st SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

360012

4 190:-

360012

4 190:-

360012

4 190:-

x2 Ø: 400  H: 135

Porslin, Runt

TILLVAL

Ø: 400  H: 135

Art.nr

Pris/st SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

360011

4 190:-

360011

4 190:-

360011

4 190:-

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Ljus

360896

4 090:-

360896

4 090:-

360896

4 090:-

Plus Ström

369991

890:-

369991

890:-

369991

890:-

Plus Organizer

369905

490:-

369905

490:-

369905

490:-

Plus Hängare, Matt vit

369901

690:-

369901

690:-

369901

690:-

Plus Hängare, Matt svart

369902

690:-

369902

690:-

369902

690:-

Plus Smyckeskrin

369903

2 090:-

369903

2 090:-

369903

2 090:-

ÖPPNINGSALTERNATIV

TIE

Se alla dina alternativ på s. 78

SPOT

Art.nr

Pris/st SEK

Krom

20114

150:-

Borstad

20115

150:-

Matt vit

20168

150:-

Matt svart

20116

150:-

Mässing

20119

150:-

30

Ø: 400  H: 135

Art.nr

Pris/st SEK

PUSH

Art.nr

Pris SEK

360180

1 090:-

Brun / Krom

20161

150:-

AIR 60 Tipmatic

Svart / Svart

20162

150:-

AIR 90 Tipmatic

360280

1 590:-

Natur / Mässing

20163

150:-

AIR 120 D Tipmatic

360480

2 090:-

AIR 120 E, F, G Tipmatic

360580

1 590:-

AIR 150 Tipmatic

360880

2 090:-

AIR 180 Tipmatic

361180

2 590:-

MOOD

Art.nr

Pris/st SEK

Matt grå

20144

250:-

Matt vit

20145

250:-

Svart borstad

20146

250:-


180 K BADRUMSMÖBLER - AIR

KOMMOD

B: 1800  H: 250  D: 500

Art.nr

Pris SEK

Premium White

361111

14 290:-

Slate Grey

361151

14 290:-

White Ash

361121

17 390:-

NCS + Accent

361166

18 390:-

BÄNKSKIVA

B: 1810  H: 12  D: 505

Art.nr

Pris SEK

Corian® Designer White

363010

14 390:-

Dekton® Sirius

363011

15 390:-

Dekton® Tundra

363012

16 490:-

TVÄTTSTÄLL x2 B: 400  H: 135  D: 400

Porslin, Semirunt

Art.nr

Pris/st SEK

360012

4 190:-

x2 Ø: 400  H: 135

Art.nr

Pris/st SEK

360011

4 190:-

Art.nr

Pris SEK

Plus Ljus

361196

4 090:-

Plus Ström

369991

890:-

Plus Organizer

369905

490:-

Plus Hängare, Matt vit

369901

690:-

Plus Hängare, Matt svart

369902

690:-

Plus Smyckeskrin

369903

2 090:-

Porslin, Runt

TILLVAL

INGÅR ALLTID

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • Lådsystem från Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pack i varje 60-modul • Vattenlås • Antiglidmattor •

BRA ATT VETA

Välj till öppen bottenventil s. 145 Plus Ljus avser belysning i lådorna • Plus Ström avser dubbelt eluttag 230V i 60-modul • Plus Hängare går att få en på var sida • Matcha med höga blandaren SLEEK • För din egen kombination av moduler eller bänkskiva utan hål, kontakta din återförsäljare • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats • PUSH Tipmatic öppnar den synkroniserade lådan med ett enkelt tryck. • •

31


Kommod GRAND Solid 120 i Ocean Green med handtag THIN, 26 280:Tvättställsblandare SLEEK, 3 990:Spegel LOOX 110, 8 990:-

GRAND Att vår största möbelserie fick namnet GRAND är förstås ingen tillfällighet och det förstår du när du gör ett djupdyk i de fina funktionerna här bredvid. Eller ännu bättre – gör ett besök i en butik så att du får uppleva den på riktigt. För GRAND är så mycket mer än en badrumsmöbel. Med ljud, ljus och en silkeslen yta som du kan få i din favoritkulör, aktiverar den alla dina sinnen och sätter färg på vilken grå vardagsmorgon som helst.

32


1.

2.

BADRUMSMÖBLER - GRAND

3.

4.

5.

1. Med ett djup på 45 cm och fullt utdragbara Vionaro-lådor med Soft-Close, får du plats med allt – och lite till. 2. GRAND-seriens porslinstvättställ är endast 3 cm högt med en design som framhäver skönheten i kommoden. 3. Plus Ljus – belysning i och under kommoden. Ett tillval som du bara kommer att ångra om du inte väljer det. 4. Vakna till tonerna från din favoritmusik! Med tillvalet Plus Ljud kopplar du upp din mobil eller platta mot de trådlösa högtalarna. 5. Hur vill du öppna din GRAND? Välj bland trendiga och klassiska alternativ (s. 78) eller GRAND Grip med grepplist. 33


TON I TON

Matcha kulören på inredningen med väggfärgen för en häftig ton i ton-upplevelse. Här i Cappuccino NCS S 4005-Y20R.

34


BADRUMSMÖBLER - GRAND

Kommod GRAND Solid 100 i Cappuccino, 20 780:Högskåp GRAND Solid Cappuccino, 9 890:- Tvättställsblandare POSH, 2 990:- Spegel LOOX 90, 7 990:- Duschvägg EPIC 1 Plus i Klarglas, 24 090:- Takdusch EASE, 9 890:-, Handdukstork LINE i RAL, 4 490:35


GRAND SOLID 60

80

100 120 140

Satsa på en nutida ikon i badrummet och få en möbel av mästerlig kvalitet och banbrytande design i minsta beståndsdel. GRAND Solid lockar med sina fina funktioner och smäckra lådfronter dig som vill skapa ett badrum med en känsla av modern exklusivitet. Med ytbehandlingen TX Top ExtremeTM på utsidan och lådor från Grass Vionaro på insidan får du en möbel som andas kvalitet från insidan och ut.

Kommod GRAND Solid 100 i Cappuccino, 20 780:- Högskåp GRAND Solid Cappuccino, 9 890:- Tvättställsblandare POSH, 2 990:- Spegel LOOX 90, 7 990:36


BADRUMSMÖBLER - GRAND

GRAND Solid 60 i Rose Dust med grepp THIN

GRAND Solid 80 i Premium White med handtag MOOD

GRAND Solid 80 i Black Oak med handtag THIN

GRAND Solid 100 i Antracite med PUSH Tipmatic

GRAND Solid 120 i Nordic Oak med grepp MOOD

GRAND Solid 140 i Cappuccino med PUSH Tipmatic 37


GRAND SOLID 60

80

100

B: 610  H: 30  D: 460

B: 810  H: 30  D: 460

B: 1010  H: 30  D: 460

TVÄTTSTÄLL

Art.nr Porslin, vit

340060

Art.nr

Pris SEK

340080

4 390:-

Pris SEK

Art.nr

5 390:-

Pris SEK

340100

6 390:-

KOMMOD

B: 600  H: 570  D: 450

B: 800  H: 570  D: 450

B: 1000  H: 570  D: 450

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

334511

6 290:-

334711

8 290:-

334911

10 290:-

Nordic Oak

334533

7 290:-

334733

9 290:-

334933

11 290:-

Black Oak

334539

8 290:-

334739

10 290:-

334939

12 290:-

NCS + Accent

334566

10 390:-

334766

12 390:-

334966

14 390:-

TILLVAL

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Ljus

337060

3 190:-

337080

3 590:-

337100

4 690:-

Plus Ljud

390115

4 690:-

390115

4 690:-

390115

4 690:-

Plus Ström

339060

890:-

339080

890:-

339100

890:-

Plus Organizer

390140

490:-

390140

490:-

390140

490:-

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

650:-

390220

650:-

390220

650:-

ÖPPNINGSALTERNATIV

Se alla dina alternativ på s. 78

ADD

PUSH

MOOD Art.nr

Pris/st SEK

Art.nr

Pris/st SEK

Krom, c/c 128 mm

20056

250:-

Matt grå

20144

250:-

Kommod 60, Tipmatic

338001

1 790:-

Krom, c/c 256 mm

20055

250:-

Matt vit

20145

250:-

Kommod 80, Tipmatic

338002

1 790:-

Krom, c/c 320 mm

20062

250:-

Svart borstad

20146

250:-

Kommod 100, Tipmatic

338003

1 790:-

Kommod 120, Tipmatic

338004

1 790:-

Kommod 140, Tipmatic

338005

3 390:-

Borstad, c/c 128 mm

20057

250:-

Borstad, c/c 256 mm

20046

250:-

Borstad, c/c 320 mm

20061

250:-

Matt svart, c/c 128 mm

20169

250:-

Matt svart, c/c 256 mm

20170

250:-

Matt svart, c/c 320 mm

20171

250:-

Matt vit, c/c 128 mm

20150

250:-

Matt vit, c/c 256 mm

20151

250:-

Matt vit, c/c 320 mm

20152

250:-

38

Art.nr

TIE

Pris SEK

SPARK

Art.nr

Pris/st SEK

Brun / Krom

20161

150:-

Art.nr

Pris/st SEK

Svart / Svart

20162

150:-

Matt svart

20164

250:-

Natur / Mässing

20163

150:-

Mässing

20165

250:-


140

B: 1210  H: 30  D: 460

B: 1410  H: 30  D: 460

BADRUMSMÖBLER - GRAND

120 TVÄTTSTÄLL

Art.nr Porslin, vit

Pris SEK

340120

7 390:-

Art.nr

Pris SEK

340140

10 390:-

KOMMOD

B: 1200  H: 570  D: 450

B: 1400  H: 570  D: 450

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

335111

14 290:-

335311

15 290:-

Nordic Oak

335133

15 290:-

335333

16 290:-

Black Oak

335139

16 290:-

335339

17 290:-

NCS + Accent

335166

18 390:-

335366

19 390:-

TILLVAL

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Ljus

337120

5 790:-

337140

6 890:-

Plus Ljud

390115

4 690:-

390115

4 690:-

Plus Ström

339120

890:-

339140

890:-

Plus Organizer

390140

490:-

390140

490:-

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

650:-

390220

650:-

KOMMOD

INGÅR ALLTID

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM Lådsystem från Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pack (4-pack i 140) • Antiglidmattor • •

BRA ATT VETA

Plus Ljus avser belysning i övre låda och under kommoden. LED-belysning 3000 K, Ljusflöde 150–530 lm • Plus Ström avser dubbelt eluttag 230V i nedre låda • Plus Ljud avser en högtalare på var sida • Matcha med tvättställsblandare s. 144 • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats • PUSH Tipmatic öppnar den synkroniserade lådan med ett enkelt tryck • Glöm inte att komplettera med Vattenlås med Easy-Clean och pop-up s. 145 •

HÖGSKÅP

Se även s. 76

B: 400  H: 1600  D: 380

INGÅR ALLTID

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • 1 fast hyllplan i trä. Övriga i 6 mm härdat glas • PUSH ingår men du kan även välja annat öppningsalternativ

BRA ATT VETA

Se öppningsalternativ till vänster Plus Ström avser 230V enkelt eluttag. Eluttaget är ej monterat vid leverans. Välj själv var du vill placera det • Plus Spegel avser helfigurspegel insida dörr • Lådor i matt svartlackerad aluminium • Levereras färdigmonterat • •

5 hyllplan

40

4 hyllplan, 2 lådor

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr

HÖGSKÅP •

40

Art.nr

Pris SEK

B: 400  H: 1600  D: 380

Art.nr

Pris SEK

Premium White

354011H/V*

6 790:-

354211H/V*

9 890:-

Nordic Oak

354033H/V*

7 790:-

354233H/V*

10 890:-

Black Oak

354039H/V*

8 790:-

354239H/V*

11 890:-

NCS + Accent

354066H/V*

9 890:-

354266H/V*

12 990:-

TILLVAL

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Spegel

358040

1 290:-

358040

1 290:-

Plus Ström

359001

890:-

359001

890:-

39


BASTULÖSNING

Bastuglas från ARC- eller TRAC-serien löser vi enkelt. Börja med en enkel skiss som du tar med till din återförsäljare.

40


BADRUMSMÖBLER - GRAND

Kommod GRAND Grip 120 i Black Oak, 25 140:- Tvättställsblandare SLEEK, 3 990:- Spegel LOOX 90, 7 990:- Högskåp GRAND Grip 40 i Black Oak, 10 560:- Handdukstork MARK i RAL, 5 090:- Duschvägg TRAC 20 i grått glas, 17 090:- Takdusch EASE, 9 890:- Skräddarsytt bastuglas från TRAC-serien 41


GRAND GRIP 60

80

100 120 140

Nya serien GRAND Grip har vi utrustat med ergonomiska grepplister som smyger in perfekt innanför lådfronterna och ger en elegant look. Får vi föreslå ett av våra vackra ekfanér – utskurna och handsydda för perfekt matchning. I alla sina utföranden är kommoderna i GRAND förseglade med ytbehandlingen TX Top ExtremeTM vilket garanterar dig en säker investering i både form och funktion, och en livslängd om minst 15 år.

Kommod GRAND Grip 120 i Black Oak, 25 140:- Tvättställsblandare SLEEK, 3 990:- Spegel LOOX 90, 7 990:42


BADRUMSMÖBLER - GRAND

GRAND Grip 60 i Premium White med matt vit grepplist

GRAND Grip 80 i Still Grey med matt grå grepplist

GRAND Grip 100 i Premium White med matt vit grepplist

GRAND Grip 100 i Black Oak med matt svart grepplist

GRAND Grip 140 i Black Oak med matt svart grepplist

43


GRAND GRIP 60

80

100

B: 610  H: 30  D: 460

B: 810  H: 30  D: 460

B: 1010  H: 30  D: 460

TVÄTTSTÄLL

Art.nr Porslin, vit

Pris SEK

340060

4 390:-

Art.nr

Pris SEK

340080

5 390:-

Art.nr

Pris SEK

340100

6 390:-

KOMMOD

B: 600  H: 570  D: 450

B: 800  H: 570  D: 450

B: 1000  H: 570  D: 450

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

335511

7 290:-

335611

9 290:-

335711

11 290:-

Nordic Oak

335533

8 290:-

335633

10 290:-

335733

12 290:-

Black Oak

335539

9 290:-

335639

11 290:-

335739

13 290:-

NCS + Accent

335566

11 390:-

335666

13 390:-

335766

15 390:-

GREPPLIST

x2

x2

B: 554  H: 30

x2 B: 954  H: 30

B: 754  H: 30

Art.nr

Pris/st SEK

Art.nr

Pris/st SEK

Art.nr

Pris/st SEK

Matt grå

20174

170:-

20177

190:-

20180

210:-

Matt vit

20172

170:-

20175

190:-

20178

210:-

Matt svart

20173

170:-

20176

190:-

20179

210:-

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Ljus

337060

3 190:-

337080

3 590:-

337100

4 690:-

Plus Ljud

390115

4 690:-

390115

4 690:-

390115

4 690:-

Plus Ström

339060

890:-

339080

890:-

339100

890:-

Plus Organizer

390140

490:-

390140

490:-

390140

490:-

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

650:-

390220

650:-

390220

650:-

TILLVAL

KOMMOD

INGÅR ALLTID

HÖGSKÅP

INGÅR ALLTID

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM 1 fast hyllplan i trä. Övriga i 6 mm härdat glas • PUSH ingår

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • Lådsystem från Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pack (4-pack i 140) • Antiglidmattor

BRA ATT VETA

BRA ATT VETA

Plus Ljus avser belysning i övre låda och under kommoden. LED-belysning 3000 K, Ljusflöde 150–530 lm • Plus Ström avser dubbelt eluttag 230V i nedre låda • Plus Ljud avser en högtalare på var sida • Matcha med tvättställsblandare s. 144 • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats • Glöm inte att komplettera med Vattenlås med Easy-Clean och pop-up s. 145

44

Plus Ström avser 230V enkelt eluttag. Eluttaget är ej monterat vid leverans. Välj själv var du vill placera det • Plus Spegel avser helfigurspegel insida dörr • Lådor i matt svartlackerad aluminium • Levereras färdigmonterat


140

B: 1210  H: 30  D: 460

B: 1410  H: 30  D: 460

Art.nr Porslin, vit

Pris SEK

340120

Art.nr

7 390:-

BADRUMSMÖBLER - GRAND

120

TVÄTTSTÄLL

Pris SEK

340140

10 390:-

KOMMOD

B: 1200  H: 570  D: 450

B: 1400  H: 570  D: 450

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

335811

15 290:-

335911

16 290:-

Nordic Oak

335833

16 290:-

335933

17 290:-

Black Oak

335839

17 290:-

335939

18 290:-

NCS + Accent

335866

19 390:-

335966

20 390:-

GREPPLIST

x2

x4 B: 654  H: 30

B: 1154  H: 30

Art.nr

Pris/st SEK

Art.nr

Pris/st SEK

Matt grå

20183

230:-

20186

180:-

Matt vit

20181

230:-

20184

180:-

Matt svart

20182

230:-

20185

180:-

Art.nr

Pris SEK

Plus Ljus

337120

5 790:-

337140

6 890:-

Plus Ljud

390115

4 690:-

390115

4 690:-

Plus Ström

339120

890:-

339140

890:-

Plus Organizer

390140

490:-

390140

490:-

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

650:-

390220

650:-

TILLVAL

Art.nr

HÖGSKÅP Se även s. 76

Pris SEK

40

40

5 hyllplan

4 hyllplan, 2 lådor

GREPPLIST

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr

x1 B: 400  H: 1600  D: 380

B: 400  H: 1600  D: 380

B: 1596  H: 30

Art.nr

Pris/st SEK

Premium White

354411H/V*

8 290:-

354511H/V*

11 290:-

Matt grå

20189

270:-

Nordic Oak

354433H/V*

9 290:-

354533H/V*

13 290:-

Matt vit

20187

270:-

Black Oak

354439H/V*

10 290:-

354539H/V*

14 290:-

Matt svart

20188

270:-

NCS + Accent

354466H/V*

11 290:-

354566H/V*

15 290:-

Art.nr

TILLVAL

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Spegel

358040

1 290:-

358040

1 290:-

Plus Ström

359001

890:-

359001

890:-

45


46


DUSCHA UNDER SNEDTAK

BADRUMSMÖBLER - GRAND

Ytan under snedtaket kan kännas svårutnyttjad men ett snedkapat duschglas kan vara lösningen. De flesta av våra duschlösningar kan skräddarsys på millimetern. Se s. 12

Kommod GRAND Classic 80 i Green Tea med greppet DEEP och Plus Ljus, 23 870:- Tvättställsblandare POSH, 3 990:- Spegel GROOM 60, 2 590:- Specialanpassad duschlösning ARC 4 i Klarglas Handdukstork LINE, 3 490:47


GRAND CLASSIC 60

80

100 120 140

Möbelserien för dig som uppskattar äkta snickeridetaljer och som lockas av ekot från förr. De kärleksfullt designade lådfronterna med ramspegel får vilken New England-fantast som helst att bli varm i hjärtat. Här får du den rustika, gammaldags touchen till en ultramodern möbel med tillval såsom ljud, ljus och eluttag i de ovanligt rymliga lådorna.

Kommod GRAND Classic 80 i Green Tea med greppet DEEP och Plus Ljus, 23 870:Tvättställsblandare POSH, 3 990:- Spegel GROOM 60, 2 590:48


BADRUMSMÖBLER - GRAND

GRAND Classic 60 i Premium White med knopp SPOT

GRAND Classic 80 i Green Tea med knopp SPOT

GRAND Classic 80 i Still Grey med grepp DEEP

GRAND Classic 120 i Slate Grey med grepp DEEP

GRAND Classic 140 i Midnight Blue med grepp DEEP

GRAND Classic 140 i Premium White med grepp DEEP 49


GRAND CLASSIC 60

80

100

B: 610  H: 30  D: 460

B: 810  H: 30  D: 460

B: 1010  H: 30  D: 460

TVÄTTSTÄLL

Art.nr Porslin, vit

340060

Pris SEK

Art.nr

4 390:-

Pris SEK

340080

Art.nr

5 390:-

340100

Pris SEK 6 390:-

KOMMOD

B: 600  H: 570  D: 450

B: 800  H: 570  D: 450

B: 1000  H: 570  D: 450

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

334615

8 290:-

334815

10 290:-

335015

12 290:-

NCS + Accent

334666

12 390:-

334866

14 390:-

335066

16 390:-

TILLVAL

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Ljus

337060

3 190:-

337080

3 590:-

337100

4 690:-

Plus Ljud

390115

4 690:-

390115

4 690:-

390115

4 690:-

Plus Ström

339060

890:-

339080

890:-

339100

890:-

Plus Organizer

390140

490:-

390140

490:-

390140

490:-

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

650:-

390220

650:-

390220

650:-

ÖPPNINGSALTERNATIV Se alla dina alternativ på s. 78

SPOT

DEEP Art.nr

Pris/st SEK

Krom

20114

150:-

Borstad

20115

Matt vit

PUSH

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris/st SEK

Krom

20158

250:-

Kommod 60, Tipmatic

338001

1 790:-

150:-

Matt svart

20159

250:-

Kommod 80, Tipmatic

338002

1 790:-

20168

150:-

Mässing

20160

250:-

Kommod 100, Tipmatic

338003

1 790:-

Matt svart

20116

150:-

Kommod 120, Tipmatic

338004

1 790:-

Mässing

20119

150:-

Kommod 140, Tipmatic

338005

3 390:-

KOMMOD

INGÅR ALLTID

BRA ATT VETA

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • Lådsystem från Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pack (4-pack i 140) • Antiglidmattor

50

Plus Ljus avser belysning i övre låda och under kommoden. LED-belysning 3000 K, Ljusflöde 150–530 lm • Plus Ström avser dubbelt eluttag 230V i nedre låda • Plus Ljud avser en högtalare på var sida • Matcha med tvättställsblandare s. 144 • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats • PUSH Tipmatic öppnar den synkroniserade lådan med ett enkelt tryck • Glöm inte att komplettera med Vattenlås med Easy-Clean och pop-up s. 145


BADRUMSMÖBLER - GRAND

120

140

B: 1210  H: 30  D: 460

B: 1410  H: 30  D: 460

TVÄTTSTÄLL

Art.nr Porslin, vit

340120

Pris SEK

Art.nr

7 390:-

Pris SEK

340140

10 390:-

KOMMOD

B: 1200  H: 570  D: 450

B: 1400  H: 570  D: 450

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Premium White

335215

14 290:-

335415

17 290:-

NCS + Accent

335266

18 390:-

335466

21 390:-

TILLVAL

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Pris SEK

Plus Ljus

337120

5 790:-

337140

6 890:-

Plus Ljud

390115

4 690:-

390115

4 690:-

Plus Ström

339120

890:-

339140

890:-

Plus Organizer

390140

490:-

390140

490:-

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

650:-

390220

650:-

HÖGSKÅP

INGÅR ALLTID

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM 1 fast hyllplan i trä. Övriga i 6 mm härdat glas • PUSH ingår men du kan även välja annat öppningsalternativ • •

BRA ATT VETA

HÖGSKÅP Se även s. 76

40

40

5 hyllplan

4 hyllplan, 2 lådor

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr

Se öppningsalternativ till vänster Plus Ström avser 230V enkelt eluttag. Eluttaget är ej monterat vid leverans. Välj själv var du vill placera det • Plus Spegel avser helfigurspegel insida dörr • Lådor i matt svartlackerad aluminium • Levereras färdigmonterat • •

B: 400  H: 1600  D: 380

Art.nr

Pris SEK

B: 400  H: 1600  D: 380

Art.nr

Pris SEK

Premium White

354115H/V*

9 290:-

354315H/V*

11 290:-

NCS + Accent

354166H/V*

12 390:-

354366H/V*

14 390:-

TILLVAL

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Spegel

358040

1 290:-

358040

1 290:-

Plus Ström

359001

890:-

359001

890:-

51


Kommod VISKAN Solid 100 i NCS, 19 180:- Spegel LOOX 70, 6 990:Tvättställsblandare CASUAL, 1 990:-

VISKAN Vår mest tidlösa möbeldesign i uppgraderad skepnad såväl in- som utvändigt. De fullt utdragbara och mjukstängande lådorna gör dig knappast besviken – nu eller om 15 år. VISKAN finns i tre utföranden med något för alla oavsett om du drar åt det minimalistiska eller lantliga hållet. Invändigt bjuder de alla på samma fina funktioner som gör din morgon extra njutbar.

52


1.

2.

BADRUMSMÖBLER - VISKAN

3.

4.

5.

1. De fullt utdragbara Vionaro-lådorna med Soft-Close garanterar en ljudlös gång som håller i en evighet. 2. Föredrar du ditt tvättställ i klassiskt porslin eller i stenkomposit med matt och silkeslen yta? Båda vida kända för sin slittålighet. 3. Välj till belysning under kommoden med tillvalet Plus Ljus och öka på stämningen med stora mått kvällstid. 4. S 2030-Y90R eller S 1080-Y70R – varför krångla till det? Låt oss lackera din möbel i en av våra sex utvalda Accent-färger, s. 14. 5. Njutbar ordning i lådorna. Vår multifunktionella Organizer ingår i VISKAN. Lägg till Plus Ström för dubbelt eluttag i nedre låda. 53


ÅRETS BADRUM

Badrummet från Falsterbo med VISKAN Solid i kulören Rose Dust röstades fram till Årets Badrum 2018 av svenska folket.

54


BADRUMSMร–BLER - VISKAN

Kommod VISKAN Solid 120 Rose Dust med handtag SPOT 27 180:- Spegel LOOX 90, 7 990:- Duschhรถrna LINC Angel, 8 090:- Takdusch MIST, 8 290:- Duschfรถrvaring NEST, 1 490:- Handdukstork LINE 3 490:55


VISKAN SOLID 60

80

100 120

Med VISKAN Solid skapar du enkelt hemmets nya älsklingsmöbel. Välj bland flera tvättställ, mängder av utföranden, knoppar och handtag eller satsa på Push Tipmatic – marknadens bästa Push-låda. Lägg till ett eller flera av våra spännande pluspaket och få stämningsgivande belysning under kommoden samt dubbelt eluttag i nedre låda.

Kommod VISKAN Solid 60 i Premium White med tvättställ i porslin och knopp SPOT, 9 380:- Spegel SCENE 60, 8 190:- Krok LINE 590:56


BADRUMSMÖBLER - VISKAN

VISKAN Solid 60 i Premium White med tvättställ i porslin och handtag ADD

VISKAN Solid 60 i Slate Grey med tvättställ i porslin och knopp CORE

VISKAN Solid 80 i Black Oak med tvättställ i stenkomposit och grepp THIN

VISKAN Solid 100 i Rosewood med tvättställ i stenkomposit och grepp TIE

VISKAN Solid 120 i Premium White med tvättställ i porslin och handtag ADD

VISKAN Solid 120 i Still Grey med tvättställ i stenkomposit och grepp TIE 57


VISKAN SOLID

60

80

100

B: 605  H: 50  D: 430

B: 805  H: 50  D: 430

B: 1005  H: 50  D: 430

TVÄTTSTÄLL

Art.nr Porslin, vit

330060

Pris SEK

Art.nr

3 790:-

330080

B: 600  H: 16  D: 430

Art.nr Stenkomposit, matt vit

310060

Art.nr

Pris SEK

330100

4 790:-

B: 800  H: 16  D: 430

Pris SEK

Art.nr

2 990:-

5 790:-

B: 1000  H: 16  D: 430

Pris SEK

310080

Pris SEK

Art.nr

4 190:-

Pris SEK

310100

5 190:-

KOMMOD

B: 590  H: 490  D: 425

B: 790  H: 490  D: 425

B: 990  H: 490  D: 425

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

320811

5 290:-

321111

7 290:-

321411

9 290:-

Still Grey

320852

5 290:-

321152

7 290:-

321452

9 290:-

Black Oak

320839

7 290:-

321139

9 290:-

321439

11 290:-

NCS + Accent

320866

9 390:-

321166

11 390:-

321466

13 390:-

TILLVAL

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Ljus

327060

1 690:-

327080

1 690:-

327100

1 990:-

Plus Ström

329060

890:-

329080

890:-

329100

890:-

Plus Organizer

390130

490:-

390130

490:-

390130

490:-

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

650:-

390220

650:-

390220

650:-

ÖPPNINGSALTERNATIV

Se alla dina alternativ på s. 78

ADD Art.nr

Pris/st SEK

Krom, c/c 128 mm

20056

250:-

Krom, c/c 256 mm

20055

Krom, c/c 320 mm

TIE

PUSH

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris/st SEK

Kommod 60, Tipmatic

328001

1 790:-

Brun / Krom

20161

150:-

Kommod 80, Tipmatic

328002

1 790:-

250:-

Svart / Svart

20162

150:-

Kommod 100, Tipmatic

328003

1 790:-

20062

250:-

Natur / Mässing

20163

150:-

Kommod 120, Tipmatic

328004

1 790:-

Borstad, c/c 128 mm

20057

250:-

Kommod 120 D, Tipmatic 328005

3 390:-

Borstad, c/c 256 mm

20046

250:-

Borstad, c/c 320 mm

20061

250:-

Matt svart, c/c 128 mm

20169

250:-

Matt svart, c/c 256 mm

20170

250:-

Matt svart, c/c 320 mm

20171

SPOT

KOMMOD Art.nr

Pris/st SEK

Krom

20114

150:-

250:-

Borstad

20115

150:-

20168

150:-

Matt vit, c/c 128 mm

20150

250:-

Matt vit

Matt vit, c/c 256 mm

20151

250:-

Matt svart

20116

150:-

Matt vit, c/c 320 mm

20152

250:-

Mässing

20119

150:-

58

INGÅR ALLTID

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM Lådsystem från Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pack (4-pack i 120 D) • Antiglidmattor • •

BRA ATT VETA

Plus Ljus avser belysning under kommod Plus Ström avser dubbelt eluttag 230V i nedre låda • Matcha med tvättställsblandare s. 144 • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats • PUSH Tipmatic öppnar den synkroniserade lådan med ett enkelt tryck • Glöm inte att komplettera med Vattenlås med Easy-Clean och pop-up s. 145 • •


120 D

B: 1205  H: 50  D: 430

B: 1205  H: 50  D: 430

BADRUMSMÖBLER - VISKAN

120 TVÄTTSTÄLL

Art.nr Porslin, vit

Pris SEK

330120

Art.nr

6 790:-

330122

B: 1200  H: 16  D: 430

Art.nr

8 990:-

B: 1190  H: 16  D: 430

Pris SEK

310120

Stenkomposit, matt vit

Pris SEK

Art.nr

6 190:-

310122

Pris SEK 8 190:-

KOMMOD

B: 1190  H: 490  D: 425

B: 1180  H: 490  D: 425

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

321711

13 290:-

322011

14 290:-

Still Grey

321752

13 290:-

322052

14 290:-

Black Oak

321739

15 290:-

322039

16 290:-

NCS + Accent

321766

17 390:-

322066

18 390:-

TILLVAL

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Plus Ljus

327120

1 990:-

327122

2 390:-

Plus Ström

329120

890:-

329122

890:-

Plus Organizer

390130

490:-

390130

490:-

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

650:-

390220

650:-

VÄGGSKÅP

72

FÖRVARING

INGÅR ALLTID

HÖGSKÅP

Se även s. 76

2 hyllplan

120

5 hyllplan

Pris SEK

Se även s. 76

30 5 hyllplan

40 5 hyllplan

40 4 hyllplan, 2 lådor

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM 1 fast hyllplan i trä. Övriga i 6 mm härdat glas • •

BRA ATT VETA

Infräst grepp ingår Se öppningsalternativ på vänster sida • Plus Ström avser 230V enkelt eluttag. Eluttaget är ej monterat vid leverans. Välj själv var du vill placera det • Plus Spegel avser helfigurspegel insida dörr • Lådor i matt svartlackerad aluminium • Levereras färdigmonterat • •

B: 300  H: 720  D: 200

B: 300  H: 1200  D: 200

B: 300  H: 1600  D: 300

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

B: 400  H: 1600  D: 400

Art.nr

Pris SEK

B: 400  H: 1600  D: 400

Art.nr

Pris SEK

Premium White

351611H/V*

3 690:-

351811H/V*

4 690:-

352111H/V*

5 790:-

352411H/V*

6 790:-

352711H/V*

Still Grey

351652H/V*

3 690:-

351852H/V*

4 690:-

352152H/V*

5 790:-

352452H/V*

6 790:-

352752H/V*

9 890:-

Black Oak

351639H/V*

5 690:-

351839H/V*

6 690:-

352139H/V*

7 790:-

352439H/V*

8 790:-

352739H/V*

11 890:-

NCS + Accent

351666H/V*

6 790:-

351866H/V*

7 790:-

352166H/V*

8 890:-

352466H/V*

9 890:-

352766H/V*

12 990:-

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr

9 890:-

TILLVAL

Art.nr

Pris SEK

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Spegel

358030

1 290:-

358040

1 290:-

358040

1 290:-

Plus Ström

359001

890:-

359001

890:-

359001

890:-

Art.nr

59


TIPS FÖR SMÅ BADRUM

Att inreda ett litet badrum kan kännas knepigt. Våra bästa tips när du ska planera badrum hittar du på vår hemsida, inr.se/sma-badrum

60


BADRUMSMÖBLER - VISKAN

Kommod VISKAN Grip 60 Premium White med tvättställ i stenkomposit, 9 620:- Tvättställsblandare SLEEK, 2 690:- Spegelskåp STAGE 60, 6 190:- Duschhörna SYNC 13, 13 990:- Duschförvaring PILE, 2 990:Takdusch MIST, 8 290:- Handdukstork LINE i matt vit, 3 490:61


VISKAN GRIP 40

50

60

80

100 120

Med GRIP kan du gå all in med din personlighet. Börja med att välja utförande: Premium White, Still Grey, ekfanéret Black Oak eller valfri NCS – och kombinera med den snygga grepplisten i matt vit, matt grå eller svartborstat. Minimalisten väljer säkert det tunna tvättstället i supertålig matt stenkomposit. Föredrar du porslin går det förstås lika bra.

Kommod VISKAN Grip 50 i Still Grey med tvättställ i Stenkomposit och grå grepplist samt Plus Ljus, 9 890:Spegelskåp STAGE 50 med underbelysning,6 280:- Tvättställsblandare CASUAL, 1 990:62


BADRUMSMÖBLER - VISKAN

VISKAN Grip 40 i Black Oak med tvättställ i porslin och svartborstad grepplist

VISKAN Grip 60 i Still Grey med tvättställ i porslin och svartborstad grepplist

VISKAN Grip 80 i Cappuccino med tvättställ i porslin och svartborstad grepplist

VISKAN Grip 100 i Black Oak med tvättställ i matt stenkomposit och grå grepplist

VISKAN Grip 120 i Premium White med tvättställ i matt stenkomposit och vit grepplist

VISKAN Grip 120 i Midnight Blue med tvättställ i matt stenkomposit och svartborstad grepplist 63


VISKAN GRIP 40

50

60

80

B: 405  H: 50  D: 350

B: 505  H: 50  D: 350

B: 605  H: 50  D: 430

B: 805  H: 50  D: 430

TVÄTTSTÄLL

Art.nr Porslin, vit

Pris SEK

330040

Art.nr

2 290:-

B: 400  H: 16  D: 350

Art.nr Stenkomposit, matt vit

2 790:-

B: 500  H: 16  D: 350

Pris SEK

310040

Pris SEK

330050

Art.nr

1 690:-

Pris SEK

310050

2 290:-

Art.nr

Pris SEK

330060

3 790:-

B: 600  H: 16  D: 430

Art.nr

Pris SEK

330080

4 790:-

B: 800  H: 16  D: 430

Pris SEK

310060

Art.nr

2 990:-

Art.nr

Pris SEK

310080

4 190:-

KOMMOD

B: 390  H: 490  D: 345

Art.nr

B: 490  H: 490  D: 345

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

320611H/V*

3 290:-

320711

5 790:-

321011

6 290:-

321311

8 290:-

Still Grey

320652H/V*

3 290:-

320752

5 790:-

321052

6 290:-

321352

8 290:-

Black Oak

320639H/V*

4 290:-

320739

6 790:-

321039

7 290:-

321339

9 290:-

NCS + Accent

320666H/V*

7 390:-

320766

9 890:-

321066

10 390:-

321366

12 390:-

x1 B: 490  H: 35

Art.nr

Pris/st SEK

20120

150:-

Matt vit

20121

150:-

Svartborstad

20122

150:-

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

327040

1 490:-

327050

1 490:-

327060

890:-

Plus Ljus

Art.nr

Pris/st SEK

Art.nr

Pris/st SEK

20126

160:-

20129

170:-

20132

190:-

20127

160:-

20130

170:-

20133

190:-

20128

160:-

20131

170:-

20134

190:-

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

1 690:-

327080

1 690:-

329060

890:-

329080

890:-

390130

490:-

390130

490:-

390220

650:-

390220

650:-

329050

Plus Organizer

650:-

390220

390220

KOMMOD

FÖRVARING

INGÅR ALLTID

INGÅR ALLTID

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • Lådsystem från Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pack (ej 40, 4-pack i 120 D) • Antiglidmattor

BRA ATT VETA Glöm inte att välja grepplisten GRIP 1 stk resp 2 stk Plus Ljus avser belysning under kommod • Plus Ström avser dubbelt eluttag 230V i nedre låda • Matcha med tvättställsblandare s. 144 • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats • Glöm inte att komplettera med Vattenlås med Easy-Clean och pop-up s. 145

– 650:-

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM 1 fast hyllplan i trä. Övriga i 6 mm härdat glas

BRA ATT VETA Glöm inte att välja grepplisten GRIP Plus Ström avser 230V enkelt eluttag. Eluttaget är ej monterat vid leverans. Välj själv var du vill placera det. • Plus Spegel avser helfigurspegel insida dörr • Lådor i matt svartlackerad aluminium • Levereras färdigmonterat • Högskåpen kan placeras intill varandra • •

B: 790  H: 35

Pris/st SEK

Art.nr

Plus Ström Vattenlås Easy-Clean med pop-up

x2

B: 590  H: 35

Matt grå

TILLVAL

64

x2

x2

B: 390  H: 35

B: 790  H: 490  D: 425

Premium White

GREPPLIST

B: 590  H: 490  D: 425


120

120 D

B: 1005  H: 50  D: 430

B: 1205  H: 50  D: 430

B: 1205  H: 50  D: 430

BADRUMSMÖBLER - VISKAN

100 TVÄTTSTÄLL

Art.nr Porslin, vit

Pris SEK

330100

Art.nr

5 790:-

B: 1000  H: 16  D: 430

Art.nr Stenkomposit, matt vit

Art.nr

6 790:-

Art.nr

5 190:-

8 990:-

B: 1190  H: 16  D: 430

Pris SEK

310120

Pris SEK

330122

B: 1200  H: 16  D: 430

Pris SEK

310100

Pris SEK

330120

Art.nr

6 190:-

Pris SEK

310122

8 190:-

KOMMOD

B: 990  H: 490  D: 425

B: 1190  H: 490  D: 425

B: 1180  H: 490  D: 425

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

321611

10 290:-

321911

14 290:-

322211

15 290:-

Still Grey

321652

10 290:-

321952

14 290:-

322252

15 290:-

Black Oak

321639

11 290:-

321939

15 290:-

322239

16 290:-

NCS + Accent

321666

14 390:-

321966

18 390:-

322266

19 390:-

GREPPLIST

x2

x2

B: 990  H: 35

x4 B: 590  H: 35

B: 1190  H: 35

Art.nr

Pris/st SEK

Art.nr

Pris/st SEK

Art.nr

Pris/st SEK

Matt grå

20135

210:-

20138

230:-

20129

170:-

Matt vit

20136

210:-

20139

230:-

20130

170:-

Svartborstad

20137

210:-

20140

230:-

20131

170:-

TILLVAL

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Ljus

327100

1 990:-

327120

1 990:-

327122

2 390:-

Plus Ström

329100

890:-

329120

890:-

329122

890:-

Plus Organizer

390130

490:-

390130

490:-

390130

490:-

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

650:-

390220

650:-

390220

650:-

HÖGSKÅP Se även s. 76

30

5 hyllplan

40

40

5 hyllplan

4 hyllplan, 2 lådor

GREPPLIST

x1 B: 300  H: 1600  D: 300

Art.nr

Pris SEK

B: 400  H: 1600  D: 400

Art.nr

Pris SEK

B: 400  H: 1600  D: 400

Art.nr

Pris/st SEK

Premium White

352011H/V*

6 290:-

352211H/V*

7 290:-

352511H/V*

Art.nr

Pris SEK 10 290:-

Matt grå

20141

270:-

Still Grey

352052H/V*

6 290:-

352252H/V*

7 290:-

352552H/V*

10 290:-

Matt vit

20142

270:-

Black Oak

352039H/V*

7 290:-

352239H/V*

8 290:-

352539H/V*

11 290:-

Svartborstad

20143

270:-

NCS + Accent

352066H/V*

9 390:-

352266H/V*

10 390:-

352566H/V*

13 390:-

TILLVAL

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Spegel

358030

1 290:-

358040

1 290:-

358040

1 290:-

Plus Ström

359001

890:-

359001

890:-

359001

890:-

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr

65


VISKAN CLASSIC 60

80

100 120

VISKAN Classic med ramspegel är en nätt men samtidigt rymlig kommod med VISKANseriens fina funktionalitet på insidan. Du gör möbeln till din egen genom att välja en kulör och ett grepp eller knopp som matchar din personliga stil. Matcha med högskåp och väggskåp med ramlucka för en mysig New England-känsla i ditt badrum.

Kommod VISKAN Classic 80 i Antracite med tvättställ i porslin och grepp DEEP och Plus Ljus, 20 370:- Spegel LOOX 70, 6 990:- Tvättställsblandare SLEEK, 3 290:66


BADRUMSMÖBLER - VISKAN

VISKAN Classic 60 i Premium White med tvättställ i matt stenkomposit och knopp SPOT

VISKAN Classic 60 i Vintage Blue med tvättställ i porslin och grepp DEEP

Full koll på pinalerna i den fullt utdragbara lådan med Soft-Close. Ett set vändbar Organizer om två ingår alltid.

VISKAN Classic 100 i Premium White med tvättställ i porslin och handtag ADD

VISKAN Classic 120 i Green Tea med tvättställ i porslin och handtag ADD

VISKAN Classic 120 i Premium White med tvättställ i matt Stenkomposit och knopp SPOT 67


VISKAN CLASSIC 60

80

100

TVÄTTSTÄLL

B: 605  H: 50  D: 430

Art.nr Porslin, vit

B: 805  H: 50  D: 430

Pris SEK

330060

Art.nr

3 790:-

330080

B: 600  H: 16  D: 430

Art.nr Stenkomposit, matt vit

Art.nr

4 790:-

330100

B: 800  H: 16  D: 430

Pris SEK

310060

B: 1005  H: 50  D: 430

Pris SEK

Art.nr

2 990:-

310080

Pris SEK 5 790:-

B: 1000  H: 16  D: 430

Pris SEK

Art.nr

4 190:-

310100

Pris SEK 5 190:-

KOMMOD

B: 590  H: 490  D: 425

B: 790  H: 490  D: 425

B: 990  H: 490  D: 425

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

320915

7 290:-

321215

9 290:-

321515

11 290:-

NCS + Accent

320966

11 390:-

321266

13 390:-

321566

15 390:-

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

TILLVAL Plus Ljus

327060

1 690:-

327080

1 690:-

327100

1 990:-

Plus Ström

329060

890:-

329080

890:-

329100

890:-

Plus Organizer

390130

490:-

390130

490:-

390130

490:-

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

650:-

390220

650:-

390220

650:-

ÖPPNINGSALTERNATIV Se alla dina alternativ på s. 78

ADD

TIE

Art.nr

Pris SEK

Krom, c/c 128 mm

20056

250:-

Krom, c/c 256 mm

20055

250:-

Svart / Svart Natur / Mässing

Krom, c/c 320 mm

20062

250:-

Borstad, c/c 128 mm

20057

250:-

Borstad, c/c 256 mm

20046

250:-

Borstad, c/c 320 mm

20061

250:-

Matt svart, c/c 128 mm

20169

250:-

Brun / Krom

SPOT Krom

Art.nr

DEEP

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

150:-

Krom

20158

250:-

20162

150:-

Matt svart

20159

250:-

20163

150:-

Mässing

20160

250:-

Art.nr

Pris SEK

20161

20114

PUSH

Art.nr

Pris SEK

150:-

Kommod 60, Tipmatic

328001

1 790:-

328002

1 790:-

Matt svart, c/c 256 mm

20170

250:-

Borstad

20115

150:-

Kommod 80, Tipmatic

Matt svart, c/c 320 mm

20171

250:-

Matt vit

20168

150:-

Kommod 100, Tipmatic

328003

1 790:-

Matt vit, c/c 128 mm

20150

250:-

Matt svart

20116

150:-

Kommod 120, Tipmatic

328004

1 790:-

Matt vit, c/c 256 mm

20151

250:-

Mässing

20119

150:-

Kommod 120 D, Tipmatic

328005

3 390:-

Matt vit, c/c 320 mm

20152

250:-

68


BADRUMSMÖBLER - VISKAN

120

120 D

TVÄTTSTÄLL KOMMOD

INGÅR ALLTID

B: 1205  H: 50  D: 430

Art.nr Porslin, vit

B: 1205  H: 50  D: 430

Pris SEK

330120

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM Lådsystem från Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pack (4-pack i 120 D) • Antiglidmattor •

Art.nr

6 790:-

Pris SEK

330122

8 990:-

BRA ATT VETA

Plus Ljus avser belysning under kommod • Plus Ström avser dubbelt eluttag 230V i nedre låda • Matcha med tvättställsblandare s. 146 • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats • PUSH Tipmatic öppnar den synkroniserade lådan med ett enkelt tryck • Glöm inte att komplettera med Vattenlås med Easy-Clean och pop-up s. 145 •

B: 1200  H: 16  D: 430

Art.nr Stenkomposit, matt vit

B: 1190  H: 16  D: 430

Pris SEK

310120

Art.nr

6 190:-

Pris SEK

310122

8 190:-

KOMMOD

FÖRVARING

INGÅR ALLTID

B: 1190  H: 490  D: 425

B: 1180  H: 490  D: 425

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Premium White

321815

14 290:-

322115

16 290:-

NCS + Accent

321866

18 390:-

322166

20 390:-

TILLVAL

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Ljus

327120

1 990:-

327122

2 390:-

Plus Ström

329120

890:-

329122

890:-

Plus Organizer

390130

490:-

390130

490:-

Vattenlås Easy-Clean med pop-up

390220

650:-

390220

650:-

VÄGGSKÅP

72

HÖGSKÅP

Se även s. 76

2 hyllplan

120

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM 1 fast hyllplan i trä. Övriga i 6 mm härdat glas •

5 hyllplan

30

BRA ATT VETA

Infräst grepp ingår Se öppningsalternativ på vänster sida • Plus Ström avser 230V enkelt eluttag. Eluttaget är ej monterat vid leverans. Välj själv var du vill placera det. • Plus Spegel avser helfigurspegel insida dörr • Lådor i matt svartlackerad aluminium • Levereras färdigmonterat • •

Se även s. 76

5 hyllplan

40

40

5 hyllplan

4 hyllplan, 2 lådor

B: 300  H: 720  D: 200

B: 300  H: 1200  D: 200 B: 300  H: 1600  D: 300

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

B: 400  H: 1600  D: 400

Art.nr

Pris SEK

B: 400  H: 1600  D: 400

Art.nr

Pris SEK

Premium White

351715H/V*

4 690:-

351915H/V*

5 690:-

352815H/V*

8 290:-

352315H/V*

9 290:-

352615H/V*

11 290:-

NCS + Accent

351766H/V*

7 790:-

351966H/V*

8 790:-

352866H/V*

11 390:-

352366H/V*

12 390:-

352666H/V*

14 390:-

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr

TILLVAL

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

Plus Spegel

358030

1 290:-

358040

1 290:-

358040

1 290:-

Plus Ström

359001

890:-

359001

890:-

359001

890:-

69


1.

2.

3.

4.

SPEGLAR OCH SPEGELSKÅP Spegeln är viktig. Och inte bara för ditt eget välbefinnande; hela badrummet mår bra av ljuset och den extra rymd som spegeln tillför. Tänk till kring dina behov och utforska vårt breda urval av speglar och spegelskåp i olika utföranden och storlekar med många praktiska tillval. Titta gärna lite extra på HIDE – den smarta spegelförvaringen som ger dig helfigurspegel och förvaring i ett. 70


BADRUMSMÖBLER – SPEGLAR & SPEGELSKÅP

6.

5.

1. De runda speglarna fortsätter att dominera på trendhimlen. Finns också som spegelskåp. 2. LED-belysningen har en normal livslängd på cirka 20 år och är givetvis säkerhetsklassad med IP44. Underbelysning är tillval. 3. Med hjälp av de tre touchknapparna i nederkant på TOUCH och SCENE styr du både on/off samt dimrar ljusstyrka och färgtemperatur. 4. För det perfekta sminkresultatet, välj spegeln SCENE med vinklingsbar sidobelysning samt dimbar och justerbar ljustemperatur. 5. HALOMORE har förvaring både bredvid och bakom spegeln. Ovan- och underbelysning ingår. 6. Helfigurspegeln HIDE avslöjar fem smarta fack på insidan och passar lika bra i hallen eller sovrummet som i badrummet.

71


SPEGLAR Låt spegeln matcha stilen och storleken på din kommod – och dina personliga behov, givetvis! Ett lysande tips är de smarta speglarna TOUCH och SCENE med belysning som låter dig variera både ljusstyrka och ljustemperatur.

SPEGEL LOOX Art.nr

Pris SEK

70

Ø/D: 700/30 mm

360070

6 990:-

90

Ø/D: 900/30 mm

360090

7 990:-

110

Ø/D: 1100/30 mm

360110

8 990:-

BRA ATT VETA LED-belysning 3000 K Ljusflöde 100 lm • IP-klass 44 • Belysning bakom kanten • Spegeln har ingen av/på-knapp utan kopplas till rummets strömbrytare • •

SPEGEL TOUCH

346060

6 690:-

80

B/H/D: 800/720/30 mm

346080

7 190:-

100

B/H/D: 1000/720/30 mm

346100

7 690:-

120

B/H/D: 1200/720/30 mm

346120

8 190:-

140

B/H/D: 1400/720/30 mm

346140

8 690:-

LED-belysning 2500–6500 K Ljusflöde 460–560 lm • IP-klass 44 • Ovan- och underbelysning • Tre touchknappar i nederkant med av/på, dimra och justera ljustemperatur • Ett minne i spegeln håller koll på de senaste inställningar till nästa gång du slår på strömmen. •

72

Pris SEK

B/H/D: 600/720/30 mm

BRA ATT VETA •

Art.nr

60


Art.nr

BADRUMSMÖBLER – SPEGLAR & SPEGELSKÅP

SPEGEL SCENE Pris SEK

50

B/H: 500/720 mm D: 30/70 mm

348050

7 690:-

60

B/H: 600/720 mm D: 30/70 mm

348060

8 190:-

80

B/H: 800/720 mm D: 30/70 mm

348080

8 690:-

100

B/H: 1000/720 mm D: 30/70 mm

348100

9 190:-

120

B/H: 1200/720 mm D: 30/70 mm

348120

9 690:-

BRA ATT VETA LED-belysning 2500–6500 K Ljusflöde 460–560 lm • IP-klass 44 • Ställbar sidobelysning upp till 90° vinkel • Tre touchknappar i nederkant med av/på, dimra och justera ljustemperatur • Ett minne i spegeln håller koll på de senaste inställningar till nästa gång du slår på strömmen. • •

SPEGEL GROOM Premium White

Pris SEK

NCS

Pris SEK

60

B: 625 mm H: 745 mm D: 20 mm

343211

2 590:–

343266

3 590:–

80

B: 825 mm H: 745 mm D: 20 mm

343311

3 090:–

343366

4 090:–

100

B: 1025 mm H: 745 mm D: 20 mm

343411

3 590:–

343466

4 590:–

120

B: 1225 mm H: 745 mm D: 20 mm

343511

4 090:–

343566

5 090:–

140

B: 1425 mm H: 745 mm D: 20 mm

343611

4 590:–

343666

5 590:–

BRA ATT VETA •

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM ingår alltid

SPEGEL FEEL Art.nr

Pris SEK

40

B: 400 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344040

3 090:-

50

B: 500 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344050

3 590:-

60

B: 600 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344060

4 190:-

80

B: 800 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344080

4 690:-

100

B: 1000 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344100

5 190:-

120*

B: 1200 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344120

6 190:-

140*

B: 1400 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344140

6 190:-

*2 st armaturer BRA ATT VETA Belysningsarmatur i LED 4000 K Ljusflöde 160-560 lm (under), 480 lm (ovan) • IP-klass 44 • Till speglar 120–140 ingår två armaturer • Underbelysning i LED ingår • Spegeln har ingen av/på-knapp utan kopplas till rummets strömbrytare • •

73


SPEGELSKÅP OCH SPEGELFÖRVARING Ett par ovanligt smarta spegelskåp med en insida som måste upplevas. Eluttag, förstoringsspegel och prylhållarmagnet är några av finesserna. De runda spegelskåpen HALO och HALOMORE bjuder på dold respektive öppen förvaring och passar perfekt till AIR. SPEGELSKÅP STAGE

40

Spegelskåp med en dörr B/H/D: 400/720/140 mm Art.nr

Pris SEK

50

Spegelskåp med en dörr B/H/D: 500/720/140 mm Art.nr

Pris SEK

Premium White

341511H/V*

5 190:-

341811H/V*

5 190:-

Still Grey

341552H/V*

5 190:-

341852H/V*

5 190:-

Black Oak

341539H/V*

6 190:-

341839H/V*

6 190:-

NCS + Accent

341566H/V*

8 290:-

341866H/V*

8 290:-

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr

60

80–120 med elsektion

60

Spegelskåp med två dörrar B/H/D: 600/720/140 mm

80

Spegelskåp med två dörrar B/H/D: 800/720/140 mm Art.nr

Spegelskåp med två dörrar B/H/D: 1000/720/140 mm

Spegelskåp med två dörrar B/H/D: 1200/720/140 mm

Art.nr

Pris SEK

Art.nr

Pris SEK

342011

6 190:-

342511

8 190:-

342611

9 190:-

342711

10 190:-

Still Grey

342052

6 190:-

342552

8 190:-

342652

9 190:-

342752

10 190:-

Nordic Oak

342033

7 190:-

342533

9 190:-

342633

10 190:-

342733

11 190:-

Black Oak

342039

8 190:-

342539

10 190:-

342639

11 190:-

342739

12 190:-

NCS + Accent

342066

9 290:-

342566

11 290:-

342666

12 290:-

342766

13 290:-

Art.nr

Plus Ljus 40

341595

1 090:-

Plus Ljus 50

341895

1 090:-

Plus Ljus 60

342095

1 090:-

Plus Ljus 80

342595

1 090:-

Plus Ljus 100

342695

1 490:-

Plus Ljus 120

342795

1 490:-

Plus Zoom

340093

690:-

74

Pris SEK

Art.nr

120

Premium White

TI L LVA L

Pris SEK

100

Pris SEK

INGÅR ALLTID

BRA ATT VETA

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • Eluttag • Prylhållarmagnet • Speglar på luckornas insida • Flyttbara hyllplan i härdat glas • 80, 100 och 120 har elsektion med djupa lådor

LED-belysning 4000 K Ljusflöde 150-420 lm (under), 290-770 lm (ovan) • IP-klass 44 • Plus Ljus avser underbelysning, LED • Plus Zoom avser förstoringsspegel x5 på luckans insida. Fri placering • Eluttaget sitter i skåpets övre högra hörn • Spegelskåpet kopplas till rummets strömbrytare. Ingen av/på-knapp • Levereras färdigmonterat med all teknik på plats •


BADRUMSMÖBLER – SPEGLAR & SPEGELSKÅP

SPEGELSKÅP HALO Runt spegelskåp med dold förvaring Spegel Ø: 600 mm B/H/D: 400/350/150 mm Art.nr

Pris SEK

Premium White

364011H/V*

6 990:-

Slate Grey

364051H/V*

6 990:-

White Ash

364021H/V*

8 090:-

NCS + Accent

364066H/V*

10 090:-

INGÅR ALLTID

BRA ATT VETA

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • Ett fast hyllplan i trä • Förstoringsspegel x5 • Prylhållarmagnet • Spegel på insida lucka • Ovan- och underbelysning, LED

*Ange H/V för högereller vänsterställd dörr

LED-belysning 3000–3200 K Ljusflöde 160 lm • IP-klass 44 • Spegelskåpet kopplas till rummets strömbrytare. Ingen av/på-knapp • Tänk på att beställa höger- eller vänsterställd dörr • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats •

SPEGELSKÅP HALOMORE Runt spegelskåp med öppen sidoförvaring Spegel Ø: 600 mm B/H/D: 800/350/150 mm Art.nr

Pris SEK

Premium White

364111H/V*

9 190:-

Slate Grey

364151H/V*

9 190:-

White Ash

364112H/V*

10 290:-

NCS + Accent

364166H/V*

12 290:-

INGÅR ALLTID

BRA ATT VETA

Ytbehandling TX Top ExtremeTM • Ett fast hyllplan i trä • Förstoringsspegel x5 • Prylhållarmagnet • Spegel på insida lucka • Ovan- och underbelysning, LED

*Ange H/V för högereller vänsterställd dörr

LED-belysning 3000–3200 K Ljusflöde 160 lm • IP-klass 44 • Spegelskåpet kopplas till rummets strömbrytare. Ingen av/på-knapp • Tänk på att beställa höger- eller vänsterställd dörr • Levereras färdigmonterad med all teknik på plats •

SPEGELFÖRVARING HIDE B/H/D: 333/1620-1642/106 mm Art.nr

Pris SEK

Premium White

38710H/V*

4 690:-

Still Grey

38752H/V*

4 690:-

Black Oak

38739H/V*

5 190:-

NCS + Accent

38766H/V*

8 290:-

*Ange H/V för höger- eller vänsterställd dörr

INGÅR ALLTID

Ytbehandlingen TX Top ExtremeTM • Fem fack på insida dörr •

BRA ATT VETA • Helfigurspegel •

på utsida dörr Levereras färdigmonterat

75


1.

2.

3.

FÖRVARING När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Och lågt. Och djupt. Och grunt. Utforska våra funktionella väggskåp och högskåp som vi utrustat med hyllor och lådor samt dolt eluttag som tillval. Svårare än så behöver det inte vara. Skåpen följer formspråket på våra tre möbelserier. Se respektive möbelseries egna uppslag.

76


6.

BADRUMSMÖBLER – FÖRVARING

5.

7.

4.

1. Alla våra högskåp 40 finns med variant med eller utan två praktiska lådor. Lägg till invändig spegel och eluttag. Här ser vi GRAND Grip 40 i Black Oak. 2. Alla högskåp med innanförliggande front kan du få med PUSH-öppning. Eller välj ett av våra grepp och handtag på s. 78. Här GRAND Classic 40 i Premium White. 3. Väggskåp 72 med två hyllplan och infräst grepp finns i flera utföranden i VISKAN. Här ser vi accentkulören Rosewood och stilrena Still Grey. 4. Väggskåp 120 har samma valmöjligheter som det mindre skåpet. Fyra flyttbara hyllplan i härdat glas och ett fast i trä ingår. Ange höger/vänster. 5. GRAND och VISKAN Grip låter dig leka med färg och form. Kombinera grepplisten i matt vitt, svart eller grått med valfri kulör. Här GRAND Grip 40 i Nordic Oak. 6. Vårt nättaste högskåp är bara 30 cm brett och 30 cm djupt men med samma utrustningsnivå som de större skåpen. Här VISKAN Solid 40 i Black Oak. 7. Bryt av med ett grepp, knopp eller handtag. Här GRAND Solid 40 med TIE i svart läder. Se s. 78.

77


ÖPPNINGSALTERNATIV 1. ADD

Art.nr

Pris SEK

Krom, c/c 128 mm

20056

250:-

Krom, c/c 256 mm

20055

250:-

Krom, c/c 320 mm

20062

250:-

Borstad, c/c 128 mm

20057

250:-

Borstad, c/c 256 mm

20046

250:-

Borstad, c/c 320 mm

20061

250:-

Matt svart, c/c 128 mm

20169

250:-

Matt svart, c/c 256 mm

20170

250:-

Matt svart, c/c 320 mm

20171

250:-

Matt vit, c/c 128 mm

20150

250:-

Matt vit, c/c 256 mm

20151

250:-

Matt vit, c/c 320 mm

20152

250:-

Art.nr

Pris SEK

2. MOOD* Matt grå, c/c 128 mm

20144

250:-

Matt vit, c/c 128 mm

20145

250:-

Svartborstad, c/c 128 mm 20146

250:-

1.

*Passar endast GRAND och AIR

3. DEEP

Art.nr

Pris SEK

Krom, c/c 64 mm

20158

250:-

Matt svart, c/c 64 mm

20159

250:-

Mässing, c/c 64 mm

20160

250:-

4. SPOT

Art.nr

Pris SEK

Krom, Ø30 mm

20114

150:-

Borstad, Ø30 mm

20115

150:-

Matt vit, Ø30 mm

20168

150:-

Matt svart, Ø30 mm

20116

150:-

Mässing, Ø30 mm

20119

150:-

Art.nr

Pris SEK

5. THIN

Blankpolerad, B 250 mm 20110

250:-

Matt vit, B 250 mm

20153

250:-

Matt svart, B 250 mm

20154

250:-

6. TIE

Art.nr

Pris SEK

Brun / Krom

20161

150:-

Svart / Svart

20162

150:-

Natur / Mässing

20163

150:-

Art.nr

Pris SEK

7. SPARK Matt svart, c/c 224 mm

20164

250:-

Mässing, c/c 224 mm

20165

250:-

8. CORE

Art.nr

Pris SEK

Matt svart, Ø20 mm

20166

150:-

Mässing, Ø20 mm

20167

150:-

78

2.


5.

3.

BADRUMSMÖBLER – HANDTAG & KNOPPAR

4.

6.

7.

8.

79

Se mer på inr.se/oppningsalternativ


80


DUSCHLÖSNINGAR

DUSCHLÖSNINGAR Tidigt om morgonen, sent på kvällen, efter träningen, före festen. Innan jobbet, efter jobbet. För att slappna av, för att vakna, för att få ny kraft, för att koppla bort allt, för att hitta fokus. För att sjunga. För att tänka. För att drömma dig bort en stund. För att låta allt falla på plats. För vad som helst egentligen. Det finns en dusch för dig och hittar du den inte på sidorna som följer så har du alla möjligheter att skapa den helt från grunden. Välkommen in i duschen!

81


VÅRA DUSCHLÖSNINGAR EPIC

Här har vi samlat de mest särskiljande dragen i varje serie. visar vilka serier som måttanpassas och skräddarsys kostnadsfritt.

s. 84

Nordens mest exklusiva duschlösningar

VARIANTER

NISCH

HÖRNA

FINISH

BLANKPOLERAD

Samtliga modeller kan måttanpassas Utvalda modeller kan snedkapas • Fria från magnet- och tätningslister • •

TRAC

s. 90

När du vill rama in känslan

VARIANTER

NISCH

HÖRNA

SKÄRM

MITT PÅ VÄGG

FINISH

BLANKPOLERAD

MATT SVART

Samtliga modeller kan måttanpassas Samtliga modeller kan snedkapas • Fria från magnet- och tätningslister • •

ARC

s. 98

Rena linjer. Högsta kvalitet

VARIANTER

NISCH

HÖRNA

SKÄRM

MITT PÅ VÄGG

FINISH

KROM

MATT SVART

MÄSSING

Utvalda modeller kan måttanpassas Utvalda modeller kan snedkapas • De flesta modellerna är fria från magnet- och tätningslister • •

82


Möjligt att få glaset snedkapat

SYNC

Går att limma upp med Borrfri

s. 110

En smartare entré för det lilla utrymmet

VARIANTER

NISCH

HÖRNA

FINISH

BLANKPOLERAD

Utvalda modeller kan måttanpassas Utvalda modeller kan snedkapas • Magnetlister mellan glas samt tätningslister mot golv • •

LINC

s. 116

Form och funktion i harmoni

DUSCHLÖSNINGAR

VARIANTER

NISCH

HÖRNA

SKÄRM

MITT PÅ VÄGG

FINISH

BLANKMATT POLERAD BORSTAD

MATT VIT

MATT SVART

Utvalda modeller kan måttanpassas Utvalda modeller kan snedkapas • Magnetlister mellan glas samt tätningslister mot golv • •

BRIC

s. 128

Nordens i vackraste duschkabiner technology inside

VARIANTER

PIVOTDÖRRAR

SKJUTDÖRRAR

FINISH

MATT VIT

Utvalda modeller kan höjdanpassas ben • Magnet- och tätningslister •

• Ställbara

83


Duschhörna EPIC 13, 26 190:Takdusch EASE, 9 890:- Handdukstork BOW, 4 990:-

EPIC När vi utvecklade EPIC satte vi ribban så högt vi bara kunde, i linje med innertaket för att vara exakt. Och resultatet? Badrummets motsvarighet till Ferrarin tycker vi själva. Med ett vridmoment och en precision som imponerar, håller de väldesignade pivotgångjärnen det 10 millimeter tjocka glaset perfekt på banan och snurrar fjäderlätt runt sin egen axel. Att få ta sin dagliga dusch i en EPIC är få förunnat. Står du näst på tur?

84


1.

2.

4.

DUSCHLÖSNINGAR - EPIC

3.

1. Pivotgångjärnen ger glaset en känsla av att sväva – här tillsammans med grått glas som ger badrummet en sober känsla. 2. Pivotgångjärnen snurrar smidigt runt sin egen axel och håller glaset i ett säkert grepp. Teknik och design i harmoni. 3. På Plus-modellerna fälls tak- och golvbeslagen in vilket ger glaset en luftig och svävande känsla. 4. EPIC bjuder på en mäktig duschupplevelse med 10 mm pivotupphängt säkerhetsglas i ett enda massivt stycke.

85


86


FRÅN GOLV TILL TAK

EPIC-modellerna med Plus som epitet kan beställas ända upp till 2 500 mm och fälls in i tak och golv för en extra lyxig känsla

DUSCHLÖSNINGAR - EPIC

Duschdörr EPIC 1 Plus i Klarglas, 24 090:- Takdusch EASE, 9 890:- Handdukstorkar LINE i RAL, 4 490:87


EPIC 1 MÅTTANPASSAD • Valfri

A

1100-1600

bredd mellan 1100–1600 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd

2100 mm ovankant ram (2060 mm ovankant glas)

• EPIC-handtag

ingår som standard

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

• Golvbeslag

saknar justeringsmöjlighet och behöver monteras på vågrätt golv. Kontrollera golvets lutning inför beställning

2100

• Vid

beställning ange artikelnummer och A-mått samt höjd om annan än standard (max 2400 mm). Tänk på att nischens djup även bör kunna rymma till exempel en takdusch utöver svängradien

A 1100-1600

Blankpolerad

Pris SEK

Klarglas

701 023 00

21 990:-

Grått glas

701 033 00

24 090:-

Opal Klar

701 123 00

24 090:-

Opal Frost

701 253 00

26 190:-

EPIC 1 PLUS MÅTTANPASSAD •

A

1100-1600

Valfri bredd mellan 1100–1600 mm, nischmått (A)

• Valfri

höjd upp till 2500 mm (stumt mått mellan golv och tak)

• EPIC-handtag

ingår som standard

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

• Pivotgångjärnen

är försänkta i golv och tak, särskild anpassning krävs inför montage

• Golvbeslag

saknar justeringsmöjlighet och behöver monteras på vågrätt golv. Kontrollera golvets lutning inför beställning

Max 2500

• Vid

beställning ange artikelnummer och A-mått samt höjd. Tänk på att nischens djup även bör kunna rymma till exempel en takdusch utöver svängradien

A 1100-1600

Blankpolerad

Pris SEK

Klarglas

751 023 00

24 090:-

Grått glas

751 033 00

26 190:-

Opal Klar

751 123 00

26 190:-

Opal Frost

751 253 00

28 290:-

EPIC 2 MÅTTANPASSAD

Vänstermodell A

700-1200

• Valfri

bredd mellan 700-1200 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd

2100 mm ovankant ram (2060 mm ovankant glas)

• EPIC-handtag

ingår som standard

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är inte vändbar, välj höger- eller vänstermodell

• Golvbeslag

saknar justeringsmöjlighet och behöver monteras på vågrätt golv. Kontrollera golvets lutning inför beställning

2100

• Vid

beställning ange artikelnummer och A-mått samt höjd om annan än standard (max 2400mm). Ange också höger- eller vänstermodell

A 700-1200

Vänstermodell 88

Blankpolerad

Pris SEK

Klarglas

702 023 00

16 790:-

Grått glas

702 033 00

18 890:-

Opal Klar

702 123 00

18 890:-

Opal Frost

702 253 00

20 990:-

Högermodell A

700-1200


EPIC 2 PLUS MÅTTANPASSAD

Vänstermodell

Högermodell A

A

bredd mellan 700-1200 mm, nischmått (A)

• Valfri

höjd upp till 2500 mm (stumt mått mellan golv och tak)

• EPIC-handtag

700-1200

700-1200

• Valfri

ingår som standard

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

Pivotgångjärnen är försänkta i golv och tak, särskild anpassning krävs inför montage •

Max 2500

• Golvbeslag

saknar justeringsmöjlighet och behöver monteras på vågrätt golv. Kontrollera golvets lutning inför beställning • Vid

A 700-1200

Vänstermodell

B 200-1000

700-1000

beställning ange artikelnummer och A-mått samt höjd

Blankpolerad

Pris SEK

Klarglas

752 023 00

19 890:-

Grått glas

752 033 00

21 990:-

Opal Klar

752 123 00

21 990:-

Opal Frost

752 253 00

24 090:-

• Valfri

2100 mm ovankant ram (2060 mm

• EPIC-handtag

ingår som standard

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är inte vändbar, välj höger- eller vänstermo-

dell

• Golvbeslag

vågrätt golv

A

B

700-1000

200-1000

B

900-2000

200-1000

700-1000

DUSCHLÖSNINGAR - EPIC

• Standardhöjd

Högermodell

A

900-2000

bredd mellan 900-2000 mm, nischmått (A)

ovankant glas)

2100

Vänstermodell

EPIC 4 MÅTTANPASSAD

för dörr saknar justeringsmöjlighet och behöver monteras på

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 2400 mm). Ange också höger- eller vänstermodell

A 900-2000

Blankpolerad

Pris SEK

Klarglas

704 023 00

27 290:-

Grått glas

704 033 00

29 390:-

Opal Klar

704 123 00

29 390:-

Opal Frost

704 253 00

32 490:-

Vänstermodell

EPIC 13 MÅTTANPASSAD

Vänstermodell B

700-1100

bredd mellan 200-2000 mm (A) x 700-1100 mm (B), avser invändigt hörn till utsida ram 2100 mm ovankant ram (2060 mm ovankant

• EPIC-handtag

ingår som standard

glas)

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är inte vändbar – välj höger- eller vänstermodell

A

• Standardhöjd

200-2000

• Valfri

Högermodell B

700-1100

A

B 700-1100

200-2000

A 200-2000

• Golvbeslag

för dörr saknar justeringsmöjlighet och behöver monteras på vågrätt golv

2100

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 2400mm). Ange också höger- eller vänstermodell

Vänstermodell

Blankpolerad

Pris SEK

Klarglas

713 023 00

26 190:-

Grått glas

713 033 00

29 290:-

Opal Klar

713 123 00

29 290:-

Opal Frost

713 253 00

32 490:-

89


Duschhörn TRAC 13 med svarta detaljer, 21 490:Takdusch MIST, 8 290:- Handdukstorkar LINE, 3 490:- Duschförvaring CASE, 990:- Kommod VISKAN Solid 60 Still Grey med tvättställ porslin och knopp SPOT, 9 380:- Spegel LOOX 70, 6 990:-

TRAC Måttanpassade TRAC kombinerar stilsäker design med optimal funktion. Den estetiska skenan ramar in och håller kvar vattnet på rätt sida av det 8 mm tjocka glaset. De kompletterande beslagen och handtagen i matt svart eller blank krom hämtas från ARC, systerserien.

90


1.

2.

3.

DUSCHLÖSNINGAR - TRAC

4.

1. De massiva och underhållsfria beslagen i blank krom håller det 8 mm tjocka glaset i ett fast grepp. 2. Stagen till TRAC 4, 13 och 20 kan beställas med vertikalt stag i krom som fästs i taket. På så sätt kan du montera glaset var som helst i rummet. 3. Svarta detaljer i badrummet är läckert. Välj din TRAC med matt svart skena, beslag och handtag. 4. Den stilrena skenan i blankpolerad aluminium limmas mot golvet och håller vattnet kvar i duschen.

91


VARSÅGOD OCH SITT

En sittplats i duschen är ljuvligt. Placera dig själv under taksilen och låt vattnet skölja bort dagens alla bekymmer.

92


DUSCHLÖSNINGAR - TRAC

Duschvägg TRAC 20 i Klarglas, 13 090:- Takdusch MIST, 8 290:- Kommod AIR 150 i Slate Grey med bänkskiva Dekton® Sirius, 28 870:- Tvättställsblandare SLEEK, 3 990:- Spegel LOOX 70, 6 990:Handdukstork BOW, 4 990:93


TRAC VARIANTER

TRAC finns i flera måttanpassade varianter för placering i hörna, i nisch, mitt på vägg eller som här nedan – en helt skräddarsydd bastulösning. Varianterna med epitetet Plus löper från golv till tak, upp till 2 500 mm. Vill du dela av rummet med en glasvägg vill vi tipsa om modellerna 4, 13 och 20 som går att beställa med takstag vilket gör att du kan montera glaset var som helst i rummet.

Duschvägg TRAC 20 i grått glas, 17 090:- Takdusch EASE, 9 890:Skräddarsytt bastuglas från TRAC-serien

94


PLUSMODELLER

MÅNGA VALMÖJLIGHETER Med ett vertikalt takstag kan du placera din modell 4, 13 eller 20 var som helst i rummet. Här en TRAC 20.

Endast fantasin sätter gränser. TRAC ramar in och hindrar vattnet från att söka sig utanför duschen.

DUSCHLÖSNINGAR - TRAC

Varianterna med PLUS i namnet löper från golv till tak, upp till 2 500 mm. Här ser vi TRAC 43 i Dark Frost.

RAMA IN KÄNSLAN

TRAC I NISCH Handtaget GRAB är standard till duschväggarna i TRAC. Greppet SQUARE finns som alternativ.

95


TRAC 25 MÅTTANPASSAD

Högermodell

bredd mellan 900-1200 mm eller 1201-2000 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd

2030 mm ovankant profil

2030

• Valfri

Vänstermodell

2030

((A/2)-50) = Öppningsmått

• Draghandtag

GRAB ingår som standard (alternativ grepp SQUARE se s. 134) • Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

A 900 – 2000

A 900 – 2000

• Vid

beställning ange artikelnummer och A-mått samt höjd om annan än standard (max 2250 mm)

2030

900-1200 mm Blankpolerad/ Krom

Pris SEK

1201-2000 mm Blankpolerad/ Krom

Pris SEK

Klarglas

825 023 00

17 790:-

826 023 00

20 990:-

Klarglas med Timeless

825 113 00

23 090:-

826 113 00

26 190:-

Frostat glas

825 103 00

23 090:-

826 103 00

26 190:-

Grått glas

825 033 00

23 090:-

826 033 00

26 190:-

A 900-2000

Opal Klar

825 123 00

23 090:-

826 123 00

26 190:-

Opal Frost

825 253 00

26 190:-

826 253 00

29 390:-

Vänstermodell

Dark Frost

825 393 00

26 190:-

826 393 00

29 390:-

400-1000

B 150-1200

TRAC 4 MÅTTANPASSAD • Valfri

Vänstermodell

bredd mellan 550-2200 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd

A 550-2200

1995 mm ovankant glas (2030 mm ovankant stag och

2000 mm ovankant skena) • Draghandtag

GRAB ingår som standard (alternativ grepp SQUARE se s. 134)

1995

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

B 150-1200

B 150-1200

400-1000

400-1000

• Går

att beställa med vertikalt takstag

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 1995 mm) Blankpolerad/ Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

804 023 00

19 890:-

804 021 00

21 490:-

Klarglas med Timeless

804 113 00

24 090:-

804 111 00

25 690:-

Frostat glas

804 103 00

24 090:-

804 101 00

25 690:-

Grått glas

804 033 00

24 090:-

804 031 00

25 690:-

A 550-2200

Opal Klar

804 123 00

24 090:-

804 121 00

25 690:-

Opal Frost

804 253 00

27 290:-

804 251 00

28 790:-

Vänstermodell

Dark Frost

804 393 00

27 290:-

804 391 00

28 790:-

TRAC 13 MÅTTANPASSAD

Vänstermodell B 400-1000

• Valfri

bredd mellan 150-1200 mm (A) x 400-1000 mm (B), avser invändigt hörn till utsida glas • Standardhöjd

1995 mm ovankant glas (2030 mm ovankant stag och 2000 mm ovankant skena) • Draghandtag

GRAB ingår som standard (alternativ grepp SQUARE se s. 134)

1995

Högermodell

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

Högermodell B 400-1000

• Går

att beställa med vertikalt takstag

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 1995 mm)

A 150-1200

A 150-1200

A 150-1200

B 400-1000

96

Högermodell

A 550-2200

Blankpolerad/ Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

813 023 00

19 890:-

813 021 00

21 490:-

Klarglas med Timeless

813 113 00

24 090:-

813 111 00

25 690:-

Frostat glas

813 103 00

24 090:-

813 101 00

25 690:-

Grått glas

813 033 00

24 090:-

813 031 00

25 690:-

Opal Klar

813 123 00

24 090:-

813 121 00

25 690:-

Opal Frost

813 253 00

27 290:-

813 251 00

28 790:-

Dark Frost

813 393 00

27 290:-

813 391 00

28 790:-


TRAC 20 MÅTTANPASSAD • Valfri

bredd mellan 150-1200 mm (A), avser mått från vägg till framkant glas. Mått B avser invändigt hörn till utsida glas • Standardhöjd

1995 mm ovankant glas (2030 mm ovankant stag och 2000 mm ovankant skena)

A 150-1200

Vänstermodell A 150-1200

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

att beställa med vertikalt takstag

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 1995 mm) Blankpolerad/ Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

820 023 00

13 090:-

820 021 00

13 990:-

Klarglas med Timeless

820 113 00

16 290:-

820 111 00

17 090:-

Frostat glas

820 103 00

16 290:-

820 101 00

17 090:-

Grått glas

820 033 00

16 290:-

820 031 00

17 090:-

Opal Klar

820 123 00

16 290:-

820 121 00

17 090:-

Opal Frost

820 253 00

18 390:-

820 251 00

18 890:-

Dark Frost

820 393 00

18 390:-

820 391 00

18 890:-

Vänstermodell

• Valfri

bredd mellan 150-1200 mm (A) avser mått från vägg till framkant glas

• Valfri

höjd upp till 2500 mm (stumt mått mellan golv och tak)

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

• Vid

A 150-1200

A 150-1200

beställning ange artikelnummer och A-mått samt höjd

Högermodell

Blankpolerad

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

870 023 00

14 190:-

870 021 00

14 990:–

Klarglas med Timeless

870 113 00

17 290:-

870 111 00

18 190:–

Frostat glas

870 103 00

17 290:-

870 101 00

18 190:–

Grått glas

870 033 00

17 290:-

870 031 00

18 190:–

Opal Klar

870 123 00

17 290:-

870 121 00

18 190:–

Opal Frost

870 253 00

19 390:-

870 251 00

20 290:–

Dark Frost

870 393 00

19 390:-

870 391 00

20 290:–

• Valfri

bredd mellan 1200-2000 mm (A) avser ytterkanter glas. Mått B avser vägg till utsida glas • Standardhöjd

B

TRAC 43 MÅTTANPASSAD 1995 mm ovankant glas (2030 mm ovankant stag)

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 1995 mm) Blankpolerad/ Krom Pris SEK

DUSCHLÖSNINGAR - TRAC

Vänstermodell

A 150-1200

• Går

TRAC 20 PLUS MÅTTANPASSAD

Max 2500

A 150-1200

200-1000

1995

• Modellen

Högermodell B 150-1000

Vänstermodell B 150-1000

B 150-1000

A 1200-2000

• Vid

1995

A 1200-2000

B 200-1000

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

843 023 00

16 790:–

843 021 00

17 790:-

Klarglas med Timeless

843 113 00

18 890:–

843 111 00

19 890:-

Frostat glas

843 103 00

18 890:–

843 101 00

19 890:-

Grått glas

843 033 00

18 890:–

843 031 00

19 890:-

Opal Klar

843 123 00

18 890:–

843 121 00

19 890:-

Opal Frost

843 253 00

20 990:-

843 251 00

21 990:-

Dark Frost

843 393 00

20 990:-

843 391 00

21 990:-

TRAC 43 PLUS MÅTTANPASSAD • Valfri

bredd mellan 1200-2000 mm (A) avser ytterkanter glas

• Valfri

höjd upp till 2500 mm (stumt mått mellan golv och tak)

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

• Vid

beställning ange artikelnummer och A-mått samt höjd

Max 2500

A 1200-2000

A 1200-2000

Blankpolerad

Pris SEK

Matt Svart

Pris SEK

Klarglas

893 023 00

18 890:-

893 021 00

19 890:-

Klarglas med Timeless

893 113 00

23 090:-

893 111 00

24 090:-

Frostat glas

893 103 00

23 090:-

893 101 00

24 090:-

Grått glas

893 033 00

23 090:-

893 031 00

24 090:-

Opal Klar

893 123 00

23 090:-

893 121 00

24 090:-

Opal Frost

893 253 00

25 190:-

893 251 00

26 190:-

Dark Frost

893 393 00

25 190:-

893 391 00

26 190:97


Duschdörr ARC 2 i Klarglas, 7 290:Handdukstork MARK i RAL, 4 990:-

ARC Med ARC bygger du känslan på de stora glasytorna i 8 mm och de vackra beslagen i blankpolerad krom, mässing eller matt svart finish. Den fina glaskänslan ger en härlig rymd åt badrummet och med en måttbeställd ARC-lösning anpassar du enkelt ARC till formen på ditt badrum – oftast utan extra kostnad.

98


1.

2.

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

3. 4.

1. ARC-beslagen är vår egen design och konstruktion, och håller det 8 mm tjocka glaset i ett fast grepp. 2. Duschlösningarna i ARC erbjuder nästan oändliga möjligheter när det gäller anpassning efter till synes omöjliga utrymmen. 3. Hur privat vill du vara när du duschar? Välj ett frostat glas om ni är flera som samsas om utrymmet på morgonen. 4. Specialanpassningar av duschglas är vår vardag. Här ett ARC-glas med urtag för vattenrör. Du designar – vi ritar!

99


Skräddarsydd duschskärm ARC 20 i mässing, 13 590:- Kommod VISKAN Solid 60 Premium White med tvättställ i porslin och knopp SPOT, 9 380:- Spegel SCENE 60, 8 190:100


DUSCHLÖSNINGAR - ARC

ANPASSNINGSBART

Att anpassa glaset efter exempelvis en utskjutande vägg är enkelt men måste göras före härdning. Mät noga och ge skissen till din återförsäljare så återkommer vi med en CAD-ritning, kostnadsfritt.

101


ARC VARIANTER

ARC ger dig de bredaste möjligheterna i den nordiska duschvärlden. Med stilrena beslag i blank krom, polerad mässing eller matt svart finish till det 8 mm tjocka glaset har du fundamentet för en duschlösning som du kan få nästan precis som du vill. Eller gör det enkelt för dig: Välj en av varianterna på sidorna som följer.

Duschhörn ARC 12 i mässing, 17 090:- Handdukstork LINE i mässing, 5 090:- Kommod GRAND Solid 140 i NCS med tvättställ porslin, 29 780:- Spegel TOUCH 140, 8 690:-

102


UNDER SNEDTAK

7 GLAS OCH 3 FINISHAR På inr.se kan du prova olika glas till olika finishar för att hitta en lösning som faller dig perfekt i smaken.

SVARTA DETALJER

WALK IN

Matcha duschväggen med blandare, handdukstork och en kommod i vackra Black Oak.

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

En skräddarsydd ARC 4 i nisch är en populär lösning under snedtak. Se måttagningsmanual på inr.se

Två takduschar ger dubbel duschglädje. ARC 43 finns också med skena, TRAC 43.

103


ARC 2 STANDARDMÅTT • Bredd • Höjd

SQUARE ingår är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

beställning ange artikelnummer

Krom

800 900

800 900

2000 mm ovankant glas

• Modellen

• Vid

Högermodell

800 900

800 eller 900 mm

• Grepp

2000

Vänstermodell

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Klarglas 800 mm

102 025 80

7 290:-

102 021 80

8 290:-

102 027 80

Mässing

Pris SEK 8 990:-

Klarglas 900 mm

102 025 90

7 290:-

102 021 90

8 290:-

102 027 90

8 990:-

Vänstermodell

Vänstermodell

ARC 2 MÅTTANPASSAD • Valfri

A

200-1000

bredd mellan 200-1000 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd • Grepp

Högermodell A

200-1000

2000 mm ovankant glas

SQUARE ingår som standard (alternativ handtag GRAB se s. 134)

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

• Vid

beställning ange artikelnummer och A-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm)

2000

Krom

A 200-1000

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

102 025 00

8 990:–

102 021 00

9 890:-

102 027 00

10 590:-

Klarglas med Timeless

102 115 00

10 890:–

102 111 00

11 790:-

102 117 00

12 690:-

Frostat glas

102 105 00

10 890:–

102 101 00

11 790:-

102 107 00

12 690:-

Grått glas

102 035 00

10 890:–

102 031 00

11 790:-

102 037 00

12 690:-

Opal Klar

102 125 00

10 890:–

102 121 00

11 790:-

102 127 00

12 690:-

Opal Frost

102 255 00

11 990:-

102 251 00

12 790:-

102 257 00

13 790:-

Dark Frost

102 395 00

11 990:-

102 391 00

12 790:-

102 397 00

13 790:-

Vänstermodell

200-1000

200-1000

ARC 3 MÅTTANPASSAD • Valfri

A

400-2000

bredd mellan 400-2000 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd • Grepp

2000 mm ovankant glas

SQUARE ingår som standard (alternativ handtag GRAB s. 134)

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

200-1000

200-1000

• Vid

beställning ange artikelnummer och A-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm). Ange om du önskar annan fördelning än lika breda dörrar 2000

A 400-2000

104

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

103 025 00

17 290:-

103 021 00

18 890:-

103 027 00

20 490:-

Klarglas med Timeless

103 115 00

20 490:-

103 111 00

21 990:-

103 117 00

23 590:-

Frostat glas

103 105 00

20 490:-

103 101 00

21 990:-

103 107 00

23 590:-

Grått glas

103 035 00

20 490:-

103 031 00

21 990:-

103 037 00

23 590:-

Opal Klar

103 125 00

20 490:-

103 121 00

21 990:-

103 127 00

23 590:-

Opal Frost

103 255 00

23 590:-

103 251 00

25 190:-

103 257 00

26 790:-

Dark Frost

103 395 00

23 590:-

103 391 00

25 190:-

103 397 00

26 790:-


200-1000

B 150-1000

ARC 4 MÅTTANPASSAD • Valfri

Vänstermodell

Högermodell

A 350-2000

A 350-2000

bredd mellan 350-2000 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

• Grepp

SQUARE ingår som standard (alternativ handtag GRAB se s.134) • Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

200-1000

B 150-1000 200-1000

B 150-1000

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm)

2000

A 350-2000

Vänstermodell

B 200-700

350-700

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

104 025 00

18 590:–

104 021 00

20 090:-

104 027 00

21 690:-

Klarglas med Timeless

104 115 00

22 790:–

104 111 00

24 290:-

104 117 00

25 890:-

Frostat glas

104 105 00

22 790:–

104 101 00

24 290:-

104 107 00

25 890:-

Grått glas

104 035 00

22 790:–

104 031 00

24 290:-

104 037 00

25 890:-

Opal Klar

104 125 00

22 790:–

104 121 00

24 290:-

104 127 00

25 890:-

Opal Frost

104 255 00

25 890:–

104 251 00

27 490:-

104 257 00

29 090:-

Dark Frost

104 395 00

25 890:–

104 391 00

27 490:-

104 397 00

29 090:-

ARC 5 MÅTTANPASSAD • Valfri

Vänstermodell

Högermodell

A 550-1400

A 550-1400

bredd mellan 550-1400 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

• Grepp

SQUARE ingår som standard (alternativ handtag GRAB se s.134) är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

B 200-700

350-700

350-700

B 200-700

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm)

2000

A 550-1400

Vänstermodell

B 200-1000

350-700

C 200-700

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

105 025 00

24 090:-

105 021 00

25 690:-

105 027 00

27 290:-

Klarglas med Timeless

105 115 00

29 390:–

105 111 00

30 990:-

105 117 00

32 490:-

Frostat glas

105 105 00

29 390:–

105 101 00

30 990:-

105 107 00

32 490:-

Grått glas

105 035 00

29 390:–

105 031 00

30 990:-

105 037 00

32 490:-

Opal Klar

105 125 00

29 390:–

105 121 00

30 990:-

105 127 00

32 490:-

Opal Frost

105 255 00

32 490:-

105 251 00

34 090:-

105 257 00

35 690:-

Dark Frost

105 395 00

32 490:-

105 391 00

34 090:-

105 397 00

35 690:-

ARC 6 MÅTTANPASSAD • Valfri

Vänstermodell

A 750-2400

A 750-2400

bredd mellan 750-2400 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd

Högermodell

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

• Grepp

SQUARE ingår som standard (alternativ handtag GRAB se s.134) • Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

B 200-1000

350-700

C 200-700

C 200-700

350-700

B 200-1000

• Vid

beställning ange artikelnummer, A-,B- och C-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm)

2000

A 750-2400

Vänstermodell

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

106 025 00

32 690:-

106 021 00

35 090:-

106 027 00

37 390:-

Klarglas med Timeless

106 115 00

41 090:-

106 111 00

43 490:-

106 117 00

45 790:-

Frostat glas

106 105 00

41 090:-

106 101 00

43 490:-

106 107 00

45 790:-

Grått glas

106 035 00

41 090:-

106 031 00

43 490:-

106 037 00

45 790:-

Opal Klar

106 125 00

41 090:-

106 121 00

43 490:-

106 127 00

45 790:-

Opal Frost

106 255 00

45 290:-

106 251 00

47 690:-

106 257 00

49 990:-

Dark Frost

106 395 00

45 290:-

106 391 00

47 690:-

106 397 00

49 990:105

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

• Modellen


B 200-700

350-700

C 150-1000

ARC 7 MÅTTANPASSAD • Valfri

Vänstermodell

bredd mellan 700-2400 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd • Grepp

s.134)

Högermodell

A 700-2400

A 700-2400

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativ handtag GRAB se

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

B 200-700

350-700

C 150-1000

C 150-1000

350-700

B 200-700

• Vid

beställning ange artikelnummer, A-,B- och C-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm)

A 700-2400

Vänstermodell

A 800 900

B 800 900

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

107 025 00

32 690:-

107 021 00

35 090:-

107 027 00

37 390:-

Klarglas med Timeless

107 115 00

41 090:-

107 111 00

43 490:-

107 117 00

45 790:-

Frostat glas

107 105 00

41 090:-

107 101 00

43 490:-

107 107 00

45 790:-

Grått glas

107 035 00

41 090:-

107 031 00

43 490:-

107 037 00

45 790:-

Opal Klar

107 125 00

41 090:-

107 121 00

43 490:-

107 127 00

45 790:-

Opal Frost

107 255 00

45 290:-

107 251 00

47 690:-

107 257 00

49 990:-

Dark Frost

107 395 00

45 290:-

107 391 00

47 690:-

107 397 00

49 990:-

ARC 12 STANDARDMÅTT

B 800 900

• Dörrarna

finns i storlekarna 800 och 900 mm (A och B), avser invändigt hörn till utsida glas • Höjd

2000 mm ovankant glas

• Grepp

SQUARE ingår

• Magnetlister • Modellen • Vid

A 800 900

2000

mellan dörrarna ingår, i övrigt är modellen fri från tätningslister

är vändbar

beställning ange artikelnummer

2000

Krom

Pris SEK

Matt svart

Mässing

Pris SEK

Klarglas 800 x 800 mm

112 025 88

13 990:-

112 021 88

Pris SEK 15 490:-

112 027 88

17 090:-

Klarglas 800 x 900 mm

112 025 89

13 990:-

112 021 89

15 490:-

112 027 89

17 090:-

Klarglas 900 x 900 mm

112 025 99

13 990:-

112 021 99

15 490:-

112 027 99

17 090:-

ARC 12 MÅTTANPASSAD B 200-1000

• Valfri

bredd mellan 200-1000 mm (A) x 200-1000 mm (B), avser invändigt hörn till utsida glas • Höjd

A 200-1000

A 200-1000

B 200-1000

2000 mm ovankant glas

• Grepp

SQUARE ingår som standard (alternativ handtag GRAB se s.134)

• Magnetlister • Modellen

mellan dörrarna ingår, i övrigt är modellen fri från tätningslister

är vändbar

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm) 2000

106

Krom

Pris SEK

Matt svart

Mässing

Pris SEK

Klarglas

112 025 00

17 290:-

112 021 00

Pris SEK 18 890:-

112 027 00

20 490:-

Klarglas med Timeless

112 115 00

20 490:-

112 111 00

21 990:-

112 117 00

23 590:-

Frostat glas

112 105 00

20 490:-

112 101 00

21 990:-

112 107 00

23 590:-

Grått glas

112 035 00

20 490:-

112 031 00

21 990:-

112 037 00

23 590:-

Opal Klar

112 125 00

20 490:-

112 121 00

21 990:-

112 127 00

23 590:-

Opal Frost

112 255 00

23 590:-

112 251 00

25 190:-

112 257 00

26 790:-

Dark Frost

112 395 00

23 590:-

112 391 00

25 190:-

112 397 00

26 790:-


A 800 900

B 800 900

ARC 13 STANDARDMÅTT

Vänstermodell

Högermodell B 800 900

• Dörr

och vägg finns i storlekarna 800 och 900 mm (A och B), avser invändigt hörn till utsida glas • Höjd

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag) A 800 900

• Grepp

SQUARE ingår

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

• Vid

beställning ange artikelnummer

2000

A 150-1000

B 200-1000

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

113 025 88

14 990:-

113 021 88

16 490:-

113 027 88

17 990:-

Klarglas 800 (A) x 900 (B) mm

113 025 89

14 990:-

113 021 89

16 490:-

113 027 89

17 990:-

Klarglas 900 (A) x 800 (B) mm

113 025 98

14 990:-

113 021 98

16 490:-

113 027 98

17 990:-

Klarglas 900 x 900 mm

113 025 99

14 990:-

113 021 99

16 490:-

113 027 99

17 990:-

ARC 13 MÅTTANPASSAD

Vänstermodell B

Högermodell B 200-1000

200-1000

• Valfri

A 150-1000

bredd mellan 150-1000 mm (A) x 200-1000 mm (B), avser invändigt hörn till utsida glas

150-1000

Vänstermodell

Krom Klarglas 800 x 800 mm

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

A

• Standardhöjd • Grepp

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm)

Vänstermodell

A 550-1400

B 200-1000

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

113 025 00

18 590:-

113 021 00

20 090:-

113 027 00

21 690:-

Klarglas med Timeless

113 115 00

22 790:-

113 111 00

24 290:-

113 117 00

25 890:-

Frostat glas

113 105 00

22 790:-

113 101 00

24 290:-

113 107 00

25 890:-

Grått glas

113 035 00

22 790:-

113 031 00

24 290:-

113 037 00

25 890:-

Opal Klar

113 125 00

22 790:-

113 121 00

24 290:-

113 127 00

25 890:-

Opal Frost

113 255 00

25 890:-

113 251 00

27 490:-

113 257 00

28 990:-

Dark Frost

113 395 00

25 890:-

113 391 00

27 490:-

113 397 00

28 990:-

ARC 14 MÅTTANPASSAD

Vänstermodell

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativ handtag GRAB se s. 134)

• Magnetlister

lister

• Modellen

350-700

• Grepp

mellan dörrarna ingår, i övrigt är modellen fri från tätnings-

350-700

• Standardhöjd

B 200-1000 A 550-1400

bredd mellan 550-1400 mm (A) x 200-1000 mm (B), avser invändigt hörn till utsida glas

A 550-1400

• Valfri

Högermodell C 200-700

B 200-1000 C 200-700

2000

är vändbar

• Vid

beställning ange artikelnummer, A-, B- och C-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm)

2000

C 200-700 350-700

Vänstermodell

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

114 025 00

32 690:-

114 021 00

35 090:-

114 027 00

37 390:-

Klarglas med Timeless

114 115 00

41 090:-

114 111 00

43 490:-

114 117 00

45 790:-

Frostat glas

114 105 00

41 090:-

114 101 00

43 490:-

114 107 00

45 790:-

Grått glas

114 035 00

41 090:-

114 031 00

43 490:-

114 037 00

45 790:-

Opal Klar

114 125 00

41 090:-

114 121 00

43 490:-

114 127 00

45 790:-

Opal Frost

114 255 00

45 290:-

114 251 00

47 690:-

114 257 00

49 990:-

Dark Frost

114 395 00

45 290:-

114 391 00

47 690:-

114 397 00

49 990:-

107

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

SQUARE ingår som standard (alternativ handtag GRAB se s. 134)


ARC 15 MÅTTANPASSAD

B 550-1400

Vänstermodell

• Valfri

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

• Grepp

SQUARE ingår som standard (alternativ handtag GRAB se s.134) • Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

B 550-1400 A 150-1000

bredd mellan 150–1000 mm (A) x 550–1400 mm (B), avser invändigt hörn till utsida glas • Standardhöjd

Högermodell

B 550-1400 A 150-1000

A 150-1000

C 200-700

350-700

C 200-700

350-700

• Vid

beställning ange artikelnummer, A-, B- och C-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm)

Vänstermodell

A 550-1400

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

32 690:-

115 021 00

35 090:-

115 027 00

37 390:-

Klarglas med Timeless

115 115 00

41 090:-

115 111 00

43 490:-

115 117 00

45 790:-

Frostat glas

115 105 00

41 090:-

115 101 00

43 490:-

115 107 00

45 790:-

Grått glas

115 035 00

41 090:-

115 031 00

43 490:-

115 037 00

45 790:-

Opal Klar

115 125 00

41 090:-

115 121 00

43 490:-

115 127 00

45 790:-

Opal Frost

115 255 00

45 290:-

115 251 00

47 690:-

115 257 00

49 990:-

Dark Frost

115 395 00

45 290:-

115 391 00

47 690:-

115 397 00

49 990:-

ARC 16 MÅTTANPASSAD

B 550-1400

B 550-1400

• Valfri

bredd mellan 550-1400 mm (A) x 550-1400 mm (B), avser invändigt hörn till utsida glas • Standardhöjd • Grepp

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

SQUARE ingår som standard (alternativ handtag GRAB se s. 134)

• Magnetlister • Modellen

C 200-700

mellan dörrarna ingår, i övrigt är modellen fri från tätningslister

D 200-700

350-700

Pris SEK

115 025 00

A 550-1400

C 200-700

Krom Klarglas

350-700

2000

350-700

är vändbar

• Vid

beställning ange artikelnummer, A-, B-, C- och D-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm) 2000

C 350-700 200-700 350-700

D 200-700

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

116 025 00

45 890:-

116 021 00

49 090:-

116 027 00

52 190:-

Klarglas med Timeless

116 115 00

53 290:-

116 111 00

56 390:-

116 117 00

59 590:-

Frostat glas

116 105 00

53 290:-

116 101 00

56 390:-

116 107 00

59 590:-

Grått glas

116 035 00

53 290:-

116 031 00

56 390:-

116 037 00

59 590:-

Opal Klar

116 125 00

53 290:-

116 121 00

56 390:-

116 127 00

59 590:-

Opal Frost

116 255 00

57 490:-

116 251 00

60 590:-

116 257 00

63 790:-

Dark Frost

116 395 00

57 490:-

116 391 00

60 590:-

116 397 00

63 790:-

ARC 17 MÅTTANPASSAD

A 200-1000

• Valfri

bredd mellan 200-1000 mm (A)

• Standardhöjd • Tätningslist • Modellen

1400 mm ovankant glas

mot badkar ingår 200-1000

är vändbar

A

• Vid

beställning ange artikelnummer och A-mått samt höjd om annan än standard (max 1400 mm)

1400

Krom

Vänstermodell

108

Vänstermodell

Pris SEK

Matt svart

Klarglas

117 025 00

7 790:-

117 021 00

Pris SEK 8 590:-

117 027 00

Mässing

Pris SEK 9 590:-

Klarglas med Timeless

117 115 00

9 890:-

117 111 00

10 690:-

117 117 00

11 690:-

Frostat glas

117 105 00

9 890:-

117 101 00

10 690:-

117 107 00

11 690:-

Grått glas

117 035 00

9 890:-

117 031 00

10 690:-

117 037 00

11 690:-

Opal Klar

117 125 00

9 890:-

117 121 00

10 690:-

117 127 00

11 690:-

Opal Frost

117 255 00

10 890:-

117 251 00

11 790:-

117 257 00

12 990:-

Dark Frost

117 395 00

10 890:-

117 391 00

11 790:-

117 397 00

12 990:-


A 800 900

ARC 20 STANDARDMÅTT • Bredd • Höjd

Vänstermodell

800 eller 900 mm (A) avser mått från vägg till framkant glas

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

• Vid

B 1000

B 1000

A 800 900

beställning ange artikelnummer. Staget kan kapas till valfri längd

2000

Vänstermodell

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas 800 mm

120 025 80

9 990:-

120 021 80

10 490:-

120 027 80

11 490:-

Klarglas 900 mm

120 025 90

9 990:-

120 021 90

10 490:-

120 027 90

11 490:-

Vänstermodell

ARC 20 MÅTTANPASSAD A 150-1000

• Valfri

bredd mellan 150-1000 mm (A) avser mått från vägg till framkant glas. Mått B avser invändigt hörn till utsida glas • Standardhöjd

B 150-1000

B 150-1000

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

A 150-1000

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm)

Vänstermodell

Krom

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

120 025 00

11 990:-

120 021 00

12 890:–

120 027 00

13 590:-

Klarglas med Timeless

120 115 00

14 090:-

120 111 00

14 990:–

120 117 00

15 990:-

Frostat glas

120 105 00

14 090:-

120 101 00

14 990:–

120 107 00

15 990:-

Grått glas

120 035 00

14 090:-

120 031 00

14 990:–

120 037 00

15 990:-

Opal Klar

120 125 00

14 090:-

120 121 00

14 990:–

120 127 00

15 990:-

Opal Frost

120 255 00

16 290:-

120 251 00

17 090:–

120 257 00

18 390:-

Dark Frost

120 395 00

16 290:-

120 391 00

17 090:–

120 397 00

18 390:-

B 200-1000

ARC 43 MÅTTANPASSAD • Valfri

bredd mellan1000-2000 mm (A) avser ytterkanter glas. Mått B avser vägg till utsida glas • Standardhöjd

2000

A 1000-2000

2000 mm ovankant glas (2035 mm ovankant stag)

• Modellen

är fri från magnet- och tätningslister

• Modellen

är vändbar

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm)

Krom A 1000-2000

B 200-1000

Pris SEK

Matt svart

Pris SEK

Mässing

Pris SEK

Klarglas

143 025 00

15 590:-

143 021 00

17 590:-

143 027 00

18 290:-

Klarglas med Timeless

143 115 00

18 690:-

143 111 00

19 690:-

143 117 00

20 390:-

Frostat glas

143 105 00

18 690:-

143 101 00

19 690:-

143 107 00

20 390:-

Grått glas

143 035 00

18 690:-

143 031 00

19 690:-

143 037 00

20 390:-

Opal Klar

143 125 00

18 690:-

143 121 00

19 690:-

143 127 00

20 390:-

Opal Frost

143 255 00

21 790:-

143 251 00

22 890:-

143 257 00

23 590:-

Dark Frost

143 395 00

21 790:-

143 391 00

22 890:-

143 397 00

23 590:-

109

DUSCHLÖSNINGAR - ARC

2000


Duschhörna SYNC 12, 11 790:- Kommod VISKAN Solid 60 Premium White med tvättställ i porslin och knoppar SPOT, 9 380:- Spegelskåp STAGE 60, 6 190:-

SYNC Vik ihop när du kliver in. Vik ut för att stänga till. SYNC är den optimala duschlösningen för det lilla badrummet eller när du har en WC eller inredning precis intill. Vik in dörrarna mot väggen när duschen inte används och frigör värdefull golvyta. SYNC kan kombineras med duschförvaringen PILE samt limmas upp med Borrfri.

110


1.

2.

DUSCHLÖSNINGAR - SYNC

3.

4.

1. SYNC fungerar utmärkt i en trång nisch. Dra i greppet för att öppna och vika in dörren. Välkommen in. 2. Hörnmodellen SYNC 13 har en fast vägg. Perfekt om du har inredning alldeles intill som du inte vill stöta i eller blöta ner. 3. Profilerna är samma som i LINC vilket ger många fördelar: Limma upp duschen med Borrfri eller montera en PILE i väggprofilen, s. 148. 4. Grepp CIRCLE ingår som standard och följer finishen på duschens väggprofil.

111


FÖR DEN TRÅNGA NISCHEN

SYNC 2 måttanpassas ända ned till 580 mm. Vik dörren på mitten och kliv på. Smartare duschlösning finns inte!

112


DUSCHLÖSNINGAR - SYNC

Vikbar duschdörr SYNC 2, 6 490:- Kommod VISKAN Grip 120 NCS med tvättställ i stenkomposit, 25 040:- Spegel TOUCH 120, 8 190:– Handdukstork LINE, 3 490:113


SYNC 2 STANDARDMÅTT • Dörrarna • Höjd

2000 mm ovankant profil

• Grepp

• Modellen • Vid

A 580 680 780 880

A 580 680 780 880

CIRCLE ingår (alternativ grepp PINCH se s. 134)

• Tätningslist

2000

A 580 680 780 880

finns i storlekarna 580, 680, 780 och 880 mm (A)

mot golv, sida och mellan glas ingår

är inte vändbar, välj höger- eller vänstermodell

beställning ange artikelnummer och höger- eller vänstermodell

Klarglas

Blankpolerad

580 mm

902 023 60

Pris SEK 6 490:–

680 mm

902 023 70

6 490:–

780 mm

902 023 80

6 490:–

880 mm

902 023 90

6 490:–

Vänstermodell

SYNC 2 MÅTTANPASSAD • Valfri

• Grepp

Högermodell

A 580-1000

bredd mellan 580-1000 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd

A 580-1000

2000 mm ovankant profil

CIRCLE ingår (alternativ grepp PINCH se s. 134)

• Tätningslist

2000

Vänstermodell

• Modellen

mot golv, sida och mellan glas ingår

är inte vändbar, välj höger- eller vänstermodell

• Vid

beställning ange artikelnummer samt A-mått och höjd om annan än standard (min 1400 mm, max 2000 mm), höger- eller vänstermodell

A 580-1000

Klarglas

Blankpolerad

580–1000 (A) mm

902 023 00

Pris SEK 8 090:–

Vänstermodell 580 680 780 880

B 150-1000

SYNC 4 MÅTTANPASSAD • Valfri

bredd mellan 730-1880 mm, nischmått (A), dörren finns i storlekarna 580, 680, 780, 880 mm • Höjd

A 730-1880

CIRCLE ingår (alternativ grepp PINCH se s. 134)

• Tätningslist

mot golv, sida och mellan glas ingår samt magnetlister mellan dörr och fast parti • Modellen

är inte vändbar, välj höger- eller vänstermodell

• Måttanpassning

580 680 780 880

B 150-1000

gäller ej dörren

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höger- eller vänstermodell

A 730-1880

Vänstermodell

114

Högermodell

A 730-1880

2000 mm ovankant profil (2005 mm ovankant stag)

• Grepp

2000

Vänstermodell

Klarglas

Blankpolerad

Pris SEK

730–1 580 (A) mm, (580 mm + 150–1 000 mm)

904 023 60

13 990:–

830–1 680 (A) mm, (680 mm + 150–1 000 mm)

904 023 70

13 990:–

930–1 780 (A) mm, (780 mm + 150–1 000 mm)

904 023 80

13 990:–

1 030–1 880 (A) mm, (880 mm + 150–1 000 mm)

904 023 90

13 990:–

B 150-1000

580 680 780 880


B 700 800 900

SYNC 12 STANDARDMÅTT • Dörrarna

finns i storlekarna 700, 800 och 900 mm (A och B), avser invändigt hörn till ytterkant profil • Höjd

2000 mm ovankant profil

• Grepp

CIRCLE ingår (alternativ grepp PINCH se s. 134)

• Tätningslist • Modellen • Vid

2000

A 600-1000

B 600-1000

B 700 800 900

A 700 800 900

A 700 800 900

mot golv, sida och mellan glas ingår samt magnetlister mellan dörrarna

är inte vändbar, välj A- och B-mått

beställning ange artikelnummer

Klarglas

Blankpolerad

Pris SEK

700 (A) x 700 (B) mm

912 023 77

11 790:–

700 (A) x 800 (B) mm

912 023 78

11 790:–

700 (A) x 900 (B) mm

912 023 79

11 790:–

800 (A) x 700 (B) mm

912 023 87

11 790:–

800 (A) x 800 (B) mm

912 023 88

11 790:–

800 (A) x 900 (B) mm

912 023 89

11 790:–

900 (A) x 700 (B) mm

912 023 97

11 790:–

900 (A) x 800 (B) mm

912 023 98

11 790:–

900 (A) x 900 (B) mm

912 023 99

11 790:–

SYNC 12 MÅTTANPASSAD

B 600-1000

bredd mellan 600-1000 mm (A) x 600-1000 mm (B), avser invändigt hörn till ytterkant profil • Standardhöjd

2000 mm ovankant profil

CIRCLE ingår (alternativ grepp PINCH se s. 134)

• Tätningslist • Modellen

DUSCHLÖSNINGAR - SYNC

• Grepp

A 600-1000

• Valfri

mot golv, sida och mellan glas ingår samt magnetlister mellan dörrarna

är inte vändbar, välj A- och B-mått

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (min 1400 mm, max 2000 mm), höger- eller vänstermodell

Blankpolerad

Pris SEK

600-1000 mm (A) x 600-1000 mm (B)

912 023 00

16 190:–

SYNC 13 MÅTTANPASSAD

Vänstermodell B 600 700 800 900

• Valfri

bredd mellan 150-1000 mm (A), dörren finns i storlekarna 600, 700, 800 och 900 mm, avser invändigt hörn till ytterkant profil • Höjd

2000 mm ovankant profil (2005 mm ovankant stag)

• Grepp

CIRCLE ingår (alternativ grepp PINCH se s. 134)

• Tätningslist

mot golv, sida och mellan glas ingår samt magnetlister mellan fast glas och dörr • Modellen

Högermodell B 600 700 800 900 A 150-1000

A 150-1000

B 600 700 800 900

Klarglas

A 150-1000

2000

är inte vändbar, välj höger- eller vänstermodell

• Måttanpassning

gäller ej dörren

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höger- eller vänstermodell

2000

Klarglas

Blankpolerad

Pris SEK

600 (B) mm x 150–1 000 (A) mm

913 023 60

13 990:–

700 (B) mm x 150–1 000 (A) mm

913 023 70

13 990:–

800 (B) mm x 150–1 000 (A) mm

913 023 80

13 990:–

900 (B) mm x 150–1 000 (A) mm

913 023 90

13 990:–

Vänstermodell

115


Duschhörna LINC Angel med vita profiler, 8 090:Duschförvaring PILE, 2 990:- Takdusch MIST, 8 290:– Handdukstork LINE, 3 490:-

LINC LINC är världens första och hittills enda serie Svanenmärkta duschväggar. Ett extra grönt alternativ där varje del kan återvinnas. Serien ger dessutom obegränsade valmöjligheter med flera olika glas, integrerad förvaring i form av PILE och så förstås det patenterade lyftgångjärnet som låter dig vika in dörrarna mot väggen när duschen inte används. Smart!

116


1.

2.

4.

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

3.

1. LINC-dörrarna kan fällas in mot väggen och frigöra golvyta. Extra bra blir viket med en PILE i väggprofilen när blandaren sitter på samma vägg. 2. Om du behöver anpassa din LINC efter ett snedtak så är det oftast inga problem. Se respektive modell för tips och råd. 3. Ett fönster nära hörnet kan ställa till det i planerna. Räddaren heter LINC Monument och kan placeras alldeles intill hörnet om det behövs. 4. Duschförvaringen PILE passar till LINC. Tillsammans med glaset SafeTech får du en trygg och smart duschlösning för hela familjen s. 148.

117


Black Edition

Duschhörna LINC Angel i Klarglas med svarta profiler, 8 090:Kommod AIR 120 i Black Velvet med bänkskiva i Corian® Designer White, 26 570:- Spegel TOUCH 120, 8 190:- Handdukstork LINE i RAL, 4 490:- Tvättställsblandare SLEEK, hög, 3 990:118


SINNENAS DUSCH

Låt kontrasterande material mötas och skapa förutsättningar för en morgondusch som ger näring åt alla dina sinnen.

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

119


LINC VARIANTER

Favoriterna bland duschhörnor, Angel och Niagara, bjuder på en mängd alternativ gällande storlekar, glas, profiler samt grepp och handtag. Dörrarna är både invikningsbara och vändbara, och du kan kombinera de olika dörrstorlekarna fritt. Niagara kan du dessutom montera orätvinkligt vilket är smidigt om du har ett fönster nära hörnet. Kombinera med duschförvaringen PILE för en riktigt snygg och smart duschlösning att njuta av i många år framöver.

Duschhörna LINC Angel i Klarglas med svarta profiler, 8 090:- Duschförvaring PILE, 2 990:- Handdukstork LINE, 3 490:-

120


SAFETECH by INR

BLACK EDITION Flera populära modeller finns med profiler, grepp och magnetlister i matt svart. Kombinera med svart PILE.

LINC är Svanenmärkt och kommer med 15 års garanti. En dubbelt hållbar duschserie alltså.

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

Världsnyheten SafeTech håller ihop glaset om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Till Angel och Niagara.

SVANENMÄRKT

BORRFRI MONTERING Lyftgångjärnet kan ställas i valfri vinkel. Väggprofilerna i LINC kan dessutom monteras borrfritt.

121


LINC 2 MÅTTANPASSAD • Valfri

Vänstermodell A 200-1000

bredd mellan 200-1000 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd • Grepp

2000 mm ovankant profil

CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s. 134)

• Tätningslist • Modellen

mot golv och sida ingår

är vändbar

• Vid

beställning ange artikelnummer och A-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm)

2000

A 200-1000

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Klarglas

502 023 00

502 029 00

502 022 00

502 021 00

Pris SEK 7 490:–

Klarglas med Timeless

502 113 00

502 119 00

502 112 00

502 111 00

8 590:–

Frostat glas

502 103 00

502 109 00

502 102 00

502 101 00

8 590:–

Grått glas

502 033 00

502 039 00

502 032 00

502 031 00

8 590:–

Opal Frost

502 253 00

502 259 00

502 252 00

502 251 00

9 590:–

Vänstermodell

200-1000

200-1000

LINC 3 MÅTTANPASSAD • Valfri

A 400-2000

bredd mellan 400-2000 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd • Grepp

2000 mm ovankant profil

CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s. 134)

• Tätningslist • Modellen

mot golv och magnetlister mellan glas ingår

200-1000

är vändbar

200-1000

• Vid

beställning ange artikelnummer och A-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm). Ange om du önskar annan fördelning än lika breda dörrar

2000

A 400-2000

200-1000

B 150-1000

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

503 023 00

503 029 00

503 022 00

503 021 00

14 190:–

Klarglas med Timeless

503 113 00

503 119 00

503 112 00

503 111 00

16 490:–

Frostat glas

503 103 00

503 109 00

503 102 00

503 101 00

16 490:–

Grått glas

503 033 00

503 039 00

503 032 00

503 031 00

16 490:–

Opal Frost

503 253 00

503 259 00

503 252 00

503 251 00

17 590:–

LINC 4 MÅTTANPASSAD • Valfri

Vänstermodell A 350-2000

bredd mellan 350-2000 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd • Grepp

Högermodell A 350-2000

2000 mm ovankant profil (2005 mm ovankant stag)

CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s. 134)

• Tätningslist • Modellen

mot golv samt magnetlister mellan glas ingår

B 200-1000 150-1000

är inte vändbar, välj höger- eller vänstermodell

B 150-1000

200-1000

• Vid

beställning ange artikelnummer, A-mått B-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm), höger- eller vänstermodell

2000

A 350-2000

Vänstermodell 122

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Pris SEK

Klarglas

504 023 00

504 029 00

504 022 00

15 690:–

Klarglas med Timeless

504 113 00

504 119 00

504 112 00

17 890:–

Frostat glas

504 103 00

504 109 00

504 102 00

17 890:–

Grått glas

504 033 00

504 039 00

504 032 00

17 890:–

Opal Frost

504 253 00

504 259 00

504 252 00

19 390:–


B 200-700

200-700

LINC 5 MÅTTANPASSAD • Valfri

Vänstermodell

Högermodell

A 400-1400

A 400-1400

B 200-700 200-700

B 200-700 200-700

bredd mellan 400-1400 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd

2000 mm ovankant profil (2005 mm ovankant stag, 2015 mm ovankant väggfäste) • Grepp

s. 134)

CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se

• Tätningslist

2000

• Modellen

mot golv och sida ingår

är inte vändbar, välj höger- eller vänstermodell

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm), höger- eller vänstermodell

A 400-1400

Vänstermodell

C 200-1000

200-700

B 200-700

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Pris SEK

Klarglas

505 023 00

505 029 00

505 022 00

15 290:–

Klarglas med Timeless

505 113 00

505 119 00

505 112 00

17 490:–

Frostat glas

505 103 00

505 109 00

505 102 00

17 490:–

Grått glas

505 033 00

505 039 00

505 032 00

17 490:–

Opal Frost

505 253 00

505 259 00

505 252 00

18 890:–

LINC 6 MÅTTANPASSAD • Valfri

Vänstermodell

Högermodell

A 600-2400

A 600-2400

bredd mellan 600-2400 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd

2000 mm ovankant profil (2010 mm ovankant väggfäste) • Grepp

• Tätningslist • Modellen

2000

mot golv och magnetlister mellan glas ingår

C 200-1000

200-700

B 200-700

B 200-700

C 200-700 200-1000

är inte vändbar, välj höger- eller vänstermodell

• Vid

beställning ange artikelnummer, A-, B- och C-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm), högereller vänstermodell

B 200-700

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Klarglas

506 023 00

506 029 00

506 022 00

21 290:–

Klarglas med Timeless

506 113 00

506 119 00

506 112 00

24 290:–

A 600-2400

Frostat glas

506 103 00

506 109 00

506 102 00

24 290:–

Grått glas

506 033 00

506 039 00

506 032 00

24 290:–

Vänstermodell

Opal Frost

506 253 00

506 259 00

506 252 00

26 390:–

200-700

C 150-1000

LINC 7 MÅTTANPASSAD • Valfri

Vänstermodell

bredd mellan 550-2400 mm, nischmått (A)

• Standardhöjd

ovankant stag)

Pris SEK

Högermodell A 550-2400

A 550-2400

2000 mm ovankant profil (2005 mm

• Grepp

CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s. 134) • Tätningslist • Modellen

mot golv och magnetlister mellan glas ingår

är inte vändbar, välj höger- eller vänstermodell

C B 200-700 200-700 150-1000

C 150-1000

B 200-700 200-700

• Vid

beställning ange artikelnummer, A-, B- och C-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm), högereller vänstermodell

2000

A 550-2400

Vänstermodell

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Pris SEK

Klarglas

507 023 00

507 029 00

507 022 00

21 290:–

Klarglas med Timeless

507 113 00

507 119 00

507 112 00

24 290:–

Frostat glas

507 103 00

507 109 00

507 102 00

24 290:–

Grått glas

507 033 00

507 039 00

507 032 00

24 290:–

Opal Frost

507 253 00

507 259 00

507 252 00

26 390:– 123

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s. 134)


700 800 900 1000

LINC ANGEL STANDARDMÅTT finns i storlekarna 700, 800, 900,1000 mm (Timeless endast i 800 och 900, SafeTech endast i 900) som också är monteringsmåttet räknat från innerhörn till profilens ytterkant. Storlekarna kan kombineras fritt. Vid beställning av PILE, dra av 10 cm på ena dörren.

700 800 900 1000

• Dörrarna

• Höjd

700 800 900 1000

700 800 900 1000

2000 mm ovankant profil

• Grepp

CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s. 134)

• Tätningslist

mot golv och magnetlister mellan glas ingår. Med svarta profiler kommer magnetlister i svart • Modellen • Vid

A 200-1000

Mattborstad

Vit

Matt svart

512 023 _ _

512 029 _ _

512 022 _ _

512 021 _ _

8 090:–

Frostat glas

512 103 _ _

512 109 _ _

512 102 _ _

512 101 _ _

8 090:–

Strimma

512 303 _ _

512 309 _ _

512 302 _ _

512 301 _ _

8 090:–

Grått glas

512 033 _ _

512 039 _ _

512 032 _ _

512 031 _ _

8 090:–

Klarglas med SafeTech

512 403 99

512 409 99

512 402 99

512 401 99

9 290:–

Klarglas med Timeless

512 113 _ _

512 119 _ _

512 112 _ _

512 111 _ _

10 790:–

• Grepp

lister i svart • Modellen

700 800 900 1000

2000 mm ovankant profil

CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s.134)

• Tätningslist

• Vid

200-1000

bredd mellan 200-1000 mm (A) x 200-1000 mm (B), avser invändigt hörn till ytterkant profil

• Standardhöjd

700 800 900 1000

A

LINC ANGEL MÅTTANPASSAD • Valfri

2000

Pris SEK

200-1000

B 200-1000

Blankpolerad Klarglas

mot golv och magnetlister mellan glas ingår. Med svarta profiler kommer magnet-

är vändbar

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm) Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

512 023 00

512 029 00

512 022 00

512 021 00

14 490:–

Klarglas med Timeless

512 113 00

512 119 00

512 112 00

512 111 00

16 590:–

Frostat glas

512 103 00

512 109 00

512 102 00

512 101 00

16 590:–

Grått glas

512 033 00

512 039 00

512 032 00

512 031 00

16 590:–

Opal frost

512 253 00

512 259 00

512 252 00

512 251 00

19 090:–

LINC NIAGARA STANDARDMÅTT finns i storlekarna 700, 800, 900,1000 mm (Timeless endast i 800 och 900, SafeTech endast i 900) som också är monteringsmåttet räknat från innerhörn till profilens ytterkant. Se ritning nedan till vänster. Storlekarna kan kombineras fritt och kan monteras orätvinkligt

700 800 900 1000

• Dörrarna

• Höjd

2000 mm ovankant profil. CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s.134)

R5 30

• Grepp

700 800 900 1000

2000

är vändbar

beställning ange artikelnummer. Se exempel längst ned på sidan hur du kompletterar med de två sista siffrorna

• Tätningslist

mot golv samt magnetlister mellan glas ingår. Med svarta profiler kommer magnetlister i svart • Modellen • Vid

är vändbar

beställning ange artikelnummer. Se exempel längst ned på sidan hur du kompletterar med de två sista siffrorna

2000

( 1 : 15 )

528

628

728

828

200

1000 900 800 700

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Klarglas

560 023 _ _

560 029 _ _

560 022 _ _

560 021 _ _

8 090:–

Frostat glas

560 103 _ _

560 109 _ _

560 102 _ _

560 101 _ _

8 090:–

Strimma

560 303 _ _

560 309 _ _

560 302 _ _

560 301 _ _

8 090:–

Grått glas

560 033 _ _

560 039 _ _

560 032 _ _

560 031 _ _

8 090:–

Klarglas med SafeTech

560 403 99

560 409 99

560 402 99

560 401 99

9 290:–

Klarglas med Timeless

560 113 _ _

560 119 _ _

560 112 _ _

560 111 _ _

10 790:–

LINC NIAGARA LÄGRE HÖJD • Bredd • Höjd

900x900 mm, avser invändigt hörn till ytterkant profil CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s. 134)

• Tätningslist • Modellen • Vid

124

Kom ihåg att ange yttermått vid beställning!

1800 mm ovankant profil

• Grepp

inr.se/duschverkstan Prova olika mått och se hur dörrarna öppnas.

Pris SEK

mot golv samt magnetlister mellan glas ingår

är vändbar

Komplettera artikelnumret med de två sista siffrorna enligt nedan med minsta dörren först: 700 mm = 7 900 mm = 9 800 mm = 8 1 000 mm = 1

beställning ange artikelnummer

900 mm x 900 mm

Blankpolerad

Klarglas

563 023 99

Pris SEK 8 690:–

Exempel: För en 800 x 1 000 mm dusch, lägg till ”81” på slutet av artikelnumret t ex 560 023  8 1


LINC JOSEPHINE STANDARDMÅTT • Dörrarna

finns i storlekarna 780 och 880 mm (Timeless endast i 880 mm)

2000 mm ovankant profil

• Vi

mot golv ingår

85

• Modellen

R3

• Tätningslist

255

• Höjd

Vänstermodell

är vändbar

780 880

rekommenderar att duschblandaren monteras på samma sida som duschväggen

• Vid

beställning ange artikelnummer. Se exempel nedan hur du kompletterar med de två sista siffrorna

2000

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Klarglas

558 023 _ _

558 029 _ _

558 022 _ _

558 021 _ _

Pris SEK 7 290:–

Klarglas med Timeless

558 113 90

558 119 90

558 112 90

558 111 90

8 690:–

Frostat glas

558 103 _ _

558 109 _ _

558 102 _ _

558 101 _ _

8 690:–

Kom ihåg att ange yttermått vid beställning! Komplettera artikelnumret med de två sista siffrorna enligt nedan: 780 880

780 mm = 80 880 mm = 90

A 150-1000

B 200-1000

Exempel: För en 880 mm dusch, lägg till ”90” på slutet av artikelnumret t ex 558 023 9 0

LINC 13 MÅTTANPASSAD

Vänstermodell

• Valfri

• Grepp

2000 mm ovankant profil (2010 mm ovankant vägg-

CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s. 134)

• Tätningslist • Modellen

mot golv och magnetlister mellan glas ingår

är inte vändbar, välj höger- eller vänstermodell

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm), höger- eller vänstermodell 2000

B 200-1000

Vit

Pris SEK

513 029 00

513 022 00

15 690:–

Klarglas med Timeless

513 113 00

513 119 00

513 112 00

17 890:–

Frostat glas

513 103 00

513 109 00

513 102 00

17 890:–

Grått glas

513 033 00

513 039 00

513 032 00

17 890:–

Opal Frost

513 253 00

513 259 00

513 252 00

19 390:–

LINC 14 MÅTTANPASSAD

Vänstermodell

2000 mm ovankant profil (2010 mm ovankant

• Grepp

CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s.134) • Tätningslist • Modellen

2000

200-700

väggfäste)

A 400-1400

• Standardhöjd

B 200-1000

A 400-1400

bredd mellan 400-1400 mm (A) x 200-1000 mm (B), avser invändigt hörn till ytterkant profil

Högermodell

C 200-700

B 200-1000

• Valfri

C 200-700

A 400-1400

Mattborstad

513 023 00

200-700

Vänstermodell

Blankpolerad Klarglas

mot golv och magnetlister mellan glas ingår

är inte vändbar, välj höger- eller vänstermodell

• Vid

beställning ange artikelnummer, A-, B- och C-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm), höger- eller vänstermodell

C 200-700 200-700

Vänstermodell

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Pris SEK

Klarglas

514 023 00

514 029 00

514 022 00

21 290:–

Klarglas med Timeless

514 113 00

514 119 00

514 112 00

24 290:–

Frostat glas

514 103 00

514 109 00

514 102 00

24 290:–

Grått glas

514 033 00

514 039 00

514 032 00

24 290:–

Opal Frost

514 253 00

514 259 00

514 252 00

26 390:–

125

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

fäste)

B 200-1000 A 150-1000

bredd mellan 150-1000 mm (A) x 200-1000 mm (B) avser invändigt hörn till ytterkant profil • Standardhöjd

Högermodell

B 200-1000 A 150-1000

Vänstermodell


A 150-1000

B 400-1400

LINC 15 MÅTTANPASSAD

Vänstermodell

stag)

2000 mm ovankant profil (2005 mm ovankant

• Grepp

CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s. 134) • Tätningslist • Modellen

2000

B 400-1400 A 150-1000

bredd mellan 150-1000 mm (A) x 400-1400 mm (B), avser invändigt hörn till ytterkant profil

A 150-1000

• Valfri

• Standardhöjd

Högermodell

B 400-1400

C 200-700

200-700

200-700

C 200-700

mot golv och magnetlister mellan glas ingår

är inte vändbar, välj höger- eller vänstermodell

• Vid

beställning ange artikelnummer, A-, B- och C-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm), höger- eller vänstermodell Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Pris SEK

Klarglas

515 023 00

515 029 00

515 022 00

21 290:–

Klarglas med Timeless

515 113 00

515 119 00

515 112 00

24 290:–

Frostat glas

515 103 00

515 109 00

515 102 00

24 290:–

200-700

Grått glas

515 033 00

515 039 00

515 032 00

24 290:–

Vänstermodell

Opal Frost

515 253 00

515 259 00

515 252 00

26 390:–

B 400-1400

LINC 16 MÅTTANPASSAD

B 400-1400

bredd mellan 400-1400 mm (A) x 400-1400 mm (B), avser invändigt hörn till ytterkant profil • Standardhöjd • Grepp

A 400-1400

• Valfri

2000 mm ovankant profil (2010 mm ovankant väggfäste)

CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s.134)

• Tätningslist • Modellen

D 200-700

A 400-1400

C 200-700

mot golv och magnetlister mellan glas ingår

200-700

C 200-700

200-700

är inte vändbar, välj höger- eller vänstermodell

• Vid

beställning ange artikelnummer, A-, B-, C- och D-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm), höger- eller vänstermodell

2000

C 200-700

D 350-700 200-700 200-700

B 1000

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Pris SEK

Klarglas

516 023 00

516 029 00

516 022 00

24 290:–

Klarglas med Timeless

516 113 00

516 119 00

516 112 00

27 790:–

Frostat glas

516 103 00

516 109 00

516 102 00

27 790:–

Grått glas

516 033 00

516 039 00

516 032 00

27 790:–

Opal Frost

516 253 00

516 259 00

516 252 00

30 090:–

LINC 20 STANDARDMÅTT 800 eller 900 mm (A) avser mått från vägg till framkant glas. Mått B avser invändigt hörn till ytterkant väggprofil • Höjd

2000 mm ovankant profil (2010 mm ovankant väggfäste)

• Tätningslist • Modellen

2000

• Vid

B 1000

• Bredd

A 800 900

mot golv ingår

är vändbar

beställning ange artikelnummer

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Klarglas 800 mm

520 023 80

520 029 80

520 022 80

Pris SEK 5 490:–

Klarglas 900 mm

520 023 90

520 029 90

520 022 90

5 490:–

A 800 900

Vänstermodell

LINC 20 MÅTTANPASSAD B 150-1000

B 150-1000

• Valfri

bredd mellan 150-1000 mm (A), avser mått från vägg till framkant glas. Mått B avser invändigt hörn till ytterkant väggprofil • Standardhöjd • Tätningslist • Modellen

A 150-1000

är inte vändbar, välj höger- eller vänstermodell

• Vid

beställning ange artikelnummer, A- och B-mått samt höjd om annan än standard (max 2000 mm), höger- eller vänstermodell

2000

A 150-1000

Vänstermodell 126

2000 mm ovankant profil (2010 mm ovankant väggfäste)

mot golv ingår

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Klarglas

520 023 00

520 029 00

520 022 00

Pris SEK 7 790:–

Klarglas med Timeless

520 113 00

520 119 00

520 112 00

8 690:–

Frostat glas

520 103 00

520 109 00

520 102 00

8 690:–

Grått glas

520 033 00

520 039 00

520 032 00

8 690:–

Opal Frost

520 253 00

520 259 00

520 252 00

9 690:–


LINC 55 MÅTTANPASSAD

Vänstermodell

2000 mm ovankant profil

• Grepp

• Modellen

15

• Tätningslist

R4

CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s. 134)

B 665-1465

• Höjd

A 795

A 795

• Böjd

B 665-1465

dörr 795 mm (A), rak sida i valfri bredd 665-1465 mm (B), avser invändigt hörn till ytterkant profil

Högermodell

R4 15

A 795

B 665-1465

mot golv samt magnetlister mellan glas ingår

är vändbar

• Vid

beställning ange artikelnummer samt A- och B-mått. Måttanpassning och snedkapning gäller inte böjd dörr

2000

Klarglas

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

555 023 80

555 029 80

555 022 80

555 021 80

14 990:–

Vänstermodell 800

LINC 17 STANDARDMÅTT • Bredd • Höjd

800 mm, avser mått från vägg till framkant glas

1400 mm ovankant profil

• Tätningslist

1400

• Modellen • Vid

mot badkar ingår

är vändbar

800

beställning ange artikelnummer

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

517 023 80

517 029 80

517 022 80

517 021 80

4 190:-

DUSCHLÖSNINGAR - LINC

Klarglas 800 mm Vänstermodell

LINC 17 MÅTTANPASSAD

200-900

• Valfri

bredd mellan 200-900 mm (A), avser mått från vägg till framkant glas

• Standardhöjd • Tätningslist • Modellen

1400

1400 mm ovankant profil

mot badkar ingår

är vändbar

200-900

• Vid

beställning ange artikelnummer och A-mått samt höjd om annan än standard (max 1400 mm)

Vänstermodell

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

Klarglas

517 023 00

517 029 00

517 022 00

517 021 00

6 290:–

Klarglas med Timeless

517 113 00

517 119 00

517 112 00

517 111 00

7 290:–

Frostat glas

517 103 00

517 109 00

517 102 00

517 101 00

7 290:–

Grått glas

517 033 00

517 039 00

517 032 00

517 031 00

7 290:–

Opal Frost

517 253 00

517 259 00

517 252 00

517 251 00

7 990:–

LINC MONUMENT • Bredd • Höjd

930 mm (mellan profilernas ytterkanter), djup 780 mm (från vägg till utsida glas)

2000 mm ovankant profil

• Grepp

• Tätningslist • Modellen

2000

• Invikt • Vid

930

CIRCLE ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s. 134) mot golv samt magnetlister mellan glas ingår

780

930

är vändbar och kan även monteras i hörn

R4 1

5

mot vägg bygger den 305 mm från vägg till utsida glas

beställning ange artikelnummer.

Prova olika mått och se hur dörrarna öppnas i inr.se/duschverkstan

Klarglas 930 x 780 mm

Blankpolerad

Mattborstad

Vit

Matt svart

Pris SEK

561 023 98

561 029 98

561 022 98

561 021 98

12 490:– 127


Duschkabin BRIC 4 i Klarglas, 18 490:- med duschblandare och takdusch från Mora

BRIC BRIC ger dig frihet när du ska välja duschkabin. Bland våra fyra modeller finns alternativ för måttanpassning på höjden, skjutdörr eller pivotöppning samt flera glastyper att välja bland. Välj mellan integrerad duschpanel med termostatblandare, tak- och handdusch från Mora, eller endast duschsetet. Två enklare varianter med skjutdörr gör kabinserien komplett.

128


1.

DUSCHLÖSNINGAR - BRIC

2.

4.

3.

1. Perfekta lösningen till sommarstället. Duschkabinen kan du placera nästan var som helst utan att behöva bry dig alltför mycket om underlaget. 2. Greppet CIRCLE ingår som standard i kabinerna med pivotdörrar. Om du föredrar greppet PINCH anger du det vid beställning. Se s. 134 3. Tack vare de lyxiga pivotupphängda dörrarna ger BRIC dig ett extra generöst öppningsmått. Fronten är avtagbar vilket förenklar rengöring. 4. BRIC 2 och 3 har klassiska skjutdörrar i vitt istället för pivotdörrar. BRIC 2 kan dessutom måttanpassas på höjden.

129


BRIC 2 STANDARDMÅTT • Kabinen

Vänstermodell

900 x 900 mm

finns i måtten 700 x 900, 800 x 900, 900 x 900 mm

• Höjd

2120-2140 mm ovankant ram (ställbara ben). Tänk på att det krävs ytterligare ca 150 mm i takhöjd för att kunna montera kabinen • Tätningslist

och magnetlist till dörren ingår

• Kar

i vit gjutmarmor. Mått från golv till underkant kar i lägsta ställläge är 75 mm. Mått från golv till överkant kar i lägsta läge är 120 mm

21202140

• Duschset

ingår men inte blandare

• Blandarhålen

är placerade på 155 c/c och passar både 150 och 160 c/c blandare (utan excentrar) • Vid

beställning ange artikelnummer

Klarglas (front), Frost (bakvägg)

Matt vit

Pris SEK

900 x 900 mm

620 322 99

11 990:–

800 x 900 mm, vänstermodell

621 322 89

11 990:–

800 x 900 mm, högermodell

622 322 89

11 990:–

700 x 900 mm, vänstermodell

621 322 79

11 990:–

700 x 900 mm, högermodell

622 322 79

11 990:–

BRIC 2 HÖJDANPASSAD • Kabinen

Vänstermodell

900 x 900 mm

finns i måtten 700 x 900, 800 x 900, 900 x 900 mm

• Valfri

höjd mellan 1800-2120 mm ovankant ram. Tänk på att det krävs ytterligare ca 150 mm i takhöjd för att kunna montera kabinen • Blandarhålen

är placerade ca 1100 mm räknat från kabinens golv. Vid beställning av lägre duschkabin sänks placeringen av blandarhålen motsvarande samma mått.

18002120

• Tätningslist

och magnetlist till dörren ingår

• Kar

i vit gjutmarmor. Mått från golv till underkant kar i lägsta ställläge är 75 mm. Mått från golv till överkant kar i lägsta läge är 120 mm • Duschset

ingår men inte blandare

• Blandarhålen

trar)

• Vid

är placerade på 155 c/c och passar både 150 och 160 c/c blandare (utan excen-

beställning ange artikelnummer samt önskad höjd

Klarglas (front), Frost (bakvägg)

Matt vit

Pris SEK

900 x 900 mm

623 322 99

19 590:–

800 x 900 mm, vänstermodell

624 322 89

19 590:–

800 x 900 mm, högermodell

625 322 89

19 590:–

700 x 900 mm, vänstermodell

624 322 79

19 590:–

700 x 900 mm, högermodell

625 322 79

19 590:–

BRIC 3 STANDARDMÅTT • Kabinen

finns i måtten 800 x 900, 900 x 900 och 1000 x 1000 mm

• Höjd

2260-2280 mm ovankant takdusch (ställbara ben). Tänk på att det krävs ytterligare ca 150 mm i takhöjd för att kunna montera kabinen • Tätningslist

Vänstermodell

och magnetlist till dörren ingår

• Kar

22602280

i vit gjutmarmor. Mått från golv till underkant kar i lägsta ställäge är 75 mm. Mått från golv till överkant kar i lägsta läge är 120 mm • Duschpanel

med integrerad blandare tak- och handdusch från Mora ingår

• Vid

130

beställning ange artikelnummer

Klarglas (front), Frost (bakvägg)

Matt vit

Pris SEK

1 000 x 1 000 mm

630 322 11

17 490:–

900 x 900 mm

630 322 99

17 490:–

800 x 900 mm, vänstermodell

631 322 89

17 490:–

800 x 900 mm, högermodell

632 322 89

17 490:–

900 x 900 mm 1000 x 1000 mm


BRIC 4 STANDARDMÅTT • Kabinen

finns i måtten 910 x 910 och 1010 x 1010 mm

• Höjd

2250-2270 mm ovankant takdusch (ställbara ben). Tänk på att det krävs ytterligare ca 150 mm i takhöjd för att kunna montera kabinen CIRCLE i blankpolerad aluminium ingår som standard ( alternativ grepp PINCH se s. 134) • Tätningslister

22502270

R570

910 1010

• Grepp

910 1010

och magnetlister till dörrarna ingår

80

• Kar

i vit gjutmarmor. Mått från golv till underkant kar i lägsta ställäge är 75 mm. Mått från golv till överkant kar i lägsta läge är 120 mm • Duschpanel • Vid

0

med integrerad blandare, tak- och handdusch från Mora ingår

beställning ange artikelnummer

Klarglas (front), Frost (bakvägg)

Matt vit

Pris SEK

1 010 x 1 010 mm

640 322 11

18 490:–

910 x 910 mm

640 322 99

18 490:–

1 010 x 1 010 mm

640 372 11

18 490:–

910 x 910 mm

640 372 99

18 490:–

Strimma (front), Frost (bakvägg)

finns i måtten 910 x 910 och 1010 x 1010 mm

• Höjd

2110-2130 mm ovankant ram (ställbara ben). Tänk på att det krävs ytterligare ca 150 mm i takhöjd för att kunna montera kabinen

910 1010

• Kabinen

910 1010 R570 80

0

• Grepp

CIRCLE i blankpolerad aluminium ingår som standard (alternativ grepp PINCH se s. 134)

21102130

• Tätningslister

och magnetlister till dörrarna ingår

• Kar

i vit gjutmarmor. Mått från golv till underkant kar i lägsta ställäge är 75 mm. Mått från golv till överkant kar i lägsta läge är 120 mm • Duschset

ingår men inte blandare

• Blandarhålen

är placerade på 155 c/c och passar både 150 och 160 c/c blandare (utan excentrar) • Vid

beställning ange artikelnummer

Klarglas (front), Frost (bakvägg)

Matt vit

Pris SEK

1 010 x 1 010 mm

650 322 11

13 990:–

910 x 910 mm

650 322 99

13 990:–

1 010 x 1 010 mm

650 372 11

13 990:–

910 x 910 mm

650 372 99

13 990:–

Strimma (front), Frost (bakvägg)

131

DUSCHLÖSNINGAR - BRIC

BRIC 5 STANDARDMÅTT


DET ÄR SKILLNAD PÅ GLAS OCH GLAS Olika tjocklek, transparens och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme granulerar glaset och bildar små, trubbiga bitar istället för vasst splitter eller skärvor. Tänk på att tillskärning eller håltagning inte är möjligt efter att glaset härdats. Se inr.se för exempelbilder.

STRIMMA DARK FROST Med sammetslik frostad yta skapar det 8 mm tjocka mörkgrå, genomfärgade glaset ett dramatiskt intryck i badrummet.

6m m

Frostade fält varvat med klarglas ger en känsla av avskildhet i duschen, utan att offra ljus och rymd. De två frostade fälten screentrycks med en 15 mm strimma av klarglas mellan.

LINC SYNC BRIC

GRÅTT GLAS

ARC TRAC

Infärgat glas i sober gråton markerar duschmiljön på ett elegant sätt. Väl avvägd transparens gör att känslan aldrig blir instängd, men insynen minskar.

FROSTAT GLAS

EPIC

132

Frostat glas gör duschväggarna halvtransparenta på ett sätt som släpper in ljus samtidigt som det skyler dig när du duschar.


KLARGLAS Som alla transparenta glaskvaliteter ger klarglas extra rymd åt badrummet och lyfter fram duschmiljön på insidan. Finns också med den permanenta ytbehandlingen Timeless® och med SafeTech.

KLARGLAS MED TIMELESS® En permanent ytbehandling som skyddar mot avlagringar från till exempel vatten och tvålprodukter. Behandlingen förseglar glasets naturliga porer vilket underlättar avrinning och försvårar för smuts att få fäste.

by INR

KLARGLAS MED SAFETECH DUSCHLÖSNINGAR - GLAS

Till våra mest populära duschhörnor LINC Angel och Niagara i 900 x 900 erbjuder vi som första glasproducent i Sverige SafeTech – ett duschglas med ett osynligt, högteknologiskt membran, som vid en eventuell granulering håller alla bitarna på plats. En extra trygghet för dig och för hela familjen.

OPAL FROST Glaset kan liknas vid skir rimfrost och framställs liksom Opal klar utan järnoxid, vilket gör att glaset har kraftigt reducerad grönton.

OPAL KLAR Ett transparent, klart glas med minimal mängd järnoxid, vilket gör att glaset har kraftigt reducerad grönton. För en stilren duschvägg där kakel och duschdetaljer får komma fram.

133


GREPP OCH HANDTAG Ett grepp eller handtag ingår när du köper en duschlösning från INR, med undantag från enstaka skärmar och fasta glaspartier. I de flesta fall kan du välja ett alternativt handtag eller grepp men tänk på att detta måste anges vid beställning eftersom härdningen av glaset omöjliggör håltagning i efterhand.

1.

2. 3.

4.

1. SQUARE

2. CIRCLE

B: 55, H: 55 mm, insida: 25 x 25 mm, D: 15 mm

Ø: 55 mm, Ø insida: 28 mm, D: 13 mm

Ingår som standard i ARC. Finns som kostnadsfritt alternativ till de TRAC-modeller som har dörr. SQUARE passar alla modeller med 8 mm tjocka glas och följer finishen på duschlösningens beslag.

Ingår som standard på de flesta duschmodeller i LINC, SYNC och BRIC med 6 mm glas. CIRCLE följer finishen på väggprofilen förutom BRIC där det alltid är blankpolerat.

3. GRAB

4. PINCH

c/c: 256 mm, B: 22 mm

B: 55, H: 54 mm

GRAB är avsett för 8 mm glas och är standard i TRAC. Det finns också som kostnadsfritt alternativ på de duschmodeller i ARC som har detta angivet på produktsidan.

PINCH är avsett för 6 mm glas och finns som kostnadsfritt alternativ på de duschmodeller i LINC, SYNC och BRIC som har detta angivet på produktsidan. Greppet följer finishen på väggprofilen förutom på BRIC där det alltid är blankpolerat.

Krom, mässing eller matt svart

Krom eller matt svart

134

Blankpolerad, mattborstad, matt vit eller matt svart

Blankpolerad, mattborstad, matt vit eller matt svart


BORRFRI MONTERING Med Borrfri slipper du ta hänsyn till bakomliggande material, tätskikt och installationer dolda i väggen. Istället för att borra och skruva, limmar du aluminumprofilen tryggt mot väggen. Anpassat för LINC, SYNC och PILE. Borrfri möjliggör även demontering utan att lämna märken. Art.nr 800 003 65

Pris SEK 550:–

Anpassat för kakel, klinker, glas, aluminium och rostfritt stå. Montering på våtrumstapet eller plastmatta rekommenderas ej •

Ett limkit är avsett för två väggprofiler

Borrfri passar endast LINC, SYNC och PILE

Förvaras frostfritt

För mer information och instruktionsfilm, se inr.se

Borrfri

SERVICEKIT OCH LISTER

SERVICEKIT med lister för duschväggar

Art.nr

Nr 10: Tätningslister mot golv, 20 mm hög, 2 x 1000 mm (standardlist)

Pris SEK

800 006 03

490:-

Nr 20: Tätningslister mot golv, 40 mm hög, 2 x 1000 mm

800 006 06

490:-

Nr 30: Transparenta magnetlister mellan glas, till serierna LINC, SYNC samt BRIC modell 4 och 5

800 004 27

490:-

Nr 40: Smörjfett till LINC lyftgångjärn, för modeller 2012 eller äldre

800 004 28

90:-

För magnetlister till ARC, Monument och LINC 9, 54 och 62 samt sidotätningslist till LINC 2 och 5, kontakta din återförsäljare •

Tätningslist

Magnetlister för standardhöjd 2 000 mm. Kan kapas till valfri längd. För instruktion till byte, se inr.se •

SOCKELLISTER vid bristande golvfall, B:15 x H:9 mm

Art.nr

Pris SEK

Sockellist som passar LINC Niagara upp till 1 000 x 1 000 mm

800 001 34

1 390:-

Sockellist som passar hörnmodeller upp till 1 000 x 1 000 mm, 2 st

800 001 35

1 090:-

Sockellist som passar nischlösningar upp till 1 000 mm

800 001 36

690:-

Listen är i blank aluminium och limmas direkt på golvet, ca 50 mm från duschglasens utsida •

Sockellist

135

DUSCHLÖSNINGAR - ALTERNATIV & TILLVAL

Ta för vana att byta ut duschlisterna då och då för att hålla duschen riktigt fräsch. Våra Servicekit köper du hos din återförsäljare.


ICONIC DOTS Vid det här laget drar du kanske en lättnadens suck. Nästan färdig med de svåraste valen: möblerna och duschen. Men följ ett gott råd – stressa inte när du väljer dina accessoarer. Rätt typ av takdusch, tvättställsblandare eller handdukstork – och med rätt finish – ger ett lyft till hela badrummet. Se på accessoarerna på sidorna som följer som smyckena i badrummet, pricken över i eller grädden på moset, om du så vill. Välkommen att bekanta dig med våra Iconic Dots; utvalda favoriter som gillar att hänga ihop – eller att briljera var för sig.

136


ICONIC DOTS

137


EASE, 9 890:-

TAKDUSCHAR Hur vill du ha ditt vatten? Med våra kvalitetssäkrade takduschar med Mora Technology Inside styr du temperatur och flöde med beprövad precision och massor med stil. Vred, taksilar och handduschar är anpassade för att matcha din duschvägg oavsett om du väljer kantiga ARC och TRAC eller rundade LINC och SYNC. Välj trefunktionshandduschen med pulserande stråle för en extra skön duschupplevelse.

138


1.

2.

3.

3.

4.

5.

6.

ICONIC DOTS – TAKDUSCHAR

1. De svarta detaljerna kommer igen på både duschslang och handdusch. Här tillsammans med duschförvaringen CASE. 2. Väljer du 3-funktionshandduschen kan du enkelt variera mellan tre sköna strålar: Normal, Kombipuls och Puls. 3. Växla vattenflödet från takdusch till handdusch med ett enkelt handgrepp. Eco Flow-funktionen håller nere vattenkostnaden. 4. Den inbyggda gummisilens hål vidgar sig vid vattentryck, vilket gör takduschen enkel att hålla fri från kalk och smuts. Easy-Clean, helt enkelt. 5. Är ni korta eller långa i familjen? Takduschen är justerbar från 1795–2095 mm vid installation på 1100 mm. 6. Safe Temp-funktionen kompenserar för varierande vattentryck och oförutsedda temperaturförändringar. 139


MIST

Med sitt runda, vänliga formspråk passar MIST i de flesta sammanhang och tar din dagliga dusch till en ny nivå med marknadens främsta blandarteknik bakom de ergonomiska vreden.

MIST TAKDUSCH • Termostatblandare • Rund • Eco

695995

som kompenserar för temperatur- och tryckförändringar

taksil, Ø 250 mm

Flow-funktion för vattenbesparing

• Antikalksystemet • Justerbar • Inbyggd • Inbyggt

Easy Clean i tak- och handdusch

duschstång. 1795–2095 mm från golv till underkant taksil

omkastare

skållningsskydd

• Återströmningsskydd • För

1100

140

technology inside

Välj blandarfäste i samma design som duschblandaren. Se s. 145

enligt SS-EN 1717

mer information och mått, se inr.se

150 c/c

160 c/c

Takdusch m. handdusch Krom / Krom

800 006 84

800 006 85

Pris SEK 8 290:-

Takdusch m. handdusch Krom / Svart

800 006 88

800 006 89

8 290:-

Takdusch m. handdusch Krom / Vit

800 006 90

800 006 91

8 290:-

Takdusch m. 3-funktionshanddusch Krom / Krom

800 006 86

800 006 87

8 290:-


EASE

I ett formspråk särskilt anpassat till de kantiga beslagen i duschserierna ARC, TRAC och EPIC andas EASE exklusivitet i minsta detalj; från den fyrkantiga taksilen till de stilrena vreden.

BLANDARFÄSTE Välj ett blandarfäste i samma formspråk som blandaren, s 145.

EASE TAKDUSCH • Termostatblandare • Fyrkantig • Eco

• Justerbar • Inbyggd • Inbyggt

Easy Clean i tak- och handdusch

duschstång. 1795–2095 mm från golv till underkant taksil

omkastare

skållningsskydd

1100

enligt SS-EN 1717

Välj blandarfäste i samma design som duschblandaren. Se s. 145

mer information och mått, se inr.se

150 c/c

160 c/c

Takdusch m. handdusch Krom / Krom

800 006 92

800 006 93

9 890:-

Takdusch m. handdusch Krom / Svart

800 006 94

800 006 95

9 890:-

Takdusch m. handdusch Krom / Vit

800 006 96

800 006 97

9 890:-

Takdusch m. 3-funktionshanddusch Krom / Krom

800 007 17

800 007 18

9 890:-

ICONIC DOTS – TAKDUSCHAR

• Återströmningsskydd • För

technology inside

Flow-funktion för vattenbesparing

• Antikalksystemet

695995

som kompenserar för temperatur och tryckförändringar

taksil, 250 x 250 mm

Pris SEK

141


TVÄTTSTÄLLSBLANDARE Ta god tid på dig när du väljer tvättställsblandare. Rätt blandare framhäver skönheten hos kommoden samtidigt som du får en produkt som håller för många år av användning. Titta gärna på blandarna i matt svart och polerad mässing, framtagna för att harmoniera med de svarta knopparna och handtagen i våra tre möbelserier. Och glöm inte att matcha popup-ventilen!

142


1.

2.

3.

4.

5.

ICONIC DOTS – TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

1. POSH låter vattnet flöda i en stilfull båge och ger karaktär till badrummet. Finns i blank krom och polerad mässing. 2. SLEEK låter dig leka med både färg och form. Välj mellan matt svart, vit eller helt kromat utförande. Tvåfärgade varianter finns också. 3. STRICT lockar med raka linjer och skarpa hörn. En modern tvättställsblandare med mycket attityd i blank krom eller matt svart. 4. Finishen på pop-up:en bör spegla tvättställsblandaren för det perfekta resultatet. Se våra bottenventiler på s. 144 5. Matt vit, svart, krom eller polerad mässing? Tvättställsblandaren sätter stilen på hela badrummet så välj med omsorg. 143


TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

Fem vackra och högkvalitativa tvättställsblandare i flera finishar. Matcha med popup i samma finish för en genomgående röd tråd i badrummet.

1.

3.

4.

144


2.

1. POSH

Art.nr

Pris SEK

Krom

800 006 28

2 990:-

Mässing

800 007 31

3 990:-

BRA ATT VETA •

Passar inte till Viskan 40 och 50

2. SLEEK

Fristående hög

Art.nr

Pris SEK

Krom

800 006 32

3 990:-

Krom / Vit

800 006 34

3 990:-

Krom / Svart

800 006 33

3 990:-

3. SLEEK

Låg variant

Art.nr

Pris SEK

Krom

800 006 29

2 690:-

Krom / Vit

800 006 30

2 690:-

Krom / Svart

800 006 31

2 690:-

Matt svart

800 007 29

3 290:-

Matt vit

800 007 30

3 290:-

4. STRICT

Art.nr

Pris SEK

Krom

800 004 91

2 990:-

Matt svart

800 005 66

3 690:-

Art.nr

Pris SEK

800 003 98

1 990:-

Art nr

Pris SEK

5. CASUAL Krom

BOTTENVENTILER 5.

Krom, Pop-Up

800 000 44

590:-

Vit porslin, Öppen / Pop-Up

800 006 35

590:-

Matt vit, Pop-Up

800 007 32

790:-

Matt svart, Pop-Up

800 007 33

790:-

Mässing, Pop-Up

800 007 34

790:-

Krom, Pop-up med vattenlås Easy-Clean

39 02 20

650:-

BRA ATT VETA • •

Till tvättställ utan överfyllnadshål, välj öppen bottenventil Till tvättställ med överfyllnadshål fungerar samtliga

ICONIC DOTS – TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

Bottenventilen med Easy-Clean gör veckostädningen till ett rent nöje. Bara lyft upp och skölj av!

BLANDARFÄSTEN DOLDA RÖR

Krom

12/15 cu eller 15 Pex, 150 c/c

800 000 59

640:-

12/15 cu eller 15 Pex, 160 c/c

800 000 55

640:-

16 Pex eller Alupex, 150 c/c

800 000 60

640:-

16 Pex eller Alupex, 160 c/c

800 000 56

640:-

UTAN PÅLIG G AN DE RÖR

Krom

12/15 cu exkl. kopplingar, 150 c/c

800 000 61

740:-

12/15 cu exkl. kopplingar, 160 c/c

800 000 57

740:-

Pris SEK

Pris SEK

145


146


DUSCHFÖRVARING När det gäller förvaring i duschen börjar vi med att lyfta bort alla flaskorna från golvet och upp på väggarna. Där placerar vi dem i snygga förvaringslösningar som ICONIC DOTS – DUSCHFÖRVARING

rymmer allt – och som döljer mer än de visar. Simsalabim så har du allting nära till hands, i en harmonisk och ordningsam miljö som är skön för ögat och som hjälper dig att slappna av. Slutsnubblat över schampoflaskorna på golvet framöver, alltså.

147


PILE Smarta PILE är en duschförvaringslösning som integreras i väggprofilen på duschlösningarna i LINC och SYNC. PILE finns i samma fyra finishar som LINC-seriens profiler: Blankpolerad, mattborstad, matt svartlackerad och matt vitlackerad aluminium. De steglöst justerbara hyllplanen gör att även de där riktigt stora flaskorna får plats. PILE skruvas upp eller monteras med Borrfri.

148


Unik duschförvaring med steglöst flyttbara hyllplan på insidan. Tack vare sin 2 000 mm höjd slukar PILE med enkelhet även den stora familjens alla schampo- och tvålflaskor.

Smartaste duschförvaringen PILE smälter samman med duschväggarna i LINC och SYNC och finns i tre finishar. Dra av 100 mm från yttermåttet när du beställer duschväggen.

PILE DUSCHFÖRVARING Den i duschprofilen integrerade duschförvaringen PILE bygger 100 mm på avståndet från väggen. Dra därför av 100 mm från duschens yttermått när du lägger din duschbeställning. Om du önskar en 900 x 900-duschhörna tillsammans med PILE, anger du 900 x 800 vid beställning. Se gärna instruktionen på inr.se. • B/H/D:

100/2000/100 mm

• Skruvas

2000

i vägg eller limmas upp med Borrfri

• Fem

beställning ange art nr och yttermått för duschväggen. Se ritning här bredvid

ICONIC DOTS – DUSCHFÖRVARING

steglöst justerbara hyllor och en krok på utsidan för upphängning av handduk • Vid

Order + 20 mm Order

100

Pris SEK

800 006 75

2 990:-

Mattborstad

800 006 76

2 990:-

Matt vit

800 006 77

2 990:-

Matt svart

800 008 26

2 990:-

Extrahylla

800 007 14

390:-

Order

Art.nr Blankpolerad

Order + 100 mm

Tänk på att PILE bygger 20 mm extra i bredd, dvs 20 mm utanför duschprofilens ordinarie yttermått

149


Skiffergrå / Stone Frost

NEST

NEST håller dina flaskor i tryggt förvar. Den fackindelade luckan lutar 45° i öppet läge och ger dig trygghet i att flaskor inte faller ut. Botten är försedd med avrinningshål för enkel rengöring och hela lådinsatsen kan lyftas ur och sköljas av. Ett limningskit med Borrfri följer med vilket gör att NEST passar lika bra i befintligt som nytt badrum.

Matt svart / Dark Frost

Matt vit / Opal Frost

NEST VÄGGSKÅP • B/H/D:

400/250/100 mm

• Skruvas

250

i vägg eller limmas upp med Borrfri

• Limningskit

ingår för Borrfri montering Art.nr

400

150

Pris SEK

Matt svart / Dark Frost

800 006 78

1 490:-

Skiffergrå / Stone Frost

800 006 79

1 490:-

Matt vit / Opal Frost

800 006 80

1 490:-


Skiffergrå / Stone Frost

CASE

Med sin stilrena design är duschförvaringen CASE lika snygg ensam som i grupp. Varför inte låta varje familjemedlem få sitt eget skåp till sina flaskor? CASE är tillverkad i aluminium vilket gör den både hållbar och lättstädad. Ett limningskit med Borrfri följer med vilket gör att CASE passar lika bra i befintligt som nytt badrum.

Matt svart / Dark Frost

Matt vit / Opal Frost

CASE VÄGGSKÅP ICONIC DOTS – DUSCHFÖRVARING

• B/H/D:

250/250/100 mm

• Kan

vändas beroende på om du vill att luckan ska öppnas till höger eller till vänster • Skruvas

250

i vägg eller limmas upp med Borrfri

• Limningskit

ingår för Borrfri montering Art.nr

Pris SEK

Matt svart / Dark Frost

800 006 81

990:-

Skiffergrå / Stone Frost

800 006 82

990:-

Matt vit / Opal Frost

800 006 83

990:-

250

151


HANDDUKSTORKAR Varm, torr och fräsch vill vi ha den, favoritfrottén efter duschen. Och gärna på bästa väggen i badrummet. Inte konstigt att handdukstorken blir viktig då. Välj bland våra energisnåla, platsbesparande handdukstorkar och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil.

152


ICONIC DOTS - HANDDUKSTORKAR

153


BOW Red Dot Award-vinnande BOW bugar inbjudande och är lika snygg med som utan handduk. BOW värmer frottén energisnålt men effektivt eftersom handduken hänger luftigt och därför torkar snabbare än i vikt form. BOW finns i många häftiga utförandekombinationer med valfri RAL-kulör på framstycket.

154


MATCHANDE KROKAR Matcha med krokar i samma finish som handdukstorken. Nu även i svart och RAL!

VÄRME OCH LEDLJUS

VACKER BUGNING

I påslaget läge ger BOW både värme och stämningsgivande nedåtriktat LED-ljus.

BOW har fått sitt namn efter den vackert böjda hängaren. Lika snygg som smart.

HANDDUKSTORK BOW • Effekt

34W

• IP-klass

44

• B/H/D:

40/1700/82 mm

• On/Off-knapp • Monteras

900

Framstycke

Matt vit (bakstycke)

Svartborstad (bakstycke)

Matt vit

800 006 37

800 006 40

4 990:–

Mattborstad

800 006 38

800 006 41

4 990:–

Blankpolerad

800 006 39

800 006 42

4 990:–

Svartborstad

800 008 50

800 008 51

4 990:–

RAL*

800 008 24

800 008 25

5 990:–

Handdukskrok, enkel

40

82

Pris SEK

ICONIC DOTS - HANDDUKSTORKAR

1700

med LED-ljus i underkant

direkt på elrör från vägg

Pris SEK

Matt vit

800 006 20

590:-

Mattborstad

800 006 19

590:-

Blankpolerad

800 006 18

590:-

Svartborstad

800 008 52

590:-

RAL**

800 008 23

690:-

* Semi-matt kulör. Ingen returrätt på BOW i RAL ** Kan bara beställas tillsammans med handdukstork i samma kulör

155


LINE Originalet LINE är en energisnål elektrisk handdukstork i rostfritt stål med en stilren blå ljusrand i toppen för att indikera aktivt läge. Välj mellan flera läckra utföranden samt två längder: 850 mm och 1750 mm. Glöm inte att välja till den matchande kroken.

156


MATCHANDE KROKAR

SNÅL I DRIFT

Komplettera din LINE handdukstork med handdukskrokar i samma serie för att hålla stilen.

LINE handdukstorkar drar inte mer el än en vanlig halogenlampa. En energisnål effekt på 12 W/29 W.

AKTIVT LÄGE En ljusrand i toppen indikerar när handdukstorken är påslagen och redo att värma din handduk.

HANDDUKSTORK LINE • Effekt

12 W/29 W

• IP-klass • B/D:

44

22/95 mm. H: 850 alt. 1750 mm

• On/Off-knapp • Komplett

850

Pris SEK

Handdukstork, 1750 mm

Pris SEK

Handdukskrok, enkel

Pris SEK

Blankpolerad

800 000 98

2 990:-

800 001 00

3 490:-

800 001 04

390:-

Mattborstad

800 000 99

2 990:-

800 001 01

3 490:-

800 001 05

390:-

Matt vit

-

-

800 006 09

3 490:-

800 006 11

390:-

Matt svart

-

-

800 006 10

3 490:-

800 006 12

390:-

Mässing

-

-

800 006 07

5 090:-

800 006 08

590:-

4 090:-

800 005 09

4 490:-

800 005 11

490:-**

RAL*

800 005 10

* Semi-matt kulör. Ingen returrätt på LINE i RAL ** Kan bara beställas tillsammans med handdukstork i samma kulör

95

157

ICONIC DOTS - HANDDUKSTORKAR

Handdukstork, 850 mm

22

1750

med blått LED-ljus i ovankant

och färdig för montering till apparatdosa


MARK Den kantiga formen ger den energisnåle handdusktorken MARK ett modernt uttryck som matchar flera av våra duschväggar och blandare. MARK finns i blankpolerat rostfritt stål samt som beställningsvara i valfri färg. Välj mellan två längder: 850 mm och 1750 mm.

158


VÅGA FÄRG

MARK KROK

MARK kan beställas i valfri färg. Effektfullt när du vill matcha mot kakel eller övrig inredning.

I MARK-serien finns matchande handdukskrok i samma material och finish som handdukstorken.

AV- OCH PÅ-KNAPP Aktivera din handdukstork med ett enkelt tryck i toppen. Blått ljus betyder att värmen är på.

HANDDUKSTORK MARK • Effekt

12 W/29 W

• IP-klass • B/D:

44

22/95 mm. H: 850 alt. 1750 mm

• On/Off-knapp • Komplett

med blått LED-ljus i ovankant

och färdig för montering till apparatdosa

22 Blankpolerat rostfritt stål

Pris SEK

Handdukstork, 850 mm

800 000 74

3 390:-

800 005 07

4 490:-

Handdukstork, 1750 mm

800 000 73

4 090:-

800 005 06

5 090:-

Handdukskrok, enkel**

800 000 75

490:-

800 005 08

590:-

850

RAL*

Pris SEK

ICONIC DOTS - HANDDUKSTORKAR

1750

* Semi-matt kulör. Ingen returrätt på MARK i RAL ** Kan bara beställas tillsammans med handdukstork i samma kulör

95

159


Hemma hos

Äkta vara är svårslaget. På inr.se har vi därför samlat bilder och filmer från riktiga badrum med våra produkter i. Ett par av dem har vi lyft fram lite extra och gjort hemma hos-reportage om. Vill du också vara med och skapa inspirerande innehåll? Unna ditt badrum sin välförtjänta stund i rampljuset! Hashtagga en bild eller film från ditt INR-badrum med #iconicbyme och inspirera andra på vägen till sitt nya badrum.

#iconicbyme

160


Skapa din

Moodboard

Titta gärna in på vår välfyllda profil på Pinterest och få tillgång till våra mest inspirerande bilder som du kan använda för att skapa din personliga moodboard – ett roligt och smart sätt att komma igång med din badrumsrenovering. pinterest.se/inr_bathroom

161


FYRA STEG TILL DINA DRÖMMARS BADRUM Att planera och inreda badrum är ett spännande och roligt projekt men som kräver en hel del förberedelser. Här är en kortversion av våra bästa tips som leder dig i mål. Den kompletta checklistan hittar du på inr.se/checklista där du även kan anmäla dig till våra inspirationsbrev på mail.

1. INSPIRATIONSFASEN Följ din egen stil •

DET ÄR DU SOM ÄR DESIGNERN Låt valen spegla din personlighet

• IDENTIFIERA

BEHOVEN Vad har högst prio: Dusch eller badkar?

• FROSSA

I INSPIRATION Leta bilder och skapa moodboard

• PROVA

DIG FRAM PÅ INR.SE Laborera fram vad du är ute efter

3. GENOMFÖRANDEFASEN Se ljuset i tunneln •

SKAPA OFFERTUNDERLAG Billigaste lösningen behöver inte vara bäst HANTVERKARE OCH SKRIV AVTAL Undvik missförstånd

2. PLANERINGSFASEN Väg möjligheterna •

GOLVVÄRME

• DOLDA • KOLL •

PLANERA FÖR FÖRVARING ... både utanför och i duschen

• DAGS

Dags att njuta •

KVALITETSDOKUMENTET Ett bevis för kvalitativt arbete

• FÖLJ

• INSTALLATION

• DELA

I Badrumsstudion skapar du dig enkelt en uppfattning om vilka möjligheter våra produkter erbjuder dig, och du kan ta med dig den kompletta produktlistan direkt till en butik för att fortsätta diskussionen där. När det gäller dusch är Duschverkstan välinvesterad tid (i alla fall om du har en PC). Förbered din duschlösning på millimetern, välj önskat glas, finish och ta med dig underlaget till en butik som hjälper dig vidare.

www.inr.se

162

DUSCHVÄGGEN

4. DIN BADRUMS­RENOVERING ÄR KLAR!

• STORA

DIN RESA FORTSÄTTER PÅ WEBBEN

HÖRNA ELLER MITT PÅ VÄGG

• MÅTTANPASSA

• NJUT

OCH TÄTSKIKT Ta hjälp med monteringen

ATT VÄLJA DUSCH

• NISCH,

• VÄLJ

ELLER SMÅ PLATTOR? Rådgör för bäst lösning

ELUTTAG

PÅ GOLVBRUNNEN?

AV DIN INVESTERING Dags att piffa och styla SKÖTSELRÅDEN Och håll ditt badrum i nyskick längre DINA BILDER Inspirera andra på Instagram


SKÖTSEL

TECKENFÖRKLARING

Möjligt att få glaset snedkapat

Går att limma upp med Borrfri

Femton års garanti

NCS-KODER

Produkterna i vårt sortiment är visserligen utvecklade för att klara av hemmets mest påfrestande miljö – badrummet – men då de dagligen utsätts för både fukt och slitage mår de bra av lite extra omsorg då och då, inte minst för att den långa garantin ska gälla. På inr.se/skotselrad hittar du instruktioner och råd om hur du håller dina INR-produkter i toppform under många år framöver.

GARANTI

Premium White (S 0500-N) Slate Grey (S 7005-R80B) Still Grey (S 4000-N) Black Velvet (S 8000-N) Midnight Blue (S 8005-R80B) Antracite (S 7500-N) Cappuccino (S 4005-Y20R) Ocean Green (S 4010-B70G) Frozen Berries (S 3010-R) Rosewood (S 5020-Y70R) Vintage Blue (S 4020-R90B) Green Tea (S 3010-G10Y) Rose Dust (S 1510-Y70R)

Vi lämnar 15 års material- och funktionsgaranti på våra kommoder, skåpstommar, lådfronter, skåpluckor, lådsystem, möbel- och duschgångjärn, duschglas, glashyllor, beslag, handtag och knoppar. Se mer på inr.se/garanti

LEVERANSTIDER LEVERANSTIDER – ORDINARIE SORTIMENT Duschlösningar i standardstorlekar, blandare, handdukstorkar, och duschförvaring: 3–5 arbetsdagar SYNC duschlösningar, standardmått: 6–10 arbetsdagar Måttanpassade duschväggar/-kabiner: 15 arbetsdagar Badrumsmöbler, speglar och förvaring: 6–10 arbetsdagar AIR badrumsmöbler: 15 arbetsdagar

RAL-KODER Svart (RAL 9004) Vit (RAL 9003) Skiffergrå (RAL 7015)

MATERIAL På s. 10 hittar du kortfattad information om materialen vi arbetar med. På inr.se/material kan du läsa mer.

VILLKOR OCH RESERVATIONER MÅTTANPASSADE DUSCHGLAS OCH NCS Vi påbörjar tillverkningen av måttanpassade duschglas direkt efter beställning. Skulle du behöva ändra en order efter att produktionen påbörjats, tar vi ut en ändringsrespektive avbokningskostnad om SEK 1500 inklusive moms per ändrat glas. Ändringar eller avbeställningar måste göras inom 10 dagar från orderdatum. Ändringsoch avbokningskostnad för NCS-lackerade möbler och handdukstorkar i RAL är SEK 1500 inklusive moms per artikel.

LEVERANSTIDER – NCS OCH RAL Badrumsmöbler: 30 arbetsdagar Handdukstorkar: 25 arbetsdagar Se reservationer under ”Villkor och reservationer” NÄR KOMMER MINA VAROR? Leveranstiden avser arbetsdagar från din beställning till dess att produkten lämnat vår produktionsanläggning i Malmö respektive Jönköping. Eftersom vi endast säljer till företagskunder kan det innebära att leveranstiden för dig som konsument blir något längre, beroende på den enskilda återförsäljarens hantering. Specialbeställningar kommer med individuell leveranstid. För leveranstider vid objekt eller order om 10 artiklar eller mer, begär offert.

VI SAMARBETAR MED

TRYCKFEL Alla priser i katalogen är cirkapriser inklusive moms. Lokala variationer i pris kan förekomma. På grund av trycktekniska begränsningar kan färger inte återges med exakthet. PRODUKTUTVECKLING Vi bedriver ständig produktutveckling. Därför förbehåller vi oss rätten till ändringar i utföranden, konstruktion, materialval och pris.

INR © 2020 | INR Inhouse, Malmö

Accepterad monteringsanvisning 2016:1

1002

CERTIFIERING KONTROLL


SE2002

inr.se

Profile for INR

INR Katalog 2020  

INR Katalog 2020  

Profile for inr_

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded