__MAIN_TEXT__

Page 1


KYLPYHUONEKALUSTEET 18 AIR

22

GRAND

32

VISKAN 52

Peilit ja peilikaapit

70

Säilytys 76 Vetimet 78 SUIHKUTILARATKAISUT 80 EPIC

84

TRAC 90 ARC

98

SYNC 110 LINC

116

BRIC

128

Lasit

132

Vaihtoehdot ja lisävarusteet 134

ICONIC DOTS

136

Kattosuihkut 138

2

Pesuallashanat

142

Suihkutilan säilytysratkaisut

146

Pyyhekuivaimet

152


EI KAIKKEA KYLPYHUONEESEEN Yksinäinen purjevene myrskynharmaalla merellä vai sinä yhden elämäsi tärkeimmän investoinnin edessä: kylpyhuoneremontin. Niin monia päätöksiä. Niin paljon rahaa. Niin moni asia voi mennä pieleen. Tuntuvatko nämä asiat tutuilta? Istuudu rauhassa veneeseen. Se, että olet täällä kertoo, että olet matkalla oikeaan suuntaan. Mielestäsi on ehkä hankalaa, että emme tarjoa kaikkea kylpyhuoneeseen. Mutta me näemme asian juuri päinvastoin. Me haluamme keskittyä siihen, minkä teemme hyvin – ja teemme sen sitten vielä paremmin. Jotta sinä voisit nauttia kylpyhuoneestasi tänään, huomenna ja 15 vuoden päästä. Tervetuloa kylpyhuonemaailmaamme. Katso, kuinka pilvet hajoavat.

3


15 VUODEN TAKUU Siitä on jo kauan kun kestävä toiminta oli trendikästä. Nyt se on välttämätöntä. LINC-suihkusarjamme sai jo vuonna 2013 joutsenmerkin – todisteen uutterasta ympäristötyöstämme niin tuotannossa, kuljetuksissa kuin kierrätyksessäkin. Eikä vähiten tuotteen arvioidun käyttöiän takia. Takaamme kylpyhuonemarkkinoiden pisimmän, 15 vuoden takuun. Valitsemalla Pohjoismaiset INR-kylpyhuonekalusteet, investoit samalla kylpyhuoneeseen, joka kestää tavallista pidempään. Sitä me kutsumme kestäväksi ajatteluksi.

4


TX TOP EXTREME

TM

15 vuotta ei ole aika eikä mikään. Paitsi kylpyhuoneessa – kodin vaativimmassa ympäristössä. Tavallinen perhe avaa ja sulkee suihkuoven keskimäärin 45 000 kertaa 15 vuoden aikana. Ja kylpyhuoneen laatikon ainakin kaksi kertaa niin usein. Kun tähän lisätään äärimmäisen kosteat olosuhteet, on helppo ymmärtää, että kalusteiden on oltava todella kestäviä. Siksi olemmekin kehittäneet TX Top Extreme™ ‑pintakäsittelyn, joka kapseloi ja pitää puupinnat saumattomina ja siten kosteuden läpäisemättöminä. Samanaikaisesti se suojaa pintaa kolhuilta ja iskuilta. Siksi kehitimme Seuraavan sukupolven kylpyhuonekalusteet.

MIKSI TX TOP EXTREMETM ON NIIN AINUTLAATUINEN? • Tiivis

ja vedenkestävä TX Top Extreme™-pinta kapseloi pinnan ja suojaa sitä.

• Kosteudenkestävyys • INR

on ylivoimaisesti markkinoiden paras ja kestää iskuja kaksinkertaisesti.

on ainoa Pohjoismainen yritys, joka tarjoaa TX Top Extreme™ -lakattuja tuotteita.

TX Top Extreme™ sisältyy kaikkien kalusteidemme, peilikaappiemme ja säilytysratkaisujemme hintaan.

5


ERO ON YKSITYISKOHDISSA Huomaat yksityiskohtien ratkaisevan merkityksen, kun tutkit tarkasti tuotteidemme saumoja. Emme jätä suunnittelussa ja kehitystyössä mitään sattuman varaan, vaan intohimomme käsityöhön, materiaaleihin ja tekniikoihin näkyy pienimmissäkin yksityiskohdissa. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, kuinka täydellisesti laatikot liukuvat kiskoillaan sisään ja ulos, miten patentoitu LINC-nostosarana nousee ja laskee tai miten hienolta sinusta tuntuu, kun kuulet kalusteesta suosikkisäveliäsi aamutuimaan.

ÄLYKÄS PEILI Koko kylpyhuone nauttii peileistä, joiden valolämpötilaa ja kirkkautta voi säädellä.

LANGATON ÄÄNENTOISTO Nauti musiikista Bluetooth yhteydellä ja anna suosikkisäveliesi kaikua kalusteisiin integroiduista langattomista kaiuttimista. Plus-ääni on saatavilla lisävarusteena GRANDsarjan laatikoihin.

GRASS® VIONARO‑LAATIKKOJÄRJESTELMÄ Kokonaan ulosvedettävät laatikkomme, joissa on Soft-Close ‑mekanismi, tekevät arjestasi paljon mukavampaa – tänään ja seuraavat 15 vuotta. Erinomaisia säätömahdollisuuksia, vain vähän ulkoisia yksityiskohtia ja täysin äänetön toiminta.

TX TOP EXTREME™ Kaatuiko kahvimukisi? TX Top Extreme™ ‑pintakäsittelyn ansiosta suhtaudut tällaisiin tilanteisiin rauhallisesti. Kalusteiden pinnat ovat täysin saumattomat ja kestävät kovaa käyttöä kylpyhuoneympäristössä yli 15 vuotta.

PIILOTETUT PISTORASIAT Lataa partakone tai sähköhammasharja suoraan laatikossa tai kaapissa, ja piilota sotkuiset johdot pois näkyviltä. STAGEpeilikaapissa pistorasiat ovat vakiovarusteena.

LAATIKOT JÄRJESTYKSESSÄ Pidä pienet tavarat järjestyksessä tyylikkäissä ja käytännöllisissä Organizer-lokerikoissamme, jotka ovat mattamustaa alumiinia ja valkoiseksi pigmentoitua tammea. Kaksi kappaletta sisältyy kaikkiin kalusteisiimme. VALAISTUS Plus-valon myötä ylälaatikoissa ja laatikoiden alla on automaattinen LED-valaistus – tunnelmallinen, käytännöllinen ja sykähdyttävä lisävarustevaihtoehto.


by INR

SAFETECH BY INR Lanseerasimme ensimmäisenä suihkuseinien valmistajana markkinoille Safe Tech by INR ‑tekniikan, joka pitää murenevan lasin koossa siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että lasi hajoaisi. Ks. s. 121

MORA TECHNOLOGY INSIDE Ruotsalainen Mora on maailman johtava innovatiivisten ja teknistä toiminnallisuutta edustavien suihkuhanojen tuottaja. Kun niihin yhdistetään INR:n tyylikäs suunnittelu, saat molempien maailmojen parhaat puolet.

PATENTOITU NOSTOSARANA LINC- ja SYNC-sarjan patentoitu nostosarana ihastuttaa edelleen. Säädettävä, huoltovapaa sarana nousee avoimena 7 mm, jolloin ovi voidaan taittaa pois tieltä, kun sitä ei tarvita.

TIMELESS® Vähennä kalkki- ja likasaostumien kertymistä valitsemalla Kirkas, Timeless – pysyvä pintakäsittely, joka vähentää puhdistukseen kuluvaa aikaa ja säilyttää lasin alkuperäisen hohdon vuodesta toiseen.

7


AAMUSTA 8

Tuotteita suunnitellessamme pidämme mielessä, että niiden pitää toimia vuorokauden ympäri – keskellä päivää ja keskellä yötä. Aamulla tarvitset energiaa uutta päivää varten. Monelle on tärkeintä, että kaikilla tavaroilla on paikkansa laatikoissa tai kaapeissa. Toiset arvostavat sitä, että suihkuvesi on tarkalleen oikeanlämpöistä. Mieti, mikä sinulle on tärkeintä.


Kun pimeys laskeutuu – anna kylpyhuoneen johdattaa sinut oikeaan tunnelmaan, olipa kyse sitten illasta kaupungilla tai hyvistä yöunista. Valot kalusteissa ja niiden alla, peilin ympärillä ja pyyhekuivaimissa luovat oikeat edellytykset mihin tahansa! Ja miksipä et lisäisi GRAND-kalusteeseen langattomia kaiuttimia ja yhdistäisi niihin suosikkisoittolistaasi.

ILTAAN 9


AITO VIILU Nordic Oakin ja Black Oakin kanssa käyttämämme viilu leikataan käsin, tarkistetaan, sovitetaan ja kiinnitetään luonnollisen ja elävän tuloksen aikaansaamiseksi. Viilu lakataan mattalakalla, jolloin saadaan aikaan hienostunut ja kestävä pohjoismainen ilme. Lopuksi tuotteen pinta viimeisteillään TX Top Extreme™ ‑pintakäsittelyllä, jonka ansiosta pinta kestää kosteutta ja kulutusta äärimmäisen hyvin yli 15 vuotta.

LUONNOLLINEN TAIDETEOS Nautimme siitä, että saamme työskennellä erilaisten materiaalien parissa ja työstää niitä, olipa kyseessä sitten puu, posliini, lasi tai alumiini. Tarkastele Nordic Oak- ja Black Oak ‑tammiviilua sivusta, niin näet sen kiehtovan kauniin juovituksen. Anna sormenpäidesi liukua puun rakenteiden yli, niin ymmärrät, miten rakkaus erilaisiin materiaaleihin voi helposti viedä mukanaan. Me käytämme INR:llä vain parhaita luonnonmateriaaleja ja ‑komposiitteja – ja otamme aina ympäristön huomioon.

10


LASI Kaikki suihkulasimme on valmistettu karkaistusta turvalasista, mikä varmistaa turvallisuutesi. Valittavanasi on monta mallia ja paksuutta: 6, 8 ja 10 mm. Katso s. 132

TX TOP EXTREME TM Silkinsileä tuntu ja samalla äärimmäisen hyvin kosteutta, iskuja ja kulutusta kestävä pinta. Kalusteisiin ruiskulakataan useampi kerros TX Top ExtremeTM-lakkaa, joka tekee tuotteen pinnasta aivan yhtenäisen ja saumattoman.

POSLIINI Posliini on savea, jonka lasitettu pinnoite poltetaan uunissa. Tuloksena on erittäin luja materiaali, joka kestää lähes mitä vain. Ikivanhaa käsityötaitoa, jolle on ominaista korkea laatu.

KIVIKOMPOSIITTI Dolomiittikivestä valmistettussa kivikomposiittipesualtaassa on täysin matta pinta ja se on erittäin iskunkestävä. Mahdolliset naarmut voidaan helposti hioa hiekkapaperilla, kun taas erilaiset tahrat pestään pesuaineella ja pehmeällä liinalla.

DEKTON® Hienostunut sekoitus keramiikkaa ja kvartsipintoja tekee materiaalista erittäin kestävän ja helppohoitoisen. Valitse joko kevyesti marmoroitu Tundra tai musta Sirius AIR-pöytätasoihin.

CORIAN® Komposiittimateriaali Corian on ehdoton valinta, kun etsit kaikkein parasta materiaalia kylpyhuoneeseen. Corian hylkii hyvin tahroja ja kestää erittäin hyvin kulutusta. AIR-pöytätasoihin.

KROMI Kromipäällystetyllä pinnalla on monia hienoja ominaisuuksia, kuten puhdistuksen helppous ja kulutuskestävyys. Kromipinta on erittäin kestävä ja sopii siten hyvin hanoihin ja suihkukalusteisiin.

MESSINKI Kiiltävä ja koristeellinen PVD-viimeistely, joka säilyy kiiltävänä ja kauniina vuodesta toiseen. Valitse messinki ARC-suihkuseiniin, LINE-pyyhekuivaimiin ja POSH-pesuallashanoihin.

ALUMIINI Käytämme vain laadukasta alumiinia, jonka suojaamme korroosiota vastaan markkinoiden parhaalla ja kestävimmällä pintakäsittelyllä. Laatu, joka näkyy ja tuntuu ja kestää vuodesta toiseen 11


ERIKOISET RATKAISUT VAKIONA Koska olemme olleet Pohjoismaiden merkittävin suihkuasiantuntija jo yli 30 vuotta, olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan sinulle täysin ainutlaatuisen suihkutilaratkaisun. Hintaan kuuluu räätälöinti kunkin suihkumallin mittaväleillä, ja jos haluat, että suihku sovitetaan esimerkiksi vinon katon alle, sekin onnistuu useimmissa tapauksissa. Voit myös aloittaa aivan tyhjästä – paperilla ja kynällä – ja luoda oman suihkutilaratkaisusi. Vie luonnos lähimmälle jälleenmyyjälle, joka auttaa sinua eteenpäin.

12


13


INR ACCENT Kylpyhuoneen pitäisi heijastaa persoonallisuuttasi – niin löydät sisäisen harmonian helpoiten. Oletko herskyvän iloinen persoonallisuudeltasi? Siinä tapauksessa maalaamme kalusteesi kanariankeltaiseksi. Vai pidätkö enemmän sinapinkeltaisesta? Valitse mieleisesi sävy loputtomasta NCS-värien valikoimasta. Tai valitse jokin Accent-väreistämme, jotka sopivat mielestämme erityisen hyvin kylpyhuoneisiin tänä vuonna.

Midnight Blue

Sinimusta väri, joka sopii yhteen mustan kanssa. Arvokas ja elegantti Midnight Blue vetoaa sinuun, jos olet taipuvainen minimalismiin ja pidät kalusteista, joissa on esim. VISKAN Grip ‑vedinlistat . NCS S 8005-R80B

Antracite

Tummanharmaa väri, joka sopii useimpiin ympäristöihin ja luo kylpyhuoneeseesi tyylipuhtaan ja ylellisen tunnelman. Valitse ehdottomasti Antracite, jos pidät teollisesta sisustustyylistä. Tässä malliin GRAND Solid. NCS S 7500-N

Cappuccino

Nauti hiekan, kahvin ja laavan poltetuista sävyistä. Cappuccinonvärisillä GRAND Solid ‑kalusteilla luot lämpimän, kutsuvan ja modernin kylpyhuoneen. NCS S 4005-Y20R

14


Ocean Green

Virkistävä meren innoittama vihreä sävy, jossa on ripaus harmaata. Ocean Green sopii erityisen hyvin yhteen mustien yksityiskohtien ja puun kanssa. Tässä malliin GRAND Solid. NCS S 4010-B70G

Frozen Berries

Kylmän roosanvioletti väri, joka vie ajatukset kypsiin metsämarjoihin. Sävy, joka sopii erittäin hyvin yhteen valkoisten yksityiskohtien kanssa – tai mustien, jos haluat luoda näyttävän vaikutelman. Tässä malliin VISKAN Grip. NCS S 3010-R

Rosewood

Punaisen ja ruskean rajamailta löytyy Rosewood. Lämmin ja kodikas väri, joka lienee parhaimmillaan suurilla pinnoilla. Tässä malliin VISKAN Solid. NCS S 5020-Y70R

Kaikki NCS-kalusteet viimeistellään TX Top Extreme™ ‑pintakäsittelyllä, joka suojaa erittäin hyvin sekä kosteutta että iskuja vastaan. Ks. s. 5

Katso muut luettelon NCSvärit viimeiseltä sivulta.

15


LINE

MIST

FRONT bort

SLEEK CASE

16


BOW

EASE

ICONIC DOTS

Pitkä ja kapea pyyhekuivain, joka mahtuu joka paikkaan ja joka on saanut suunnittelupalkinnon. Suihkutilan sisässä toimivat loistavasti maailman johtavaa suihkutekniikkaa edustavat kattosuihkut ja upeat innovatiiviset säilytysratkaisut, joidet avulla pidät pullot poissa suihkutilan lattialta. Tutustu Iconic Dots ‑valikoimaamme, josta löydät valikoituja pohjoismaiseen kylpyhuoneeseen sopivia designsuosikkeja. Olet tervetullut valitsemaan omat ikoniset suosikkisi sivulla 136.

PILE

NEST

17


18


KYLPYHUONEKALUSTEET

KYLPYHUONEKALUSTEET Mielestämme kylpyhuoneen sisustusratkaisujen valinnan pitää olla helppoa. Siksi olemme rajanneet kalustesarjojemme määrän kolmeen: AIR, GRAND ja VISKAN. Jokaisella sarjalla on oma ainutlaatuinen ilmeensä ja jokaisesta sarjasta löytyy samaa muotokieltä mukailevat kalustevaihtoehdot yhteensopivine säilytysratkaisuineen. Lisäksi kalustekokonaisuus on helppo viimeistellä upealla peilillä ja tyyliin sopivalla hanalla. Ja mikä parasta, voit myös valita kalusteeseesi monia fiksuja lisävarusteita Pluspaketistamme. Voit valita lisävalaistuksen kalusteesi sisä- ja ulkopuolelle, tuplapistorasian laatikon sisään tai lisälokeroita laatikon sisään arjen tarpeellisille pikkutavaroille. Nämä lisävarusteet löydät meiltä nimellä Plus Valo, Plus Sähkö ja Plus Organizer. Pluslisävarustepaketit ovat saatavissa kaikkiin kalustesarjoihimme. Tutustu arkea helpottaviin lisävarusteisiimme seuraavilla sivuilla, niin ymmärrät mitä tarkoitamme.

19


KALUSTEMALLISTOMME Ne näyttävät kaukaa katsottuna samalta, mutta löydät merkittäviä eroja sekä päältä että, niin sanotusti, konepellin alta. Erot koskevat, muotoilua, värejä, kokoja ja lisävarusteita.

TX TOP EXTREME

Tässä ovat valkoiset 80-kalusteemme – yksi jokaisesta sarjasta. Näet näin helposti niiden ilmeisimmät erot. Katso tarkempia tietoja kunkin tuotteen sivulta. Luo inr.fi-sivuilla oma persoonallinen versiosi kalusteista.

GRAND SOLID

TM

Kaikissa kalusteissamme ja säilytysratkaisuissamme on TX Top ExtremeTM ‑pintakäsittely ja 15 vuoden takuu.

60 | 80 | 100 | 120 | 140

s. 34

Nykyaikainen ikoni kylpyhuoneessa

VÄRISÄVYT

PREMIUM NORDIC WHITE OAK

BLACK OAK

NCS + ACCENT

PLUS-PAKETIT Valo, Ääni, Sähkö ja Organizer

GRAND GRIP

60 | 80 | 100 | 120 | 140

s. 40

Suurin kalusteemme vedinlistalla

VÄRISÄVYT

PREMIUM NORDIC WHITE OAK

BLACK OAK

NCS + ACCENT

PLUS-PAKETIT Valo, Ääni, Sähkö ja Organizer

GRAND CLASSIC

Sinulle ripaus Uuden Englannin tunnelmaa

s. 46

60 | 80 | 100 | 120 | 140

VÄRISÄVYT

PREMIUM NCS + WHITE ACCENT

PLUS-PAKETIT Valo, Ääni, Sähkö ja Organizer

20


KYLPYHUONEKALUSTEET

AIR

60 | 90 | 120 | 150 | 180

s. 22

Voivatko kylpyhuonekalusteet leijua?

VÄRISÄVYT

PREMIUM WHITE

SLATE GREY

WHITE ASH

NCS + ACCENT

PLUS-PAKETIT Valo, Sähkö, Organizer, Ripustin ja Korulipas

VISKAN SOLID

60 | 80 | 100 | 120

s. 54

Ajattominta kalustesuunnitteluamme

VÄRISÄVYT

PREMIUM WHITE

STILL GREY

BLACK OAK

NCS + ACCENT

PLUS-PAKETIT Valo, Sähkö ja Organizer

VISKAN GRIP

40 | 50 | 60 | 80 | 100 | 120

s. 60

Tyylikäs muotoilu ja luonteikas profiili

VÄRISÄVYT

PREMIUM WHITE

STILL GREY

BLACK OAK

NCS + ACCENT

PLUS-PAKETIT Valo, Sähkö ja Organizer

VISKAN CLASSIC

s. 66

Klassinen kehyspeili on taas täällä

60 | 80 | 100 | 120

VÄRISÄVYT

PREMIUM NCS + WHITE ACCENT

PLUS-PAKETIT Valo, Sähkö ja Organizer

21


Kaluste AIR 120, Black Velvet ja Corian® Designer White, 2662:- Peili TOUCH 120, 820:- Pesuallashana SLEEK, korkea, 400:-

AIR AIR kutsuu sinut kokemaan upean leijuvan tunteen, joka leviää koko huoneeseen. Ja parasta tässä on se, että sinä suunnittelet kokonaisuuden itse! Yhdistä useita kapeita ja leveitä laatikostoja ja valitse jokin upeista ja erittäin kestävistä Corian®- tai Dekton®-pöytätasoistamme. Laatikoston päällä oleva posliinipesuallas pyöreänä tai neliskanttisena on piste i:n päällä ja kylpyhuoneesi helmi.

22


1.

2.

KYLPYHUONEKALUSTEET – AIR

2.

3.

4.

5.

1. Yhdistä kalusteen päällä olevaan pesualtaaseen SLEEK-pesuallashana. Muista valita myös jokin avoimista pohjaventtiileistä s. 144. 2. Laatikon valaistus ja kaksoispistorasia ovat lisävarusteita, joiden hankkimista et kadu; Plus Valo ja Plus Sähkö. 3. Grassin laatikkojärjestelmä, jossa on huulletut etuosat – pehmeällä Soft-Close‑toiminnolla, jonka ansiosta laatikko sulkeutuu täydellisen äänettömästi. 4. Kalusteen päällä olevan pesualtaan saa pyöreänä tai neliskanttisena. 5. Pidätkö enemmän nupeista vai push-toiminnosta? Voit valita vapaasti. Tässä näet mattamustat SPOT-nupit. Ks. s. 78 kaikki nupit ja vetimet. 23


TUO LUONTO KOTIISI

Luonnonläheiset sävyt yhdessä kasvien ja puumateriaalien kanssa luo harmoonisen ja rauhoittavan tunnelman kylpyhuoneeseen.

24


KYLPYHUONEKALUSTEET – AIR

Kaluste AIR 150 J, i Premium White jossa Corian® pöytätaso ja vedin TIE, 2827:- Pesuallashana SLEEK, 400:- Peili LOOX 110, 900:- Suihkutilaratkaisu EPIC 13, 2623:- Kattosuihku EASE, 991:- Pyyhekuivain BOW, 618:25


AIR 60

90

120 150 180

Viehättävin – ja samalla laajin – kalustesarjamme tarjoaa monia älykkäitä yksityiskohtia sulavalinjaisten huullettujen laatikkojen kätköissä. Jokaiseen kalusteeseen kuuluu Organizer-lokerikkomme, joka pitää pikkutavarasi järjestyksessä. Saat todella fiksun kalusteen, kun yhdistät tähän seuraavat lisävarusteet: sisävalo ja laatikossa oleva pistorasia. Saat erityisen trendikkään ilmeen lisäämällä tähän vielä pyyheripustimen ja jalat.

Kaluste AIR 60 Premium White, jossa Dekton® Tundra ‑pöytätaso, jalat ja Plus Ripustin, 1928:Pesuallashana SLEEK, 400:- Peili LOOX 70, 700:- Pyyhekuivain BOW, 618:26


KYLPYHUONEKALUSTEET – AIR

AIR 90 C White Ash, jossa Corian® Designer White ‑pöytätaso

AIR 90 B Rose Dust, jossa Corian® Designer White ‑pöytätaso

AIR 150 J Premium White, jossa Corian® Designer White ‑pöytätaso

AIR 150 J Slate Grey, jossa Dekton® Sirius ‑pöytätaso

AIR 180 Premium White, jossa Corian® Designer White ‑pöytätaso 27


AIR 60 A

90 B

90 C

KALUSTE

L: 600  K: 250  S: 500

Tuotenro

L: 900  K: 250  S: 500

Hinta €

Tuotenro

L: 900  K: 250  S: 500

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

360111

390:-

360211

710:-

360311

710:-

Slate Grey

360151

390:-

360251

710:-

360351

710:-

White Ash

360121

550:-

360221

870:-

360321

870:-

NCS + Accent

360166

800:-

360266

1121:-

360366

1121:-

PÖYTÄTASO

L: 610  K: 12  S: 505

Tuotenro

L: 910  K: 12  S: 505

Hinta €

Tuotenro

L: 910  K: 12  S: 505

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Corian® Designer White

362010

610:-

362110

830:-

362210

Dekton® Sirius

362011

710:-

362111

930:-

362211

830:930:-

Dekton® Tundra

362012

770:-

362112

1041:-

362212

1041:-

PESUALTAAT L: 400  K: 135  S: 400

Tuotenro Posliini, neliskanttinen

L: 400  K: 135  S: 400

Hinta €

360012

420:-

Ø: 400  K: 135

Tuotenro Posliini, pyöreä

360011

Tuotenro

L: 400  K: 135  S: 400

Hinta €

360012

420:-

420:-

Tuotenro

Hinta €

360011

Hinta €

360012

420:-

Ø: 400  K: 135

Ø: 400  K: 135

Hinta €

Tuotenro

420:-

Tuotenro

Hinta €

360011

420:-

LISÄVARUSTE JALAT

K: 510

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

K: 510

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Mattamusta

360024

279:-

360025

340:-

360025

340:-

Mattavalkoinen

360021

279:-

360022

340:-

360022

340:-

LISÄVARUSTEET

28

K: 510

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Valo

360196

209:-

360296

310:-

360296

310:-

Plus Sähkö

369991

89:-

369991

89:-

369991

89:-

Plus Organizer

369905

49:-

369905

49:-

369905

49:-

Plus Ripustin, mattavalkoinen

369901

69:-

369901

69:-

369901

69:-

Plus Ripustin, mattamusta

369902

69:-

369902

69:-

369902

69:-

Plus Korulipas

369903

209:-

369903

209:-

369903

209:-


120 E

120 F

120 G

L: 1200  K: 250  S: 500

L: 1200  K: 250  S: 500

L: 1200  K: 250  S: 500

L: 1200  K: 250  S: 500

KALUSTE

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

360411

1041:-

360511

780:-

360611

780:-

360711

Slate Grey

360451

1041:-

360551

780:-

360651

780:-

360751

780:-

White Ash

360421

1201:-

360521

1091:-

360621

1091:-

360721

1091:-

NCS + Accent

360466

1451:-

360566

1191:-

360666

1191:-

360766

1191:-

780:-

PÖYTÄTASO

L: 1210  K: 12  S: 505

Tuotenro

L: 1210  K: 12  S: 505

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

L: 1210  K: 12  S: 505

Tuotenro

L: 1210  K: 12  S: 505

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Corian® Designer White

362310

1051:-

362410

1051:-

362510

1051:-

362610

1101:-

Dekton® Sirius

362311

1151:-

362411

1151:-

362511

1151:-

362611

1211:-

Dekton® Tundra

362312

1251:-

362412

1251:-

362512

1251:-

362612

1311:-

PESUALTAAT x2 L: 400  K: 135  S: 400

Tuotenro Posliini, neliskanttinen

L: 400  K: 135  S: 400

Hinta €

360012

420:-

Tuotenro

Hinta €

360012

420:-

L: 400  K: 135  S: 400

Tuotenro

L: 400  K: 135  S: 400

Hinta €

360012

420:-

Tuotenro

Hinta/kpl €

360012

420:-

x2 Ø: 400  K: 135

Tuotenro Posliini, pyöreä

Ø: 400  K: 135

Hinta €

360011

420:-

Tuotenro 360011

Ø: 400  K: 135

Hinta € 420:-

Tuotenro 360011

Ø: 400  K: 135

Hinta € 420:-

Tuotenro

Hinta/kpl €

360011

420:-

LISÄVARUSTE JALAT

K: 510

Tuotenro

K: 510

Hinta €

Tuotenro

K: 510

Hinta €

Tuotenro

K: 510

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Mattamusta

360026

390:-

360026

390:-

360026

390:-

360026

390:-

Mattavalkoinen

360023

390:-

360023

390:-

360023

390:-

360023

390:-

LISÄVARUSTEET

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Valo

360496

410:-

360596

310:-

360596

310:-

360596

310:-

Plus Sähkö

369991

89:-

369991

89:-

369991

89:-

369991

89:-

Plus Organizer

369905

49:-

369905

49:-

369905

49:-

369905

49:-

Plus Ripustin, mattavalkoinen

369901

69:-

369901

69:-

369901

69:-

369901

69:-

Plus Ripustin, mattamusta

369902

69:-

369902

69:-

369902

69:-

369902

69:-

Plus Korulipas

369903

209:-

369903

209:-

369903

209:-

369903

209:-

Lisää tietoa ja avausvaihtoehtoja seuraavalla sivulla 29

KYLPYHUONEKALUSTEET – AIR

120 D


150 H

150 I

150 J

L: 1500  K: 250  S: 500

L: 1500  K: 250  S: 500

L: 1500  K: 250  S: 500

KALUSTE

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

360811

1101:-

360911

1101:-

361011

1101:-

Slate Grey

360851

1101:-

360951

1101:-

361051

1101:-

White Ash

360821

1421:-

360921

1421:-

361021

1421:-

NCS + Accent

360866

1511:-

360966

1511:-

361066

1511:-

PÖYTÄTASO

L: 1510  K: 12  S: 505

Tuotenro

L: 1510  K: 12  S: 505

Hinta €

Tuotenro

L: 1510  K: 12  S: 505

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Corian® Designer White

362710

1321:-

362810

1261:-

362910

1261:-

Dekton® Sirius

362711

1431:-

362811

1371:-

362911

1371:-

Dekton® Tundra

362712

1531:-

362812

1481:-

362912

1481:-

PESUALTAAT x2 L: 400  K: 135  S: 400

Tuotenro

Hinta/kpl €

360012

Posliini, neliskanttinen

L: 400  K: 135  S: 400

Tuotenro

420:-

L: 400  K: 135  S: 400

Hinta €

360012

Tuotenro

420:-

Hinta €

360012

420:-

x2 Ø: 400  K: 135

Tuotenro Posliini, pyöreä

Hinta/kpl €

360011

LISÄVARUSTEET

Ø: 400  K: 135

Tuotenro

420:-

Tuotenro

360011

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

420:-

360011

Hinta €

Tuotenro

Hinta € 420:-

Hinta €

Plus Valo

360896

410:-

360896

410:-

360896

410:-

Plus Sähkö

369991

89:-

369991

89:-

369991

89:-

Plus Organizer

369905

49:-

369905

49:-

369905

49:-

Plus Ripustin, mattavalkoinen

369901

69:-

369901

69:-

369901

69:-

Plus Ripustin, mattamusta

369902

69:-

369902

69:-

369902

69:-

Plus Korulipas

369903

209:-

369903

209:-

369903

209:-

AVAUSVAIHTOEHDOT

TIE

Näet kaikki vaihtoehdot sivulla 78

Tuotenro

SPOT

Tuotenro

Hinta/kpl €

Kromi

20114

15:-

Mattaharjattu

20115

15:-

Mattavalkoinen

20168

15:-

Mattamusta

20116

15:-

Messinki

20119

15:-

30

Ø: 400  K: 135

Hinta/kpl €

PUSH

Tuotenro

Hinta €

Ruskea / Kromi

20161

15:-

AIR 60 Tipmatic

Musta / Musta

20162

15:-

AIR 90 Tipmatic

360280

159:-

Luonnonväri / Messinki

20163

15:-

AIR 120 D Tipmatic

360480

209:-

AIR 120 E, F, G Tipmatic

360580

159:-

AIR 150 Tipmatic

360880

209:-

AIR 180 Tipmatic

361180

259:-

MOOD

Tuotenro

Hinta/kpl €

Mattaharmaa

20144

25:-

Mattavalkoinen

20145

25:-

Mattamusta

20146

25:-

360180

109:-


180 K KYLPYHUONEKALUSTEET – AIR

KALUSTE

L: 1800  K: 250  S: 500

Tuotenro

Hinta €

Premium White

361111

1431:-

Slate Grey

361151

1431:-

White Ash

361121

1742:-

NCS + Accent

361166

1842:-

PÖYTÄTASO

L: 1810  K: 12  S: 505

Tuotenro

Hinta €

Corian® Designer White

363010

1441:-

Dekton® Sirius

363011

1541:-

Dekton® Tundra

363012

1652:-

PESUALTAAT x2 L: 400  K: 135  S: 400

Tuotenro

Hinta/kpl €

360012

Posliini, neliskanttinen

420:-

x2 Ø: 400  K: 135

Tuotenro 360011

Posliini, pyöreä

LISÄVARUSTEET

420:-

Hinta €

Plus Valo

361196

410:-

Plus Sähkö

369991

89:-

Plus Organizer

369905

49:-

Plus Ripustin, mattavalkoinen

369901

69:-

Plus Ripustin, mattamusta

369902

69:-

Plus Korulipas

369903

209:-

SISÄLTYY AINA

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • Grassin laatikkojärjestelmä, jossa Soft-Close-toiminto • Organizer, 2-pakkaus jokaisessa 60-moduulissa • Vesilukot • Liukumattomat matot •

Tuotenro

Hinta/kpl €

HYVÄ TIETÄÄ

Valitse lisäksi avoin pohjaventtiili sivulta 145 Plus Valo tarkoittaa valaistusta laatikoiden sisällä • Plus Sähkö tarkoittaa 230 V:n kaksoispistorasiaa 60-moduulissa • Plus Ripustimia sopii yksi kummallekin puolelle • Yhdistä korkean SLEEK-hanan kanssa • Jos haluat yhdistellä moduuleja itse tai haluat pöytätason ilman reikää, ota yhteys jälleenmyyjään • Toimitetaan valmiiksi koottuna • PUSH Tipmatic avaa synkronoidun laatikon yhdellä painalluksella. • •

31


1. Kaluste GRAND Solid 120 Ocean Green vedin THIN, 2632:- Pesuallashana SLEEK, 330:- Peili LOOX 110, 900:-

GRAND Kaikkein tarkimmin suunniteltu kalustesarjamme ei ole tietenkään sattumalta saanut nimekseen GRAND. Huomaat syyn, kun tutustut tarkemmin ohessa lueteltuihin ominaisuuksiin ja lisävarusteisiin. Tai vielä parempi idea – käy liikkeessä, jotta voit kokea sen paikan päällä. Sillä GRAND on paljon enemmän kuin vain kylpyhuonekaluste. Sen äänet, valot ja silkkinen pintakäsittely, jonka voit saada omalla suosikkivärilläsi, aktivoi kaikki aistisi ja tuo väriä harmaimpaankin arkiaamuun.

32


1.

2. KYLPYHUONEKALUSTEET – GRAND

3.

4.

5.

1. Täysin ulosvedettävän ja Soft-Close -mekanismin omaavan Vionaro-laatikon syvyys on 45 cm. Sinne mahtuu kaikki ja vielä paljon muuta. 2. GRAND-sarjan posliinipesuallas on vain 3 cm korkea, ja sen muotoilu korostaa kalusteen kauneutta. 3. Plus Valo – valoa kalusteen sisään ja alle. Tulet todennäköisesti katumaan, jos et valitse tätä lisävarustetta. 4. Herää lempimusiikkisi säveliin! Plus Ääni ‑lisävarusteen avulla voit liittää mobiililaitteesi langattomiin kaiuttimiin. 5. Miten haluat avata GRAND-laatikkosi? Valitse jokin trendikkäistä ja klassisista vaihtoehdoista (s. 78) tai GRAND Grip vedinlistalla. 33


SÄVY SÄVYYN

Sovittamalla kalusteiden värit seinien väreihin luot upean sävy sävyyn ‑vaikutelman. Tässä värinä Cappuccino NCS S 4005-Y20R.

34


KYLPYHUONEKALUSTEET – GRAND

Kaluste GRAND Solid 100, Cappuccino, 2081:- Korkea kaappi GRAND Solid, Cappuccino, 991:- Pesuallashana POSH, 300:- Peili LOOX 90, 800:- Suihkuseinä EPIC 1 Plus, Kirkas lasi, 2413:- Kattosuihku EASE, 991:-, Pyyhekuivain LINE, RAL, 463:35


GRAND SOLID 60

80

100 120 140

Panostamalla kylpyhuoneessasi nykyaikaiseen ikoniin saat huippulaadukkaan ja pienimmissäkin yksityiskohdissaan ainutlaatuisesti muotoillun kalusteen. GRAND Solid houkuttelee hienoilla ominaisuuksillaan ja siroilla laatikoillaan kaikkia, jotka haluavat luoda kylpyhuoneeseensa nykyaikaista ja yksilöllistä tunnelmaa. TX Top ExtremeTM ‑pintakäsittely ja Grass Vionaro ‑laatikot tekevät tästä kalusteen, joka huokuu laatua niin sisältä kuin ulkoakin.

Kaluste GRAND Solid 100, Cappuccino, 2081:- Korkea kaappi GRAND Solid, Cappuccino, 991:Pesuallashana POSH, 300:- Peili LOOX 90, 800:36


KYLPYHUONEKALUSTEET – GRAND

GRAND Solid 60, Rose Dust, vedin THIN

GRAND Solid 80, Premium White, vedin MOOD

GRAND Solid 80, Black Oak, vedin THIN

GRAND Solid 100, Antracite, PUSH Tipmatic

GRAND Solid 120, Nordic Oak, vedin MOOD

GRAND Solid 140, Cappuccino, PUSH Tipmatic 37


GRAND SOLID 60

80

100

L: 610  K: 30  S: 460

L: 810  K: 30  S: 460

L: 1 010  K: 30  S: 460

PESUALTAAT

Tuotenro Posliini, valkoinen

340060

Hinta € 440:-

Tuotenro 340080

Hinta €

Tuotenro

540:-

340100

Hinta € 640:-

KALUSTE

L: 600  K: 570  S: 450

Tuotenro

L: 800 K: 570  S: 450

Hinta €

Tuotenro

L: 1 000 K: 570  S: 450

Tuotenro

Hinta €

Hinta €

Premium White

334511

630:-

334711

830:-

334911

1031:-

Nordic Oak

334533

730:-

334733

930:-

334933

1131:-

Black Oak

334539

830:-

334739

1031:-

334939

1231:-

NCS + Accent

334566

1041:-

334766

1241:-

334966

1441:-

LISÄVARUSTEET

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Valo

337060

320:-

337080

360:-

337100

470:-

Plus Ääni

390115

470:-

390115

470:-

390115

470:-

Plus Sähkö

339060

89:-

339080

89:-

339100

89:-

Plus Organizer

390140

49:-

390140

49:-

390140

49:-

Pop-up pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220

65:-

390220

65:-

AVAUSVAIHTOEHDOT

Näet kaikki vaihtoehdot sivulla 78

ADD Tuotenro

MOOD Hinta/kpl €

Tuotenro

PUSH Tuotenro

Hinta/kpl €

Hinta €

Kromi, c/c 128 mm

20056

25:-

Mattaharmaa

20144

25:-

Kaluste 60, Tipmatic

338001

179:-

Kromi, c/c 256 mm

20055

25:-

Mattavalkoinen

20145

25:-

Kaluste 80, Tipmatic

338002

179:-

Kromi, c/c 320 mm

20062

25:-

Mattamusta

20146

25:-

Kaluste 100, Tipmatic

338003

179:-

Kaluste 120, Tipmatic

338004

179:-

Kaluste 140, Tipmatic

338005

340:-

Mattaharjattu, c/c 128 mm

20057

25:-

Mattaharjattu, c/c 256 mm

20046

25:-

Mattaharjattu, c/c 320 mm

20061

25:-

Mattamusta, c/c 128 mm

20169

25:-

Mattamusta, c/c 256 mm

20170

25:-

Mattamusta, c/c 320 mm

20171

25:-

Ruskea / Kromi

20161

15:-

Mattavalkoinen, c/c 128 mm

20150

25:-

Musta / Musta

20162

15:-

Mattamusta

20164

25:-

Mattavalkoinen, c/c 256 mm

20151

25:-

Luonnonväri / Messinki

20163

15:-

Messinki

20165

25:-

Mattavalkoinen, c/c 320 mm

20152

25:-

38

TIE Tuotenro

SPARK

Hinta/kpl €

Tuotenro

Hinta/kpl €


140

L: 1210  K: 30  S: 460

L: 1410  K: 30  S: 460

KYLPYHUONEKALUSTEET – GRAND

120 PESUALTAAT

Tuotenro Posliini, valkoinen

Hinta €

340120

Tuotenro

740:-

Hinta €

340140

1041:-

KALUSTE

L: 1200 K: 570  S: 450

Tuotenro

L: 1400  K: 570  S: 450

Tuotenro

Hinta €

Hinta €

Premium White

335111

1431:-

335311

1531:-

Nordic Oak

335133

1531:-

335333

1632:-

Black Oak

335139

1632:-

335339

1732:-

NCS + Accent

335166

1842:-

335366

1942:-

LISÄVARUSTEET

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Valo

337120

580:-

337140

690:-

Plus Ääni

390115

470:-

390115

470:-

Plus Sähkö

339120

89:-

339140

89:-

Plus Organizer

390140

49:-

390140

49:-

Pop-up pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220

65:-

KALUSTE

SISÄLTYY AINA

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM Grassin laatikkojärjestelmä, jossa Soft-Close-toiminto • Organizer, 2-pakkaus (4-pakkaus 140-malleissa) • Liukumattomat matot • •

HYVÄ TIETÄÄ

Plus Valo tarkoittaa valaistusta ylemmässä laatikossa sekä allaskaapin alla. LED-valaistus 3000 K, Valovirta 150–530 lm • Plus Sähkö tarkoittaa alimmassa laatikossa olevaa 230 voltin kaksoispistorasiaa • Plus Ääni tarkoittaa molemmilla puolilla olevia kaiuttimia • Yhdistä pesuallashanaan, jonka näet sivulla 144 • Toimitetaan valmiiksi koottuna • PUSH Tipmatic avaa synkronoidun laatikon yhdellä painalluksella. • Muistathan valita myös pop-up pohjaventtiili EasyClean -toiminnolla s. 145 •

KORKEA KAAPPI

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • 1 kiinteä puinen hylly. Muut 6 mm:n karkaistua lasia • Vakiona PUSH, mutta voit valita myös muun avausvaihtoehdon •

HYVÄ TIETÄÄ

Näet avausvaihtoehdot vasemmalla Plus Sähkö tarkoittaa kiinteällä hyllyllä olevaa 230 voltin pistorasiaa • Plus Peili tarkoittaa kokovartalopeiliä oven sisäpuolella • Laatikot mattamustaksi lakattua alumiinia • Toimitetaan valmiiksi koottuna • •

40

5 hyllyä

4 hyllyä, 2 laatikkoa

Katso myös s. 76

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

L: 400  K: 1 600  S: 380

KORKEA KAAPPI

SISÄLTYY AINA

40

Tuotenro

L: 400  K: 1 600  S: 380

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

354011O/V*

680:-

354211O/V*

991:-

Nordic Oak

354033O/V*

780:-

354233O/V*

1091:-

Black Oak

354039O/V*

880:-

354239O/V*

1191:-

NCS + Accent

354066O/V*

991:-

354266O/V*

1301:-

VALITSE LISÄVARUSTEET

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Peili

358040

119:-

358040

119:-

Plus Sähkö

359001

79:-

359001

79:-

39


SAUNATILARATKAISU

Teemme helposti lasioven saunaasi ARC tai TRAC -sarjan suihkumalleista. Tee luonnos suunnitelmistasi ja vie jälleenmyyjällesi!

40


KYLPYHUONEKALUSTEET – GRAND

Kaluste GRAND Grip 120 i Black Oak, 2518:- Pesuallashana SLEEK, 270:- Peili LOOX 90, 800:- Korkea kaappi GRAND Grip 40 i Black Oak, 1058:- Pyyhekuivain MARK RAL-värissä, 535:- Suihkuseinä TRAC 20 savu lasi, 1712:- Kattosuihku EASE, 991:- Räätälöity lasiseinä saunaan TRAC -sarjasta 41


GRAND GRIP 60

80

100 120 140

Olemme varustaneet uuden GRAND Grip ‑sarjan ergonomisilla vedinlistoilla, jotka kätkeytyvät kauniisti laatikoiden reunojen sisäpuolelle ja luovat tyylikkään vaikutelman. Haluamme suositella kaunista tammiviilua, jotka on leikattu ja valmistettu käsin ja jotka sopivat GRAND -kalusteeseen täydellisesti. Kaikki GRAND-kalusteet on käsitelty TX Top ExtremeTM ‑pintakäsittelyllä, joka takaa sinulle hyvän investoinnin kalusteeseen, joka kestää vähintään 15 vuotta.

Kaluste GRAND Grip 120, i Black Oak, 2518:- Pesuallashana SLEEK, 270:- Peili LOOX 90, 800:42


KYLPYHUONEKALUSTEET – GRAND

GRAND Grip 60 Premium White valkoinen vedinlista

GRAND Grip 80 Still Grey harmaa vedinlista

GRAND Grip 100 Premium White valkoinen vedinlista

GRAND Grip 100 Black Oak mattamusta vedinlista

GRAND Grip 140 Black Oak mattamusta vedinlista

43


GRAND GRIP 60

80

100

L: 610  K: 30  S: 460

L: 810  K: 30  S: 460

L: 1 010  K: 30  S: 460

PESUALLAS

Tuotenro Posliini, valkoinen

Hinta €

340060

Tuotenro

440:-

Hinta €

340080

540:-

Tuotenro

Hinta €

340100

640:-

KALUSTE

L: 600  K: 570  S: 450

Tuotenro

L: 800 K: 570  S: 450

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

335511

730:-

335611

930:-

335711

1131:-

Nordic Oak

335533

830:-

335633

1031:-

335733

1231:-

Black Oak

335539

930:-

335639

1131:-

335739

1331:-

NCS + Accent

335566

1141:-

335666

1241:-

335766

1541:-

VEDINLISTA

x2

x2

L: 554  K: 30

Tuotenro

x2 L: 954  K: 30

L: 754  K: 30

Tuotenro Hinta/kpl €

Tuotenro

Mattaharmaa

20174

17:-

20177

19:-

20180

21:-

Mattavalkoinen

20172

17:-

20175

19:-

20178

21:-

Mattamusta

20173

17:-

20176

19:-

20179

21:-

Tuotenro

Hinta €

LISÄVARUSTE

Tuotenro

Hinta/kpl €

Hinta €

Tuotenro

Hinta/kpl €

Hinta €

Plus Valo

337060

320:-

337080

360:-

337100

470:-

Plus Ääni

390115

470:-

390115

470:-

390115

470:-

Plus Sähkö

339060

89:-

339080

89:-

339100

89:-

Plus Organizer

390140

49:-

390140

49:-

390140

49:-

Pop-up pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220

65:-

390220

65:-

KALUSTE

SISÄLTYY AINA

KORKEA KAAPPI

SISÄLTYY AINA

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM 1 kiinteä puinen hylly. Muut 6 mm:n karkaistua lasia • Vakiona PUSH -avausvaihtoehto

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • Grassin laatikkojärjestelmä, jossa Soft-Close-toiminto • Organizer, 2-pakkaus (4-pakkaus 140-malleissa) • Liukumattomat matot

HYVÄ TIETÄÄ

HYVÄ TIETÄÄ

Plus Valo tarkoittaa valaistusta ylemmässä laatikossa sekä allaskaapin alla. LEDvalaistus 3000 K, Valovirta 150–530 lm • Plus Sähkö tarkoittaa alimmassa laatikossa olevaa 230 voltin kaksoispistorasiaa • Plus Ääni tarkoittaa molemmilla puolilla olevia kaiuttimia • Yhdistä pesuallashanaan, jonka näet sivulla 144 • Toimitetaan valmiiksi koottuna • Muistathan valita myös pop-up pohjaventtiili Easy-Clean -toiminnolla s. 145

44

L: 1 000 K: 570  S: 450

Plus Sähkö tarkoittaa kiinteällä hyllyllä olevaa 230 voltin pistorasiaa • Plus Peili tarkoittaa kokovartalopeiliä oven sisäpuolella • Laatikot mattamustaksi lakattua alumiinia • Toimitetaan valmiiksi koottuna


140

L: 1 210  K: 30  S: 460

L: 1 410  K: 30  S: 460

Tuotenro Posliini, valkoinen

Hinta €

340120

Tuotenro

740:-

KYLPYHUONEKALUSTEET – GRAND

120

PESUALLAS

Hinta €

340140

1041:-

KALUSTE

L: 1 200 K: 570  S: 450

Tuotenro

L: 1 400  K: 570  S: 450

Tuotenro

Hinta €

Hinta €

Premium White

335811

1531:-

335911

1632:-

Nordic Oak

335833

1632:-

335933

1732:-

Black Oak

335839

1732:-

335939

1832:-

NCS + Accent

335866

1942:-

335966

2042:-

VEDINLISTA

x2

x4 L: 654  K: 30

L: 1154  K: 30

Tuotenro

Hinta/kpl €

Tuotenro

Hinta/kpl €

Mattaharmaa

20183

23:-

20186

18:-

Mattavalkoinen

20181

23:-

20184

18:-

Mattamusta

20182

23:-

20185

18:-

LISÄVARUSTE

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Valo

337120

580:-

337140

690:-

Plus Ääni

390115

470:-

390115

470:-

Plus Sähkö

339120

89:-

339140

89:-

Plus Organizer

390140

49:-

390140

49:-

Pop-up pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220

65:-

KORKEA KAAPPI

Katso myös s. 76

40

40

5 hyllyä

4 hyllyä, 2 laatikkoa

VEDINLISTA

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

x1 L: 400  K: 1 600  S: 380

L: 400  K: 1 600  S: 380

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

L: 1596  K: 30

Tuotenro Hinta/kpl €

Hinta €

Premium White

354411O/V*

830:-

354511O/V*

1131:-

Mattaharmaa

20189

27:-

Nordic Oak

354433O/V*

930:-

354533O/V*

1331:-

Mattavalkoinen

20187

27:-

Black Oak

354439O/V*

1031:-

354539O/V*

1431:-

Mattamusta

20188

27:-

INR + Accent

354466O/V*

1131:-

354566O/V*

1531:-

LISÄVARUSTE

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Peili

358040

129:-

358040

129:-

Plus Sähkö

359001

89:-

359001

89:-

45


46


VIISTO KATTO KYLPYHUONEESSA KYLPYHUONEKALUSTEET – GRAND

Viiston katon alla olevaa tilaa voi olla vaikea hyödyntää, mutta vinoon leikattu suihkuseinä voi olla siihen sopiva ratkaisu. Suurin osa suihkutilaratkaisuistamme on räätälöitävissä millimetrin tarkkuudella. Ks. s. 12

Kaluste GRAND Classic 80, Green Tea, vedin DEEP ja Plus Valo, 2391:- Pesuallashana POSH, 400:- Peili GROOM 60, 259:- Räätälöity suihkutilaratkaisu ARC 4, Kirkas lasi Pyyhekuivain LINE, 371:47


GRAND CLASSIC 60

80

100 120 140

Kalustesarja kaikille, jotka arvostavat aitoa puusepän kädenjälkeä ja joita houkuttavat menneen maailman kaiut. Huolella muotoillut etuosat ja klassinen kehyspeili saavat sydämesi sykähtämään, jos rakastat Uuden-Englannin tunnelmaa. Rustiikkisesta vanhanajan vaikutelmasta huolimatta nämä ovat ultramoderneja kalusteita, joiden lisävarusteisiin kuuluvat muiden muassa ääni, valo, pistorasiat ja uskomattoman tilavat laatikot.

Kaluste GRAND Classic 80, Green Tea, vedin DEEP ja Plus Valo, 2391:- Pesuallashana POSH, 400:- Peili GROOM 60, 259:48


KYLPYHUONEKALUSTEET – GRAND

GRAND Classic 60, Premium White, jossa vedin SPOT

GRAND Classic 80, Green Tea, jossa vedin SPOT

GRAND Classic 80, Still Grey, jossa vedin DEEP

GRAND Classic 120, Slate Grey, jossa vedin DEEP

GRAND Classic 140, Midnight Blue, jossa vedin DEEP

GRAND Classic 140, Premium White, jossa vedin DEEP 49


GRAND CLASSIC 60

80

100

PESUALLAS

Tuotenro Posliini, valkoinen

Hinta €

340060

Tuotenro

440:-

Hinta €

340080

Tuotenro

540:-

340100

Hinta € 640:-

KALUSTE

L: 600  K: 570  S: 450

Tuotenro

L: 800 K: 570  S: 450

Hinta €

Tuotenro

L: 1 000 K: 570  S: 450

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

334615

830:-

334815

1031:-

335015

1231:-

NCS + Accent

334666

1241:-

334866

1441:-

335066

1642:-

LISÄVARUSTE

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Valo

337060

320:-

337080

360:-

337100

470:-

Plus Ääni

390115

470:-

390115

470:-

390115

470:-

Plus Sähkö

339060

89:-

339080

89:-

339100

89:-

Plus Organizer

390140

49:-

390140

49:-

390140

49:-

Pop-up pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220

65:-

390220

65:-

AVAUSVAIHTOEHDOT Näet kaikki vaihtoehdot sivulla 78

SPOT

DEEP Tuotenro

Kromi

20114

Tuotenro

Hinta/kpl €

Hinta/kpl €

PUSH

Tuotenro

Hinta €

15:-

Kromi

20158

25:-

Kaluste 60, Tipmatic

338001

179:-

20159

25:-

Kaluste 80, Tipmatic

338002

179:-

20160

25:-

Kaluste 100, Tipmatic

338003

179:-

Harjattu

20115

15:-

Mattamusta

Mattavalkoinen

20168

15:-

Messinki

Mattamusta

20116

15:-

Kaluste 120, Tipmatic

338004

179:-

Messinki

20119

15:-

Kaluste 140, Tipmatic

338005

340:-

KALUSTE

SISÄLTYY AINA • Pintakäsittely

HYVÄ TIETÄÄ

TX Top ExtremeTM • Plus Valo tarkoittaa valaistusta ylemmässä laatikossa sekä allaskaapin alla. • Grassin laatikkojärjestelmä, jossa Soft-Close-toiminto LED-valaistus 3000 K, Valovirta 150–530 lm • Organizer, 2-pakkaus (4-pakkaus 140-malleissa) • Plus Sähkö tarkoittaa alimmassa laatikossa olevaa 230 voltin kaksoispistorasiaa • Liukumattomat matot • Plus Ääni tarkoittaa molemmilla puolilla olevia kaiuttimia • Vakiona PUSH, mutta voit valita myös muun avaus• Yhdistä pesuallashanaan, jonka näet sivulla 144 vaihtoehdon • Toimitetaan valmiiksi koottuna • PUSH Tipmatic avaa synkronoidun laatikon yhdellä painalluksella. • Muistathan valita myös pop-up pohjaventtiili Easy-Clean -toiminnolla s. 145

50


KYLPYHUONEKALUSTEET – GRAND

120

140

PESUALLAS

Tuotenro Posliini, valkoinen

340120

Hinta €

Tuotenro

740:-

Hinta €

340140

1041:-

KALUSTE

L: 1 200 K: 570  S: 450

Tuotenro

L: 1 400  K: 570  S: 450

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

335215

1431:-

335415

1732:-

NCS + Accent

335266

1842:-

335466

2142:-

LISÄVARUSTE

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Valo

337120

580:-

337140

690:-

Plus Ääni

390115

470:-

390115

470:-

Plus Sähkö

339120

89:-

339140

89:-

Plus Organizer

390140

49:-

390140

49:-

Pop-up pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220

65:-

KORKEA KAAPPI

SISÄLTYY AINA

• Pintakäsittely • 1 kiinteä

TX Top ExtremeTM puinen hylly. Muut 6 mm:n karkaistua lasia

HYVÄ TIETÄÄ • Näet

avausvaihtoehdot vasemmalla Sähkö tarkoittaa kiinteällä hyllyllä olevaa 230 voltin pistorasiaa • Plus Peili tarkoittaa kokovartalopeiliä oven sisäpuolella • Laatikot mattamustaksi lakattua alumiinia • Toimitetaan valmiiksi koottuna

KORKEA KAAPPI

40

40

5 hyllyä

4 hyllyä, 2 laatikkoa

Katso myös s. 76

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

• Plus

L: 400  K: 1 600  S: 380

Tuotenro

L: 400  K: 1 600  S: 380

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

354115O/V*

930:-

354315O/V*

1131:-

NCS + Accent

354166O/V*

1241:-

354366O/V*

1441:-

LISÄVARUSTE

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Peili

358040

129:-

358040

129:-

Plus Sähkö

359001

89:-

359001

89:-

51


Kaluste VISKAN Solid 100, NCS, 1921:- Peili LOOX 70, 700:- Pesuallashana CASUAL, 260:-

VISKAN Kaikkein ajattomimmat kalusteemme on päivitetty sekä sisä- että ulkopuolelta. Kokonaan ulosvedettävät ja pehmeästi sulkeutuvat laatikot ihastuttavat – nyt ja 15 vuoden päästä. VISKAN-sarjassa on kolme mallia. Sarja tarjoaa jokaiselle jotakin, piditpä sitten minimalistisesta tai klassisesta tyylistä. Kaikkien mallien sisätiloissa on samat upeat ominaisuudet, jotka tekevät aamustasi erittäin nautinnollisen.

52


1.

2.

KYLPYHUONEKALUSTEET – VISKAN

3.

4.

5. 6.

1. Kokonaan ulosvedettävät Vionaro-laatikot Soft-Close-toiminnolla liukuvat äänettömästi ja kestävät ikuisesti. 2. Haluatko mieluummin klassisen posliinipesualtaan vai kivikomposiittialtaan, jonka pinta on mattamainen ja silkinsileä? Kumpikin niistä kestää todella hyvin kulutusta. 3. Valitse lisäksi kalusteen alle Plus Valo, joka luo upeaa tunnelmaa ilta-aikaan. 4. S 2030-Y90R tai S 1080-Y70R – miksi mutkistaisit asiaa? Anna meidän maalata kalusteesi yhdellä kuudesta Accent-värisävystämme, s. 14. 5. Ihanaa järjestystä laatikoissa. Monitoiminen Organizer on osa VISKAN-sarjaa. Lisää Plus Sähkö, niin saat kaksoispistorasian alalaatikkoon. 53


VUODEN KYLPYHUONE

Tämä Ruotsin Falsterbossa sijaitseva kylpyhuone valittiin vuoden 2018 kylpyhuoneeksi. VISKAN Solid, Rose Dust.

54


KYLPYHUONEKALUSTEET – VISKAN

Kaluste VISKAN Solid 120, Rose Dust, vedin SPOT, 2722:- Peili LOOX 90, 800:- Suihkukulma LINC Angel, 823:- Kattosuihku MIST, 830:- Suihkutilan säilytysratkaisu NEST, 149:- Pyyhekuivain LINE 371:55


VISKAN SOLID 60

80

100 120

VISKAN Solid on kaikkein ajattomin ja monien suosikkikaluste. Mallin voit tehd채 omanlaiseksi valitsemalla pesualtaan, v채rin ja vetimen useista vaihtoehdoistamme tai Push Tipmatic -mekanismin, joka on markkinoiden paras Push-laatikko. Valitse lis채ksi yksi tai useampi mielenkiintoinen Plus-pakettimme, niin saat tunnelmallisen valaistuksen kalusteen alle sek채 kaksoispistorasian alempaan laatikkoon.

Kaluste VISKAN Solid 60, Premium White, posliinipesuallas ja vedin SPOT, 940:- Peili SCENE 60, 820:- Koukku LINE 63:56


KYLPYHUONEKALUSTEET – VISKAN

VISKAN Solid 60, Premium White, jossa posliinipesuallas ja vedin ADD

VISKAN Solid 60, Slate Gray, jossa posliinipesuallas ja vedin CORE

VISKAN Solid 80, Black Oak, kivikomposiittipesuallas ja vedin THIN

VISKAN Solid 100, Rosewood, kivikomposiittipesuallas ja vedin TIE

VISKAN Solid 120, Premium White, posliinipesuallas ja vedin ADD

VISKAN Solid 120, Still Grey, kivikomposiittipesuallas ja vedin TIE 57


VISKAN SOLID

60

80

100

L: 605  K: 50  S: 430

L: 805  K: 50  S: 430

L: 1 005  K: 50  S: 430

PESUALLAS

Tuotenro Posliini, valkoinen

330060

Hinta €

Tuotenro

380:-

330080

L: 600  K: 16  S: 430

Tuotenro Kivikomposiitti, mattavalkoinen

310060

Tuotenro

Hinta €

330100

480:-

L: 800 K: 16  S: 430

Hinta €

Tuotenro

300:-

580:-

L: 1 000 K: 16  S: 430

Hinta €

310080

Hinta €

Tuotenro

420:-

Hinta €

310100

520:-

KALUSTE

L: 590  K: 490  S: 425

Tuotenro

L: 790  K: 490  S: 425

Hinta €

Tuotenro

L: 990  K: 490  S: 425

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

320811

530:-

321111

730:-

321411

Still Grey

320852

530:-

321152

730:-

321452

930:-

Black Oak

320839

730:-

321139

930:-

321439

1131:-

NCS + Accent

320866

940:-

321166

1141:-

321466

1341:-

LISÄVARUSTE

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

930:-

Tuotenro

Hinta €

Plus Valo

327060

169:-

327080

169:-

327100

199:-

Plus Sähkö

329060

89:-

329080

89:-

329100

89:-

Plus Organizer

390130

49:-

390130

49:-

390130

49:-

Pop-up pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220

65:-

390220

65:-

AVAUSVAIHTOEHDOT

Näet kaikki vaihtoehdot sivulla 78

ADD Tuotenro

Hinta/kpl €

TIE

PUSH Tuotenro

Tuotenro

Hinta €

Hinta/kpl €

Lipasto 60, Tipmatic

328001

179:-

Kromi, c-c 128 mm

20056

25:-

Ruskea/kromi

20161

15:-

Kaluste 80, Tipmatic

328002

179:-

Kromi, c-c 256 mm

20055

25:-

Musta/musta

20162

15:-

Kaluste 100, Tipmatic

328003

179:-

Kromi, c-c 320 mm

20062

25:-

Luonnonväri/messinki

20163

15:-

Kaluste 120, Tipmatic

328004

179:-

Harjattu, c-c 128 mm

20057

25:-

Kaluste 120 D, Tipmatic

328005

340:-

Harjattu, c-c 256 mm

20046

25:-

Harjattu, c-c 320 mm

20061

25:-

Mattamusta, c-c 128 mm

20169

25:-

Mattamusta, c-c 256 mm

20170

25:-

Kromi

20114

15:-

Mattamusta, c-c 320 mm

20171

25:-

Harjattu

20115

15:-

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM Grassin laatikkojärjestelmä, jossa Soft-Close-toiminto • Organizer, 2-pakkaus (4-pakkaus mallissa 120 D) • Liukumattomat matot

Mattavalkoinen, c-c 128 mm 20150

25:-

Mattavalkoinen

20168

15:-

HYVÄ TIETÄÄ

Mattavalkoinen, c-c 256 mm 20151

25:-

Mattamusta

20116

15:-

Mattavalkoinen, c-c 320 mm 20152

25:-

Messinki

20119

15:-

58

KALUSTE

SPOT

Tuotenro

Hinta/kpl €

SISÄLTYY AINA • •

Plus Valo tarkoittaa valaistusta kalusteen alla Plus Sähkö tarkoittaa 230 voltin kaksoispistorasiaa alemmassa laatikossa • Yhdistä pesuallashanaan, jonka näet sivulla 144 • Toimitetaan valmiiksi koottuna •PUSH Tipmatic avaa synkronoidun laatikon yhdellä painalluksella. • Muistathan valita myös pop-up pohjaventtiili Easy-Clean -toiminnolla s. 145 •


120 D

L: 1 205  K: 50  S: 430

L: 1 205  K: 50  S: 430

KYLPYHUONEKALUSTEET – VISKAN

120 PESUALLAS

Tuotenro Posliini, valkoinen

330120

Hinta €

Tuotenro

680:-

330122

L: 1 200 K: 16  S: 430

Tuotenro 310120

Kivikomposiitti, mattavalkoinen

Hinta € 900:-

L: 1 190 K: 16  S: 430

Hinta €

Tuotenro

620:-

Hinta €

310122

820:-

KALUSTE

L: 1 190 K: 490  S: 425

Tuotenro

L: 1 180  K: 490  S: 425

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

321711

1331:-

322011

1431:-

Still Grey

321752

1331:-

322052

1431:-

Black Oak

321739

1531:-

322039

1632:-

NCS + Accent

321766

1742:-

322066

1842:-

LISÄVARUSTE

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Valo

327120

199:-

327122

239:-

Plus Sähkö

329120

89:-

329122

89:-

Plus Organizer

390130

49:-

390130

49:-

Pop-up pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220

65:-

SEINÄKAAPPI

72

SÄILYTYS

120

2 hyllyä

KORKEA KAAPPI

Katso myös s. 76

30 5 hyllyä

5 hyllyä

Katso myös s. 76

40 5 hyllyä

40 4 hyllyä, 2 laatikkoa

SISÄLTYY AINA

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM 1 kiinteä puinen hylly. Muut 6 mm:n karkaistua lasia • •

HYVÄ TIETÄÄ

Upotettu vedin vakiona oven reunassa Näet avausvaihtoehdot vasemmalla sivulla • Plus Sähkö tarkoittaa kiinteällä hyllyllä olevaa 230 voltin pistorasiaa • Plus Peili tarkoittaa kokovartalopeiliä oven sisäpuolella • Laatikot mattamustaksi lakattua alumiinia • Toimitetaan valmiiksi koottuna • •

L: 300  K: 720  S: 200

L: 300  K: 1 200 S: 200

L: 300  K: 1 600  S: 300

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

L: 400  K: 1 600  S: 400

Tuotenro

Hinta €

L: 400  K: 1 600  S: 400

Tuotenro

Hinta €

Premium White

351611O/V*

370:-

351811O/V*

470:-

352111O/V*

580:-

352411O/V*

680:-

352711O/V*

Still Grey

351652O/V*

370:-

351852O/V*

470:-

352152O/V*

580:-

352452O/V*

680:-

352752O/V*

991:-

Black Oak

351639O/V*

570:-

351839O/V*

670:-

352139O/V*

780:-

352439O/V*

880:-

352739O/V*

1191:-

NCS + Accent

351666O/V*

680:-

351866O/V*

780:-

352166O/V*

890:-

352466O/V*

990:-

352766O/V*

1301:-

Plus Peili

358030

129:-

358040

129:-

358040

129:-

Plus Sähkö

359001

89:-

359001

89:-

359001

89:-

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

991:-

LISÄVARUSTE

59


VINKKEJÄ PIENIIN KYLPYHUONEISIIN

Pienen kylpyhuoneen sisustaminen voi tuntua hankalalta. Löydät parhaat vinkkimme kylpyhuoneen suunnitteluun verkkosivustoltamme inr.fi/pienet-kylpyhuoneet

60


KYLPYHUONEKALUSTEET – VISKAN

Kaluste VISKAN Grip 60 Premium White jossa kivikomposiitti pesuallas, 964:- Pesuallashana SLEEK, 270:- Peilikaappi STAGE 60, 620:- Suihkunurkka SYNC 13, 1401:- Suihkusäilytys PILE, 300:- Kattosuihku MIST, 830:- Pyyhekuivain LINE mattavalkoinen, 371:61


VISKAN GRIP 40

50

60

80

100 120

GRIP antaa tilaa persoonallisuudellesi. Valitse ensin väri: Premium White, Still Grey, tammiviilu Black Oak tai valinnainen NCS – ja yhdistä siihen tyylikäs vedinlista mattavalkoisena, mattaharmaana tai mattamustana. Minimalisti valitsee luonnollisesti ohuen pesualtaan, joka on valmistettu kivikomposiitista. Jos kuitenkin pidät enemmän posliinista, se sopii luonnollisesti yhtä hyvin.

Kaluste VISKAN Grip 50, Still Grey , kivikomposiittipesuallas ja harmaa vedinlista sekä Plus Valo, 990:Peilikaappi STAGE 50 alavalaistuksella, 520:- Pesuallashana CASUAL, 260:62


KYLPYHUONEKALUSTEET – VISKAN

VISKAN Grip 40, Black Oak, posliinipesuallas ja mattamusta vedinlista

VISKAN Grip 60, Still Grey, posliinipesuallas ja mattamusta vedinlista

VISKAN Grip 80, Cappuccino, posliinipesuallas ja mattamusta vedinlista

VISKAN Grip 100, Black Oak, mattapintainen kivikomposiittipesuallas ja harmaa vedinlista

VISKAN Grip 120, Premium White, mattapintainen kivikomposiittipesuallas ja valkoinen vedinlista

VISKAN Grip 120, Midnight Blue, mattapintainen kivikomposiittipesuallas ja mattamusta vedinlista 63


VISKAN GRIP 40

50

60

80

L: 405  K: 50  S: 350

L: 505  K: 50  S: 350

L: 605  K: 50  S: 430

L: 805  K: 50  S: 430

PESUALLAS

Tuotenro Posliini, valkoinen

Hinta €

330040

Tuotenro

229:-

L: 400  K: 16  S: 350

Tuotenro Kivikomposiitti, mattavalkoinen

280:-

L: 500  H: 16  S: 350

Hinta €

310040

Hinta €

330050

Tuotenro

169:-

Hinta €

330060

380:-

L: 600  K: 16  S: 430

Hinta €

310050

Tuotenro

229:-

Tuotenro

Hinta €

330080

480:-

L: 800 K: 16  S: 430

Hinta €

310060

Tuotenro

300:-

Tuotenro

Hinta €

310080

420:-

KALUSTE

L: 390  K: 490  S: 345

Tuotenro

L: 490  K: 490  S: 345

Hinta €

Tuotenro

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

320611O/V*

330:-

320711

580:-

321011

630:-

321311

830:-

Still Grey

320652O/V*

330:-

320752

580:-

321052

630:-

321352

830:-

Black Oak

320639O/V*

430:-

320739

680:-

321039

730:-

321339

930:-

NCS + Accent

320666O/V*

740:-

320766

991:-

321066

1041:-

321366

1241:-

x1

Tuotenro

L: 490  K: 35

Hinta/kpl €

Tuotenro

Mattaharmaa

20120

15:-

20126

Mattavalkoinen

20121

15:-

20127

Mattamusta

20122

15:-

20128

LISÄVARUSTE

Tuotenro Plus Valo

Hinta €

Tuotenro

x2

L: 590  K: 35

Hinta/kpl €

Tuotenro

L: 790  K: 35

Hinta/kpl €

Tuotenro

Hinta/kpl €

16:-

20129

17:-

20132

19:-

16:-

20130

17:-

20133

19:-

16:-

20131

17:-

20134

19:-

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

149:-

327050

149:-

327060

169:-

327080

169:-

Plus Sähkö

329050

89:-

329060

89:-

329080

89:-

Plus Organizer

390130

49:-

390130

49:-

390220

65:-

390220

65:-

390220

65:-

Pop-up pohjaventtiili Easy-Clean

327040

x2

x2

L: 390  K: 35

390220

65:-

KALUSTE

SÄILYTYS

SISÄLTYY AINA

SISÄLTYY AINA

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • Grassin laatikkojärjestelmä, jossa Soft-Close-toiminto • Organizer, 2-pakkaus (ei mallissa 40, 4-pakkaus mallissa 120 D) • Liukumattomat matot

HYVÄ TIETÄÄ Muista valita vedinlista GRIP, 1 tai 2 kpl • Plus Valo tarkoittaa valaistusta kalusteen alla • Plus Sähkö tarkoittaa alimmassa laatikossa olevaa 230 voltin kaksoispistorasiaa • Yhdistä pesuallashanaan, jonka näet sivulla 144 • Toimitetaan valmiiksi koottuna • Muistathan valita myös pop-up pohjaventtiili Easy-Clean -toiminnolla s. 145

64

Hinta €

L: 790  K: 490  S: 425

Premium White

VEDINLISTA

L: 590  K: 490  S: 425

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM 1 kiinteä puinen hylly. Muut 6 mm:n karkaistua lasia •

HYVÄ TIETÄÄ Muista valita vedinlista GRIP Plus Sähkö tarkoittaa kiinteällä hyllyllä olevaa 230 voltin pistorasiaa • Plus Peili tarkoittaa kokovartalopeiliä oven sisäpuolella • Laatikot mattamustaksi lakattua alumiinia • Toimitetaan valmiiksi koottuna • Korkeat kaapit voidaan sijoittaa vierekkäin • •


120

120 D

L: 1 005  K: 50  S: 430

L: 1 205  K: 50  S: 430

L: 1 205  K: 50  S: 430

KYLPYHUONEKALUSTEET – VISKAN

100 PESUALLAS

Tuotenro Posliini, valkoinen

Hinta €

330100

Tuotenro

580:-

L: 1 000 K: 16  S: 430

Tuotenro Kivikomposiitti, mattavalkoinen

Tuotenro

680:-

Tuotenro

520:-

900:-

L: 1 190 K: 16  S: 430

Hinta €

310120

Hinta €

330122

L: 1 200 K: 16  S: 430

Hinta €

310100

Hinta €

330120

Tuotenro

620:-

Hinta €

310122

820:-

KALUSTE

L: 990  K: 490  S: 425

Tuotenro

L: 1 190 K: 490  S: 425

Hinta €

Tuotenro

L: 1 180  K: 490  S: 425

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

321611

1031:-

321911

1431:-

322211

1531:-

Still Grey

321652

1031:-

321952

1431:-

322252

1531:-

Black Oak

321639

1131:-

321939

1531:-

322239

1632:-

NCS + Accent

321666

1441:-

321966

1842:-

322266

1942:-

VEDINLISTA

x2

x2

L: 990  K: 35

Tuotenro

x4 L: 590  K: 35

L: 1 190 K: 35

Hinta/kpl €

Tuotenro

Hinta/kpl €

Tuotenro

Hinta/kpl €

Mattaharmaa

20135

21:-

20138

23:-

20129

17:-

Mattavalkoinen

20136

21:-

20139

23:-

20130

17:-

Mattamusta

20137

21:-

20140

23:-

20131

17:-

LISÄVARUSTE

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Valo

327100

199:-

327120

199:-

327122

239:-

Plus Sähkö

329100

89:-

329120

89:-

329122

89:-

Plus Organizer

390130

49:-

390130

49:-

390130

49:-

Pop-up pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220

65:-

390220

65:-

KORKEA KAAPPI

30

40

5 hyllyä

40

5 hyllyä

4 hyllyä, 2 laatikkoa

VEDINLISTA

Katso myös s. 76

x1 L: 300  K: 1 600  S: 300

Tuotenro

Hinta €

L: 400  K: 1 600  S: 400

Tuotenro

L: 400  K: 1 600  S: 400

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta/kpl €

Premium White

352011O/V*

630:-

352211O/V*

730:-

352511O/V*

1031:-

Mattaharmaa

20141

27:-

Still Grey

352052O/V*

630:-

352252O/V*

730:-

352552O/V*

1031:-

Mattavalkoinen

20142

27:-

Black Oak

352039O/V*

730:-

352239O/V*

830:-

352539O/V*

1131:-

Mattamusta

20143

27:-

NCS + Accent

352066O/V*

940:-

352266O/V*

1041:-

352566O/V*

1341:-

Plus Peili

358030

129:-

358040

129:-

358040

129:-

Plus Sähkö

359001

89:-

359001

89:-

359001

89:-

LISÄVARUSTE *Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

65


VISKAN CLASSIC 60

80

100 120

VISKAN Classic kehyspeiliovella on kaunis ja tilava kaluste, jonka sisältä löydät VISKAN-sarjan hienot toiminnot. Tee huonekalusta yksilöllinen valitsemalla omaan tyyliisi sopiva väri ja vedin tai nuppi. Yhdistä korkeaan kaappiin ja kehykselliseen seinäkaappiin, niin saat uuteen kylpyhuoneeseesi Uuden-Englannin tunnelmaa.

Kaluste VISKAN Classic 80, Antracite, posliinipesuallas ja vedin DEEP sekä Plus Valo, 2040:Peili LOOX 70, 700:- Pesuallashana SLEEK, 330:66


KYLPYHUONEKALUSTEET – VISKAN

VISKAN Classic 60, Premium White, mattapintainen kivikomposiittipesuallas ja vedin SPOT

Tavarat pysyvät järjestyksessä kokonaan ulosvedettävissä laatikoissa, joissa on Soft-Close-toiminto. Käännettävä kahden kappaleen Organizer-setti aina mukana.

VISKAN Classic 120, Green Tea, posliinipesuallas ja vedin ADD

VISKAN Classic 60, Vintage Blue, posliinipesuallas ja vedin DEEP

VISKAN Classic 100, Premium White, posliinipesuallas ja vedin ADD

VISKAN Classic 120, Premium White, mattapintainen kivikomposiittipesuallas ja vedin SPOT 67


VISKAN CLASSIC 60

80

100

PESUALLAS

L: 605  K: 50  S: 430

Tuotenro Posliini, valkoinen

L: 805  K: 50  S: 430

Hinta €

330060

Tuotenro

380:-

330080

L: 600  K: 16  S: 430

Tuotenro Kivikomposiitti, mattavalkoinen

Tuotenro

480:-

330100

L: 800 K: 16  S: 430

Hinta €

310060

L: 1 005  K: 50  S: 430

Hinta €

Tuotenro

300:-

310080

Hinta € 580:-

L: 1 000 K: 16  S: 430

Hinta €

Tuotenro

420:-

310100

Hinta € 520:-

KALUSTE

L: 590  K: 490  S: 425

Tuotenro

L: 790  K: 490  S: 425

Hinta €

Tuotenro

L: 990  K: 490  S: 425

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

320915

730:-

321215

930:-

321515

1131:-

NCS + Accent

320966

1141:-

321266

1341:-

321566

1541:-

LISÄVARUSTE

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Plus Valo

327060

169:-

327080

169:-

327100

199:-

Plus Sähkö

329060

89:-

329080

89:-

329100

89:-

Plus Organizer

390130

49:-

390130

49:-

390130

49:-

Pop-up pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220

65:-

390220

65:-

AVAUSVAIHTOEHDOT Näet kaikki vaihtoehdot sivulla 78

ADD Tuotenro

TIE

Hinta €

Kromi, c-c 128 mm

20056

25:-

Kromi, c-c 256 mm

20055

25:-

Musta/musta Luonnonväri/messinki

Kromi, c-c 320 mm

20062

25:-

Harjattu, c-c 128 mm

20057

25:-

Harjattu, c-c 256 mm

20046

25:-

Harjattu, c-c 320 mm

20061

25:-

Mattamusta, c-c 128 mm

20169

25:-

Ruskea/kromi

SPOT Kromi

Tuotenro

DEEP

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

15:-

Kromi

20158

25:-

20162

15:-

Mattamusta

20159

25:-

20163

15:-

Messinki

20160

25:-

20161

Tuotenro 20114

Hinta €

PUSH

Tuotenro

Hinta €

15:-

Kaluste 60, Tipmatic

328001

179:-

328002

179:-

Mattamusta, c-c 256 mm

20170

25:-

Harjattu

20115

15:-

Kaluste 80, Tipmatic

Mattamusta, c-c 320 mm

20171

25:-

Mattavalkoinen

20168

15:-

Kaluste 100, Tipmatic

328003

179:-

Mattavalkoinen, c-c 128 mm 20150

25:-

Mattamusta

20116

15:-

Kaluste 120, Tipmatic

328004

179:-

Mattavalkoinen, c-c 256 mm 20151

25:-

Messinki

20119

15:-

Kaluste 120 D, Tipmatic

328005

340:-

Mattavalkoinen, c-c 320 mm 20152

25:-

68


KYLPYHUONEKALUSTEET – VISKAN

120

120 D

PESUALLAS

KALUSTE

SISÄLTYY AINA

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM Grassin laatikkojärjestelmä, jossa Soft-Close-toiminto • Organizer, 2-pakkaus (4-pakkaus mallissa 120 D) • Liukumattomat matot

L: 1 205  K: 50  S: 430

Tuotenro Posliini, valkoinen

L: 1 205  K: 50  S: 430

Hinta €

330120

Tuotenro

680:-

Hinta €

330122

900:-

HYVÄ TIETÄÄ

Plus Valo tarkoittaa valaistusta kalusteen alla • Plus Sähkö tarkoittaa alimmassa laatikossa olevaa 230 voltin kaksoispistorasiaa • Yhdistä pesuallashanaan, jonka näet sivulla 146 • Toimitetaan valmiiksi koottuna •PUSH Tipmatic avaa synkronoidun laatikon yhdellä painalluksella. • Muistathan valita myös pop-up pohjaventtiili Easy-Clean -toiminnolla s. 145 •

L: 1 200 K: 16  S: 430

Tuotenro Kivikomposiitti, mattavalkoinen

L: 1 190 K: 16  S: 430

Hinta €

310120

Tuotenro

620:-

Hinta €

310122

820:-

KALUSTE

SÄILYTYS

SISÄLTYY AINA

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM 1 kiinteä puinen hylly. Muut 6 mm:n karkaistua lasia

L: 1 190 K: 490  S: 425

Tuotenro

L: 1 180  K: 490  S: 425

Hinta €

Tuotenro

321815

1431:-

322115

1632:-

NCS + Accent

321866

1842:-

322166

2042:-

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

327120

199:-

327122

239:-

Plus Sähkö

329120

89:-

329122

89:-

Plus Organizer

390130

49:-

390130

49:-

Pop-up pohjaventtiili Easy-Clean

390220

65:-

390220

65:-

72

KORKEA KAAPPI

Katso myös s. 76

120

2 hyllyä

30

5 hyllyä

Upotettu vedin vakiona oven reunassa Näet avausvaihtoehdot vasemmalla sivulla • Plus Sähkö tarkoittaa kiinteällä hyllyllä olevaa 230 voltin pistorasiaa • Plus Peili tarkoittaa kokovartalopeiliä oven sisäpuolella • Laatikot mattamustaksi lakattua alumiinia • Toimitetaan valmiiksi koottuna • •

Hinta €

Plus Valo

SEINÄKAAPPI

HYVÄ TIETÄÄ

Hinta €

Premium White

LISÄVARUSTE

Katso myös s. 76

40

5 hyllyä

40

5 hyllyä

4 hyllyä, 2 laatikkoa

L: 300  K: 720  S: 200

L: 300  K: 1 200 S: 200 L: 300  K: 1 600  S: 300

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

L: 400  K: 1 600  S: 400

Tuotenro

Hinta €

L: 400  K: 1 600  S: 400

Tuotenro

Hinta €

Premium White

351715O/V*

470:-

351915O/V*

570:-

352815O/V*

830:-

352315O/V*

930:-

352615O/V*

1131:-

NCS + Accent

351766O/V*

880:-

351966O/V*

1031:-

352866O/V*

1041:-

352366O/V*

1141:-

352666O/V*

1441:-

*Anna oven oikeatai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

LISÄVARUSTE Plus Peili

358030

129:-

358040

129:-

358040

129:-

Plus Sähkö

359001

89:-

359001

89:-

359001

89:-

69


1.

2.

3.

4.

PEILIT JA PEILIKAAPIT Peili on tärkeä osa kylpyhuoneen toimivuutta ja sisustusta. Koko kylpyhuone nauttii valosta ja peilin luomasta lisätilasta. Mieti tarpeitasi ja tutustu laajaan peilien ja peilikaappien valikoimaamme, jossa on eri malleja ja kokoja ja lukuisa määrä käytännöllisiä lisävarusteita. Tutustu vielä tarkemmin HIDE-peilikaappiin – fiksuun peilisäilytysratkaisuun, jossa yhdistyvät kokovartalopeili ja säilytystila. 70


KYLPYHUONEKALUSTEET – PEILIT & PEILIKAAPIT

6.

5.

1. Pyöreät peilit hallitsevat edelleen trendejä. Saatavana myös peilikaappina, jossa on avointa tai piilotettua säilytystilaa, useissa väreissä. 2. LED-lampun normaali käyttöikä on noin 20 vuotta ja sillä on luonnollisesti IP44-turvallisuusluokitus. 3. TOUCH- ja SCENE-peilien alalaidassa olevilla kosketuspainikkeilla voit kytkeä valon päälle ja päältä pois sekä säätää valon kirkkautta ja värilämpötilaa. 4. Valitse täydellisen meikkaustuloksen aikaansaamiseksi SCENE-peili käännettävällä sivuvalaistuksella ja himmennnystoiminnolla sekä säädettävällä valon värilämpötilalla. 5. HALOMORE peilikaapissa on säilytystilaa sekä peilin takana että sen vieressä. Ylä- sekä alavalaistus sisältyy. 6. HIDE-kokovartalopeilin sisäpuolella on viisi fiksua lokeroa. Peili sopii yhtähyvin eteiseen, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseenkin.

71


PEILIT Valitse kalusteen tyyliin sopiva ja sen kokoa – ja tietenkin omia tarpeitasi – vastaava peili. Loistavana vinkkinä mainittakoon fiksut TOUCH- ja SCENEpeilit, joiden valaistuksen kirkkaus ja värilämpötila on säädettävissä.

PEILI LOOX Tuotenro

Hinta €

70

Ø/S: 700/30 mm

360070

700:-

90

Ø/S: 900/30 mm

360090

800:-

110

Ø/S: 1100/30 mm

360110

900:-

HYVÄ TIETÄÄ LED-valaistus 3000 K Valovirta 100 lm • IP-luokka 44 • Valaistus reunan takana • Peilissä ei ole omaa virtapainiketta, vaan se on kytketty huoneen virtakytkimeen • •

PEILI TOUCH

Tuotenro

L/K/S: 600/720/30 mm

346060

670:-

80

L/K/S: 800/720/30 mm

346080

720:-

100

L/K/S: 1000/720/30 mm

346100

770:-

120

L/K/S: 1200/720/30 mm

346120

820:-

140

L/K/S: 1400/720/30 mm

346140

870:-

HYVÄ TIETÄÄ LED-valaistus 2500–6500 K Valovirta 460–560 lm • IP-luokka 44 • Ylä- ja alavalaistus • Kolmella alareunassa sijaitsevalla on/off-kosketuspainikkeella voit himmentää valoja ja säätää niiden valolämpötilaa • Peili säilyttää muistissaan edellisen kerran asetukset seuraavaa kertaa varten. • •

72

Hinta €

60


KYLPYHUONEKALUSTEET – PEILIT & PEILIKAAPIT

PEILI SCENE Tuotenro

Hinta €

50

L/K: 500/720 mm S: 30/70 mm

348050

770:-

60

L/K: 600/720 mm S: 30/70 mm

348060

820:-

80

L/K: 800/720 mm S: 30/70 mm

348080

870:-

100

L/K: 1000/720 mm S: 30/70 mm

348100

920:-

120

L/K: 1200/720 mm S: 30/70 mm

348120

971:-

HYVÄ TIETÄÄ LED-valaistus 2500–6500 K Valovirta 460–560 lm • IP-luokka 44 • Säädettävä sivuvalaistus jopa 90 asteen kulmassa • Kolmella alareunassa sijaitsevalla on/off-kosketuspainikkeella voit himmentää valoja ja säätää niiden valolämpötilaa • Peili säilyttää muistissaan edellisen kerran asetukset seuraavaa kertaa varten. • •

PEILI GROOM Premium White

Hinta €

NCS

Hinta €

60

L: 625 mm K: 745 mm S: 20 mm

343211

259:–

343266

360:–

80

L: 825 mm K: 745 mm S: 20 mm

343311

310:–

343366

410:–

100

L: 1 025 mm K: 745 mm S: 20 mm

343411

360:–

343466

460:–

120

L: 1 225 mm K: 745 mm S: 20 mm

343511

410:–

343566

510:–

140

L: 1 425 mm K: 745 mm S: 20 mm

343611

460:–

343666

560:–

HYVÄ TIETÄÄ •

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM sisältyy aina

PEILI FEEL Tuotenro

Hinta €

40

L: 400 mm, K: 720/755 mm, S: 30/95 mm

344040

310:-

50

L: 500 mm K: 720/755 mm, S: 30/95 mm

344050

360:-

60

L: 600 mm K: 720/755 mm, S: 30/95 mm

344060

420:-

80

L: 800 mm K: 720/755 mm, S: 30/95 mm

344080

470:-

100

L: 1 000 mm K: 720/755 mm, S: 30/95 mm

344100

520:-

120*

L: 1 200 mm K: 720/755 mm, S: 30/95 mm

344120

620:-

140*

L: 1 400 mm K: 720/755 mm, S: 30/95 mm

344140

620:*2 kpl valaisimia

HYVÄ TIETÄÄ LED-valaisin 4000 K Valovirta 160-560 lm (alla), 480 lm (ylä) • IP-luokka 44 • Peileihin 120–140 kuuluu kaksi valaisinta • LED-alavalaistus sisältyy • Peilissä ei ole omaa virtakytkintä vaan se on kytketty huoneen virtakytkimeen • •

73


PEILIKAAPIT JA PEILISÄILYTYS Pari harvinaisen fiksua peilikaappia, joiden sisätilaan kannattaa tutustua. Pistorasia, suurentava peili ja magneettipidike metallilevy kuuluvat sen ominaisuuksiin. Pyöreät peilikaapit HALO ja HALOMORE tarjoavat piilossa olevaa tai avointa säilytystilaa ja sopivat täydellisesti yhteen AIR-sarjan kanssa. PEILIKAAPPI STAGE

40

Peilikaappi ovella L/K/S: 400/720/140 mm Tuotenro

50

Peilikaappi ovella L/K/S: 500/720/140 mm

Hinta €

Tuotenro

Hinta €

Premium White

341511O/V*

520:-

341811O/V*

520:-

Still Grey

341552O/V*

520:-

341852O/V*

520:-

Black Oak

341539O/V*

620:-

341839O/V*

620:-

NCS + Accent

341566O/V*

830:-

341866O/V*

830:-

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

60

80–120 sähköosalla

60

Peilikaappi kahdella ovella L/K/S: 600/720/140 mm Tuotenro

Hinta €

80

Peilikaappi kahdella ovella L/K/S: 800/720/140 mm Tuotenro

Hinta €

100

Peilikaappi kahdella ovella L/K/S: 1000/720/140 mm Tuotenro

Hinta €

120

Peilikaappi kahdella ovella L/K/S: 1200/720/140 mm Tuotenro

Hinta €

Premium White

342011

620:-

342511

820:-

342611

920:-

342711

1021:-

Still Grey

342052

620:-

342552

820:-

342652

920:-

342752

1021:-

Nordic Oak

342033

720:-

342533

920:-

342633

1021:-

342733

1121:-

Black Oak

342039

820:-

342539

1021:-

342639

1121:-

342739

1221:-

NCS + Accent

342066

930:-

342566

1131:-

342666

1231:-

342766

1331:-

LIS ÄVA R USTE

Tuotenro

Plus Valo 40

341595

109:-

Plus Valo 50

341895

109:-

Plus Valo 60

342095

109:-

Plus Valo 80

342595

109:-

Plus Valo 100

342695

149:-

Plus Valo 120

342795

149:-

Plus Zoom

340093

69:-

74

Hinta €

AINA MUKANA

HYVÄ TIETÄÄ

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • Pistorasia • Magneettipidike • Peilit ovien sisäpuolella • Siirrettävät, karkaistut lasihyllyt • 80, 100 ja 120 sisältävät sähköosan, jossa on syvät laatikot

LED-valaistus 4000 K Valovirta 150-420 lm (alla), 290-770 lm (ylä) • IP-luokka 44 • Plus Valo tarkoittaa LED-alavalaistusta • Plus Zoom tarkoittaa 5-kertaisesti suurentavaa peiliä oven sisäpuolella • Pistorasia on kaapin oikeassa yläkulmassa • Peilikaappi yhdistetään huoneen virtakytkimeen Ei virtapainiketta •Toimitetaan valmiiksi koottuna •


KYLPYHUONEKALUSTEET – PEILIT & PEILIKAAPIT

PEILIKAAPPI HALO Pyöreä peilikaappi piilotetulla säilytystilalla Peili Ø: 600 mm L/K/S: 400/350/150 mm Tuotenro

Hinta €

Premium White

364011O/V*

700:-

Slate Grey

364051O/V*

700:-

White Ash

364021O/V*

810:-

NCS + Accent

364066O/V*

1011:-

AINA MUKANA

HYVÄ TIETÄÄ

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • Yksi kiinteä puinen hylly • Suurentava peili x5 • Magneettipidike metallilevy • Peili oven sisäpuolella • Ylä- ja alavalaistus, LED

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

LED-valaistus 3000–3200 K Valovirta 160 lm • IP-luokka 44 • Peilikaappi yhdistetään huoneen virtakytkimeen. Ei virtapainiketta •Voit tilata kaapin oikea- tai vasenkätisenä • Toimitetaan valmiiksi koottuna •

PEILIKAAPPI HALOMORE Pyöreä peilikaappi avoimella sivusäilytystilalla Peili Ø: 600 mm L/K/S: 800/350/150 mm Tuotenro

Hinta €

Premium White

364111O/V*

920:-

Slate Grey

364151O/V*

920:-

White Ash

364112O/V*

1031:-

NCS + Accent

364166O/V*

1231:-

AINA MUKANA

HYVÄ TIETÄÄ

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • Yksi kiinteä puinen hylly • Suurentava peili x5 • Magneettipidike metallilevy • Peili oven sisäpuolella • Ylä- ja alavalaistus, LED

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

LED-valaistus 3000–3200 K Valovirta 160 lm • IP-luokka 44 • Peilikaappi yhdistetään huoneen virtakytkimeen. Ei virtapainiketta •Voit tilata kaapin oikea- tai vasenkätisenä • Toimitetaan valmiiksi koottuna •

PEILISÄILYTYS HIDE L/K/S: 333/1620–1642/106 mm Tuotenro

Hinta €

Premium White

38710O/V*

470:-

Still Grey

38752O/V*

470:-

Black Oak

38739O/V*

520:-

NCS + Accent

38766O/V*

830:-

*Anna oven oikea- tai vasenkätisyys valitsemalla O tai V

AINA MUKANA

Pintakäsittely TX Top ExtremeTM • Oven sisäpuolella viisi lokeroa •

HYVÄ TIETÄÄ • Oven

ulkopinnalla kokovartalopeili • Toimitetaan koottuna

75


1.

2.

3.

SÄILYTYS Kun ajattelemme säilytystä, ajattelemme leveyttä. Ja kapeutta. Ja korkeutta. Ja mataluutta. Ja syvyyttä. Ja pohjaa. Tutustu toiminnallisiin seinäkaappeihimme ja korkeisiin kaappeihimme, joissa on hyllyjä, laatikoita ja lisävarusteena myös piilotettu pistorasia. Sen ei tarvitse olla tämän vaikeampaa. Kaapit toistavat kolmen kalustesarjamme muotokieltä. Katso kunkin kalustesarjan omalta aukemalta.

76


6.

KYLPYHUONEKALUSTEET –SÄILYTYS

5.

7.

4.

1. Kaikki korkeat kaapit 40 voi saada kahdella kätevällä laatikolla tai ilman. Lisää vielä oven sisäpuolelle peili ja pistorasia. Tässä GRAND Grip 40, Black Oak. 2. Kaikki GRAND Solid ja GRAND Classic korkeat kaapit on saatavilla vetimettömällä PUSH-avausvaihtoehdolla. Voit myös valita kahvan tai vetimen s. 78. Tässä GRAND Classic 40 Premium White. 3. VISKAN seinäkaappi 72 kahdella hyllyllä ja vedinlistalla on saatavilla useissa väreissä. Tässä Rosewood aksenttiväri ja tyylikäs Still Grey. 4. Seinäkaappi 120 sisältää samat valintamahdollisuudet kuin pienempi kaappi. Kaksi siirrettävää lasista hyllyä ja yksi puinen kiinteä hylly sisältyy. Anna oven oikea- tai vasenkätisyys. 5. GRAND ja VISKAN Grip antaa mahdollisuuden leikkiä värillä ja muodoilla. Yhdista mattavalkoinen, musta tai harmaa vedinlista haluamaasi väriin. Tässä GRAND Grip 40, Nordic Oak. 6. Kaikkein siroin korkea kaappimme on vain 30 cm leveä ja 30 cm syvä, mutta sisältää saman varustelun kuin suuremmatkin kaapit. Tässä VISKAN Solid 40, Black Oak. 7. Luo kontrastia vetimellä, nupilla tai kahvalla. Tässä GRAND Solid 40, jossa musta nahkalenkki TIE. Katso s. 78. 77


1.

VETIMET JA NUPIT 1. ADD

Tuotenro

Hinta €

Kromi, c/c 128 mm

20056

25:-

Kromi, c/c 256 mm

20055

25:-

Kromi, c/c 320 mm

20062

25:-

Mattaharjattu, c/c 128 mm

20057

25:-

Mattaharjattu, c/c 256 mm

20046

25:-

Mattaharjattu, c/c 320 mm

20061

25:-

Mattamusta, c/c 128 mm

20169

25:-

Mattamusta, c/c 256 mm

20170

25:-

Mattamusta, c/c 320 mm

20171

25:-

Mattavalkoinen, c/c 128 mm 20150

25:-

Mattavalkoinen, c/c 256 mm 20151

25:-

Mattavalkoinen, c/c 320 mm 20152

25:-

2. MOOD*

Tuotenro

Hinta €

Mattaharjattu

20144

25:-

Mattavalkoinen

20145

25:-

Mattamusta

20146

25:-

*Sopii vain GRAND ja AIR kalusteisiin

3. DEEP

Tuotenro

Hinta €

Kromi

20158

25:-

Mattamusta

20159

25:-

Messinki

20160

25:-

4. SPOT

Tuotenro

Hinta €

Kromi

20114

15:-

Mattaharjattu

20115

15:-

Mattavalkoinen

20168

15:-

Mattamusta

20116

15:-

Messinki

20119

15:-

5. THIN

2. Tuotenro

Hinta €

Kiiltävä

20110

25:-

Mattavalkoinen

20153

25:-

Mattamusta

20154

25:-

6. TIE

Tuotenro

Hinta €

Ruskea / Kromi

20161

15:-

Musta / Musta

20162

15:-

Luonnonväri / Messinki

20163

15:-

7. SPARK

Tuotenro

Hinta €

Mattamusta

20164

25:-

Messinki

20165

25:-

8. CORE

Tuotenro

Hinta €

Mattamusta

20166

15:-

Messinki

20167

15:-

78


5.

3.

KYLPYHUONEKALUSTEET –VETIMET & NUPIT

4.

6.

7.

8.

79

Lisätietoja inr.fi/avausvaihtoehdot


80


SUIHKUTILARATKAISUT

SUIHKUTILARATKAISUT Varhain aamulla, myöhään yöllä, treenin jälkeen, ennen juhliin lähtöä. Ennen töitä, töiden jälkeen. Rentoutumiseen, heräämiseen, uusien voimien saamiseen, arjesta irrottautumiseen, keskittymiseen. Laulamiseen. Ajattelemiseen. Haaveiluun, joka vie sinut pois tästä hetkestä. Kaiken paikoilleen saamiseen. Oikeastaan ihan kaikkeen. Sinulle on olemassa juuri oikea suihkutilaratkaisu. Jos et löydä sitä seuraavilta sivuilta, voit hyvin suunnitella sen alusta alkaen itse. Tervetuloa suihkuun!

81


SUIHKUTILARATKAISUMME EPIC

Olemme koonneet tähän kunkin sarjan erityispiirteitä. Näet myös, mitkä sarjat ovat valmistettavissa mittojen mukaan ja räätälöitävissä maksutta.

s. 84

Pohjoismaiden hienoimmat suihkutilaratkaisut

MALLIT

SUIHKUSYVENNYS

SUIHKUNURKKA

PINTAKÄSITTELY

KIILTÄVÄ

Kaikki mallit voidaan tehdä mittojen mukaan mallit voidaan leikata viistoon • Ei magneetti- tai tiivistelistoja •

• Valikoidut

TRAC

s. 90

Kun haluat kehystettyä linjakkuutta

MALLIT

SUIHKUSYVENNYS

SUIHKUNURKKA

TILANJAKAJA

KESKELLÄ SEINÄÄ

PINTAKÄSITTELY

KIILTÄVÄ/ KROMI

MATTAMUSTA

Kaikki mallit voidaan tehdä mittojen mukaan Kaikki mallit voidaan leikata viistoon • Ei magneetti- tai tiivistelistoja • •

ARC

s. 98

Puhtaita linjoja ja laatua

MALLIT

SUIHKUSYVENNYS

SUIHKUNURKKA

TILANJAKAJA

KESKELLÄ SEINÄÄ

PINTAKÄSITTELY

KROMI

MATTAMUSTA

• Valikoidut

MESSINKI

mallit voidaan tehdä mittojen mukaan mallit voidaan leikata viistoon • Useimmissa malleissa ei ole magneetti- tai tiivistelistoja • Valikoidut

82


Mahdollista saada lasi viistoon leikattuna

SYNC

Ruuviton asennusmahdollisuus

s. 110

Älykkäämpi sisäänkäynti pieneen tilaan

MALLIT

SUIHKUSYVENNYS

SUIHKUNURKKA

PINTAKÄSITTELY

KIILTÄVÄ • Valikoidut

mallit voidaan tehdä mittojen mukaan mallit voidaan leikata viistoon • Magneettilistat lasien välissä ja tiivistelistat lattiaa vasten • Valikoidut

LINC

s. 116

Muoto ja toiminnallisuus harmoniassa SUIHKUTILARATKAISUT

MALLIT

SUIHKUSYVENNYS

SUIHKUNURKKA

PINTAKÄSITTELY

KIILTÄVÄ

TILANJAKAJA

KESKELLÄ SEINÄÄ

MATTAMATTA- MATTAHARJATTU VALKOINEN MUSTA

• Valikoidut

mallit voidaan tehdä mittojen mukaan mallit voidaan leikata viistoon • Magneettilistat lasien välissä ja tiivistelistat lattiaa vasten • Valikoidut

BRIC

s. 128

Pohjoismaiden kauneimmat suihkukaapit technology inside

MALLIT

PIVOTOVET

LIUKUOVET

PINTAKÄSITTELY

MATTAVALKOINEN • Valikoidut

mallit voidaan sovittaa tilan korkeuden mukaan • Säädettävät jalat • Magneetti- ja tiivistelistat 83


Suihkunurkka EPIC 13, 2623:Kattosuihku EASE, 991:Pyyhekuivain BOW, 618:-

EPIC EPIC-sarjaa kehittäessämme asetimme riman mahdollisimman korkealle, itse asiassa tarkalleen sisäkaton korkeudelle. Ja mikä on tulos? Meidän mielestämme kylpyhuoneiden Ferrari. Hyvin suunniteltu pivot-sarana tarjoaa vakuuttavaa vääntöä ja tarkkuutta, pitää 10 mm paksun lasin tarkoin paikallaan ja liikkuu höyhenenkeveästi oman akselinsa ympäri. Vain harvalle on suotu mahdollisuus nauttia päivittäin EPICsuihkusta. Oletko sinä seuraavana vuorossa?

84


1.

2.

4. SUIHKUTILARATKAISUT – EPIC

3.

1. Pivot-sarana saa aikaan leijailevan vaikutelman – tässä yhdessä harmaan lasin kanssa, joka luo kylpyhuoneeseen tyylikkään tunnelman. 2. Pivot-sarana pyörii tasaisesti oman akselin ympäri ja pitää lasin turvallisessa otteessaan. Teknologia ja muotoilu harmoniassa keskenään. 3. Plus-malleissa voidaan lattian- ja katon kiinnikkeet asentaa pinta- ja uppoasennuksena, mikä antaa lasille leijuvan vaikutelman. 4. EPIC tarjoaa upean suihkukokemuksen sen 10 mm:n paksuisen massiivisen turvalasin ansiosta.

85


86


LATTIASTA KATTOON

EPIC Plus ‑malleja saa tilattuna aina 2500 mm:iin saakka. Niiden kattoon ja lattiaan upotettavat helat luovat upean ylellisen vaikutelman.

SUIHKUTILARATKAISUT – EPIC

Suihkuovi EPIC 1 Plus, Kirkas lasi, 2413:- Kattosuihku EASE, 991:- Pyyhekuivaimet LINE, RAL, 463:87


EPIC 1 MITTOJEN MUKAAN

A

1100-1600

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 1100–1600 mm, syvennyksen mitta (A) • Vakiokorkeus • EPIC-vedin • Mallissa • Malli

2100 mm kehyksen yläreunaan (2060 mm lasin yläreunaan)

vakiovarusteena

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

on käännettävissä

• Lattiakiinnikkeissä

ei ole säätömahdollisuutta, joten ne on asennettava vaakasuoraan lattiaan. Tarkista lattian kaltevuus ennen tilausta

2100

• Anna

tilatessasi tuotenumero ja A-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2400 mm). Huomioithan, että kattosuihku tulee asentaa riittävän korkealle, jotta ovet mahtuvat kääntymään sen alle

A 1100-1600

Lasi

Kiiltävä

Kirkas

701 023 00

Hinta € 2202:-

Savu

701 033 00

2413:-

Optiwhite kirkas

701 123 00

2413:-

Opaali Frost

701 253 00

2623:-

EPIC 1 PLUS MITTOJEN MUKAAN •

A

1100-1600

Voit valita minkä tahansa leveyden välillä 1100–1600 mm, syvennyksen mitta (A)

• Vapaavalintainen • EPIC-vedin • Mallissa • Malli

korkeus jopa 2500 mm (tarkka mitta lattiasta kattoon)

vakiovarusteena

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

on käännettävissä

• Pivot-sarana

on upotettu lattiaan ja kattoon, vaatii erikoissäätöä ennen asennusta

• Lattiakiinnikkeissä

ei ole säätömahdollisuutta, joten ne on asennettava vaakasuoraan lattiaan. Tarkista lattian kaltevuus ennen tilausta

Max 2500

• Anna

tilatessasi tuotenumero ja A-mitta sekä korkeus. Huomioithan, että kattosuihku tulee asentaa riittävän korkealle, jotta ovet mahtuvat kääntymään sen alle

A 1100-1600

Lasi

Kiiltävä

Kirkas

751 023 00

Hinta € 2413:-

Savu

751 033 00

2623:-

Optiwhite kirkas

751 123 00

2623:-

Opaali Frost

751 253 00

2833:-

EPIC 2 MITTOJEN MUKAAN

Vasenkätinen malli A

700-1200

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 700–1200 mm, syvennyksen mitta (A) • Vakiokorkeus

yläreunaan)

• EPIC-vedin • Mallissa

2100

• Malli

2100 mm kehyksen yläreunaan (2060 mm lasin

vakiovarusteena

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

ei ole käännettävissä, valitse oikea- tai vasenkätisyys

• Lattiakiinnikkeissä

ei ole säätömahdollisuutta, joten ne on asennettava vaakasuoraan lattiaan. Tarkista lattian kaltevuus ennen tilausta • Anna

tilatessasi tuotenumero ja A-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2400 mm). Anna myös oikea- tai vasenkätisyys

A 700-1200

Vasenkätinen malli 88

Lasi

Kiiltävä

Kirkas

702 023 00

Hinta € 1682:-

Savu

702 033 00

1892:-

Optiwhite kirkas

702 123 00

1892:-

Opaali Frost

702 253 00

2102:-

Oikeakätinen malli A

700-1200


EPIC 2 PLUS MITTOJEN MUKAAN

Vasenkätinen malli

Oikeakätinen malli A

A

valita minkä tahansa leveyden välillä 700–1200 mm, syvennyksen mitta (A) • Vapaavalintainen

tiasta kattoon) • EPIC-vedin • Mallissa • Malli

Max 2500

700-1200

700-1200

• Voit

korkeus jopa 2500 mm (tarkka mitta lat-

vakiovarusteena

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

on käännettävissä

• Pivot-sarana

on upotettu lattiaan ja kattoon, vaatii erikoissäätöä ennen asennusta • Lattiakiinnikkeissä

ei ole säätömahdollisuutta, joten ne on asennettava vaakasuoraan lattiaan. Tarkista lattian kaltevuus ennen tilausta • Anna

A 700-1200

tilatessasi tuotenumero ja A-mitta sekä korkeus.

Lasi

Kiiltävä

Kirkas

752 023 00

Hinta € 1992:-

Savu

752 033 00

2202:-

Optiwhite kirkas

752 123 00

2202:-

Opaali Frost

752 253 00

2413:-

Vasenkätinen malli

B 200-1000

700-1000

EPIC 4 MITTOJEN MUKAAN

Vasenkätinen malli

Oikeakätinen malli A

A

900-2000

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 900–2000 mm, syvennyksen mitta (A)

B

700-1000

200-1000

B

900-2000

200-1000

700-1000

SUIHKUTILARATKAISUT – EPIC

• Vakiokorkeus

2100 mm kehyksen yläreunaan (2060 mm lasin yläreunaan) • EPIC-vedin • Mallissa • Malli

vakiovarusteena

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

ei ole käännettävissä, valitse oikea- tai vasenkätisyys

• Oven

lattiakiinnikkeissä ei ole säätömahdollisuutta, joten ne on asennettava vaakasuoraan lattiaan.

2100

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2400 mm). Anna myös oikeatai vasenkätisyys

A 900-2000

Lasi

Kiiltävä

Kirkas

704 023 00

Hinta € 2733:-

Savu

704 033 00

2943:-

Optiwhite kirkas

704 123 00

2943:-

Opaali Frost

704 253 00

3254:-

Vasenkätinen malli

EPIC 13 MITTOJEN MUKAAN

B

700-1100

• Voit

2100 mm kehyksen yläreunaan (2060 mm lasin yläreunaan) • EPIC-vedin • Mallissa • Malli

A

• Vakiokorkeus

200-2000

valita minkä tahansa leveyden välillä 200–2000 mm (A) x 700–1100 mm (B), mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

Vasenkätinen malli

Oikeakätinen malli B

700-1100

A

B 700-1100

200-2000

A 200-2000

vakiovarusteena

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

ei ole käännettävissä – valitse oikea- tai vasenkätisyys

• Oven

lattiakiinnikkeissä ei ole säätömahdollisuutta, joten ne on asennettava vaakasuoraan lattiaan.

2100

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2400mm). Anna myös oikea- tai vasenkätisyys

Vasenkätinen malli

Lasi

Kiiltävä

Kirkas

713 023 00

Hinta € 2623:-

Savu

713 033 00

2933:-

Optiwhite kirkas

713 123 00

2933:-

Opaali Frost

713 253 00

3254:-

89


Suihkukulma TRAC 13 mustilla yksityiskohdilla, 2152:Kattosuihku MIST, 830:- Pyyhekuivaimet LINE, 371:Suihkusäilytysratkaisu CASE, 99:- Kaluste VISKAN Solid 60, Still Grey, posliinipesuallas ja nuppi SPOT, 940:- Peili LOOX 70, 700:-

TRAC Mittojen mukaan tehty TRAC yhdistää tyylikkään muotoilun optimaaliseen toiminnallisuuteen. Esteettinen kisko kehystää lasia ja pitää veden 8 mm paksun lasin oikealla puolella. Vaikutelmaa täydentävät ARC-sisarsarjasta tutut helat ja vetimet, jotka ovat mattamustat tai kiiltävää kromia.

90


1.

2.

3.

SUIHKUTILARATKAISUT – TRAC

4.

1. Kiiltävästä kromista tehdyt massiiviset ja helppohoitoiset helat pitävät 8 mm paksun lasin tiukasti otteessaan. 2. TRAC 4-, 13- ja 20-malleihin voi tilata kattoon kiinnitettävät kromipystytangot. Niin voit asentaa lasin huoneessa mihin tahansa. 3. Mustat yksityiskohdat kylpyhuoneessa ovat trendikkäämpiä kuin koskaan. Valitse TRAC mattamustilla kiskoilla, heloilla ja kahvoilla. 4. Tyylikäs kiiltävästä alumiinista valmistettu kisko liimataan lattiaan, jolloin se pitää veden suihkutilassa.

91


OLE HYVÄ JA ISTU ALAS

Istuin suihkussa on ihana juttu. Asettaudu kattosuihkun alle ja anna veden huuhtoa pois kaikki päivän huolet.

92


SUIHKUTILARATKAISUT – TRAC

Suihkuseinä TRAC 20, Kirkas lasi, 1311:- Kattosuihku MIST, 830:- Kaluste AIR 150, Slate Grey, pöytätasolla Dekton® Sirius, 2892:- Pesuallashana SLEEK, 400:- Peili LOOX 70, 700:Pyyhekuivain BOW, 618:93


TRAC MALLIT

TRAC-mallista on saatavilla monia mittojen mukaan tehtyjä malleja, jotka voi sijoittaa nurkkaan, syvennykseen, keskelle seinää, tai kuten alla olevassa kuvassa – täysin räätälöitynä saunaratkaisuna. Mallit, joissa on merkintä Plus, ulottuvat lattiasta kattoon aina 2500 mm:n korkeuteen asti. Jos haluat jakaa huoneen lasiseinällä, suosittelemme malleja 4, 13 ja 20, jotka voi tilata kattotangolla. Voit sen avulla kiinnittää lasin huoneessa mihin tahansa.

Suihkuseinä TRAC 20 savu lasi, 1712:- Kattosuihku EASE, 991:Räätälöity lasiseinä saunaan TRAC -sarjasta

94


PLUS-MALLIT

PALJON VALINNANVARAA Pystysuoralla tukitangolla voit sijoittaa mallit 4, 13 tai 20 huoneessa mihin tahansa. Tässä TRAC 20.

SUIHKUTILARATKAISUT – TRAC

Mallit, joiden nimessä on merkintä PLUS, ulottuvat lattiasta kattoon aina 2500 mm:n korkeuteen asti. Tässä TRAC 43, Dark Frost.

KEHYSTETTYÄ TUNNELMAA Vain mielikuvitus asettaa rajat. TRAC estää veden valumisen suihkun ulkopuolelle.

TRAC SYVENNYKSESSÄ GRAB-kahvat ovat vakiona TRAC-suihkuseinissä. Halutessasi voit vaihtaa sen SQUARE-vetimeen.

95


TRAC 25 MITTOJEN MUKAAN

((A/2)-50) = Aukonmitta

Vasenkätinen malli

• Voit

2030 mm profiilin yläreunaan

• GRAB-vetokahva • Mallissa • Malli

2030

• Vakiokorkeus

2030

valita minkä tahansa leveyden välillä 900–1200 mm tai 1201–2000 mm, syvennyksen mitta (A)

Oikeakätinen malli

vakiona (vaihtoehtona SQUARE-vedin, ks. s. 134) A 900 – 2000

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

A 900 – 2000

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero ja A-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2250 mm).

A 900-2000 Vasenkätinen malli

400-1000

B 150-1200

Lasi

900–1200 mm, kiiltävä/kromi

Kirkas

825 023 00

1782:-

826 023 00

2102:-

Kirkas, Timeless

825 113 00

2312:-

826 113 00

2623:-

Frost

825 103 00

2312:-

826 103 00

2623:-

Savu

825 033 00

2312:-

826 033 00

2623:-

Optiwhite kirkas

825 123 00

2312:-

826 123 00

2623:-

Opaali Frost

825 253 00

2623:-

826 253 00

2943:-

Dark Frost

825 393 00

2623:-

826 393 00

2943:-

Hinta €

TRAC 4 MITTOJEN MUKAAN

1201–2000 mm, kiiltävä/kromi

Vasenkätinen malli

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 550–2200 mm, syvennyksen mitta (A)

A 550-2200

1995 mm lasin yläreunaan (2030 mm tukitangon yläreunaan ja 2000 mm kiskon yläreunaan) • Mallissa • Malli

• Anna

Vasenkätinen malli

B 400-1000

A 150-1200

400-1000

400-1000

tilata pystysuoralla kattotangolla

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 1995 mm).

Lasi

Kiiltävä/kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

804 023 00

1992:-

804 021 00

2152:-

Kirkas, Timeless

804 113 00

2413:-

804 111 00

2573:-

Frost

804 103 00

2413:-

804 101 00

2573:-

Savu

804 033 00

2413:-

804 031 00

2573:-

Optiwhite kirkas

804 123 00

2413:-

804 121 00

2573:-

Opaali Frost

804 253 00

2733:-

804 251 00

2883:-

Dark Frost

804 393 00

2733:-

804 391 00

2883:-

TRAC 13 MITTOJEN MUKAAN

Vasenkätinen malli

valita minkä tahansa leveyden välillä 150–1200 mm (A) x 400–1000 mm (B), mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

B 400-1000

• Voit

• Vakiokorkeus

1995 mm lasin yläreunaan (2030 mm tukitangon yläreunaan ja 2000 mm kiskon yläreunaan) • GRAB-vetokahva • Mallissa • Malli

B 400-1000

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

on käännettävissä

• Voidaan • Anna

vakiona (vaihtoehtona SQUARE-vedin, ks. s. 134)

Oikeakätinen malli

A 150-1200

A 550-2200

B 150-1200

on käännettävissä

• Voidaan

1995

B 150-1200

vakiona (vaihtoehtona SQUARE-vedin, ks. s. 134)

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

Oikeakätinen malli

A 550-2200

• Vakiokorkeus

• GRAB-vetokahva

Hinta €

A 150-1200

2030

tilata pystysuoralla kattotangolla

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 1995 mm).

1995

Oikeakätinen malli 96

Lasi

Kiiltävä/kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

813 023 00

1992:-

813 021 00

2152:-

Kirkas, Timeless

813 113 00

2413:-

813 111 00

2573:-

Frost

813 103 00

2413:-

813 101 00

2573:-

Savu

813 033 00

2413:-

813 031 00

2573:-

Optiwhite kirkas

813 123 00

2413:-

813 121 00

2573:-

Opaali Frost

813 253 00

2733:-

813 251 00

2883:-

Dark Frost

813 393 00

2733:-

813 391 00

2883:-


TRAC 20 MITTOJEN MUKAAN • Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 150–1200 mm (A), mitattuna seinästä lasin etureunaan. B-mitta tarkoittaa mittaa sisäkulmasta lasin ulkoreunaan • Vakiokorkeus

1995 mm lasin yläreunaan (2030 mm tukitangon yläreunaan ja 2000 mm kiskon yläreunaan) • Mallissa • Malli

• Anna

Lasi

A 150-1200

Vasenkätinen malli A 150-1200

A 150-1200

A 150-1200

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

on käännettävissä

• Voidaan

1995

Oikeakätinen malli B 150-1000

Vasenkätinen malli B 150-1000

B 150-1000

tilata pystysuoralla kattotangolla

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 1995 mm). Kiiltävä/kromi Hinta € Mattamusta Hinta €

Kirkas lasi

820 023 00

1311:-

820 021 00

1401:-

Kirkas, Timeless

820 113 00

1632:-

820 111 00

1712:-

Frost-lasi

820 103 00

1632:-

820 101 00

1712:-

Savu

820 033 00

1632:-

820 031 00

1712:-

Optiwhite kirkas

820 123 00

1632:-

820 121 00

1712:-

Opaali Frost

820 253 00

1842:-

820 251 00

1892:-

Dark Frost

820 393 00

1842:-

820 391 00

1892:-

TRAC 20 PLUS MITTOJEN MUKAAN

Vasenkätinen malli

Oikeakätinen malli

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 150–1200 mm (A), mitattuna seinästä lasin etureunaan • Vapaavalintainen • Mallissa • Malli

on käännettävissä

• Anna

A 150-1200

tilatessasi tuotenumero ja A-mitta sekä korkeus.

Lasi

Kiiltävä

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

870 023 00

1421:-

870 021 00

1501:–

Kirkas, Timeless

870 113 00

1732:-

870 111 00

1822:–

Frost

870 103 00

1732:-

870 101 00

1822:–

Savu

870 033 00

1732:-

870 031 00

1822:–

Optiwhite kirkas

870 123 00

1732:-

870 121 00

1822:–

Opaali Frost

870 253 00

1942:-

870 251 00

2032:–

Dark Frost

870 393 00

1942:-

870 391 00

2032:–

TRAC 43 MITTOJEN MUKAAN valita minkä tahansa leveyden välillä 1200–2000 mm (A), mitattuna lasien ulkoreunoista. B-mitta tarkoittaa mittaa seinästä lasin ulkoreunaan • Vakiokorkeus • Mallissa • Malli

B

• Voit

1995 mm lasin yläreunaan (2030 mm tukitangon yläreunaan)

SUIHKUTILARATKAISUT – TRAC

Vasenkätinen malli

A 150-1200

200-1000

Max 2500

korkeus jopa 2500 mm (tarkka mitta lattiasta kattoon)

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

A 1200-2000

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 1995 mm).

1995

A 1200-2000

B 200-1000

Hinta €

Mattamusta

Lasi

Kiiltävä/kromi

Kirkas

843 023 00

1682:–

843 021 00

Hinta € 1782:-

Kirkas, Timeless

843 113 00

1892:–

843 111 00

1992:-

Frost

843 103 00

1892:–

843 101 00

1992:-

Savu

843 033 00

1892:–

843 031 00

1992:-

Optiwhite kirkas

843 123 00

1892:–

843 121 00

1992:-

Opaali Frost

843 253 00

2102:-

843 251 00

2202:-

Dark Frost

843 393 00

2102:-

843 391 00

2202:-

TRAC 43 PLUS MITTOJEN MUKAAN • Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 1200–2000 mm (A), mitattuna lasien ulkoreunoista

• Vapaavalintainen • Mallissa • Malli • Anna

Max 2500

A 1200-2000

korkeus jopa 2500 mm (tarkka mitta lattiasta kattoon)

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

A 1200-2000

on käännettävissä tilatessasi tuotenumero ja A-mitta sekä korkeus.

Lasi

Kiiltävä

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas lasi

893 023 00

1892:-

893 021 00

1992:-

Kirkas, Timeless

893 113 00

2312:-

893 111 00

2413:-

Frost-lasi

893 103 00

2312:-

893 101 00

2413:-

Savu

893 033 00

2312:-

893 031 00

2413:-

Optiwhite kirkas

893 123 00

2312:-

893 121 00

2413:-

Opaali Frost

893 253 00

2523:-

893 251 00

2623:-

Dark Frost

893 393 00

2523:-

893 391 00

2623:97


Suihkuovi ARC 2, Kirkas lasi, 597:Pyyhekuivain MARK, RAL-värissä, 535:-

ARC Valitsemalla ARC-mallin luot tunnelmaa suurilla 8 mm paksuilla lasipinnoilla ja kauniilla heloilla, jotka ovat joko kiiltävää kromiä, messinkiä tai mattamustat. Ylelliset lasipinnat tuovat kylpyhuoneeseen avaruutta ja voit saada ne mittojen mukaan juuri sinun kylpyhuoneeseen sopivaksi, useimmiten ilman lisäkustannusta.

98


1.

2.

SUIHKUTILARATKAISUT – ARC

3. 4.

1. Voit olla varma, että ARC-helat pitävät 8 mm paksun lasin tukevasti paikoillaan, sillä sen muotoilu ja rakenne on meidän käsialaa. 2. ARC-suihkutilaratkaisut tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuukset toteuttaa toiveidesi suihkutila mittojen mukaan. 3. Kuinka paljon yksityisyyttä tarvitset suihkussa ollessasi? Jos teitä on useita samassa tilassa aamuisin, valitse Frost-lasi. 4. Suihkulasien räätälöinti on meille arkea. Tässä on ARC-lasi, johon on tehty reikä vesijohtoa varten. Sinä suunnittelet – me piirrämme!

99


Mittojen mukaan tehty suihkutilanjakaja ARC 20, messinki, 1361:- Kaluste VISKAN Solid 60, Premium White, posliinipesuallas ja nuppi SPOT, 940:- Peili SCENE 60, 820:100


SUIHKUTILARATKAISUT – ARC

MUOKATTAVISSA

Lasit on helppo mukauttaa esimerkiksi ulkoneviin seiniin, mutta mukautus on tehtävä ennen karkaisua. Ota mitat huolellisesti ja toimita luonnos jälleenmyyjälle, niin me teemme CAD-piirustuksen veloituksetta.

101


ARC MALLIT

ARC tarjoaa sinulle pohjoismaisten suihkumarkkinoiden laajimmat mahdollisuudet. Tyylikkäät helat, jotka ovat kiiltävää kromia, messinkiä tai mattamustat yhdessä 8 mm paksun lasin kanssa luovat edellytykset suihkuratkaisulle, jonka saat muokattua juuri omien toiveidesi mukaan. Tai valitse yksinkertaisesti jokin seuraavilla sivuilla olevista vaihtoehdoista.

Suihkukulma ARC 12, messinki, 1712:- Pyyhekuivain LINE, messinki, 561:- Kaluste GRAND Solid 140, NCS, posliinipesualtaalla, 2983:- Peili TOUCH 140, 870:-

102


VIISTOKATTOINEN KYLPYHUONE

SUIHKUTILARATKAISUT – ARC

Yksi suosituimmista ratkaisuista viiston katon alle on ARC 4 mittojen mukaan. Tutustu mittausohjeisiin netissä inr.fi.

7 LASIA JA 3 PINTAKÄSITTELYÄ Kokeilemalla erilaisia laseja ja pintäkäsittelyjä kotisivuillamme näet tuloksen heti ja löydät omaan makuusi sopivan ratkaisun helpommin.

MUSTAT YKSITYISKOHDAT

WALK IN

Yhdistele suihkuseinään mattamusta hana ja pyyhekuivain. Tai allaskaluste kauniissa Black Oak värissä.

Kaksi kattosuihkua tuo kaksinkertaisen ilon. ARC 43 on saatavana myös U-listoilla TRAC- sarjassa.

103


ARC 2 VAKIOMITAT •

• Malli

2000 mm lasin yläreunaan ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

on käännettävissä

• Anna

800 900

800 900

SQUARE-vedin sisältyy

• Mallissa

2000

Oikeakätinen malli

800 900

Leveys 800 tai 900 mm

• Korkeus •

Vasenkätinen malli

tilatessasi tuotenumero.

Lasi

Kromi

Kirkas 800 mm

102 025 80

Hinta € 597:-

Mattamusta 102 021 80

Hinta € 830:-

Messinki 102 027 80

Hinta € 900:-

Kirkas 900 mm

102 025 90

597:-

102 021 90

830:-

102 027 90

900:-

Vasenkätinen malli

Vasenkätinen malli Oikeakätinen malli

ARC 2 MITTOJEN MUKAAN • Voit

A

200-1000

valita minkä tahansa leveyden välillä 200–1000 mm, syvennyksen mitta (A)

• Vakiokorkeus

2000 mm lasin yläreunaan

• SQUARE-vedin • Mallissa • Malli

A

200-1000

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vetokahva, ks. s. 134)

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero ja A-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm).

2000

A 200-1000

Lasi

Kromi

Kirkas

102 025 00

Hinta € 908:–

Mattamusta 102 021 00

Hinta € 991:-

Messinki 102 027 00

Hinta € 1061:-

Kirkas, Timeless

102 115 00

1165:–

102 111 00

1181:-

102 117 00

1271:-

Frost

102 105 00

1165:–

102 101 00

1181:-

102 107 00

1271:-

Savu

102 035 00

1165:–

102 031 00

1181:-

102 037 00

1271:-

Optiwhite kirkas

102 125 00

1165:–

102 121 00

1181:-

102 127 00

1271:-

Opaali Frost

102 255 00

1283:-

102 251 00

1281:-

102 257 00

1381:-

Dark Frost

102 395 00

1201:-

102 391 00

1281:-

102 397 00

1381:-

Vasenkätinen malli

200-1000

200-1000

ARC 3 MITTOJEN MUKAAN • Voit

A

400-2000

valita minkä tahansa leveyden välillä 400–2000 mm, syvennyksen mitta (A)

• Vakiokorkeus

2000 mm lasin yläreunaan

• SQUARE-vedin • Mallissa • Malli

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vetokahva s. 134)

200-1000

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

200-1000

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero ja A-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm) Ilmoita, jos haluat kaksi erilevyistä ovea. 2000

A 400-2000

104

Lasi

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

103 025 00

1785:-

103 021 00

1892:-

Messinki 103 027 00

Hinta € 2052:-

Kirkas, Timeless

103 115 00

2160:-

103 111 00

2202:-

103 117 00

2363:-

Frost

103 105 00

2160:-

103 101 00

2202:-

103 107 00

2363:-

Savu

103 035 00

2160:-

103 031 00

2202:-

103 037 00

2363:-

Optiwhite kirkas

103 125 00

2160:-

103 121 00

2202:-

103 127 00

2363:-

Opaali Frost

103 255 00

2407:-

103 251 00

2523:-

103 257 00

2683:-

Dark Frost

103 395 00

2363:-

103 391 00

2523:-

103 397 00

2683:-


200-1000

B 150-1000

ARC 4 MITTOJEN MUKAAN • Voit

Vasenkätinen malli A 350-2000

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin • Mallissa • Malli

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vetokahva, ks. s. 134)

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

on käännettävissä 200-1000

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm).

2000

A 350-2000

Vasenkätinen malli

B 200-700

350-700

A 350-2000

valita minkä tahansa leveyden välillä 350–2000 mm, syvennyksen mitta (A)

• Vakiokorkeus

Oikeakätinen malli

B 150-1000

Lasi

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

104 025 00

1934:–

104 021 00

2012:-

104 027 00

2172:-

Kirkas, Timeless

104 115 00

2427:–

104 111 00

2433:-

104 117 00

2593:-

Frost

104 105 00

2427:–

104 101 00

2433:-

104 107 00

2593:-

Savu

104 035 00

2427:–

104 031 00

2433:-

104 037 00

2593:-

Optiwhite kirkas

104 125 00

2427:–

104 121 00

2433:-

104 127 00

2593:-

Opaali Frost

104 255 00

2555:–

104 251 00

2753:-

104 257 00

2913:-

Dark Frost

104 395 00

2593:–

104 391 00

2753:-

104 397 00

2913:-

ARC 5 MITTOJEN MUKAAN • Voit

Messinki

B 150-1000 200-1000

Vasenkätinen malli A 550-1400

Hinta €

Oikeakätinen malli A 550-1400

valita minkä tahansa leveyden välillä 550–1400 mm, syvennyksen mitta (A)

• Vakiokorkeus

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin

• Malli

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vetokahva, ks. s. 134)

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

B 200-700

on käännettävissä

350-700

350-700

B 200-700

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm). 2000

A 550-1400

Vasenkätinen malli

B 200-1000

350-700

C 200-700

Lasi

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

105 025 00

2585:-

105 021 00

2573:-

105 027 00

2733:-

Kirkas, Timeless

105 115 00

2960:–

105 111 00

3104:-

105 117 00

3254:-

Frost

105 105 00

2960:–

105 101 00

3104:-

105 107 00

3254:-

Savu

105 035 00

2960:–

105 031 00

3104:-

105 037 00

3254:-

Optiwhite kirkas

105 125 00

2960:–

105 121 00

3104:-

105 127 00

3254:-

Opaali Frost

105 255 00

3324:-

105 251 00

3414:-

105 257 00

3574:-

Dark Frost

105 395 00

3254:-

105 391 00

3414:-

105 397 00

3574:-

ARC 6 MITTOJEN MUKAAN

Vasenkätinen malli

valita minkä tahansa leveyden välillä 750–2400 mm, syvennyksen mitta (A) yläreunaan) 134)

• Mallissa • Malli

A 750-2400

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon

• SQUARE-vedin

2000

Hinta €

Oikeakätinen malli

A 750-2400

• Voit

• Vakiokorkeus

Messinki

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vetokahva, ks. s.

B 200-1000

350-700

C 200-700

C 200-700

350-700

B 200-1000

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A-, B- ja C-mitta, jos korkeus poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm).

A 750-2400

Vasenkätinen malli

Lasi

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

106 025 00

3473:-

106 021 00

3514:-

Messinki 106 027 00

Hinta € 3745:-

Kirkas, Timeless

106 115 00

4341:-

106 111 00

4356:-

106 117 00

4586:-

Frost

106 105 00

4341:-

106 101 00

4356:-

106 107 00

4586:-

Savu

106 035 00

4341:-

106 031 00

4356:-

106 037 00

4586:-

Optiwhite kirkas

106 125 00

4341:-

106 121 00

4356:-

106 127 00

4586:-

Opaali Frost

106 255 00

4833:-

106 251 00

4776:-

106 257 00

5007:-

Dark Frost

106 395 00

4536:-

106 391 00

4776:-

106 397 00

5007:105

SUIHKUTILARATKAISUT – ARC

• Mallissa


B 200-700

350-700

C 150-1000

ARC 7 MITTOJEN MUKAAN

Vasenkätinen malli

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 700–2400 mm, syvennyksen mitta (A) • Vakiokorkeus

yläreunaan)

• Malli

A 700-2400

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon

• SQUARE-vedin • Mallissa

Oikeakätinen malli

A 700-2400

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vetokahva, ks. s. 134)

B 200-700

350-700

C 150-1000

C 150-1000

350-700

B 200-700

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A-, B- ja C-mitta, jos korkeus poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm).

A 700-2400

Vasenkätinen malli

A 800 900

B 800 900

Lasi

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

107 025 00

3473:-

107 021 00

3514:-

Messinki 107 027 00

3745:-

Kirkas, Timeless

107 115 00

4341:-

107 111 00

4356:-

107 117 00

4586:-

Frost

107 105 00

4341:-

107 101 00

4356:-

107 107 00

4586:-

Savu

107 035 00

4341:-

107 031 00

4356:-

107 037 00

4586:-

Optiwhite kirkas

107 125 00

4341:-

107 121 00

4356:-

107 127 00

4586:-

Opaali Frost

107 255 00

4716:-

107 251 00

4776:-

107 257 00

5007:-

Dark Frost

107 395 00

4536:-

107 391 00

4776:-

107 397 00

5007:-

ARC 12 VAKIOMITAT • Ovien

B 800 900

koot 800 ja 900 mm (A ja B), mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

• Korkeus •

Hinta €

A 800 900

2000

2000 mm lasin yläreunaan

SQUARE-vedin sisältyy

• Magneettilistat • Malli • Anna

ovien välissä sisältyy, muutoin mallissa ei ole tiivistelistoja

on käännettävissä tilatessasi tuotenumero

2000

Hinta €

Mattamusta

Kirkas lasi 800 x 800 mm

112 025 88

Kromi

1401:-

112 021 88

Hinta € 1551:-

112 027 88

Messinki

1712:-

Kirkas lasi 800 x 900 mm

112 025 89

1401:-

112 021 89

1551:-

112 027 89

1712:-

Kirkas lasi 900 x 900 mm

112 025 99

1401:-

112 021 99

1551:-

112 027 99

1712:-

ARC 12 MITTOJEN MUKAAN B 200-1000

B 200-1000

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 200–1000 mm (A) x 200–1000 mm (B), mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan • Korkeus

2000 mm lasin yläreunaan

• SQUARE-vedin

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vetokahva, ks. s. 134)

• Magneettilistat

ovien välissä sisältyy, muutoin mallissa ei ole tiivistelistoja

• Malli

A 200-1000

A 200-1000

Hinta €

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm) 2000

106

Lasi

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Kirkas

112 025 00

1785:-

112 021 00

Hinta € 1892:-

Messinki 112 027 00

Hinta € 2052:-

Kirkas, Timeless

112 115 00

2160:-

112 111 00

2202:-

112 117 00

2363:-

Frost

112 105 00

2160:-

112 101 00

2202:-

112 107 00

2363:-

Savu

112 035 00

2160:-

112 031 00

2202:-

112 037 00

2363:-

Optiwhite kirkas

112 125 00

2160:-

112 121 00

2202:-

112 127 00

2363:-

Opaali Frost

112 255 00

2407:-

112 251 00

2523:-

112 257 00

2683:-

Dark Frost

112 395 00

2363:-

112 391 00

2523:-

112 397 00

2683:-


A 800 900

B 800 900

ARC 13 VAKIOMITAT

Vasenkätinen malli

Oikeakätinen malli B 800 900

• Oven

ja seinän koot 800 ja 900 mm (A ja B), mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan • Korkeus

A 800 900

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan) SQUARE-vedin sisältyy

• Mallissa • Malli

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero.

2000

Kromi

B 200-1000

1501:-

113 021 88

1652:-

113 027 88

1802:-

Kirkas lasi 800 (A) x 900 (B) mm

113 025 89

1501:-

113 021 89

1652:-

113 027 89

1802:-

Kirkas lasi 900 (A) x 800 (B) mm

113 025 98

1501:-

113 021 98

1652:-

113 027 98

1802:-

Kirkas lasi 900 x 900 mm

113 025 99

1501:-

113 021 99

1652:-

113 027 99

1802:-

ARC 13 MITTOJEN MUKAAN

Hinta €

Messinki

Vasenkätinen malli B

B 200-1000

200-1000

• Voit

• Vakiokorkeus

yläreunaan)

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon

s. 134)

• Mallissa • Malli

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vetokahva, ks.

SUIHKUTILARATKAISUT – ARC

• SQUARE-vedin

A 150-1000

valita minkä tahansa leveyden välillä 150–1000 mm (A) x 200–1000 mm (B), mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

Hinta €

Oikeakätinen malli

A

A 150-1000

Mattamusta

113 025 88

150-1000

Vasenkätinen malli

Hinta €

Kirkas lasi 800 x 800 mm

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm).

Vasenkätinen malli

A 550-1400

B 200-1000

Lasi

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Kirkas

113 025 00

1934:-

113 021 00

2012:-

113 027 00

2172:-

Kirkas, Timeless

113 115 00

2427:-

113 111 00

2433:-

113 117 00

2593:-

Frost

113 105 00

2427:-

113 101 00

2433:-

113 107 00

2593:-

Savu

113 035 00

2427:-

113 031 00

2433:-

113 037 00

2593:-

Optiwhite kirkas

113 125 00

2427:-

113 121 00

2433:-

113 127 00

2593:-

Opaali Frost

113 255 00

2555:-

113 251 00

2753:-

113 257 00

2903:-

Dark Frost

113 395 00

2593:-

113 391 00

2753:-

113 397 00

2903:-

ARC 14 MITTOJEN MUKAAN

Hinta €

Vasenkätinen malli

tiivistelistoja • Malli

350-700

ovien välissä kuuluvat pakettiin, muutoin mallissa ei ole

A 550-1400

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vetokahva, ks. s. 134)

• Magneettilistat

350-700

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin

B 200-1000 A 550-1400

valita minkä tahansa leveyden välillä 550–1400 mm (A) x 200–1000 mm (B), mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

Hinta €

Oikeakätinen malli C 200-700

B 200-1000

• Voit

• Vakiokorkeus

Messinki

C 200-700

2000

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A-, B- ja C-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm).

2000

C 200-700 350-700

Vasenkätinen malli

Lasi

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

114 025 00

3473:-

114 021 00

3514:-

Messinki 114 027 00

Hinta € 3745:-

Kirkas, Timeless

114 115 00

4341:-

114 111 00

4356:-

114 117 00

4586:-

Frost

114 105 00

4341:-

114 101 00

4356:-

114 107 00

4586:-

Savu

114 035 00

4341:-

114 031 00

4356:-

114 037 00

4586:-

Optiwhite kirkas

114 125 00

4341:-

114 121 00

4356:-

114 127 00

4586:-

Opaali Frost

114 255 00

4833:-

114 251 00

4776:-

114 257 00

5007:-

Dark Frost

114 395 00

4536:-

114 391 00

4776:-

114 397 00

5007:-

107


ARC 15 MITTOJEN MUKAAN

B 550-1400

Vasenkätinen malli

• Voit

• Vakiokorkeus

yläreunaan)

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon

• SQUARE-vedin • Mallissa • Malli

B 550-1400

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vetokahva, ks. s. 134)

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

A 150-1000

valita minkä tahansa leveyden välillä 150–1000 mm (A) x 550–1400 mm (B), mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan

Oikeakätinen malli

B 550-1400 A 150-1000

A 150-1000

C 200-700

350-700

C 200-700

350-700

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A-, B- ja C-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm).

350-700

Vasenkätinen malli

Hinta €

Mattamusta

115 025 00

3602:-

115 021 00

Hinta € 3514:-

Messinki 115 027 00

Hinta € 3745:-

Kirkas, Timeless

115 115 00

4469:-

115 111 00

4356:-

115 117 00

4586:-

Frost

115 105 00

4469:-

115 101 00

4356:-

115 107 00

4586:-

Savu

115 035 00

4469:-

115 031 00

4356:-

115 037 00

4586:-

Optiwhite kirkas

115 125 00

4469:-

115 121 00

4356:-

115 127 00

4586:-

Opaali Frost

115 255 00

5080:-

115 251 00

4776:-

115 257 00

5007:-

Dark Frost

115 395 00

4536:-

115 391 00

4776:-

115 397 00

5007:-

ARC 16 MITTOJEN MUKAAN

B 550-1400

B 550-1400

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 550–1400 mm (A) x 550–1400 mm (B), mitattuna sisäkulmasta lasin ulkoreunaan • Vakiokorkeus

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan)

• SQUARE-vedin

vakiona (vaihtoehtona GRAB-vetokahva, ks. s. 134)

• Magneettilistat

ovien välissä sisältyy, muutoin mallissa ei ole tiivistelistoja

• Malli

350-700

A 550-1400

Kromi

Kirkas

A 550-1400

C 200-700

Lasi

D 200-700

2000

C 200-700

350-700

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A-, B-, C-, ja D-mitta, jos korkeus poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm). 2000

C 350-700 200-700 350-700

D 200-700

Lasi

Kromi

Hinta €

Mattamusta

Kirkas

116 025 00

4596:-

116 021 00

4916:-

Messinki 116 027 00

5227:-

Kirkas, Timeless

116 115 00

5337:-

116 111 00

5647:-

116 117 00

5968:-

Frost

116 105 00

5337:-

116 101 00

5647:-

116 107 00

5968:-

Savu

116 035 00

5337:-

116 031 00

5647:-

116 037 00

5968:-

Optiwhite kirkas

116 125 00

5337:-

116 121 00

5647:-

116 127 00

5968:-

Opaali Frost

116 255 00

5758:-

116 251 00

6068:-

116 257 00

6389:-

Dark Frost

116 395 00

5758:-

116 391 00

6068:-

116 397 00

6389:-

ARC 17 MITTOJEN MUKAAN

A 200-1000

• Voit

Hinta €

Vasenkätinen malli

valita minkä tahansa leveyden välillä 200–1000 mm (A)

• Vakiokorkeus • Tiivistelista • Malli

1400 mm lasin yläreunaan

kylpyammetta vasten mukana paketissa 200-1000

on käännettävissä

A

• Anna

tilatessasi tuotenumero ja A-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 1400 mm).

1400

Vasenkätinen malli

108

Hinta €

Lasi

Kromi

Kirkas

117 025 00

Hinta € 790:-

Mattamusta 117 021 00

Hinta € 860:-

Messinki 117 027 00

Hinta € 961:-

Kirkas, Timeless

117 115 00

972:-

117 111 00

1071:-

117 117 00

1171:-

Frost

117 105 00

972:-

117 101 00

1071:-

117 107 00

1171:-

Savu

117 035 00

972:-

117 031 00

1071:-

117 037 00

1171:-

Optiwhite kirkas

117 125 00

972:-

117 121 00

1071:-

117 127 00

1171:-

Opaali Frost

117 255 00

1091:-

117 251 00

1181:-

117 257 00

1301:-

Dark Frost

117 395 00

1091:-

117 391 00

1181:-

117 397 00

1301:-


A 800 900

ARC 20 VAKIOMITAT • Leveys

Vasenkätinen malli

800 tai 900 mm (A), mitattuna seinästä lasin etureunaan

• Korkeus

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan)

• Mallissa

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

• Malli

B 1000

B 1000

A 800 900

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero. Tukitanko voidaan leikata minkä pituiseksi tahansa

2000

Kromi

Vasenkätinen malli

Mattamusta

Hinta €

Kirkas lasi 800 mm

120 025 80

Hinta € 599:-

120 021 80

1051:-

120 027 80

1151:-

Kirkas lasi 900 mm

120 025 90

599:-

120 021 90

1051:-

120 027 90

1151:-

A 150-1000

valita minkä tahansa leveyden välillä 150–1000 mm (A), mitattuna seinästä lasin etureunaan. B-mitta tarkoittaa mittaa sisäkulmasta lasin ulkoreunaan naan)

• Mallissa • Malli

B 150-1000

• Voit

• Vakiokorkeus

Hinta €

Vasenkätinen malli

ARC 20 MITTOJEN MUKAAN B 150-1000

Messinki

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreu-

A 150-1000

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

on käännettävissä

SUIHKUTILARATKAISUT – ARC

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm).

2000

Vasenkätinen malli

Lasi

Kromi

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

120 025 00

Hinta € 1111:-

120 021 00

1291:–

120 027 00

1361:-

Kirkas, Timeless

120 115 00

1539:-

120 111 00

1501:–

120 117 00

1601:-

Frost

120 105 00

1539:-

120 101 00

1501:–

120 107 00

1601:-

Savu

120 035 00

1539:-

120 031 00

1501:–

120 037 00

1601:-

Optiwhite kirkas

120 125 00

1539:-

120 121 00

1501:–

120 127 00

1601:-

Opaali Frost

120 255 00

1785:-

120 251 00

1712:–

120 257 00

1842:-

Dark Frost

120 395 00

1632:-

120 391 00

1712:–

120 397 00

1842:-

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 1000–2000 mm (A), mitattuna lasien ulkoreunoista. B-mitta tarkoittaa mittaa seinästä lasin ulkoreunaan • Vakiokorkeus • Mallissa • Malli

2000

Hinta €

B 200-1000

ARC 43 MITTOJEN MUKAAN

Messinki

A 1000-2000

2000 mm lasin yläreunaan (2035 mm tukitangon yläreunaan)

ei ole magneetti- tai tiivistelistoja

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm).

Lasi A 1000-2000

B 200-1000

Hinta €

Mattamusta

Hinta €

Messinki

Kirkas

143 025 00

Kromi

1698:-

143 021 00

1762:-

143 027 00

Hinta € 1832:-

Kirkas, Timeless

143 115 00

1944:-

143 111 00

1972:-

143 117 00

2042:-

Frost

143 105 00

1944:-

143 101 00

1972:-

143 107 00

2042:-

Savu

143 035 00

1944:-

143 031 00

1972:-

143 037 00

2042:-

Optiwhite kirkas

143 125 00

1944:-

143 121 00

1972:-

143 127 00

2042:-

Opaali Frost

143 255 00

2190:-

143 251 00

2292:-

143 257 00

2363:-

Dark Frost

143 395 00

2182:-

143 391 00

2292:-

143 397 00

2363:-

109


Suihkunurkka SYNC 12, 1032:- Kaluste VISKAN Solid 60, Premium White posliinisella pesualtaalla ja SPOT-nupeilla, 940:- Peilikaappi STAGE 60, 620:-

SYNC Taita kokoon, kun astut sisään. Taita auki, kun haluat sulkea ovet. SYNC on ihanteellinen suihkutilaratkaisu pieneen kylpyhuoneeseen tai kun WC-istuin tai muita kalusteita on aivan suihkun vieressä. Taita ovet seinää vasten, kun suihkua ei käytetä, ja vapauta näin arvokasta lattiatilaa. SYNC voidaan yhdistää PILEsuihkusäilytysratkaisuun sekä kiinnittää Ruuviton asennusmenetelmällä.

110


1.

2.

SUIHKUTILARATKAISUT – SYNC

3.

4.

1. SYNC toimii hyvin myös kapeassa syvennyksessä. Avaa ja sulje ovet kahvasta vetämällä. Astu sisään. 2. SYNC 13 ‑nurkkamallissa on yksi kiinteä seinä. Täydellinen vaihtoehto, jos suihkun lähellä on kalusteita, joiden et halua kolhiintuvan tai kastuvan. 3. Voit kiinnittää SYNC suihkuseinän liimaamalla Ruuviton asennusmenetelmällä ja asentaa PILE säilytysratkaisun seinäprofiiliin, s. 148. 4. Malliin kuuluu vakiovarustuksena CIRCLE-vedin, joka on yhdenmukainen seinäprofiilin muotoilun kanssa.

111


KAPEAAN SYVENNYKSEEN

SYNC 2 ovet saadaan jopa niin kapeana kuin 580 mm. Taita ovet auki keskeltä ja astu sisään. Tätä fiksumpaa suihkutilaratkaisua ei ole!

112


SUIHKUTILARATKAISUT – SYNC

Taitettava suihkuovi SYNC 2, 516:- Kaluste VISKAN Grip 120, NCS, kivikomposiittipesuallas, 2508:- Peili TOUCH 120, 820:– Pyyhekuivain LINE, 371:113


SYNC 2 VAKIOMITAT • Saatavilla • Korkeus

2000 mm profiilin yläreunaan

• CIRCLE-vedin • Mukana • Malli

2000

A 580 680 780 880

vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

laahustiiviste ja pystytiiviste ovessa sekä lasien välissä.

ei ole käännettävissä, valitse oikea- tai vasenkätisyys

• Ilmoita

A 580 680 780 880

A 580 680 780 880

on seuraavankokoisia ovia: 580, 680, 780 ja 880 mm (A)

tilatessasi tuotenumero ja oikea- tai vasenkätisyys

Kirkas lasi

Kiiltävä

580 mm

902 023 60

Hinta € 516:–

680 mm

902 023 70

516:–

780 mm

902 023 80

516:–

880 mm

902 023 90

516:–

Vasenkätinen malli

SYNC 2 MITTOJEN MUKAAN • Voit

A 580-1000

valita minkä tahansa leveyden välillä 580–1000 mm, syvennyksen mitta (A)

• Vakiokorkeus • CIRCLE-vedin • Mukana

2000

Vasenkätinen malli Oikeakätinen malli

• Malli

A 580-1000

2000 mm profiilien yläreunaan vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

laahustiiviste ja pystytiiviste ovessa sekä lasien välissä.

ei ole käännettävissä, valitse oikea- tai vasenkätisyys

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (min 1400 mm, maks 2000 mm), sekä oikea- tai vasenkätisyys

A 580-1000

Kirkas lasi

Kiiltävä

580–1000 (A) mm

902 023 00

Hinta € 622:–

Vasenkätinen malli 580 680 780 880

B 150-1000

SYNC 4 MITTOJEN MUKAAN

Vasenkätinen malli

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 730–1880 mm, syvennyksen mitta (A), ovien koot: 580, 680, 780 ja 880 mm

Oikeakätinen malli A 730-1880

A 730-1880

• Korkeus

2000 mm profiilin yläreunaan (2005 mm tukitangon yläreunaan) • CIRCLE-vedin

vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

• Mukana

laahustiiviste ja pystytiiviste ovessa sekä lasien välissä ja magneettilista oven ja kiinteän osan välissä. • Malli

2000

ei ole käännettävissä, valitse oikea- tai vasenkätisyys

• Mittatilausmahdollisuus

580 680 780 880

B 150-1000

ei koske ovea

• Ilmoita

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä oikea- tai vasenkätisyys

A 730-1880

Vasenkätinen malli

114

Kirkas lasi

Kiiltävä

730–1 580 (A) mm, (580 mm + 150–1 000 mm)

904 023 60

Hinta € 1401:–

830–1 680 (A) mm, (680 mm + 150–1 000 mm)

904 023 70

1401:–

930–1 780 (A) mm, (780 mm + 150–1 000 mm)

904 023 80

1401:–

1 030–1 880 (A) mm, (880 mm + 150–1 000 mm)

904 023 90

1401:–

B 150-1000

580 680 780 880


B 700 800 900

SYNC 12 VAKIOMITAT • Ovien

koot: 700, 800 ja 900 mm (A ja B), mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan

• Korkeus

2000 mm profiilin yläreunaan

• CIRCLE-vedin • Mukana • Malli • Anna

2000

A 600-1000

B 600-1000

B 700 800 900

vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

A 700 800 900

A 700 800 900

laahustiiviste ja pystytiiviste lasien välissä ja magneettilista ovien välissä.

ei ole käännettävissä, valitse A- tai B-mitat tilatessasi tuotenumero

Kirkas lasi

Kiiltävä

700 (A) x 700 (B) mm

912 023 77

Hinta € 1032:–

700 (A) x 800 (B) mm

912 023 78

1032:–

700 (A) x 900 (B) mm

912 023 79

1032:–

800 (A) x 700 (B) mm

912 023 87

1032:–

800 (A) x 800 (B) mm

912 023 88

1032:–

800 (A) x 900 (B) mm

912 023 89

1032:–

900 (A) x 700 (B) mm

912 023 97

1032:–

900 (A) x 800 (B) mm

912 023 98

1032:–

900 (A) x 900 (B) mm

912 023 99

1032:–

SYNC 12 MITTOJEN MUKAAN

B 600-1000

valita minkä tahansa leveyden välillä 600–1000 mm (A) x 600–1000 mm (B), mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan • CIRCLE-vedin • Mukana • Malli

2000 mm profiilin yläreunaan

SUIHKUTILARATKAISUT – SYNC

• Vakiokorkeus

A 600-1000

• Voit

vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

laahustiiviste ja pystytiiviste lasien välissä ja magneettilista ovien välissä.

ei ole käännettävissä, valitse A- tai B-mitat

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (min 1400 mm, maks 2000 mm), sekä oikea- tai vasenkätisyys

Kiiltävä

600-1000 mm (A) x 600-1000 mm (B)

912 023 00

SYNC 13 MITTOJEN MUKAAN

Hinta € 1222:–

Vasenkätinen malli B 600 700 800 900

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 150–1000 mm (A), ovien koot: 600, 700, 800 ja 900 mm, mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan • Korkeus

2000 mm profiilin yläreunaan (2005 mm tukitangon yläreunaan)

• CIRCLE-vedin

vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

• Mukana

laahustiiviste ja pystytiiviste lasien välissä ja magneettilista oven ja kiinteän osan välissä. • Malli

Oikeakätinen malli B 600 700 800 900 A 150-1000

A 150-1000

B 600 700 800 900

Kirkas lasi

A 150-1000

2000

ei ole käännettävissä, valitse oikea- tai vasenkätisyys

• Mittatilausmahdollisuus • Ilmoita

ei koske ovea

tilatessasi tuotenumero,A- ja B-mitta sekä oikea- tai vasenkätisyys

2000

Kirkas lasi

Kiiltävä

600 (B) mm x 150–1 000 (A) mm

913 023 60

Hinta € 1401:–

700 (B) mm x 150–1 000 (A) mm

913 023 70

1401:–

800 (B) mm x 150–1 000 (A) mm

913 023 80

1401:–

900 (B) mm x 150–1 000 (A) mm

913 023 90

1401:–

Vasenkätinen malli

115


Suihkunurkka LINC Angel valkoiset profiilit, 823:- Suihkusäilytys PILE, 300:- Kattosuihku MIST, 830:– Pyyhekuivain LINE, 371:-

LINC LINC on maailman ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa suihkuseinäsarja, jolla on joutsenmerkki. Siis ympäristöystävällisempi vaihtoehto, jonka kaikki osat voidaan kierrättää. Sarja tarjoaa useita lasivaihtoehtoja ja mahdollisuuden yhdistää PILE säilytysratkaisun ja tietysti patentoidun nostosaranan, jonka avulla voit taittaa ovet seinää vasten, kun suihku ei ole käytössä. Kätevää!

116


1.

2.

4. SUIHKUTILARATKAISUT – LINC

3.

1. LINC-ovet voidaan taittaa seinää vasten, mikä vapauttaa lattiatilaa. Ovet on erityisen helppo taittaa, jos PILE-säilytysratkaisu asetetaan seinäprofiiliin samalle puolelle, jolla sekoitin on. 2. LINC voidaan useimmiten sijoittaa ongelmitta myös kaltevan katon alle. Katso vinkkejä ja neuvoja kunkin mallin kohdalta. 3. Lähellä nurkkaa oleva ikkuna voi vaikeuttaa suunnittelua. Ratkaisu on nimeltään LINC Monument, joka voidaan tarvittaessa sijoittaa aivan kulman viereen. 4. PILE -suihkusäilytys yhdistettynä LINC-profiiliin. Kun lasina on SafeTech, suihkutilaratkaisu on turvallinen sinulle ja koko perheellesi, s. 148.

117


Black Edition

Suihkunurkka LINC Angel, Kirkas lasi mustilla profiileilla, 823:- Kaluste AIR 120, NCS, Corian-pöytätasolla, 2662:Peili TOUCH 120, 820:- Pyyhekuivain LINE, RAL-värissä, 463:- Pesuallashana SLEEK, korkea, 400:118


AISTIEN SUIHKU

Yhdistele vastakkaisia materiaaleja ja luo edellytykset aamusuihkulle, joka ravitsee kaikkia aisteja.

SUIHKUTILARATKAISUT – LINC

119


LINC MALLIT

Pitkäaikaiset suosikit Angel ja Niagara tarjoavat runsaasti erikokoisia vaihtoehtoja suihkunurkkaan. Valitse tyyliisi sopivat profiilit ja yhdistä niihin sopivat kahvat tai vetimet. LINC ovet ovat käännettävissä ja ne voidaan taittaa sisään mikä vapauttaa lattiatilaa. Niagaramalli voidaan asentaa vinosti seinään, mikä on kätevää jos nurkan lähellä on ikkuna. Yhdistä profiiliin PILE säilytysratkaisu, niin voit nauttia kauniista ja fiksusta suihkutilaratkaisusta useita vuosia.

Suihkunurkka LINC Angel, Kirkas lasi, mustat profiilit, 823:- Suihkusäilytysratkaisu PILE, 300:- Pyyhekuivain LINE, 463:-

120


SAFETECH by INR

BLACK EDITION Useita suosittuja malleja on saatavilla mattamustilla profiileilla, kahvoilla ja magneettilistoilla. Yhdistä musta PILE suihkusäilytysratkaisu.

SUIHKUTILARATKAISUT – LINC

Maailmanuutuus SafeTech pitää lasin koossa, jos se vastoin kaikkia odotuksia hajoaisi. Saatavana Angel- ja Niagaramalliin.

JOUTSENMERKITTY LINC suihkuseinäsarja on joutsenmerkitty ja sillä on 15 vuoden takuu. Siis kaksinverroin kestävämpi valinta.

RUUVITON ASENNUS Nostosarana voidaan asettaa mihin tahansa kulmaan. Lisäksi LINC-seinäprofiilit voidaan asentaa poraamatta. 121


LINC 2 MITTOJEN MUKAAN • Voit

Vasenkätinen malli A 200-1000

valita minkä tahansa leveyden välillä 200–1000 mm, syvennyksen mitta (A)

• Vakiokorkeus • CIRCLE-vedin • Mukana • Malli

2000 mm profiilin yläreunaan vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

laahustiiviste ja pystytiiviste.

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero ja A-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm)

2000

A 200-1000

Lasi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Kirkas

502 023 00

502 029 00

502 022 00

502 021 00

Hinta € 791:–

Kirkas, Timeless

502 113 00

502 119 00

502 112 00

502 111 00

908:–

Frost

502 103 00

502 109 00

502 102 00

502 101 00

908:–

Savu

502 033 00

502 039 00

502 032 00

502 031 00

908:–

Opaali Frost

502 253 00

502 259 00

502 252 00

502 251 00

1155:–

Vasenkätinen malli

200-1000

200-1000

LINC 3 MITTOJEN MUKAAN

A 400-2000

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 400–2000 mm, syvennyksen mitta (A) • Vakiokorkeus • CIRCLE-vedin • Mukana • Malli

2000 mm profiilin yläreunaan vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

laahustiiviste ja magneettitiiviste ovien väliin.

200-1000

200-1000

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero ja A-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm) Ilmoita, jos haluat kaksi erilevyistä ovea

2000

A 400-2000

200-1000

B 150-1000

Lasi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

503 023 00

503 029 00

503 022 00

503 021 00

1443:–

Kirkas, Timeless

503 113 00

503 119 00

503 112 00

503 111 00

1710:–

Frost

503 103 00

503 109 00

503 102 00

503 101 00

1710:–

Savu

503 033 00

503 039 00

503 032 00

503 031 00

1710:–

Opaali Frost

503 253 00

503 259 00

503 252 00

503 251 00

1957:–

LINC 4 MITTOJEN MUKAAN • Voit

Vasenkätinen malli

valita minkä tahansa leveyden välillä 350–2000 mm, syvennyksen mitta (A)

• Vakiokorkeus • CIRCLE-vedin • Mukana • Malli

A 350-2000

Oikeakätinen malli A 350-2000

2000 mm profiilin yläreunaan (2005 mm tukitangon yläreunaan) vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

laahustiiviste ja magneettitiiviste ovien väliin.

B 200-1000 150-1000

ei ole käännettävissä, valitse oikea- tai vasenkätisyys

B 150-1000

200-1000

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm), sekä oikea- tai vasenkätisyys.

2000

A 350-2000

Vasenkätinen malli 122

Lasi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Hinta €

Kirkas

504 023 00

504 029 00

504 022 00

1613:–

Kirkas, Timeless

504 113 00

504 119 00

504 112 00

1848:–

Frost

504 103 00

504 109 00

504 102 00

1848:–

Savu

504 033 00

504 039 00

504 032 00

1848:–

Opaali Frost

504 253 00

504 259 00

504 252 00

2116:–


B 200-700

200-700

LINC 5 MITTOJEN MUKAAN

Vasenkätinen malli

Oikeakätinen malli

A 400-1400

A 400-1400

B 200-700 200-700

B 200-700 200-700

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 400–1400 mm, syvennyksen mitta (A) • Vakiokorkeus

2000 mm profiilin yläreunaan (2005 mm tukitangon yläreunaan, 2015 mm seinäkiinnikkeen yläreunaan) • CIRCLE-vedin • Mukana

2000

• Malli

vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

laahustiiviste ja pystytiiviste

ei ole käännettävissä, valitse oikea- tai vasenkätisyys

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm), sekä oikea- tai vasenkätisyys

A 400-1400

Vasenkätinen malli

C 200-1000

200-700

B 200-700

Lasi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Hinta €

Kirkas

505 023 00

505 029 00

505 022 00

1570:–

Kirkas, Timeless

505 113 00

505 119 00

505 112 00

1816:–

Frost

505 103 00

505 109 00

505 102 00

1816:–

Savu

505 033 00

505 039 00

505 032 00

1816:–

Opaali Frost

505 253 00

505 259 00

505 252 00

2063:–

LINC 6 MITTOJEN MUKAAN

Vasenkätinen malli

Oikeakätinen malli

A 600-2400

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 600–2400 mm, syvennyksen mitta (A)

A 600-2400

• Vakiokorkeus

• CIRCLE-vedin

134)

• Mukana • Malli

2000

vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s.

C 200-1000

200-700

B 200-700

B 200-700

C 200-700 200-1000

laahustiiviste ja magneeettilista ovien väliin

ei ole käännettävissä, valitse oikea- tai vasenkätisyys

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A-, B- ja C-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm), sekä oikea- tai vasenkätisyys

A 600-2400

Vasenkätinen malli

B 200-700

200-700

C 150-1000

Lasi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Kirka

506 023 00

506 029 00

506 022 00

2146:–

Kirkas, Timeless

506 113 00

506 119 00

506 112 00

2403:–

Frost

506 103 00

506 109 00

506 102 00

2403:–

Savu

506 033 00

506 039 00

506 032 00

2403:–

Opaali Frost

506 253 00

506 259 00

506 252 00

2650:–

LINC 7 MITTOJEN MUKAAN • Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 550–2400 mm, syvennyksen mitta (A)

Hinta €

Vasenkätinen malli

Oikeakätinen malli

A 550-2400

A 550-2400

• Vakiokorkeus

2000 mm profiilin yläreunaan (2005 mm tukitangon yläreunaan) • CIRCLE-vedin

134)

• Mukana • Malli

2000

vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s.

laahustiiviste ja magneettilista ovien väliin

C B 200-700 200-700 150-1000

C 150-1000

B 200-700 200-700

ei ole käännettävissä, valitse oikea- tai vasenkätisyys

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A-, B- ja C-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm), sekä oikea- tai vasenkätisyys

A 550-2400

Vasenkätinen malli

Lasi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Hinta €

Kirkas

507 023 00

507 029 00

507 022 00

2146:–

Kirkas, Timeless

507 113 00

507 119 00

507 112 00

2403:–

Frost

507 103 00

507 109 00

507 102 00

2403:–

Savu

507 033 00

507 039 00

507 032 00

2403:–

Opaali Frost

507 253 00

507 259 00

507 252 00

2617:– 123

SUIHKUTILARATKAISUT – LINC

2000 mm profiilin yläreunaan (2010 mm seinäkiinnikkeen yläreunaan)


700 800 900 1000

LINC ANGEL VAKIOMITAT koot: 700, 800, 900 ja 1000 mm (Timeless vain 800 ja 900, SafeTech vain 900), mikä on myös asennusmitta mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan. Eri kokoja voi yhdistellä vapaasti. Kun tilaat PILEn, vähennä yhdestä ovesta 10 cm.

700 800 900 1000

• Ovien

• Korkeus

700 800 900 1000

700 800 900 1000

2000 mm profiilin yläreunaan

• CIRCLE-vedin

vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

• Mukana

laahustiivisteet ja magneettilistat ovien väliin. Mustien profiilien mukana tulevat mustat magneettilistat • Malli • Anna

B 200-1000

A 200-1000

tilatessasi tuotenumero. Katso sivun alareunasta esimerkkejä siitä, miten täydennät kaksi viimeistä numeroa

Lasi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

512 023 _ _

512 029 _ _

512 022 _ _

512 021 _ _

823:–

Frost

512 103 _ _

512 109 _ _

512 102 _ _

512 101 _ _

823:–

Raita

512 303 _ _

512 309 _ _

512 302 _ _

512 301 _ _

823:–

Savu

512 033 _ _

512 039 _ _

512 032 _ _

512 031 _ _

823:–

Kirkas, SafeTech

512 403 99

512 409 99

512 402 99

512 401 99

941:–

Kirkas, Timeless

512 113 _ _

512 119 _ _

512 112 _ _

512 111 _ _

1208:– A

LINC ANGEL MITTOJEN MUKAAN

200-1000

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 200–1000 mm (A) x 200–1000 mm (B), mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan • Vakiokorkeus • CIRCLE-vedin • Mukana • Malli • Anna

700 800 900 1000

700 800 900 1000

2000 mm profiilien yläreunaan vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

laahustiivisteet ja magneettilistat ovien väliin. Mustien profiilien mukana tulevat mustat magneettilistat

on käännettävissä tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm).

Lasi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

512 023 00

512 029 00

512 022 00

512 021 00

1474:–

Kirkas, Timeless

512 113 00

512 119 00

512 112 00

512 111 00

1731:–

Frost

512 103 00

512 109 00

512 102 00

512 101 00

1731:–

Savu

512 033 00

512 039 00

512 032 00

512 031 00

1731:–

Opaali Frost

512 253 00

512 259 00

512 252 00

512 251 00

1978:–

LINC NIAGARA VAKIOMITAT koot: 700, 800, 900 ja 1000 mm (Timeless vain 800 ja 900, SafeTech vain 900), mikä on myös asennusmitta mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan. Katso piirros alla vasemmalla. Kokoja voi yhdistellä vapaasti, eikä tätä tarvitse asentaa seinään nähden suoraan kulmaan

700 800 900 1000

• Ovien

• Korkeus

2000 mm profiilin yläreunaan. vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

R5 30

• CIRCLE-vedin

700 800 900 1000

2000

200-1000

2000

on käännettävissä

• Mukana

laahustiivisteet ja magneettilistat ovien väliin. Mustien profiilien mukana tulevat mustat magneettilistat • Malli • Anna

2000

( 1 : 15 )

528

628

728

828

200

1000 900 800 700

on käännettävissä tilatessasi tuotenumero. Katso sivun alareunasta esimerkkejä siitä, miten täydennät kaksi viimeistä numeroa

Lasi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

560 023 _ _

560 029 _ _

560 022 _ _

560 021 _ _

823:–

Frost

560 103 _ _

560 109 _ _

560 102 _ _

560 101 _ _

823:–

Raita

560 303 _ _

560 309 _ _

560 302 _ _

560 301 _ _

823:–

Savu

560 033 _ _

560 039 _ _

560 032 _ _

560 031 _ _

823:–

Kirkas, SafeTech

560 403 99

560 409 99

560 402 99

560 401 99

941:–

Kirkas, Timeless

560 113 _ _

560 119 _ _

560 112 _ _

560 111 _ _

1208:–

LINC NIAGARA MATALAMPI • Leveys

900x900 mm, mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan

• Korkeus

1800 mm profiilin yläreunaan

• CIRCLE-vedin • Mukana • Malli • Anna

124

vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

tiivistelistat lattiaa vasten ja lasien väliset magneettilistat

on käännettävissä tilatessasi tuotenumero

900 mm x 900 mm

Kiiltävä

Kirkas lasi

563 023 99

Hinta € 870:–

Muista määritellä ulkomitat tilatessasi! Täydennä tuotenumero kahdella viimeisellä numerolla seuraavasti: 700 mm = 7 900 mm = 9 800 mm = 8 1 000 mm = 1 Esimerkki: Jos haluat 800 x 1000 mm:n suihkun, lisää tuotenumeron loppuun "81", esim. 560 0238 1


LINC JOSEPHINE VAKIOMITAT on seuraavankokoisia ovia: 780 ja 880 mm (Timelessvain 880 mm)

2000 mm profiilin yläreunaan

• Mukana

laahustiivistelistat

85

• Malli

R3

• Korkeus

255

• Saatavilla

Vasenkätinen malli

on käännettävissä

• Suosittelemme,

780 880

että suihku€oitin asennetaan samalle puolelle kuin suihkuseinä

• Anna

tilatessasi tuotenumero. Katso alta esimerkkejä siitä, miten täydennät kaksi viimeistä numeroa

2000

Lasi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

558 023 _ _

558 029 _ _

558 022 _ _

558 021 _ _

730:–

Kirkas, Timeless

558 113 90

558 119 90

558 112 90

558 111 90

870:–

Frost

558 103 _ _

558 109 _ _

558 102 _ _

558 101 _ _

870:–

Muista antaa ulkomitat tilatessasi! Täydennä tuotenumero kahdella viimeisellä numerolla seuraavasti: 780 880

780 mm = 80 880 mm = 90

A 150-1000

B 200-1000

Esimerkki: Jos haluat 880 mm:n suihkun, lisää tuotenumeron loppuun "90", esim. 558 023 9 0

LINC 13 MITTOJEN MUKAAN

Vasenkätinen malli

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 150–1000 mm (A) x 200–1000 mm (B), mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan

• Malli

vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

laahustiivisteet ja pystytiivisteet

ei ole käännettävissä, valitse oikea- tai vasenkätisyys

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm), sekä oikea- tai vasenkätisyys 2000

B 200-1000

Mattaharjattu

Valkoinen

Hinta €

513 023 00

513 029 00

513 022 00

1613:–

Kirkas, Timeless

513 113 00

513 119 00

513 112 00

1848:–

Frost

513 103 00

513 109 00

513 102 00

1848:–

Savu

513 033 00

513 039 00

513 032 00

1848:–

Opaali Frost

513 253 00

513 259 00

513 252 00

2116:–

LINC 14 MITTOJEN MUKAAN

Vasenkätinen malli

• Mukana • Malli

vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

A 400-1400

• CIRCLE-vedin

tiivistelistat lattioita vasten ja lasien väliin

200-700

2000 mm profiilin yläreunaan (2010 mm seinäkiinnikkeen yläreunaan)

B 200-1000

A 400-1400

• Vakiokorkeus

Oikeakätinen malli

C 200-700

valita minkä tahansa leveyden välillä 400–1400 mm (A) x 200–1000 mm (B), mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan

B 200-1000

• Voit

C 200-700

A 400-1400

Kiiltävä

Kirkas

200-700

Vasenkätinen malli

Lasi

ei ole käännettävissä, valitse oikea- tai vasenkätisyys

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A-, B- ja C-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm), sekä oikeatai vasenkätisyys

2000

C 200-700 200-700

Lasi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Hinta €

Kirkas

514 023 00

514 029 00

514 022 00

2146:–

Kirkas, Timeless

514 113 00

514 119 00

514 112 00

2403:–

Frost

514 103 00

514 109 00

514 102 00

2403:–

Savu

514 033 00

514 039 00

514 032 00

2403:–

Opaali Frost

514 253 00

514 259 00

514 252 00

2660:–

Vasenkätinen malli 125

SUIHKUTILARATKAISUT – LINC

2000 mm profiilin yläreunaan (2010 mm seinäkiinnikkeen yläreunaan) • Mukana

B 200-1000 A 150-1000

• Vakiokorkeus

• CIRCLE-vedin

Oikeakätinen malli

B 200-1000 A 150-1000

Vasenkätinen malli


A 150-1000

B 400-1400

LINC 15 MITTOJEN MUKAAN

Vasenkätinen malli

• Vakiokorkeus

2000 mm profiilin yläreunaan (2005 mm tukitangon yläreunaan) • CIRCLE-vedin • Mukana • Malli

B 400-1400

A 150-1000

• Voit

A 150-1000

valita minkä tahansa leveyden välillä 150–1000 mm (A) x 400–1400 mm (B), mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan

Oikeakätinen malli

B 400-1400

vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

laahustiivisteet ja magneettitiivisteet

C 200-700

200-700

200-700

C 200-700

ei ole käännettävissä, valitse oikea- tai vasenkätisyys

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A-, B- ja C-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm), sekä oikeatai vasenkätisyys

Vasenkätinen malli

A 400-1400

B 400-1400

Mattaharjattu

Valkoinen

Hinta €

515 023 00

515 029 00

515 022 00

2146:–

Kirkas, Timeless

515 113 00

515 119 00

515 112 00

2403:–

Frost

515 103 00

515 109 00

515 102 00

2403:–

Savu

515 033 00

515 039 00

515 032 00

2403:–

Opaali Frost

515 253 00

515 259 00

515 252 00

2660:–

LINC 16 MITTOJEN MUKAAN

B 400-1400

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 400–1400 mm (A) x 400–1400 mm (B), mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan • Vakiokorkeus • CIRCLE-vedin • Mukana • Malli

2000 mm profiilin yläreunaan (2010 mm seinäkiinnikkeen yläreunaan) vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

C 200-700

laahustiivisteet ja magneettitiivisteet

D 200-700

200-700

Kiiltävä

Kirkas

200-700

C 200-700

Lasi

A 400-1400

2000

200-700

ei ole käännettävissä, valitse oikea- tai vasenkätisyys

Anna tilatessasi tuotenumero, A-, B-, C ja D-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm), sekä oikea- tai vasenkätisyys •

2000

C 200-700

D 350-700 200-700 200-700

B 1000

Lasi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Hinta €

Kirkas

516 023 00

516 029 00

516 022 00

2433:–

Kirkas, Timeless

516 113 00

516 119 00

516 112 00

2783:–

Frost

516 103 00

516 109 00

516 102 00

2783:–

Savu

516 033 00

516 039 00

516 032 00

2783:–

Opaali Frost

516 253 00

516 259 00

516 252 00

3014:–

LINC 20 VAKIOMITAT 800 tai 900 mm (A), mitattuna seinästä lasin etureunaan. B-mitta tarkoittaa mittaa sisäkulmasta seinäprofiilin ulkoreunaan • Korkeus

2000 mm profiilin yläreunaan (2010 mm seinäkiinnikkeen yläreu-

• Mukana

laahustiivisteet

naan)

• Malli

2000

• Anna

B 1000

• Leveys

A 800 900

on käännettävissä tilatessasi tuotenumero Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Kirkas lasi 800 mm

520 023 80

520 029 80

520 022 80

Hinta € 501:–

Kirkas lasi 900 mm

520 023 90

520 029 90

520 022 90

501:–

A 800 900

Vasenkätinen malli

LINC 20 MITTOJEN MUKAAN • Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 150–1000 mm (A), mitattuna seinästä lasin etureunaan. B-mitta tarkoittaa mittaa sisäkulmasta seinäprofiilin ulkoreunaan • Vakiokorkeus • Mukana • Malli

A 150-1000

ei ole käännettävissä, valitse oikea- tai vasenkätisyys

• Anna

tilatessasi tuotenumero, A- ja B-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 2000 mm), sekä oikea- tai vasenkätisyys

2000

A 150-1000

Vasenkätinen malli 126

2000 mm profiilin yläreunaan (2010 mm seinäkiinnikkeen yläreunaan)

laahustiivisteet

B 150-1000

B 150-1000

Lasi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Kirkas

520 023 00

520 029 00

520 022 00

Hinta € 780:–

Kirkas, Timeless

520 113 00

520 119 00

520 112 00

870:–

Frost

520 103 00

520 109 00

520 102 00

870:–

Savu

520 033 00

520 039 00

520 032 00

870:–

Opaali Frost

520 253 00

520 259 00

520 252 00

971:–


LINC 55 MITTOJEN MUKAAN

Vasenkätinen malli

2000 mm profiilin yläreunaan

• Malli

vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

15

• Mukana

R4

• CIRCLE-vedin

B 665-1465

• Korkeus

A 795

A 795

• Kaareva

B 665-1465

ovi 795 mm (A), suoran sivun leveys valittavissa vapaasti välillä 665–1465 mm (B), mitattuna sisäkulmasta profiilin ulkoreunaan

Oikeakätinen malli

R4 15

A 795

B 665-1465

laahustiivisteet ja magneettitiivisteet

on käännettävissä

• Anna

tilatessasi tuotenumero sekä A- ja B-mitat. Mittatilausmahdollisuus ja viisto leikkaus eivät koske kaarevaa ovea

2000

Lasi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

555 023 80

555 029 80

555 022 80

555 021 80

1501:–

Vasenkätinen malli 800

LINC 17 VAKIOMITAT • Leveys

1400

800 mm, mitattuna seinästä lasin etureunaan

• Korkeus

1400 mm profiilin yläreunaan

• Mukana

laahustiivisteet

• Anna

tilatessasi tuotenumero

800

517 023 80

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

517 029 80

517 022 80

517 021 80

420:-

SUIHKUTILARATKAISUT – LINC

Kiiltävä Kirkas lasi 800 mm Vasenkätinen malli

LINC 17 MITTOJEN MUKAAN

200-900

• Voit

valita minkä tahansa leveyden välillä 200–900 mm (A), mitattuna seinästä lasin etureunaan

• Vakiokorkeus • Mukana

1400 mm profiilien yläreunaan

laahustiivisteet

• Anna

tilatessasi tuotenumero ja A-mitta sekä korkeus, jos se poikkeaa vakiokorkeudesta (maks 1400 mm).

1400

Vasenkätinen malli

200-900

Lasi

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

Kirkas

517 023 00

517 029 00

517 022 00

517 021 00

651:–

Kirkas, Timeless

517 113 00

517 119 00

517 112 00

517 111 00

716:–

Frost

517 103 00

517 109 00

517 102 00

517 101 00

716:–

Savu

517 033 00

517 039 00

517 032 00

517 031 00

716:–

Opaali Frost

517 253 00

517 259 00

517 252 00

517 251 00

962:–

LINC MONUMENT • Leveys

930 mm (profiilien reunojen väli), syvyys 780 mm (seinästä lasin ulkoreunaan)

• Korkeus

2000 mm profiilin yläreunaan

• CIRCLE-vedin • Mukana • Malli

2000

laahustiivisteet ja magneettitiivisteet

on käännettävissä ja se voidaan asentaa myös nurkkaan

• Taitettuna • Anna

930

vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134) 780

930

R4 1

5

seinää vasten vie tilaa 305 mm seinästä lasin ulkoreunaan

tilatessasi tuotenumero.

Kirkas lasi 930 x 780 mm

Kiiltävä

Mattaharjattu

Valkoinen

Mattamusta

Hinta €

561 023 98

561 029 98

561 022 98

561 021 98

1293:– 127


Suihkukaappi BRIC 4, Kirkas lasi, 1966:Moran hanalla ja kattosuihkulla

BRIC BRIC-sarjan suihkukaapit tarjoavat paljon valinnanvaraa. Voit esimerkiksi räätälöidä korkeuden, valita liukuovet tai pivot-ovet sekä löydät suihkukaappiin useita lasivaihtoehtoja. Valise joko suihkupaneeli termostaattisekoittimella, Moran katto- ja käsisuihku tai pelkkä suihkusetti. Kaappisarjaa täydentää kaksi pelkistetympää, liukuovilla varustettua mallia.

128


1.

SUIHKUTILARATKAISUT – BRIC

2.

4.

3.

1. Täydellinen ratkaisu kesämökille. Voit sijoittaa suihkukaapin lähes minne tahansa, koska se ei vaadi liikoja alustaltaan. 2. Pivot-ovisiin kaappeihin kuuluu vakiona CIRCLE-vedin. Voit myös vaihtoehtoisesti valita PINCH -vetimen. Ilmoita se tilauksen yhteydessä. Ks. s. 134 3. BRIC-sarjan ovet avautuvat anteliaasti ylellisen pivotsaranan ansiosta. Etuosa on irrotettava, mikä helpottaa puhdistamista. 4. Malleissa BRIC 2 ja 3 on klassiset valkoiset liukuovet pivot-ovien sijasta. BRIC 2:n korkeus on räätälöitävissä.

129


BRIC 2 VAKIOMITAT • Kaapin

Vasenkätinen malli

900 x 900 mm

koot: 700 x 900, 800 x 900 ja 900 x 900 mm

• Korkeus

2120–2140 mm kehyksen yläreunaan (säädettävät jalat). Muista, että kaapin asentaminen vaatii lisäksi 150 mm tilaa kaapin ja katon väliin • Mukana

ovien tiiviste- ja magneettilista

• Allas

valkoista valumarmoria. Mitta lattiasta altaan alareunaan matalimmassa kohdassa 75 mm. Mitta lattiasta altaan yläreunaan matalimmassa kohdassa 120 mm.

21202140

• Mukana

suihkusetti, mutta ei sekoittajaa

• Sekoittajan

sovittimia) • Anna

kiinnitysmitta on 155 c-c, ja siihen sopii sekä 150 c-c- että 160 c-c-sekoittaja (ilman

tilatessasi tuotenumero

Kirkas lasi (etuseinä), Frost (takaseinä)

Mattavalkoinen

900 x 900 mm

620 322 99

1431:–

800 x 900 mm, vasenkätinen malli

621 322 89

1431:–

800 x 900 mm, oikeakätinen malli

622 322 89

1431:–

700 x 900 mm, vasenkätinen malli

621 322 79

1431:–

700 x 900 mm, oikeakätinen malli

622 322 79

1431:–

BRIC 2 RÄÄTÄLÖITY KORKEUS • Kaapin

Hinta €

Vasenkätinen malli

900 x 900 mm

koot: 700 x 900, 800 x 900 ja 900 x 900 mm

• Vapaasti

valittava korkeus välillä 1800–2120 mm, kehyksen yläreuna. Muista, että kaapin asentaminen vaatii lisäksi noin 150 mm tilaa kaapin ja katon väliin Sekoittajalle tarkoitetut reiät on sijoitettu 1100 mm korkeuteen kaapin lattiasta. Jos tilaat matalamman suihkukaapin sijoittuu reiät alemmaksi saman verran. •

18002120

• Mukana

ovien tiiviste- ja magneettilista

• Allas

valkoista valumarmoria. Mitta lattiasta altaan alareunaan matalimmassa kohdassa 75 mm. Mitta lattiasta altaan yläreunaan matalimmassa kohdassa 120 mm. • Mukana

suihkusetti, mutta ei sekoittajaa

• Sekoittajan • Anna

kiinnitysmitta on 155 c-c, ja siihen sopii sekä 150 c-c- että 160 c-c-sekoittaja (ilman sovittimia)

tilatessasi tuotenumero ja korkeus

Kirkas lasi (etuseinä), Frost (takaseinä)

Mattavalkoinen

900 x 900 mm

623 322 99

Hinta € 2089:–

800 x 900 mm, vasenkätinen malli

624 322 89

2089:–

800 x 900 mm, oikeakätinen malli

625 322 89

2089:–

700 x 900 mm, vasenkätinen malli

624 322 79

2089:–

700 x 900 mm, oikeakätinen malli

625 322 79

2089:–

BRIC 3 VAKIOMITAT • Kaapin

koot: 800 x 900, 900 x 900 ja 1000 x 1000 mm

• Korkeus

2260–2280 mm kattosuihkun yläreunaan (säädettävät jalat). Muista, että kaapin asentaminen vaatii lisäksi noin 150 mm tilaa kaapin ja katon väliin • Mukana

Vasenkätinen malli

ovien tiiviste- ja magneettilista

• Allas

22602280

valkoista valumarmoria. Mitta lattiasta altaan alareunaan matalimmassa kohdassa 75 mm. Mitta lattiasta altaan yläreunaan matalimmassa kohdassa 120 mm. • Mukana

suihkupaneeli, johon on integroitu sekoittaja sekä Moran katto- ja käsisuihku • Anna

130

tilatessasi tuotenumero.

Kirkas lasi (etuseinä), Frost (takaseinä)

Mattavalkoinen

1 000 x 1 000 mm

630 322 11

Hinta € 1842:–

900 x 900 mm

630 322 99

1842:–

800 x 900 mm, vasenkätinen malli

631 322 89

1842:–

800 x 900 mm, oikeakätinen malli

632 322 89

1842:–

900 x 900 mm 1000 x 1000 mm


BRIC 4 VAKIOMITAT • Kaapin

koot: 910 x 910 ja 1010 x 1010 mm

• Korkeus

2250–2270 mm kattosuihkun yläreunaan (säädettävät jalat). Muista, että kaapin asentaminen vaatii lisäksi noin 150 mm tilaa kaapin ja katon väliin • Mukana

22502270

kiiltäväa alumiinia vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

ovien tiiviste- ja magneettilistat

R570

910 1010

• CIRCLE-vedin

910 1010

80

• Allas

valkoista valumarmoria. Mitta lattiasta altaan alareunaan matalimmassa kohdassa 75 mm. Mitta lattiasta altaan yläreunaan matalimmassa kohdassa 120 mm. • Mukana • Anna

0

suihkupaneeli, johon on integroitu sekoittaja sekä Moran katto- ja käsisuihku

tilatessasi tuotenumero.

Kirkas lasi (etuseinä), Frost (takaseinä)

Mattavalkoinen

Hinta €

1 010 x 1 010 mm

640 322 11

1966:–

910 x 910 mm

640 322 99

1966:–

1 010 x 1 010 mm

640 372 11

1966:–

910 x 910 mm

640 372 99

1966:–

Raita (etuseinä), Frost (takaseinä)

koot: 910 x 910 ja 1010 x 1010 mm

• Korkeus

2110–2130 mm kehyksen yläreunaan (säädettävät jalat). Muista, että kaapin asentaminen vaatii lisäksi noin 150 mm tilaa kaapin ja katon väliin • CIRCLE-vedin • Mukana

21102130

910 1010

• Kaapin

910 1010 R570 80

0

kiiltäväa alumiinia vakiona (vaihtoehtona PINCH-vedin, ks. s. 134)

ovien tiiviste- ja magneettilistat

• Allas

valkoista valumarmoria. Mitta lattiasta altaan alareunaan matalimmassa kohdassa 75 mm. Mitta lattiasta altaan yläreunaan matalimmassa kohdassa 120 mm. • Mukana

suihkusetti, mutta ei sekoittajaa

• Sekoittimen

kiinnitysmitta on 155 c-c, ja siihen sopii sekä 150 c-c- että 160 c-c-sekoittaja (ilman sovittimia) • Anna

tilatessasi tuotenumero.

Kirkas lasi (etuseinä), Frost (takaseinä)

Mattavalkoinen

Hinta €

1 010 x 1 010 mm

650 322 11

1575:–

910 x 910 mm

650 322 99

1575:–

1 010 x 1 010 mm

650 372 11

1575:–

910 x 910 mm

650 372 99

1575:–

Raita (etuseinä), Frost (takaseinä)

131

SUIHKUTILARATKAISUT – BRIC

BRIC 5 VAKIOMITAT


LASIN JA LASIN VÄLILLÄ ON EROA Voit luoda oman suihkutilaratkaisusi valitsemalla eripaksuisia, eri tavoin läpinäkyviä ja erisävyisiä laseja. Kaikki käyttämämme lasit on karkaistu ja niitä valvoo sekä oma laboratoriomme Malmössä että riippumaton kolmas osapuoli. Jos onnettomuus vastoin kaikkia odotuksia tapahtuu, lasi rakeistuu ja siitä muodostuu pieniä, tylppiä muruja, ei teräviä siruja tai sirpaleita. Muista, että lasin leikkaaminen tai lävistämien ei ole mahdollista sen jälkeen kun lasi on karkaistu. Katso lisää verkkosivuiltamme inr.fi

RAITA DARK FROST Samettisen himmeän pintansa ansiosta tämä 8 mm paksu tummanharmaa läpivärjätty lasi luo dramaattisen vaikutelman kylpyhuoneeseen.

6m m

Kirkkaan lasin kanssa vuorotteleva huurrettu lasi luo yksityisyyden tuntua suihkutilaan sitä pimentämättä tai pienentämättä. Kaksi huurrettua aluetta silkkipainetaan niin, että niiden väliin ja 15 mm:n raita kirkasta lasia.

LINC SYNC BRIC

SAVU

ARC TRAC

Hillityn harmaasävyinen lasi tuo suihkutilaan tyyliä. Osittaisen läpinäkyvyyden ansiosta suihkutilassa ei tunnu ahtaalta vaikka näkyvyyttä onkin rajoitettu.

FROST-LASI

EPIC

132

Frost-lasi tekee suihkuseinistä läpikuultavat niin, että valo kuultaa seinien läpi, mutta verhotusti niin, että olet katseilta suojassa.


KIRKAS LASI Kirkas lasi tuo kaikkien läpinäkyvien lasilaatujen tavoin kylpyhuoneeseen lisää avaruutta ja korostaa suihkun ympäristöä. Saatavana myös kestävällä Timeless®pintakäsittelyllä ja SafeTech-tekniikalla.

KIRKAS, TIMELESS® Pysyvä pintakäsittely, joka suojaa esimerkiksi veden ja saippuatuotteiden jäämiltä. Käsittely tiivistää lasin luontaiset huokoset, minkä ansiosta vesi valuu pintaa pitkin eikä lika tartu pintaan.

SUIHKUTILARATKAISUT – VAIHTOEHDOT JA LISÄVARUSTEET

by INR

KIRKAS, SAFETECH Tarjoamme ensimmäisenä pohjoismaisena lasinvalmistajana suosituimpiin suihkunurkkiimme LINC Angel ja Niagara 900 x 900 SafeTech-lasin – suihkulasin, jonka näkymätön huipputekninen kalvo pitää lasin palaset paikoillaan siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että lasi hajoaisi. Lisäturvallisuutta sinulle ja koko perheellesi.

OPAALI FROST Lasi muistuttaa harsomaista huurretta, ja se valmistetaan Optiwhite kirkkaan tavoin ilman rautaoksideja, jolloin siitä puuttuu lasille tyypillinen vihertävä sävy.

OPTIWHITE KIRKAS Läpinäkyvä kirkas lasi, jossa on erittäin vähän rautaoksidia. Se tarkoittaa, että lasista puuttuu sille tyypillinen vihertävä sävy. Tyylikkääseen suihkuseinään, jossa laatat ja suihkun yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa.

133


VETIMET JA VETOKAHVAT Saat aina INR:n suihkutilaratkaisun ostaessasi vetimen tai kahvan (tämä ei koske yksittäisiä tilanjakajia tai kiinteitä lasiosia). Voit useimmiten valita jonkin muunkin kahvan tai vetimen, mutta muistathan ilmoittaa valinnastasi jo tilauksen yhteydessä, koska lasiin ei voi karkaisun jälkeen tehdä reikiä.

1.

2. 3.

4.

2. SQUARE

1. CIRCLE

55 x 55 mm, sisämitta: 25 x 25 mm, S: 15 mm

Ø: 55 mm, Ø sisämitta: 28 mm, S: 13 mm

ARC-sarjassa vakiona. Saatavana maksutta ovellisiin TRAC-sarjan malleihin. SQUARE sopii kaikkiin malleihin, joissa on 8 mm paksu lasi, ja siinä on sama pintakäsittely kuin suihkutilaratkaisun heloissa.

Sisältyy vakiona useimpiin LINC-, SYNC- ja BRIC-sarjan suihkumalleihin, joissa on 6 mm:n lasi. CIRCLE pintakäsitellään samoin kuin seinäprofiili paitsi BRIC-sarjassa, jossa se on aina kiiltävä.

4. GRAB

3. PINCH

c-c: 256 mm, L: 22 mm

54 x 55 mm

GRAB on suunniteltu 8 mm:n lasia varten ja se on vakiona TRAC-sarjassa. Sen saa myös maksutta niihin ARC-sarjan suihkumalleihin, joiden kohdalla asiasta on mainittu tuotesivulla.

PINCH on suunniteltu 6 mm:n lasia varten, ja sen saa maksutta niihin LINC-, SYNC- ja BRIC-sarjan suihkumalleihin, joiden kohdalla asiasta on maininta tuotesivulla. Vedin pintakäsitellään samoin kuin seinäprofiili paitsi BRIC-sarjassa, jossa se on aina kiiltävä.

Kromi, messinki tai mattamusta

Kromi tai mattamusta

134

Kiiltävä, mattaharjattu, mattavalkoinen tai mattamusta

Kiiltävä, mattaharjattu, mattavalkoinen tai mattamusta


RUUVITON ASENNUS Kun asennus tehdään ruuveitta, sinun ei tarvitse huolehtia seinämateriaalista tai vesieristyksestä ja seinän sisällä olevista johdoista ja putkista. Poraamisen ja ruuvaamisen sijaan voit liimata alumiiniprofiilin tukevasti seinää vasten. Sopii sarjoihin LINC, SYNC ja PILE. Kun asennus on ruuviton, myös purkaminen onnistuu jälkiä jättämättä. Tuotenro 800 003 65

Hinta € 58:–

Sopii laatoille, klinkkerille, lasille, alumiinille ja ruostumattomalle teräkselle. Asennusta märkätilan tapettiin tai muovimattoon ei suositella. •

• Liimapakkaus

riittää kahteen seinäprofiiliin.

Ruuviton asennus koskee vain LINC- ja SYNC - seinäprofiileja ja PILE suihkusäilytysratkaisua.

Ei saa jäätyä

Lisätietoja ja ohjevideo verkkosivuillamme inr.fi

Ruuviton

Ota tavaksesi vaihtaa suihkulistat aika-ajoin, jotta suihku pysyy raikkaana. Voit ostaa huoltosarjan jälleenmyyjältä. SERVICEKIT, jossa listat suihkuseiniin

Tuotenro

Nro 10: Alatiiviste lattiaa vasten, 20 mm korkea, 2 x 1000 mm (vakiolista)

Hinta €

800 006 03

49:-

Nro 20: Alatiiviste lattiaa vasten, 40 mm korkea, 2 x 1000 mm

800 006 06

49:-

Nro 30: Läpinäkyvät magneettilistat lasien väliin, LINC- ja SYNCsarjoihin sekä BRIC-sarjan malleihin 4 ja 5

800 004 27

49:-

Nro 40: Voitelurasva LINC-nostosaranoille, mallit 2012 ja sitä vanhemmat

800 004 28

9:-

Jos haluat magneettilistat ARC-sarjaan tai LINC 9-, 54-, 62 tai Monument -malleihin tai sivutiivistelistat LINC 2- ja 5-malleihin, ota yhteyttä jälleenmyyjään. •

Magneettitiivisteet vakiokorkeuteen 2000 mm. Voidaan leikata sopivan pituiseksi. Lisätietoja osoitteessa inr.fi •

SOKKELILISTAT, jos lattian kaltevuus ei riitä L:15 x K:9 mm

Tuotenro

Sokkelilista, joka sopii LINC Niagaraan, (koko enint. 1 000 x 1 000 mm)

800 001 34

139:-

Sokkelilista kulmamalleihin (koko enint. 1000 x 1000 mm), 2 kpl

800 001 35

109:-

Sokkelilista syvennykseen tuleviin malleihin (leveys enintään 1000 mm)

800 001 36

69:-

Alatiiviste

Hinta €

Lista on kiiltävää alumiinia ja se liimataan suoraan lattiaan noin 50 mm:n päähän suihkulasin ulkoreunasta. •

Sokkelilista

135

SUIHKUTILARATKAISUT – VAIHTOEHDOT JA LISÄVARUSTEET

HUOLTOSARJA JA LISTAT


ICONIC DOTS Kylpyhuonekalusteet, suihkuseinät ja suihkut ovat jokaisen kylpyhuoneen vaikeimmat valinnat. Voitkin huokaista helpotuksesta, kun olet nämä valinnat tehnyt. Kylpyhuoneen lisävarusteiden valinta on paljon helpompaa. Tutustu seuraavilla sivuilla oleviin fiksuihin lisävarusteisiin, joiden avulla viimeistelet kylpyhuoneesi tyylikkään ilmeen. Tervetuloa tutustumaan Iconic Dots- valikoimamme suosikeihin, jotka ovat upeita yhdessä ja erikseen.

136


ICONIC DOTS

137


EASE, 991:-

KATTOSUIHKUT Millaisena sinä haluat suihkusi? Laadukkaissa kattosuihkuissamme on Mora Technology Inside-teknologiaa, jonka avulla säädät lämpötilaa ja veden virtausta tarkasti ja tyylikkäästi. Sekoittajat, kattosuihkut ja käsisuihkut sopivat yhteen suihkuseinäsi kanssa riippumatta siitä, valitsetko kulmikkaan ARC- tai TRAC-sarjan tai pyöristetyn LINC- tai SYNC-sarjan. Valitse upeaa suihkukokemusta varten monitoimikäsisuihkumme, jossa on hierova toiminto.

138


1.

2.

3.

3.

4.

5.

6.

ICONIC DOTS – KATTOSUIHKUT

1. Mustat yksityiskohdat toistuvat sekä suihkuletkussa että käsisuihkussa. Täällä yhdessä CASE-suihkusäilytysratkaisun kanssa. 2. Jos valitset monitoimisuihkun, voit helposti valita jonkin kolmesta toiminnosta: normaali, monitoimi ja hierova. 3. Vaihda kattosuihkusta käsisuihkuun helpolla kädenliikkeellä. Eco Flow ‑toiminto pitää vedenkulutuksen kurissa. 4. Kattosuihkun vedenpaineeseen reagoivat silikonisuuttimet on helppo pitää puhtaana liasta ja kalkista. Easy-Clean, yksinkertaista. 5. Ovatko perheenjäsenesi eripituisia? Kattosuihku on säädettävissä välillä 1795–2095 mm, kun se asennetaan 1100 mm:n korkeudelle. 6. Safe Temp ‑toiminto suojaa vedenpaineen vaihteluilta ja yllättäviltä lämpötilan muutoksilta. 139


MIST

MIST sopii miellyttävän pyöreän muotokielensä ansiosta useimpiin tiloihin. Se vie päivittäisen suihkukokemuksesi uudelle tasolle, koska sen ergonomisten hanojen takana on markkinoiden edistyksellisintä sekoittajatekniikkaa.

MIST KATTOSUIHKU • Termostaattihana, • Pyöreä • Eco

695995

suihkupää, Ø 250 mm

Kalkinpoistojärjestelmä Easy Clean katto- ja käsisuihkussa

• Säädettävä

suihkutanko. 1795–2095 mm lattiasta suihkupään alareunaan

• Sisäänrakennettu

vaihdin

• Sisäänrakennettu

kuumuussuoja

• Lisätietoja

140

technology inside

Flow -toiminto säästää vettä

• Tulvasulku,

1100

joka tasoittaa lämpötilan ja vedenpaineen muutoksia

Valitse sekoittajan muotoiluun sopiva seinäliitäntä ks. s 145.

SS-EN 1717

ja mitat saat osoitteesta inr.fi

150 c-c

160 c-c

Kattosuihku käsisuihkulla kromi/kromi

800 006 84

800 006 85

Hinta € 830:-

Kattosuihku käsisuihkulla, kromi/musta

800 006 88

800 006 89

830:-

Kattosuihku käsisuihkulla, kromi/valkoinen

800 006 90

800 006 91

830:-

Kattosuihku monitoimisuihkulla, kromi/kromi

800 006 86

800 006 87

830:-


EASE

Koska EASE-suihkun muotokieli on sovitettu erityisesti ARC-, LINC- ja EPIC-sarjojen kulmikkaisiin heloihin, se huokuu hienostuneisuutta pienimmissäkin yksityiskohdissaan aina nelikulmaisesta suihkupäästä tyylipuhtaisiin vaihtimiin.

SEINÄLIITÄNTÄ Valitse sekoittajan muotoiluun sopiva seinäliitäntä ks. s 145.

EASE KATTOSUIHKU • Termostaattihana, • Nelikulmainen • Eco •

695995

technology inside

Flow -toiminto säästää vettä

Kalkinpoistojärjestelmä Easy Clean katto- ja käsisuihkussa

• Säädettävä

suihkutanko. 1795–2095 mm lattiasta suihkupään alareunaan

• Sisäänrakennettu

vaihdin

• Sisäänrakennettu

kuumuussuoja

• Lisätietoja

SS-EN 1717

ICONIC DOTS – KATTOSUIHKUT

• Tulvasulku,

1100

joka tasoittaa lämpötilan ja vedenpaineen muutoksia

suihkupää, 250 x 250 mm

Valitse sekoittajan muotoiluun sopiva seinäliitäntä ks. s 145.

ja mitat saat osoitteesta inr.fi

150 c-c

160 c-c

Kattosuihku käsisuihkulla kromi/kromi

800 006 92

800 006 93

Hinta € 991:-

Kattosuihku käsisuihkulla, kromi/musta

800 006 94

800 006 95

991:-

Kattosuihku käsisuihkulla, kromi/valkoinen

800 006 96

800 006 97

991:-

Kattosuihku monitoimisuihkulla, kromi/kromi

800 007 17

800 007 18

991:-

141


PESUALLASHANA Valitse pesuallashana kaikessa rauhassa. Oikein valittu hana kestää käyttöä vuodesta toiseen ja korostaa kalusteen kauneutta. Tutustu mattamustiin ja kiillotetusta messingistä valmistettuihin hanoihimme, jotka on suunniteltu sopimaan yhteen kolmen kalustesarjamme mustien nuppien ja vetimien kanssa. Ja muista valita sopiva pop-up-pohjaventtiili!

142


1.

2.

3.

4.

5.

2. SLEEK antaa sinun leikitellä väreillä ja muodoilla. Valitse mattamusta, valkoinen tai täysin kromattu pintakäsittely. Saatavilla on myös kaksivärisiä vaihtoehtoja. 3. STRICT kääntää katseita suorilla linjoillaan ja terävillä kulmillaan. Trendikäs pesuallashana, jossa on paljon asennetta kiiltävän kromin tai mattamustan pinnan ansiosta. 4. Viimeistele kokonaisuus tyylin mukaisella pop-up-pohjaventtiilillä. Katso pohjaventtiilit s. 144 5. Mattavalkoinen, musta, kromi vai kiiltävämessinki? Pesuallashana kannattaa valita huolella, koska se määrittää koko kylpyhuoneen tyylin. 143

ICONIC DOTS – PESUALLASHANAT

1. POSH antaa veden virrata tyylikkäässä kaaressa ja tuo kylpyhuoneeseesi luonnetta. Saatavana kiiltäväkromi ja kiiltävämessinki.


PESUALLASHANAT

Viisi kaunista ja korkealaatuista pesuallashanaa useilla pintakäsittelyillä. Yhdistä samalla tavoin pintakäsiteltyyn pop-up-pohjaventtiiliin, niin luot kylpyhuoneeseesi yhtenäisen ilmeen. 1.

3.

4.

144


2.

1. POSH

Tuotenro

Hinta €

Kromi

800 006 28

300:-

Messinki

800 007 31

400:-

HYVÄ TIETÄÄ •

Ei sovi Viskan-malleihin 40, 50 ja 120 D

2. SLEEK Korkea

Tuotenro

Hinta €

Kromi

800 006 32

400:-

Kromi/valkoinen

800 006 34

400:-

Kromi/musta

800 006 33

400:-

3. SLEEK Matala

Tuotenro

Hinta €

Kromi

800 006 29

270:-

Kromi/valkoinen

800 006 30

270:-

Kromi/musta

800 006 31

270:-

Mattamusta

800 007 29

330:-

Mattavalkoinen

800 007 30

330:-

4. STRICT

Tuotenro

Hinta €

Kromi

800 004 91

290:-

Mattamusta

800 005 66

395:-

5. CASUAL Kromi

Tuotenro 800 003 98

Hinta € 260:-

POHJAVENTTIILIT Tuotenro

5.

Hinta €

Kromi, pop-up

800 000 44

59:-

Valkoinen posliini, avoin/pop-up

800 006 35

59:-

Mattavalkoinen, pop-up

800 007 32

79:-

Mattamusta, pop-up

800 007 33

79:-

Messinki, pop-up

800 007 34

79:-

Kromi – Pop-up pohjaventtiili Easy-Clean

39 02 20

65:-

HYVÄ TIETÄÄ • Jos

Easy-Clean-pohjaventtiilimme tekee viikkosiivouksesta helppoa. Nosta vain ylös ja huuhtele!

pesualtaassa ei ole ylivuotoaukkoa, valitse avoin pohjaventtiili Jos pesualtaassa on ylivuotoaukko, kaikki venttiilit käyvät

ICONIC DOTS – PESUALLASHANAT

SEINÄLIITÄNTÄ P IILOTE TUT P UTKE T

Kromi

12/15 cu tai 15 Pex, 150 c-c

800 000 59

69:-

12/15 cu tai 15 Pex, 160 c-c

800 000 55

69:-

16 Pex tai Alupex, 150 c-c

800 000 60

69:-

16 Pex tai Alupex, 160 c-c

800 000 56

69:-

PINTA-ASENNETTAVAT PUTKET

Kromi

Hinta €

Hinta €

12/15 cu ilman liittimiä, 150 c-c

800 000 61

81:-

12/15 cu ilman liittimiä, 160 c-c

800 000 57

81:145


146


SUIHKUTILAN SÄILYTYSRATKAISUT Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa ICONIC DOTS – SUIHKUSÄILYTYS

tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista, joihin mahtuu kaikki tarpeellinen. Näin tavarat ovat poissa näkyvistä, mutta silti helposti käden ulottuvilla. Tavarat pysyvät siistissä järjestyksessä ja kylpyhuone viihtyisänä ja harmonisena - tilana jota on kaunis katsella ja joka auttaa sinua rentoutumaan.

147


PILE Fiksu PILE on suihkutilan säilytysratkaisu, joka integroidaan LINC- ja SYNC-suihkutilaratkaisujen seinäprofiileihin. PILE on saatavilla samoilla neljällä pintakäsittelyllä kuin LINC-sarjan profiilit: kiiltävä, mattaharjattu, mattamusta ja mattavalkoinen lakattu alumiini. Portaattomasti säädettäviin hyllyihin mahtuvat jopa ne todella suuret pullot. PILE kiinnitetään ruuvaamalla tai Ruuviton-liimaussarjalla.

148


Ainutlaatuinen suihkutilan säilytysratkaisu, jonka sisällä on portaattomasti siirrettäviä hyllyjä. 2000 mm korkea PILE kätkee helposti uumeniinsa suurenkin perheen sampoo ja saippuapullot.

Älykkäin suihkusäilytysratkaisu PILE sulautuu yhteen LINC- ja SYNCsuihkuseinien kanssa, ja sitä on saatavana kolmella pintakäsittelyllä. Vähennä 100 mm ulkomitasta, kun tilaat suihkuseinän.

PILE SUIHKUTILAN SÄILYTYSRATKAISUT Suihkuprofiiliin integroitu suihkusäilytysratkaisu PILE ulottuu 100 mm seinästä ulospäin. Vähennä siksi 100 mm suihkun ulkomitoista, kun teet suihkutilauksen. Jos haluat 900 x 900 ‑suihkukulmaan PILE-hyllykön, anna tilatessasi mitat 900 x 800. Katso ohjeet verkkosivuilta inr.fi. • L/K/S:

100/2000/100 mm

• Ruuvataan

2000

seinään tai asennetaan Ruuviton-liimaussarjalla

• Viisi

portaattomasti säädettävää hyllyä ja yksi koukku ulkopuolella pyyhettä varten tilatessasi suihkuseinän tuotenumero ja ulkomitat. Katso vieressä olevaa piirrosta

ICONIC DOTS – SUIHKUSÄILYTYS

• Anna

Order + 20 mm Order

100

Hinta €

800 006 75

300:-

Mattaharjattu

800 006 76

300:-

Mattavalkoinen

800 006 77

300:-

Mattamusta

800 008 26

300:-

Lisähylly

800 007 14

39:-

Order

Tuotenro Kiiltävä

Order + 100 mm

Huomioithan, että PILE vaatii leveyssuunnassa lisätilaa 20 mm, eli 20 mm enemmän suihkuprofiilin normaalien ulkomittojen lisäksi

149


Kivenharmaa / Stone Frost

NEST

NEST pitää pullosi järjestyksessä. Lokeroitu luukku kallistuu auki 45 ° pitää huolen siitä että pullot eivät putoile. Pohja on varustettu tyhjennysrei'illä, mikä helpottaa puhdistamista. Koko laatikko-osa voidaan irrottaa ja huuhdella puhtaaksi. Mukana Ruuviton -liimaussarja, jonka avulla NEST kaapin voi kiinnittää yhtä hyvin vanhaan kuin uuteen kylpyhuoneeseen.

Mattamusta / Dark Frost

Mattavalkoinen / Opaali Frost

NEST SEINÄKAAPPI • L/K/S:

400/250/100 mm

• Ruuvataan

250

seinään tai liimataan ruuveitta

• Liimaussarja

ruuvitonta asennusta varten Tuotenro

400

150

Hinta €

Mattamusta / Dark Frost

800 006 78

149:-

Kivenharmaa / Stone Frost

800 006 79

149:-

Mattavalkoinen / Opaali Frost

800 006 80

149:-


Kivenharmaa / Stone Frost

CASE

CASE-säilytyshyllyn voi tyylikkään muotoilunsa ansiosta sijoittaa yksin tai ryhmään. Miksipä et hankkisi jokaisen perheenjäsenen suihkutuotteille omaa kaappia? CASE on valmistettu alumiinista, mikä tekee siitä sekä kestävän että helposti puhdistettavan. Mukana Ruuviton -liimaussarja, jonka avulla CASE kaapin voi kiinnittää yhtä hyvin vanhaan kuin uuteen kylpyhuoneeseen.

Mattamusta / Dark Frost

Mattavalkoinen / Opaali Frost

CASE SEINÄKAAPPI 250/250/100 mm

ICONIC DOTS – SUIHKUSÄILYTYS

• L/K/S:

• Voidaan

kääntää riippuen siitä, haluatko oven aukeavan oikealle vai vasemmalle • Ruuvataan

250

seinään tai liimataan ruuveitta

• Liimaussarja

ruuvitonta asennusta varten Tuotenro

Hinta €

Mattamusta / Dark Frost

800 006 81

99:-

Kivenharmaa / Stone Frost

800 006 82

99:-

Mattavalkoinen / Opaali Frost

800 006 83

99:-

250

151


PYYHEKUIVAIMET Haluamme suosikkipyyhkeemme suihkun jälkeen lämpimänä, kuivana ja raikkaana. Ja mieluiten kylpyhuoneen parhaalta paikalta. Ei siis ihme, että pyyhekuivain on tärkeä. Valitse energiaa ja tilaa säästävistä pyyhekuivaimistamme ja katso kuinka tyylikäs muotoilu ja hienot materiaalit tuovat tilaan lämpöä, valoa ja tyyliä.

152


ICONIC DOTS – PYYHEKUIVAIMET

153


BOW Red Dot Award ‑palkinnon saanut BOW kaartuu kutsuvasti ja on todella kaunis myös ilman pyyhettä. BOW lämmittää froteepyyhkeen energiaa säästäen mutta tehokkaasti, koska pyyhe roikkuu ilmavasti ja kuivuu siksi nopeammin kuin taiteltuna. BOW on saatavana monilla upeilla pintakäsittelyillä ja etuosa myös valinnaisella RAL-värillä.

154


YHTEENSOPIVAT KOUKUT Voit valita koukuille saman pintakäsittelyn kuin pyyhekuivaimille. Nyt myös mustana ja RAL-väreissä!

LÄMMITYS JA LED-VALO

KAUNIS MUOTO

Kun BOW on päällä, se sekä lämmittää että valaisee tunnelmallisella alaspäin suunnatulla LED-valolla.

BOW on nimetty kauniisti kaartuvan ripustimensa mukaan. Yhtä kaunis kuin älykäs.

PYYHEKUIVAIN BOW • Teho

34W

• IP-luokka • L/K/S:

44

40/1700/82 mm

• On/off-painike, • Asennetaan

900

Etuosa

Mattavalkoinen (takaosa)

Mattamusta (takaosa)

Mattavalkoinen

800 006 37

800 006 40

618:–

Mattaharjattu

800 006 38

800 006 41

618:–

Kiiltävä

800 006 39

800 006 42

618:–

Mattamusta

800 008 50

800 008 51

618:–

RAL*

800 008 24

800 008 25

718:–

Pyyhekoukku, yksi

40

82

Hinta €

ICONIC DOTS – PYYHEKUIVAIMET

1700

jonka alareunassa LED-valo

kiinteällä kytkennällä suoraan seinästä tulevaan sähköjohtoon.

Hinta €

Mattavalkoinen

800 006 20

67:-

Mattaharjattu

800 006 19

67:-

Kiiltävä

800 006 18

67:-

Mattamusta

800 008 52

67:-

RAL**

800 008 23

69:-

* Puolimatta väri. RAL-värisellä BOW:lla ei ole palautusoikeutta. ** Voidaan tilata vain yhdessä samanvärisen pyyhekuivaimen kanssa

155


LINE Alkuperäinen LINE on energiatehokas sähköinen pyyhekuivain ruostumatonta terästä, ja sen yläosassa oleva tyylikäs sininen valoraita kertoo, että kuivain on päällä. Valittavana on useita viehättäviä pintakäsittelyjä ja kaksi pituutta: 850 mm ja 1750 mm. Muistathan valita myös sopivat koukut.

156


YHTEENSOPIVAT KOUKUT

VÄHÄN KULUTTAVA

Täydennä LINE-pyyhekuivaimesi saman sarjan pyyhekoukuilla, niin tyyli säilyy yhtenäisenä.

LINE-pyyhekuivaimet eivät kuluta sähköä sen enempää kuin tavallinen halogeenilamppu. Energiansäästöteho 12 W / 29 W.

AKTIIVINEN TILA Valoraita yläreunassa osoittaa, että pyyhekuivain on päällä ja valmiina lämmittämään pyyhkeesi.

PYYHEKUIVAIN LINE • Teho

12 W/29 W

• IP-luokka • L/S:

44

22/95 mm. K: 850 tai 1750 mm

• On/off-painike, • Valmis

850

Hinta €

Pyyhekuivain, 1 750 mm

Hinta €

Pyyhekoukku, yksi

Hinta €

Kiiltävä

800 000 98

319:-

800 001 00

371:-

800 001 04

45:-

Mattaharjattu

800 000 99

319:-

800 001 01

371:-

800 001 05

45:-

Mattavalkoinen

-

-

800 006 09

371:-

800 006 11

45:-

Mattamusta

-

-

800 006 10

371:-

800 006 12

45:-

Messinki

-

-

800 006 07

561:-

800 006 08

63:-

800 005 09

463:-

800 005 11

45:-**

RAL*

800 005 10

412:-

* Puolimatta väri. RAL-värisellä LINE-kuivaimella ei ole palautusoikeutta ** Voidaan tilata vain yhdessä samanvärisen pyyhekuivaimen kanssa

95

157

ICONIC DOTS – PYYHEKUIVAIMET

Pyyhekuivain, 850 mm

22

1750

jonka yläreunassa sininen LED-valo

asennettavaksi kiinteällä kytkennällä suoraan seinästä tulevaan sähköjohtoon.


MARK Energiatehokas MARK-pyyhekuivain luo kulmikkaan muotonsa ansiosta modernin vaikutelman, joka sopii useimpiin suihkuseiniimme ja hanoihimme. MARK on kiiltäväa ruostumatonta terästä ja sen saa tilaustuotteena missä tahansa värisävyssä. Valitse kahdesta pituudesta: 850 mm ja 1750 mm.

158


USKALLA TUNNUSTAA VÄRIÄ

MARK-KOUKKU

MARK-kuivaimen voi tilata missä tahansa värissä. Vaikuttava, kun yhdistät värin laattoihin tai muuhun sisustukseen.

MARK-sarja tarjoaa pyyhekoukut, joiden materiaali ja pintakäsittely on sama kuin pyyhekuivaimissa.

ON/OFF-PAINIKE Laita pyyhekuivain päälle napsauttamalla sen yläreunaa. Sininen valo kertoo, että lämmitys on päällä.

PYYHEKUIVAIN MARK • Teho

12 W/29 W

• IP-luokka • L/S:

44

22/95 mm. K: 850 tai 1750 mm

• On/off-painike, • Valmis

jonka yläreunassa sininen LED-valo

asennettavaksi kiinteällä kytkennällä suoraan seinästä tulevaan sähköjohtoon

22

850

Hinta €

RAL*

Hinta €

Pyyhekuivain, 850 mm

800 000 74

371:-

800 005 07

463:-

Pyyhekuivain, 1 750 mm

800 000 73

443:-

800 005 06

535:-

Pyyhekoukku, yksi**

800 000 75

52:-

800 005 08

52:-

ICONIC DOTS – PYYHEKUIVAIMET

Kiiltävä ruostumaton teräs

1750

* Puolimatta väri. RAL-värisellä MARK-kuivaimella ei ole palautusoikeutta. ** Voidaan tilata vain yhdessä samanvärisen pyyhekuivaimen kanssa

95

159


Meidän kotona Aitoa tuotetta on vaikea päihittää. Olemme siksi koonneet inr.fi-sivuille kuvia ja videoita asiakkaidemme kylpyhuoneista, joissa on tuotteitamme. Olemme nostaneet esiin muutamia niistä ja tehneet myös syvemmät artikkelit. Haluatko olla mukana luomassa inspiroivaa sisältöä? Suo kylpyhuoneellesi sen ansaitsema hetki parrasvaloissa! Jaa kuvat INRkylpyhuoneestasi ja tagaa ne #iconicbyme ja innosta muita suunnittelemaan unelmiensa kylpyhuonettaan.

#iconicbyme

160


Luo oma

Moodboard Tutustu tiliimme Pinterestissä, niin näet inspiroivia kuvia, joiden avulla voit luoda oman moodboardin – hauska ja kätevä tapa aloittaa kylpyhuoneen remontointi. pinterest.se/inr_bathroom

161


NELJÄ ASKELTA UNELMIESI KYLPYHUONEESEEN Kylpyhuoneen suunnittelu ja sisustaminen on jännittävä ja hauska projekti, mutta se vaatii paljon valmistelua. Tässä lyhyesti parhaat vinkkimme, jotka auttavat sinua pääsemään helposti maaliin. Koko tarkistuslistan löydät verkkosivuiltamme inr.fi/tarkistuslista. Voit tilata sieltä myös inspiraatiokirjeemme sähköpostiisi.

1. INSPIRAATIOVAIHE Seuraa omaa tyyliäsi •

SINÄ OLET SUUNNITTELIJA Anna valintojen heijastaa persoonallisuuttasi

• SELVITÄ

TARPEET Mikä on tärkeintä: Suihku vai kylpyamme?

• ETSI

INSPIRAATIOTA KAIKKIALTA Etsi kuvia ja laadi moodboard

• KOKEILE

VAIHTOEHTOJA NETISSÄ INR.FI Kokeilemalla löydät etsimäsi

3. TOTEUTUSVAIHE

Näe valoa tunnelin päässä •

TEE TARJOUSPYYNTÖ Halvin ratkaisu ei välttämättä ole paras URAKOITSIJA JA TEE SOPIMUS Vältä väärinkäsitykset

2. SUUNNITTELUVAIHE Punnitse vaihtoehtoja •

LATTIALÄMMITYS

• PIILOTETUT

TARKISTA LATTIAKAIVOT

SUUNNITTELE SÄILYTYSRATKAISUT ... sekä suihkussa että sen ulkopuolella

• SUIHKUN

VALINTA

• SYVENNYS, • RÄÄTÄLÖI

Aika nauttia •

LAATUDOKUMENTIT Todistus laadukkaasta työstä

• NAUTI

• SUURET

• NOUDATA

• ASENNUS

• JAA

JA VEDENERISTYS Pyydä apua asennukseen

MATKASI JATKUU VERKOSSA Kylpyhuonestudiossa saat helposti käsityksen siitä, millaisia mahdollisuuksia tuotteemme sinulle tarjoavat. Voit myös ottaa mukaasi listan valitsemistasi tuotteista myymälään. Jos olet epävarma mikä suihkuseinä sopii juuri sinun kylpyhuoneeseesi löydät verkkosivuiltamme kätevän oppaan suihkuseinän valintaan. Meillä on varmasti tarpeisiisi sopiva suihkuseinä.

www.inr.fi

162

NURKKA VAI KESKELLÄ SEINÄÄ

SUIHKUSEINÄ

4. KYLPYHUONEREMONTTISI ON VALMIS

• VALITSE

VAI PIENET LAATAT? Keskustele parhaista ratkaisuista

PISTORASIAT

INVESTOINNISTASI Aika viimeistellä ja stailata HOITO-OHJEITA Ja pidä kylpyhuoneesi uudenveroisena pidempään KUVIASI Inspiroi muita Instagramissa


HOITO

MERKKIEN SELITYS

Mahdollista saada lasi viistoon leikattuna

Ruuviton asennusmahdollisuus

15 vuoden takuu

NCS-KOODIT

Valikoimassamme olevat tuotteet on luonnollisesti kehitetty selviämään kodin vaativimmassa ympäristössä – kylpyhuoneessa – mutta koska ne altistuvat päivittäin sekä kosteudelle että kulumiselle, niitä kannattaa hoitaa erityisen hyvin myös siksi, että takuu pysyy voimassa. Löydät osoitteesta inr.fi/hoito-ohjeet ohjeita ja neuvoja siitä, miten pidät INR-tuotteesi huippukunnossa vuodesta toiseen.

TAKUU

Premium White (S 0500-N) Slate Grey (S 7005-R80B) Still Grey (S 4000-N) Black Velvet (S 8000-N) Midnight Blue (S 8005-R80B) Antracite (S 7500-N) Cappuccino (S 4005-Y20R) Ocean Green (S 4010-B70G) Frozen Berries (S 3010-R) Rosewood (S 5020-Y70R) Vintage Blue (S 4020-R90B) Green Tea (S 3010-G10Y) Rose Dust (S 1510-Y70R)

Tarjoamme 15 vuoden materiaali- ja toimintatakuun kalusteille, kaappien rungoille, laatikoiden etuosille, kaappien oville, laatikkojärjestelmille, kaluste- ja suihkusaranoille, suihkulaseille, lasihyllyille, heloille, vetimille ja nupeille. Lisätietoja osoitteessa inr.fi/takuu

TOIMITUSAJAT TOIMITUSAJAT – PERUSVALIKOIMA Vakiokokoiset suihkutilaratkaisut, sekoittimet, pyyhekuivaimet ja suihkusäilytysratkaisut: 6-10 työpäivää SYNC-suihkutilaratkaisut, vakiomitat: 6–10 työpäivää Räätälöidyt suihkuseinät/-kaapit: 25 työpäivää Kylpyhuonekalusteet, peilit ja säilytysratkaisut: 25 työpäivää AIR-kylpyhuonekalusteet: 25 työpäivää

RAL-KOODIT Musta (RAL 9004) Valkoinen (RAL 9003) Slate Grey (RAL 7015)

MATERIAALIT Sivulta 10 löydät tiivistettyä tietoa käyttämistämme materiaaleista. Tarkempia tietoja löydät sivulta inr.fi/materiaalit.

EHDOT JA TILAAMINEN RÄÄTÄLÖITY SUIHKULASI JA NCS Aloitamme räätälöidyn suihkulasin valmistuksen heti, kun tilaus on tehty. Jos haluat muuttaa tilaustasi sen jälkeen, kun valmistus on käynnistynyt, veloitamme muutos- tai peruutusmaksun 150 € jokaista muokattavaa lasia kohden. Muutokset tai peruutukset on tehtävä 10 päivän kuluessa tilauspäivästä. NCS-maalattujen kalusteiden ja RAL-väristen pyyhekuivaimien muutos- ja peruutuskulut ovat 150 € tuotetta kohden.

TOIMITUSAJAT – NCS JA RAL Kylpyhuonekalusteet: 30 työpäivää Pyyhekuivaimet: 25 työpäivää Katso Ehdot ja tilaukset MILLOIN TAVARANI SAAPUVAT? Toimitusaika tarkoittaa niitä arkipäiviä, jotka kuluvat tilauksestasi siihen, että tuote on lähtenyt joko Malmön tai Jönköpingin tuotantolaitoksestamme. Koska me myymme vain yritysasiakkaille, toimitusaika voi sinulle kuluttajana olla hieman pidempi yksittäisen jälleenmyyjän käsittelyajoista riippuen. Erikoistilausten toimitusaika sovitaan aina erikseen. Pyydä tarjous toimitusajasta, jos kyseisessä toimituksessa on vähintään 10 nimikettä.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME ON

PAINOVIRHEET Kaikki tämän luettelon hinnat ovat noin-hintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Hinnoissa voi esiintyä paikallista vaihtelua. Painoteknisistä syistä todelliset värit voivat poiketa kuvastossa näkyvistä. TUOTEKEHITYS Me kehitämme tuotteitamme jatkuvasti. Siksi pidätämme oikeuden muutoksiin koskien ulkoasua, rakennetta, materiaaleja ja hintoja.

INR © 2020 | INR Inhouse, Malmö

Accepterad monteringsanvisning 2016:1

1002

CERTIFIERING KONTROLL


FI2002

inr.fi

Profile for INR

INR Katalog 2020 FI  

INR Katalog 2020 FI  

Profile for inr_