Page 1


BADEROMSMØBLER 18 AIR

22

GRAND

32

VISKAN 52

Speil og speilskap

70

Oppbevaring 76 Åpningsalternativer 78 DUSJLØSNINGER 80 EPIC

84

TRAC 90 ARC

98

SYNC 110 LINC

116

BRIC

128

Glass

132

Alternativer og tilvalg

134

ICONIC DOTS

136

Servantbatterier

142

Dusjoppbevaring

146

Håndkletørkere

152

Takdusjer 138

2


IKKE ALT TIL BADET En ensom seilbåt under en stormfull himmel, eller deg på terskelen til ditt livs kanskje viktigste investering: Å planlegge og innrede et nytt bad. Så mange valg. Så mye penger. Så mye som kan gå galt. Kjenner du deg igjen i disse tankene? Sitt stille i båten. At du er her viser at du nettopp har tatt et skritt i riktig retning. Kanskje mener du vi gjør det vanskelig for deg ved ikke å tilby alt til badet. Vi tenker det motsatte. Vår filosofi er å fokusere på det vi gjør veldig bra – og så gjøre det enda bedre. For å gjøre din tid på badet så hyggelig som mulig – i dag, i morgen og om 15 år. Velkommen til vår baderomsverden. Se hvordan skylaget letter.

3


15 ÅRS GARANTI Det er lenge siden det var trendy å arbeide bærekraftig. I dag er det en nødvendighet. Allerede i 2013 ble dusjserien vår LINC Svanemerket –et bevis på vårt gode miljøarbeid i produksjon, transport og resirkulering. Og ikke minst når det gjelder produktets estimerte levetid. Vår 15-årsgaranti er den lengste i baderomsbransjen. Invester i svenskproduserte produkter fra INR, og investere samtidig i et baderom med en levetid langt over standarden. Det kaller vi bærekraftig.

4


TX TOP EXTREME

TM

Femten år er ikke så lenge. Bortsett fra på badet – hjemmets mest utsatte rom. I løpet av femten år åpner og lukker gjennomsnittsfamilien dusjdøren 45 000 ganger. Og baderomsskuffen minst dobbelt så mange ganger. Legg til et ekstremt fuktighetsnivå, så forstår vi at interiøret må takle en god del. Derfor utviklet vi TX Top Extreme™ – en overflatebehandling som kapsler inn treoverflatene og gjør dem ugjennomtrengelige for fukt. I tillegg er den svært robust når det gjelder støt og slag. Vi kaller det Neste generasjons baderomsinnredning.

HVA GJØR TX TOP EXTREMETMSÅ UNIKT? • Den

harde og vannavstøtende TX Top Extreme™-overflaten omslutter og beskytter.

• Fuktbestandighet • INR

på minst 3 ganger det normale og støtbestandig opptil det dobbelte.

er alene om TX Top Extreme™ i Norden.

TX Top Extreme™ er inkludert i prisen på alle våre servantskap, speilskap og oppbevaringsløsninger.

5


FORSKJELLEN LIGGER I DETALJENE At det er detaljene som utgjør forskjellen, merker du når du med kritisk blikk går produktene våre etter i sømmene. Ingenting overlates til tilfeldighetene. Lidenskapen for håndverket, materialene og teknologien gjenspeiles ned til minste detalj. Enten det handler om hvor perfekt skuffene glir inn og ut av servantskapet, hvordan det patenterte LINC-løftehengselet hever og senker seg, eller følelsen når favorittmusikken strømmer ut fra servantskapet.

SMART SPEIL Speil som lar deg justere både lysstyrken og lystemperaturen får hele badet til å føles bra.

TRÅDLØS LYD Koble deg til servantskapet ved hjelp av Bluetooth, og la musikken strømme ut fra de integrerte trådløse høyttalerne. Plus Lyd er tilvalg til GRAND.

GRASS® VIONARO SKUFFESYSTEM Våre fullt uttrekkbare skuffer med Soft-Close gjør stor forskjell i hverdagen – i dag og om 15 år. Glimrende justeringsmuligheter, ingen utvendige detaljer og helt lydløs bevegelse.

TX TOP EXTREME™ Sølte du morgenkaffen? Med TX Top Extreme™ kan du ta det helt med ro. Møblene får en helt tett overflate uten skjøter, som gjør at de tåler det tøffe baderomsmiljøet i minst 15 år.

SKJULT STIKKONTAKT Lad barbermaskinen eller den elektriske tannbørsten direkte i skuffen, høyskapet eller speilskapet, og skjul ledningene for omverdenen. I speilskapet STAGE inngår stikkontakt som standard.

ORDEN & SYSTEM Hold orden på småtingene dine med vår fine og praktiske Organizer i børstet svart aluminium og hvitpigmentert eik. Inngår i to eksemplarer i alle våre servantskap.

BELYSNING Med Plus Lys får du automatisk LED-belysning under servantskapet og/eller i de øvre skuffene. Et stemningsfullt og praktisk alternativ med høy WOW-faktor.


by INR

SAFETECH FRA INR Som første dusjveggprodusent på det svenske markedet lanserer vi SafeTech by INR – en teknologi som holder det granulerte glasset på plass hvis ulykken skulle være ute. Se s. 121

MORA TECHNOLOGY INSIDE Svenske Mora er verdensledende når det gjelder innovativ teknologi i dusjbatteriene. Med INRs stilrene design på utsiden får du det beste av to verdener.

PATENTERT LØFTEHENGSEL Det patenterte løftehengselet i LINC og SYNC fortsetter å fascinere. Det stillbare, vedlikeholdsfrie hengselet hever 7 mm i åpen posisjon og gjør det mulig å folde inn dørene når de ikke er i bruk.

TIMELESS® Gjør det vanskelig for kalk og smuss å feste seg ved å velge Klart glass med Timeless – en permanent overflatebehandling som gir enklere rengjøring og bevarer den opprinnelige glansen år etter år.

7


FRA MORGEN 8

Når vi utformer produktene våre, er det med tanke på at de skal fungere døgnet rundt – midt på dagen og midt på natten. Om morgenen vil du fylle på med energi før en ny dag. At ting har sin faste plass i servantskapet eller i veggskapene er det viktigste for noen. For andre er det at dusjvannet holder en fast temperatur. Tenk over hva som er viktigst for deg.


Når mørket faller på kan badet hjelpe deg å komme i stemning, enten før en natt på byen eller en god natts søvn. Med lys i og under servantskapet, rundt speilet og på håndkletørker skaper du de riktige forutsetningene for det meste! Og hvorfor ikke legge til trådløse høyttalere til GRAND-servantskapet og koble til din favorittspilleliste.

TIL KVELD 9


EKTE FINÉR Vår finér i Nordic Oak og Black Oak skjæres ut for hånd, undersøkes, matches og sys sammen for å gi et naturlig og levende resultat. Finéren påføres matt lakk for å oppnå og bevare det fine nordiske utseendet i mange år fremover. Sist, men ikke minst, er overflaten forseglet med TX Top Extreme™ for å oppnå en ekstremt fuktbestandig og slitesterk overflate som holder i 15 år eller mer.

NATURLIG KUNSTVERK Å arbeide med og bearbeide materialene våre er noe vi liker, enten det dreier seg om tre, porselen, glass eller aluminium. Se på eikefinéren i Nordic og Black Oak skrått fra siden, og se hvor vakre årringene er. Når du lar fingertuppene gli over trestrukturen, forstår du at kjærligheten til materialene lett kan ta overhånd. På INR jobber vi kun med de beste naturmaterialene og komposittene – alltid med omtanke for miljøet.

10


GLASS Alle våre dusjglass er laget av herdet sikkerhetsglass – en trygghet for deg. Velg mellom flere varianter og tykkelser i 6, 8 og 10 mm. Se side 132

TX TOP EXTREME TM Silkeglatt å berøre og samtidig ekstremt fuktbestandig, støtbestandig og slitesterk. Møblene sprøytelakkeres med flere lag TX Top ExtremeTM-lakk, slik at du får et innkapslet produkt helt uten skjøter.

PORSELEN Porselen er leire med glasur som brennes i ovn. Resultatet blir et ekstremt slitesterkt materiale som tåler det meste. Et gammelt håndverk som kjennetegnes ved høy kvalitet.

KOMPOSITTSTEIN Komposittstein, laget av dolomittstein, har en helt matt overflate og er ekstremt støtbestandig. Eventuelle riper sliper du enkelt bort med sandpapir mens diverse flekker vaskes bort med rengjøringmiddel og en myk klut.

DEKTON® En sofistikert blanding av keramikk- og kvartsoverflater gir et materiale som er ekstremt slitesterkt og lett å vedlikeholde. Velg mellom lett marmorerte Tundraog svarte Sirius til benkeplatene i AIR.

CORIAN® Komposittmaterialet Corian er valget for deg som er ute etter de aller beste materialene til badet. Corian er svært flekkbestandig ekstremt slitasjebestandig. Til benkeplater i AIR.

KROM En forkrommet overflate har mange fordeler, blant annet enkel rengjøring og høy slitestyrke. En overflate i krom er svært bestandig og dermed velegnet til blandebatterier og dusjbeslag.

MESSING En blank og dekorativ overflatefinish i PVD som bevarer sitt polerte og vakre utseende år etter år. Velg messing til dusjveggene i ARC, LINE håndkletørker og POSH servantbatteri.

ALUMINIUM Vi arbeider kun med aluminium av høy kvalitet, som vi påfører markedets beste og mest slitesterke overflatebehandling mot korrosjon. Kvalitet som du kan se og føle, og som varer år etter år. 11


UVANLIGE LØSNINGER ER STANDARD Som Nordens dusjspesialist i over 30 år setter vi vår ære i å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning. En tilpasning innen hver dusjmodells målintervall inngår i prisen, og om du trenger å tilpasse dusjen for eksempel til et skrånende tak, er dette vanligvis ikke noe problem. Du kan også starte helt fra bunnen av – med papir og blyant – og lage din egen dusjløsning. Ta med skissen til nærmeste forhandler, som hjelper deg videre.

12


13


INR ACCENT Baderommet bør gjenspeile din personlighet, slik at du enklest finner din indre harmoni. Liker du gult? Da lakkerer vi gjerne møblene dine i gult. Eller foretrekker du sennepsgult? Velg blant uendelig mange NCS-farger, og finn nyansen for deg. Eller velg en av våre utvalgte aksenter som vi synes er ekstra fine i baderomsinnredningen i år.

Midnight Blue

En blåsvart farge som er vakker til svart. Med sin pondus og eleganse er Midnight Blue perfekt for deg som liker den minimalistiske stilen og servantskapene med grepslist, for eksempel VISKAN Grip NCS S 8005-R80B

Antracite

En mørkegrå farge som passer til de fleste miljøer og gir badet en stilren og eksklusiv touch. Antracite er et soleklart valg hvis du liker industrilooken. Her til en GRAND Solid. NCS S 7500-N

Cappuccino

Nyt de brente nyansene av sand, kaffe og lava. Med en GRAND Solid i Cappuccino skaper du et varmt og innbydende bad som er helt tidsriktig. NCS S 4005-Y20R

14


Ocean Green

En forfriskende grønnyanse med hint av grått og med inspirasjon fra havet. Ocean Green er spesielt pen sammen med detaljer i svart og tre. Her til GRAND Solid. NCS S 4010-B70G

Frozen Berries

En kald rosalilla farge som bringer tankene til tinende skogsbær. En nyanse som blir en drøm sammen med hvite detaljer, eller svarte for å få en frekk edge. Her til VISKAN Grip. NCS S 3010-R

Rosewood

I grenselandet mellom rosa og brunt finner vi Rosewood. En varm og lun farge som kanskje gjør seg aller best når den får dekke en større overflate. Her til VISKAN Solid. NCS S 5020-Y70R

Alle NCS-møbler er forseglet med TX Top Extreme™, som gir ekstremt god beskyttelse mot både fukt og støt. Se s. 5

Du finner andre NCS i katalogen på den siste siden.

15


LINE

MIST

FRONT bort

SLEEK CASE

16


BOW

EASE

ICONIC DOTS

En avlang håndkletørker som får plass overalt og har vunnet en designpris. To stilrene takdusjer med verdensledende dusjteknologi på innsiden og flere innovative oppbevaringsløsninger som holder flaskene unna dusjgulvet. Bli kjent med våre Iconic Dots, utvalgte designfavoritter for det nordiske badet. Velg dine egne ikoniske favoritter på side 136.

PILE

NEST

17


18


BADEROMSMØBLER

BADEROMSMØBLER Vi synes det skal være enkelt å velge baderomsinnredning. Derfor har vi begrenset antall serier til tre: AIR, GRAND og VISKAN. Alle med sitt eget unike uttrykk og oppbevaring i samme design. Legg til et speil og et blandebatteri – og vips, så er du ferdig. Blir du skikkelig inspirert når du først er i gang, kan du velge en av våre Plus-pakker i tillegg. Med belysning i og under servantskapet, stikkontakter i skuffen, integrerte høyttalere og ekstra plass til småting får du en god start på dagen. Vi kaller tilvalgene Plus Lys, Pluss Strøm, Plus Lyd og Plus Organizer. Like lette å forstå som å velge.

19


VÅRE MØBELSERIER På avstand, men med vesentlige forskjeller både utenpå og inni. Både når det gjelder design, utførelse, størrelser og tilvalg.

TX TOP EXTREME

Her har vi stilt opp hvite 100-servantskap, en fra hver serie, slik at du enkelt kan sammenligne de mest åpenbare forskjellene. Se mer detaljert informasjon på de respektive produktsidene, og gå gjerne til inr.no for å lage din egen personlige versjon av møblene.

GRAND SOLID

TM

Alle våre servantskap- og oppbevaringsløsninger har overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM og leveres med 15 års garanti.

60 | 80 | 100 | 120 | 140

s. 34

Et moderne ikon på badet

UTFØRELSER

PREMIUM NORDIC WHITE OAK

BLACK OAK

NCS + ACCENT

PLUSSPAKKE Lys, Lyd, Strøm og Organizer

GRAND GRIP

60 | 80 | 100 | 120 | 140

s. 40

Vårt største servantskap med grepslist

UTFØRELSER

PREMIUM NORDIC WHITE OAK

BLACK OAK

NCS + ACCENT

PLUSSPAKKE Lys, Lyd, Strøm og Organizer

GRAND CLASSIC

For deg med det ene benet i New England

s. 46

60 | 80 | 100 | 120 | 140

UTFØRELSER

PREMIUM NCS + WHITE ACCENT

PLUSSPAKKE Lys, Lyd, Strøm og Organizer

20


BADEROMSMØBLER

AIR

60 | 90 | 120 | 150 | 180

s. 22

Kan baderomsmøbler sveve?

UTFØRELSER

PREMIUM WHITE

SLATE GREY

WHITE ASH

NCS + ACCENT

PLUSSPAKKE Lys, Strøm, Organizer, Håndklehenger og Smykkeskrin

VISKAN SOLID

60 | 80 | 100 | 120

s. 54

Vår mest tidløse møbeldesign

UTFØRELSER

PREMIUM WHITE

STILL GREY

BLACK OAK

NCS + ACCENT

PLUSSPAKKE Lys, Strøm og Organizer

VISKAN GRIP

40 | 50 | 60 | 80 | 100 | 120

s. 60

Stilren design og profil med edge

UTFØRELSER

PREMIUM WHITE

STILL GREY

BLACK OAK

NCS + ACCENT

PLUSSPAKKE Lys, Strøm og Organizer

VISKAN CLASSIC

s. 66

Det klassiske rammespeilet er tilbake

60 | 80 | 100 | 120

UTFØRELSER

PREMIUM NCS + WHITE ACCENT

PLUSSPAKKE Lys, Strøm og Organizer

21


Servantskap AIR 120 i Black Velvet med Corian® Designer White og PUSH Tipmatic, 29 860,- Speil TOUCH 120, 8 810,- Blandebatteri SLEEK, høy, 4 290,-

AIR AIR gir en mektig, svevende følelse som sprer seg i hele baderommet, og her kommer det beste: det er du selv som skaper møblene. Kombiner flere 60- og 30-moduler, og velg en av våre vakre og robuste benkeplater i Corian® og Dekton®. Den ovenpåliggende porselensservanten i rund og halvrund utførelse blir prikken over i-en og løfter hele rommet.

22


1.

2.

BADEROMSMØBLER – AIR

2.

3.

4.

5.

1. Match den ovenpåliggende servanten med SLEEK servantbatteri. Husk å velge en av de åpne bunnventilene på s. 144. 2. Belysning og dobbel stikkontakt i skuffen er et smart tilvalg du ikke kommer til å angre på: Plus Lys og Plus Strøm. 3. Falset skuffefront med skuffesystem fra Grass – med Soft-Close for en behagelig, myktlukkende skuff med perfekt, lydløs bevegelse. 4. De ovenpåliggende servantene i hvitt porselen fås i rund og halvrund utførelse. 5. Foretrekker du knotter eller push-åpning? Du bestemmer. Her ser vi de mattsvarte knottene SPOT. Se s. 78 for alle knotter og håndtak. 23


INVITER NATUREN INN

Naturnære toner sammen med grønne planter og tre på badet gir harmoni og ro.

24


BADEROMSMØBLER – AIR

Servantskap AIR 150 J i Premium White med benkeplate i Corian® og grep TIE, 30 180,- Servantbatteri SLEEK, 4 290,Speil LOOX 110, 9 440,- Dusjløsning EPIC 13, 26 990,- Takdusj EASE, 10 300,- Håndkletørker BOW, 5 790,25


AIR 60

90

120 150 180

Vår netteste møbelserie – og samtidig vår bredeste – byr på mange smarte detaljer bak den smekre fasaden med falset skuff. Sammen med hvert servantskap inngår vår Organizer, som holder orden på favorittingene dine. Kombinert med tilvalg som innvendig belysning og stikkontakt i skuffen får du et utrolig praktisk møbel. Velg også håndklehenger og benstativ for en ekstra trendy look.

Servantskap AIR 60 i Premium White med benkeplate i Dekton® Tundra, PUSH Tipmatic, benstativ og Plus Henger, 21 960,- Servantbatteri SLEEK, 4 290,- Speil LOOX 70, 7 340,- Håndkletørker BOW, 5 790,26


BADEROMSMØBLER – AIR

AIR 90 C i White Ash med benkeplate Corian® Designer White

AIR 90 B i Rose Dust med benkeplate Corian® Designer White

AIR 150 J i Premium White med benkeplate Corian® Designer White

AIR 150 Slate Grey med benkeplate Dekton® Sirius

AIR 180 i Premium White med benkeplate Corian® Designer White 27


AIR 60 A

90 B

90 C

SERVANTSKAP

B: 600  H: 250  D: 500

B: 900  H: 250  D: 500

B: 900  H: 250  D: 500

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Premium White

360111

4 180,-

360211

7 590,-

360311

7 590,-

Slate Grey

360151

4 180,-

360251

7 590,-

360351

7 590,-

White Ash

360121

5 830,-

360221

9 360,-

360321

9 360,-

NCS + Accent

360166

8 470,-

360266

11 900,-

360366

11 900,-

BENKEPLATE

B: 610  H: 12  D: 505

B: 910  H: 12  D: 505

B: 910  H: 12  D: 505

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Corian® Designer White

362010

6 710,-

362110

9 030,-

362210

Pris NOK 9 030,-

Dekton® Sirius

362011

7 820,-

362111

10 130,-

362211

10 130,-

Dekton® Tundra

362012

8 470,-

362112

11 240,-

362212

11 240,-

SERVANT B: 400  H: 135  D: 400

Porselen, halvrund

B: 400  H: 135  D: 400

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

360012

4 500,-

360012

4 500,-

360012

4 500,-

Ø: 400  H: 135

Porselen, rund

B: 400  H: 135  D: 400

Ø: 400  H: 135

Ø: 400  H: 135

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

360011

4 500,-

360011

4 500,-

360011

4 500,-

TILVALG BENSTATIV H: 510

H: 510

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Matt svart

360024

3 080,-

360025

3 620,-

360025

3 620,-

Matt hvit

360021

3 080,-

360022

3 620,-

360022

3 620,-

TILVALG

28

H: 510

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

360196

2 090,-

360296

3 140,-

360296

3 140,-

Plus Strøm

369991

890,-

369991

890,-

369991

890,-

Plus Organizer

369905

490,-

369905

490,-

369905

490,-

Plus Henger, Matt hvit

369901

690,-

369901

690,-

369901

690,-

Plus Henger, Matt svart

369902

690,-

369902

690,-

369902

690,-

Plus Smykkeskrin

369903

2 090,-

369903

2 090,-

369903

2 090,-


120 E

120 F

120 G

B: 1200  H: 250  D: 500

B: 1200  H: 250  D: 500

B: 1200  H: 250  D: 500

B: 1200  H: 250  D: 500

SERVANTSKAP

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Premium White

360411

11 130,-

360511

8 150,-

360611

8 150,-

360711

8 150,-

Slate Grey

360451

11 130,-

360551

8 150,-

360651

8 150,-

360751

8 150,-

White Ash

360421

12 780,-

360521

11 570,-

360621

11 570,-

360721

11 570,-

NCS + Accent

360466

15 420,-

360566

12 560,-

360666

12 560,-

360766

12 560,-

BENKEPLATE

B: 1210  H: 12  D: 505

B: 1210  H: 12  D: 505

B: 1210  H: 12  D: 505

B: 1210  H: 12  D: 505

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Corian® Designer White

362310

11 240,-

362410

11 240,-

362510

11 240,-

362610

11 790,-

Dekton® Sirius

362311

12 340,-

362411

12 340,-

362511

12 340,-

362611

12 890,-

Dekton® Tundra

362312

13 440,-

362412

13 440,-

362512

13 440,-

362612

14 100,-

SERVANT x2 B: 400  H: 135  D: 400

Porselen, halvrund

B: 400  H: 135  D: 400

B: 400  H: 135  D: 400

B: 400  H: 135  D: 400

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris/st NOK

360012

4 500,-

360012

4 500,-

360012

4 500,-

360012

4 500,-

x2 Ø: 400  H: 135

Porselen, rund

Ø: 400  H: 135

Ø: 400  H: 135

Ø: 400  H: 135

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris/st NOK

360011

4 500,-

360011

4 500,-

360011

4 500,-

360011

4 500,-

TILVALG BENSTATIV H: 510

H: 510

H: 510

H: 510

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Matt svart

360026

4 180,-

360026

4 180,-

360026

4 180,-

360026

4 180,-

Matt hvit

360023

4 180,-

360023

4 180,-

360023

4 180,-

360023

4 180,-

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

360496

4 190,-

360596

3 140,-

360596

3 140,-

360596

3 140,-

Plus Strøm

369991

890,-

369991

890,-

369991

890,-

369991

890,-

Plus Organizer

369905

490,-

369905

490,-

369905

490,-

369905

490,-

Plus Henger, Matt hvit

369901

690,-

369901

690,-

369901

690,-

369901

690,-

Plus Henger, Matt svart

369902

690,-

369902

690,-

369902

690,-

369902

690,-

Plus Smykkeskrin

369903

2 090,-

369903

2 090,-

369903

2 090,-

369903

2 090,-

Flere fakta og åpningsalternativer på neste side 29

BADEROMSMØBLER – AIR

120 D


150 H

150 I

150 J

B: 1500  H: 250  D: 500

B: 1500  H: 250  D: 500

B: 1500  H: 250  D: 500

SERVANTSKAP

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Premium White

360811

11 790,-

360911

11 790,-

361011

11 790,-

Slate Grey

360851

11 790,-

360951

11 790,-

361051

11 790,-

White Ash

360821

15 200,-

360921

15 200,-

361021

15 200,-

NCS + Accent

360866

15 970,-

360966

15 970,-

361066

15 970,-

BENKEPLATE

B: 1510  H: 12  D: 505

B: 1510  H: 12  D: 505

B: 1510  H: 12  D: 505

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Corian® Designer White

362710

14 100,-

362810

13 440,-

362910

13 440,-

Dekton® Sirius

362711

15 200,-

362811

14 660,-

362911

14 660,-

Dekton® Tundra

362712

16 310,-

362812

15 750,-

362912

15 750,-

SERVANT x2 B: 400  H: 135  D: 400

Porselen, halvrund

B: 400  H: 135  D: 400

B: 400  H: 135  D: 400

Art.nr

Pris/st NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

360012

4 500,-

360012

4 500,-

360012

4 500,-

x2 Ø: 400  H: 135

Porselen, rund

TILVALG

Ø: 400  H: 135

Art.nr

Pris/st NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

360011

4 500,-

360011

4 500,-

360011

4 500,-

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

360896

4 190,-

360896

4 190,-

360896

4 190,-

Plus Strøm

369991

890,-

369991

890,-

369991

890,-

Plus Organizer

369905

490,-

369905

490,-

369905

490,-

Plus Henger, Matt hvit

369901

690,-

369901

690,-

369901

690,-

Plus Henger, Matt svart

369902

690,-

369902

690,-

369902

690,-

Plus Smykkeskrin

369903

2 090,-

369903

2 090,-

369903

2 090,-

ÅPNINGSALTERNATIVER

TIE

Se alle alternativene på s. 78

SPOT

Art.nr

Pris/st NOK

Krom

20114

150,-

Børstet

20115

150,-

Matt hvit

20168

150,-

Matt svart

20116

150,-

Messing

20119

150,-

30

Ø: 400  H: 135

Art.nr

Pris/st NOK

PUSH

Art.nr

Pris NOK

360180

1 040,-

Brun / Krom

20161

150,-

AIR 60 Tipmatic

Svart / Svart

20162

150,-

AIR 90 Tipmatic

360280

1 560,-

Natur / Messing

20163

150,-

AIR 120 D Tipmatic

360480

2 090,-

AIR 120 E, F, G Tipmatic

360580

1 560,-

AIR 150 Tipmatic

360880

2 090,-

AIR 180 Tipmatic

361180

2 610,-

MOOD

Art.nr

Pris/st NOK

Matt grå

20144

250,-

Matt hvit

20145

250,-

Svart børstet

20146

250,-


180 K BADEROMSMØBLER – AIR

SERVANTSKAP

B: 1800  H: 250  D: 500

Art.nr

Pris NOK

Premium White

361111

15 200,-

Slate Grey

361151

15 200,-

White Ash

361121

18 510,-

NCS + Accent

361166

19 510,-

BENKEPLATE

B: 1810  H: 12  D: 505

Art.nr

Pris NOK

Corian® Designer White

363010

15 200,-

Dekton® Sirius

363011

16 310,-

Dekton® Tundra

363012

17 410,-

SERVANT x2 B: 400  H: 135  D: 400

Porselen, halvrund

Art.nr

Pris/st NOK

360012

4 500,-

x2 Ø: 400  H: 135

Art.nr

Pris/st NOK

360011

4 500,-

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

361196

5 240,-

Plus Strøm

369991

890,-

Plus Organizer

369905

490,-

Plus Henger, Matt hvit

369901

690,-

Plus Henger, Matt svart

369902

690,-

Plus Smykkeskrin

369903

2 090,-

Porselen, rund

TILVALG

INNGÅR ALLTID

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM • Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pakning i hver 60-modul • Vannlås • Sklisikre matter •

VERDT Å VITE

Velg også åpen bunnventil, s. 145 Plus Lys gjelder belysning i skuffene • Plus Strøm gjelder dobbel stikkontakt 230 V i 1 stk 60-modul • Plus Henger kan fås én på hver side • Match med det høye blandebatteriet SLEEK • Kontakt forhandler hvis du ønsker din egen kombinasjon av moduler eller benkeplate uten hull • Leveres ferdig sammensatt • PUSH Tipmatic åpner skuffen med en enkel berøring. • •

31


Servantskap GRAND Solid 120 i Ocean Green med håndtak THIN, 28 360,- Servantbatteri POSH, 3 450,- Speil LOOX 110, 9 440,-

GRAND Det at vår største møbelserie fikk navnet GRAND er selvfølgelig ingen tilfeldighet, og det forstår du når du gjør et dypdykk i de fine funksjonene her ved siden av. Eller enda bedre – besøk en forhandler og se serien i virkeligheten. GRAND er nemlig mye mer enn et baderomsmøbel. Med lyd, lys og en silkeglatt overflate som du kan få i din favorittfarge, appellerer den til alle sanser og setter farge på hverdagen.

32


1.

2.

BADEROMSMØBLER – GRAND

3.

4.

5.

1. Med en dybde på 45 cm og fullt uttrekkbare Vionaro-skuffer med Soft-Close, får du plass til alt du ønsker og litt til. 2. GRAND-seriens porselensservant er bare 3 cm høy, med en design som lar det vakre servantskapet komme til sin rett. 3. Plus Lys – belysning i og under servantskapet. Et tilvalg du bare vil angre hvis du ikke velger det. 4. Våkne til tonene av favorittmusikken din! Med tilvalget Plus Lyd kan du koble mobilen eller nettbrettet til de trådløse høyttalerne. 5. Hvordan vil du åpne din GRAND? Velg blant trendy eller klassiske alternativ (s. 78) eller GRAND Grip med grepslist. 33


TON-I-TON

Match fargen pĂĽ innredningen med veggfargen for et stilig toni-ton-uttrykk. Her i Cappuccino NCS S 4005-Y20R.

34


BADEROMSMØBLER – GRAND

Servantskap GRAND Solid 100 i Cappuccino med PUSH Tipmatic, 24 100,- Høyskap GRAND Solid Cappuccino, 10 380,- Servantbatteri POSH, 3 140,- Speil LOOX 90, 8 390,Dusjvegg EPIC 1 Plus i Klart glass, 24 680,- Takdusj EASE, 10 300,-, Håndkletørker LINE i RAL, 4 690,- pr stk. 35


GRAND SOLID 60

80

100 120 140

Velg et moderne ikon til badet og få et møbel i førsteklasses kvalitet, med banebrytende design ned til minste detalj. GRAND Solid byr på fine funksjoner og smekre skuffefronter som skaper et eksklusivt og moderne baderom. Med overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM på utsiden og skuffer fra Grass Vionaro på innsiden får du et møbel som puster kvalitet fra innsiden og ut.

Servantskap GRAND Solid 100 i Cappuccino med PUSH Tipmatic, 24 100,- Høyskap GRAND Solid Cappuccino, 10 380,- Servantbatteri POSH, 3 140,- Speil LOOX 90, 8 390,36


BADEROMSMØBLER – GRAND

GRAND Solid 60 i Rose Dust med grep THIN

GRAND Solid 80 i Premium White med håndtak MOOD

GRAND Solid 80 i Black Oak med håndtak THIN

GRAND Solid 100 i Antracite med PUSH Tipmatic

GRAND Solid 120 i Nordic Oak med grep MOOD

GRAND Solid 140 i Cappuccino med PUSH Tipmatic 37


GRAND SOLID 60

80

100

B: 610  H: 30  D: 460

B: 810  H: 30  D: 460

B: 1010  H: 30  D: 460

SERVANT

Art.nr Porselen, hvit

340060

Art.nr

Pris NOK

340080

4 620,-

Pris NOK

Art.nr

5 670,-

Pris NOK

340100

6 930,-

SERVANTSKAP

B: 600  H: 570  D: 450

B: 800  H: 570  D: 450

B: 1000  H: 570  D: 450

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Premium White

334511

6 600,-

334711

8 810,-

334911

11 120,-

Nordic Oak

334533

7 650,-

334733

9 910,-

334933

12 120,-

Black Oak

334539

8 810,-

334739

11 010,-

334939

13 220,-

NCS + Accent

334566

11 010,-

334766

13 220,-

334966

15 420,-

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

337060

3 300,-

337080

3 740,-

337100

4 960,-

Plus Lyd

390115

4 730,-

390115

4 730,-

390115

4 730,-

Plus Strøm

339060

870,-

339080

870,-

339100

870,-

Plus Organizer

390140

410,-

390140

410,-

390140

410,-

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

650,-

390220

650,-

390220

650,-

ÅPNINGSALTERNATIVER

Se alle alternativene på s. 78

ADD

PUSH

MOOD Art.nr

Pris/st NOK

Art.nr

Pris/st NOK

Art.nr

Pris NOK

Krom, c/c 128 mm

20056

250,-

Matt grå

20144

250,-

Servantskap 60, Tipmatic

338001

1 750,-

Krom, c/c 256 mm

20055

250,-

Matt hvit

20145

250,-

Servantskap 80, Tipmatic

338002

1 750,-

Krom, c/c 320 mm

20062

250,-

Svart børstet

20146

250,-

Servantskap 100, Tipmatic 338003

1 750,-

Servantskap 120, Tipmatic 338004

1 750,-

Servantskap 140, Tipmatic 338005

3 520,-

Børstet, c/c 128 mm

20057

250,-

Børstet, c/c 256 mm

20046

250,-

Børstet, c/c 320 mm

20061

250,-

Matt svart, c/c 128 mm

20169

250,-

Matt svart, c/c 256 mm

20170

250,-

Matt svart, c/c 320 mm

20171

250,-

Matt hvit, c/c 128 mm

20150

250,-

Matt hvit, c/c 256 mm

20151

250,-

Matt hvit, c/c 320 mm

20152

250,-

38

TIE Art.nr

Pris/st NOK

Brun / Krom

20161

150,-

Svart / Svart

20162

150,-

Natur / Messing

20163

150,-

SPARK Art.nr

Pris/st NOK

Matt svart

20164

250,-

Messing

20165

250,-


140

B: 1210  H: 30  D: 460

B: 1410  H: 30  D: 460

BADEROMSMØBLER – GRAND

120 SERVANT

Art.nr Porselen, hvit

Pris NOK

340120

Art.nr

8 030,-

340140

Pris NOK 11 870,-

SERVANTSKAP

B: 1200  H: 570  D: 450

B: 1400  H: 570  D: 450

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Premium White

335111

15 420,-

335311

16 530,-

Nordic Oak

335133

16 530,-

335333

17 630,-

Black Oak

335139

17 630,-

335339

18 730,-

NCS + Accent

335166

19 830,-

335366

20 940,-

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

337120

6 160,-

337140

7 380,-

Plus Lyd

390115

4 730,-

390115

4 730,-

Plus Strøm

339120

870,-

339140

870,-

Plus Organizer

390140

410,-

390140

410,-

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

650,-

390220

650,-

SERVANTSKAP

INNGÅR ALLTID

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pakning (4-pakning i 140) • Sklisikre matter • •

VERDT Å VITE

Plus Lys gjelder belysning i øvre skuff og under servantskapet. LED-belysning 3000 K, Lysfluks 150–530 lm • Plus Strøm gjelder dobbel stikkontakt 230 V i nederste skuff • Plus Lyd gjelder én høyttaler på hver side • Match med servantbatteri s. 144 • Leveres ferdig sammensatt med all teknologi på plass • PUSH Tipmatic åpner skuffen med en enkel berøring • Ikke glem å komplettere med Vannlås med EasyClean og pop-up s. 145 •

HØYSKAP

Se også s. 76

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM • 1 fast hylle i tre. Øvrige i 6 mm herdet glass • PUSH inngår, men du kan også velge annet åpningsalternativ •

VERDT Å VITE

Se åpningsalternativer til venstre Plus Strøm gjelder 230 V enkel stikkontakt ved den faste hyllen • Plus Speil gjelder helfigurspeil innside dør • Skuffer i matt svartlakkert aluminium • Leveres ferdig sammensatt • •

40

5 hyller

4 hyller, 2 skuffer

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør

B: 400  H: 1600  D: 380

Art.nr

HØYSKAP

INNGÅR ALLTID

40

Pris NOK

B: 400  H: 1600  D: 380

Art.nr

Pris NOK

Premium White

354011H/V*

7 130,-

354211H/V*

10 490,-

Nordic Oak

354033H/V*

8 180,-

354233H/V*

11 660,-

Black Oak

354039H/V*

9 330,-

354239H/V*

12 800,-

NCS + Accent

354066H/V*

10 380,-

354266H/V*

13 850,-

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Speil

358040

1 310,-

358040

1 310,-

Plus Strøm

359001

870,-

359001

870,-

39


BADSTULĂ˜SNING

Badstuglass fra ARC- eller TRAC-serien løser vi enkelt. Start med en enkel skisse som du tar med til din forhandler.

40


BADEROMSMØBLER – GRAND

Servantskap GRAND Grip 120 i Black Oak, 26 660,- Servantbatteri SLEEK, 2 820,- Speil LOOX 90, 8 390,- Høyskap GRAND Grip 40 i Black Oak, 11 080,- Håndkletørker MARK i RAL, 5 290,- Dusjvegg TRAC 20 i grått glass, 17 580,- Takdusj EASE, 10 300,- Skreddersydd badstuglass fra TRAC-serien 41


GRAND GRIP 60

80

100 120 140

Den nye GRAND Grip-serien har fått ergonomiske grepslister som passer perfekt inn i skuffefrontene og gir et elegant utseende. Kan vi foreslå en av våre vakre eikefinérer, utskåret og håndsydd for en perfekt match. Alle servantskapene i GRAND er forseglet med overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM, som garanterer deg en trygg investering i både form og funksjon, og en levetid på minst 15 år.

Servantskap GRAND Grip 120 i Black Oak, 26 660,- Servantbatteri SLEEK, 2 820,- Speil LOOX 90, 8 390,42


BADEROMSMØBLER – GRAND

GRAND Grip 60 i Premium White med hvit grepslist

GRAND Grip 80 i Still Grey med grå grepslist

GRAND Grip 100 i Premium White med hvit grepslist

GRAND Grip 100 i Black Oak med svart grepslist

GRAND Grip 140 i Black Oak med svart grepslist

43


GRAND GRIP 60

80

100

B: 610  H: 30  D: 460

B: 810  H: 30  D: 460

B: 1010  H: 30  D: 460

SERVANT

Art.nr Porselen, hvit

Pris NOK

340060

4 620,-

Art.nr

Pris NOK

340080

5 670,-

Art.nr

Pris NOK

340100

6 930,-

SERVANTSKAP

B: 600  H: 570  D: 450

B: 800  H: 570  D: 450

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Premium White

335511

7 650,-

335611

9 750,-

335711

11 850,-

Nordic Oak

335533

8 700,-

335633

10 800,-

335733

12 900,-

Black Oak

335539

9 750,-

335639

11 850,-

335739

13 950,-

NCS + Accent

335566

11 960,-

335666

14 060,-

335766

16 160,-

GREPSLIST

x2 B: 554  H: 30

x2

x2 B: 954  H: 30

B: 754  H: 30

Art.nr

Pris/st NOK

Art.nr

Pris/st NOK

Art.nr

Pris/st NOK

Matt grå

20174

180,-

20177

200,-

20180

220,-

Matt hvit

20172

180,-

20175

200,-

20178

220,-

Matt svart

20173

180,-

20176

200,-

20179

220,-

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

337060

3 300,-

337080

3 740,-

337100

4 960,-

Plus Lyd

390115

4 730,-

390115

4 730,-

390115

4 730,-

Plus Strøm

339060

870,-

339080

870,-

339100

870,-

Plus Organizer

390140

410,-

390140

410,-

390140

410,-

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

650,-

390220

650,-

390220

650,-

SERVANTSKAP

INNGÅR ALLTID

HØYSKAP

INNGÅR ALLTID

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM 1 fast hylle i tre. Øvrige i 6 mm herdet glass • PUSH inngår

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM • Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pakning (4-pakning i 140) • Sklisikre matter

VERDT Å VITE

VERDT Å VITE

Plus Lys gjelder belysning i øvre skuff og under servantskapet. LED-belysning 3000 K, Lysfluks 150–530 lm • Plus Strøm gjelder dobbel stikkontakt 230 V i nederste skuff • Plus Lyd gjelder én høyttaler på hver side • Match med servantbatteri s. 144 • Leveres ferdig sammensatt • Ikke glem å komplettere med Vannlås med Easy-Clean og pop-up s. 145

44

B: 1000  H: 570  D: 450

Plus Strøm gjelder 230 V enkel stikkontakt ved den faste hyllen • Plus Speil gjelder helfigurspeil innside dør • Skuffer i matt svartlakkert aluminium • Leveres ferdig sammensatt


140

B: 1210  H: 30  D: 460

B: 1410  H: 30  D: 460

Art.nr Porselen, hvit

Pris NOK

340120

Art.nr

8 030,-

BADEROMSMØBLER – GRAND

120

SERVANT

Pris NOK

340140

11 870,-

SERVANTSKAP

B: 1200  H: 570  D: 450

B: 1400  H: 570  D: 450

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Premium White

335811

16 050,-

335911

17 100,-

Nordic Oak

335833

17 100,-

335933

18 150,-

Black Oak

335839

18 150,-

335939

19 200,-

NCS + Accent

335866

20 360,-

335966

21 410,-

GREPSLIST

x2

x4 B: 654  H: 30

B: 1154  H: 30

Art.nr

Pris/st NOK

Art.nr

Pris/st NOK

Matt grå

20183

240,-

20186

190,-

Matt hvit

20181

240,-

20184

190,-

Matt svart

20182

240,-

20185

190,-

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

337120

6 160,-

337140

7 380,-

Plus Lyd

390115

4 730,-

390115

4 730,-

Plus Strøm

339120

870,-

339140

870,-

Plus Organizer

390140

410,-

390140

410,-

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

650,-

390220

650,-

HØYSKAP Se også s. 76

40

40

5 hyller

4 hyller, 2 skuffer

GREPSLIST

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør

x1 B: 400  H: 1600  D: 380

Art.nr

Pris NOK

B: 400  H: 1600  D: 380

Art.nr

B: 1596  H: 30

Art.nr Pris/st NOK

Pris NOK

Premium White

354411H/V*

8 700,-

354511H/V*

11 850,-

Matt grå

20189

280,-

Nordic Oak

354433H/V*

9 750,-

354533H/V*

13 950,-

Matt hvit

20187

280,-

Black Oak

354439H/V*

10 800,-

354539H/V*

15 000,-

Matt svart

20188

280,-

NCS + Accent

354466H/V*

11 850,-

354566H/V*

16 050,-

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Speil

358040

1 310,-

358040

1 310,-

Plus Strøm

359001

870,-

359001

870,-

45


46


DUSJ UNDER SKRÅTAK

BADEROMSMØBLER – GRAND

Plassen under skråtak kan være vanskelig å utnytte, men et skråkappet dusjglass kan være løsningen. De fleste av våre dusjløsninger kan skreddersys på millimeteren. Se s. 12

Servantskap GRAND Classic 80 i Green Tea med grepet DEEP og Plus Lys, 25 330,- pr sett Servantbatterier POSH, 4 190,- pr stk Speil GROOM 60, 2 720,- pr stk Spesialtilpasset dusjløsning ARC 4 i Klart glass Håndkletørkere LINE, 3 490,47


GRAND CLASSIC 60

80

100 120 140

For deg som vet å verdsette ekte snekkerdetaljer og den tradisjonelle stilen. Skuffefrontene er utformet med kjærlighet, med et rammespeil som vil gjøre alle tilhengere av New England-stilen varme om hjertet. Her får du den rustikke, gammeldagse touchen på et ultramoderne møbel med tilvalg som lyd, lys og stikkontakt i de eksepsjonelt romslige skuffene.

Servantskap GRAND Classic 80 i Green Tea med grepet DEEP og Plus Lys, 25 330,- pr sett Servantbatteri POSH, 4 190,- pr stk Speil GROOM 60, 2 720,- pr stk 48


BADEROMSMØBLER – GRAND

GRAND Classic 60 i Premium White med knott SPOT

GRAND Classic 80 i Green Tea med knott SPOT

GRAND Classic 80 i Still Grey med grep DEEP

GRAND Classic 120 i Slate Grey med grep DEEP

GRAND Classic 140 i Midnight Blue med grep DEEP

GRAND Classic 140 i Premium White med grep DEEP 49


GRAND CLASSIC 60

80

100

B: 610  H: 30  D: 460

B: 810  H: 30  D: 460

B: 1010  H: 30  D: 460

SERVANT

Art.nr Porselen, hvit

340060

Pris NOK

Art.nr

4 620,-

Pris NOK

340080

Art.nr

5 670,-

340100

Pris NOK 6 930,-

SERVANTSKAP

B: 600  H: 570  D: 450

B: 800  H: 570  D: 450

B: 1000  H: 570  D: 450

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Premium White

334615

8 800,-

334815

11 010,-

335015

13 220,-

NCS + Accent

334666

13 220,-

334866

15 420,-

335066

17 630,-

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

337060

3 300,-

337080

3 740,-

337100

4 960,-

Plus Lyd

390115

4 730,-

390115

4 730,-

390115

4 730,-

Plus Strøm

339060

870,-

339080

870,-

339100

870,-

Plus Organizer

390140

410,-

390140

410,-

390140

410,-

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

650,-

390220

650,-

390220

650,-

ÅPNINGSALTERNATIVER Se alle alternativene på s. 78

SPOT

DEEP Art.nr

Krom

20114

PUSH

Art.nr

Pris/st NOK

Art.nr

Pris NOK

150,-

Krom

20158

250,-

Servantskap 60, Tipmatic

338001

1 750,-

20159

250,-

Servantskap 80, Tipmatic

338002

1 750,-

20160

250,-

Servantskap 100, Tipmatic 338003

1 750,-

Pris/st NOK

Børstet

20115

150,-

Matt svart

Matt hvit

20168

150,-

Messing

Matt svart

20116

150,-

Servantskap 120, Tipmatic 338004

1 750,-

Messing

20119

150,-

Servantskap 140, Tipmatic 338005

3 520,-

SERVANTSKAP

INNGÅR ALLTID

VERDT Å VITE

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM • Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pakning (4-pakning i 140) • Sklisikre matter

50

Plus Lys gjelder belysning i øvre skuff og under servantskapet. LEDbelysning 3000 K, Lysfluks 150–530 lm • Plus Strøm gjelder dobbel stikkontakt 230 V i nederste skuff • Plus Lyd gjelder én høyttaler på hver side • Match med servantbatteri s. 144 • Leveres ferdig sammensatt • PUSH Tipmatic åpner skuffen med en enkel berøring. • Ikke glem å komplettere med Vannlås med Easy-Clean og pop-up s. 145


BADEROMSMØBLER – GRAND

120

140

B: 1210  H: 30  D: 460

B: 1410  H: 30  D: 460

SERVANT

Art.nr Porselen, hvit

340120

Pris NOK

Art.nr

8 030,-

Pris NOK

340140

11 870,-

SERVANTSKAP

B: 1200  H: 570  D: 450

B: 1400  H: 570  D: 450

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Premium White

335215

15 420,-

335415

18 740,-

NCS + Accent

335266

19 830,-

335466

23 150,-

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

337120

6 160,-

337140

7 380,-

Plus Lyd

390115

4 730,-

390115

4 730,-

Plus Strøm

339120

870,-

339140

870,-

Plus Organizer

390140

410,-

390140

410,-

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

650,-

390220

650,-

HØYSKAP

INNGÅR ALLTID • •

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM 1 fast hylle i tre. Øvrige i 6 mm herdet glass

HØYSKAP Se også s. 76

40

40

5 hyller

4 hyller, 2 skuffer

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør

VERDT Å VITE

Se åpningsalternativer til venstre Plus Strøm gjelder 230 V enkel stikkontakt ved den faste hyllen • Plus Speil gjelder helfigurspeil innside dør • Skuffer i matt svartlakkert aluminium • Leveres ferdig sammensatt • •

B: 400  H: 1600  D: 380

Art.nr

Pris NOK

B: 400  H: 1600  D: 380

Art.nr

Pris NOK

Premium White

354115H/V*

9 860,-

354315H/V*

12 120,-

NCS + Accent

354166H/V*

13 170,-

354366H/V*

15 420,-

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Speil

358040

1 310,-

358040

1 310,-

Plus Strøm

359001

870,-

359001

870,-

51


Servantskap VISKAN Solid 100 i NCS med håndtak THIN, 20 950,- Speil LOOX 70, 7 340,- Servantbatteri CASUAL, 2 090,-

VISKAN Vår mest tidløse møbeldesign i oppgradert versjon både innvendig og utvendig. De fullt uttrekkbare og myktlukkende skuffene skuffer ikke. Ikke nå, og ikke om 15 år. VISKAN fås i tre utførelser med noe for enhver smak, uansett om du foretrekker den minimalistiske eller den rustikke stilen. Innvendig har alle de samme flotte funksjonene som gjør morgenstunden til en nytelse.

52


1.

2.

BADEROMSMØBLER – VISKAN

3.

4.

5.

1. De fullt uttrekkbare Vionaro-skuffene med Soft-Close garanterer lydløs bevegelse som varer i en liten evighet. 2. Foretrekker du en servant i klassisk porselen eller i komposittstein med matt, silkeglatt overflate? Begge er viden kjent for sin slitestyrke. 3. Velg belysning under servantskapet med tilvalget Plus Lys og skap en innbydende stemning om kvelden. 4. S 2030-Y90R eller S 1080-Y70R – hvorfor gjøre det vanskelig? La oss lakkere møbelet ditt i en av våre seks utvalgte Accent-farger, s. 14. 5. Ryddige skuffer. Vår multifunksjonelle Organizer inngår i VISKAN. Legg til Plus Strøm for dobbel stikkontakt i nederste skuff. 53


ÅRETS BADEROM

Badet fra Falsterbo med VISKAN Solid i fargen Rose Dust ble kåret til Årets bad 2018 av det svenske folket.

54


BADEROMSMØBLER – VISKAN

Servantskap VISKAN Solid 120 Rose Dust med knott SPOT 28 820,- Speil LOOX 90, 8 390,- Dusjhjørne LINC Angel, 7 990,- Takdusj MIST, 8 740,- Dusjoppbevaring NEST, 1 590,- Håndkletørker LINE 3 490,55


VISKAN SOLID 60

80

100 120

Med VISKAN Solid kan du enkelt skape hjemmets nye favorittmøbel. Velg mellom servant i porselen eller komposittstein, massevis av utførelser, knotter og håndtak eller gå for Push Tipmatic – den beste push-åpningen på markedet. Legg til én eller flere av våre spennende plusspakker, og få stemningsgivende belysning under servantskapet samt dobbelt stikkontakt i den nederste skuffen.

Servantskap VISKAN Solid 60 i Premium White med servant i porselen og knott SPOT, 9 720,- Speil SCENE 60, 8 810,- Knagg LINE 590,56


BADEROMSMØBLER – VISKAN

VISKAN Solid 60 i Premium White med servant i porselen og håndtak ADD

VISKAN Solid 60 i Slate Grey med servant i porselen og knott CORE

VISKAN Solid 80 i Black Oak med servant i komposittstein og grep THIN

VISKAN Solid 100 i Rosewood med servant i komposittstein og grep TIE

VISKAN Solid 120 i Premium White med servant i porselen og håndtak ADD

VISKAN Solid 120 i Still Grey med servant i komposittstein og grep TIE 57


VISKAN SOLID

60

80

100

B: 605  H: 50  D: 430

B: 805  H: 50  D: 430

B: 1005  H: 50  D: 430

SERVANT

Art.nr Porselen, hvit

330060

Pris NOK

Art.nr

3 870,-

330080

B: 600  H: 16  D: 430

Art.nr Komposittstein, matt hvit

310060

Art.nr

Pris NOK

330100

5 130,-

B: 800  H: 16  D: 430

Pris NOK

Art.nr

3 140,-

6 290,-

B: 1000  H: 16  D: 430

Pris NOK

310080

Pris NOK

Art.nr

4 190,-

Pris NOK

310100

5 240,-

SERVANTSKAP

B: 590  H: 490  D: 425

B: 790  H: 490  D: 425

B: 990  H: 490  D: 425

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Premium White

320811

5 550,-

321111

7 650,-

321411

9 860,-

Still Grey

320852

5 550,-

321152

7 650,-

321452

9 860,-

Black Oak

320839

7 650,-

321139

9 860,-

321439

12 060,-

NCS + Accent

320866

9 960,-

321166

12 060,-

321466

14 160,-

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

327060

1 630,-

327080

1 630,-

327100

1 970,-

Plus Strøm

329060

870,-

329080

870,-

329100

870,-

Plus Organizer

390130

430,-

390130

430,-

390130

430,-

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

650,-

390220

650,-

390220

650,-

ÅPNINGSALTERNATIVER

Se alle alternativene på s. 78

ADD Art.nr

TIE

Pris/st NOK

PUSH Art.nr

Pris/st NOK

Art.nr

Pris NOK

Servantskap 60, Tipmatic

328001

1 740,-

Krom, c/c 128 mm

20056

250,-

Brun / Krom

20161

150,-

Servantskap 80, Tipmatic

328002

1 740,-

Krom, c/c 256 mm

20055

250,-

Svart / Svart

20162

150,-

Servantskap 100, Tipmatic

328003

1 740,-

Krom, c/c 320 mm

20062

250,-

Natur / Messing

20163

150,-

Servantskap 120, Tipmatic

328004

1 740,-

Børstet, c/c 128 mm

20057

250,-

Servantskap 120 D, Tipmatic 328005

3 520,-

Børstet, c/c 256 mm

20046

250,-

Børstet, c/c 320 mm

20061

250,-

Matt svart, c/c 128 mm

20169

250,-

Matt svart, c/c 256 mm

20170

250,-

Matt svart, c/c 320 mm

20171

SPOT

SERVANTSKAP Art.nr

Pris/st NOK

Krom

20114

150,-

250,-

Børstet

20115

150,-

20168

150,-

Matt hvit, c/c 128 mm

20150

250,-

Matt hvit

Matt hvit, c/c 256 mm

20151

250,-

Matt svart

20116

150,-

Matt hvit, c/c 320 mm

20152

250,-

Messing

20119

150,-

58

INNGÅR ALLTID

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pakning (4-pakning i 120 D) • Sklisikre matter

VERDT Å VITE

Plus Lys gjelder belysning under servantskap Plus Strøm gjelder dobbel stikkontakt 230 V i nederste skuff • Match med servantbatteri s. 144 • Leveres ferdig sammensatt • PUSH Tipmatic åpner skuffen med en enkel berøring. • Ikke glem å komplettere med Vannlås med Easy-Clean og pop-up s. 145 • •


120 D

B: 1205  H: 50  D: 430

B: 1205  H: 50  D: 430

BADEROMSMØBLER – VISKAN

120 SERVANT

Art.nr Porselen, hvit

Pris NOK

330120

Art.nr

7 550,-

330122

B: 1200  H: 16  D: 430

Art.nr

9 750,-

B: 1190  H: 16  D: 430

Pris NOK

310120

Komposittstein, matt hvit

Pris NOK

Art.nr

6 290,-

Pris NOK

310122

8 390,-

SERVANTSKAP

B: 1190  H: 490  D: 425

B: 1180  H: 490  D: 425

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Premium White

321711

14 270,-

322011

15 420,-

Still Grey

321752

14 270,-

322052

15 420,-

Black Oak

321739

16 470,-

322039

17 630,-

NCS + Accent

321766

18 680,-

322066

19 830,-

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

327120

1 970,-

327122

2 420,-

Plus Strøm

329120

870,-

329122

870,-

Plus Organizer

390130

430,-

390130

430,-

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

650,-

390220

650,-

VEGGSKAP

72

OPPBEVARING

HØYSKAP

Se også s. 76

120

2 hyller

5 hyller

Se også s. 76

30 5 hyller

40 5 hyller

40 4 hyller, 2 skuffer

INNGÅR ALLTID

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM 1 fast hylle i tre. Øvrige i 6 mm herdet glass • •

VERDT Å VITE

Innfrest grep inngår Se åpningsalternativer til venstre • Plus Strøm gjelder 230 V enkel stikkontakt ved den faste hyllen • Plus Speil gjelder helfigurspeil innside dør • Skuffer i matt svartlakkert aluminium • Leveres ferdig sammensatt • •

B: 300  H: 720  D: 200

B: 300  H: 1200  D: 200

B: 300  H: 1600  D: 300

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

B: 400  H: 1600  D: 400

Art.nr

Pris NOK

B: 400  H: 1600  D: 400

Art.nr

Pris NOK

Premium White

351611H/V*

3 870,-

351811H/V*

5 240,-

352111H/V*

5 760,-

352411H/V*

7 130,-

352711H/V*

10 490,-

Still Grey

351652H/V*

3 870,-

351852H/V*

5 240,-

352152H/V*

5 760,-

352452H/V*

7 130,-

352752H/V*

10 490,-

Black Oak

351639H/V*

5 970,-

351839H/V*

7 230,-

352139H/V*

7 860,-

352439H/V*

9 330,-

352739H/V*

12 590,-

NCS + Accent

351666H/V*

6 920,-

351866H/V*

8 070,-

352166H/V*

9 440,-

352466H/V*

10 490,-

352766H/V*

13 850,-

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Speil

358030

1 310,-

358040

1 310,-

358040

1 310,-

Plus Strøm

359001

870,-

359001

870,-

359001

870,59


TIPS FOR SMÅ BADEROM

Å innrede et lite bad kan føles vanskelig. Våre beste tips når du skal planlegge badet, finner du på vår hjemmeside, inr.no/sma-bad

60


BADEROMSMØBLER – VISKAN

Servantskap VISKAN Grip 60 Premium White med servant i komposittstein, 10 100,- Servantbatteri SLEEK, 2 820,- Speilskap STAGE 60, 6 600,- Dusjhjørne SYNC 13, 14 460,- Dusjoppbevaring PILE, 2 990,Takdusj MIST, 8 740,- Håndkletørker LINE i matt hvit, 3 490,61


VISKAN GRIP 40

50

60

80

100 120

Med GRIP kan du tilpasse badet etter egen personlighet. Start med å velge utførelsen: Premium White, Still Grey, eikefinéren Black Oak eller valgfri NCS – og kombiner med den fine grepslisten i matt hvit, matt grå eller svartbørstet. Minimalisten velger kanskje den tynne servanten i en superrobust matt komposittstein. Foretrekker du porselen, er det selvsagt like bra.

Servantskap VISKAN Grip 50 i Still Grey med servant i komposittstein og grå grepslist samt Plus Lys, 10 260,Speilskap STAGE 50 med underbelysning,6 600,- Servantbatteri CASUAL, 2 090,62


BADEROMSMØBLER – VISKAN

VISKAN Grip 40 i Black Oak med servant i porselen og svartbørstet grepslist

VISKAN Grip 60 i Still Grey med servant i porselen og svartbørstet grepslist

VISKAN Grip 80 i Cappuccino med servant i porselen og svartbørstet grepslist

VISKAN Grip 100 i Black Oak med servant i matt komposittstein og grå grepslist

VISKAN Grip 120 i Premium White med servant i matt komposittstein og hvit grepslist

VISKAN Grip 120 i Midnight Blue med servant i matt komposittstein og svartbørstet grepslist 63


VISKAN GRIP 40

50

60

80

B: 405  H: 50  D: 350

B: 505  H: 50  D: 350

B: 605  H: 50  D: 430

B: 805  H: 50  D: 430

SERVANT

Art.nr Porselen, hvit

Pris NOK

330040

Art.nr

2 400,-

B: 400  H: 16  D: 350

Art.nr Komposittstein, matt hvit

3 030,-

B: 500  H: 16  D: 350

Pris NOK

310040

Pris NOK

330050

Art.nr

1 770,-

Pris NOK

310050

2 420,-

Art.nr

Pris NOK

330060

3 870,-

B: 600  H: 16  D: 430

Art.nr

Pris NOK

330080

5 130,-

B: 800  H: 16  D: 430

Pris NOK

310060

Art.nr

3 140,-

Art.nr

Pris NOK

310080

4 190,-

SERVANTSKAP

B: 390  H: 490  D: 345

Art.nr

B: 490  H: 490  D: 345

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

320611H/V*

3 490,-

320711

6 080,-

321011

6 600,-

321311

8 810,-

Still Grey

320652H/V*

3 490,-

320752

6 080,-

321052

6 600,-

321352

8 810,-

Black Oak

320639H/V*

4 500,-

320739

7 130,-

321039

7 650,-

321339

9 860,-

NCS + Accent

320666H/V*

7 700,-

320766

10 380,-

321066

11 010,-

321366

13 220,-

x1 B: 490  H: 35

Art.nr

Pris/st NOK

Matt grå

20120

160,-

Matt hvit

20121

160,-

Svartbørstet

20122

160,-

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

327040

TILVALG Plus Lys

x2

B: 590  H: 35

B: 790  H: 35

Pris/st NOK

Art.nr

Pris/st NOK

Art.nr

Pris/st NOK

20126

170,-

20129

180,-

20132

200,-

20127

170,-

20130

180,-

20133

200,-

20128

170,-

20131

180,-

20134

200,-

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

1 420,-

327050

1 420,-

327060

1 630,-

327080

1 630,-

Plus Strøm

329050

870,-

329060

870,-

329080

870,-

Plus Organizer

390130

430,-

390130

430,-

650,-

390220

390220

650,-

390220

650,-

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

SERVANTSKAP

OPPBEVARING

INNGÅR ALLTID

INNGÅR ALLTID

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM • Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pakning (ikke 40, 4-pakning i 120 D) • Sklisikre matter

VERDT Å VITE Husk å velge grepslisten GRIP 1 stk. hhv. 2 stk. Plus Lys gjelder belysning under servantskap • Plus Strøm gjelder dobbel stikkontakt 230 V i nederste skuff • Match med servantbatteri s. 144 • Leveres ferdig sammensatt • Ikke glem å komplettere med Vannlås med EasyClean og pop-up s. 145

64

x2

x2

B: 390  H: 35

B: 790  H: 490  D: 425

Premium White

GREPSLIST

B: 590  H: 490  D: 425

– 650,-

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM 1 fast hylle i tre. Øvrige i 6 mm herdet glass

VERDT Å VITE Husk å velge grepslisten GRIP Plus Strøm gjelder 230 V enkel stikkontakt ved den faste hyllen • Plus Speil gjelder helfigurspeil innside dør • Skuffer i matt svartlakkert aluminium • Leveres ferdig sammensatt • Høyskapene kan plasseres ved siden av hverandre • •


120

120 D

B: 1005  H: 50  D: 430

B: 1205  H: 50  D: 430

B: 1205  H: 50  D: 430

BADEROMSMØBLER – VISKAN

100 SERVANT

Art.nr Porselen, hvit

Pris NOK

330100

Art.nr

6 290,-

B: 1000  H: 16  D: 430

Art.nr Komposittstein, matt hvit

Art.nr

7 550,-

Art.nr

5 240,-

9 750,-

B: 1190  H: 16  D: 430

Pris NOK

310120

Pris NOK

330122

B: 1200  H: 16  D: 430

Pris NOK

310100

Pris NOK

330120

Art.nr

6 290,-

Pris NOK

310122

8 390,-

SERVANTSKAP

B: 990  H: 490  D: 425

B: 1190  H: 490  D: 425

B: 1180  H: 490  D: 425

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Premium White

321611

11 010,-

321911

15 100,-

322211

16 100,-

Still Grey

321652

11 010,-

321952

15 100,-

322252

16 100,-

Black Oak

321639

12 120,-

321939

16 100,-

322239

17 100,-

NCS + Accent

321666

15 100,-

321966

19 300,-

322266

20 400,-

GREPSLIST

x2

x2

B: 990  H: 35

x4 B: 590  H: 35

B: 1190  H: 35

Art.nr

Pris/st NOK

Art.nr

Pris/st NOK

Art.nr

Pris/st NOK

Matt grå

20135

220,-

20138

240,-

20129

180,-

Matt hvit

20136

220,-

20139

240,-

20130

180,-

Svartbørstet

20137

220,-

20140

240,-

20131

180,-

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

327100

1 970,-

327120

1 970,-

327122

2 420,-

Plus Strøm

329100

870,-

329120

870,-

329122

870,-

Plus Organizer

390130

430,-

390130

430,-

390130

430,-

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

650,-

390220

650,-

390220

650,-

HØYSKAP Se også s. 76

30

40

5 hyller

40

5 hyller

4 hyller, 2 skuffer

GREPSLIST

x1 B: 300  H: 1600  D: 300

Art.nr

Pris NOK

B: 400  H: 1600  D: 400

Art.nr

Pris NOK

B: 400  H: 1600  D: 400

Art.nr

Pris NOK

Art.nr Pris/st NOK

Premium White

352011H/V*

6 600,-

352211H/V*

7 720,-

352511H/V*

11 010,-

Matt grå

20141

270,-

Still Grey

352052H/V*

6 600,-

352252H/V*

7 720,-

352552H/V*

11 010,-

Matt hvit

20142

270,-

Black Oak

352039H/V*

7 650,-

352239H/V*

8 810,-

352539H/V*

12 120,-

Svartbørstet

20143

270,-

NCS + Accent

352066H/V*

9 860,-

352266H/V*

11 010,-

352566H/V*

14 320,-

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Speil

358030

1 310,-

358040

1 310,-

358040

1 310,-

Plus Strøm

359001

870,-

359001

870,-

359001

870,-

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør

65


VISKAN CLASSIC 60

80

100 120

VISKAN Classic med rammespeil er et nett, men samtidig romslig servantskap med VISKAN-seriens fine funksjonalitet på innsiden. Du gjør møbelet til ditt eget ved å velge en farge og et grep eller en knott som passer til din personlige stil. Match med høyskap eller veggskap med rammedør, som gir badet en herlig New England-følelse.

Servantskap VISKAN Classic 80 i Antracite med servant i porselen og grep DEEP samt Plus Lys, 21 580,- Speil LOOX 70, 7 340,- Servantbatteri SLEEK, 3 450,66


BADEROMSMØBLER – VISKAN

VISKAN Classic 60 i Premium White med servant i matt komposittstein og knott SPOT

VISKAN Classic 60 i Vintage Blue med servant i porselen og grep DEEP

Full kontroll over saker og ting i den fullt uttrekkbare skuffen med Soft-Close. 2 stk. vendbare Organizer inngår alltid.

VISKAN Classic 100 i Premium White med servant i porselen og håndtak ADD

VISKAN Classic 120 i Green Tea med servant i porselen og håndtak ADD

VISKAN Classic 120 i Premium White med servant i matt komposittstein og knott SPOT 67


VISKAN CLASSIC 60

80

100

SERVANT

B: 605  H: 50  D: 430

Art.nr Porselen, hvit

B: 805  H: 50  D: 430

Pris NOK

330060

Art.nr

3 870,-

330080

B: 600  H: 16  D: 430

Art.nr Komposittstein, matt hvit

Art.nr

5 130,-

Art.nr

3 140,-

310080

Pris NOK

330100

B: 800  H: 16  D: 430

Pris NOK

310060

B: 1005  H: 50  D: 430

Pris NOK

6 290,-

B: 1000  H: 16  D: 430

Pris NOK

Art.nr

4 190,-

Pris NOK

310100

5 240,-

SERVANTSKAP

B: 590  H: 490  D: 425

B: 790  H: 490  D: 425

B: 990  H: 490  D: 425

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Premium White

320915

7 650,-

321215

9 920,-

321515

12 120,-

NCS + Accent

320966

12 120,-

321266

14 320,-

321566

16 530,-

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

TILVALG Plus Lys

327060

1 630,-

327080

1 630,-

327100

1 970,-

Plus Strøm

329060

870,-

329080

870,-

329100

870,-

Plus Organizer

390130

430,-

390130

430,-

390130

430,-

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

650,-

390220

650,-

390220

650,-

ÅPNINGSALTERNATIVER Se alle alternativene på s. 78

ADD Art.nr

TIE

Pris NOK

Krom, c/c 128 mm

20056

250,-

Krom, c/c 256 mm

20055

250,-

Svart / Svart Natur / Messing

Brun / Krom

Art.nr

DEEP

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

150,-

Krom

20158

250,-

20162

150,-

Matt svart

20159

250,-

20163

150,-

Messing

20160

250,-

20161

Krom, c/c 320 mm

20062

250,-

Børstet, c/c 128 mm

20057

250,-

Børstet, c/c 256 mm

20046

250,-

Børstet, c/c 320 mm

20061

250,-

Matt svart, c/c 128 mm

20169

250,-

Krom

20114

150,-

Servantskap 60, Tipmatic

328001

1 740,-

Matt svart, c/c 256 mm

20170

250,-

Børstet

20115

150,-

Servantskap 80, Tipmatic

328002

1 740,-

Matt svart, c/c 320 mm

20171

250,-

Matt hvit

20168

150,-

Servantskap 100, Tipmatic

328003

1 740,-

Matt hvit, c/c 128 mm

20150

250,-

Matt svart

20116

150,-

Servantskap 120, Tipmatic

328004

1 740,-

Matt hvit, c/c 256 mm

20151

250,-

Messing

20119

150,-

Servantskap 120 D, Tipmatic

328005

3 520,-

Matt hvit, c/c 320 mm

20152

250,-

68

SPOT

Art.nr

Pris NOK

PUSH

Art.nr

Pris NOK


BADEROMSMØBLER – VISKAN

120

120 D

SERVANT SERVANTSKAP B: 1205  H: 50  D: 430

Art.nr Porselen, hvit

Pris NOK

330120

INNGÅR ALLTID

B: 1205  H: 50  D: 430

Art.nr

7 550,-

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM Skuffesystem fra Grass med Soft-Close • Organizer, 2-pakning (4-pakning i 120 D) • Sklisikre matter

Pris NOK

330122

9 750,-

VERDT Å VITE

Plus Lys gjelder belysning under servantskap • Plus Strøm gjelder dobbel stikkontakt 230 V i nederste skuff • Match med servantbatteri s. 146 • Leveres ferdig sammensatt • PUSH Tipmatic åpner skuffen med en enkel berøring. • Ikke glem å komplettere med Vannlås med Easy-Clean og pop-up s. 145 •

B: 1200  H: 16  D: 430

Art.nr Komposittstein, matt hvit

B: 1190  H: 16  D: 430

Pris NOK

310120

Art.nr

6 290,-

Pris NOK

310122

8 390,-

SERVANTSKAP

OPPBEVARING B: 1190  H: 490  D: 425

INNGÅR ALLTID

B: 1180  H: 490  D: 425

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Premium White

321815

15 420,-

322115

17 630,-

NCS + Accent

321866

19 830,-

322166

22 040,-

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM 1 fast hylle i tre. Øvrige i 6 mm herdet glass • •

VERDT Å VITE

Innfrest grep inngår Se åpningsalternativer til venstre • Plus Strøm gjelder 230 V enkel stikkontakt ved den faste hyllen • Plus Speil gjelder helfigurspeil innside dør • Skuffer i matt svartlakkert aluminium • Leveres ferdig sammensatt

• •

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Lys

327120

1 970,-

327122

2 420,-

Plus Strøm

329120

870,-

329122

870,-

Plus Organizer

390130

430,-

390130

430,-

Vannlås Easy-Clean med pop-up

390220

650,-

390220

650,-

VEGGSKAP

72

HØYSKAP

Se også s. 76

120

2 hyller

30

5 hyller

Se også s. 76

40

5 hyller

40

5 hyller

4 hyller, 2 skuffer

B: 300  H: 720  D: 200

B: 300  H: 1200  D: 200 B: 300  H: 1600  D: 300

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

B: 400  H: 1600  D: 400

Art.nr

Pris NOK

B: 400  H: 1600  D: 400

Art.nr

Pris NOK

Premium White

351715H/V*

4 920,-

351915H/V*

5 970,-

352815H/V*

8 810,-

352315H/V*

9 860,-

352615H/V*

12 120,-

NCS + Accent

351766H/V*

9 330,-

351966H/V*

11 010,-

352866H/V*

11 010,-

352366H/V*

12 060,-

352666H/V*

15 420,-

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør

TILVALG

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Art.nr

Pris NOK

Plus Speil

358030

1 310,-

358040

1 310,-

358040

1 310,-

Plus Strøm

359001

870,-

359001

870,-

359001

870,-

69


1.

2.

3.

4.

SPEIL OG SPEILSKAP Speilet er viktig. Ikke bare for din egen del. Hele badet får et løft av lyset og den ekstra romfølelsen speilet gir. Vurder behovene dine og utforsk vårt brede utvalg av speil og speilskap i forskjellige utførelser og størrelser med mange praktiske tilvalg. Ta gjerne en ekstra titt på HIDE – den smarte speiloppbevaringen som gir deg helfigurspeil og oppbevaring i ett. 70


BADEROMSMØBLER – SPEIL OG SPEILSKAP

6.

5.

1. Runde speil fortsetter å dominere trenden. Også tilgjengelig som speilskap med åpen eller skjult oppbevaring i flere farger. 2. LED-belysningen har en normal levetid på ca. 20 år og er selvsagt sikkerhetsklassifisert med IP44. 3. Ved hjelp av de tre berøringsknappene nederst på TOUCH og SCENE styrer du både på/av samt dimmer lysstyrke og fargetemperatur. 4. For det perfekte sminkeresultatet kan du velge speilet SCENE med regulerbar sidebelysning samt dimming og justerbar lystemperatur. 5. HALOMORE har oppbevaring både ved siden av og bak speilet. I tillegg har det også over- og underbelysning. 6. Helfigurspeilet HIDE har fem smarte hyller på innsiden og passer like bra i gangen eller soverommet som på badet.

71


SPEIL La speilet matche stilen og størrelsen på servantskapet, samt dine personlige behov! Et godt tips er de smarte speilene TOUCH og SCENE, med belysning som gjør det mulig å variere både lysstyrke og lystemperatur.

SPEIL LOOX Art.nr

Pris NOK

70

Ø/D: 700/30 mm

360070

7 340,-

90

Ø/D: 900/30 mm

360090

8 390,-

110

Ø/D: 1100/30 mm

360110

9 440,-

VERDT Å VITE • • • • •

LED-belysning 3000 K Lysfluks 100 lm IP-klasse 44. Belysning bak kanten Speilet har ingen av/på-knapp, men kobles til rommets strømbryter

SPEIL TOUCH

Art.nr

B/H/D: 600/720/30 mm

346060

7 130,-

80

B/H/D: 800/720/30 mm

346080

7 650,-

100

B/H/D: 1000/720/30 mm

346100

8 180,-

120

B/H/D: 1200/720/30 mm

346120

8 810,-

140

B/H/D: 1400/720/30 mm

346140

9 330,-

VERDT Å VITE LED-belysning 2500–6500 K Lysfluks 460–560 lm • IP-klasse 44. • Over- og underbelysning • Tre berøringsknapper nederst med av/på, dimmer og justering av lystemperatur • Et minne i speilet husker de nyeste innstillingene til neste gang du slår på strømmen. • •

72

Pris NOK

60


Art.nr

BADEROMSMØBLER – SPEIL OG SPEILSKAP

SPEIL SCENE Pris NOK

50

B/H: 500/720 mm D: 30/70 mm

348050

8 180,-

60

B/H: 600/720 mm D: 30/70 mm

348060

8 810,-

80

B/H: 800/720 mm D: 30/70 mm

348080

9 330,-

100

B/H: 1000/720 mm D: 30/70 mm

348100

9 860,-

120

B/H: 1200/720 mm D: 30/70 mm

348120

10 380,-

VERDT Å VITE LED-belysning 2500–6500 K Lysfluks 460–560 lm • IP-klasse 44. • Regulerbar sidebelysning opptil 90° vinkel • Tre berøringsknapper nederst med av/på, dimmer og justering av lystemperatur • Et minne i speilet husker de nyeste innstillingene til neste gang du slår på strømmen. • •

SPEIL GROOM Premium White

Pris NOK

NCS

Pris NOK

60

B: 625 mm H: 745 mm D: 20 mm

343211

2 720:–

343266

3 770:–

80

B: 825 mm H: 745 mm D: 20 mm

343311

3 350:–

343366

4 400:–

100

B: 1025 mm H: 745 mm D: 20 mm

343411

3 770:–

343466

4 820:–

120

B: 1225 mm H: 745 mm D: 20 mm

343511

4 400:–

343566

5 450:–

140

B: 1425 mm H: 745 mm D: 20 mm

343611

4 920:–

343666

5 970:–

VERDT Å VITE •

Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM er alltid inkludert

SPEIL FEEL Art.nr

Pris NOK

40

B: 400 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344040

3 590,-

50

B: 500 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344050

3 990,-

60

B: 600 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344060

4 590,-

80

B: 800 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344080

4 990,-

100

B: 1000 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344100

5 590,-

120*

B: 1200 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344120

6 590,-

140*

B: 1400 mm H: 720/755 mm D: 30/95 mm

344140

6 990,-

*2 stk. armaturer VERDT Å VITE Belysningsarmatur i LED 4000 K Lysfluks 160-560 lm (under), 480 lm (over) • IP-klasse 44. • Til speil 120–140 inngår to armaturer • Underbelysning i LED inngår • Speilet har ikke av/på-knapp, men kobles til rommets strømbryter • •

73


SPEILSKAP OG SPEILOPPBEVARING To uvanlig smarte speilskap med en innside som bare må oppleves. Stikkontakt, forstørrelsesspeil og magnetholder er noen av finessene. De runde speilskapene HALO og HALOMORE har skjult og åpen oppbevaring og passer perfekt til AIR. SPEILSKAP STAGE

40

Speilskap med én dør B/H/D: 400/720/140 mm Art.nr

Pris NOK

50

Speilskap med én dør B/H/D: 500/720/140 mm Art.nr

Pris NOK

Premium White

341511H/V*

5 450,-

341811H/V*

5 510,-

Still Grey

341552H/V*

5 450,-

341852H/V*

5 510,-

Black Oak

341539H/V*

6 600,-

341839H/V*

6 600,-

NCS + Accent

341566H/V*

8 810,-

341866H/V*

8 810,-

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør

60

80–120 med elsektion

60

Speilskap med to dører B/H/D: 600/720/140 mm Art.nr

Pris NOK

80

Speilskap med to dører B/H/D: 800/720/140 mm Art.nr

Pris NOK

100

Speilskap med to dører B/H/D: 1000/720/140 mm Art.nr

Pris NOK

120

Speilskap med to dører B/H/D: 1200/720/140 mm Art.nr

Pris NOK

Premium White

342011

6 600,-

342511

8 810,-

342611

9 920,-

342711

11 010,-

Still Grey

342052

6 600,-

342552

8 810,-

342652

9 920,-

342752

11 010,-

Nordic Oak

342033

7 720,-

342533

9 920,-

342633

11 010,-

342733

12 120,-

Black Oak

342039

8 810,-

342539

11 010,-

342639

12 120,-

342739

13 220,-

NCS + Accent

342066

9 920,-

342566

12 120,-

342666

13 220,-

342766

14 320,-

TI LVA LG

Art.nr

Plus Lys 40

341595

1 090,-

Plus Lys 50

341895

1 090,-

Plus Lys 60

342095

1 090,-

Plus Lys 80

342595

1 090,-

Plus Lys 100

342695

1 490,-

Plus Lys 120

342795

1 490,-

Plus Zoom

340093

620,-

74

Pris NOK

INNGÅR ALLTID

VERDT Å VITE

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM • Stikkontakt • Magnetholder til småting • Speil på innsiden av dørene • Flyttbare hyller i herdet glass • 80, 100 og 120 har strømseksjon med dype skuffer

LED-belysning 4000 K Lysfluks 150-420 lm (under), 290-770 lm (over) • IP-klasse 44 • Plus Lys gjelder underbelysning, LED • Plus Zoom gjelder forstørrelsesspeil 5x på innsiden av døren • Stikkontakten sitter i skapets øvre høyre hjørne • Speilskapet kobles til rommets strømbryter. Ingen av/på-knapp • Leveres ferdig sammensatt. •


BADEROMSMØBLER – SPEIL OG SPEILSKAP

SPEILSKAP HALO Rundt speilskap med skjult oppbevaring Speil Ø: 600 mm B/H/D: 400/350/150 mm Art.nr

Pris NOK

Premium White

364011H/V*

7 710,-

Slate Grey

364051H/V*

7 710,-

White Ash

364021H/V*

8 930,-

NCS + Accent

364066H/V*

10 790,-

INNGÅR ALLTID

VERDT Å VITE

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM • Én fast hylle i tre • Forstørrelsesspeil x5 • Magnetholder til småting • Speil på innsiden av døren • Over- og underbelysning, LED

*Angi H/V for høyreeller venstrehengt dør

LED-belysning 3000–3200 K Lysfluks 160 lm • IP-klasse 44 • Speilskapet kobles til rommets strømbryter. Ingen av/på-knapp • Husk å bestille høyre- eller venstrehengt dør • Leveres ferdig sammensatt •

SPEILSKAP HALOMORE Rundt speilskap med åpen sideoppbevaring Speil Ø: 600 mm B/H/D: 800/350/150 mm Art.nr

Pris NOK

Premium White

364111H/V*

10 020,-

Slate Grey

364151H/V*

10 020,-

White Ash

364112H/V*

11 130,-

NCS + Accent

364166H/V*

13 100,-

INNGÅR ALLTID

VERDT Å VITE

Overflatebehandlingen TX Top ExtremeTM • Én fast hylle i tre • Forstørrelsesspeil x5 • Magnetholder til småting • Speil på innsiden av døren • Over- og underbelysning, LED

*Angi H/V for høyreeller venstrehengt dør

LED-belysning 3000–3200 K Lysfluks 160 lm • IP-klasse 44 • Speilskapet kobles til rommets strømbryter. Ingen av/på-knapp • Husk å bestille høyre- eller venstrestilt dør • Leveres ferdig sammensatt •

SPEILOPPBEVARING HIDE B/H/D: 333/1620-1642/106 mm Art.nr

Pris NOK

Premium White

38710H/V*

5 030,-

Still Grey

38752H/V*

5 030,-

Black Oak

38739H/V*

5 550,-

NCS + Accent

38766H/V*

8 810,-

*Angi H/V for høyre- eller venstrehengt dør

INNGÅR ALLTID

Overflatebehandling TX Top ExtremeTM • Fem hyller på innsiden av døren •

VERDT Å VITE • Helfigurspeil •

på utsiden av døren Leveres ferdig sammensatt

75


1.

2.

3.

OPPBEVARING Når vi tenker oppbevaring, tenker vi bredt. Og smalt. Og høyt. Og lavt. Og dypt. Og grunt. Bli kjent med våre funksjonelle veggskap og høyskap, som vi har utstyrt med hyller og skuffer, samt skjult stikkontakt som tilvalg. Verre er det ikke. Skapene følger formspråket til våre tre møbelserier. Se hver enkelt serie for å få en fullstendig oversikt over alternativene.

76


6.

BADEROMSMØBLER – OPPBEVARING

5.

7.

4.

1. Alle våre høyskap 40 kan leveres både med og uten to praktiske skuffer. Legg til speil på baksiden av døren og stikkontakt. Her ser vi GRAND Grip 40 i Black Oak. 2. Alle våre høyskap i GRAND Solid og GRAND Classic der døren er innfelt mellom skrogsidene kan du få med PUSH-åpning. Eller velg et av våre grep eller håndtak på side 78. Her GRAND Classic 40 i Premium White. 3. Veggskap 72 med to hyller og innfrest grep i døren finnes i flere utførelser i VISKAN-serien. Her ser vi accentfargen Rosewood og stilrene Still Grey. 4. Veggskap 120 har samme valgmuligheter som det mindre skapet. To flyttbare hyller i herdet glass og en fast hylle i tre inngår. Angi høyre- eller venstrehengt dør. 5. GRAND og VISKAN Grip lar deg leke med farge og form. Kombiner grepslisten i matt hvit, svart eller grå med valgfri farge på selve møbelet. Her GRAND Grip 40 i Nordic Oak. 6. Vårt netteste høyskap er bare 30 cm bredt og 30 cm dypt med samme utstyrsnivå som de større skapene. Her VISKAN Solid 40 i Black Oak. 7. Bryt av med et grep, en knott eller et håndtak. Her GRAND Solid 40 med TIE i svart lær. Se side 78. 77


HÅNDTAK OG KNOTTER 1. ADD

Art.nr

Pris NOK

Krom, c/c 128 mm

20056

250,-

Krom, c/c 256 mm

20055

250,-

Krom, c/c 320 mm

20062

250,-

Børstet, c/c 128 mm

20057

250,-

Børstet, c/c 256 mm

20046

250,-

Børstet, c/c 320 mm

20061

250,-

Matt svart, c/c 128 mm

20169

250,-

Matt svart, c/c 256 mm

20170

250,-

Matt svart, c/c 320 mm

20171

250,-

Matt hvit, c/c 128 mm

20150

250,-

Matt hvit, c/c 256 mm

20151

250,-

Matt hvit, c/c 320 mm

20152

250,-

2. MOOD*

Art.nr

1.

Pris NOK

Matt grå, c/c 128 mm

20144

250,-

Matt hvit, c/c 128 mm

20145

250,-

Svartbørstet, c/c 128 mm 20146

250,-

*Passer kun til GRAND og AIR

3. DEEP

Art.nr

Pris NOK

Krom, c/c 64 mm

20158

250,-

Matt svart, c/c 64 mm

20159

250,-

Messing, c/c 64 mm

20160

250,-

4. SPOT

Art.nr

Pris NOK

Krom, Ø30 mm

20114

150,-

Børstet, Ø30 mm

20115

150,-

Matt hvit, Ø30 mm

20168

150,-

Matt svart, Ø30 mm

20116

150,-

Messing, Ø30 mm

20119

150,-

5. THIN

Art.nr

Pris NOK

Blankpolert, B 250 mm

20110

250,-

Matt hvit, B 250 mm

20153

250,-

Matt svart, B 250 mm

20154

250,-

6. TIE

Art.nr

Pris NOK

Brun / Krom

20161

250,-

Svart / Svart

20162

250,-

Natur / Messing

20163

250,-

7. SPARK

Art.nr

Pris NOK

Matt svart, c/c 224 mm

20164

250,-

Messing, c/c 224 mm

20165

250,-

8. CORE

Art.nr

Pris NOK

Matt svart, Ø20 mm

20166

150,-

Messing, Ø20 mm

20167

150,-

78

2.


5. BADEROMSMØBLER – HÅNDTAK OG KNOTTER

3. 4.

6.

7.

8.

79

Se mer på inr.no/apningsalternativer


80


DUSJLØSNINGER

DUSJLØSNINGER Tidlig om morgenen, sent på kvelden, etter trening, før festen. Før jobben, etter jobben. For å slappe av, for å våkne, for å hente nye krefter, for å stenge alt ute, for å finne fokus. For å synge. For å tenke. For å drømme deg bort en stund. For å la alt falle på plass. For hva som helst, egentlig. Det finnes en dusj for deg, og finner du den ikke på de neste sidene, har du alle muligheter til å skape den helt fra grunnen. Velkommen inn i dusjen!

81


VÅRE DUSJLØSNINGER EPIC

Her har vi samlet de mest karakteristiske trekkene ved hver serie. Viser hvilke serier som er måltilpasset og skreddersydd uten kostnad.

s. 84

Nordens mest eksklusive dusjløsninger

VARIANTER

NISJE

HJØRNE

FINISH

BLANKPOLERT • Alle

modeller kan måltilpasses Utvalgte modeller kan skråkappes • Uten magnet- og tetningslister •

TRAC

s. 90

Når du vil ramme inn følelsen

VARIANTER

NISJE

HJØRNE

SKJERM

MIDT PÅ VEGG

FINISH

BLANKPOLERT

MATT SVART

• Alle

modeller kan måltilpasses modeller kan skråkappes • Uten magnet- og tetningslister • Alle

ARC

s. 98

Rene linjer. Førsteklasses kvalitet

VARIANTER

NISJE

HJØRNE

SKJERM

MIDT PÅ VEGG

FINISH

KROM

MATT SVART

MESSING

Utvalgte modeller kan måltilpasses Utvalgte modeller kan skråkappes • De fleste modellene er uten magnet- og tetningslister • •

82


Mulig å få glasset skråkappet

SYNC

Kan limes opp med Borrfri

s. 110

En smartere inngang til små dusjrom

VARIANTER

NISJE

HJØRNE

FINISH

BLANKPOLERT

Utvalgte modeller kan måltilpasses Utvalgte modeller kan skråkappes • Magnetlister mellom glass samt tetningslister mot gulv • •

LINC

s. 116

Form og funksjon i harmoni

DUSJLØSNINGER

VARIANTER

NISJE

HJØRNE

SKJERM

MIDT PÅ VEGG

FINISH

BLANKPOLERT

MATT BØRSTET

MATT HVIT

MATT SVART

Utvalgte modeller kan måltilpasses Utvalgte modeller kan skråkappes • Magnetlister mellom glass samt tetningslister mot gulv • •

BRIC

s. 128

Nordens vakreste dusjkabinetter technology inside

VARIANTER

PIVOTDØRER

SKYVEDØRER

FINISH

MATT HVIT

Utvalgte modeller kan høydetilpasses ben • Magnet- og tetningslister •

• Regulerbare

83


Dusjhjørne EPIC 13, 26 990,Takdusj EASE, 10 300,- Håndkletørker BOW, 5 790,-

EPIC Da vi utviklet EPIC, la vi listen så høyt vi kunne, i flukt med himlingen, for å være nøyaktig. Og resultatet? Badets svar på Ferrari, synes vi selv. Med imponerende dreiemoment og presisjon holder de veldesignede pivothengslene det 10 millimeter tykke glasset perfekt på banen og svinger fjærlett rundt sin egen akse. Å ta den daglige dusjen i en EPIC er få forunt. Er det din tur snart?

84


1.

2.

4.

DUSJLØSNINGER - EPIC

3.

1. Pivothengslene gir inntrykk av at glasset svever – her sammen med grått glasss, som gir et nøkternt uttrykk på badet. 2. Pivothengslene svinger lett rundt sin egen akse og holder glasset i et sikkert grep. Teknologi og design i harmoni. 3. På Plus-modellene kan gulv- og takfester senkes eller felles ned i flisene, slik at glasset får en luftig og flytende følelse. 4. EPIC byr på en mektig dusjopplevelse, med 10 mm pivotopphengt sikkerhetsglass i ett massivt stykke.

85


86


FRA GULV TIL TAK.

EPIC-modeller med Plus i navnet kan bestilles opptil 2500 mm og felles inn i tak og gulv for å skape en ekstra luksuriøs følelse

DUSJLØSNINGER - EPIC

Dusjdør EPIC 1 Plus i Klart glass, 24 680,- Takdusj EASE, 10 300,- Håndkletørker LINE i RAL, 4 690,87


EPIC 1 MÅLTILPASSET • Valgfri

A

1100-1600

bredde mellom 1100 og 1600 mm, nisjemål (A)

• Standardhøyde • EPIC-håndtak

2100 mm øvre kant ramme (2060 mm øvre kant glass)

inngår som standard

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

• Det

er ingen justeringsmuligheter på gulvfestet. Montering på rett gulv anbefales. Kontrollér gulvets fall før bestilling.

2100

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2400 mm). Husk at nisjens dybde også bør kunne romme f.eks. en takdusj i tillegg til svingradiusen

A 1100-1600

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

701 023 00

22 470,-

Grått glass

701 033 00

24 680,-

Opal Klar

701 123 00

24 680,-

Opal Frost

701 253 00

26 990,-

EPIC 1 PLUS MÅLTILPASSET •

Valgfri bredde mellom 1100 og 1600 mm, nisjemål (A)

• Valgfri

høyde opptil 2500 mm (totalt mål mellom gulv og tak)

• EPIC-håndtak

inngår som standard

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

• Pivothengslene

montering

Max 2500

A

1100-1600

er innfelt i gulv og tak, særskilt tilpasning kreves før

• Det

er ingen justeringsmuligheter på gulvfestet. Montering på rett gulv anbefales. Kontrollér gulvets fall før bestilling. • Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-mål og høyde. Husk at nisjens dybde også bør kunne romme f.eks. en takdusj i tillegg til svingradiusen

A 1100-1600

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

751 023 00

24 680,-

Grått glass

751 033 00

26 990,-

Opal Klar

751 123 00

26 990,-

Opal Frost

751 253 00

29 190,-

EPIC 2 MÅLTILPASSET

Venstremodell A

700-1200

• Valgfri

bredde mellom 700 og 1200 mm, nisjemål (A)

• Standardhøyde

kant glass)

• EPIC-håndtak

2100

2100 mm øvre kant ramme (2060 mm øvre

inngår som standard

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er ikke vendbar, velg høyre- eller venstremodell

• Det

er ingen justeringsmuligheter på gulvfestet. Montering på rett gulv anbefales. Kontrollér gulvets fall før bestilling. • Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2400 mm). Angi også høyre- eller venstremodell

A 700-1200

Venstremodell 88

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

702 023 00

16 910,-

Grått glass

702 033 00

19 010,-

Opal Klar

702 123 00

19 010,-

Opal Frost

702 253 00

21 420,-

Høyremodell A

700-1200


EPIC 2 PLUS MÅLTILPASSET

Venstremodell

Høyremodell A

A

bredde mellom 700 og 1200 mm, nisjemål (A)

• Valgfri

høyde opptil 2500 mm (totalt mål mellom gulv og tak)

• EPIC-håndtak

700-1200

700-1200

• Valgfri

inngår som standard

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

• Pivothengslene

er innfelt i gulv og tak, særskilt tilpasning kreves før montering

Max 2500

• Det

er ingen justeringsmuligheter på gulvfestet. Montering på rett gulv anbefales. Kontrollér gulvets fall før bestilling. • Ved

A 700-1200

bestilling angir du artikkelnummer, A-mål og høyde

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

752 023 00

20 160,-

Grått glass

752 033 00

22 470,-

Opal Klar

752 123 00

22 470,-

Opal Frost

752 253 00

24 680,-

Venstremodell

B 200-1000

700-1000

Venstremodell

EPIC 4 MÅLTILPASSET • Valgfri

(A)

bredde mellom 900-2000 og 1600 mm, nisjemål

øvre kant glass) • EPIC-håndtak

A

B

700-1000

200-1000

B

900-2000

200-1000

700-1000

2100 mm øvre kant ramme (2060 mm

DUSJLØSNINGER - EPIC

• Standardhøyde

Høyremodell

A

900-2000

inngår som standard

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er ikke vendbar, velg høyre- eller venstremodell

• Det

er ingen justeringsmuligheter i dørens gulvfeste, og det anbefales derfor å montere på rett gulv.

2100

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2400 mm). Angi også høyre- eller venstremodell

A 900-2000

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

704 023 00

28 140,-

Grått glass

704 033 00

30 350,-

Opal Klar

704 123 00

30 350,-

Opal Frost

704 253 00

33 710,-

Venstremodell

EPIC 13 MÅLTILPASSET

Venstremodell B

700-1100

bredde mellom 200 og 2000 mm (A) x 7001100 mm (B), gjelder innvendig hjørne til utside ramme øvre kant glass) • EPIC-håndtak

2100 mm øvre kant ramme (2060 mm

B

700-1100

inngår som standard

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er ikke vendbar – velg høyre- eller venstre-

modell

A

• Standardhøyde

200-2000

• Valgfri

Høyremodell

A

B 700-1100

200-2000

A 200-2000

• Det

er ingen justeringsmuligheter i dørens gulvfeste, og det anbefales derfor å montere på rett gulv.

2100

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2400 mm). Angi også høyre- eller venstremodell

Venstremodell

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

713 023 00

26 990,-

Grått glass

713 033 00

30 350,-

Opal Klar

713 123 00

30 350,-

Opal Frost

713 253 00

33 710,-

89


Dusjhjørne TRAC 13 med svarte detaljer, 21 630,Takdusj MIST, 8 740,- Håndkletørker LINE, 3 490,- Dusjoppbevaring CASE, 1 290,- Servantskap VISKAN Solid 60 Still Grey med servant i porselen og knotten SPOT, 9 720,- Speil LOOX 70, 7 340,-

TRAC Måltilpasset TRAC kombinerer stilig design med optimal funksjon. Den estetiske skinnen rammer inn og holder vannet på riktig side av det 8 mm tykke glasset. De supplerende beslagene og håndtakene i matt svart eller blank krom er de samme som på søsterserien ARC.

90


1.

2.

3.

DUSJLØSNINGER - TRAC

4.

1. De massive og vedlikeholdsfrie beslagene i blank krom holder det 8 mm tykke glasset i et fast grep. 2. Stagene til TRAC 4, 13 og 20 kan bestilles med et vertikalt stag i krom som festes til taket. Dette gjør at du kan montere glasset hvor som helst i rommet. 3. Svarte detaljer på badet er lekkert. Velg din TRAC med matt svart skinne, beslag og håndtak. 4. Den stilrene skinnen i blankpolert aluminium limes fast til gulvet og holder vannet på innsiden av dusjen.

91


SETT DEG NED

En sitteplass i dusjen er luksus. Sett deg under takdusjen og la vannet skylle bort dagens bekymringer.

92


DUSJLØSNINGER - TRAC

Dusjvegg TRAC 20 i Klart glass, 13 310,- Takdusj MIST, 8 740,- Servantskap AIR 150 i Slate Grey med benkeplate Dekton® Sirius, 33 040,Servantbatteri SLEEK, 4 290,- Speil LOOX 70, 7 340,- Håndkletørker BOW, 5 790,93


TRAC VARIANTER

TRAC er tilgjengelig i en rekke måltilpassede varianter for plassering i hjørne, nisje, midt på veggen eller som nedenfor – en fullstendig skreddersydd badstueløsning. Variantene som heter noe med Plus, går fra gulv til tak, opptil 2500 mm. Hvis du ønsker å dele rommet med en glassvegg, anbefaler vi modellene 4, 13 og 20, som kan bestilles med takstag i blank krom som lar deg montere glasset hvor som helst i rommet.

Dusjvegg TRAC 20 i grått glass, 17 580,- Takdusj EASE, 10 300,Skreddersydd badstuglass fra TRAC-serien

94


PLUS-MODELLER

Bare fantasien setter grenser. TRAC rammer inn og hindrer vannet i å renne ut av dusjen.

MANGE VALGMULIGHETER

TRAC I NISJE

Med takstag i blank krom kan du plassere din modell 4, 13 eller 20 hvor som helst i rommet. Her en TRAC 20.

Håndtaket GRAB er standard til dusjveggene i TRAC. Grepet SQUARE er tilgjengelig som et alternativ.

DUSJLØSNINGER - TRAC

Variantene med Plus i navnet går fra gulv til tak, opptil 2500 mm. Her ser vi TRAC 43 i Dark frost.

RAMM INN FØLELSEN

95


TRAC 25 MÅLTILPASSET

((A/2)-50) = Døråpning

Høyremodell

A 900 – 2000

A 900 – 2000

• Valgfri

• Drahåndtak

s. 134)

2030

2030 mm øvre kant profil

2030

• Standardhøyde

2030

bredde mellom 900 og 1200 mm eller 1201 og 2000 mm, nisjemål (A)

Venstremodell

GRAB inngår som standard (alternativt grep SQUARE, se

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2250 mm) 900-1200 mm Blankpolert/ Krom Pris NOK

1201-2000 mm Blankpolert/ Krom

Pris NOK

Klart glass

825 023 00

17 780,-

826 023 00

21 110,-

Klart glass med Timeless

825 113 00

23 300,-

826 113 00

26 730,-

Frostet glass

825 103 00

23 300,-

826 103 00

26 730,-

Grått glass

825 033 00

23 300,-

826 033 00

26 730,-

A 900-2000

Opal Klar

825 123 00

23 300,-

826 123 00

26 730,-

Opal Frost

825 253 00

26 730,-

826 253 00

29 950,-

Venstremodell

Dark Frost

825 393 00

26 730,-

826 393 00

29 950,-

400-1000

B 150-1200

TRAC 4 MÅLTILPASSET • Valgfri

Venstremodell

Høyremodell

A 550-2200

bredde mellom 550–2200 og 1600, nisjemål (A)

A 550-2200

• Standardhøyde

1995 mm øvre kant glass (2030 mm øvre kant stag og 2000 mm øvre kant skinne) • Drahåndtak

s. 134)

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

• Kan

1995

GRAB inngår som standard (alternativt grep SQUARE, se

B 150-1200

B 150-1200

400-1000

400-1000

bestilles med vertikalt takstag

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 1995 mm) Blankpolert/ Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

804 023 00

19 970,-

804 021 00

21 630,-

Klart glass med Timeless

804 113 00

24 440,-

804 111 00

26 210,-

Frostet glass

804 103 00

24 440,-

804 101 00

26 210,-

Grått glass

804 033 00

24 440,-

804 031 00

26 210,-

A 550-2200

Opal Klar

804 123 00

24 440,-

804 121 00

26 210,-

Opal Frost

804 253 00

27 870,-

804 251 00

29 430,-

Venstremodell

Dark Frost

804 393 00

27 870,-

804 391 00

29 430,-

Venstremodell

bredde mellom 150 og 1200 mm (A) x 400–1000 mm (B), gjelder innvendig hjørne til utside glass

B 400-1000

• Valgfri

• Standardhøyde

1995 mm øvre kant glass (2030 mm øvre kant stag og 2000 mm øvre kant skinne) • Drahåndtak

GRAB inngår som standard (alternativt grep SQUARE, se s. 134)

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

• Kan

Høyremodell B 400-1000 A 150-1200

TRAC 13 MÅLTILPASSET

A 150-1200

B 400-1000

A 150-1200

bestilles med vertikalt takstag

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 1995 mm)

1995

Blankpolert/ Krom

Høyremodell 96

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

813 023 00

19 970,-

813 021 00

21 630,-

Klart glass med Timeless

813 113 00

24 440,-

813 111 00

26 210,-

Frostet glass

813 103 00

24 440,-

813 101 00

26 210,-

Grått glass

813 033 00

24 440,-

813 031 00

26 210,-

Opal Klar

813 123 00

24 440,-

813 121 00

26 210,-

Opal Frost

813 253 00

27 870,-

813 251 00

29 430,-

Dark Frost

813 393 00

27 870,-

813 391 00

29 430,-


TRAC 20 MÅLTILPASSET • Valgfri

bredde mellom 150 og 1200 mm (A), gjelder mål fra vegg til ende glass Mål B gjelder innvendig hjørne til utside glass • Standardhøyde

1995 mm øvre kant glass (2030 mm øvre kant stag og 2000 mm øvre kant skinne) er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

Venstremodell A 150-1200

bestilles med vertikalt takstag

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 1995 mm) Pris NOK

Pris NOK

820 023 00

13 310,-

820 021 00

14 140,-

Klart glass med Timeless

820 113 00

16 740,-

820 111 00

17 580,-

Frostet glass

820 103 00

16 740,-

820 101 00

17 580,-

Grått glass

820 033 00

16 740,-

820 031 00

17 580,-

Opal Klar

820 123 00

16 740,-

820 121 00

17 580,-

Opal Frost

820 253 00

18 930,-

820 251 00

19 450,-

Dark Frost

820 393 00

18 930,-

820 391 00

19 450,-

Venstremodell

• Valgfri

bredde mellom 150 og 1200 mm (A) gjelder mål fra vegg til ende glass

• Valgfri

høyde opptil 2500 mm (totalt mål mellom gulv og tak)

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

• Ved

A 150-1200

A 150-1200

bestilling angir du artikkelnummer, A-mål og høyde

Høyremodell

Blankpolert

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

870 023 00

14 350,-

870 021 00

15 390,-

Klart glass med Timeless

870 113 00

17 780,-

870 111 00

18 620,-

Frostet glass

870 103 00

17 780,-

870 101 00

18 620,-

Grått glass

870 033 00

17 780,-

870 031 00

18 620,-

Opal Klar

870 123 00

17 780,-

870 121 00

18 620,-

Opal Frost

870 253 00

19 970,-

870 251 00

20 900,-

Dark Frost

870 393 00

19 970,-

870 391 00

20 900,-

• Valgfri

bredde mellom 1200 og 2000 mm (A) gjelder ytterkanter glass. Mål B gjelder vegg til utside glass • Standardhøyde

B

TRAC 43 MÅLTILPASSET 1995 mm øvre kant glass (2030 mm øvre kant stag)

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 1995 mm) Blankpolert/ Krom Pris NOK

DUSJLØSNINGER - TRAC

Venstremodell

Matt svart

Klart glass

TRAC 20 PLUS MÅLTILPASSET

Max 2500

A 150-1200

• Kan

Blankpolert/ Krom

A 150-1200

A 150-1200

200-1000

1995

• Modellen

Høyremodell B 150-1000

Venstremodell B 150-1000

B 150-1000

A 1200-2000

• Ved

1995

A 1200-2000

B 200-1000

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

843 023 00

16 740,-

843 021 00

17 780,-

Klart glass med Timeless

843 113 00

18 930,-

843 111 00

19 970,-

Frostet glass

843 103 00

18 930,-

843 101 00

19 970,-

Grått glass

843 033 00

18 930,-

843 031 00

19 970,-

Opal Klar

843 123 00

18 930,-

843 121 00

19 970,-

Opal Frost

843 253 00

21 220,-

843 251 00

22 260,-

Dark Frost

843 393 00

21 220,-

843 391 00

22 260,-

TRAC 43 PLUS MÅLTILPASSET • Valgfri

bredde mellom 1200 og 2000 mm (A) gjelder ytterkanter glass

• Valgfri

høyde opptil 2500 mm (totalt mål mellom gulv og tak)

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-mål og høyde

Max 2500

A 1200-2000

A 1200-2000

Blankpolert

Pris NOK

Matt Svart

Pris NOK

Klart glass

893 023 00

18 930,-

893 021 00

19 970,-

Klart glass med Timeless

893 113 00

23 400,-

893 111 00

24 440,-

Frostet glass

893 103 00

23 400,-

893 101 00

24 440,-

Grått glass

893 033 00

23 400,-

893 031 00

24 440,-

Opal Klar

893 123 00

23 400,-

893 121 00

24 440,-

Opal Frost

893 253 00

25 480,-

893 251 00

26 730,-

Dark Frost

893 393 00

25 480,-

893 391 00

26 730,97


Dusjdør ARC 2 i Klart glass, 7 490,Håndkletørker MARK i RAL, 5 290,-

ARC Med ARC bygger du følelsen på de store glassflatene i 8 mm og de vakre beslagene i blankpolert krom, messing eller matt svart finish. Den fine glassfølelsen gir baderommet en herlig romfølelse, og med en måltilpasset ARC-løsning tilpasser du enkelt ARC til formen på baderommet – som regel uten at det koster deg noe ekstra.

98


1.

2.

DUSJLØSNINGER - ARC

3. 4.

1. ARC-beslagene er vår egen design og konstruksjon, som holder det 8 mm tykke glasset i et sikkert grep. 2. Dusjløsningene i ARC tilbyr nesten uendelige muligheter når det gjelder tilpasning til tilsynelatende umulige områder. 3. Hvor mye privatliv vil du ha i dusjen? Velg et frostet glasss hvis dere er flere på badet om morgenen. 4. Spesialtilpasninger av dusjglass er hverdagen vår. Her et ARC-glass med uttak for vannrør. Du designer – vi tegner!

99


Skreddersydd dusjvegg ARC 20 i messing, 13 940,- Servantskap VISKAN Solid 60 Premium White med servant i porselen og knotten SPOT, 9 720,- Speil SCENE 60, 8 810,100


DUSJLØSNINGER - ARC

VI TILPASSER

Tilpassing av glasset etter for eksempel en utstikkende vegg er enkelt, men det må gjøres før herding. Mål nøyaktig opp og gi skissen til forhandleren, så kommer vi tilbake til deg med en CAD-tegning, kostnadsfritt.

101


ARC VARIANTER

ARC gir deg de største valgmulighetene i den nordiske dusjverdenen. Med stilrene beslag i blank krom, polert messing eller matt svart finish på det 8 mm tykke glasset har du et fundament for en dusjløsning som du kan få nesten nøyaktig slik du vil ha den. Eller gjør det enkelt for deg: Velg en av variantene på de neste sidene.

Dusjhjørne ARC 12 i messing, 17 780,- Håndkletørker LINE i messing, 5 290,- Servantskap GRAND Solid 140 i NCS med servant i porselen, 32 810,- Speil TOUCH 140, 9 330,-

102


UNDER SKRÅTAK

SVARTE DETALJER Match dusjveggen med matt svart blandebatteri, håndkletørker og et servantskap i vakre Black Oak.

På inr.no kan du prøve ulike glass til ulike finisher for å finne en perfekt løsning.

DUSJLØSNINGER - ARC

En skreddersydd ARC 4 i nisje er en populær løsning under skråtak. Se oppmålingsveiledning på inr.no

7 GLASS OG 3 FINISHER

WALK IN To takdusjer gir dobbel dusjglede. ARC 43 er også tilgjengelig med skinne, TRAC 43.

103


ARC 2 STANDARDMÅL • Bredde

2000

800 eller 900 mm

2000 mm øvre kant glass

• Grepet

SQUARE inngår

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

800 900

bestilling angir du artikkelnummer

Krom

800 900

Høyremodell

800 900

• Høyde

• Ved

Venstremodell

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Pris NOK

Klart glass 800 mm

102 025 80

7 490,-

102 021 80

8 420,-

102 027 80

9 260,-

Klart glass 900 mm

102 025 90

7 490,-

102 021 90

8 420,-

102 027 90

9 260,-

Venstremodell

Venstremodell

ARC 2 MÅLTILPASSET • Valgfri

A

200-1000

bredde mellom 200 og 1000 mm, nisjemål (A)

• Standardhøyde • Grepet

Høyremodell A

200-1000

2000 mm øvre kant glass

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB, se s. 134)

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm)

2000

Krom

A 200-1000

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Pris NOK

Klart glass

102 025 00

9 150,-

102 021 00

9 980,-

102 027 00

10 820,-

Klart glass med Timeless

102 115 00

11 130,-

102 111 00

11 960,-

102 117 00

13 000,-

Frostet glass

102 105 00

11 130,-

102 101 00

11 960,-

102 107 00

13 000,-

Grått glass

102 035 00

11 130,-

102 031 00

11 960,-

102 037 00

13 000,-

Opal Klar

102 125 00

11 130,-

102 121 00

11 960,-

102 127 00

13 000,-

Opal Frost

102 255 00

12 270,-

102 251 00

13 100,-

102 257 00

14 040,-

Dark Frost

102 395 00

12 270,-

102 391 00

13 100,-

102 397 00

14 040,-

Venstremodell

200-1000

200-1000

ARC 3 MÅLTILPASSET • Valgfri

A

400-2000

bredde mellom 400 og 2000 mm, nisjemål (A)

• Standardhøyde • Grepet

2000 mm øvre kant glass

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB s. 134)

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

200-1000

200-1000

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm). Angi om du ønsker en annen fordeling enn like brede dører 2000

Krom

A 400-2000

104

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

103 025 00

17 780,-

103 021 00

19 450,-

Messing 103 027 00

Pris NOK 21 220,-

Klart glass med Timeless

103 115 00

21 220,-

103 111 00

22 780,-

103 117 00

24 440,-

Frostet glass

103 105 00

21 220,-

103 101 00

22 780,-

103 107 00

24 440,-

Grått glass

103 035 00

21 220,-

103 031 00

22 780,-

103 037 00

24 440,-

Opal Klar

103 125 00

21 220,-

103 121 00

22 780,-

103 127 00

24 440,-

Opal Frost

103 255 00

24 440,-

103 251 00

26 100,-

103 257 00

27 870,-

Dark Frost

103 395 00

24 440,-

103 391 00

26 100,-

103 397 00

27 870,-


200-1000

B 150-1000

ARC 4 MÅLTILPASSET • Valgfri

Venstremodell

Høyremodell

A 350-2000

A 350-2000

bredde mellom 350 og 2000 mm, nisjemål (A)

• Standardhøyde

stag)

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant

• Grepet

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB, se s. 134)

2000

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

200-1000

B 150-1000 200-1000

B 150-1000

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis det er en annen enn standard (maks. 2000 mm) Krom

A 350-2000

Venstremodell

B 200-700

350-700

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Klart glass

104 025 00

18 930,-

104 021 00

20 590,-

104 027 00

22 260,-

Klart glass med Timeless

104 115 00

23 400,-

104 111 00

24 960,-

104 117 00

26 730,-

Frostet glass

104 105 00

23 400,-

104 101 00

24 960,-

104 107 00

26 730,-

Grått glass

104 035 00

23 400,-

104 031 00

24 960,-

104 037 00

26 730,-

Opal Klar

104 125 00

23 400,-

104 121 00

24 960,-

104 127 00

26 730,-

Opal Frost

104 255 00

26 730,-

104 251 00

28 390,-

104 257 00

30 060,-

Dark Frost

104 395 00

26 730,-

104 391 00

28 390,-

104 397 00

30 060,-

ARC 5 MÅLTILPASSET • Valgfri

Venstremodell

Høyremodell

A 550-1400

A 550-1400

bredde mellom 550 og 1400 mm, nisjemål (A)

• Standardhøyde

kant stag)

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre

• Grepet

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB, se s. 134) er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

350-700

350-700

B 200-700

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm)

Krom

A 550-1400

Venstremodell

350-700

C 200-700

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Klart glass

105 025 00

24 440,-

105 021 00

26 210,-

105 027 00

27 870,-

Klart glass med Timeless

105 115 00

30 060,-

105 111 00

31 720,-

105 117 00

33 380,-

Frostet glass

105 105 00

30 060,-

105 101 00

31 720,-

105 107 00

33 380,-

Grått glass

105 035 00

30 060,-

105 031 00

31 720,-

105 037 00

33 380,-

Opal Klar

105 125 00

30 060,-

105 121 00

31 720,-

105 127 00

33 380,-

Opal Frost

105 255 00

33 380,-

105 251 00

35 050,-

105 257 00

36 710,-

Dark Frost

105 395 00

33 380,-

105 391 00

35 050,-

105 397 00

36 710,-

ARC 6 MÅLTILPASSET • Valgfri

Venstremodell

stag)

Høyremodell A 750-2400

A 750-2400

bredde mellom 750 og 2400 mm, nisjemål (A)

• Standardhøyde

Pris NOK

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant

• Grepet

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB, se s. 134)

2000

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

B 200-1000

350-700

C 200-700

C 200-700

350-700

B 200-1000

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-,B- og C-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm) Krom

A 750-2400

Venstremodell

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Klart glass

106 025 00

33 380,-

106 021 00

35 880,-

106 027 00

Pris NOK 38 380,-

Klart glass med Timeless

106 115 00

42 220,-

106 111 00

44 820,-

106 117 00

47 220,-

Frostet glass

106 105 00

42 220,-

106 101 00

44 820,-

106 107 00

47 220,-

Grått glass

106 035 00

42 220,-

106 031 00

44 820,-

106 037 00

47 220,-

Opal Klar

106 125 00

42 220,-

106 121 00

44 820,-

106 127 00

47 220,-

Opal Frost

106 255 00

46 700,-

106 251 00

49 300,-

106 257 00

51 790,-

Dark Frost

106 395 00

46 700,-

106 391 00

49 300,-

106 397 00

51 790,105

DUSJLØSNINGER - ARC

• Modellen

B 200-700

• Ved

2000

B 200-1000

Pris NOK


B 200-700

350-700

C 150-1000

ARC 7 MÅLTILPASSET • Valgfri

Venstremodell

bredde mellom 700 og 2400 mm, nisjemål (A)

• Standardhøyde • Grepet

s. 134)

Høyremodell

A 700-2400

A 700-2400

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB, se

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

B 200-700

350-700

C 150-1000

C 150-1000

350-700

B 200-700

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-,B- og C-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm)

Krom

A 700-2400

Venstremodell

A 800 900

B 800 900

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

107 025 00

33 380,-

107 021 00

35 880,-

Messing 107 027 00

38 380,-

Klart glass med Timeless

107 115 00

42 220,-

107 111 00

44 820,-

107 117 00

47 220,-

Frostet glass

107 105 00

42 220,-

107 101 00

44 820,-

107 107 00

47 220,-

Grått glass

107 035 00

42 220,-

107 031 00

44 820,-

107 037 00

47 220,-

Opal Klar

107 125 00

42 220,-

107 121 00

44 820,-

107 127 00

47 220,-

Opal Frost

107 255 00

46 700,-

107 251 00

49 300,-

107 257 00

51 790,-

Dark Frost

107 395 00

46 700,-

107 391 00

49 300,-

107 397 00

51 790,-

ARC 12 STANDARDMÅL

Pris NOK

B 800 900

• Dørene

fås i størrelsene 800 og 900 mm (A og B), gjelder innvendig hjørne til utside glass • Høyde

2000 mm øvre kant glass

• Grepet

SQUARE inngår

• Magnetlister • Modellen • Ved

A 800 900

2000

mellom dørene inngår, for øvrig er modellen uten tetningslister

er vendbar

bestilling angir du artikkelnummer

2000

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass 800 x 800 mm

112 025 88

14 350,-

112 021 88

16 120,-

112 027 88

Messing

17 780,-

Klart glass 800 x 900 mm

112 025 89

14 350,-

112 021 89

16 120,-

112 027 89

17 780,-

Klart glass 900 x 900 mm

112 025 99

14 350,-

112 021 99

16 120,-

112 027 99

17 780,-

ARC 12 MÅLTILPASSET B 200-1000

B 200-1000

• Valgfri

bredde mellom 200 og 1000 mm (A) x 200–1000 mm (B), gjelder innvendig hjørne til utside glass • Høyde

2000 mm øvre kant glass

• Grepet

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB, se s. 134)

• Magnetlister • Modellen

A 200-1000

A 200-1000

Pris NOK

mellom dørene inngår, for øvrig er modellen uten tetningslister

er vendbar

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm) 2000

106

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

112 025 00

17 580,-

112 021 00

19 450,-

Messing 112 027 00

Pris NOK 20 900,-

Klart glass med Timeless

112 115 00

20 900,-

112 111 00

22 780,-

112 117 00

24 230,-

Frostet glass

112 105 00

20 900,-

112 101 00

22 780,-

112 107 00

24 230,-

Grått glass

112 035 00

20 900,-

112 031 00

22 780,-

112 037 00

24 230,-

Opal Klar

112 125 00

20 900,-

112 121 00

22 780,-

112 127 00

24 230,-

Opal Frost

112 255 00

24 230,-

112 251 00

26 210,-

112 257 00

27 460,-

Dark Frost

112 395 00

24 440,-

112 391 00

26 210,-

112 397 00

27 460,-


A 800 900

B 800 900

ARC 13 STANDARDMÅL

Venstremodell

Høyremodell B 800 900

• Dør

og vegg fås i størrelsene 800 og 900 mm (A og B), gjelder innvendig hjørne til utvendig glass 2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

• Grepet

SQUARE inngår

A 800 900

• Høyde

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer

2000

Krom

B 200-1000

Pris NOK

Messing

15 600,-

113 021 88

17 260,-

113 027 88

18 930,-

Klart glass 800 (A) x 900 (B) mm

113 025 89

15 600,-

113 021 89

17 260,-

113 027 89

18 930,-

Klart glass 900 (A) x 800 (B) mm

113 025 98

15 600,-

113 021 98

17 260,-

113 027 98

18 930,-

Klart glass 900 x 900 mm

113 025 99

15 600,-

113 021 99

17 260,-

113 027 99

18 930,-

ARC 13 MÅLTILPASSET

Venstremodell B

Høyremodell B 200-1000

200-1000

• Valgfri

• Standardhøyde

stag)

A 150-1000

bredde mellom 150 og 1000 mm (A) x 200–1000 mm (B), gjelder innvendig hjørne til utside glass

Pris NOK

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant

A

A 150-1000

Matt svart

113 025 88

150-1000

Venstremodell

Pris NOK

Klart glass 800 x 800 mm

• Grepet

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB, se s. 134) er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm) Krom

Venstremodell

A 550-1400

B 200-1000

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Klart glass

113 025 00

18 930,-

113 021 00

20 590,-

113 027 00

22 260,-

Klart glass med Timeless

113 115 00

23 400,-

113 111 00

24 960,-

113 117 00

26 730,-

Frostet glass

113 105 00

23 400,-

113 101 00

24 960,-

113 107 00

26 730,-

Grått glass

113 035 00

23 400,-

113 031 00

24 960,-

113 037 00

26 730,-

Opal Klar

113 125 00

23 400,-

113 121 00

24 960,-

113 127 00

26 730,-

Opal Frost

113 255 00

26 830,-

113 251 00

28 390,-

113 257 00

30 060,-

Dark Frost

113 395 00

26 830,-

113 391 00

28 390,-

113 397 00

30 060,-

ARC 14 MÅLTILPASSET

Venstremodell

134)

• Magnetlister

lister

• Modellen

2000

• Ved

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB, se s. mellom dørene inngår, for øvrig er modellen uten tetnings-

er vendbar

bestilling angir du artikkelnummer, A-, B- og C-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm) Krom

C 200-700 350-700

Venstremodell

350-700

• Grepet

B 200-1000

350-700

• Standardhøyde

Høyremodell

A 550-1400

bredde mellom 550 og 1400 mm (A) x 200-1000 mm (B), gjelder innvendig hjørne til utside glass

A 550-1400

• Valgfri

Pris NOK

C 200-700

B 200-1000 C 200-700

2000

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Klart glass

114 025 00

33 380,-

114 021 00

35 880,-

114 027 00

Pris NOK 38 480,-

Klart glass med Timeless

114 115 00

42 220,-

114 111 00

44 820,-

114 117 00

47 320,-

Frostet glass

114 105 00

42 220,-

114 101 00

44 820,-

114 107 00

47 320,-

Grått glass

114 035 00

42 220,-

114 031 00

44 820,-

114 037 00

47 320,-

Opal Klar

114 125 00

42 220,-

114 121 00

44 820,-

114 127 00

47 320,-

Opal Frost

114 255 00

46 700,-

114 251 00

49 400,-

114 257 00

51 790,-

Dark Frost

114 395 00

46 700,-

114 391 00

49 400,-

114 397 00

51 790,-

107

DUSJLØSNINGER - ARC

• Modellen


ARC 15 MÅLTILPASSET

B 550-1400

Venstremodell

• Valgfri

• Standardhøyde • Grepet

s. 134)

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB, se

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

B 550-1400 A 150-1000

bredde mellom 150 og 1000 mm (A) x 550–1400 mm (B), gjelder innvendig hjørne til utside glass

Høyremodell

B 550-1400 A 150-1000

A 150-1000

C 200-700

350-700

C 200-700

350-700

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-, B- og C-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm)

Venstremodell

A 550-1400

Matt svart

Pris NOK

Messing

33 380,-

115 021 00

35 880,-

115 027 00

38 380,-

Klart glass med Timeless

115 115 00

42 220,-

115 111 00

44 820,-

115 117 00

47 320,-

Frostet glass

115 105 00

42 220,-

115 101 00

44 820,-

115 107 00

47 320,-

Grått glass

115 035 00

42 220,-

115 031 00

44 820,-

115 037 00

47 320,-

Opal Klar

115 125 00

42 220,-

115 121 00

44 820,-

115 127 00

47 320,-

Opal Frost

115 255 00

46 700,-

115 251 00

49 300,-

115 257 00

51 790,-

Dark Frost

115 395 00

46 700,-

115 391 00

49 300,-

115 397 00

51 790,-

ARC 16 MÅLTILPASSET

B 550-1400

B 550-1400

• Valgfri

bredde mellom 550 og 1400 mm (A) x 550–1400 mm (B), gjelder innvendig hjørne til utside glass • Standardhøyde • Grepet

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

SQUARE inngår som standard (alternativt håndtak GRAB, se s. 134)

• Magnetlister • Modellen

Pris NOK

C 200-700

mellom dørene inngår, for øvrig er modellen uten tetningslister

D 200-700

350-700

Pris NOK

115 025 00

A 550-1400

C 200-700

Krom Klart glass

350-700

2000

350-700

er vendbar

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-, B-, C- og D-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm) 2000

C 350-700 200-700 350-700

D 200-700

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Klart glass

116 025 00

46 700,-

116 021 00

50 020,-

116 027 00

53 350,-

Klart glass med Timeless

116 115 00

54 600,-

116 111 00

57 820,-

116 117 00

61 260,-

Frostet glass

116 105 00

54 600,-

116 101 00

57 820,-

116 107 00

61 260,-

Grått glass

116 035 00

54 600,-

116 031 00

57 820,-

116 037 00

61 260,-

Opal Klar

116 125 00

54 600,-

116 121 00

57 820,-

116 127 00

61 260,-

Opal Frost

116 255 00

58 970,-

116 251 00

61 780,-

116 257 00

65 730,-

Dark Frost

116 395 00

58 970,-

116 391 00

61 780,-

116 397 00

65 730,-

ARC 17 MÅLTILPASSET

A 200-1000

• Valgfri

• Tetningslist • Modellen

1400 mm øvre kant glass

mot badekar inngår 200-1000

er vendbar

A

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 1400 mm)

Krom

Venstremodell

108

Venstremodell

bredde mellom 200 og 1000 mm (A)

• Standardhøyde

1400

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

117 025 00

Pris NOK 7 700,-

117 021 00

8 630,-

Messing 117 027 00

Pris NOK 9 670,-

Klart glass med Timeless

117 115 00

9 980,-

117 111 00

10 920,-

117 117 00

11 860,-

Frostet glass

117 105 00

9 980,-

117 101 00

10 920,-

117 107 00

11 860,-

Grått glass

117 035 00

9 980,-

117 031 00

10 920,-

117 037 00

11 860,-

Opal Klar

117 125 00

9 980,-

117 121 00

10 920,-

117 127 00

11 860,-

Opal Frost

117 255 00

11 130,-

117 251 00

11 960,-

117 257 00

13 310,-

Dark Frost

117 395 00

11 130,-

117 391 00

11 960,-

117 397 00

13 310,-


A 800 900

ARC 20 STANDARDMÅL • Bredde • Høyde

Venstremodell

800 eller 900 mm (A) gjelder mål fra vegg til ende glass

B 1000

B 1000

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

A 800 900

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer Staget kan kappes til valgfri lengde

2000

Venstremodell

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Pris NOK

Klart glass 800 mm

120 025 80

9 980,-

120 021 80

10 920,-

120 027 80

11 650,-

Klart glass 900 mm

120 025 90

9 980,-

120 021 90

10 920,-

120 027 90

11 650,-

Venstremodell

ARC 20 MÅLTILPASSET A 150-1000

• Valfri

bredde mellom 150 og 1000 mm (A) gjelder mål fra vegg til ende glass. Mål B gjelder innvendig hjørne til utside glass • Standardhøyde

B 150-1000

B 150-1000

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

A 150-1000

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm)

Venstremodell

Krom

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Pris NOK

Klart glass

120 025 00

12 170,-

120 021 00

13 100,-

120 027 00

13 940,-

Klart glass med Timeless

120 115 00

14 350,-

120 111 00

15 290,-

120 117 00

16 330,-

Frostet glass

120 105 00

14 350,-

120 101 00

15 290,-

120 107 00

16 330,-

Grått glass

120 035 00

14 350,-

120 031 00

15 290,-

120 037 00

16 330,-

Opal Klar

120 125 00

14 350,-

120 121 00

15 290,-

120 127 00

16 330,-

Opal Frost

120 255 00

16 640,-

120 251 00

17 580,-

120 257 00

18 510,-

Dark Frost

120 395 00

16 640,-

120 391 00

17 580,-

120 397 00

18 510,-

B 200-1000

ARC 43 MÅLTILPASSET • Valfri

bredde mellom 1000 og 2000 mm (A) gjelder ytterkanter glass. Mål B gjelder vegg til utside glass • Standardhøyde

2000

A 1000-2000

2000 mm øvre kant glass (2035 mm øvre kant stag)

• Modellen

er uten magnet- og tetningslister

• Modellen

er vendbar

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm)

Krom A 1000-2000

B 200-1000

Pris NOK

Matt svart

Pris NOK

Messing

Pris NOK

Klart glass

143 025 00

16 640,-

143 021 00

17 780,-

143 027 00

18 510,-

Klart glass med Timeless

143 115 00

18 820,-

143 111 00

19 970,-

143 117 00

20 800,-

Frostet glass

143 105 00

18 820,-

143 101 00

19 970,-

143 107 00

20 800,-

Grått glass

143 035 00

18 820,-

143 031 00

19 970,-

143 037 00

20 800,-

Opal Klar

143 125 00

18 820,-

143 121 00

19 970,-

143 127 00

20 800,-

Opal Frost

143 255 00

22 260,-

143 251 00

23 400,-

143 257 00

24 130,-

Dark Frost

143 395 00

22 260,-

143 391 00

23 400,-

143 397 00

24 130,-

109

DUSJLØSNINGER - ARC

2000


Dusjhjørne SYNC 12, 12 270,- Servantskap VISKAN Solid 60 Premium White med servant i porselen og knotten SPOT, 9 720,- Speilskap STAGE 60, 6 600,-

SYNC Fold sammen når du stiger inn. Fold ut for å lukke. SYNC er den optimale dusjløsningen for det lille badet eller hvis du har en WC eller innredning helt inntil dusjen. Fold inn dørene til veggen når dusjen ikke brukes, og frigjør verdifull gulvplass. SYNC kan kombineres med dusjoppbevaringen PILE og limes med Borrfri.

110


1.

2.

DUSJLØSNINGER - SYNC

3.

4.

1. SYNC fungerer utmerket i en trang nisje. Dra i grepet for å åpne og folde inn døren. Velkommen inn. 2. Hjørnemodellen SYNC 13 har en fast vegg. Perfekt hvis du har innredning helt inntil som du ikke vil støte borti eller få vann på. 3. Profilene er de samme som i LINC, noe som gir mange fordeler. Lim opp dusjen med Borrfri eller monter en PILE i veggprofilen, s. 148. 4. Grepet CIRCLE inngår som standard og følger finishen på dusjens veggprofil.

111


FOR DEN SMALE NISJEN

SYNC 2 er måltilpasset ned til 580 mm. Fold døren på midten, og gå inn. Smartere dusjløsning finnes ikke!

112


DUSJLØSNINGER - SYNC

Foldedør SYNC 2, 6 660,- Servantskap VISKAN Grip 120 NCS med servant i komposittstein, 26 070,- Speil TOUCH 120, 8 810,- Håndkletørker LINE, 3 490,113


SYNC 2 STANDARDMÅL • Dørene • Høyde

2000 mm øvre kant profil

• Grepet

CIRCLE inkludert (alternativt grep PINCH, se s. 134)

• Tetningslist • Modellen

2000

• Ved

A 580 680 780 880

A 580 680 780 880

A 580 680 780 880

Venstremodell

Høyremodell

fås i størrelsene 580, 680, 780 og 880 mm (A)

mot gulv, side og mellom glass inngår

er ikke vendbar, velg høyre- eller venstremodell

bestilling angir du artikkelnummer og høyre- eller venstremodell

Klart glass

Blankpolert

Pris NOK

580 mm

902 023 60

6 660,-

680 mm

902 023 70

6 660,-

780 mm

902 023 80

6 660,-

880 mm

902 023 90

6 660,-

Venstremodell

SYNC 2 MÅLTILPASSET • Valgfri

bredde mellom 580 og 1000 mm, nisjemål (A)

• Standardhøyde • Grepet

A 580-1000

2000 mm øvre kant profil

CIRCLE inkludert (alternativt grep PINCH, se s. 134)

• Tetningslist

2000

A 580-1000

• Modellen

mot gulv, side og mellom glass inngår

er ikke vendbar, velg høyre- eller venstremodell

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-mål og høyde hvis annen enn standard (min. 1400 mm, maks. 2000 mm), høyre- eller venstremodell

A 580-1000

Klart glass

Blankpolert

Pris NOK

580–1000 (A) mm

902 023 00

8 220,-

Venstremodell 580 680 780 880

B 150-1000

SYNC 4 MÅLTILPASSET

Venstremodell

• Valgfri

bredde mellom 730 og 1880 mm, nisjemål (A), døren fås i størrelsene 580, 680, 780, 880 mm • Høyde

2000 mm øvre kant profil (2005 mm øvre kant stag)

• Grepet

CIRCLE inkludert (alternativt grep PINCH, se s. 134)

• Tetningslist

mot gulv, side og mellom glass inngår, samt magnetlister mellom dør og fast parti • Modellen

2000

A 730-1880

580 680 780 880

B 150-1000

gjelder ikke døren

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål samt høyre- eller venstremodell

A 730-1880

Venstremodell

114

er ikke vendbar, velg høyre- eller venstremodell

• Måltilpasning

Høyremodell

A 730-1880

Klart glass

Blankpolert

Pris NOK

730–1 580 (A) mm, (580 mm + 150–1 000 mm)

904 023 60

14 460,-

830–1 680 (A) mm, (680 mm + 150–1 000 mm)

904 023 70

14 460,-

930–1 780 (A) mm, (780 mm + 150–1 000 mm)

904 023 80

14 460,-

1 030–1 880 (A) mm, (880 mm + 150–1 000 mm)

904 023 90

14 460,-

B 150-1000

580 680 780 880


B 700 800 900

SYNC 12 STANDARDMÅL • Dørene

fås i størrelsene 700, 800 og 900 mm (A og B), gjelder innvendig hjørne til ytterkant profil • Høyde

2000 mm øvre kant profil

• Grepet

CIRCLE inkludert (alternativt grep PINCH, se s. 134)

• Tetningslist • Modellen • Ved

2000

A 600-1000

B 600-1000

B 700 800 900

A 700 800 900

A 700 800 900

mot gulv, side og mellom glass inngår, samt magnetlister mellom dørene

er ikke vendbar, velg A- og B-mål

bestilling angir du artikkelnummer

Klart glass

Blankpolert

Pris NOK

700 (A) x 700 (B) mm

912 023 77

12 270,-

700 (A) x 800 (B) mm

912 023 78

12 270,-

700 (A) x 900 (B) mm

912 023 79

12 270,-

800 (A) x 700 (B) mm

912 023 87

12 270,-

800 (A) x 800 (B) mm

912 023 88

12 270,-

800 (A) x 900 (B) mm

912 023 89

12 270,-

900 (A) x 700 (B) mm

912 023 97

12 270,-

900 (A) x 800 (B) mm

912 023 98

12 270,-

900 (A) x 900 (B) mm

912 023 99

12 270,-

SYNC 12 MÅLTILPASSET

B 600-1000

bredde mellom 600 og 1000 mm (A) x 600-1000 mm (B), gjelder innvendig hjørne til ytterkant profil • Standardhøyde

2000 mm øvre kant profil

CIRCLE inkludert (alternativt grep PINCH, se s. 134)

• Tetningslist

dørene

• Modellen

DUSJLØSNINGER - SYNC

• Grepet

A 600-1000

• Valgfri

mot gulv, side og mellom glass inngår, samt magnetlister mellom

er ikke vendbar, velg A- og B-mål

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (min. 1400 mm, maks. 2000 mm), høyre- eller venstremodell

Blankpolert

Pris NOK

600-1000 mm (A) x 600-1000 mm (B)

912 023 00

16 740,-

SYNC 13 MÅLTILPASSET

Venstremodell

Høyremodell

B 600 700 800 900

B 600 700 800 900

• Valgfri

bredde mellom 150 og 1000 mm (A), døren fås i størrelsene 600, 700, 800 og 900 mm, gjelder innvendig hjørne til ytterkant profil • Høyde

2000 mm øvre kant profil (2005 mm øvre kant stag)

• Grepet

CIRCLE inkludert (alternativt grep PINCH, se s. 134)

• Tetningslist

mot gulv, side og mellom glass inngår, samt magnetlister mellom fast glass og dør • Modellen

A 150-1000

A 150-1000

B 600 700 800 900

Klart glass

A 150-1000

2000

er ikke vendbar, velg høyre- eller venstremodell

• Måltilpasning

gjelder ikke døren

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyre- eller venstremodell

2000

Klart glass

Blankpolert

Pris NOK

600 (B) mm x 150–1 000 (A) mm

913 023 60

14 460,-

700 (B) mm x 150–1 000 (A) mm

913 023 70

14 460,-

800 (B) mm x 150–1 000 (A) mm

913 023 80

14 460,-

900 (B) mm x 150–1 000 (A) mm

913 023 90

14 460,-

Venstremodell

115


Dusjhjørne LINC Angel med hvite profiler, 7 990,- Dusjoppbevaring PILE, 2 990,- Takdusj MIST, 8 740:– Håndkletørker LINE, 3 490,-

LINC LINC er verdens første og hittil eneste serie med svanemerkede dusjvegger. Et ekstra grønt alternativ der hver del kan gjenvinnes. Serien tilbyr også ubegrensede valgmuligheter med flere forskjellige glass, integrert oppbevaring i form av PILE og selvfølgelig det patenterte løftehengselet, som gjør at du kan svinge dørene inn mot veggen når dusjen ikke er i bruk. Smart!

116


1.

2.

4.

DUSJLØSNINGER - LINC

3.

1. LINC-dørene kan svinge inn mot veggen og frigjøre gulvplass. En optimal løsning får du med en PILE i veggprofilen når blandebatteriet er montert på samme vegg. 2. Skal din LINC tilpasses et skråtak, er det som regel ikke noe problem. Se hver enkelt modell for tips og råd. 3. Et vindu nær hjørnet kan forkludre planene. Redningen heter LINC Monument og kan plasseres helt inntil hjørnet ved behov. 4. Dusjoppbevaringen PILE passer til LINC. Kombinert med glasset SafeTech får du en trygg og smart dusjløsning for hele familien, s. 148.

117


Black Edition

Dusjhjørne LINC Angel i Klart glass med svarte profiler, 7 990,- Servantskap AIR 120 i Black Velvet med benkeplate i Corian® Designer White og PUSH Tipmatic, 29 860,- Speil TOUCH 120, 8 810,- Håndkletørker LINE i RAL, 4 690,- Servantbatteri SLEEK, høy, 4 290,118


EN DUSJ FOR ALLE SANSENE

La kontrastmaterialer møtes og skape forutsetninger for en morgendusj for alle sanser.

DUSJLØSNINGER - LINC

119


LINC VARIANTER

Favorittene blant dusjhjørner, Angel og Niagara, byr på en rekke alternativer når det gjelder størrelse, glass, profiler, grep og håndtak. Dørene kan svinges inn og er vendbare, og du kan fritt kombinere ulike dørstørrelser. Niagara kan dessuten monteres urettvinklet, noe som er praktisk hvis du har et vindu nær hjørnet. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE og få en estetisk og smart dusjløsning du vil ha glede av i mange år.

Dusjhjørne LINC Angel i Klart glass med svarte profiler, 7 990,- Dusjoppbevaring PILE, 2 990,- Håndkletørker LINE, 3 490,-

120


SAFETECH by INR

LINC er Svanemerket og leveres med en 15 års garanti. En dobbelt så bærekraftig dusjserie, med andre ord.

DUSJLØSNINGER - LINC

Verdensnyheten SafeTech holder glasset sammen hvis ulykken skulle være ute. Til Angel og Niagara.

SVANEMERKET

BLACK EDITION

BORRFRI MONTERING

Flere populære modeller er tilgjengelig med profiler, grep og magnetlister i matt svart. Kombiner med svart PILE.

Løftehengselet kan justeres i valgfri vinkel. Veggprofilene i LINC kan dessuten monteres borrfritt.

121


LINC 2 MÅLTILPASSET • Valgfri

Venstremodell A 200-1000

bredde mellom 200 og 1000 mm, nisjemål (A)

• Standardhøyde

2000 mm øvre kant profil

• Grepet

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134) • Tetningslist • Modellen

2000

mot gulv og side inngår

er vendbar

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm)

A 200-1000

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

502 023 00

502 029 00

502 022 00

502 021 00

Pris NOK 7 490,-

Klart glass med Timeless

502 113 00

502 119 00

502 112 00

502 111 00

8 740,-

Frostet glass

502 103 00

502 109 00

502 102 00

502 101 00

8 740,-

Grått glass

502 033 00

502 039 00

502 032 00

502 031 00

8 740,-

Opal Frost

502 253 00

502 259 00

502 252 00

502 251 00

9 880,-

Venstremodell

200-1000

200-1000

LINC 3 MÅLTILPASSET • Valgfri

A 400-2000

bredde mellom 400 og 2000 mm, nisjemål (A)

• Standardhøyde

2000 mm øvre kant profil

• Grepet

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134) • Tetningslist • Modellen

mot gulv og magnetlister mellom glass inngår

200-1000

200-1000

er vendbar

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm). Angi om du ønsker en annen fordeling enn like brede dører

2000

A 400-2000

200-1000

B 150-1000

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

503 023 00

503 029 00

503 022 00

503 021 00

14 350,-

Klart glass med Timeless

503 113 00

503 119 00

503 112 00

503 111 00

17 060,-

Frostet glass

503 103 00

503 109 00

503 102 00

503 101 00

17 060,-

Grått glass

503 033 00

503 039 00

503 032 00

503 031 00

17 060,-

Opal Frost

503 253 00

503 259 00

503 252 00

503 251 00

18 100,-

LINC 4 MÅLTILPASSET • Valgfri

Venstremodell A 350-2000

bredde mellom 350 og 2000 mm, nisjemål (A)

• Standardhøyde • Grepet

Høyremodell A 350-2000

2000 mm øvre kant profil (2005 mm øvre kant stag)

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134)

• Tetningslist • Modellen

mot gulv og magnetlister mellom glass inkludert

er ikke vendbar, velg høyre- eller venstremodell

B 200-1000 150-1000

B 150-1000

200-1000

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-mål, B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm), høyre- eller venstremodell

2000

A 350-2000

Venstremodell 122

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Klart glass

504 023 00

504 029 00

504 022 00

Pris NOK 15 910,-

Klart glass med Timeless

504 113 00

504 119 00

504 112 00

18 200,-

Frostet glass

504 103 00

504 109 00

504 102 00

18 200,-

Grått glass

504 033 00

504 039 00

504 032 00

18 200,-

Opal Frost

504 253 00

504 259 00

504 252 00

19 760,-


B 200-700

200-700

LINC 5 MÅLTILPASSET • Valgfri

Venstremodell

Høyremodell

A 400-1400

A 400-1400

B 200-700 200-700

B 200-700 200-700

bredde mellom 400 og 1400 mm, nisjemål (A)

• Standardhøyde

2000 mm øvre kant profil (2005 mm øvre kant stag, 2015 mm øvre kant veggfeste) • Grepet

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134) • Tetningslist

2000

• Modellen

mot gulv og side inngår

er ikke vendbar, velg høyre- eller venstremodell

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm), høyre- eller venstremodell

A 400-1400

Venstremodell

C 200-1000

200-700

B 200-700

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Klart glass

505 023 00

505 029 00

505 022 00

15 500,-

Klart glass med Timeless

505 113 00

505 119 00

505 112 00

17 780,-

Frostet glass

505 103 00

505 109 00

505 102 00

17 780,-

Grått glass

505 033 00

505 039 00

505 032 00

17 780,-

Opal Frost

505 253 00

505 259 00

505 252 00

19 240,-

LINC 6 MÅLTILPASSET • Valgfri

Pris NOK

Venstremodell

Høyremodell

A 600-2400

bredde mellom 600 og 2400 mm, nisjemål (A)

A 600-2400

• Standardhøyde

2000 mm øvre kant profil (2010 mm øvre kant veggfeste) • Grepet

• Tetningslist

inngår

• Modellen

2000

modell

mot gulv og magnetlister mellom glass

C 200-1000

200-700

B 200-700

B 200-700

C 200-700 200-1000

er ikke vendbar, velg høyre- eller venstre-

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-, B- og C-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm), høyre- eller venstremodell

A 600-2400

Venstremodell

B 200-700

200-700

C 150-1000

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Klart glass

506 023 00

506 029 00

506 022 00

21 530,-

Klart glass med Timeless

506 113 00

506 119 00

506 112 00

24 650,-

Frostet glass

506 103 00

506 109 00

506 102 00

24 650,-

Grått glass

506 033 00

506 039 00

506 032 00

24 650,-

Opal Frost

506 253 00

506 259 00

506 252 00

26 940,-

LINC 7 MÅLTILPASSET • Valgfri

bredde mellom 550 og 2400 mm, nisjemål (A)

• Standardhøyde

øvre kant stag)

Pris NOK

Venstremodell

Høyremodell

A 550-2400

A 550-2400

2000 mm øvre kant profil (2005 mm

• Grepet

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134) • Tetningslist

inngår

• Modellen

2000

modell

mot gulv og magnetlister mellom glass

C B 200-700 200-700 150-1000

C 150-1000

B 200-700 200-700

er ikke vendbar, velg høyre- eller venstre-

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-, B- og C-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm), høyre- eller venstremodell

A 550-2400

Venstremodell

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Klart glass

507 023 00

507 029 00

507 022 00

Pris NOK 21 530,-

Klart glass med Timeless

507 113 00

507 119 00

507 112 00

24 650,-

Frostet glass

507 103 00

507 109 00

507 102 00

24 650,-

Grått glass

507 033 00

507 039 00

507 032 00

24 650,-

Opal Frost

507 253 00

507 259 00

507 252 00

26 940,123

DUSJLØSNINGER - LINC

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134)


700 800 900 1000

LINC ANGEL STANDARDMÅL fås i størrelsene 700, 800, 900, 1000 mm (Timeless kun i 800 og 900, SafeTech kun i 900), som også er monteringsmålet beregnet fra innvendig hjørne til profilens ytterkant. Størrelsene kan kombineres fritt. Når du bestiller PILE, trekk fra 10 cm på den ene døren.

700 800 900 1000

• Dørene

• Høyde

2000 mm øvre kant profil

• Grepet

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134)

700 800 900 1000

700 800 900 1000

• Tetningslist

mot gulv og magnetlister mellom glass inngår. Med svarte profiler kommer magnetlister i svart • Modellen • Ved

B 200-1000

A 200-1000

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

512 023 _ _

512 029 _ _

512 022 _ _

512 021 _ _

7 990,-

Frostet glass

512 103 _ _

512 109 _ _

512 102 _ _

512 101 _ _

7 990,-

Stripe

512 303 _ _

512 309 _ _

512 302 _ _

512 301 _ _

7 990,-

Grått glass

512 033 _ _

512 039 _ _

512 032 _ _

512 031 _ _

7 990,-

Klart glass med SafeTech

512 403 99

512 409 99

512 402 99

512 401 99

9 350,-

Klart glass med Timeless

512 113 _ _

512 119 _ _

512 112 _ _

512 111 _ _

10 900,A

LINC ANGEL MÅLTILPASSET

200-1000

• Valgfri

bredde mellom 200 og 1000 mm (A) x 200-1000 mm (B), gjelder innvendig hjørne til ytterkant profil • Standardhøyde • Grepet

• Modellen • Ved

700 800 900 1000

mot gulv og magnetlister mellom glass inngår. Med svarte profiler kommer magnetlister i svart

er vendbar

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm) Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

512 023 00

512 029 00

512 022 00

512 021 00

14 660,-

Klart glass med Timeless

512 113 00

512 119 00

512 112 00

512 111 00

17 060,-

Frostet glass

512 103 00

512 109 00

512 102 00

512 101 00

17 060,-

Grått glass

512 033 00

512 039 00

512 032 00

512 031 00

17 060,-

Opal frost

512 253 00

512 259 00

512 252 00

512 251 00

19 550,-

LINC NIAGARA STANDARDMÅL fås i størrelsene 700, 800, 900, 1000 mm (Timeless kun i 800 og 900, SafeTech kun i 900), som også er monteringsmålet beregnet fra innvendig hjørne til profilens ytterkant. Se tegning under til venstre. Størrelsene kan fritt kombineres og monteres urettvinklet

700 800 900 1000

• Dørene

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134)

30

2000 mm øvre kant profil

• Grepet

R5

• Høyde

700 800 900 1000

700 800 900 1000

2000 mm øvre kant profil

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134)

• Tetningslist

2000

Pris NOK

200-1000

2000

er vendbar

bestilling angir du artikkelnummer Se hvordan du kompletterer med de to siste sifrene i eksempelet nederst

• Tetningslist

mot gulv og magnetlister mellom glass inkludert Med svarte profiler kommer magnetlister i svart • Modellen • Ved

er vendbar

bestilling angir du artikkelnummer Se hvordan du kompletterer med de to siste sifrene i eksempelet nederst

2000

( 1 : 15 )

528

628

728

828

200

1000 900 800 700

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

560 023 _ _

560 029 _ _

560 022 _ _

560 021 _ _

7 990,-

Frostet glass

560 103 _ _

560 109 _ _

560 102 _ _

560 101 _ _

7 990,-

Stripe

560 303 _ _

560 309 _ _

560 302 _ _

560 301 _ _

7 990,-

Grått glass

560 033 _ _

560 039 _ _

560 032 _ _

560 031 _ _

7 990,-

Klart glass med SafeTech

560 403 99

560 409 99

560 402 99

560 401 99

9 350,-

Klart glass med Timeless

560 113 _ _

560 119 _ _

560 112 _ _

560 111 _ _

10 900,-

LINC NIAGARA LAVERE HØYDE • Bredde

900x900 mm, gjelder innvendig hjørne til ytterkant profil

• Høyde

1800 mm øvre kant profil

• Grepet

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134)

• Tetningslist • Modellen • Ved

inr.no/dusjverkstedet Prøv ulike mål og se hvordan dørene åpnes.

124

Pris NOK

mot gulv og magnetlister mellom glass inkludert

er vendbar

Husk å oppgi yttermål ved bestilling! Kompletter artikkelnummeret med de to siste sifrene som vist under, med den minste døren først: 700 mm = 7 900 mm = 9 800 mm = 8 1 000 mm = 1

bestilling angir du artikkelnummer

900 mm x 900 mm

Blankpolert

Pris NOK

Klart glass

563 023 99

9 040,-

Eksempel: For en 800 x 1 000 mm dusj legger du til «81» til slutt i artikkelnummeret, f.eks. 560 023 8 1


LINC JOSEPHINE STANDARDMÅL • Dørene

fås i størrelsene 780 og 880 mm (Timeless kun i 880 mm)

2000 mm øvre kant profil

• Vi

mot gulv inngår

85

• Modellen

R3

• Tetningslist

255

• Høyde

Venstremodell

er vendbar

780 880

anbefaler at dusjbatteriet monteres på samme side som dusjveggen

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer. Se hvordan du kompletterer med de to siste sifrene i eksempelet under

2000

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Klart glass

558 023 _ _

558 029 _ _

558 022 _ _

558 021 _ _

Pris NOK 7 380,-

Klart glass med Timeless

558 113 90

558 119 90

558 112 90

558 111 90

8 840,-

Frostet glass

558 103 _ _

558 109 _ _

558 102 _ _

558 101 _ _

8 840,-

Husk å angi yttermål ved bestilling! Kompletter artikkelnummeret med de to siste sifrene som vist under: 780 880

780 mm = 80 880 mm = 90

A 150-1000

B 200-1000

Eksempel: For en 880 mm dusj legger du til «90» til slutt i artikkelnummeret, f.eks. 558 023 9 0

LINC 13 MÅLTILPASSET

Venstremodell

• Valgfri

bredde mellom 150 og 1000 mm (A) x 200–1000 mm (B), gjelder innvendig hjørne til ytterkant profil veggfeste)

2000 mm øvre kant profil (2010 mm øvre kant

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134) • Modellen

mot gulv og magnetlister mellom glass inngår

er ikke vendbar, velg høyre- eller venstremodell

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm), høyre- eller venstremodell

A 400-1400

B 200-1000

Mattbørstet

Hvit

513 023 00

513 029 00

513 022 00

15 910,-

Klart glass med Timeless

513 113 00

513 119 00

513 112 00

18 200,-

Frostet glass

513 103 00

513 109 00

513 102 00

18 200,-

Grått glass

513 033 00

513 039 00

513 032 00

18 200,-

Opal Frost

513 253 00

513 259 00

513 252 00

19 760,-

LINC 14 MÅLTILPASSET

Venstremodell

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134) • Tetningslist • Modellen

2000

A 400-1400

• Grepet

B 200-1000

A 400-1400

2000 mm øvre kant profil (2010 mm øvre kant

200-700

veggfeste)

Høyremodell

C 200-700

bredde mellom 400 og 1400 mm (A) x 200-1000 mm (B), gjelder innvendig hjørne til ytterkant profil

B 200-1000

• Valgfri

• Standardhøyde

Pris NOK

C 200-700

Venstremodell

Blankpolert Klart glass

200-700

2000

mot gulv og magnetlister mellom glass inngår

er ikke vendbar, velg høyre- eller venstremodell

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-, B- og C-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm), høyre- eller venstremodell

C 200-700 200-700

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Klart glass

514 023 00

514 029 00

514 022 00

Pris NOK 21 530,-

Klart glass med Timeless

514 113 00

514 119 00

514 112 00

24 650,-

Frostet glass

514 103 00

514 109 00

514 102 00

24 650,-

Grått glass

514 033 00

514 039 00

514 032 00

24 650,-

Opal Frost

514 253 00

514 259 00

514 252 00

26 940,-

Venstremodell 125

DUSJLØSNINGER - LINC

• Grepet

• Tetningslist

B 200-1000 A 150-1000

• Standardhøyde

Høyremodell

B 200-1000 A 150-1000

Venstremodell


A 150-1000

B 400-1400

LINC 15 MÅLTILPASSET

Venstremodell

• Standardhøyde

stag)

2000 mm øvre kant profil (2005 mm øvre kant

• Grepet

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134) • Tetningslist • Modellen

2000

B 400-1400

A 150-1000

• Valgfri

A 150-1000

bredde mellom 150 og 1000 mm (A) x 400-1400 mm (B), gjelder innvendig hjørne til ytterkant profil

Høyremodell

B 400-1400

C 200-700

200-700

200-700

C 200-700

mot gulv og magnetlister mellom glass inngår

er ikke vendbar, velg høyre- eller venstremodell

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-, B- og C-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm), høyre- eller venstremodell Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Klart glass

515 023 00

515 029 00

515 022 00

21 530,-

Klart glass med Timeless

515 113 00

515 119 00

515 112 00

24 650,-

Frostet glass

515 103 00

515 109 00

515 102 00

24 650,-

200-700

Grått glass

515 033 00

515 039 00

515 032 00

24 650,-

Venstremodell

Opal Frost

515 253 00

515 259 00

515 252 00

26 940,-

LINC 16 MÅLTILPASSET

B 400-1400

• Valgfri

bredde mellom 400 og 1400 mm (A) x 400-1400 mm (B), gjelder innvendig hjørne til ytterkant profil • Standardhøyde • Grepet

2000 mm øvre kant profil (2010 mm øvre kant veggfeste)

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134)

• Tetningslist • Modellen

C 200-700

mot gulv og magnetlister mellom glass inngår

D 200-700

B 400-1400

200-700

A 400-1400

A 400-1400

C 200-700

Pris NOK

200-700

er ikke vendbar, velg høyre- eller venstremodell

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-, B-, C- og D-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm), høyre- eller venstremodell Blankpolert Mattbørstet Hvit

2000

C 200-700

D 350-700 200-700 200-700

B 1000

516 023 00

516 029 00

516 022 00

24 650,-

Klart glass med Timeless

516 113 00

516 119 00

516 112 00

28 390,-

Frostet glass

516 103 00

516 109 00

516 102 00

28 390,-

Grått glass

516 033 00

516 039 00

516 032 00

28 390,-

Opal Frost

516 253 00

516 259 00

516 252 00

30 780,-

LINC 20 STANDARDMÅL 800 eller 900 mm (A), gjelder mål fra vegg til ende glass. Mål B gjelder innvendig hjørne til ytterkant veggprofil • Høyde

2000 mm øvre kant profil (2010 mm øvre kant veggfeste)

• Tetningslist • Modellen • Ved

B 1000

• Bredde

2000

Pris NOK

Klart glass

A 800 900

mot gulv inngår

er vendbar

bestilling angir du artikkelnummer

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Klart glass 800 mm

520 023 80

520 029 80

520 022 80

Pris NOK 5 510,-

Klart glass 900 mm

520 023 90

520 029 90

520 022 90

5 510,-

A 800 900

Venstremodell

LINC 20 MÅLTILPASSET B 150-1000

B 150-1000

• Valgfri

bredde mellom 150 og 1000 mm (A), gjelder mål fra vegg til ende glass. Mål B gjelder innvendig hjørne til ytterkant veggprofil • Standardhøyde • Tetningslist • Modellen

A 150-1000

er ikke vendbar, velg høyre- eller venstremodell

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A- og B-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 2000 mm), høyre- eller venstremodell

2000

A 150-1000

Venstremodell 126

2000 mm øvre kant profil (2010 mm øvre kant veggfeste)

mot gulv inngår

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Klart glass

520 023 00

520 029 00

520 022 00

Pris NOK 7 800,-

Klart glass med Timeless

520 113 00

520 119 00

520 112 00

8 840,-

Frostet glass

520 103 00

520 109 00

520 102 00

8 840,-

Grått glass

520 033 00

520 039 00

520 032 00

8 840,-

Opal Frost

520 253 00

520 259 00

520 252 00

9 880,-


LINC 55 MÅLTILPASSET

Venstremodell

2000 mm øvre kant profil

• Grepet

• Modellen

15

• Tetningslist

R4

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134)

B 665-1465

• Høyde

A 795

A 795

• Buet

B 665-1465

dør 795 mm (A), rett side i valgfri bredde 665-1465 mm (B), gjelder innvendig hjørne til ytterkant profil

Høyremodell

R4 15

A 795

B 665-1465

mot gulv og magnetlister mellom glass inkludert

er vendbar

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer og A- og B-mål. Måltilpasning og skråkapping gjelder ikke buet dør

2000

Klart glass

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Pris NOK

555 023 80

555 029 80

555 022 80

555 021 80

15 290,-

Venstremodell 800

LINC 17 STANDARDMÅL • Bredde • Høyde

800 mm, gjelder mål fra vegg til ende glass

1400 mm øvre kant profil

• Tetningslist

1400

• Modellen • Ved

mot badekar inngår

er vendbar

800

bestilling angir du artikkelnummer

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Pris NOK

517 023 80

517 029 80

517 022 80

517 021 80

4 260,-

DUSJLØSNINGER - LINC

Klart glass 800 mm Venstremodell

LINC 17 MÅLTILPASSET

200-900

• Valgfri

bredde mellom 200 og 900 mm (A), gjelder mål fra vegg til ende glass

• Standardhøyde • Tetningslist • Modellen

1400

1400 mm øvre kant profil

mot badekar inngår

er vendbar

200-900

• Ved

bestilling angir du artikkelnummer, A-mål og høyde hvis annen enn standard (maks. 1400 mm)

Venstremodell

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Pris NOK

Klart glass

517 023 00

517 029 00

517 022 00

517 021 00

6 340,-

Klart glass med Timeless

517 113 00

517 119 00

517 112 00

517 111 00

7 380,-

Frostet glass

517 103 00

517 109 00

517 102 00

517 101 00

7 380,-

Grått glass

517 033 00

517 039 00

517 032 00

517 031 00

7 380,-

Opal Frost

517 253 00

517 259 00

517 252 00

517 251 00

8 110,-

LINC MONUMENT • Bredde

glass)

930 mm (mellom profilenes ytterkanter), dybde 780 mm (fra vegg til utside

2000 mm øvre kant profil

• Grepet

CIRCLE følger med som standard (alternativt grep PINCH, se s. 134)

• Tetningslist

2000

930

• Høyde

• Modellen • Innfelt • Ved

mot gulv og magnetlister mellom glass inkludert

780

930

R4 1

5

er vendbar og kan også monteres i hjørne

mot vegg bygger den 305 mm fra vegg til utside glass

bestilling angir du artikkelnummer

Prøv ulike mål og se hvordan dørene åpnes i inr.no/dusjverkstedet

Klart glass 930 x 780 mm

Blankpolert

Mattbørstet

Hvit

Matt svart

Pris NOK

561 023 98

561 029 98

561 022 98

561 021 98

12 790,127


Dusjkabinett BRIC 4 i Klart glass, 19 240,med dusjbatteri og takdusj fra Mora

BRIC BRIC gir deg frihet når du skal velge dusjkabinett. Blant våre fire modeller finnes alternativ for måltilpasning på høyden, skyvedør eller pivotåpning, og du kan velg mellom flere glasstyper. Velg mellom integrert dusjpanel med termostatbatteri, tak- og hånddusj fra Mora eller kun dusjsettet. To enklere varianter med skyvedør gjør kabinettserien komplett.

128


1.

DUSJLØSNINGER - BRIC

2.

4.

3.

1. Den perfekte løsningen til hytta. Dusjkabinettet kan du plassere nesten hvor som helst uten å tenke så mye på underlaget. 2. Grepet Circle er standard til kabinettene med pivotdører. Hvis du foretrekker grepet PINCH, kan du angi det når du bestiller. Se s. 134 3. Takket være de eksklusive pivotopphengte dørene tilbyr BRIC et ekstra sjenerøst åpningsmål Fronten er avtagbar, noe som forenkler rengjøringen. 4. BRIC 2 og 3 har klassiske skyvedører i hvitt i stedet for pivotdører. BRIC 2 kan dessuten måltilpasses i høyden.

129


BRIC 2 STANDARDMÅL • Kabinettet

Venstremodell

900 x 900 mm

fås i målene 700 x 900, 800 x 900, 900 x 900 mm

• Høyde

2120-2140 mm øvre kant ramme (regulerbare ben). Husk at det kreves ytterligere ca. 150 mm i takhøyde for å kunne montere kabinettet • Tetningslist

og magnetlist til døren inngår

• Kar

i hvit støpemarmor. Mål fra gulv til nedre kant kar i laveste posisjon er 75 mm. Mål fra gulv til øvre kant kar i laveste posisjon er 120 mm

21202140

• Dusjsett

inngår, men ikke blandebatteri

• Blandebatterihullene

er tatt ut for 155 c/c og passer til blandebatterier med både 150 og 160 c/c (uten eksentere) • Ved

bestilling angir du artikkelnummer

Klart glass (front), Frost (bakvegg)

Matt hvit

900 x 900 mm

620 322 99

12 170,-

800 x 900 mm, venstremodell

621 322 89

12 170,-

800 x 900 mm, høyremodell

622 322 89

12 170,-

700 x 900 mm, venstremodell

621 322 79

12 170,-

700 x 900 mm, høyremodell

622 322 79

12 170,-

BRIC 2 HØYDETILPASSET • Kabinettet

Pris NOK

Venstremodell

fås i målene 700 x 900, 800 x 900, 900 x 900 mm

• Valgfri

høyde mellom 1800 og 2120 mm øvre kant ramme. Husk at det ytterligere ca. 150 mm i takhøyde for å kunne montere kabinettet

kreves

• Blandebatterihullene

dard ne

er plassert ca 1100 mm opp fra karet ved stanhøyde. Ved bestilling av kabinett med lavere høyde senkes hulletilsvarende.

18002120

900 x 900 mm

• Tetningslist

og magnetlist til døren inngår

• Kar

i hvit støpemarmor. Mål fra gulv til nedre kant kar i laveste posisjon er 75 mm. Mål fra gulv til øvre kant kar i laveste posisjon er 120 mm • Dusjsett

inngår, men ikke blandebatteri

• Blandebatterihullene

eksentere) • Ved

er tatt ut for 155 c/c og passer til blandebatterier med både 150 og 160 c/c (uten

bestilling angir du artikkelnummer og ønsket høyde

Klart glass (front), Frost (bakvegg)

Matt hvit

900 x 900 mm

623 322 99

Pris NOK 20 380,-

800 x 900 mm, venstremodell

624 322 89

20 380,-

800 x 900 mm, høyremodell

625 322 89

20 380,-

700 x 900 mm, venstremodell

624 322 79

20 380,-

700 x 900 mm, høyremodell

625 322 79

20 380,-

BRIC 3 STANDARDMÅL • Kabinettet

fås i målene 800 x 900, 900 x 900 og 1000 x 1000 mm

• Høyde

2260-2280 mm øvre kant takdusj (regulerbare ben). Husk at det kreves ytterligere ca. 150 mm i takhøyde for å kunne montere kabinettet • Tetningslist

Venstremodell

og magnetlist til døren inngår

• Kar

22602280

i hvit støpemarmor. Mål fra gulv til nedre kant kar i laveste posisjon er 75 mm. Mål fra gulv til øvre kant kar i laveste posisjon er 120 mm • Dusjpanel

inngår • Ved

130

med integrert blandebatteri, tak- og hånddusj fra Mora

bestilling angir du artikkelnummer

Klart glass (front), Frost (bakvegg)

Matt hvit

1 000 x 1 000 mm

630 322 11

Pris NOK 18 100,-

900 x 900 mm

630 322 99

18 100,-

800 x 900 mm, venstremodell

631 322 89

18 100,-

800 x 900 mm, høyremodell

632 322 89

18 100,-

900 x 900 mm 1000 x 1000 mm


BRIC 4 STANDARDMÅL • Kabinettet

fås i målene 910 x 910 og 1010 x 1010 mm

• Høyde

2250–2270 mm øvre kant takdusj (regulerbare ben). Husk at det kreves ytterligere ca. 150 mm i takhøyde for å kunne montere kabinettet CIRCLE i blankpolert aluminium inngår som standard (det alternative grepet PINCH, se s. 134) • Tetningslister

22502270

R570

910 1010

• Grepet

910 1010

og magnetlister til dørene inngår

80

• Kar

i hvit støpemarmor. Mål fra gulv til nedre kant kar i laveste posisjon er 75 mm. Mål fra gulv til øvre kant kar i laveste posisjon er 120 mm • Dusjpanel • Ved

0

med integrert blandebatteri, tak- og hånddusj fra Mora inngår

bestilling angir du artikkelnummer

Klart glass (front), Frost (bakvegg)

Matt hvit

1 010 x 1 010 mm

640 322 11

Pris NOK 19 240,-

910 x 910 mm

640 322 99

19 240,-

1 010 x 1 010 mm

640 372 11

19 240,-

910 x 910 mm

640 372 99

19 240,-

Stripe (front), Frost (bakvegg)

910 1010

fås i målene 910 x 910 og 1010 x 1010 mm

• Høyde

2110–2130 mm øvre kant ramme (regulerbare ben). Husk at det kreves ytterligere ca. 150 mm i takhøyde for å kunne montere kabinettet

910 1010

• Kabinettet

DUSJLØSNINGER - BRIC

BRIC 5 STANDARDMÅL

R570 80

0

• Grepet

CIRCLE i blankpolert aluminium inngår som standard (det alternative grepet PINCH, se s. 134)

21102130

• Tetningslister

og magnetlister til dørene inngår

• Kar

i hvit støpemarmor. Mål fra gulv til nedre kant kar i laveste posisjon er 75 mm. Mål fra gulv til øvre kant kar i laveste posisjon er 120 mm • Dusjsett

inngår, men ikke blandebatteri

• Blandebatterihullene

er tatt ut for 155 c/c og passer til blandebatterier med både 150 og 160 c/c (uten eksentere) • Ved

bestilling angir du artikkelnummer

Klart glass (front), Frost (bakvegg)

Matt hvit

1 010 x 1 010 mm

650 322 11

Pris NOK 14 350,-

910 x 910 mm

650 322 99

14 350,-

1 010 x 1 010 mm

650 372 11

14 350,-

910 x 910 mm

650 372 99

14 350,-

Stripe (front), Frost (bakvegg)

131


DET ER FORSKJELL PÅ GLASS Forskjellige tykkelser, opasitet og tone gir deg kreative muligheter når du skal skape din egen dusjløsning. Alle våre glass er herdet og kontrolleres både i vårt eget laboratorium i Malmö og av en uavhengig tredjepartskontrollør. Og om uhellet likevel skulle være ute, granulerer glasset og danner små, ufarlige biter i stedet for sylskarpe glasskår. Husk at tilpasning og hulltaking ikke er mulig etter at glasset er herdet. Se eksempelbilder på inr.no.

STRIPE DARK FROST Med den fløyelsaktige, frostede overflaten gir det 8 mm tykke gjennomfargede, mørkegrå glasset baderommet et dramatisk uttrykk.

6m m

Frostede felt omgitt av klart glass gir en følelse av atskilthet i dusjen, uten å gi avkall på lys og rom. De to frostede feltene screentrykkes med en 15 mm stripe av klart glass imellom.

LINC SYNC BRIC

GRÅTT GLASS

ARC TRAC

Innfarget glass i en sober gråtone markerer dusjmiljøet på en elegant måte. En vel avveid transparens gjør at følelsen aldri blir innestengt, samtidig som innsynet reduseres.

FROSTET GLASS

EPIC

132

Frostet glass gjør dusjveggene halvtransparente på en måte som slipper inn lys, samtidig som det skjuler deg når du dusjer.


KLART GLASS I likhet med alle transparente glasskvaliteter gir klart glass ekstra romfølelse og fremhever dusjmiljøet på innsiden. Fås også med den permanente overflatebehandlingen Timeless® samt med SafeTech.

KLART GLASS MED TIMELESS® En permanent overflatebehandling som beskytter mot avleiringer fra f.eks. vann og såpeprodukter. Behandlingen forsegler glassets naturlige porer, noe som gir bedre avrenning og hindrer at smuss får feste.

DUSJLØSNINGER - ALTERNATIV & TILVALG

by INR

KLART GLASS MED SAFETECH Til våre mest populære dusjhjørner LINC Angel og Niagara i 900 x 900 tilbyr vi som første glassprodusent i Sverige SafeTech – et dusjglass med en usynlig, høyteknologisk membran som ved en eventuell granulering holder alle bitene på plass. En ekstra trygghet for hele familien.

OPAL FROST Glasset kan minne om delikat rimfrost og produseres, i likhet med Opal klar, uten jernoksid, noe som gjør at det har en kraftig redusert grønntone.

OPAL KLAR Et transparent, klart glass med en minimal mengde jernoksid, noe som gjør at glasset har en kraftig redusert grønntone. Det gir en stilren dusjvegg, der fliser og dusjdetaljer kommer til sin rett.

133


GREP OG HÅNDTAK Et grep eller håndtak inngår når du kjøper en dusjløsning fra INR, med unntak av enkelte skjermvegger og faste glasspartier. I de fleste tilfeller kan du velge et alternativt håndtak eller grep, men husk at dette må angis ved bestilling, ettersom herdingen av glasset gjør hulltaking umulig i ettertid.

1.

2. 3.

4.

1. SQUARE

2. CIRCLE

55 x 55 mm, innvendig: 25 x 25 mm, D: 15 mm

Ø: 55 mm, Ø innvendig: 28 mm, D: 13 mm

Inngår som standard i ARC. Fås som kostnadsfritt alternativ til TRAC-modeller med dør. SQUARE passer til alle modeller med 8 mm tykt glass og følger finishen på dusjløsningens beslag.

Inngår som standard på de fleste dusjmodeller i LINC, SYNC og BRIC med 6 mm glass. Circle følger finishen på veggprofilen, med unntak av BRIC, der det alltid er blankpolert.

3. GRAB

4. PINCH

c/c: 256 mm, B: 22 mm

54 x 55 mm

GRAB er beregnet på 8 mm glass og er standard i TRAC. Det fås også som kostnadsfritt alternativ på dusjmodeller i ARC som har dette angitt på produktsiden.

PINCH er beregnet på 6 mm glass og fås som kostnadsfritt alternativ til dusjmodeller i LINC, SYNC og BRIC som har dette angitt på produktsiden. Grepet følger finishen på veggprofilen, med unntak av BRIC, der det alltid er blankpolert.

Krom, messing eller matt svart

Krom eller matt svart

134

Blankpolert, mattbørstet, matt hvit eller matt svart

Blankpolert, mattbørstet, matt hvit eller matt svart


BORRFRI MONTERING Med Borrfri slipper du å ta hensyn til bakenforliggende materialer, membraner og skjulte installasjoner i veggen. I stedet for å borre og skru limer du aluminiumsprofilen trygt på veggen. Passer for LINC, SYNC og PILE. Med Borrfri vil heller ikke demonteringen etterlate merker. Art.nr

Pris NOK

800 003 65

550,-

Beregnet på flis, klinker, glass, aluminium og rustfritt stål. Montering på våtromstapet eller plastmatte anbefales ikke •

Ett limsett rekker til to veggprofiler

Borrfri passer bare LINC, SYNC og PILE

Oppbevares frostfritt

Mer informasjon og instruksjonsfilm: se inr.no

Borefri

SERVICESETT OG LISTER

SERVICESETT med lister for dusjvegger

Art.nr

Nr. 10: Tetningslister mot gulv, 20 mm høy, 2 x 1000 mm (standardlist)

Pris NOK

800 006 03

490,-

Nr. 20: Tetningslister mot gulv, 40 mm høy, 2 x 1000 mm

800 006 06

490,-

Nr. 30: Transparente magnetlister mellom glass, til seriene LINC, SYNC samt BRIC modell 4 og 5

800 004 27

490,-

Nr. 40: Smørefett til LINC løftehengsel, for modeller 2012 eller eldre

800 004 28

90,-

Kontakt din forhandler for magnetlister til ARC, Monument og LINC 9, 54 og 62, samt sidetetningslist til LINC 2 og 5 •

Tetningslist

Magnetlister for standardhøyde 2 000 mm. Kan kappes til valgfri lengde. Instruksjoner om utskifting: se inr.no •

SOKKELLISTER ved manglende gulvfall, B:15 x H:9 mm

Art.nr

Pris NOK

Sokkellist som passer til LINC Niagara opptil 1000 x 1000 mm

800 001 34

1 390,-

Sokkellist som passer til hjørnemodeller opptil 1000 x 1000 mm, 2 stk.

800 001 35

1 090,-

Sokkellist som passer til nisjeløsninger opptil 1000 mm

800 001 36

690,-

Listen er i blank aluminium og limes direkte på gulvet, ca. 50 mm fra dusjglassets utside •

Sokkellist

135

DUSJLØSNINGER - ALTERNATIV & TILVALG

Gjør det til en vane å bytte ut dusjlistene fra tid til annen slik at dusjen ser fresh ut. Våre servicesett kjøper du hos forhandleren.


ICONIC DOTS På dette stadiet trekker du kanskje et lettelsens sukk. De vanskeligste valgene er nesten unnagjort: møblene og dusjen. Men følg et godt råd – ikke stress med valg av tilbehør. Riktig type takdusj, servantbatteri eller håndkletørker – og med riktig finish – gir et løft til hele badet. Se på tilbehøret på de neste sidene som badets smykker, prikken over i-en eller toppen av kransekaka, om du vil. Bli kjent med våre Iconic Dots, utvalgte favoritter som trives sammen – eller briljerer hver for seg.

136


ICONIC DOTS

137


EASE, 10 300,-

TAKDUSJER Hvordan vil du ha vannet? Med våre kvalitetssikrede takdusjer med Mora Technology Inside styrer du temperatur og strålestyrke med utprøvd presisjon og masser av stil. Håndtak, taksiler og hånddusjer er tilpasset for å matche dusjveggen, uansett om du velger kantete ARC og TRAC eller avrundede LINC og SYNC. Velg trefunksjonshånddusjen med pulserende stråle for en ekstra deilig dusjopplevelse.

138


1.

2.

3.

3.

4.

5.

6.

2. Velger du 3-funksjonshånddusjen, kan du enkelt variere mellom tre behagelige stråler: Normal, Kombipuls og Puls. 3. Bytt vannstrøm fra takdusj til hånddusj med et enkelt håndgrep. Eco Flow-funksjonen reduserer vannforbruket. 4. Hullene i den innebygde gummisilen utvider seg med vanntrykket og gjør det enkelt å holde takdusjen fri for kalk og smuss. Easy-Clean, ganske enkelt. 5. Er dere høye eller lave i familien? Takdusjen er justerbar fra 1795–2095 mm ved installasjon på 1100 mm. 6. Safe Temp-funksjonen kompenserer for varierende vanntrykk og uforutsigbare temperaturendringer. 139

ICONIC DOTS – TAKDUSJER

1. De svarte detaljene går igjen på både dusjslange og hånddusj. Her sammen med dusjoppbevaringen CASE.


MIST

Med sitt runde, vennlige formspråk passer MIST i de fleste miljøer og gjør den daglige dusjen til en helt ny opplevelse, med markedets fremste blandebatteriteknologi bak de ergonomiske håndtakene.

MIST TAKDUSJ • Termostatbatteri • Rund • Eco

695995

taksil, Ø 250 mm

Flow-funksjon som sparer vann

• Antikalksystemet

Easy Clean i tak- og hånddusj

• Justerbar

dusjstang. 1795–2095 mm fra gulv til underkant taksil

• Innebygd

omkaster

• Innebygd

skåldebeskyttelse

• Tilbakeslagsbeskyttelse • Mer

Velg blandebatterifeste i samme design som dusjbatteriet. Se s. 145

i henhold til SS-EN 1717

informasjon og mål: se inr.no

150 c/c

1100

140

technology inside

som kompenserer for temperatur- og trykkendringer

Pris NOK

Takdusj m. hånddusj Krom / Krom

800 006 84

8 740,-

Takdusj m. hånddusj Krom / Svart

800 006 88

8 740,-

Takdusj m. hånddusj Krom / Hvit

800 006 90

8 740,-

Takdusj m. 3-funksjonshånddusj Krom / Krom

800 006 86

8 740,-


EASE

Med et formspråk som er spesielt tilpasset de kantete beslagene i dusjseriene ARC, TRAC og EPIC, utstråler EASE eksklusivitet ned til minste detalj – fra den firkantede taksilen til de stilrene håndtakene.

BLANDEBATTERIFESTE Velg et blandebatterifeste i samme formspråk som blandebatteriet, s. 145.

EASE TAKDUSJ • Termostatbatteri • Firkantet • Eco

Easy Clean i tak- og hånddusj

• Justerbar

dusjstang. 1795–2095 mm fra gulv til underkant taksil

• Innebygd

omkaster

• Innebygd

skåldebeskyttelse i henhold til SS-EN 1717

Velg blandebatterifeste i samme design som dusjbatteriet. Se s. 145

informasjon og mål: se inr.no

150 c/c

1100

ICONIC DOTS – TAKDUSJER

• Tilbakeslagsbeskyttelse • Mer

technology inside

Flow-funksjon som sparer vann

• Antikalksystemet

695995

som kompenserer for temperatur- og trykkendringer

taksil, 250 x 250 mm

Pris NOK

Takdusj m. hånddusj Krom / Krom

800 006 92

10 300,-

Takdusj m. hånddusj Krom / Svart

800 006 94

10 300,-

Takdusj m. hånddusj Krom / Hvit

800 006 96

10 300,-

Takdusj m. 3-funksjonshånddusj Krom / Krom

800 007 17

10 300,-

141


SERVANTBATTERI Ta deg god tid når du skal velge servantbatteri. Riktig blandebatteri fremhever det vakre servantskapet, samtidig som du får et produkt som varer i mange år. Ta en titt på blandebatteriene i matt svart og polert messing, som er designet for å harmonere med de svarte knottene og håndtakene i våre tre møbelserier. Og ikke glem å matche popupventilen!

142


1.

2.

3.

4.

5.

2. Med SLEEK kan du leke med både form og farge. Velg mellom matt svart, hvit eller helt forkrommet design. Tofargede varianter er også tilgjengelig. 3. STRICT lokker med sine rette linjer og skarpe hjørner. Et moderne servantbatteri med masse attitude i blank krom eller matt svart. 4. Popup-ventilens finish bør gjenspeile servantbatteriet for et perfekt resultat. Se våre bunnventiler på s. 144 5. Matt hvit, svart, krom eller polert messing? Servantbatteriet setter preg på hele badet, så velg med omhu. 143

ICONIC DOTS – SERVANTBATTERI

1. POSH lar vannet strømme i en stilig bue og gir badet karakter. Fås i blank krom og polert messing.


SERVANTBATTERIER

Fem vakre servantbatterier i høy kvalitet og i flere finisher. Match med popup i samme finish for å få en gjennomgående rød tråd på badet.

1.

3.

4.

144


2.

1. POSH

Art.nr

Pris NOK

Krom

800 006 28

3 140,-

Messing

800 007 31

4 190,-

VERDT Å VITE •

Passer ikke til Viskan 40 og 50

2. SLEEK

Frittstående høy

Art.nr

Pris NOK

Krom

800 006 32

4 290,-

Krom / Hvit

800 006 34

4 290,-

Krom / Svart

800 006 33

4 290,-

3. SLEEK

Lav variant

Art.nr

Pris NOK

Krom

800 006 29

2 820,-

Krom / Hvit

800 006 30

2 820,-

Krom / Svart

800 006 31

2 820,-

Matt svart

800 007 29

3 450,-

Matt hvit

800 007 30

3 450,-

4. STRICT

Art.nr

Pris NOK

Krom

800 004 91

3 140,-

Matt svart

800 005 66

3 980,-

Art.nr

Pris NOK

800 003 98

2 090,-

Art nr

Pris NOK

5. CASUAL Krom

BUNNVENTILER 5.

Krom, Pop-Up

800 000 44

620,-

Hvitt porselen, Åpen / Pop-up

800 006 35

620,-

Matt hvit, Pop-Up

800 007 32

830,-

Matt svart, Pop-Up

800 007 33

830,-

Messing, Pop-Up

800 007 34

830,-

Krom – Pop-Up med vannlås Easy-Clean

39 02 20

650,-

VERDT Å VITE • •

Til servant uten overløpshull velger du åpen bunnventil Til servant med overløpshull kan du bruke samtlige

Vår bunnventil med Easy-Clean gjør ukentlig rengjøring til en ren nytelse. Bare løft opp og skyll av!

ICONIC DOTS – SERVANTBATTERI

BLANDEBATTERIFESTER SKJULTE RØR

Krom

12/15 cu eller 15 Pex, 150 c/c

800 000 59

610,-

16 Pex eller Alupex, 150 c/c

800 000 60

610,-

UTE N PÅLIG G E N DE RØR

Krom

12/15 cu uten koblinger, 150 c/c

800 000 61

Pris NOK

Pris NOK 720,-

145


146


DUSJOPPBEVARING Når det gjelder dusjoppbevaring, begynner vi med å flytte alle flaskene bort fra gulvet og opp på veggen. Der plasserer vi dem i pene oppbevaringsløsninger ICONIC DOTS – DUSJOPPBEVARING

med plass til alt – og som skjuler mer enn de viser. Simsalabim, så har du alt for hånden i et harmonisk og ryddig miljø som er en fryd for øyet og hjelper deg å slappe av. Det er med andre ord slutt på å snuble i sjampoflaskene.

147


PILE Smarte PILE er en dusjoppbevaringsløsning som integreres i veggprofilen på dusjløsningene i LINC og SYNC. PILE er tilgjengelig i de samme fire utførelsene som LINC-seriens profiler: Blankpolert, mattbørstet, matt svartlakkert og matt hvitlakkert aluminium. De trinnløst justerbare hyllene gjør at selv de virkelig store flaskene passer. PILE skrus opp eller monteres med Borrfri.

148


Unik dusjoppbevaring med trinnløst flyttbare hyller på innsiden. Takket være sin 2000 mm høyde har PILE enkelt plass til den store familiens sjampoer og såpeflasker.

Den smarte dusjoppbevaringen PILE smelter sammen med dusjveggene i LINC og SYNC og fås i fire finisher. Trekk fra 100 mm av yttermålet når du bestiller dusjveggen.

PILE DUSJOPPBEVARING Dusjoppbevaringen PILE som er integrert i dusjprofilen, bygger 100 mm på avstanden fra veggen. Trekk derfor fra 100 mm fra dusjens ytre mål når du legger inn dusjbestillingen. Ønsker du et 900 x 900-dusjhjørne sammen med PILE, angir du 900 x 800 ved bestilling. Se gjerne instruksjoner på inr.no. • B/H/D: • Skrus

2000

100/2000/100 mm

fast til vegg eller limes opp med Borrfri

Fem trinnløst justerbare hyller og en knagg på utsiden til opphenging av håndkle •

ICONIC DOTS – DUSJOPPBEVARING

Angi art.nr. og dusjveggens yttermål ved bestilling. Se tegning ved siden av Order + 20 mm Order

100

Pris NOK

800 006 75

2 990,-

Mattbørstet

800 006 76

2 990,-

Matt hvit

800 006 77

2 990,-

Matt svart

800 008 26

2 990,-

Ekstra hylle

800 007 14

390,-

Order

Art.nr Blankpolert

Order + 100 mm

Husk at PILE bygger 20 mm ekstra i bredden, dvs. 20 mm utenfor dusjprofilens ordinære yttermål

149


Skifergrå / Stone Frost

NEST

NEST holder flaskene trygge. Den rominndelte døren slås ut 45° og sørger for at flaskene ikke faller ut. Bunnen har avrenningshull, og du kan løfte ut hele innsatsen for enkel rengjøring. Et limsett med Borrfri følger med, slik at NEST passer like godt i eksisterende som nytt baderom.

Matt svart / Dark Frost

Matt hvit / Opal Frost

NEST VEGGSKAP • B/H/D: • Skrus

250

400/250/100 mm

fast til vegg eller limes opp med Borrfri

• Limsett

for borrfri montering inngår Art.nr

400

150

Pris NOK

Matt svart / Dark Frost

800 006 78

1 590,-

Skifergrå / Stone Frost

800 006 79

1 590,-

Matt hvit / Opal Frost

800 006 80

1 590,-


Skifergrå / Stone Frost

CASE

Med sin stilrene design er dusjoppbevaringen CASE flott både alene og i gruppe. Hvorfor ikke la hvert familiemedlem få sitt eget skap til flaskene? CASE er produsert i aluminium, noe som gjør det både holdbart og lettstelt. Et limsett med Borrfri følger med, slik at CASE passer like godt i eksisterende som nytt baderom.

Matt svart / Dark Frost

Matt hvit / Opal Frost

CASE VEGGSKAP ICONIC DOTS – DUSJOPPBEVARING

• B/H/D:

250/250/100 mm

• Kan

vendes avhengig av om døren skal åpnes til høyre eller venstre • Skrus

250

fast til vegg eller limes opp med Borrfri

• Limsett

for borrfri montering inngår Art.nr

Pris NOK

Matt svart / Dark Frost

800 006 81

1 290,-

Skifergrå / Stone Frost

800 006 82

1 290,-

Matt hvit / Opal Frost

800 006 83

1 290,-

250

151


HÅNDKLETØRKERE Varmt, tørt og friskt skal favoritthåndkleet være etter dusjen. Og det skal gjerne henge på den beste veggen på badet. Ikke rart at håndkletørkeren blir viktig da. Velg blant våre energieffektive, plassbesparende håndkletørkere og se hvordan lekker design og fine materialer kan skape både varme, lys og eleganse.

152


ICONIC DOTS - HÅNDKLETØRKERE

153


BOW Red Dot Award-vinneren BOW er like flott med og uten håndkle. BOW varmer håndkleet energieffektivt, ettersom håndkleet henger luftig og derfor tørker raskere enn når det er sammenbrettet. BOW finnes i mange stilige utførelseskombinasjoner med valgfri RAL-farge på framstykket.

154


MATCHENDE KNAGGER Match med knagger i samme finish som håndkletørkeren. Nå også i svart og valgfri RAL-farge!

VARME OG LED-LYS

VAKKERT BUET

I påslått posisjon gir BOW både varme og stemningsskapende nedoverrettet LED-lys.

BOW har fått navn etter den vakkert buede formen. Like stilig som smart.

HÅNDKLETØRKER BOW • Effekt

34 W

• IP-klasse • B/H/D:

44

40/1700/82 mm

• Av/på-knapp • Monteres

900

Framstykke / Bakstykke

Matt hvit

Svartbørstet

Matt hvit

800 006 37

800 006 40

5 790,-

Mattbørstet

800 006 38

800 006 41

5 790,-

Blankpolert

800 006 39

800 006 42

5 790,-

Svartbørstet

800 008 50

800 008 51

5 790,-

RAL*

800 008 24

800 008 25

6 790,-

Håndkleknagg, enkel

40

82

Pris NOK

ICONIC DOTS - HÅNDKLETØRKERE

1700

med LED-lys i underkant

direkte på el-rør fra vegg

Pris NOK

Matt hvit

800 006 20

590,-

Mattbørstet

800 006 19

590,-

Blankpolert

800 006 18

590,-

Svartbørstet

800 008 52

590,-

RAL**

800 008 23

690,-

* Halvmatt farge. Ingen returrett på BOW i RAL ** Kan kun bestilles sammen med håndkletørker i samme farge

155


LINE Originalen LINE er en energieffektiv elektrisk håndkletørker i rustfritt stål, med en stilren blå lysstripe øverst som indikerer aktiv modus. Velg mellom flere utførelser samt to lengder: 850 mm og 1750 mm. Husk å bestille matchende knagger samtidig.

156


MATCHENDE KNAGGER

ENERGIEFFEKTIV

Gjør stilen komplett med LINE håndkletørker og håndkleknagger i samme serie.

Våre håndkletørkere bruker ikke mer strøm enn en vanlig halogenpære. En energisparende effekt på 12 W / 29 W.

AKTIV MODUS Lysstripen øverst indikerer når håndkletørkeren er påslått og klar til å varme håndkleet ditt.

HÅNDKLETØRKER LINE • Effekt

12 W/29 W

• IP-klasse • B/D:

44

22/95 mm H: 850 alt. 1750 mm

• Av/på-knapp • Komplett

850

Pris NOK

Håndkletørker, 1750 mm

Pris NOK

Håndkleknagg, Pris NOK enkel

Blankpolert

800 000 98

2 890,-

800 001 00

3 490,-

800 001 04

430,-

Mattbørstet

800 000 99

2 890,-

800 001 01

3 490,-

800 001 05

430,-

Matt hvit

-

-

800 006 09

3 490,-

800 006 11

430,-

Matt svart

-

-

800 006 10

3 490,-

800 006 12

430,-

Messing

-

-

800 006 07

5 290,-

800 006 08

590,-

4 290,-

800 005 09

4 690,-

800 005 11

530,-**

RAL*

800 005 10

* Halvmatt farge. Ingen returrett på LINE i RAL ** Kan kun bestilles sammen med håndkletørker i samme farge

95

157

ICONIC DOTS - HÅNDKLETØRKERE

Håndkletørker, 850 mm

22

1750

med blått LED-lys øverst

og klar for montering til apparatboks


MARK Den kantete formen gir den energieffektive håndkletørkeren MARK et moderne uttrykk som matcher flere av våre dusjvegger og blandebatterier. MARK fås i blankpolert rustfritt stål og som bestillingsvare i valgfri RAL-farge. Velg mellom to lengder: 850 mm og 1750 mm.

158


GÅ FOR FARGE

MARK KNAGG

MARK kan bestilles i valgfri farge. Stilfullt når du vil matche med flis eller øvrig innredning.

I MARK-serien finner du matchende håndkleknagg i samme materiale og finish som håndkletørkeren.

AV/PÅ-KNAPP Aktiver din håndkletørker med et enkelt trykk øverst. Blått lys betyr at varmen er på.

HÅNDKLETØRKER MARK • Effekt

12 W/29 W

• IP-klasse • B/D:

44

22/95 mm H: 850 alt. 1750 mm

• Av/på-knapp • Komplett

med blått LED-lys øverst

og klar for montering til apparatboks

22

850

Pris NOK

RAL*

Pris NOK

Håndkletørker, 850 mm

800 000 74

3 390,-

800 005 07

4 690,-

Håndkletørker, 1750 mm

800 000 73

4 190,-

800 005 06

5 290,-

Håndkleknagg, enkel**

800 000 75

490,-

800 005 08

590,-

ICONIC DOTS - HÅNDKLETØRKERE

Blankpolert rustfritt stål

1750

* Halvmatt farge. Ingen returrett på MARK i RAL ** Kan kun bestilles sammen med håndkletørker i samme farge

95

159


Hjemme hos

Ekte vare er vanskelig å slå. På inr.no har vi derfor samlet bilder og videoer fra ekte baderom med våre produkter. Et par av dem har vi fremhevet litt ekstra og gjort hjemme hos-reportasjer om. Vil du også være med og skape inspirerende innhold? Gi badet ditt en velfortjent stund i rampelyset! Hashtagg et bilde eller en film fra INR-badet med #iconicbyme og inspirer andre som planlegger et nytt bad.

#iconicbyme

160


Skap et

Moodboard

Se gjerne på vår velfylte profil på Pinterest, og få tilgang til våre mest inspirerende bilder, som du kan bruke for å skape ditt personlige moodboard – en morsom og smart måte å komme i gang med baderomsrenoveringen på. pinterest.se/inr_bathroom

161


FIRE TRINN TIL DRØMMEBADET Planlegging og innredning av bad er et spennende og morsomt prosjekt, men det krever mye forberedelser. Her er en kortversjon av våre beste tips som vil lede deg i mål. Den komplette sjekklisten finner du på inr.no/pusseopp-bad, der du også kan registrere deg for våre inspirasjonsbrev på mail.

1. INSPIRASJONSFASEN Følg din egen stil •

DET ER DU SOM ER DESIGNEREN La valgene gjenspeile din personlighet

• IDENTIFISER

BEHOVENE Hva har den høyeste prioriteten: Dusj eller badekar?

• FÅ

MYE INSPIRASJON Finn frem bilder og skap et moodboard

• PRØV

DEG FRAM PÅ INR.NO Eksperimenter deg fram til hva du er ute etter

3. GJENNOMFØRINGSFASEN Se lyset i tunnelen •

LAG TILBUDSGRUNNLAG Den billigste løsningen trenger ikke å være den beste HÅNDVERKER, OG SKRIV KONTRAKT Unngå misforståelser

2. PLANLEGGINGSFASEN Vurder valgmulighetene •

GULVVARME

• SKJULTE

• PÅ

TIDE Å VELGE DUSJ

• NISJE,

HJØRNE ELLER MIDT PÅ VEGGEN

• MÅLTILPASS

DUSJVEGGEN

4. BADEROMSRENOVERINGEN ER FULLFØRT! På tide å nyte •

KVALITETSDOKUMENTET Bevis på kvalitetsarbeid

• KOS

• STORE

• FØLG

• MONTERING

DEG MED INVESTERINGEN Tid for å piffe opp og style

• DEL

VEDLIKEHOLDSRÅDENE Og hold badet i god stand lenger

OG MEMBRAN Få hjelp med monteringen

REISEN FORTSETTER PÅ NETTET I Baderomsstudioet kan du enkelt se hvilke muligheter våre produkter tilbyr, og du kan ta med den komplette produktlisten til en forhandler og fortsette diskusjonen der. Når det gjelder dusj, er Dusjverkstedet godt investert tid (i hvert fall hvis du har en PC for hånden). Forbered dusjløsningen på millimeteren, velg ønsket glass og finish og ta med deg utskriften til en forhandler, som hjelper deg videre.

www.inr.no

162

PÅ SLUKET?

PLANLEGG OPPBEVARING ... både i og utenfor dusjen

• VELG

ELLER SMÅ FLISER? Be om råd for beste løsning

STRØMUTTAK

• KONTROLL

DINE BILDER Inspirer andre på Instagram


VEDLIKEHOLD

TEGNFORKLARING

Mulig å få glasset skråkappet

Kan limes opp med Borrfri

15 års garanti

NCS-KODER

Produktene i vårt sortiment er utviklet for å tåle hjemmets mest krevende miljø – badet. Men med daglig fukt og slitasje har de godt av litt ekstra omsorg iblant, ikke minst for at den lange garantien skal gjelde. På inr.no/vedlikeholdsrad finner du instruksjoner og råd om hvordan du kan holde dine INR-produkter i toppform i mange år fremover.

GARANTI

Premium White (S 0500-N) Slate Grey (S 7005-R80B) Still Grey (S 4000-N) Black Velvet (S 8000-N) Midnight Blue (S 8005-R80B) Antracite (S 7500-N) Cappuccino (S 4005-Y20R) Ocean Green (S 4010-B70G) Frozen Berries (S 3010-R) Rosewood (S 5020-Y70R) Vintage Blue (S 4020-R90B) Green Tea (S 3010-G10Y) Rose Dust (S 1510-Y70R)

Vi gir 15 års material- og funksjonsgaranti på servantskap, skapskrog, skuffefronter, skapdører, skuffesystemer, møbel- og dusjhengsler, dusjglass, glasshyller, beslag, håndtak og knotter. Se mer på inr.no/garanti

LEVERINGSTIDER LEVERINGSTIDER / ORDINÆRT SORTIMENT Dusjløsninger i standardstørrelser, blandebatterier, håndkletørkere og dusjoppbevaring: ca 8-10 arbeidsdager SYNC dusjløsninger, standardmål: ca 10-12 arbeidsdager Måltilpassede dusjvegger/-kabinetter: ca 20 arbeidsdager Baderomsmøbler, speil og oppbevaring: ca 10-15 arbeidsdager AIR baderomsmøbler: ca 20 arbeidsdager

RAL-KODER Svart (RAL 9004) Hvit (RAL 9003) Skifergrå (RAL 7015)

MATERIALER På s. 10 finner du kortfattet informasjon om materialene vi arbeider med. På inr.no/material kan du lese mer.

VILKÅR OG FORBEHOLD MÅLTILPASSEDE DUSJGLASS OG NCS Vi starter produksjonen av måltilpassede dusjglass så umiddelbart etter bestillingen. Ved endring av påbegynt ordre vil det påløpe et endrings-/avbestillingsgebyr på NOK 1100 inkl. mva. per endret glass. Endringer eller avbestillinger må gjøres innen 10 dager fra bestillingsdato. Endrings- og avbestillingskostnader for NCS-lakkerte møbler og håndkletørker i RAL er NOK 1100 inkludert mva. per vare.

LEVERINGSTIDER – NCS OG RAL Baderomsmøbler: ca 30 arbeidsdager Håndkletørker: ca 20 arbeidsdager Se reservasjoner under ”vilkår og forbehold” NÅR FÅR JEG VARENE MINE? Leveringstiden omfatter arbeidsdager fra bestilling til produktet sendes fra vårt produksjonsanlegg i Malmö henholdsvis Jönköping. Ettersom vi kun selger til bedriftskunder, kan det innebære at leveringstiden til deg som forbruker blir noe lengre, avhengig av forhandlerens håndtering. Spesialbestillinger har individuell leveringstid. Når det gjelder leveringstider for objekt eller ordrer på minst 10 artikler, kan du be om tilbud.

VI SAMARBEIDER MED

TRYKKFEIL Alle priser i katalogen er cirkapriser inklusiv mva. Lokale prisvariasjoner kan forekomme. På grunn av trykktekniske begrensninger kan ikke farger gjengis nøyaktig. PRODUKTUTVIKLING Vi driver en kontinuerlig produktutvikling. Derfor forbeholder vi oss retten til endringer i utførelse, konstruksjon, materialvalg og pris.

INR © 2020 | INR Inhouse, Malmö

Accepterad monteringsanvisning 2016:1

1002

CERTIFIERING KONTROLL


NO2002

inr.no