Page 1

FEBRUAR 2011

INDHOLD Lundberg Data inviterer til jubilæum Far & Søn har succes med SEO og sokker Arkitec har sat fokus på sundhed Nye ansigter hos lejerne i Innovatorium Tilbud fra lejer til lejer: Career steps – få hjælp af en studerende Nye virksomheder i Innovatorium: Sigma Media A/S Flyt-dig.nu Forward Presence Nyt fra Innovatorium A/S

NYT FRA LEJERNE I INNOVATORIUM Lundberg Data inviterer til jubilæum

Lundberg

Lundberg Data har nu været i Innovatorium i 5 år, og det har været år med udvikling både i kundeantallet og på medarbejdersiden. Vi startede 4 personer og er i dag 6 i Herning-afdelingen.

Vores 5 års jubilæum har vi valgt at fejre med et større kundearrangement her i Innovatorium torsdag den 24. februar fra kl. 16.00. Ud over vore egne produkter til vi have en miniudstilling af programmer og øvrige produkter fra vore samarbejdspartnere. Vi vil ligeledes præsentere nyheder inden for bærbare – touchskærme, printere og Microsofts Wii som er bedre kendt under navnet X-boks. Afslutningen på den 24. februar vil være et foredrag af Danmarks WM super håndboldspiller Lars Christiansen fra kl. 19.00 – 20.30.


FEBRUAR 2011

Lars står til rådighed for mange velgørenhedsarrangementer og det er i kraft af dette vi har fået ham til Herning. Lars var nemlig på ”auktion” for Dansk Flygninge Hjælp og med et passende stort bud, blev han vores foredragsholder. Skulle der være nogle af Innonyts læsere her fra huset, der kunne ønske at høre Lars Christiansen, vil der være mulighed for at være med. Yderligere orientering, når vi kommer tættere på datoen.

Far & Søn har succes med SEO og sokker Webshop med strømper: Midt i december lancerede vi webshoppen Thissocks.dk, der sælger funky strømper. Den skal give os en masse erfaring med at bygge, og drive en webshop. Der er også her vi opfanger de helt nye tendenser, med at kommunikere og annoncere på Facebook og Google. Som Inno-bo kan du spare fragten på dine køb i webshoppen, ved at skrive ”INNO” i gavekortfeltet. Succes med SEO analyser. Vi kunne i en måned, tilbyde gratis søgeoptimeringsanalyse af Inno-boernes hjemmesider. En halv snes virksomheder tog imod tilbuddet, og de fleste blev meget overrasket over resultatet, og vigtigheden i at søgeoptimere. Det har også været utrolig lærerigt for os, da vi har arbejdet med flere typer af hjemmesider, vi normalt ikke arbejder med.

Arkitec har sat fokus på sundhed Arkitec as har sat fokus på livsbalance, energioptimering og effektivisering hjemme og på jobbet. I den forbindelse er blevet foretaget en individuel samtale og undersøgelses af den enkelte på tegnestuen. Der er blevet sat tal på fysiologien; blodtryk, totalkolesteroltal, blodprocent, blodsukker, vægt, talje, hoftemål og BMI.


FEBRUAR 2011

Den coachende livsstilssamtale har gjort, at emner som kost, rygning, alkohol og motion er blevet nærværende for den enkelte og firmaet. Kantinens kaffesalg må være faldet, mens Allan må kunne se at vandforbruget modsat er steget. Udover frugt om formiddagen er indført et ekstra fiberholdigt måltid mere om eftermiddagen. Målingerne og livsstilsamtalerne vil efter 3 måneder blive fulgt op med endnu en møderække. Så må vi se målene og handlingsplanerne har været realistiske – også i juletiden.

NYT PÅ PERSONALEFRONTEN HOS LEJERNE I INNOVATORIUM Lundberg Data har ansat Bettina Bundgaard som kundekonsulent. Bettina kommer fra et lignende job i Bygteq, og ud over Microsoft Dynamics C5 standard og C5 Håndværk arbejder hun med WPA – og vores nye CRM system.

DAMRC har ansat Mariann Gade Espensen som kommunikationsmedarbejder. Mariann er uddannet journalist og bor i Silkeborg med sin familie.

Erhvervsrådet: Siden sidst har 2 af vores medarbejdere søgt nye udfordringer. Joan Sander er startet som marketingskoordinator hos Partner Herning A/S og Carsten S. Madsen er startet som salgsdirektør hos Fagtek i Bording. Herudover er Karsten Graversen efter mere end 20 års ansættelse hos Erhvervsrådet gået på pension. Vi ønsker alle 3 held og lykke i deres nye roller.

Nye ansigter Tanja Bøg Pedersen er ansat som marketingskoordinator. Tanja har de sidste tre måneder været tilknyttet Uddannelsesnetværk Herning, og er derfor allerede et kendt ansigt i huset.

Brian Krogh er ansat som virksomhedskonsulent. Brian kommer til at besøge virksomheder i både Herning og Ikast-Brande kommuner, herunder også virksomheder i Innovatorium, så tag godt imod ham.


FEBRUAR 2011 Organisationsændring (erhvervsrådet fortsat) Mette Gottlieb er udnævnt til souschef og får bl.a. ansvaret for hele vores "produktionsapparat" og skal forsøge at optimere "produktionen" ikke mindst på de indre linier. Mette vil fortsat bruge flest resurser på projektafdelingen. Kenneth Mikkelsen er udnævnt til kommunikationschef med ansvar for vore medlemmer, hvervning af nye medlemmer, markedsføring og it herunder opdatering af vores hjemmeside. Endelig skal Kenneth forsat støtte Torben Henriksen med den erhvervspolitiske indsats.

Far & Søn har fået 2 praktikanter, Charlotte og Sabrina, der læser til multimediadesignere. De skal være hos os i 3 måneder, og arbejde med bl.a. kommunikation og design.

Sabrina

Charlotte

InVentilate har ansat Richard Williams

og Jens Kvist-Larsen

Global Wind Power A/S - Herning afd. har ansat følgende: 01.12.2010: Anne Lindberg Pieler som Planning Coordinator 07.02.2011: Per Vestergaard som Construction Manager


FEBRUAR 2011 Time consult har ansat Heinrich Just Nielsen som konsulent.

Ligeledes er Jeppe Lyng ansat som konsulent

Anna Marie Tjagvad er ansat som kontorassistent.

Væksthus Midtjylland har taget afsked med Leif Sig Jensen, der er gået på pension. Vækstkonsulent Niels Ole Hansen er ny i Innovatorium – Ikke et nyt ansigt ved Væksthus Midtjylland, men han har nu fået fast base i Herning

TILBUD FRA LEJER TIL LEJER Career steps – få hjælp af en studerende Career Steps er etableret for at give virksomheder en hurtig og let adgang til et samarbejde med AU-HIHs studerende og dimittender. En slags one stop shopping, hvor virksomhederne kan komme ind for at drøfte muligheden for et samarbejde med universitetet om f.eks. studenterprojekter, studiejob, praktikforløb eller jobtilbud efter den afsluttende eksamen. Polen Invest A/S er en af de virksomheder i Innovatorium, der har gode erfaringer med at være mentorvirksomhed for en studerende. Mirela Dobria, der læser Business Innovation & International Marketing på AU-HIH, hjælper Polen Invest med analyser og beregninger.


FEBRUAR 2011

”Hvor vi normalt ville lave 2 beregninger eller analyser, laver Mirela 20 for os”, siger Ole Østergaard Lauritsen fra Polen Invest, der er meget tilfreds med Mirelas indsats. Læs mere på http://hih.au.dk/Career%20Steps-10644.aspx

NYE VIRKSOMHEDER I INNOVATORIUM

Sigma Media er et uafhængigt mediehus med speciale i distribution. Vi håndterer alle typer af uadresserede og adresserede forsendelser til både indland og udland - både til private og til erhverv - både små og store kampagner. Idéen er enkel. Ved at samle forsendelserne fra en række kunder, kan vi give en række kontante fordele. Samme eller bedre distribution til lavere porto. Kunderne får frigivet ressourcer, da vi tager over på al praktikken. Og sidst men ikke mindst ro, da vi lader kunden vælge frit mellem bureauer, trykkerier og distributører. Samtidig har vi samlet et stærkt hold specialister i rådgivning omkring alt vedrørende distribution, praktik, kundeanalyse, segmentering og målrettede kampagner - så kundernes markedsføring er i de bedste hænder. Sigma Media A/S bor i lokale C2.21

Forward & Presence er specialiseret i mentaltræning. Vi arbejder primært med sportsudøvere og erhvervsfolk med et stort præstationselement i deres arbejde. Sports- og erhvervsperformerne lærer, hvordan de skaber bevidste toppræstationer igennem håndtering af den mentale tilstand, fokusering og indsatsplaner. Det er den præstation, hvor alt lykkes, hvor du formår at levere dit bedste ved at kontrollere din indsats, holde dit fokus og bruge din mentale tilstand som det ultimative brændstof. Som sportsudøver, erhvervsleder, motionist ved du, at der er dage hvor alt fungerer, hvor du har perfekt balance og fornemmelse, hvor alt lykkes for dig, hvor du er stærkere, hurtigere og modigere. Du ved også at der er dage hvor det er anderledes….. Forward & Presence har udviklet et system, der sætter dig i stand til at lave en lang række af disse teknikker på egen hånd. Mental styrke – bedre resultater

Forward & Presence bor i lokale B1.11


FEBRUAR 2011

Flyt-dig.nu ved Brian Bruhn er et koncept med formål at inspirere (fortrinsvist) unge mennesker til at sætte sig mål og følge op på dem. Via foredrag med indbygget målsætningsproces vækkes interessen for at sætte sig mål, og redskaber på hjemmesiden støtter brugeren i at opnå de mål, han eller hun har sat sig. Læs mere på Flyt-dig.nu Flyt-dig.nu bor i lokale A0.12

NYT FRA INNOVATORIUM A/S Depotplads i kælderen Det er muligt at leje arkivrum og arkivskabe i kælderen: (De aflåselige arkivrum har størrelsen 130 cm b x 280 cm l x 230 cm h) (De aflåselige arkivhøjskabe har målene 70 cm b x 70 cm l x 210 cm h)

Arkivrum koster 400 kr. + moms pr. måned.

Arkivskabe koster 150 kr. + moms pr. måned.


FEBRUAR 2011

Kontorydelser Husk også, at Innovatorium kan hjælpe med kontorydelser. Prisen for disse allround kontorydelser er 300 kr./time. Du vil blive faktureret for hver påbegyndt kvarter. Er der tale om en større opgave, fast ugentlig opgave eller en opgave der spænder sig over en sammenhængende periode (flere dage), finder vi selvfølgelig også ud af dette, samt en mere fast pris. Stik hovedet ind til Gulle eller læs mere på I-net, hvis du er interesseret.

DEADLINE TIL NÆSTE NUMMER 20. april 2011

INNONYT 02.2011  

INNONYT er Innovatoriums virksomheders nyheder til hinanden. Udkommer ca. 4 gange om året.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you